Betonin koostumuksen laskeminen

Ei ole väliä mihin tarkoitukseen tarvitaan konkreettinen sekoitus. Jos päätät kokata itse sen, laskeeko se koostumusta laskematta vaaditut lujuusindikaattorit. Suosittelemme, että käytät yksinkertaista online-laskinta laskea W ​​/ C, betonin tiheys, veden, hiekan, raunion ja sementin tilavuus ja massa.

Muista, että betonin todellinen laatu manuaalisella sekoituksella on aina hieman pienempi kuin lasketut arvot. Tämä johtuu siitä, että töitä ei aina suoriteta ihanteellisissa olosuhteissa, ja seos on hyvin herkkä lämpötilan ja kosteuden muutoksille. On vielä otettava huomioon, että valmiin betonin käyttö on mahdollista vain 1-2 tunnin kuluessa siitä, kun vettä on lisätty kuivaan sekaan. Kaiken aikaa se on sekoitettava, jotta vältetään asetus.

Käy läpi laskentaan otetut muuttujat:

 • sementin tuotemerkki. Mitä korkeampi se on, sitä vähemmän sementtiä vaaditaan tuottamaan vaaditun luokan betonia. Muista, että sementti menettää ominaisuutensa ajan mittaan. Siksi ei ole suositeltavaa käyttää materiaalia, joka on valmistettu yli 90 päivää ennen käyttöä.
 • aggregaattien laatu. Jos täyteaineet ovat materiaaleja, joiden vahvuus on alle kaksinkertainen betonin lujuusindeksiin, on mahdotonta saavuttaa suunniteltua betonin tasoa. Aggregaattien laatu määräytyy hiukkasten ja savimassan prosenttiosuutena, mikä vähentää valmiin materiaalin ominaisuuksia;
 • paikkamerkkien koko ja tyyppi. Sementin ja veden kulutus riippuu pitkälti tästä indikaattorista. pienikokoisille aggregaateille niiden kokonaispinta-ala on suurempi, mutta niiden väliset huokoset ovat pienempiä

Käytä betoniseoksen valmistukseen vain laadukkaita materiaaleja: puhdasta vettä, tuoretta sementtiä - älä tallenna aggregaattien ostamiseen. Vain tässä tapauksessa laskimemme vastaa odotuksiasi!

Raskasbetonin koostumuksen ja mittasuhteiden laskeminen

Laskimen käyttötarkoitus

Tietoja Nline-laskimesta laskettaessa ja valittaessa raskaan betonin koostumuksia sementtisideaineella käyttäen karkeita ja hienoja aggregaatteja. Kun otetaan huomioon pehmitettävät lisäaineet, tiivistämismenetelmä ja betonimassan liikkuvuus. Laskelma on likimääräinen ja voi poiketa todellisesta riippuen käytetyistä materiaaleista, niiden kosteudesta ja muista ominaisuuksista. Tarkempien mittasuhteiden määrittämiseksi on tarpeen tehdä koesarja.

Lyhyt kuvaus raskaasta betonista

Rautatie-betonituotteita rakennetaan ei vain erikoistuneille yrityksille vaan myös hyvin usein valettuihin kohteisiin. Mitään rakennusta ei voi tehdä ilman betonia. Luodakseen luotettavaa rakennetta, jolla on tiettyjä teknisiä ominaisuuksia, käytetään raskasbetonia, jonka rakennuskoodien mukaan päästömäärä ylittää 1 800 kg / m3.

Raskasbetonin erottuvat ominaisuudet

Rakennusmateriaalien valmistus tapahtuu kahdessa kategoriassa: kevyt- ja raskasbetonituotteet. Ne eroavat toisistaan ​​merkittävästi fysikaalisissa ja teknisissä ominaisuuksissa ja vastaavasti sovellusalueella:

 • Kevytbetonit - valmistetaan "kevyiden" täyteaineiden perusteella, jotka vähentävät merkittävästi irtotiheyttä ja lisäävät eristysominaisuuksia. Lisäksi kevyempi betoni, sitä suurempi huokoisuus ja näin ollen alhainen hydraulinen vastus, joten kevytbetonista valmistettuja tuotteita käytetään ei-kriittisiin sisärakenteisiin ilman vahvaa dynaamista tuhoisaa vaikutusta.
 • Raskasbetoni - on luonteenomaista korkea lujuus ja alhainen huokoisuus, joka takaa erinomaisen kestävyyden mekaanisiin ja kemiallisiin vaikutuksiin. Raskasbetonista valmistetut rakennusmateriaalit soveltuvat erityisen tärkeisiin rakenteisiin, joissa on avoin (luonnollinen) toiminta, myös perustusten, seinien ja lattian rakentamiseen.

