Lattialastalaskurin vahvistamisen laskenta

Monoliittisen laattasäiliön (laatta) online-laskin on tarkoitettu laskemaan mittasuhteet, muottirakenteet, raudoituksen määrä ja halkaisija sekä betonin määrä talojen ja muiden rakennusten tällaisten perustusten järjestämiseksi. Ennen kuin valitset säätiön tyypin, muista kysyä asiantuntijoilta, onko tietotyyppi sopiva oloasi.

Kellarialusta (ushp) on monoliittinen, betonirakenteinen pohja, joka on rakennettu koko rakennuksen alueelle. Se on alhaisin paine maassa muun tyyppisiä. Sitä käytetään pääasiassa kevyisiin rakennuksiin, koska kuormituksen lisääntyessä tämäntyyppisen säätiön kustannukset kasvavat merkittävästi. Pienellä syvyydellä, melko tasaisilla mailla, on mahdollista nostaa ja laskea levy tasaisesti vuoden ajasta riippuen.

Varmista, että kaikilla sivuilla on hyvä vesitiivis. Lämmittäminen voi olla joko perustana tai lattiapinnoitteena, ja useimmiten puristettua polystyreenivaahtoa käytetään näihin tarkoituksiin.

Laattojen perustusten tärkein etu on suhteellisen alhainen kustannus ja rakentamisen helppous, koska toisin kuin liuskan perustukset, ei ole tarvetta suurta määrää maanrakennustöitä. Yleensä riittää kaivaa oja 30-50 cm syvyyteen, jonka pohjalla on hiekkalaatikko sekä tarvittaessa geotekstiilit, vedenpitävä rakenne ja eristyskerros.

On välttämätöntä selvittää, mitä ominaisuuksia maaperällä on tulevaisuuden perustaksi, sillä tämä on tärkein ratkaiseva tekijä lajin, koon ja muiden tärkeiden ominaisuuksien valinnassa.

Seuraavassa on esitetty suoritettujen laskelmien luettelo, jossa on lyhyt kuvaus kustakin tuotteesta. Voit myös kysyä kysymyksesi lomakkeen avulla oikealla lohkolla.

Monoliittisen lattialevyn vahvistaminen ja laskentaperuste

Luotettavan päällekkäisyyden aikaansaamiseksi on välttämätöntä tehdä vahvistus oikein, mikä antaa lujuuden taivutuskuormien kohdalla ja jakaa tasaisesti painetta pohjalle. Monoliittiset lattialevyt ovat halvempia, koska ne eivät edellytä nostolaitteiden läsnäoloa paikan päällä. Voit tehdä alustavia laskelmia pienille tasoille käyttämällä sääntelyasiakirjojen kaavoja.

Kattorakenteesta riippuen puuta ja teräsbetonia asennetaan. Jälkimmäiset puolestaan ​​jaetaan seuraavasti:

 • erilaisten mallien vakiorakenteiset betonilaatat;
 • monoliittinen päällekkäisyys.

Valmiiden lujitettujen laattojen etuna on ammatillinen tuotanto SNiP: n vaatimusten mukaisesti: pienempi paino valun aikana muodostuneiden ontelojen vuoksi. Kiuasosan sisäisen rakenteen numero ja muoto ovat seuraavat:

 • monisäikeinen - pyöreät pitkittäisreiät;
 • nauha - monimutkainen pintaprofiili;
 • onttoja - kapeita, muotoiltuja paneeleja käytetään insertteinä.

Valmisbetonilaatat oikeuttavat niiden käytön laajamittaiseen rakentamiseen esimerkiksi korkeiden rakennusten rakentamisessa. Mutta niillä on niiden haitat:

 • nivelten olemassaolo;
 • nostolaitteiden käyttö;
 • sopii vain vakiotiloihin;
 • mahdottomuus luoda kuvitteellisia päällekkäisyyksiä, aukkoja otteisiin jne.

Laattojen asentaminen on kallista. On tarpeen maksaa kuljetuksen erikoisautolla, kuormaamalla ja asentamalla nosturi. Jotta ei aiheuta erityisiä laitteita kahdesti, on toivottavaa asentaa levyt seinälle koneesta. Jos katsomme pienen mökin ja talojen yksilöllistä rakentamista, asiantuntijat suosittelevat itsenäistä lattiatuotantoa. Betoni kaadetaan suoraan paikan päällä. Esivalmistettu muottirakenne ja vahvistettu verkko.

Betonipäällysteet tehdään samalla tavoin kuin 2 materiaalin valmistetut levyt:

 • raudatangot;
 • sementtilaasti.

Betonilla on suuri kovuus, mutta se on hauras ja ei kestää muodonmuutoksia, romahtaa vaikutuksista. Metallin pehmeämpi, sietää taipuisuutta ja vääntöä. Yhdistämällä nämä kaksi materiaalia saadaan kestäviä rakenteita, jotka kuljettavat kuormia.

 • saumojen ja nivelten puute;
 • tasainen kiinteä pinta;
 • kyky tehdä päällekkäisyydet mihin tahansa tilan muotoon ja kokoon;
 • venttiilien asennus ja kokoaminen suoritetaan paikan päällä;
 • vahvistettu betoni monoliitti vahvistaa rakennetta, sitoo seinät yhteen;
 • asennuksen jälkeen ei ole tarpeen tiivistää nivelet ja kohdistaa siirtymät;
 • paikallinen suuri kuorma lattialle jaetaan tasaisesti pohjaan;
 • on helppo tehdä useita aukkoja portaiden ja viestintäkaivojen väliin.

Vahvistuksen haitat sisältävät suuret työvoimakustannukset vahvistavan verkon kokoonpanosta ja pitkä betonin kuivatuksen ja kovettumisen prosessi.

Ylitysparametrien laskeminen olisi tehtävä SNiP: n vaatimusten perusteella. Lujuuden laskettu koko lisätään 30 prosenttiin, tai pikemminkin luvut kerrotaan turvallisuuskertoimella 1,3. Laskelmassa otetaan huomioon ainoastaan ​​seinät ja pylväät, jotka seisovat pohjaan. Väliseinät eivät voi toimia tukena.

Likimääräinen laskenta päällekkäisyyden paksuudesta suhteessa seinämien väliseen etäisyyteen on suhde 1:30 (vastaavasti laatan paksuus ja span pituus). Klassinen esimerkki viitekirjoista on 6 metrin leveys, eli 6000 mm. Sitten päällekkäisyyden tulisi olla 200 mm paksuinen.

Jos seinien välinen etäisyys on 4 metriä, laskelmien mukaan voit asentaa 120 mm: n levy. Käytännössä monoliittisen levyn tällainen vahvistaminen sopii vain ei-asuinalueelle, joka ei ole suuria huonekaluja. Jäljelle jäävät lattiat (katot) on toivottavaa valmistaa 150 mm kahdella rivillä vahvistettua verkkoa. Voit säästää toisella rivillä asettamalla tanko 8 mm: n askelin 2 kertaa enemmän.

Kun aukko on yli 6 m, taipumat ja muut kuormat lisääntyvät merkittävästi. Kaikki päällekkäiset mitat ja piirustukset tulee tehdä asiantuntijoilta. Laskelmat eivät voi ottaa huomioon kaikkia vivahteita.

Asuinrakennusten SNiP-suosituksen mukaan päällekkäisyydellä on oltava 2 riviä vahvistusverkkoa. Lasketun paksuuden mukaan ylärivillä voi olla pienempi raudoituspoikkileikkaus ja suurempi silmäkoko. Taulukoissa esitetään asiantuntijoiden suosittelemat koot, jotka koskevat 6 metrin ja 4 metrin välisiä lentokoneita.

