Laskentamäärän laskeminen pohja-laskimen uunissa

Monoliittisen laattasäiliön (laatta) online-laskin on tarkoitettu laskemaan mittasuhteet, muottirakenteet, raudoituksen määrä ja halkaisija sekä betonin määrä talojen ja muiden rakennusten tällaisten perustusten järjestämiseksi. Ennen kuin valitset säätiön tyypin, muista kysyä asiantuntijoilta, onko tietotyyppi sopiva oloasi.

Kellarialusta (ushp) on monoliittinen, betonirakenteinen pohja, joka on rakennettu koko rakennuksen alueelle. Se on alhaisin paine maassa muun tyyppisiä. Sitä käytetään pääasiassa kevyisiin rakennuksiin, koska kuormituksen lisääntyessä tämäntyyppisen säätiön kustannukset kasvavat merkittävästi. Pienellä syvyydellä, melko tasaisilla mailla, on mahdollista nostaa ja laskea levy tasaisesti vuoden ajasta riippuen.

Varmista, että kaikilla sivuilla on hyvä vesitiivis. Lämmittäminen voi olla joko perustana tai lattiapinnoitteena, ja useimmiten puristettua polystyreenivaahtoa käytetään näihin tarkoituksiin.

Laattojen perustusten tärkein etu on suhteellisen alhainen kustannus ja rakentamisen helppous, koska toisin kuin liuskan perustukset, ei ole tarvetta suurta määrää maanrakennustöitä. Yleensä riittää kaivaa oja 30-50 cm syvyyteen, jonka pohjalla on hiekkalaatikko sekä tarvittaessa geotekstiilit, vedenpitävä rakenne ja eristyskerros.

On välttämätöntä selvittää, mitä ominaisuuksia maaperällä on tulevaisuuden perustaksi, sillä tämä on tärkein ratkaiseva tekijä lajin, koon ja muiden tärkeiden ominaisuuksien valinnassa.

Seuraavassa on esitetty suoritettujen laskelmien luettelo, jossa on lyhyt kuvaus kustakin tuotteesta. Voit myös kysyä kysymyksesi lomakkeen avulla oikealla lohkolla.

Laskin laskettaessa kiinteää pohjalaattaa

Monoliittisen laattojen pohjan (laattojen) online-laskimen avulla voidaan laskea mitat, muotti, raudoituksen määrä ja halkaisija sekä tämäntyyppisen perustuksen rakentamiseen tarvittava betonin määrä. Ennen kuin valitset säätiön tyypin, muista kuulla asiantuntijoiden kanssa, onko tämä tyyppi sopiva oloasi. Ohjeita työskentelyyn laskimen kanssa.

Kun työskentelet, kiinnitä erityistä huomiota syötettyjen tietojen mittayksikköihin!

Laskentatulokset

Jos laskin osoittautui hyödylliseksi sinulle, napsauta yhtä tai useampaa sosiaalista painiketta. Tämä auttaa suuresti sivuston jatkokehittämistä. Kiitos paljon.

Ohjeita työskentelyyn laskimen kanssa

Tämä online laskin auttaa sinua laskemaan:

 • säätiön pohjan pinta-ala (esimerkiksi määrittämään vedenpitävyyden määrä valmiiden perustusten peittämiseksi)
 • koko betonin täyttämiseen tarvittavan betonin määrä määritetyillä parametreilla. Koska tilatun betonin määrä voi poiketa hieman varsinaisesta sekä kaatumisen aikana tapahtuvan tiivistymisen vuoksi, on tarpeen tilata 10% marginaali.
 • raudan määrä, painon automaattinen laskenta sen pituuden ja halkaisijan mukaan
 • muottipinta-ala ja sahatavaran määrä kuutiometreinä ja levyinä
 • vaadittu määrä materiaaleja betonin - sementin, hiekan ja murskattujen kivien valmistukseen
 • samoin kuin kaikkien rakennusmateriaalien arvioidut kustannukset

Vaihe 1: Aseta ensin pohjalevyn mitat - pituus, leveys ja korkeus. Seuraavaksi täytä raudoituksen ja muottien laskentaan liittyvät parametrit. Laskettaessa vahvistusta on määriteltävä solun koko (pituus ja leveys), joka muodostaa yhden kerroksen (rivi) lujituksen ja tällaisten rivien (osuuksien) määrän vahvistuskotelossa. Samoin kuin halkaisijaltaan. Määritä muottiin määrät leikattujen levyjen mitat.

Vaihe 2: Betonin laskemisessa on pidettävä mielessä, että sementin määrä, joka tarvitaan yhden kuutiometrin betonin valmistamiseksi, on erilainen jokaisessa yksittäisessä tapauksessa. Se riippuu sementin tuotemerkistä, halutusta betonituotemerkistä, täyteaineiden koosta ja mittasuhteista. Sementin, hiekan ja raunioiden mittasuhteiden ja määrien oletusarvot annetaan viitteinä, kuten sementinvalmistajat yleensä suosittelevat. Voit muuttaa näitä arvoja tarpeidesi mukaan.

Vaihe 3: Laskettaessa rakennusmateriaalien kustannuksia, huomaa, että hiekkaa ja roskaa laskutetaan laskimessa 1 tonniin. Samassa hinnastossa hinta ilmoitetaan useimmiten kuutiometrissä. Joten laske uudelleen hinta tonniksi hiekkaa ja raunioita, jotka olet itsenäisesti tai tarkista myyjien kanssa. Joka tapauksessa laskelma auttaa edelleen selvittämään säätiön rakennusaineiden arvioidut kustannukset.

Suunnittelussa, älä unohda johtoja neulomalla vahvistusta, kynsiä tai itsekierteittäviä ruuveja muottiin, rakennusmateriaalien toimitukseen, kaivamiseen ja rakennustöihin.

