Mikä on säätiön vahvistuskori

Säätöraudoituksen runko on metallinen runko, joka on koottu halutun halkaisijan vahvistusrungoista. Tällaisen kehyksen päätehtävä on yhtenäinen kuormitusjakautuma, joka estää muodonmuutoksen. Jokaisesta säätiötyypistä käytetään omaa rakennustyyppiä. Lujitushäkki yhdessä betonin kanssa takaa perustan lujuuden. Se valmistetaan teollisesti tai kootaan paikan päällä. Yksityiskohtaiset ohjeet auttavat sinua tekemään sen itse; on myös tärkeää tietää, miten se poikkeaa muista tyypeistä, onko hitsausta käytetä kokoonpanossa jne.

Mikä on vahvistuskorin rooli

Runko on koottu erilaisista halkaisijoista valmistetuista sileistä tai aaltopahvista. Useimmiten käytetään aaltopahvia - ne tarjoavat korkealaatuista tarttumista betoniin.

Tarkoitus määräytyy rakennetyypin mukaan:

 • Monoliittisen betonityön suorittaminen varmistaa betoniteräksen lujuuden;
 • kurssin ja nauhan perustusten rakentamiseen kurssilla ovat tilarakenteet;
 • kun se on pystytetty pieneen alueeseen, lähellä kaupunkikehitystä;
 • rakenteen lujuuden lisäämiseksi;
 • jotta säätiön asennus nopeutuu;
 • lattiapinnoille.
Lujitushäkki on erittäin tärkeä osa kiinteän ja kestävän perustan luomisessa.

Luuranko on "luuranko", joka antaa rakenteelle jäykkyyden varsinkin erilaisten tilarakenteiden luomisen aikana. Sen vahvuus riippuu:

 • käytettävien lujitustankojen tyyppi;
 • sauvojen halkaisija;
 • käytettyjen tangojen lukumäärä;
 • liimausmenetelmällä.

Vahvistuksen halkaisija on ratkaiseva, sillä sen lujuus riippuu siitä. Vavat, joiden halkaisija on 12 millimetriä, eli A-12, ovat yleisimpiä. Pienissä rakennuksissa käytetään A-13.

Kehyksen valinta riippuen säätiön tyypistä

Kehys valitaan rakennettavan perustan mukaan:

 1. Laattoalaptio. Litteä rakenne 2 ruudukosta on levitetty. Ne asennetaan etäisyyteen, joka vastaa tulevan säätiön aluetta.
 2. Pile-pohja. Jos kyseessä on tylsä ​​erilaisten paalujen tai paalun ja nauhan perustusten tapauksessa, käytetään 3-4-lujittavan tangon järjestelyä, joka pidetään yhdessä puristimien kanssa. Käytettiin usein valmiita teollisen tuotannon kehyksiä.
 3. Kehys nauhan pohjan kiinnikkeistä. Useimmissa tapauksissa käytetään 2 hihnan suunnittelua. Minimaaliset rakennusvalmiudet asennetaan itsenäisesti.
Betoni suorittaa kompressoinnin vastaisen toiminnan, ja vahvistuskammio ottaa kaikki vetolujuudet ja erilaiset muodonmuutokset.

Vahvikotelot voidaan järjestää teollisesti tai asentaa omaan käyttöön. Monikerroksisten tai muiden suurten rakennusten rakentamisessa on järkevää käyttää valmiita. Tämä säästää aikaa ja vaivaa.

Vahvikehäkkien lajikkeet

Vahvistushäkkeihin kuuluu 2 päätyyppiä:

 • tasainen; koottu pituussuuntaisista ja poikittaisista sauvoista, jotka on kiinnitetty neuloverkolla;
 • avaruus; on kolme kokoa: pituus, leveys ja korkeus.

Luokittelu kokoonpanomenetelmällä:

 • kootaan käsin käyttäen lankaa ja erikoiskoukku;
 • Hitsaamalla valmistetut;
 • joka on valmistettu automaattisella menetelmällä - käyttäen neulontäppäintä.

Tyyppi ja koko määritetään erikseen teknisistä olosuhteista riippuen.

Vahvikehikon ominaisuudet nauhalevyille

Tätä kehystä käytetään laajasti erilaisissa rakennustyypeissä. Ennen rakentamista on tärkeää muistaa:

Rebusta, jossa on uurteinen pinta, tarjoaa korkealaatuisen ja kestävän adheesion betoniin

 • kehyksen korkeus on suurempi kuin leveys;
 • vain joustava liitäntä lanka- tai muovipidikkeisiin;
 • tärkeä pitkittäinen venytys.

Nauhateoksen lujitusholkki kootaan paikan päällä tai, jos kaivantoalue ei salli, erikseen.

Runkolevyn runko

Laattapohjan litteän kehyksen rakenne merkitsee kahden ristikon läsnäoloa. Ne muodostavat monoliittisen pohjan rei'itetyistä sauvoista, joiden halkaisija on 12 - 14 millimetriä.

Teknologiset ominaisuudet:

 • vahvistuspohjan pinta-ala on yhtä suuri kuin pohjan koko;
 • liitäntä tehdään hyppyjä kulmista tai muoviputkista.

Tällaisella vahvikkeella kehys antaa tasaisen kuormituksen.

Pallosäätiöiden vahvistaminen

Pallosäätiöiden vahvistaminen merkitsee metallipinoamista. Lujituksen tangon pituus ylittää porakoneen pituuden, joka on välttämätöntä päästöjen muodostamiseksi.

Käytettyjen sauvojen halkaisija on erittäin tärkeä tekijä, joka vaikuttaa koko rakennuksen kestävyyteen.

Tekniset vivahteet:

 • Vahvistuspalkkien lukumäärä riippuu paalusuojan halkaisijasta;
 • Liitäntä on valmistettu kolmikulmaisista tai pyöreistä metallikoukusta.

Porakoneiden suunnittelu on vakio, useammin käytetään valmiita kehyksiä.

Asennusrenkaiden tekeminen itse

Vahvistuspohjaa, jolla on vähäiset rakennustyöt, ei ole vaikea tehdä omalla tavalla, mikä on suositeltavaa yksityisen talon tai tilarakennusten rakentamiseen.

Laminaattipohjien vahvistuskoteloiden valmistus tuottaa seuraavan tekniikan:

 1. Poikittaisten sauvojen asentaminen. Niiden pituus on 10 millimetriä pienempi kuin pohjan leveys.
 2. Aseta kaksi uritettua sauvaa pituussuunnassa. Kaikki liitokset on kiinnitetty neuloverkolla. Siitä tulee kehyksen alaosa.
 3. Pystysauman asennus nivelissä. Niiden korkeus on 10 senttimetriä pienempi kuin pohja.

Tämän mallin mukaan vahvistinpohjan ylävyö on tehty.

Rakenteiden runko on sijoitettu ojaan. Aseta se alas PVC-putkien segmentteihin.

Lujitteisten häkkutankojen neulonta on erittäin tärkeää koko rakennuksen perustan lujuuden ja kestävyyden kannalta.

Lujitettujen kehyslaattojen perustuksiin kuuluu:

 • alemman ja ylemmän ääriviivan erillinen kokoonpano (käytetään kuumavalssatusta menetelmästä valmistettuja aaltoputkia);
 • ylemmän muodon liittäminen tangon alemman hyppykytkimen kanssa;
 • valmiin kehyksen asentaminen levylle käyttäen metallisia tukia, "sieniä".

Pystysuuntaiset tangot on liitetty vaakasuuntaisiin tankoihin neuletiheydellä. Kovia liitoksia, joissa on hitsausta, ei käytetä.

