Laskin rahdin määrän laskemiseksi m 3

- 20 jalka-astiaan mahtuu 33,3 m3 kuormaa

- 40-jalkainen standardi säilyttää jopa 67,2 m3 lastia

- 40 jalkainen High Cube -astiassa voi olla enintään 76,0 m3 kuormaa

Laskimemme laskea rahtimäärän (m3) avulla on mahdollista saada täsmälliset tiedot, joita rahdinkuljettaja tarvitsee.

LLC "Best Dials" järjestää tavaroiden ja konttien kuljetusta Euroopasta (Suomi, Saksa, Hollanti, Italia), USA, Kiina ja Etelä-Korea erilaisilla kuljetuksilla: AVIA, MORE, Railway ja AUTO.

Tilavuuslaskuri m3: ksi

Lastausmäärän laskeminen m3: ksi

Laskimollesi voidaan laskea rahtimäärät m3: ssä. Miksi ja kuka sitä tarvitsee? Olet esimerkiksi rahdinantaja, joka haluaa ymmärtää rahtimarkkinoiden hintoja ja haluaa ensin laskea nopeasti lastin määrän m3. Laskennassa voit käyttää laskinta. Ilmoitetaan sivun koon ja yhden laatikon korkeus, ilmoittaen sitten laatikoiden lukumäärän, jolloin saamme niiden tilavuuden. Tässä laskimessa näet, kuinka koko rahdin määrä ja vain yksi laatikko. Kun olet selvittänyt lastesi määrän, voit helposti ymmärtää, millaista tarvitsemasi kuljetus tarvitsee. Loppujen lopuksi, jos lastesi määrä on 10 m3, niin ei ole tarpeen tilata kuorma-autoa ja ylilataa "tyhjyydestä". Sinut riittää ja gazelleja.

Miten lasketaan laatikon tilavuus kuutiometreinä

Laatikon tilavuus on erittäin helppo laskea. Tällä sivulla on laskin, jonka avulla voit helposti laskea yhden laatikon tai koko kuorman tilavuuden. Ehkä olet kiinnostunut siitä, mitä kaava on laskelma. Matematiikan näkökulmasta säännöllinen pahvilaatikko, jossa on kuorma, on suorakaiteen muotoinen parallelepiped ja jos laatikko on kaikilla sivuilla yhtä suuri, niin tämä on kuutio. Näin ollen niiden tilavuus lasketaan käyttäen yksinkertaista geometrista kaavaa: sivun A * sivun B * korkeus. On tärkeää huomata tärkeä seikka: jos arvoa käytetään laskelmissa, esimerkiksi mittarissa, niin tulos on kuutiometreinä. Laskimemme käyttää mittareita äänenvoimakkuuden laskemiseen. Jos jokin laatikon sivuista, esimerkiksi 60 cm, sitten laskimessa sinun on annettava desimaali muodossa: 0.6.

Laatikon tilavuuden laskin kuormalla m3

Olemme jo selvittäneet kuinka tilavuus lasketaan m3: ksi. Jotta tätä arvoa ei otettaisi käsin, tämä äänenvoimakkuuden laskin luotiin. Miksi käyttää tätä laskinta? On kätevää, ei tarvitse viettää aikaa laskea koko lastin tilavuus kuutiometreinä (m3). Laskimesi yksinkertaisella käyttöliittymällä voit heti selvittää lastin määrän. Syötä vain laatikon sivut, laatikon korkeus (kolmas puoli) ja laatikoiden lukumäärä, jos on enemmän kuin yksi. Ja tämä on kaikki, saamme tuloksen arvoina m3-muodossa (kuutiometreinä).
Miksi on parempi käyttää laskinta manuaalisten laskelmien sijaan? Virheen todennäköisyys tässä tapauksessa on suljettu pois, ja sinun on myös käytettävä paljon aikaa ja vaivaa manuaalisissa laskelmissa.

Miksi tiedät kuljetetun lastin määrän?

Jos aiot tilata lähetyksen jotain pakattuna laatikoihin tai suorakulmaisiin astioihin, ensimmäinen asia, joka pyytää sinua hakemuksen yhteydessä, on kuljetettavan lastin määrä. Tässä voit käyttää volyymin laskuria m3. Puhelun aikana voit nopeasti laskea äänenvoimakkuuden m3 ja ilmoittaa sen sovelluksesta.
Haltijan logistiikan osaaminen osaa tietää tarvittavan ajoneuvon rahdin kuljettamiseen ja säästää tarpeettomilta ylimääräisiltä maksuilta suuremmalle ajoneuvolle. Logistiikka voi myös välittömästi ohjata sinua merenkulun hintaan.

Kuinka laskea tilavuus m3: ksi?

Yksi kuutiometri on tilavuusyksikkö. Jos haluat löytää CUBIC-muodon (esimerkiksi laatikon) tilavuuden, sen pituus (metreinä) on kerrottava leveydeltään (myös metreinä) ja kerrottuna sen korkeudella (jälleen metreinä). On loogista, vai ei, että mittari kertoo itsestään muuttuu kuutiometriksi kolme kertaa!

Jos on tarpeen laskea ei-kuutio-objektin (esimerkiksi pallo, prisma, kartio) tilavuus, on olemassa erityiset kaavat niiden tilavuuden laskemiseksi. Jos tarvitset niitä, kehotan tutustumaan geometrian oppikirjaan.

Mielestäni jokainen ymmärtää, että kaava laskemalla tilavuus kuutiometreinä jokaiselle geometriselle kuvalle on erilainen.

Siksi sinun on tehtävä kaikki tarvittavat mittaukset ja käytä sitten sopivaa kaavaa. Jos kuvassa on epäsäännöllinen kaava, jakamme sen useisiin standardilukuihin ja lisäämme sitten niiden volyymit yhteen.

On muistettava, että kaikki mittaukset otetaan metreinä. Jos esimerkiksi kohteen korkeus on 70 cm, se on muutettava mittareiksi: 70 cm = 0,7 m.

Yksinkertaisin esimerkki on huoneen tilavuus.

Tilavuuden laskemiseksi sinun on käytettävä kaavaa, joka etsii suorakulmaisen suuntaissärmiön tilavuuden.

a - pituus, b - leveys, c - korkeus.

Siten mitataan huoneen pituus / leveys / korkeus ja kerrotaan sitten nämä arvot yhteen.

Jos tunnet alueen, on vieläkin helpompi laskea äänenvoimakkuus - riittää mitata korkeus ja moninkertaistaa tämä arvo tällä arvolla.

Esimerkiksi huoneen pituus = 6 m, leveys = 5 m, korkeus = 2,5 m.

Miten lasketaan tilojen määrä m3-laskimessa

SUUNNITTELU JA JÄTTEIDEN SUUNNITTELU

Toimintatapa: ma-pe klo 9-00-18-00 (ilman lounasta)

Huoneen tilavuuden laskeminen

Äänenvoimakkuus on kehon, rakenteen tai aineen tilan kvantitatiivinen ominaisuus.