Monoliittinen perustus talojen rakentamiseen

Jos maatilallesi on epätasaista maata, esimerkiksi hiekkalaatikoita, turvetursseja ja muita epäsäännöllisyyksiä, suosittelemme talon rakentamista monoliittiseen säätiöön. Monoliittisella säällä on erittäin korkea vastustuskyky kaikenlaisille kuormille, ja tämä indikaattori antaa meille mahdollisuuden olla pelkäämättä maaperän samentumista talojen rakentamisen aikana.

Monoliittisen laatan rakennustekniikka koostuu seuraavista päävaiheista.

Ensinnäkin pyydä asiantuntijoita suorittamaan geodeettisia tutkimuksia rakennustyömaalla. Ja vain maaperätutkimuksen ja rakennuksen rakenteen huomioon ottaen on mahdollista määrittää monoliittisen laattatyypin ja laskea sen parametrit. Sitten sinun pitäisi valmistaa kaivo. Tällaiseen työhön tarvitaan erityinen tekniikka.

Seuraavassa vaiheessa muodostuu hiekkalaatikko kuopan pohjalle. Tätä tarkoitusta varten kaivon pohja on tukeutunut huolellisesti geotekstilikankaaseen. Hiekka, joka on vähintään 0,2 m paksu, on hajallaan geofabrissa, kastellaan ja tiivistetään.

Kuivauksen jälkeen hiekka kaadetaan kerrostumalla 0,2-0,4 m, sitten myös särkynyt. Ja toinen hiekkakerros, joka on vähintään 0,2 metrin paksuinen, kaikki kerrokset kastellaan ja kiristetään tiukasti.

Ohut kerros betonilla, joka on vahvistettu silmällä (jalka), kaadetaan tuloksena olevaan hiekkaa olevaan raunioon.

Betonia on säilytettävä, kunnes se on täysin asetettu, jonka jälkeen pehmustettuun kerros on vedeneristysmateriaalia.

Lankojen muotti on asennettu jalkakäytävän reunaan. Seinien muodonmuutoksen välttämiseksi se on puhdistettava perusteellisesti ja kostutettava vedellä. Asennuksen jälkeen muotti on pultattu tai tasoittava palkki. On välttämätöntä ripotella koko muottipaketti raunioilla tai maaperällä, vahvista se levykkeiden tai vahvikkeiden avulla.

Tämän jälkeen voit aloittaa vahvistuksen, tarvitset vahvistamista. Suosittelemme, että käytät kierreosia ja älä käytä hitsausta. Langatut vavat ovat liikkuvampia ja säästävät levyä epätasaisen kuormituksen tapahtuessa. Koska hitsatut sauvat lisäävät kuormitusta ja levy voi halkeilla.

Toiseksi viimeinen vaihe koostuu monoliittisen perustuksen betonoitumisesta. Ennen kuin betonipohjan kaadetaan, on välttämätöntä säästää jäteveden, veden ja viemäröintitilojen tuotantopanoksia. Betoni kaadetaan kerroksittain noin 15 cm, minkä jälkeen kaikki huolellisesti tasoitetaan lapioineen. Tarvitaan betoni, kunnes vesi näkyy sen päälle. Sitten erikoislaitteet tekevät pinnan täysin sileiksi.

Kun koko betonointimenetelmä on päättynyt ja betoni on kovettunut, rakennuksen purkaminen alkaa. Tämän jälkeen monoliittisen levyn perustuksen rakentaminen katsotaan täydelliseksi.

Suosittelemme, että asennat viemäröintijärjestelmän tulevaan taloon, joka suojaa kellarista pohjaveden tunkeutumiselta.

Laattoalaptio

Lataa, tallenna tulos.

Valitse tallennusmenetelmä

tiedotus

Laattojen perustus on monoliittinen perusta, joka antaa rakenteen vakauden ja kestävyyden. Rakennuksen koko alueelle asetettu betonirakenne toimii luotettavana tukena asuntorakennukselle tai ankkuripaikalle. Maaperän vähimmäismäärä, alhainen paine-ero maanpinnalla sekä rakentamisen helppous - monoliittisen levyn objektiiviset edut, mikä on tämän luokan perustekijä. Profiilin lujitemuovi takaa perustan lujuuden ja kestävyyden kiinteille mekaanisille kuormille. Laatupohjan pätevä laskenta auttaa sinua suorittamaan nopeasti ja tarkasti online-pohjaisen laskimen monoliittisen laatan.

Verkkolaskimen edut laattojen perustuksille

 • Suorittaa pohjalevyn laskemisen ottaen huomioon kaikki betonin, muottien ja lujitushäkkin tekniset sekä toiminnalliset ominaisuudet.
 • Säästää aikaa ja vaivaa menestyksekkään rakennustyön strategian kehittämisessä sekä laatoituksen säätämisen budjetoinnissa.
 • 2D- ja 3D-visualisointivaihtoehdot mahdollistavat reaaliaikaisesti visuaalisen arvioinnin sovintoratkaisujen riittävyydestä ja tarvittaessa tee tarvittavat muutokset projektiin.

Vahvistuksen laskeminen monoliittiselle levylle

 • Vahvistavien verkkoelementtien vähimmäishalkaisijan määrittäminen, jonka on oltava SNiP: n sääntöjen mukainen.
 • Pystysuoratankojen vahvistuskammion pienimmän sallitun poikkileikkauksen laskeminen.
 • Lujiteverkon solujen keskikokoa koskeva konkretisointi sekä päällekkäisyyden koon määrittäminen.
 • Rivien lukumäärän, puristimien halkaisijan laskeminen sekä vahvistuskotelon kokonaispainon määrittäminen ottaen huomioon päällekkäisyydet.

Online-laskimen lisätoiminnot

 • Muottipaneelien määrän, pituuden ja paksuuden laskeminen GOST R. 52086-2003: n vaatimusten mukaisesti.
 • Levyn metristen ominaisuuksien määrittäminen, sen ainoat ja sivuttaiset reunat eristyksen määrän laskemiseksi.
 • Hiekan, sementin ja murskattujen kiven osuuden laskeminen manuaalisen tuotannon betoniin, joka tarvitaan laattasäiliön muodostamiseen.

