Verkkolaskuri laskee rakennuspalikoita

Laskin on suunniteltu lukemaan lohkot FBS luoda perusta. Kaikki parametrit, joilla lohkojen lukumäärä lasketaan, syötetään "Alustavat tiedot" -ikkunaan. Laskennassa tarvitaan seuraavat arvot:

-Reikien (K) leveys, mm.

-Lohkojen (t) paksuus, mm.

-Merkkilaatat (valitse saatavana).

-Hinta 1 kpl, hiero.

Seuraavat on myös merkitty FBS-lohkoille. Sinun on myös annettava tiiliparametrit, jotka täyttävät reiät lohkojen välissä. arvot:

-Tiilen (A) pituus, mm.

-Tiilen leveys (V), mm.

-Tiilen korkeus (N), mm

Kun kaikki parametrikentät on syötetty ja täytetty, sinun on napsautettava "laske" -painiketta ja laskettu tulos näkyy oikeassa ikkunassa.

Säätiön laskentalaskuri

Rakennuksen tai rakenteen rakentamiseen tarvitaan rakennuksen laskenta, jonka laskin ottaa huomioon erilaiset indikaattorit. Siksi on tärkeää oppia muotoilemaan se oikein. Nämä tiedot ovat arvokkaita vain niille, joille se on todella mielenkiintoista.

Laskentataulukon laskenta voidaan tehdä asiantuntijoiden avulla tai itsenäisesti verkossa. Harkitse kaikkein tärkeintä muuttamatta online-laskentamenetelmiä eikä testaamaan tapoja vaihtaa ideoita rahoille. Tosiasia on, että säätiö laskin laskettaessa verkossa laskutetaan ilmaiseksi. Suunnittelija, urakoitsijan suositellaan kuitenkin ottavan huomioon heidän neuvojaan, mikä lisää hankkeen tehokkuutta ja sijoitusten houkuttelevuutta. Tietenkin heidän avustuksellaan. Mutta käyttäjä voi käyttää online-laskinta ilman niitä. Mikä on myös erittäin kätevä.

Jotta voisimme ratkaista ongelman ja tavoittaa asiakkaan, rakennamme kaksi selvitysjärjestelmää - ensiksi heittäkää ajatus verkkopalvelusta ja käsittelemme sitten tuloksia ja luodaan arvio rakennemääriin. Laskin on tässä tapauksessa vahvistettava saadut määrät.

Esivalmistetun rakennuksen rakentamisen aloittamiseksi sinun on suunniteltava säätiö ja laske sen rakentamiseen tarvittavien rakennusmateriaalien määrä. Meidän tapauksessamme säätiö laskin lasketaan, eli lasketaan betonin määrä perustaa säätiö. Mutta määrittämällä tyyppi ja erilaiset parametrit, joita käytetään laskettaessa tarvittavaa määrää betonia.

Mikä on laskelma, jonka laskin tarjoaa meille verkossa ja mitä se sisältää? Se sisältää:

 • kuormituslaskelmia
 • määrä säätiön kuoppa,
 • vinkkejä, jotka kannattaa harkita perustusprojektin luomisen aikana.

Tällä hetkellä online-laskimet ovat keskeisiä työkaluja, jotka suorittavat projektinhallintaan liittyvän tehtävän rahoitusalalla. Siksi ennen laskutapahtumaa suosittelemme laske laskentataulun säätiö itse.

Rakennamme tehdasvalmisteisia rakennuksia omasta tuotannossamme olevista metallirakenteista ja käytämme projekteissamme pylväs- tai paaluperustoja.

Jotta määritettäisiin oikea määrä betonia sarakepohjaan, sinun on tunnettava parametrit, kuten poikkipinta-ala ja sarakkeen korkeus. Ympyrän poikkileikkauksen löytämisen kaava on seuraava: S = 3.14 * R2, missä R on ympyrän säde. Jos esimerkiksi pilarin poikkipinta on halkaisijaltaan 15 senttimetriä, laskenta on seuraava: 3,14 m2 * 0,075 m2 = 0,2355 m2. Samoin lasketaan 1,5 metrin korkeudeltaan olevan pylvään laskemislaskin. Sen tilavuus on 0,2355 * 1,5 = 0,353 m3. Tarvittava määrä pilareita verkkolasista pystyy laskemaan vielä nopeammin. Sen jälkeen jäljelle jäävät laskelmat muodostetaan, ja vahvistuksen ja neulontanan määrä määritetään.

 • Voit valita kätevämmäksi laskentamenetelmän ja jättää säätiön laskutoimitukset johtajalle puhelimitse tai kirjallisesti. Kun kaikki laskelmat on saatu päätökseen, otamme sinuun yhteyttä!

Jos aiot tehdä säätiön laskennan, online-laskentapalvelun laskin on aina palveluksessasi! Voit myös käyttää tarkempia laskutoimituksia ja ottaa yhteyttä yrityksen neuvontaan saadaksesi apua osoitteessa 391 251-82-82.

