Laastin koostumuksen ja mittasuhteiden laskeminen

Muurauslaastin kulutus muurattuihin tiiliseinämiin

1. Syötä rakennettava seinän pinta-ala m2: ksi.

2. Valitse seinäpaksuus tiilissä tai senttimetreissä.

Esimerkkinä on oltava 15 m2: n seinämä, jonka paksuus on 1 tiili.

1715 kpl. tiilet ja

0,0272 m3 liuos

Kuinka laskea ratkaisun koostumus eniten? Jos päätät rakentaa oma autotalli tai pieni maalaistalo, silloin, jos et ole ammattimainen rakennusmestari, sinun on opittava valmistamaan laasti muuraukseen, mihin komponentteihin se olisi ja mihin se olisi. Laastin laskin auttaa sinua ratkaisemaan tämän ongelman.

Laskin tekee laskennan sekä tavallisille että vastakkaisille tiilille sekä erilaisille lohkoille, sekä käsin sekoitettaviksi että betonisekoittimille. Käyttää sitä on melko yksinkertainen.

Sinun on ensin päätettävä, millaista muninta sinulla on. Asettuminen voi olla rivoja, värähtelemällä tai ilman sitä korpulenteisesta tiilestä, lohkosta ja monista muista. Kun olet päättänyt muuraustyypistä, syötät sen laskimeen.

Sitten sinun pitäisi tietää, mikä merkitys ja liikkuvuus ratkaisu tähän tyyppiseen muuraus tarvitset. Syötä nämä tiedot myös laskimeen. Nyt sinun on arvioitava karkeasti liuoksen määrä, jonka olet laskenut. Sitten päätätte ratkaisun tekemisen käsin tai käytät betonisekoitinta. Myös betonisekoittimen tilavuus on tärkeä, joten valitsimme sen ja syötämme tiedot laskimeen. Kun päätimme betonisekoittimen tilavuuden ja syötimme tiedot laskimeen, meidän on tiedettävä, mitä sementtimerkkiä käytät. Sementin määrä liuoksessa riippuu palkkaluokasta, sitä korkeampi laatu, sitä vähemmän haluttu laasti.

Kun olet syöttänyt kaikki tiedot laskimeen, paina painiketta laskemalla ja saamme tuloksen. Poistumistilanteessa meidän pitäisi saada sekä liuoksen koostumus 1 m3: n seoksesta, komponenttien määrä sekä kilogrammoina että litroina, mikä helpottaa työskentelyä. Saamme myös kunkin yksittäisen erän koostumuksen, joka perustuu betonisekoittimen tilavuuteen tai liuoksen valmistamiseen käytetyn kapasiteetin ja tarvittavien määrien määrän.

Näin ollen muurauslaastin laskin on kaikkien saatavilla, ja se on melko helppo käyttää.

Online-laskenta tiilen seinän alueella

Ennen tiilitalon rakentamista on oikea laskea tiilien määrä muurauksessa, ja tässä tapauksessa online-laskin tulee loistava avustaja, joka laskee tiilen ja laastin määrän rakennuksen tulevasta rakenteesta tai verhousta sekä muista vastaavista materiaaleista.

Laskimen avulla lasketaan muurauslaskenta, voit laskea muurauslaastin, joustavat liitokset ja tulos on mahdollisimman tarkka riippuen siitä, mitä käyttäjä on syöttänyt taulukossa.

Miten laskeutua muurauslaskimesta?

Tiili on suosituin ja yleisin rakennusmateriaali, palvelee pitkään ja miellyttää siistin ulkonäköä. Nykyään rakennusten rakentamiseen on olemassa useita erilaisia ​​tiilimuotoja:

 • savi ja muut täyteaineet, joita kutsutaan adobeiksi;
 • keraamiset, eniten käytetyt, paistettua savea;
 • silikaatti, joka on valmistettu hiekasta ja kalkista;
 • lisäämällä sementtiä - hyperpressoitua;
 • klinkkeri, erityisestä koostumuksesta;
 • tulenkestävä.

Tällaisia ​​materiaaleja käytetään sekä muurattuina kotona että lisärakennuksen rakentamiseksi tulevaisuudessa luomalla julkisivu ja sisustus. Fireclay-tiilet voivat sietää korkeita lämpötiloja sekä erilaisia ​​lämmitys- ja jäähdytysjaksoja menettämättä voimaa.

Tiilet voivat olla onttoa, huokoista, tämän tuotteen yleisin vakiokoko on 250 × 120 × 65 mm, tiilikulutuksen alustavien laskelmien mukaan tiilikoko 10 mm kunkin parametrin mukaan.

Millaisia ​​tietoja saat lomakkeen täyttämisestä online-laskennassa tiilien määrän muurauksessa?

 1. Rakennuksen kaikkien seinien kokonaispituus rakennuksen ympäryksen ympärillä.
 2. Seinämaalien muurien kokonaispinta-ala.
 3. Seinämän paksuus otetaan huomioon valmiin seinän paksuuden ja laastin liitoksen mukaan.
 4. Tiilien kokonaismäärä ja materiaalin kokonaispaino.
 5. Koko laastin laastin määrä riippuu komponenttien ja lisäaineiden suhteesta.
 6. Ja joustavien liitosten pituus määräytyy seinämän kokonaispaksuuden perusteella ottaen huomioon eristysalustan määrä.
 7. Muurausverkon määrä parantaa rakenteen yleistä lujuutta.
 8. Lopullisten seinien likimääräinen paino lasketaan ottamatta huomioon eristemateriaalien ja päällysteen painoa.

Jotta laskeutumisen tiilen laskeminen - verkossa, sinun tulee syöttää vaaditut parametrit valmiiksi taulukkoon ja klikkaa "laskea" -painiketta. Muutaman sekunnin kuluttua ohjelma tuottaa tarkimman tuloksen. Virheen prosenttiosuus voi vaihdella 3-7%.

Tiiliseinämä laskin

Kuinka laastin määrä lasketaan?

Jos haluat laastin muuraukseen, sinun on sekoitettava hiekkaa ja sementtiä muoviseoksen muodostamiseksi, yleensä tämä materiaalisuhde on yhtä kuin kolmasosa hiekasta ja yhdestä sementistä.

Lopullinen kulutus kuitenkin määräytyy erityisvaatimusten mukaan muninta-aineen ja käytetyn raaka-aineen mukaan. Usein lisättyjä lisäaineita (klinkkeri, marmori, murskattu kivi, synteettiset aineet) lisätään lopulliseen seokseen lisätäkseen muurausnopeuden lisäämistä ja lisäämään materiaalin lujuutta.

Muurauslaastin laskeminen voidaan tehdä online-laskimella, joka muutaman sekunnin kuluessa määrittää tiiviisti laastin määrän.

Tyyppien tiililiitokset

Liuoksen virtausnopeus riippuu valitun sauman tyypistä.

Tällaisella ohjelmalla voidaan tehdä laskelmia sementtiseoksen kokonaistilavuudesta. Saatujen tietojen luotettavuus määräytyy seinämän ja saumojen mitoituksen tarkkuuden perusteella.

