Online-laskin, joka laskee betonin monoliittisen kaistaleen koon, raudoituksen ja määrän.

Tämän online-laskimen avulla voit laskea betoni-, vahvistus- ja muuntolevyjen määrän betonirakenteen järjestämiseen. Lisäksi laskin tuottaa kattavan laskelman materiaalien kustannuksista. Ennen kuin valitset säätiön tyypin, muista kuulla asiantuntijoiden kanssa, onko tämä tyyppi sopiva oloasi. Ohjeita työskentelyyn laskimen kanssa.

Kun työskentelet, kiinnitä erityistä huomiota syötettyjen tietojen mittayksikköihin!

Laskentatulokset

Jos laskin osoittautui hyödylliseksi sinulle, napsauta yhtä tai useampaa sosiaalista painiketta. Tämä auttaa suuresti sivuston jatkokehittämistä. Kiitos paljon.

Ohjeita työskentelyyn laskimen kanssa

Tämä online laskin auttaa sinua laskemaan:

 • säätiön pohjan pinta-ala (esimerkiksi määrittämään vedenpitävyyden määrä valmiiden perustusten peittämiseksi)
 • koko betonin täyttämiseen tarvittavan betonin määrä määritetyillä parametreilla. Koska tilatun betonin määrä voi poiketa hieman varsinaisesta sekä kaatumisen aikana tapahtuvan tiivistymisen vuoksi, on tarpeen tilata 10% marginaali.
 • raudan määrä, painon automaattinen laskenta sen pituuden ja halkaisijan mukaan
 • muottipinta-ala ja sahatavaran määrä kuutiometreinä ja levyinä
 • vaadittu määrä materiaaleja betonin - sementin, hiekan ja murskattujen kivien valmistukseen
 • samoin kuin kaikkien rakennusmateriaalien arvioidut kustannukset

Vaihe 1: Ensin - valitse, minkälainen säätiö projektin mukaan. Aseta sitten säätönauhan pituus, leveys, paksuus ja korkeus. Oikein suunnattu auttaa liitteenä olevia piirroksia, kaavioita.

Vaihe 2: Seuraavaksi täytetään kentät laskemaan vahvistus ja muotti. Laskettaessa raudoitusta on tarpeen määrittää tulevaisuuden vahvistuskammion parametrit. Määritä muottiin määrät leikattujen levyjen mitat.

Vaihe 3: Betonin laskemisen yhteydessä on pidettävä mielessä, että sementin määrä, joka tarvitaan yhden kuutiometrin betonin valmistamiseksi, on erilainen jokaisessa yksittäisessä tapauksessa. Se riippuu sementin tuotemerkistä, halutusta betonituotemerkistä, täyteaineiden koosta ja mittasuhteista. Sementin, hiekan ja raunioiden mittasuhteiden ja määrien oletusarvot annetaan viitteinä, kuten sementinvalmistajat yleensä suosittelevat. Voit muuttaa näitä arvoja tarpeidesi mukaan.

Vaihe 4: Laskettaessa rakennusmateriaalien kustannuksia, huomaa, että hiekkaa ja murskattua kiveä laskimessa on merkitty 1 tonniin. Samassa hinnastossa hinta ilmoitetaan useimmiten kuutiometrissä. Joten laske uudelleen hinta tonniksi hiekkaa ja raunioita, jotka olet itsenäisesti tai tarkista myyjien kanssa. Joka tapauksessa laskelma auttaa edelleen selvittämään säätiön rakennusaineiden arvioidut kustannukset.

Suunnittelussa, älä unohda johtoja neulomalla vahvistusta, kynsiä tai itsekierteittäviä ruuveja muottiin, rakennusmateriaalien toimitukseen, kaivamiseen ja rakennustöihin.

Tape-säätiö tee se itse

Säätiö on maanalainen osa rakennusta tai rakennetta, joka vastaanottaa kuormia ja siirtää ne maahan. Suosituin rakennustyypin talojen rakentamiseen pidetään nauhan perustana. Tällainen liuskatalojen yhteinen käyttö johtuu sen monipuolisuudesta ja kohtuullisista kustannuksista. Ennen rakentamisen aloittamista sinun täytyy tehdä valinta matalan syvyyden ja syvälle asetetun liuskajohdon välillä.

Matala nauhasisäätiö

Matala säästö säästää sekä talousarviota että aikaa. Ja työvoimakustannukset ovat huomattavasti pienemmät, koska sen rakentaminen ei edellytä syvää kuoppia. Tätä säätiötä käytetään pienen alueen kevyeen rakentamiseen:

 • puutaloja
 • höyrykarkaistut betonirakenteet tai rakennukset, jotka on valmistettu hiutaloitua betonia ja vaahtobetonilaatikoita, joiden korkeus on enintään 2 kerrosta
 • monoliittiset rakennukset kiinteällä muottialueella
 • pieniä kivirakenteita

Matalan kellarin syvyys on puolet metristä.

Upotettu nauhaosasto

Tätä perustusta käytetään rakenteiden rakentamiseen raskailla seinillä, betonilattialla, kellarilla tai maanalaisella autotallilla. Säätiön perustuksen syvyys on laskettava etukäteen. Ensinnäkin on määriteltävä maaperän jäädyttämisen taso, vähennä sitten 30 cm ja asetettava säätiö jo tässä syvyydessä.

Valmistelu työstä

Jotta itsenäisesti rakennettaisiin nauhan säätiö, sinun on ensin suoritettava tarkka suunnittelu. Huolellisten laskelmien tarve selittyy sillä, että säätiö on yksi rakennuksen tai talon tärkeimmistä rakenteellisista elementeistä. Rakennuksen alussa tehdyt virheet voivat aiheuttaa kielteisiä seurauksia talon toiminnan aikana.

merkki

Merkintä tehdään, aiheuttaen kentällä sekä ulkoisen että sisäisen rajan. Tätä varten on parasta käyttää lujitusta ja köyttä tangot tai palkit, mutta tehokkaampaa käyttää erityislaitteita, kuten lasertasoja. Muista, että suuret virheet merkinnässä vaikuttavat merkittävästi valmiiden rakennusten ulkonäköön.

Jotta voit saavuttaa täydelliset tulokset, tarvitset:

 • määritä pystytetyn rakenteen akseli
 • käytä luodinviivaa, merkitse kulma, vedä köysi 90 asteen kulmassa 90 asteen kulmassa
 • käytä neliöä toisen kulman määrittämiseksi
 • Tarkista kulmat keskittyen lävistäjäksi. Jos testi antoi myönteisiä tuloksia - vedä köysi niiden väliin
 • ottaa sisäisen merkinnän, vetäytyessään ulkoisesta merkinnästä tulevan säätiön paksuuden etäisyydellä

Kun olet lopettanut merkinnän, tutki pinnan pudotukset rakennustyömaalla ja valitse syvennyksen syvyys alhaisin piste ja sulje ero säätilan korkeuteen. Jos rakennuksen on tarkoitus olla pieni, kuopan syvyys voi olla 40 cm.

