Mikä lanka neuloa 12 köysiä

Johdon vahvistaminen takaa minkä tahansa teräsbetonisen rakenteen muodon. Asiantuntijat suosittelevat, etteivät ne vahvista vahvistuselementtejä, nimittäin sitomaan niitä siten, että metallin kidehilaa ei tuhota.

1 Johdin vahvistusneulokselle - GOST 3282-74

Määritellyssä valtion standardissa kuvataan langan teknisiä ja muita ominaisuuksia, joita käytetään vahvistamaan betonirakenteiden vahvistuskomponentteja. Se on valmistettu teräksestä, jonka hiilipitoisuus on vähäinen, ja se jakautuu useisiin eri tyyppeihin:

 • langan tuotannon tarkkuus on tavallinen ja suuri tarkkuus;
 • hoitomenetelmän mukaisesti - lämpökäsittelemättä ja käsitelty;
 • vastustuskyky (tilapäinen) sellaisten tuotteiden rikkoutumiseen, joita ei ole käsitelty lämpökäsittelyllä, - ensimmäiset ja toiset ryhmät;
 • pinnan mukaan - erityisellä päällysteellä ja ilman sitä.

Lämpökäsitelty lanka ilman erityistä pinnoitetta tuotetaan yleensä kevyesti. Kuluttajan pyynnöstä se voidaan tehdä mustaksi.

Pinnoitettavien tuotteiden vähiten nimellinen poikkileikkaus on 0,2 mm, suurin on 6 mm, langan halkaisija voi olla välillä 0,16 - 10 mm ilman pinnoitusta. Lopputuotteiden poikkileikkauksen sallitut poikkeamat vaihtelevat -0,02 (johdin halkaisijaltaan 0,18 mm) arvoon -0,2 (halkaisija 9 mm). Alhaisen hiilen terästuotteiden ovaliteetti ei saa olla yli puolet poikkileikkauksen sallittavista (edellä) poikkeuksista.

GOST kuvaa rakenteen liittimien mekaanisia ominaisuuksia. Esimerkiksi lämpökäsiteltyjen tuotteiden pidennys (suhteellinen) on 12-18% (päällystetyt tuotteet) ja 15-20% (päällystämättömiä). Mutta käsittelemättömälle langalle on suuri merkitys raon vastuksen suuruuteen, joka on (N / mm2: ssä):

 • 390 - 690 tuotteista, joiden osuudeksi on 8-10 mm;
 • 390 - 780 (8 mm);
 • 390 - 830 (4,5 - 7,5 mm);
 • 440 - 930 (3,2-4,5 mm);
 • 540 - 1080 (2,5-3,2 mm);
 • 590 - 1270 (1-2,5 mm);
 • 690 - 1370 (halkaisija alle 1 mm).

2 johdinliitännät - erityisvaatimukset sille GOSTin mukaan

Valmistajien on varmistettava, että valmiiden tuotteiden vaatimustenmukaisuus noudattaa seuraavia standardeja:

 • Päällystämättömät tuotteet (paitsi musta lämpökäsitelty lanka) ei saa olla auringonlaskuja, halkeamia, skaalaa tai vankeutta niiden pinnalla. Samanaikaisesti standardi sallii naarmuuntumisten, iskujen, rypytettyjen ja naarmuuntumien läsnäolon, kun syvyys on korkeintaan ¼ suuruudeltaan suurimmista poikkeamista tavanomaisesta tarkkuudesta.
 • Johdin, joka ei ole läpäissyt lämpökäsittelyä 0,5-6 mm: n poikkileikkauksella, on kestettävä neljä tai useampia kynsiä tuhoamatta sen eheyttä.
 • Kierteen (kierteityyppisten) langoitustuotteiden, jotka on valmistettu sylinterinä, ei pidä havaita pinnoitteena käytetyn sinkin materiaalin hilseilyä tai halkeilua.
 • On kiellettyä myydä päällystetty lanka vahvistus mustilla pisteillä ja alueilla, joissa ei ole sinkkipinnoitetta. Läsnäolo valkoisissa kääreissä, tahroissa, plakissa, pienissä sinkki-sisäänvirtauksissa ja värin epäsäännöllisyydessä.
 • Meidän kuvaama materiaali valmistetaan keloilla tai säärillä. Lisäksi sen käämitys suoritetaan siten, että kuluttajalla on mahdollisuus tuulella vaijeria vaikeuksitta. Yhdellä kelalla voi olla korkeintaan kolme lankaa, ja käämi koostuu aina yhdestä kappaleesta.