Yksinkertaista selvitys- ja mittaustoiminnan prosessi tänään. Käytä online lautan pohjalaskin ilmaiseksi nyt!

Pohjalevyn laskeminen

* Rebar mesh -parametrit

Jaa ystäviesi kanssa ilmainen online-laskin!

Laattojen pohjan laskeminen, monoliittisen levyn laskeminen

Pohjalevyn laskin

Yksinkertainen online-laskin säätiön lujitettua betonialustaa laskemalla lujitetun monoliittisen perustan rakennusaineiden tarkka määrä. Aloita laskeminen nyt!

Pohjalevyn laite, teräsbetonilaatta

Lujitetun betonilaatan etuna on kyky rakentaa se mihin tahansa maaperään, on erityisen perusteltua käyttää liikkuvissa maissa ja maissa, joilla on heikot lujuusominaisuudet, voimakas savea. Vielä yksi lisä lisäksi rakennusten materiaali voidaan valita mistä tahansa, mutta useammin ne rakentavat maatiloja ja mökkejä, joilla on suuri alue suunniteltaessa tai raskasta materiaalia, kuten tiiliä tai kiveä. On mukavaa, ettet voi rajoittaa itseäsi rakenteen koossa. Liesi on hyvin lämpöeristetty ja voi olla karkea kerros ensimmäisessä kerroksessa.
Laattojen vahvistamiseksi liittimet valitaan GOST 5781-32 mukaan, halkaisija 12 mm - 16 mm, betoniluokka B30. Ammattimaisten suositusten mukaan vedeneristys on parempi käyttää kuumasovellusta, merkkiä BN3 tai yksinkertaisempaa vaihtoehtoa - tämä on paksu polyeteenikalvo.

Pohjalevy maksaa

Monoliittisen levyn ainoa haitta on sen korkea kustannus. Kellarilevyn laskemiseksi on ilmeistä, että laattasäiliön laite liittyy korkeisiin kustannuksiin pääasiassa betoniin ja vahvikkeisiin sekä maanrakennustöihin. Kaiken tämän lisäksi, jos kyseessä on vaikea maisema, jos näkyvyyskorkeus on näkyvissä, tarvitaan lisää kaivaustyötä sivuston tasolle, ts. kohotukset leikataan, alamäet nukkuvat. Kaikki tämä johtaa konkreettiseen nousuun raudoitetun betonilevyn kustannuksella. Voit tarkistaa kaiken laskemalla säätölevyn kustannukset.

Laskin laskentamateriaalien pohjalevy

Ohjeet pohjalevyn laskimelle

Yksi tyyppinen matala pohja talolle (matalalla työntöllä) pidetään perustana monoliittinen laatta. Tämäntyyppinen rakenne on ihanteellinen runko- tai puutaloihin, autotalliin ja kylpyihin sekä muihin rakennuksiin. Laattojen pohja luokitellaan maaperän upottamisen asteen matala-haudattuun tai hautautuneeseen rakenteeseen.

Rakennuksen alhaisen syvyyden takia talon pohjaksi syvennetään vain 0,4 - 0,5 metriä, mutta on olemassa aikoja, jolloin yksityiset rakennukset on pystytetty kellareihin, tässä tapauksessa laattojen perustukset lasketaan projektin mukaan laskettuun syvyyteen.

Päinvastoin kuin pylväs- tai ei-haudattu teippirunko, tämäntyyppiselle talon perustalle on ominaista sen jäykkä rakenne.

Online laskinohjelma voi laskea

 • Vaadittava määrä rakennusmateriaaleja laastille: murskattu kivi, hiekka, sementti;
 • Pohjalevyn betonin määrä;
 • Muottien järjestämiseen tarkoitettujen levyjen määrä;
 • Rakennusmateriaalien likimääräiset kustannukset;
 • Monoliittisen rakenteen vahvistaminen (riippuu geologisista olosuhteista ja projektityypistä).

Sinun on määritettävä kaikki mitat millimetreinä vasempaan sarakkeeseen

X - Levyn leveys.

Y - pituus.

H - Korkeus.

W - lohkon leveys (solut).

Z - Jakon pituus (solut).

R - Vahvistettujen vaakarivien määrä.

D - Vahvistimen läpimitta.

Tällöin vahvistamista ei käytetä eikä tätä laskentaa tarvita, tämä kenttä voidaan jättää tyhjäksi.

Kussakin tapauksessa vaaditaan tiettyä sementtiä 1 m³ betonin tuottamiseksi.

Ensinnäkin se riippuu täyteaineiden koosta ja niiden osuuksista, saadun liuoksen halutusta merkistä ja käytetystä sementistä.

K - Yksi sementtipussin paino kilogrammoina ilmaistuna.

M on sementtipussien kokonaismäärä, joka tuottaa 1 m³ betoniseosta.

L - Muovilevyjen pituus.

T - Paksuus.

H - Leveys.

Pohjalevyn materiaalien laskeminen

 • Rakennus- ja irtokaasumateriaalien kustannukset voivat vaihdella suuresti vuodenajasta ja maan alueesta riippuen.
 • Laske uudelleen irtorehtimateriaalien kustannukset olisi oltava hintana ei tilavuuden vaan painon mukaan.
 • Pohjalevy on yksi matalan kehyksen lajikkeista.
 • Tyypillisesti talon perustana on betonirakenteen monoliitti, joka sijaitsee koko rakennuksen alueella.
 • Vahvistus on pakollista koko kehyksen tilavuuden suhteen kuorien aiheuttamien muodonmuutosten poistamiseksi.
 • Jotta luodaan tukirakenne, tarvitset paljon vahvistamista ja suurta kulutusta ratkaisuun verrattuna tämän tyyppisiin klassisiin rakenteisiin. Tältä osin laattaperusta on hieman kalliimpi kuin perinteiset.
 • Betonin tilavuuden laskeminen oikealle kiinteälle kaatoraudalle tai lujittavalle tangolle, jota käytetään monoliitin kehykseen, mikä estää edellä mainittujen rakennusmateriaalien ylitysten.

