Teknologia rakentaa säätiö vaiheittain

Oikea toimintasarja alustalle asetettaessa - talon, ankkuripaikan tai autotallin vahvuus. Jos rakennustyöt tehdään käsin, niin säätiötietotekniikan tuntemus mahdollistaa virheiden välttämisen ja käytettäessä asiantuntijaryhmän palveluja - valvoa sen toimintaa, tarkista materiaalitarpeen laskenta ja rakenteen yleinen arvio. Ennen kuin teet sopimuksen rakentajien kanssa, kannattaa ensin tutkia keskimääräisiä hintoja ja harkita mahdollisia säästöjä.

Työ toteutetaan maaston mukaan kehitetyn projektin mukaan ottaen huomioon maaperän, topografian ja ilmaston ominaispiirteet rakennetussa ympäristössä. Luettelon ja työn tyydyttäminen riippuu siitä, mihin perustukseen käytetään pohjaa: nauha (monoliitti tai komposiitti), pylväs, kasa, laatta. Yleensä prosessi koostuu seuraavista vaiheista.

1. Louhintatyöt.

Niihin kuuluvat alueen ulkoasu, louhinnan järjestelyt, kaivantojen kaivaminen tai reikien poraus tukeille. Ensinnäkin sivusto on vapautettu tarpeettomasta kasvillisuudesta: puut vääntyvät, pensaat leikataan, niitty ruoho. Pääsuunnitelma on suunniteltu luonteeltaan: ne suorittavat tarvittavat mittaukset ja merkit. Jos sivustolla on vaikea maasto, se on merkitty kiskoilla ja tasoilla. Ruoppaus voidaan suorittaa manuaalisella tai mekaanisella menetelmällä (toiminnan kustannukset eivät riipu siitä).

2. Laitteen tyyny.

Tästä pisteestä (jos ensimmäinen toimenpide suoritetaan itsenäisesti) alkaa laskea nauhan kustannus. Hiekkaa ja murskattua kiveä kaadetaan kaivannon pohjaan, ne kaatavat molemmat kerrokset vedellä ja kahdessa vaiheessa ne tiivistetään jyrsimellä.

3. Säätiön rakentaminen.

Työn määrä riippuu säätiön tyypistä ja arvioidaan eri mittayksiköissä.

 • Monoliittisen teipin valmistusprosessi käsittää muottien kokoonpanon, raudoituksen sitomisen, betonin kaatamisen. Se lasketaan kuutiometreinä ja vastaa nauhan tilavuutta. Jos yritys olettaa rakennusmateriaalien osto ja kuljetuskustannukset, betonimyynti kallistuu 2,5-3 kertaa. Samanaikaisesti rakennusaikaa pienennetään, betoniseoksen jatkuva kaataminen on mahdollista - tästä johtuen halkeilun todennäköisyys pienenee.
 • Pylväspohja on pystytetty asentamalla tuet esivalmistettuihin reikiin. Ensiksi asennetaan muotti- ja lujitustangot, minkä jälkeen sementti-hiekkaseos kaadetaan. Pylväspohjan asennusta koskeva työ ilmaistaan ​​tukien määrässä.
 • Laatta. Tämä on kallein vaihtoehto, mutta se on optimaalinen alueilla, joilla on vaikea maaperä (turvealueet, pohjaveden korkeat alueet). Vahvistettu betonilaatta ei ole epämuodostunut, kun maa liikkuu, mutta "kelluu" sen kanssa. Ennen betonitointia, varmista, että asetat vedenpitävyyden. Työ mitataan kuutiometreinä: sen tilavuuden määrittämiseksi, lineaariset mitat kerrotaan.
 • Kasaan. Nyt yleisimmät ruuvipallot, jotka usein asetetaan runkorakenteisiin tai hirsitaloihin. Paalun hinta riippuu sen pituudesta ja juoksumittarin hinta (2500-5000 ruplaa) riippuu materiaalista ja rakenteesta.

Kun arvioita tehdään, on suositeltavaa sisällyttää vedenpitävyys: ilman luotettavaa suojaa kosteudelta säätiö tuhoutuu nopeasti, etenkin alueilla, joilla on läheinen pohjavesi. Yksityisissä kehittäjissä on edelleen suosittuja valssattuja materiaaleja, jotka on sijoitettava kahteen kerrokseen. Injektointimenetelmä on kalliimpi: tunkeutuva hydroaktiivinen seos vaikuttaa saumojen tiivistämiseen, työntää maanalaista vettä pois rakenteesta.

Hinta riippuu suurelta osin alueesta, jossa talon suunniteltu rakentaminen. Kokonaiskustannukset saadaan lisäämällä kullekin prosessille ja materiaaleille aiheutuvat kustannukset. Alustavan laskelman tekeminen paljastaa samalla tapoja vähentää kustannuksia: esimerkiksi jos työ ei vaadi erityisten laitteiden osallistumista, se voidaan tehdä yksinään.

Tieteellisesti kehitetyt aika- ja hinnoittelusäännöt, jotka perustuvat säätiöiden järjestelyihin, on esitetty ENiR: n kokoelmissa. Näiden sääntelyasiakirjojen avulla arvioidaan yleensä asuinrakennuksen rakentamista. Yksityisen kehittäjän opas on paikallisten yritysten todellinen hintatarjous. Ennen kuin valitaan taiteilija, ehdotetaan vertailevan useiden yritysten hintoja Moskovassa ja pääkaupunkiseudulla taulukon mukaisesti.

Säätiön laskin yksityiselle talolle. Säätiö Voronezhissa

Voronezhin säätiön alhaiset hinnat, avaimet käteen -rakentaminen

Haluat rakentaa kiinteistön, mutta et tiedä, mistä tilata säätiötä Voronezhissa, jolla on korkea luotettavuus, kestävyys ja kestävyys? Yrityksemme on valmis auttamaan tämän ongelman ratkaisemisessa mahdollisimman lyhyessä ajassa ja yksilöllisellä lähestymistavalla jokaiselle asiakkaalle.

Voronezhin säätiöpalvelut ovat yrityksen päätehtäviä, joten takaamme ammattimaisen lähestymistavan kaikissa yhteistyön vaiheissa. Kokeneet tiimimme tekevät kaiken työn, mukaan lukien säätiöiden rakentamisen ja kaatamisen. Samaan aikaan asiakkaiden ei tarvitse houkutella asiantuntijoita. Tämän ansiosta taloudelliset ja ajalliset säästöt saavutetaan, ja laitteiston seisokkeja on täysin eliminoitu.

Yhtiömme tarjoaa Voronezh-palveluita erilaisten monimutkaisuuden ja mallien avaamiseen. Vankka kokemus tekee meidät pois kilpailusta Voronezhissa. Otamme täyden vastuun työn tuloksesta ja takaamme siis avioliiton puuttumisen. Yrityksemme toteuttaa säätiöiden rakentamisen vain käyttämällä materiaaleja, jotka täyttävät kaikki standardit ja rakennusmääräykset. Käytämme betonia, jonka lujuus on vähintään M300 ja luo vähintään 12 mm: n teräsvaipan halkaisija.

Säätiön rakentaminen

Säätiön säätiö alkaa valmistelutyöstä, mukaan lukien hedelmällisen maaperän poistaminen ja tasoittaminen. Sivuston sovittaminen mahdollistaa luotettavan rakenteen rakentamisen, mutta myös riittävän tilan sijoittamisen rakennusaineisiin ja laitteisiin. Runkorakennuksen perustan rakentaminen ei edellytä merkittäviä työvoimakustannuksia, koska sitä ei voida haudata. Betonipohjan rakentaminen Voronezhissa tiilenrakentamisen yhteydessä edellyttää, että vahvistetut betonilaatat tai lohkot vaativat erikoislaitteiden käyttöä.