Raskas betoniominaisuudet

Raskasbetonin koostumuksen ja mittasuhteiden laskeminen ja valinta suoritetaan ottaen huomioon vaaditut ominaisuudet (ominaisuudet):

 • Kestävyys on tärkein osoitus betonituotteiden kyvystä kestää tuhoisat kuormat. Tämä indikaattori osoittaa betonin laajuuden korkeita rakennuksia, säätiöitä tai hydraulisia rakenteita. Indikaattori on luokiteltu B3.5 - B60, joka vastaa vetolujuuden merkitsemistä M50: stä M1000: een (5 - 100 MPa).
 • Raskasbetonin lämpötilan laajeneminen ja palonkestävyys ovat osoitus mahdollisuudesta käyttää rakennustuotteita lämpötilan altistumisen alueilla. Raskasbetonin lattian kaatumisella on siten laajentamiskerroin enintään 0,5 mm lineaarimittaria kohden. Betoni pystyy kestämään jopa 500 asteen lämpötiloja (tuhoutuminen tapahtuu korkeammalla) ja noin 200 asteen lämpötilassa sen vahvuus ei ylitä 30%.
 • Huokoisuus, veden kestävyys ja pakkasenkestävyys ovat indikaattoreita, joiden määrä riippuu betonituotteiden toiminnallisesta kestävyydestä. Raskasbetonin huokoisuus ei saisi ylittää 15%. Frost resistenssi on merkitty kyky kestää syklistä jäätymistä F50: sta F1000: een. Raskasta betonia käytetään putkien ja siltojen rakentamisessa, minkä vuoksi niiden vedenkestävyys on merkinnän W2 - W20 rajoissa (luku on osoitus veden vaikutuksesta kgf / cm2: ssä).

Raskas betonisovellus

On tärkeää laskea ja valita oikein raskaan betonin koostumus ja mittasuhteet, koska riippuu tästä tuotetusta betonista ja sen laajuudesta:

- Erityisesti vastuulliset rakenteet ja hydrauliset rakenteet tulisi rakentaa betonilajikkeesta, joka ei ole pienempi kuin M500.

- Monikerroksisten rakennusten vastuulliset rakennukset, perustukset ja seinät ovat pohjamaaleja betonista М250 - M350.

- Yksittäinen rakenne voidaan tehdä betonilla M150 - M200.

- Vastuulliset betonituotteet raiteille, väliseinille ja maantie-tai maisema-elementteille voidaan muovata lujuudella М50 - M150.

Raskasbetonin rakenteelliset ominaisuudet

Jäljelle jäävät ja suhteelliset osat, joita käytetään raskaaseen betoniin, vaikuttavat suoraan sen teknisiin ja fysikaalisiin ominaisuuksiin, joten laskenta olisi tehtävä varsin tarkasti, mikä on helpompaa tehdä online-laskimella. Korkealaatuisten betonituotteiden valimiseksi sopivilla teknisillä ominaisuuksilla on otettava huomioon useita ominaisuuksia, jotka ovat raskasbetonin valmistuksessa:

 • Täyteaineita käytetään välttämättä kahteen tyyppiin: suuret ja pienet. Suurikokoiset aggregaatit (murskatut tai sora) varmistavat betonin lujuuden, kun taas pienikokoiset aggregaatit lisäävät tiheyttä ja vähentävät betonin huokoisuutta johtuen tiivistetystä jakautumisesta. Suurikokoinen täyte, jossa on kulmamuotoiset muodot, vähentää valun kutistumista ja suurta dynaamista lujuutta. Sakkaroosifraktio vaikuttaa myös betonituotteen ominaisuuksiin: pienempi, tiheys ja veden kestävyys lisääntyvät. On syytä harkita, että betonivalun voimakkuus riippuu suuren formaatin aggregaatin vahvuudesta.
 • Betonin plastisuus tai työstettävyys ovat betoniseoksen kyky täyttää kokonaan muotti riittävän tiivistämällä sen lasketun lujuuden varmistamiseksi. Plastisuus on merkitty P1 (minimi) - P5 (maksimi). Aukkoalueiden täyttämistä käyttäen tiivistyskäyttöä (tärinä) tekniikkaa voidaan käyttää P1-betonia, mutta monimutkaisissa rakenteissa on käytettävä erittäin muovisia betoniliuoksia P3: sta P5: een.

On hyvä ajatella, että lisäämällä vettä on mahdollista lisätä betonin muovaisuutta vahingoittamatta sen laatua, koska vähentää sen yhtenäisyyttä ja lujuutta ja lisää kutistumista. Betonin plastisuuden parantamiseksi käytetään pehmittimiä, jotka parantavat kykyä siirtää täyteaineita, mikä takaa laadukkaan muotin täyttämisen ja helpon poistumisen ilman valumisesta yhtenäisen betonirakenteen avulla. Ammattimainen rakenne vaatii pehmittimiä.

