Kuinka laskea kuutio levyt

Tilavuuden laskeminen kuutiometreinä yhden tuotantolaitoksen koon mukaan (käyttäjän pyynnöstä).

Tarjoan kyselyn Laskennan kuutiometriä:
"Tämän laskeminen: Kuinka monta kuutiometriä yhdessä levyssä? yleinen metsätilavuuden laskenta "

No mitä voin sanoa - kaikki on selkeä, pituus leveys leveys korkeus * levymäärä ja muuntaa kuutiometriin.
Aion säästää henkilöä painamasta tarpeettomia painikkeita ja tekemään niin yksinkertaisen laskimen

Miten lasketaan tilojen määrä m3-laskimessa

SUUNNITTELU JA JÄTTEIDEN SUUNNITTELU

Toimintatapa: ma-pe klo 9-00-18-00 (ilman lounasta)

Huoneen tilavuuden laskeminen

Äänenvoimakkuus on kehon, rakenteen tai aineen tilan kvantitatiivinen ominaisuus.

Tilavuuden laskentakaava:

Ja - pituus;
B - leveys;
C - korkeus.

Voit suorittaa tämän yksinkertaisen matemaattisen toiminnan nopeasti online-ohjelman avulla. Voit tehdä tämän kirjoittamalla alkuperäisen arvon asianmukaiseen kenttään ja napsauttamalla painiketta.

m3 - l laskimeen
käännöslaskin cm-m

Projektiorganisaatiossa voit tilata huoneen tilavuuden laskennan teknisten tai suunnittelutehtävien perusteella.

Tämä sivu tarjoaa helpoimman online-laskimen huoneen tilavuuden laskemiseen. Tällä laskimella yhdellä napsautuksella voit laskea huoneen äänenvoimakkuutta, jos tiedät sen pituuden, leveyden ja korkeuden.

Neliömetri on alueen mittausyksikkö, joka vastaa neliön neliötä, jonka sivun pituus on 1 metri. Kuutemittari on tilavuusyksikkö, joka vastaa kuution tilavuutta, jonka reunan pituus on 1 metri. Siten näitä yksiköitä käytetään aineen eri ominaisuuksien mittaamiseen, joten fysiikan näkökulmasta ei ole täysin oikein puhua yhden mittayksikön muuntamisesta toiseen.

Käytännössä on kuitenkin usein tilanteita, joissa on tarpeen muuntaa eri mittayksiköitä (esimerkiksi neliömetriä kuutiomuutoksiin ja päinvastoin).

Nopea artikkelin navigointi

Neliömetrien muuntaminen kuutioiksi

Useimmiten tämä muunnos on hyödyllistä laskettaessa rakennusaineiden määrää, koska osa niistä myydään kuutiometreinä ja on tarkoitettu järjestämään useita pintoja, jotka sopivasti mitataan neliömetreinä. Jotta neliömetriä voidaan muuttaa kuutiometreinä, tuotteen pituuden ja leveyden lisäksi sinun on tiedettävä sen paksuus. Tuotteen tilavuus lasketaan kaavalla V = a * b * c, missä

 • V on tilavuus kuutiometreinä;
 • a, b ja c ovat pituus, leveys ja korkeus metreinä.

Esimerkiksi, sinun täytyy pukea huone, jossa on kaatopaikka.

Kuinka laskea tilavuus m3: ksi?

Seinien kokonaispinta-ala on 200 neliömetriä. Seinäpaneelit myydään kuutiometreinä. Vuoren paksuus - 1 cm Rakennusmateriaalien tilavuuden laskemiseksi on tarpeen tehdä seuraavat laskelmat:

 • Vuoren paksuus senttimetreinä käännetty mittareiksi: 1/100 = 0,01 metriä;
 • Nyt sinun on kerrottava seinien pinta vuorauksen paksuudella metreinä: 200 * 0.01 = 2 metriä kuutiota.

Niinpä 200 metrin neliön seinämien kasaamiseksi tarvitaan 2 metriä kuutio-seinäpaneeleita.

Muuntaminen kuutiometreinä neliöön

Joissain tapauksissa voi olla tarpeen muuntaa kuutiometriä neliömetreiksi eli mitata kuinka monta neliömetriä materiaalia on yhden kuutiometrin sisällä. Tätä varten sinun tulee tietää materiaalin tilavuus ja paksuus (korkeus) ja tehdä laskelmat kaavalla: S = V / a, missä:

 • S on neliömetrin pinta-ala;
 • V on tilavuus kuutiometreinä;
 • a on materiaalin paksuus (korkeus).

Näin ollen, jos sinun on määritettävä, mihin alueeseen voit vuoraa 1 kuutiometriä vuorausta, jonka paksuus on 1 cm, tarvitset:

 • Vuoren paksuus senttimetreinä käännetty mittareiksi: 1/100 = 0,01 metriä;
 • Vuoramateriaalin tilavuus kuutiometreinä jaettuna paksuus metreinä: 1 m3 / 0,01 m = 100 m2.

Niinpä seinään, jonka tilavuus on 1 metrin kuutiota, voi päällystää 100 neliömetrin seinää.

Jotta nämä laskelmat eivät näytä niin monimutkaisilta, riittää havainnollistaa kuutiometrin ja neliömetrin käsitteitä. Joten, kuvitella 1 kuutiometri, sinun täytyy mentaalisesti piirtää kuutiota, jonka sivuilla on 1 metri.

Kuvittele, kuinka monta neliömetriä on yksi kuutio, pystyt jakamaan kuution pystytaso ehdollisiin nauhoihin, joiden leveys on yhtä kuin esitetyn materiaalin paksuus. Tällaisten kaistojen lukumäärä on yhtä suuri kuin materiaalin pinta-ala.

Jaa tämä artikkeli ystävien kanssa sosiaaliseen. verkot:

Miten löytää tilavuus alueen läpi

opetus

 • Tehtävä yksi: laske volyymi, tuntee korkeus ja alue. Tämä on yksinkertaisin tehtävä, koska

Laskimen lämmitystilavuuden laskeminen

alue (S) on pituuden ja leveyden tuote (S = l * b), ja tilavuus on pituuden, leveyden ja korkeuden tuote. Korvataan kaavassa tilavuuden laskemiseksi l * b -alueen sijaan. V = S * h: llä saadaan esimerkki: Esimerkki: Sivupinnan pituus on 36 cm² ja korkeus on 10 cm.