Vahvistimen hitsauspuita käytetään paalusuojan valmistukseen:

 1. Poratun pohjan runko on koottu halutun koon 2-4 tangosta.
 2. Tangot asennetaan pystysuoraan, kiinnitettynä eri muotoisiin puristuksiin.

suosituksia

Panssaroitu hihna perustukselle - metallirakenne, joka saa aikaan tuloksena olevat kuormat ja muodonmuutokset. Tekniset suositukset auttavat sen tuotannossa:

Eri olosuhteista riippuen kehyselementtien neulotus suoritetaan suoraan muottiin tai muualle rakennustyömaalla.

johtopäätös

Vahvikkeen runko on metallipohja, joka antaa perustan lujuuden, sen vastustuskyvyn stressiin. Jokainen alustatyyppi tarvitsee oman kehyksensä, tasainen tai tilallinen. Levy käytetään monoliittisten betonirakenteiden vahvistamiseen. Spatiaalisia puitteita käytetään puu- tai nauhateosten rakentamiseen.

Kehyspohjan tekeminen vaatii paljon vahvuutta, erityisosaamista. On suositeltavaa tehdä se omalla kädelläsi, kun rakennat pienen rakennuksen. Suurten rakennustöiden osalta on suositeltavaa käyttää valmiita rakenteita. Ne on koottu tehtaalla tilaamalla, mikä säästää aikaa ja vähentää kustannuksia.

Paikalliset vahvistuskotelot

Paikalliset vahvistuskeskukset ovat ottaneet vahvan aseman tärkeimpänä keinona betonituotteiden vahvistamisessa. Tämäntyyppistä materiaalia valmistetaan yhdistämällä lujitustangot neulomalla tai hitsaamalla. Tuloksena olevat volumetriset järjestelmät tulevat eräänlaiseksi betonirakenteen luurangoksi, joka jakaa kuormituksen betonituotteille ja suurentaa suuresti koko vahvistetun elementin kantavuutta. Tämän rakennuselementin positiiviset näkökohdat ovat suhteellisen kohtuuhintaisia ​​vahvistamista varten, mikä mahdollistaa rationaalisen lähestymistavan moni- mutkaisten hankkeiden toteuttamiseen.

Vahvikoteloihin voi olla kaksi päätyyppiä. Ensinnäkin ne ovat litteitä raudoitushäkkejä, jotka on valmistettu litteiden rakenteiden vahvistamiseksi, pinnoille ennen muokkausta tai muurausta rakennuspalikoista, kuten tiilistä. Toiseksi, se on volumetric mallit. Toisessa tapauksessa vahvistushäkkien hinnat ovat jonkin verran suurempia lopputuotteen monimutkaisuuden ja monimutkaisuuden vuoksi. Tarkastellaan tärkeimpiä ominaisuuksia ja menetelmiä alueellisten vahvikkeiden häkkien tuottamiseksi tarkemmin.

Kehyksen tuotanto

Lujittavien tilarakenteiden tuotanto toteutetaan useilla päätoimilla:

 • useiden litteiden vahvistusverkkojen perusteella hitsaamalla pitkittäisiä sauvoja ja poikittain toista suuntaa;
 • pistehitsauksella pitkittäissuuntaisen lujituksen ja kaiverrus taivutustuotteiden leikkauspisteessä, jotka on aikaisemmin kiristetty vahvikkeelle;
 • käärimällä pituussuuntaiset lujitustangot spiraalivahvikkeineen ja pistehitsaamalla leikkauspisteitä.

Tämän seurauksena alueellisissa vahvikekoissa voi olla täysin erilaiset, monimutkaisimmat muodot ja profiilit: pyöreät, suorakaiteet, kolmiomaiset, monikulmiset, kaarevat, ja niin edelleen. Esimerkiksi kolmikulmaiset paikkatietokehikot on valmistettu TU 1276-003-77148144-2006 mukaisesti ja niitä käytetään palkin, laattarakenteen tai muun rakenteen yläraudoituksen aseman hankkeen mukaisesti. Vahvistettujen tilarakenteiden hankkiminen on tärkeää paitsi perustusten lujittamiselle myös kestävien betonituotteiden, kuten pylväiden, palkkien, väliseinien ja monoliittisten sdaniyen seinien luomiselle.

Vahvistettujen paikkatietojärjestelmien hinnat riippuvat myös elementtien yhdistämismenetelmästä, joka on myös menetelmä lopputuotteiden luokittelemiseksi. Liimauskomponentit viskoosiin, käytä halkaisijaltaan 0,8 - 1 mm: n lankaa. Menetelmä on kätevä pienien määrien luomiseksi betonituotteille tai vahvistusjärjestelmän asentamiseksi vaikeasti tavoitettavissa olevalle paikalle. Sukupuolta käytettiin laajalti yksityisen muotoilun rakentamisessa, kuten tässä tapauksessa epätyypillisiä rakenteita ja metallin jätteitä käytetään usein perustusten vahvistamiseen.

Monoliittirakenteiden luominen teollisessa mittakaavassa on parempi ostaa hitsausalustoilla luotuja alueellisia vahvistuskoteloita. Kun otetaan huomioon tällaisten laitteiden kohtuullinen paino, koko ja mahdollinen vaara, työn on oltava pätevien ammattilaisten ponnisteluja. Luottamusympäristöjen hinta tässä tapauksessa osoittautuu luonnollisesti melko korkeaksi, mutta tämä ei vähennä kysyntää, myös pienillä rakennustöillä.

Tärkeimmät ominaisuudet ja sovellukset

Vahvistettujen paikkarakenteiden tuotannossa pyritään ensisijaisesti luomaan kestäviä ja joustavia betonirakenteita. Tästä syystä useimmiten näet määrätyn tyypin tuotteet rakennustyömailla betonituotteiden, monoliittisten rakenteiden ja säätiöiden kaatamiseksi. Kun otetaan huomioon monoliittisessa rakenteessa tuotettujen järjestelmien laadun tärkeys, lujitushäkkien käyttö on pakollista.

Osta kehyksiä, jotka vahvistavat tilakustannuksia monilla rakentamisen yhteydessä. Samanaikaisesti ne käyttävät sekä tehdasolosuhteissa valmistettuja rakenteita että tuottavat niitä itsenäisesti rakennustyömaalla. Ensimmäisessä tapauksessa on kyse lähinnä hitsaamalla valmistetuista järjestelmistä, vaikkakin myös sidoksia käytetään. Kun työskentelet monimutkaisten betonituotteiden kanssa suoraan laitoksessa, yksittäiset sauvat ovat mieluummin sidoksissa lankaan turvallisuussyistä. Jos haluat ostaa korkealaatuisia paikkatietokeskuksia, sinun on ehdottomasti otettava yhteyttä tehtaisiin, kuten ARMICON, jossa kaikki tuotteet täyttävät sääntelyn vaatimukset ja ovat laadukkaita materiaaleja pätevien asiantuntijoiden kautta.

Kun otetaan huomioon rakennettavien rakenteiden vastuun taso, lujittavan häkin tuottamiseen liittyvän työn suorituskykyä säännellään useilla standardeilla. Yksi tärkeimmistä alueista eli hitsauksen tuotannosta toteutetaan SNiP III-4-80: n vaatimusten mukaisesti. Asiakirjassa tunnistetaan ensisijaisesti paloturvallisuuden näkökohdat, joihin ihmishenkien säilyminen riippuu hankkeiden toteuttamisesta.

Lujitushäkkien tuotanto on luokiteltu lujitustöiksi, mikä tarkoittaa, että komponenttien asennus ja valmistus suoritetaan tiukasti kahden valtion standardin mukaisesti: 23279-85 ja 19292-73. Lisäksi asiantuntijat luottavat useiden SNiP: n vaatimuksiin kerralla.

Yleisesti ottaen paikkatietosahojen valmistuksen piirteet voidaan tiivistää useissa perusvaatimuksissa:

 • komponenttien liittämistä johtavien hitsausteknisten asiantuntijoiden on oltava pätevyys, joka vastaa suoritetun työn luokkaa;
 • on noudatettava aikaisemmin kehitetyn PPR: n tiukkaa noudattamista elementtien hitsaukseen liittyvän työn osalta;
 • valmiin kehyksen on vastattava täysin aiemmin kehitettyä piirustusta.