Teosten toteutus alkaa vasta sen jälkeen, kun asiakas on merkinnyt esineen aluetta. Hän pystyy itsenäisesti määrittämään rakennuksen aseman ja asentamaan kiinnityskohdat sopivissa paikoissa, jotka asettavat tiimimme perustan tai antavat meille täysin tämän menettelyn.

Riippuen asiakkaan projektista, suoritetaan sopivan tyyppisen perustuksen valmistus. Raskaiden maalien pylväsrakennetta käytetään poraamalla kuopat syvyyteen maaperän jäädyttämisen alapuolella ottaen huomioon 20-30 cm: n paksuinen hiekkavyöhyke. Tiheämmässä maaperässä perustus on pystytetty kaatamalla betonia kaivoksiin tai louhoksiin. Asennusprosessissa houkutellaan sopivia laitteita.

Säätiön valu

Ennen kaatamista valmistettuun kaivantoon asennetaan muotti. Veden imeytymisen estämiseksi liuoksesta käytämme hydro-eristettyjä rakenteita. Sitten säätöä vahvistetaan lisäämällä sen voimaa. Tätä varten on tarpeen asettaa tukirakenteita, joiden läpimitta sopii säätöön ja kiinnitä se niin, että se ei ole täysin upotettu betoniin vaan tasaisesti jakautunut koko tilavuudeltaan.

Rakenteen yläosan valmistusvaihe alkaa koordinoinnin jälkeen kaikkien työvaiheiden asiakkaan kanssa. Säätiön asentamiseen liittyy myös tarvittavien kustannusarvioiden laatiminen, johon asiakas voi tehdä oikaisunsa. Jotta varmistat korkean luotettavuuden perustan tuotannossa, sinun on täytettävä säätiö laadukkaan materiaalin pohjalta. Valmistamiseen ja valutamiseen käytetään vain luotettavia toimittajia.

Ilmakuplien poistamiseksi liuoksesta, kun kaadetaan suuria määriä betonia, se tiivistetään perusteellisesti - säätiön rakentaminen vain näin takaa luotettavuuden ja laadun.

Säätiön rakentamisen hinta

Ennen rakennustyötä monet asiakkaat ovat kiinnostuneita kysymyksestä siitä, kuinka paljon se maksaa säätiön täyttämiseksi kuutiometriä kohden ja sen rakentamisen seurauksena. Siksi lähestymme estimaattien muodostumista suurella vastuulla, jotta nämä hinnat täyttävät täysin asiakkaan tarpeet ja materiaalilla on tarvittavat tekniset ominaisuudet.

Avaimet käteen -perustaan

(materiaalien kustannuksella)

Kaikki tarvittava on laskennassa, kuinka paljon se maksaa rakentaa ja täyttää säätiön:

 • suorittamaan materiaalien osto ja toimitus;
 • betonityö: kaataa säätö, asenna lämpö ja vedeneristys.

Tämän seurauksena konkreettisen säätiön hinta Voronezhissa on useita kertoja halvempi kuin sen kilpailijat. Kaikki ehdotukset jossa hinnat kaatamalla säätiön alhaisempi kuin meidän yritys, voi olla seurausta huonompaa materiaalien tai piilotettuja maksuja lisätyötä.

Laadun löytäminen edullisemmalla hinnalla kuin yrityksemme tarjoaa on yksinkertaisesti mahdotonta. Teemme yhteistyötä avointen asiakkaiden kanssa ja annamme täydelliset tiedot siitä, kuinka paljon se maksaa projektin perustaksi.

Edullinen säätiö: säästäkää viisaasti

Suorittaessaan hankkeen ensin pyrittävä tekemään ole halvin säätiö Voronežissa, ja keskittyä laatuun. Siksi, jos asiakkaan rajalliset taloudelliset mahdollisuudet, aiomme käyttää edullisia materiaaleja tai antaa teknistä neuvontaa optimoida projektin. Siksi asiakkaamme voivat olla varmoja, että jopa kaikkein yksinkertainen ja halpa säätiö voi palvella vähintään kalliita, eikä huonompi kuin sen ydintoimintoihin.

Säätiön työn kustannukset

Yrityksemme tarjoaa joustavia yhteistyökumppaneita asiakkaiden kanssa. Olemme valmiit tarjoamaan työntekijöitä säätiölle, jos asiakas haluaa itsenäisesti valita ja toimittaa kaikki tarvittavat materiaalit. Työn koordinoinnin aikana asiakas voi selvittää, kuinka paljon säätiön kustannukset ovat. Samalla voit olla varma, että meillä on kohtuuhintaisia ​​säätiöhankkeita Voronezhissa. Tarjoamme palveluita edullisin hinnoin kustannusten ja työn laatuun nähden. Kokenut tiimi selviytyy monimutkaisuudesta ja täyttää rakentamisen määräajat.

Säätiö sisältää kaikki tarvittavat toiminnot:

 • sivuston merkinnät;
 • maanparannus, mukaan lukien maanrakennustyöt;
 • vahvistusrakenteiden valmistus ja asennus;
 • betonityön tekeminen säätiöön sekä muottien asennus ja purkaminen;
 • betoniliuoksen kaataminen;
 • rakennuksen vesi- ja lämpöeristyskyky;
 • muut asiaan liittyvät työt.

Säätiön työtulokset kuutioittain:

Lohkojen asentaminen liikkuvaan nosturiin

Yhtiön erikoisasiantuntijat pystyvät laskemaan työn kustannukset tarkasti kunkin asiakkaan säätiön kaatamiseksi. Tässä tapauksessa voit olla varma, että se ei muutu tilattaessa palveluita. Suurin osa kustannuksista määräytyy kuution säätiön hinnan perusteella. Jos osoittautuu, että asiakkaalla ei ole riittävästi materiaalia, määritämme säätiön kustannukset ottaen huomioon rakennusmateriaalit.

Jos laitossi sijaitsee Voronezhissa, yritys on valmis yhteistyöhön. Riittää, että saamme vain yhden puhelun. Olemme aina tervetulleita uusia asiakkaita!

Voronezhin perusta talolle, rakennuksille ja rakennuksille

Luultavasti kaikilla on ainakin likimääräinen käsitys nauhat- tai paalusäätiöstä eräänlaisena perustana, laatta, joka toimii kerroksena talon ja maaperän välillä. Monoliittinen säätiö on laatikko, tulevaisuuden kodin perusta. Talon vakaus riippuu siitä, kuinka hyvin säätiön ja säätiön tyyppi valitaan talolle (teippi, paalu, monoliitti) ja kuinka hyvin peruslevyjen asennus ja betonointi tehdään.

Voronezhin levyjen pohjan ja kellarirakenteen betonisointi on suunniteltu suojelemaan taloa vääristymiltä ja sakkautumiselta, koska vuodenaikojen muutoksen aikana eri sääolosuhteet vaikuttavat maaperään. Ulkopuolella kaikki nämä muutokset saattavat tuntua merkityksettömiltä, ​​mutta toistuvasti vuosittain ne vaikuttavat voimakkaasti talon vakauteen: seinät menettävät symmetriaansa, näkyvät halkeamat, katto voi heikentyä epätasaisesta kuormituksesta... Kotisi suojeleminen kaikista näistä ongelmista on päätehtävä perusta ja perusta talolle.

