Betonimäärälaskuri

Moskovan ja Moskovan alueella

Säätiön laskin

Alla on laskimet betonin laskemiseksi laattojen ja nauhojen pohjalla. Ymmärtää betonin tilavuuden likimääräinen arvo ja noin arvio, ne ovat varsin sopivia. Tyhjät ikkunat määrittävät säätiön parametrit ja saat likimääräisen laskelman laskimesta kuutioina.
On ymmärrettävä, että saadut arvot ovat teoreettisia. He eivät ota huomioon sivustosi ominaisuuksia, laatikoiden laatua, valmistelevien töiden saatavuutta ennen kaatamista ja paljon muuta. Internet-betonilaskuri säätiöille on tärkeä avustaja.
Tiedot syötetään metriin! Jos nauhan korkeus on 80 cm, syötä arvo "0.8". Ei yksiköitä!

Strip Foundation Laskin

Perusta on minkä tahansa rakenteen perusta. Siksi valinta on erittäin tärkeää
sopiva ja sopiva säätiö sekä perustason säätiön konkreettinen laskenta, joka mahdollistaa arvioidun rakentamisen arvioinnin.

On huomattava, että on välttämätöntä tehdä arvio, jotta sen ei tarvitse olla
lopettaa työn ja viettää aikaa puuttuvien materiaalien hankinnassa tai talousarvion loppuunsaattamisen vuoksi. Jotta voisit ymmärtää, kuinka paljon työkalua tarvitsee käyttää rakennuksen perustalle, voit käyttää säätiölle erityistä konkreettista laskinta.

Monoliittinen tai esivalmistettu nauhatusraja on suljettu raudoitettu betoni, joka jakaa rakenteen kuormituksen maahan ja kulkee rakenteen tukiseinien alle. Tällainen säätö estää rakennuksen sortumisen, muuntelun tai seinien muodonmuutoksen. Nauha-perusta on talon useimmin käytetty tyyppi yksityisten talojen, kellarien ja ensimmäisten kerrosten rakentamisessa.

Tämä perusta voi silti olla heikosti hajoava tai syvästi hajonnut, riippuen maaperän ominaisuuksista ja sen odotetusta kuormituksesta. Kaikkien säätiöiden rakentamisen kannalta oikea laskenta on tärkeää, mikä välttää ärsyttäviä virheitä ja varojen tuhlausta. Laskinkuutio auttaa määrittämään tarvittavan määrän betonin rakentamista varten ja varaamaan kaikki komponentit oikeaan määrään. Laskun laskenta on hyödyllistä betoniseoksen painon ja maaperän kuormituksen määrittämiseksi. Voit myös laskea sementtilaastin kulutuksen.

Tyypillisesti betonilaskimen laskeminen tehdään sellaisten ominaisuuksien mukaan kuin suunnitellun perustan pituus, korkeus ja leveys. Tarkempien laskelmien avulla voit käyttää muita parametreja, esimerkiksi ilmoittaa käytetyn betonin merkki ja seoksen koostumus. Säätiön erikoisbetonilaskuri antaa myös mahdollisuuden analysoida, mikä raudoituksen määrä voi olla tarpeen tai lasketa muottiin.

On myös pidettävä mielessä, että valmistettaessa seosta rakentamiseen
Itse asiassa betoni lasketaan riippuen hiekan ja raunioista, niiden tiheydestä ja käytetyistä mittasuhteista.

Vyöhykkeen laskin koostuu paitsi sellaisista ominaisuuksista kuin nauhan leveys, nauhan korkeus ja nauhan pituus, mutta riippuu myös valitun betonin laadusta ja teipin paksuudesta.

Miten lasketaan betonin kuutiokapasiteetti: luotettava ja yksinkertainen kaava

Harvoin rakennus- tai korjaustöitä tehdään ilman betonin käyttöä. Siksi jokaisen äidin, ja jopa alkeisopettajan, täytyy tietää kuinka laskea betonin määrä ja oikein, ilman laadun heikkenemistä ja raaka-aineiden tuhlausta, luoda kestävä keinokivi.

Materiaalin tilavuuden laskeminen säätiön käyttämiseksi

Itsensä asettaminen perusta - se ei ole helppoa ja erittäin vastuullista. On tärkeää täyttää samanaikaisesti monoliittinen perusta.

Siksi sinun on tiedettävä, kuinka laskea materiaalimäärää kuutioina tiettyyn perustyyppiin kustannusten ylitysten ja seisokkien välttämiseksi. Alla on laskentakaava kullekin alustyypille.

Varoitus! Mitä monimutkaisempi on tulevan perustan geometrinen muoto, sitä vaikeampi on laskea. Mutta jos se jaetaan yksinkertaisemmiksi, tuloksen laskeminen on helpompaa.

Jos haluat yksinkertaistaa työtäsi vieläkin enemmän, käytä laskinta - se tekee kaiken automaattisesti automaattisesti asetettujen parametrien mukaan. Löydä tällainen hyödyllinen ohjelma voi olla Internetissä julkisesti. Mutta sinun ei pitäisi luottaa robotit kokonaan, tarkista jokainen vaihe käyttämällä ehdotettuja kaavoja.

Betonin laskeminen säätiöön

Materiaalien suhde eri betonilaatuihin (sementti M-400)

Kuution tilavuus lasketaan nauhan perustuksille

Teippi monoliittinen säätiö on suosituin ja taloudellisempi säätiö. Se on erilaisten muotojen perustekniikka, riippuen tulevan talon tai rakennuksen arkkitehtuurista.

Prevalenssi varmistetaan sen hyvällä lujuusominaisuudella ja alhaisilla työvoimakustannuksilla. Ja hinta on pieni johtuen täyttöalueen pienestä alueesta.

Jotta lasketaan liuskepohjan liuoksen määrä, on otettava huomioon paitsi sen pintaosa myös upotettu osa. Sinun on myös pidettävä mielessä, että sisätilojen väliseinien alapuolella projekti ehkä asetti pienemmän koon.

