Säätiö laskin

• Miten ei menetä laskelmissa?
• Miten navigoida hintoja?
• Kuinka laskea rahaa säätiön rakentamiselle ja ylittämään materiaalien ja työn?
On melko vaikeaa tehdä laskelmia mieleen, ja erityisellä online-laskimella tämä prosessi kestää alle minuutin. Laskuri laskee online-tilassa yksityisen talon, mökin, kylpyammeen, saunan, huvivenerän, maalaistalon ja muiden rakennusten uuden säätiön likimääräiset kustannukset Tulassa. Laskennalle on annettava manuaalisesti rakennuksen mitat ja voit valita haluamasi perustelutyypin listojen napsautuksella ja sitten:
1) Jos tarvitset laskentapisteen, lohkon matala- tai pylväspohjan, paina vain "laskea hinta" -painiketta ja saat lopullisen tuloksen rupleleilla verkossa.
2) Jos valitsit teräsbetonipohjan, laskennan osalta on tarpeen ilmaista myös sen mitoitusominaisuudet - korkeus maanpinnasta ja pohjan korkeudesta.
3) Ja nauhalevyn, paalujen tai betonialustalle tarkoitettujen grillauslaitteiden osalta sinun on myös ilmoitettava laskimessa teipin paksuus, grilli tai betonipohjan seinien paksuus.
Tämä on kaikki säätiön likimääräinen laskelma käyttäen online-laskinta osoittautunut erittäin nopeaksi ja yksinkertaiseksi. Määritä - tämä laskin ei ole julkinen tarjous, ja jos otat yhteyttä asiantuntijoihimme verkkosivuillamme puhelimitse tai sähköpostilla, näet tarkat kustannukset ottaen huomioon lomakkeiden monimutkaisuuden, maantieteellisen sijainnin, erikoislaitteiden ja muiden yksilöllisten ominaisuuksien käyttöehdot. Yhdessä asiantuntijoiden kanssa voit laskea säätiösi 1-2 päivän kuluessa ja tehdä tilauksen.

Laske kustannukset, hiero.

Säätiön rakentaminen. Lyhyt esittelyvideo

Tilaa kanavallemme ja älä unohda uusia videoita.

Online-laskin, joka laskee betonin monoliittisen kaistaleen koon, raudoituksen ja määrän.

Laskimen käyttötarkoitus

Online-laskin monoliittinen nauha-pohja on suunniteltu laskemaan koon, muottien, raudoituksen lukumäärän ja halkaisijan sekä betonien määrän. Selvitä asianmukainen säätiö, ota yhteyttä asiantuntijoihin.

Nauhateos on monoliitti suljettu raudoitettu betoniliuska, joka kulkee rakennuksen kunkin tukiseinän alle ja jakaa kuorman koko nauhan pituudelle. Estää sumentumisen ja muutoksen rakennuksen muotoon maaperän nurjahduksen vuoksi. Pääkuormat keskittyvät kulmiin. Se on suosituin tyyli muiden yksityisten talojen rakentamisen perustaksi, koska sillä on paras kustannusten ja tarvittavien ominaisuuksien yhdistelmä.

On olemassa useita erityyppisiä nauhan perustuksia, kuten monoliittinen ja esivalmistettu, matala syvyys ja syvyys. Valinta riippuu maaperän ominaisuuksista, odotetusta kuormituksesta ja muista parametreista, joita on tarkasteltava kussakin tapauksessa erikseen. Se soveltuu lähes kaikkiin rakennustyyppeihin, ja sitä voidaan käyttää kellareiden ja kellareiden rakentamisessa.

Säätiön muotoilu on toteutettava erityisen huolellisesti, sillä sen muodonmuutoksen tapauksessa tämä vaikuttaa koko rakennukseen ja virheiden korjaus on hyvin monimutkainen ja kallis menettely.

Seuraavassa on esitetty suoritettujen laskelmien luettelo, jossa on lyhyt kuvaus kustakin tuotteesta.

Strip Foundation Laskin

Tämän online-laskimen avulla voit laskea betoni-, vahvistus- ja muuntolevyjen määrän betonirakenteen järjestämiseen. Lisäksi laskin tuottaa kattavan laskelman materiaalien kustannuksista. Ennen kuin valitset säätiön tyypin, muista kuulla asiantuntijoiden kanssa, onko tämä tyyppi sopiva oloasi. Ohjeita työskentelyyn laskimen kanssa.

Kun työskentelet, kiinnitä erityistä huomiota syötettyjen tietojen mittayksikköihin!

Laskentatulokset

Jos laskin osoittautui hyödylliseksi sinulle, napsauta yhtä tai useampaa sosiaalista painiketta. Tämä auttaa suuresti sivuston jatkokehittämistä. Kiitos paljon.

Ohjeita työskentelyyn laskimen kanssa

Tämä online laskin auttaa sinua laskemaan:

 • säätiön pohjan pinta-ala (esimerkiksi määrittämään vedenpitävyyden määrä valmiiden perustusten peittämiseksi)
 • koko betonin täyttämiseen tarvittavan betonin määrä määritetyillä parametreilla. Koska tilatun betonin määrä voi poiketa hieman varsinaisesta sekä kaatumisen aikana tapahtuvan tiivistymisen vuoksi, on tarpeen tilata 10% marginaali.
 • raudan määrä, painon automaattinen laskenta sen pituuden ja halkaisijan mukaan
 • muottipinta-ala ja sahatavaran määrä kuutiometreinä ja levyinä
 • vaadittu määrä materiaaleja betonin - sementin, hiekan ja murskattujen kivien valmistukseen
 • samoin kuin kaikkien rakennusmateriaalien arvioidut kustannukset

Vaihe 1: Ensin - valitse, minkälainen säätiö projektin mukaan. Aseta sitten säätönauhan pituus, leveys, paksuus ja korkeus. Oikein suunnattu auttaa liitteenä olevia piirroksia, kaavioita.

