Kuinka laskea raudoitusraudoituksen raudoitus

 • Muutamia sanoja perustusrakenteiden fysiikasta
 • Vahvistuksen valinta säätiölle
 • Sitova vahvikekehys
 • Materiaalien laskeminen raudoitukseen
 • Teoriassa (ihanteellisissa olosuhteissa) säätö voidaan tehdä vain betoniseoksesta, joka, kun se saavuttaa rakenteensa, toimii hyvin puristuksessa. Tämä mahdollistaa kuorman tehokkaan havaitsemisen rakennuksen seinästä. Mutta kun otetaan huomioon, että maaperän syrjäytyminen vaikuttaa myös rakenteeseen (erityisesti altis kallistumiselle), on vahvistettava perustan vahvistamisen avulla. Lujittavan häkki on melko yksinkertainen tekninen prosessi, mutta tärkein asia on oikea laskea raudoituksen raudoitus ja noudattaa useita suosituksia asennettaessa sitä.

  Muutamia sanoja perustusrakenteiden fysiikasta

  Betonia ei voida kutsua muovimateriaaliksi, jolla on huomattavia kuormituksia, rakenne voi muuttua, ja vaikka se ei ole näkyvissä paljaalla silmällä, syntyvä ponnistus riittää häiritsemään pinnan eheyttä (ja joissakin tapauksissa täydelliseen tuhoamiseen).

  Kaikille muodonmuutokselle luodaan kaksi erityisen ladattua vyöhykettä - alueet, joilla rakenne on puristettu ja venytetty. Se on venytysalue, joka on mahdollisesti vaarallinen, koska betoni reagoi hyvin huonosti tähän kuormaan.

  Tällaisen kuormituksen ja lujituksen kestävyyden lisäämiseksi teräs kykenee säilyttämään koko rakenteen eheyden jännittyneenä.

  Suurin muodonmuutos tapahtuu juuri betonin pintakerroksissa, joten vahvistus useimmissa tapauksissa suoritetaan linkittämällä teräspalkkien suuntaissärmiö niiden maksimiin lähimpään asentoon pinnalle. Ei pidä unohtaa, että teräs ja betoni toimivat vuorovaikutuksessa sähkökemiallisella tasolla, joten etäisyys tangosta pohjan pintaan ei saa olla alle 2-3 cm (ns. Suojakerros).

  Jotta päätettäisiin, mikä raidoitusjalustan valinnainen vahvistaminen on, on otettava huomioon kehyksen fysiikka hieman eri tasossa.

  Vahvistuksen valinta säätiölle

  Laitteen perustassa käytettävän teräsraudoituksen halkaisija on määritettävä laskelmassa suunnittelussa. Keskeinen rooli on odotettavissa oleva kuorma. Mutta yksityisessä rakentamisessa useimmiten (valitettavasti) laiminlyödään tässä vaiheessa.

  Nykyisen käytännön mukaan vahvistamiseen valitaan materiaali, jolla on seuraavat parametrit:

  • Pienikokoiset rakennukset tai seinämateriaalit, joissa on pieni ominaispaino (kehystekniikka, vaahtobetoni, kuorikalli) - halkaisijaltaan 8 mm: n liittimet.
  • Keskikokoiset rakennukset, joihin kuuluu suurin osa maanrakennuksista - halkaisija 10-12 mm.
  • Monikerrosrakennuksissa on toivottavaa käyttää suurempaa poikkileikkausta (14 mm).

  Pääkuormaa kantavat neljä pitkittäistä sauvaa, ne ovat pääasiassa jännitteitä. Poikittaisissa (pystysuorissa ja vaakasuorissa) kulmissa on paljon vähemmän muodonmuutosvoimia. Siksi päätetään kysymys siitä, minkälainen vahvistus on välttämätöntä nauhan perustuksille, on mahdollista hyväksyä vahvistus pienemmällä poikkileikkauksella hyppyjä varten, mikä vähentää lujituksen kustannuksia.

  Paljon kiistoa menee kysymykseen siitä, mikä vahvistus on parempi käyttää - uritetut tai sujuvat. Toisaalta halusta säästää usein valintaa laskee sileä sauva.

  Mutta on syytä muistaa, että aallotettu vahvike antaa paremman tartunnan betoniin, joten kannattaa käyttää sitä pitkittäisillä tankoilla.

  Hyppyjä varten sileä sauva on täysin hyväksyttävissä. Mutta ennen kuin laske raudoituksen raudoitusraportti, ajattele sitä, että pienen yksityisen rakentamisen olosuhteissa säästöt ovat vähäiset ja sileiden sauvojen käyttö voi vähentää säätiön kantavuutta. Sinun ei pitäisi etsiä mielikuvitusta, on parasta käyttää tarkalleen aaltopahvia.

  Sitova vahvikekehys

  Tärkein parametri, joka määrittää lujitusholkin kantavuuden, on vaihe, jossa asennetaan poikittaiset hyppyt, se on määritettävä laskemalla. Mutta monissa tapauksissa, myös tässä asiassa, yksityinen kehittäjä ohjaa kokemus. Useimmiten tämä parametri on 30-80 cm ja paras tapa tarttua kultaiseen keskiarvoon, 40-50 cm: n etäisyys on optimaalinen useimmissa tapauksissa. Mutta jos aiot rakentaa vakavan rakentamisen, sinun on silti otettava yhteyttä ammattikuntaan laskennan suorittamiseksi.

  Kehyselementtien liitos tulee tehdä vain teräsköyden johdolla, hitsausta ei voida hyväksyä.

  Tosiasia on, että hitsaustyöt johtavat vahvistamisen paikalliseen lämmitykseen nivelissä, mikä muuttaa sauvan fysikaalisia ominaisuuksia. Lisäksi tuloksena oleva yhdiste on kova ja rungon tuhoaminen on mahdollista, kun se altistuu vetovoimille.

  Tästä eteenpäin laske- malla, kuinka paljon raudoitusta tarvitaan nauhateollisuudelle, on tarpeen määrittää tarvittava määrä neulontankaa.

  Materiaalien laskeminen raudoitukseen

  Esimerkkinä on, että otetaan huomioon, että perustan lujittamiseen tarvittavien materiaalien tarve on 20 metrin pituudella (leveydeltään), leveys 0,5 m ja korkeus 1 m. Asennuksen hyppyjä on 0,5 m.

  • Tärkeimmät pitkittäisvaijerit 20x4 = 80 metriä.
  • Kaiken kaikkiaan suunnittelussa on asennettava 20 / 0.5 = 40 kappaletta hyppyjä. Säätiön koon mukaan tarvitset jokaiselle (0,5 + 1) x2 = 3 metriä vahvistusta. Ja kokonaistarve on 40x3 = 120 metriä.
  • Jokainen hyppyjohdin on sidottu kahteen kohtaan, ja noin puolet metriä lankaa on yhdistetty. Likimääräinen kulutus on 40x4x2x0.5 = 160 metriä. On suositeltavaa lisätä varastosta tähän määrään pituussuuntaisten lujitustangojen liittäminen (kun liitäntä tapahtuu, muista, että kun liitännät telakoidaan päällekkäin ja sen pituus ei saa olla alle 10 bar halkaisijaltaan), niin saadaan keskimäärin 200 metriä.