Välikoko, laipan paksuus, ruudukkotaso

Sivupalkin halkaisija mm

Yläpalkin halkaisija mm

Solun koko

6 m, 20 cm, pienempi

6 m, 20 cm, yläosa

Jopa 6 m, 20 cm, yläosa

4 m, 15 cm, alempi

4 m, 15 cm, yläosa

Laskenta suoritetaan seinien välisen maksimimatkaan. Yhden kerroksen tiloissa on samanlainen päällekkäisyyden paksuus, lasketaan huoneen enimmäiskoko. Arvioidut arvot pyöristetään ylöspäin.

Verkko on valmistettu sauvasta - kuumavalssatusta, rullatusta pyöreästä osasta, hiiliteräksestä 3A. Tämä tarkoittaa sitä, että metallilla on korkea plastisuus, on hyvä pitää betonin päällekkäisyys suurissa kiinteissä kuormissa ja maanjäristyksissä, raskas koneiden työ, heikko maaperä.

Sauvan pituus ei välttämättä riitä luomaan kiinteää päällekkäisyyttä. Tätä varten telakkaliitos on tehty. Auto sijoitetaan rinnakkain 10 halkaisijaltaan ja sidotaan lanka. 8 mm: n paksuiselle saumalle kaksoisliitos on 80 mm (8 cm). Vastaavasti valssatulle F12 - 48 cm: n nivelelle. Tangojen telakointi siirtyy, sen ei pitäisi olla yhdellä rivillä.

Liittämistä varten voit käyttää hitsaamalla saumaa pitkin. Tämä menettää suunnittelun joustavuuden.

Verkkojen sauvat ovat yhteydessä toisiinsa 1,5-2 mm: n johtimilla. Jokainen risteys on tiukasti kierretty. Ristikot ovat noin 8 cm: n etäisyydellä, ja niissä on 8 mm: n sauva. Sidoksen tulee olla alemmalla ruudukon risteyksellä.

Alareunan alapuolelle on välttämätöntä jättää rako betonikerroksen kaatamiseksi 2 cm: n päästä. Asenna muoviset kartiomaiset kiinnittimet muottiin 1 m: n välein.

Kattoon liittäminen seinämien kanssa kehällä muodostuu kanava - sivutuotteet. Se asennetaan pystysuoraan, toimii betonin leviämisen raja-alueena. Sen läpi kulkee kehävaippa, joka vahvistaa kulmat. Levyn kovettamisen jälkeen tämä laatikko poistetaan, tasainen pää on jäljellä.

Muotti on asennettu 2 cm: n etäisyydelle päistä ja pitkittäisvaijereista vahvistusverkon kokoonpanon jälkeen ja varmistaa metallin sijoituksen betonin sisäpuolelle. Sen etäisyys seinän tasosta on 15 cm tiilen ja hiekkakiven osalta. Hiilihapotettu betoni on vähemmän kestävä, päällekkäisyyksien päällekkäisyys on 20 cm. Tämä seinän ja kaatumisen välinen etäisyys peitetään erikoisella yhdisteellä, joka absorboi tärinää. Tämä kerros lisää merkittävästi rakennuksen voimaa.

Samankaltainen muotti on sijoitettu paikkoihin, joissa reiät pysyvät. Nämä ovat pääasiassa portaita, putkien poistoaukkoja, ilmanvaihtojärjestelmiä ja viestintäjohdotusta. Ne suljetaan verkolla, eikä niitä saa kaataa.

Kattoon asennetaan oikea kokoonpano. Sen päälle voit laskea kaikkien materiaalien kulutuksen, langasta vanteen ja sementtimäärän mukaan.

 1. 1. Ennen piirustuksen laatimista on tarpeen tehdä mittaukset kaikista huoneista ja talon ulkokehästä, mikäli projektia ei ole. Ne on valmistettu seinän akselista.
 2. 2. Merkitse kaikki aukot, joita ei saa kaataa.
 3. 3. Kaikkien kantavien seinämien ja väliseinien osien reunat on levitetty. Yksityiskohtainen vanteiden, verkon, kovettumisen malli, jossa on merkintä sauvan paksuudesta, liitos- ja kohdistuspisteet on tehty.
 4. 4. Piirros osoittaa solujen koon ja äärimmäisen pitkittäisen sauvan sijainnin täytön reunasta.
 5. 5. Laske profiston mitat levyn alapinnan alla.

Ristikkomallin luomisessa useimmissa tapauksissa solujen määrä ei ole kokonaisluku. Vahvistusta tulisi siirtää ja saada solujen saman pienennetty koko lähellä seiniä.

Materiaalin laskemiseen jää vielä. Palkin pituus kerrottuna niiden lukumäärällä. Lisätään tulokseksi saatu luku nivelien kustannuksella ja lisätään tulokseksi 2%. Kierrä ylös, kun ostat suurella tavalla.

Ylimaalausalue laskee muovipidikkeiden lukumäärän ja kuinka paljon valssautuu ristikoiden väliin.

Sementtikoostumuksen laskenta perustuu lattian ja sen alueen paksuuteen.

Ylä- ja alareunan varren tulee olla päällystetty liuoksella, jonka paksuus on vähintään 20 mm. Kun ilma pääsee metallin pinnalle, syntyy korroosiota ja tuhoaminen alkaa. Kun 15 cm paksumpi päällekkäisyksikkö luodaan, vahvistus 2 kerrosta, enemmän liuosta jaetaan ylhäältä.

Piirtämiseen käytetään myös laskemalla muotojen, tukipylväiden ja puupalkkien lukumäärää alemman tukitason - alustan täyttämiseksi lattialle.

Aseta varret kiinnikkeisiin ja sitota kaikki risteykset langalla mihin tahansa kehittäjään. Turvallisuuden takaamiseksi, päällekkäisyyksien laskeminen ja kotimaisen projektin luominen ovat parhaiten ammattilaisille.

Kun kaikki laskelmat on suoritettu ja piirustus on valmistettu, jatka laattojen asentamista koko lautan pituudelle. Sitä varten käytetään useimmin levyjä, joiden mitat ovat 50x150 mm, baarit ja vaneri. Rakenteiden oikeellisuutta seurataan käyttäen tasoa tai tasoa. Seuraava vaihe on venttiilien alarivi sijoittaminen projektin mukaan. Kaikki metallirunkoyhteydet suoritetaan porrastetusti.

Tämän seurauksena sen tulisi kääntyä niin, että koko väliseinän ja muottirakenteen välinen tila täytettiin betonilla. Tätä varten verkko asetetaan telineisiin ja neulotaan neulomalla.

Hitsausta ei missään tapauksessa voida käyttää elementtien sitomiseen.

Ensimmäisessä kerroksessa asenna toinen rivi venttiileistä. Kaikki kohteet on sijoitettu erityiseen telineeseen.

Seuraava askel on kaataa muotti, ensin nesteellä ja sitten paksummalla betonikerroksella (useimmiten M200). Ensimmäisen kerroksen tulisi olla samankaltainen savukermaa, ja ilmakuplat poistetaan huolellisesti lapasta. Betonin halkeilun estämiseksi se kostutetaan vedellä ensimmäisten 2-3 päivän ajan. Kun koko rakenne kovettuu (se kestää vähintään 30 päivää), muotti poistetaan.

Lattialaattojen vahvistamisen laskenta

Suunnittelulaskenta

Päätyypit

Monoliittiset teräsbetonilattiat voivat olla osittain tai kokonaan ääriviivan ympärillä, kun ne kiinnittyvät tukiin tai tukeen. Monoliittisen rakenteen käytännössä havaitaan usein laattoja, jotka on kiinnitetty pitkin yhtä reunaa (uloketta) tai tuettuina kulmissa (pisteissä), esimerkiksi saumattomassa laatta. Kuormituslaskenta sisältyy tähän materiaaliin.