Vaihe 2: Seuraavaksi täytetään kentät laskemaan vahvistus ja muotti. Laskettaessa raudoitusta on tarpeen määrittää tulevaisuuden vahvistuskammion parametrit. Määritä muottiin määrät leikattujen levyjen mitat.

Vaihe 3: Betonin laskemisen yhteydessä on pidettävä mielessä, että sementin määrä, joka tarvitaan yhden kuutiometrin betonin valmistamiseksi, on erilainen jokaisessa yksittäisessä tapauksessa. Se riippuu sementin tuotemerkistä, halutusta betonituotemerkistä, täyteaineiden koosta ja mittasuhteista. Sementin, hiekan ja raunioiden mittasuhteiden ja määrien oletusarvot annetaan viitteinä, kuten sementinvalmistajat yleensä suosittelevat. Voit muuttaa näitä arvoja tarpeidesi mukaan.

Vaihe 4: Laskettaessa rakennusmateriaalien kustannuksia, huomaa, että hiekkaa ja murskattua kiveä laskimessa on merkitty 1 tonniin. Samassa hinnastossa hinta ilmoitetaan useimmiten kuutiometrissä. Joten laske uudelleen hinta tonniksi hiekkaa ja raunioita, jotka olet itsenäisesti tai tarkista myyjien kanssa. Joka tapauksessa laskelma auttaa edelleen selvittämään säätiön rakennusaineiden arvioidut kustannukset.

Suunnittelussa, älä unohda johtoja neulomalla vahvistusta, kynsiä tai itsekierteittäviä ruuveja muottiin, rakennusmateriaalien toimitukseen, kaivamiseen ja rakennustöihin.

Tape-säätiö tee se itse

Säätiö on maanalainen osa rakennusta tai rakennetta, joka vastaanottaa kuormia ja siirtää ne maahan. Suosituin rakennustyypin talojen rakentamiseen pidetään nauhan perustana. Tällainen liuskatalojen yhteinen käyttö johtuu sen monipuolisuudesta ja kohtuullisista kustannuksista. Ennen rakentamisen aloittamista sinun täytyy tehdä valinta matalan syvyyden ja syvälle asetetun liuskajohdon välillä.

Matala nauhasisäätiö

Matala säästö säästää sekä talousarviota että aikaa. Ja työvoimakustannukset ovat huomattavasti pienemmät, koska sen rakentaminen ei edellytä syvää kuoppia. Tätä säätiötä käytetään pienen alueen kevyeen rakentamiseen:

 • puutaloja
 • höyrykarkaistut betonirakenteet tai rakennukset, jotka on valmistettu hiutaloitua betonia ja vaahtobetonilaatikoita, joiden korkeus on enintään 2 kerrosta
 • monoliittiset rakennukset kiinteällä muottialueella
 • pieniä kivirakenteita

Matalan kellarin syvyys on puolet metristä.

Upotettu nauhaosasto

Tätä perustusta käytetään rakenteiden rakentamiseen raskailla seinillä, betonilattialla, kellarilla tai maanalaisella autotallilla. Säätiön perustuksen syvyys on laskettava etukäteen. Ensinnäkin on määriteltävä maaperän jäädyttämisen taso, vähennä sitten 30 cm ja asetettava säätiö jo tässä syvyydessä.

Valmistelu työstä

Jotta itsenäisesti rakennettaisiin nauhan säätiö, sinun on ensin suoritettava tarkka suunnittelu. Huolellisten laskelmien tarve selittyy sillä, että säätiö on yksi rakennuksen tai talon tärkeimmistä rakenteellisista elementeistä. Rakennuksen alussa tehdyt virheet voivat aiheuttaa kielteisiä seurauksia talon toiminnan aikana.

merkki

Merkintä tehdään, aiheuttaen kentällä sekä ulkoisen että sisäisen rajan. Tätä varten on parasta käyttää lujitusta ja köyttä tangot tai palkit, mutta tehokkaampaa käyttää erityislaitteita, kuten lasertasoja. Muista, että suuret virheet merkinnässä vaikuttavat merkittävästi valmiiden rakennusten ulkonäköön.

Jotta voit saavuttaa täydelliset tulokset, tarvitset:

 • määritä pystytetyn rakenteen akseli
 • käytä luodinviivaa, merkitse kulma, vedä köysi 90 asteen kulmassa 90 asteen kulmassa
 • käytä neliöä toisen kulman määrittämiseksi
 • Tarkista kulmat keskittyen lävistäjäksi. Jos testi antoi myönteisiä tuloksia - vedä köysi niiden väliin
 • ottaa sisäisen merkinnän, vetäytyessään ulkoisesta merkinnästä tulevan säätiön paksuuden etäisyydellä

Kun olet lopettanut merkinnän, tutki pinnan pudotukset rakennustyömaalla ja valitse syvennyksen syvyys alhaisin piste ja sulje ero säätilan korkeuteen. Jos rakennuksen on tarkoitus olla pieni, kuopan syvyys voi olla 40 cm.

Laitteen tyyny ja vedeneristysnauha

Lopullisessa kaivannossa tulisi asettaa hiekkipyyhkeitä lisäämällä soraa. Kunkin kerroksen suositeltu korkeus on 120-150 mm. Sen jälkeen jokaisen kerroksen täytyy olla vuodatettu vedellä ja painettu tiheyden lisäämiseksi. Lopullisen tyynyn eristämiseksi sinun on asetettava vahva vedenpitävä kalvo siihen.

Muottipalkin perustaminen

Muotti on yleensä tehty höylättyjä levyjä, joiden paksuus on noin 40-50 mm. Voit käyttää liuskekiviä tähän tarkoitukseen.