  Tämän tekniikan ansiosta riittää yksinkertaisesti laskea, kuinka paljon raudoitusta tarvitaan nauhan perustusten vahvistamiseen. On suositeltavaa lisätä 10-15 prosentin marginaali saavutettuihin tuloksiin, jolloin vältetään tarve mennä perustaan, jos materiaaleista on pulaa.

  Useita lujitemuotoja

  Vahvistushäkkeen työn toteuttamisen yksinkertaistamiseksi kuuntele seuraavia suosituksia:

  • Helpoin tapa suorittaa kehyksen kytkentä litteälle alustalle ja asentaa se vain kaivantoon. Ahdetut olosuhteet edellyttävät vain erillisten vahvistusosien yhdistämistä.
  • Pieniä työmääriä käytettäessä lanka voidaan kierrättää tavallisilla pihdeillä, mutta kytkimen nopeus on vähäinen. Siksi sinun pitäisi ostaa erityinen koukku tai tehdä se itse. Se on pieni kappale teräsvaijeri, joka on taivutettu kirjaimen "G" muotoon, kun työreuna on hieman teroitettava, sen jälkeen on helpompi sijoittaa koukku sitovien johtojen silmukkaan.

  Tehdäkseen työtä säätiön lujittamiseksi olisi otettava mahdollisimman suuri vastuu, koko rakennuksen kestävyys riippuu siitä.

  Strip Foundation Laskin

  Tämän online-laskimen avulla voit laskea betoni-, vahvistus- ja muuntolevyjen määrän betonirakenteen järjestämiseen. Lisäksi laskin tuottaa kattavan laskelman materiaalien kustannuksista. Ennen kuin valitset säätiön tyypin, muista kuulla asiantuntijoiden kanssa, onko tämä tyyppi sopiva oloasi. Ohjeita työskentelyyn laskimen kanssa.

  Kun työskentelet, kiinnitä erityistä huomiota syötettyjen tietojen mittayksikköihin!

  Laskentatulokset

  Jos laskin osoittautui hyödylliseksi sinulle, napsauta yhtä tai useampaa sosiaalista painiketta. Tämä auttaa suuresti sivuston jatkokehittämistä. Kiitos paljon.

  Ohjeita työskentelyyn laskimen kanssa

  Tämä online laskin auttaa sinua laskemaan:

  • säätiön pohjan pinta-ala (esimerkiksi määrittämään vedenpitävyyden määrä valmiiden perustusten peittämiseksi)
  • koko betonin täyttämiseen tarvittavan betonin määrä määritetyillä parametreilla. Koska tilatun betonin määrä voi poiketa hieman varsinaisesta sekä kaatumisen aikana tapahtuvan tiivistymisen vuoksi, on tarpeen tilata 10% marginaali.
  • raudan määrä, painon automaattinen laskenta sen pituuden ja halkaisijan mukaan
  • muottipinta-ala ja sahatavaran määrä kuutiometreinä ja levyinä
  • vaadittu määrä materiaaleja betonin - sementin, hiekan ja murskattujen kivien valmistukseen
  • samoin kuin kaikkien rakennusmateriaalien arvioidut kustannukset

  Vaihe 1: Ensin - valitse, minkälainen säätiö projektin mukaan. Aseta sitten säätönauhan pituus, leveys, paksuus ja korkeus. Oikein suunnattu auttaa liitteenä olevia piirroksia, kaavioita.

  Vaihe 2: Seuraavaksi täytetään kentät laskemaan vahvistus ja muotti. Laskettaessa raudoitusta on tarpeen määrittää tulevaisuuden vahvistuskammion parametrit. Määritä muottiin määrät leikattujen levyjen mitat.

  Vaihe 3: Betonin laskemisen yhteydessä on pidettävä mielessä, että sementin määrä, joka tarvitaan yhden kuutiometrin betonin valmistamiseksi, on erilainen jokaisessa yksittäisessä tapauksessa. Se riippuu sementin tuotemerkistä, halutusta betonituotemerkistä, täyteaineiden koosta ja mittasuhteista. Sementin, hiekan ja raunioiden mittasuhteiden ja määrien oletusarvot annetaan viitteinä, kuten sementinvalmistajat yleensä suosittelevat. Voit muuttaa näitä arvoja tarpeidesi mukaan.

  Vaihe 4: Laskettaessa rakennusmateriaalien kustannuksia, huomaa, että hiekkaa ja murskattua kiveä laskimessa on merkitty 1 tonniin. Samassa hinnastossa hinta ilmoitetaan useimmiten kuutiometrissä. Joten laske uudelleen hinta tonniksi hiekkaa ja raunioita, jotka olet itsenäisesti tai tarkista myyjien kanssa. Joka tapauksessa laskelma auttaa edelleen selvittämään säätiön rakennusaineiden arvioidut kustannukset.

  Suunnittelussa, älä unohda johtoja neulomalla vahvistusta, kynsiä tai itsekierteittäviä ruuveja muottiin, rakennusmateriaalien toimitukseen, kaivamiseen ja rakennustöihin.

  Tape-säätiö tee se itse

  Säätiö on maanalainen osa rakennusta tai rakennetta, joka vastaanottaa kuormia ja siirtää ne maahan. Suosituin rakennustyypin talojen rakentamiseen pidetään nauhan perustana. Tällainen liuskatalojen yhteinen käyttö johtuu sen monipuolisuudesta ja kohtuullisista kustannuksista. Ennen rakentamisen aloittamista sinun täytyy tehdä valinta matalan syvyyden ja syvälle asetetun liuskajohdon välillä.

  Matala nauhasisäätiö

  Matala säästö säästää sekä talousarviota että aikaa. Ja työvoimakustannukset ovat huomattavasti pienemmät, koska sen rakentaminen ei edellytä syvää kuoppia. Tätä säätiötä käytetään pienen alueen kevyeen rakentamiseen:

  • puutaloja
  • höyrykarkaistut betonirakenteet tai rakennukset, jotka on valmistettu hiutaloitua betonia ja vaahtobetonilaatikoita, joiden korkeus on enintään 2 kerrosta
  • monoliittiset rakennukset kiinteällä muottialueella
  • pieniä kivirakenteita

  Matalan kellarin syvyys on puolet metristä.

  Upotettu nauhaosasto

  Tätä perustusta käytetään rakenteiden rakentamiseen raskailla seinillä, betonilattialla, kellarilla tai maanalaisella autotallilla. Säätiön perustuksen syvyys on laskettava etukäteen. Ensinnäkin on määriteltävä maaperän jäädyttämisen taso, vähennä sitten 30 cm ja asetettava säätiö jo tässä syvyydessä.

  Valmistelu työstä

  Jotta itsenäisesti rakennettaisiin nauhan säätiö, sinun on ensin suoritettava tarkka suunnittelu. Huolellisten laskelmien tarve selittyy sillä, että säätiö on yksi rakennuksen tai talon tärkeimmistä rakenteellisista elementeistä. Rakennuksen alussa tehdyt virheet voivat aiheuttaa kielteisiä seurauksia talon toiminnan aikana.

  merkki

  Merkintä tehdään, aiheuttaen kentällä sekä ulkoisen että sisäisen rajan. Tätä varten on parasta käyttää lujitusta ja köyttä tangot tai palkit, mutta tehokkaampaa käyttää erityislaitteita, kuten lasertasoja. Muista, että suuret virheet merkinnässä vaikuttavat merkittävästi valmiiden rakennusten ulkonäköön.