Betonimassan liikkuvuus

Betonisekoituksen joustavuus on tärkein käyttökelpoisuuden indikaattori, joka osoittaa mahdollisuuden käyttää betonirakenteiden laadukasta täyttöä (käsikirja tai mekanismit) erilaisiin sovelluksiin:

 • G2 - soveltuu massiivisille betoniteräksille ja tukialuksille. Varmista, että käytät vibrocompaction -laitteita.
 • G1 - betoniseokset siviili- ja teollisuuskäyttöön tarkoitettujen seinärakenteiden rakentamiseen. Pienien muotojen täyttäminen on sallittua tuottaa ilman mekaanisia tiivisteitä, mutta irtotavaratuotteet valmistetaan vain vibrokompaation avulla.
 • P1 - on suositeltavaa suorittaa valu suoraan rakennemateriaalin rakentamispaikalle. Liikkuvuus soveltuu ohutseinäisten tuotteiden valmistukseen, jonka vahvistaminen on enintään 1%. Yksityisessä rakentamisessa muovataan laattoja, tuke- ja pienpalkkipalkkeja käsin ja mekaanisin tiivistein.
 • P2 - käytetään kriittisesti vahvistettuihin (yli 1%) rakenteisiin: palkkeihin, bunkkerien ja siltojen elementteihin. Valmistetut osat ovat lisänneet voimaa. Muodosta riippuen käytetään manuaalista tai mekaanista tiivistettä.
 • P3 - betoni, jolla on erinomainen täyttökapasiteetti, kaadetaan liukuvaan muottiin, jonka raudoitus on yli 1%. Erityisen suosittu yksityisessä rakentamisessa ja kaupallisessa käytössä. Joissakin tapauksissa on välttämätöntä käyttää värähtelijää korkealaatuisten monimutkaisten muotojen täyttämiseen.
 • P4 - laasti mahtuvat helposti mihinkään muottiin ilman täryttimiä, joten tämä betoni on erittäin suosittua yksityisessä rakentamisessa: valurauta, seinä- ja laattarakenteet. Lisäksi muoviliuos P4 on ihanteellinen muottien täyttämiseen, joiden paksuus on yli 1%, kun taas asennuksen laatu varmistetaan yksinkertaisella pikaliitoksella.

Seuraavassa on esitetty suoritettujen laskelmien luettelo, jossa on lyhyt kuvaus kustakin tuotteesta. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit ottaa meihin yhteyttä palautteella.

Betonimäärälaskuri

Laske betonin määrä

Betonin tilavuuden selvittäminen on yksinkertaista, helppoa ja kätevää.

Määritä mitat senttimetreinä tarkemman betonin laskemista varten.
Laskuri ei pyöristää summaa, joka antaa sinulle mahdollisuuden lisätä eri erät erikseen oikein ja ilman tasapainoa, ja tämä on merkittävä säästö.

Laske betonin määrä laskentataulun käyttämiseksi

Laskin betonin tilavuuden laskemiseksi. Tuloksen saamiseksi sinun on täytettävä lomake, määritettävä kaivannon tai rakenteen koko, joka kannattaa kaataa betonia. Määritä sivun "a" ja "b" mitat sekä korkeuden "h" koko.
Määritä kaikki mitat senttimetreinä, esimerkiksi 8 metriä (800 cm) 60 cm ja 60 cm syvä kaivo, täytä tällä tavalla: sivu "a" = 800, sivu "b" = 60, korkeus "h" = 60 Laskin ei kierrä kokonaislukuja, mikä antaa sinulle mahdollisuuden manipuloida summia. Muista, että kun tilataan konkreettisia, suosittelemme, että otat hieman enemmän kuin vaaditun tilavuuden, pyöristämällä koko, esimerkiksi laskin osoitti, että tarvitset 3,6 kuutiometriä / m. tilaa pyöristys ylös - 4 kuutiometriä.

laskimet:

Laske betonimäärä.

Laske tarvittavien lohkojen määrä FBS

Laske tarvittavien kaasusilikaattilohkojen määrä

Betonimassan koostumuksen laskeminen

Tämän laskimen ansiosta voit laskea tarvittavan määrän sementtiä, hiekkaa, murskattua kiveä ja vettä tuottamaan yhden kuutiometriä betoniseosta.

On huomattava, että laskimen virhe on 10-20%. Tämä johtuu siitä, että hiekka voi olla eri tilavuus, tiheys ja kosteus. Mitä suurempi hiekan kosteus, sitä pienempi määrä ja vähemmän vettä tarvitset. Ja hiekka ja sementti päätyvät rauniot, joten suuremmasta hiekkapuhallusmäärästä ja raunioista saadaan pienempi määrä betonia.

Saadaksesi määritetyt tiedot, syötä haluamasi määrä laasti, sementtimerkki ja napsauta "Laske" -painiketta. Laskuri pitää ottaa huomioon, että mittasuhteet jokaisen tuotemerkin betonin valmistukseen täyttyvät. Mitat ilmoitetaan sementtipussiin.

Betonin koostumuksen laskeminen

Betoni Online Laskin v.1.0

Betonin koostumuksen laskeminen yhdelle erälle betonisekoittimessa sekä mikä tahansa muu säiliö. Laskimen alla löytyy selitykset ja työn algoritmi, jonka mukaan laskenta suoritetaan.