Laitteen tyyny ja vedeneristysnauha

Lopullisessa kaivannossa tulisi asettaa hiekkipyyhkeitä lisäämällä soraa. Kunkin kerroksen suositeltu korkeus on 120-150 mm. Sen jälkeen jokaisen kerroksen täytyy olla vuodatettu vedellä ja painettu tiheyden lisäämiseksi. Lopullisen tyynyn eristämiseksi sinun on asetettava vahva vedenpitävä kalvo siihen.

Muottipalkin perustaminen

Muotti on yleensä tehty höylättyjä levyjä, joiden paksuus on noin 40-50 mm. Voit käyttää liuskekiviä tähän tarkoitukseen.

Kun asennat muottien, hallitse pystysuuntaisuutta. Rungon suositeltu korkeus maanpinnan yläpuolella on 30 cm. Pieni pohja on tarpeen rakentaa. Asbesti-betoniputket asetetaan muottipesään rakennuksen viemäriverkkoon ja vesihuoltoon.

Aseta muovilevy betonin ja muottipesän väliin suojaamaan muottien likaantumista.

Rebar laittaminen

Seuraava vaihe on venttiilien asennus. 10-12 mm: n poikkileikkaukseltaan lujittavat sauvat on sidottu erityisellä neuloverkolla siten, että neliösolujen sivut ovat 30-40 cm. Vahvistin voi olla joko teräs tai lasikuitu.

Hitsauskoneen käyttöä ei suositella vahvikkeen kiinnittämiseksi korroosion estämiseksi hitsauspisteissä. Kun asetat tangon kaivantoon, tarkkaile reunojen reunoja. Suositeltu offset on 50 mm.

Ilmanvaihto ja viestintä

Seuraavaksi on välttämätöntä säätää säätö ilmanvaihtoa ja tarjota teknisiä aukkoja tiedonsiirtoon rakennukseen. Ota asbestisementtiä tai muoviputkea ja kiinnitä se kiinnittimeen.

Teipin pohjan täyttö betonilla

Täytä betonista asteittain. Kerrosten paksuus on 15-20 cm, jotta vältetään aukot ja lisää kokonaislujuutta, kerrokset kerrotaan erikoistyökalulla - puukosketin tai syvä värähtelijä.

Voit tilata valmisbetonia tehtaalta tai tehdä se itse betonisekoittimen avulla. Suositeltu osuus sementistä, hiekasta ja raunioista on seuraava: 1: 3: 5.

Kerrokset eivät saisi poiketa koostumuksesta. Kylmällä säällä käytä betonilämmittintä ja kylmänkestäviä lisäaineita kuumalla säällä - kaada betonia veteen.

Työn suorittaminen

Betonin kaatamisen päätyttyä se on suljettava kalvon avulla kuivumisen estämiseksi ja jätä voimaa vähintään 2 viikkoa.

Online-laskin laskea sementin tarve säätiölle

Otamme huomionne online-laskimen, jolla lasketaan sementtiä, hiekkaa, soraa (roskaa) ja vettä kaistaleiden, laattojen tai paalujen perustuksiin.

Laskennan jälkeen voit määrittää seuraavat tiedot:

 • Säätiön määrä.
 • Perusalue.
 • Sementin, hiekan ja soran suhde betoniin.
 • Kuinka paljon kuutiometriä kohti tarvitaan betonia: sementti (kg), hiekka (kg), sora (kg), vesi (litraa).
 • Kuinka monta materiaalia tarvitaan koko perustukselle: sementti (kg), hiekka (kg), sora (kg), vesi (litraa).
 • Kuinka monta kuutiometriä levyjä tarvitaan muottiin.

Ennen laskemista suosittelemme lukemaan ohjeet.

Talon tukipohjan asennus on tärkein toiminto, joka määrittää sen kestävyyden. Erikoisuus rakentamisen tavoitteena on, että se on täytettävä kerralla, joten tarkasti laskea sementin perusta laskin ei ole tärkeä vain kustannuksiltaan optimoinnin, mutta myös teknisesti. Suunnittelun ja arviointitietojen muodostamistyön laatu vaikuttaa pitkälti rakentamisen tehokkuuteen.

Ennen laskemista hiekkapaperin massan osuuteen betoniin, sinun on määriteltävä sen tarve. Säätiöt tulevat eri muodoille, mutta suosituin on teippi käänteisen "T": n muodossa tukikannalla. Oletetaan, että muotoilumuoto on tässä muodossa leveys 70 senttimetriä tukitasossa. Tukiosan paksuus on 30 senttimetriä.

Hankkeen tukipohjan korkeus on 1 metri. Laakerin osan poikkileikkaus voi tässä tapauksessa olla 50 cm, mikä riittää asentamaan kaksikerroksisen hirsitalon. Lisäksi, yhdessä kehäosan kanssa, sinun on täytettävä kaikki rakennuksen seinät ja tuettava niitä uunin tai tulen alla.

Vaihtoehtoisesti sinun on laskettava kunkin elementin täytteiden määrä ja tiivistää tulokset, kun otetaan huomioon tarve rakentaa samanaikaisesti koko tukipohjan kokonaisuutena. Seuraavaksi sinun on tehtävä laskelma betonin valmistukseen tarkoitettujen komponenttien tilavuudesta, joiden merkki on täytettävä suunnitteluasiakirjat.

Suhde, jota käytetään yleisimmin valmistamiseksi betonin, se näkyy 1: 3: 5 tai 1: 4: 4 (Portland-sementti / hiekka / sora), mutta suhde ei oteta huomioon kosteutta tai osa komponenteista. Tuloksena olevan tuotteen laatu riippuu näistä tiedoista. Jotta saataisiin tarkempi suhde voi hyödyntää taulukoita internetistä, mikä mahdollisti tarkkaa tietoa, mutta ne eivät takaa vastaanottamisesta laadukkaita betonia.

Internet tarjoaa lukuisia laskimia, jotka auttavat määrittämään sementin ja hiekan määrän talon perustana enemmän tai vähemmän tarkasti projektin mukaisesti. Laskentaperusteena on tietoa betonin muotoiluasteesta. Tuloksen saamiseksi otetaan huomioon seuraavat tiedot:

 • betonikiekon leveys;
 • maanalaisen osan syvyys;
 • kellarin korkeus;
 • nauhan tukipohjan pituus väliseinien suhteen.

Kehittyneemmät online-laskimet tarjoavat lisätietoa tarvittavista materiaaleista, kuten:

 • Lasketaan venttiilipalkkien lukumäärä eri materiaaleista.
 • Neuletiheyden kokonaispituus ja brändi.
 • Suositellut materiaalit ja niiden määrä suunnittelun kokoonpanoon perustuvien muottien valmistuksessa.