Säätiön laskenta

Kätevä laskin, jonka avulla voit tehdä säätiön laskennan (nauha tai kasa), joka on sovitettu käytettäväksi työpöydällä ja mobiililaitteilla: missä tahansa olet, voit syöttää tulevaisuuden säätiön parametrit ja selvittää, kuinka paljon tarvitset tarvitsemasi materiaalin. Sitten voit tallentaa laskutoimitukset yhteen ehdotetuista muodoista -.png tai PDF.

Laskutoimitustulokset vaaditussa muodossa voidaan ladata tietokoneeseen tai laitteeseen tai lähettää sähköpostitse sähköpostiosoitteeseesi tai suunnittelija / arvioijasi sähköpostiosoitteeseen. On suositeltavaa tehdä tämä tulosten tarkastamiseksi erikoislääkärin kanssa ja kuulla niitä edelleen ennen materiaalien hankintaa.

Laskin sisältää:

 • suosituimmat perustajat;
 • suosituimpia rakennusmateriaaleja ja niiden merkkejä;
 • tarvittavat kulutustarvikkeet;
 • paalut ja niiden lukumäärä paalun perustuksille ja leveys nauhateille;
 • kantavuus ja kuorma tietyntyyppisen perustuksen jne. osalta

Säätiön laskemiseen käytettävää online-laskinta käyttävät helposti myös ne, jotka eivät liity rakentamiseen, mutta haluavat arvioida Portland-sementin, hiekan, murskatun kiven ja lujitemuodon likimääräisiä kustannuksia. Betonin ja vahvistamisen laskenta verkkolaskimen pohjalta perustuu vakiotietojen perusteella, joten on hyödyllistä kuulla niitä, jotka tekivät tutkimustyötä sivustossasi ja voivat suositella oikeita parametreja säätiölle.

Laskutoimituksissa kellarin laskin käyttää senttimetrejä, ei mittareita: tämä tarkoittaa, että säätönauhan tiedot, joiden leveys on 0,4 m ja kokonaispituus 30 m, näyttävät vastaavasti 40 cm ja 3000 cm.

Laskujen laskentakeskuksen laskeminen

Tässä osiossa voit laskea noin säätiöiden järjestämiseen tarvittavien säätiölohkojen lukumäärän sekä niiden kuljettamiseen tarvittavien ajoneuvojen määrän.

Ennen rakennuksen rakentamista on tarpeen laskea projektin ja rakennustyön arviointi, selvitettävä, millaista maata sinulla on paikan päällä, pohjaveden taso ja huurteen syvyys. Säätiön syvyys riippuu maaperätyypistä, pohjaveden pinnasta ja maaperän jäädytyksestä talvella.
Jos maa sallii, kellarin syvyys ei riipu jäädytyksen syvyydestä. Kuitenkin vähimmäismäärä rivejä valmistettaessa betonielementtejä on aina kaksi.

On suositeltavaa asentaa FBS-korttelia ei vain hiekkalaatikkoon, vaan myös asettaa erityisiä pohjapyyhkeitä siihen. Tai tee monoliittinen betoni nauha, jonka paksuus on vähintään 30 cm.

Lohkot sijoitetaan liuokseen pystysuuntaisten saumojen liittämiseksi, toisin sanoen päällekkäisiksi ja vähintään lohkon leveydeksi. Itse lohkon koko valitaan talon tulevan laakerin seinämän leveyden perusteella. Kiinnityssauman paksuus on 2 cm. Sisäseinien pohjaksi on myös liitettävä ulompi kaistaleet. Vakioyksikön pituus on 2,4 m tai 1,2 m. Lohkojen merkitsemisessä käytetään seuraavaa merkintää: ensimmäinen numero on desimaalin tarkkuus; sitten leveys ja korkeus. Esimerkiksi: FBS24-4-6.

Tilattaessa lohkoja kannattaa keskittyä koneen täyteen kuormitukseen. Muutamia "ylimääräisiä" FBS-sivustoja käytetään aina. Kyllä, ja myydä ne on melko yksinkertainen, mutta tuoda muutamia puuttuvat ovat kalliimpia.

Lohkojen laskeminen fbs-säätiön laskimella

Lohkojen lukumäärän laskeminen säätiölle

Rakennuksen perusta niin monta vuosisataa sitten kuin se on tänään on perusta. Talon, kylpylä tai vaunu, joka on pystytetty väärin taitettuun pohjaan, ei voi seistä jopa 2 vuotta, kun taas hyvin perustelluilla säätiöillä ne ovat olleet vuosisatoja. Säätiölle käytetty materiaali voi olla erilainen, mutta betonilohkot on korostettava, koska tällainen rakennusmateriaali ei käsitä käsin asettamista. Kun työskentelet hänen kanssaan, sinun on käytettävä erikoislaitteita (nosturi). Päinvastoin kuin tällaisen rakenteen korkeat kustannukset, on myös epäilyttävä plus: FBS-lohkojen (seinän pohjuslohkojen) nauhan perustukset rakennetaan paljon nopeammin kuin muusta materiaalista ja viimeistellyn rakenteen laatu on paras mahdollinen vaihtoehto. Se soveltuu kaikentyyppisille rakennuksille sekä pienille rakennuksille että pääoman rakentamiselle.