Tyypillisiä malleja on mahdollista ostaa lujitetuilta alueellisilta kehyksiltä, ​​mutta useimmiten ne tehdään erikseen, koska teräsbetonituotteiden muodolla on usein epätasaista geometriaa. Joka tapauksessa, jota ohjaa standardien GOST 10922-80 ja 14098-91 valmistelu. Yksittäisen hankkeen tuotteiden valmistuksessa tavallisesti vakioratkaisujen hinnat ovat korkeammat kuin tyypillisissä muodoissa.

Tangojen materiaali ja läpimitta otetaan huomioon, mistä tulee suunnittelun perusta. Ne on valittava tiukasti niiden kuormien mukaan, joita rakennus kokee käytön aikana. Lisäksi analysoidaan ilmasto- ja lämpötilaolosuhteita rakenteen sijaintipaikassa.

Asuinrakentamiseen käytetään tangot, jotka ovat aallotettuja ja sileitä halkaisijaltaan 12-20 mm, ja teollisuustyöntekijöille 40 ja 50 mm: n osuudet eivät ole harvinaisia. Valmiiden järjestelmien laadusta riippuen paikkatietokehikot voivat olla kevyitä tai raskaita.

Toiminnallisuutensa mukaan vahvistuskorielementit voivat kuulua seuraaviin ryhmiin:

 • työntekijät, jotka jakavat vääntö-, taivutus- ja vetovastukset valmiiden betonituotteiden tai ulkoisten kuormien painosta;
 • liittimet, jotka ovat välttämättömiä yksittäisten työtehtävien järjestämiseksi ja yhdistämiseksi sekä kuorman tasaisen jakauman niihin;
 • Kiinnitysosat ovat tarpeen rakenteen osien kiinnittämiseksi ja asennuksen aikana poistetaan;
 • puristimet, joiden avulla voit yhdistää yhdeksi erilaisiksi rakenteellisiksi elementteiksi.

"ARMICON" -laitoksella on monen vuoden kokemus eri tyyppisten vahvistuskoteloiden tuotannossa ja tarvittava tuotantokapasiteetti. Voit ostaa meiltä korkealaatuisia paikkatietokoukkuja, jotka ovat erittäin ammattitaitoisten asiantuntijoiden tuottamia nykyaikaisimpia maahantuotuja laitteita edullisin ehdoin. Odotamme hakemuksiasi!

Miksi ostaa "Armicon" vahvistushäkkejä?

Korkealaatuiset tuotteet

Käytämme kehittyneimpiä nykyaikaisia ​​laitteita ja vain erittäin ammattitaitoista työvoimaa. Tuotteille tehdään tiukka laadunvalvonta kaikissa tuotantovaiheissa.

Vähimmäistuottoaika

Meillä on suuri tuotantokapasiteetti. Meillä on mahdollisuus tilauksen tuotantoprosessin toiminnan säätämiseen ja optimointiin.

Mahdollisuus toimituksiin vähimmäismäärissä

Siksi et vain osta liikaa, mutta myös säästät tilaa rakennustyömaalla sen sijaan, että voit vaihtaa sen varastoksi!

Suotuisat olosuhteet

Emme ainoastaan ​​tuota tuotteita, jotka ovat parasta rahalle rahalla, mutta ovat aina valmiita etsimään kompromisseja! Asiantuntijamme tarjoavat aina tehokkaimman ja kannattavan ratkaisun laskemalla tilauksesi kustannukset!

Vahvistettu häkki

Vahvistuksen ansiosta voit saada ainutlaatuisen ja yhdestä käytetyimmistä materiaaleista - raudoitetusta betonista, mikä on paras tapa yhdistää perinteisen betonin ja metallin ominaisuudet, mikä on useimmiten vahvistettu. Vahvikotelot ovat itse asiassa edistyksellisiä ja teknisesti parannettuja lujitemuotoja, jotka antavat tuloksena olevalle rakenteelle hyväksyttävät suorituskykyominaisuudet.

Määritelmä ja soveltamisala

Yleensä erotetaan irtotavaran ja litteiden vahvikekohtien välillä (mesh). Lisäksi harkitun rakenteen valmistuksessa voidaan käyttää kahta vaihtoehtoa - hitsaamalla tai sitovalla langalla.

Nykyaikaisissa olosuhteissa asiakkaiden asettamien korkeiden vaatimusten ja säädösten asettamien vaatimusten täyttämiseksi käytetään vahvistuskoteloita lähes kaikkialla.

Tällaisten ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta vahvistushäkkeillä on erittäin laaja soveltamisala:

 • monoliittinen betonityö. Tehdessään niitä vahvistuskoteloiden käyttö on lähes aina toivottavaa, mutta välttämättä voimassa olevien sääntelyasiakirjojen vaatimusten mukaisesti;
 • viimeistely. Litteitä vahvistuskoria käytetään kipsin aikana estämään halkeamien ilmaantuminen mekaanisten vaurioiden tai lämpötilavaihtelujen seurauksena. Lisäetuna on se, että se kiinnittyy helposti ja helposti seinän pinnalle;
 • muuraus käyttäen tiilien tai eri lohkojen. Muurausrakenteiden vahvistusverkot lisäävät sen seinämän rakenteen lujuutta ja luotettavuutta.
 • kytkinlaitteen ja erilaisten huoneiden ja rakennusten lattioiden pinnoitteet. Vahvistinverkko asetetaan usein esim. Levittämällä ja ennen viimeistelyn lattiaa, kuten keraamisia laattoja;
 • työskentelevät lämmitysverkon ja putkistojen rakentamisessa. Vahvikotelot ovat helposti ja kätevästi kiinnitetty monenlaisiin lämpöä eristäviin materiaaleihin, mikä lisää merkittävästi niiden lujuutta ja kestävyyttä.
 • eri viimeistelyaineita vastaan. Lujittava silmäkoko lisää seinämän pinnan tarttumista ja vuorausta.

Vahvikehäkkien käyttö ei rajoitu yllä lueteltuihin alueisiin, mutta annetut esimerkit riittävät ymmärtämään, kuinka usein tällaista vahvistamista käytetään.

GOSTin ja SNiP: n vaatimukset

Vahvistushäkkien valmistukseen ja sen jälkeiseen asennukseen liittyvät työt voidaan jakaa kahteen säädettävään alueeseen:

 • hitsaustyöt. Tärkein sääntelyasiakirja on SNiP III-4-80, joka kuvaa ennen kaikkea tulipalovaatimuksia hitsaustöistä. Ne ovat vaarallisia ja vaikuttavat ihmisen turvallisuuteen, joten niitä valvotaan erittäin huolellisesti;
 • mikä tahansa vahvistus, mukaan lukien valmistus ja asennus. Niitä säännellään valtion normeilla 19292-73 ja 23279-85 sekä useilla SNiP: issä - 23-81, 3.03.01-87, 3.09.01 - 85, 2.03.01-84.

Perusvaatimukset ovat seuraavat:

 • hitsaajilla on oltava pätevä sertifiointi;
 • töitä voidaan suorittaa tiukasti aikaisemmin kehitetyn PPR-hitsauksen mukaisesti;
 • vahvistuskotelot tehdään niiden piirustusten mukaisesti.

Vahvikoteloiden tyypit

Kuten edellä mainittiin, yleensä erotetaan kaksi päätyyppiä vahvistuskoreja:

 • litteä (ruudukko). Nimestä johtuen niillä on itse asiassa kaksi kokoa (pituus ja leveys). Yleensä on valmistettu pitkittäissuuntaisesti järjestetyistä lujitustangoista ja ne on yhdistetty poikittaisilla tangoilla tai johtoilla. Päätavoite - tasomaisten rakenteiden (horisontaalinen - lattiapäällyste-, muuraus- tai pystysuora kipsiseinien, verhousmateriaalien) vahvistaminen;
 • spatiaaliset (tai volumetriset) vahvistuskotelot. Omistaa kolme kokoa (kahteen, saatavana ruudukkoina, korkeus on lisätty). Ne edustavat rakennetta, joka koostuu useista litteistä lujitemuovista, jotka on yhdistetty kokonaisuutena tangoilla tai renkailla. Useimmin volumetrisiä vahvikekoita käytetään erilaisten perustusten, palkkien, pylväiden jne. Rakentamiseen.