Vahvistinverkon asettelu.

Suunnittelujärjes- telmän mukaan ne on jaettu palkkiin (yksi-span-leikkaus, jatkuva monivaiheinen, uloke), jotka toimivat useissa suunnissa, jotka ovat yksivaiheisia (ei-saranoitu tai nivelöity tuki pitkin reunoja) tai monivaiheinen jatkuva.

Levyjä pidetään palkkeina, jos yhteen suuntaan vaikuttavat voimat ovat hyvin pieniä verrattuna toisiinsa vaikuttavilla voimilla. Palkki on litteä suorakulmainen, tasaisesti kuormattu, joka on kahdella vastakkaisella puolella, levyjen lisäksi, jotka ovat ääriviivoja tai jotka on kiinnitetty 4 tai 3 sivulle sarakkeiden suhde. Sääntelyasiakirjoissa rajojen välinen raja-suhde rajoittuu numeroihin 3 tai 2.

6-8 m: n välein monoliittisen lattian on oltava tasainen ja suurille arvoille - tasainen rengasmaiset palkit tai seinät, ontto tai rei'itetty. Aulatiloihin, joiden pituus on 12-15 m, on tarpeen käyttää dekompressiota, onttoja ja ristikkäitä kattoja, kun seisoo palkkeihin tai seiniin 4 puolelta.

Yli 7 m: n ulottuville, kastelu tulisi tehdä käyttämällä ylimääräistä esijännitettyä lujitusta luokkaan K7 kuuluvista lujista köysistä ilman adheesiota betoniin.

On tehtävä laskelma.

Paksuus teräsbetonin kesonnogo usein ribbed lattiat olisi oltava vähintään 25-30 mm.

Monoliittista teräsbetonia on vahvistettava tavallisella hitsausverkolla tai neuloksilla.

Betonilaatan vahvistaminen.

Hitsatun rakenteen työtangojen läpimittaa on käytettävä vähintään 3 mm ja neulotettu vähintään 5,5 mm. Työtanojen välisten etäisyyksien on oltava enintään 400 mm.

Yksityisissä ja korkeajärjestelyissä ei ole mahdollista tehdä ilman lattialevyjä, joita on useita eri tyyppejä: monoliitti-, palkki- ja betonielementtiä. Matala- ja yksityisrakentamisessa käytetään useimmin päällekkäisyyden itsevahvistamismenetelmää, joka betonin ja raudoituksen ansiosta on voinut lisätä voimaa. Lisäksi samaan tapaan talossa voidaan tehdä portaita, kaarituoleja ja vahvistettuja päällysteitä.

Vahvistettujen laattojen kastelu

Monoliitin tekeminen on mahdotonta ilman vahvistusta. Se toimii materiaalina nippuun raudoitetuissa betonirakenteissa - porrasaskeleita, vahvistettuja laattoja, kaarevia ja vahvistettuja päällysteitä.

Päällekkäisyyden leviäminen on tehtävä 8-14 mm: n poikkileikkauksen avulla edellyttäen, että levyn paksuus on enintään 150 mm. On kuitenkin huomattava, että vahvikkeen paksuus voi vaihdella tuotteen tyypistä riippuen. Tämä edellyttää kuormituslaskentaa.

Vahvistetut laatat tarjoavat mahdollisuuden ratkaista talon lämpimän talon rakentamisen käsite. Niitä voidaan käyttää kaupallisissa, asuinrakennuksissa ja teollisuusrakenteissa, jotta voidaan järjestää kattotiilet ja lattiakaapit.

Sementtibetonilaattojen vahvistamismekanismi.

Kattokappaleiden ja pinnoitteiden leviäminen mahdollistaa lopullisen tuloksen saavuttamiseksi lämpimät liitäntäkatot ja lisäksi suojaa kylmältä ullakkotilalta ja toimivat ullakolta ja kylmäsiltojen puuttuessa.

Vahvistetut betonilaatat sekä tavallinen betoni ovat erityisen merkittyjä, ja on suositeltavaa kiinnittää erityistä huomiota laattojen valinnassa. Vahvistettu betoni on merkitty numerolla, joka koostuu numeroista ja kirjaimista. Semanttinen kirjainten määrä merkitsee tyyppiä. Esimerkiksi PC - lattialaatta, PNO - lattialevy kevyt, HB - sisäinen lattia. Numerot, jotka seuraavat kirjaimia (sijoitettu yhdysviivalla) mahdollistavat levyn koon tunnistamisen: pituus ja leveys desimaaleina.

Epävarma dekoodauksessa on viimeinen numero, joka ilmaisee sallitut kuormat lattialaatoissa kilopaksaleissa. On muistettava, että mikä tahansa yksikkö, joka tulee olemaan viimeisessä kuvassa, tarkoittaa 100 kg / m². Esimerkiksi kuviossa 7 varoitetaan, että tuotteiden maksimaaliset kuormat ovat 700 kg / m².

Lisätietoja

Järjestelmä vahvistaminen monoliittinen laatta.

Valintamenettelyssä on huomattava, että tällaiset rakenteet voivat poiketa paitsi omalla merkinnällä ja koolla, mutta ne voivat myös olla rakenteeltaan erilaisia. Poikkileikkauksesta riippuen teräsbetonilaatat voidaan jakaa kolmeen tyyppiin: uurrettu, kiinteä ja ontto. Rakennusmarkkinoiden suosituimmat ja myydyt ovat onttoja laattoja, joilla on runsaasti arvoisia etuja.

Ensinnäkin tällaisilla laatoilla on suhteellisen pieni paino, minkä ansiosta niiden asennusta ja kuljetusta voidaan yksinkertaistaa. Lisäksi tällaiset levyt kykenevät paremmin kestämään muodonmuutoksen testit, niillä on erinomaiset ääni- ja lämpöeristysominaisuudet. On tärkeää tietää, että vahvikelevyissä olevat aukot ovat eri muodoissa: pystysuora, soikea ja pyöreä.

Vahvistuksen samanlaisten erojen avulla on mahdollista valita ne erityistilanteista riippuen alueen ilmastosta ja luonnollisista piirteistä, joissa talon rakentamista on suunniteltu. Vahvitetun betonin ostamisessa hyödyllistä tietoa on se, että jos käytetään sellaisia ​​levyjä kuin ainoa lattia tai katto, sinun on harjoitettava ristikkäisen lattialaatan vahvistamista. Kylkiluiden tulee ulottua vain toisella puolella.

Suunnittelun edut

Betonilaatan rakenne betonilla.

Luettelo työkaluista, joita tarvitaan kaiken työn suorittamiseen:

 • betonipumppu;
 • syvä värähtelijä;
 • vesi sprinkleri.

Verrattuna muihin kattotekniikoihin monoliittisilla levyillä on joitain etuja:

 • yksi päällekkäisyys painaa seiniä tasaisesti;
 • monoliittinen rakenne on kestävämpi kuin puu, lisäksi se on palonkestävää;
 • ei ole tarvetta käyttää rakennuskalustoa (nosturia);
 • monoliittisen päällekkäisyyden tukena voi toimia paitsi seinät, myös pylväät, jotka voivat tehdä talon tilavammaksi;
 • päällekkäisyyksiä voidaan tehdä ei-vakioina.

Kaikki vahvistuslevyt on suositeltava käytettäväksi julkisten ja asuinrakennusten kattoihin ja lattiaan sekä rakenteisiin, joissa on solubetonielementtien seinät, suuret lohkot ja tiilet. Tällaiset rakenteet sopivat taloon, jossa rakennuksen sisällä on noin 60% kosteutta talon lisäksi, jos seinien pinnalla on höyrysulku ja kosteus jopa 75%. Kuormattavien seinien laakerirakenteiden syvyys on vähintään 80 mm.