Lankaverkon tai kierteen suurin sallittu pienin paino riippuu tuotteen poikkileikkauksesta ja pinnoitteen läsnäolosta. Massa vaihtelee 1 kg: sta (poikkileikkaus - 0,16-0,18 mm) 40 kg: iin (6,3-10).

Valmisviiran hyväksyminen tehdään erissä, jotka koostuvat samantyyppisistä pintoista, käsittelymenetelmästä, vapautumisalttiudesta ja poikkileikkauksesta. Erillisessä erässä olevien tuotteiden geometriset parametrit tarkistetaan viidessä prosentissa keloista (hanat), kun taas tuotteiden pinnan laatu määritetään jokaiselle kelalle tai rungolle. Lisäksi langan mekaaniset ominaisuudet on väistämättä analysoitu (kolme prosenttia käämeistä ja keloista erästä tutkitaan).

Tapauksissa, joissa testitulokset mille tahansa tarkastustyypille (pinnan laatu, mekaaniset ja geometriset parametrit) ovat epätyydyttäviä, suoritetaan vielä yksi testi, mutta nyt kaksoisnäyte. Jos toiset testit vahvistavat valmiin tuotteen laadun, se saa lähettää kuluttajille.

3 Kuinka kaapelin laatu ja sen noudattaminen GOSTin kanssa on tarkistettu?

Vakiintuneita tapoja tarkistaa valmis lanka:

 1. Upotusmenetelmä Sen avulla määritetään sinkkipinnoitteen yhtenäisyys ja jatkuvuus. Testaus (GOST 4165-78) tarkoittaa, että tuote upotetaan kuparisulfaattiin, joka on liuotettu veteen (tislattu). Tämä seos suodatetaan sitten. Jos sen tiheys on alueella 1,114-1,116 g / cm3, sanotaan pinnoitteen korkeasta laadusta. Ennen uppoutumista testinäytteet puhdistetaan bentseenillä tai alkoholilla, kastetaan ne 10 senttimetrin syvyyteen (liuoksen kestävyys on 60 sekuntia).
 2. Visuaalinen ulkopuolinen tutkimus (joskus sitä täydentää mahdollisten virheiden tutkiminen mikroskoopilla). Tämän testin tarkoituksena on määrittää viallisten pintojen sallitut syvyydet. Jos syvyys on vähäinen, tuote puhdistetaan mekaanisesti.
 3. Painomenetelmä. Suunniteltu määrittämään sinkin määrä tuotteita pinnalla. Se valmistetaan liuottamalla näyte rikkiin estettyyn happoväliaineeseen, punnitsemalla sitten langankäämi tai käämi ja mitat- tamaan tuotteen todellinen poikkileikkaus sen jälkeen, kun sinkki on syövytetty siitä.
 4. Kaasumittainen volumetrinen tekniikka. Se määrittää myös sinkin määrän valmiissa lanka-tuotteissa. Mutta tässä tapauksessa päällyste poistetaan haposta, kunnes täydellinen pysähtyminen kaasujen kehityksessä on kirjattu.

Lisäksi tarkasteltavana olevaa lankaa analysoidaan muilla menetelmillä. Näihin kuuluu testejä:

 • käämitys (prosessi suoritetaan valtion standardin 10447-80 mukaisesti);
 • rikkoontuminen ja jännitys (Gosstandart 10446-80);
 • kink (State Standard 1579-80).