Tilavuuden laskentakaava:

Ja - pituus;
B - leveys;
C - korkeus.

Voit suorittaa tämän yksinkertaisen matemaattisen toiminnan nopeasti online-ohjelman avulla. Voit tehdä tämän kirjoittamalla alkuperäisen arvon asianmukaiseen kenttään ja napsauttamalla painiketta.

m3 - l laskimeen
käännöslaskin cm-m

Projektiorganisaatiossa voit tilata huoneen tilavuuden laskennan teknisten tai suunnittelutehtävien perusteella.

Tämä sivu tarjoaa helpoimman online-laskimen huoneen tilavuuden laskemiseen. Tällä laskimella yhdellä napsautuksella voit laskea huoneen äänenvoimakkuutta, jos tiedät sen pituuden, leveyden ja korkeuden.

Neliömetri on alueen mittausyksikkö, joka vastaa neliön neliötä, jonka sivun pituus on 1 metri. Kuutemittari on tilavuusyksikkö, joka vastaa kuution tilavuutta, jonka reunan pituus on 1 metri. Siten näitä yksiköitä käytetään aineen eri ominaisuuksien mittaamiseen, joten fysiikan näkökulmasta ei ole täysin oikein puhua yhden mittayksikön muuntamisesta toiseen.

Käytännössä on kuitenkin usein tilanteita, joissa on tarpeen muuntaa eri mittayksiköitä (esimerkiksi neliömetriä kuutiomuutoksiin ja päinvastoin).

Nopea artikkelin navigointi

Neliömetrien muuntaminen kuutioiksi

Useimmiten tämä muunnos on hyödyllistä laskettaessa rakennusaineiden määrää, koska osa niistä myydään kuutiometreinä ja on tarkoitettu järjestämään useita pintoja, jotka sopivasti mitataan neliömetreinä. Jotta neliömetriä voidaan muuttaa kuutiometreinä, tuotteen pituuden ja leveyden lisäksi sinun on tiedettävä sen paksuus. Tuotteen tilavuus lasketaan kaavalla V = a * b * c, missä

 • V on tilavuus kuutiometreinä;
 • a, b ja c ovat pituus, leveys ja korkeus metreinä.

Esimerkiksi, sinun täytyy pukea huone, jossa on kaatopaikka.

Kuinka laskea tilavuus m3: ksi?

Seinien kokonaispinta-ala on 200 neliömetriä. Seinäpaneelit myydään kuutiometreinä. Vuoren paksuus - 1 cm Rakennusmateriaalien tilavuuden laskemiseksi on tarpeen tehdä seuraavat laskelmat:

 • Vuoren paksuus senttimetreinä käännetty mittareiksi: 1/100 = 0,01 metriä;
 • Nyt sinun on kerrottava seinien pinta vuorauksen paksuudella metreinä: 200 * 0.01 = 2 metriä kuutiota.

Niinpä 200 metrin neliön seinämien kasaamiseksi tarvitaan 2 metriä kuutio-seinäpaneeleita.

Muuntaminen kuutiometreinä neliöön

Joissain tapauksissa voi olla tarpeen muuntaa kuutiometriä neliömetreiksi eli mitata kuinka monta neliömetriä materiaalia on yhden kuutiometrin sisällä. Tätä varten sinun tulee tietää materiaalin tilavuus ja paksuus (korkeus) ja tehdä laskelmat kaavalla: S = V / a, missä:

 • S on neliömetrin pinta-ala;
 • V on tilavuus kuutiometreinä;
 • a on materiaalin paksuus (korkeus).

Näin ollen, jos sinun on määritettävä, mihin alueeseen voit vuoraa 1 kuutiometriä vuorausta, jonka paksuus on 1 cm, tarvitset:

 • Vuoren paksuus senttimetreinä käännetty mittareiksi: 1/100 = 0,01 metriä;
 • Vuoramateriaalin tilavuus kuutiometreinä jaettuna paksuus metreinä: 1 m3 / 0,01 m = 100 m2.

Niinpä seinään, jonka tilavuus on 1 metrin kuutiota, voi päällystää 100 neliömetrin seinää.

Jotta nämä laskelmat eivät näytä niin monimutkaisilta, riittää havainnollistaa kuutiometrin ja neliömetrin käsitteitä. Joten, kuvitella 1 kuutiometri, sinun täytyy mentaalisesti piirtää kuutiota, jonka sivuilla on 1 metri.

Kuvittele, kuinka monta neliömetriä on yksi kuutio, pystyt jakamaan kuution pystytaso ehdollisiin nauhoihin, joiden leveys on yhtä kuin esitetyn materiaalin paksuus. Tällaisten kaistojen lukumäärä on yhtä suuri kuin materiaalin pinta-ala.

Jaa tämä artikkeli ystävien kanssa sosiaaliseen. verkot:

Miten löytää tilavuus alueen läpi

opetus

 • Tehtävä yksi: laske volyymi, tuntee korkeus ja alue. Tämä on yksinkertaisin tehtävä, koska

Laskimen lämmitystilavuuden laskeminen

alue (S) on pituuden ja leveyden tuote (S = l * b), ja tilavuus on pituuden, leveyden ja korkeuden tuote. Korvataan kaavassa tilavuuden laskemiseksi l * b -alueen sijaan. V = S * h: llä saadaan esimerkki: Esimerkki: Sivupinnan pituus on 36 cm² ja korkeus on 10 cm.

 • Tehtävä kaksi: laske äänenvoimakkuus, tietäen vain alueen. Tämä on mahdollista, jos lasket kuution tilavuuden, kun tiedät jonkin sen kasvojen alueen. koska kuution reunat ovat yhtä suuret, sitten ottamalla alueen neliöjuuri, saat yhden reunan pituuden. Tämä pituus on sekä korkeus että leveys. Esimerkki: yhden kuoren pinta on 36 cm². Laske tilavuus ja poista neliöjuuri 36 cm². Olet saanut pituuden 6 cm. Kuution osalta kaava näyttää: V = a3, missä a on kuution reuna. Tai V = S * a, missä S on toisen sivun alue ja se on kuution reuna (korkeus) V = 36 cm2 * 6 cm = 216 cm³. Tai V = 6 cm = 216 cm³ Vastaus: Kuution tilavuus on 216 cm³.
 • Kolmas tehtävä: laskea äänenvoimakkuutta, jos tunnet alueen ja joitain muita ehtoja. Olosuhteet voivat olla erilaisia, mutta alueen lisäksi voidaan tuntea muita parametrejä. Pituus tai leveys voi olla yhtä suuri kuin korkeus, enemmän tai vähemmän kuin korkeus useita kertoja. Esimerkki 1: löytää prisman tilavuus, jos tiedetään, että toinen puoli on 60 cm², pituus on 10 cm, ja korkeus on yhtä suuri kuin leveys S = l * b; l = s: b
  l = 60 cm²: 10 cm = 6 cm - prisman leveys. koska leveys on yhtä suuri kuin korkeus, laske äänenvoimakkuus:
  V = l * b * h
  V = 10 cm * 6 cm * 6 cm = 360 cm³Vastaus: 360 cm³ prisman tilavuus
 • Esimerkki 2: löytää muodon tilavuus, jos pinta-ala on 28 cm2, muodon pituus on 7 cm Lisäedellytys: neljä sivua ovat yhtä suuret ja toisiinsa liitetyt toisiinsa leveydeltään. l = s: b
  l = 28 cm2: 7 cm = 4 cm - leveys Jokaisella sivulla on suorakulmio, jonka pituus on 7 cm ja leveys 4 cm, jos neljää tällaista suorakulmioa on liitetty toisiinsa leveydeltään, saadaan rinnakkaispipo. Sen pituus ja leveys ovat 7 cm, korkeus 4 cm V = 7 cm * 7 cm * 4 cm = 196 cm³Vastaus: Parallelepiped volume = 196 cm³.
 • Kuinka tilata huoneen tilavuus