Teräsbetonilaatan rakenne.

Vahvistinlevyt mahdollistavat talon lämmittämisen samoin kuin nopeuttaa välittömästi rakennusprosessia ja parantaa äänen eristystä. Pieni paino betonikattiloista ja vahvistetuista laatoista voi vähentää talon kuormitusta ja talon seinämiä, samalla kun se mahdollistaa taloudellisen lisätehon saavuttamisen talon rakentamisen aikana.

Onttojen rakenteiden liittämiseksi ei tarvita suuria rakennusmateriaaleja, kuten esimerkiksi nosturia.

Jos laskelma on tehty oikein, talo on riittävän vahva ja pystyy kestämään suuria jännityksiä ja tulipalovaikutuksia ilman ongelmia pitkällä aikavälillä. Vertailun vuoksi on syytä huomata, että puun käytön päällekkäisyys voi kestää tulipaloa 25 minuutin ajan, kun taas monoliittiset lattialaatat - noin 1 tunti.

Suurten lohkojen ja lattialevyjen rakentaminen mahdollistaa monimutkaisten ja kaikenkokoisten rakennusten pystyttämisen. Monoliittirakenteiden valmistuksessa on mahdollista estää seinämien epäsäännöllisen geometrian omaava huone. Tältä osin voit luoda päällekkäisyyksiä, jotka ovat epätavanomaisia ​​kokonaismittoina. Tällaisen päällekkäisyyden tukeminen voi olla paitsi seinät, myös sarakkeet, jotka mahdollistavat talon ulkoasun vapaan käytön.

Vahvistusjärjestelmä

Vahvistettu betonilaattojen rakenne vahvistetulla tasoituksella.

Levyjen vahvistuksen perinteinen rakenne on seuraava: työtangot levyjen alareunassa, työtangot yläosassa, vahvistaminen, kuorman jakaminen uudelleen, tukee sauvaa. Käytetyillä tangoilla voi olla eroja. Joka tapauksessa on kuitenkin tarpeen laskea suunniteltu kuormitus ja tarvittava betonin paksuus oikein.

Paksuuslaskenta perustuu 1:30 osuuteen. Täten tarvittavan betonin paksuuden tuntemiseksi on välttämätöntä jakaa span pituus 30: lla. Optimaalinen paksuus on mahdollista saada.

Jos levyjen paksuus on yli 150 mm, vahvistus tehdään kahdella kerroksella, jolloin ne asetetaan toistensa päälle ja ne liitetään toisiinsa johdolla. Laskennan jälkeen on sanottava, että solujen koon ei pitäisi olla noin 200 x 200 mm mutta vähintään 150 x 150 mm. Näin ollen esimerkiksi, jos laakerin seinien välinen leveys on 6 m, vahvistetun levyn paksuuden tulisi olla 0,2 m.

Talon pääkuormitus on pohjaan lujitettuna ja ylemmän betonipainon saavuttaa betoni, mikä voi tehdä hyvin. On muistettava, että tällainen monoliittisten levyjen lujittamisprosessi on suoritettava kokonaan tuotteen koko pituudelta, ja lisäksi on käytettävä muottirakennetta, mikä on tärkein askel rakenteen asennuksessa. Tätä varten suositellaan puun käyttöä. Tällöin taloon sopivat sekä tavalliset 50-150 mm: n levyt että edullinen vaneri.

On tärkeää, että kiinnitysosat ovat tukevasti ja tukevasti kiinni ja laske laskennassa, sillä tällaisen toiminnan aikana käytettävän betonin paino nousee usein 300 kg / m². Ainoa asia, jota on vaikea tehdä ilman vahvistetun rakenteen kokoamista, on teleskooppiset telineet. Tämä on luotettava ja kätevä työkalu. Teline voi kestää 2 tonnia painoa, mikä ei ole sellaisia ​​levyjä, joissa voi esiintyä mikrokreikkoja tai solmuja.

Rebar laittaminen

Lujitettujen laattojen rakenne.

Asennettaessa tällaista päällekkäisyyttä on aivan tärkeää laskea oikein lattialevyn vahvistus. Tällaisten rakenteiden kotona on tarpeen käyttää kuumavalssattua teräsvahviketta, joka on luokassa A3. Tällaisen raudoituksen halkaisija on noin 8-14 mm riippuen kuormasta, jonka laskemisesta tehdään.

Laatta on vahvistettava kahdessa kerroksessa. Ensimmäinen ruudukko asetetaan alustan pohjalle ja toinen yläosaan. Ristikot sijaitsevat betonin keskellä. Suojakerroksen, jonka muodostaa muotti, on oltava vähintään 15-20 mm. Ankkuri on sidottu neulomalla. Solukoko on 200 × 200 mm tai 150 × 150 mm.

Ristikkovarmiston tulee olla kiinteä, ilman aukkoja. Jos raudoituksen pituus ei riitä, lisävahvistus on sidottava päällekkäisyydellä, joka vastaa 40 vahviketta. Jos aiot lujittaa päällekkäisyyttä d-10-vahvistuksella, sinun on oltava päällekkäin 400 mm. Liitososien liitokset on järjestettävä porrastetusti ajon aikana. Ristikoiden ylemmän ja alemman raudoituksen reunat on yhdistettävä toisiinsa U-muotoisella vahvistuksella.

Teräsbetonilaatan kuormitukset siirretään ylhäältä alas ja jaetaan täysin koko pinta-alalle. Siksi voimme tehdä seuraavan johtopäätöksen: tärkein työvahvistus on alempi, jolla on taipumiskuormat. Yläosa saa puristuskuormia. Suunnittelun laskennassa tulisi ottaa huomioon lisävahvistusvahvistukset, mutta on olemassa joitakin yleisiä sääntöjä.

Kun alemman verkon vahvistus suoritetaan, lisäevahvistin asetetaan keskelle laakeritukien väliin. Kun laakeritukien yläpuolella oleva ylempi silmäkoko on vahvistettu. Lisäksi lisävahvistusta tarvitaan kuormien ja reikien kerääntymispaikoissa. Erillisiä piikkejä tehdään lisää vahvikkeita, joiden pituus on 400 - 2000 mm, riippuen leveydestä. Alempi ristikko on vahvistettu seinien välisessä aukossa.

Lämmitetyn vahvistetun levyn rakenne.

Ylempi verkko on vahvistettava laakerin seinämien yli. Vahvistetaan samanlaisia ​​rakenteita omilla käsillään niissä paikoissa, joissa he luottavat sarakkeisiin. Se on hyvin erilainen kuin perinteinen vahvistaminen. Nämä alueet edellyttävät lisää volumetristen voittojen lisäämistä.

Laatta kaadetaan betonipumpulla. Kaatamisen yhteydessä on välttämätöntä, että betonia tiivistetään, jolle syvälle värähtelijää käytetään useimmin. Betonin kovettumisprosessin mukana seuraa sen kutistuminen, joka kasvaa, kun betoniliuos kuivuu. Sen pinnalla voi näkyä mikrokreitä.

Muottien asennus

Ammattimainen muottiteline tällaisten levyjen kaatamiseksi voi maksaa melko suuren määrän rahaa, yhtä paljon kuin levy itse ja työ. Kuitenkin, sinun ei pitäisi olla järkyttynyt, jos talo on rakennettu omille, voit tehdä tavallisilla 50x150 mm levyillä tai vanerilla. Vaneri ja laudat tulevaisuudessa saattavat olla tarpeen katon ja katon arkistoinnin toteuttamiseksi, toisin sanoen näiden varojen käyttäminen olisi vielä välttämätöntä.