Kun asennat muottien, hallitse pystysuuntaisuutta. Rungon suositeltu korkeus maanpinnan yläpuolella on 30 cm. Pieni pohja on tarpeen rakentaa. Asbesti-betoniputket asetetaan muottipesään rakennuksen viemäriverkkoon ja vesihuoltoon.

Aseta muovilevy betonin ja muottipesän väliin suojaamaan muottien likaantumista.

Rebar laittaminen

Seuraava vaihe on venttiilien asennus. 10-12 mm: n poikkileikkaukseltaan lujittavat sauvat on sidottu erityisellä neuloverkolla siten, että neliösolujen sivut ovat 30-40 cm. Vahvistin voi olla joko teräs tai lasikuitu.

Hitsauskoneen käyttöä ei suositella vahvikkeen kiinnittämiseksi korroosion estämiseksi hitsauspisteissä. Kun asetat tangon kaivantoon, tarkkaile reunojen reunoja. Suositeltu offset on 50 mm.

Ilmanvaihto ja viestintä

Seuraavaksi on välttämätöntä säätää säätö ilmanvaihtoa ja tarjota teknisiä aukkoja tiedonsiirtoon rakennukseen. Ota asbestisementtiä tai muoviputkea ja kiinnitä se kiinnittimeen.

Teipin pohjan täyttö betonilla

Täytä betonista asteittain. Kerrosten paksuus on 15-20 cm, jotta vältetään aukot ja lisää kokonaislujuutta, kerrokset kerrotaan erikoistyökalulla - puukosketin tai syvä värähtelijä.

Voit tilata valmisbetonia tehtaalta tai tehdä se itse betonisekoittimen avulla. Suositeltu osuus sementistä, hiekasta ja raunioista on seuraava: 1: 3: 5.

Kerrokset eivät saisi poiketa koostumuksesta. Kylmällä säällä käytä betonilämmittintä ja kylmänkestäviä lisäaineita kuumalla säällä - kaada betonia veteen.

Työn suorittaminen

Betonin kaatamisen päätyttyä se on suljettava kalvon avulla kuivumisen estämiseksi ja jätä voimaa vähintään 2 viikkoa.

Säätiön laskenta

Verkkolaskuri laskee talon ja muiden rakennusten perustaksi tarvittavan materiaalin. Laskenta tehdään riippuen siitä, minkä tyyppistä betonia käytetään säätiön rakentamiseen.

Laskimessa sinun täytyy asettaa tarvittavat parametrit, se on: kehä; maanalainen syvyys ja antenniosan korkeus; leveys ja laatu. Laskennan jälkeen saat vaaditun määrän betonia kuutiometreinä, hiekan määrä ja rauniot. Siinä otetaan huomioon myös vaadittavat vahvistuskerrokset ja laattojen lukumäärä muottiin.

Materiaalin suhde materiaalin merkkiin riippuen sementtiä M-400 käyttäen

Säätiön laskenta

Kätevä laskin, jonka avulla voit tehdä säätiön laskennan (nauha tai kasa), joka on sovitettu käytettäväksi työpöydällä ja mobiililaitteilla: missä tahansa olet, voit syöttää tulevaisuuden säätiön parametrit ja selvittää, kuinka paljon tarvitset tarvitsemasi materiaalin. Sitten voit tallentaa laskutoimitukset yhteen ehdotetuista muodoista -.png tai PDF.

Laskutoimitustulokset vaaditussa muodossa voidaan ladata tietokoneeseen tai laitteeseen tai lähettää sähköpostitse sähköpostiosoitteeseesi tai suunnittelija / arvioijasi sähköpostiosoitteeseen. On suositeltavaa tehdä tämä tulosten tarkastamiseksi erikoislääkärin kanssa ja kuulla niitä edelleen ennen materiaalien hankintaa.

Laskin sisältää:

 • suosituimmat perustajat;
 • suosituimpia rakennusmateriaaleja ja niiden merkkejä;
 • tarvittavat kulutustarvikkeet;
 • paalut ja niiden lukumäärä paalun perustuksille ja leveys nauhateille;
 • kantavuus ja kuorma tietyntyyppisen perustuksen jne. osalta

Säätiön laskemiseen käytettävää online-laskinta käyttävät helposti myös ne, jotka eivät liity rakentamiseen, mutta haluavat arvioida Portland-sementin, hiekan, murskatun kiven ja lujitemuodon likimääräisiä kustannuksia. Betonin ja vahvistamisen laskenta verkkolaskimen pohjalta perustuu vakiotietojen perusteella, joten on hyödyllistä kuulla niitä, jotka tekivät tutkimustyötä sivustossasi ja voivat suositella oikeita parametreja säätiölle.

Laskutoimituksissa kellarin laskin käyttää senttimetrejä, ei mittareita: tämä tarkoittaa, että säätönauhan tiedot, joiden leveys on 0,4 m ja kokonaispituus 30 m, näyttävät vastaavasti 40 cm ja 3000 cm.

Strip Foundation Laskin

Liuskajohdon laskennan ja suunnittelun algoritmi perustuu sääntelyasiakirjoihin:

 1. SNiP 52-101-2003 "betoni- ja teräsbetonirakenteet";
 2. SNiP 3.03.01-87 "Laakeri- ja sulkurakenteet";
 3. GOST R 52086-2003 "Harjat, termit ja määritelmät".

Kaistaleen pohjan ja menetelmien laskemiseen käytettävät kaavat on kehitetty "vahvistettujen betonirakenteiden laskemista koskevien suositusten liitteiden mukaisesti"

Tämä laskin on suunniteltu monoliittisen nauhan peruslaskemiseen, joka on matala ja klassinen, eikä se sovi esivalmistettujen ja lohkojen perustusten laskemiseen.