  Äänenvoimakkuus on geometrinen termi, jonka avulla voidaan mitata asuin- ja ei-asuinkiinteistöjen kvantitatiivisia ominaisuuksia.

  Määritä huoneen tilavuus, sillä on tietoa sen lineaarisista mitoista ja muotoominaisuuksista. Tilavuus liittyy hyvin läheisesti kapasiteetin ominaisuuksiin. Varmasti jokainen tuntee termit, kuten aluksen sisäisen tilavuuden tai minkä tahansa kontin.

  Tilavuuden mittayksikkö on luokiteltu maailmanlaajuisten standardien mukaan. On erityinen mittausjärjestelmä - SI, jonka mukaan kuutiometriä, litraa tai senttimetriä on tilavuusyksikkö.

  Kaikissa huoneissa, olipa se olohuone tai tuotantohuone, on omat tilavuusominaisuudet. Jos harkitsemme minkäänlaista tilaa geometrian näkökulmasta, huone on verrattavissa parallelepipediin. Tämä on kuusisivukuva, kun kyseessä on huone, jonka päällä se on - seinät, lattia ja katto. Huoneen molemmat sivut ovat suorakulmioita. Kuten geometrista tiedetään, on kaava suorakaiteen muotoisen suuntaissärmiön tilavuuden löytämiseksi. Tämän luvun volyymi lasketaan kertomalla kolmipistepaperin kolme päämitat - pintojen pituus, leveys ja korkeus. Voit myös laskea huoneen tilavuuden yksinkertaisemmalla kaavalla - lattia-ala kerrotaan huoneen korkeudella.

  Miten selvittää huoneen tilavuus

  Joten, kuinka laske tietyn huoneen tilavuus? Ensin mitataan seinän pituus, pisin huoneesta. Sitten määritämme huoneen lyhin seinän pituuden. Kaikki nämä mittaukset suoritetaan lattiatasolla riviä pitkin alustapohjia. Mitattaessa nauhan on oltava tasainen. Käännöksen mitta oli katon korkeus. Tätä varten sinun on pidettävä mittanauha lattiasta kattoon yhden huoneen kulmissa.

  Kaikki mittaukset on tallennettava tarkkuudella kymmenesosaa. Sen jälkeen voit siirtyä suoraan huoneen äänenvoimakkuuden laskemiseen. Ota suurimman seinän pituus, kerro se pienimmän seinän pituudella ja moninkertaista tulos huoneen korkeudella. Tuloksena saadaan tarvittavat luvut - huoneen tilavuus.

  Laske huoneen tilavuus on tarpeen erilaisissa tilanteissa. Joten huoneen tilavuus, jota sinun tarvitsee tietää asennettaessa leikkauslämpöpatteria. Niiden osuuksien määrä riippuu suoraan huoneen tilavuudesta. Jos ilmastointilaite on asennettu, sinun on myös tiedettävä huoneen tilavuus, koska erillinen ilmastointilaite on tarkoitettu vain tiettyyn huonetilaan.

  Tilojen tilavuus monimutkainen muoto

  Jos huoneessa on epäsäännöllinen muoto, on välttämätöntä jatkaa rinnakkaisreikäisestä kuvasta. Tällöin huoneesta tulee suuri ja pieni volumetrinen runko. Joten, äänenvoimakkuus on mitattava erikseen suuressa suuntaissärmiössä ja sitten pienessä. Tämän jälkeen molemmat tilavuudet lisätään yhteen. Silloin tapahtuu, että huoneen rakenne on täysin epätyypillinen, puoliympyrän muodoissa voi olla kaaria ja niittyjä. Tällöin määrät on laskettava käyttäen eri kaavaa - sylinterin tilavuutta. Sylinterin tilavuus lasketaan aina yhdellä kaavalla - sen alustan pinta-ala kerrotaan lieriömäisen rungon korkeudella. Huoneen puoliympyrän rakenteet voidaan esittää osana sylinteriä, jonka perusteella lasketaan sylinterin kokonaistilavuuden laskenta ja sitten ylimääräinen osa johdetaan pois niistä puoliympyrän muotoisen niskan mittojen mukaisesti.

  Miten löytää huoneen tilavuus

  Rakennustöiden ja korjaustöiden tuottamiseen tarvitaan usein tiloja. Useimmissa tapauksissa tämä on tarpeen selvittää tarvittavien materiaalien määrä korjauksia varten sekä valita tehokas lämmitys- tai ilmastointijärjestelmä. Tilaa kuvaavat kvantitatiiviset ominaisuudet edellyttävät yleensä mittauksia ja yksinkertaisia ​​laskelmia.

  1. Yksinkertaisin tapaus on silloin, kun on tarpeen määrittää säännöllisen suorakaiteen tai neliön muotoisen huoneen tilavuus. Mittanauha mittaa metrin pituuden ja leveyden sekä huoneen korkeuden. Helpoin tapa mitata lattialla pohjapaneeleilla. Kerro monista pituuden, leveyden ja korkeuden osoittimet ja saat halutun äänenvoimakkuuden.

  2. Jos huoneessa on epäsäännöllinen tai monimutkainen muoto, tehtävä muuttuu hieman monimutkaisemmaksi. Jaa huoneen alue useisiin yksinkertaisiin lukuihin ja laske kunkin niiden pinta-ala mittausten tekemisen jälkeen. Lisää saadut arvot summalla alue. Laske summa huoneen korkeuden mukaan. Mittaukset olisi suoritettava samoissa yksiköissä, esimerkiksi metreinä.

  3. Rakennustyön yhteydessä koko rakenteen tilavuuden määritys määräytyy standardien mukaan. Rakennuksen pohjakerroksen ns. Rakennustilavuus ullakolla voidaan laskea kertomalla horisontaalisen alueen alue ulkoisen ääriviivan mukaan alemmalla kerroksella. Mittaa rakennuksen kokonaiskorkeus puhtaan lattian tasolta ullakkeen eristeelle. Sekoita molemmat.

  4. Jos lattiat ovat erikokoisia, määritä rakennuksen tilojen kokonaismäärä lisäämällä kaikkien osien tilavuudet. Tilavuus määräytyy samalla tavalla, jos tiloissa on erilaiset ääriviivat ja mallit.