 • Tehtävä kaksi: laske äänenvoimakkuus, tietäen vain alueen. Tämä on mahdollista, jos lasket kuution tilavuuden, kun tiedät jonkin sen kasvojen alueen. koska kuution reunat ovat yhtä suuret, sitten ottamalla alueen neliöjuuri, saat yhden reunan pituuden. Tämä pituus on sekä korkeus että leveys. Esimerkki: yhden kuoren pinta on 36 cm². Laske tilavuus ja poista neliöjuuri 36 cm². Olet saanut pituuden 6 cm. Kuution osalta kaava näyttää: V = a3, missä a on kuution reuna. Tai V = S * a, missä S on toisen sivun alue ja se on kuution reuna (korkeus) V = 36 cm2 * 6 cm = 216 cm³. Tai V = 6 cm = 216 cm³ Vastaus: Kuution tilavuus on 216 cm³.
 • Kolmas tehtävä: laskea äänenvoimakkuutta, jos tunnet alueen ja joitain muita ehtoja. Olosuhteet voivat olla erilaisia, mutta alueen lisäksi voidaan tuntea muita parametrejä. Pituus tai leveys voi olla yhtä suuri kuin korkeus, enemmän tai vähemmän kuin korkeus useita kertoja. Esimerkki 1: löytää prisman tilavuus, jos tiedetään, että toinen puoli on 60 cm², pituus on 10 cm, ja korkeus on yhtä suuri kuin leveys S = l * b; l = s: b
  l = 60 cm²: 10 cm = 6 cm - prisman leveys. koska leveys on yhtä suuri kuin korkeus, laske äänenvoimakkuus:
  V = l * b * h
  V = 10 cm * 6 cm * 6 cm = 360 cm³Vastaus: 360 cm³ prisman tilavuus
 • Esimerkki 2: löytää muodon tilavuus, jos pinta-ala on 28 cm2, muodon pituus on 7 cm Lisäedellytys: neljä sivua ovat yhtä suuret ja toisiinsa liitetyt toisiinsa leveydeltään. l = s: b
  l = 28 cm2: 7 cm = 4 cm - leveys Jokaisella sivulla on suorakulmio, jonka pituus on 7 cm ja leveys 4 cm, jos neljää tällaista suorakulmioa on liitetty toisiinsa leveydeltään, saadaan rinnakkaispipo. Sen pituus ja leveys ovat 7 cm, korkeus 4 cm V = 7 cm * 7 cm * 4 cm = 196 cm³Vastaus: Parallelepiped volume = 196 cm³.
 • Kuinka tilata huoneen tilavuus

  Äänenvoimakkuus on geometrinen termi, jonka avulla voidaan mitata asuin- ja ei-asuinkiinteistöjen kvantitatiivisia ominaisuuksia.

  Määritä huoneen tilavuus, sillä on tietoa sen lineaarisista mitoista ja muotoominaisuuksista. Tilavuus liittyy hyvin läheisesti kapasiteetin ominaisuuksiin. Varmasti jokainen tuntee termit, kuten aluksen sisäisen tilavuuden tai minkä tahansa kontin.

  Tilavuuden mittayksikkö on luokiteltu maailmanlaajuisten standardien mukaan. On erityinen mittausjärjestelmä - SI, jonka mukaan kuutiometriä, litraa tai senttimetriä on tilavuusyksikkö.

  Kaikissa huoneissa, olipa se olohuone tai tuotantohuone, on omat tilavuusominaisuudet. Jos harkitsemme minkäänlaista tilaa geometrian näkökulmasta, huone on verrattavissa parallelepipediin. Tämä on kuusisivukuva, kun kyseessä on huone, jonka päällä se on - seinät, lattia ja katto. Huoneen molemmat sivut ovat suorakulmioita. Kuten geometrista tiedetään, on kaava suorakaiteen muotoisen suuntaissärmiön tilavuuden löytämiseksi. Tämän luvun volyymi lasketaan kertomalla kolmipistepaperin kolme päämitat - pintojen pituus, leveys ja korkeus. Voit myös laskea huoneen tilavuuden yksinkertaisemmalla kaavalla - lattia-ala kerrotaan huoneen korkeudella.

  Miten selvittää huoneen tilavuus

  Joten, kuinka laske tietyn huoneen tilavuus? Ensin mitataan seinän pituus, pisin huoneesta. Sitten määritämme huoneen lyhin seinän pituuden. Kaikki nämä mittaukset suoritetaan lattiatasolla riviä pitkin alustapohjia. Mitattaessa nauhan on oltava tasainen. Käännöksen mitta oli katon korkeus. Tätä varten sinun on pidettävä mittanauha lattiasta kattoon yhden huoneen kulmissa.

  Kaikki mittaukset on tallennettava tarkkuudella kymmenesosaa. Sen jälkeen voit siirtyä suoraan huoneen äänenvoimakkuuden laskemiseen. Ota suurimman seinän pituus, kerro se pienimmän seinän pituudella ja moninkertaista tulos huoneen korkeudella. Tuloksena saadaan tarvittavat luvut - huoneen tilavuus.

  Laske huoneen tilavuus on tarpeen erilaisissa tilanteissa. Joten huoneen tilavuus, jota sinun tarvitsee tietää asennettaessa leikkauslämpöpatteria. Niiden osuuksien määrä riippuu suoraan huoneen tilavuudesta. Jos ilmastointilaite on asennettu, sinun on myös tiedettävä huoneen tilavuus, koska erillinen ilmastointilaite on tarkoitettu vain tiettyyn huonetilaan.

  Tilojen tilavuus monimutkainen muoto

  Jos huoneessa on epäsäännöllinen muoto, on välttämätöntä jatkaa rinnakkaisreikäisestä kuvasta. Tällöin huoneesta tulee suuri ja pieni volumetrinen runko. Joten, äänenvoimakkuus on mitattava erikseen suuressa suuntaissärmiössä ja sitten pienessä. Tämän jälkeen molemmat tilavuudet lisätään yhteen. Silloin tapahtuu, että huoneen rakenne on täysin epätyypillinen, puoliympyrän muodoissa voi olla kaaria ja niittyjä. Tällöin määrät on laskettava käyttäen eri kaavaa - sylinterin tilavuutta. Sylinterin tilavuus lasketaan aina yhdellä kaavalla - sen alustan pinta-ala kerrotaan lieriömäisen rungon korkeudella. Huoneen puoliympyrän rakenteet voidaan esittää osana sylinteriä, jonka perusteella lasketaan sylinterin kokonaistilavuuden laskenta ja sitten ylimääräinen osa johdetaan pois niistä puoliympyrän muotoisen niskan mittojen mukaisesti.

  Miten löytää huoneen tilavuus

  Rakennustöiden ja korjaustöiden tuottamiseen tarvitaan usein tiloja. Useimmissa tapauksissa tämä on tarpeen selvittää tarvittavien materiaalien määrä korjauksia varten sekä valita tehokas lämmitys- tai ilmastointijärjestelmä. Tilaa kuvaavat kvantitatiiviset ominaisuudet edellyttävät yleensä mittauksia ja yksinkertaisia ​​laskelmia.

  1. Yksinkertaisin tapaus on silloin, kun on tarpeen määrittää säännöllisen suorakaiteen tai neliön muotoisen huoneen tilavuus. Mittanauha mittaa metrin pituuden ja leveyden sekä huoneen korkeuden. Helpoin tapa mitata lattialla pohjapaneeleilla. Kerro monista pituuden, leveyden ja korkeuden osoittimet ja saat halutun äänenvoimakkuuden.