  Jotta voit saavuttaa täydelliset tulokset, tarvitset:

  • määritä pystytetyn rakenteen akseli
  • käytä luodinviivaa, merkitse kulma, vedä köysi 90 asteen kulmassa 90 asteen kulmassa
  • käytä neliöä toisen kulman määrittämiseksi
  • Tarkista kulmat keskittyen lävistäjäksi. Jos testi antoi myönteisiä tuloksia - vedä köysi niiden väliin
  • ottaa sisäisen merkinnän, vetäytyessään ulkoisesta merkinnästä tulevan säätiön paksuuden etäisyydellä

  Kun olet lopettanut merkinnän, tutki pinnan pudotukset rakennustyömaalla ja valitse syvennyksen syvyys alhaisin piste ja sulje ero säätilan korkeuteen. Jos rakennuksen on tarkoitus olla pieni, kuopan syvyys voi olla 40 cm.

  Laitteen tyyny ja vedeneristysnauha

  Lopullisessa kaivannossa tulisi asettaa hiekkipyyhkeitä lisäämällä soraa. Kunkin kerroksen suositeltu korkeus on 120-150 mm. Sen jälkeen jokaisen kerroksen täytyy olla vuodatettu vedellä ja painettu tiheyden lisäämiseksi. Lopullisen tyynyn eristämiseksi sinun on asetettava vahva vedenpitävä kalvo siihen.

  Muottipalkin perustaminen

  Muotti on yleensä tehty höylättyjä levyjä, joiden paksuus on noin 40-50 mm. Voit käyttää liuskekiviä tähän tarkoitukseen.

  Kun asennat muottien, hallitse pystysuuntaisuutta. Rungon suositeltu korkeus maanpinnan yläpuolella on 30 cm. Pieni pohja on tarpeen rakentaa. Asbesti-betoniputket asetetaan muottipesään rakennuksen viemäriverkkoon ja vesihuoltoon.

  Aseta muovilevy betonin ja muottipesän väliin suojaamaan muottien likaantumista.

  Rebar laittaminen

  Seuraava vaihe on venttiilien asennus. 10-12 mm: n poikkileikkaukseltaan lujittavat sauvat on sidottu erityisellä neuloverkolla siten, että neliösolujen sivut ovat 30-40 cm. Vahvistin voi olla joko teräs tai lasikuitu.

  Hitsauskoneen käyttöä ei suositella vahvikkeen kiinnittämiseksi korroosion estämiseksi hitsauspisteissä. Kun asetat tangon kaivantoon, tarkkaile reunojen reunoja. Suositeltu offset on 50 mm.

  Ilmanvaihto ja viestintä

  Seuraavaksi on välttämätöntä säätää säätö ilmanvaihtoa ja tarjota teknisiä aukkoja tiedonsiirtoon rakennukseen. Ota asbestisementtiä tai muoviputkea ja kiinnitä se kiinnittimeen.

  Teipin pohjan täyttö betonilla

  Täytä betonista asteittain. Kerrosten paksuus on 15-20 cm, jotta vältetään aukot ja lisää kokonaislujuutta, kerrokset kerrotaan erikoistyökalulla - puukosketin tai syvä värähtelijä.

  Voit tilata valmisbetonia tehtaalta tai tehdä se itse betonisekoittimen avulla. Suositeltu osuus sementistä, hiekasta ja raunioista on seuraava: 1: 3: 5.

  Kerrokset eivät saisi poiketa koostumuksesta. Kylmällä säällä käytä betonilämmittintä ja kylmänkestäviä lisäaineita kuumalla säällä - kaada betonia veteen.

  Työn suorittaminen

  Betonin kaatamisen päätyttyä se on suljettava kalvon avulla kuivumisen estämiseksi ja jätä voimaa vähintään 2 viikkoa.

  Online-laskin, joka laskee betonin monoliittisen kaistaleen koon, raudoituksen ja määrän.

  Laskimen käyttötarkoitus

  Online-laskin monoliittinen nauha-pohja on suunniteltu laskemaan koon, muottien, raudoituksen lukumäärän ja halkaisijan sekä betonien määrän. Selvitä asianmukainen säätiö, ota yhteyttä asiantuntijoihin.

  Nauhateos on monoliitti suljettu raudoitettu betoniliuska, joka kulkee rakennuksen kunkin tukiseinän alle ja jakaa kuorman koko nauhan pituudelle. Estää sumentumisen ja muutoksen rakennuksen muotoon maaperän nurjahduksen vuoksi. Pääkuormat keskittyvät kulmiin. Se on suosituin tyyli muiden yksityisten talojen rakentamisen perustaksi, koska sillä on paras kustannusten ja tarvittavien ominaisuuksien yhdistelmä.

  On olemassa useita erityyppisiä nauhan perustuksia, kuten monoliittinen ja esivalmistettu, matala syvyys ja syvyys. Valinta riippuu maaperän ominaisuuksista, odotetusta kuormituksesta ja muista parametreista, joita on tarkasteltava kussakin tapauksessa erikseen. Se soveltuu lähes kaikkiin rakennustyyppeihin, ja sitä voidaan käyttää kellareiden ja kellareiden rakentamisessa.

  Säätiön muotoilu on toteutettava erityisen huolellisesti, sillä sen muodonmuutoksen tapauksessa tämä vaikuttaa koko rakennukseen ja virheiden korjaus on hyvin monimutkainen ja kallis menettely.

  Seuraavassa on esitetty suoritettujen laskelmien luettelo, jossa on lyhyt kuvaus kustakin tuotteesta.

  Säätiön laskenta

  Verkkolaskuri laskee talon ja muiden rakennusten perustaksi tarvittavan materiaalin. Laskenta tehdään riippuen siitä, minkä tyyppistä betonia käytetään säätiön rakentamiseen.

  Laskimessa sinun täytyy asettaa tarvittavat parametrit, se on: kehä; maanalainen syvyys ja antenniosan korkeus; leveys ja laatu. Laskennan jälkeen saat vaaditun määrän betonia kuutiometreinä, hiekan määrä ja rauniot. Siinä otetaan huomioon myös vaadittavat vahvistuskerrokset ja laattojen lukumäärä muottiin.

  Materiaalin suhde materiaalin merkkiin riippuen sementtiä M-400 käyttäen

  Materiaalin laskeminen pohjalla

  Nauhatemateriaalien laskeminen

  C - etäisyys keijun akselilta

  S - askel liitosten välillä

  Z - kiskotangot

  Tarvittava määrä sementtiä yhden kuutiometrin betonin valmistuksessa on kussakin tapauksessa erilainen.

  Pakkauksissa.

  Loppujen lopuksi monoliittisen säätiön kustannukset saavuttavat kolmanneksen talon arvosta.

  Betonin määrä pohja- ja lattiapinnoille tai kellarikerroksen kaataminen (se on hauskaa, kun ei ole riittävästi betonia johtuen alkuvirheestä lisääntymiseen)

  Armature - raudoituksen määrä, painon automaattinen laskenta sen pituuden ja halkaisijan mukaan

  Muottialue ja puutavara kuutiometreinä ja paloina

  Kaikkien pintojen pinta-ala (laskeaksesi pohjan vedeneristys) ja sivupinnat sekä pohja

  Lisätty lasku kellarin rakennusmateriaalien kustannuksille.