Perustablokit ovat melko raskas, joten niiden asennukseen tarvitaan nosturi.

Lohkoperustan etu sen vastapuolten yli on, että sitä voidaan käyttää alueilla, joilla on minkäänlaista maaperää.

Pohjustuslohkot on asetettava hiekka- ja sora-aihiolle.

Tyypillisesti makaaminen tapahtuu maaperän jäädyttämisen syvyyteen perustuen altaan alapuolelle 10-15 cm: n korkean hiekka-sora-alustan asennukseen ja tulevan rakennuksen ympärille kaadettuun teräsbetoniliuskaan, johon muuraus tehdään lohkoilta. Tämän nauhan ei pitäisi olla leveämpi kuin lohkon paksuus.

Säästämiseksi ja maaperäolosuhteiden ennakoimiseksi rakennuksia, kuten kylpyjä ja varjoja, on mahdollista rakentaa hienosti vaurioitunut säätö, joka ei ole asennettu maahan koko pakkassuodatuksen syvyydessä, mutta vain osalle siitä. Tämä vaihtoehto on mahdollista maaperän matalalla syötöllä (maaperän kykyä nollan alapuolella kutistua ja laajentaa), koska maaperän puristusvoima voi vahingoittaa rakenteen perustan, joka asetetaan jäätymisvyöhykkeen yläpuolelle. On syytä muistaa, että liuska-pohjan rakentaminen täydelle jäätymisnopeudelle ei ainoastaan ​​takaa rakennustasi kestävyyttä, vaan myös mahdollistaa sen, että pystyt järjestämään kellarin huoneen käyttämällä itse säätiötä kellarin seininä. Tällöin on tarpeen tietää pohjaveden korkeus ja hoitaa kellarin vedeneristys.

Lohkojen määrä

Säätiölohkojen kulutus riippuu niiden koosta.

Joten suunnitelma on hyväksytty ja voit aloittaa laskelmat. Voit selvittää, kuinka monta lohkoa tarvitaan rakentamiseen. täytyy tietää lohkojen tyypit. FBS on valmistettu hiekkasementtibetonista M100 ja M200, ja niiden valikoima on tarpeeksi suuri tarpeiden täyttämiseksi. Niiden mitat riippuvat FBS: n tyypistä on esitetty alla olevassa taulukossa. Kuinka monta lohkoa se kestää rakentaa riippuu yhden lohkon koosta.

Laskettaaksesi, kuinka monta lohkoa tulee olemaan säätiössä, sinun on tiedettävä sen tilavuus. Muurausmateriaalin tilavuuden laskemiseksi riittää moninkertaistaa koko säätön pituus sen paksuuden ja korkeuden mukaan. Kokonaisluku jaetaan yhden lohkon tilavuudella, mikä johtaa muuraukseen tarvittavien FBS-lohkojen lukumäärään. Jos rakenteessa on eri muotojen paksuus eri segmentteissään, on jokaisen alueen kohdalla tehtävä laskelma ehdotetun kaavan mukaisesti.

Kylpyammeen perustana

Lohkojen perustuksen laitteen rakenne.

Luettelo työkaluista ja materiaaleista:

 • FBS-lohkot;
 • sora;
 • hiekka;
 • aluksella;
 • kynnet;
 • muurauslaasti;
 • bitumi;
 • katemateriaali tai muu vedenpitävä rakenne lattian ylimmän rivin liittämiseksi muuraukseen;
 • rakentaminen nosturi;
 • lapio;
 • vasara;
 • ratkaisuvalmius;
 • lastalla;
 • taso ja taso.

Rakennusohjeet

Kylvyn kellarin rakentamisen kaivanto olisi 40 cm leveämpi kuin käytettyjen lohkojen leveys.