Pohjalevyn vahvistamisprosessi

 1. Yleensä on parasta käyttää B-luokan betonia ja lujitemuotoa 12-16 mm: n poikkileikkauksella, joka täyttää monoliittisen pohjalevyn. On suositeltavaa, ettei se tallenna tähän.
 2. Vahvistus suoritetaan verkkojen vahvistamisen avulla, alhaalla ja laattaosan yläosassa, jotka ovat sidoksissa toisiinsa. Tämä tehdään nimenomaan sellaisen vahvan ja jäykän perustan saamiseksi, joka mahdollistaa tulevan kodin perustan kestämään kuormaa maasta tai rakennuksesta.
 3. Monoliittisen vaakasuoran tason vahvistamiseksi on tarpeen neuloa 12-16 mm: n halkaisijaltaan 200 mm: n suuruista vahviketta. Alareunan ja ylemmän osan liittämiseksi tiukasti käytetään 7-8 mm halkaisijaltaan lujaa, joka sitoo 400x400 mm: n sävelet.
 4. Vahvistustangojen suojaamiseksi ylhäältä ja alhaalta, ne on kaadettava vähintään 35 millimetrin laastieristeellä.

Casting monoliittinen rakenne

Tätä prosessia varten on parasta käyttää betoni M450-merkkiä. Sinun on myös varmistuttava siitä, että M350-tuotemerkkiä ja sen alla ei toimiteta sinulle. Laastin laastin puristuslujuuden on vastattava merkkiä B20 (M250), mutta ei pienempi. Tällöin vastuksen tulisi olla vähintään W6. Ilmoitetut kriteerit täyttävät seuraavan palkkaluokan betonin - AAH B 22.5 P3 F150 W6 ja sitä korkeammat.

Ratkaisun toimitukseen voit käyttää lokeroa sekoittimesta tai konkreettisesta vasarasta. Valmiin seoksen hajottaminen on parhaimmillaan muottien kaukana reunasta. Sen jälkeen aloitamme betonin lähelle. Kun kaataminen on meneillään, yhden henkilön on jatkuvasti käsiteltävä täyttö sisäisellä värähtelijällä, joka mahdollistaa seoksen tasaisen jakautumisen monoliitin koko tilavuudelle, poistaa ilmakuplat ja tasoittaa sen pinnan.

On välttämätöntä, että seuraavana päivänä on tarpeellista kaataa runsaasti vettä monoliittirakenteen koko pinnalle. Jos täytät kuumalla säällä, tämän prosessin jälkeen kehyksen koko pinta on peitettävä muovikelmulla. On mahdollista siirtyä muihin töihin siinä tapauksessa, että betoni on jo saavuttanut vähintään 70% vahvuuden. Ilman lämpötilassa + 20 ° C, tämä kestää 7-10 päivää. Jos lämpötila on +10 C ja alapuolella, odota vähintään 20 päivää.

Jos yön ja päivän lämpötila on suuri ero, on parasta ja sopivinta navigoida keskimääräisen päivittäisen lämpötilan mukaan.

Lämpöeristys monoliittinen rakenne

Lämpöeristyksen prosessi suoritetaan sen suojaamiseksi ulkoisilta ilmakehän vaikutuksilta ja kylmältä, mikä säästää rakennuksen lämmittämistä. Peruskehyksen lämpöeristys kasvattaa pohjan alapuolella olevaa lämpötilaa, mikä vähentää maan alla olevan maaperän turpoamista.

Laskin laskettaessa kiinteää pohjalaattaa

Online laskin materiaalien laskemiseksi monoliittisen laattasäätiön rakentamiseen. Laskimella voit laskea kustannukset ja tehdä arvion työstä täyttääksesi levyn.
Laskennan seurauksena saat:

 • Neliölaatta.
 • Betonin määrä säätiölle.
 • Vahvistettujen vaakarivien määrä.
 • Lujituksen pystysuorat rivejä.
 • Tangojen kokonaispituus.
 • Vahvistuksen kokonaispaino.
 • Muottialue.
 • Muottipuun sahatavaran määrä (tai niiden vastaava levyihin)

Kustannukset lasketaan myös:

 • Tarvittava määrä sementtipusseja 50 kg
 • Sementin kustannukset.
 • Hieman määrä.
 • Hiekkakustannukset.
 • Raakamäärä.
 • Rikojen kustannukset.
 • Puutavaran kustannukset.
 • Painonapit.
 • Venttiilikustannukset.

Monoliittisen laatan arvioidut kustannukset

Monoliittinen laatta - luotettava luokka betoniperustusta. Se näyttää laudalta tai kelluva, koska maahan siirryttäessä laatta ei muutu, mikä suojaa rakennetta tuhoamiselta. Monoliittinen levy on myös kiinteä, lujitettu betonirakenteisen ja vahvistetun jäykkyyden rakenne, joka jakaa tasaisesti rakennuksen täytön maahan.

Laske avaimet käteen -periaatteella varustetun pohjakerroksen kustannukset Pietarissa ja Leningradin alueella ja saat arvio verkossa, kun otetaan huomioon materiaalit ja säätiöt 2018: n hinnalla neliömetriltä ja kuutiometristä nettisivuiltamme ja käytämme online-laskinta.

Laskin kiinteän aluslaatan arvioiduista kustannuksista

Syötä parametrit laskemaan monoliittinen levy:

Lujitetun betonin kiinteän perustan hinta lasketaan ottaen huomioon:

 • betonivahvisteisen levyn pääparametrit;
 • rakennusmateriaalien kustannukset ja monoliittisen rakenteen rakentamiseen liittyvät työt.

Monoliittisen perustuksen mitat heijastuvat rakennustyökierrokseen. On tärkeää, että suunnittelun ja arvioinnin dokumentointi kehitetään kokeneille suunnittelijoille. Tulos on oikea määritelmä:

 • laattojen koko, ottaen huomioon Leningradin alueen kuormat ja maaperät;
 • kulutushyödykkeiden määrä ja kustannukset;
 • luettelo ja hinnat rakennus- ja asennustöistä.