Seinien betonivyöhykkeiden läsnäollessa tehdään laskelma koko mittausten korkeudesta. Rakennuslaskin laastin kulutusta kohti 1 m 2: n tiilimuuraus mahdollistaa halutut parametrit nopeasti ja kätevästi laskemalla.

Tyypit ja koot tiilen munista

Tällaisilla tiedoilla voidaan keskittyä muurauksen kustannuksiin sekä laskea tarvittava määrä rakennuksen rakentamiselle. Riippuen lisäaineista riippuu betonin jäykkyys, lujuus, liikkuvuus ja asennus

Laastien kulutuslaskin tiilimuodolle auttaa välttämään tarpeettomat materiaalikustannukset, jos lasketaan oikein virtausnopeus ja muut työt, kuten pohjan laskeminen, lasimaiset seinät jne.

Tiilien ja laastien määrittäminen tiilimuurauksille itsenäisesti

On muitakin, vaikeampia vaihtoehtoja laskettaessa tiilien määrää 1 m 2: ssa muurausta ja vaaditusta laastista. Miten materiaalin laskeminen on 1 m 3?

Yhden kuutiometrin seinän rakentamiseen tarvitset noin 400 kpl. tiilet 10 kpl varastossa, kulutusnopeus on 0, 23 m 3 per 1 m. kuutiota, jos käytät onttoja tiiliä, silloin liuoksen kulutus kasvaa useita kertoja täyttämään kaikki aukot ja ontelot.

Ilman online-tiilien laskinta sinun on tehtävä manuaalisesti paljon laskentatietoja, sinun on tiedettävä ehdotetun tiilimuodon geometriset ulottuvuudet ottaen huomioon tiilimuoto ja sen paksuus.

On suositeltavaa antaa tällainen työ asiantuntijoille, jotta vääriä tietoja ei voi seurata eikä menettää aineellisia investointeja. Jos vaaditaan 5 metrin pituisten seinien rakentamista ja 3 metrin korkeutta, tällaisen seinän pinta-ala on 15 m 2, tällaisten muurien osalta 51 tiiliä tarvitaan.

Pöydät ja valmiit materiaalit ovat monta, jossa voit tutustua tiilikokoon, työn tyyppiin ja käytetyn laastien määrään. Näiden lukujen perusteella saat halutun tuloksen.

Taulukkojen tiili kulutus tiilimuodossa

Ja kun käytetään tiilenlaskimessa, laskentatehtävä suoritetaan paljon nopeammin ja tarkemmin, ja suurin sallittu poikkeama on jopa 7%. Rakenna ja laske nopeasti, oikein ja nauti tuloksesta!

Rakennustelineen laskentataulukko eri paksuisille seinille (per m3)

Kuinka paljon sementtiä tarvitaan tiilen laskemiseen?

Kysymys. Tervetuloa! Suunnittelen ostamaan sementtiä laastin valmistukseen seinien rakentamiseksi tavallisella tiilellä. Kerro minulle, kuinka paljon tarvitset ostamaan sementtiä tiiliä varten? Tämä viittaa 1 m3 muuraukseen ja 1 000 kpl muuraukseen. tiili. On myös mielenkiintoista, onko sementin määrää erilainen tavallisten ja vastakkaisten tiilien asettamiseksi?

Vastaus on. Hyvä päivä! Jotta voitaisiin vastata esitettyihin kysymyksiin, pitäisi tehdä joitain yksinkertaisia ​​matemaattisia laskelmia ja tehdä joitain oletuksia. Aluksi tarkastelemme muuraustyön kysymystä tavallisella tiilellä ja annaamme asettaa seuraavat alustavat tiedot:

 • Tavallisen tiilen mitat: 250x120x65 mm (0,25x0,12x0,065 m).
 • Tavallisen tiilen tilavuus m3: ssa: 0,25 x0,12 x0,065 = 0,00195 m3.
 • Merkkiliuos muurille: M150 tai M200.
 • Sementin tuotemerkki ratkaisun valmisteluun: CEM I 32.5N PC ja CEM I 42.5N PC (vanha nimitys M400 ja M500).

Jotta voitaisiin määrittää tarvittava määrä erilaisia ​​sementtiä eri laatua kohti 1 m3 tavanomaisen tiilen asettamista varten ja 1000 kappaletta tavallista tiiliä kohti, teemme seuraavat laskelmat. Määritä muurauslaastin määrä m3 / 1 m3 muuraustyössä:

 • Tiilien lukumäärä: 1 m3: 1 / 0.00195 = 512,8 kpl. Ota 513 kappaletta
 • Tiilien määrä 1 m3 sisältäen muurausliitokset: 394 kpl. (empiiriset tiedot).
 • Muurauslaastin määrä muurauksessa m3: 513-394x0.00195 (tilavuus 1 tiili) = 0,232 m3 laastia.

Määrittelemme sementin CEM I 32.5N PC: n ja CEM I 42.5N PC: n määrän 1 m3: aan muurausta kohti ratkaisujen M150 ja M200 tuotemerkeillä ja tuodaan ne taulukkoon.

Sementin laskeminen tiilestä

Luokka: Sementti kuolevaksi Julkaistu: 2015-11-24 nbspnbsp Lähettäjä: Администраторнbspnbsp Luettu: 10414

Se on kestävä ja ympäristöystävällinen kivi, jolla on erinomaiset lämpöeristysominaisuudet. Koko rakennuksen laatu ja kestävyys riippuvat pystytettyjen rakenteiden laadusta. Laatu koostuu osista, kuten käytetyistä kivistä ja laastista. Laatusekoituksen valmistelemiseksi on tärkeää ymmärtää, kuinka paljon sementtiä tarvitaan tiilen asettamiseen.

Määritä komponenttien määrä

Sementtiprosentti on tiilien asettamiseksi. Se on erilainen erilaisten rakenteiden takia. Omien tuotemerkkien seokset ovat seinille, joilla on erilainen kantavuus:

 • Käytä yleensä suhdetta hiekkaan, joka on 1: 4.
 • Tämän seurauksena koostumuksessa sen on oltava läsnä suhteessa 1/5 osaan.
 • Esimerkiksi kuutiometrin paino on 1300 kg ja kustannus tässä tapauksessa 260 kg.
 • Tämän irtotavaran tarvitsema massa on useimmiten 80 kg.
 • Yhdellä m³: lla tarvitset noin 0,3 m³ liuosta. Tämä äänenvoimakkuus voi vaihdella riippuen kyseisen irtomyyntikomponentin ja muiden valittujen komponenttien merkistä.

Lisäksi otetaan huomioon laitteen seinämän kulutus. Tämä on tärkeää harkita, jos teet kaiken työn omalla kädelläsi. Kaikki on laskettava oikein.

Kuinka paljon materiaalia tarvitaan?

Tehtäessäsi rakennustyöt tarvitset aina runsaasti erilaisia ​​rakennusmateriaaleja.

