Laskeminen autotalli, rakennusmateriaalit rakentamiseen

Laskin laskettaessa rakennusmateriaalia autotalliin, laskee tarvittavan määrän rakennusaineita autotallin rakentamiseen. Tämän automaattisen ohjelman avulla lasketut tiedot eivät välttämättä vastaa todellisia tietoja. Tilanne keskittyy irrotettavan autotallin rakentamiseen. Kaikki tiedot syötetään mittareihin, murto-osuudet syötetään pisteen kautta (esimerkiksi: 4.7).
Täyte esimerkki / laskentamalli / Kysymyksiä ja vastauksia

- Monoliittinen levy (vain säätiön syvyys otetaan huomioon)

Aseta säätiön syvyys alueittain:

Maaperän jäädytyksen syvyys (?)

- Tiili (yksittäinen tiiliseinä)

- Tiili (tiili ja puoli seinät)

- Kuonakivi (390x190x188 mm)

- Vaahtolohko (200x300x600mm, seinä 200 mm)

- Kaasulohko (200x300x600mm, seinä 300 mm)

Aseta koko
rakennusmateriaalia
(arvot millimetreinä)
leveys nbsp nbsp korkeus nbsp nbsp on pitkä
X x

(tiedot, joita käytetään tiilien / sementtilohkareiden / vaahtolohkojen määrän laskemiseen)

Verkkolaskuri laskee rakennuspalikoita

Laskimen käyttötarkoitus

Rakennuspalikoiden online-laskenta on suunniteltu rakennusten talojen laskemiseen talojen, autotallien, liike- ja muiden tilojen seinien rakentamiseksi. Laskelmissa voidaan ottaa huomioon rakennuksen, ovien ja ikkunoiden aukkojen mitat sekä niihin liittyvät materiaalit, kuten laasti ja muurausverkko. Ole varovainen, kun täytät tiedot, kiinnitä erityistä huomiota mittayksikköihin.

Teknologiat eivät pysy paikallaan ja myös rakentaminen. Seinien rakentamiseen on tullut tiili, joka korvaa puun, ja nykyään sen paikka on yhä useammin keinotekoisesti hankitut rakennuspalikat, ja käytetyistä raaka-aineista riippuen niillä voi olla erilaisia ​​ominaisuuksia.

Rakennuspalikat ovat suosittuja matalien rakennusten rakentamisessa ja monoliittirakenteiden seinissä. Näistä ei voi rakentaa vain ulkoisia seiniä, vaan myös sisäisiä väliseiniä ja sisäseiniä. Betonilohkot soveltuvat kevyiden rakennusten esivalmisteiden valmistukseen.

Rakennuspalikoiden edut ovat ilmeisiä. Heidän avulla voit rakentaa nopeasti rakennuksen ilman erityisiä laitteita. Niillä on hyvä lämmöneristys ja tarvittava lujuus. Siksi eristämiseen käytetyt varat ovat merkittävästi pienempiä kuin tiilen rakentamisen aikana. Ja jos verrataan rakennuspalikoita puisten hirsimökkien kanssa, tämä ei ole vain vähemmän lisävaroja ja työtä vaan myös rakennuksen korkeampi kestävyys.

B-lohkot eivät tarvitse tällaista vahvaa höyrysulkua, kuten puuta. Niiden koon ja keveyden vuoksi jopa tällaisen talon perusta on paljon halvempaa verrattuna tiiliin ja vahvistettuun betoniin. Erityisen muurausliiman käyttö lisää seinien eristystä ja tekee niistä houkuttelevampia ulkonäöltään.

Rakennuspalikoita voidaan jakaa kahteen tyyppiin:

 • Keinotekoinen - ne valmistetaan sekoittamalla eri tehtaissa betonin koostumusta käyttäen erityisiä vibroformointikoneita. Tuloksena olevasta materiaalista on raaka-aineista riippuen tarvittava lujuus, tiheys ja lämpöeristysominaisuudet.
 • Natural - ovat suhteellisen kalliimpia kuin ehdotettu tehdas. Ne saadaan huolellisella käsittelyllä, jauhamalla kiviä. Useimmin niitä käytetään koristeellisina julkisivuina.

Keinotekoisia rakennuspalikoita ovat: hiilihapotettu betoni, vaahtobetoni, laajennettu savibetoni, polystyreeni, sahanpurun betoni ja monet muut. Jokainen tyyppinen sovellus riippuu vaadittavista ominaisuuksista, ja sillä on sekä useita etuja että useita haittoja. Yksi tyyppi on hyvä lämmöneristyskyky, mutta ne ovat jonkin verran huonompia (jos verrataan esim. Hiilihapotettua betonia ja sardeldi-betonia). Joka tapauksessa rakennusaineiden avulla rakennetut rakennukset vaativat vähemmän aikaa avaimet käteen talojen rakentamiseen verrattuna samaan puupaneeliin, jotka kestävät kauan aikaa kuivua ja pysymään täysin. Ja vasta sen jälkeen voit aloittaa huoneen lopullisen koristelun.

Rakennuspalikoiden ominaisuuksiltaan erottuvat:

 1. Rakenteellinen Käytetään rakennuksen kantavien seinien rakentamiseen. Niillä on suuri lujuus, mutta myös korkea lämmönjohtavuus ja suuri paino. Tähän liittyen asuintilatilojen rakentamisessa tarvitaan lisää lämmöneristystä.
 2. Rakenteellinen ja lämpöeristys Käytetään matalien rakennusten kantavien seinien rakentamiseen. Omistaa keskimääräiset ominaisuudet sekä kestävyydestä että lämmöneristysominaisuuksista. Ihanteellinen asuinkäyttöön.
 3. Lämpöeristys Käytetään vain itsekantavien seinien, kuten sisäisten väliseinien ja kehysrakennusten seinien, rakentamiseen sekä eristävien kantavien seinien rakentamiseen. Niillä on alhainen lämmönjohtavuus, pieni paino, mutta myös pieni lujuus.

Valitettavasti tällä hetkellä ei ole ihanteellista materiaalia, jolla on suuria määriä kaikkia tarvittavia ominaisuuksia kerralla, kuten matala lämmönjohtavuus, korkea lujuus, alhainen paino ja kustannukset. Kussakin tapauksessa on tarpeen valita juuri suunnitellun rakentamisen kannalta sopivin materiaali, ottaen huomioon tarvittavat vaatimukset.

Seuraavassa on esitetty suoritettujen laskelmien luettelo, jossa on lyhyt kuvaus kustakin tuotteesta. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit ottaa meihin yhteyttä palautteen kautta oikeassa lohkossa.

Rakennusmateriaalien laskenta

Tehokkaan rakentamisprosessin kulku on taloudellisen ja materiaalisten kustannusten suunnittelussa. Ennen kuin aloitat autotallin rakentamisen, olet tietenkin tehnyt projektin. Nyt sinulla on kaikki tarvittavat parametrit rakennusaineiden määrän määrittämiseksi. Sinun on välittömästi päätettävä, mitä materiaalia teet säätiölle, seinille ja katolle. Ja vasta sen jälkeen voit alkaa laskea rakennusmateriaalien kulutusta, jonka tuloksena tiedät, kuinka paljon rakennusaineita tarvitaan autotallin rakentamiseen.

Rakennusmateriaalien kulutuksen laskeminen on tärkeä ja ratkaiseva vaihe minkä tahansa esineen rakentamiseen. Alustavan laskelman tärkein arvo on määrittää rakennusbudjetti sekä kyky hankkia kaikki tarvittavat rakennusmateriaalit pysyvän autotallin rakentamisen prosessin varmistamiseksi. Lisäksi kuoren kiven ja tiilien kuluttaminen autotallin seinien rakentamiseen ei ole sama, ja se on hyvin erilainen, koska kuorikiven ja tiilen koot ovat hyvin erilaisia. Kyllä, ja katon rakentamisessa kannattaa harkita, mitä materiaaleja käytät, oletteko sitten lämpöeristys- ja vesitiivis kerros ja monet muut parametrit vaikuttavat rakennusmateriaalien lopulliseen tilavuuteen ja tyyppeihin, joita tarvitset autotallin rakentamisen aikana.

Rakennusmateriaalien rahoituskustannukset riippuvat siitä, minkä tyyppisen säätiön, seinien ja katon valitset, koska maahantuotujen ja kotimaisten tuotteiden markkinahinnat ovat hyvin erilaisia, mutta laatu yleensä vastaa hintaa. Sinun tarvitsee vain päättää: valitset laadun tai yrität purkaa olemassa olevaan budjettiin.

Rakennusmateriaalien kulutuksen laskeminen: kustannussuunnittelun tehokkuus.

Rakennustyön materiaalien kustannuksia laskettaessa sovelletaan yleisesti hyväksyttyjä standardeja. Jos tiedät työn laajuuden ja tarvittavat rakennusmateriaalityypit, on helppo laskea tiettyjen materiaalien kokonaismäärä. Mutta tämä työ on suoritettava.

Varmistamalla rakennusmateriaalien tarjonta määränä, joka on tarpeen autotallin rakentamisen minkä tahansa vaiheen toteuttamiseksi, on mahdollista säätää taloudellisten resurssien käyttöä. Rakentamisprojektin alkuvaiheessa rakennustöiden, sementin, kattohuopien, liitososien ja muiden rakennusmateriaalien hankkimisen jälkeen hankit tilaisuuden aloittaa autotallin rakentamatta koko rakennemuutoksen tarvitsemaa määrää.

Joillakin erikoistuneilla sivustoilla on palvelu, joka laskee tarvittavan määrän rakennusmateriaaleja erilaisten toiminnallisten kohteiden rakentamiseen. Suosittelemme käyttämään palvelumme - sen avulla voit selvittää, kuinka paljon ja millaisia ​​rakennusmateriaaleja tarvitset tietyn autotallin koon, perustan, seinien ja katon tyyppien kanssa. On vaikea laskea kädellä, kuinka paljon sementtiä ja hiekkaa tarvitaan kipsiin autotallin seinien koko alueelle. Laskin rakennusmateriaalien laskemiseen auttaa sinua vastaamaan paitsi tähän kysymykseen myös valitsemaan paras tapa asentaa seinät riippuen käytettävissä olevasta budjetista.

Rakennusmateriaalien laskentaohjelma - tapa optimoida materiaaliresursseja

Rakentajien tuotantoprosessin helpottamiseksi kehitettiin edistyksellistä ohjelmaa rakennusmateriaalien laskemiseksi rakennetun rakenteen kehittyneen rakenteen mukaan. Ohjelma tuo esiin tulevien tilojen parametrit, valitsee perusparametrit, kuten perustan tyypin, seinänrakentamismenetelmän, katon, sekä perustuksen, katon ja seinien rakentamiseen käytettävät päärakennusmateriaalit.

Ne, jotka ovat tottuneet tekemään kaiken omilla käsillään vain itselleen ja heidän perheilleen, ei ole järkevää käyttää rahaa tällaisiin ohjelmistoihin. Rakennusalan ammattiyrityksellä on yleensä käytössään rakennusmateriaalien laskentaohjelma. Sen sopivuus on se, että arvioitaessa autotallin ja minkä tahansa muun kohteen rakentamiskustannuksia voit määrittää suunnitellun rakennusmateriaalikustan- nukset tiettyihin rakennustöihin mahdollisimman tarkasti.

Rakennusmateriaalien kulutukseen tunnetuilla standardeilla, jotka koskevat seinien, perustusten tai kattojen käyttämistä, voit käyttää laskuja rakennusmateriaalien laskemiseen, jotta voidaan määrittää, kuinka paljon kiviä, tiiliä, hiekkaa, sementtiä, raunioita ja muita rakennusmateriaaleja tarvitaan rakenteen rakentamiseen säätiöltä kattoon.

Rakentamisen prosessi on jaettu useaan vaiheeseen. Kaikille on selvää, että se ei ole mielekästä rakentaa seiniä ennen säätiötä. Mutta seinien rappaus ja katon rakentaminen voidaan yhdistää. Rakennustyyppien toteuttamisen optimoidun aikataulun mukaan autotallin rakentamisen aikana rakennusmateriaalien toimituksen vaiheiden erottaminen niiden toteuttamisesta on tärkeää. Laskettaessa rakennusmateriaalien kustannuksia vaiheittain ja tuntemalla markkinoilla olevat hinnat voit suunnitella tarvittavat taloudelliset resurssit, joita tarvitaan tiettyjen rakennustöiden suorittamiseen. Toivomme, että rakennusmateriaalien laskemiseen liittyvässä palvelussa sinun ei tarvitse joutua vaikeuksiin rakennusmateriaalien puutteen vuoksi tai ratkaista ylijäämän toteutumisen ongelmat.

Seinäalue: m 2
Neliovia ikkunoita ja oviaukkoja ei oteta huomioon.
Seinämateriaali:
Seinien vaatima materiaalin määrä:

Vaahto estää autotallin laskin

Vaahtomuovi - kevyt betonilohko. Se on huokoinen rakenne, se on suhteellisen helppo asentaa pienen painonsa ansiosta ja sillä on myös korkeat lämmöneristysominaisuudet. Edullisten hintojen vuoksi vaahtoblockit ovat suosittuja asuinrakennusten, suurien ja pienten rakenteiden rakentamisessa. Ei ole riistetty huomiota tähän rakennusmateriaali ja autoilijat, jotka haluavat rakentaa autotalli omasta edullisesti. On tärkeää, että he voivat tehdä tarkan laskelman vaahtolohkoista autotallissa, jotta he eivät osta liikaa. Verkkoselain, joka sijaitsee artikkelin lopussa, auttaa rakentajia tämän kanssa.