Nykyään on olemassa useita yrityksiä, jotka vuokraavat teleskooppitelineitä ja vuokralaatikoita. Vuokra-telineet voivat maksaa noin 70-100 ruplaa yhtä pinta-alasta kohti.

Muottien asennusprosessi on tehtävä vaiheittain:

 1. Jalustatelineet olisi sijoitettava riveihin ja niiden välisen etäisyyden tulisi olla 1-1,2 m.
 2. Pitkittäinen palkki asetetaan telineen päälle, jonka jälkeen teline on vedettävä haluttuun korkeuteen.
 3. Pitkän palkin päälle asetetaan poikkipalkki (työntö voi olla makuulla). Puuta on pudotettava yhteen ristikkoon, jonka jälkeen vaneri heittää sen päälle.
 4. Kun vanerilattiat on valmistettu, on tarpeen tasoittaa koko laatta tasoilla. Seuraava alkaa vahvistusta.

Lattialastalaskurin vahvistamisen laskenta

Vaadittava raudoituksen laskeminen monoliittiselle levylle

Pohjalevyn raudoitus lasketaan SNiP 52-01: n normien mukaisesti vuodesta 2003. Suunnittelun päätehtävät ovat: sauvojen, puristimien poikkileikkauksen valinta, kunkin vyön vahvistusjärjestelmän valmistus, mittareiden lukumäärän määrittäminen, rakennusmarkkinoilla hankittavien painoyksiköiden muuntaminen.

Mikä on armopoya?

Pohjalevyyn vaikuttavat pääasiassa vetokuormitukset rakennuksen, huonekalujen, matkustajien, tuulen ja lumen painosta. On kuitenkin puristusvoimia. Betoni toimii yksinomaan puristuksessa ja tämä materiaali ei kestä tällaisia ​​kuormia. Tällöin laatan alaosaan sijoitetaan tukiverkko pohjaan, joka kompensoi puristusta. Yläosassa on toinen ristikko, joka havaitsee vetovoimia.

Vahvistuksen laskenta mahdollistaa lujuuden marginaalin rakenteen mahdollisimman suuren resurssin saamiseksi palkin pienimmän poikkileikkauksen avulla. Lisäksi teräspalkkeihin tarvitaan suojakerros (15-40 mm), jonka päälle ne on upotettava betoniin korroosion puuttuessa.

Rebar-laskentamenetelmä

SNiP: n määräysten mukaan betoniteräksen prosenttiosuus tulee olla 0,15 - 0,3% (M300 - M200). Suunnittelun käytäntö osoittaa, että jaksollisen 12 mm: n palkki on riittävän turvallinen mille tahansa matalalle rakennukselle, jossa on tiilet ja betoniseinät. Yksittäisten kehittäjien käyttämä suurin mahdollinen sydämen halkaisija on 16 mm. Toisin sanoen esikuorittujen kuormitusten kasvulla on tarpeen lisätä sekä levyn paksuutta että vahvikkeen halkaisijaa.

Lujituksen laskenta alkaa levyn paksuuden määrittämisellä:

 • span pituus jaettuna 20-25
 • 1%: n virhe lisättiin
 • rakennuksen korkeus saavutetaan

Esimerkiksi 6 metrin vakiokorkeutta varten rakenteen paksuus on 30 cm. Ne vahvistavat laatua yksinomaan luokan A2 ja sitä korkeammilla kuumavalssatuilla vahvisteilla. Pituudet, pystysuorat kaihtimet, saa olla valmistettu A1-luokan sauvoista, joiden läpimitta on 6 - 8 mm.

Määritelmä osiot

Lankojen laskenta perustuu betonin lujuuteen (luokka B10 - B25), raudoitukseen (luokka A240 - A500, B500) puristuksessa. Yleisimmin käytetty betoni on B25, vahvistus A500, jonka suunnitteluvastus on 11,5 MPa, 435 MPa. Tiilet (neljä kantavaa seinää ulkokehällä) ovat harvinaisia. Siksi staattisen rakenteen laskeminen keskimääräisellä tuella, käytetään alemman tason suunnitelmaa. Ylempi, ullakkokerroksen kokoonpano vastaa tavallisesti sitä.

 • säätiö on aukkojen alla
 • kuormat ovat tasaisesti jakautuneet
 • maaperän kestävyys vähintään 1 kg / m 2

Viimeinen oletus mahdollistaa sen, että voit pelata sitä turvallisesti liiallisen lisäyksen rakentamisbudjetissa, älä tilaa geologiaa, topografiaa, määritä maaperä silmään. Kuorman keräämisen yhteydessä riittää laskea kuormitus levystä - raudoitetun betonilohkon (2500 kg / m 2) tilavuuspainoa kerrotaan levyn korkeudella, turvallisuustekijä (1.2). Samoin lisätään kuormia kaikista rakenteista (lattiat, kattotuolit, katot, lattiat, lumi, tuuli).

Vahvistusjärjestelmä

Sisäseinien läsnä ollessa kuormat jakautuvat epätasaisesti, vahvistus lasketaan laattojen useiden osien kesken. Laskutoimituksia voidaan suorittaa useilla menetelmillä, joilla on suunnilleen sama tulos (uusi SNiP, vahvistetun betonipalkin menetelmä resistenssin hetkellä), panssaroidun verkon sijainnin korkeus muuttuu.

Sen jälkeen säästetään betonin alkuperäispaksuus säätöön. SNiP-taulukoiden tarkistamisen jälkeen lasketaan tarvittavat poikkipinta-alat, palkkien lukumäärä ja vahvikkeen halkaisija. Sitten tämä parametri on yhtenäinen ottamalla huomioon vahvistuskerroin tukien alueilla. Levyjen merkittävällä mitalla todelliset säästöt metallitelassa saavuttavat 27% johtuen alemmasta ruudukosta sen keskiosassa

Määrä lasketaan

Armeijaa myydään yleensä painon mukaan, jokaisella myyjällä on taulukko, jonka avulla palkin pituus muunnetaan massaan ja päinvastoin. Jos teet laskelmia etukäteen, voit tarkistaa nämä numerot ostamassa. Venttiilien lukumäärän laskeminen seuraavan kaavion mukaan:

 • pituussuuntaisten sauvojen lukumäärän laskeminen - lyhyen seinän pituudesta on tarpeen ottaa kaksi suojakerrosta 2 cm: n kukin, jakaa kuva ristikkovaiheen avulla ja ottaa toinen
 • lasketaan poikittaisten sauvojen lukumäärä - samanlainen kuin edellinen menetelmä, vain seinän pituuden mukaan

Seuraavaksi sinun on harkittava rakennuspalkkien pituutta:

 • vakioventtiilin koko 6 m tai 12 m
 • helpompi toimittaa 6 m sauvoja kohteeseen
 • jos seinien pituus on suurempi kuin tämä koko, sinun on lisättävä kiinteää tankoa
 • SNiP 60 -halkaisijat (esim. 60 cm 10 mm: n raudoituksella)

Jatketaan lisätä kaikkien palkkien pituus, päällekkäisyydet, jotta saadaan "uran" yleinen muovaus. Pihdeissä käytetään tasaista raudoitusta, jonka palat taipuvat monimutkaisten muotoisten tilarakenteiden päälle. Työkappaleen pituuden laskeminen voi olla kaikkien sivujen lisääminen.