  5. Laske erillisesti rakennusten verandojen, laattojen ikkunoiden, olohuoneen ja muiden apuelementtien tilavuudet. Sisällytä nämä tiedot kaikkien rakennustilojen kokonaismäärään. Näin voit helposti löytää huoneen tai rakennuksen tilavuuden, laskelmat ovat melko yksinkertaisia, yritä olla varovainen.

  Huoneen tilavuuden kaava

  Kuinka tilata huoneen tilavuus

  Tilavuus on alueen kvantitatiivinen ominaisuus. Huoneen tilavuus määräytyy sen muodon ja lineaaristen mittojen mukaan. Kapasiteetin käsite on tiukasti kudottu volyymikäsitteen eli aluksen sisätilan tilavuuden, pakkauslaatikon jne. Kanssa. Käytetyt yksiköt ovat SI: n ja sen johdannaisten mittausjärjestelmässä - kuutiometriä m³, kuutiosenttimetriä litraa kohti. Sinun on mitattava huoneen äänenvoimakkuutta, jota tarvitset mittanauha, paperiarkki, laskin, kynä. 1 Jokainen huone, esimerkiksi huone, on geometrisesta näkökulmasta suorakulmainen suuntaissärmiö.

  Lonkkapipo on suuri kuvio, jossa on 6 kasvot. ja mikä tahansa niistä on suorakulmio. Kaavake suorakulmaisen suuntaissärmiön tilavuuden löytämiseksi: V = abc. Suorakulmaisen suuntaissärmiön määrä on yhtä suuri kuin sen 3 ulottuvuudesta. Tämän kaavan lisäksi voi olla mahdollista mitata huoneen määrä kertomalla lattiapinta korkeudella.

  2 Aloita siis huoneen tilavuuden laskeminen. Määritä yhden seinän pituus, määritä myöhemmin toisen seinän pituus. Mittaa lattialle tasolevyn tasolla. Pidä nauha suorana.

  Tässä vaiheessa määritä huoneen korkeus, tehdä tämä, siirry yhdelle sen kulmista ja mittaa tarkasti kulman korkeus lattiasta kattoon. Kirjoita hankitut tiedot paperille, jotta et unohda.

  Kuinka laskea tilavuus m3 betonilaskimessa

  Tällä hetkellä jatka laskutoimituksiin: moninkertaista pituus pitkä seinän pituus lyhyt seinä, kerro hankittu tuote korkeus ja saat tarvittavan tuloksen.

  Tilojen tilavuudet lasketaan eri tapauksissa: 1) ilmastointilaitteen hankinnan yhteydessä, koska ilmastointilaitteet on suunniteltu tietylle määrälle huonetta; 2) patterien asentaminen huoneisiin, sillä jäähdyttimen osuuksien määrä riippuu huoneen tilavuudesta. 3 Jos huoneessa on epäsäännöllinen muoto, toisin sanoen se koostuu näennäisesti valtavasta suuntaissärmiöstä ja pienestä. Tässä tapauksessa on tarpeen mitata kunkin erikseen erikseen ja lisätä myöhemmin. Jos huoneessasi on alkovi. sen määrä on laskettava kaavalla sylinterin tilavuudesta. Jokaisen sylinterin määrä on yhtä kuin alustan alueen tuote korkeudella: V =? r2 h missä - tämä luku "pi" on sama kuin 3.14, r2 on sylinterin säteen neliö, h on korkeus.

  Kuvittele alkovi osana sylinteriä, laske näennäisesti koko sylinteri, näe myöhemmin, mitä osaa tästä sylinteristä alkosi on, poista ylimääräinen osa kokonaistilavuudesta.

  Kuinka laskea huoneen pinta-ala?

  Jos huone, jossa on neljä seinää ja jossa on tavallinen geometrinen muoto, jossa on suorat kulmat, sinun on mitattava kaksi seinää ja kerrottava tuloksena olevat kaksi kuviota toisistaan, saamme huoneen alueen ja tilavuus kerrotaan lopputuloksesta korkeudella. mutta tämä on vain oikeilla geometrisilla muodoilla.

  On vaikeampaa löytää alue ja koko, kun huoneen muoto on esimerkiksi väärä koko.

  Sitten sinun on sovitettava kaikki geometrian tuntemus, eli jakaa huone useita säännöllisiä lukuja, ja näiden kaavojen mukaisesti löytää niiden alue ja sitten laittaa kaikki tulokset yhteen, niin saat koko alueen. Korkeuden löytämiseksi on kerrottu kokonaispinta-alan tuloksesta korkeus.

  Tilanne on vielä pahempi kuin epätyypillisissä huoneissa, joissa on epäsäännölliset seinien ja katon kulmat. Sitten sinun on siirrettävä kaikki huoneen mitat paperille, jakaa se säännöllisiin muotoihin ja jokaisen muodon perusteella, etsiä sen alue ja tilavuus ja tiivistää tulokset.

  Huoneen pinta-ala ei sisällä ikkunoiden ja muiden lattian korkeampia esineitä, mutta ne sisältyvät huoneen tilavuuden laskentaan.

  Kuinka laskea huoneen pinta-ala?

  Tilan epäsäännöllisen tilan mittaamisen yhteydessä on suositeltavaa jakaa se suorakulmioksi tarkemman alueen laskemista varten. Laskettaessa kunkin tällaisen alueen pinta-alaa voit selvittää huoneen kokonaispinta-alan yksinkertaisesti yhteenvetämällä kaikki saadut tulokset.

  Jos huoneen jakaminen suorakulmaisille alueille ei ole mahdollista, voit yrittää tällaisia ​​muotoja kolmion tai ympyrän sektorin avulla. Kolmion pinta-ala lasketaan Geronan kaavan mukaan: S = v **).

  P - kolmion kolmiosa, joka voidaan laskea seuraavasti: p = / 2

  Talon tiilien laskeminen: laskin verkossa ja laskentatoimien tarkistaminen manuaalisesti

  Rakennustöiden ja korjaustöiden tuottamiseen tarvitaan usein tiloja. Useimmissa tapauksissa tämä on tarpeen selvittää tarvittavien materiaalien määrä korjauksia varten sekä valita tehokas lämmitys- tai ilmastointijärjestelmä.

  Tilaa kuvaavat kvantitatiiviset ominaisuudet edellyttävät yleensä mittauksia ja yksinkertaisia ​​laskelmia.

  1. Yksinkertaisin tapaus on silloin, kun on tarpeen määrittää säännöllisen suorakaiteen tai neliön muotoisen huoneen tilavuus. Mittanauha mittaa metrin pituuden ja leveyden sekä huoneen korkeuden. Helpoin tapa mitata lattialla pohjapaneeleilla. Kerro monista pituuden, leveyden ja korkeuden osoittimet ja saat halutun äänenvoimakkuuden.