  Toivon, että palvelu on hyödyllinen niille, jotka rakentavat säätiön omilla käsillään ja rakennusalan ammattilaisilla.

  betonin koostumus

  Sementin, hiekan ja murskakiven hinta.

  1 kuutiometri hiekkaa painaa 1200-1700 kg, keskimäärin - 1500 kg.

  Kuinka laskea materiaalin laskenta säätiölle?

  • Betonielementit ja merkintävälineet
  • Materiaalien laskenta säätöjärjestelylle
  • Kiinnitys ja neulominen lanka pohjaan

  Kaikki rakennustyöt alkavat talon suunnittelulla, ja kaikki mallit alkavat säätiöllä. Tämä talon osa omistaa itse koko rakenteen, ja siksi on tärkeää laskea ja rakentaa oikein.

  Nauhatalustatyypit.

  Laskettaessa materiaaleja säätiölle tarvitset tietoa maaperätyypistä rakennustyömaalla, pohjaveden pinnasta, maaperän jäädyttämisen tasosta, säätiön perustamisesta ja koko talosta.

  Betonielementit ja merkintävälineet

  Lämmitetyn monoliittisen pohjalevyn rakenne.

  Talon alapuolisten perustusten perustana on betoni, joka koostuu seuraavista materiaaleista:

  Säätiön merkinnät tehdään seuraavilla työkaluilla:

  Materiaalien laskenta säätöjärjestelylle

  Kaikki rakennukset vaativat suurta rahoitustukea, joten ennen talon rakentamista on välttämätöntä tehdä alustava laskelma säätiön materiaaleista, jotta ei ostaisi enemmän kuin vaadittu määrä.

  Perusrakenteiden rakentamiseen yksityisellä sektorilla käytetään tavallisesti betonityyppejä M100-M500.

  Rakennustekniikoissa kootaan mittasuhteet ja betoninvalmistusaineiden taulukot, joita käytetään valmistettaessa halutun tuotemerkin seosta.

  Taulukko materiaalimateriaalin laskemisesta laattaperustaan.

  Talon pohjan rakentamisen materiaalien suhde, joka otettiin taulukosta liuosmerkin 250 valmistamiseksi:

  Tilavuusmittayksiköissä tietue näyttää: 1 kg Portland-sementtiä, 2,1 kg hiekkaa, 3,9 kg murskattua kiveä.

  Laskelmien perustana on säätiön määrä ja mittasuhteiden taulukon tiedot:

  1. Laattapohjan tilavuus lasketaan kertomalla levyn paksuus sen alueella, joka lasketaan vastaavasti kertomalla leveys levyn pituudella.
  2. Nauhapohjan tilavuus lasketaan kertomalla nauhan alue korkeudeltaan. Nauhan pinta-ala lasketaan kertomalla kaikkien pohjan seinämien paksuus ja pituus. Laskettaessa on muistettava, että rakenteen kulmissa toisen seinän pituutta pienennetään ensimmäisen seinämän paksuuden avulla ja mitataan sen sisäisestä reunasta.
  3. Pilari- ja paalarakenteiden tilavuuden laskemiseksi lasketaan jokaisen sarakkeen tilavuus kaavan mukaan:

  Vss = 3,14 × r² × h, missä Vss on sarakkeen tilavuus, r on sarakkeen säde, h on sarakkeen korkeus.

  Pylväspohjan kokonaistilavuus lasketaan kertomalla yhden sarakkeen tilavuus sarakkeiden kokonaismäärällä ja lisäämällä grillauksen tilavuus, joka lasketaan kaistaleella nauhateollisuuden tilavuuden mukaan.

  Laskettu tilavuus kerrotaan kertoimilla: betonin kutistuminen ja lisäelementtien lisääntyminen. Niiden arvot olivat 0,98-1,0 ja 1,05.

  Vaaditun materiaalin määrä lasketaan kertomalla taulukon tiedot volyymiyksiköissä säätiön laskennallisella tilavuudella.

  Kiinnitys ja neulominen lanka pohjaan

  Kaavion syvyyden asettaminen nauhan perustan.

  Betoniliuoksen ominaisuuksien parantamiseksi se vahvistetaan metallivarret. Ennen raudan määrän laskemista on määriteltävä palkkien luokka ja halkaisija. Se riippuu säätiön tyypistä ja maaperän laadusta paikan päällä.

  Talon raskaille materiaaleille heikossa maaperässä rakennetulle laatoitustyölle valitaan paksuus 14-16 mm, kevyisiin rakennuksiin käytetään liittimiä, joiden leikkaus on 10 cm.

  Levyn kovettumisen aikaansaamiseksi tangot asetetaan 20 cm: n välein, joten toisaalta ne on sijoitettava 41 kpl.

  8 / 0,2 = 40 kpl. + 1 pistettä = 41 baaria.

  Sama määrä asetetaan toisaalta, vain pakata 82 kpl. Levy on vahvistettu ylhäältä ja alhaalta, joten palkkien lukumäärää nostetaan 164 kpl: iin. Pituus on 6-11,7 m. Lyhyet palkit asetetaan päällekkäin, pitkät leikkaukset haluttuun pituuteen.

  Mittaritangot vaakavöihin: 164 × 6 = 984 m.

  Lujitusholkin liittämiseksi pystypalkit on asennettu vaakasuoran verkon jokaiseen leikkauspisteeseen.

  Risteysten lukumäärä: 41 × 41 = 1681 kpl.

  Taulukko betonin koostumuksesta.

  Tangon korkeus on 10 cm, koska on tavallista pinota vaakasuuntaiset raudoitustangot 5 cm: n syvennyksillä pohjan molemmilla puolilla. Tämä tehdään niin, että metalliosat eivät pepeä betonista eivätkä syövytä.

  Pystysuorat liitokset vaaditaan: 0,1 × 1681 = 168,1 m vahvistus.

  Lujitteen kokonaiskulutus: 984 + 168,1 = 1152,1 m.

  Lujitushäkki on kiinnitetty nipuilla neulomalla. Paketit toimivat pystysuoran vahvikkeen leikkauspisteessä molempien ristikoiden vaakasuuntaisten sauvien kanssa.

  Näiden nipujen kokonaismäärän tulisi olla: 1681 × 2 = 3362 kpl.

  Yleensä 30 senttimetriä lankaa käytetään 1 nipulle, joten kokonaismateriaalin kulutus on:

  0,3 × 3362 = 1008,6 m.

  Karkaisunauha on 10-12 mm: n johtovahvistinosa. 40 cm leveälle rakenteelle vahvistusta säädetään pituussuunnassa 2 kpl. ylä- ja alapuolella.

  Betonimassan osuus.

  Esimerkki: teipin pohja rakennuksen alle, jossa on sisäinen laakeri seinä, jonka mitat ovat 8 x 8 m, mitat säätiön leveys 40 cm, korkeus 70 cm.

  Nauhan pituus on 40 m.

  Pitkittäisten rei'itetyt lujitushäkkielementit: 40 × 4 = 160 m.

  Poikittaiset ja pystysuorat runkoelementit on valmistettu 6 mm: n paksuisesta sileästä raudoituksesta ja ne on asennettu 0,5 m: n jälkeen. Nauhan leveys on 40 cm ja korkeus 70 cm, ja sisennys huomioon ottaen tarvitaan 1,8 m sileä vahvistus.