Jokaiselle liitokselle tarvitaan 30 cm: n pituinen neulelangas. Niiden lukumäärä voidaan laskea kertomalla pituussuuntaiset palkit poikittaissuunnassa. Jos hanke sisältää "ruotsalaisen" kuppimainen levy, raudoituksen kulutus kasvaa automaattisesti:

 • Jokaisessa jäykisteenä (mahdollisesti päällekkäisyydellä) pidetään 4 jäykempää tankoa,
 • ne on sidottu neliömäisillä leikkeillä 30-60 cm: n välein
 • kylkiluita tarvitaan kehä
 • voidaan lisätä rinnakkain lyhyellä seinämällä 3 m

Viimeisessä vaiheessa vahvistuksen laskenta koostuu mittayksiköiden muuntamisesta. Mittarin massan tuntemisen avulla voit laskea jokaisen metalliyhdistelmän kokonaispainon mökin pohjalevyille.

Teräsbetonilaattojen korjaus

Jos on mahdotonta korvata kalliin laatatyhdistelmä useilla objektiivisilla syillä nauhalla, voit yrittää vähentää rakennusbudjetia. Esimerkiksi paksuudeltaan 30 cm suuria rakenteita on vaikea kaataa, vaikka sekoittimien sekoitus on säännöllistä. Tuotos muuttuu usein:

 • paksuus 5-7 cm, se ei vaadi vahvistamista
 • kaadetaan yhdellä kertaa
 • tasoittaa pohja
 • suojaa vedenpitävyyttä raunioista
 • vähentää suojakerroksen paksuutta (pohja) 20 - 35 mm
 • käyttää ihoa betonia

Tällöin kuitenkin ylemmän kerroksen tangon poikkileikkaus on laskettava uudelleen. Epäsymmetrisille levyille (sisäseinä siirretään suhteessa rakenteen keskipisteeseen), lasketaan suuremman pituuden pituus, kuten symmetrisille. Turvallisuustekijä kasvaa hieman arvioiden kasvaessa.

Samalla tavoin voidaan laskea minkä tahansa monimutkaisuuden pohjamateriaalilevyt. Lisäksi ohjelmistoja suunnittelijoille, jotka tekevät tämän erittäin tarkasti.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Tallenna navigointi

Kuinka lasketaan lattian vahvistaminen

 • Lisäkarkeneminen, span laskeminen
 • Tarkkojen tietojen laskeminen
 • Kuormitusrakenteiden kokoaminen, niiden laskeminen
 • Lattialevyn raudoituksen laskeminen muodonmuutoksen aikana teräsvahvikkeella
  • a. Lohkon valinta, laskentatiedot
  • b. Lattialevyn raudoituksen laskeminen taipuman aikana
 • Tietojen laskeminen AKP-SP
  • C. Kun asennat AKP-SP Ø 14, askel on 200
  • d. Luokan AKP-SP Ø 10 venttiilien osalta 100 asteen välein
  • e. Luokan AKP-SPØ 8 venttiilit, ottaen huomioon vaihe, joka on 100, lasketaan
 • johtopäätös
 • Vahvistusvaihtoehtojen vertailu, laskutoimitus
 • Kuormituslaskenta, indikaattorit AKP-SP ja A-500, vertailu

Rakennuksen tunnetuin betoniterästuote on lattialevy. Tällaisten tuotteiden avulla valmistetaan rakennusten ja rakennusten päällekkäisyyksiä asuin- ja ei-asumiskäyttöön. Asennusprosessin vankka alku on taattu johtimen lujituksen laskemisen ansiosta. Tätä tarkoitusta varten, jotta lattialevyn raudoituksen laskenta saadaan loppuun. tarvitsevat tietoja tämän tuotteen laajuudesta ja käyttötarkoituksesta.

Kattorakenteen tukeva pohja varmistetaan vahvistamalla se vetämällä lujitusta.

Tärkeimmät vivahteet, jotka johtuvat tämän alueen työstä vahvistamisen mukaan:

Levyn paksuus otetaan suhteessa 1: 30-asteeseen.

 1. Laattojen paksuus otetaan 1:30: n tarkkuudella lumen kokoon. Esimerkiksi: jos kantojärjestelmien (seinät ja pylväät) välinen kuilu on yhtä suuri tai suurempi kuin 6 m, yhden tuotteen täydellisyys on 200 mm.
 2. Levyjen laskennallisista kuormituksista riippuen lattialevyn lujittamiseksi käytetään raudanasetusta, jonka poikkileikkaus on 8-14 mm. Jos kuitenkin seuraavat ehdot täyttyvät:
 • tuotteen paksuus on alle 150 mm; korkeimpien komponenttien yksikerroksinen pinnoitus on todennäköistä;
 • yli 150 mm - valssattu sijoitetaan 2 riviin: alemmassa ja ylemmässä.

Vahvistus tehdään verkkojen avulla, jotka koostuvat saman leikkauksen sauvoista, joiden kennojen koko on 150 x 150 mm tai 200 x 200, kaistaleet on liitetty neulottuihin lankaihin.

Lisäkarkeneminen, span laskeminen

Yksittäisten vahvistettujen paikkojen (erittäin ylikuormitettavien alueiden ja reikien esiintymisen) lisävahvistus suoritetaan yksittäisillä raudanpalkkeilla, joiden pituus on 400-1,500 mm riippuen kuormituksesta ja pidennyksistä:

 • verkon alaosa on laatan keskellä;
 • yläosa sijaitsee kannattimissa.

Käytetty auto vaikuttaa päällekkäisyyksien helpottamiseen, kaistale sopii 2 tai 1 suuntaan. Avoimuuden lisääntymisen ylivoima on todennäköisyys vähentää lopputuotteen paksuutta lähellä samoja alueita.

Tukivahvistin estää levyn halkeilemasta seinäalueilla.

Lattialaattojen vahvistuslevyn laskenta on tehtävä absoluuttisella tarkkuudella, koska koko rakenteen luotettavuus riippuu tästä prosessista. Jotkut lattia-laatan vahvistamisen alalla toimivat asiantuntijat väittävät, että laskenta on tehtävä ainutkertaisesti melkein joka tapauksessa, koska monet tekijät ovat erilaisia, mukaan lukien itse levyn koko.

On syytä harkita, että metallilla on valtava vaikutus katon kantavuuteen. Ja verkon etuna on koko rakenteen paksuuden pienentäminen kokonaisuutena, mutta tämän jälkeen tehdään "karkea työ".

Kaikissa rakenteissa paras työn laadun takaava takuu on lattialevyn lujituksen oikea ja tarkka laskenta. Ja laskettaessa itse itseään, on noudatettava kaikkia teknisen kehityksen normeja, joista monet ovat edellä mainituissa.

Takaisin sisällysluetteloon

Tarkkojen tietojen laskeminen

Joten lattialevyn lujittamisen oikean laskemisen kannalta on välttämätöntä työntää alkuperäisiä tietoja, koska jokaisen rakennuksen osalta ne ovat ainutlaatuisia ja sen vuoksi on paljon helpompi vertailla ja näyttää tarkkoja tietoja kokoon, paksuuteen, korkeuteen, materiaaliin, materiaaliluokkaan ja muihin rakennustöihin liittyviin indikaattoreihin.

Lattialevyjen tarkan laskennan perustiedot:

Lujitemateriaalien osat.