Toinen luokittelutapa on - tapa yhdistää elementtejä. Heillä on myös kaksi:

 • sitomalla neulomalla (tavallinen halkaisija - 0,8-1 mm). Käsi-neulonta käytetään tavallisesti tasomaisiin kehikkoihin sekä pieniin määriin betonointia tai vaikeasti tavoitettavia paikkoja. Lisäksi tämä menetelmä sopii erinomaisesti yksityiseen asuntoon, kun käytetään erilaisia ​​metallijätteitä ja epätyypillisiä rakenteita;
 • hitsaus. Yleisimmin käytetty vahvistuskoteloiden valmistusmenetelmä. Sitä käytetään sekä teollisessa mittakaavassa että pieninä määrinä. Ainoa edellytys on, että ammattitaitoinen asiantuntija suorittaa työn, koska ne ovat mahdollisesti vaarallisia.

Monoliittisen betonityön tuotantomäärät kasvavat jatkuvasti, joten myös vahvojen häkkien käyttö, joka on kiinteä osa betonointia, on kasvamassa.

Asenteiden kehykset perustuksille

 • kyky tehdä perustuksia kaupunkikehityksen ahtaissa olosuhteissa. Se saavutetaan lisäämällä pienempien kokoisten rakenteiden lujuutta ja kantavuutta;
 • pienempi rakennusaika. Tämä johtuu helppokäyttöisyydestä ja voimakkuuden suunnittelun nopeudesta, mikä mahdollistaa työn jatkumisen;
 • työn tuottavuuden kasvu.

Itse asiassa lujitushihna on luuranko rooli perustuksen yleisessä rakenteessa. Eri tyyppisten säätiöiden vahvistaminen eroaa myös jonkin verran toisistaan.

Kaistaleperusteiden rungon kehykset

Peruskoristetyyppiä käytetään usein yksityisissä asunnoissa. Kehyksen tekeminen on vaikeampaa kuin muille yleisille säätiöille. Neulominen voidaan suorittaa sekä asennetun muotin sisällä että sen ulkopuolella, ja sen jälkeen kehyksen asennus paikalleen.

Työjärjestys:

 • ensimmäiset, poikittaiset sauvat asetetaan (niiden pituus on 10 cm lyhyempi kuin kellarin leveys). Tavallisesti tätä tarkoitusta varten käytetään yleensä raudoitusta, jonka halkaisija on 6-8 mm;
 • sitten kaksi vahvikepulttia asetetaan pituussuuntaan (nauha, halkaisija 12 - 16 mm). Tällöin kehyksen alahihna ilmenee. Jäljempänä kaikki risteykset on sidottava neulomalla. Harvoissa tapauksissa voidaan käyttää muovisia kiinnittimiä;
 • Ankkuri asennetaan pystysuoraan liitoksissa (sileä, halkaisija 6-8 mm). Sen korkeus on myös 10 cm pienempi kuin suunnitellun perustuksen korkeus;
 • Alemmalla tavalla valmistetaan kehyksen ylempi runko, joka on kiinnitetty pystyvahvistukseen.

Kehys asennetaan yleensä PVC-putkien palasille tai kooltaan verrattavissa oleviin.

Yksi mahdollisista vaihtoehdoista kehyksen valmistamiseksi on esitetty seuraavassa videossa:

Laattojen pohjaseinät

Tämän pohjarakenteen kehysten toteuttaminen ei ole erityisen vaikeaa ja hieman vähemmän työlästä. Yleensä kehys tässä tapauksessa on kahden ristikon rakenne, jotka on asennettu etäisyydelle toisistaan, joka lasketaan pohjalevyn suunnitellun paksuuden perusteella.

Ristikot koostuvat pääsääntöisesti lujitetuista rei'itetyistä sauvoista, joiden läpimitta on 12-14 mm. Ne on yhdistetty hyökkääjät, jotka on tehty nurkasta, muoviputkia ja muita oikean kokoisia materiaaleja, jotka eivät roskaa ja pystyvät kuljettamaan riittävästi kuormaa.

Asennustelineet paalun tylsistyneelle pohjalle

Poraamattomista paaluista käytettiin kaikkein yksinkertaisinta valmistaa muotoilu. Se koostuu 2-4 terästä vahvistamisesta, jossa on uurteinen pinta (käytetään tavallisesti 12 mm halkaisijaltaan). Tangojen pituus otetaan laskelmasta, joka tarvitaan 30-50 cm: n vapautumiseen paalun päällä. Pyöreiden tai kolmiomaisten puristimien rungossa olevat sauvat. Usein käytetään esivalmistettuja esivalmistettuja kehyksiä, mikä ei ole yllättävää, koska tylsistyneiden paalujen suunnittelu on melko samaa tyyppiä ja standardoitu.

Mahdollinen versio paalujen vahvistuskotelon valmistuksesta sisältyy seuraaviin videoihin:

Nykyaikaisen rakennustyön esittäminen ilman vahvojen häkkien laajamittaista käyttöä on lähes mahdotonta. Heillä on pitkä ja kiinteä osa sitä. Tämä ei ole ollenkaan yllättävää, kun otetaan huomioon teräsbetonien ja muiden rakenteiden korkean suorituskyvyn ominaisuudet ja ominaisuudet.

Armature-kehykset: kehystyyppiset rakenteet, vahvistuskehysten tuottaminen. Kiinnitysrenkaat

Tänään, blogin rakastavat lukijat "Kuinka rakentaa talon", kuvaamme yksityiskohtaisesti lujitushäkkeistä, niiden valmistuksesta ja tarkoituksesta. Myös tässä artikkelissa kerromme ja näytämme. miten tehdä omat renkaat neulomiseksi alueelliseen vahvikekoukkuun.

Kääntäkää ensin määritelmät:

Lujitushäkki on rakenne, joka koostuu yhteenliitetystä hitsaamalla tai neulomalla (sidelangalla) teräsvahvistustangoilla tai -verkoilla. Vahvikotelot kootaan etukäteen tai suoraan paikallaan (esim. Muottiin). Joissakin tapauksissa käytetään ei-metallisia vahvikkeita.

Vahvikoteloiden tyypit

Armature-kehykset ovat:

 • litteitä vahvikekauppoja, jotka on kehitetty kahteen suuntaan ja joissa on kaksi kokoa: pituus ja leveys;
 • alueet, jotka on kehitetty kolmessa suunnassa ja joilla on kolme ulottuvuutta: pituus, leveys ja korkeus.

Vahvistettu häkki on kiinteä osa raudoitettua betonirakennetta, joka on suunniteltu vetovoiman aikaansaamiseksi. Yleensä käytetty teräsvahviste, joissakin tapauksissa - ei-metalliset vahvikkeet.

Talonrakentamisen aikana me tuotimme itsenäisesti ja käytimme litteitä ja avaruudellisia vahvistuskoreja.

Tasomaiset kehykset koostuvat kahdesta tai useammasta pitkittäisestä lujitustangosta. Pituussuuntaiset sauvat ovat toisiinsa liitettyinä poikittaissuunnassa (tikkaat), kalteva tai jatkuva (käärmeen) teräsvahvistustangot.

Tällaisia ​​kehyksiä käytetään useimmiten erilaisten lineaaristen rakenteiden vahvistamiseen:

Kuinka luotiimme litteän vahvistuksen häkissä tikkaiden muodossa, voit lukea artikkelista "Armopoyas. Vahvistettu vyö ", ​​nimike" Armopoyas ".