4 Langattomien pakkausten ominaisuudet

Valmiiden tuotteiden pakkaaminen tehdään ottaen huomioon seuraavat vaatimukset:

 • lankaverkot tekevät yhteistyötä lahdella ja sidotaan niihin tiukasti;
 • hankkeen päät on sijoitettu siten, että ne ovat helposti löydettävissä;
 • yksittäiset kelat (poikkeuksetta) sidotaan kolmeen tai useampaan paikkaan lämpökäsitellyllä langalla;
 • Voiteluaineiden käyttöä viiran pinnoittamiseksi ei ole suunniteltu, mutta asiakas voi vaatia valmistajalta voitelua teollisuusöljyjen (I-50A, I-20A ym.) Tai konservointi- (ICB-1, NG-203) ryhmän avulla.

Pakollinen lanka käärii seuraavat materiaalit:

 • (vahattu) ja ei-kudotut materiaalit (tai polymeerikalvo) - tuotteet, joiden poikkileikkaus on 0,5-1 mm;
 • kerros vahattu paperi - lanka, jonka poikkileikkaus on enintään 0,5 mm.

Muiden halkaisijoiden tuotteet pakataan asiakkaan pyynnöstä. GOST ei esitä tätä prosessia koskevia erityisiä vaatimuksia.

Sidontajohto GOST 3282-74 -liittimiin

Lyhyt kuvaus

Neulelanka on yleiskäyttöinen lanka, joka on lämpökäsitelty kellotyyppisissä uuneissa käyttäen kevyttä hehkutusjärjestelmää. Rakennuksessa käytetään pääasiassa lujittavan häkän luomista vahvistamisen kiinnittämiseen vanteiden avulla. Lanka eroaa alhaisista kustannuksista, kestävyydestä ja muovaisuudesta, sillä se on laaja. Lujituksen sitomiseen eniten käytetty langan halkaisija on 1,2 mm.

Se on pakattu 100 kg: n kantoihin. Vähittäismyynti 10 kg on mahdollista.

Tekniset tiedot


Erikoistarjous
Tukkumyyjien alennuksia.

Sidontalangan videokuvan vahvistaminen

Matala hiiliteräs: ominaisuudet, ominaisuudet, laajuus

Hiilikuitulanka, joka on lämpökäsitelty, eli hehkutus, GOST 3282-74: n vaatimusten mukaan kemialliselle koostumukselle ja geometrisille ominaisuuksille, käytetään useimmin sitovana elementtinä ja sitä kutsutaan yleisesti neulokseksi jokapäiväisessä elämässä.

Johtimen käsite itsessään merkitsee sääntelemättömän tuotteen pituutta ja halkaisijaa, minkä ansiosta se voi deformoitua mihin tahansa suuntaan ilman peruuttamattomia seurauksia. Siksi metallilankaan halkaisija pää- massassa laskee alueella 0,5-10 mm. Käytännöistä suosituimmat halkaisijat ovat 0,8; 1,0 ja 1,2 mm.

Metallurgian alkuprosessissa ja muodostumisessa saatiin alkulajeja, joita ei säädetty, mutta kuten malmi oli. Alkeellisella sulatustekniikalla osa polttoaineesta (esimerkiksi kivihiili), jonka läpi lämmitys tapahtui, laski tuotteen koostumukselle ja antoi sille erilaisia ​​mekaanisia ominaisuuksia, jotka eivät voineet mennä huomaamatta. Hiili, kemiallinen elementti, jonka hiili on irtotavarana, joutuu metalliin, luo se seoksella, jolla on tietty kidehila ja luodaan selvästi lujuusominaisuudet (lisätty paljon vaadittu kovuus ja lujuus). Tämä hiilen ja raudan seos on nimeltään teräs, joka tunnetaan mistä tahansa henkilöstä. Sitä käytetään kaikkialla vain siksi, että seosmiesten osuuksien osuuksia voidaan muuttaa, mikä antaa meille mahdollisuuden saada tiettyjä vaadittuja ominaisuuksia tarkasti.
Jotta tällaisia ​​ominaisuuksia saadaan kuten muovisuutta ja pehmeyttä (joka puolestaan ​​tekee neulontaprosessin helpoksi ja nopeaksi ilman erikoistyökaluja), hiiltä lisätään metalliin pieninä määrinä, joten tuotetta kutsutaan hiiliteräkseksi.