Online-laskimella voit tehdä alustavan laskelman:

 1. Tarvittava määrä betonia täyttää säätiö;
 2. Rakentaminen, mitat, vaadittava rakentavan ja työvahvistuksen metrinen alue;
 3. Lankamateriaali ja suositukset tukien asentamiseksi.

Kuinka lasketaan säätiö (laskin)?

Rakennuksen rakentaminen alkaa projektin kehittämisestä, määrittelee materiaalien tarpeellisuuden ja laskee arvioidut kustannukset. Ennen työskentelyn aloittamista on tärkeää valita perustan tyyppi ja rakenne, joka varmistaa rakenteen vakauden ja kestävyyden. Tietokoneen perustekniikan tuntemuksen ansiosta laskin antaa nopeasti laskea betonin määrän sekä määrittää teräsvahvistustarvetta ja muita tarvittavia materiaaleja. Laskelmissa voit käyttää säätiön online-betonilaskin tai tehdä itsenäisesti laskelmia.

Kuinka lasketaan talon säätiö

Kuinka määritellä oikein materiaalin kulutus säätiössä - valmistautua laskelmien toteuttamiseen

Ennen rakennustöiden aloittamista on tärkeää määrittää oikein rakennusmateriaalien tarve. Näin voit suunnitella kustannusten määrän ja käyttää järkevästi käytettävissä olevia taloudellisia resursseja. Koska talojen rakentamista edeltää perustuksen rakentaminen, on alkuvaiheessa tarpeen laskea perustan täyttämiseen tarvittava betoniseoksen määrä. Peruslaskennan suorittamiseksi tarvitaan laskin.

Kustannuslaskentaa voidaan tehdä eri tavoin:

 • valmiin ohjelman avulla. Ammattikäyttöön tarkoitettujen säätiöiden lasku laskin auttaa nopeuttamaan laskelmia;
 • suorittaa laskenta käsin. Yksinkertaisen laskimen avulla on helppo laskea betonin määrä säätiössä suurella tarkkuudella.

Laskennassa on otettava huomioon, että betoniliuoksen määrä mitataan kuutiometreinä eikä litroina tai tonnilta. Tästä johtuen laskentamenetelmässä saavutamme betonikoostumuksen tilavuuden eikä painoa. Ennen laskujen aloittamista on määriteltävä alustan tyyppi ja rakenne.

Tätä varten sinun on suoritettava useita toimintoja:

 • suorittaa geodeettisia tutkimuksia. Ne auttavat määrittämään pohjaveden pinnan, maaperän ominaisuuksien ja syvyyden syvyyden.
 • määritä pohjaan vaikuttava kuorma. Se auttaa sinua laskemaan oikein ja nopeasti laskentataulun sivustolle lähetettyyn talon laskimeen.
Laskeminen pohjan esimerkki kylpy 6 × 4 metriä

Laske laskentaan perustuvan säätiön laskemisen jälkeen seuraavat tiedot:

 • rakennustyypin tyyppi. Ammattimaisen ohjelman avulla voit laskea nauhapohjan, laattapohjan ja pylväsrakenteen;
 • säätiön muoto ja koko. Kokoonpano ja mitat riippuvat rakennuksen ominaisuuksista, todellisista kuormista ja maaperän ominaisuuksista;
 • tuotemerkki, jota käytetään konkreettisen liuoksen kaatamiseen. Se valitaan mekaanisten kuormitustasojen mukaan;
 • maaperän jäädytysaste. Se määritetään rakennuskohteen alueellisen sijainnin perusteella.

Syöttettyjen tietojen täydellisyydestä riippuu ratkaisulaskennan oikeellisuus sekä materiaalien kulutus.

Mitkä lähdetiedot lasketaan laskimessa talon perustan laskemiseen

Jotta voidaan määrittää kokonaiskustannukset ja laskea tarvetta materiaaleja, on tärkeää ymmärtää, kuinka laskea talon perusta.

Laskin, jolla laskutoimitus suoritetaan, käsittelee suuren joukon tietoja kustakin perustyypistä:

 • nauhan pohjaan perustuen, on otettava huomioon nauhan mitat sekä sen kokoonpano;
 • sarakepohjalle jalostetaan tukijärjestel- mien lukumäärää, niiden pituutta, poikkileikkauksen kokoa ja uppoamisvyöhykettä;
 • monoliittisen laatan muodossa on otettava huomioon pohjan paksuus, pystytettävän rakenteen alue sekä kehyksen rakenteelliset ominaisuudet.
Määritelmä ja tulokset kiinteän perustan laskemisesta

Kun materiaalit lasketaan säätiölle, laskin pystyy antamaan seuraavat tiedot:

 • vaaditun betoniliuoksen määrä;
 • baarimittari (m) ja kokonaisvahvistuspaino (kg);
 • kehyksen raja-alue;
 • kuormitus maahan;
 • puun tarve muottien valmistukseen.

Verkkolaskennan tulosten mukaan voit myös saada tietoa paikkatietokehon koosta.

Talon nauhateoksen laskeminen - laskin

Betonimassan tilavuuden määrittämiseksi ja materiaalien tarpeiden laskemiseksi on tärkeää tarkastella seuraavia seikkoja:

 • pohjan pituus, joka vastaa rakennuksen kehää;
 • nauhan leveys, jonka tulisi ylittää seinien paksuus 10-15 cm;
 • maaperän tunkeutumisaste maaperään.
Nauhapinnan laskeminen

Näiden arvojen kerrottuna saamme perusalustan tilavuuden, joka vastaa betonin kuutiota. Tietäen kuutiometrin raudoitetun betonin massan, joka on 2,4-2,5 tonnia, perusmassan paino on helppo saada. Tätä varten sinun on kerrottava kokonaiskapasiteetti kerrallaan yhden kuutiometrin painosta. Suoritettaessa laskelmia käsin on pieni virhe 6-8%. On tärkeää laskea ratkaisu pohjaan tarkasti. Laskin, jota voidaan käyttää verkossa, tarjoaa tällaisen mahdollisuuden.