Monoliittisen levyn rakentaminen on mahdollista kallistus- ja hiekka-aineilla sekä erittäin puristettavalla maaperällä.

Tämä laite on perustuksen rakentaminen - monoliittinen levy

Talon alla olevan monoliittisen laatan laite suoritetaan rakennuspaikan valmistelevan kaivamisen ja hajoamisen jälkeen. YARUS-yhtiön käsityöläisten joukko rakentaa säätiön kuoppaan organisoidulla vedenpoistolla. Rakentamisprosessin aikana noudatetaan prosessia. Ammattitaitoiset käsityöläiset:

 • akselit rikkoutuvat kentällä suunnitelman mukaisesti, ne järjestävät hiekkipyyhkeen, he suorittavat betonituotantoa;
 • toimittaa ja järjestää kulutustavaroita;
 • valmistella työkaluja ja sähkölaitteita hitsausliittimiin;
 • asentavat kiinnittimet 1m: n välein vahvistuksen alla lujittavien sauvojen konkreettisen suojan aikaansaamiseksi korroosiolta;
 • asenna vahvistus ja teräsverkko suunnitteluasentoon ja kiinnitä sauvojen leikkauspisteet hitsaamalla;
 • muottipellit kootaan ja kiinnitetään betonivalmisteen reunaan merkkien mukaan;
 • ennen betonityön suorittamista, tarkista lujitushihnan ja muottien oikea asennus;
 • järjestää konkreettisen sekoituksen toimitukset alueelle ja toimittaa sen asennuspaikkaan sovitun järjestelmän mukaisesti;
 • suorita betonointi kerroksittain vähintään 40 minuutin välein;
 • tiivistetään täryttimillä ja käsiuralla muurausseinien kehällä;
 • luo optimaaliset olosuhteet betoniseokselle saavuttamaan 70% suunnitteluarvosta;
 • poista muotti.

Yrityksessä "YARUS" rakennus- ja asennustyöt tehdään turvallisuusmääräysten mukaisesti. Purkaminen suoritetaan vasta betonirakenteen lujuuden valvonnan jälkeen. Betonisoinnin aikana käytetään nykyaikaisia ​​laitteita, joissa on iskunvaimentimet ja luotettava eristys. Prikaatit koostuvat korkeasti koulutetuista mestareista, joilla on pääsy työhön.

On ihanteellista tilata monoliittisen laatan rakentaminen talon alle kohtuulliseen hintaan luotettavalla vedeneristyksellä ja viestinnällä. Olemme valmiita vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi soittamalla (812) 925-53-93 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Monoliittinen laattasäätiö

Monoliittinen pohjalevy on vain betonilaatta, jossa on litteä tai uurrettu muoto, joka sisältää vahvistusta sisäpuolelta, jota kutsutaan vahvisteeksi. Tämäntyyppistä perustusta käytetään useimmiten heikossa heikentyneessä maaperässä ei-raskasrakenteiden rakentamiseen tai raskaiden uunien ja tulisijojen rakentamiseen sekä raskaisiin kiinteisiin laitteisiin.

Tämän laskimen ansiosta voit laskea kiinteän vankan perustan:

 • Betonin määrä täyttää laatta.
 • Tarvittava määrä materiaaleja betonin valmistukseen.
 • Laitteen muottiin tarvittavien levyjen määrä.
 • Kaikkien rakennusmateriaalien arvioitu hinta.
 • Pohjalevyn vahvistaminen riippuu geologisista olosuhteista ja hankkeesta.

Materiaalilaskin monoliittiselle pohjalevylle

Online-laskin laskea likimääräiset kustannukset ja tarvittava määrä materiaaleja monoliittiselle pohjalevylle.

Monoliittisen levytulpan tärkeimmät edut:

 • korkea kantavuus;
 • kyky vastustaa maaperän siirtymistä ja turvotusta;
 • suunnittelun yksinkertaisuus;
 • hyvä kyky vastustaa maaperää ja sulatettua (pintavettä);
 • mahdollisuus perustaa kellarista suojattu sulavedeltä;

Monoliittisen levytulpan tärkeimmät edut:

 • korkea kantavuus;
 • kyky vastustaa maaperän siirtymistä ja turvotusta;
 • suunnittelun yksinkertaisuus;
 • hyvä kyky vastustaa maaperää ja sulatettua (pintavettä);
 • mahdollisuus perustaa kellarista suojattu sulavedeltä;

Laattojen pohja on hyvä siinä tapauksessa, että rakennustyöt tehdään hiekkaisilla tyynyillä tai voimakkaasti kokoonpuristuvilla, karkottavilla mailla. Koska monoliittinen laatta kattaa koko rakennuksen alueen, maaperän siirtyminen ei ole vaarallista tällaiselle pohjalle.
Laattapohja, eräänlainen matala-teippi, on joko monoliittinen laatta tai betoniteräsverkko koko rakennuksen alueelle. Tällaista perustusta käytetään mökin rakentamiseen (erityisesti solujen betonilohkoista). Voidaan rakentaa niin sanottuja kelluvia perustuksia kiinteistä tai ristikkona olevista monoliitti- sistä raudoitetuista betonilevyistä raskaalle kireälle, löysälle ja kevyesti kantavalle maalle.

Kiinteän laattasäteilyn puute:

 • puutteet monoliittisessa levyssä, lukuun ottamatta sen korkeita kustannuksia - ei.

Monoliittinen kiinteä pohja, erityisesti syvä, voi muodostaa 30-50% kotelon kustannuksista kotona. Jos pohjalevy on matala, betonin ja raudoituksen kustannukset kompensoivat rakenteen yksinkertaisuus; usein ylittää kohtuullisen osuuden (20% koko laatikon arvosta).