  2. Jos huoneessa on epäsäännöllinen tai monimutkainen muoto, tehtävä muuttuu hieman monimutkaisemmaksi. Jaa huoneen alue useisiin yksinkertaisiin muotoihin (suorakulmiot, neliöt, puoliympyrät ja niin edelleen) ja laske niiden kaikkien pinta-ala mittausten jälkeen. Lisää saadut arvot summalla alue. Laske summa huoneen korkeuden mukaan. Mittaukset olisi suoritettava samoissa yksiköissä, esimerkiksi metreinä.

  3. Rakennustyön yhteydessä koko rakenteen tilavuuden määritys määräytyy standardien mukaan. Rakennuksen pohjakerroksen ns. Rakennustilavuus ullakolla voidaan laskea kertomalla horisontaalisen alueen alue ulkoisen ääriviivan mukaan alemmalla kerroksella. Mittaa rakennuksen kokonaiskorkeus puhtaan lattian tasolta ullakkeen eristeelle. Sekoita molemmat.

  4. Jos lattiat ovat erikokoisia, määritä rakennuksen tilojen kokonaismäärä lisäämällä kaikkien osien tilavuudet. Tilavuus määräytyy samalla tavalla, jos tiloissa on erilaiset ääriviivat ja mallit.

  5. Laske erillisesti rakennusten verandojen, laattojen ikkunoiden, eteisten ja muiden apuelementtien määrät (lukuun ottamatta katettuja ja avoimia parvekkeita). Sisällytä nämä tiedot kaikkien rakennustilojen kokonaismäärään. Näin voit helposti löytää huoneen tai rakennuksen tilavuuden, laskelmat ovat melko yksinkertaisia, yritä olla varovainen.

  2.4 Julkisten rakennusten kapasiteetin laskeminen ja niiden maakoko

  Julkiset rakennukset sijaitsevat laitoksissa ja julkisissa palveluissa.

  Palvelujen erikoistumisen ja tyyppien mukaan julkiset laitokset ja yritykset jakautuvat esiopetukseen (lastentarha- ja lastentarhoja), kouluun, terveydenhuoltoon, kulttuuriin ja koulutukseen, kotitalouskäyttöön, kauppaan ja jakeluun, julkiseen ruokailuun, hallintoon ja muihin.

  Huoneen tilavuuden laskeminen.

  Julkisten instituutioiden kokoonpano kustakin ratkaisusta alun perin laaditaan piirustussuunnitelmaluonnoksessa, jossa esitellään koko piirin asutusjärjestelmä sekä asuinjärjestöjen ja palveluyritysten sijoittaminen. Nämä kehityssuuntaukset otetaan huomioon määritettäessä julkisten rakennusten koostumusta tietyllä asutuilla alueilla. Tässä otetaan huomioon olemassa olevien rakennusten mahdollinen hyödyntäminen edelleen.

  Laitosten ja palveluyritysten kapasiteetin tai tuotantokapasiteetin laskenta tehdään suunnitteluperusteiden (SNiP) mukaisesti.

  Julkisten laitosten näkökulmien laskenta

  Standardit 1000 asukasta kohden

  Arvioitu luku 186 asukasta kohti

  maa-alue, ha

  maa-alue, ha

  Julkisten laitosten laskettujen tietojen mukaan he valitsevat julkisissa rakennuksissa vakiohankkeita tietylle asutulle paikalle. Samalla on suositeltavaa antaa etusija sellaisille vakiohankkeille, joissa suunnitellaan useiden julkisten laitosten rakentamista yhteen rakennukseen. Tämä vähentää rakennus- ja käyttökustannuksia rakennuksen yksikkötilavuutta kohden, sen ulkonäkö muuttuu mielenkiintoisemmaksi, rikastuttaa julkisen keskustan arkkitehtuuria, jossa rakennus sijaitsee.

  2.5 Rakennusten ja rakenteiden luettelo

  Julkiset rakennukset sijaitsevat laitoksissa ja julkisissa palveluissa. Julkisten laitosten ja yritysten erikoistuminen ja palvelutyyppi jaetaan seuraavasti:

  · Esikoulu (lastentarhat ja lastentarhat);

  · Hallinnollinen ja muu.

  Alueellisella palvelulla ne voidaan jakaa seuraaviin ryhmiin:

  1) useiden asuttujen alueiden asukkaita;

  2) palvelut yhden asutun alueen asukkaille;

  3) palveluntarjoajat tietyistä sovintoratkaisun osista.

  Ensimmäiseen ryhmään kuuluvat piirin keskustoissa sijaitsevat laitokset, jotka palvelevat piirin koko väestöä (kansankomissaarien piirin neuvosto, kulttuuritalo, yhteyshenkilötoimisto, tavaratalo jne.) Sekä laitokset, jotka palvelevat väestöryhmää ja sijaitsevat suurimmassa osassa, esimerkiksi (maanviljelijöiden maaseututoimikunta, valtion maatilan toimisto, kolkakt hallitus, lukio, sairaala jne.). Toinen ryhmä koostuu laitoksista, jotka palvelevat kaikkia yhtä asutun alueen asukkaita. Kolmannessa ryhmässä ovat laitokset, jotka palvelevat tiettyjen suuren asutun alueen osia ja ovat edustettuina useissa eri paikoissa sijaitsevissa rakennuksissa (päiväkodeissa, lastentarhoissa, kouluissa, ruokakaupoissa jne.).

  Tällaista palvelulaitosten järjestelmää kutsuttiin "askeljärjestelmälle". Se takaa, että palveluvirastot lähestyvät asukkaita. Näin ollen ensimmäiseen ryhmään kuuluu satunnaisesti käytettävät laitokset, toinen - määräaikaistarkoituksessa ja kolmas - päivittäinen ylläpito.

  Julkisten instituutioiden kokoonpano kustakin ratkaisusta alun perin laaditaan piirustussuunnitelmaluonnoksessa, jossa esitellään koko piirin asutusjärjestelmä sekä asuinjärjestöjen ja palveluyritysten sijoittaminen. Nämä kehityssuuntaukset otetaan huomioon määritettäessä julkisten rakennusten koostumusta tietyllä asutuilla alueilla. Tämä ottaa huomioon olemassa olevien julkisten rakennusten mahdollisuuden hyödyntää edelleen.

  Laitosten ja palveluyritysten kapasiteetin tai tuotantokapasiteetin laskenta tehdään laskettujen normien mukaan.

  Julkisten laitosten laskettujen tietojen mukaan he valitsevat julkisissa rakennuksissa vakiohankkeita tietylle asutulle paikalle. Samalla on suositeltavaa antaa etusija sellaisille vakiohankkeille, joissa suunnitellaan useiden julkisten laitosten rakentamista yhteen rakennukseen. Tämä vähentää rakennus- ja käyttökustannuksia rakennuksen yksikkötilavuutta kohden, sen ulkonäkö muuttuu mielenkiintoisemmaksi, rikastuttaa julkisen keskustan arkkitehtuuria, jossa rakennus sijaitsee.