 1. Ensin kaivetaan kaivanto, jonka leveys riippuu täysin käytettyjen lohkojen paksuudesta. Kaivannon leveyden tulee olla suurempi kuin lohkon paksuus 20 cm kummallakin puolella, jotta muurausmukavuus olisi hyvä. Tarvittaessa kaivataan 20 cm: n kellarista reiän ulkopuolisia sisennyksiä. Jos ovi tai reikä on useimmissa tapauksissa syvyys, joka on yhtä suuri kuin jäätymisen syvyys.
 2. Toinen vaihe on tyynyn täyttö (kerros hiekkaa tai hiekkaa ja soraa). Se luo tarvittavan tasaisuuden ja yhtenäisyyden maaperän alla perustan rakenteen. Se on päällystetty 15 cm: n paksuisella kerroksella ja varovasti paikoillaan.
 3. Seuraavaksi sinun on valmisteltava raudoitettu betoni säätiölle. 20 cm korkea laatikko on koputettu levyistä ja leveys on yhtä suuri kuin lohkon leveys (jos aiot olla kellarissa, voit täyttää pohjan kokonaan kiinnittämällä laatikon pohjarakenteisiin). 12 mm: n rautaosat sijoitetaan valmiiseen muottiin ja kaadetaan betoniin M200-tuotemerkillä. Jos rakennus ei kuulu pääomaan, esimerkiksi kylpyamme, se voidaan rajoittaa M100-betonimerkkiin. Kun liuos kovettuu, muotti on poistettava.
 4. Nyt se on betonilohkojen kääntö. Asennusjärjestys on seuraava: ensin lohkot pinotaan nosturilla rakenteen kulmissa, seinien risteyksissä ja julkisivuseinien alapuolella. Corner-lohkot ovat ohjeita perustuksen jatkolle asettamiseksi ja niiden asettamiseksi tarvittava tasomaisuus säädetään niiden hallinnassa. Kaikkien muurien mukana tulee olla tasoilla ja tasoilla mitatut vaakasuorat viivat ja pystysuorat seinät. On huomattava, että betonilohko on erittäin kestävä ja vahvistettu vahvikkeella, mikä poistaa sen mittojen muutoksen. Koska lohkokokoa ei voida korjata, tiedonsiirto suoritetaan luomalla muuraus, joka korvaa koko FBS-lohkon putken kulkusuunnassa tai kerättämällä muottiinpanon, jota seuraa betonin kaataa laskettavaan putkeen. Kun asennat pohjan FBS: n kylvylle, täytyy ommella pystysuuntaiset saumat ja täyttää ne kuorella rakenteen lujuuden ja jäykkyyden vuoksi. Kun kylvyn alla oleva lohkoperusta on valmis, on tarpeen kiinnittää se 15 cm: n kerroksella teräsbetonia, joka on rakennettu käyttäen samaa tekniikkaa kuin betoniraina muurattujen kappaleiden alla.
 5. Viimeinen kosketus on valmiin muurauksen vedenpitävyys. Tätä varten bitumia päällystetään muurien pinnalle kahdessa kerroksessa, jotka tulevat kosketuksiin maan kanssa ja sen yläosa (jossa seinät asetetaan pohjaan) on liimattu kateaineella. Bitumin on kuivuttava ennen siirtymistä seuraavaan rakennusvaiheeseen.
 6. Jos maaperä ei ole kallistumassa, jäljelle jäävä kuilu kentän ja muurauksen välillä voidaan täyttää maaperällä, joka muodostui kuopan kaivamisen aikana. Muussa tapauksessa käytä keskirasvaa hiekkaa. Alusta kylvyn alla on valmis.

Kun laitetta perustetaan kylvyssä, on muistettava, että lohkojen paksuuden tulisi olla paksumpi tai yhtä suuri kuin seinien paksuus, joka rakennetaan niihin, niin että muuraus ei jumittua pohjan päälle. Tämä antaa tarvittavan vahvuuden seinille. Monikerroksisten rakennusten päärakennukseen perustuslohkojen paksuuden tulisi olla 600 mm, ja yhden kerroksen rakennuksiin, kuten kylpyyn tai muuraukseen, soveltuvat 300-400 mm: n paksuiset betonilohkot.

Lohkojen perusta FBS

Tänään on paljon materiaaleja, joista voit rakentaa säätiön. Ne kaikki eroavat toisistaan ​​ominaisuuksissa, laadussa, kustannuksissa ja asennuksessa. Äskettäin FBS: n lohkojen perusteet omilla kädillä ovat yleistyneet. Se on valmistettu perusseinästä, joka on valmistettu tehtaissa, joka on erikoistunut vahvojen betonituotteiden valmistukseen.

Tekniset tiedot

Visuaalisesti edustaa suorakulmioa, johon on lisätty betonia. Suuri sulamisominaisuus. Ne eivät menetä muotoaan ja ominaisuutensa -70 asteen lämpötilassa ja pysyvät vahvoina +50 astetta. On suositeltavaa käyttää tätä säätönauhamallin menetelmää.

Lohkoperustan laite FBS-korttelista

Rakennusvaiheet

Rakenna FBS-lohkojen perusta omilla kädillä aluksi alueen merkinnällä. Voit tehdä tämän merkitsemällä alue, jolla tuleva perusta sijoitetaan. Erikoiset tangot ovat juuttuneet kehän ympärille, ja pohjan pääosien leikkauspisteessä nastat on tehty vahvikkeesta. Paras tapa on pitää ne syvälle maahan.

Seuraavassa vaiheessa kaivetaan kaivantoa. Mutta ennen työskentelyn aloittamista on syytä laskea haluttu syvyys ja leveys. Nämä parametrit ovat suoraan riippuvaisia ​​maaperän laadusta, johon pohja on asetettu perustilohkosta omiin käsiinsä.