  Liitännät ovat: 40 / 0.5 = 80 + 1 = 81 kpl.

  Tarvittava määrä sileä vahvistus: 1,8 × 81 = 145,8 m.

  Laske kuinka paljon neulontankoa tarvitaan:

  Pylväspohjat vahvistetaan 10 mm: n paksuisilla tangoilla. Aallotetun metallin elementit asennetaan pystysuoraan 2-4 kpl, ja sileistä ne asetetaan vaakasuoraan. Pystyelementit ovat yhtä suuret kuin pilarin korkeus. Ne sijaitsevat 10 cm: n etäisyydellä toisistaan.

  Esimerkki: pylväät 40 kpl, pylvään halkaisija 20 cm, pilarin korkeus 2 m, pylväiden tangon määrä - 4 kpl.

  Riippuva vahvike per pilari tarvitaan: 2 × 4 = 8 m.

  Jokaisen liitännän tarpeet ovat sileät liitokset:

  Vaadittava vahvistusmäärä:

  1 pilarin osalta tarvitset: 0,3 × 4 × 4 = 4,8 m sitovaa materiaalia. Koko rakenteen tarve: 4,8 × 40 = 144 m.

  Runkorakenteiden sitomisen lisäksi rakennuksen alapintojen betonoitumisen lisäksi on mahdollista liittää vahvistus hitsaamalla.

  Tällä hetkellä rakennusmarkkinoilla on uusi tuote - polymeerivarret. Niiden etuja:

  • eivät ole alttiita korroosiolle;
  • älä paina perustusrakennetta;
  • voi olla mitä tahansa pituutta.

  Lujitushäkkeihin käytetään luokan A-I ja A-III liitoksia. Luokka A-I on valmistettu sileästä metallista, luokka A-III on valmistettu metallista aallotetulla pinnalla.

  Strip Foundation Laskin

  Laskimen ohjeet nauhapohjaisten materiaalien laskemiseksi

  Online-laskin auttaa laskeaksesi betoni-, vahvistus-, muottilevyjen määrä nauhaohjauslaitteelle. Tämän seurauksena ohjelmamme tuottaa kattavan laskelman materiaalikustannuksista.

  Määritä kaikki tarvittavat mitat millimetreinä

  H - Korkeus.

  A - Paksuus.

  X - Leveys.

  Y - pituus.

  C - Jumpperin akselien välinen etäisyys.

  S - Askel vahvikkeen välillä.

  G - Vaakasuorat rivit.

  V - Pystysuorat palkit.

  Z - liittimet.

  Tarvittava määrä sementtiä 1 m³ betoniliuosta on erilainen kussakin tapauksessa.

  Nämä parametrit riippuvat täyteaineiden mittasuhteista ja fraktioista, käytetystä sementtimerkistä (kuten pussit on mainittu) ja haluamasi betonin merkistä.

  Talon perustamisen suunnittelu on tärkeä ja vastuullinen prosessi, joka edellyttää materiaalien tarkkaa laskemista ja sen rakentamista. Yleensä rakennuksen monoliittisen rakenteen kokonaishinta voi olla kolmasosa talon kokonaishinnasta.

  Palvelumme avulla voit merkittävästi yksinkertaistaa laskentaa ja suunnitella monoliittinen perusta tulevalle rakentamiselle. Voit laskea betoniliuoksen, muottipaneelin, vahvistusmäärän, joka vaaditaan nauhan monoliitin täyttämiseen.

  Mitä opit:

  • Tulevaisuuden kodin säätiön alue (tämä on hyödyllinen vedenpitävyys- ja lämmöneristysmäärän laskemiseksi);
  • Lattialaattojen ja betoniliuoksen määrä säätiölle;
  • Raudan määrä, riippuen sen halkaisijasta, pituudesta ja painosta, jotka ovat mukana laskennassa;
  • Rakenteen ja sivupintojen kokonaispinta-ala (monoliitin vedenpitävyyden laskemiseksi);
  • Rakennusmateriaalien määrä paloina ja muottialueina ja kuutiometreinä;
  • Rakennusmateriaalien likimääräisen hinnan laskeminen (kunkin yksittäisen hankkeen osalta);
  • Piirretään säätiön tulevaisuus.

  Tämä palvelu on hyödyllinen niille, jotka suunnittelevat ja täyttävät talon monoliittisen tukikohdan.

  Betonin koostumus

  Sementinvalmistajien suosituksen mukaan murskattujen kiven, hiekan ja sementin mittasuhteet lasketaan 1 m³ betoniliuoksen saamiseksi.

  Näiden materiaalien kustannukset ilmaistaan ​​lisäksi maan ja kauden mukaan.

  On syytä harkita, että valmiin betonin koostumus riippuu suoraan sementin tuotemerkistä, olosuhteista, joissa se varastoitiin ja sen "tuoreudesta", sora- ja sorafraktioiden koosta. Suuremmalla kosteudella sementtipussit muuttuvat monoliitteiksi ja menettävät ominaisuutensa.

  Raskas ja hiekka on ilmoitettava 1 tonnin laskimessa. Tuolloin, kun toimittaja pyytää materiaalien hintaa 1m³: lle.

  Sen ominaispaino riippuu suoraan hiekan alkuperäpaikasta. 1 m³ joen hiekkaa painaa keskimäärin 1 500 kiloa, mikä on raskaampaa kuin kuoppa.

  Raskas tai sora on hieman vaikeampaa, koska 1 m³ voi vaihdella suuresti 1200 - 2500 kg: n jakeiden koosta riippuen.

  Nämä parametrit voit tarkistaa irtotavaran toimittajien kanssa sekä niiden kustannuksista.

  Online laskin auttaa sinua selvittämään tulevien kotipohjien materiaalien likimääräisen hinnan. On myös otettava huomioon ruuveja ja kynsiä, varusteita, rakennusmateriaalien toimitusta, rakennusjätettä ja maanrakennustöitä.

  Säätiön kaatoprosessi

  On tarpeen suunnitella sivusto ennen valun aloittamista, kaivaa kaivo tai kaivanto ja asentaa muotti. Parasta työtä varten voit ostaa tehdasbetonia, koska sen avulla pystyt tasaisesti täyttämään rakenteen koko alueesi yhtä aikaa. Tällöin, jos aiot käsin tehdä nauha-säätiön omilla kädilläsi, sinun on otettava huomioon, että kaikki on parempaa täyttää monoliittinen perusta yhdessä päivässä. Muussa tapauksessa syntyy "kylmiä saumoja", jotka aiheuttavat monoliitin tuhoutumisen. Jos kuitenkin olet tilannut tehtaan betonikuorma-autot, varmista, että sillä on pääsy betonin kaatamiseen mistä tahansa kulmasta.

  • Täytä betoniliuosta kerroksittain 20 cm;
  • Pyyhkiytyvät tampereilla puinen joka kerros, poistamalla kaikki aukot monoliteissä;
  • Jokainen muotin seinämä koputtaa vasaralla;
  • Täyttö täytetään kiinteän tunnisteen tasolla;
  • Tämän hionnan jälkeen sinun on suunniteltava huolellisesti betonin pinta, kun tarkastaaksemme vahvistuksen, lävistämme monoliittiä eri paikoissa, jotta jäljelle jäänyt ilma pääsee ulos. Voit murskata muottipuhelimen puun vasaralla.