Säätiön hinta Voronezh

Edellä olevasta voidaan päätellä, että kiinteän rakenteen avain on laadukas laattaliuska tai paalusäätiö. Hyvän perustuksen ja säätiön Voronezhin hintaa ei pidä keinotekoisesti aliarvioida, koska paalun, kaistaleen tai monoliittisen säätiön hinta johtuu monista eri vivahteista, erikoislaitteiden vetämisestä ja materiaalien kulutuksesta, betonisoitumisesta, joten säästäminen vaikuttaa johonkin näistä pisteistä.

Voronezhin nauhan, kiinteän, paalun perustan hinta maksaa riippuen maaperän tyypistä, maastosta, käytetyistä materiaaleista ja suoritetuista töistä, mukaan lukien betonointi. Yrityksemme SK Stroyinvest tarjoaa Voronezhin monoliittisten, paalujen ja nauhojen perusrakenteiden rakentamista ja betonointia.

Esimerkki säätöpilareiden asentamisesta ruuveille:

Ruuvipätkän asennus 1650 mm - 1300 ruplaa. 1 kpl

Ruuvipätkän asennus 2000 mm - 1400 ruplaa. 1 kpl

Ruuvipätkän asennus 2500 mm - 1600 ruplaa. 1 kpl

Ruuvipätkän asennus 3000 mm - 1700 ruplaa. 1 kpl

Ruuvipätkän asennus 3500 mm - 1800 ruplaa. 1 kpl

Ruuvipuristimen asennus 4000 mm - 1900 hankaa. 1 kpl

Pallokentän tasoitus vaakatasossa - 180 ruplaa. 1 kpl

SV-76-tynnyrin betonitus - 230 ruplaa. 1 kpl

Betoni SV-89-tynnyriin - 330 ärsyttää. 1 kpl

Betonisointi SV-108 poraus - 430 hieroa. 1 kpl

Paalupäiden asennus 76-108 - 290 ruplaa. 1 kpl

Lahden jäljellä olevat hinnat ja säätiön betonoinnit on lueteltu sivuston vastaavassa osassa.

Yrityksemme "SK STROYINVEST" on mukana rakentamassa matalan rakennuksen rakennuksia, jotka toimivat kohtuullisin hinnoin ja tietyntyyppisiin töihin: seinien, kateiden tai asennus- ja betonirakentamisen. Betonisoinnin hinta ja muut näistä palveluista saa yhteydenottopyyntösi haluamasi kanavan kautta: puhelimitse tai sähköpostitse [email protected]

Mikä on perusta?

Jos puhumme Voronezhin talon perusalustan perustoiminnasta - vahvistaminen, tämä on liian epämääräinen ja yleinen määritelmä talojen perustusten ja perustusten erittäin tärkeille toiminnoille, joista on yksinkertaisesti mahdotonta kertoa lisää.

Niinpä Voronezhin pohjalevy jakaa tasaisesti kuormituksen pohjakerrosten levittämässä maaperässä seinien vakavuudesta.

Toiseksi, talon alapinta ja säätiö mahdollistavat pohjakerroksen eristämisen liiallisesta kosteudesta. Voronezhin talon alapuolella olevat hyvin varustetut kellarialustat ja hyvin toteutetut tekniset työt voivat estää sen tuhoisat vaikutukset.

Kolmanneksi, kausittaisten sääolosuhteiden muuttuessa maaperä näyttää siirtyvän: se jäätyy, se pestään, mikä ei lisää rakennuksen vakautta. Talon säätiön ja säätiön tehtävänä on minimoida tämä vaikutus.

Sana, hyvä perusta ja perusta Voronezhin talolle, perustuslaatan betonointi asianmukaisesti on avain monien vuosien talojen palvelukseen. Tästä artikkelista kerrotaan kantalevyjen tyypistä (nauha, kasa, monoliitti), hinnat, joita käytetään erilaisissa rakennuskohteissa, betonitoimissa.

Kellarityyppejä

Erilaiset rakennukset vaativat eri tyyppisiä säätiöitä ja säätiöitä Voronezhin taloon eri hinnoilla. Tämä johtuu siitä, että jokainen kantalevyjen tyyppi (nauha, kasa, monoliitti) on suunniteltu tiettyyn lattian luomiin kuormitukseen sekä rakennusmateriaaleihin (jokaisella materiaalilla on oma paino, esimerkiksi tiiliseinä ja vaahtolohkot painavat eri tavalla). Yrityksemme "SK Stroyinvest" Voronezhissa onnistuu menestyksekkäästi sekä koko rakennustyöt kuin matalan kattorakennuksen rakentaminen, laakasta ja betonin betonisoitumisesta tai mistä tahansa talon perustuksesta katolle ja osittainen, fragmentoitu (esimerkiksi vain pohjalevyn lahti ja betonointi talon alla tai vain yksi julkisivu on käytössä).

Ribbon säätiö Voronezhissa

Nauhatarra on pystytetty raskaiden rakennusten rakentamisen aikana tai tapauksissa, joissa talon suunnitelma tarjoaa kellarin tai autotallin. Talon alla oleva nauhatalusta voi olla monoliittinen (monoliittisesta raudoitetusta betonista, joka on kiinteä nauha) tai esivalmistettu (seinämäpohjasta, jotka on päällekkäin päällekkäin).

Voronezhin nauhatusperusta on erittäin luotettava, mutta levyjen nauhan perustuksen pystyttäminen on erittäin työlästä: on tärkeää järjestää nauhalementti kaikkiin tukiseiniin, ja kellarikerrosten läsnäolo vaikeuttaa prosessia ja monoliittisen levyn lohkot ovat melko raskaita eikä niitä voida nostaa ilman erikoislaitteita. On parempi olla tekemättä liuskan säätiön rakentamista omille, sillä epävakaalle nauhakannalle rakennetun talon avulla syntyy monia ongelmia. Siksi Voronezhin vyöhykkeen perustamiseksi on järkevää ottaa välittömästi yhteys yritystämme SK Stroyinvestin asiantuntijoihin.

Pile perustus Voronezhissa

Pile-säätiötä pidetään taloudellisin vaihtoehto. Lisäksi paalusäätiö on täydellinen maata rakentavaksi tai jäädyttävälle maaperälle. Paalusäätiö on erittäin luotettava, jopa pilvenpiirtäjiä rakennetaan usein paalusäätiön avulla, joten yksityinen talo sopii juuri paalusäätiölle.

Voronezhin paalusäätiöissä on useita eri tyyppejä, joista yleisimpiä ovat: ajetut paalut (lujitetut paalut) ajetaan maahan, ruuvatut paalut (metallipallot) ruuvataan maaperään ja porattu paaluihin (poraus tehdään ja betoni on täynnä betonilla ). Pallojen päälle asennetaan yleensä grillata (teräsbetoni, metalli tai puu). Paalujen asennus ja betonitointi edellyttävät erikoislaitteiden käyttöä, ne kaikki tulisi upottaa maahan tasaisella syvyydellä ja niiden sijainti on tarkasti määritelty. Siksi parhaiden ammattilaisten on luotettava Voronezhin paalusäätiön rakentamiseen ja betonointiin - me esimerkiksi SK Stroyinvest.

Monoliittinen säätiö Voronezhissa

Monoliittinen betonilaatta on kiinteä betonilaatta, joka on kaadettu suoraan vahvikekuoriin. Monoliittinen laatta on paras ratkaisu rakennettaessa rakennusta ongelma-alueelle, koska monoliittinen levy täyttää rakennuksen kokonaan, mutta myös kallein.