Kaivaa kaivannot säätiölle

Älä unohda, että Venäjän federaation alueella talojen rakentamiseksi sen on oltava vähintään 120 cm tämän tyyppistä, ts. koon kaksi rakennuspalikkaa.

Eri alueilla se on erilainen, kaikki riippuu ilmasto-olosuhteista. Niinpä esimerkiksi ikuisen pakkasen olosuhteissa sen syvyys lisääntyy, koska ne pyrkivät välttämään pohjan nopean muodonmuutoksen, mutta sen on pysyttävä jäätymisasteella niin, että tuleva rakenne on maan vakaalla alueella.

Ennen kuin rakennat säätiön FBS-korttelista, laskelman tulisi olla mahdollisimman tarkka ja harkittuja.

Tämän jälkeen kaivetaan rikki, jonka pohjalle hiekka kaadetaan. Jos maaperässä on paljon saviä, siihen lisätään murskattu kivi. Sen jälkeen se kostutetaan vedellä, varovasti paisutetaan ja kaadetaan kerroksella betonia, jonka korkeus saa olla enintään 5 cm, minkä jälkeen sinun on odotettava, kunnes se koventaa liuoksen.

Lohkojen lukumäärän laskeminen

Ennen kuin aloitetaan ensimmäisen kerroksen rakentaminen, on tarpeen laskea tarvittava määrä FBS: tä rakentamiseen.

Tee näin vertaamalla vaaditun materiaalin kokoa ja painoa kaivannon parametrien kanssa. Pohjimmiltaan laskelmissa otetaan lohkojen määrä korkeintaan 6 kappaleeseen.

Rivien asettaminen

Kerrostumien aikaansaamiseksi on tarpeen valmistaa erikoisastiasto, joka koostuu betonista ja hiekasta. Lisäksi materiaalien on oltava korkealaatuisia.

Sen jälkeen ne alkavat pystyttää ensimmäisen rivin, ensin lohkot sijoitetaan seinien leikkauspisteeseen sekä pohjan kulmiin. Ensimmäisellä rivillä on järkevämpää käyttää tasaisempaa muotoa, mikä auttaa estämään säätiön muodonmuutoksen. FBS pinoa tiukasti toisiinsa, kosketuspisteissä laittaa betonin ja hiekan liuokseen. Vedenpitävä kerros asetetaan päälle, sitten vaaka tarkistetaan.

Ensimmäisen lohkon rivin asettaminen

Jäljellä olevat joukot ovat porrastettuja, ts. lohkojen liittymispaikkojen tulisi laskea edellisen krs: n keskelle. Niiden tulee olla voideltuja 1,5 cm: n kerroksella. Kulmat ovat päällekkäin, jonka merkitys on se, että jos ensimmäisellä rivillä kulman reunus putoaa vasempaan reunaan, toisen on oltava oikealla puolella. Jos saat pienen aukon, riittää täyttää se betonin seoksella.

Katso myös: Tiilitalon säätiön laskeminen

vedeneristys

Kun säätö on valmis, sen on oltava vesitiivis. Tätä varten koko alue on voiteltava mastiksella tai erityisellä seoksella. On myös mahdollista lämmittää. Tätä varten vaahto liimataan vedeneristyskerrokseen. Vedeneristyskerroksen kuivumisen jälkeen tyhjennysalueet peitetään hiekalla.

Vedenpitävä lohkopohja

Asennusohjeet

 • On parempi valita lohkot, joiden pituus on 2,4 m, mikä heikentää saumojen määrää niiden välillä;
 • Jos maa on liian löysä tai heikko, ensimmäinen rivi on vahvistettava vahvitetulla betonivyöllä tai lisättävä monoliittinen kerros, jossa on jonkinlainen laudasta valmistettu muotti, joka on täytetty betoniliuoksella ja odottaa täydellistä kuivausta;
 • On suositeltavaa täyttää kaivanto hiekalla tiettyinä määrinä: ensin nukahtaa neljänneksellä, tampaa varovasti, sitten nukkua lepoa, myös tamp;
 • Säätiön valmistuksessa on välttämätöntä jättää pienet reiät, joiden kautta viestintä kulkee tulevaisuudessa;
 • Jos betoniliuosta valmistetaan, on ehdottomasti kiellettyä lisätä vettä siihen, se heikentää viskooseja ominaisuuksia;
 • Sementin sijaan erityisliiman käyttö on sallittua;
 • On parempi suorittaa rakentaminen lämpimällä säällä, on mahdollista laskea tarvittavat mittaukset kaivannolle ja muille rakenteille, jos sataa, niin sinun on odotettava, kunnes maa on täysin kuiva;
 • Rakentamiseen on parempi vuokrata nosturi ja 2-3 hengen miehistö, mikä nopeuttaa työn etenemistä.
 • Jos tähän rakennukseen rakennetaan tiilitalo, leveys lohkojen välillä on 60 cm, muille materiaaleille on paljon pienempi;
 • Pohja on kestävämpi käytettäessä betoniseosta;
 • Prosessin päätyttyä on parempi odottaa noin kuukausi, jotta rakentaminen pystyy täysin tarttumaan kaikkiin osiin;
 • Nauhateollisuudella on tärkeää jättää pienet aukot, joita tarvitaan myöhemmin huoneen ilmanvaihdossa.