Vaahtolohkojen tyypit ja niiden ero ilmastetusta betonista

Ennen laskelmia on ymmärrettävä, onko materiaali suunniteltu autotallin rakentamiseen. Joskus kokemattomat rakentajat sekoittavat kahdenlaisia ​​kevyitä betonivaahtopaloja ja kaasupaloja. Mitkä ovat niiden erot?

Vaahtobetoni ja hiilihapotettu betoni - "veljet", mutta eivät kaksoset. Jopa ulkoisesti ne ovat erilaisia: vaahtobetonisoluissa on suurempia, ne ovat selvästi näkyvissä. Aerobuuneilla on hyvin pienet kuplan solut. Vaahtolohkojen valmistuksessa käytetään erityistä vaahtoa, joka sekoitetaan betoniseoksen kanssa. Tämä kyllästää massan kuplilla. Ja kun luodaan kaasuletkuja, kuplat muodostavat eri tavalla: lisätään alumiiniseos ja sekoitus sekä kalkki. Seos, joka reagoi hapen kanssa, kuumennetaan ja annetaan kaasua.

Alla on taulukko, joka näyttää parametrit, joilla nämä materiaalit eroavat toisistaan ​​ja sopivat autotallin rakentamiseen. Kyllä, veden absorptio, äänieristys eroaa toisistaan, mutta itse asiassa vaahtolohkoihin ja kaasupaloihin on merkityksetöntä eroa.

Vaahtobetoniin katsotaan häviävän pakkasvasteessa ja valmiin rakenteen kutistumisessa. Foorumeilla on kuitenkin lukuisia arvioita, että todellisuudessa kutistuminen riippuu säätiön suunnittelusta ja maaperän ominaisuuksista, joihin autotalli rakennetaan. Hinnalla vaahtoblock on kannattavampi.

Vaahtolohkot voivat olla erilaisia, ja vaahtolohkojen laskemisessa autotallissa tämä olisi otettava huomioon. Ne eroavat toisistaan ​​tiheydeltään (tuotemerkillä), tuotantoteknologialla ja tarkoituksella (saatavilla vähintään kahdessa kokoluokassa).

Vaahtolohkojen tiheyden luokittelu:

 • D400- ja D500-laatuluokkien lämmönjohtavuuskerroin on 0,12 W / mºС ja paino 11-18 kg, mikä sopii sisäseiniin;
 • D600- ja D900-merkkien lämmönjohtavuuskerroin on 0,14-0,29 W / mºС ja paino 23-35 kg, mikä mahdollistaa niiden rakentamisen vähäiset asuinrakennukset ja autotallit;
 • D1000 ja D1100 -luokilla on korkein lämmönjohtavuuskerroin - 0,36 W / mºС, mutta myös suurin paino, enintään 49 kg, mikä mahdollistaa tällaisten vaahtolohkojen käytön monikerroksisten rakennusten rakentamiseen.

Valmistusteknologiaan perustuvien vaahtolohkojen luokittelu:

 • muovatut lohkot, jotka valmistetaan väliseinien avulla, voivat olla kaarevuuksia geometriassa, mutta ne ovat hyvin halpoja;
 • kierteitetyt lohkot, jotka saadaan raa'an massan leikkaamisesta teräslangalla, ovat hyvät indikaattorit reunojen rehellisyydestä ja geometriasta.

Lisäksi on edelleen vahvistettuja lohkoja, jotka ovat lisänneet voimaa polypropeenikuidun lisäämisen vuoksi.

Määritelmän mukaan vaahtomuovilohkot jakautuvat seuraavasti:

 • Walling;
 • väliseinät (puolilohkot).

Ne ovat erikokoisia (alla olevassa kuvassa). Kuitenkin suosituin koko, jota käytetään vaahtopalojen rakentamiseen yhdeksän autokorjauksesta kymmenestä on 200 x 300 x 600 mm. Tämä koko on otettava huomioon vaahtomuovilaskimessa.

Valintaa vaahtolohkojen autotalli, autoilijat yleensä ohjaavat hinta. Kustannukset määräytyvät valmistusmenetelmällä ja brändillä. Niinpä kierteitetyt lohkot, joiden tiheys on D800, yleensä ovat 10-15% korkeammat kuin valettu D600-asteikko. Hinta riippuu valmistajan tuotemerkistä. Siksi yhden merkin lohkon hinnan vaihtelu voi olla 30-50 ruplan alueella.

Vaahto estää autotallin laskin

Laskettaessa tarvittavien vaahtolohkojen määrää:

 • mittaa autotallin ulkoseinien kokonaispituus ja muuraus (seinät) korkeus;
 • päätä seinien paksuus (mitkä sivut aiot sijoittaa lohkon: yleensä autotallin seinien paksuus on 200 tai 300 mm);
 • Vedä kaikki autotallin ikkunat ja portit muurausalueelta, jotta ei päästä ylimääräistä materiaalia.

Harkitse, kuinka vaahtolohkoja lasketaan autotallissa. Tarvittavien lohkojen määrä (200 metrin suuruinen koko on 300 x 600) riippuu siitä, kummalle puolelle aiot laittaa ne.

 1. Jos vaahtolohkon autotallin seinämän paksuus on 300 mm, yhden vaahtolohkon ulkoseinän pinta-ala tulee olemaan 200 mm 600 mm. Laske metreinä: 0,2 * 0,6 = 0,12 m 2.
 2. Jos säiliön seinämän paksuus on 200 mm, niin yksittäisen vaahtolohkon ulomman osan katsotaan olevan 0,3 * 0,6 = 0,18 m 2. Kapeat seinät ovat edullisempia rakennusmateriaalin hinnalla.

Lisäksi laskennan helpottamiseksi on mahdollista laskea, kuinka monta vaahtolohkoa on yksi neliömetri. Tätä varten jakautumme 1 vaahtoblokkon alueelle. Joten, kun 300 mm: n seinämän paksuus neliömetrillä vaahtolohkareitistä on 8,33 kappaletta. Paksuus 200 mm - 5,55 kpl.

Jotta määriteltäisiin lohkojen lukumäärä, jotka tarvitaan rakentaa autotalli, sinun täytyy moninkertaistaa koko alueen seinät (miinus ikkunat ja portit) mennessä 8.33 tai 5.55. Kaikki riippuu siitä, millä puolella lohkot sijoitetaan.

Kuinka käyttää online-laskinta

Oikean laskutoimituksen osalta sinun on täytettävä jokainen ehdotetuista sarakkeista: autotallin pituus ja leveys sekä sen korkeus. Portin ja ikkunoiden kokoa tarvitaan, jotta ylimääräistä materiaalia ei hankittaisi.

Laskimella voit laskea lohkojen likimääräisen lukumäärän tavanomaisen autotallin rakentamiseen sekä ylimääräiseen kerrokseen. Koska vaahtolohkot voidaan asettaa eri puolille, on täytettävä sarakkeessa muninta. Paksuus senttimetreinä on esitetty suluissa.

Vaahtolohkojen väliset saumat ovat yleensä pieniä, joten niitä ei oteta huomioon online-laskennassa.

Kuinka laskea autotallin rakentamisen kustannukset?

Jokainen autonomistaja ajattelee tarvetta rakentaa oma autotalli. Autojen säilytys ulkoilmassa uhkaa korroosiota ja se on myös vaaratonta. Myös autotallissa voit tallentaa erilaisia ​​hyödyllisiä asioita: pyöristä kaasuastioihin. Auton rakentamista autoon haittaa vain autotallin rakentamisen kustannukset.

Näyttää siltä, ​​että rakentaminen kestää useita satoja ruplaa. Loppujen lopuksi rakennusmateriaalit eivät ole ollenkaan halpoja ollenkaan... Onko tämä totta? Onko mahdollista tavata kymmeniä tuhansia? Mitä voit säästää? Lue tästä artikkelista.

Kuinka paljon se maksaa rakentaa autotalli?

Laskettaessa tarvittavaa rahamäärää autotallin rakentamiseen tarvitaan arvio ja Internet. Verkkoonpääsy edellyttää rakennusmateriaalien hintaa kaupungin kaupoissa. Joskus logistiikan ja myyjien ahneuden takia saman materiaalin hinta eri alueilla vaihtelee 20-40%: lla. Arvio sisältää itse:

 • materiaalin laskenta rakennuksen koon mukaan;
 • rakennusmateriaalien toimituskustannukset;
 • apulaitteiden hinnat (osto tai vuokraus);
 • palkkatyöntekijät (työntekijät).

Tällöin lasketun autotallin rakentamisen kustannukset ovat edelleen likimääräisiä. Emme voi tarjota kaikkia riskejä, ylivoimaisia ​​esteitä ja vivahteita. Siksi on parempi lisätä vastaanotettuun määrään 5-10%.

Arvioinnissa olisi mainittava materiaalit kaikissa rakennusvaiheissa, kuten:

 • perusta;
 • Walling;
 • Avattavan katon;
 • porttien ja ikkunoiden asennus;
 • ulko ja sisustus.

Arvioita laadittaessa on kiinnitettävä huomiota lisäolosuhteisiin:

 • onko tarvetta tyhjentää alue, jolla autotalli rakennetaan;
 • onko tiloihin tiedotettu;
 • onko tarvetta kuoppa ja kellari;
 • onko autotallissa osioita, korjaamo tai varastoalue on erotettu toisistaan.

Ennen laskelmia ja rakentamisen arvioinnin laatiminen on toivottavaa ajatella, aiotko muuttaa autoa tulevaisuudessa. Ehkä seuraava auto on suurempi ja laajempi. Garage ei halua uudistaa sitä.

Rakennusmateriaalien laskeminen autotallin rakentamiseen

Yritetään laskea autotallin kustannukset eri materiaaleista. Käytä esimerkiksi normaalia autotallia, jonka koko on 7-3 metriä ja korkeus 2,2 metriä. Autotalli ei ole katselualue, kellari ja ikkunat. Tällainen taloudellinen variantti.

Huomio: Rakennusmateriaalien hinnat otetaan avoimilta lähteiltään, eivätkä ne välttämättä ole samat kuin kaupungin tärkeimpien toimittajien hinnasto.

Suosittu 2017 materiaalien seinät autotallin: vaahto lohkot, metalliset profiilit, palkit ja sandwich-paneelit. Tämä valinta johtuu rakentamisen alhaisista kustannuksista.

Vaahtolohkojen 7-3-kerroksisessa autotallissa arvio on seuraavanlainen:

 1. Hiekka perustuksen ja lattian laitteelle - 5 m 3 800 ruplille = 4000 ruplaa.
 2. Betoni M 200 - 5 m 3 3500 ruplliin = 17500 ruplaa.
 3. Bitumipitoisuus (14 kg) - 700 ruplaa.
 4. Sementti-hiekkalaasti M100 muuraukseen - 5800 ruplaa.
 5. Armeija - 4000 ruplaa.
 6. 2 rullaa muurausverkkoa 15 m 2 = 6800 ruplaa.
 7. Vaahtolohko 20 × 30 × 60 cm (266 kappaletta 150 ruplaa kukin) = 39900 ruplaa.
 8. Taulut 1,5 m 3 5000 ruplaa = 7 500 ruplaa.
 9. Palkit 1 m 3 × 5000 ruplaa = 5000 ruplaa.
 10. Mineraalivilla päällekkäisen eristyksen osalta - 1,5 m3 4300 ruplilla = 6450 ruplaa.
 11. Metallikatto - 50 m2 300 ruplilla = 15000 ruplaa.
 12. Kiinnikkeet 3 kg x 125 ruplaa = 375 ruplaa.
 13. Portit - 25 000 ruplaa (metallivaihto, sähköinen portti ja asennus rolvorota maksaa 50 000 ruplaa).

Yhteensä ilman toimituskuluja - 138025 ruplaa.

Arviointi autotallin metalliprofiilista helpottuu. On tarpeen päättää, onko autotallilla säätiö. Periaatteessa rakentaminen ilman perustusta on mahdollista kiinteällä pohjalla, mikä tekee kustannusarviosta kolme kertaa halvempaa. Muut autotalliin tarvittavat materiaalit ovat:

 • 18 aaltopahvia (edellyttäen, että portti valmistetaan myös tästä materiaalista) - 420 ruplaa x 18 = 7560 ruplaa;
 • profiiliputki 80 * 80 * 3 - 70 m = 30 000 ruplaa;
 • Kulma 100 * 100 * 7 - 4,1m = 2500 ruplaa;
 • profiiliputki 60 * 40 * 2 - 24 m = 5000 ruplaa.

Yhteensä saada hieman yli 45 000 ruplaa ilman eristys-, koristelu- ja työskentelykustannuksia. Uskotaan, että autotalli on metalli profiili - halvin versio talon rautahevoselle.

Toinen edullinen materiaali kustannusten rakentamisessa autotalli - puutavaran. Talo barista voidaan koota itsenäisesti, jos on vähintään yksi avustaja.