  2. Jos huoneessa on epäsäännöllinen tai monimutkainen muoto, tehtävä muuttuu hieman monimutkaisemmaksi. Jaa huoneen alue useisiin yksinkertaisiin lukuihin ja laske kunkin niiden pinta-ala mittausten tekemisen jälkeen. Lisää saadut arvot summalla alue. Laske summa huoneen korkeuden mukaan. Mittaukset olisi suoritettava samoissa yksiköissä, esimerkiksi metreinä.

  3. Rakennustyön yhteydessä koko rakenteen tilavuuden määritys määräytyy standardien mukaan. Rakennuksen pohjakerroksen ns. Rakennustilavuus ullakolla voidaan laskea kertomalla horisontaalisen alueen alue ulkoisen ääriviivan mukaan alemmalla kerroksella. Mittaa rakennuksen kokonaiskorkeus puhtaan lattian tasolta ullakkeen eristeelle. Sekoita molemmat.

  4. Jos lattiat ovat erikokoisia, määritä rakennuksen tilojen kokonaismäärä lisäämällä kaikkien osien tilavuudet. Tilavuus määräytyy samalla tavalla, jos tiloissa on erilaiset ääriviivat ja mallit.

  5. Laske erillisesti rakennusten verandojen, laattojen ikkunoiden, olohuoneen ja muiden apuelementtien tilavuudet. Sisällytä nämä tiedot kaikkien rakennustilojen kokonaismäärään. Näin voit helposti löytää huoneen tai rakennuksen tilavuuden, laskelmat ovat melko yksinkertaisia, yritä olla varovainen.

  Huoneen tilavuuden kaava

  Kuinka tilata huoneen tilavuus

  Tilavuus on alueen kvantitatiivinen ominaisuus. Huoneen tilavuus määräytyy sen muodon ja lineaaristen mittojen mukaan. Kapasiteetin käsite on tiukasti kudottu volyymikäsitteen eli aluksen sisätilan tilavuuden, pakkauslaatikon jne. Kanssa. Käytetyt yksiköt ovat SI: n ja sen johdannaisten mittausjärjestelmässä - kuutiometriä m³, kuutiosenttimetriä litraa kohti. Sinun on mitattava huoneen äänenvoimakkuutta, jota tarvitset mittanauha, paperiarkki, laskin, kynä. 1 Jokainen huone, esimerkiksi huone, on geometrisesta näkökulmasta suorakulmainen suuntaissärmiö.

  Lonkkapipo on suuri kuvio, jossa on 6 kasvot. ja mikä tahansa niistä on suorakulmio. Kaavake suorakulmaisen suuntaissärmiön tilavuuden löytämiseksi: V = abc. Suorakulmaisen suuntaissärmiön määrä on yhtä suuri kuin sen 3 ulottuvuudesta. Tämän kaavan lisäksi voi olla mahdollista mitata huoneen määrä kertomalla lattiapinta korkeudella.

  2 Aloita siis huoneen tilavuuden laskeminen. Määritä yhden seinän pituus, määritä myöhemmin toisen seinän pituus. Mittaa lattialle tasolevyn tasolla. Pidä nauha suorana.

  Tässä vaiheessa määritä huoneen korkeus, tehdä tämä, siirry yhdelle sen kulmista ja mittaa tarkasti kulman korkeus lattiasta kattoon. Kirjoita hankitut tiedot paperille, jotta et unohda.

  Kuinka laskea tilavuus m3 betonilaskimessa

  Tällä hetkellä jatka laskutoimituksiin: moninkertaista pituus pitkä seinän pituus lyhyt seinä, kerro hankittu tuote korkeus ja saat tarvittavan tuloksen.

  Tilojen tilavuudet lasketaan eri tapauksissa: 1) ilmastointilaitteen hankinnan yhteydessä, koska ilmastointilaitteet on suunniteltu tietylle määrälle huonetta; 2) patterien asentaminen huoneisiin, sillä jäähdyttimen osuuksien määrä riippuu huoneen tilavuudesta. 3 Jos huoneessa on epäsäännöllinen muoto, toisin sanoen se koostuu näennäisesti valtavasta suuntaissärmiöstä ja pienestä. Tässä tapauksessa on tarpeen mitata kunkin erikseen erikseen ja lisätä myöhemmin. Jos huoneessasi on alkovi. sen määrä on laskettava kaavalla sylinterin tilavuudesta. Jokaisen sylinterin määrä on yhtä kuin alustan alueen tuote korkeudella: V =? r2 h missä - tämä luku "pi" on sama kuin 3.14, r2 on sylinterin säteen neliö, h on korkeus.

  Kuvittele alkovi osana sylinteriä, laske näennäisesti koko sylinteri, näe myöhemmin, mitä osaa tästä sylinteristä alkosi on, poista ylimääräinen osa kokonaistilavuudesta.

  Kuinka laskea huoneen pinta-ala?

  Jos huone, jossa on neljä seinää ja jossa on tavallinen geometrinen muoto, jossa on suorat kulmat, sinun on mitattava kaksi seinää ja kerrottava tuloksena olevat kaksi kuviota toisistaan, saamme huoneen alueen ja tilavuus kerrotaan lopputuloksesta korkeudella. mutta tämä on vain oikeilla geometrisilla muodoilla.

  On vaikeampaa löytää alue ja koko, kun huoneen muoto on esimerkiksi väärä koko.

  Sitten sinun on sovitettava kaikki geometrian tuntemus, eli jakaa huone useita säännöllisiä lukuja, ja näiden kaavojen mukaisesti löytää niiden alue ja sitten laittaa kaikki tulokset yhteen, niin saat koko alueen. Korkeuden löytämiseksi on kerrottu kokonaispinta-alan tuloksesta korkeus.

  Tilanne on vielä pahempi kuin epätyypillisissä huoneissa, joissa on epäsäännölliset seinien ja katon kulmat. Sitten sinun on siirrettävä kaikki huoneen mitat paperille, jakaa se säännöllisiin muotoihin ja jokaisen muodon perusteella, etsiä sen alue ja tilavuus ja tiivistää tulokset.

  Huoneen pinta-ala ei sisällä ikkunoiden ja muiden lattian korkeampia esineitä, mutta ne sisältyvät huoneen tilavuuden laskentaan.

  Kuinka laskea huoneen pinta-ala?

  Tilan epäsäännöllisen tilan mittaamisen yhteydessä on suositeltavaa jakaa se suorakulmioksi tarkemman alueen laskemista varten. Laskettaessa kunkin tällaisen alueen pinta-alaa voit selvittää huoneen kokonaispinta-alan yksinkertaisesti yhteenvetämällä kaikki saadut tulokset.

  Jos huoneen jakaminen suorakulmaisille alueille ei ole mahdollista, voit yrittää tällaisia ​​muotoja kolmion tai ympyrän sektorin avulla. Kolmion pinta-ala lasketaan Geronan kaavan mukaan: S = v **).

  P - kolmion kolmiosa, joka voidaan laskea seuraavasti: p = / 2

  Talon tiilien laskeminen: laskin verkossa ja laskentatoimien tarkistaminen manuaalisesti

  Rakennustöiden ja korjaustöiden tuottamiseen tarvitaan usein tiloja. Useimmissa tapauksissa tämä on tarpeen selvittää tarvittavien materiaalien määrä korjauksia varten sekä valita tehokas lämmitys- tai ilmastointijärjestelmä.