Tämä johtaa vastaavien hankintakustannusten korvaamiseen:

 • Määritettäessä, kuinka paljon sementti menee tiiliin, rakennusmateriaalien kustannusten tuntemus auttaa. Rakennuksen koostumusta valmistelevan työn toteuttamisen aikana.
 • Se valmistetaan sekoittamalla ainesosat eri mittasuhteissa. Koostumuksen hinta riippuu pääasiassa tämän komponentin laadusta.
 • Näin ollen se ei ole vain tärkein, vaan myös kallein aineosa. Ja lopputulos riippuu suurelta osin sen laadusta.
 • Haluttu määrä on helppo määrittää. On paljon vaikeampaa ymmärtää, kuinka paljon sementtiä kulkee kuution muuraukseen. Tämä johtuu siitä, että se vie paljon ratkaisua. Lisäksi käytetään erilaisia ​​materiaaleja.

Laskelmien tekemiseksi sinun on selvitettävä sopiva määrä ratkaisua kuutiometriä kohden. Joten, jos käytetään 400 kiinteää tiiliä, tarvitaan noin 0,25 m³ laastia.

Brand-ratkaisuja

Jos tunnet ratkaisusi tuotemerkin, voit helposti selvittää ihanteellisen äänenvoimakkuuden. Normaalikoulutus merkitsee brändin valintaa vahvuusvaatimusten mukaisesti.

Eri tuotemerkkien tarvitseminen eri kustannuksella:

 • Joten, M50 tarvitsee 178 kg ja M200 - jo 510 kg. Annettujen tietojen perusteella voit halutun volyymin tunnistaa itsenäisesti.
 • Kiinteälle yksittäiselle kivelle tarvitset 1/4 osaa vaaditusta liuoksesta 1 m³: n valmistukseen.
 • Esimerkiksi kivirakenteessa tarvitaan 20 kg tätä rakennusmateriaalia koostumuksen M10 valmistamiseksi.

Jos tiedät seoksen valmistuksen ja kulutuksen 1 m³: n kohdalla, voit helposti määrittää tarvittavan materiaalin määrän. Mutta jos et halua tehdä laskelmia, tutustu erikoistuneeseen SNiP: hen. Siinä on tarkkoja tietoja.

Kuinka laskea äänenvoimakkuus?

Monet mieluummin ottavat huomioon hiekkajäämin väliset tyhjät.

On ymmärrettävä, että mineraalihöyrymateriaalin hiukkaset ovat suhteessa niihin olennaisesti pienempiä. Tästä syystä ne täyttävät aukot hyvin. Kuinka tehdä sementtiseinäkiven laskenta?

Betonimassan osuudet

C: Shch: n volyymikoostumus litroina

Massa koostumus, C: Shch: P kg

Betonin määrä litroina

Etkö osaa laskea sementin määrää tiilien asettamiseen?

 • Valmistettaessa 1 m³ seosta tarvitaan kolmasosa m³ tästä jauhemaisesta mineraalisesta aineesta ja 1 m³ hiekkaa.
 • Jos ei ole suhteessa, malli ei välttämättä ole tarpeeksi vahva.
 • Tämä johtuu tarpeesta täyttää hiukkasten väliset ontelot oikeaan määrään.

Jotta selvitettäisiin, kuinka paljon sementtiä kohti kuutiomuurausta tarvitaan, on tärkeää määrittää sideaineen merkki.

 • On myös tarpeen harkita, mitkä mallit aiotte rakentaa. Rakenteiden ja julkisivujen tukemiseen tarvitaan kiinteä koostumus. Sisäkäyttöön voidaan käyttää nestemäistä koostumusta.
 • Joissakin tapauksissa levittää koostumusta lisäämällä kalkkia. Mutta sitä käytetään usein sisätiloissa.

Haluatko tietää, kuinka paljon sementtiä tarvitaan tiilien asettamiseen?

Tätä varten on tärkeää ottaa huomioon seuraavat tiedot:

 • Mittasuhteet.
 • Sauman paksuus
 • Mark.
 • Tehtyjen töiden määrä.
 • Seinämän paksuus

Jos tarvitset sementtiä laskemista varten, käytä yksinkertaista kaavaa:

 • Esimerkiksi pusseissa oleva seos painaa noin 50 kg. Siten sen tilavuus on 36 litraa.
 • Näin ollen 1,4 kg vastaa litraa. Tämä on tärkeää ymmärtää laskettaessa.
 • On huomattava, että 1000 litraa vastaa yhtä m³. Jos sementin laskeminen munivia tiilille tehdään suhteessa 1: 4, 1000 litraa jaetaan 4: llä ja kerrotaan sitten 1,4 kg: lla.
 • Tarvitset siis 350 kg, mikä vastaa 7 pussia. Jos suhde on 1: 3, on tarpeen jakaa 1000 litraa kolmella.

Sitten tulos kerrotaan 1,4 kg. Näin ollen ilmenee 9 pussia tai 466 kg.

Tiiliominaisuudet

Sitä käytetään usein erilaisten rakennusten rakentamiseen tarkoituksesta ja rakenneosista riippumatta. Tämän materiaalin tärkeimmät edut ovat rakennuksen lämpösuojaus, kestävyys ja ympäristönsuojelu.

Tämä on yksi vanhimmista materiaaleista, joita on testattu voimaa eri maissa ja eri aikoina. Siksi sitä pidetään yhtenä luotettavimmista.

Sitä käytetään paitsi tavallisten talojen rakentamisessa, myös uunien rakentamisessa, jossa usein tapahtuu yhteydenpito avotulella. Sen mitoiltaan se on toista vain vaahtolohkoille.

Tästä syystä jokaiseen m³: aan tarvitaan enemmän rakennusmateriaalia. Tämä johtaa siihen tosiasiaan, että myös sementin vaadittava sementtikappaletta kohti kasvaa.

Usein käytetty kivi onteloilla. Se voi olla sylinterimäinen tai rakoinen. Tällöin seoksen kulutus kasvaa 10-13%.

Lopussa

Jotta ymmärtäisit, kuinka paljon sementti menee tiilimuuraukseen, sinun on käytettävä erityistä kaavaa. Monin tavoin se on samanlainen kuin se, joka määrittää vaahtolohkojen seoksen tilavuuden.

On kuitenkin tärkeää huomata, että kunkin kuution osalta tarvitaan 0,3 m³ sekoitusta.

Loppusijoituksen sementin laskemista kohti lasketaan seuraavat tiedot:

 • 05 kg suhteessa 1: 4
 • 140 kg suhteessa 1: 3 kg.

Näin voit tehdä itsenäisesti kaikki laskelmat ja tehdä tarvittavat työt. Tärkeintä on tehdä kaiken selkeästi nykyisten ohjeiden ja käsikirjojen mukaan.

Muuten ratkaisu ei välttämättä ole riittävän kestävä, mikä voi vaikuttaa valmiin rakenteen laatuun. Jos sinulla on vielä kysyttävää, voit katsella videota tässä artikkelissa. Täällä opit oikeat toimet.

Voit kysyä asiantuntijoidemme kysymyksen.