Synonyymit: pohjalevy, laattasäätiö, monoliittinen pohjalevy, perusta

Online-laskin monoliittisen pohjalevyn optimaalisen paksuuden laskemiseksi: mikä voi laskea ja miten tarkistaa tulos

Talonrakentamisen kannalta ratkaiseva vaihe on säätiön rakentaminen. Kaikkien näiden rakenteiden joukossa monoliittiset laatat ovat luotettavia, kestäviä ja kestäviä. Niiden koon tarkat laskelmat sekä rakennustarvikkeiden tarve suoritetaan erikoistuneiden rakennusyritysten suunnittelijoilta. Tulevaisuuden asunnon omistaja tietää, kuinka paljon odottaa hänen hankkivan materiaaleja tämän rakenteen rakentamisen aikana, voi käyttää tällaista palvelua kuin pohjalakenteen laskin. Se edustaa lomaketta, kun syötetään alustavat tiedot, joihin betonipitoisuus ja lujitemuovaus lasketaan automaattisesti.

Liitäntä verkko laskin laatta säätiö

Laskimen lähdetiedot ja laskentatulokset

Materiaalin tarve tällaisen rakenteen rakentamiseksi edellyttää, että käyttäjä syöttää seuraavat alustavat tiedot asianmukaisiin palvelukenttiin:

Levyn lineaariset mitat;

Käytettyjen varusteiden brändi ja paksuus;

Lujittava silmäkoko, kerrosten lukumäärä.

Monoliittisen levyn laskimen verkkopalvelun käyttäminen edellyttää alustavien tietojen huolellista syöttämistä - yhden numeron tai yhden numeron virhe aiheuttaa laskentatulokset virheellisiksi.

Ominaisuudet otetaan huomioon laskettaessa pohjalevyä

Kun alkuperäiset tiedot syötetään online-palvelulomakkeeseen, käyttäjän on lineaaristen mittojen lisäksi oltava etukäteen oikein valittavansa tulevaisuuden teräsbetonilaatan ominaispiirteet paksuudeltaan ja syvyydeltään.

Säätöpaksuus

Pohjalevyn paksuus vaihtelee välillä 15 - 30-50 cm ja riippuu seuraavista tekijöistä:

Rakennuksen paino on kevyitä puutaloja, vaahtobetonilaattojen rakennusta on suositeltavaa laatoilla, joiden paksuus on 15 cm. Raskasjulkiset rakennukset, joissa on kaksi tai useampia kerroksia, on asennettu vähintään 30 cm: n paksuisille betoniseinille.

Massiiviseen taloon tarvitaan vahva perusta.

Maaperäominaisuudet - karkottamattomille sedimentteille (karkeille hiekalle) ja kiinteille kallioille, riittoisuus 20 cm riittää. Rakennuksen rakentaminen liikuteltavalle maalle, joka on talvella turvotusta (hiekka, savi, hiekkapohja) on vähintään 30 cm paksua

syvyys

Tämä monoliittisen pohjalevyn ominaisuus heijastaa jälkimmäisen syvyyttä suhteessa maaperän tasoon. Monoliittiset perustukset ovat matalat ja syvät perustukset. Ensimmäiset sijaitsevat täysin maanpinnan yläpuolella, lepäävät hiekkalaatikkoon, ja toiset ovat maaperän jäädytyksen alapuolella.

Se riippuu seuraavista tekijöistä:

Rakenteen painot - raskaat tiilitalot käyttävät haudatut monoliittiset alustat, kun taas kevyemmät - laattojen perustukset ovat matala-haudattu.

Maaperän jäädytys- ja pohjaveden pinnan syvyydet - jos pohjavesi sijaitsee lähellä pinta-alaa ja maa on alttiina turvotukselle, käytä syvälle asetettuja laattojen perustuksia, jotka ovat jäätymispisteen alapuolella. Syvään pohjaveden esiintymiseen kaadetaan matalia monoliittisia teräsbetonilaatuja.

Maaperän jäädyttämisen syvyys löytyy vertailukirjoista, ja täsmällinen vastaus tiettyyn osaan on geologista asiantuntemusta. Sivustollamme löydät korjaus- ja säätiöpalveluita tarjoavien rakennusalan yritysten yhteystiedot. Voit suoraan viestiä edustajien kanssa käymällä "Low-Rise Country" talonäyttelyssä.

Menetelmä materiaalisten online-laskimien tarpeiden laskemiseksi

Palvelu pohjalevyn laskemiseksi alustavien tietojen syöttämisen ja laskutoimitusten pyynnöstä osoittaa, että tällaisia ​​perusmateriaaleja tarvitaan tähän säätiöön:

Myös käyttäjän pyynnöstä suoritettavan käsittelyn aikana palvelu laskee vahvistetun betonilaatan alueen, sen kehän, sahatavaran tarpeen muottirakenteen asennusta varten.

Miten laskin laskee tarvittavan määrän betonia?

Tämän laskelman järjestys on seuraava:

Palvelu laskee laskettujen lineaaristen mittojen perusteella - pituus (D), leveys (L), paksuus (H) - levyt, perustusmäärä Vf:

Samanaikaisesti vahvistusverkon käytössä oleva tilavuus määritetään V: ksija. Tämä tapahtuu seuraavan kaavan mukaisesti:

missä on l- kaikkien lujitangojen pituus, m;

r on venttiilin säde, m

sitten perustuksen ja vahvikkeen koko tilavuuden välisellä erotuksella todetaan täyttöön tarvittavan betonin V tilavuusb :

Viimeisessä vaiheessa betonin määrä (Vb) kerrottuna sen tiheydellä (P), jolloin saadaan betonin massa:

Laattojen perustus ei ole monimutkainen geometrinen luku ja se on melko helposti laskettavissa vakiomuotoisilla kaavoilla. Tämä voi olla mielenkiintoista! Seuraavassa linkissä kerrotaan pohjalevyn laskemisesta.