  Tilaa kuvaavat kvantitatiiviset ominaisuudet edellyttävät yleensä mittauksia ja yksinkertaisia ​​laskelmia.

  1. Yksinkertaisin tapaus on silloin, kun on tarpeen määrittää säännöllisen suorakaiteen tai neliön muotoisen huoneen tilavuus. Mittanauha mittaa metrin pituuden ja leveyden sekä huoneen korkeuden. Helpoin tapa mitata lattialla pohjapaneeleilla. Kerro monista pituuden, leveyden ja korkeuden osoittimet ja saat halutun äänenvoimakkuuden.

  2. Jos huoneessa on epäsäännöllinen tai monimutkainen muoto, tehtävä muuttuu hieman monimutkaisemmaksi. Jaa huoneen alue useisiin yksinkertaisiin muotoihin (suorakulmiot, neliöt, puoliympyrät ja niin edelleen) ja laske niiden kaikkien pinta-ala mittausten jälkeen. Lisää saadut arvot summalla alue. Laske summa huoneen korkeuden mukaan. Mittaukset olisi suoritettava samoissa yksiköissä, esimerkiksi metreinä.

  3. Rakennustyön yhteydessä koko rakenteen tilavuuden määritys määräytyy standardien mukaan. Rakennuksen pohjakerroksen ns. Rakennustilavuus ullakolla voidaan laskea kertomalla horisontaalisen alueen alue ulkoisen ääriviivan mukaan alemmalla kerroksella. Mittaa rakennuksen kokonaiskorkeus puhtaan lattian tasolta ullakkeen eristeelle. Sekoita molemmat.

  4. Jos lattiat ovat erikokoisia, määritä rakennuksen tilojen kokonaismäärä lisäämällä kaikkien osien tilavuudet. Tilavuus määräytyy samalla tavalla, jos tiloissa on erilaiset ääriviivat ja mallit.

  5. Laske erillisesti rakennusten verandojen, laattojen ikkunoiden, eteisten ja muiden apuelementtien määrät (lukuun ottamatta katettuja ja avoimia parvekkeita). Sisällytä nämä tiedot kaikkien rakennustilojen kokonaismäärään. Näin voit helposti löytää huoneen tai rakennuksen tilavuuden, laskelmat ovat melko yksinkertaisia, yritä olla varovainen.

  2.4 Julkisten rakennusten kapasiteetin laskeminen ja niiden maakoko

  Julkiset rakennukset sijaitsevat laitoksissa ja julkisissa palveluissa.

  Palvelujen erikoistumisen ja tyyppien mukaan julkiset laitokset ja yritykset jakautuvat esiopetukseen (lastentarha- ja lastentarhoja), kouluun, terveydenhuoltoon, kulttuuriin ja koulutukseen, kotitalouskäyttöön, kauppaan ja jakeluun, julkiseen ruokailuun, hallintoon ja muihin.

  Huoneen tilavuuden laskeminen.

  Julkisten instituutioiden kokoonpano kustakin ratkaisusta alun perin laaditaan piirustussuunnitelmaluonnoksessa, jossa esitellään koko piirin asutusjärjestelmä sekä asuinjärjestöjen ja palveluyritysten sijoittaminen. Nämä kehityssuuntaukset otetaan huomioon määritettäessä julkisten rakennusten koostumusta tietyllä asutuilla alueilla. Tässä otetaan huomioon olemassa olevien rakennusten mahdollinen hyödyntäminen edelleen.

  Laitosten ja palveluyritysten kapasiteetin tai tuotantokapasiteetin laskenta tehdään suunnitteluperusteiden (SNiP) mukaisesti.

  Julkisten laitosten näkökulmien laskenta

  Standardit 1000 asukasta kohden

  Arvioitu luku 186 asukasta kohti

  maa-alue, ha

  maa-alue, ha

  Julkisten laitosten laskettujen tietojen mukaan he valitsevat julkisissa rakennuksissa vakiohankkeita tietylle asutulle paikalle. Samalla on suositeltavaa antaa etusija sellaisille vakiohankkeille, joissa suunnitellaan useiden julkisten laitosten rakentamista yhteen rakennukseen. Tämä vähentää rakennus- ja käyttökustannuksia rakennuksen yksikkötilavuutta kohden, sen ulkonäkö muuttuu mielenkiintoisemmaksi, rikastuttaa julkisen keskustan arkkitehtuuria, jossa rakennus sijaitsee.

  2.5 Rakennusten ja rakenteiden luettelo

  Julkiset rakennukset sijaitsevat laitoksissa ja julkisissa palveluissa. Julkisten laitosten ja yritysten erikoistuminen ja palvelutyyppi jaetaan seuraavasti:

  · Esikoulu (lastentarhat ja lastentarhat);

  · Hallinnollinen ja muu.

  Alueellisella palvelulla ne voidaan jakaa seuraaviin ryhmiin:

  1) useiden asuttujen alueiden asukkaita;

  2) palvelut yhden asutun alueen asukkaille;

  3) palveluntarjoajat tietyistä sovintoratkaisun osista.

  Ensimmäiseen ryhmään kuuluvat piirin keskustoissa sijaitsevat laitokset, jotka palvelevat piirin koko väestöä (kansankomissaarien piirin neuvosto, kulttuuritalo, yhteyshenkilötoimisto, tavaratalo jne.) Sekä laitokset, jotka palvelevat väestöryhmää ja sijaitsevat suurimmassa osassa, esimerkiksi (maanviljelijöiden maaseututoimikunta, valtion maatilan toimisto, kolkakt hallitus, lukio, sairaala jne.). Toinen ryhmä koostuu laitoksista, jotka palvelevat kaikkia yhtä asutun alueen asukkaita. Kolmannessa ryhmässä ovat laitokset, jotka palvelevat tiettyjen suuren asutun alueen osia ja ovat edustettuina useissa eri paikoissa sijaitsevissa rakennuksissa (päiväkodeissa, lastentarhoissa, kouluissa, ruokakaupoissa jne.).

  Tällaista palvelulaitosten järjestelmää kutsuttiin "askeljärjestelmälle". Se takaa, että palveluvirastot lähestyvät asukkaita. Näin ollen ensimmäiseen ryhmään kuuluu satunnaisesti käytettävät laitokset, toinen - määräaikaistarkoituksessa ja kolmas - päivittäinen ylläpito.

  Julkisten instituutioiden kokoonpano kustakin ratkaisusta alun perin laaditaan piirustussuunnitelmaluonnoksessa, jossa esitellään koko piirin asutusjärjestelmä sekä asuinjärjestöjen ja palveluyritysten sijoittaminen. Nämä kehityssuuntaukset otetaan huomioon määritettäessä julkisten rakennusten koostumusta tietyllä asutuilla alueilla. Tämä ottaa huomioon olemassa olevien julkisten rakennusten mahdollisuuden hyödyntää edelleen.

  Laitosten ja palveluyritysten kapasiteetin tai tuotantokapasiteetin laskenta tehdään laskettujen normien mukaan.