On olemassa kaksi laskentakaavaa:

 • Kaava №1. Ensimmäisen mukaan on otettava huomioon seuraavat seikat. Muotoilun ulkoseinien muodostaman suuntaissärmiön tilavuudesta sinun on vähennettävä seinämän sisäisen kehän muodostama saman kuvion tilavuus. Tämän periaatteen mukaan lasketaan laskentanauhat ja sisätilat ja sen jälkeen, kun tuloksena olevat arvot lisätään yhteen. Harkitse säätiön esimerkkiä, jonka nauha on kooltaan 15x17 metriä ja syvyys on 2 metriä ja leveys 0,5 metriä ja toinen leveys 0,4 metriä.

Mutta tämä luku on ehdollinen. Jos sinulla on jo kokemusta kaatamisesta, määritä prosenttiosuus menetyksestä ajon aikana.

 • Kaava 2 voi vaikuttaa yksinkertaisemmalta. Sen toteuttamiseen tarvitaan vähemmän laskelmia. Tätä kaavaa tarkastellaan S-nauhalla 0,8m 2, jonka kokonaispituus on 32 m.

Kuinka laskea perusmateriaalin materiaalin määrä, valitse itsesi. Mutta molemmat näistä kaavoista ovat oikeita. Jäljellä on vielä tarkat mitat nauhan kaikista osista.

Nauhapinnan laskeminen

Laskentakaava kaatopaikan kaatamiseksi

Pile-pohja on erillinen, pyöreän tai suorakulmaisen poikkileikkauksen omaava raudoitettu betonipylväs. Tällaista pohjaa käytetään pääsääntöisesti pienikokoisille rakenteille ja paikoille, joissa on kohoava maaperä. Samaan aikaan itsensä tekeminen on melko yksinkertaista eikä kalliita rahan kannalta.

Alla on liitetty ohjeet paalusäätiön laskemiseksi:

Seuraavassa taulukossa esitetään lasketut betonimäärät tavanomaisille paalikokoja varten:

Neliö ja osa

Kolonnin säätiön laskeminen

Kiimainen pohja monoliittisella grillatauksella

Joissakin tapauksissa paalusäätiötä vahvistetaan monoliittisella grillatahalla. Tällöin paalujen materiaalin määrän laskemisen lisäksi lisähalkaisuja tehdään rinnakkaisarkkitehtaiden grilliin.

Harkitse 20 mm: n halkaisijaltaan 20 cm: n pyöreiden paalujen laskemista ja 10x12x0,5 m:

Pyöreän pylväslaskennan esimerkki

Liuoksen kuutio-kapasiteetin laskeminen monoliittiselle pohjalevylle

Monimutkaisemmista laskelmista siirtyimme yksinkertaisimmin - harkitsemme materiaalia monoliittiselle pohjalevylle. Jälkimmäinen on volumetrinen suuntaissärmiö. Se on melko helppo laskea. Mutta sillä on suuri paino, sillä seoksesta, joka on 1 m3, on erittäin tärkeä.

Tämän vuoksi tarvitaan enemmän materiaaleja laattapohjan täyttämiseksi. Vuonna toga monolith kaataa siistinä summana.

Ja laske se minuutti. Tärkeintä on tietää pituuden, leveyden ja korkeuden tarkat mittasuhteet. Ne voidaan piipittää projektissa tai mitata teippi mitatuilla valmiilla muottipesuilla. Käytettävissä olevat luvut on kerrottava ja hankittava tarvittava määrä ratkaisua. Laskentakaava on seuraava:

Mutta ei aina monoliittinen säätiö on säännöllisen suuntaissärmiön muotoinen. Sattuu, että eri muotojen pohjan lisäosat kaadetaan. Esimerkiksi pyöreä tai kuusikulmainen terassi. Tässä tapauksessa on välttämätöntä jakaa koko alue kompuroituihin geometrisiin muotoihin ja laskea niiden tilavuus erikseen.

Tässä artikkelissa näkyvä video osoittaa selvästi, miten laadukas ratkaisu valmistetaan.

Miten lasketaan seinien kaatopaikkojen määrä

Jos epäilet, miten mitataan ratkaisun kuutio kapasiteetti, voit turvallisesti käyttää kaavaa laskettaessa monoliittista pohjalevyä. Mittaa tarkasti täytettävien seinien korkeus, leveys ja kokonaispituus ja kerro tulokset mittareina.

Varoitus! Älä unohda, että ikkunoiden ja ovien pinta-alaa ei ole tarpeen harkita. Ne voidaan yksinkertaisesti vähentää seinien kokonaispinta-alasta ja jäljellä olevat arvot kerrotaan paksuudella - ja saat nettotilavuuden.

Kuinka paljon betonia tarvitaan täyttämään lattia

 • Kun olet suunnitellut lattiapinnoitetta, ennen kuin lasketaan tarvittava tilavuus tilavuuskapasiteetti, sinun on päätettävä perusmateriaalista. Esimerkiksi raskas betoni muodostaa kestävän ja kulutusta kestävän pinnan.
 • Mutta 1 kappaleen massa on liian suuri, joten päälliköt, joiden paksuus yli 60 mm: n huoneistossa, suosittavat kiinnittämään huomiota kevyempiin seoksiin. Esim. Peskobetoni tai itsetasaava liuos laastille. Tietenkin, kustannukset kuutio kasvaa hieman, mutta se maksaa täysin pois laadun ja helppouden laittaa valmiin seoksen.
 • Lattian kunnon ja valitun materiaalin tasoituksen mukaan tulevan täytön paksuus on suunniteltu - 40 - 100 mm. On välttämätöntä tehdä asennus monoliittisesti, ei jakaa tätä prosessia vaiheittain. Tämä on ainoa tapa saavuttaa mahdollisimman korkea laatu.
 • Halutun äänenvoimakkuuden laskemiseksi voit myös käyttää edellistä kaavaa. Pituus kerrotaan lasin leveydestä ja korkeudesta. On vaikeampaa tehdä laskelmia, jos alustassa on esijännitys ja on tarpeen tasoittaa se yhden tason alapuolella. Tällöin laskelmissa on välttämätöntä käyttää lasin paksuuden keskiarvoja. Näin ollen tarkkoja arvoja ei saavuteta.

Betonin koostumuksen valinta. Ammattilaisten salaisuudet

Niille, jotka ovat päättäneet paitsi itse kaataa betonia, mutta myös valmistautua siihen, harkitse komponenttien laskemista yhden kuution suosituimmista tuotemerkeistä.