  Nyt on edelleen annettava nauhan perustus seistä 30 päivää sen jälkeen, kun sen pinta on peitetty vedenpitävällä materiaalilla ja päivittäin kostuttamalla se vedellä. Kun betoni on kovettunut, voit poistaa levyt ja jatkaa eteenpäin.

  Nauhapinnan laskeminen

  * Rebar-laskenta

  Jaa ystäviesi kanssa ilmainen online-laskin!

  Miten lasketaan säätiö?

  Yksinkertainen online-laskin raudoitetun betoniperustuksen laskemiseksi laskee säätiön rakennusaineiden tarkan määrän. Aloita laskeminen nyt!

  Tape-säätiö tee se itse

  Monoliittisen nauhan perustuksen rakentaminen on yksinkertaista, päinvastoin kuin pylväs- tai laattaperusta. Pohja on teräsbetoniliuska, joka kulkee talon ulko- ja sisäseinien alle. Tällainen säätiö vaatii työpanoksen lisäämistä ja rakennusaineiden suurta kulutusta verrattuna paalusäätiöön. Nauhateoksen rakentamista käytetään tiiliseinien, betoni- tai kiviseinien sekä raskaiden kattojen (teräsbetoni tai metalli) talojen kanssa. Nauhan vahvistettu pohja on ihanteellinen taloja, joissa on kellareja ja kellareja, koska vahvistetun pohjan seinät muodostavat kellarin seinät. On syytä muistaa, että talon rakentamisen nollakierros on lähes aina kallis vaihe, ja sen kustannukset kattavat joskus kolmasosan koko talon kustannuksista. Suosittelemme, että rakennusaineiden laatua ja määrää ei säästetä.

  Online-säätiö lasketaan

  Online-ohjelman avulla voit helposti laskea materiaaleja matalille nauhalevyille.

  Saat tarkat tiedot vaaditusta betonin tilasta, raudoituksen määrä metreinä ja sen paino, sekä sahatavaran määrä muottiin ja kaikkien kiinteiden perustusten pintojen alue. Tästä seuraa, että ohjelma antaa sinulle piirustuksen liuskajohdosta.

  Kuinka lasketaan säätiö (laskin)?

  Rakennuksen rakentaminen alkaa projektin kehittämisestä, määrittelee materiaalien tarpeellisuuden ja laskee arvioidut kustannukset. Ennen työskentelyn aloittamista on tärkeää valita perustan tyyppi ja rakenne, joka varmistaa rakenteen vakauden ja kestävyyden. Tietokoneen perustekniikan tuntemuksen ansiosta laskin antaa nopeasti laskea betonin määrän sekä määrittää teräsvahvistustarvetta ja muita tarvittavia materiaaleja. Laskelmissa voit käyttää säätiön online-betonilaskin tai tehdä itsenäisesti laskelmia.

  Kuinka lasketaan talon säätiö

  Kuinka määritellä oikein materiaalin kulutus säätiössä - valmistautua laskelmien toteuttamiseen

  Ennen rakennustöiden aloittamista on tärkeää määrittää oikein rakennusmateriaalien tarve. Näin voit suunnitella kustannusten määrän ja käyttää järkevästi käytettävissä olevia taloudellisia resursseja. Koska talojen rakentamista edeltää perustuksen rakentaminen, on alkuvaiheessa tarpeen laskea perustan täyttämiseen tarvittava betoniseoksen määrä. Peruslaskennan suorittamiseksi tarvitaan laskin.

  Kustannuslaskentaa voidaan tehdä eri tavoin:

  • valmiin ohjelman avulla. Ammattikäyttöön tarkoitettujen säätiöiden lasku laskin auttaa nopeuttamaan laskelmia;
  • suorittaa laskenta käsin. Yksinkertaisen laskimen avulla on helppo laskea betonin määrä säätiössä suurella tarkkuudella.

  Laskennassa on otettava huomioon, että betoniliuoksen määrä mitataan kuutiometreinä eikä litroina tai tonnilta. Tästä johtuen laskentamenetelmässä saavutamme betonikoostumuksen tilavuuden eikä painoa. Ennen laskujen aloittamista on määriteltävä alustan tyyppi ja rakenne.

  Tätä varten sinun on suoritettava useita toimintoja:

  • suorittaa geodeettisia tutkimuksia. Ne auttavat määrittämään pohjaveden pinnan, maaperän ominaisuuksien ja syvyyden syvyyden.
  • määritä pohjaan vaikuttava kuorma. Se auttaa sinua laskemaan oikein ja nopeasti laskentataulun sivustolle lähetettyyn talon laskimeen.
  Laskeminen pohjan esimerkki kylpy 6 × 4 metriä

  Laske laskentaan perustuvan säätiön laskemisen jälkeen seuraavat tiedot:

  • rakennustyypin tyyppi. Ammattimaisen ohjelman avulla voit laskea nauhapohjan, laattapohjan ja pylväsrakenteen;
  • säätiön muoto ja koko. Kokoonpano ja mitat riippuvat rakennuksen ominaisuuksista, todellisista kuormista ja maaperän ominaisuuksista;
  • tuotemerkki, jota käytetään konkreettisen liuoksen kaatamiseen. Se valitaan mekaanisten kuormitustasojen mukaan;
  • maaperän jäädytysaste. Se määritetään rakennuskohteen alueellisen sijainnin perusteella.

  Syöttettyjen tietojen täydellisyydestä riippuu ratkaisulaskennan oikeellisuus sekä materiaalien kulutus.

  Mitkä lähdetiedot lasketaan laskimessa talon perustan laskemiseen

  Jotta voidaan määrittää kokonaiskustannukset ja laskea tarvetta materiaaleja, on tärkeää ymmärtää, kuinka laskea talon perusta.

  Laskin, jolla laskutoimitus suoritetaan, käsittelee suuren joukon tietoja kustakin perustyypistä:

  • nauhan pohjaan perustuen, on otettava huomioon nauhan mitat sekä sen kokoonpano;
  • sarakepohjalle jalostetaan tukijärjestel- mien lukumäärää, niiden pituutta, poikkileikkauksen kokoa ja uppoamisvyöhykettä;
  • monoliittisen laatan muodossa on otettava huomioon pohjan paksuus, pystytettävän rakenteen alue sekä kehyksen rakenteelliset ominaisuudet.
  Määritelmä ja tulokset kiinteän perustan laskemisesta

  Kun materiaalit lasketaan säätiölle, laskin pystyy antamaan seuraavat tiedot:

  • vaaditun betoniliuoksen määrä;
  • baarimittari (m) ja kokonaisvahvistuspaino (kg);
  • kehyksen raja-alue;
  • kuormitus maahan;
  • puun tarve muottien valmistukseen.

  Verkkolaskennan tulosten mukaan voit myös saada tietoa paikkatietokehon koosta.