Puun arvioiden autotallille näyttää tältä:

 1. Hiekka perunan ja lattian kaatamiseksi - 5 kuutiota 800 ruplaa kukin = 4 000 ruplaa.
 2. Betoni M 200 - 5 m 3 3500 ruplliin = 17500 ruplaa.
 3. Bitumipitoisuus (15 kg) - 700 ruplaa.
 4. Sementti-hiekkalaasti M100 muuraukseen - 5800 ruplaa.
 5. Armeija - 4000 ruplaa.
 6. Bar 180x180x6000 mm - 7 kuutioa ja 1 kuutio levy 25 mm = 52500 ruplaa.
 7. Liuskekivi - 30 arkkia = 6000 ruplaa.
 8. Kiinnittimet, 3,5 kg - 450 ruplaa.
 9. Kosteuden ja tuholaisten kyllästäminen - 2000 ruplaa.
 10. Metalliset portit - 25 000 ruplaa.

Autotallin rakentamisen palkkien välissä on tarpeen asettaa hinaus, jonka kustannukset emme sisällytetty arvioon. Uskotaan, että puun rakenteen seinät eivät tarvitse lisäeristeitä. Kuitenkin, jos haluat, voit eristää vaahtomuovista tai mineraalivillasta.

Puutarhan autotallin kokonaiskustannukset olivat 118 000 ruplaa ilman hinausta, mikä on hieman halvempaa kuin vaahtobond-autotalli, mutta vaahtoblock-autotallin kustannusarviossa oli kalliimpi metallikatto. Lisäksi vaahtolohkojen rakenteen laskennassa tarkastelimme lattian eristystä. Joten voimme olettaa, että vaahtolohkojen autotallin kustannukset ovat samankokoisia kuin puun rakentaminen.

Millainen arvio kehysrakentamisen rakentamisesta näyttää? Se on samanlainen kuin autotalli baarista, vain seinämien vuoksi sinun on ostettava valmiita CIP-paneeleja, joiden hinta on 1300 ruplaa / m 2 (keskimäärin). Tässä annetaan autotallin parametrit - hieman yli 40 000 ruplaa. Kyllä, CIP-paneelit ovat kalliimpia kuin tavallinen puutavara, mutta sellaista autotallia ei tarvitse eristää. Teknologia ei edellytä suurta määrää rakennusmiehiä ja muita materiaaleja.

Mitä voit säästää?

Onko mahdollista vähentää autotalliesi rakentamisen kustannuksia? Voit käyttää seuraavia temppuja:

 • hylkää kokonaan autotallin seinien stukkipaikka;
 • älä tee betonilattiaa, jätä maa pohjaksi;
 • ei rakentaa kellarissa, sitten kaivaa katselusäiliö haudutettuun kerrokseen;
 • hankkia rakennusmateriaaleja markkinoilla, neuvotella myyjien kanssa;
 • tehdä ostoksia off season.

Sitä ei kuitenkaan missään tapauksessa suositella:

 • lukuun ottamatta sementin laatua, jos päätät tehdä betonipinta, perustan seinille, rakentaa päärakennuksen;
 • valitse halpa portti;
 • Voit ostaa profiiliputket tai -liittimet halvemmaksi laadun kustannuksella.

Muista, että autotallin rakentaminen vaatii paljon työtä, se on hankalaa. Voit tehdä laskelman artikkelin vinkkejä käyttämällä. On parempi olla säästämättä materiaalien laatua, sillä autotallin korjaaminen on kalliimpaa. Jos et ole varma kyvyistasi, epäile mahdollisuutta rakentaa autotalli omasta, on parempi säästää rahaa ja palkata asiantuntijoita. Muussa tapauksessa riski menestyä viipyvässä rakennuksessa, joka ei ole ilo, vaan taakka. Kuitenkin, jos sinulla on avustaja ja pieni (mutta silti kokemus!) Rakentamisessa, autotallin rakentaminen yhdessä kesäkuukaudessa on melko realistinen sinulle.

Kuinka monta lohkoa tarvitaan autotallissa: kuinka laskea määrä, kuinka rakentaa

Ajatus rakentaa auton autotalli tänään ei näytä niin utopistinen monille. Kaikesta tämän yrityksen positiivisesta näkökulmasta huolimatta käytännön toteutus kuitenkin siirretään usein vuodeksi, ja kaikki, koska alkuvaiheessa kysymys siitä, kuinka monta lohkoa tarvitaan autotalliin, ei löydä käytännön ratkaisua. Mutta rakennuksen tavoin tarvittavien materiaalien määrän laskeminen ei ole mikään erikoinen ja monimutkainen - neljä seinää katto katolla ja metallista. Kuten ammattilaiset sanovat, tämä on koko lohkojen laskeminen autotallissa.

Sisällysluettelo:

Mitkä esteet rakentaa autotalli

Testilaskelmien suorittaminen yksi tärkeimmistä kohdista, jotka otetaan huomioon ensisijaisesti, ovat rakennusmateriaalin mitat ja sen laatuparametrit. Autotallin rakentamiseen, mutta täällä on sanottava, että autotalli on yleensä päärakennus, jossa on säätiö ja jossa on lisäpääomaelementtejä, joka on yleensä lämmittämättömästä rakennuksesta, joka ei vaadi seinien lämpökapasiteetin laskemista. Kuitenkin sellaiset indikaattorit kuin kyky imeä kosteutta materiaalista, sen tiheys, massa ja pintakäsittelyn laatu vaikuttavat merkittävästi laskelmiin. Ja tietysti niiden elementtien koko, joista seinät rakennetaan. Ja täällä valinta on parempi kiinnittää huomiota lohkoihin - edullisimpia materiaaleja tällaisessa rakenteessa.

Tällaisten materiaalien suosikkeihin kuuluvat:

 • Kuonakivet;
 • Vaahtoblockit;
 • Aerocrete;
 • Savi lohkot;
 • Kaasusilikaattilohkot;
 • Sahatun luonnon kuoren kivi;
 • Kipsilohkot.

Tällaisten erilaisten materiaalien ansiosta voit valita parhaan materiaalin saatavuuden ja hinnan mukaan. Mutta miksi ei ole vaikea arvata juuri tällaista seinämateriaalia, kuin punaista tiiliä tai silikaattitiiliä - korttelien koko sallii kirjaimellisesti kaikkien sijoittaa, vaikka ne, joilla ei ole käsitystä rakentamisesta. Lisäksi tavallinen tiili on lähes puolet korttelin koosta. Niinpä he tarvitsevat enemmän autotallille, mikä lisää rakentamisen kustannuksia ja työn monimutkaisuutta.

Lohkojen koko on tärkein syy niiden suosioon. Karkeahylsyn, laajennetun savielementin ja kuoren kallion standardikappaleen mitat ovat suunnilleen samat - 400x200x200mm - 390x190x188 mm. Pieni eromuutos selittyy tavallisesti toleransseissa valumuotissa ja muodostuksen leikkauksessa. Laskennassa käytetään kuitenkin pyöristettyä merkintää - puuttuvia millimetrejä ei yleensä oteta huomioon - ne on kirjoitettu sementti-hiekkalaastin muuraukseen.

Lohkojen autotallin projekti

Automaattisen autotallin rakentaminen on melko helppo kuvitella erillisestä rakennuksesta, joka koostuu neljästä seinistä, metallista, erillisestä sisäänkäynnistä ovesta ja useista ikkunoista luonnolliseen valaistukseen. Tämäntyyppisessä rakennuksessa ei ole mitään erikoista - seinillä on yksinkertainen seinäpinnoite, jossa on 1/2 lohko, ovet ja portit on järjestetty seinälle rakennettuun metallikehykseen, kaikissa ikkunoissa on vakiomitat. Suunnitteluun ja varsinkin tarvittavien rakennuslohkojen lukumäärän laskemiseen tällaiset tiedot eivät selvästikään riitä.

Garage pystytettiin 1/2 lohkossa

Yksinkertainen autotalli tarjoaa vain yhden yhteisen sisätilan. Suurin mahdollinen paikka on työpöytä, jossa on vain vähän vesijohtovälineitä ja vaihtorenkaita. Loput tilat on annettava autolle. Monimutkaisemmassa projektissa suunnitellaan korjaamaan työpaja autotalliin syvyyteen ja mahdollisuuksien mukaan myös tekemään mahdollisimman suuresta mahdollisuudesta sijoittaa 1-2 koneet luovuudelle.

Standardi autotalli suunnitelma

Yksinkertainen rakenne mahdollistaa kaikkien elementtien symmetrisen järjestelyn keskiviivaan pitkin. On järkevää harkita tällaista hanketta autotallille, joka on suunniteltu vain autopaikalle, mutta ei missään tapauksessa huolto- ja korjaustöissä. Huoltotöissä tarvitaan vähintään 1-1,5 metriä leveämpi kummallakin puolella, jotta päästään vapaasti kaikkiin auton kohtiin.

Suuri autotalli

Ja tietenkin, katseluhauta, jossa mukava laskeutuminen ja kuohunta pysähtyy pitkin reunoja, ei ole tarpeetonta. Loppujen lopuksi ei päästä käsiksi auton pohjan alla olevaan tilaan muissa olosuhteissa.

Kaikkien näiden hetkien kirjanpito vaatii automaattisesti järkevän virheellisen kirjaamisen jokaisen pienen asian suhteen, mukaan lukien kuinka ja miten väliseinä asennetaan autotallin rungon ja korjaamon välillä, miten portti liitetään muuraukseen ja niin edelleen.

Lohkojen laskeminen autotallin rakentamiseen

Rakennusaineiden kysynnän laskentamenetelmät sellaisten yksinkertaisten rakenteiden rakentamiseksi kuin autotallikotelo tänään eivät ole kovin tarkkoja, koska jo rakennusvaiheessa on tarpeen tehdä laskennan muutoksia.

Lisäksi likimääräisissä laskelmissa ei ole mitään vikaa siitä, että rakentamisen lopussa 1-2 lohkoa jää varastossa - tämä on paljon parempi kuin ne, jotka jäävät pois. Toisaalta laskutoimituksissa ei saa päästä liian pyöristetyksi, koska materiaalin määrän lisääminen koko yksikköä kohti neliömetriä kohti johtaa rakennusmateriaalin lisääntymiseen rakentamisen aikana, toisinaan jopa 10 prosenttiin vaaditusta. Ja tämä voi jo johtaa 50 tai enemmän ylimääräisiä lohkoja.

Suorittaminen laskentaan riippuen autotallin ulkoisista lineaarisista mitoista:

 • pituus;
 • leveys;
 • korkeus;
 • Pöydän korkeus, jos aiot rakentaa autotallin, jossa on katto katolla.

Rakentaminen autotalli penkillä

Likimääräistä laskentaa varten käytetään kahta menetelmää, jotka suorittavat laskennan autotallin lineaaristen mittatietojen perusteella, kun taas laskenta käyttää erilaisia ​​lähestymistapoja.

Ensimmäinen menetelmä laskee lohkojen lukumäärän yhteen riviin muurien koko kehän ympäri ja moninkertaistaa tämän tuloksen rivien lukumäärän mukaan. Toinen määrittää lohkojen lukumäärän neliömetriä kohti muurausseinää ja laskee sitten rakennusten lohkojen yleisen tarpeen.

Lohkojen laskeminen autotallille riveittäin

Perinteisesti tarvittavan materiaalin määrän laskemiseksi käytetään tavallista materiaalin laskentamenetelmää. Menetelmän ydin on ensin määritellä, kuinka monta elementtiä tarvitaan yhden rivin kuoriin ja sitten moninkertaistaa tuloksena oleva lohkojen määrä rakennuksen rivien lukumäärän mukaan.

Esimerkiksi autotallin koko voi olla 6 - 4 metriä. Normaalin henkilöauton vakionopeus tarkoittaa 2,5 metriä. Kattorakenteessa on päällinen katto, mutta anna kannen peittää kuitulevy.

Autotallissa on 2,5 metriä leveä sisäänkäyntiportti, ikkunat ja lisäovet. Samaan aikaan autotallissa ei ole seinämiä eikä tarkastushakuja. Rakentaminen tapahtuu 390x190x188 mm: n kokoisesta hiekkalaatikosta - tämä on lähes yleinen lohkokoko monille rakennusmateriaaleille.

Itse autotallin seinämän paksuus on 200 mm, eli lohkon leveys. "Puoli korttelin" seinät riittävät luotettavasti auton suojaamiselta säältä, ja malli itsessään vastusti tuulikuormaa ja katon painoa mittarilla.

Laske sivuseinille tarvittavien lohkojen lukumäärä:

6000 mm (autotallin pituus): 400 mm (lohkon pituus) = 15 kpl.

Seinämän kokonaispituus on jaettu pyöristettyyn mittaan lohkon pituuden koosta. Pyöristys suoritetaan lisäämällä 5 mm: n kokoinen sementtilaasti kummallakin puolella. Myös lisälaskelmissa tällainen pyöristäminen otetaan.

Laskettaessa autotallin sokea etuseinä otetaan:

(4000 mm (autotallin leveys)): 400 mm (lohkon pituus)) - 1 = 9 kpl

Esimerkissä tyhjän seinän pituus jaetaan yhden lohkon pituudella ja 1 yksikkö vähennetään tuloksesta. Yhden yksikön ottaminen johtuu siitä, että sivuseinän paksuus on jo 200 mm, mikä vastaa puolikkaata lohkon pituutta. Tämä tarkoittaa, että tuloksesta vähennetään 200 mm + 200 mm = 400 mm yhden lohkon pituus.