Mikä olisi liuoksen virtausnopeus tiilen laskemiselle

Tiili on vahva rakennusmateriaali, joka on erotettu ympäristön turvallisuudesta ja erinomaisista lämpöeristysominaisuuksista. Mutta on tärkeää tietää etukäteen, miten ratkaisu käytetään tiilien sijoittamiseen.

Sementin laskeminen tiilestä

Se on kestävä ja ympäristöystävällinen kivi, jolla on erinomaiset lämpöeristysominaisuudet. Koko rakennuksen laatu ja kestävyys riippuvat pystytettyjen rakenteiden laadusta. Laatu koostuu osista, kuten käytetyistä kivistä ja laastista. Laatusekoituksen valmistelemiseksi on tärkeää ymmärtää, kuinka paljon sementtiä tarvitaan tiilen asettamiseen.

Hiekka- ja sementtimäärän osuus tykkäämistä varten - tee se itsellesi

Kestävän ja korkealaatuisen muurausrakenteen järjestämiseen on tärkeää noudattaa nykyisiä ratkaisuja sekoittamiseen. Sinun on pidettävä tarkkoja mittasuhteita. Mikä on hiekkaa ja sementtiä koskeva suhde hiekkateille?

Sementtilaasti tiilenpidolle - valmistaudu itse

Sementti on edellytys muurausseoksista, joihin lisätään lisäkomponentteja. Nykyaikaisessa rakentamisessa käytetään laajasti sementtiä. Muurauslaasti sisältää väkevöitä ja sementtiä (sementtiä tai kalkkia). Täyte on puhdasta hiekkaa ilman epäpuhtauksia.

haku

mainos

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Sementtilaasti tiilenpidolle - valmistaudu itse

Sementti on edellytys muurausseoksista, joihin lisätään lisäkomponentteja. Nykyaikaisessa rakentamisessa käytetään laajasti sementtiä. Muurauslaasti sisältää väkevöitä ja sementtiä (sementtiä tai kalkkia). Täyte on puhdasta hiekkaa ilman epäpuhtauksia.

Muuraus arbolitovyh lohkot: järjestelmät ja työtavat

Työprosessi ja muuraus arbolitovyh estää, se ei ole monimutkainen rakentaminen prosessi. Varsinkin jos tiedät arbolitan ominaisuudet ja ominaisuudet.

Kuonan kiven polttaminen: tekniikka ja materiaalit sen toteuttamiseen

Rakennusten rakentamista parannetaan vuosittain. Jos aiemmin vain tiili- tai kuorikalli oli suositeltavaa, silloin kuonakivet ovat hyvin suosittuja. Sementtikappaleen asentaminen ei ole erilainen kuin tiiliteollisuuden tekniikka.

Kuinka tehdä ratkaisu kuonakiveksi: tapoja vaivata sitä

Kuinka tehdä ratkaisun koostumus munivia hiutaleita estää kaikki aloittelevat rakentajat, jotka ovat päättäneet laittaa oman talon omaan. Tällaisia ​​koostumuksia on useita.

Muurausvahvistus: menetelmät ja materiaalit tähän

Jotkut aloittelevat rakentajat eivät ymmärrä miksi rakennusmateriaalin muuraus vahvistetaan. Tällaiset teokset ovat melko suosittuja massiivisten rakennusten rakentamisessa.

Kevyiden aggregaattilohkojen muuraus: tapoja tehdä työtä

Usein maanrakennuksen rakentamista käytetään sardeldi-betonilohkojen asettamiseen. Tämä materiaali on äskettäin tullut erittäin suosittu.

Slaydite-lohkojen laasti: valmistelu ja ominaisuudet

Kaikki kodin rakentaminen tapahtuu nykyaikaisten materiaalien ja tekniikoiden avulla. Tällä hetkellä suosituin keramiittibetoni. Se on erinomaiset ominaisuudet. Tärkeintä on valita oikea ratkaisu levitettävien savibetonilohkojen levittämiseen.

Laastin kulutus per 1 m3: n tiilipelto

Laastin kulutus muuraukseen useimmilla rakentajilla laskee suunnilleen, mutta tässä on joitain hienouksia, jotka ovat erittäin tärkeitä harkitsemaan. Näin ollen liuoksen kulutusnopeus 1 m3: n muuraukselle voi olla erilainen, ja tätä käsitellään edelleen.

Lasketaan sementtiliikenteen muurauslaskin

Online laskin laskettaessa edessä ja tavallisia tiiliä

Laskimen käyttötarkoitus

Merkityksellinen verkkolaskuri on suunniteltu laskemaan rakennuksen ja talon tiilien määrä sekä talon että soclen, sekä niihin liittyvät parametrit ja materiaalit, kuten muurauslaastin, muurausverkon ja joustavien liitosten määrä. Myös laskelmissa voidaan ottaa huomioon vaaditun numeron ja koon numerot, ikkunat ja oven aukot.

Kun täytät tiedot, kiinnitä huomiota lisätietoihin merkillä Lisätiedot

Pitkäaikaisesti irpich on kaikkein kysytty, yleinen ja tavanomainen rakennusmateriaali pitkäaikaisten ja luotettavien rakenteiden rakentamiseen. Tämä tilanne säilyy monista syistä huolimatta uusien, nykyaikaisten ja halvempien rakennusmateriaalien syntymisestä. Rakennustarpeisiin on useita yleisimpiä tiilimuotoja:

 • Adobe - savesta ja erilaisista täyteaineista
 • Keraaminen - (yleisin) paistettua savea
 • Silikaatti - hiekasta ja kalkista
 • Hyper puristettu - kalkista ja sementistä
 • Klinkkeri - erityisestä paistettua savesta
 • Tulenkestävä (tulenkestävä) tulenkestävä savi

Keraaminen tiili (savi) tarkoitukseen jaettu julkisivu, tavallinen ja klinkkerin. Tavallinen tiili (zabutovochny) ei ehkä ole ihanteellinen geometria ja useimmiten sitä käytetään karkeiden seinien talojen, socles, autotallit, jotka ovat edelleen rappaus, maalattu ja suojattu edessä materiaaleja ja pinnoitteita. Sen väri on eri sävyjä punaisena.

Blitzistä (edessä) käytetään seinien rakentamiseen ilman, että ne viimeistelevät niitä tulevaisuudessa. Lisäksi on olemassa useita erityisiä julkisivuja, jotka kestävät suuria mekaanisia kuormituksia ja epäsuotuisia sääolosuhteita, ja niitä käytetään tavallisesti päällystysreitteihin, erilaisten säilytystorvien, portaiden, seinien rakentamiseen.

K-linkki on ihanteellinen sileä pinta, eri sävyjä punaisia ​​ja mustia värejä ja on erittäin tiheää.

Sika on kalkkihiilikiveä, jonka väri on vaalea. Silikaattitiili eroaa keraamisesta, koska se ei ole ammuttu valmistusprosessin aikana. Se on riittävän hygroskooppinen eikä sitä näin ollen käytetä sellaisten tilojen rakentamiseen, joita käytetään kosteissa ympäristöissä, kuten kellarissa ja kellareissa.

Silikaattilattiaa ei myöskään käytetä uunien, putkien, savupiippujen ja perustusten rakentamisessa, koska se kykenee melko heikosti kestämään ulkoisia tuhoisat kuormat.