Spatiaaliset kehykset ovat kahden tai useamman litteän kehyksen rakentaminen, jotka on kiinnitetty kiinnitystapilla tai renkailla. Spatiaalisia kehyksiä käytetään pilarien, raskaspalkkien ja ristipyörien vahvistamiseen, erilaisiin säätiöihin.

Paikallisen lujitushäkkeen valmistus nauhateille

Riippumatta maaperätyypistä, kaikkia säätiöitä on vahvistettava. Paikallisen lujitushäkkeen valmistukseen säätiölle käytämme:

 • 12 mm paksuiset vahvikekaapit - tulevat pitkittäissuojatut häkkiraidat;
 • 8 mm: n paksuiset lujitustangot ovat tulevaisuuden runko-asennusrenkaita.

Kiinnitysrenkaat kehyksen sitomiseen. Tee oma.

Kuinka tehdä omat renkaat sidoksen kehykseen? Alla on täydellinen kuvaus valmistusrenkaiden tekniikasta. Jotta kattaisit aiheen kokonaan, tarjoamme sinulle yksityiskohtaisen kuvauksen lisäksi laadukkaat valokuvat kaikista tuotantovaiheista.

Vaihe 1. Kanavan leikkaus kiinnitetään vakaan pohjaan. Sitten hiomakoneen avulla leikasimme kanavan molemmilla reunoilla olevat urat: toinen toisiaan vastapäätä. Jos aiot taivuttaa eri halkaisijaltaan kanavan - katkaise niin monta tällaisten urien paria, kuin haluat taipua erilaisina vahvistuksen halkaisijoina.

Vaihe 2. Merkitse palkit. Tulevaan vahvistuskoriin, jonka nauhalevy on, on seuraavat mitat: pituus on yhtä suuri kuin rakennuksen kehä, korkeus on 70 cm, leveys on 30 cm, joten renkaiden mitat ovat myös mitat; korkeus - 70 cm, leveys 30 cm.

Rengasrenkaita varten tarvitaan 8 mm paksua ja 2,30 m pituutta. Merkitse sydämet seuraavasti: merkintä nro 1 levitetään 30 cm: n etäisyydellä vahvikkeen alusta, etiketti nro 2 on 70 cm: n etäisyydellä tarrasta nro 1, etiketti nro 3 - 30 cm: n etäisyydellä merkistä 2, merkin nro 4 - 70 cm: n etäisyydellä merkistä 3. Kunnes sauva viimeisestä merkistä on 30 cm.

Vaihe 3. Valmistele ja merkitse etumerkki tarvittava määrä baareja.

Vaihe 4. Asettamme valmistetun betoniteräksen sahaamalla urat, ja vahvistamisen yhteydessä asetetaan halkaisijaltaan hieman suuremman putken (saamme "vivun"). Merkit alkavat taivuttaa vahvistusta.

Vaihe 5. Vedä varovasti lujasti taivuttamalla suorakaiteen muotoinen rengas.

Yllä kuvattujen yksinkertaisten työkalujen avulla renkaat ovat kooltaan samanlaisia.

Valmiit renkaat on sidottava sidosta varten. Miten venttiilit liitetään oikein, kuvattu yksityiskohtaisesti tässä artikkelissa. Valmiin renkaan sidontapisteet on esitetty kuv. 1.

Sormukset ovat valmiit, nyt voit aloittaa neulomisen paikkatietokehän häkissä. Kuten teimme monoliittiselle nauhakuvastuksellemme, voit lukea artikkelissa "Monoliittinen nauhaosasto kaasusilikaattilohkojen talolle. Vahvistetaan nauhalevyt ", otsikko" Säätiö ".

Se varmasti kiinnostaa sinua:

Armature-kehykset: kehystyyppiset rakenteet, vahvistuskehysten tuottaminen. Kiinnitysrenkaat: 4 kommenttia

Hyvää iltapäivää, tällainen kysymys =) kuinka sijoittaa lujitustangot oikein: kolme palkkia nauhan jalkaan ja kolme ylhäältä tai kolme nauhan oikealta ja vasemmalta puolelta? On sääli, että kuvia ei voi lisätä selkeyden vuoksi)

Dmitri, hyvä iltapäivä!
Aseta armo seuraavasti: kolme oikealle ja 3 vasemmalle.
Tässä artikkelin keskellä on valokuvakehys, joka teimme tällä tavalla: http://realizedadream.ru/fundament/monolitnyiy-lentochnyiy-fundament-armirovanie-lentochnogo-fundamenta

Mikä on keskipalkkien vahvistamisen merkitys? Siinä ei ole taivutusjännityksiä. Esimerkiksi FBS-lohkot, joista nauhan "runko" on tehty, ei ole liitoksia.

Ne eivät ole keskellä, vaan ympyrän ympäri noin 5 cm betonin päässä. He kaikki kantavat kuorman

Vahvistettu häkki

Vahvisteisten betonirakenteiden rakentaminen edellyttää vahvistuvien kehysten käyttöä tässä prosessissa. Monoliittiset perustukset ja seinät, asuinrakennukset ja monoliittisen betonin varastot rakentuvat samoihin periaatteisiin. Lujitushäkki on luurangon rakenne, joka kompensoi muodonmuutoksia ja kuormia, joita betoni ei pysty käsittelemään.

Vahvikehäkkien lajikkeet

Lujitushäkkien toimivuus kaikissa betonituotteissa on sama. Mutta tästä huolimatta puitteet ovat erilaiset. Vahvistetut betonirakenteet vahvistetaan tasaisilla ja irtotavaroilla (avaruudellisilla). Ne ovat keskenään ja toisiinsa yhdistettyjen sauvojen järjestelmä.

Kuljettajaristikot

Nämä ruudut sijoitetaan alueille, joissa on joustavia elementtejä, jotka ovat kohtisuorassa todellisiin kuormituksiin nähden. Ne on muodostettu poikittaisista ja pitkittäisistä jakotankoista. Tarvittaessa tällaisten verkkojen käyttö on helpoin tapa saada valmiita hitsattuja litteitä kehyksiä, standardikokoisia. Tällaiset ristikot eroavat päistään ja teräksen halkaisijaltaan, joten voit valita juuri tarvitsemasi tietyn kohteen ja vähentää venttiilien määrää huomattavasti.

Litteät kehykset

Ne on valmistettu ylemmistä kiinnitystuista ja alemman työntekijän (pituussuuntaisesta) ja jakelusta (poikittainen). Tämän tyyppistä vahviketta käytetään muodostaen palkkeja, palkkeja, kulmia, suorakaiteen muotoisia poikkileikkausrakenteita. Tasokehysten kapeat elementit ovat yhdensuuntaisia ​​nykyisten kuormien kanssa.

Spatiaaliset kehykset

On T-muotoinen, I-muotoinen, U-muotoinen ja suljettu osa (pyöreä, neliö, suorakulmainen). T-muotoisia I-jaksoja kehyksiä tehdään telakointimenetelmä kaksi tai kolme tasainen kehyksiä. U-muotoisten kehysten valmistus, joka koostuu kahdesta pystysuorasta ja horisontaalisesta ristikosta, suoritetaan komposiittisella tavalla ja taivuttamalla yksi hitsattu verkko

Yhden kappaleen kehys on vahvempi, kovempi ja helpompi valmistaa. Kehysten suorakulmainen ja neliömäinen poikkileikkaus on muodostettu työskentelevistä pitkittäisvauvoista ja kiinnityksestä, jotka on liitetty puristimilla. Suunnittelun ominaisuudet määrittävät valmistusmenetelmän:

 1. Rod-liitäntä letkunkiristimiin
 2. Telineiden litteät elementit
 3. Taivutus erityisverkkoihin

Putkien, kontaktirenkaiden, sähkölinjojen runkopalkkien ympyrämäiset poikkileikkaukset on suunniteltu pituussuuntaisten sauvien ja jakokaasuvirtauksisen ankkurin avulla.