Laskentayksikkö

Kaivon kaadon mitat ovat 10 × 6 m;

Pohjalevyn paksuus - 0,3 m;

Säätiön tilavuus on Vf = 10 × 6 × 0,3 = 18 kuutiometriä

Tällaisen perustuksen vahvistamiseksi on tarkoitus käyttää kahta kerrosta teräsverkkoa, jonka läpimitta on 12 mm. (jonka säde on 0,006 m) ja kokonaispituus on 1232 m. Näin ollen lujittavan verkon käyttöikä on yhtä suuri kuin Vja= 1232 × 0,006 2 × 3,14 = 0,14 kuutiometriä;

Betonin tilavuus on yhtä suuri kuin Vb = 18-0,14 = 17,86 kuutiometriä;

Koska betonilevyjen B 22.5 (M300) käyttötarkoitus on 2350 kg / m. cu. tämän levyn täyttämiseen tarvittava massa on yhtä suuri kuin Mb = 17,86 × 2350 = 41 971 kg. (41,9 t).

Täten vaaditaan 17,86 kuutiometriä 10 × 6 × 0,3 m pohjan täyttämiseksi. betonilaatua B 22.5 (M300), jonka paino on 41 971 kg.

Kuinka laskin laskee liittimet

Lujituksen tarpeen laskemiseksi otetaan huomioon pohjan (pituus ja leveys) lineaariset mitat, tangon kerrosten lukumäärä ja vahvistusverkoston nousu.

Laskettaessa on välttämätöntä ottaa huomioon vahvistamisen lineaariset mitat, mutta myös asennuksen aiheuttamat päällekkäisyydet. Tämä voi olla mielenkiintoista! Seuraavassa linkissä olevassa artikkelissa lukee sarakkeen perusta.

Tämän materiaalin tarve lasketaan, laskin tuottaa seuraavan algoritmin:

Levyn pituus (D) jaetaan vahvistusverkon (N) jännitteellä. Saadulle tulokselle lisätään 1 - saadaan aikaan poikittaisten rivejä. Se kerrotaan kellarin leveydellä (L), jolloin palkkien pituus saadaan poikittaisissa riveissä (APoper. R):

Levyn (L) leveys jaetaan vahvistusverkon kaltevuuden mukaan, ja siihen lisätään 1. 1. Tämän jälkeen syntyvä luku (pituussuuntaisten riveiden lukumäärä) kerrotaan perustuksen pituudella (D). Täten osoittautuu pitkittäisrivien (Ajatk. p)

Metrasiivet poikittain (APoper. R) ja pituussuuntaiset rivit (Ajatk. R) summataan ja kerrotaan silmukkakerrosten (K) lukumäärän avulla lujitushihkaseoksessa - osoittautuu koko raudoituksen pituus, joka tarvitaan alustan (A0):

Massan laskemiseksi (Mkäsivarsi) vaadittu vahvistaminen koko sen materiaalia (A0) kerrottuna 1 mittarin painolla (M1 rm m.):

Videon kuvaus

Esimerkki laattojen perustan ammatillisesta laskemisesta, katso video:

Laskentayksikkö

Pohjan koko on 6 × 10 m;

Ristikon kerrosten lukumäärä - 2;

Ristikkovaihe on 20 × 20 cm (0,2 x 0,2 m);

Painemittari, jonka halkaisija on 1 metriä ja jonka halkaisija on 12 mm, on 0,888 kg.

Poikittaisten rivien ristikkotangotPoper. R = ((10 / 0,2) +1)) × 6 = 306 m.

Metriset palkit pitkittäisillä riveillä Ajatk. R = ((6 / 0,2) +1) × 10 = 310 m.

Kaikkien raudoituksen kokonaismäärät, jotka tarvitaan alustan vahvistamiseen0 = (306 + 310) × 2 = 1232 m.

Kaikkien venttiilien massat Mkäsivarsi = 1232 × 0,888 = 1094 kg.

Alustan vahvistamiseksi 6 x 10 m: n kokoiseksi. 1232 metriä (1094 kg) tarvitaan vahvistus, jonka halkaisija on 12 mm.

Muistettakoon aina, että monoliittisen perustan näennäisestä yksinkertaisuudesta huolimatta tämä on varsin monimutkainen rakentaminen, jonka perusteellinen laskenta huomioon ottaen on otettava huomioon melko paljon komponentteja

Videon kuvaus

Esimerkki laskentakeskuksen laskentataulun laskemisesta näytetään videossa:

johtopäätös

Monoliittisen päällekkäisyyden laskemisessa käytetty laskin auttaa tulevaa asunnon omistajaa suuntaamaan, millaisia ​​materiaaleja ja millaisia ​​määriä on hankittava tällaisen säätiön asennuksen yhteydessä. Mutta meidän on muistettava, että vain asiantuntijat voivat tehdä tarkan laskelman talon perustasta ja online-lukijat antavat vain likimääräisiä arvoja, jotka riittävät vain ymmärtämään, kuinka kannattavaa ja tarkoituksenmukaista on tällaisen säätiön rakentaminen ja kuinka paljon se eroaa hinta muista talon perusteluista..

Raudoituksen laskeminen monoliittisille laatoille

Monoliittisia laattoja käytetään, kun rakennuksen aikana on tarkoitus poiketa standardiparametreista ja käyttää rakennusten erityispiirteitä.

Lisääntyneen jäykkyyden vuoksi monoliittisten levyjen käyttö on kustannustehokkain vaihtoehto. Ainoa negatiivinen on se, että monoliittisia levyjä on vaikea asettaa alhaisissa lämpötiloissa.

Jotta päällekkäisyys olisi vakaa ja kestävä ja kestää useita vuosia, on tärkeää tehdä tarkka laskelma monoliittirakenteesta ja jos se kaadetaan itsenäisesti, rakenteen perustana olevaa raudoitusta ei tarvitse laskea.

Hankkeen laatimisen yhteydessä tulisi:

 • määritellä betonin merkki
 • lujitemuoto
 • lasketaan sen sijoittelun järjestelmä,
 • ajattele eristysjärjestelmästä veden ja lämmön altistumista,
 • laskea, kuinka paljon rakennusmateriaalia tarvitaan työhön.