Laskettaessa seinää sisääntuloportilla, laskenta tehdään kahdessa vaiheessa:

 • Ensimmäisessä vaiheessa määritetään, kuinka paljon muninta on käytössä:
  • 4000 mm (autotallin leveys) - 2500 mm (portin leveys) = 1500 mm.
 • Toisessa vaiheessa lohkojen lukumäärää lasketaan. Tämä tehdään vastaavalla tavalla kuin autotallin takaseinän laskenta.
  • (1500 mm (asennusetäisyys): 400 mm (lohkon pituus)) - 1 = 2,75 lohkoa.

Näin ollen laskelmien tuloksena rakennuksen yhden rivin lohkojen lukumäärä osoittautui:

 • Sivuseinässä - 15 kpl;
 • Takaseinässä - 9 kpl;
 • Etuseinässä portilla - 2,75 kappaletta.

Yhteenlaskettujen lohkojen yhteenlaskettu summa kertoo:

15 x 2 (kaksi sivuseinää) + 9 + 2,75 = 41,75 lohkoa.

Yhteensä saamme, että yksi rivi muuraus me käytämme 41,75 korttelin.

Seuraava askel on rakennuksen rivien lukumäärän laskeminen:

2,5 metriä: 20 cm = 12,5 riviä

Osoitettiin, että autotallimme rakentamiseen tarvitset 12,5 riviä lohkoa. Itse asiassa voit tehdä 12 riviä, koska liuoksen kerros saavuttaa tietyn korkeuden. Mutta jos tarvitset autotallin, joka on aivan yli 2,5 metriä, voit tehdä autotallin 13 riviä, ja tarvitset vielä lisää korttelia. Tässä tapauksessa alla olevissa laskelmissa 12.5 sijasta korvataan 13.

Laskun lopullinen vaihe on lohkojen yksiköiden lukumäärän kerroin peräkkäin rivien lukumäärän mukaan:

41,75 kpl x 12,5 riviä = 521,875 kappaletta

Niin monta lohkoa meidän on rakennettava autotalli, kun otetaan huomioon edellä mainitut olosuhteet.

On selvää, että pyöristämisen aikana saadaan 522 lohkoluku, mutta tämä on likimääräinen laskenta, jotta saadaan alustava tulos lisälaskutoimituksille.

Tämän menetelmän haittapuolena on se, että laskelmassa ei oteta huomioon lohkojen siirtymistä puolittain yksiköittäin riveihin, ja jopa puolet rivistä vain 2,5 metrin seinämien rakentamisesta otetaan tavallisesti huomioon materiaalivarastona, vain seinämärakentamisen osalta 5-12 mm. Tällainen kerros jo 12. krs: lla saa tarvittavan rakennuksen korkeuden.

Lohkojen laskeminen autotallialueelle muurattujen alueiden osalta

Tämä on ammattimaisempi menetelmä, sillä sen avulla on lähinnä sitä, että rakennustyökalun alustava laskenta tehdään ammattimaisten rakentajien toimesta. Menetelmä perustuu laskentaan, joka perustuu yleisesti hyväksyttyyn seinän seinämän täyttömittariin, joka on 1 neliömetrin muurauslastan puoli-lohko.

On helppo tarkistaa 12,5 lohkakerroksen 1 neliömetrin indikaattorin oikeellisuus - sinun tarvitsee vain laskea lohkon sivupinnan alue ja jakaa se 1 neliömetrin alueelle.

Lohkon sivupinnan pinta-ala on seuraava:

0,4 m (lohkon pituus) x 0,2 m (lohkon leveys) = 0,08 m²

Seuraava on lohkojen määrä 1 metrin alueella:

1 m²: 0,08 m² (lohkon sivualue) = 12,5 lohkoa

Nyt lasketaan autotallin sivuseinät:

Sivuseinän pinta-ala on 6 m (sivuseinän pituus) x 2,5 m (sivuseinäkorkeus) = 15 neliömetriä.

Autotallin takaosa on seuraava:

4 m (takaseinän pituus) x 2,5 m (takaseinän korkeus) = 10 neliömetriä.

Sisäänkäyntiportin puoli lasketaan seuraavasti:

10 m² (autotallin takaosa) - 2,5 x 2,5 (portin pituus) = 3,75 neliömetriä.

Sitten on vielä selvitettävä seinien kokonaispinta-ala ulkoisella mittauksella:

15 x 2 + 10 + 3,75 = 43,75 m²

Laskennan viimeinen vaihe:

43,75 m² x 12,5 kappaletta = 546,875 kappaletta.

Molempien menetelmien vertailu on helppoa nähdä, että toinen menetelmä osoitti 25 kpl: n rakentamiseen tarvittavien lohkojen lukumäärän enemmän kuin tavallinen menetelmä. Ero täällä johtuu siitä, että kulmakappaleet kaksinkertaistettiin. Ensimmäisessä menetelmässä, kun laskettiin peräkkäisten elementtien määrä taka- ja etusivulle, yksi lohko vähennettiin. Jos tarkistamme kaikki laskelmat tavallisella menetelmällä ilman vieroitusta 2 lohkojen alueelle, saamme:

 • Sivuseinässä tarvitaan 15 lohkoa;
 • Takana 9 - 10 kappaleen sijasta;
 • Etupuolella sijasta 2,75 - 3,75 kappaletta.

Lopulta osoittautuu, että sarjassa 41,75 kappaleen sijasta 43,75 olisi otettava huomioon

43,75 lohkojen x 12,5 riviä = 546 875 lohkoa tarvitaan autotallin rakentamiseen

Kuinka monta lohkoa tarvitset mukautetun kokoisen autotallin käyttöön

Yleensä 6x4-autotalli pidetään optimaalisena autojen pysäköimiselle - tämä on autotallitalojen rakennukseen rakennettu autotalli. Nyt tilanne on muuttunut jonkin verran - monien autojen osalta tämä koko on selvästi ahdasta pysäköimiselle, joten laatikoiden ulottuvuuksien pitäisi vastata todellisuutta. Tänään ei vain 6x4 -standardia käytetä rakentamisessa - on autotallit ja 6x6 ja jopa 5x10. Samaan aikaan betonilohkoja käytetään edelleen rakentamiseen.

Mutta epätyypillisten kokoisten korjaamoiden rakentamisen laskelmat perustuvat tavanomaiseen kaavaan. Joten, on vielä helppo laskea, kuinka monta lohkoa tarvitaan rakentamiseen.

Pienellä leveydellä varustetuissa autotallissa on tavallisesti puukerroksinen katto, joten niiden seinät on rakennettu puoli lohkoon tavallisella muurauksella. Nämä ovat hankkeita, joissa leveys on enintään 6 metriä. Näissä hankkeissa edellytetään:

 • Garage koko 6x4 metriä - 522 korttelia;
 • 6x5 metrin autotalli, jossa 1 portti 2,5 metriä leveä - 596 yksikköä;
 • Projekti 8x4 metriä 1 portilla 2,5 metriä - 647 kappaletta;

Suurten autotallien, joissa on päätykatot, käytetään tukipylväiden tai keskimmäisen väliseinän rakentamista katon tukemiseksi. Tällaisen rakenteen lohkojen lukumäärän katsotaan olevan 75% yhden seinän elementtien määrästä. Tällaisissa hankkeissa edellytetään:

 • Garage 6x6 kahdella portilla 2,5 metriä leveä - 568 yksikköä;
 • Garage 6x8 kahdella portilla, leveys 2,5 metriä ja lisäseinä keskellä - 734 kappaletta;
 • Garage 5x10, jossa on kaksi porttia, leveys 2,5 metriä ja toinen seinä keskellä - 874 kappaletta;

Mitä etsiä rakennettaessa autotallin lohkoja

Laskelmien likimääräisestä luonteesta huolimatta saatujen tulosten perusteella voidaan määrittää rakentamisen laajuus ja ajatella joitain vääriä valintoja, jotka vaikuttavat työn kulkuun.

Yksi niistä vinkkeistä, joita rakennusmestarit kertovat rakennusaineiden tilauksesta, suosittelee perinteisesti 10% enemmän materiaalia kuin alustavien laskelmien mukaan. Optimistista tätä neuvontaa ei juuri voida vaatia yksinkertaisesta syystä, että materiaalin määrän lisääminen lisää automaattisesti hankkeen kustannuksia samalla 10%: lla.

Mutta jopa tässä neuvostossa on suuri osa kokemuksesta, koska autotallin rakentamisen laskeminen, tavallisesti tasaisissa riveissä, on välttämätöntä tehdä muutos puolikkaalla lohkon pituudella, mikä edellyttää puolikkaiden asentamista ja siksi on välttämätöntä katkaista tai leikata valmiin lohkon.

Lohkojen rakentamisessa ratkaiseva hetki on kulmien asettaminen. Kuinka oikein rakennuksen kulmat asetetaan, riippuu koko rakentamisen kulku. Tällaisessa erikoisrakenteessa kuin autotalli, ensimmäinen asia on asentaa autotallin ovi ja sitoa ne lohkoiksi rakentamalla pääkulmat. Kulmat nousevat 5-6 riviin. Sen jälkeen laita ensimmäinen rivi. Takaseinän kulmat sijoitetaan toissijaisesti, muurauskorkeus on yleensä 1 rivi rivin muurien yläpuolella.

Kun kulmat ovat linjassa, tavallinen muninta tehdään. Kun täyttö on täysi rivi, kulmat jälleen nousevat ja uusi rivi asetetaan lanka päälle muutos 1/2 lohko.

On parempi ennakoida lisävarusteiden, kuten katselukivien, rakentaminen etukäteen ja ottaa huomioon myös seinänpäällysteiden vaatimukset laskennassa. Kuitenkin, jos kaivo on suunniteltu asennettavaksi seinien pystyttämisen jälkeen, se voi olla tähän tarkoitukseen hyödyllinen ja alikuntoinen materiaali pysyy päärakennelmana.

Rakennusmateriaalien laskennassa vaikein hetki on jalustan laskeminen. Ilman taitoa työskennellä teknisten kaavojen kanssa tässä vaiheessa on vaikea ymmärtää. Tässä on parempi luottaa rakennusportteihin sijoitettuihin online-laskimiin - laskentaprosessi kestää vain muutaman sekunnin, ja tulos säästää paljon rahaa.

Kun otetaan huomioon kaikki vaihtoehdot ja menetelmät tarvittavan lohkojen lukumäärän laskemiseksi autotallin rakentamiselle, on jokaisessa vaiheessa tärkeää tehdä laskelmat mahdollisimman huolellisesti ja syöttää vain tarkistetut tiedot, muutoin laskelmien tarkkuus on vähäinen. Toisaalta autotalli on yksinkertainen rakenne, ja on melko vaikeaa tehdä virheitä tekemällä laskelmia vaaditulle lukumäärälle.

Laske rakennuspalikoiden määrä

Online-laskin

esiasetukset

Ennen rakennustöiden aloittamista on tarpeen laskea mahdollisimman tarkasti rakennusmateriaalien määrä. Yksinkertainen laskenta ei useinkaan ole tehokasta kunkin rakennusmateriaalin ominaisuuksien vuoksi. IzhStroyBlok-yhtiö tarjoaa sinulle rakentamisen online-laskimen, jonka avulla voit tehdä laskelmia mahdollisimman tarkasti, koska laskentamallien sisältämät lasketut materiaalit kuten keraamitekniset betonit, hiilihapotettu betoni, vaahtoblockit, hiutaleet, tiilet ovat jo sisällytettyinä laskentakaavoihin.

hakemus

Rakennuspalikoiden online-laskin on tarkoitettu lohkojen likimääräiseen laskemiseen gartioiden, talonrakennusten, talojen, mökkien ja muiden tilojen seinien rakentamiseen.

Oletusarvoisesti sardelliittibetonielementtien vakiokoot ovat 39x19x19 cm. Jos haluat muuttaa kokoa, napsauta "Muuta omaan" -painiketta ja aseta omat arvot, esimerkiksi tiilet, vaahtobetoni, kaasu-silikaatti, keraamiset lohkot tai muut rakennusmateriaalit.

Laskin käyttää sääntöjä

"Kaikkien seinien kokonaispituus" -kentässä sinun on määriteltävä suunnitellun rakenteen kehä, esimerkiksi jos talossa on 7-8 metriä, määritä sitten 30 (7 + 7 + 8 + 8 = 30). "Keskimääräinen seinän korkeus" -kentässä ilmoitetaan kaikkien seinien keskimääräinen korkeus. Seinän paksuus on merkitty yhdeksi (39 cm.), Tai lohkon lattia (19 cm.), Ei sisällä eristystä ja verhousta! Lisäksi ilmoitetaan arvioidun ikkunan ja oven aukoiden mitat ja lukumäärä.

Kaikki mitat ilmoitetaan senttimetreinä, lukuun ottamatta seinämien pituutta (metrejä) ja liuoksen paksuuden koko muurauksessa, ilmoitetaan millimetreinä!

tulokset

Saadetuissa tuloksissa "lohkojen kokonaiskustannukset" ilmaisevat sardelliitti-betonilohkojen likimääräisen hinnan IzhStroyBlok-yrityksen Izhevskissa vakiokokoisena ilman toimitusta. Kaikki tulokset ovat likimääräisiä ja voivat poiketa todellisista, johtuen tietyn rakenteen yksityiskohdista.