  Julkisten laitosten laskettujen tietojen mukaan he valitsevat julkisissa rakennuksissa vakiohankkeita tietylle asutulle paikalle. Samalla on suositeltavaa antaa etusija sellaisille vakiohankkeille, joissa suunnitellaan useiden julkisten laitosten rakentamista yhteen rakennukseen. Tämä vähentää rakennus- ja käyttökustannuksia rakennuksen yksikkötilavuutta kohden, sen ulkonäkö muuttuu mielenkiintoisemmaksi, rikastuttaa julkisen keskustan arkkitehtuuria, jossa rakennus sijaitsee.

  Kuinka laskea sylinterin tilavuus

  Tällä sivulla laskin auttaa laskemaan sylinterin tilavuus verkossa. Lasketaan pohjan korkeus, säde tai alue. Laskelmat tehdään millimetreinä, senttimetreinä, metreinä. Tulos näytetään kuutiometreinä, litroina ja kuutiometreinä.

  Sylinteri on geometrinen runko, jota ympäröi sylinterimäinen pinta ja kaksi rinnakkaista tasoa, jotka leikkaavat sen.

  Korkeuden ja säteen mukaan

  Sylinterin tilavuus korkeus ja säde:

  V = π · r² · h

  Pohja-alueen ja korkeuden kautta

  Kaavan sylinterin tilavuuden korkeus ja alustan pinta-ala:

  Miten laskea kuutiometrin volyymi

  Miten laskea kuutiometrin volyymi

  Usein sinun on kysyttävä tällaisia ​​kysymyksiä: "Kuinka paljon tarvitset jotain tämän täyttämiseksi?" Tai päinvastoin: "Kuinka paljon se sopii tähän?" Loppujen lopuksi sinun on aina kuljetettava, siirrettävä tai kuljetettava jotain, jotain rakentaa, rakentaa tai rakentaa uudelleen. Ja tässä sinun täytyy ottaa tavanomainen tai laserteippi käsissäsi ja muistaa mittayksikkö, joka on tilavuus - kuutiometriä.

  Mikä on kuutiometriä

  Kuumamittari on perinteinen kuva (kuutio), jonka pituus, leveys ja korkeus ovat yhtä metriä.

  Miten lasketaan kuutiometriä, jos näillä parametreilla on erilainen arvo? Jos niiden tuote (kertoimen tulos) on yksi, niin niiden muodostama luku on yhden kuutiometrin tilavuus. Esimerkiksi 1 m leveä, 0,5 m korkea ja 2 m pitkä mittainen tilavuus on yksi kuutiometri.

  Käytännön toiminnoissa on laskettava eri tilojen määrät, ja tässä voidaan ohjata yksinkertainen kaava: suoran suuntaissärmiön tilavuus on perusalueen ja korkeuden tuote. Huone, jonka pinta-ala on 32,5 metriä ja katon korkeus 2,2 metriä, on 71,5 kuutiometriä (kuutiot). Usein huoneessa on kalteva katto, ja sitten syntyy kysymys korkeudesta. Tässä tapauksessa voit ottaa tämän parametrin keskiarvon ja saada likimääräisen äänenvoimakkuuden.

  Jos tarvitaan täsmällistä arvoa, huone on mentaalisesti jaettava parallelepipediin, jonka alimman seinämän korkeus ja laskea sen tilavuus; laske sen sijaan rinnakkaispipedin tilavuus, jolla on sama pinta-ala ja korkeus korkeimpien ja pienimpien seinien korkeuksien erotuksena, jaa puolet ja lisää ensimmäisen suuntaissärmiön tilavuutta.

  Usein on tarpeellista laskea eri syvennysten määrät. Esimerkiksi kun kaatat säätiötä, sinun on tiedettävä tarvittava määrä betoniseosta. Kaikki on melko yksinkertaista. Samoin kerrotaan alustan pinta korkeudelta ja saavutamme halutun arvon. On tärkeää laskea ja mitata yksiköissä, joissa haluat tietää haluamasi arvon. Betoniseoksen tapauksessa sen osto suoritetaan yleensä kuutioina, joten säätiön kaatopaikan mitat mitataan metreinä.

  Muuntaminen muille yksiköille

  Halutun arvon kääntämiseksi on muistettava melko yksinkertaiset mittasuhteiden muutokset senttimetreihin ja millimetreihin.

  Pituusyksiköt:

  • 1 m = 100 cm = 1 000 mm

  Alueyksiköt:

  • 1 m² = 10 000 cm2 = 1 000 000 mm²

  Tilavuusyksiköt:

  • 1 m³ = 1 000 000 cm³ = 1 000 000 000 mm3

  Nestemäärää mitataan usein litroina, riittää, että tiedetään, että:

  • 1 l = 1 000 cm3
  • 1000 l = 1 m³

  Melko usein on tarpeen laskea painoihin perustuva tilavuus, ja täällä sinun on tiedettävä aineen tiheys. Helpoin tapa on vesi, jonka tiheys on 1t / 1m³. Toisin sanoen tonni vettä kestää yhden m³ (kuutio), ja esimerkiksi maidon tonni kestää noin 1 030 kuutiota.

  Hiekka on tiheys 1,3 t / m³ 1,8 t / m³. Tämä tarkoittaa, että yksi m³ painaa 1,3 - 1,8 tonnia.

  Lankojen kuutio- tilavuuden laskennassa on hienouksia. Jos levy on leikattu ja identtinen, riittää yksi, mittaa pituus, paksuus, leveys, moninkertaistaa nämä parametrit ja moninkertaistaa saatu arvo kokonaisuudessaan. Tämä on haluttu arvo.

  Mutta kun käytetään epäterveitä kartonkia edullisempana, on mahdotonta mitata tarkasti yhtä yksikön mitat, kaikki näytteet ovat eri mittasuhteita. Tässä tapauksessa materiaalipinoja pinoon, jossa on samansuuntaiset päät ilman päällekkäisyyttä pinoissa olevien levyjen päälle, mitataan koko pinoon kolme parametria, kerrottuna käyttämällä pelkistyskerrointa 0,5 - 0,7, mikä on haluttu arvo.

  Sattuu myös, että sinun on laskettava lieriömäisten esineiden (tynnyrit, säiliöt ja vastaavat) kapasiteettia. Pohja on ympyrä ja sen pinta-ala on yhtä suuri kuin pi (π = 3.14) ja säteen neliö (halkaisijan puolet) tai S = πR².

  Käytännön elämässä voit käyttää melko yksinkertaista tapaa määrittää nestemäisten tai kiintoaineiden määrä - tuhat kuutiometriä sisältää 1 tuhatta litraa tai 100 kymmenen litran kauhaa. Joku voi vaikuttaa hankalalta kuljettaa ja laskea uudelleen kauhat hiekalla tai vedellä, mutta tämä menetelmä on tarkka ja laajalti saatavilla.