Ennen kuin asennetaan tai kaadetaan monoliittista levyn sonning, valmistetaan säätiön kuoppaan, teknologiaan liittyy myös vedenpitävyys ja lämpeneminen monoliittisen perustan. Vaikuttaa siltä, ​​että Voronezhin monoliittinen säätiö on yksinkertaisin säätiö, ja jokainen selviytyy monoliittisesta perustasta, mutta tämä ei ole aivan niin: monoliittisessa perustassa laattojen lujuus on sekä tärkein etu että työn tärkein vaikeus. Tosiasia on, että monoliittisen perustuksen asentaminen ja betonisointi vaatii erityistä tarkkuutta, koska laattojen muodonmuutokset eivät ole paikallisia - ne vaikuttavat koko monoliittiseen pohjalevyyn. Yrityksemme SK Stroyinvest auttaa sinua selviytymään sellaisesta ahtaasta työstä kuin monoliittisen säätiön emolevyt Voronezhissa.

Säätiön rakentaminen Voronezhissa

Olet varmasti jo nähnyt, kuinka tärkeä kasa, vyö, monoliittinen hyvä perusta. Voronezh sijaitsee maan keskialueella, joten sesongin säämuutokset ovat melko kirkkaita, mikä tarkoittaa, että kuormitus perustuksiin ja perustuksiin (vyö, kasa, monoliitti) on suuri.

Laitteen teippi, paalu, monoliittiset kellarialustat antavat mahdollisuuden pitää itseäsi rakennuksen suuressa osassa, eivätkä salli sen muodonmuutosta tai romahtamista. Kaikenlaisten laattojen (paalun, vyön, monoliittisen) pohjan rakentamisen aikana jokainen rakennusvaihe, betonisoitumiseen asti, on valtava rooli, joten kaikkea tekniikkaa on noudatettava pienimpään yksityiskohtiin. Yrityksemme SK Stroyinvest ottaa huomioon kaikki nämä perusteet Voronezhin säätiön rakentamisessa ja betonoinnissa, joten kääntäen meille pohjan ja betonin lahdelle, saat laadukkaita monoliittisia, paaluja tai nauhalevyjä kohtuulliseen hintaan ammattimaisilta rakentajilta.

Voronezhin säätiön betonointi

Viimeinen vaihe kaistaleen, paalun, monoliittisen perustan levittämisestä on betoni. Tietenkin yrityksemme SK Stroyinvest suorittaa säätiön betonisoitumista Voronezhissa. Betonointi toteutetaan kaistaleen, paalun, monoliittisen perustuksen rakentamisessa. Betonisoinnin hinta pitäisi mielellään.

Betonointiprosessiin kuuluu betonipäällysteen asentaminen. Betonisointi suojaa pohjakerroksen pohjasta talon alle sekä liiallisesta jäädytyksestä huurteisilla talvilla. Muuten Voronezhin talvibetoni poistetaan jopa erillisessä teemaryhmässä. Tosiasia on, että talvella betonisoinnilla on useita vaikeuksia, jotka liittyvät liuoksen epätasaiseen kuivaukseen. Polymerointiprosessi vaatii ammattimaista valvontaa yksittäisten osien lopulliseen kuivaamiseen tai kostuttamiseen.

Voronezhin betonitoimintaa harjoittavat SK Stroyinvestin asiantuntijat. Varmistamme, että säätiön betonirakentaminen antaa sille vahvuuden ja luo vankan perustan tulevalle rakentamiselle.

Nauhan perusta yksityiselle talolle

Ribbon säätiön profiili

Yhtiömme suorittaa täyden valikoiman tarvittavia töitä liuskajohdosten rakentamisessa asiakkaan kotisivuilla avaimet käteen. Rakennamme vankan perustan talolle!

Perusnauha on laaja ala, jolla alhaiset rakentamiset perustuvat yksityiseen sektoriin ja maan rakentamiseen. Tämä säätiö on saanut luottamuksen teknisiin ominaisuuksiinsa yksinkertaisen suunnittelun, luotettavuuden ja pitkäaikaisen palvelun ansiosta. (ks. artikkeli nauha tai paalut, asiantuntijat sanovat yksiselitteisesti, maalaistalot, joissa on suunniteltu pysyvää ympärivuotista elämää, ei ole järkevää asentaa paalujen perustuksiin, koska niillä ei ole kovin pitkää käyttöikää, etenkin puutaloilla ei tarvita monoliittisia pohjalevyjä Tehdasvalmisteinen nauha on taloudellinen ja luotettava. Nauhan valettu säätöprosessi voidaan jakaa kolmeen peräkkäiseen vaiheeseen: 1. Tuotanto mlyanye works; 2. muottien asennus; 3. betonivalmistus;

maanrakennustyöt

Ennen kuin työntekijät ilmestyvät sivustollesi, sinun on ryhdyttävä valmisteleviin toimiin: tarjoamaan laitteille tietä, leikkaamaan ruohoa, poistamaan puut tai muut esteet sekä määrittämään kohteen tarkka sijainti. Artikkeli Miten valita sivuston auttaa sinua valitsemaan paikan säätiölle. Ensimmäinen askel on sitominen maastoon, on parempi olla miettimättä jänteitä ja tappeja, joten käytämme samaa. Lisäksi määrittelemällä rakennustarkkuuden korkeusero ja sitten kaivamisen syvyys vaikeissa maissa, sen on oltava yhtä tarkka ja huolellisesti tarkistettu.

Kun merkintä on tehty, jatka kaivamista. Jos kaivinkonetta käytetään, 10-15 senttimetriä jätetään pohjaan ja loput maaperästä poistetaan käsin, jotta laakerihorisontti ei häiriintyisi.

Hiekka-sora-tyyny on kaadettu vähintään 30 senttimetrin korkeuteen kerroksittain kerroksittain täytettävän vibroplion avulla. Hiekka polkumyynnin pitäisi olla suuri, ilman savea.

Kun säätiön kehä on kaivettu ja laadukas tyyny on tehty, siirry muottipesän asennukseen. Käytämme tuulenpäistä alustaa levyjen asentamista varten (helppokäyttöisyyden vuoksi käytä itsekierteittäviä ruuveja). Laudan muotti voidaan lisäksi eristää polyeteenillä tai kattopuhalluksella, mikä on erityisen hyödyllistä tapauksissa, joissa leikkaamatonta levyä käytetään muottiin. Tämä toimenpide yksinkertaistaa huomattavasti muottien edelleen purkamista. Rakenteen korkeus riippuu tietyn esineen nauhan korkeudesta. Yrityksemme tyypillisten säätiöiden rakentamisen aikana monoliitin korkeus on 700-800 mm.

Sitten vahvistetaan tulevaa säätiötä. Vakiokehys koostuu kolmesta A3-lujasta, joiden läpimitta on 10 mm, kaksi riviä peräkkäin. Rivit vahvistetaan rinnakkain ja ne on liitetty toisiinsa johdolla. Lämpötila on myös sidottu, mutta hitsausta ei saa missään olosuhteissa sallia, koska pohjaan kohdistuvassa paineessa hitsit puhkaisevat, on tärkeää, että vahvistus ei sovi tulevan pohjan reunaan, mikä estää sen korroosiota (Kuva 1 )

Kuva 1 Teräsraudoitusten vahvistaminen.

Muottipellien asentaminen, sinun ei pidä unohtaa tulevissa apuohjelmissa tarvittavien hanojen läsnäoloa. Tätä varten asennamme joko vesijohtoveden polyetyleeniputket tai asbestit.