Materiaalien laskeminen saraketyypin pohjalta

Kun rakennat pylväspohjaa, on tarpeen laskea oikein talon pohja.

Verkkolaskuri käsittelee seuraavat tiedot:

 • tukipylväiden lukumäärä;
 • halkaisija ja korkeus paaluilla;
 • maanpinnasta sijaitsevan tuen laajennetun osan mitat;
 • grillataulun mitat;
 • grillattavan rakenteen kokoonpano;
 • käytetyn betoniseoksen merkki.

Käytettävissä olevien tietojen avulla paalusäätiön suunnittelutoiminnoista ja -määristä on mahdollista suorittaa laskelmat manuaalisessa tilassa. Tätä varten on määritettävä yhden tuen määrä ja kerrotaan arvot, jotka saadaan kokonaisten paalujen lukumäärän mukaan. Grillitilavuus lasketaan samalla tavalla kuin teippi. Lisäämällä tukien tilavuutta grillattavan tilavuuden avulla saavutamme paalarakenteen kokonaistilavuuden. Nyt laskea betoni määrä ei ole vaikeaa.

Betonilaskuri säätiölle monoliittisen levyn muodossa

Monoliittisen laattarakennuksen suunnittelussa kehittäjät joutuvat kohtaamaan ongelman laskemalla betonin määrää säätiössä.

Laskimella voit nopeasti määrittää betonimassan kulutuksen sen jälkeen, kun seuraavat parametrit on otettu käyttöön ohjelman vastaaviin sarakkeisiin:

 • pohjalevyn pituus;
 • pohjalevyn leveydet;
 • raudoitetun betonipohjan korkeus.

Laskelmien suorittaminen manuaalisesti, voimme laiminlyödä äänenvoimakkuuden, jota vahvistuskammio käyttää. Sinun tarvitsee vain moninkertaistaa rakenteen mitat ja saada sen tilavuus, joka vastaa suunnilleen konkreettisen koostumuksen tarvetta. Tarkempien arvojen saamiseksi on käytettävä ohjelmamenetelmiä.

Laskutoimitusmateriaalien laskenta (laskin) - määritetään sementin tarve

Betoniratkaisua valmistettaessa käytetään eri laatuja sisältävää sementtiä. Rakennusrakenteiden lujuus, luotettavuus ja kestävyys riippuvat betoniseoksesta tuotetun Portland-sementin ominaisuuksista ja määrästä. Materiaalin laskemisen pohjalla laskin, joka on erikoisohjelma, käsittelee alkutietojen sarjan ja kertoo, miten perustasolle tarvitaan sementtiä.

Materiaalilaskin monoliittiselle pohjalevylle

Vertailutietojen avulla voit määrittää itsenäisesti sementin määrän betoniliuoksen valmistamiseksi. On tärkeää tarkastella sitä osuutta, jonka mukaan hiekkaa, sementtiä ja murskattua kiveä sekoitetaan. Tämä suhde on 3: 1: 5. Betoniliuos muodostuu yhdeksästä osasta, joista yksi on Portland-sementti.

Tämän suhdeluvun perusteella määritetään eri sementtityyppien lukumäärä betonikuopasta kohti:

 • M100: a käytetään 160 - 200 kg: n määränä;
 • M150 tarvitsee 200-220 kg;
 • M200 lisätään 240-280 kg: n rajoissa;
 • M250: a annetaan 300 - 30 kg.

Portland-sementin brändin kasvaessa sen määrä betonirakenteen kuutiometrissä kasvaa ja se on:

 • M300 - 320-380 kg;
 • M400 - 400-420 kg;
 • M500 - 510-530 kg.

Näiden tietojen avulla voit määrittää itsenäisesti sementin tarpeen tarkkuudella. Tarjolla on myös erityinen verkko-ohjelma, joka suorittaa viivyttelemättömiä laskelmia valmiin betonin, betonimerkin ja käytetyn sementtityypin käyttöönoton jälkeen.

Lasketaan talon säätiö - kustannuslaskin

Kun olet päättänyt laskeutumismenetelmän käyttämisestä käytetyn betoniliuoksen ja portland-sementin määrän laskemiseksi, voit selvittää säätiön rakentamisen kokonaiskustannustason.

Kokonaiskustannuksiin sisältyvät seuraavien materiaalien hankintakustannukset:

 • keskikokoinen joki tai louhos hiekka;
 • Portland sementti tarvitaan merkki;
 • srednefraktsionnoy sora.

Sinun on myös otettava huomioon ostokustannukset:

 • teräsvahvike kehyksen valmistukseen;
 • levyt, vanerilaudat tai metalli kokoonpanoon;
 • neulelanka, jota käytetään teräsvaijereiden liittämiseen;
 • laitteisto, jota käytetään muottirakenteen kokoamiseen.

Laskennan tärkeä osa on kuljetuskustannukset, jotka liittyvät tarvittavien materiaalien toimittamiseen rakennustyömaalle.

johtopäätös

Laskettaessa kustannuseriä perustuksen rakentamisessa voit määrittää tarkasti kustannusten kokonaismäärän. Voit käyttää valmiita ohjelmistotuotteita tai tehdä laskelmia omasta. On tärkeää hallita tekniikka, joka antaa oikean tuloksen. Oikea-aikaisen budjetin suunnittelun ansiosta voit jakaa rahaa tasaisesti ja varmistaa järkevä käyttö.

Nauhapinnan laskeminen

* Rebar-laskenta

Jaa ystäviesi kanssa ilmainen online-laskin!

Miten lasketaan säätiö?