  Talon nauhateoksen laskeminen - laskin

  Betonimassan tilavuuden määrittämiseksi ja materiaalien tarpeiden laskemiseksi on tärkeää tarkastella seuraavia seikkoja:

  • pohjan pituus, joka vastaa rakennuksen kehää;
  • nauhan leveys, jonka tulisi ylittää seinien paksuus 10-15 cm;
  • maaperän tunkeutumisaste maaperään.
  Nauhapinnan laskeminen

  Näiden arvojen kerrottuna saamme perusalustan tilavuuden, joka vastaa betonin kuutiota. Tietäen kuutiometrin raudoitetun betonin massan, joka on 2,4-2,5 tonnia, perusmassan paino on helppo saada. Tätä varten sinun on kerrottava kokonaiskapasiteetti kerrallaan yhden kuutiometrin painosta. Suoritettaessa laskelmia käsin on pieni virhe 6-8%. On tärkeää laskea ratkaisu pohjaan tarkasti. Laskin, jota voidaan käyttää verkossa, tarjoaa tällaisen mahdollisuuden.

  Materiaalien laskeminen saraketyypin pohjalta

  Kun rakennat pylväspohjaa, on tarpeen laskea oikein talon pohja.

  Verkkolaskuri käsittelee seuraavat tiedot:

  • tukipylväiden lukumäärä;
  • halkaisija ja korkeus paaluilla;
  • maanpinnasta sijaitsevan tuen laajennetun osan mitat;
  • grillataulun mitat;
  • grillattavan rakenteen kokoonpano;
  • käytetyn betoniseoksen merkki.

  Käytettävissä olevien tietojen avulla paalusäätiön suunnittelutoiminnoista ja -määristä on mahdollista suorittaa laskelmat manuaalisessa tilassa. Tätä varten on määritettävä yhden tuen määrä ja kerrotaan arvot, jotka saadaan kokonaisten paalujen lukumäärän mukaan. Grillitilavuus lasketaan samalla tavalla kuin teippi. Lisäämällä tukien tilavuutta grillattavan tilavuuden avulla saavutamme paalarakenteen kokonaistilavuuden. Nyt laskea betoni määrä ei ole vaikeaa.

  Betonilaskuri säätiölle monoliittisen levyn muodossa

  Monoliittisen laattarakennuksen suunnittelussa kehittäjät joutuvat kohtaamaan ongelman laskemalla betonin määrää säätiössä.

  Laskimella voit nopeasti määrittää betonimassan kulutuksen sen jälkeen, kun seuraavat parametrit on otettu käyttöön ohjelman vastaaviin sarakkeisiin:

  • pohjalevyn pituus;
  • pohjalevyn leveydet;
  • raudoitetun betonipohjan korkeus.

  Laskelmien suorittaminen manuaalisesti, voimme laiminlyödä äänenvoimakkuuden, jota vahvistuskammio käyttää. Sinun tarvitsee vain moninkertaistaa rakenteen mitat ja saada sen tilavuus, joka vastaa suunnilleen konkreettisen koostumuksen tarvetta. Tarkempien arvojen saamiseksi on käytettävä ohjelmamenetelmiä.

  Laskutoimitusmateriaalien laskenta (laskin) - määritetään sementin tarve

  Betoniratkaisua valmistettaessa käytetään eri laatuja sisältävää sementtiä. Rakennusrakenteiden lujuus, luotettavuus ja kestävyys riippuvat betoniseoksesta tuotetun Portland-sementin ominaisuuksista ja määrästä. Materiaalin laskemisen pohjalla laskin, joka on erikoisohjelma, käsittelee alkutietojen sarjan ja kertoo, miten perustasolle tarvitaan sementtiä.

  Materiaalilaskin monoliittiselle pohjalevylle

  Vertailutietojen avulla voit määrittää itsenäisesti sementin määrän betoniliuoksen valmistamiseksi. On tärkeää tarkastella sitä osuutta, jonka mukaan hiekkaa, sementtiä ja murskattua kiveä sekoitetaan. Tämä suhde on 3: 1: 5. Betoniliuos muodostuu yhdeksästä osasta, joista yksi on Portland-sementti.

  Tämän suhdeluvun perusteella määritetään eri sementtityyppien lukumäärä betonikuopasta kohti:

  • M100: a käytetään 160 - 200 kg: n määränä;
  • M150 tarvitsee 200-220 kg;
  • M200 lisätään 240-280 kg: n rajoissa;
  • M250: a annetaan 300 - 30 kg.

  Portland-sementin brändin kasvaessa sen määrä betonirakenteen kuutiometrissä kasvaa ja se on:

  • M300 - 320-380 kg;
  • M400 - 400-420 kg;
  • M500 - 510-530 kg.

  Näiden tietojen avulla voit määrittää itsenäisesti sementin tarpeen tarkkuudella. Tarjolla on myös erityinen verkko-ohjelma, joka suorittaa viivyttelemättömiä laskelmia valmiin betonin, betonimerkin ja käytetyn sementtityypin käyttöönoton jälkeen.

  Lasketaan talon säätiö - kustannuslaskin

  Kun olet päättänyt laskeutumismenetelmän käyttämisestä käytetyn betoniliuoksen ja portland-sementin määrän laskemiseksi, voit selvittää säätiön rakentamisen kokonaiskustannustason.

  Kokonaiskustannuksiin sisältyvät seuraavien materiaalien hankintakustannukset:

  • keskikokoinen joki tai louhos hiekka;
  • Portland sementti tarvitaan merkki;
  • srednefraktsionnoy sora.

  Sinun on myös otettava huomioon ostokustannukset:

  • teräsvahvike kehyksen valmistukseen;
  • levyt, vanerilaudat tai metalli kokoonpanoon;
  • neulelanka, jota käytetään teräsvaijereiden liittämiseen;
  • laitteisto, jota käytetään muottirakenteen kokoamiseen.

  Laskennan tärkeä osa on kuljetuskustannukset, jotka liittyvät tarvittavien materiaalien toimittamiseen rakennustyömaalle.

  johtopäätös

  Laskettaessa kustannuseriä perustuksen rakentamisessa voit määrittää tarkasti kustannusten kokonaismäärän. Voit käyttää valmiita ohjelmistotuotteita tai tehdä laskelmia omasta. On tärkeää hallita tekniikka, joka antaa oikean tuloksen. Oikea-aikaisen budjetin suunnittelun ansiosta voit jakaa rahaa tasaisesti ja varmistaa järkevä käyttö.

  Strip Foundation Laskin

  Suosittelemme verkkolaskimen käyttämistä betoni- ja vahvistusmäärän laskemiseksi nauhateille. Materiaalien laskeminen monoliittiselle nauhan perustukselle talon alla.

  Laskentatulokset

  Lisätietoja laskimesta

  Online-laskin monoliittinen nauha säätiö auttaa laskemaan tarvittavat parametrit rakentamiseen. Sen avulla voit selvittää säätö- ja muottirakenteen tarvittavat mitat, selvittää materiaalien kokonaismäärän, varmistaa, että raudoituksen halkaisija noudattaa normeja ja määrittää betonin kulutuksen. Jos haluat tietää, sopiiko nauhatyyppisiin tarkoituksiin, älä unohda neuvotella asiantuntijoiden kanssa.

  Laskettaessa otetaan huomioon SNiP 3.03.01-87, SNiP 52-01-2003 "betoni- ja betoniteräsrakenteet" ja GOST R 52086-2003 annetut parametrit.