Joustavat rakenteet

Voimakkaat rakenteet edellyttävät kahden tyyppisten sauvien (kokoonpano ja työskentely) jännityksiä ja vain työntekijöitä. Molempien tyyppien kireyttä käytetään suurilla käyttökuormilla. Työtasojen käyttämiseen liittyy hitsatut silmät, jotka suorittavat jakelu- ja asennustoimintoja. Korkealaatuisesta teräksestä valmistettujen rasitettujen rakenteiden valmistus mahdollistaa metallin käytön edullisimmin ja edellyttää luotettavaa kiinnitystä. Kiinnityksen luotettavuuden tärkein kriteeri on betonin ja raudoituksen kiinnittymisen koko ja pinta-ala.

Paikallinen vahvike häkki säätiölle muutamassa minuutissa

in Innovations 05/12/2017 147 Katselukertaa

Kestää paljon aikaa valmistella alueellinen runko raudasta. Tämä johtuu siitä, että ruostumattomien reikien halkaisijaltaan yli 6 mm: n raudoitus on lähes olematon, koska se on erittäin raskasta ja kuljettaa sitä rakennustyömaalla ei ole kovin miellyttävä. Rakentajien on siis neulottava raudoitus rakennustyömaalla, joka on melko pitkä ja kallis. Teknologiat eivät kuitenkaan pysy paikallaan. Jo yli kymmenen vuoden ajan lasikuituvahvisteita on käytetty laajasti betonirakenteiden lujittamiseen kotimaisilla markkinoilla, jotka on hyväksytty GOST: n, käytännesääntöjen ja muiden komposiittivahvistusta koskevien sääntelyasiakirjojen mukaisesti.

Viime aikoina oli toinen kiva uutuus - komposiittiverkko BASIS. Se edustaa GOST31938-2012 -standardin mukaisesti valmistettuja lasikuitu- tai basaltti-muovisia tangkoja, jotka on liitetty yhteen erityisellä kestomuovimateriaalilla olevilla risteyksillä.

BASIS-verkkoa tarvitaan betonin vahvistamiseen perinteisen metallivahvikkeen sijasta. Lasikuitutangon liittäminen verkkoon on patentoitu tekniikka. Termoplastiset välitangot niiden välissä ovat syöttötuoli ja muodostavat betoniin suojaavan kerroksen.

Pohja, josta BASIS-verkko on muodostettu, peitetään hiekalla, mikä lisää huomattavasti adheesiota betonille ja kasvattaa rakenteen halkeamiskestävyyttä kompensoimalla näin komposiitin alhainen kimmomoduuli.

Verkon tärkein etu on se, että se liitetään valmiisiin kortteihin, joita ei tarvitse sitoa rakennustyömaalla, lisäksi sillä on myös useita etuja metallin suhteen:

 • 9 kertaa helpompaa
 • 3 kertaa voimakkaampi jännitteitä
 • 7 kertaa nopeampi vahvistusprosessi (ei tarvitse neuloa esineessä)
 • 20% halvempaa
 • Ei tarvitse "tuolia" suojakerrokselle
 • Suuri korroosionkestävyys
 • Matala lämmönjohtavuus

Itse asiassa BASIS-komposiittiverkko avaa uuden markkinasegmentin, koska verkko koostuu 10 mm: n paksuisesta tangosta, joka sopii raskaiden rakenteiden, kuten siltapeltojen, tiililevyjen, korkeiden kuormien lattiaan, erilaisten rakenteiden perustuksiin.

Komposiittiverkko on valmistettu kortilla, jonka koko on 2,2 x 6 m, kun taas on mahdollista valmistaa muita kokoja, joiden leveys on enintään 2,4 m ja pituus enintään 6 m.

Komposiittiverkko BASIS ei vaadi pinnoitteiden asennusta suojaavan kerroksen muodostamiseksi.

Verkon purkaminen ja asentaminen tapahtuu manuaalisesti ilman tekniikan käyttöä.

Leikkuukortit voivat olla hiomalaikan kiekkoa.

Korvauspöytä metallivahvuudella

Composite BASISMetal AIII486108121014

Se on myös erittäin nopea ja kätevä tehdä aluekehyksiä BASIS-ruudukko, se näyttää tältä:

Otamme yhden BASIS-kortin ja kaksi kaistaa kuten alla olevassa kuvassa.

Nauhat yhdistävät talon ja kiinnittävät siteitä

Toistamme toimenpiteen useita kertoja, suositeltava etäisyys "talojen" välillä on 100-120 cm.

Sitten peitetään alkuun toinen BASIS-kortti.

Me saamme niin upean kehyksen

Voit turvallisesti kävellä sitä betonin kaatamisen aikana.

Nyt BASIS-runko voidaan helposti nostaa.

ja siirrytään betonin kaatopaikalle, tilakehyksen paino on enintään 20 kg

Paikallinen vahvike häkki säätiölle muutamassa minuutissa

Kestää paljon aikaa valmistella alueellinen runko raudasta. Tämä johtuu siitä, että ruostumattomien reikien halkaisijaltaan yli 6 mm: n raudoitus on lähes olematon, koska se on erittäin raskasta ja kuljettaa sitä rakennustyömaalla ei ole kovin miellyttävä. Rakentajien on siis neulottava raudoitus rakennustyömaalla, joka on melko pitkä ja kallis. Teknologiat eivät kuitenkaan pysy paikallaan. Jo yli kymmenen vuoden ajan lasikuituvahvisteita on käytetty laajasti betonirakenteiden lujittamiseen kotimaisilla markkinoilla, jotka on hyväksytty GOST: n, käytännesääntöjen ja muiden komposiittivahvistusta koskevien sääntelyasiakirjojen mukaisesti.

Viime aikoina oli toinen kiva uutuus - komposiittiverkko BASIS. Se edustaa GOST31938-2012 -standardin mukaisesti valmistettuja lasikuitu- tai basaltti-muovisia tangkoja, jotka on liitetty yhteen erityisellä kestomuovimateriaalilla olevilla risteyksillä.

BASIS-verkkoa tarvitaan betonin vahvistamiseen perinteisen metallivahvikkeen sijasta. Lasikuitutangon liittäminen verkkoon on patentoitu tekniikka. Termoplastiset välitangot niiden välissä ovat syöttötuoli ja muodostavat betoniin suojaavan kerroksen.

Pohja, josta BASIS-verkko on muodostettu, peitetään hiekalla, mikä lisää huomattavasti adheesiota betonille ja kasvattaa rakenteen halkeamiskestävyyttä kompensoimalla näin komposiitin alhainen kimmomoduuli.

Verkon tärkein etu on se, että se liitetään valmiisiin kortteihin, joita ei tarvitse sitoa rakennustyömaalla, lisäksi sillä on myös useita etuja metallin suhteen:

 • 9 kertaa helpompaa
 • 3 kertaa voimakkaampi jännitteitä
 • 7 kertaa nopeampi vahvistusprosessi (ei tarvitse neuloa esineessä)
 • 20% halvempaa
 • Ei tarvitse "tuolia" suojakerrokselle
 • Suuri korroosionkestävyys
 • Matala lämmönjohtavuus

Itse asiassa BASIS-komposiittiverkko avaa uuden markkinasegmentin, koska verkko koostuu 10 mm: n paksuisesta tangosta, joka sopii raskaiden rakenteiden, kuten siltapeltojen, tiililevyjen, korkeiden kuormien lattiaan, erilaisten rakenteiden perustuksiin.

Komposiittiverkko on valmistettu kortilla, jonka koko on 2,2 x 6 m, kun taas on mahdollista valmistaa muita kokoja, joiden leveys on enintään 2,4 m ja pituus enintään 6 m.

Komposiittiverkko BASIS ei vaadi pinnoitteiden asennusta suojaavan kerroksen muodostamiseksi.

Verkon purkaminen ja asentaminen tapahtuu manuaalisesti ilman tekniikan käyttöä.

Leikkuukortit voivat olla hiomalaikan kiekkoa.