Kun kaikki on valmis, mene betonin kaatamiseen. AKS-yhtiö toimii taattujen tehdasvalmisteisten merkkien kanssa ja tässä yhteydessä ei ole tarpeetonta muistuttaa jälleen kerran siitä, kuinka tärkeää on valmistaa ajoneuvoja rakennustarvikkeisiin. Koska pääsytietojen puute lisää huomattavasti hankkeen kustannuksia.

Betonin hyväksyminen ja purkaminen muottirakenteen syvennyksessä vie merkityksettömän paljon aikaa. Asentajien joukkue täyttää betoniseoksen määrätyn tason ja valvoo mahdollisten aukkojen puuttumista tulevaisuudessa (kuva 2). On korostettava konkreettisen työn riippuvuutta sääolosuhteista ja kiinnitettävä asiakkaita huomiota siihen, että sateessa ja lumessa yhtiömme ei tuota betonointia, monoliitin kaataminen tapahtuu ilman saostumista. Lämpötila vähintään miinus kymmenen astetta.

Kuva 2 Betonirakenteisten sekoittimien toimitus

Kaikki, sillä se toimii monoliittisen nauhapohjan täyttämisen jälkeen. Nyt on syytä odottaa 10-12 päivää betonin kypsymiseen (ks. Koko totuus betonin kypsymisestä) ja aloittaa talon rakentaminen.

Vielä on lisättävä muutamia vinkkejä: suojaamaan betonia ilmastollisten tekijöiden vaikutuksesta, peittämään nauha kalvolla, ja ennen seinien rakentamista, älä unohda vedenpitävyyttä kateaineen muodossa 1-2 kerroksessa.

AKS-yritys kutsuu rakennusyrityksiä ja yksityishenkilöitä tekemään yhteistyötä. Olemme erikoistuneet monimutkaisten avaimet käteen -periaatteisiin: monoliittiseen laatikkoon, kaistaleen ja paalun perustuksiin sekä pohjakerrokseen GOSTin ja SNIPin mukaan.

Säätiön rakentaminen: hinnat ja työtyypit

Voronezhin liuskajohtojen rakentaminen

Voronezhin yleisin lajike on teippi monoliittinen matala-syvempi perusta. Se on tehokas käytettäväksi tulvilla mailla, esimerkiksi kallistuvalla maaperällä.

Matala-syvempien perustusten hinnat ovat 2-3 kertaa alhaisemmat kuin muilla maanalaisilla rakenteilla, jotka on järjestetty syvyyteen. Säätiön hyväksyttävät kustannukset ja suhteellisen helppokäyttöinen asennus tekevät Voronezhin yleisimpiä nauhatyyppejä. Matala säätiön täyttö maksaa 3 kertaa halvempaa kuin muut perustukset, jotka on tehty syvyyteen.

Pylväsperusta: hinnat ja rakentamisen yksityiskohdat

Pilarivälirakenteen rakentaminen on kaikentyyppisten säätiöiden halvin (1,5-2 kertaa halvempi kuin kaistale). Se sopii ihanteellisesti rakennuksiin, joissa on kevyitä seiniä, esimerkiksi suojavaunarakennus. Jotta kiinteämpi kivirakenne, sinun on valittava toisenlainen perustarakenne.

Pääosa - paalu (pylväs). Se voi olla puusta, tiilestä, betonista tai betonista. Asbestiputkia, jotka on täytetty betonilla, käytetään yleensä paaluina.

Laattojen perustus: suunnitteluominaisuudet

Laatta (kelluva) perustus olisi valittava rakentavaksi maaperään, esimerkiksi turpeen maaperään. Pohjalla on jäykkä rakenne, joka koostuu yhdestä laatasta, joka on tehty rakennuksen koko tason alle. Hinnoittelun takia tällainen säätiö on erittäin kallista, koska se vaatii suurta betonin ja raudoituksen kulutusta. Edut ovat rakentamisen helppous, monipuolisuus ja kyky täyttää laatta. Laattojen pohjalla on vakaa maaperän samentuma ja kuormat, jotka johtuvat vaihtoehtoisesta sulatuksesta ja jäätymisestä. Tällaista säätä suoritettaessa sokea alue ei kaada. "Kelluva" laatta, voit rakentaa minkä tahansa talon. Löydät talon rakentamisen kustannukset menemällä "Hinnat" -osioon.

Monoliittinen levy Säätiöt avaimet käteen Voronezh

Monoliittinen levy on universaali perusta. Se on erittäin kantokykyinen ja sopii raskaiden talojen rakentamiseen mistä tahansa materiaalista. Laattojen perustusta kutsutaan myös "kelluvaksi" sen takia, että maaperän pakkastumisen vaikutuksesta levy liikkuu heidän kanssaan tuhoamatta itse talon rakennetta. Tämäntyyppisten säätiöiden avulla saat heti hyvän sileän monoliittisen pohjan, mikä vähentää talon lattian kustannuksia.

Säätiö

Voronezh, st. Om. Nevsky, 19
8-915-546-73-17, 229-14-03, 229-92-15

Mikä on perusta?

Säätiö on tärkein osa taloa, joka tuntee koko rakenteen ja päällystettyjen rakenteiden pääkuormituksen ja jakaa sen koko rakennuksen pohjalle. Suunnittelu on sijoitettu siten, että asukkaiden silmät eivät ole näkyvissä. Siitä huolimatta hän on Voronezhin kaikkien rakennusten arvokkain perusta - olipa kyseessä tuotanto- tai toimistorakennus, pilvenpiirtäjä tai mökityyppinen talo.
Kodin perusta on oltava vahva ja luotettava. Mikä on perusta, niin talo. Ja jos se tehdään ilman tiettyjä vaatimuksia, rakennus alkaa pian romahtaa ja tarvitsee perusteellista jälleenrakennusta.

Voronezhin tulevan rakenteen perusta riippuu:

 • maaperän ominaispiirteet - erottaa kiviset, hiekkaiset, turve-, savi-, liepeät ja maaperä;
 • pohjaveden korkeus (taso) - talon pohjan syvyys riippuu niiden syvyydestä;
 • jäätymisnopeudet - mitä suurempi maaperän kylläisyys veden kanssa, sitä voimakkaampi maaperän liike on;
 • onko alue tulva;
 • talon perustan pituus riippuu rakennuksen rakenteesta;
 • sen leveys riippuu seinien paksuudesta.

On myös tärkeää, kuinka paljon varoja myönnetään, eli miten rakennetaan Voronezh-rakennusta omaan tai ammattilaisten tiimiin. Kaikki nämä tekijät ovat tärkeitä, kun otetaan huomioon, mitä säätiö on, koska se riippuu siitä, kuinka kestävä ja turvallinen ihmisille on rakennuksen toiminta.

Rakennuksen perustan valinnan määrittämiseksi on tarpeen tietää, minkä tyyppisiä ovat ja mihin erityiseen tapaukseen tätä tai tätä tyyppiä sovelletaan.

Säätiön tyypit

Seuraavia tyyppejä on olemassa:

 • columnar;
 • vyö;
 • kasa;
 • monoliittinen (monoliittinen levy).

Harkitse kunkin perustan tyyppiä:

Pilarin perustus perustuu pilarien sijoittamiseen kaikkiin kulmiin ja tulevan rakenteen seinämien risteykseen. Saraketyypin sarakkeiden materiaali voi olla:

 • kivi;
 • tiili;
 • metalli- tai asbestisementtiputket;
 • betoni tai betoni;
 • puu.