  Kuinka laskea sylinterin tilavuus

  Tällä sivulla laskin auttaa laskemaan sylinterin tilavuus verkossa. Lasketaan pohjan korkeus, säde tai alue. Laskelmat tehdään millimetreinä, senttimetreinä, metreinä. Tulos näytetään kuutiometreinä, litroina ja kuutiometreinä.

  Sylinteri on geometrinen runko, jota ympäröi sylinterimäinen pinta ja kaksi rinnakkaista tasoa, jotka leikkaavat sen.

  Korkeuden ja säteen mukaan

  Sylinterin tilavuus korkeus ja säde:

  V = π · r² · h

  Pohja-alueen ja korkeuden kautta

  Kaavan sylinterin tilavuuden korkeus ja alustan pinta-ala:

  Sylinterin voimakkuuden laskin

  Online-laskimen avulla lasketaan sylinterin tilavuus, joten voit nopeasti ja tarkasti laskea sylinterin tilavuuden. Sylinterin tilavuuden laskemiseksi valitse ensin kaava, jolla aiot laskea. Sylinterin määrä (riippuen lähdetiedoista) voidaan laskea kahdella tavalla: 1. pohjan korkeuden ja säteen kautta; 2. pohjan korkeuden ja alueen kautta. Syötä sitten alustavien tietojen arvot laskentaan (sylinterin korkeuden arvo, sylinterin pohjan säteen tai sylinterin pohjan alueen arvon arvo) ja klikkaa "Laske". Voit myös määrittää tuloksen tarkkuuden, eli desimaalien määrän Lasketun sylinterin tilavuus on pyöristetty.

  Sylinteri on geometrinen runko, jota rajoittavat kaksi yhdensuuntaista pintaa, jotka leikkaavat lieriömäisen pinnan. Lieriömäistä pintaa kutsutaan sylinterin sivupinnaksi. Kaksi rinnakkaista pintaa kutsutaan sylinteriperusteiksi.

  Sylinterin tilavuus voidaan laskea kahdella kaavalla:

  1. sylinterin korkeuden ja pohjan säteen kautta;
  2. sylinterin ja perusosan korkeuden kautta.

  Kuinka laskea rahdin määrä?

  Merenkulun kustannukset ovat tärkeä asia, joka kiinnostaa monia asiakkaitamme. Useimmat kuljetusyritykset muodostavat hinnankorotuksen, kun otetaan huomioon kuormituksen määrä kuutiometreinä eli toisin sanoen sen paikkakunnan määrä, jonka pakkaamaton lasti tulee ilma-aluksen, merikontit, rahtikoneen tai rautatievaunun kuljetusosastossa.

  Minkä toimituksen haluat valita - ilmaa, junaa tai autoa?

  Jos haluat navigoida toimituksen hinnoissa ja valita optimaalisen liikennetyypin ja tilata tuotteita Kiinasta, sinun on tiedettävä, m 3: n rahdin kokonaismäärä, jonka haluat vastaanottaa. Sivustollamme voit laskea laskimen tilavuuden, mutta halutun tuloksen nopeasti saavuttamiseksi sinun on käytettävä seuraavia tietoja:

  • pakkaustyyppi (laatikko tai sylinteri);
  • Peruspakkausparametrit ovat pituus, leveys ja korkeus (laatikoille) tai korkeus ja halkaisija (sylintereille);
  • pakkausten lukumäärä palasina.

  Mittaamalla peruspakkausparametrit viivoittajalta voit laskea laatikon tai sylinterin tilavuuden ja laskea sitten koko lähetyksen tilavuus kuutiometreinä. Nämä luvut auttavat vertailemaan tiettyjen kuljetusten hintoja ja valitsemaan sopivan vaihtoehdon.

  Miksi tarvitsen äänenvoimakkuuden laskimen?

  Yksi modernin liikemiehen tärkeimmistä ominaisuuksista on kyky tehdä nopeasti tärkeitä päätöksiä ja reagoida ajoissa markkinoiden kehityksen muutoksiin. Tilavuuden laskentamme säästää aikaa laskelmissa ja saada oikeat numerot muutamassa minuutissa.

  Tilavuuslaskin on kätevä ja helppokäyttöinen: anna tarvittavat numerot asianmukaisiin kenttiin laskutoimituksia varten ja valitse sitten "Laske" -painike. Tilavuuslaskuri m 3: ssä antaa lopullisen tuloksen riippumatta siitä yksiköstä, johon olet syöttänyt tara-parametrit - senttimetreinä tai metreinä. Järjestelmä kääntää tiedot automaattisesti haluamaasi muotoon ja antaa lopullisen tuloksen kuutiometreinä.

  Kontin tilavuuden ja lastin kokonaistilavuuden tuntemisella voit valita sopivan kuljetustyypin ja sijoittaa tavarat mahdollisimman kompaktiin ilman tyhjää tilaa maksamatta. Käytä online-pakkausmäärän laskin nopeasti laskea laatikon tai putkien määrä sekä koko erä. Toinen laskin auttaa sinua tiedostamaan eri kuljetusmuotojen kuljetuskustannukset Kiinasta ottaen huomioon sen määrän m 3: ssä.

  Kuinka laskea laatikon tilavuus?

  Laatikon tilavuuden laskemiseksi on tarpeen mitata sen pituus, korkeus ja leveys. Jos sinulla on käytettävissä näytepakkaus tuotteillesi, käytä viivainta mittauksiin. Tietoa laatikon parametreista saa myös toimittajalta. Voit laskea laatikon tilavuuden kuutiometreinä kahdella tavalla: käyttämällä online-tilavuusmittaria m 3: ssä tai käyttämällä omaa kaavaa. Harkitse molemmat vaihtoehdot.

  • Jotta äänenvoimakkuuden laskin voi laskea laatikon tilavuuden oikein, valitse Kotelon äänenvoimakkuus -vaihtoehto. Mittaa laatikko keskittyen laskimen vieressä olevaan kuvaan (tai kopioi tiedot sen parametreista myyjän verkkosivustolta) ja anna numerot volyymilaskuriin. Voit myös määrittää laatikoiden määrän ja toimituskustannukset kuutiometriä kohden. Napsauta "Laske" -painiketta - alla olevassa levyssä näet lopullisen tuloksen: laatikon määrä m 3: ssä. Jos olet antanut laskutustiedot laatikoiden määrästä ja toimituksen hinnasta, niin kilvessä näkyy myös koko rahdin määrä ja arvioitu toimitusmäärä.
  • Laske itsenäisesti pakkausten määrä kaavalla, joka on oppinut matematiikan luokassa koulussa: V = a * b * h. Tässä V on tilavuus, a on pituus, b on leveys ja h on korkeus (huomio: kaikki mittausten aikana saadut tiedot on muunnettava senttimetreistä metriin). Kerro vain nämä numerot ja saat halutun tilavuuden laatikosta kuutiometreinä.

  Kuinka laskea sylinterin (putken) tilavuus?