* Laskimen selitys

 • Laskin voi laskea äänenvoimakkuuden sekä kokonaisluku- että murto-osalle.
  Esimerkki: betonin tilavuus 3 m 3, betonin määrä 50 l (0,05 m 3).
 • Jos murskattua kiveä on sekoitettu 5-20 mm, niin on tarpeen valita maksimijakauma eli 20 mm.
 • Laskimessa käytetään kuivassa muodossa Superplasticizer C-3 (Dofen, SP-1, SP-3). Jos käytät superpakkaajaa nestemäisessä muodossa, sinun on tehtävä itsearviointi kuiva-aineen lisäaineille.
 • Kun lasketaan 1 erä säiliössä, jossa on pystysuora kuorma (ämpäri, kouru, laatikko jne.), Betonimassan tuotto-suhdetta käytetään komponenttien irtotiheyden mukaan.
 • Laskettaessa 1 erä betonisekoittimessa käytetään keskimääräistä betoniseoksen saantoa, joka lasketaan eri nimellistilavuudessa käytetyistä betonisekoittimista peräisin olevasta todellisesta datasta sekoitetusta näytteestä.
 • Jos erän määrä on suurempi kuin 1, viimeisen erän komponenttien lukumäärä lasketaan itsenäisesti laskettujen mittasuhteiden mukaan. (Viimeisen erän komponenttien laskeminen voidaan myös toteuttaa laskimessa, jos haluat todella irti tilauksen, jos kommentti on tarpeellinen).

Algoritmi betonin osien mittasuhteiden laskemiseksi

Raskasbetonin valmistukseen tarkoitettujen komponenttien laskenta oli V.P. Sizova: ohjeet raskaan betonin koostumusten valinnalle.

1. Laske W / C (vesi-sementtisuhde) kaavojen mukaisesti:

2. Määritä eri jakeiden murskattujen kivien (sora) veden virtaus:

Laskimessa olevaa hiekkaa ei oteta huomioon, ja se otetaan oletuksena 7%: iin (keskikokoinen hiekka).

3. Sementin kulutuksen määrittäminen:

Kun käytetään C-3-superplasticointiainetta tai analogia (Dophen, SP-1, SP-3), sementin ja veden kulutusta pienennetään saaden aikaan konkreettisen sekoituksen liikkuvuuden (jäykkyyden).

4. Määritä hiukkasten erotuskerroin. Eroa koskevat tiedot on otettu M. Faynerin kirjasta. "Uudet mallit konkreettisesta tieteestä ja niiden käytännön soveltamisesta".

Jäykkyyden G3-G4 seoksissa jyvien erotuskertoimen keskiarvo otettiin 1,1.

5. Rikkomisen kulutuksen määrittäminen:

6. Määritä hiekan virtaus:

Laskennassa käytettiin seuraavia tietoja:

 • sementin irtotiheys - 1300 kg / m3
 • hiekan massatilavuus on 1500 kg / m3
 • raskas irtotiheys - 1480 kg / m3
 • todellinen sementitiheys on 3100 kg / m3
 • todellinen hiekkatiheys on 2630 kg / m3
 • ruuhkan todellinen tiheys on 2600 kg / m3

C-3: n superplastikoijan käyttö betonin koostumuksen valinnassa

Tämän laskimen tarkoituksena on saada aikaan konkreettisen sekoituksen tietty liikkuvuus (jäykkyys) vähentämättä betonin lujuutta.

Laskennassa käytimme "Taulukko 1. Betonielementin liikkuvuuden muutos" Yu.P. Chernysheva: "Muoviset betonit".

Hyödyllisiä tietoja superplastikoijan C-3 (Dofene) levittämisestä:

Komponenttien laskeminen yhteen vaivaamiseen betonisekoittimessa

1. Määritä betonimassan tuotto-suhde:

2. Määritä betonimassan komponenttien kulutus yhdelle erälle

 • Sementti yhdelle panokselle = (Vb * P / 1000) * C
 • Vettä yhdelle panokselle = (Vb * β / 1000) * B
 • Yhden erän hiekka = (Vb * β / 1000) * P
 • Yhden erän murskattu kivi = (Vb * β / 1000) * Sh

jossa C, B, P, Sch, materiaalin kulutus per 1 m3 betonia.

Tätä laskutoimitusta varten voidaan laskea betoniseoksen komponentit mille tahansa pystysuoraan kuormitusta varten (kouru, mason laatikko) johon sekoitus sekoitetaan.

Todellinen laskeminen betonisekoittimessa seoksen betonikerroksen poistokerroin otettiin 0,44: een. Kertoimen laskemiseksi otos koottiin erilaisten rakentamisfoorumien henkilöiden vastausten mukaan, jotka toivat sekoituksia omien betonisekoittimiensa kanssa eri työmäärillä. © www.gvozdem.ru

Jos saat liian kovaa seosta, voit mennä kahteen tapaan tehdä siitä enemmän muovia:

Betonin koostumuksen laskeminen

Usein tapahtuu, että kun rakennetaan säätiötä taloudellisen kehityksen, rakentamisen aita tai kävelytie, tarvitaan konkreettista työtä. Ei ole järkevää kääntyä ammattilaisten ratkaisemaan tällaisen suhteellisen pienen tehtävän, ja tarvitaan erityistä tietoa tarvittavan materiaalin täsmällisen määrän laskemiseen.