Building Block Calculator

Laskimella voit laskea minkä tahansa tyyppisiä rakennuspalikoita - kuonan lohkoja, hiilihapotettua betonia ja kaasusilikaattilohkoja, vaahtolohkoja, laajennettuja savibetonilohkoja, keraamisia lohkoja, PShchS-lohkoja jne.

Rakennuslohkon online-laskimen avulla voit määrittää rakennusmateriaalien määrän ja määrän rakentamaan taloja, autotallia, laatikoita, kylpyläosastoja, maalajeja ja muita tiloja. Laskelmissa voidaan ottaa huomioon rakennuksen, ovien ja ikkunoiden aukkojen mitat, lisäaukot (esimerkiksi portit) sekä niihin liittyvät materiaalit, kuten laasti ja muurausverkko. Ohjeita työskentelyyn laskimen kanssa.

Kun työskentelet, kiinnitä erityistä huomiota syötettyjen tietojen mittayksikköihin!

Laskentatulokset

Jos laskin osoittautui hyödylliseksi sinulle, napsauta yhtä tai useampaa sosiaalista painiketta. Tämä auttaa suuresti sivuston jatkokehittämistä. Kiitos paljon.

Ohjeita työskentelyyn laskimen kanssa

Raakatiedot

Vaihe 1: Laskin on suunniteltu laskemaan kaikentyyppiset rakennuspalikat. Määritä aluksi rakennuslohkon tarkat mitat huomioimatta muurausliitosta. Ole varovainen tässä: pyydä lohkon pituutta, leveyttä ja korkeutta siitä, kuinka lohko sijaitsee muurauksessa. Seuraavaksi kirjoita tällaiset rakenneparametrit, kuten seinän korkeus ja seinän kokonaispituus rakennuksen ulkoreunaa pitkin.

Vaihe 2: Määritä sitten kuinka lohkot pinotaan. Tulevien seinien paksuus riippuu suoraan näistä tiedoista. Tämä voi olla puoli lohkon rakenne (seinämän paksuus on yhtä suuri kuin lohkon leveys) tai koko lohko (seinämän paksuus vastaa lohkon pituutta). Valitse asennusmenetelmä riippuen rakennuksen ennustetusta korkeudesta, lattiatyypistä ja muista rakenteellisista ominaisuuksista.

Vaihe 3: Laskemisen tarkentamiseksi on otettava huomioon laastin tai liiman ja muiden materiaalien muodostama muurausliitoksen paksuus. Joskus vaaka- ja pystysaumojen paksuus on erilainen.

Vaihe 4: Muurausverkon laskemiseksi sinun on päätettävä, kuinka monta riviä asetat. Tiedot siitä voidaan jättää pois jättäen sarakkeessa "Älä ota huomioon." Tai laskea se, mikä osoittaa sen olevan rivien N: nnen lukumäärän.

Vaihe 5: Estä paino on valinnainen parametri. Mutta jos haluat laskea valmiiden seinämien ja kuorman likimääräisen painon perustuksesta, sinun on vielä määriteltävä se. Hinta on myös valinnainen parametri. Määritä se, jos haluat laskea lohkojen kokonaiskustannukset.

Vaihe 6: Laskennassa otetaan huomioon rakennuksen kannet, ikkunat, ovet ja ylimääräiset aukot - tarkista vastaavat valintaruudut ja ilmestyy luettelossa tarvittavat parametrit.

Vaihe 7: Kun olet täyttänyt kaikki kentät, napsauta "Laske" -painiketta. Voit tulostaa tulokset tai lähettää ne sähköpostitse.

Käytännöllisyyden vuoksi on parempi tarkastella rakennuksen eri elementtejä erikseen. Esimerkiksi ulkoiset seinät ja väliseinät väliseinät voivat poiketa sekä korkeudesta että lohkojen muodostamismenetelmästä. Tässä tapauksessa tee kaksi itsenäistä laskentaa.

Metalliprofiilin autotallin materiaalin laskeminen. Kuinka tehdä autotalli putkesta

Kadonnut auto yöllä kadulla on vaarallista - varkaudet ovat hyvin yleisiä. Pysyvä saostuminen on haitallista maalaukselle. Maksulliseen pysäköintiin tekeminen on hankalaa ja kallista. Rakenna tiilen päärakenne ei ole halpa ja vaatii luvat. Rakenteellinen ratkaisu on kokoamaan autotalli profiiliputkesta omiin käsiisi. Mitkä tällaiset rakenteet ovat? Mistä aloittaa? Mikä on työjärjestys?

Piirustukset runkorakenteista

Älä pelkää henkilökohtaisesti ryhtyä autotallin rakentamiseen. Kaikki alkaa piirustuksen valmistelusta. Laskelmissa on otettava huomioon kaksi tekijää:

 • Vapaa tila rakennukselle.

Ehdotetulla sivustolla sinun on määritettävä, kuinka monta metriä voit ottaa autotallin alle niin, että se ei häiritse kulkua tai kulkua. Ottakaa huomioon auton maksuton saapuminen autotalliin. Maaperässä olevat olemassa olevat viestinnät (vesijohtoveden tai viemäriputken) ei saa olla rakennuksen alla.

 • Auton koko ja sen tarpeet suhteessa autotalliin.

Koneen ympärillä on oltava riittävästi tilaa kulkemista tai korjausta varten. Usein autotalli tulee "kaappiin", jossa kuljetetaan vanhoja huonekaluja, polkupyörää ja muita harvoin käytettyjä tavaroita. Jos rakennus ei ole tarpeeksi suuri, se tulee pian epämukavaksi ja ahtaaksi. On parempi harkita täydellisesti uutta käyttöä.

Käytettävissä olevan tilan ja henkilökohtaisten tarpeiden mukaan rakennuksen mitat näytetään. Ne on nimettävä piirustuksessa. On olemassa kaksi suosittua malleja runkorakenteisiin. Se on suorakulmainen, jossa on kalteva katto (ilman ullakkoa) ja suorakulmainen, jossa on kalteva katto (ullakolla haluttaessa).

Ne ovat vakiokokoisia, mutta niitä voidaan tarvittaessa suurentaa tai vähentää. Yksiosainen autotalli putki on usein tehty:

 • pituus - 6000 mm;
 • leveys - 3500 mm;
 • yläreunan korkeus - 2900 mm;
 • alempi reuna - 2450 mm.

Vaihtoehto kaksinkertaisella kaltevalla katolla on rakennettu samoille parametreille, vain korkeus kattoon on 2500 mm ja sitten 1000 mm harjan yläosaan.

Päärakennusmateriaali

Kumpi luuranko piirretään, vakio tai edistyksellinen, on tärkeää jakaa kuorma tasaisesti. Profiiliputkella on erilainen osa. Runkotukien kannattaa käyttää kokoa 100 × 100 mm. Tämän pitäisi olla rakennuksen, ala- ja yläreunan kulmat. Voit lisätä yhden päätuen jokaista 3 000 mm: n seinämälle.

Käytetään ylimääräisiä hyppyjä, joiden poikkileikkaus on 60 × 60 mm tai 60 × 40 mm. Ne on kiinnitetty 500-1000 mm: n välein. Pystysuuntaiset elementit kiinnitetään kehykseen samalla taajuudella.

Pienten poikkileikkausten lisäputkien määrä vaikuttaa rakenteen jäykkyyteen, mikä tekee siitä vastustuskykyisemman vandaalin halkeilua vastaan, mikä myös lisää hankkeen kustannuksia.

Kun piirustus on valmis, materiaalin ja muiden elementtien materiaali lasketaan. On syytä ostaa muutaman metrin enemmän profiiliputkia ennakoimattomissa tapauksissa (leikkaamisen virheet jne.). Yleensä suuria ylimääriä ei tapahdu, joten ei ole syytä maksaa monia ylimääräisiä mittareita.

Rakentamisen säätiö

Jos paikka ei kuulu omistajaan (neljännesvuoden piha jne.), On järkevää tehdä perusteeton perusta, jos autotalli siirretään. Tämä saavutetaan sora- ja päällystyslaatoilla.

Runkorakenne kiinnitetään betoniperustukseen ankkuripultteilla, jotka on kierretty hitsattujen saranoiden kautta alemmalle kehälle.

Jos autotalli sijaitsee laatta, on tarpeen porata maahan vähintään neljä paikkaa, 1000 mm: n pituinen vahvistus ja hitsata runko siihen. Rakenteen ja pohjan alaosan välissä on tarpeen asettaa kerros vedeneristysmateriaalia (bitumimastista jne.). Tämä suojaa huoneen kosteudelta.

Kehyksen kokoonpano

Kun säätiö on valmis, voit jatkaa rakenteen rakentamista. On tärkeää noudattaa tarkasti piirustusta. Jopa suunnitteluvaiheessa on tarpeen määrittää profiiliputken kiinnitysmenetelmä toisiinsa. Niitä on kaksi:

Sinun tulee ostaa nurkkeja reikiä kulmaliitoksille. Jotkin nivelet voidaan päällekkäin, ilman kulmia, poraamalla kaksi putken kerrosta läpi. Tämä yhteysmenetelmä on kalliimpi. On tarpeen ostaa: pultit, aluslaatat, pähkinät ja porat. Kokoonpano vie enemmän aikaa. Kuitenkin, kun kyseessä on purkaminen, siirtäminen tai laajentaminen autotalli, on suurempi toimintavapaus.

Vaatii vähän taitoa hitsauskoneella. Erittäin laadukkaita saumoja ei tarvita (tiiviys ei ole tärkeä tässä), mutta metallin sulamisen pitäisi olla hyvä. Kulutustarvikkeista - vain elektrodit. Tuotteella on suuri lujuus ja anti-vandalisuusominaisuudet. Haittana voidaan pitää karkeaa leikkaustyötä rakennuksen laajentamisen tapauksessa. Menetelmän edut - nopeus ja alhaiset kustannukset. Useimmat mieluummin toisen tyypin yhdiste.

Piirustuksen kokoaminen alkaa seuraavalla tavalla:

 1. Alempi kehä. Paikan päällä kaikki tapahtuu, hitsaus tapahtuu. Varmista, että diagonaalit ovat tasaiset. Liitosten hitsaus suoritetaan rajat ylittävän rakenteen mukaan.
 2. Alempi kehä hitsataan aikaisemmin asetettuihin kulma- ja span-laakeritukkeihin.
 3. Ylempi kehä on koottu maahan, samanlainen kuin alempi, ja se nousee valmiiksi tuotteeksi. On kiinnitys.
 4. Tuloksena olevassa laatikossa lisätään piirustuksen mukaan pienempiä poikkileikkauksia. Rakenteen ulkopuolelle (kadun puolella) olevat saumat on leikattava hiomalla siten, että myöhempi leikkaus sopii tiukasti runkoon.

Pöydän katto on rakennettu maatilojen maalle. Kolmiomaisessa rakenteessa on keskipylväs ja muutama viisto silta. Maatila vuorotellen nousee ylös ja kiinnittyy kehälle. Toistensa välillä ne on yhdistetty putkella 50 × 20 mm 1000 mm: n välein. Alakerrassa voidaan varastoida suksia, kelkkoja ja muita esineitä pitämättä päähuoneeseen.

Levitä autotallit, joiden paksuus on 2,5 mm. Se voidaan pultata tai hitsata. 20 mm: n lyhyet saumat tulisi kulkea tasaisesti jokaisen 250 mm: n liitoksen suhteen. Tämä luo turvallisen sovituksen. Käytä usein terasseja, jotka eivät vaadi jatkojalostusta (lukuun ottamatta hitsausta), ja niissä on laaja valikoima värejä.

Muita autotallielementtejä

Suunnittelussa piirustuksen suunnitteluvaiheessa asetetaan aukot porttien ja ylimääräisten ovien alle. Jälkimmäisessä ei ole tarvetta, jos autotalli on vakiokokoisia. Mutta kun kyseessä on laajennettu rakenne, kun huone ei ole pelkästään koneen säilyttämistä varten, lisäovet sopivat helposti sisään nopeasti.

Portit voivat olla kahdentyyppisiä:

Kaksoislehtirakenne, joka on suhteellisen halpa, määräytyy aukon koon mukaan. Riittää jättää 2500 mm leveä ja 2000 mm korkeus. Sivuseinät, joihin portit kiinnitetään, on tehtävä tukiprofiilista (100 × 100 mm). Niiden on avattava venttiilejä avattaessa. Vaaka-aukkojen haittana voidaan pitää tarvetta tiettyyn tilaan ulospäin avaamiseksi. Mutta tämä ei ole merkittävää avoimen piha-alueen tapauksessa.

Nykyaikaisempia ja pienempiä portteja. Ne voidaan avata tarkistamalla katosta tai käämittämällä yhdyskäytävän yläpuolelle olevaan telaan. Ensimmäisessä tapauksessa katon korkeus on nostettava 2300 mm: iin niin, että mekanismi ei häiritse sisäisiä toimintoja. Toisessa tapauksessa on tärkeää, että kantoprofiili on reunoilla ja aukon yläpuolella, koska kotelo rullausmekanismilla kiinnitetään siihen. Portit ovat pienikokoisia, kun ne on taitettu ja eivät vaadi vapaata tilaa autotallin edessä avaamista varten.