  Laskentayksikkö

  Sanotaan, että sinun on täytettävä 8-12 metrin mittainen rakennelma, joka on jaettu kolmeen huoneeseen, joiden seinät ovat 8 ja 6 metriä pitkä. Otamme pohjan leveyden 40 cm, korkeus metreinä. Pituus on 54 metriä ja säätiön tilavuus on 0,4 * 1 * 54 = 21,6 m³. Tämä arvo voidaan turvallisesti pyöristää 22 m³: iin.

  Betoniseoksen kuutiometrin valmistelu perustuksen täyttämiseksi edellyttää noin 350 kg sementtiä, 800 kg hiekkaa, 1200 kg murskattua kiveä ja 140 litraa vettä. Tämä tarkoittaa, että koko perusta tarvitsee 154 pussia sementtiä, joka on 50 kg (7,7 tonnia), 17,6 tonnia hiekkaa, 26,4 tonnia murskattua kiveä ja noin 3 kuutiometriä vettä.

  Tämä on täysin likimääräinen laskutoimitus, jolla voit yksinkertaisesti arvioida tulevien materiaalien ja työvoimakustannusten koon. Muuten säätiön alapuolella oleva maaperän määrä on verrattavissa tai jopa korkeampi kuin itse säätiön määrä, vaikka se ei olekaan kokonaan maassa. Tämä johtuu siitä, että pohjan alapuolella oleva kaiva on kaivamassa laajempaa muottien ja niihin liittyvän työn asennusta varten.

  Samoin on laskettava tarvittava määrä, kun esimerkiksi tavaraa tai tavaraa siirretään tai lähetetään. Loppujen lopuksi kukaan ei halua ylilataa tilaamattoman auton, kuljetussäiliön tai rautatievaunun rungon ylimääräisestä tilavuudesta.

  Riittää vain muistaa (ks. Internetissä) elementaariset geometriset kaavat koulun opetussuunnitelmasta ja soveltaa terve järki. Loppujen lopuksi voit milloin tahansa laskea kalusteiden määrän siirrettäessä tai laatikoita lähetettäessä tavaroita ja arvioida tulevia ponnistuksia ja kustannuksia. Tarkempien lopullisten laskelmien avulla voit aina turvautua asiantuntijoiden apuun. Lisäksi alustava tulos on enemmän tai vähemmän tunnettu, ja se voi toimia testeinä, kun sopii olosuhteista.

  video

  Tästä videosta opit itsenäisesti laskemaan kuutiometriä.

  Lankojen ja puun laskeminen yhteen kuutiometriin - kaavat, esimerkit laskelmista, taulukot

  Rakennustyön aikana asunnon rakentamista varten asiantuntijan on suoritettava lukuisia erilaisia ​​tehtäviä, joista yksi on: arvioidaan ja lasketaan arvioidut kustannukset ennen asunnon loppusuoritusta. Ilman epäonnistumista, laskea tarvittava määrä erilaisia ​​rakennusmateriaaleja, mikä on melko vaikeaa tehdä. Siksi tällainen tieto - kuinka monta korttia on kuutio, on erittäin tärkeä asiantuntijalle, joka on kiireinen asuintaloa rakentava ja haluaa tehdä työn mahdollisimman tehokkaasti ja nopeasti.

  Ostoskeskus: nykyiset lautatyypit

  Laskeaksesi, kuinka monta kortin kappaletta on kuutio, sinun on tiedettävä paitsi, mitä kortin kuutio tarkoittaa, mutta on syytä ymmärtää tärkeä näkökohta, että on olemassa erilaisia ​​lautasia ja mitä mahdollisuuksia voit saada nykyaikaisilla markkinoilla tehdä erilaisia ​​rakennustöitä. On huomattava, että melkein kaikkien materiaalien kuutio, riippumatta materiaalin tyypistä, lasketaan samalla tavalla, toisin sanoen tietyllä menetelmällä. Hallintaluokilla ei ole vaikutusta rakennusmateriaalin kuutiokapasiteetin laskemiseen.

  Sahatavara on sahatavaraa: puutavara, erilaiset reunatut levyt ja myös epäpuhtaudet (ne ovat poikkeusluokkaa kuutiometriä laskettaessa, koska tämä prosessi tapahtuu hieman eri tavalla). Urimatyypit (joilla on erityiset urat liitoksen toteuttamiseksi) ovat: moderni vuori, lohkopaikka, lattian materiaali sekä luonnollisen puun jäljitelmä. Kun valitset uraauurtavan rakennusmateriaalin hankinnan, sinun on kiinnitettävä huomiota siihen, että laskennassa käytetään vain laudan työleveyttä ilman piikkiä. Jos puhumme blockhouse (jäljitelmä lokit), kun lasketaan kuutio kapasiteetti, vain paksuus sen korkeimmassa kohdassa on otettu.

  Kuinka monta 1 kuutio levyt: laskelma

  Jokainen henkilö, jopa koulupäivistä, on selvää, kuinka kuutio-kapasiteetin laskenta tehdään. Tätä menetelmää varten on tarpeen laskea arvot, kuten pituus, leveys ja korkeus. Samanlaista periaatetta käytetään laskemalla 1 kortin kuutiokapasiteetti. Tällaisia ​​laskelmia suoritettaessa on suositeltavaa muuntaa kaikki käytettävissä olevat arvot mittareihin. 1 levyn kuutio, jonka poikkipinta on 150 x 20 mm. ja pituus 6 metriä, lasketaan seuraavasti: 0,15 kerrottuna 0,02: llä ja 6: llä siten, että tämän levyn kuutioarvo on 0,018 kuutiometriä.

  Käytetään tilavuuskaavaa V = L * h * b (missä L on pituus, h on korkeus, b on leveys).

  L = 6,0; h = 0,02; b = 0,15.

  Siten V = 6.0 * 0.02 * 0.15 = 0.018 m 3.

  Määrittää, kuinka monta levyä yhdessä kuutissa: 1 m 3 jaettuna kuutiokapasiteetilla (yhden levyn tilavuus).

  1 m 3 / 0,018 m 3 = 55,55 kpl.

  Niinpä yhden kuution levyjä on 55,5 kappaletta.

  On riittävän helppo tietää tietyn tyyppisen levyn kustannukset, kun sen tilavuus tunnetaan: 0,018 kerrottuna 1 kuutiometrin hinnalla. Kun tietyntyyppisen laudan 1 kuutio on esimerkiksi 5 500 ruplan kustannus, kustannukset ovat 99 ruplaa. Laskennassa tässä vaiheessa myymälöiden myyjiä ja johtajia on jonkin verran temppua, koska materiaalin määrä on pyöristetty joihinkin kokonaislukuihin.

  Tällainen pyöristys voi johtaa siihen hetkiin, että 1 levyn hinta (kun 1 kuutio on 5500) on melko erilaisia ​​arvoja. Kaiken tämän lisäksi on huomattava, että eri rakennuslevyissä, joiden pituus on 6 metriä, itse asiassa pituus on 6,1 - 6,2 metriä, jota ei oteta huomioon rakennusmateriaalin toteutuksessa. Tämä pätee myös huomattavan määrän levyjä hankintaan. Tämä on varsin näkyvä, jos esimerkiksi käytetään levyä 150 x 20 mm. Kuitujen levyjen määrä on 55,5 kpl. Mutta kuutiossa lasketaan 55 kappaletta, jotka laskennan toteutuksessa ovat 0,99 kuutiometriä. Itse asiassa tästä seuraa, että tämän suosittuneen rakennusmateriaalin 1 kuutiometrin ylipalkka voi olla 1% todellisesta hinnasta. Esimerkiksi 5500 sijaan 4995 ruplaa.