 1. Suunnitelman rakennuksen mitat (alkuvaihe) ovat 6x6 metriä ottaen huomioon poikittaiset seinät, joiden ilmaisimien ei pitäisi olla yli 3 metriä.
 2. Laskettujen päällekkäisten laattojen paksuus on 160 mm.
 3. Koko poikkileikkauksen tarkka korkeus teräsvahvistuksessa on - h0 = 14 cm2.
 4. Jos otat hiilikuidusta valmistetun vahvikkeen, tiedot ovat yhtä suuret - h0 = 14 cm2.
 5. Materiaalin rakentamisen betoniarvot B20-laskelmat ovat yhtä suuret kuin:
 6. Rb = 117 kg / cm2, Rbin = 14,3 kg / cm2 Eb = 3,1 * 10 5 kg / cm.
 7. Teräsvahvikkeella on luokka - A-500C.
 8. Rs = 4500 kg / cm2, E2 = 5,5 * 10 '5 kg / cm.
 9. Lasikuidun liittimet ovat luokassa AKP-SP, niin tiedot ovat yhtä suuret kuin:
 10. Rs = 12 000 kg / cm2, E = 5,5 * 10 '5 kg / cm.

Takaisin sisällysluetteloon

Kuormitusrakenteiden kokoaminen, niiden laskeminen

Tiedot lasketaan kaavalla:

Tarkkojen määritelmien kertoimet ovat k1 * k2 * k3.

M = Fa / b * h0 = Ea / Eb = 7,69 cm2 / 100 cm * 14 cm * 550000 kg / cm2 / 3,1 * 10'2 kg / cm = 0,0098.

K1rp = 0,664, k1 = 0,043, k2 = 0,10.

PIR: n akselin kaarevuus samanaikaisesti jatkuvat ja pitkät (ja ei pitkän) kuormat, jotka ovat erilaisia. Laskettu kaavalla:

1 / p = 1 / Ea * Fa * h2 = Mkp / k1kp + M-k2 * b * n2 * Rbin / k1 = 1/2 * 10'2 kg / cm * 2,51 cm2 * 13,2 cm2 * 22 000 ru * cm / 064 + 71000 kg * cm - 0,1 * 100 cm * 16 cm2 * 14,3 kg / cm2 = 1/848380000 * 34 375 + 71 000-36 608 / 0,43 = 0,000135 1 / cm = 0,00021 1 / cm = 21 * 10 ' -5 1 / cm.

Taipuma-arvojen suurimmat tiedot välissä ovat:

f = 1 / p * S * l2 = 13,5 * 10'-5 1 / cm * 5/48 * 300'2 cm2 = 2 cm.
f = 1/200 = 300 cm / 200 = 1,5 cm.
Fm = 2 cm = f = 1,5 cm.

Kaikki ehdot täyttyvät vahvistamisen avulla, jossa (Ø8 AKP-SP ottaen huomioon sävelkorkeus 200).

Takaisin sisällysluetteloon

1. Lattialevyn vahvistaminen teräsvahvikkeella, joka ei ylitä 3 metriä, tiedot ovat Ø8 A-500С ottaen huomioon vaihe, joka on 200.
2. Laatan lujittaminen ottaen huomioon erilaiset katteet ja lasikuidun vahvistuksen käyttö voi olla useita vaihtoehtoja:

 • Ø14 AKP-SP ottaen huomioon vaihe, joka on 200;
 • Ø10 AKP-SP, jonka askel on 100.

3. Jos käytät verkkoraudoitusta, jonka materiaali on Ø8 AKP-SP ja jopa ottaen huomioon askel 100, niin levyjen maksimipoikkeamat ovat enemmän kuin kaikki olemassa olevat kappelit, mikä ei ole toivottavaa.

Vertaileva vaihe "vahvistuslevyn laskenta" on melko yksinkertainen. Loppujen lopuksi olet todennäköisesti huomannut, että tarkat laskentatietojen tuottamisessa käytettävät kaavat näyttävät olevan melkein samat monissa tapauksissa. Tämä laskentamenetelmä on hyväksytty melko pitkään eikä ainoastaan ​​rakennusalan aiheisiin vaan myös taloudellisten tilastojen edistämiseen ja nopeampaan ja tarkempaan laskentaan eri kirjanpitotietoja.

Jos tarkastelemme kahden täysin erilaisen lujitustyypin vertaamista funktionaalisuuden indikaattoriksi, laskelma osoittaa, että AKP-SP on useita kertoja suurempi kuin sen kilpailija. Valtava määrä mahdollisuuksia on avoin käyttäjälle, joka käyttää tätä tuotetta. Tämä laskelma kuitenkin osoittaa, että vaikka A-500C: llä on lukuisia mahdollisuuksia, työn suorituskyky on melko erilainen positiivisessa suuntaan, jota AKP-SP ei ole havaittavissa.

Takaisin sisällysluetteloon

Kuormituslaskenta, indikaattorit AKP-SP ja A-500, vertailu

Kuormitus. Laskettaessa AKP-SP: n kuorman tarkkaa laskemista käytimme kaavaa: A2 = 7,86 cm2. Ja A-500: lle sama, koska luvut olivat samanlaisia: A2 = 1,55 cm2. Ainoa ero tässä kaavassa on koon tietojen ilmaisimet. AKP-SP on hieman suurempi kuin A-500, AKP-SP: n laskennan mukaan saavat saman tuloksen: M = Fa / b * h0 = Ea / Eb = 7,69 cm2 / 100 cm * 14 cm * 550000 kg / cm2 / 3,1 * 10'2 kg / cm = 0,0098, mutta vähennettäessä kertoimia saamme: M = 7,69, pyöristetty = 7,7 cm. Siksi kun pienennetään venttiilin AKP-SP kertoimia, saadaan eri tuloksia: 1,3; 2; 1.29.

Myös näiden vaiheiden indikaattoreiden tarkemman laskennan laskeminen, joiden tulokset ovat pyöristettyjä ja samankaltaisia, käytettiin kaavaa laskemalla tarkka laskelma. Kaava on pituus, joten jos et näe tuloksia suhteessa vertailuun, niin kirjoitamme seuraavasti: f = 1 / p * S * L2. Mielenkiintoista on, että tätä kaavaa käytettiin samanaikaisesti AKP-SP: n ja A-500: n tietojen laskemiseen.

Tämä osoittaa, että laskelmalla on lähes samat arvot, mutta ero muodostuu, kun kerroin L2, jolla ei ole havaittavia eroja. Esimerkiksi A-500: n tiedot ovat 300, AKP-SP: llä on jo eroja, koska indikaattorit voivat olla 200, 150 jne.

Vertailut tällaisista tuotteista eivät voi koskaan olla täysin tarkkoja, koska virheet eivät ole täsmälleen johdettuja ja tarkan laskelman huomioon ottamiseksi voit käyttää kertoimien menetelmää, jonka arvot ovat yhtä suuria kuin tavaroiden halkaisija ja pituus. Myös k1, k2, k3: lle voidaan ottaa indikaattorit: 7.86, 2, 7.69, koska tässä tapauksessa kertoimella k3 ei ole merkitystä, ja merkittävin on k1, koska tätä indikaattoria käytetään laskettaessa kaikkein erilaiset tiedot vertailu AKP-SP ja A-500.

Et saa asua vain AKP-SP: ssä, vaikka se on yleisimpiä rakennusalan sovelluksissa, mutta A-500: n laskeminen ei ole laajaa, vaikkakin tuote on kysyntää. Tämä viittaa päätelmään:

 • rakennussektorin kapeimpia käyttötarkoituksia varten kannattaa käyttää A-500-tuotetta, jonka indikaattorit eivät ole laaja, mutta monet yritykset ovat käytännössä idealisoineet. Tällä tuotteella on korkea raudoitusvälit, mutta taaksepäin taipuva data;
 • AKP-SP: ta tulisi käyttää suurimmassa tuotannossa ja suuressa yrityksessä, jolla on varoja tämän tuotteen ostamiseen. AKP-SP on nykyään eniten tuotettu ja vaadittu vahvistuslevyjen alalla. Käytetään useisiin tarkoituksiin, joilla on samanlainen luonne kuin meidän tapauksessamme. Monien yritysten ja rakennusorganisaatioiden valmistajien suosittelemat.