Tavallisin materiaali on betonia, jota käytetään laajalti kaikentyyppisten rakennusten rakentamisessa Voronezhissa. Tämäntyyppinen säätö soveltuu pienten rakenteiden rakentamiseen paikallaan olevilla maaperillä, ts. Liikkuminen ja turvotus jätetään pois. Pylväskuvanto ei merkitse kellarin rakentamista.

Raskasrakenteiden rakentamiseen käytetty nauha-pohja. Tämä on betonirauta, joka sijaitsee rakennuksen ympäryksen ympärillä. Nauhatulostus on täydellinen betoni- tai tiiliseinien rakennuksille, koska se kestää paineita hyvin. Se sopii myös talojen, joissa autotallit rakennetaan kellareihin.

Pile-perustusta käytetään laajalti Voronezhissa rakennusten rakentamisessa epävakailla maaperillä. Se voi kestää useita tonnia kuormaa kasaa kohden (teräsbetoni tai puupylväät).

Monoliittinen säätiö (laattasäätiö tai kelluva laatta) on Voronezhin halutuimmista, luotettavin kuormien kannalta, mikä on vankka perusta suurille rakennuksille. On arvokasta, että monoliittista säätöä käytetään millä tahansa maaperällä - savea, suolaista, murenevaa, hiekkaa ja myös silloin, kun maaperän jäädytys on puolentoista metriä. Monoliittisessa muodossa pohjalevy liikkuu maanpinnalla, joka altistuu talteen, mikä sulkee pois rakennuksen tuhoutumisen. Tämä on kiinteä haudattu levy. Monoliittisen perustan miinus on korkeat kustannukset ja työvoiman intensiteetti. Mutta on tärkeää ottaa huomioon tärkeä tekijä, arvokas ja todennäköisesti tärkein - rakennuksen kestävyys, lujuus ja turvallisuus riippuvat säätiön laadusta.

Monoliittisen alustan laite

Voronezhin monoliittisen alustan laite Progress of Del -yrityksestä - laatu, luotettavuus, takuu. Jos haluat luotettavan ja vahvan talon, suosittelemme, että rakennat sen monoliittisesti. Olemme mukana talon ja mökin tukikohdassa.
Monoliittinen säätiö (tunnetaan myös nimellä laatta tai kelluva laatta) on eräänlainen säätiö, joka on ylivoimaisesti suosituin ja haluttu. Sillä on hyvät lujuusominaisuudet, kestää ilmasto- ja lämpötilamuutoksia, ja se on luotettava kutistuvissa rakennuksissa. Oikealla suunnittelulla ja yksinkertaisella teknologialla monoliittisen perustuksen luomiseksi rakennuksella on pitkä toiminta, vahva ja kestävä perusta riippumatta rakennuksen materiaalista, olipa kyseessä tiili- tai lohkotalo. Asiantuntijamme tekevät nopeasti ja tehokkaasti kaiken tämäntyyppisen laitteen.

Säätiön rakentaminen Voronezhissa

Jos haluat rakentaa säätiöitä Voronezhissa tai alueella, ota yhteyttä Progress-asioihin.
Voronezhin perustusten rakentamistyö, johon teemme, sisältää seuraavat vaiheet:

 • alustava geologinen tutkimus;
 • rakennuksen yksittäisen projektin perustan laskeminen;
 • kaivaa juoksuhautoja;
 • monoliittisen kellarialustan vahvistaminen;
 • jalustan tukkukauppa;
 • täyttää.

Käytämme vain laadukasta betonia, pidämme kirjaa kaikista kuluista, noudatamme tiukasti sääntöjä ja valvotaan jokaista rakennusvaihetta.
Yritys "Progress Affairs" - asiantuntijaryhmä, jolla on laaja kokemus.

Teemme säätiön rakentamisen Voronezh, Belgorod, Orel, Lipetsk, Kursk, Tambov.

Voronezhin säätiön valmistuksen hinnat

Meillä on todelliset hinnat Voronezhin säätiön valmistukseen, se on melko järkevä. hintoja
riippuvat:

 • maaperän tyyppi;
 • rakennuksen kerrosten lukumäärä;
 • kohdealue;
 • betonin määrä ja kustannukset.

Myös hinnan koko riippuu suoritetun työn tyypistä - manuaalisesta ja koneistetusta.

Voronezhin säätiön valmistuksen suunniteltujen töiden ja hintojen määrittämiseksi, jotka on saatava päätökseen, sinun on kutsuttava ja hankkia asiantuntijoiden neuvoja, jotka osallistuvat materiaalien, laitteiden, tarvittavan työvoiman ja erikoislaitteiden valintaan, kehittävät ja valmistelevat talousarvion dokumentointia, sopimusta Tämä auttaa välttämään tarpeettomia kustannuksia.

Ota yhteyttä yrityksen "Progress Affairs" - olemme iloisia voidessamme jakaa kokemuksemme ja ammattitaidon!

Voit ottaa yhteyttä asiantuntijaamme puhelimitse ja jättää viestin "Tee pyyntö" -ikkunaan tai käymällä toimistossamme.

Olemme toimipaikkamme osoitteessa: Voronezh, st. Om. Nevsky, 19.
Puhelin: 8-915-546-73-17

perusta

Talon tuleva perusta on valittava rakennuksen, maaperän, maaperän jäädytyksen, pohjaveden ja muiden tekijöiden kuormituksen perusteella.

Geologisten tutkimusten suorittamisen ja tulosten saavuttamisen jälkeen ne suunnittelevat koko taloa ottamalla huomioon geologian tulokset, muuten talon käyttöikä voi olla pienempi kuin suunnitellut indikaattorit.

Avaimet käteen talon perustaminen

Perusrakenteiden perustamista ja teknologiaa on useita.

Rakennamme seuraavia päätyyppisiä säätiöitä:

- monoliittiset nauhalevyt ja vahvistus

- nauhalevyt FBS-lohkoilta

- perusta monoliittinen levy

- Ruotsalainen säätiö monoliittinen levy

Olemme valmiita rakentamaan paitsi perustaa, myös asettamaan tiili- ja kaasusilikaattilohkoja, kattamaan talon katolla, seuraamaan sisäistä ja ulkoista koristetta, eli olemme valmiita rakentamaan avaimet käteen-talon.

Lähdemme maksuttomaan mittaukseen ja odotamme säätiön rakentamista koskevia arvioita!

Voit tilata lainata ilmaiseksi.

Säätiön hinta vuodesta 2000 rupla / kuutio

Voronezhin säätiön rakentamisperusmaksut 50 m3: n talon pohjan täyttömäärän kanssa:

- Digging käsin 900 ruplaa / m3

- kustannukset laskien lohkojen FBS 500 ruplaa / kpl.

- teipin pohjan hinta vahvistamalla ja ilman grillausta (täytä maanpinnan tasolla) 2000 ruplaa / m3

- hihnan nauhan pohjan vahvistus ja grillattavan laitteen arvo 2500 ruplasta / m3

- töiden kustannus, kun kaatopaikan kaataminen on vahvistettu 2700 ruplasta / m3

Säätiön laite

Säätiöön kuuluvat seuraavat perustoimet:

- akseleiden jakautuminen ja korkeustason päihittäminen kaikentyyppisille säätiöille

- kaivaminen kaikentyyppisille säätiöille

- hiekkasäkkilaite kaikentyyppisille perustuksille

- raudoituksen yhdistäminen kaikentyyppisiin perustuksiin, lukuun ottamatta FBS-lohkojen nauhamaita

- kaikentyyppisille perustuksille tarkoitettu muottilaite, lukuun ottamatta FBS-lohkojen nauhamaita

- valmiin betonin hyväksyntä tiivistykseen kaikentyyppisille perustuksille, lukuun ottamatta FBS-lohkojen nauhan perustuksia

- konkreettinen huolto

Rakennusmateriaalien säästämiseksi säätiöiden suunnittelua ei kannata estää ei-toivottuja seurauksia: säätiön vääristyminen ja muodonmuutos, joka johtaa halkeamiin talon seinissä ja joissakin tapauksissa koko talon hätätilanteessa, joka ei pysty korjaamaan.