Yksinkertainen online-laskin raudoitetun betoniperustuksen laskemiseksi laskee säätiön rakennusaineiden tarkan määrän. Aloita laskeminen nyt!

Tape-säätiö tee se itse

Monoliittisen nauhan perustuksen rakentaminen on yksinkertaista, päinvastoin kuin pylväs- tai laattaperusta. Pohja on teräsbetoniliuska, joka kulkee talon ulko- ja sisäseinien alle. Tällainen säätiö vaatii työpanoksen lisäämistä ja rakennusaineiden suurta kulutusta verrattuna paalusäätiöön. Nauhateoksen rakentamista käytetään tiiliseinien, betoni- tai kiviseinien sekä raskaiden kattojen (teräsbetoni tai metalli) talojen kanssa. Nauhan vahvistettu pohja on ihanteellinen taloja, joissa on kellareja ja kellareja, koska vahvistetun pohjan seinät muodostavat kellarin seinät. On syytä muistaa, että talon rakentamisen nollakierros on lähes aina kallis vaihe, ja sen kustannukset kattavat joskus kolmasosan koko talon kustannuksista. Suosittelemme, että rakennusaineiden laatua ja määrää ei säästetä.

Online-säätiö lasketaan

Online-ohjelman avulla voit helposti laskea materiaaleja matalille nauhalevyille.

Saat tarkat tiedot vaaditusta betonin tilasta, raudoituksen määrä metreinä ja sen paino, sekä sahatavaran määrä muottiin ja kaikkien kiinteiden perustusten pintojen alue. Tästä seuraa, että ohjelma antaa sinulle piirustuksen liuskajohdosta.

Lasketaan säätiö.

Rakennettaessa rakennuksia on tärkeää laskea säätiö oikein. Säätiö voidaan laskea asiantuntijoiden avulla tai itsenäisesti säätiö laskimella. Tarkastele tärkeimpiä kohtia, kuten kuorman laskenta, säätiön kuoppa ja vinkit, joita kannattaa harkita, kun rakennat projektia talon perustamiseen. Voit laskea säätiön käyttämällä säätiö laskinta.

1. Laske talorakenteen paino.

Esimerkki talonrakenteen painon laskemisesta: Haluat rakentaa talon 1 kerros korkealle, 5 m 8 m, myös sisäseinä, lattiasta kattoon korkeus on 3 metriä.

Korvaa tiedot ja laske seinien pituus: 5 + 8 = 13 metriä, lisää sisäseinän pituus: 13 + 5 = 18 metriä. Tämän seurauksena saamme kaikkien seinien pituuden, lasketaan sitten alue, kerrotaan pituus korkeudella: S = 18 * 3 = 54 m.

Laskemme kellarikerroksen alueen, kerrotaan pituus leveydellä: S = 5 * 8 = 40 m. Samalla alueella on ullakkokerros.

Laskemme katon alueen, kerrotaan arkin pituus leveydellä. Esimerkiksi kattolevy on pituudeltaan 6 metriä ja leveys on 2 metriä, yhden levyn pinta-ala on 12 metriä, tarvitsemme 4 arkkia molemmille puolille. Yhteensä 8 kattolevyä, joiden pinta-ala on 12 m, katon pinta-ala on 8 * 12 = 96 m.

2. Laske säätiölle tarvittava betonin määrä.

Rakennuksen rakentamisen aloittamiseksi on tarpeen laatia yksityisen rakennuksen rakentamista koskeva hanke, josta on mahdollista laskea rakennusaineiden rakennusaineiston tarvittava määrä. Meidän tapauksessamme on laskettava betonin määrä perustaa säätiö. Betonin määrän laskemiseen käytetään perustan tyyppiä ja erilaisia ​​parametreja.

3. Laske kellarialue ja paino.

Tärkein tekijä on pohjan alla oleva maa, se ei kestä suuria kuormia. Tämän välttämiseksi sinun on laskettava rakennuksen kokonaispaino, perustus mukaan lukien.

Esimerkki säätiön painon laskemisesta: Haluat rakentaa tiilitalon ja nosta sen alapuolella olevan nauhan tyyppisen perustuksen. Säätiö menee syvälle maahan syvyyteen, ja sen korkeus on 2 metriä.

Sitten lasketaan koko nauhan pituus, eli ympärysmitat: P = (a + b) * 2 = (5 + 8) * 2 = 26 m, lisätään sisäseinän pituus 5 metriä, lopulta saadaan säätiön kokonaispituus 31 m.

Seuraavaksi teemme tilavuuden laskennan, jotta teet tämän sinun täytyy kertoa säätiön leveys pituuden ja korkeuden mukaan. Sanotaan, että leveys on 50 cm, mikä tarkoittaa 0,5 cm * 31 m * 2 m = 31 m 2. Vahvistettu betoni on 2400 kg / m 3, nyt löydämme pohjarakenteen painon: 31m3 * 2400 kg / m = 74 tonnia 400 kiloa.

Vertailualue on 3100 * 50 = 15500 cm2. Nyt lisätään säätiön paino rakennuksen painoon ja jakaa se laakerialueella, nyt sinulla on kuormitus kilogrammaa / cm2.

Jos laskelmiesi mukaan suurin sallittu kuorma ylittää tämäntyyppiset maaperät, muutamme säätiön kokoa jalanjälkeen lisäämiseksi. Jos sinulla on teippityyppi, voit lisätä sen laakerialuetta lisäämällä leveyttä, ja jos sinulla on pylväslajike, lisäämme sarakkeen kokoa tai niiden lukumäärää. Mutta on muistettava, talon kokonaispaino nousee tästä, joten on suositeltavaa tehdä toinen laskelma.