Tämä prosessi ei ole tarpeeksi vaikeaa, jos noudatat sääntöjä ja suosituksia sen erektiota varten, kestää noin viikon. Tärkeintä on tuottaa oikein kaikki koot ja määrittää maaperän ominaisuudet sekä laskea kaikenlaisia ​​kausivaihteluita, joita siinä esiintyy.

Rakentaa säätiö FBS-lohkosta, tee-se-itse-video näyttää kaikki rakentamisen vaiheet yksityiskohtaisesti.

Perusteellinen perusta: rakentamisen valinta ja vaiheet

Suosittu monoliittinen betonipäällyste

FBS-lohkojen lukumäärän laskentamenetelmä ja laskenta. Hyödyllisiä materiaaleja

Schulz Denis - rakennusalan asiantuntija Siana Group Company

Niinpä valmis tehtiin teidän laitoksellasi, perustuskuoppi valmistui ja ehkä jopa kaistaleperusta kaadettiin. Tällöin hankkeen lopullinen säätiö koostuu FBS-korttelista. Seuraava askel on laskea ja hankkia tarvittava määrä perustuslohkoja.

Riippumatta siitä, onko se vastuullasi päättäjäsi tai päätät tehdä kaiken itse, suosittelemme, että lasket itsesi rakennuspalikoiden lukumäärän. Tämä antaa mahdollisuuden tutustua perusteellisemmin valmisteluprosessin rakentamiseen ja tarkistaa työntekijöiden laatimat maksut maksuista.

Tietenkin voit käyttää erilaisia ​​laskuja laskea FBS-lohkojen lukumäärää, mutta menetät 15 minuuttia aikaa menetelmän tutkimiseen ja vielä 20 minuuttia laskeaksesi, tulet paljon parempia tuloksia, ja johtopäätöksesi ovat paljon tarkempia. Lisäksi laskimet tarvitsevat myös käyttää

Joten perustablokit:

 • Määritä, kuinka monta lohkojen esivalmistetut kerrokset ovat meidän säätiöissämme.

Esimerkin helpottamiseksi ottakaamme pienen mutta tiukkaan 10 * 10 metrin talon, jonka päätteeksi päätettiin tehdä lohkojen paksuus 500 mm. (standardi lohko FBS 24-5-6) Lohkon parametrit (korkeus 580 mm GOST: n mukaan, leveys 500 mm, pituus 2380 mm) ja lisää nämä arvot sauman keskimääräinen korkeus 20 mm.

Tuloksena on yksi kerros säätiöstä, jonka korkeus on 600 mm.

Projektissa koko säätiön korkeus on ilmoitettava. Mutta jos ei, ja rakennat rakennuksen perustan FBS-lohkolta, todennäköisesti rakennuksessa on kellari. Kellarin korkeus ei saa olla alle 2500 mm, se määritetään erikseen. Joten 2500/600 = 4.16. (lohkojen kerrokset) Kun otetaan huomioon, että nauhan perustuksen on oltava kellarin lattiatason yläpuolella ja myös seuraava askel lohkojen asettamisen jälkeen tulee lattiapinnoille, päätämme, että neljän kerroksen lohkojen on oltava riittävän vähäiset meille. (jos haluat olla kolmen metrin korkuisia kellarissa, on tarpeen asentaa toinen viides kerros FBS-lohkoja.

 • Määritä, kuinka monta oven ja ikkunan aukkoa tulee olemaan jokaiselle seinälle

Esimerkiksi piirrä talosi puolet puhtaalle paperiarkille ja merkitse ne kirjaimilla (A-B-B-D). Lohkojen lukumäärää lasketaan kokonaisuudessaan yhdestä kulmasta "A" ja "G"

Oletetaan, että seinä "A" on 10 metriä pitkä ja siinä on sisäänkäynti ja ikkuna. Etuovi 0,9 m, ikkuna 0,8 mm. Muistamme, että ikkuna ei käynnisty ensimmäisestä rivistä vaan kolmannesta, ja toistaiseksi emme ota huomioon sen leveyttä. Ensimmäisessä FBS-kerroksessa seinän pituudesta vähennetään oven leveys 10-0,9 = 9,1

 • Aloita ensimmäisen kerroksen ulkoasu:

Lohkojen lukumäärän laskeminen jokaiselle myöhemmälle kerrokselle aina alkaen yhdestä kulmasta. (Meidän tapauksessamme tämä on seinien kulma "A" ja "G." Nyt kiinnittäkää huomiota siihen, kuinka pitkälle oviaukko on kulmasta "A" ja "G." Meidän tapauksessamme tämä etäisyys on 6 metriä. etäisyys 6 / 2.4 = 2.5 (Kaksi lohkoa ja puolet koko lohkosta)

Standardipituudet fbs lohkoa laskettaessa säätöä 1) 2400 mm 2) 1200 mm 3) 900 mm

Jäljellä olevassa etäisyydessään 1200 mm: n pituinen lohko asennetaan rohkeasti.