Menetelmä hehkutetun langan valmistamiseksi

Tuotantoprosessi toteutetaan useassa vaiheessa. Ensimmäinen vaihe on työkappaleen valmistelu. Tässä tapauksessa metalli kulkee liikkuvan, ja sitten piirustus, eli se provolakivaetsya ilman lämmitystä, kylmässä muodossa. Tuotteen vetämisen jälkeen kulkee lopullinen kohdistus. Tuotteen laadun ilmaisimet GOST 3282-74.

Meidän on myös mainittava tuotteen annealing menettely. Hehkutus on lämpökäsittelyprosessi, jonka aikana lanka lämpenee tietylle lämpötilalle, pidetään hetken ajan ja jäähdytetään hitaasti. Hehkutuksen tarkoituksena on siirtää tuote vakaammalle tilalle metallin sisäisten jännitysten poistamiseksi, jotka saatiin kylmän työskentelyn aikana, sekä parantamaan sen rakennetta. Hehkutus tapahtuu noin 900 celsiusasteen lämpötilassa, jota seuraa hidas jäähdytys. Jatkuva jäähdytys välttää stressit, jotka voivat aiheuttaa halkeilua. Valmismuodossa se on pitkäkestoinen metallituote, jolla on pyöreä poikkileikkaus.

Alhaisen hiilen lämpökäsitelty lanka

Jos käytämme metallia apumateriaalina, silloin sen pitäisi olla edullinen. Usein teollisuudessa, rakentamisessa ja arkipäivässä on tarvetta erilaisten esineiden nopeaan ja luotettavaan kiinnittämiseen sekä keskenään että erilaisissa paikkatietoasennuksissa, minkä jälkeen niitä vapautetaan ilman lisäkiinnitysjärjestelmiä. Tässä tilanteessa optimaalinen on tavallisen neuloverkon käyttö, jolla on alhainen hinta ja saatavuus, joka koostuu yli 97 prosentista rautaa (laaja elintaso planeetalla, jonka tuotantokustannukset ovat alhaiset).
Myös vähähiilistä teräslangaa käytetään raaka-aineena mekanismien tuottamiseen, erilaisiin verkkoihin: kudottu, ketjulenkinen, hitsattu jne. Lämpöjohto on valmistettu siitä, joka kattaa tavallisen metallilangan, jossa on polyeteeniä (dielektristä), ja jota käytetään monoliittisissa töissä kuumentamaan betonia kylmällä ilmalla, missä se pysyy ikuisesti rakennuksen rungossa (tuotteen on myös vaihdettava alhaisin kustannuksin).
Neulelangasta käytetään laajalti jokapäiväisessä elämässä, niitteistä erilaisiin pakkauksiin.

Hiilikuitulangan ominaisuudet ja edut

Perus on yleiskäyttöinen matalahiilinen teräslanka, joka on valmistettu GOST 3282-74: n mukaisesti. Neulelangan vaihtoehtoinen nimi on kaupallinen laatu, neulonta, naulaus tai neula. Tämä materiaali eroaa käsittelyn tyypin mukaan: lämpökäsitelty ja käsittelemätön pintapinta-alan mukaan: päällystetty, esimerkiksi sinkitty ja päällystämätön, nimeltään "musta".

Pienen hiilen johtimen halkaisija voi olla välillä 0,6 - 10 mm. Sillä on suuri lujuus lämpökäsittelyn ansiosta, joka toteutetaan ilmatiiviisti suljetuissa korkityyppisissä uuneissa. Tästä syystä sen pinnalla ei ole kuonaa. Pinnan puhtaus ja sileys ovat tärkeä etu: kaikkien tuotantovaiheiden lopussa tämä lanka ei vaadi lisää aikaa ja rahaa sen puhdistamiseksi. Tämä yksinkertaistaa huomattavasti tällaisten pinnoitteiden kuten sinkin ja kromin levittämistä, ja helpottaa myös siihen perustuvien silmien ja kynsien tuotantoa, mikä puolestaan ​​vähentää kustannuksia ja siten myös tuotteen hintaa.