O gneuopny on jaettu useisiin tyyppeihin, ja sitä käytetään korkeiden lämpötilojen, kuten uunien, tulisijojen, savupiippujen ja sulattojen, rakenteiden rakentamiseen. Yleisimpiä ovat tulikiveäiset tiilet, kellertävä sävy, joka on valmistettu erityisestä tulenkestävästä savesta (samot) ja toisin kuin tavallinen savi, joka helposti sietää korkeita lämpötiloja (jopa 1400 grammaa) sekä lukuisia lämmitys- ja jäähdytysjaksoja menettämättä voimaa.

Irpichi on täyteläinen (tyhjien tilavuus on enintään 25%), ontto ja huokoinen ontto. Uskotaan, että materiaalin syvennykset ja aukot paitsi vähentävät painoa, mutta myös lisäävät merkittävästi muurauksen yleistä lujuutta lisäämällä kosketusaluetta tiilen ja muurauslaastin välillä.

Tavallisimmat standardikoko: 250 - 120 - 65 mm (pituus - leveys - korkeus), niin sanottu ensimmäinen "normaali muoto" (1NF).

Laskettaessa työtä varten tarvittavan tiilen määrää käytetään tavallisesti "muotoa", jossa tiilen kokoa kasvatetaan 10 mm: lla (tämä on standardin hitsauspaksuus) eli 260x130x75 mm.

Seuraavassa on esitetty suoritettujen laskelmien luettelo, jossa on lyhyt kuvaus kustakin tuotteesta. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit ottaa meihin yhteyttä palautteella.

Yleiset tiedot laskelmien tuloksista

 • Rakenteen ympärys - Kaikkien seinien kokonaispituus otetaan huomioon laskelmissa.
 • Koko muurausalue on seinien ulkoseinän pinta-ala. Vastaa eristettä tarvitsevaa aluetta, jos sellainen on hankkeen aikaansaama.
 • T-seinämän paksuus - Valmiin seinän paksuus ottaen huomioon laastin liitoksen paksuus. Saattavat poiketa hieman lopputuloksesta riippuen muuraustyypistä.
 • Määrä - Tiilien kokonaismäärä tiettyjen parametrien mukaan seinien rakentamiseksi
 • Materiaalin yleinen paino - Tiilien paino ilman laasti- ja muurausverkkoa. Koko tilavuuden lisäksi on valittava toimitusvaihtoehto.
 • Kaikille ratkaisuille koko muuraustyölle - Kaikkien tiilien asettamiseen tarvittava laasti. Liuoksen tilavuuspaino voi vaihdella riippuen komponenttien ja lisäaineiden suhteesta.
 • Taipuisien liitäntöjen lukumäärän mukaan - Vaaditaan päällystekerroksen kiinnittämistä päälaakerin seinämiin. Joustavien liitosten pituus riippuu seinämän kokonaispaksuudesta ottaen huomioon eristyksen.
 • Kaikille riveille muurattuina ottaen huomioon saumat - Riippuu seinien korkeudesta, käytetyn materiaalin koosta ja muurauslaastin paksuudesta. Ilman laatikoita.
 • Kaikkien muurausverkostoon - tarvittava määrä muurausverkkoa metreinä. Sitä käytetään muurausrakenteen vahvistamiseen, lujuuden lisäämiseen ja rakenteen yleiseen lujuuteen. Kiinnitä huomiota vahvistettujen rivien määrään, oletus on jokaisen kolmannen rivin vahvistaminen.
 • Esimerkkipaino valmiiden seinien painosta - Lopullisten seinien paino kaikkien tiilien, laastien ja muurausverkostojen kanssa, mutta ottamatta huomioon eristyksen ja pinnoitteen painoa.
 • Kuormaa pohja seinistä - Lataa ilman huomioon katon ja lattioiden painoa. Tämä parametri on tarpeen säätää perustan lujuusominaisuudet.

Väliseinän materiaalin laskemiseksi on tarpeen aloittaa uusi laskenta ja määritellä vain kaikkien osioiden pituus, tiililattian seinien paksuus sekä muut tarvittavat parametrit.

Seinään asettui tiililattialaskuri

Kuinka laskea ratkaisun koostumus eniten? Jos päätät rakentaa oma autotalli tai pieni maalaistalo, silloin, jos et ole ammattimainen rakennusmestari, sinun on opittava valmistamaan laasti muuraukseen, mihin komponentteihin se olisi ja mihin se olisi. Laastin laskin auttaa sinua ratkaisemaan tämän ongelman.

Laskin tekee laskennan sekä tavallisille että vastakkaisille tiilille sekä erilaisille lohkoille, sekä käsin sekoitettaviksi että betonisekoittimille. Käyttää sitä on melko yksinkertainen.

Sinun on ensin päätettävä, millaista muninta sinulla on. Asettuminen voi olla rivoja, värähtelemällä tai ilman sitä korpulenteisesta tiilestä, lohkosta ja monista muista. Kun olet päättänyt muuraustyypistä, syötät sen laskimeen.

Sitten sinun pitäisi tietää, mikä merkitys ja liikkuvuus ratkaisu tähän tyyppiseen muuraus tarvitset. Syötä nämä tiedot myös laskimeen. Nyt sinun on arvioitava karkeasti liuoksen määrä, jonka olet laskenut. Sitten päätätte ratkaisun tekemisen käsin tai käytät betonisekoitinta. Myös betonisekoittimen tilavuus on tärkeä, joten valitsimme sen ja syötämme tiedot laskimeen. Kun päätimme betonisekoittimen tilavuuden ja syötimme tiedot laskimeen, meidän on tiedettävä, mitä sementtimerkkiä käytät. Sementin määrä liuoksessa riippuu palkkaluokasta, sitä korkeampi laatu, sitä vähemmän haluttu laasti.

Kun olet syöttänyt kaikki tiedot laskimeen, paina painiketta laskemalla ja saamme tuloksen. Poistumistilanteessa meidän pitäisi saada sekä liuoksen koostumus 1 m3: n seoksesta, komponenttien määrä sekä kilogrammoina että litroina, mikä helpottaa työskentelyä. Saamme myös kunkin yksittäisen erän koostumuksen, joka perustuu betonisekoittimen tilavuuteen tai liuoksen valmistamiseen käytetyn kapasiteetin ja tarvittavien määrien määrän.

Näin ollen muurauslaastin laskin on kaikkien saatavilla, ja se on melko helppo käyttää.

Sementin laskeminen tiilestä

Yksi rakentamisen tärkeimmistä materiaaleista on tiili.

Se on kestävä ja ympäristöystävällinen kivi, jolla on erinomaiset lämpöeristysominaisuudet. Koko rakennuksen laatu ja kestävyys riippuvat pystytettyjen rakenteiden laadusta. Laatu koostuu osista, kuten käytetyistä kivistä ja laastista. Laatusekoituksen valmistelemiseksi on tärkeää ymmärtää, kuinka paljon sementtiä tarvitaan tiilen asettamiseen.