Yksinkertainen ja kätevä online-laskin auttaa sinua tekemään itsenäisesti betonin koostumuksen oikean laskennan saadakseen haluamansa arvosanan.

Samanaikaisesti betonin laatu on mahdollisimman lähellä valtion standardien 27006-86 ja 7473-94 vaatimusten täsmällistä täyttämistä, jotka määrittävät Portland-sementtiin perustuvien betonivirtojen koostumuksen ja valmistuksen vaatimukset.

Komponentit betonin sekoittamiseen.

Sinun tarvitsee vain määrittää tarvittava betonin määrä ja merkki (edellyttäen, että käytät sementtiä PC400). Laskin suorittaa laskennan välittömästi, ja tiedät tarkat komponenttien painon ja tilavuuden suhteet ratkaisussa.

Kuinka parhaiten määrittää erän tilavuus?

Laskettaessa vaadittua betoniseoksen kokonaismäärää on tarpeen määrittää erät ja niiden määrä. Tällöin betonisekoittimen työ tapahtuu optimaalisesti, ei ylimääräistä betonia, ja erien määrä on mahdollisimman alhainen.

Laskimen avulla ei ole vaikeata määrittää työn suorittamiseen tarvittavien materiaalien kokonaismäärää ja jaa tämä arvo noin 2/3 sekoittimen äänenvoimakkuudella. Samalla kuitenkin huomaa, että valmistettu seos alkaa asettaa muutaman tunnin, ja koko tähän mennessä valmistettu ratkaisu on asetettava.

Jos betoniseoksen valmistus tehdään manuaalisesti, laskentaan tulee syöttää betoniluokalle korjauskerroin. Tämä olisi tehtävä johtuen sekoittumisen huonosta laadusta ja mahdollisista komponenttien osittaisista jäämistä reunoilla. Manuaalisella sekoituksella betonin taso on alhaisempi 5-15%.

Betonimerkki

Betonimateriaalin lujuutta määrittävä ominaisuus on nimeltään brändi. Se osoittaa, kuinka betoni voi kestää täydellisen kovettumisen ilman romahdusta. Se on merkitty kirjaimella M ja numero, joka ilmaisee sallitun kuorman neliösenttimetriä kohden. Esimerkiksi betoni M200 säilyttää 200 kg / cm2.

Raskasta betonia kutsutaan sementtiseokseksi, jossa tärkein täyteaine on murskattu kivi tai sora.

Kun kyseessä on kevytbetoni, joka käyttää laajennettua savea tai muuta vastaavaa täyteainetta, laskettu merkki ei vastaa. Siksi voit käyttää yksinkertaista laskentaa betoniseoksen valmistukseen säätiölle, kaatamalla monoliittiset lattiat, lattiat ja polut takapihalla.

Eri tuotemerkkien betoniala

M100 ja M150

Materiaaliluokkien M100 ja M150 vahvuus ei ole erilainen. Sitä käytetään perustana polkujalustojen, päällystystekniikan, päällysteen, viemäröintiventtiilien, viemäröintijärjestelmien ja muissa tapauksissa, joissa vaaditaan kivimonoliittia, jota ei ole tarkoitettu kuormitustöihin.

M200 ja M250

Betonibrändiä M200 käytetään useimmin betonilattian kaatamiseen, vahvistettuihin sementtilasiin, pieniin sisäänkäyntiportaisiin ja laskeutumisiin. Sen käyttö materiaalina rakennuksen rakenteisiin ja kevyiden seinämateriaalien rakenteisiin on sallittua. Kuitenkin tällaisen säätiön rakentaminen on mahdollista vain kiinteissä, ei-kimmoisissa maissa, joissa on syvä pohjavesi. Sitä käytetään myös laajasti betonirakenteena, kun päällystyslaatat asetetaan yksityiseen rakentamiseen.

M300 ja M350

Se on paras betoni rakennuksen talon rakentamiseen perustuvalle rakennukselle, seinien, portaiden, laattojen ja aidojen rakentamiseen. Teollisuustuotannossa betoniarvot M300 ja M350 valmistetaan useimpia betonituotteita, kuten palkkeja, kattopaloja, lattiapinnoitteita, pohjapaneeleja, renkaita ja muita.

Veden vaikutus

Liiallinen määrä vettä konkreettisessa seoksessa ei paranna betonin plastisuutta, kuten jotkut virheellisesti uskovat, mutta päinvastoin heikentää sen laatua. Ylimääräinen vesi rikkoo materiaalin homogeenisuutta, vähentää lujuutta ja lisää lopullista kutistumista. Joustavuuden lisäämiseksi on suositeltavaa lisätä pehmittimiä, joiden tarkoituksena on muuttaa rakennusmateriaalien laatua. Yksityisessä rakentamisessa käytetään erilaisia ​​pesuaineita tehokkaina pehmentimiä.