Niinpä seinälle A ensimmäiselle kerrokselle levylle vedetään 2 lohkoa "24" ja yksi FBS-lohko "12"

- Laske etäisyys "A" -seinästä oven 10m-6m-0.9m = 3.1m jälkeen

- Lasketaan, kuinka monta ja mikä estää FBS: n pääsemisen tähän kokoon 3.1 / 2.4 = 1.29 (yksi koko lohko, jäljellä oleva etäisyys 3.1m-2.4m = 0.7m täytämme rikki lohkon. Jos aukot ovat epäonnistuneita, voi olla tarpeen rikkoa pohjakerroksen, ja tämä on hyödyllistä keskustella rakentajien kanssa etukäteen, mutta pienet epätyypilliset etäisyydet, jotka johtuvat lohkojen ulkoasusta, täytetään kiinteällä tiilellä.

- Seinä "A" on valmis, mene seinään "B". Älä unohda ottaa huomioon, että seinämän "B" pituuden on vähennettävä lohkon paksuus 0,5 m. E. 10m-0,5 = 9,5

Meidän tapauksessamme ei ole aukkoja seinälle "B", joten pidämme 9.5 / 2.4 = 3.95. Laskettaessa lasketaan luvut kuten 3.95. Rakentajat tietävät, kuinka 4 pohja-alustaa voidaan sijoittaa tällaiseen pituuteen (puristus ja venytys tehdään käyttämällä FBS 2380mm GOST-kokoa ja pienen ulokkeen ulkopuolisten lohkojen vapautumisen vuoksi.) Ensimmäisen kerroksen "B" puolella on 4 FBS 2: n koko lohkoa, 4m.

Jäljellä olevia osapuolia kohdellaan samalla tavoin.

Toisen ja kolmannen kerroksen perustilohkojen laskeminen alkaa samalla kulmalla, josta edellinen kerros alkoi. Mutta on erittäin tärkeää, että FBS: n ulkoasu, tuotat vastakkaiseen suuntaan. eli Toisessa kerroksessa sinun on ensin laskettava seinä "G", sitten "B" jne. Tämä on välttämätöntä, koska FBS: n kukin yläosa on asetettava ruutupiirroksen kuvioon.

Älä unohda aloittaa ottamasta huomioon ikkunoiden aukkoja, kun pääset FBS-lohkojen laskemiseen toiseen ja kolmanteen kerrokseen. Onnea ja olla valppaana?

Säätiön laskenta

Säätiön laskenta on ilmainen ohjelma talon, autotallin, kylpyammeen tai muun rakennuksen säätiön laskemiselle. Online laskin säätiön arvon laskemiseksi.

Miten se toimii - syötät talosi parametrit pituus, leveys, seinien, lattioiden ja kattojen rakentamiseen käytettävät materiaalit. Määritä, millainen maaperä on sivustossasi ja mitkä säätilan leveys.

Säätiön laskentaohjelma antaa sinulle seuraavat parametrit:

1. Rakennuksen paino säätiöllä - äänillä

2. Lumikuorma rakennuksessa - äänissä

3. Säätiön koko pituus - metreinä

4. Säätiön pohjan minimileveys - senttimetreinä

5. Tietylle leveydelle - säätiön laakerikapasiteetin varalta - ääniä

6. Säätiön arvioitu arvo (työ + materiaali) - Yhdysvaltain dollareina

Lohkojen perusta.

FBS-lohkojen perusta on yksi kestävimmistä ja luotettavimmista tukirakenteista. Tämän säätiön luomisprosessia voidaan tarkastella tietyllä esimerkillä.

Esimerkki. Tontti, joka sijaitsee savi maaperä, ei ole käsitelty pitkään. Tällöin etu on riittävän suuri kosteuden syvyys (noin 30 metriä). Merkittävä määrä raudoitusta, viisikymmentä betonilohkoa sekä muita tarpeellisia rakennusmateriaaleja ostettiin. Tukirakenteen elementit säästämiseksi hankittiin käytetyn, mutta hyvässä kunnossa.