Spatiaaliset kehykset

Yhtiömme on mukana Voronezhin venttiilien vyöhykkeiden valmistuksessa. Näiden kehysten pääasiallinen käyttö rakennustyömailla, vahvistettujen betonilaattojen vahvistamiseen, sarakkeet - jotka kaadetaan monoliittisten talojen rakentamisen aikana.

Paikallisten lujitushäkkien tuotantovaiheet:

Tuotantotekniikka on melko yksinkertainen - erikoisjohtimissa, kehykset hitsataan joko vahvistussauvoilta kaari- tai pistehitsauksella tai tasomaisista kehyksistä. Paikkarakenteita on mahdollista valmistaa tasomaisiksi taivuttamalla niitä erityiseen koneeseen. Tuotannossamme on koneita, jotka sallivat käämitystangon kierteeseen. Käsiteltyjen liittimien suurin halkaisija on 12 mm, luokka A-III. Tätä tekniikkaa käytetään aktiivisesti paikkoihin tarkoitettujen paalujen, raudoitettujen betoniputkien, kaarien ja kaihtimien paikkatietojen tuottamiseen.

Tuotannossamme koneistetun vahvistuksen suurin halkaisija on 32 mm. Teemme aktiivista yhteistyötä Voronezhin ja alueen rakennusorganisaatioiden kanssa. Toimitamme läheisille alueille.

Missä voidaan soveltaa avaruusjärjestelmiä:

 • IZhS - monoliittinen lämmitetty ruotsalainen levy - vahvistuskehys
 • IZhS - Tape-pohja - Vahvistettu betoniteippi
 • Rakennusalusta - runko
 • Teollisuusrakentaminen - pylväät, ristikot
 • Monikerroksinen rakenne - Sarakkeita, päällekkäisyyksiä
 • Rannikon vahvistaminen

Voronezhin tilakehysten tuotantokustannukset:

- Voit järjestää kehysten tuotannon hinnoittelun - voit lähettää piirustuksesi tai ilmoittaa sarjan, jolle haluat luoda kehyksen sähköpostiisi: [email protected] Yrityksemme asiantuntijat laskevat kehyksen luomiskustannukset yhden työpäivän kuluessa!

Sarake 400x400 sarjan sarja sarjassa 1.020-1 Painos 2-4:

Teräsbetonipylväät - yksi yleisimmistä tuotteista. Tuotamme niitä varten alueellisia puitteita. Pylvään enimmäiskorkeus, jonka voimme tuottaa on 7,2 metriä - Siksi niitä voidaan käyttää 7,2 metrin pituisiin sarakkeisiin (kattokorkeus)

Riippuen siitä, mihin kerrokseen käytetään pylvästä, valitaan raudan betoniluokka ja halkaisija.

Kuva tuotti Voronezhin sarakkeiden alueelliset kehykset:

Paikalliset vahvistuskotelot

Kaikkien rakennuskohteiden rakentaminen edellyttää yksittäisten rakenteiden lisäämistä. Spatiaaliset (kolmiulotteiset) puitteet, jotka ovat viskoosin tai hitsaamalla yhteydessä olevia metallisia tangkoja, ovat löytäneet laajan sovelluksen tällä alueella. Valmiit volumetriset järjestelmät suorittavat perusrakenteen, joka jakaa tasaisesti kuorman ja lisää lujuusominaisuuksia. Tällaisten kehysten suuri etu on niiden saatavuus.

Tuotantomenetelmät

Spatiaalisten (volumetristen) puitteiden valmistukseen käytetään vahvikekaapelia, useimmiten uritetulla pinnalla, jonka ansiosta betoniseokseen parannettu tarttuvuus on säädetty. Käytetään myös seuraavia materiaaleja:

 • kuuma valssatut tangot;
 • mittaamattomat liittimet;
 • langan tyyppi BP-1.

Terästangot joissakin tapauksissa käsitellään myös korroosionestoaineiden antamiseksi. Useimmiten käytetään saumattomia teräslajeja ilman pinnoitetta, koska lopputuote ei käytännössä kosketa ulkoista ympäristöä.

Rakenteiden tuottamiseen on useita menetelmiä:

 • litteiden vahvistusverkkojen liitos;
 • lujitustangon ja skobo-taivutustuotteiden hitsaaminen, jotka on esivalmistettu vahvistamiseen;
 • käyristyneillä suorilla tankoilla, joita seuraa nivelten hitsaus.

Näiden menetelmien käytön ansiosta on mah- dollista antaa lähes minkä tahansa muotoisia tilarakenteita, minkä vuoksi ne ovat välttämättömiä monimutkaisten rakennuskohteiden rakentamiseksi.

Joukkokehysten tarkoitus

Spatiaaliset kehykset on tehty 8-12 millimetrin halkaisijalta, mikä on paras vaihtoehto rakenteiden valmistukseen yksittäisten käyttöongelmien ratkaisemiseksi. Tapaamishetkellä ne ovat seuraavia tyyppejä:

 • neliö ja pyöreä - paalut;
 • Cellular - suurien määrien betonimassan kaatamiseksi teollisuuslaitosten rakentamiseen.

Samanaikaisesti suurien volumetristen kehysten tuotanto suoritetaan tilauksesta yksittäisinä parametreina ja pienten tuotteiden valmistus paalujen osalta suoritetaan automatisoituna.

Paikallisten vahvistusrakenteiden edut

Vahvistetut tilarakenteet ovat erinomaisia ​​suorituskykyominaisuuksia. Valmistuksessa ne kulkevat useiden lisäkäsittelyvaiheiden läpi, jotka estävät rakenteen muutoksia ulkoisten tekijöiden seurauksena. Etuja ovat:

 • betonirakenteiden nopea asennus;
 • työvoimakustannusten alentaminen ja betoniteräsrakenteiden valmistukseen liittyvien materiaalien kustannukset;
 • metallien valssauskustannusten alentaminen johtuen mahdollisuudesta käyttää tangon jätettä;
 • lisätä valmistusteollisuuden taloudellista toteutettavuutta.

Riippumatta tilakenttien tyypistä, niillä on tärkeä tehtävä - ne parantavat rakenteen lujuusominaisuuksia ja lisäävät sen vastustuskykyä eriasteisten mekaanisten kuormitusten suhteen.

Vuokrahinta

Paikallisten lujitushäkkien kustannukset vaihtelevat laajalla alueella, koska se riippuu monista parametreista, kuten:

 • teräslaadun lujuuden valmistukseen;
 • lujitustangon tyyppi;
 • nimityksen tarkoitus;
 • lopputuotteen koko;
 • valmistusmenetelmä.

Suorita kolmiulotteisen mallin kokoonpano tuotantotilojen olosuhteissa ja suoraan rakennustyömaalla.

Hitsattujen liittimien tyypit

Vahvistinverkko tai -kehys on järjestelmä, jossa toisiinsa leikkaavat tangot on yhdistetty niiden kosketuspisteisiin tavalla tai toisella.

Vahvistuspalkkien yhdistämisen päämenetelmä nykyaikaisella lujitustöiden organisoinnilla on sähköhitsaus. Sen käyttö verrattuna manuaaliseen viskoosiin vahvistukseen vähenee keskimäärin 5%. koukkujen säästämisen takia vahvistusteräs kuluttaa melkein kokonaan neulontilan kulutusta, noin 1% raudoituksen painosta ja vähentää työn monimutkaisuutta 30-40%: lla).

Erilaisten hitsausmenetelmien avulla, joita käsitellään yksityiskohtaisesti myöhemmissä luvuissa, tehdään seuraavat elementit vahvistavien betonirakenteiden vahvistamiseen.


Kuva 49. Litteä hitsattu metalliverkko

1. Hitsattu verkko (kuvio 49), jotka on hitsattu tavallisesti keskenään kohtisuorasti sijoitetuilla tangoilla, muodostaen suorakulmioita.