Määritä komponenttien määrä

Sementtiprosentti on tiilien asettamiseksi. Se on erilainen erilaisten rakenteiden takia. Omien tuotemerkkien seokset ovat seinille, joilla on erilainen kantavuus:

 • Käytä yleensä suhdetta hiekkaan, joka on 1: 4.
 • Tämän seurauksena koostumuksessa sen on oltava läsnä suhteessa 1/5 osaan.
 • Esimerkiksi kuutiometrin paino on 1300 kg ja kustannus tässä tapauksessa 260 kg.
 • Tämän irtotavaran tarvitsema massa on useimmiten 80 kg.
 • Yhdellä m³: lla tarvitset noin 0,3 m³ liuosta. Tämä äänenvoimakkuus voi vaihdella riippuen kyseisen irtomyyntikomponentin ja muiden valittujen komponenttien merkistä.

Lisäksi otetaan huomioon laitteen seinämän kulutus. Tämä on tärkeää harkita, jos teet kaiken työn omalla kädelläsi. Kaikki on laskettava oikein.

Kuinka paljon materiaalia tarvitaan?

Materiaalien kulutuksen laskeminen

Tehtäessäsi rakennustyöt tarvitset aina runsaasti erilaisia ​​rakennusmateriaaleja.

Tämä johtaa vastaavien hankintakustannusten korvaamiseen:

 • Määritettäessä, kuinka paljon sementti menee tiiliin, rakennusmateriaalien kustannusten tuntemus auttaa. Rakennuksen koostumusta valmistelevan työn toteuttamisen aikana.
 • Se valmistetaan sekoittamalla ainesosat eri mittasuhteissa. Koostumuksen hinta riippuu pääasiassa tämän komponentin laadusta.
 • Näin ollen se ei ole vain tärkein, vaan myös kallein aineosa. Ja lopputulos riippuu suurelta osin sen laadusta.
 • Haluttu määrä on helppo määrittää. On paljon vaikeampaa ymmärtää, kuinka paljon sementtiä kulkee kuution muuraukseen. Tämä johtuu siitä, että se vie paljon ratkaisua. Lisäksi käytetään erilaisia ​​materiaaleja.

Laskelmien tekemiseksi sinun on selvitettävä sopiva määrä ratkaisua kuutiometriä kohden. Joten, jos käytetään 400 kiinteää tiiliä, tarvitaan noin 0,25 m³ laastia.

Brand-ratkaisuja

Myös ratkaisussa käytetty brändi otetaan huomioon.

Jos tunnet ratkaisusi tuotemerkin, voit helposti selvittää ihanteellisen äänenvoimakkuuden. Normaalikoulutus merkitsee brändin valintaa vahvuusvaatimusten mukaisesti.

Eri tuotemerkkien tarvitseminen eri kustannuksella:

 • Joten, M50 tarvitsee 178 kg ja M200 - jo 510 kg. Annettujen tietojen perusteella voit halutun volyymin tunnistaa itsenäisesti.
 • Kiinteälle yksittäiselle kivelle tarvitset 1/4 osaa vaaditusta liuoksesta 1 m³: n valmistukseen.
 • Esimerkiksi kivirakenteessa tarvitaan 20 kg tätä rakennusmateriaalia koostumuksen M10 valmistamiseksi.

Jos tiedät seoksen valmistuksen ja kulutuksen 1 m³: n kohdalla, voit helposti määrittää tarvittavan materiaalin määrän. Mutta jos et halua tehdä laskelmia, tutustu erikoistuneeseen SNiP: hen. Siinä on tarkkoja tietoja.

Kuinka laskea äänenvoimakkuus?

Useimmat nuoret rakentajat tekevät virheitä, koska he ovat kokemattomia.

Monet mieluummin ottavat huomioon hiekkajäämin väliset tyhjät.

On ymmärrettävä, että mineraalihöyrymateriaalin hiukkaset ovat suhteessa niihin olennaisesti pienempiä. Tästä syystä ne täyttävät aukot hyvin. Kuinka tehdä sementtiseinäkiven laskenta?

Betonimassan osuudet

Etkö osaa laskea sementin määrää tiilien asettamiseen?

 • Valmistettaessa 1 m³ seosta tarvitaan kolmasosa m³ tästä jauhemaisesta mineraalisesta aineesta ja 1 m³ hiekkaa.
 • Jos ei ole suhteessa, malli ei välttämättä ole tarpeeksi vahva.
 • Tämä johtuu tarpeesta täyttää hiukkasten väliset ontelot oikeaan määrään.

Jotta selvitettäisiin, kuinka paljon sementtiä kohti kuutiomuurausta tarvitaan, on tärkeää määrittää sideaineen merkki.

 • On myös tarpeen harkita, mitkä mallit aiotte rakentaa. Rakenteiden ja julkisivujen tukemiseen tarvitaan kiinteä koostumus. Sisäkäyttöön voidaan käyttää nestemäistä koostumusta.
 • Joissakin tapauksissa levittää koostumusta lisäämällä kalkkia. Mutta sitä käytetään usein sisätiloissa.

Haluatko tietää, kuinka paljon sementtiä tarvitaan tiilien asettamiseen?

Miten laskea ratkaisu

Tätä varten on tärkeää ottaa huomioon seuraavat tiedot:

 • Mittasuhteet.
 • Sauman paksuus
 • Mark.
 • Tehtyjen töiden määrä.
 • Seinämän paksuus

Jos tarvitset sementtiä laskemista varten, käytä yksinkertaista kaavaa:

 • Esimerkiksi pusseissa oleva seos painaa noin 50 kg. Siten sen tilavuus on 36 litraa.
 • Näin ollen 1,4 kg vastaa litraa. Tämä on tärkeää ymmärtää laskettaessa.
 • On huomattava, että 1000 litraa vastaa yhtä m³. Jos sementin laskeminen munivia tiilille tehdään suhteessa 1: 4, 1000 litraa jaetaan 4: llä ja kerrotaan sitten 1,4 kg: lla.
 • Tarvitset siis 350 kg, mikä vastaa 7 pussia. Jos suhde on 1: 3, on tarpeen jakaa 1000 litraa kolmella.

Sitten tulos kerrotaan 1,4 kg. Näin ollen ilmenee 9 pussia tai 466 kg.

Tiiliominaisuudet

Tämä rakennusmateriaali on monen vuoden ajan johtava asema verrattuna muihin komponentteihin.

Sitä käytetään usein erilaisten rakennusten rakentamiseen tarkoituksesta ja rakenneosista riippumatta. Tämän materiaalin tärkeimmät edut ovat rakennuksen lämpösuojaus, kestävyys ja ympäristönsuojelu.

Tämä on yksi vanhimmista materiaaleista, joita on testattu voimaa eri maissa ja eri aikoina. Siksi sitä pidetään yhtenä luotettavimmista.

Sitä käytetään paitsi tavallisten talojen rakentamisessa, myös uunien rakentamisessa, jossa usein tapahtuu yhteydenpito avotulella. Sen mitoiltaan se on toista vain vaahtolohkoille.