Varoitus! Haluaisin keskustella välittömästi aputoimintatapojen valmistelusta. Yhden kuution annostus olisi ehdottomasti Gotovin materiaalista, ei avustajista. Esimerkiksi nykyään on laajalti harjoitettu lisäämään pesuaineita liuoksen työstettävyyteen. Kyllä, saippuaa sisältävät aineet lisäävät plastisuutta. Mutta vaahtoaminen myös kasvaa, mikä vähentää tiheyttä ja siten betonin lujuutta. Myös halkeamiskestävyyden, huuruvastuksen ja kestävyyden indikaattorit vähenevät. Kaikki tämä on seurausta karbonaattien ja fosfaattien aktiivisuudesta, jonka määrä ylittää, erityisesti halpoissa pesuaineissa.

 • Seuraavassa tarkastellaan, kuinka paljon materiaalia tarvitaan 1 m3: n liuokselle ilman pehmittimien laskemista, koska eri tyyppiset ja valmistajat suosittelevat annostustaan. Mutta pohjimmiltaan se lasketaan sementin määrästä.
 • Osoitettu arvo on yksinkertaisesti kerrottava sementtimäärällä ja tarvittava lisäaineen määrä saadaan. Tässä tapauksessa tällaisen betoniyksikön massa ei muutu pehmittimen käytöstä.
 • Rakennustyön ominaisuuksista ja tulevasta rakentamisesta riippuen perustukseen käytetään merkkejä M200, M250, M300.
 • M200 riittää levitysvahvistukseen, ja M300: ta käytetään harvoin teollisuustiloissa. Seinien muottirakenteen täyteaineena käytetään kaupallista solukerrosbetonia - vaahtobetonia tai polystyreenipuristettua betonia, joka on parasta ostaa valmiista ammattimaisista valmistajista.
 • Taulukossa on esitetty betonituotteiden koostumuksen valinta osissa. Komponenttien suhde riippuu käytetystä sementtimerkistä.

Kuinka laskea betonin määrä?

Betoniratkaisuja käytetään pohjan, seinien rakenteen ja lattian täyttämiseen. Ennen tapahtumia on tärkeää valita säätiön rakenne, laskea oikein kustannustaso ja määrittää tarvittava määrä rakennusmateriaaleja. Tietäen miten laskea betonin määrää, voit määrittää rakentamisen arvioidut kustannukset, suunnitella konkreettisen työn kestoa ja välttää odottamattomat kustannukset. Tarkastelkaamme yksityiskohtaisesti laskentamenetelmää erilaisten perustusten, sekä seinien ja lattioiden mukaan.

Strip-pohjapiirros

Millä menetelmillä voidaan laskea betonin määrää

Rakennustyötä edeltää hankkeen kehittäminen. Tässä vaiheessa määritetään perustan tyyppi ja lasketaan pohjan rakentamiseen tarvittavan betoniliuoksen määrä. Suunnitteluvaiheessa lasketaan tarvetta ratkaisu monoliittisten seinien ja betonilevyjen valuun. Työn suorittamiseksi tarvittavan betoniseoksen kuutiokapasiteetin määrittäminen suoritetaan betonoitujen rakennusrakenteiden tilavuuden mukaan.

Laskelmien suorittaminen eri menetelmillä:

 • manuaalinen. Se perustuu laskemiseen perustan pohjan, pääseinien ja lattian tilavuudesta. Laskenta suoritetaan vakiolaskimella, jossa käytetään koulujen tilavuuden laskentakaavoja, eikä siinä oteta huomioon konkreettisen kutistumisen kerrointa. Tuloksena oleva arvo on hieman erilainen kuin ohjelmistotyökalujen laskennan tulokset;
 • ohjelma. Ohjelmalle otetut alustavat tiedot siitä, millaisia ​​säätiöitä, mitoituksia, suunnitteluominaisuuksia ja betonibrändiä käsitellään viipymättä. Tuloksena saadaan melko tarkka tulos, jota voidaan ohjata hankkimalla rakennusmateriaaleja peruspohjan, seinien rakentamisen tai lattian täyttämiseksi.
Ominaisuudet laskettaessa betonin määrää

Tarkan tuloksen saavuttamiseksi ei riitä, että otetaan huomioon vain muotin sisäinen koko. Toinen menetelmä on tarkempi, koska online-laskimessa otetaan huomioon kaikki tiedot: säätiön tyyppi, pohjan poikkileikkaus, lujittavan häkki ja laastin merkki.

Valmistautuminen määrittämään betonin määrä - miten laskea ilman virheitä

Laskutoimituksissa on muistettava, että betoniseoksen tarve määritetään kuutiometreinä eikä kiloina, tonneina tai litroina. Manuaalisen tai ohjelmalaskennan tuloksena määrätään sideaineliuoksen määrä, ei sen massa. Yksi tärkeimmistä virheistä, jotka aloittelevat kehittäjät tekevät, on tehdä laskelmia ennen kuin säätiön tyyppi määritetään.

Säätiön suunnittelusta tehdään seuraavat tehtävät:

 • geodeettisten toimenpiteiden tuottaminen, jonka avulla voidaan määrittää maaperän ominaisuudet, jäätymisaste ja vesipiirien sijainti;
 • lasketaan pohjan kantavuus. Se määritetään painon, rakenteen ja luonnollisten tekijöiden perusteella.
Miten laskea betonimassan määrä (tilavuus)?

Betonin tilavuutta on helppo laskea käyttämällä erityisohjelmaa tai online-laskinta, jossa otetaan huomioon monet tekijät:

 • rakennettavan alustan tyyppi;
 • säätiön mitat, sen kokoonpano;
 • sekoitus betonituotetta;
 • maaperän jäädyttämisen syvyys.

Betonimäärän laskemisen tarkkuus riippuu laskennassa käytetyistä tiedoista.

Ne ovat erilaisia ​​jokaisen perustan osalta:

 • kun lasketaan nauhan pohja, sen mitat ja muoto otetaan huomioon;
 • pylväsperustaan ​​on tärkeää tietää betonipylväiden määrä ja niiden mitat;
 • On mahdollista laskea betonin kuutio kiinteälle laudalle sen paksuudesta ja mitoista.

Tietojen laskemisen täydellisyydestä riippuu tuloksen tarkkuus.