  Sinun tavarasi pakataan lieriömäiseen astiaan, ja haluat tietää lastin määrän? Laskin pystyy helposti selviytymään tästä tehtävästä. Laskelmissa tarvitaan parametrejä, kuten säiliön korkeus ja sen halkaisija. Käytä viivainta mitatakseen, kuten laatikon tapauksessa, tai tarkista pakkaus toimittajan kanssa. Sitten laskentamme lasketaan tilavuus:

  • säiliön tyyppi (sylinteri / putki);
  • kirjoita pakkausparametrit sopivissa viivoissa;
  • määritä putkien määrä (jos tiedät sen);
  • Napsauta Laske-painiketta.

  Tehtävä: laskin laski kuormituksen määrän toisessa! Tuloslevy näyttää sekä yksittäisen putken tilavuuden kuutiometreinä että lastin kokonaismääränä (jos pakettien lukumäärä on ilmoitettu).

  Käytä kaavaa V = π * r 2 * h itsearvioinneissa ja kouluissa olevan tiedon yhdistämisessä. Kuten muistamme, V tarkoittaa tilavuutta, π on numero "pi", joka on sama kuin 3.14, r 2 on putken säde, ja h on sen korkeus. Kerro kaikki numerot, saat lieriömäisen säiliön tilavuuden. Älä unohda: mittaamaan putken säde ja sen korkeus, muunna sentimetrit metriin - ja saat sitten oikean tuloksen m 3: ssä.

  Kuinka laskea rahtimäärät eri säiliöissä?

  No, kun koko kuorman koko on sama - online-tilavuuslaskin ratkaisee tällaiset ongelmat muutamassa sekunnissa. Ja kuinka laskea rahdin määrä, jos se on pakattu eri muotoisiin astioihin - suuret ja pienet laatikot ja sylinterit?

  Täällä ei ole mitään vaikeaa, tärkeintä on tietää tarkat parametrit kunkin säiliön tyypistä ja sen määrästä. Tilavuuslaskimemme m 3: ssä auttaa sinua nopeasti laskemaan saman muotoisen ja koon omaavien tavaroiden pakkaamattoman tavaran määrän, jonka jälkeen sinun on vain laskettava kaikki numerot ja saat rahdin kokonaistilavuus.

  Kuinka laskea toimituskulut?

  Kun tiedät lastin kokonaismäärän kuutiometreinä, voit helposti selata kustannuksia, jotka aiheutuvat Kiinan merenkulusta erilaisilla kuljetusmuodoilla. Voit tehdä tämän käyttämällä tilastolaskimesi laskutoimitusten tuloksia. Laskeessa olevaan erityiseen muotoon syötä numerot "Volume" -kenttään. Valitse toimitusvaihtoehto (meritse, ilmalla, maanteitse jne.), Anna lähtö- ja määränpäät ja täytä muut kentät ja klikkaa "Laske" -painiketta. Järjestelmä laskee automaattisesti tavaroiden toimitusmaksut valitulle toimitusvaihtoehdolle.

  Kuinka laskea tilavuus m3: ksi?

  Kuinka laskea kuutiometriä volumetrinen runko? Kuutemittari tarkoittaa fysikaalisten määrien mittayksiköitä.

  Eri maiden tutkijat työskentelivät monien vuosien ajan yhtenäisen järjestelmän luomiseksi. Esimerkiksi eri mailla oli omat yksiköt etäisyyden mittaamiseen: mailia, jalkoja, kouruja, kilometrejä. Yhdessä kansainvälisessä järjestelmässä etäisyys mitataan metreinä. Massaa arvioidaan kilogrammoina painojen, punojen ja niin edelleen sijasta.

  Kuutio mittari on johdettu, se pätee muille yksiköille.

  Kuumametri (m 3) on arvo, joka on yhtä kuin kuution tilavuus, jonka reunapituus on 1 metri. Kuutimittarit mittaavat ne fyysiset kappaleet, joille on ominaista 3 mittausparametria:

  Rungon tilavuuden määrittämiseksi sinun täytyy kertoa kaikki kolme parametria. Kuukausimittareiden (m 3) lisäksi muita yksiköitä käytetään pienempien tai suurempien esineiden laskemiseen: kuutiosymmetrit (mm 3), kuutiosenttimetrit (cm 3), kuutiomodimetrit (dm 3), kuutiometriä (km 3) litraa. Harkitse esimerkkejä eri kokoonpanojen kappaleiden tilavuuden laskemisesta.

  Esimerkki 1. Etsi laatikko, jonka pituus on 2 m, leveys 4 m ja korkeus 3 m. Tilavuus on: 2 mx 4 mx 3 m = 24 m 3

  Esimerkki 2. Etsi sylinterin tilavuus, jonka pohjan halkaisija on 2 m ja korkeus 4 m. Laskemme ympyrän alueen, se on yhtä kuin ρR. S = 3,14 x (1 m) 2 = 3,14 m 2. Etsi tilavuus: 3,14 m 2 x 3m = 9,42 m 3.

  Esimerkki 3. Etsi pallo, jonka halkaisija on 3 m. Laskettaessa pallon kuutiometriä, muistelemme kaavaa.

  V = 4 / 3πR 3. Korvaa määritetty arvo ja etsi tilavuus: 4/3 x 3,14 x (1,5 m) 3 = 14,13 m 3.

  Kuution mittari ottelut

  Esimerkki 4. Miten kuutiometriä lasketaan kartiolla, jonka säde on 4 m ja korkeus 5 m? Karan tilavuus löytyy kaavasta V = 1 / 3πR 2 H = 1/3 x 3,14 x (4 m) 2 x 5 = 83,7 m 3.

  Jos haluat löytää kuutioiden lukumäärän epäsäännöllisen muodon runkoon, sinun on jaettava se osiin, joiden muoto on oikea. Etsi niiden määrä ja tiivistä tulokset. Harkitse esine, kuten torni, jossa on kartiomainen katto.

  Ensin löydetään työtilan huoneen tilavuus, jonka sylinterimäinen muoto on, ja sitten kartiomainen katto käyttäen edellä esitettyjä kaavoja. Saadut tulokset lisäävät.

  Kuinka laskea materiaalin määrä?

  Särmäyskortin koon selvittämiseksi pitäisi mitata sen kolme ulottuvuutta: pituus, leveys ja paksuus tai korkeus. Kerromme saadut arvot ja saamme yhden kortin kuutioarvon. Sitten tämä tilavuus kerrotaan pakkauksessa olevien levyjen määrällä.

  Laske kuitumattujen levyjen kuutio olisi erilainen. Paksummat levyt ovat useimmiten paksuja 25-50 mm. Sen parametrejä on vaikea määrittää, koska se ei ole täysin tasainen.

  Kuutiokapasiteettia voidaan laskea kolmella tavalla:

  Valitsemalla yhden laskentatavan, sinun on noudatettava seuraavia ehtoja:

  • pakkauksen etupäädyt on kohdistettava;
  • paketin leveys ei saisi poiketa asetetusta pituudesta;
  • levyjen päällekkäisyydet eivät ole sallittuja;
  • Lautasia ei saa siirtää pakkauksen sisällä eikä ulos yli 100 mm: n levyisillä levyillä.