  Leikkaamattoman levytyypin kuutioarvon laskemista varten käytetään hieman erilaisia ​​menetelmiä. Kun ostat 1 levyä, sen paksuuden mittaaminen sekä kokonaispituus suoritetaan samalla tavoin kuin trimmauksen rakennusmateriaalin valinnassa. Tällöin laskennan leveys otetaan keskiarvona - suuren arvon ja pienen välillä.

  Esimerkiksi kun levyn leveyden lopussa on 25 cm: n arvo ja toisessa 20: ssä, keskiarvo on noin 22 senttimetriä. Kun huomattava määrä tällaisia ​​levyjä on laskettava rakentamiseen, on tarpeen laajentaa siten, että leveä ei poikkea kapeammasta, yli 10 cm: n etäisyydestä. Tämän materiaalin peruspituuden on oltava suunnilleen sama. Tämän jälkeen, käyttämällä tavanomaista rulettia, tehdään tarkka mittaus koko pinoa levyjä, leveyttä mitataan (noin pitkin keskustaa). Tuloksena sinun on kerrottava erityisellä kertoimella, joka on 0,07 - 0,09, suoraan suhteessa olemassa olevaan ilmarakoon.

  Kuinka monta levyä 1 kuutioon: erikoispöydät

  Laskettaessa tiettyä leveyttä, pituutta 1 kuutiometriä kohden olevien levyjen tarkkaa määrää käytetään erilaisia ​​pöytiä. Seuraavassa on muutamia näistä erikoistuneista taulukoista, jotka osoittavat tämän materiaalin yleisten ja suosittujen tyyppien kuutiomainen kapasiteetti tänään. On mahdollista laskea eri kokoisia levytaskuja, esimerkiksi materiaalia, joka pystyttää aitaa sivustossasi käyttäen olemassa olevaa kaavaa, joka on esitetty edellä.

  Mittarit, joilla mitataan kuutiometriä tilavuutta tai kokonaismittoja

  Laskettaessa tarvittavaa määrää materiaalia tai ainetta käytetään kuutiometriä (yhtä suuri kuin kuutio, jonka pituus on metrin pituinen). Tarvittaessa tätä tavanomaista tilavuusyksikköä voidaan siirtää muihin mittausjärjestelmiin - litraa, millilitraa, kuutiometriä ja millimetriä.

  Kuution (volyymi) laskemiseksi sinun tulee tietää kohteen pituus, korkeus ja leveys. Nestemäisen ja kaasumaisen aineen tai epäsäännöllisen kohteen tilavuuden laskemiseen tarvitaan massan ja tiheyden indikaattoreita.

  Nopea artikkelin navigointi

  Yksinkertainen kuva

  Jotta voit laskea kohteen tilavuuden, sinun on tiedettävä sen lineaariset mitat. Tämä edellyttää:

  • Mittarin avulla mitataan kuvan pituus, korkeus ja leveys;
  • Kerro kerralla kohteen lineaariset parametrit.

  Esimerkiksi huoneen tilavuus, jonka pituus on 8 metriä, korkeus 3 metriä ja leveys 6 metriä, tarvitaan 8 * 3 * 6 = 144 (huoneen tilavuus on 144 m3).

  Tilavuusmääritys painon mukaan

  Jos on mahdotonta mitata lineaarisia parametreja (epäsäännöllinen muoto, neste, kaasumainen aine), on tarpeen laskea tilavuus:

  • Mittaa materiaalin massa;
  • Määritetään aineen tiheys (erityisiä tiheystaulukoita eri materiaaleille);
  • Jakaa massa tiheyden mukaan.

  Esimerkiksi 30000 kg painavan betonin (tiheys 2000 kg / m3) laskemiseksi tarvitaan 30 000/2000 = 15 m3.

  Arkhimedesin laki

  Jotta voitaisiin laskea kompleksisen muodon kohteen tilavuus, jonka tiheys on tuntematon, on välttämätöntä:

  • Laske erä säiliöön vedellä (aiemmin mitattuna alkutaso);
  • Määritä, kuinka paljon veden määrä nousi esineen upottamisen jälkeen;
  • Laske siirretyn veden määrä (tasosta, kun kohde on veden alla, vähennä alkuperäistä kuvaa).

  Yksikkömuunnos

  Jos tilavuus määritetään litroina, millilitroina, kuutiosenttimetreinä tai millimetreinä kuutiometrien laskemiseksi, sinun on tiedettävä seuraavat arvot:

  • 1 m3 = 1000 l;
  • 1 m3 = 1 000 000 cm3;
  • 1 m3 = 1 000 000 000 mm3;
  • 1 m3 = 1000 dm3;
  • 1 m3 = 1000 000 ml.

  Esimerkiksi standardikauhan kapasiteetti on 10 litraa, mikä vastaa 0,01 metriä kuutiota. Jos haluat mitata 1 metrin kuutiota mistä tahansa materiaalista ämpäriin, täytä ne 100 kauhalla.

  Jokapäiväisessä elämässä kuutiometriä käyttäen tarvittava määrä materiaaleja lasketaan korjaus- ja rakennustöiden aikana. Tätä mittayksikköä käytetään usein myös maakaasun ja veden virtausnopeuden määrittämiseen.

  Sivusto ei tallenna Venäjän federaation kansalaisten henkilötietoja (rekisteröinti on suljettu, kommentit poistettu käytöstä). Joillakin sivustolla julkaistuihin aineistoihin voi sisältyä tietoja, jotka on tarkoitettu yli 16-vuotiaille käyttäjille (nro 436-ФЗ, annettu 29. joulukuuta 2010, "Lasten suojelemisesta terveydelle ja kehitykselle haitallisilta tiedoilta"). 16+. Tämän sivuston käyttö edellyttää käyttäjien sopimusehtojen hyväksymistä.

  © 2016 Google Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Google ja Google-logo ovat Google Inc: n tavaramerkkejä.