Vaihe 1 Alueen tyhjentäminen. Jos rakentamiseen ei ole paljon aikaa, on parempi antaa säätiön rakentaminen FBS-lohkoilta asiantuntijoille. Voit palkata ihmisiä kaikentyyppisten töiden suorittamiseen tai voit ladata erilaisia ​​pieniä esineitä, esimerkiksi puhdistaa vanhat rakenteet tukirakenteista tai puhdistaa roskat. Kaivinkone palkattiin kaivaamaan säätiön kuoppaan. Erikoislaitteiden työvaihe maksoi 330-350 dollaria. Nauhan syvyys on noin 30 cm. Jäätymisen aikaansaamiseksi kaivetaan kaivoon 10 cm: n kerros hiekkaa. Online-laskin raudoituksen vahvistamisen painon laskemiseksi.

Kesti hieman yli viikon puhdistaa maa, käsitellä betonilohkoja ja luoda kaivanto. Asiantuntijat, joilla on riittävän korkea pätevyys, veloittavat keskimäärin 35 dollaria työpäivää kohden. Yhteensä työntekijöiden ja erikoislaitteiden vuokraus maksoi noin 700 dollaria.

Vaihe 2 Muottien rakentaminen. Jos sinulla on tiettyjä taitoja, voit tehdä muottiin itse. Rakennushankkeen mukaan sen parametrit ovat 6x9 m. Lohkojen perustuksen vahvistamisessa käytetään vanhoja sauvoja (säästöt uuden hankkimiseen). Kummallakin puolella on kaksi tuotetta. Hiekkaa, soraa ja kymmenen pussia sementtiä ostettiin lisäksi luomaan säätiö. Hiekan ja soran kustannukset olivat 70 Yhdysvaltain dollaria. Sementti maksoi 110 dollaria, mutta jakelupalvelut maksoivat 200 dollaria.
Ratkaisun vaivaamiseksi hankittiin konkreettinen mikseri, joka on suunniteltu 160 litraksi. Sen hinta oli 340 dollaria. Nauhalle säätiön luotettavuuden lisäämiseksi asetettiin gidrostekloisoli.
Kun betoniliuos on valmistettu, seos kaadetaan nauhaan ja jätetään kuivumaan kokonaan. Tämän vaiheen takia FBS-lohkojen perustuksia kutsutaan juuri tällä tavalla.

Kaikki työ suoritetaan yksityiskohtaisen suunnitelman mukaisesti. Liitosten päällekkäisyys kuuluu hyvin tärkeisiin vaiheisiin. Kohdistus tehdään valmiiksi valmistetuilla liitoksilla.
Perusrakenteen rakentamiseen ja FBS-lohkojen asianmukai- seen asentamiseen on tarpeen vuokrata nosturi. Yksi työvuoro maksaa noin 230-240 dollaria. Näiden lisäksi nosturin kuljettaja voi auttaa jotain muuta työtä. Muut työntekijät tarkkailevat tiiviisti, miten muuraus asetetaan ja miten se tehdään laastilla. Tämän rakennusvaiheen viimeinen osa on jäljellä olevien saumojen ja reikien tiivistys.

4 vaiheessa. Lattialaattojen asennus. Ennen levyn asentamista asiantuntijat tasoittavat tukirakenteen yläosan. Meidän tapauksessamme tämä toteutettiin muottien avulla. Levyt liitettiin erikoiskierteisiin tankoihin. Kehyksen sisäpuolella on vahvistusta, joka sitten kaadetaan sementillä. Järjestö, josta laatat ostettiin itsenäisesti, toimitti ne rakennustyömaalle. Tässä vaiheessa tarvitaan myös nosturipalveluja lattialevyjen asennusta varten.

Päätelmät. Tuloksena olevaan rakennukseen käytettiin noin 5 000 dollaria (mukaan lukien kaikki tarvittavat materiaalit, erikoislaitteiden vuokraus ja erikoispalvelut). Voi näyttää siltä, ​​että tämä on liian suuri summa, mutta kun lohkojen perustus on oikea, voit olla varma siitä, että rakennus on kestävä ja vahva.

Strip Foundation Laskin

Liuskajohdon laskennan ja suunnittelun algoritmi perustuu sääntelyasiakirjoihin:

 1. SNiP 52-101-2003 "betoni- ja teräsbetonirakenteet";
 2. SNiP 3.03.01-87 "Laakeri- ja sulkurakenteet";
 3. GOST R 52086-2003 "Harjat, termit ja määritelmät".

Kaistaleen pohjan ja menetelmien laskemiseen käytettävät kaavat on kehitetty "vahvistettujen betonirakenteiden laskemista koskevien suositusten liitteiden mukaisesti"

Tämä laskin on suunniteltu monoliittisen nauhan peruslaskemiseen, joka on matala ja klassinen, eikä se sovi esivalmistettujen ja lohkojen perustusten laskemiseen.

Online-laskimella voit tehdä alustavan laskelman:

 1. Tarvittava määrä betonia täyttää säätiö;
 2. Rakentaminen, mitat, vaadittava rakentavan ja työvahvistuksen metrinen alue;
 3. Lankamateriaali ja suositukset tukien asentamiseksi.