Kuinka laskea betonia kuutioissa säätiölle

Kaikentyyppisille pohja-alueille betonin tarve määritellään kaavalla, jossa otetaan huomioon perustettavien perusrakenteiden kokonaistilavuus. Samanaikaisesti otetaan huomioon myös maahan maahan kaadettu säätiö. Laskelmien suorittamiseen tulisi ohjata projektiasiakirjoissa määritelty koko.

Harkitse, kuinka laskea betonimäärä eri tyyppisille perustuksille:

Konkreettisen ratkaisun määrittäminen kullakin säätiöllä on omat ominaisuutensa.

Kuinka laskea betonin kuutio nauhateollisuudelle

Nauhatyypin perusta on varsin suosittu. Sitä käytetään yksityisten talojen, tytäryhtiöiden ja esikaupunkirakennusten rakentamiseen. Suunnittelu on betonista valmistettua yksiosainen teippi, joka on vahvistettu teräsputkilla. Monoliittinen nauha seuraa rakennuksen muotoa, mukaan lukien sisäiset väliseinät.

Taulukko betoniseoksen koostumuksesta ja mittasuhteista

Monoliittisen nauhalevyn betonin tilavuus lasketaan yksinkertaisen kaavan V = AxBxP mukaisesti. Decipher it:

 • V on betoniliuoksen tarve, ilmaistuna kuutiometreinä;
 • A on perusvöiden paksuus;
 • B - hihnan pohjan korkeus, mukaan luettuna maanalainen osa;
 • P - muodostetun nauhan ääriviiva.

Yhdistämällä nämä parametrit yhteen, las- kme betoniratkaisun kokonaiskuutiomäärä.

Harkitse laskutoimitusalgoritmia nauhapohjalle, jonka mitat ovat 6x8 m, paksuus 0,5 m ja korkeus 1,2 m. Suorita laskenta seuraavan algoritmin mukaisesti:

 1. Laske kehä kaksinkertaistamalla sivujen pituus 2x (6 + 8) = 28 m.
 2. Laske poikkipinta-ala kertomalla nauhan paksuus ja korkeus 0,5x1,2 = 0,6 m 2.
 3. Määritä tilavuus kertomalla kehä poikkipinta-alaltaan 28 x 0,6 = 16,8 m 3.

Saadulla tuloksella on pieni virhe, koska se ei ole otettu huomioon betoniteräksen vahvistuksen ja seoksen kutistumisen aikana tärinän tiivistämisen aikana.

Strip-pohjapiirros

Kuinka laskea betonikuori paalutyypin perustalle

Pohja betonipylväiden muodossa on yksi yksinkertaisimmista. Se on lujitetut betonipilarit, jotka ovat tasaisesti sijoitettu rakennuksen ääriviivoihin, mukaan lukien rakennuksen kulmat, sekä sisäisten väliseinien leikkaukset seinien kanssa. Osa tukielementeistä sijaitsee maassa ja siirtää kuorman rakenteen massasta maaperään. Laskentalgoritmissa määritetään betonin kokonaistarve kertomalla yksittäisten sarakkeiden määrä niiden lukumäärän mukaan.

Laskelmissa käytetään kaavaa - V = Sхn, joka tulkitaan seuraavasti:

 • V on liuoksen määrä kaadettaessa pylväitä;
 • S on tukielementin poikkipinta-ala;
 • n on sarakeparametrien kokonaismäärä.

Esimerkkinä projektin vaatimuksista, joihin sisältyy 40: n halkaisijaltaan 0,3 metrin ja 1,8 metrin kokonaispituuden asentaminen, lasketaan tarvittava määrä betonia:

 1. Laske pilarin alue kertomalla kerroin 3.14 säteen neliöllä - 3,14 x 0,15 x 0,15 = 0,07065 m 2.
 2. Laske yksittäisen tuen tilavuus kertomalla sen pinta-alan pituus - 0.07065х1.8 = 0.127 m 3.
 3. Määritä tarvittava määrä seosta kertoimalla yhden paalun tilavuus tukien kokonaismäärällä 0,127 x 40 = 5,08 m 3.
Kuinka laskea betonin kuutio

Tukipylväiden suorakaiteen poikkileikkauksella poikkileikkauksen laskemiseksi on tarpeen moninkertaistaa elementin leveys ja paksuus.

Kuinka laskea betoni pylväsperustaan ​​teräsbetonilla?

Pylväspohjan lujuusominaisuuksien lisäämiseksi tukien ulkonevat osat yhdistyvät vahvistetulla betonirakenteella, jota kutsutaan grillageeksi. Se on valmistettu kiinteän, raudoitetun betoniliuskan tai -laatan muodossa, jossa pylväiden yläosa on betonoitu.

Päättäessä kuinka laskea betonia kuutiossa grillataessa on välttämätöntä suorittaa seuraavat toimenpiteet:

Kuinka laskea betonimäärä liuskajohtojen ja paalujen rakentamiseen

 1. Määritä grillimassan poikkipinta-ala kertomalla sen paksuus korkeudella;
 2. Laske grillimäärän kertomalla poikkipinta-ala rakenteen pituudella.

Saatu arvo vastaa betoniseoksen tarvetta paistopohjan betonisoimiseksi.

Laske betonin määrä pohjaan kiinteän laatan muodossa

Pohjalevytyyppiä käytetään monimutkaisissa maissa, joiden kosteuspitoisuus on korkea. Se pystytti rakennuksia ilman kellarista. Tämän rakenteen avulla voit jakaa kuorman tasaisesti rakenteen massasta maaperään ja lisätä rakennettavan kohteen joustavuutta ja vakautta. Vahvikkeen käyttö mahdollistaa laattojen perustan lujuuden lisäämisen. Suunnitelma on suorakulmaisen suuntaissärmiön muotoinen teräsbetonilaatta.

Kuinka laskea betoni-kuutio tätä mallia varten? Se on melko yksinkertainen käyttäen seuraavaa kaavaa - V = SхL.

Miten laskea betonin määrä

Dekoodausmerkintä:

 • V on betoniseoksen tilavuus laattojen valua varten;
 • S on pohjalevyn ala poikkileikkauksessa;
 • L on pohjarakenteen pituus.

Laskenta-algoritmille on 12 metrin pituinen, leveys 10 m ja paksuus 0,5 m.