Laskin auttaa säästää?

Betonin arvosta riippuu lopullisista kustannuksista. Mitä korkeampi laatu, sitä enemmän sementtiä tarvitaan betonimassan valmistukseen. Siten M100-brändin betoni-kuutio maksaa noin 2 000 ruplaa ja M300: n kustannukset ovat noin 3 500. Siksi konkreettisten komponenttien tarkka lukumäärä on merkittävä taloudellinen merkitys ja vaikuttaa rakentamisen kokonaiskustannuksiin.

Betonimassan osien osuuksien oikea valinta vaikuttaa betonituotteiden ja -rakenteiden fysikaalisiin, mekaanisiin ja teknisiin ominaisuuksiin.

Kohtuuttoman korkea kulutus johtaa odottamattomiin rahoituskustannuksiin. Siksi käytämme yksinkertaista ja kätevää nettilaskinta verkkosivuillamme. Se auttaa sinua nopeasti, helposti ja tarkasti laskemaan tarvittavat kustannukset betonimassan valmistukseen.

Laskentatulokset

Laskimesi avulla pystyt selvittämään, kuinka paljon PC400-tuotemerkin sementtiä tarvitaan tietyn tuotemäärän valmistukseen tarvittavan painon suhteen. Ja mikä on tarvittava määrä kuivaa hiekkaa painon ja tilavuuden suhteen, kuinka paljon rakeita tarvitaan ja tarkkaa määrää vettä.

Toivomme, että online-laskukone auttaa sinua suorittamaan rakennustöitä sivustossasi.

Online Betonimäärälaskuri

Betonimäärittelyn ja materiaalin määrän määrittämiseksi on tehtävä tarkat laskentatavat, mikä auttaa betonin tilavuutta laskettaessa online-laskuria.

Betonimäärälaskuri laskee itsenäisesti tarvittavan määrän laastia, joka antaa tarkimmat luvut. Kulutus lasketaan kuutiometreinä.

Laske betonilevyn tai laastin tilavuus

Alla laskin laskee betonin pohjaan rakennussääntöjen ja määräysten mukaisesti. Laattojen pohjan laskemiseksi on tarpeen tietää levyn pinta-ala ja paksuus levy on tavallinen suorakulmainen suuntaissärmiö.

Laattojen pohja on suljettu betoniteräksinen kiinteä monoliittinen laatta, joka sopii koko talon alueelle jakamalla kuorma koko pituudelta.

Betonimäärälaskuri

Nopeasti selvittää, kuinka monta kuutiota betonia tarvitaan ja online laskin auttaa laskemaan äänenvoimakkuutta. Nopean laskennan ansiosta tiedät kuutioiden määrän, sinun tarvitsee vain määrittää betonilaatan tiedot ja paksuus ja saada lopputulos. Laskin laskee betonikuutiot lattiapinnoille.

Rakennustyön laadun ja viivästymisen vuoksi on välttämätöntä varmistaa tarvittava rakennusmateriaalin määrä. Lattiapinnoitteen toteutuksessa sinun täytyy tietää, kuinka paljon betonia tarvitaan tämän työn suorittamiseen.

Miten lasketaan betonin kuutioiden määrä oikein tarpeettomien kustannusten ja huonolaatuisen materiaalin saatavuuden välttämiseksi? Laskutoimituksia voidaan tehdä yksinkertaisesti käyttämällä online-laskinta betonin kuutiomäärästä.

Kuinka laskea betonin määrä lattialle?

Betonimäärilaskurin avulla muutaman minuutin päästä voit tarkentaa rakennustöiden tarvittavia materiaaleja. Voit tehdä tämän kirjoittamalla valmistetun taulukon huoneen geometriset mitat käyttämällä kaavaa, tiedämme alueen m 2 ja syötetään tämä arvo. Mitataan lasin keskipaksuus ja tallennetaan tämä arvo taulukkoon.

C on Formula Square -levyn korkeus.

Napsauttamalla "laske" -näppäintä ja online-tilassa saadaksesi valmiita tietoja, niin että numeroiden lopputuloksesta ei ole ongelmia, sinun on lisättävä 10-15% lukemista.

Tällä tavoin lasketaan betonin kuutiokapasiteettia laskimella muutamassa minuutissa, nyt tiedät kuinka paljon konkreettista seosta haluat ostaa.

Ominaisuudet laastin käyttämisestä lattiapinnoille

Jotta rakennustöiden betonilevyn laskemisen lopputulos ei laske radikaalisti muutoksessa, tällaisessa työssä on otettava huomioon useita tekijöitä:

 • alue, jossa korjaus on suunniteltu;
 • sukupuolen alkuperäismäärä; betonivalukerroksen paksuus riippuu tällaisesta indikaattorista;
 • sementti- ja hiekan laatu.

Kuinka laskea tarvittava määrä betonia manuaalisesti?