Alhaisen hiiliteräksen tuotannossa tilavuuden hiilipitoisuus on 0,08-0,25%. Tästä johtuen tällaisella teräksellä on pidempi käyttöikä kuin hiiliteräksellä ja se on vastustuskykyinen metallin ikääntymisen ilmiöön.

Langanvaihdos haaroitustangolle

Vahvisteisten betonirakenteiden rakentamisen tekniikka takaa teräsvahvistuksen sisäisen kehyksen. Hänen laitteensa käytti neulontankaa. Joustavaa ja kestävää laitteistoa käytetään laajalti paitsi rakentamisessa, myös arjessa. Teräslanka tuottaa tavaroiden pakkaamista, sitoo erilaisia ​​rakenteellisia osia. Kuinka valita oikea halkaisija ja laskea oikea materiaalin kulutus? Tämä auttaa tutkimaan sen ominaisuuksia ja lyhyen katsauksen nykyisiin hintoihin.

Mikä se on?

Pitkämetallinen metalli on valmistettu teräsbetonista piirtämismenetelmällä. Kun kuumaa lejeerinkiä vedetään valssauskoneen kartiomaisen reiän läpi, saadaan ohut pitkä johto. Elastisuus muodostuu hehkutus - erityinen lämpökäsittely. Materiaalia kuumennetaan ensin uunissa ennalta määrättyyn lämpötilaan, pidetään tässä tilassa tietyn ajan ja sitten vähitellen jäähdytetään.

Tuloksena olevat tuotteet ovat olennainen osa laitteen perustuksia. Kehyksen luominen hitsaamalla on kohtuuhintaista ja yksinkertaista, mutta harvinaista useiden haittojen takia. Vahvistuselementtien yhdistäminen yhdeksi rakenteena langalla on monia etuja verrattuna muunlaisiin tilapäiseen kiinnitykseen:

 • solmujen luotettava kestävyys;
 • materiaalin taloudellinen kulutus;
 • korkea sitomisnopeus;
 • helppokäyttöisyys.

Kiinnityslaitteen jäykkyys riippuu kehyksen lujuudesta ja eheydestä, kun laasti laitetaan muottiin. Tämä tekijä lisää myös betonirakenteen luotettavuutta käytön aikana.

Kiinnitysraudoituksen lanka on levinnyt lähes kaikilla ihmisen toiminnan aloilla. Suosituimmat alueet: rakennus, tekniikka, teollisuus. Liimattujen metallitelojen esivalmistetut kehykset ovat joustavia ja joustavia. Tämä auttaa estämään pohjan mahdolliset muodonmuutokset maaperän turvotuksen aikana ja pidentää vahvistetun esineen käyttöikää.

Tuote, jossa sinkitty päällyste on hyvää korroosionkestävää prosessia vastaan. Pitkään se säilyttää tekniset ja toiminnalliset ominaisuudet kaikissa sääolosuhteissa.

Sääntelyvaatimukset

Hehkutuksen ansiosta tuotteesta tulee kestävämpi ja joustavampi, sillä se kykenee helposti sitomaan vahvistusta. GOST 3282-74: n mukaan lämpökäsitelty metalli on merkitty kirjaimella "O". Rullatuotteiden luokittelu tehdään teräslajilla, polttotyypillä, ulkoisella käsittelymenetelmällä, mekaanisilla ominaisuuksilla.

1. Pinta-alan mukaan:

 • ilman pinnoitetta (Æ 0,16-10,0 mm) - käsittelemätöntä kevytvalssattua metallia (C) tai musta (H), joiden käyttöikä on rajoitettu;
 • päällystetty (Æ 0,2-6,0 mm) - tuotteet, jotka on suojattu korroosiolta sinkki- tai polymeerikerroksella.

2. Prosessin asteen mukaan erotellaan 1. ja 2. luokka - 1C ja 2C.

3. Metallinauha ulkonäössä on pyöreä (B) ja jaksollinen (BP) profiili. Osien eri muotoja ovat: pyöreä, soikea, neliö, kuusikulmainen. GOST-standardit mahdollistavat myös normaalin ja tarkemman tarkkuuden jakamisen.