 1. Määritä alue kertomalla levyn leveys paksuudeltaan 10x0.5 = 5 m 2.
 2. Laske alustan tilavuus kertomalla rakenteen pituus 12 x 5 = 60 m 3: n alueella.

Tulokseksi saatu arvo vastaa betoniseoksen tarvetta. Jos laattojen pohjalla on monimutkainen kokoonpano, se on jaoteltava suunnitelmasta yksinkertaisempaan muotoon ja laske sitten kunkin alueen pinta-ala ja tilavuus.

Kuinka laskea betonikuori seinämille

Massiivisten rakennusten rakentamiseen pystysuorat betonirakenteet, teräsvahvisteiset. Rakennusmateriaalien tarpeiden selvittämiseksi rakennuttajat joutuvat kohtaamaan ongelman, jossa lasketaan betonimäärä tällaisille rakenteille. Laskelmien suorittamiseksi käytä seuraavaa kaavaa: V = (S-S1) xH.

Uskomme kaavassa merkinnän:

 • V on betoniseoksen määrä seinämille;
 • S on seinäpinnan koko pinta-ala;
 • S1 - ikkunoiden ja ovien aukkojen kokonaispinta-ala;
 • H on betonielementin korkeus.

Laskutoimituksissa aukkojen kokonaispinta-ala määritetään summaamalla yksittäiset aukot. Laskentalgoritmi muistuttaa betonituotteen määritystä laattapohjalle ja sitä voidaan helposti suorittaa itsenäisesti laskimen avulla.

Kuinka laskea betonikuutio täyttämään lattia

Lattian kuormituskyvyn lisäämiseksi ja sen tasaisuuden varmistamiseksi tehdään betonipinnoitus. Kun betoni on asetettu, tällainen pinta toimii pohjana lattian tai keraamisten laattojen asettamiselle. Murtumisen estämiseksi muodostuneen betonipinnoitteen paksuus on 5-10 cm, mikä johtuu siitä, että ohuempi materiaali halkeilee käytön aikana. On tärkeää laskea betoni-kuutio oikein siten, että muodostettu kerros on vahva ja sen paksuus on hankkeen mukainen.

Ratkaisun määrää V = Sxh on helppo tulkita:

 • V on kaadetun materiaalin määrä;
 • S on betoniteräksen kokonaispinta-ala;
 • h on betonipohjan paksuus.

Tarkastelkaamme, kuinka tehdään laskelmat huoneelle, jonka mitat ovat 6x8 m ja betonipohjan paksuus 0,06 m:

 1. Määritä lattian pinta-ala kertomalla huoneen pituus ja leveys - 6x8 = 48 m 2.
 2. Laske betoniseoksen koostumus levyn muodostamiseksi, kerrottu alue kerroksen paksuuden mukaan - 48x0,06 = 2,88 m3.

Edellä mainitun algoritmin avulla voit helposti määrittää betoniseoksen määrän lattiaa betonoitavaksi. On tilanteita, joissa karkealla pinnalla on kaltevuus. Tällöin muodostetulla kerroksella on erilainen paksuus huoneen alueella. Tässä tilanteessa voit käyttää kerroksen keskimääräistä paksuutta, mikä vähentää laskelmien tarkkuutta.

Johtopäätös - miksi sinun täytyy tietää kuinka laskea betonin kuutiota

Rakennustöiden ja suunnittelun harjoittaminen itsenäisesti tuottaa konkreettista ratkaisua tai ostaa sitä betonituotteita valmistavilta yrityksiltä vaaditussa määrin, on tärkeää tietää, kuinka betonin määrää voidaan laskea. Tämä mahdollistaa tulevien kustannusten määrän ennakoinnin, rakennusmateriaalien hankkimisen ajoissa ja työn loppuun saattamisen aikataulussa. Voit tehdä laskelmia joko manuaalisesti laskimella tai käyttämällä ohjelmistotyökaluja. Tärkeintä on hallita laskentamenetelmä ja käyttää luotettavia tietoja määrittämään betonin määrä.

Betonin koostumuksen laskeminen

Usein tapahtuu, että kun rakennetaan säätiötä taloudellisen kehityksen, rakentamisen aita tai kävelytie, tarvitaan konkreettista työtä. Ei ole järkevää kääntyä ammattilaisten ratkaisemaan tällaisen suhteellisen pienen tehtävän, ja tarvitaan erityistä tietoa tarvittavan materiaalin täsmällisen määrän laskemiseen.

Yksinkertainen ja kätevä online-laskin auttaa sinua tekemään itsenäisesti betonin koostumuksen oikean laskennan saadakseen haluamansa arvosanan.

Samanaikaisesti betonin laatu on mahdollisimman lähellä valtion standardien 27006-86 ja 7473-94 vaatimusten täsmällistä täyttämistä, jotka määrittävät Portland-sementtiin perustuvien betonivirtojen koostumuksen ja valmistuksen vaatimukset.

Komponentit betonin sekoittamiseen.

Sinun tarvitsee vain määrittää tarvittava betonin määrä ja merkki (edellyttäen, että käytät sementtiä PC400). Laskin suorittaa laskennan välittömästi, ja tiedät tarkat komponenttien painon ja tilavuuden suhteet ratkaisussa.

Kuinka parhaiten määrittää erän tilavuus?

Laskettaessa vaadittua betoniseoksen kokonaismäärää on tarpeen määrittää erät ja niiden määrä. Tällöin betonisekoittimen työ tapahtuu optimaalisesti, ei ylimääräistä betonia, ja erien määrä on mahdollisimman alhainen.

Laskimen avulla ei ole vaikeata määrittää työn suorittamiseen tarvittavien materiaalien kokonaismäärää ja jaa tämä arvo noin 2/3 sekoittimen äänenvoimakkuudella. Samalla kuitenkin huomaa, että valmistettu seos alkaa asettaa muutaman tunnin, ja koko tähän mennessä valmistettu ratkaisu on asetettava.

Jos betoniseoksen valmistus tehdään manuaalisesti, laskentaan tulee syöttää betoniluokalle korjauskerroin. Tämä olisi tehtävä johtuen sekoittumisen huonosta laadusta ja mahdollisista komponenttien osittaisista jäämistä reunoilla. Manuaalisella sekoituksella betonin taso on alhaisempi 5-15%.