Jos haluat tarkistaa saadut tiedot betonin kuutiokapasiteetin laskemisesta laskimella verkossa, sinun on otettava tiedot lattialaastarin huoneesta ja kerrottava halutulla kerrospaksuudella.

Itse asiassa kaikki ei ole niin yksinkertainen, monimutkainen olosuhde tällaisessa tapauksessa on määritellä tarvittava paksuus laastia ja todellakin eri tyyppisiä rakennuksia se on erilainen.

Ominaisuudet ovat lattian odotettavissa olevat kuormat, esimerkiksi asuinalueilla, nämä indikaattorit - jopa 5 cm päällysteen lujuuden ja muiden kuin asuinrakennusten osalta - puoleen vähemmän.

Näin ollen, jos huoneen pinta-ala on 20 m 2, jonka paksuus on 5 cm, kokonaismäärät ovat seuraavat: 20 m 2 * 0,05 m = 1 m 3, tämä on se, kuinka paljon seosta lattiataso on tarpeen.

Mikä koostumus on paras käyttää lattiapinnoille

Ennen laskeaksesi betonin määrää tasoittain, sinun on päätettävä, minkälainen ratkaisuvalikoima valitaan. Paras vaihtoehto olisi ratkaisu, joka on merkitty M 150: llä tai M 200: lla. Sementtiä M400 voidaan sekoittaa hiekkaan 1: 3-suhteessa tai kahdessa osassa.

Nyt sinun on laskettava betonilaskurin määrä:

 • huone 29 m 2;
 • levityspaksuus - 5 cm;
 • vaadittu tilavuus - 1m 3;
 • sementti on 0,24 m 3 (yhteensä 4 osaa);
 • hiekka - 0, 75 m 3.

Kun otetaan huomioon kummankin komponenttiyksikön yhden kuution paino erikseen, saamme seuraavat tiedot: jos otamme keskimääräiset indikaattorit - 1300 kg sementille ja 1625 hiekalle, saamme 325 ja 1220 kg kustakin komponenttia.
Valmistettaessa materiaaleja on otettava huomioon liuoksen kutistuminen, joka usein johtaa 10%: n pienemmäksi tulokseen. On välttämätöntä tehdä asianmukainen varaus niin, että myöhemmin ei tehdä uutta erää.

Asiantuntijaneuvonta

Kun lasketaan betonin määrää laskimella tai käsin, tarkista tiedot tarkasti huolellisesti ja vasta rakennusmateriaalien lopullisen oston jälkeen. Ja tässä tilanteessa ei ole edes rahaa, vaan työn laatu, kuinka luotettava lattia on lattialle.

Jos käytät laskinta lattiapinnoitteiden laskemiseen, sinun on ensin päätettävä, mitä tuotemerkkiä laatoitettakoon, miten sitä vahvistetaan ja kuinka taloudellisesti haluat lähestyä tätä asiaa.

Betonin säästämiseksi puolet lattiasta voit kaataa suuren osan, esimerkiksi soraa tai kuonaa.

Jos puhumme massan massasta, niin se voidaan tehdä itsenäisesti, käytämme seuraavaa osaa: sementin osalle laitamme kaksi osaa hiekkaa ja kolme osaa raunioista tai seulomuksia. Voit myös valmistaa koostumuksen vain hiekasta ja sementistä. Jokaisella mestarilla on omat menetelmät ottaen huomioon lattian asettamispaikan alkutilan ominaisuudet. Lasketaan nopeammin hiekka- ja sementtilaskurin oikea määrä.

Levyn vahvistamiseksi käytetään vahvistusverkkoa, kuitua, tällaista materiaalia kiinnitetään pohjaan ja kuitu puuttuu betoniin tasoittain.

Mitä työkaluja käytetään kytkimen laitteeseen

Ennen laskemista betonin kuutiokapasiteetin ja laskimen verkossa sinun on valmisteltava useita työkaluja, joita tarvitaan laadukkaaseen ja nopeaan asennukseen:

 • sillä suuri osa vaivaamista tarvitsee betonisekoittimen, ja kun käytetään lapioita, tämä prosessi on pitkä ja aikaa vievä;
 • majakat, joilla varmistetaan sujuva sidonta;
 • laserin ja normaalin tason, tarkemmin lattian yläpituus määritetään, sitä parempi ja edullisempi työ tehdään;
 • ja tarvitsevat myös troola-, lapiot, rakennusautot, kauhat jne.

On muistettava, että korkealaatuinen kerros riippuu lattian kuivumisesta töiden jälkeen, hyvä ilmanvaihto auttaa poistamaan ylimääräisen kosteuden, mikä ilmenee työskenneltäessä sementtilaastilla. Yksityiskohtainen video itsestään lattiasta.

Asennettaessa sementtiseosta pohjan on oltava kuivaa ja puhdasta, ja on parasta valmistaa erityisiä läpäiseviä yhdisteitä, jotka tarjoavat hyvän liitäntätoiminnon levitysseoksen kanssa.