  Nauhatalustana on suljettu monoliittinen raudoitettu nauha, joka kulkee rakennuksen kaikkien seinien läpi. Tämän ratkaisun avulla voit jakaa rakennuksen kuormituksen koko nauhan alueelle. Tällaisen pohjan pääkuormat keskittyvät ääriviivan kulmiin. Ribbonsäätiöllä on useita etuja verrattuna kiinteisiin aineisiin: materiaalisäästöt, parempi vastustuskyky maaperän turvotuksen voimille. Sen seurauksena se estää onnistuneesti rakennettujen rakenteiden sakkautumisen tai rullan.

  Yksityisten talojen ja muiden pienten rakennusten rakentamisessa nauha-alusta on erittäin suosittu. Se on melko edullinen ja mahdollistaa erinomaisen suorituskyvyn.

  Kaistaleet ovat monenlaisia. Ne on jaettu esivalmistettuihin ja monoliittisiin sekä syviin ja syviin syvyyksiin. Mikä nauha säätiö valita? Se riippuu odotetusta kuormituksesta, maaperän ominaisuuksista, käytettävissä olevista materiaaleista ja muista parametreistä, kussakin tapauksessa yksilöllisesti. Siksi suosittelemme ensimmäistä asiaa neuvotella asiantuntijoiden kanssa.

  Säätiön suunnittelu on yksi rakennuksen tärkeimmistä suunnitteluvaiheista. Jos säätiö ei ole tarpeeksi vahva, se vaikuttaa koko rakennuksen vakauteen. Perusvirheiden korjaaminen on erittäin aikaa vievää ja kallista työtä.

  Laskimen kenttien täyttäminen, katso lisätietoa, joka ilmestyy, kun siirrät hiiren osoitinkuvakkeen päälle.

  Sivun alareunassa voit jättää tarkistuksen, esittää kysymyksen kehittäjille tai ehdottaa ajatusta tämän laskimen parantamisesta.

  Laskentatulosten selitys

  Kokonaisnauhan pituus

  Se on kellarin kehä (ei oteta huomioon keskellä mitattua paksuutta)

  Neliönahan pohja

  Pohjan alapinnan tuen kokonaispinta-ala maahan. Tarvitsee vedenpitäviä materiaaleja.

  Ulomman sivupinnan pinta-ala

  Pohjan sivupinnan kokonaispinta-ala, joka määrittää eristeen määrän.

  Betonin määrä

  Tarvittava määrä betonia täyttää säätiö valitulla parametrilla. Se on osoitettu suunnilleen, koska kaatolaseissa on mahdollista, eikä toimitus aina takaa tarkkaa äänenvoimakkuutta. Suosittelemme betonin asettamista 10 prosentin marginaalilla.

  Betonipaino

  Arvioitu betonin paino keskitason tiheydellä.

  Maaperän kuorma

  Kuormitus, jolla on tukipinta-ala nauha-pohja.

  Pitkittäisten lujitustangojen vähimmäis halkaisija

  Laskettu SNiP-määräysten mukaan. Pitkittäisen lujituksen suhteellinen sisältö perustusnauhan poikkileikkauksessa otetaan huomioon.

  Armoririvien vähimmäismäärä

  Säätöön perustuvan luonnollisen muodonmuutoksen torjumiseksi puristus- ja jännitysvoimien vaikutuksesta on tarpeen asentaa pituussuuntaiset sauvat eri säätöalueilla (nauhan ylä- ja alapuolella).

  Kokonaisrajauspaino

  Kaikkien lujitustangojen paino yhdistettynä.

  Päällekkäiset vahvikkeet

  Käytä tätä arvoa, jos päällekkäisyyksiä tarvitaan.

  Lujitteen kokonaispituus

  Kaikkien lujittavien häkkutankojen kokonaispituus, mukaan lukien päällekkäisyys.

  Poikittaisen vahvikkeen (kiinnittimien)

  Määritetty standardin SNiP perusteella.

  Poikittaiset raudoitusvälit (kiinnikkeet)

  Jotta lujitushihnalla olisi jäykkyys ja ettei se olisi epämuodostunut, poikittaisen vahvikkeen oikea nousu tulisi ottaa huomioon.

  Letkunkiristimien kokonaispaino

  Koko säätiön rakentamiseen tarvittavien puristimien massa.

  Muottipöydän vähimmäispaksuus (tukee joka metri)

  Tarvittava paksuus muottipaneeleista säätiön tietyille parametreille ja tukiportaan jokaisen mittarin läpi. Laskettu GOST R 52086-2003: n perusteella.

  Muottipaneelien lukumäärä

  Vakiopituudeltaan 6 metriä levyjä, joita tarvitaan koko muottirakenteen rakentamiseen.

  Muottialueen ympärysmitta

  Muottien kokonaispituus ottaen huomioon sisäiset väliseinät.

  Muottipaneeleiden määrä ja likimääräinen paino

  Tämä määrä levyjä, joita tarvitaan muottien rakentamiseen. Levyjen paino lasketaan havupuiden keskimääräisestä tiheydestä ja kosteuspitoisuudesta.

  Strip-säätiö

  Nauhasäätiö on suljettu silmukka (nauha) - raudoitettu betonirakenne, joka on sijoitettu rakennuksen kaikkien seinien läpi ja jakaa rakennuksen painon koko sen ympärysmitta. Täten vastustaa maaperän nurjahdusvoimia, välttäen rakennuksen vääntymistä ja vinoutumista.

  Monoliittisen nauhateollisuuden laite liittyy vahvistuskammion sidontaan ja kaatamalla sitä betonilla itse rakennustyömaalla, jolloin saavutetaan eheys tai jatkuvuus - perustapohjan lujuus.

  Belt Base Calculator auttaa laskemaan:

  • Säätiön säätiö
  • Betonin määrä perustus- ja lattiapinnoille tai kellarikerroksille
  • Armature - raudoituksen määrä, painon automaattinen laskenta sen pituuden ja halkaisijan mukaan
  • Muottialue ja puutavara kuutiometreinä ja paloina
  • Kaikkien pintojen ja sivupintojen ja pohjan pinta-ala
  • Rakennusmateriaalien kustannusten laskeminen.

  Strip Foundation Laskin

  Online-laskin, jolla lasketaan monoliittisen kaistaleen kaatamisen materiaalien arvioitu kustannus ja määrä rakennuksen rakentamiseksi

  Nauhateoksen laskemisen ominaisuudet

  1. Liuoksen koostumus ja materiaalien kustannukset annetaan viitteenä.
  2. Hiekkaa ja raunioita koskeva hinta ilmoitetaan 1 tonniin. Toimittajat ilmoittavat myös hinnan hiekasta, kaivoksesta tai soraa kohden. Hiekan ominaispaino riippuu sen alkuperästä. Esimerkiksi joen hiekka on raskaampaa kuin urahiekka. 1 kuutiometri hiekkaa painaa 1200-1700 kg, keskimäärin - 1500 kg.
  3. Sora ja rauniot vaikeampaa. Eri lähteiden mukaan paino on 1 kuutiometriä 1200 - 2500 kg, koosta riippuen. Painavampi - pienempi.

  Jotta vältetään rakennuksen painon liiallinen paine pohjaan, seinien leveyden ei pitäisi olla pystytettävän rakennuksen seinien leveys.

  Levyvahvistusta käytetään yleensä tasaisena raudoituksena - pehmeä raudoitus, rei'itetystä raudoituksesta on käytettävä pitkittäisraudoitusta perustuksen teräsrakenteessa

  Synonyymit: perusta, perusta, perusta, perusta, tuki, fundamentum