Strip-säätiö

Talon nauhasäätiö on yleisimpiä ja suosittuja laitteen yksinkertaisuuden ja kohtuullisten kustannusten takia laitteen perustaksi.

Esivalmistettuja FBS-nauhalankojen ja monoliittisen betonin lohkoja.

Lohkojen perusta FBS

FBS-lohkot valmistetaan betonituotteissa tehtaissa vakiokokoisina. FBS-lohkojen asennusta varten tarvitaan nosturi, mikä lisää säätiön kustannuksia, mutta asennuksen nopeus säästää aikaa rakentaa säätö verrattuna monoliittiseen, kun muotti on poistettu kuukauden kuluttua.

Vahvuuden kannalta talon lohkopohja on alhaisempi kuin monoliittinen, vedenpitävä ja lämmönjohtavuus on myös huonompi lohkojen välisten saumojen vuoksi.

Monoliittinen säätiö

Monoliittista säätiötä voidaan käyttää kaikentyyppisten rakennusten perustusten rakentamiseen sen eheyden ja voimakkaiden ominaisuuksien ansiosta, minkä ansiosta ne voivat muodostaa kaiken muodon.

Monoliittiset perustukset jaetaan seuraaviin tyyppeihin:

- kaistale monoliittinen säätiö

- laatta monoliittinen säätiö

- monoliittinen pylväsperusta

- paalusäätiö

Jokaisella monoliittisella säätiöllä on oma tarkoitus ja ominaisuudet, ja säätiön valinta riippuu toimintaolosuhteista.

Säätiön monoliittinen levy

Säätiön monoliittinen levy on yleistynyt viime aikoina. Tällaista säätiötä kutsutaan myös kelluvaksi. Se on nykyisin luotettavin.

Kelluvan pohjan laite on perusteltua pohjaveden, pohjaveden, kallistumisen, levottomien ja epätasaisesti puristettavien maaperämaiden kanssa.

Säätiön monoliittilevy pystyy kestämään paitsi pystysuoran maaperän liikkeen myös pystysuoran. Monoliittinen laatta kaadetaan koko talon alueelle.

Ruotsin monoliittisen levyn säätiö

Eristetty ruotsalainen uuni (UWB) on yksi laattasäteilylajin lajikkeista, eroa tavallisesta laattojen pohjasta on eristää pohjan pohja ja laittaa vesilämmitteinen lattia laattaan seuraavalla kerroksella.

Kuumien ruotsalaisten monoliittisen levyn levittäminen talojen rakentamisessa on tullut suhteellisen hiljattain. Tällaista pohjaa voidaan käyttää mihinkään maaperään, jossa on läheistä vettä. Koska maaperä ei jäädy UWB: n alle, maaperän pilkkoutumisriski minimoidaan.

Aluksi tuntuu siltä, ​​että tämäntyyppisen säätiön laite on kallis, mutta kun otetaan huomioon tulevien säästöjen arvioiminen talon lämmityksessä, yhä useammat asiakkaat valitsevat tällaisen perustan.

Foundation Bay for Home

Persianlahden perusta voidaan tehdä useilla eri tavoilla:
- Betonin valmistaminen konkreettisessa sekoittimessa
- tilaa valmiin betonin sekoittimessa 4-8 m kuutiota.
- kaadetaan betonipumpulla, se on tarkoituksenmukaista suurissa määriä betonin täyttämistä ja mahdottomuutta lähestyä sekoitinta.

Lähdemme maksuttomaan mittaukseen ja odotamme säätiön rakentamista koskevia arvioita!

Voit tilata lainata ilmaiseksi.

Talon säätiön kustannusten laskeminen

Säätiön kustannukset riippuvat työn määrästä ja säätiön perustasta (maanrakennustöiden määrä, vahvistaminen, laitosten sijoittaminen, eristys, vedeneristys).

Talon säätiön tarkka hinta voidaan antaa vasta projektin jättämisen ja sivuston tarkastuksen jälkeen. Voit laskea hinnan ja saada alustavan arvion säätiölle, voit lähettää projektin sähköpostilla tai ilmaisen ennakkoilmoituksen kautta.

Nauhan perustan syvyys riippuu maaperän tyypistä ja ominaisuuksista, pohjaveden korkeudesta, keskimäärin 1,5 metrin korkeudesta. Säätiön ja sokean alueen eristyksen ansiosta voit vähentää pohjan syvyyttä. Jos pohjaveden taso on maanpinnan alapuolella, on tarpeen lisätä 2 metriä laskennalliseen syvyyteen.

Kaistaleen hinta

Taulukossa esitetään konkreettisen avaimet käteen -perusta (työ + materiaalit). Materiaalikustannukset annetaan vuoden 2017 alusta lähtien.

Nauhan perusta yksityiselle talolle

Tyypilliset koot ja hinnat

* Kustannuslaskenta kaava: ((A + B) * 2 + C) * k, missä A on pituus, B on leveys, C on sisäisten laakerin väliseinien kokonaispituus, k on kerroin, riippuu nauhan korkeudesta ja leveydestä (arvot ovat 3.300 p, 3,500 p, 3,600 p, 4,000 p, 4,200 p, 4,500 p,), kerroin 3,600 p on otettu taulukossa.

Laskeminen sen parametrien mukaan

Säätiön kustannuslaskin

 • talo
 • kylpy

Avaimen kustannus: 129 600 hieroa

Avaimen kustannus: 79 200 hieroa

Esimerkkejä työstä

Katsaus Andrey Pankovista

Ribbon säätiön profiili

Yhtiömme suorittaa täyden valikoiman tarvittavia töitä liuskajohdosten rakentamisessa asiakkaan kotisivuilla avaimet käteen. Rakennamme vankan perustan talolle!

Perusnauha on laaja ala, jolla alhaiset rakentamiset perustuvat yksityiseen sektoriin ja maan rakentamiseen. Tämä säätiö on saanut luottamuksen teknisiin ominaisuuksiinsa yksinkertaisen suunnittelun, luotettavuuden ja pitkäaikaisen palvelun ansiosta. (ks. artikkeli nauha tai paalut, asiantuntijat sanovat yksiselitteisesti, maalaistalot, joissa on suunniteltu pysyvää ympärivuotista elämää, ei ole järkevää asentaa paalujen perustuksiin, koska niillä ei ole kovin pitkää käyttöikää, etenkin puutaloilla ei tarvita monoliittisia pohjalevyjä Tehdasvalmisteinen nauha on taloudellinen ja luotettava. Nauhan valettu säätöprosessi voidaan jakaa kolmeen peräkkäiseen vaiheeseen: 1. Tuotanto mlyanye works; 2. muottien asennus; 3. betonivalmistus;

maanrakennustyöt

Ennen kuin työntekijät ilmestyvät sivustollesi, sinun on ryhdyttävä valmisteleviin toimiin: tarjoamaan laitteille tietä, leikkaamaan ruohoa, poistamaan puut tai muut esteet sekä määrittämään kohteen tarkka sijainti. Artikkeli Miten valita sivuston auttaa sinua valitsemaan paikan säätiölle. Ensimmäinen askel on sitominen maastoon, on parempi olla miettimättä jänteitä ja tappeja, joten käytämme samaa. Lisäksi määrittelemällä rakennustarkkuuden korkeusero ja sitten kaivamisen syvyys vaikeissa maissa, sen on oltava yhtä tarkka ja huolellisesti tarkistettu.