Tällaiset laskimet ovat hyviä sementin ja muiden materiaalien kustannusten alustavaan laskemiseen säätiön valmistuksessa. Kiinnitä kuitenkin huomiota ongelman toiselle puolelle. On tarpeen asettaa useita kymmeniä kuutiometrejä betonia, joka on valmistettava ja kaadettava yhteen askeleseen.
Asennettaessa sinun on käytettävä erikoistunutta värähtelylaitteistoa ratkaisun sulkemiseksi. Tarve käyttää välineitä horisontaalisen tukipinnan säätämiseksi. Kaatamisen valmistelemiseksi on tarpeen järjestää hiekkaa ja soraa sisältävä salaojakerros, joka on myös tiivistettävä tiiviisti värähtelevillä levyillä.

Kun otetaan huomioon valmistelutoimien monimutkaisuus, joka vaihtelee kaivamalla kaivantoa säätiölle ja lyhyet määräajat säätiön täyttämiselle, harkitaan mahdollisuutta järjestää sopimus. Tällöin kaikki työtä tekevät ammattilaiset, jotka omistavat koko laitteiston, ammattitaidon ja teknologian kokonaisuuden.

Strip-säätiö

Lataa, tallenna tulos.

Valitse tallennusmenetelmä

tiedotus

Nauhaosasto on korkealaatuisten, vahvojen betonilohkojen esivalmistettu tai monoliittinen pohja, joka on sijoitettu tulevan rakenteen kehälle samoin kuin tukirakenteiden alueilla. Nauhatulostuksen muodostuminen ei edellytä raskaiden rakennuslaitteiden osallistumista, mutta se vaatii ratkaisun ja mittaustoimien absoluuttista tarkkuutta. Interaktiivinen hihnan pohja laskin mahdollistaa hiekan, sementin ja raunioiden nopean ja tarkan laskemisen betonin valmistuksessa käsin, teipin koon sekä vaahtobetonin tai hiilihapotetun betonin talon pohjan rakenteen ja vahvistamisen parametrit.

Edut online-hihnan pohja laskin

 • Säästää aikaa, hermoja, vaivaa ja rahaa arvioitaessa rakennusmateriaalien hankintaa.
 • Voit arvioida luovan toiminnan määrää sekä ennustaa teippityypin perustuksen muodostumisen ajoituksen.
 • Lujittavan ja betonin parametrien pätevä laskenta takaa rakenteen sisäisen kehyksen voimakkuuden ja luotettavuuden.
 • Kyky laskea välittömästi parametrit monoliittisille tai esivalmistetuille, syväpohjaisille tai syvälle säädetyille teippityypeille.
 • 2D- ja 3D-visualisointivaihtoehtoja voit tarkastella visuaalisesti laskettujen manipulaatioiden riittävyyttä ja tehdä tarvittavat muutokset ajoissa.

Tehtävät, jotka laskin ratkaisee

Raudoituksen laskeminen nauhalevyssä auttaa määrittämään raudoituskotelon kokonaispituuden ja painon sekä poikittaisten ja pitkittäisvaurioiden vähimmäishalkaisijan, lujitushihnojen rivien lukumäärän, puristimien nousun ja päällekkäisyyksien määrän. Laskelmat tehdään SP 52-101-2003: n sääntöjen mukaisesti.

Betonin laskeminen nauhateollisuudessa antaa tietoa hiekka-, sora- ja sementtimääriosuuksista sekä päärakennusmateriaalin painosta kaistaleperän kaatamiseksi. Laskentatulokset mahdollistavat kompetenssien jakamisen ja kompetenssin jakelun rakenteen segmentteihin.

Muottien laskenta määrittää kehän kokonaispituuden sekä vahvistetun betoninauhan pohjan ja ulomman sivupinnan.

Online-laskin, jolla voit laskea teippisää, toimii täysin ilmaiseksi. Jos sinulla on kysyttävää, kirjoita huomautuksia hieman alemmaksi - me varmasti auttavat sinua.

Kuinka lasketaan säätiö (laskin)?

Rakennuksen rakentaminen alkaa projektin kehittämisestä, määrittelee materiaalien tarpeellisuuden ja laskee arvioidut kustannukset. Ennen työskentelyn aloittamista on tärkeää valita perustan tyyppi ja rakenne, joka varmistaa rakenteen vakauden ja kestävyyden. Tietokoneen perustekniikan tuntemuksen ansiosta laskin antaa nopeasti laskea betonin määrän sekä määrittää teräsvahvistustarvetta ja muita tarvittavia materiaaleja. Laskelmissa voit käyttää säätiön online-betonilaskin tai tehdä itsenäisesti laskelmia.

Kuinka lasketaan talon säätiö

Kuinka määritellä oikein materiaalin kulutus säätiössä - valmistautua laskelmien toteuttamiseen

Ennen rakennustöiden aloittamista on tärkeää määrittää oikein rakennusmateriaalien tarve. Näin voit suunnitella kustannusten määrän ja käyttää järkevästi käytettävissä olevia taloudellisia resursseja. Koska talojen rakentamista edeltää perustuksen rakentaminen, on alkuvaiheessa tarpeen laskea perustan täyttämiseen tarvittava betoniseoksen määrä. Peruslaskennan suorittamiseksi tarvitaan laskin.

Kustannuslaskentaa voidaan tehdä eri tavoin:

 • valmiin ohjelman avulla. Ammattikäyttöön tarkoitettujen säätiöiden lasku laskin auttaa nopeuttamaan laskelmia;
 • suorittaa laskenta käsin. Yksinkertaisen laskimen avulla on helppo laskea betonin määrä säätiössä suurella tarkkuudella.

Laskennassa on otettava huomioon, että betoniliuoksen määrä mitataan kuutiometreinä eikä litroina tai tonnilta. Tästä johtuen laskentamenetelmässä saavutamme betonikoostumuksen tilavuuden eikä painoa. Ennen laskujen aloittamista on määriteltävä alustan tyyppi ja rakenne.

Tätä varten sinun on suoritettava useita toimintoja:

 • suorittaa geodeettisia tutkimuksia. Ne auttavat määrittämään pohjaveden pinnan, maaperän ominaisuuksien ja syvyyden syvyyden.
 • määritä pohjaan vaikuttava kuorma. Se auttaa sinua laskemaan oikein ja nopeasti laskentataulun sivustolle lähetettyyn talon laskimeen.
Laskeminen pohjan esimerkki kylpy 6 × 4 metriä

Laske laskentaan perustuvan säätiön laskemisen jälkeen seuraavat tiedot:

 • rakennustyypin tyyppi. Ammattimaisen ohjelman avulla voit laskea nauhapohjan, laattapohjan ja pylväsrakenteen;
 • säätiön muoto ja koko. Kokoonpano ja mitat riippuvat rakennuksen ominaisuuksista, todellisista kuormista ja maaperän ominaisuuksista;
 • tuotemerkki, jota käytetään konkreettisen liuoksen kaatamiseen. Se valitaan mekaanisten kuormitustasojen mukaan;
 • maaperän jäädytysaste. Se määritetään rakennuskohteen alueellisen sijainnin perusteella.