Näin ollen auton helppoon ja luotettava autotalli ei ole niin vaikeaa. Tarkkaava piirustus, materiaalit ja artikkelissa kuvattu menettely ovat pakollisia.

Seuraavassa videossa kuvataan selvästi autotallin rakentaminen muotoiltujen putkien rungosta.

Ajoneuvon varastointipaikan ongelma on aina ollut olemassa. Jotta autourheilun asiantuntijat eivät sanoisi kaikenlaisia, autonkuljettaja tarvitsee ilmaa, kuten ilmaa. Muussa tapauksessa auto muuttuu hitaasti mutta varmasti ruosteiseksi raudaksi. Voit ostaa autotallin osuuskunnalta tai vuokrasta, autotallin arvo määräytyy aina etäisyydestä kotiisi, joten on parasta rakentaa autotalli teräsprofiiliputkesta omiin käsiinsä.

Mikä on pellin ja profiiliputken autotalli

Edullisin ja yksinkertainen tee-se-itse -rakenne on autotallin runkorakenne. Itse asiassa se on teräsrunko tai metalliprofiilikuva, joka on päällystetty ohutlevyllä. Suhteellisen helppoa on luoda kehysrakennus profiiliputkesta omiin käsiisi, jos sinulla on valmiudet putkistoon ja ainakin alkukyky työskennellä hitsaamalla. Ehkä tämä ei ole paras vaihtoehto auton säilytystilaa varten, mutta tällaisissa autotallissa on paljon etuja muotoiltuista putkista:

 • Tällainen rakenne, jos sitä valmistetaan asianmukaisesti, katsotaan tilapäiseksi perusteettomaksi rakenteeksi, joten sitä on helpompi asentaa tai "asentaa" monikerroksisen rakennuksen paikalliselle alueelle. Sinun tarvitsee vain sopia isäntäyrityksen kanssa ja järjestää vuokra;
 • Haluttaessa profiiliputken autotallin runko voidaan suorittaa kokoonpainuvaan muotoon, jonka avulla se voidaan siirtää tai asentaa se uudelleen
  Uusi paikka ilman merkittäviä kustannuksia yhden työpäivän kuluessa;
 • Huolimatta tietystä epäluulosta tällaisen autotallin lujuuteen ja luotettavuuteen voimme sanoa, että se ei ole pahamaineinen "kuori". Tärkeintä on, että tällaisessa huoneessa oleva auto on täysin suojattu profiiliputkesta auringosta, saostuksesta ja tunkeilijoiden mahdollisesta murhayrityksestä, tila on hyvin tuulettu ja kuivattu.
 • Lisäksi profiiliputken runko-autotalli ja tehdä se itse maksaa paljon halvempaa kuin ostettu tuote, ja mikä tärkeintä, rakennuksen laatu on huomattavasti korkeampi.

Se on tärkeää! Suunnittelu ja kokoaminen autotallilta profiiliputkista edellyttävät vähintään kolmea täysiä työpäivää, suuren alueen ja kykyä tehdä työtä vetämään autotalli profiiliputkusta kiireesti ja häiritsemättä muihin asioihin.

Rakennamme autotalli muotoiltuja putkia

Joka tapauksessa autotallin rakentaminen tapahtuu useassa vaiheessa, joten ennen työn aloittamista on tarpeen suunnitella ja ajatella toimintasarjaa niin, että lopullisen kokoonpanon ratkaisevimmalla hetkellä ei ole tarvetta "jäädyttää" rakentaminen ennakoimattomien olosuhteiden vuoksi.

Mikä autotallin projekti valitsee putken

On parasta rajoittaa autotallin yksinkertaisin järjestelmä. Monimutkaisemmat vaihtoehdot eivät anna erityisiä etuja, paitsi että ne mahdollistavat enemmän auton lisävarusteita ja apulaitteita huoneeseen. Mutta valmistuskustannukset ja autotallin rakentamisen monimutkaisuus lisääntyvät hyvin merkittävästi. Jos et aio viettää päiväsi autotallissa, valitse kaksinkertaisen rinteisen kehyksen yksinkertaisin ja kestävin versio.

Lisäksi profiiliputkesta tarvitaan autotalli. Yhdistetty matala peruspohja, jossa on noin 1,5 metriä syvä pohjalevyjen kulmissa, sopii parhaiten. Helpoin tapa on tehdä tällainen säätiö kaattamalla betonia ja asettamalla rauniot.

Vihje! Pohja on tehtävä kaikkien vedeneristys- ja viemäröintisääntöjen mukaan, kun autotallin runko on valmistettu metallimuotoisesta putkesta, ja on selvää, missä paikoissa on tarpeen sulkea koko autotallin rakenteen ankkurikiinnikkeet pohjaan.

Valmistelut pääteoksille

Useimmiten profiiliputken autotallin rakentaminen suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

Jäte on pudotettava suunnittelu, pakkaus ja kuljetus lopulliseen kokoonpanoon.

Kokoamme profiiliputken kehyksen

Aluksi yritämme noudattaa kahta yksinkertaista sääntöä:

 • Ensinnäkin ei ole välttämätöntä välittömästi leikata koko profiiliputken kanta aihioiksi leikkaamalla kappale uudesta metalliprofiilista aina vain, jos ei ole mahdollista valita näytettä, joka soveltuu nykyisen leikkauksen pituuteen.
 • Toiseksi, kun porausreikien poraukset liitäntään pultin ja mutterin kanssa, putkikappaleet on kohdeltava huolellisesti siten, että ne ovat samassa tasossa. Tämä takaa, että kokoonpannut sivuseinäkehys on tasainen, ei potkurin kaarevaa.

Rungon vaakasuorien elementtien ja lisävarusteelementtien valmistukseen käytetään muodoltaan muotoiltua putkea: ontto neliö, jonka pinta on 60 mm tai suorakulmainen profiili, jonka koko on 70 x 20 mm. Nosturipylväät ja kehykset autotallin ovelle käytämme neliötä, jonka reunus on 100 mm.

Ensimmäisessä vaiheessa leikkaamme ja kootaan sivuseinät pultteihin. Sivuseinän kehyksen jäykkyyden lisäämiseksi 70-80 cm: n välein kiinnitetään pystysuora teline. Kun kiinnität ne, on otettava huomioon, että tulevaisuudessa nämä profiilit kiinnitetään profiililevyyn, joten kehyksen ja sisäisten tukien ulkotaso on oltava samassa tasossa. Paras asia näihin tarkoituksiin ei ole neliö, vaan putkimaiset profiilit, joissa päissä on leikattu hyllylevyt.

Koska sivuseinien suuri pituus ja korkeus on vaikea nostaa ja kuljettaa. Siksi pystysuuntaisten välilevyjen lisäksi on tarpeen lisätä vuorauksia kulmissa ja seinäkehyksen keskellä. Vastaavasti kokoamme autotallin taka- ja etuseinät. Etuseinä on vahvistettu pystysuorilla pylväillä, jotka asennetaan autotallin oven liitosmittauksiin.

Käytetyn pulttiliitoksen takia sivu- ja takaseinien jäykkyys on edelleen riittämätön, mutta vain hitsauksen jälkeen rakenteen jäykkyys kasvaa merkittävästi. Puurakenteiden esiasennuksen ja lakaisun aikana sivuseinät nostetaan pystysuoraan asemaan mahdollisimman tarkasti useissa vaiheissa putken muodonmuutoksen välttämiseksi omalla painollaan kehyksen keskiosassa. Joskus sivuseinämäkehyksen sivusuuntaisen jäykkyyden lisäämiseksi kokoonpanossa, levyt tai laatta kiinnitetään väliaikaisesti.

Vihje! Älä yritä heti ommella minkä tahansa seinän tasoa profiililevyllä. Tämä toimenpide lisää osittain kehyksen jäykkyyttä, mutta jopa heikkoa tuulta, koko profiiliputken rakenne muuttuu purjeeksi ja siitä tulee hallitsematon.

Samalla tavoin autotallin katon kolmikulmakappaleet kootaan. Pituuden kehyksen jäykkyyden lisäämiseksi on asennettava V-muotoinen tehoelementti. Paneelit on asennettu sivuseinän, taka- ja etuseinän koottuun laatikkoon ja ne on sitten liitetty toisiinsa profiiliputken pituussuuntaisella harjapalkilla. Suorakulmaisen osuuden 50x15 mm valoputkesta asennetaan autotallin katto päällekkäin ja ristikon tukielementit asennetaan.

Garage-kokoonpano ja viimeistely

Ennen kuin asennat autotallin rungon valmiiseen pohjaan, sinun on varmistettava, että betonialustalle upotetut ankkuripultit ovat oikein paikallaan, ja jos ei ole ongelmia, kehyksen asennus alkaa sivuseinien ja kattoelementtien asennuksella. Kokoonpanon jäykkyyden lisäämiseksi muotoillun putken yksittäisten kappaleiden kunkin pulttiliitoksen paikoissa nivelet vahvistetaan lisäämällä useita hitsauspisteitä.

Kun autotallin rungon taka- ja etuseinät on asennettu, neulat ja kattotuolit alkavat säätää liitosten aukkoja. Joskus on tarpeen lyödä pistehitsausta ja vasarata liitos haluttujen mittojen ja aukkojen saavuttamiseksi, jotta sisääntuloportin normaali toiminta varmistetaan. Tämän jälkeen siirry hitsausoperaatioihin. Liittämällä etuseinämästä ja portista kulmalistalle, takaseinälle, katto hitsataan sähköhitsaamalla kaikki pulttiliitosten liitokset. Viimeisessä vaiheessa profiiliputken runko on tasaisesti kiinnitetty pohjan ankkurikiinnikkeisiin.

Jäljellä on prosessi profiiliputken fosfaatti-korroosion muuntimen, päällysteen ja maalin avulla, jonka jälkeen voit jatkaa metalliprofiilin asettamista autotallikehykseen. Autotallin katon ja seinien sisäpinta on vaahtomuovin edessä ja muoviprofiililla ommeltu. On erittäin harvinaista, että lasikuitumateriaalit perustuvat mineraali- tai basaltivillaan, joita käytetään autotallinseinien lämmöneristämiseen, tällaisen rakenteen eristyksen aste ei ole niin tärkeä ja ne absorboivat hyvin kosteutta, mikä voi aiheuttaa ongelmia tukiprofiiliputkelle huoneen lisääntyneen kosteuden vuoksi.

johtopäätös

Arvioita tällaisen autotallin rakentamisesta on keskimäärin 400 - 800 dollaria. Mutta taloudellisissa laskelmissa on muistettava, että tämä on hyvä investointi, koska profiiliputken autotallin käyttöikä on vähintään 10-15 vuotta. Huolimatta hitsauksen käytöstä autotallin kokoonpanolle, tällainen profiiliputken rakenne voidaan purkaa ja pakata pitkäkestoiseen "Gazelle" -kuormaan 5-6 tunnissa.

Garage voidaan rakentaa profiiliputkesta omiin käsiinsä lyhyessä ajassa. Nykyään tämä malli on suosituin. Sisällä on mahdollista varustaa katselusäiliö, jota varten käytetään betonilohkoja. Pohja voidaan luoda nauharakenteen muodossa, koska itse autotallissa on pieni paino. On helpompaa tehdä lattiasta vettä hylkivä betoni. Sen jälkeen, kun seinät on koottu profiiliputkesta, ne voidaan peittää molemmin puolin profiililevyillä. Niiden käyttö on kätevää, koska niiden välisessä tilassa voit laittaa lämmittimen. Tätä varten voit käyttää kivivillaa tai sen kivennäisaineita, polyuretaanivaahtoa sekä polystyreenilevyjä.

Säätiön rakentaminen

Jos päätät rakentaa profiiliputken autotallin omiin käsiisi, sinun on aloitettava merkitsemällä alue. Valmistetussa paikassa rakennetaan matala-syvempi säätiö, jonka nauhan leveys on 20-30 senttimetriä. Sen korkeuden tulisi olla noin 40 senttimetriä. Aluksi sinun on leikattava maahan 0,5 metrin syvyyteen. Paikka on huolellisesti tasoitettava ja peitettävä hiekalla, joka on kasteltu sen jälkeen.

Kaivon kohdalla on valmistettava kaivo, joka on tehtävä siten, että valmistetun kaivon leveys on suurempi kuin lopullisen tarkastuskaivon leveys. Mittarin aukon on oltava aukko metreittäin. Hiekkaa kaadetaan sen pohjaan ja kaadetaan käyttäen edellä mainittua menetelmää. Jos pohjavesi virtaa suuresti paikoilleen, huuhtoutuminen tehdään tarkkailua pitkin, putket puretaan luonnolliseen säiliöön, jonka sijasta voi olla viemäriverkko.

Rakentamalla autotalli profiiliputkesta omiin käsiisi, sinun täytyy tehdä rakennuksen ympärysmitta. Katselupaikan seinät on merkittävä tukilinjojen ja johteen kanssa. Nauhalevy tulee tehdä betonilohkoilla, jotka on asetettu sementti-hiekkalaastiin. Kuon seinät on tehty tiilistä tai samoista paloista. Liuoksen jähmettämisen jälkeen voit kuivata seinät vedenpitävästi ulkopuolelta käyttäen rullina olevia materiaaleja tai marmoria, joka on tehty bitumin pohjalta. Ja sitten päällikkö täyttää hiekalla.