Kun merkintä on tehty, jatka kaivamista. Jos kaivinkonetta käytetään, 10-15 senttimetriä jätetään pohjaan ja loput maaperästä poistetaan käsin, jotta laakerihorisontti ei häiriintyisi.

Hiekka-sora-tyyny on kaadettu vähintään 30 senttimetrin korkeuteen kerroksittain kerroksittain täytettävän vibroplion avulla. Hiekka polkumyynnin pitäisi olla suuri, ilman savea.

Muottien asennus

Kun säätiön kehä on kaivettu ja laadukas tyyny on tehty, siirry muottipesän asennukseen. Käytämme tuulenpäistä alustaa levyjen asentamista varten (helppokäyttöisyyden vuoksi käytä itsekierteittäviä ruuveja). Laudan muotti voidaan lisäksi eristää polyeteenillä tai kattopuhalluksella, mikä on erityisen hyödyllistä tapauksissa, joissa leikkaamatonta levyä käytetään muottiin. Tämä toimenpide yksinkertaistaa huomattavasti muottien edelleen purkamista. Rakenteen korkeus riippuu tietyn esineen nauhan korkeudesta. Yrityksemme tyypillisten säätiöiden rakentamisen aikana monoliitin korkeus on 700-800 mm.

Sitten vahvistetaan tulevaa säätiötä. Vakiokehys koostuu kolmesta A3-lujasta, joiden läpimitta on 10 mm, kaksi riviä peräkkäin. Rivit vahvistetaan rinnakkain ja ne on liitetty toisiinsa johdolla. Lämpötila on myös sidottu, mutta hitsausta ei saa missään olosuhteissa sallia, koska pohjaan kohdistuvassa paineessa hitsit puhkaisevat, on tärkeää, että vahvistus ei sovi tulevan pohjan reunaan, mikä estää sen korroosiota (Kuva 1 )

Kuva 1 Teräsraudoitusten vahvistaminen.

Muottipellien asentaminen, sinun ei pidä unohtaa tulevissa apuohjelmissa tarvittavien hanojen läsnäoloa. Tätä varten asennamme joko vesijohtoveden polyetyleeniputket tai asbestit.

Betonin kaataminen

Kun kaikki on valmis, mene betonin kaatamiseen. AKS-yhtiö toimii taattujen tehdasvalmisteisten merkkien kanssa ja tässä yhteydessä ei ole tarpeetonta muistuttaa jälleen kerran siitä, kuinka tärkeää on valmistaa ajoneuvoja rakennustarvikkeisiin. Koska pääsytietojen puute lisää huomattavasti hankkeen kustannuksia.

Betonin hyväksyminen ja purkaminen muottirakenteen syvennyksessä vie merkityksettömän paljon aikaa. Asentajien joukkue täyttää betoniseoksen määrätyn tason ja valvoo mahdollisten aukkojen puuttumista tulevaisuudessa (kuva 2). On korostettava konkreettisen työn riippuvuutta sääolosuhteista ja kiinnitettävä asiakkaita huomiota siihen, että sateessa ja lumessa yhtiömme ei tuota betonointia, monoliitin kaataminen tapahtuu ilman saostumista. Lämpötila vähintään miinus kymmenen astetta.

Kuva 2 Betonirakenteisten sekoittimien toimitus

Kaikki, sillä se toimii monoliittisen nauhapohjan täyttämisen jälkeen. Nyt on syytä odottaa 10-12 päivää betonin kypsymiseen (ks. Koko totuus betonin kypsymisestä) ja aloittaa talon rakentaminen.

Vielä on lisättävä muutamia vinkkejä: suojaamaan betonia ilmastollisten tekijöiden vaikutuksesta, peittämään nauha kalvolla, ja ennen seinien rakentamista, älä unohda vedenpitävyyttä kateaineen muodossa 1-2 kerroksessa.

AKS-yritys kutsuu rakennusyrityksiä ja yksityishenkilöitä tekemään yhteistyötä. Olemme erikoistuneet monimutkaisten avaimet käteen -periaatteisiin: monoliittiseen laatikkoon, kaistaleen ja paalun perustuksiin sekä pohjakerrokseen GOSTin ja SNIPin mukaan.

Säätiön rakentaminen: hinnat ja työtyypit

Hintamme säätiölle

On selvää, että monoliittisen tiilitalon alla oleva kaivuri on syvempi kuin kaasusilikaatin rakentamisen alla. Siksi jokaisella esineellä on oma hinnasto, riippuen perustekstien luettelosta ja niiden määrästä. Alla olevassa hinnastossa on esitetty säätiön alhaisempi hintakynnys. Kunkin objektin osalta arvioiden kokonaiskustannukset ovat sen omat.

Voronezhin liuskajohtojen rakentaminen

Voronezhin yleisin lajike on teippi monoliittinen matala-syvempi perusta. Se on tehokas käytettäväksi tulvilla mailla, esimerkiksi kallistuvalla maaperällä.

Matala-syvempien perustusten hinnat ovat 2-3 kertaa alhaisemmat kuin muilla maanalaisilla rakenteilla, jotka on järjestetty syvyyteen. Säätiön hyväksyttävät kustannukset ja suhteellisen helppokäyttöinen asennus tekevät Voronezhin yleisimpiä nauhatyyppejä. Matala säätiön täyttö maksaa 3 kertaa halvempaa kuin muut perustukset, jotka on tehty syvyyteen.

Pylväsperusta: hinnat ja rakentamisen yksityiskohdat

Pilarivälirakenteen rakentaminen on kaikentyyppisten säätiöiden halvin (1,5-2 kertaa halvempi kuin kaistale). Se sopii ihanteellisesti rakennuksiin, joissa on kevyitä seiniä, esimerkiksi suojavaunarakennus. Jotta kiinteämpi kivirakenne, sinun on valittava toisenlainen perustarakenne.

Pääosa - paalu (pylväs). Se voi olla puusta, tiilestä, betonista tai betonista. Asbestiputkia, jotka on täytetty betonilla, käytetään yleensä paaluina.

Laattojen perustus: suunnitteluominaisuudet

Laatta (kelluva) perustus olisi valittava rakentavaksi maaperään, esimerkiksi turpeen maaperään. Pohjalla on jäykkä rakenne, joka koostuu yhdestä laatasta, joka on tehty rakennuksen koko tason alle. Hinnoittelun takia tällainen säätiö on erittäin kallista, koska se vaatii suurta betonin ja raudoituksen kulutusta. Edut ovat rakentamisen helppous, monipuolisuus ja kyky täyttää laatta. Laattojen pohjalla on vakaa maaperän samentuma ja kuormat, jotka johtuvat vaihtoehtoisesta sulatuksesta ja jäätymisestä. Tällaista säätä suoritettaessa sokea alue ei kaada. "Kelluva" laatta, voit rakentaa minkä tahansa talon. Löydät talon rakentamisen kustannukset menemällä "Hinnat" -osioon.