Hitsaustyökalujen ja -rasterien käyttöohjeet betoniteräsrakenteissa (I 122-50) mahdollistavat rullatut ja litteät ristikkorakenteet, joiden läpimitat d1 ja d2 ovat 3 - 10 mm, leveys B - 2700 mm solukokoja v 50 - 150 mm ja 100-200 mm. Pituus A "tasaisille ruudukkoille saa olla enintään 5100 mm ja valssattujen verkkojen osalta sitä ei ole standardoitu ja rajoitettu vain 150 kg: n telan kokonaispainolla.

2. Hitsatut paketit, jotka ovat elementtejä useista usein sijoitetuista suuren halkaisijan omaavista tankoista, jotka on liitetty harvoin sijoitettuihin lyhyisiin kiinnitystankkeihin. Vahvistuspakkauksen rakenne on osa vahvistetun betonirungon vahvistamista ja se koostuu neljästä 50 mm halkaisijaltaan olevasta sauvasta, joihin on kiinnitetty 30 x 30 mm: n poikkileikkaus ja puristimet. Pultit ja osa työtangoista, joilla on ankkurointivärejä päissä, ovat välttämättömiä paketin liittämiseksi ristikon muiden hitsattujen vahvistuselementtien kanssa. Pakkauksia tehdään yleensä ristikoiden, pitkittäisten palkkien ja poikkileikkausten, korkeiden pystysuorien ja kaltevien seinien sekä muiden suuren mittojen ja tilavuuksien lujitettujen betonirakenteiden vahvistamiseen.


Kuva 51. Litteät hitsatut raudoituskotelot: a - yleiskuvan puusta, jossa on pystysuorat poikittaiset sauvat; b - eri vaihtoehdot pitkittäis- ja pystysuuntaisten sauvojen sijainnille; c) eri muunnokset liittämisestä tasomaisten kehysten hitsaamalla; g - yleiskuva tasomaisesta kehyksestä, jossa on kallistetut sauvat, jotka on tehty kaarihitsauksen avulla; d - yleinen kuva tasaisesta kehyksestä, jossa on käärmeiden kaltainen ristikko

3. Hitsatut tasomaiset kehykset. Tällaiset kehykset koostuvat tavallisesti pitkittäisestä vahvikkeesta, jotka muodostavat yhden tai kaksi ns. Hihnaa ja yhdistävää ristikkoa. Ristikko voidaan valmistaa erillisinä pystysuorina tai kaltevina sauvina tai jatkuvana sauvana (ns. Käärme). Kuv. Kuva 51 esittää hitsattujen litteiden vahvikekohtien päätyyppejä. Kahden litteän kehyksen yhdistäminen yhteen (kuva 51, c) tehdään asennusyksiköiden lukumäärän ja työvoimavaltaisen työn vähentämiseksi sekä raudoitettujen betonipalkkien leveyden ja painon vähentämiseksi. On mahdollista yhdistää hitsattujen häkkien sijainti eri tasoilla, kuten kuvassa 2 on esitetty. 52.

Suurten lukuisten poikittaisten sauvien läsnäolo pistehitsauksessa valmistetuissa kehyksissä (ks. Kuva 51, a) luo luotettavan kiinnityspisteen pituusakseleiden betoniin, mutta niiden koko pituudelle ja mahdollistaa koukkujen taivuttamisen. Kun käytetään tasomaisia ​​kehyksiä, ei myöskään tarvita tavanomaisia ​​kiinnittimiä. Horisontaaliset kiinnitysosat, jotka ovat välttämättömiä vain asennustapauksissa, kun käytetään tasomaisia ​​kehyksiä, puuttuu. Kuv. Kuvio 53 esittää suorakulmaisen palkin vahvistamista useilla tasaisilla hitsatuilla kehyksillä. Ei ole puristimia, ja niiden vaakasuorat oksat korvataan useilla kiinnityssauvoilla pitkin koko palkin pituutta (kuvassa tällainen sauva on esitetty katkoviivalla).

4. Hitsatut spatiaaliset (tai kolmiulotteiset) kehykset. Nämä kehykset voivat olla useita tasomaisia ​​kehyksiä. Liitä ne yhteen erityisten kiinnitystangojen tai hitsauksen kanssa suoraan tangon tilajärjestelmän muodossa, mukaan lukien pitkittäiset työtangot ja ristikytkennät. Liitännät voivat toimia tavanomaisina pidikkeinä tai jatkuvina ristikkona - käärmeinä, kuten litteissä kehyksissä. Kuv. Kuvio 54 esittää esimerkkejä hitsatun paikkatietokehon rakentamisesta teräsbetonipylväälle.

Hitsatut vahvistushäkit voivat olla erilaisia.


Kuva 54. Lujitetun betonipilarin hitsattu vahvikeharja: a on runko, joka koostuu neljästä tasomaisesta hitsatusta häkkeestä: 1 - ristikytkimet; 2 - kolonnin ulkoiset ääriviivat; b - rungon käärmeen kaltainen ristikko: 1 - ristisidokset; 2 - työtangot; 3 - runkorakenne

Varsinainen raudoitus lasketaan tavallisesti betonirakenteeseen betonirakenteiden käytön yhteydessä, toisin sanoen oman painonsa ymmärtämisen ja ns. Ulkoisten kuormitusten (ihmisten, laitteiden ja eri materiaalien paino) perusteella.

Viime aikoina ns. Vahvistavat tukikehykset ovat yhä yleisempiä. Laakerirunko lasketaan sen lisäksi, että se toimii pääasiassa betonin ja erilaisten tilapäisten kuormien yhteydessä, jotka syntyvät teosten tuotannossa; Tällaiset kuormat ovat muottien paino, kuljetusvälineen paino betonimassan syöttämiseksi, betoniseoksen levittämiseen työskentelevien paino ja lopulta itse betoniseoksen paino ja sen sivuttaispaine. Tukirakenteiden käyttäminen mahdollistaa ilman erityisiä telineitä tukevia muottirakenteita ja siten vähentää puun kulutusta ja vähentää työhön tarvittavaa monimutkaisuutta ja aikaa.

Kehysten tukemiseksi, jotta ne olisivat jäykempät (verrattuna tavanomaisiin), pyöreän osan tankoja lujittamatta käytetään usein jäykkiä vierintäprofiileja pyöreiden palkkien sijasta; kulmat I-palkit ja kanavat, kaistaleet ja neliömetalliteräs. Kuv. Kuvio 55 esittää sarakkeen ja palkkien tukikehysten rakenteita. Vyöhykkeet sisältyvät kehysten rakenteeseen jäykkyyden lisäämiseksi.


Kuva 55. Hitsattujen tukivahvikoteloiden suunnittelu: a - pylväskehys, jossa on työkahva neljästä kulmasta ja ristikko pyöreistä sauvoista; b - palkin rungon kulmat kulmista ja ristikko pyöreistä sauvoista: 1 - ristipistokkeet; 2 - palkin rungon, joka on palkin vieressä; 3 - ristikot; 4 - ristikkorakenteet

Valmistettujen laakerirungojen muotti voidaan asentaa sen jälkeen, kun ne on asennettu rakennustyömaalle tai kiinnitetty rungolle ennen niiden kuljettamista asennuspaikkaan. Jälkimmäisessä tapauksessa niitä kutsutaan vahvistus- ja sulkukerroksiksi.

Kehykset valmistetaan samoissa rakennusalan tuotantolaitoksissa, joita käytetään palkin hankintaan.

Kehykset kuljetetaan rakennustyömaalle ja asennetaan valmistettuun muottiin.

Luurangojen käyttö vähentää rakennustyömaan monimutkaisuutta, vähentää rakentamisaikaa ja vähentää kustannuksiaan, kuten keskitetyssä valmistusyrityksessä, jossa käytetään samanlaisten tuotteiden massatuotantoa, mekanismeja, laitteita ja erilaisia ​​laitteita käytetään tehokkaammin. Jätteiden käyttö on helppo järjestää.