Siksi asiantuntijat suosittelevat AKP-SP: ta, koska indikaattorit ovat tehokkaampia ja pienet yritykset pitävät A-500: sta. Siksi riippuen siitä, kuinka suuri yritys on ja jolla on keinoja ostaa tavaroita, tuottavuus riippuu tuotteesta. Loppujen lopuksi on otettava huomioon monia tekijöitä, kuten esimerkiksi kokemus tällä alalla. Työn määräajat vaikuttavat myös valitun tuotteen tuottavuuteen.

Kuten olet jo arvannut, AKP-SP: n kustannukset ovat korkeammat kuin A-500. Itse asiassa vain AKP-SP edustaa suurta yritystä edut, mutta tämän tuotteen valmistajat alun perin halusivat julkaista tämän tuotteen suurille tarkoituksille, mutta jotkut yritykset, vähän myöhemmin, otivat tämän idean käyttöön ja alkoivat tuottaa sitä laajemmalle käyttöön, koska niillä voi olla indikaattoreita poista sama laite AKP-SP:

 • samaan aikaan AS-tietojen indikaattorit ovat lähes 8 ja 5, mikä osoittaa suurempien ja pienempien tavoitteiden käytön;
 • AKP-SP: n toinen etu on pienien vaiheiden läsnäolo, jotka eivät saa nousta 200: een, mutta 100: een. Tämä on tärkeä ero A-500: n ja AKP-SP: n välillä, koska A-500 ei ole sallittu vaiheissa, esimerkiksi 100. Ne tekevät tuotteesta ainutlaatuisen ja entistäkin välttämättömämmän rakenteen.

Komposiittivahvistusta käytetään suunniteltujen asiakirjojen ehtojen mukaisesti järjestelmien ja rakennusten eri tarkoituksiin:

1. Ankkuri on erikoistunut teollisen siviilikäyttöön ja korkealaatuiseen rakentamiseen.
2. Käyttö betonirakenteisissa rakennuksissa ja rakennuksissa eri tarkoituksiin.
3. Soveltuu alku- ja monimutkaisiin betoniin (panssaroitu betoni, lattiapinnoitteet, päällystyslaatat, wadney-pohjat).
4. Kerroksittain muurattuja punaruskeita rakennuksia.
5. Tyypillisissä tiloissa, joiden tarkoituksena on kiinnittää rakennusten seinämien ulkolämpöeristys.
6. Ristikkorakenteiden ja tankoja olevien laitteiden ominaisuuksissa.
7. Rakennusten ja rakenteiden siviili-, teollisuus- ja maatalouden rakenteiden kolmikerroksisten kiinteiden seinämien elastisten yhteenliitäntöjen ominaisuuksiin, jotka liittävät kannen kannen, joka on peitetty vahvan eristyksen kerroksella.

Sinun on myös otettava huomioon seuraavat ominaisuudet:

 1. Sovellus lähellä rantaa.
 2. Merenkulku- ja satamarakenteet.
 3. Viemäröinti, maatalouspuistot ja viemäröinti.
 4. Rataalusta ja aidat.
 5. Kemiallisen tuotannon infrastruktuurin osat.
 6. Tuotteet betonia esijännitetty ja jännittynyt vahvistaminen (valaistus pylväät, sähkönapoja, eristävä kulkea siirtolinjat, matka- ja laatat, sopimatonta levyt, kääntyessään, pollarit ja tuki, ratapölkyt, kehittyneitä tuotteita otetaan keräilijöiden, putki ja trassoprovodnyh (lämmitys kasvi, kaapelikanavat) julkisista rakennelmista.
 7. Rakennettaessa asuntoja poistetusta puutavarasta.
 8. On lupaavia muodostaa seismisiä kestäviä rakennuksia ja rakennuksia.

Muiden kuin metallisten raudoitusten käyttö lisää järjestelmien käyttöaikaa 2-3 kertaa vertailun mukaan verrattuna erityisesti vihamielisten kerrosten vaikutukseen, mukaan lukien kloridisuolat, emäkset ja hapot.

Esittely Potolku Body

Laskin laskemaan pääraudoituksen määrää laattaperusteille

Määritettäessä mitä tahansa pohjaa ja laatua - erityisesti on tärkeää määrittää etukäteen tarvittava määrä materiaaleja sen rakentamiseen. Edellytyksenä on aina laadukas vahvistaminen, joka tässä tapauksessa on useimmiten ristikkorakenne, jossa on kohtisuorassa sidotut sauvat, joissa on jaksollinen helpotus, halkaisijaltaan 10 mm tai enemmän.

Laskin laskemaan pääraudoituksen määrää laattaperusteille

Vahvistus, jonka levyn paksuus on 150 mm tai vähemmän, suoritetaan keskellä sijaitsevassa kerroksessa. Kuitenkin useammin on käsiteltävä suurempia paksuisia levyjä, ja täällä tarvitaan jo kaksikerroksinen rakenne. Se vie paljon materiaalia, ja tällaisen hankinnan suunnittelussa laskin, jolla lasketaan laattojen perustusten päävahvistuksen määrä, tulee olemaan hyvä avustaja.

Alla on muutamia välttämättömiä selvityksiä laskelmien järjestyksestä.

Laskin laskemaan pääraudoituksen määrää laattaperusteille

Laskelmien selitys

 • Jos ongelma ratkaistaan ​​asennusvaiheella ja vahvistuspalkkien halkaisijan avulla, lisälaskelma pienenee tavallisimpiin geometrisiin laskelmiin.

Kuinka määritellä lujitustangojen optimaalinen halkaisija ja niiden asennusvaihe?

Tätä tarkoitusta varten erikoislaskin laatoitusperustaisen raudoituksen läpimitan laskemiseksi sijoitetaan portaalin sivuille - noudata tarvittaessa linkkiä.

 • Yhden tai kahden kerroksen vahvistusrakenne voidaan laskea.
 • Laskentaohjelmassa otetaan huomioon, että 50 mm: n vaaditun tyhjennys havaitaan perustalevyn reunasta lujarakenteeseen.
 • Lopputuloksena on otettava huomioon 10 prosentin marginaali, joka vaaditaan päällekkäisyyksien luomiseksi käytettäessä kahta tai useampaa tankoa yhdellä rivillä.
 • Tulokseksi saadaan yhteensä metreinä ja lasketaan uudelleen standardipituuden - 11,7 metrin pituisten sauvien lukumäärä.

Tarvitseko lasketun määrän muuntaminen kiloiksi ja tonniksi?

Jotkut metalliä myyvät yritykset julkaisevat hintaluettelonsa hinnankorotuksilla ilmaistuna metallin tonnin hinnalla. Se on okei - erityinen laskin auttaa sinua nopeasti laskemaan tarvittavan raudan määrän painoarvoineen.

Suositeltavat artikkelit

Jousiammunta-laskin

Betonimäärälaskuri panssaroidun vyön kaatamiseksi

Laskin tiilien lukumäärän laskemiseen muuraus kellariin

Laskin betonin määrän laskemiseksi metallipylväiden asentamiseksi aitaukseen

Betonin koostumus kellarin mittasuhteille - kätevät online laskimet

Laskin ilmanvaihdon normien laskemiseen

Johdinten määrä laskin nauhan perustuksen vahvistamiseksi

Ruuvipilalaskuri

Lataa pylväs- tai pylvässäätiön latauslaskuri

Rebar Laskin Slab Foundations

Laskin laskettaessa tangojen vähimmäispaksuutta laattapohjan päävahvistukselle

Laskin monoliittisen pohjalevyn optimaalisen paksuuden laskemiseksi