  Google ™, Android ™, Google Maps ™, Google Play ™, Google-dokumentit ™, Google Picasa ™, Gmail ™, Google Chrome ™, Google Plus ™, YouTube ™ ja niiden logot ovat Google, Inc: n tavaramerkkejä. Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

  Microsoft®, Windows®, Windows XP®, Windows Vista®, Xbox®, Zune®, SharePoint®, Internet Explorer®, Hotmail®, Bing®, Office®, Word®, PowerPoint®, Excel®, Outlook® ja niiden logot ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

  Mozilla®, Mozilla Firefox® ja niiden logot ovat Mozilla Foundationin tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

  Skype® ja siihen liittyvä logo ovat Skype-tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

  Tilavuuslaskuri m3: ksi

  Lastausmäärän laskeminen m3: ksi

  Laskimollesi voidaan laskea rahtimäärät m3: ssä. Miksi ja kuka sitä tarvitsee? Olet esimerkiksi rahdinantaja, joka haluaa ymmärtää rahtimarkkinoiden hintoja ja haluaa ensin laskea nopeasti lastin määrän m3. Laskennassa voit käyttää laskinta. Ilmoitetaan sivun koon ja yhden laatikon korkeus, ilmoittaen sitten laatikoiden lukumäärän, jolloin saamme niiden tilavuuden. Tässä laskimessa näet, kuinka koko rahdin määrä ja vain yksi laatikko. Kun olet selvittänyt lastesi määrän, voit helposti ymmärtää, millaista tarvitsemasi kuljetus tarvitsee. Loppujen lopuksi, jos lastesi määrä on 10 m3, niin ei ole tarpeen tilata kuorma-autoa ja ylilataa "tyhjyydestä". Sinut riittää ja gazelleja.

  Miten lasketaan laatikon tilavuus kuutiometreinä

  Laatikon tilavuus on erittäin helppo laskea. Tällä sivulla on laskin, jonka avulla voit helposti laskea yhden laatikon tai koko kuorman tilavuuden. Ehkä olet kiinnostunut siitä, mitä kaava on laskelma. Matematiikan näkökulmasta säännöllinen pahvilaatikko, jossa on kuorma, on suorakaiteen muotoinen parallelepiped ja jos laatikko on kaikilla sivuilla yhtä suuri, niin tämä on kuutio. Näin ollen niiden tilavuus lasketaan käyttäen yksinkertaista geometrista kaavaa: sivun A * sivun B * korkeus. On tärkeää huomata tärkeä seikka: jos arvoa käytetään laskelmissa, esimerkiksi mittarissa, niin tulos on kuutiometreinä. Laskimemme käyttää mittareita äänenvoimakkuuden laskemiseen. Jos jokin laatikon sivuista, esimerkiksi 60 cm, sitten laskimessa sinun on annettava desimaali muodossa: 0.6.

  Laatikon tilavuuden laskin kuormalla m3

  Olemme jo selvittäneet kuinka tilavuus lasketaan m3: ksi. Jotta tätä arvoa ei otettaisi käsin, tämä äänenvoimakkuuden laskin luotiin. Miksi käyttää tätä laskinta? On kätevää, ei tarvitse viettää aikaa laskea koko lastin tilavuus kuutiometreinä (m3). Laskimesi yksinkertaisella käyttöliittymällä voit heti selvittää lastin määrän. Syötä vain laatikon sivut, laatikon korkeus (kolmas puoli) ja laatikoiden lukumäärä, jos on enemmän kuin yksi. Ja tämä on kaikki, saamme tuloksen arvoina m3-muodossa (kuutiometreinä).
  Miksi on parempi käyttää laskinta manuaalisten laskelmien sijaan? Virheen todennäköisyys tässä tapauksessa on suljettu pois, ja sinun on myös käytettävä paljon aikaa ja vaivaa manuaalisissa laskelmissa.

  Miksi tiedät kuljetetun lastin määrän?

  Jos aiot tilata lähetyksen jotain pakattuna laatikoihin tai suorakulmaisiin astioihin, ensimmäinen asia, joka pyytää sinua hakemuksen yhteydessä, on kuljetettavan lastin määrä. Tässä voit käyttää volyymin laskuria m3. Puhelun aikana voit nopeasti laskea äänenvoimakkuuden m3 ja ilmoittaa sen sovelluksesta.
  Haltijan logistiikan osaaminen osaa tietää tarvittavan ajoneuvon rahdin kuljettamiseen ja säästää tarpeettomilta ylimääräisiltä maksuilta suuremmalle ajoneuvolle. Logistiikka voi myös välittömästi ohjata sinua merenkulun hintaan.

  Puutavara (aluksella, puutavara) siirretään palasilta kuutioihin ja takaisin kuutioista paloiksi

  Kiinnitä huomiota - yksinkertainen ja visuaalinen laskin laudalta ja baarista: tässä

  Sahatavaran lautojen kääntömäärä, kallistuu kappaleiksi

  Tällä sivulla voit muuntaa levyn, palkin ja muun puutavaran kuutiometriä (m3) ihmisen luettaviksi metrijakoiksi. Levyt, puutavara ja muu puutavara myydään kuutiometreinä, mutta rakennetta laskettaessa (kehysrakennus mukaan lukien) on mahdollista ottaa huomioon jopa palan määrä, joka tunnetaan palkin mitat, koska sitä käytetään erilaisten puun ja kartongin rakentamiseen, Jotta ei laskettaisi tietyn määrän levytasetta tai palkkeja joka kerta laskimessa, rakennemuutos tilavuudeltaan palasiksi on tarkoitettu.

   Mahdolliset muutokset molemmille osapuolille:
  • Vasemmalla laskimella syöttämällä mittoja (puutavaraa tai kartonkia) ja kuutiometrien lukumäärää selvität materiaalien lukumäärän, mukaanlukien kuutioiden määrä, jotka kiinnostavat sinua.
  • Oikealla laskimella, kun olet syöttänyt mitat (puutavaran tai kartongin) ja niiden määrä, saat näiden materiaalien määrän, se jää vain kerrottuna hinnaston hinnalla. Näin voit nopeasti muuntaa m3 määrän kappaleiksi.

  Huomaa, että sinun on määritettävä koko millimetreinä, eikä kokonaislukuja eroteta pisteellä

  Laskin muuntaminen neliömetriä kuutiometriin

  1) Valitse haluamasi tuote, sen koko ja laatu.

  Laskimemme auttaa sinua muuttamaan nopeasti muut kuutiometriä, neliömetriä tai paketteja muille mittayksiköille. Kaksi neliömetriä voidaan muuntaa kuutioiksi tai pakkauksiksi ja päinvastoin: neliömetriä kuutiometreihin ja pakkauksiin.

  Ohjeita työskentelyyn laskimen kanssa:

  1. Vaihtoehtoisesti valitse kiinnostava tuote, sen paksuus, leveys ja pituus.
  2. Yhdessä näkyvistä ikkunoista kirjoita haluamasi tavaraerä sopivissa yksiköissä.
  3. Numerot tulevat näkyviin muissa ikkunoissa, eli tavaroista, jotka syötät muille yksiköille.

  Miten voin käyttää laskinta?

  Laskimen avulla voit laskea, kuinka monta eurolinalevyä, lattiapinta-alustaa tarvitaan loppuun tunnettu määrä neliömetriä. Tilattaessa, älä unohda jätettä, kun asennat profiilipäällysteistä sahatavaraa, jonka arvo voi olla jopa 10%.

  Jos sinun on laskettava kuutiometriä tai neliömetriä muita tuotteita kuin puutavaraa varten, voit käyttää yleisiä laskimia. Muista, että käännös edellyttää, että tiedät tuotteen paksuuden. Voit valita paksuusyksiköt: millimetriä, senttimetriä, tuumaa ja metriä.