Syöttettyjen tietojen täydellisyydestä riippuu ratkaisulaskennan oikeellisuus sekä materiaalien kulutus.

Mitkä lähdetiedot lasketaan laskimessa talon perustan laskemiseen

Jotta voidaan määrittää kokonaiskustannukset ja laskea tarvetta materiaaleja, on tärkeää ymmärtää, kuinka laskea talon perusta.

Laskin, jolla laskutoimitus suoritetaan, käsittelee suuren joukon tietoja kustakin perustyypistä:

 • nauhan pohjaan perustuen, on otettava huomioon nauhan mitat sekä sen kokoonpano;
 • sarakepohjalle jalostetaan tukijärjestel- mien lukumäärää, niiden pituutta, poikkileikkauksen kokoa ja uppoamisvyöhykettä;
 • monoliittisen laatan muodossa on otettava huomioon pohjan paksuus, pystytettävän rakenteen alue sekä kehyksen rakenteelliset ominaisuudet.
Määritelmä ja tulokset kiinteän perustan laskemisesta

Kun materiaalit lasketaan säätiölle, laskin pystyy antamaan seuraavat tiedot:

 • vaaditun betoniliuoksen määrä;
 • baarimittari (m) ja kokonaisvahvistuspaino (kg);
 • kehyksen raja-alue;
 • kuormitus maahan;
 • puun tarve muottien valmistukseen.

Verkkolaskennan tulosten mukaan voit myös saada tietoa paikkatietokehon koosta.

Talon nauhateoksen laskeminen - laskin

Betonimassan tilavuuden määrittämiseksi ja materiaalien tarpeiden laskemiseksi on tärkeää tarkastella seuraavia seikkoja:

 • pohjan pituus, joka vastaa rakennuksen kehää;
 • nauhan leveys, jonka tulisi ylittää seinien paksuus 10-15 cm;
 • maaperän tunkeutumisaste maaperään.
Nauhapinnan laskeminen

Näiden arvojen kerrottuna saamme perusalustan tilavuuden, joka vastaa betonin kuutiota. Tietäen kuutiometrin raudoitetun betonin massan, joka on 2,4-2,5 tonnia, perusmassan paino on helppo saada. Tätä varten sinun on kerrottava kokonaiskapasiteetti kerrallaan yhden kuutiometrin painosta. Suoritettaessa laskelmia käsin on pieni virhe 6-8%. On tärkeää laskea ratkaisu pohjaan tarkasti. Laskin, jota voidaan käyttää verkossa, tarjoaa tällaisen mahdollisuuden.

Materiaalien laskeminen saraketyypin pohjalta

Kun rakennat pylväspohjaa, on tarpeen laskea oikein talon pohja.

Verkkolaskuri käsittelee seuraavat tiedot:

 • tukipylväiden lukumäärä;
 • halkaisija ja korkeus paaluilla;
 • maanpinnasta sijaitsevan tuen laajennetun osan mitat;
 • grillataulun mitat;
 • grillattavan rakenteen kokoonpano;
 • käytetyn betoniseoksen merkki.

Käytettävissä olevien tietojen avulla paalusäätiön suunnittelutoiminnoista ja -määristä on mahdollista suorittaa laskelmat manuaalisessa tilassa. Tätä varten on määritettävä yhden tuen määrä ja kerrotaan arvot, jotka saadaan kokonaisten paalujen lukumäärän mukaan. Grillitilavuus lasketaan samalla tavalla kuin teippi. Lisäämällä tukien tilavuutta grillattavan tilavuuden avulla saavutamme paalarakenteen kokonaistilavuuden. Nyt laskea betoni määrä ei ole vaikeaa.

Betonilaskuri säätiölle monoliittisen levyn muodossa

Monoliittisen laattarakennuksen suunnittelussa kehittäjät joutuvat kohtaamaan ongelman laskemalla betonin määrää säätiössä.

Laskimella voit nopeasti määrittää betonimassan kulutuksen sen jälkeen, kun seuraavat parametrit on otettu käyttöön ohjelman vastaaviin sarakkeisiin:

 • pohjalevyn pituus;
 • pohjalevyn leveydet;
 • raudoitetun betonipohjan korkeus.

Laskelmien suorittaminen manuaalisesti, voimme laiminlyödä äänenvoimakkuuden, jota vahvistuskammio käyttää. Sinun tarvitsee vain moninkertaistaa rakenteen mitat ja saada sen tilavuus, joka vastaa suunnilleen konkreettisen koostumuksen tarvetta. Tarkempien arvojen saamiseksi on käytettävä ohjelmamenetelmiä.

Laskutoimitusmateriaalien laskenta (laskin) - määritetään sementin tarve

Betoniratkaisua valmistettaessa käytetään eri laatuja sisältävää sementtiä. Rakennusrakenteiden lujuus, luotettavuus ja kestävyys riippuvat betoniseoksesta tuotetun Portland-sementin ominaisuuksista ja määrästä. Materiaalin laskemisen pohjalla laskin, joka on erikoisohjelma, käsittelee alkutietojen sarjan ja kertoo, miten perustasolle tarvitaan sementtiä.

Materiaalilaskin monoliittiselle pohjalevylle

Vertailutietojen avulla voit määrittää itsenäisesti sementin määrän betoniliuoksen valmistamiseksi. On tärkeää tarkastella sitä osuutta, jonka mukaan hiekkaa, sementtiä ja murskattua kiveä sekoitetaan. Tämä suhde on 3: 1: 5. Betoniliuos muodostuu yhdeksästä osasta, joista yksi on Portland-sementti.

Tämän suhdeluvun perusteella määritetään eri sementtityyppien lukumäärä betonikuopasta kohti:

 • M100: a käytetään 160 - 200 kg: n määränä;
 • M150 tarvitsee 200-220 kg;
 • M200 lisätään 240-280 kg: n rajoissa;
 • M250: a annetaan 300 - 30 kg.

Portland-sementin brändin kasvaessa sen määrä betonirakenteen kuutiometrissä kasvaa ja se on:

 • M300 - 320-380 kg;
 • M400 - 400-420 kg;
 • M500 - 510-530 kg.

Näiden tietojen avulla voit määrittää itsenäisesti sementin tarpeen tarkkuudella. Tarjolla on myös erityinen verkko-ohjelma, joka suorittaa viivyttelemättömiä laskelmia valmiin betonin, betonimerkin ja käytetyn sementtityypin käyttöönoton jälkeen.

Lasketaan talon säätiö - kustannuslaskin

Kun olet päättänyt laskeutumismenetelmän käyttämisestä käytetyn betoniliuoksen ja portland-sementin määrän laskemiseksi, voit selvittää säätiön rakentamisen kokonaiskustannustason.