Vahvistuksen käyttö rakennustarkoituksiin

Vahvistustangot palvelevat ensisijaisesti betonipohjan säästämistä huomattavilta kuormituksilta ja sen seurauksena vahinkojen ja halkeamien muodostumisen. Betoni ei voi antaa lujuusominaisuuksia, varsinkin suurella käyttöalueella, kaatamalla.

Ensinnäkin, raudoitus, teräs tai komposiitti, antaa säätiölle mahdollisuuden selviytyä terävien hyppyjen vaikutuksesta maan lämpötilaan ja liikkuvuuteen. Täällä on tietoa välittömästi aiheuttavista maaperän pohjasta ja siitä, miten kerätä ja täyttää se.

Toisaalta betonipäällyste säästää armosta sulattamasta tulen vaikutuksen alaisena ja suojaa sitä korroosiolta, mutta jälkimmäinen viittaa teräsmateriaaliin, jos työssä käytetään nykyaikaista lasikuituvahvistusta, jolloin korroosio ei ole lainkaan kauhea.

Vahvikkeen epätasainen pinta mahdollistaa materiaalien tarttumisen tiukasti, kun betoniliuosta kaadetaan. Vahvistustangot on pinottu pituussuuntaisesti ja poikittain koko rakenteen lujuuteen. Tällöin laittaminen olisi suoritettava kaikkien sääntöjen mukaisesti.

Se on tärkeää! Yhden monoliitin vahvistamiseen liittyvän työn on ymmärrettävä, miten vahvistusohjelma toteutetaan käytännössä.

Lisäksi on valittava liitoksen liitäntätapa. Jos nämä ovat teräsputkia, on mahdollista käyttää sekä neulontankaa että hitsausta, jos kyseessä on komposiitti, sitten lanka.

Armeijan valintasäännöt

Ennen materiaalin poistamista on tärkeää selvittää suunnitellun kuormituksen taso. Tätä varten valitaan säätiö ja tehdään maaperän analyysi.

Seuraavaksi lasketaan vahvistusosa. Monoliittisille laatoille valitaan ydinhalkaisija yli 10 mm. On tärkeää muistaa noin kuormituksen aste maassa.

Jos kyseessä on heikko maaperä, käytetään esimerkiksi paksumpia teräspalkkeja 12 mm. Rakenteen kulmista voidaan käyttää tähän asti jopa 16 mm: n raudoitusta.

Ankkuri on monenlaista riippuen ominaisuuksista:

 • Pitkittäistyypin vahvistaminen ei anna rakenteen venyttää ja näyttää pystysuorat halkeamat. Kun se on alttiina, vahvikepalkki ottaa osan kuormasta ja jakaa tasaisesti levyn koko pinnalle.
 • Poikittainen lujitustyyppi suojaa halkeamien ulkonäköä tuke- mien jännityksen aikana.

Vahvistuksen kulutus raudoituksen aikana

Tarkkuusluvilla voit valita oikean raudan, laatan paksuuden, laatan ja määrän. Tämä puolestaan ​​säästää energiaa ja taloudellisia resursseja.

Muista kuitenkin uudelleen, olipa se banalinen, mutta sinun ei pitäisi säästää korkealaatuisten rakennusmateriaalien hankkimista, varsinkin kun on kyse säätiöstä. Muussa tapauksessa se voi vaikuttaa rakenteen käyttöikään, ja korjauksen aikana on tarpeen asettaa paljon enemmän rahaa kuin tallennettiin.

On yleisesti hyväksyttyjä standardeja siitä, miten lasketaan rautapitoisen materiaalin kulutus 1 kuutiometriin betoniliuosta kohden. Asennettaessa vahvistus asetetaan lähelle levyn pintaa, kun taas reunasta jää 3-5 cm.

Laskeminen esimerkin 8x8 levyllä

Raudoituksen täsmällinen määrä lasketaan käyttämällä esimerkkiä 8x8 mittalevystä.

Maaperän vakautta varten sopii sopivin lujitustangon ∅ 10 mm. Vahvistusverkko säädetään pääsääntöisesti 200 mm: n askelin. Tämän perusteella ei ole vaikeata laskea vaadittua sauvan määrää.

Tällöin laatan leveys jaetaan askelkoolla metreinä ja lisätään yksi tanko (8 / 0.2 + 1 = 41). Ristikon saamiseksi tangot sijoitetaan kohtisuoraan suuntaan. Joten tulos on kerrottava kahdella (41x2 = 82 tankoa).

Se on tärkeää! Kun asennat monoliittista laattaa, tarvitaan kaksi sanaa vahvistusverkosta ylhäältä ja alhaalta. Siksi tiedot kerrotaan uudelleen kahdella (82x2 = 164 sauvalla).

Vakiopalkin pituus on 6 metriä. Tämän perusteella saadaan seuraava laskelma: 164x6 = 984 m.

Kerrokset yhdistyvät risteyspisteillä, joiden lukumäärää on helppo laskea, jos tangojen lukumäärää kerrotaan samalla indikaattorilla (41x41 = 1681 kappaletta). Ristikon muodossa oleva ristikko asetetaan 5 cm: n päähän levyn pohjasta.

Monoliittisen levyn paksuus on 200 mm. Yhteyden muodostamiseksi tarvitset tangon pituuden 0,1 metriä.

Kaikkien liitäntöjen toteuttamiseen tarvitaan 0,1x1681 = 168,1 metriä vahvistusmateriaalia. Rakennustöiden kokonaissumma vaatii 984 + 168.1 = 1152,1 metriä vahvistusta, joten se voidaan nyt laskea painolla, jos tiedät kuinka paljon raudoitusmittari painaa. Luku on tärkeä myös pohjarakenteen kuormituksen laskemiseksi.

Lähes aina lujitustangot myydään rautakaupoissa kilogrammoina. Yksi tanko painaa keskimäärin 0,66 kg, mikä tarkoittaa, että se kestää 0,66 x 1152,1 = 760 kg raudoitusta.