Betonimerkki

Betonimateriaalin lujuutta määrittävä ominaisuus on nimeltään brändi. Se osoittaa, kuinka betoni voi kestää täydellisen kovettumisen ilman romahdusta. Se on merkitty kirjaimella M ja numero, joka ilmaisee sallitun kuorman neliösenttimetriä kohden. Esimerkiksi betoni M200 säilyttää 200 kg / cm2.

Raskasta betonia kutsutaan sementtiseokseksi, jossa tärkein täyteaine on murskattu kivi tai sora.

Kun kyseessä on kevytbetoni, joka käyttää laajennettua savea tai muuta vastaavaa täyteainetta, laskettu merkki ei vastaa. Siksi voit käyttää yksinkertaista laskentaa betoniseoksen valmistukseen säätiölle, kaatamalla monoliittiset lattiat, lattiat ja polut takapihalla.

Eri tuotemerkkien betoniala

M100 ja M150

Materiaaliluokkien M100 ja M150 vahvuus ei ole erilainen. Sitä käytetään perustana polkujalustojen, päällystystekniikan, päällysteen, viemäröintiventtiilien, viemäröintijärjestelmien ja muissa tapauksissa, joissa vaaditaan kivimonoliittia, jota ei ole tarkoitettu kuormitustöihin.

M200 ja M250

Betonibrändiä M200 käytetään useimmin betonilattian kaatamiseen, vahvistettuihin sementtilasiin, pieniin sisäänkäyntiportaisiin ja laskeutumisiin. Sen käyttö materiaalina rakennuksen rakenteisiin ja kevyiden seinämateriaalien rakenteisiin on sallittua. Kuitenkin tällaisen säätiön rakentaminen on mahdollista vain kiinteissä, ei-kimmoisissa maissa, joissa on syvä pohjavesi. Sitä käytetään myös laajasti betonirakenteena, kun päällystyslaatat asetetaan yksityiseen rakentamiseen.

M300 ja M350

Se on paras betoni rakennuksen talon rakentamiseen perustuvalle rakennukselle, seinien, portaiden, laattojen ja aidojen rakentamiseen. Teollisuustuotannossa betoniarvot M300 ja M350 valmistetaan useimpia betonituotteita, kuten palkkeja, kattopaloja, lattiapinnoitteita, pohjapaneeleja, renkaita ja muita.

Veden vaikutus

Liiallinen määrä vettä konkreettisessa seoksessa ei paranna betonin plastisuutta, kuten jotkut virheellisesti uskovat, mutta päinvastoin heikentää sen laatua. Ylimääräinen vesi rikkoo materiaalin homogeenisuutta, vähentää lujuutta ja lisää lopullista kutistumista. Joustavuuden lisäämiseksi on suositeltavaa lisätä pehmittimiä, joiden tarkoituksena on muuttaa rakennusmateriaalien laatua. Yksityisessä rakentamisessa käytetään erilaisia ​​pesuaineita tehokkaina pehmentimiä.

Laskin auttaa säästää?

Betonin arvosta riippuu lopullisista kustannuksista. Mitä korkeampi laatu, sitä enemmän sementtiä tarvitaan betonimassan valmistukseen. Siten M100-brändin betoni-kuutio maksaa noin 2 000 ruplaa ja M300: n kustannukset ovat noin 3 500. Siksi konkreettisten komponenttien tarkka lukumäärä on merkittävä taloudellinen merkitys ja vaikuttaa rakentamisen kokonaiskustannuksiin.

Betonimassan osien osuuksien oikea valinta vaikuttaa betonituotteiden ja -rakenteiden fysikaalisiin, mekaanisiin ja teknisiin ominaisuuksiin.

Kohtuuttoman korkea kulutus johtaa odottamattomiin rahoituskustannuksiin. Siksi käytämme yksinkertaista ja kätevää nettilaskinta verkkosivuillamme. Se auttaa sinua nopeasti, helposti ja tarkasti laskemaan tarvittavat kustannukset betonimassan valmistukseen.

Laskentatulokset

Laskimesi avulla pystyt selvittämään, kuinka paljon PC400-tuotemerkin sementtiä tarvitaan tietyn tuotemäärän valmistukseen tarvittavan painon suhteen. Ja mikä on tarvittava määrä kuivaa hiekkaa painon ja tilavuuden suhteen, kuinka paljon rakeita tarvitaan ja tarkkaa määrää vettä.

Toivomme, että online-laskukone auttaa sinua suorittamaan rakennustöitä sivustossasi.

Betonimäärälaskuri

Nopeasti selvittää, kuinka monta kuutiota betonia tarvitaan ja online laskin auttaa laskemaan äänenvoimakkuutta. Nopean laskennan ansiosta tiedät kuutioiden määrän, sinun tarvitsee vain määrittää betonilaatan tiedot ja paksuus ja saada lopputulos. Laskin laskee betonikuutiot lattiapinnoille.

Rakennustyön laadun ja viivästymisen vuoksi on välttämätöntä varmistaa tarvittava rakennusmateriaalin määrä. Lattiapinnoitteen toteutuksessa sinun täytyy tietää, kuinka paljon betonia tarvitaan tämän työn suorittamiseen.

Miten lasketaan betonin kuutioiden määrä oikein tarpeettomien kustannusten ja huonolaatuisen materiaalin saatavuuden välttämiseksi? Laskutoimituksia voidaan tehdä yksinkertaisesti käyttämällä online-laskinta betonin kuutiomäärästä.

Kuinka laskea betonin määrä lattialle?

Betonimäärilaskurin avulla muutaman minuutin päästä voit tarkentaa rakennustöiden tarvittavia materiaaleja. Voit tehdä tämän kirjoittamalla valmistetun taulukon huoneen geometriset mitat käyttämällä kaavaa, tiedämme alueen m 2 ja syötetään tämä arvo. Mitataan lasin keskipaksuus ja tallennetaan tämä arvo taulukkoon.

C on Formula Square -levyn korkeus.

Napsauttamalla "laske" -näppäintä ja online-tilassa saadaksesi valmiita tietoja, niin että numeroiden lopputuloksesta ei ole ongelmia, sinun on lisättävä 10-15% lukemista.