Kokonaiskustannuksiin sisältyvät seuraavien materiaalien hankintakustannukset:

 • keskikokoinen joki tai louhos hiekka;
 • Portland sementti tarvitaan merkki;
 • srednefraktsionnoy sora.

Sinun on myös otettava huomioon ostokustannukset:

 • teräsvahvike kehyksen valmistukseen;
 • levyt, vanerilaudat tai metalli kokoonpanoon;
 • neulelanka, jota käytetään teräsvaijereiden liittämiseen;
 • laitteisto, jota käytetään muottirakenteen kokoamiseen.

Laskennan tärkeä osa on kuljetuskustannukset, jotka liittyvät tarvittavien materiaalien toimittamiseen rakennustyömaalle.

johtopäätös

Laskettaessa kustannuseriä perustuksen rakentamisessa voit määrittää tarkasti kustannusten kokonaismäärän. Voit käyttää valmiita ohjelmistotuotteita tai tehdä laskelmia omasta. On tärkeää hallita tekniikka, joka antaa oikean tuloksen. Oikea-aikaisen budjetin suunnittelun ansiosta voit jakaa rahaa tasaisesti ja varmistaa järkevä käyttö.

Säätiön laskenta

Verkkolaskuri laskee talon ja muiden rakennusten perustaksi tarvittavan materiaalin. Laskenta tehdään riippuen siitä, minkä tyyppistä betonia käytetään säätiön rakentamiseen.

Laskimessa sinun täytyy asettaa tarvittavat parametrit, se on: kehä; maanalainen syvyys ja antenniosan korkeus; leveys ja laatu. Laskennan jälkeen saat vaaditun määrän betonia kuutiometreinä, hiekan määrä ja rauniot. Siinä otetaan huomioon myös vaadittavat vahvistuskerrokset ja laattojen lukumäärä muottiin.

Materiaalin suhde materiaalin merkkiin riippuen sementtiä M-400 käyttäen

Nauhapinnan laskeminen

* Rebar-laskenta

Jaa ystäviesi kanssa ilmainen online-laskin!

Miten lasketaan säätiö?

Yksinkertainen online-laskin raudoitetun betoniperustuksen laskemiseksi laskee säätiön rakennusaineiden tarkan määrän. Aloita laskeminen nyt!

Tape-säätiö tee se itse

Monoliittisen nauhan perustuksen rakentaminen on yksinkertaista, päinvastoin kuin pylväs- tai laattaperusta. Pohja on teräsbetoniliuska, joka kulkee talon ulko- ja sisäseinien alle. Tällainen säätiö vaatii työpanoksen lisäämistä ja rakennusaineiden suurta kulutusta verrattuna paalusäätiöön. Nauhateoksen rakentamista käytetään tiiliseinien, betoni- tai kiviseinien sekä raskaiden kattojen (teräsbetoni tai metalli) talojen kanssa. Nauhan vahvistettu pohja on ihanteellinen taloja, joissa on kellareja ja kellareja, koska vahvistetun pohjan seinät muodostavat kellarin seinät. On syytä muistaa, että talon rakentamisen nollakierros on lähes aina kallis vaihe, ja sen kustannukset kattavat joskus kolmasosan koko talon kustannuksista. Suosittelemme, että rakennusaineiden laatua ja määrää ei säästetä.

Online-säätiö lasketaan

Online-ohjelman avulla voit helposti laskea materiaaleja matalille nauhalevyille.

Saat tarkat tiedot vaaditusta betonin tilasta, raudoituksen määrä metreinä ja sen paino, sekä sahatavaran määrä muottiin ja kaikkien kiinteiden perustusten pintojen alue. Tästä seuraa, että ohjelma antaa sinulle piirustuksen liuskajohdosta.

Sementin laskeminen säätiö laskimessa

Online-laskin, joka laskee betonin monoliittisen kaistaleen koon, raudoituksen ja määrän.

Laskimen käyttötarkoitus

Online-laskin monoliittinen nauha-pohja on suunniteltu laskemaan koon, muottien, raudoituksen lukumäärän ja halkaisijan sekä betonien määrän. Selvitä asianmukainen säätiö, ota yhteyttä asiantuntijoihin.

Kaikki laskelmat suoritetaan SNiP 52-01-2003 "betoni- ja betoniteräsrakenteiden", SNiP 3.03.01-87 ja GOST R 52086-2003 mukaisesti

Nauhateos on monoliitti suljettu raudoitettu betoniliuska, joka kulkee rakennuksen kunkin tukiseinän alle ja jakaa kuorman koko nauhan pituudelle. Estää sumentumisen ja muutoksen rakennuksen muotoon maaperän nurjahduksen vuoksi. Pääkuormat keskittyvät kulmiin. Se on suosituin tyyli muiden yksityisten talojen rakentamisen perustaksi, koska sillä on paras kustannusten ja tarvittavien ominaisuuksien yhdistelmä.

On olemassa useita erityyppisiä nauhan perustuksia, kuten monoliittista ja esivalmistettua, hienorakeista ja syväjyvää. Valinta riippuu maaperän ominaisuuksista, odotetusta kuormituksesta ja muista parametreista, joita on tarkasteltava kussakin tapauksessa erikseen. Se soveltuu lähes kaikkiin rakennustyyppeihin, ja sitä voidaan käyttää kellareiden ja kellareiden rakentamisessa.

Säätiön muotoilu on toteutettava erityisen huolellisesti, sillä sen muodonmuutoksen tapauksessa tämä vaikuttaa koko rakennukseen ja virheiden korjaus on hyvin monimutkainen ja kallis menettely.

Kun täytät tiedot, kiinnitä huomiota lisätietoihin Lisätiedot-merkillä.

Seuraavassa on esitetty suoritettujen laskelmien luettelo, jossa on lyhyt kuvaus kustakin tuotteesta. Voit myös kysyä kysymyksesi oikealla lomakkeella.