4. Nauhasäätiö.

Kaistaleen korkeuden määrä voidaan laskea paljon helpommin kuin toiset, joten meidän on tiedettävä koko pituus, korkeus ja leveys. Tukialue vaikuttaa alussa laskettuun leveyteen, mutta tämäntyyppisen pohjan keskileveys on noin 40 senttimetriä. Aiomme ottaa myös korkeuden edellisistä laskelmista, meillä on arvo 1,5 metriä. Nauhan kokonaispituus lasketaan sekä kehä.

Rakennuksen, jonka koko on 5 x 8 metriä ja jonka seinämä on 5 metriä pitkä, kehä on 5+ (8 + 5) * 2 = 45 metriä.

Nauhan leveys 50 cm, betonin määrä on 0,5 * 45 * 1,5 = 33,75 m 3.

5. Pilarin perusta.

Laske- tettaessa betonin määrää pylväspohjaan, on tärkeää tietää pilarin poikkipinta-ala ja korkeus. Muistamme kaavan (kaavan ympyrän poikkileikkauksen löytämiseen), S = 3.14 * R2, missä R on ympyrän säde.

Kolonnin poikkileikkaus, jonka läpimitta on 15 cm, on 3,14 m 2 * 0,075 m 2 = 0,2355 m 2.

Jos tällaisella kolonnilla on korkeus 1,5 metriä, sen tilavuus on 0,2355 * 1,5 = 0,353 m 3. Tarvittava määrä pilareita suunnittelulle voidaan nyt helposti laskea.

6. Laatoitettu säätiö.

Laattojen perustus on monoliittirakenne, joka kaadetaan rakennuksen koko alueelle. Laskennan tekemiseksi tarvitsemme perustietoa eli pinta-alaa ja paksuutta. Rakennuksemme koko on 5-8 ja sen pinta-ala on 40 m 2. Suositeltu vähimmäispaksuus on 10-15 senttimetriä, mikä tarkoittaa, että tarvitsemme 400 metriä betonia betonin täyttämiseksi.

Päälevyn korkeus on yhtä suuri kuin jäykisteen korkeus ja leveys. Joten jos päälevyn korkeus on 10 cm, niin jäykisteen syvyys ja leveys on myös 10 cm, seurauksena 10 cm: n reunan poikkipinta on 0,1 m * 0,1 = 0,01 metriä, ja kerro tulokset sitten 0,01 m, koko reunan pituus 47 m, saamme tilavuuden 0,41 m 3.

7. Laske vahvistus ja lanka.

Säätiön vahvistusta käytetään luomaan vankka ja luotettava perusta. Laskettaessa tarvittavaa raudoitusmäärää on tärkeää ottaa huomioon perustan tyyppi, maaperä ja kuorma. Valitessaan on otettava huomioon maaperä ja rakenteen paino. Jos maaperä on riittävän tiheä, rakennuksen painon vaikutuksesta sen muodonmuutos on heikkoa, mikä tarkoittaa, että säätiö ei vaadi erittäin vakaata.

8. Hihnan tyyppinen säätiö. Vahvistus- ja neulelangan määrä.

Koska teippipohja ei tarvitse liian paksua vahviketta (10-12 mm), koska sillä on suuri kantavuus. Vahvikkeen pitkittäisillä tankoilla on pääkuorma ja ne sijoitetaan 10 cm: n päähän betonin pinnasta. Pystysuoria ja poikittaisia ​​sauvoja ei ole korostettu, minkä vuoksi ne käyttävät sileää vahvistamista.

Jos talossa on 5 x 8 m ja toinen sisäseinä, koko säätiön pituus on 45 metriä. Pehmeän raudoituksen kokonaiskulutus koko säätiön alueelle on 97,5 metriä. Lisätään myös sisäseinien pohjan pituus.

Lankaverkon koko pituus 45 m ja lanka 40 cm yhdelle liitokselle ovat 30 cm ja kokonaisluku (45 m / 0,4 m) * 3 (tasojen määrä) = 338, kerrotaan langan koosta 338 * 0,3 = 102 metriä neulontankaa.

9. Pylvästyyppinen säätiö. Vahvistus- ja neulelangan määrä.

Alustan pylväsmuodossa ei ole voimakasta kuormitusta, ja sen halkaisijaltaan 1 cm: n rei'itetyt vahvikkeet sopivat sen lujitukseen pystysuoraan. Vaakasuora vahvike ei koe mitään kuormia, vaan se liittää vain pystysuorat, ja sileä, 0,6 paksuinen raudoitus soveltuu siihen.

Esimerkiksi pilarin korkeus on 1,5 m ja halkaisija 15 cm, vain 4 tankoa 7,5 cm ja nipu kolmessa paikassa riittää. 1 cm: n paksuisella rei'itetyllä vahvistuksella on 1,5 m * 4 = 6 m. Yhden liitoksen vaadittava määrä tasaista raudoitusta on 30 cm ja kokonaisluku 90 cm.

Neuletiheyden määrää on myös helppo laskea. Yhteyksien lukumäärä, 3 vaakasuoraa palkkia, kerrotaan pystysuoralla ja lankojen lukumäärällä yhdellä liitännällä: 3 * 4 * 30 cm = 3,6 m ja kokonaisluku 3,6 * 20 = 72 m.

10. Laatoitettu pohjatyyppi. Vahvistus- ja neulelangan määrä.

Lujituksen määrä riippuu maaperästä ja rakennuksen painosta. Oletetaan, että muotoilu on vakaalla pohjalla ja sillä on pieni paino, ja sitten ohut liitokset, joiden läpimitta on 1 senttimetri, tekevät. No, ja jos talon rakentaminen on raskasta ja seisoo epävakaalla maaperällä, paksummat 14 mm: n liittimet sopivat sinulle. Vahvikotelon etäisyys on vähintään 20 senttimetriä.