Oikean halkaisijan valinta

1. Yksityisasuntojen suosituin koko on 1,2 mm. Asiantuntijoiden mukaan tämä on materiaalin kätevin ja kestävä versio. Lämpökilpi lisää merkittävästi vetolujuutta.

2. Ohut laitteisto (0,3-0,8) on liian heikko neulomiseen. Ne on suositeltavaa käyttää vain vaakasuuntaisten, pienihalkaisten sauvojen kiinnittämiseen.

3. Vaijeri 1.8-2 on valittu pystysuorat vahvistusrakenteet. Valssatuotteen suuri paksuus vaatii lisääntyneitä fyysisiä kustannuksia asennuksen aikana. Käytä kätevää ja helppokäyttöistä erikoiskäyttökäsikoukkua tai automaattista kääntöpistoolia.

4. Erilaisia, joiden läpimitta on 3-4 mm, käytetään hyväksi kosteissa olosuhteissa ja lisääntyneeseen altistumiseen aggressiiviselle ympäristölle. Tällainen laitteisto on välttämättä monikerroksisen pinnoitteen alainen galvanoimalla.

Neulomalla langan kulutus

Ennen asennustöiden aloittamista metallikehyksen muodostamiseksi on välttämätöntä ostaa riittävä määrä teräsvaijereita ja liitäntälaitteita. Keskimääräinen kulutus tonnia kohti on 11 - 15 kg neulomateriaalia. Tilavuuden laskennassa on likimääräisiä lukuja ja riippuu useista tekijöistä:

 • perustyyppi;
 • vahvistuksen vahvistusmenetelmä;
 • liittymäsolmujen lukumäärä;
 • langan halkaisija.

Tarkempien kulutustietojen pohjalta otetaan huomioon vahvistusrinnan solujen koko ja liitospisteiden määrä. Tästä syystä sadan solmun lujittaminen edellyttää 0,12 kg neulomakiviä, jonka läpimitta on 0,8 mm. 1,2 mm: n poikkileikkauksiltaan 0,27 kg, 1,5 - 0,5 kg, 4 - 1,3 kg. Tallennuksen sallimiseksi on mahdollista sitoa runkorakenne ruutupiirroksessa. Mutta suuremman luotettavuuden vuoksi kummallakin puolella on kaksi äärimmäistä riviä ilman aukkoja.

Se on tärkeää! Mitä pienempi lankaosa on neulontaan, sitä suurempi on sen lopullinen kulutus.

Laskettaessa metreinä on huomattava, että jokainen liitos on tehty päällekkäisyydellä, jonka pituuden on oltava vähintään 30 läpimittaa. Esimerkiksi 12 mm: n poikkileikkaukselle päällekkäisyyden pituus on 360 mm. Jos lisäät tämän numeron liittimien lukumäärän mukaan, saat halutun kuvan. On syytä muistaa, että liitosjonon aikana purkaus voi puhjeta. Häikäilemättömät myyjät voivat myös antaa epätarkkoja tietoja tavaroiden pituudesta ja painosta. Ongelman välttämiseksi on suositeltavaa ostaa laitteita 1,5-2 kertaa arvioitu määrä.

Ottaen huomioon neuloverkon alhaiset kustannukset, ei ole tarpeen tehdä tarkkoja matemaattisia laskelmia vaaditusta ostotilavuudesta. Materiaalin likimääräinen kulutus auttaa määrittämään sähköisen rakentamisen laskimet. Useimmat valmistajat tarjoavat tämän palvelun asiakkaille Internet-resurssien sivuilla tai suoraan myyntipisteissä.

Laitteisto toimitetaan jakeluverkkoon rullina, joiden pituus on enintään 120 m, tai 50-300 kg: n painoisille keloille. Ilmoittakaa siis langan hinta per metri tai hinta per laulukiluku kilogrammalta. Teloissa on yksi pituus, enintään kolme segmenttiä käämiin kierretään.