Tällä tavoin lasketaan betonin kuutiokapasiteettia laskimella muutamassa minuutissa, nyt tiedät kuinka paljon konkreettista seosta haluat ostaa.

Ominaisuudet laastin käyttämisestä lattiapinnoille

Jotta rakennustöiden betonilevyn laskemisen lopputulos ei laske radikaalisti muutoksessa, tällaisessa työssä on otettava huomioon useita tekijöitä:

 • alue, jossa korjaus on suunniteltu;
 • sukupuolen alkuperäismäärä; betonivalukerroksen paksuus riippuu tällaisesta indikaattorista;
 • sementti- ja hiekan laatu.

Kuinka laskea tarvittava määrä betonia manuaalisesti?

Jos haluat tarkistaa saadut tiedot betonin kuutiokapasiteetin laskemisesta laskimella verkossa, sinun on otettava tiedot lattialaastarin huoneesta ja kerrottava halutulla kerrospaksuudella.

Itse asiassa kaikki ei ole niin yksinkertainen, monimutkainen olosuhde tällaisessa tapauksessa on määritellä tarvittava paksuus laastia ja todellakin eri tyyppisiä rakennuksia se on erilainen.

Ominaisuudet ovat lattian odotettavissa olevat kuormat, esimerkiksi asuinalueilla, nämä indikaattorit - jopa 5 cm päällysteen lujuuden ja muiden kuin asuinrakennusten osalta - puoleen vähemmän.

Näin ollen, jos huoneen pinta-ala on 20 m 2, jonka paksuus on 5 cm, kokonaismäärät ovat seuraavat: 20 m 2 * 0,05 m = 1 m 3, tämä on se, kuinka paljon seosta lattiataso on tarpeen.

Mikä koostumus on paras käyttää lattiapinnoille

Ennen laskeaksesi betonin määrää tasoittain, sinun on päätettävä, minkälainen ratkaisuvalikoima valitaan. Paras vaihtoehto olisi ratkaisu, joka on merkitty M 150: llä tai M 200: lla. Sementtiä M400 voidaan sekoittaa hiekkaan 1: 3-suhteessa tai kahdessa osassa.

Nyt sinun on laskettava betonilaskurin määrä:

 • huone 29 m 2;
 • levityspaksuus - 5 cm;
 • vaadittu tilavuus - 1m 3;
 • sementti on 0,24 m 3 (yhteensä 4 osaa);
 • hiekka - 0, 75 m 3.

Kun otetaan huomioon kummankin komponenttiyksikön yhden kuution paino erikseen, saamme seuraavat tiedot: jos otamme keskimääräiset indikaattorit - 1300 kg sementille ja 1625 hiekalle, saamme 325 ja 1220 kg kustakin komponenttia.
Valmistettaessa materiaaleja on otettava huomioon liuoksen kutistuminen, joka usein johtaa 10%: n pienemmäksi tulokseen. On välttämätöntä tehdä asianmukainen varaus niin, että myöhemmin ei tehdä uutta erää.

Asiantuntijaneuvonta

Kun lasketaan betonin määrää laskimella tai käsin, tarkista tiedot tarkasti huolellisesti ja vasta rakennusmateriaalien lopullisen oston jälkeen. Ja tässä tilanteessa ei ole edes rahaa, vaan työn laatu, kuinka luotettava lattia on lattialle.

Jos käytät laskinta lattiapinnoitteiden laskemiseen, sinun on ensin päätettävä, mitä tuotemerkkiä laatoitettakoon, miten sitä vahvistetaan ja kuinka taloudellisesti haluat lähestyä tätä asiaa.

Betonin säästämiseksi puolet lattiasta voit kaataa suuren osan, esimerkiksi soraa tai kuonaa.

Jos puhumme massan massasta, niin se voidaan tehdä itsenäisesti, käytämme seuraavaa osaa: sementin osalle laitamme kaksi osaa hiekkaa ja kolme osaa raunioista tai seulomuksia. Voit myös valmistaa koostumuksen vain hiekasta ja sementistä. Jokaisella mestarilla on omat menetelmät ottaen huomioon lattian asettamispaikan alkutilan ominaisuudet. Lasketaan nopeammin hiekka- ja sementtilaskurin oikea määrä.

Levyn vahvistamiseksi käytetään vahvistusverkkoa, kuitua, tällaista materiaalia kiinnitetään pohjaan ja kuitu puuttuu betoniin tasoittain.

Mitä työkaluja käytetään kytkimen laitteeseen

Ennen laskemista betonin kuutiokapasiteetin ja laskimen verkossa sinun on valmisteltava useita työkaluja, joita tarvitaan laadukkaaseen ja nopeaan asennukseen:

 • sillä suuri osa vaivaamista tarvitsee betonisekoittimen, ja kun käytetään lapioita, tämä prosessi on pitkä ja aikaa vievä;
 • majakat, joilla varmistetaan sujuva sidonta;
 • laserin ja normaalin tason, tarkemmin lattian yläpituus määritetään, sitä parempi ja edullisempi työ tehdään;
 • ja tarvitsevat myös troola-, lapiot, rakennusautot, kauhat jne.

On muistettava, että korkealaatuinen kerros riippuu lattian kuivumisesta töiden jälkeen, hyvä ilmanvaihto auttaa poistamaan ylimääräisen kosteuden, mikä ilmenee työskenneltäessä sementtilaastilla. Yksityiskohtainen video itsestään lattiasta.

Asennettaessa sementtiseosta pohjan on oltava kuivaa ja puhdasta, ja on parasta valmistaa erityisiä läpäiseviä yhdisteitä, jotka tarjoavat hyvän liitäntätoiminnon levitysseoksen kanssa.

On edullisempaa ja nopeampaa vaihtoehtoa. Tämä on kuiva lattiapäällyste. Tämä menetelmä soveltuu hyvin asuntoihin ja taloihin, joissa korjauksia tarvitaan mahdollisimman pian.

johtopäätös
Nyt tiedät kuinka laskea betonin kuutio kapasiteetti laskimella verkossa tai tehdä se manuaalisesti käyttäen yksinkertaisia ​​matemaattisia laskelmia. Nopea ja laadukas korjaus sinulle, ole varovainen ja noudata turvallisuusohjeita, kun työskentelet sementtilaastilla!