Yleiset tiedot laskelmien tuloksista

 • Nauhan koko pituus - Säätiön kehä.
 • Litteät nauhat pohjat - Alueen alue perustuen maaperään. Vastaa vaaditun vedenpitävyyden kokoa.
 • Tasainen ulkopuoli - Vastaa vaaditun eristeen pinta-alaa pohjan ulkosivulle.
 • Betonin tilavuus - betonin määrä, joka vaaditaan koko säätiön täyttämiseksi tietyillä parametreilla. Koska tilattavan betonin tilavuus voi poiketa hieman varsinaisesta sekä kaatumisen aikana tapahtuvan tiivistyksen vuoksi, on tarpeen tilata 10% marginaali.
 • EU-betoni - Ilmaisee betonin likimääräisen painon keskimääräisen tiheyden mukaan.
 • Maakohtainen kuormitus perustuksesta - hajautettu kuorma koko tukialustalle.
 • Pitkittäisten lujitustangojen vähimmäishalkaisija on SP 52-101-2003: n mukainen vähimmäishalkaisija ottaen huomioon raudan suhteellisen sisällön nauhan poikkipinta-alasta.
 • Vahvistettujen riveiden vähimmäismäärä ylä- ja alavyöhykkeillä - Jokaisen hihnan pituussuuntaisten sauvien rivien vähimmäismäärä, jotta nauha ei muutu puristus- ja vetovoimien vaikutuksesta.
 • Poikittaisten lujitangojen (kiinnittimien) vähimmäis halkaisija - SP 52-101-2003 mukaisten poikittaisten ja pystysuuntaisten lujitangojen (kiinnittimien) vähimmäis halkaisija.
 • Sh ag poikittaiset lujitustangot (kiristimet) -Teppiset puristimet, joita tarvitaan estämään hammaspyörien siirtyminen betonin valamista varten.
 • Ylitysraudoituksen koko - Kun vanteiden segmenttien kiinnitys on päällekkäin.
 • Kokonaisraudoituspituus - Koko raudoituksen pituus runkopäällystykselle, ottaen huomioon päällekkäisyydet.
 • Yleinen vahvistuspaino - Rebar-paino.
 • T-muottilevyn paksuus - GOST R 52086-2003: n mukaisten muottilevyjen arvioitu paksuus tietyille perusparametreille ja tietyn tukivaiheen osalta.
 • Muottipaneelit - Materiaalin määrä tiettyä kokoa varten.

Sementin oikea laskeminen betoniseoksessa

 • Kuinka laskea paino kotona?
 • Laske säätiön paino, alue ja tilavuus
 • Laske sementin määrä

Yksikään rakennus, ei se autotalli, puutarha-talo tai mökki, on täydellinen ilman vankkaa, vankka perustus. Hyvin tehty säätiö antaa koko rakennetta vakaalle ja kestävälle tasolle, joten perustan, betonin, materiaalin oikein suoritettu laskenta edellyttää vakavaa huomiota tiettyjen tietämyksen sisällyttämisellä matematiikkaan ja betoniseoksen aineosien ominaisuuksiin.

Taulukko sementin kulutuksesta 1 m3: n liuoksessa.

Kaikista betonin aineosista (sementti, hiekka, murskattu kivi, vesi) sementti on tärkein, sitova komponentti, jonka määrä ja ominaisuudet määrittelevät suuresti laastin ominaispiirteet. Väärin valittu sementtimerkki tai virheellisesti laskettu sementtimäärä voi olla kallista kehittäjälle suorassa ja kuvitellussa mielessä. Sementti voidaan kuitenkin laskea itsenäisesti ilman asiantuntijoiden osallistumista.

Tähän tarvitaan vain lasku ja perustietojen tuntemus.

Maaperän perustusten muoto ja tuki on jaettu tyypeille:

Peruslajin päätyyppiset järjestelyt.

 1. Hihna - rakennettu talon ympärille ja sisäseinien alapuolelle. Tämä on paras vaihtoehto talolle, jossa on kellari, kellari, autotalli, jolla on suuri kuorma pohjassa.
 2. Pilarit - betonipilarit asennetaan rakenteen seinämien kulmiin ja ulko- ja sisäseinien leikkauspisteeseen. Useimmin käytetään kevyitä runkorakenteita. Tällaisen säätiön betonimäärä on 2-3 vähemmän kuin hihnalla.
 3. Levyt - vahvistettu kiinteä betonilaatta koko rakennuksen alueelle. Hiekka-argilla-maaperä, levähtävä ja tukeva maaperä - paras vaihtoehto, koska levy yhdessä rakennuksen kanssa "kelluu" ilman, että se hajoaa heikoille, epävakaalle maaperälle.

Kuinka laskea paino kotona?

Jokaisen säätiön laskenta (sen koko ja tilavuus) alkaa siitä, että sen kokonaiskapasiteetti määritetään, joka koostuu itse talon painosta, sen sisältämistä esineistä (kalusteet ja muut esineet) sekä kausittaisista kuormista (lumi, tuuli). Käytämme talon eri osien keskimääräistä ominaispainoa (kg / m²):

KIINNITYS 150 MM

Yritetään laskea kaksikerroksisen talon paino, jonka koko on 6x8 m, lattian korkeus on 2,7 m ja siinä on yksi sisäinen poikittaisseinä:

Kahden kerroksen talo, joka mittaa 6x8 m.

 1. 1. Seinien pituus yhtä lattiaa pitkin on yhtä suuri kuin: (6 + 8) * 2 = 28 m, sekä sisäseinän pituus on 6 m. Kokonaisuudessaan saamme: 28 + 6 = 34 m. 2 kerrosta saamme: 34 * 2 = 68 m.
 2. 2. Etsi kaikkien seinien pinta-ala: 68 * 2,7 = 183,6 m². Kellari- ja ullakkotilojen pinta-ala on: 6 * 8 = 48 m². Katteen mitat ottavat 7x9 m, ottaen huomioon talon reunat 0,5 m etäisyydet. Kattotila: 7 * 9 = 63 m².
 3. 3. Tiilitalle seinien paino on 183,6 * 270 = 49572 kg. Kellarikerroksen paino: 48 * 150 = 7200 kg. Pohjakerroksen paino: 48 * 100 = 4800 kg. Katteen paino (liuskekivi): 63 * 50 = 3150 kg. Kausiluonteista lumikuormaa on suositeltavaa käyttää 50-200 kg / m² (määrä riippuen alueesta). Otamme 120 kg / m² ja saamme: 63 * 120 = 7560 kg. Tämän seurauksena rakennuksen kokonaiskuormitus on: 49572 + 7200 + 4800 + 3150 + 7560 = 72282 kg.

Takaisin sisällysluetteloon

Laske säätiön paino, alue ja tilavuus

Talon ulkoasu on tiili.

Tiilen kaksikerroksisessa talossa nauhapohja on paras vaihtoehto. Standardit suosittelevat kellarin syvyyden 20-30 cm maanpinnan alapuolella. Antakaa esimerkiksi, että pakastussyvyys on 1 m, nauhan maanalaisen osan paksuus on 100 + 30 = 130 cm. Lisää 30 cm maanpinnan yläpuolelle ja saamme 130 + 30 = 160 cm - nauhan kokonaiskorkeus.

Nauhan leveys on 40 cm. Nauhan tilavuus on: pituus * leveys * korkeus, korvataan numeeriset arvot ja saamme: 34 * 0.4 * 1.6 = 21,76 m³. Valittavasta kolmesta betonityypistä (kevyt, normaali, raskas) valitaan tavallinen, jonka tiheys on 2000, 2500 kg / m³ ja saamme säätöpainon: 2500 * 21.76 = 54400 kg.

Laskemme talon ja pohjan kuormituksen maassa kg / cm²:

Jos valitsimme sementtimerkin M-500, sen kokonaispaino on 21,76 * 510 = 11097,6 kg. Tai 50 kg: n ostopusseja saamme 11097,6 / 50 = 221,95. Pyöristyksen jälkeen: 222 pussia sementtiä laatua M-500 varten nauhan säätiön ympärille talon, mittaa 6x8 metriä ja sisäseinä.