Tästä syystä jokaiseen m³: aan tarvitaan enemmän rakennusmateriaalia. Tämä johtaa siihen tosiasiaan, että myös sementin vaadittava sementtikappaletta kohti kasvaa.

Usein käytetty kivi onteloilla. Se voi olla sylinterimäinen tai rakoinen. Tällöin seoksen kulutus kasvaa 10-13%.

Lopussa

Jotta ymmärtäisit, kuinka paljon sementti menee tiilimuuraukseen, sinun on käytettävä erityistä kaavaa. Monin tavoin se on samanlainen kuin se, joka määrittää vaahtolohkojen seoksen tilavuuden.

On kuitenkin tärkeää huomata, että kunkin kuution osalta tarvitaan 0,3 m³ sekoitusta.

Loppusijoituksen sementin laskemista kohti lasketaan seuraavat tiedot:

 • 05 kg suhteessa 1: 4
 • 140 kg suhteessa 1: 3 kg.

Näin voit tehdä itsenäisesti kaikki laskelmat ja tehdä tarvittavat työt. Tärkeintä on tehdä kaiken selkeästi nykyisten ohjeiden ja käsikirjojen mukaan.

Muuten ratkaisu ei välttämättä ole riittävän kestävä, mikä voi vaikuttaa valmiin rakenteen laatuun. Jos sinulla on vielä kysyttävää, voit katsella videota tässä artikkelissa. Täällä opit oikeat toimet.

Voit kysyä asiantuntijoidemme kysymyksen.

Tiili on vahva rakennusmateriaali, joka on erotettu ympäristön turvallisuudesta ja erinomaisista lämpöeristysominaisuuksista. Mutta on tärkeää tietää etukäteen, miten ratkaisu käytetään tiilien sijoittamiseen.

Se on kestävä ja ympäristöystävällinen kivi, jolla on erinomaiset lämpöeristysominaisuudet. Koko rakennuksen laatu ja kestävyys riippuvat pystytettyjen rakenteiden laadusta. Laatu koostuu osista, kuten käytetyistä kivistä ja laastista. Laatusekoituksen valmistelemiseksi on tärkeää ymmärtää, kuinka paljon sementtiä tarvitaan tiilen asettamiseen.

Kestävän ja korkealaatuisen muurausrakenteen järjestämiseen on tärkeää noudattaa nykyisiä ratkaisuja sekoittamiseen. Sinun on pidettävä tarkkoja mittasuhteita. Mikä on hiekkaa ja sementtiä koskeva suhde hiekkateille?

Sementti on edellytys muurausseoksista, joihin lisätään lisäkomponentteja. Nykyaikaisessa rakentamisessa käytetään laajasti sementtiä. Muurauslaasti sisältää väkevöitä ja sementtiä (sementtiä tai kalkkia). Täyte on puhdasta hiekkaa ilman epäpuhtauksia.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Sementti on edellytys muurausseoksista, joihin lisätään lisäkomponentteja. Nykyaikaisessa rakentamisessa käytetään laajasti sementtiä. Muurauslaasti sisältää väkevöitä ja sementtiä (sementtiä tai kalkkia). Täyte on puhdasta hiekkaa ilman epäpuhtauksia.

Työprosessi ja muuraus arbolitovyh estää, se ei ole monimutkainen rakentaminen prosessi. Varsinkin jos tiedät arbolitan ominaisuudet ja ominaisuudet.

Rakennusten rakentamista parannetaan vuosittain. Jos aiemmin vain tiili- tai kuorikalli oli suositeltavaa, silloin kuonakivet ovat hyvin suosittuja. Sementtikappaleen asentaminen ei ole erilainen kuin tiiliteollisuuden tekniikka.

Kuinka tehdä ratkaisun koostumus munivia hiutaleita estää kaikki aloittelevat rakentajat, jotka ovat päättäneet laittaa oman talon omaan. Tällaisia ​​koostumuksia on useita.

Jotkut aloittelevat rakentajat eivät ymmärrä miksi rakennusmateriaalin muuraus vahvistetaan. Tällaiset teokset ovat melko suosittuja massiivisten rakennusten rakentamisessa.

Usein maanrakennuksen rakentamista käytetään sardeldi-betonilohkojen asettamiseen. Tämä materiaali on äskettäin tullut erittäin suosittu.

Kaikki kodin rakentaminen tapahtuu nykyaikaisten materiaalien ja tekniikoiden avulla. Tällä hetkellä suosituin keramiittibetoni. Se on erinomaiset ominaisuudet. Tärkeintä on valita oikea ratkaisu levitettävien savibetonilohkojen levittämiseen.

Laastin kulutus muuraukseen useimmilla rakentajilla laskee suunnilleen, mutta tässä on joitain hienouksia, jotka ovat erittäin tärkeitä harkitsemaan. Näin ollen liuoksen kulutusnopeus 1 m3: n muuraukselle voi olla erilainen, ja tätä käsitellään edelleen.

Sementin kulutuksen laskeminen tiilen laskemiselle

Jotta vältät aineen puutteen ongelman, sinun on tiedettävä sementin kulutus putoavien tiilien osalta. Loppujen lopuksi lujitettavien rakenteiden elementtien konsolidointi sementtisideaineen perusteella. Tällainen työkalu on valmistettava paikan päällä ennen työn aloittamista.

Murskaus tehdään sementtilaastilla, joka on laskettava huolellisesti ennen työn aloittamista.

Sementin laskeminen on myös tärkeää, koska sitä ei voida ostaa marginaalilla, koska ylimääräinen materiaali menettää nopeasti ominaisuutensa kosteuden ja ilman vaikutuksesta. Jos on mahdollista määritellä sementin kulutus kulmakiviä varten, se optimoi rakennuskustannukset (koska rakennusmateriaalien kustannukset vaikuttavat merkittävästi lopulliseen laskentaan).

Aineiden tarpeet määrittävät tekijät

Sementtiastian laskeminen tiilien osalta on laskettava etukäteen, koska jäämät nopeasti menettävät ominaisuutensa kosteuden vaikutuksen alaisena.

Sementin kulutus munivia tiilille riippuu kahdesta pääparametrista: seoksen rakenteesta ja sen tarpeista rakentamisen aikana. Muurausmateriaalilla voi olla eri sementtisisältö riippuen rakenteen tarkoituksesta (kantaja, sisäinen järjestelmä jne.) Ja vaatimuksia vastustuskykyisten tekijöiden suhteen. Tältä osin on olemassa kaksi päätyyppiä: sementti-hiekka ja sementti-kalkki-hiekka seos, eri osuudet ainesosista.

Laastin paino asennuksen aikana riippuu rakenteen rakenteesta ja itse tiilielementtityypistä. Seinämän paksuudelle on havaittu suora riippuvuus tarpeesta, joka ilmaistaan ​​tavallisesti rivissä asetettujen tiilien määränä. Tavallisin paksuus on 0,5, 1, 1,5 ja 2 tiiliä.