On edullisempaa ja nopeampaa vaihtoehtoa. Tämä on kuiva lattiapäällyste. Tämä menetelmä soveltuu hyvin asuntoihin ja taloihin, joissa korjauksia tarvitaan mahdollisimman pian.

johtopäätös
Nyt tiedät kuinka laskea betonin kuutio kapasiteetti laskimella verkossa tai tehdä se manuaalisesti käyttäen yksinkertaisia ​​matemaattisia laskelmia. Nopea ja laadukas korjaus sinulle, ole varovainen ja noudata turvallisuusohjeita, kun työskentelet sementtilaastilla!

Betonilaskenta

Kuinka paljon betonia tarvitaan talon, talli- tai autotallin rakentamiseen, tuskin voi sanoa ainakin yhtä rakentajaa, paitsi että monien laskentataulujen jälkeen ei ole mitään takeita siitä, että ylimääräinen tai konkreettinen sekoitus on olemassa. Laskin voi varmasti kertoa, kuinka paljon betonia tarvitset rakenteen rakentamiseen. Ja tämä on riippumatta siitä, mitä rakennustasi suunnitellaan.

Laskuri pitää ottaa huomioon, että mittasuhteet jokaisen tuotemerkin betonin valmistukseen täyttyvät. Mitat ilmoitetaan sementtipussiin.

Betoniosuuslaskin

Betonin merkki ja sen käyttöalue riippuu siten betonin koostumuksesta säätöön, jonka osuudet lasketaan ottaen huomioon standardit "Betoni". Junien valintaa koskevat säännöt "ja" betoniseokset ". Tekniset olosuhteet. Nämä sääntelyasiakirjat muodostavat algoritmin pohjan konkreettisen laskimen koostumuksen laskemiselle.

Raskasbetonin osien suhde lasketaan

Betonielementtejä ovat:

 • sementti, joka on merkitty M50: stä M1000: een;
 • hieno aggregaatti - hiekka, voi olla suuri, keskikokoinen ja pieni murto;
 • karkea rakeinen osa - sora;
 • vettä.

Betonimassan komponenttien suhteellinen suhde voidaan laskea tietäen betonin ja sen brändin määrä - tilavuus tai paino. Yhden yksikön muuntamiseksi käytetään komponenttien ominaispainoa. Tiheysarvo (spesifinen paino) löytyy viitekirjoista.

Alkutiedot konkreettisen sekoitusnettilaskimen mittasuhteiden laskemiseksi ovat:

 • näkymä perusta. Hankesuunnitelmasta kopioiminen auttaa laskemaan seinien ulkoreunan tai nauhan pituuden;

betonimerkki. Jokaiselle tuotemerkille on tunnusomaista sen komponenttien suhde;

 • säätöparametrit: sen korkeus ja paksuus. Tässä otetaan huomioon se, että betonipohjan yläpinnan korkeuden on oltava yhtä suuri kuin sen nelinkertainen paksuus.

Ohjelma laskee säätiön tilavuuden, toisin sanoen tarvittavan betonin tilavuuden, kertomalla kasetin pituuden betonipohjan paksuuden ja korkeuden avulla.

Komponenttien laskennassa voi olla pieni koostumuksenero todellisena huomioon, kun otetaan huomioon käytettävien ainesosien spesifisyys - niiden kosteus, kontaminaatio, aggregaattifraktioiden heterogeenisuus. Suhteita säädetään näytteen valmistuksen jälkeen.

Esimerkiksi betonin tarvittavien ainesosien laskeminen

Betonin koostumuksen valinnassa esimerkkinä sen laskennasta perustuu pohjan perusmääriin ja betonin ominaispiirteisiin. Esimerkiksi perusmassan pituus on 54 metriä, sen paksuus on 200 mm ja syvyys on 500 mm. M250-betonia käytetään. Laskelmat suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 • 1. Määritämme tulevan talon perustalle asettamisen betonin määrän kaavalla:
 • V = L x H x S, m³,
 • jossa: L on nauhan tukipituus, m;
 • H - korkeus, m;
 • S - sen paksuus, m
 • 2. Kun pienennettyjen määrien numeeriset arvot korvataan yhteen mittayksikköön, saadaan:
 • V = 54 x 0,5 x 0,2 = 5,4 m³

Käyttämällä betonityyppien ja luokan erityisiä taulukoita, jotka perustuvat todistettuihin resepteihin komponenttien, olemassa olevan sementin ja konkreettisen betonimerkin perusteella, lasketaan betonikoostumus 1 m³ betoniseosta kohden.

Sementtibrändistä riippuu betonin tuotemerkki. Joten, jos tarvitaan betonia M250, sementtiä tulisi käyttää M500, ts. Sementtisideainebrändi on kaksinkertainen betoniseokseen. M400: n suositeltava koostumus 1 m3: n suhteellisessa taulukossa sisältää sementtiä M400 tai M500.

Betonin koostumuksen laskeminen sokea alueelle, sen komponenttien osuudet valitaan myös seokselle M250 (harvemmin - M200, luokka B15). Taulukossa on esitetty betonin M200 suositeltu koostumus 1 m³: n osalta.