Huomaa, että itse lasketut tiedot (tilavuus, rakennusmateriaalin määrä) voidaan aina tarkistaa online-laskimella.

Evgeny Dmitrievich Ivanov

© Copyright 2014-2017, moifundament.ru

 • työskennellä säätiön kanssa
 • vahvistaminen
 • suojaus
 • välineet
 • asennus
 • koristelu
 • ratkaisu
 • laskelma
 • korjaus
 • laite
 • Säätiön tyypit
 • nauha
 • nukka
 • columnar
 • laatta
 • muut
 • Tietoja sivustosta
 • Kysymyksiä asiantuntijalle
 • painos
 • Ota yhteyttä
 • Toimii säätiön kanssa
  • Säätiön vahvistaminen
  • Säätiön suoja
  • Säätiövälineet
  • Säätiön asennus
  • Foundation Finish
  • Pohjustuslaasti
  • Säätiön laskenta
  • Säätiön korjaus
  • Säätiön laite
 • Säätiön tyypit
  • Strip-säätiö
  • Pile-pohja
  • Pilarin perusta
  • Laattoalaptio

Sementin vaaditun määrän lasku säätöön

Betonin visuaalinen koostumus

Huolimatta siitä, että konkreettina pidetään tällä hetkellä optimaalinen rakennusmateriaali, se koostuu useista ainesosista. Osien oikea valinta, optimaalinen annostelu ja sakeus ovat avain luotettavaan ja kestävään tulevaisuuteen. Mutta konkreettisen ratkaisun laskenta tehdään usein "silmällä", eikä sitä voi tehdä. Loppujen lopuksi säätiö on kantava rakenne, jota ei pidä unohtaa.

Jopa yksityisessä rakentamisessa on tarpeen laskea oikein, kuinka paljon sementtiä käytetään betonirakenteen kuutioina ottaen huomioon ennakoimattoman kulutuksen.

Ja varsinkin sen kannattaa muistaa, että perustuksen tyyppi ja rakenne riippuvat siitä, kuinka paljon lopullisen ratkaisun kuutit menevät täyttämään säätiön ottaen huomioon muotojen häviöt sekä rakenteen sopeuttamisen.

Tällä hetkellä sementtitehtaat tuottavat useita erilaisia ​​sementtityyppejä, jotka eroavat toisistaan ​​sen vahvuuden ja kovettumisnopeuden mukaan. Useimmissa rakennuksissa käytetään standardi sementtimerkkejä, ja niissä on erityisiä hienoja laatuja.

Niitä käytetään jo strategisten esineiden rakentamiseen, ne eroavat rakeiden pienestä halkaisijasta ja ovat erittäin suosittuja, mutta erittäin kalliita ja harvinaisia ​​rakennusmateriaalien markkinoilla.

Markkinoiden suosituimpia ovat Portland-sementti, Portland-kuonasementti (joissakin lajikkeissa se on muiden teollisuuden jätteitä), pozzolaniset ja nopeasti kovettuvat sementit.

Rakennusmateriaalien kulutus riippuen liuoksen tyypistä ja tarkoituksesta:

 • Jos käytetään kovia savi- ja kalkkikoostumuksia, hiekka nousee noin 1,1 kuutiometriä ja sementtiä 40-420 kg.
 • Viimeistelyyn käytettävät ratkaisut voivat olla samanlaista hiekkaa, mutta sementti tarvitsee jopa 710 kg.
 • Laastareiden, koriste-koostumusten hiekkaa, tarvitset 0,78 kuutiota, sementti jopa 310 kg, myös slaked kalkkia ja hienoja soraa käytetään täällä.

Betoniliuoksen komponenttien laskeminen

Murskattu hiekka ja betonin sementti

Joten modernissa rakenteessa betoniliuoksen komponenttien pitoisuuden laskeminen tehdään kilogramman tarkkuudella kuivapainosta. Lisäksi on paljon suosituksia, menetelmiä sementin määrän laskemiseksi jopa ottamalla huomioon jopa ennakoimaton kulutus.

Esimerkiksi pienen talonrakennuksen rakentamiseen monoliittiselle kaistaleelle kannattaa käyttää betonia, joka koostuu sementistä, jonka tarkkuus on 1 kg ja murskattu kivi 5 kg: n tarkkuudella. Vain tällainen yksityiskohtainen laskenta mahdollistaa seoksen liikkuvuuden, lujuuden ja jäykkyyden sekä sen täydellisen kiinteytymisen nopeuden ja jakson.

Myös jotkut rakentajat käyttävät kalliita korkealaatuisia tuotteita, joita tarvitaan vastaavan betonin hankkimiseen.

On selvää, että silloin se menee vähäisemmäksi, mutta nämä säästöt lähes täysin neutralisoivat rakennusmateriaalien kustannukset. Rakennusaineiden likimääräinen kulutus on seuraava:

 • Saadaksesi kuutiometriä betonimerkkiä M100 tarvitset 160-170 kg portlandsementtimerkkiä M300;
 • Mutta jos käytetään M400-tuotemerkkiä M100-betonin valmistukseen, 180-195 kg on jo mennyt. Mutta hinta nousee 50 kg pussista vähintään 25%.

Kuinka valita kaikki ainesosat?

Laadukkaat betonikomponentit

Itse asiassa betonin laatu riippuu vähän sementin tuotemerkistä ja sen määrästä ratkaisuun. Loppujen lopuksi ainesosien määrä mitataan massajakeissa tai osissa. Esimerkiksi betonille M600 komponenttien koostumus on kolmasosa kokonaistilavuudesta tai massamäärästä.

Tämä osuus tarkoittaa sitä, että 1 m3: n M600-laatuisen liuoksen valmistukseen tarvitaan 1 kg sementtiä ja 3 kg hiekkaa. Betonibrändille M400 tarvitsee jo 1 kg sementtiä ja 2 kg hiekkaa. Ja nyt kysymys tulee välittömästi, miksi tällainen ero?

Kaikissa betoniliuoksissa on vettä, joka on suurin tilavuus. Heti kun se lisätään kuiviin aineisiin, valmiin seoksen tilavuus pienenee dramaattisesti, mutta sen massa kasvaa. Tästä syystä käytetään korjauskerrointa 1.3.

Laskelmassa otetaan huomioon myös sementin suora kulutus, mutta myös tukirakenteiden rakentamiseen tarvittava määrä. Tällainen laskelma osoittaa, kuinka paljon laastia tarvitaan tekemään niin, että sitä käytetään täysin rakentamisprosessissa. Esimerkiksi 1 m3: n tiilimuurauksen rakentamiseksi kannattaa käyttää 0,30 kuution laastia, jossa on 100 kg sementtiä.