Kiinnityselementtien laastin tilavuus riippuu materiaalista, josta tiili on tehty, ja sen tyyppiä (kiinteä tai ontto). Sauman koko ja sen seurauksena rahan kulutus määräytyy tiilipalkin (normaali, punainen tai silikaatti) ja sen mitat (standardi, moduloidut) koostumuksen mukaan.

Sementtiseoksen koostumus

Rakenteiden tiilien seosten suhde.

Rakennettaessa tiilarakennetta käytetään tuotemerkkien ratkaisuja M50: stä M150: een riippuen järjestelmän vahvuuksista. Useimmiten yksityisessä rakentamisessa käytetään yksinkertaista kaksikomponenttista koostumusta - sementtiä hiekalla ja brändi M75 riittää. Tällöin sementin ja hiekan osuudet ovat 1: 3 (käytettäessä Portland-sementtiä M300). Muiden merkkien osalta oletetaan seuraavan suhteen:

 • M50 - 1: 5;
 • M100 - 1: 2;
 • M150 - 1: 1,5.

M100: n ja sitä suurempia yhdisteitä, joilla on korkea sideainepitoisuus, tarvitaan suuren lujuusjärjestelmiä (rakenteita) varten.

Sementtikomponentin kulutusta voidaan vähentää ottamalla käyttöön kestävämpiä Portland-sementtilaatuja M400 ja edellä. Joten, kun käytät tuotemerkkiä M400, voit ottaa suhdeluku 1: 4.

Kysymys siitä, kuinka laskea Portland-sementin määrä seoksessa eri pitoisuuksille, ratkaistaan ​​yksinkertaisesti. Esimerkiksi kun ainesosien suhde on 1: 3, sementtikomponentin tilavuus on ¼ kokonaisratkaisun liuoksesta, so. 0,25 m³ per 1 m³ seosta. Keskimääräisen materiaalitiheyden ollessa 1600 kg / m³ sementin tarve 1 m³ liuoksessa on 400 kg (kahdeksan vakiopussia 50 kg). Siten Portland-sementin M400 tilavuus on 1/5 osaa tai 320 kg / m³.

Sementin painon laskemiseksi on otettava huomioon saumojen leveys, kunkin kerroksen kohdistusaste ja muut tärkeät vivahteet.

Kokeneet rakennuttajat mieluummin käyttävät sementin, kalkin ja hiekan muovikompostointia suhteessa 1: 1: 3 (luokka M75 portlandsementti M300) tai 1: 1: 4 (portlandsementti M400). Sisäisille väliseinille käytetään koostumusta, joka vastaa laatua M50, suhteessa 1: 0,5: 4,5 (Portland-sementti M400).

Sementin vaaditun painon arvioiminen tehdään kuten edellisessä tapauksessa. Suhteessa 1: 1: 3 sementti M300 on 1/5 seoksen tilavuudesta tai 320 kg / m³. Portlandsementtiä M400 lisätään 1/6 kokonaistilavuudesta, joka on noin 0,17 m³, ts. 272 kg. Kun rakennetaan tiiliseinät huonosti vastuullisille kevytrakenteille (esimerkiksi ulkorakennukset), sementtisäästöt saavutetaan pienentämällä sen pitoisuutta suhteessa 1: 5 tai 1: 6.

Laastin kulutus

Jos lasketaan sementin tiheä paino tiettyyn tiiliin, sinun on otettava huomioon saumojen todellinen leveys, elementin geometrian vaihtelu, kunkin kerroksen taso ja muut prosessiparametrit. Tällainen laskelma on hyvin monimutkainen ja säädetty tilavuus poikkeaa vain muutamasta kilogrammasta standardin arvioidusta laskelmasta, joka ei ole merkittävä. Tässä suhteessa on tavanomaista käyttää yleistettyjä tietoja ratkaisun kustannuksista seinän osan rakentamiseksi yksikkötilavuudessa. Nämä tiedot perustuvat monen vuoden rakennuskäytäntöön.

Käytännössä on tavanomaista ottaa huomioon laastien kulutuksen riippuvuus seinän paksuuteen ja tiilen kokoon.

Brick Mortar Laskin

Rakenteen lujuus ja kestävyys riippuvat sementtiastian laatuominaisuuksista. Siksi on tärkeää hankkia etukäteen kaikki tarvittavat valmistusaineet. Laastin laskeminen munintaan tehdään sementin kulutuksen määrittämisen perusteella, jonka kosteussulkuominaisuudet edellyttävät työkappaleen tarkkuutta ja tehokkuutta seoksen epätyydyttävyyden välttämiseksi.

Muurauslaastin laskeminen riippuu projektista, tiili- ja brändisementistä. Tiilien seinien rakentamista varten käytetään yleensä seosta, jonka kovuus vaihtelee M50: n, M100: n alueella.

Järjestelmä laastien laskemiseksi tiiliä varten

Aluksi sementti-hiekan ytimen valmistaminen käsittää halutun sementtiasteen määrittämisen, jonka valinta riippuu suoraan valmiin koostumuksen aiotusta lujuudesta. Sen luokan on oltava kaksi, kolme kertaa seoksen kovuus. Joten, jotta saadaan sementtilaasti, jonka kovuus on M100, on välttämätöntä ostaa sementti tuotemerkkiominaisuuksista M200 tai M300. Rationaalisin ratkaisu olisi käyttää M400-tuotemerkkiä. Sen erityinen prosenttiosuus seoksen valmistuksessa mahdollistaa halutun lujuustekijän saavuttamisen.

Seuraavassa vaiheessa lasketaan muurauslaastin määrä, joka määritetään 0,25 m3: n virtausnopeuteen neliömetrillä. m tiilimuuraus.

Kuten käytännössä ilmenee, seinän asentamiseksi tarvitaan yksi tiili paksu, 0,21 kuutiometriä. ratkaisu. Kahden tiilen sijoittaminen edellyttää 0,23 m3 sementti-hiekkaseoksen kulutusta. On tärkeää ottaa huomioon riippumatta käytettävän liuoksen tyypistä (tavallinen kolmikomponentti, kalkki tai sekoittamalla pehmentimiä), tilavuuden virtausnopeus on sama. Samaan aikaan seoksen määrä riippuu tiilen rakenteellisista ominaisuuksista. Hänen ontto versio parantaa merkittävästi sementtilaastin kulutusta.

Laskin laastin laskemiseksi kytkimestä mahdollistaa laskennan suhteessa sementtiseoksen kokonaistilavuuteen. Tuloksen luotettavuus määräytyy seinien, ikkunoiden ja oviaukkojen koon määrittämisen tarkkuuden perusteella. Betoniseinien hihnojen läsnäolo määrää niiden korkeuden laskemisen yleisimmistä mittauksista.

Laskennalle on tarpeen asettaa seinien pituuden ja korkeuden parametrit metreinä, muurauksen paksuus, joka määritetään tiilen paksuuden perusteella.

Rakentamisen online-laskin tarjoaa mahdollisuuden nopeasti ja kätevästi laskea sementtilaasti. Lisäksi tiilimuodon kulutuksen määrittäminen auttaa sinua navigoimaan muurauksen toteutuksen kustannukset ja tekemään tarvittavan budjetin rakennuksen rakentamiselle.