Kerrosten järjestely

Lattiat voidaan tehdä betonista, sillä maa tasoitetaan, sitten se peitetään hiekalla 10 cm: n korkeudella kuopan seinämien alapuolella. Lattian reunan varrella on tarpeen vahvistaa seinät erityisellä, mikä on välttämätöntä estää materiaalin muodonmuutosta lämpötilan muutoksilla. Hiekkaa karsitaan, vedenpitävyys asetetaan päälle, niin että se menee pohjan seinille 15 senttimetriä. Vedenpitävänä voit käyttää kateaineita, rulla-aineita tai kestävää kalvoa.

Jos rakennat autotallin pois profiiliputkesta omiin käsiisi, sinun on asetettava lujiteverkko 15 cm: n portaisiin, niin sinun pitäisi aloittaa betonin betonipäällystäminen. Sen pinta on linjassa sääntöön. Muokkausaineita voidaan lisätä betoniliuoksen ainesosiin, mikä lisää veden ja plastisuuden kestävyyttä. Näihin kuuluvat seokset läpäisevään vedenpitävyyteen, polymeeri täyteaineeseen tai nestemäiseen lasiseen. Lattian pintojen on annettava kuivua 3 viikon ajan, tänä aikana pohjaa ei saa ladata.

Runkorakenne

Työstä sinun on valmisteltava sakset metallille, ruuvimeisseleille, ruuvimeisselille, mittanauhalle. Melko usein kotitekoiset käsityöläiset toimivat nykyään muotoillusta putkesta omilla käsillään. Tätä varten elementit kiinnitetään ruuveilla. Alkuperäinen materiaali kuitenkin leikataan kokoon, ja sitten se asetetaan tasaiselle alustalle. Tämä luo sivuseinän, joka vahvistaa niiden välistä työkappaletta. Pystysuorat pylväät on suunnattava siten, että niiden välinen etäisyys on sama kuin levymateriaalin profiilin leveys. Sitten pääelementtien välillä on kolme muuta telineestä, niiden välisen etäisyyden on oltava noin 50 senttimetriä. Jotta pystyt analysoimaan, ovatko kulmat kohtisuorassa, sinun on verrattava kehyksen lävistäjä. Saman teknologian avulla toinen sivuseinä olisi koottava.

Menetelmä

Kehyksen seinillä on tietty muoto, joka riippuu katosta. Jos se irtoaa, takaseinän on oltava suorakaiteen muotoinen. Kaksinkertaisen kaltevuuskaton järjestämiseksi suorakulmaiseen seinään pylväs on vahvistettu. Kun autotallikehys on valmistettu muotoillusta putkesta omilla käsillä, etuseinä on valmistettava kahdesta osasta, joista toinen heijastuu suorakulmaisen kehyksen portille ja toiselle sivulle.

Runkopilarit vahvistetaan putken avulla. Portin runko on valmistettu samoista elementeistä, jotka perustuvat autotalliin. Niiden pitäisi olla samankokoisia suorakulmioita, ne on sidottava vinosti jäykisteiden avulla. Kehys kootaan aluksi valmiiseen pohjaan, seinät kiinnitetään ruuveilla. Lisäksi on tarpeen kiinnittää rakenne kulmilla, tapilla, nauloilla tai ruuveilla. Heti kun sementtilaasti kovettuu, voit jatkaa katseluravan seinien vedenpitävyyttä ulkopuolelta. Tällöin täyttö suoritetaan.

Kattorakenteet

Profiiliputken autotalli tekee sen itse tietyllä tekniikalla. Seuraavassa vaiheessa kattoon liittyy järjestely. Tätä varten voit käyttää palkkeja, joiden paksuus vastaa seinien paksuutta. Harjojen osalta voit käyttää 70 senttimetrin palkkeja, jotka täyttävät aukot niiden välillä materiaalin kanssa, joka sijaitsee autotallilaatikon alapuolella. Mauerlat on kiinnitetty jäykästi seinään ja ankkurointi on tehtävä. Ennen kuin asennat tukipalkit ja muuten - kattotuolet, työpinta tasoitetaan ja suojataan kosteudelta. Ruberoidia voidaan käyttää tähän.

Kun hihna on varus- tettu, palkit merkitsevät kattopalkkien sisääntulopisteet, joten voit katkaista pistorasiat asennuksen jälkeen. Urut käsitellään suojavälineillä, ja kun kattotangot sopivat valmiisiin pesiin, niiden päiden on ulotuttava 40 cm: n rajan yli. Elementtien kiinnittäminen palkkiin on tehty kannattimilla, jotka on kierretty lujuudella kuparilanka.

Viitteitä

Jos autotalli rakennetaan profiiliputkesta omiin käsiinsä KAMAZin alle, työmenetelmä pysyy samana, mutta tukipalkkien pituus voi olla yli 4,5 metriä. Tässä tapauksessa tarvitset backwaters. Katon asennustarve on täytettävä ohuilta tankoilta, jotka ovat kohtisuorassa tukirakenteen suhteen vetysuojan päälle. Riippuen siitä, kuinka kovaa materiaalia on raskaita, sinun on määritettävä taivutuksen elementtien välit.

Seinäverhous

Jos teet autotallin muotoillusta putkesta omiin käsiisi, on suositeltavaa harkita valokuvaa tällaisista rakennuksista etukäteen. Näin voit poistaa virheet. Eristyksen vuoksi sinun on valittava vaaditun paksuuden materiaali, joka on tavallisesti 5 - 10 senttimetrin raja. Telineeseen tulee kiinnittää poikittaiset säleet, ja voit jatkaa eristyksen asettamista telineiden välisiin aukkoihin. Eristeen yläpuolella on oltava kiinteä höyry-kosteuseristyskalvo. Viimeistely on valmistettu metalliprofiileista, jotka on kiinnitetty ruuveilla.

johtopäätös

Jos omat kädet ratsastavat autotallin profiiliputkesta, on suositeltavaa tarkastella artikkelissa olevia piirustuksia. Niiden avulla voidaan ymmärtää, että tämän tekniikan avulla on mahdollista rakentaa erittäin kevyt autotalli, joka on tehty aallotetusta lattiasta ilman eristystä ja katselukivää. Se maksaa paljon halvemmalla.

On mahdollista rakentaa autotalli profiiliputkesta omiin käsiinsä paljon nopeammin ja paljon halvemmalla kuin tiilestä tai besser-lohkosta. Lisäksi ei ollenkaan vahinkoa ja kestävyyttä. Samanaikaisesti on mahdollista koristella runko-autotalli profiiliputkesta omiin käsiinsä monin eri tavoin. Sellaisen autotallin sopivaksi suositeltavaksi sivuseinäksi ja moderneiksi sandwich-paneeleiksi.

Mikä on proftrub ja sen edut

Putkiputken asiantuntijoiden joukosta kutsutaan "laatikko". Se voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista, jotka vaihtelevat tavallisesta metallista, 3 artiklasta ja päättyy kultaan. Valmistuksessa on useita menetelmiä:

 • kuumavalssatut korkeassa lämpötilassa;
 • kylmävalssaus HPT-tehtailla (putkien kylmävalssaus);
 • hitsaamalla arkkimateriaalista (nauhat);
 • monimutkaisella tavalla painamalla, vilkkuva, kylmä tai kuuma valssaus ja piirustus;
 • kaikki putket, joilla voidaan parantaa niiden lujuusominaisuuksia, voidaan altistaa yhdelle tai toiselle lämpökäsittelylle.

Kokoonpanon autotallin runko profiiliputkesta on täysin hyväksyttävää käyttää hitsattua "laatikkoa", jonka mitat ovat 40 × 40 mm - 100 × 100 mm. Niiden yhdistelmä on myös mahdollista, käyttäen erilaisia ​​vaihtoehtoja 50 × 50 mm kulman käyttämiseksi profiiliputkista valmistetun autotallin piirustuksen mukaisesti. Tällaisesta kulmasta on kätevää hitsata erilaisia ​​profiileja, kuten brändiä tai I-palkkia kattorakenteiden piirustusten mukaisesti.

Kun tällainen profiili on kiinnitetty puupalkkiin, siihen on mahdollista kiinnittää helposti kaikki kateaineet. Auto-cadre-piirustuksen avulla voidaan hyvin tarkkaavaisuus parametrien laskemiseen ja aihioiden lukumäärään, joita tarvitaan keräyskehyksen kokoamiseen hitsatuista, muokatuista putkista. Jos alalla ei ole tällaista mahdollisuutta, niin riittää yksinkertainen, tulevan rakenteen spatiaalinen järjestelmä.

Tärkeää: jos metallin keskitetty toimittaminen on mahdotonta, sen on kuljetettava omalla koneellaan. Valitettavasti meidän on rajoitettava itseämme useisiin eri kokoisiin aihioihin, toisin kuin profiiliputken autotallin piirustuksen suosittelemat koot.

Piirtämisen luominen

Kun kehität piirustuksen tulevan autotallin kehykselle autokadin avulla tai piirtäkää perspektiivikuva järjestelmästä käsin, on otettava huomioon useita tärkeitä seikkoja:

Autotallin enimmäisleveys;

 • koneen leveyttä on lisättävä 1,5 metrillä lisäämällä niihin työalueen tekninen koko. Näin sisäisen tilan leveys ymmärretään;
 • jos se on tarkoitettu jaksottaiseen käyttöön ennaltaehkäisevän tai putkityötyön yhteydessä, työpenkkiin on lisättävä 800 mm lisävaruste;
 • lisäksi, jotta saavutettaisiin hyväksyttävä lämpötila, olisi lisäksi otettava huomioon eristys ja seinien viimeistely 100 mm;

Sisäisen tilan pituus;

 • Suunnittelussa tätä kokoa tulisi lisätä, lisäämällä auton pituuteen 2,5 m.
 • ennen kuin koneen pitäisi tarjota paikka hyllyjen asentamiseksi varaston säilyttämiseksi ja niiden lähelle;
 • ja kanavan on oltava myös portin takana;

Tulevan rakentamisen kattojen korkeus;

 • sen pitäisi mahdollistaa auton vaipan nosta- minen riittävän hyvin käsien käsittelemiseksi;
 • Lisäksi hitsatun kehyksen on oltava korkeusmarginaali katon eristämiseen ja valaisimien sijoittamiseen liittyvään työhön.

Tärkeää: Valmistellessasi yleistä piirustusta, sinun on kiinnitettävä etukäteen kaikki lämmityslaitteiden ja ilmanvaihtojohtojen sijoitukset. Varsinkin jos pakotetun, pakotetun ilman ja ilmanpoiston käyttö on suunniteltu.

Sivuston suunnittelu ja säätiö

Lopputyö voidaan aloittaa vasta, kun koko säätiön diagonaalien valvonta on suoritettu. Jos maaperän ja pohjaveden pudotus ei salli säätiön hihnavaihtoehtoa, niin kasausvaihtoehto on yksinkertaisesti välttämätön. Valmistuksen valmistusprosessi näyttää melko yksinkertaiselta:

 • kun ylijännitys toimii enintään 500 mm: n syvyydessä, on porattava sarja reikiä manuaalisella porakoneella maaperän jäädyttämiseen paikallisissa olosuhteissa.
 • aseta asbestisementtiputket, jotka on likaantunut vedeneristysmastilla, tuloksena olevien reikien syvyyteen;
 • koota muottien leikkauslevyt kaksinkertaisen kerroksen vahvikkeella sekä kehän ympärillä että paaluissa. Jos katselukivun valmistusta oletetaan, se on tehtävä pääkannan kanssa;

Täytä muottirakenne betonilla M-200: sta M-300: een sen värjäystekniikalla millä tahansa mekaanisella tavalla;

 • täytä samanaikaisesti 150 mm: n suuruisen tarkastuskuoppin pohja ja lattia ja asenna vesitiivis kalvo betonin alle;
 • Suotuisissa sääolosuhteissa muotti voidaan purkaa viikon kuluttua kaatamisen jälkeen. Samanaikaisesti laudat on puhdistettava jäljelle jäävästä liuoksesta ja ne on taitettava suojakaiteen alle tyynyjen läpi kuivua varten.
 • Voitele kellarin kylmät sivut, anna sen kuivua ja suorittaa takatäytteen;
 • Tulevan autotallin kehyksen kokoonpanotyö voidaan aloittaa 20 päivän kuluttua kaatamisen jälkeen, kun betoni on saavuttanut suurimman lujuuden.

Tärkeää: kun kiinnität voiman perustan, on hyödyllistä suorittaa aaltoputken merkintätoiminta ja leikkaus työkappaleeseen. Aihioiden maalaus voidaan tehdä emaloimalla ruosteella sekä ennen hitsausta että sen jälkeen.

Kehyksen kokoaminen

Rakenteen kokoaminen voidaan aloittaa sen jälkeen, kun on tullut selvää, kuinka tehdä autotalli ulos aaltoputkesta. Kokoonpanoprosessi voidaan toteuttaa usealla eri tavalla. Kaikki riippuu esiintyjän taidoista ja tarvittavan välineen saatavuudesta:

Hitsausta tarvitaan hitsattavan rakenteen rakentamiseen.