Ja nyt huomio! Osta vain tarvitsevat raikasta betonia, joka on valmistettu tai valmiiksi pakattu muutamia päiviä sitten.

Valokuva. Laatu betoni

Ompeltu tuote menettää brändin lujuutensa, kovettuu ja ei enää sovellu perustusten rakentamiseen. Myös käytettyjen täyteaineiden (hiekka, murskatut kivet, mineraaliset aineet) laatu sekä niiden puhtaus otetaan huomioon.

Määrätyn määrän valmistusaineiden oikeaa laskemista betoniliuoksen M300 valmistukseen:

 1. 8 kuutiota soraa tai murskattua pienen murskakiven;
 2. 5 kuutiota hiekkaa;
 3. 380 kg sementtiä.

Veden määrä valitaan erikseen riippuen ratkaisun tarkoituksesta ja ulkoisista ilmasto-olosuhteista. Joskus käytetyn veden määrä on kaksi kertaa enemmän kuin kuivan sekoituksen määrä, mutta tämä ei aina ole mahdollista.

Tyypillinen komponenttien määrän laskenta betoniliuoksen valmistamiseksi

Vaadittavan betoniluvun laskeminen

Joten, valmistaaksesi konkreettista brändinvoimakkuuden ratkaisua sinun täytyy ensin laskea tarvittava määrä betoniliuosta. Tätä varten betonipohjan tilavuus lasketaan ja kerrotaan korjauskertoimella 1.3. Esimerkiksi 10 m 3: n kokonaistilavuuden rakentamiseksi saatat tarvita:

10 kuutiometriä x 380 kg x 1,3 = 4940 kg sementtiä.

Mutta tällaista rakennusaineistoa pidetään tämän brandin vahvuuden betonin kannalta optimaalisena. Toisaalta monet valmistajat ja kehittäjät väistämättä säästävät rakennusmateriaaleja käyttäen korkeamman brändin tuotetta ja sen massaosa pienenee.

Mutta ei aina tällaista päätöstä ole perusteltua, sillä mitä korkeampi betonin laatu, sitä kauemmin se kovenee ja tuottaa sen brändin voimakkuutta. Siksi kuinka paljon ei käytetä sementtiä, tulos voi olla täysin päinvastainen.

Strip-säätiö

Nauhasäätiö on suljettu silmukka (nauha) - raudoitettu betonirakenne, joka on sijoitettu rakennuksen kaikkien seinien läpi ja jakaa rakennuksen painon koko sen ympärysmitta. Täten vastustaa maaperän nurjahdusvoimia, välttäen rakennuksen vääntymistä ja vinoutumista.

Monoliittisen nauhateollisuuden laite liittyy vahvistuskammion sidontaan ja kaatamalla sitä betonilla itse rakennustyömaalla, jolloin saavutetaan eheys tai jatkuvuus - perustapohjan lujuus.

Belt Base Calculator auttaa laskemaan:

 • Säätiön säätiö
 • Betonin määrä perustus- ja lattiapinnoille tai kellarikerroksille
 • Armature - raudoituksen määrä, painon automaattinen laskenta sen pituuden ja halkaisijan mukaan
 • Muottialue ja puutavara kuutiometreinä ja paloina
 • Kaikkien pintojen ja sivupintojen ja pohjan pinta-ala
 • Rakennusmateriaalien kustannusten laskeminen.

Strip Foundation Laskin

Online-laskin, jolla lasketaan monoliittisen kaistaleen kaatamisen materiaalien arvioitu kustannus ja määrä rakennuksen rakentamiseksi

Nauhateoksen laskemisen ominaisuudet

 1. Liuoksen koostumus ja materiaalien kustannukset annetaan viitteenä.
 2. Hiekkaa ja raunioita koskeva hinta ilmoitetaan 1 tonniin. Toimittajat ilmoittavat myös hinnan hiekasta, kaivoksesta tai soraa kohden. Hiekan ominaispaino riippuu sen alkuperästä. Esimerkiksi joen hiekka on raskaampaa kuin urahiekka. 1 kuutiometri hiekkaa painaa 1200-1700 kg, keskimäärin - 1500 kg.
 3. Sora ja rauniot vaikeampaa. Eri lähteiden mukaan paino on 1 kuutiometriä 1200 - 2500 kg, koosta riippuen. Painavampi - pienempi.

Jotta vältetään rakennuksen painon liiallinen paine pohjaan, seinien leveyden ei pitäisi olla pystytettävän rakennuksen seinien leveys.

Levyvahvistusta käytetään yleensä tasaisena raudoituksena - pehmeä raudoitus, rei'itetystä raudoituksesta on käytettävä pitkittäisraudoitusta perustuksen teräsrakenteessa

Synonyymit: perusta, perusta, perusta, perusta, tuki, fundamentum

Betonin laskeminen (hiekka, murskattu kivi, sementti) perusta (hihna)

Kun kaatat pohjaa, sinun on oltava selvillä siitä, kuinka paljon materiaaleja tarvitset sen valmistukseen ja kaatamiseen. Itse asiassa, koska jokainen ylimääräinen raunio tai hiekka ei ole niin pieni. Sen lisäksi, että sinun on myös maksettava materiaalien kuljetuksesta. Ja mistä sitten laittaa ylijäämää?
Yleensä paljon kysymyksiä. Siksi sinun täytyy tietää, kuinka paljon murskattua kiveä, vahvistamista, hiekkaa ja sementtiä tarvitset täyttääksesi nauhan perustuksen. Tässä laskenta perustuu laskentaan materiaalin suhde sementin M-400 merkkiin. Riippuen siitä, käytetään eri mittasuhteita jo konkreettisen betonimerkin saamiseksi.
On itsestään selvää, että kustannusten laskemisessa on otettava huomioon pohjan perustan syvyys maanpinnan yläpuolella ja sen leveys. Betonin kaatamisen määrän laskemiseksi ja sen perusteella on jo mahdollista saada materiaalia rakennustyömaalle.

Taulukossa on esitetty materiaalien kuiva massa, mutta on pidettävä mielessä, että säässä on aina jonkin verran vettä, toisin sanoen sen oma kosteus. Lisäksi vahvistuksen painoa ei oteta huomioon. Tämä on juuri se, mitä on korjattu, että laskimessa on laskelmia hieman pienempi massa suhteessa tilavuuteen. Mutta tässä online-laskimessa voit arvioida tarkasti, kuinka paljon materiaalikustannuksia (sementti, hiekka, rauniot) tarvitaan säätiön rakentamiseen.

Otamme armosta 10-15 mm: n tankoineen ja sitoamme neulomalla. Hänen painonsa, kuten olemme sanoneet, harkitsemme erikseen. Kaikki riippuu siitä, mitä läpimittaa saat.

Tuloksena oleva betonimerkki sementin avulla

Materiaalien suhde riippuen betonin merkistä, kun käytetään sementtiä eri sementtityyppien kanssa