Esimerkiksi yksityisen rakennuksen perusta on 8 metriä pitkä ja 5 metriä leveä. Jos pituus on 30 senttimetriä, tarvitaan 27 sauvaa ja 17 leveä. Tarvitaan 2 vyötä, joten sauvojen määrä on (30 + 27) * 2 = 114. Nyt tämä numero kerrotaan yhden palkin pituudella.

Sitten teemme liitoksen ylemmän vahvistusverkon paikoissa alemman verkon kanssa, teemme samoin pitkittäisten ja poikittaisten sauvien leikkauspisteissä. Yhteyksien määrä on 27 * 17 = 459.

Kun levypaksuus on 20 cm ja kehysetäisyys 5 cm pinnasta, yhdestä liitoksesta tarvitaan 20 cm-10 cm pituinen armatanko = 10 cm, ja nyt yhteyksien kokonaismäärä on 459 * 0,1 m = 45,9 metriä vahvistusta.

Pystysuuntaisten palkkien leikkauspisteiden määrän mukaan voit laskea tarvittavien johtojen lukumäärän. Alemmalla tasolla on 459 liitäntää ja yhtä monta yläosaa, yhteensä 918 liitäntää. Yhden sellaisen paikan nipussa tarvitaan kaistaleet, joka on taivutettu puoleen, koko pituus yhdelle liitokselle on 30 cm, mikä tarkoittaa 918 m * 0,3 m = 275,4 m.

11. Talon säätiön kustannukset.

Teemme kaikki laskelmat tuloksena, selvitämme tarvittavien betonikuppien lukumäärän ja metallirakenteen hinnan, ja nyt voit laskea kaikki kustannukset ja selvittää koko talosi kustannukset. Määritämme hinnat yhden betonikupin myyjille. Älä unohda valmistelua ennen töitä, maaperän kaivausta säätiön alapuolella, materiaalien luovutusta, työvoimaa ja rakennustyön rakentamista säätiölle.

Säätiönauhan talousarvion arvo

Nauhaosasto on betoniteräsnauha, joka on asetettu kaikkien kantavien seinien päälle hiekkamaljakkalla. Sekä syvästi upotettu että nauha syvä pohja on mahdollista. Vähärikkäistä nauhaa voidaan käyttää vaaleaseen puuhun ja runko-osiin sekä syväteräsnauha raskaiden seinien rakennusten rakentamiseen.

Laske säätiön avaimet käteen kustannukset Pietarissa ja Leningradin alueella ja saat arvioidun laskelman ottaen huomioon tarvittavat materiaalit ja perushyödyksien tuottamisen vuoden 2018 hinnoilla käyttämällä online-resurssin verkkolaskua.

Hihnan peruskustannuslaskuri

Anna kaistaleen perusparametrit:

Kuinka kaistaleen hinta määräytyy?

Monoliittisen kaistaleen hinta määräytyy ottaen huomioon:

 • pituus, leveys ja korkeus;
 • työasiakirjojen luonnoksessa määritetyn betonisuunnittelun luokan tilavuus ja massa;
 • Vahvistustangojen rivien ja hyppyjen vahvistus;
 • rakennusaineiden määrä ja muottipuun määrä;
 • maa-, rakennus- ja asennustöiden kustannukset sekä materiaalien ja laitteiden kuljetus kohteeseen.

Varmista, että hinta on riittävä ja edullinen ammattilaisten avulla!

Strip-jalusta

Yrityksessä "YARUS" korkeatasoisen mestarin mestarit rakentavat monoliittisen nauhatyön, johon päästään tähän teemaan. Rakennusprosessi noudattaa projektitietojen, SNiP: n, paloturvallisuusstandardien ja työsuojelusääntöjen vaatimuksia.

Monoliittisen nauhan perustuksen rakentaminen suoritetaan CPD: ssä määritellyssä teknologisessa sekvenssissä. Kokenut tekninen henkilökunta rakentaa tukirakenteen talon alle valmistumisen jälkeen:

 • earthwork;
 • viemäröinti- ja viemäröintijärjestelmien organisointi;
 • maaperän tiivistyminen kaivannossa.
 • valmistella rakennustyömaa lyhyessä ajassa;
 • luodaan tiheä hiekkalaatikko ja suoritetaan konkreettinen valmistelu tukirakenteelle;
 • purkaa ja lajitella lujitemuodot ja materiaalit muottiin paikan päällä;
 • ottaa akselit geodeettisen suunnitelman mukaisesti ja tuottaa säätiön teipin asennon;
 • asettaa betonivalmisteen merkkejä selkottomaksi muottipesän sijainnista;
 • Asenna ja kiinnitä tukipalkit ja tukipalkit, jotka varmistavat suojavälineiden pystysuoran asennon.
 • koota ja sijoittaa ristikot ja ristikkorakenteet salpoihin suunnitteluasennossa;
 • toimittaa betonia rakennustyömaille;
 • betoniseos syötetään, asetetaan ja tiivistetään konkreettisen tekniikan mukaisesti;
 • järjestää konkreettisia hoitotoimia;
 • purkaa betoni saavuttaen tarvittavan lujuusindeksin;
 • suorittamaan pohja-teipin ulkoseinien pystysuora vedenpitävyys;
 • järjestää sinusien ja sokean alueen täyttö;
 • suorittaa teknisen valvonnan ja betonirakenteen hyväksynnän.

Yritys "YARUS" rakentaa dynaamisesti ja tehokkaasti monoliittisia nauhan perustuksia. Ota yhteyttä! Käsityöryhmä pystyttää tukirakenteen talliin, kylpyläosastoon, tarvittavan kerroksen taloon ja vesitiivistykseen modernin materiaalin avulla. Keskustele sopimusehdoista, hinnasta ja rakentamisen ehdoista toimivaltaisen asiantuntijan kanssa puhelimitse (812) 925 53 93 tai lähetä pyyntö sähköpostiosoitteeseen [email protected]