 • on parempi, jos se on taajuusmuuttaja, joka ei aseta suuria vaatimuksia hitsaajan pätevyyksille;
 • tarvitaan useita putkistislaitteita ja keskikokoista vasaraa käytetään hitsien puhdistamiseen vuoksesta;

Kokoontaittuva versio kierteillä varustetuista liitoksista - ruuvit ja pultit, työkalulaatikko on hieman erilainen;

 • lukkosepät, joihin kuuluu joukko vääntiöitä. Ratchet-päät ovat erittäin hyödyllisiä;
 • sähköpora, jossa on porakoneita metallia varten;
 • Muotoillut, leimattomat tyynyt ammattilaisputken liittämiseen;
 • teroituskone tylpien porojen täyttämiseksi;

Rivettien käyttö helpottaa jonkin verran prosessin luomista profiloitujen putkien autotallirakennukselle. Tämä edellyttää:

 • minkä tahansa muotoisen riveterin tiettyjen kokoisten niittien joukko. Kierteitettyjen niittien mahdollinen käyttö;
 • sähköpora porakoneella - tiukasti niiteillä;
 • eri kokoisia puristimia.

80 prosentissa tapauksista tällaisten rakenteiden kokoonpano profiloidusta putkista ja rakenteellisista muodoista tehdään hitsauslaitteilla. Ainoastaan ​​tilapäisten rakenteiden muodostamisen avulla voidaan käyttää kokoontaitettavia, kierteitettyjä liitäntöjä.

Kokoonpanoprosessi on samanlainen kaikissa kolmessa vaihtoehdossa:

 • pohjan vedeneristyskerroksessa alhaisempi runko kootaan kiinnittämällä se upotettuihin elementteihin. Diagonaalien ja horisontaalisuuden valvonta on pakollinen toiminta;
 • seinäkokoonpano voidaan suorittaa erikseen ja asentaa kehykseen kokonaan koottuna. Pystysuorat telineet on asennettava välikerroksen monikerroksisen matkan etäisyydelle. Seinien esikytkentä suoritetaan käyttäen tynkästyssarjaa;
 • kaikki osat on maalattava huolella emaloitumalla, jos tätä ei ole aiemmin tehty.

Tärkeää: On muistettava, että jos hitsataan työkappaleet päähän, kattokiinnitystä ei voida keittää, vaan se on rajoitettu alempaan ja pystysuuntaiseen saumaan. Turvallisuustekijä on melko tarpeeksi.

Asennetaan katto ja trimmi autotalli

Katon yksityiskohtien kokoaminen on samanlainen kuin päärakenteen kokoonpano. Samanaikaisesti on otettava huomioon mahdollisuus järjestää vuoto suunnitellessasi. Jos sitä ei tarvita, lattiapalkkien tulee olla hieman pidempiä kuin rakennuksen leveys. Tämä on tarpeen sademäärän poistamiseksi autotallin seinistä. Palkin ja kattopalkkien väliin on asennettava tukijalat, jotka lisäävät jäykkyyttä. Katon asennus voidaan suorittaa seuraavassa järjestyksessä:

 • puutavaran puhdistetuista laudoista kiinnityspalkkien kiinnittämiseksi. Muista suorittaa alustava antiseptinen;
 • asenna ristikkorakenteet seiniin ja kiinnitä millä tahansa tavalla valittu;
 • kiinnitä upotetut palkit ja vedä katto pyyhellä tai kosteudenkestävällä arkkimateriaalilla;
 • liimaa katto vedeneristämällä ja pehmustetulla ammattiarkilla. Hydro-isoli mahdollistaa rainan vahingoittumisen vahingoittamisen ammatillisen lehtien kondensoitumisen vuoksi.

Erityistä huomiota on kiinnitettävä autotallin eristämiseen ja seinien peittämiseen. Ja jos esikäsitellyt portit eivät vaadi tätä, ei voida välttää itsestään tehtyä poistumista eristysmenettelystä ja pinnoituksesta. Yleinen seinäkakku, jossa on eristys, näyttää tältä: aallotettu (tai sivuraide) + höyrysulku (tuulilasi) + lattio + aallotettu putki + lämmitin + vartalo + höyrysulku + vinyyli sivuraide sisätilaan (vedenpitävä kipsilevy).

Eristeen paksuus voi tässä tapauksessa saavuttaa 150 mm, mikä riittää varsinaisesti autotalliin.

Tärkeää: kun suoritat kaiken eristyksen ja viimeistelyn, ei pidä unohtaa kattoa ja katselukivää. Upotetut puupalkit mahdollistavat tämän ilman mitään ongelmia.

Hitsauksen ja valmiin talon virtalähteeseen liittyvät työt ovat rakentamisen viimeinen vaihe. Mittarin liittäminen ulkoiseen liitäntään suorittaa paikallisen sähköverkon omistajat. Jos autotalli on virrannut omasta kodistasi, sinun on tehtävä tämä työ itse. Luotettava varastointi autotallien kanssa 3 cm2 kaapeli sähkö riittää.

Ensimmäinen saapumispaikka tanssitaistelijalle tulisi suunnitella vain sen jälkeen, kun se on upotettu maahan, koska autotallin lattia nostetaan 100 mm maasta. Auton talon pitäisi olla hyvä.

Autoilijoille on tärkeää järjestää oikein ajoneuvon varastointipaikka. Tämä tehtävä hoitaa autotalli profiiliputkesta, joka on rakennettu nopeasti ja taloudellisesti rahaa varten. Rakenne on niin helppo asentaa, että voit helposti luoda rakennuksen omiin käsiisi.

Miksi profiloidut materiaalit hyödyttävät autotallin rakentamista?

 • Ammattilevy on paljon halvempaa kuin tiili tai betoni;
 • voit säästää säätiöön, koska rakentaminen on helppoa;
 • puitteet osoittautuvat voimakkaiksi, joten koneiden lisäpeite ei vahingoita rakennuksen luustoa;
 • on mahdollista suorittaa nopea purkaminen "autotalli" asennettavaksi toiseen paikkaan;
 • jos et ota huomioon säätiön rakentamistyötä, kehystekniikka poistaa märät prosessit. Asennuksen manipulointi suoritetaan missä tahansa lämpötilamoodissa;
 • valmiin rakennuksen rakentamisen ja toiminnan aikana ei kutistu.

Jos profiiliputken autotallia käytetään ankara ilmasto, tarvitaan lisää lämpöeristystä. Metallia on käsiteltävä asianmukaisesti ruosteen estämiseksi. Käsittely erityisellä tavalla, maalaus tai tehdas pinnoite riittää.

Autotalli

Yksityiskohtaiset piirustukset ja luonnokset auttavat välttämään kalliita uudelleenkäsittelyä. Tämä lähestymistapa auttaa laskemaan vaaditun rakennemateriaalin määrän pienellä marginaalilla. On tarpeen päättää etukäteen, onko rakenne hitsattu vai kokoontaitettava. Viimeisen kehyksen luominen mahdollistaa kiinnikkeiden, galvanoitujen kulmien ja mutterien halutun pituisen lisäkiinnityksen.

Profiiliputken autotallin pohja

Pohja on helppo tehdä käsin. On tärkeää tarkastella maaperätyyppiä tulevan rakenteen alla. Joten profiiliputken autotalli voi olla:

Pohja on valmistettu kiinteästä teräsbetonilaatasta. Hanke on kallis, joten on suositeltavaa asentaa katselualue keskelle autojen korjausta varten.

Jos maaperän tiheys sallii, voit tehdä matalan perustan rakennuksen kehäksi.

Edullisin vaihtoehto. Betonisointi-, maali- tai kiinnitysputkia suoritetaan vain suurimmissa kuormituspaikoissa. Metallilevy on hitsattu muodostettujen alustojen yläosaan, josta tulee kehyksen tuki.

Tämäntyyppinen säätiö on kalliimpaa kuin betonirauta, mutta se on erittäin vaatimaton rakennettaessa korjaamoita.

Riippumatta siitä, minkä tyyppistä säätiötä valitaan, betonipohjan on oltava vähintään kaksikymmentä senttimetriä maanpinnan yläpuolella. Muussa tapauksessa sade ja sula vesi huuhtovat rakenteen, metalli koskettaa säännöllisesti vettä. Kaikkien alustan pitäisi olla hieman suurempi kuin autotalli.

Runkorakenne

Säätiön asennuksen jälkeen profiilimuodon rakentaminen omilla käsillä. Koko autotallin ympärysmitan yläpuolelle on sijoitettu enimmäispituudeltaan profiiliputket paikoille ja hitsattu. Sitten kiinnitetään huomiota pystysuoran nousun liimaukseen. Pystytukien kiinnittämisen jälkeen putket kiinnitetään koko hitsatun kehyksen yläreunaan.

Jos aiot kalteva katto, niin puolet autotallista pitäisi olla korkeampi kuin toinen. Lisäksi rautapalkit, joilla on käytännön toimintoja, asennetaan vaakasuoraan muotoon. Asennustyypit:

 • paikan päällä tapahtuva kokoonpano (edellyttäen, että rakennustyöt suunnitellaan ilman avustajia);
 • modulaarinen kokoonpano.

Yksinkertaisempi vaihtoehto: kukin sivuista kootaan erikseen, ottaen huomioon jäykisteiden kiinnitys, sitten yksittäiset moduulit kiinnitetään yhdessä pohjaan.

Profiiliputken autotalli on paljon lämpimämpää, kun katolle kiinnitetään huomiota. Ensinnäkin putkien metalliverkko hitsataan, samoin kuin kehyksen. Valmis kaappi on kiinnitetty seinäkerrosten ylempiin vyöhykkeisiin. Jokainen voi omilla käsillään lämmittää katon pintaa, antaa vedenpitävyysominaisuudet katolle ja luoda ilmanvaihtokanavia.

Ammattilainen lattia asetetaan valmiin kerroksen päälle. Kiinnikkeenä ruuvit, joissa on muoviset aluslevyt tai erikoisneulat, ovat täydellisiä. On tärkeää, että se ei paina, muuten "puristus" vaikuttaa (aiheuttaa kattolattiamateriaalin muodonmuutoksen). Katon, jossa ylitykset ovat tarpeen.

Jos ulkomaisia ​​autoja säilytetään "automaatissa", alhaisen lämpötilan olosuhteet sisäisessä tilassa vaikuttavat haitallisesti laitteistoon. Häirintäalueen ympärillä on oltava eristävät materiaalit, joilla on suuri lämmönkestävyys. Eristävä kalvo (pienellä marginaalilla etäisyydellä) aallotetun levyn ja rautalevyjen välillä tuo ylimääräistä tuuletusta.

Profiiliputken autotalli näytti näkyvältä, laadukkaat ovet asetetaan. Suosituin vaihtoehto on keinu tai saranoitu portti. On helppoa saada tarvittava muoto profiiliputkien ja profiiliprofiilien avulla.

Jos arkit ovat raskaita, rakenne nopeasti laskeutuu ja pysähtyy tiukasti sisäänkäynnin aukkoon. Tässä tilanteessa autetaan nostojärjestelmää.

Viereinen putki yhdistää kaksi tuetta. Tukkeihin kiinnitetään laaja profiilin profiili. Esivalmistettu rakenne on kytketty esivalmistettuun mekanismiin.

Jos päätät rakentaa nostokokoonpanomekanismin omilla kädillä, kaksi putkea pidetään yhdessä polven muodossa. Saatuun laitteeseen on rakennettu jousi tuen saamiseksi. Valmis tuote on asennettu tulevalle portille tai ovelle.

Garage trim

 • Joten profiiliputken autotalli vihdoin ilahti omistajalle, vastaanotetun huoneen päällyste on huolellisesti harkittu. Ensimmäisessä tapauksessa käytetään ammatillista lattiaa. Paneeli ruuvatetaan metallikehykseen tarvittavien ruuvien avulla. Rakennus on päällystetty kolmella sivulla;
 • ulkoverhous sopivalla reunuslevyllä. Ensinnäkin runko on päällystetty OSB: llä (se ei toimi pelkästään pinnoitusalustana vaan myös lämpö- ja äänieristeeksi), sitten muovi- tai sivuraidepaneeli asetetaan.

Lämmitetään erillinen rivi

Jos profiiliputken autotallia käytetään ankaria ilmasto-olosuhteita, huone on lämmitettävä. Vaipan kerros voidaan kiinnittää sisätilaan pystysuoralla pinnalla. Rakennusmateriaali kestää täysin kosteuden tunkeutumisen rakennuksen sisällä ja sillä on lämpösuojausominaisuudet. Ammatillisen lattian ohella omin käsin valmistettu erityinen sandwich-paneeli ilmenee.

Metallirakenteeseen kuuluu aina monimutkainen suunnittelutyö. Pääsääntöisesti vain ammattilaiset pystyvät laskemaan oikein kutakin profiiliputkista jokaisessa solmussa. Pätevä työntekijä määrittää tarkalleen kuinka paljon painoa kukin putki voi tukea. Myös profiiliputken suunniteltu autotalli, kuten asuntorakennus, vaatii huolellista laskentaa.

Merkittävä "autohouse" rakentaa jokaisen voiman.