Online Betonimäärälaskuri

Betonimäärittelyn ja materiaalin määrän määrittämiseksi on tehtävä tarkat laskentatavat, mikä auttaa betonin tilavuutta laskettaessa online-laskuria.

Betonimäärälaskuri laskee itsenäisesti tarvittavan määrän laastia, joka antaa tarkimmat luvut. Kulutus lasketaan kuutiometreinä.

Laske betonilevyn tai laastin tilavuus

Alla laskin laskee betonin pohjaan rakennussääntöjen ja määräysten mukaisesti. Laattojen pohjan laskemiseksi on tarpeen tietää levyn pinta-ala ja paksuus levy on tavallinen suorakulmainen suuntaissärmiö.

Laattojen pohja on suljettu betoniteräksinen kiinteä monoliittinen laatta, joka sopii koko talon alueelle jakamalla kuorma koko pituudelta.

Säätiön laskenta

Verkkolaskuri laskee talon ja muiden rakennusten perustaksi tarvittavan materiaalin. Laskenta tehdään riippuen siitä, minkä tyyppistä betonia käytetään säätiön rakentamiseen.

Laskimessa sinun täytyy asettaa tarvittavat parametrit, se on: kehä; maanalainen syvyys ja antenniosan korkeus; leveys ja laatu. Laskennan jälkeen saat vaaditun määrän betonia kuutiometreinä, hiekan määrä ja rauniot. Siinä otetaan huomioon myös vaadittavat vahvistuskerrokset ja laattojen lukumäärä muottiin.

Materiaalin suhde materiaalin merkkiin riippuen sementtiä M-400 käyttäen

Betonilaskuri

Jopa rakennustyön suunnitteluvaiheessa tai välittömästi ennen säätiön rakentamista, jokainen kehittäjä haluaa laskea rakennustöiden edellyttämän betonin määrän. Luonnollisesti kokonaisarvio on pitkälti riippuvainen tilavuudesta, koska se on betonimassan määrä sekä sen brändi ja tyyppi, jotka vaikuttavat säätiön perustamisen kustannuksiin.

Väärät suunnittelulaskelmat voivat aiheuttaa monia ongelmia tulevaisuudessa. Liialliset määrät konkreettisia, merkityksettömiä kustannuksia ja riittämätön määrä materiaalia johtavat rakentamisen aikataulun, pysähtymisen ja muiden ongelmien rikkomiseen. Lisäksi jokainen kehittäjä ei voi korjata tilannetta manuaalisesti tai itsenäisesti. Siksi on äärimmäisen tärkeää laskea tarkasti seoksen tilavuus, joka tarvitaan säätiön rakentamiseen ja sen lopullisiin kustannuksiin.

Tämän ongelman ratkaisemiseksi on olemassa konkreettinen volyymilaskuri, jonka avulla voit nopeasti ja tehokkaasti laskea, kuinka paljon materiaalia tarvitaan juuri sinun tapauksessasi ja kuinka paljon konkreettinen sekoitus maksaa rakennuskohteistasi. Tämän toiminnon avulla sinulla on mahdollisuus löytää oikea määrä betonia molemmille nauhalevityksille ja laattoille. Lasketaan tarvittavat vain objektin perus geometriset mitat.

Betonisekoituksen tilavuuden ja kustannusten laskemiseen verkkosivuillamme ei edellytetä mitään erikoistaitoa rakentamisen alalla: sinun tarvitsee vain tietää rakennuskohteen tärkeimmät geometriset ominaisuudet ja päättää sen rakenteesta käytetystä materiaalista ja materiaalista.

 • Aluksi sinun on valittava alatyyppi, jonka aiot rakentaa kohteen alle. Tätä varten sinun tarvitsee vain asettaa ruutu nauhan tai levyn vaihtoehdon vieressä.
 • Seuraavaksi sinun on täytettävä ehdotetut kentät numerot, jotka edustavat geometrisia tietoja. Huomaa, että tiedot on syötettävä vain metriin, mutta älä kirjoita mittayksikköä. Siksi, jos sinulla on joitain senttimetreinä määritettyjä parametreja, kääntäkää ne vaadittuun yksikköön ja kirjoita ne tarvittaessa murtoarvoihin pisteviivalla (esimerkiksi 80 cm: n sijasta on ilmoitettava koko "0.8").
 • Peruslaskimemme sisältää kentän, jolla on materiaalin tyyppi. Kun olet täyttänyt geometrisia ulottuvuuksia, valitse vastaavan ikkunan betonityyppi. Kun napsautat sitä, näet kaikenlaisia ​​materiaaleja, joita tuotamme ja myymme. Täältä löytyy ehdottomasti kaikki merkkivalikoima valmiista betonista, jossa on tarvittava aggregaatti (sora tai graniitti) sekä kaikki erilaisten rakennustyyppien erilaiset laihat betoni- ja betoniratkaisut.

Kun olet syöttänyt kaikki tiedot ja täytä kaikki kentät, klikkaa "Laske" -painiketta saadaksesi tietoa säätiön materiaalin lopullisesta määrästä ja kustannuksista.

Laskettaessa betoniliuskan alapäässä sinun on tiedettävä seuraavat rakennusparametrien parametrit:

 • rakennettujen perustusten ympärysmitta metreinä;
 • perusnauhan leveys metreinä;
 • nauhan syvyys metreinä.

Tuotemerkin ja seoksen valinta riippuu tulevan rakenteen tyypistä. Matala- ja yksinkertaisissa rakenteissa on mahdollista käyttää keskikokoisia betonisejejä (M100: stä M250: een), kun taas lierirakenteiden rakentaminen suuremmille ulottuvuuksille edellyttää suuren lujuusseosten käyttöä (M350: stä M450: een).

Betonin laskemiseksi "laatta" -periaatteella sinun on annettava seuraavat tiedot metriin laskimen kenttiin:

Tällaista perustusta käytetään usein vaikeissa syistä, joten betonin lujuuden indikaattori sen rakentamiselle on erittäin tärkeä. Jos rakenne samanaikaisesti sisältää useita kerroksia, on suositeltavaa valita korkean lujuusseos perustukselle. Jos sinun on vaikea laskea betonia laatan alla, epäilemättä tuotemerkin valintaa, johtajamme ovat aina valmiita neuvomaan sinua tässä asiassa.