  Kohdistettujen päiden puolelta mitataan paketin h korkeus1. Etsi todellinen korkeus h. Se on yhtä kuin h1 - ab, missä a on levyjen välisten lankojen määrä, b on yhden pinnan paksuus.

  Pakkauksen leveys mitataan keskiviivalla, joka jakaa korkeuden puoleen. Sallittu mittausvirhe on ± 10 mm.

  Menetelmä 2 puhuu itsestään. Jokainen levy mitataan, kaikki tilavuudet lasketaan ja taitetaan sitten.

  Menetelmää 3 käytetään suurissa puulajeissa. Sen kuutio- kapasiteetti lasketaan koko erän keskimääräisille indikaattoreille.

  Puutavaraa olevan kuidun kapasiteetin laskemisen tarkkuus riippuu puusta, sen tyypistä ja käsittelyasteesta. Usein käy ilmi, että leikkaukset löytyvät näiden levyjen joukosta.

  Moodit muuntamaan kuutiometriä muille kuutiomalleille

  Tilavuuden laskemista varten sinun on noudatettava samoja mittayksiköitä. Jos tiedot ovat muiden yksiköiden edustamia, ja lopullinen tulos on saavutettava kuutioina, niin riittää, että tulos muunnetaan oikein.

  Jos V mitataan mm 3, cm 3, dm 3, l, niin m 3: ssä käännetään vastaavasti:

  • 1 m 3 = 1 mm 3 x x 0, 000000001 = 1 mm 3 x 10 -9;
  • 1 m 3 = 1 cm 3 x 0, 000001 = 1 cm 3 x 10 -6;
  • 1 m 3 = 1 dm 3 x 0,001 = 1 dm 3 x 10 -3. Sama käännös käytetään litroissa, koska 1 l sisältää 1 dm 3.

  Jotta löydettäisiin aineen kuutiot, tietäen sen massan, sinun on löydettävä tiheys pöydältä tai määritettävä se manuaalisesti. Määrätyn massan M (kg) jakaminen tiheysindikaattorin P (kg / m 3) avulla saadaan V-materiaalista (m 3).

  Ei ole vaikeaa laskea kuutiometriä henkilöä kohtaan, jolla ei ole matemaattisia suuntauksia, vaikka kussakin tapauksessa tarvitaan eri lähestymistapaa.

  Tieto määrittää tarvittava määrä asiantuntijoita ja tavallisia ihmisiä jokapäiväisessä elämässä.

  Arvostele tämä artikkeli: (1 ääntä, keskimäärin: 4.00 / 5)

  Tilavuuslaskuri m3: ksi

  Laskimollesi voidaan laskea rahtimäärät m3: ssä. Miksi ja kuka sitä tarvitsee? Olet esimerkiksi rahdinantaja, joka haluaa ymmärtää rahtimarkkinoiden hintoja ja haluaa ensin laskea nopeasti lastin määrän m3. Laskennassa voit käyttää laskinta. Ilmoitetaan sivun koon ja yhden laatikon korkeus, ilmoittaen sitten laatikoiden lukumäärän, jolloin saamme niiden tilavuuden. Tässä laskimessa näet, kuinka koko rahdin määrä ja vain yksi laatikko. Kun olet selvittänyt lastesi määrän, voit helposti ymmärtää, millaista tarvitsemasi kuljetus tarvitsee. Loppujen lopuksi, jos lastesi määrä on 10 m3, niin ei ole tarpeen tilata kuorma-autoa ja ylilataa "tyhjyydestä". Sinut riittää ja gazelleja.

  Miten lasketaan laatikon tilavuus kuutiometreinä

  Laatikon tilavuus on erittäin helppo laskea. Tällä sivulla on laskin, jonka avulla voit helposti laskea yhden laatikon tai koko kuorman tilavuuden. Ehkä olet kiinnostunut siitä, mitä kaava on laskelma. Matematiikan näkökulmasta säännöllinen pahvilaatikko, jossa on kuorma, on suorakaiteen muotoinen parallelepiped ja jos laatikko on kaikilla sivuilla yhtä suuri, niin tämä on kuutio. Näin ollen niiden tilavuus lasketaan käyttäen yksinkertaista geometrista kaavaa: sivun A * sivun B * korkeus. On tärkeää huomata tärkeä seikka: jos arvoa käytetään laskelmissa, esimerkiksi mittarissa, niin tulos on kuutiometreinä. Laskimemme käyttää mittareita äänenvoimakkuuden laskemiseen. Jos jokin laatikon sivuista, esimerkiksi 60 cm, sitten laskimessa sinun on annettava desimaali muodossa: 0.6.

  Laatikon tilavuuden laskin kuormalla m3

  Olemme jo selvittäneet kuinka tilavuus lasketaan m3: ksi. Jotta tätä arvoa ei otettaisi käsin, tämä äänenvoimakkuuden laskin luotiin. Miksi käyttää tätä laskinta? On kätevää, ei tarvitse viettää aikaa laskea koko lastin tilavuus kuutiometreinä (m3). Laskimesi yksinkertaisella käyttöliittymällä voit heti selvittää lastin määrän. Syötä vain laatikon sivut, laatikon korkeus (kolmas puoli) ja laatikoiden lukumäärä, jos on enemmän kuin yksi. Ja tämä on kaikki, saamme tuloksen arvoina m3-muodossa (kuutiometreinä).

  Miksi on parempi käyttää laskinta manuaalisten laskelmien sijaan? Virheen todennäköisyys tässä tapauksessa on suljettu pois, ja sinun on myös käytettävä paljon aikaa ja vaivaa manuaalisissa laskelmissa.

  Miksi tiedät kuljetetun lastin määrän?

  Jos aiot tilata lähetyksen jotain pakattuna laatikoihin tai suorakulmaisiin astioihin, ensimmäinen asia, joka pyytää sinua hakemuksen yhteydessä, on kuljetettavan lastin määrä. Tässä voit käyttää volyymin laskuria m3. Puhelun aikana voit nopeasti laskea äänenvoimakkuuden m3 ja ilmoittaa sen sovelluksesta.

  Haltijan logistiikan osaaminen osaa tietää tarvittavan ajoneuvon rahdin kuljettamiseen ja säästää tarpeettomilta ylimääräisiltä maksuilta suuremmalle ajoneuvolle. Logistiikka voi myös välittömästi ohjata sinua merenkulun hintaan.

  Kuinka laskea tilavuus m3 betonilaskimessa

  Strip Foundation Laskin

  Auttaa tekemään palveluistamme paremmin ja jakaa linkki sosiaaliseen. verkostoituminen

  Laskinmääritys

  Verkkoselainlaskennan nauhalevyt on suunniteltu tarkan laskutoimituksen perustaksi, betonin kaatamiseksi tarvittavaan tilavuuteen, halutun raudoituksen numeroon ja osaan, vedenpitävään materiaaliin ja tämäntyyppisten perustusten rakentamiseen tarvittavaan muottiin. Peruslajin ja sen parametrien on oltava hyväksytyn hankkeen mukaisia, ja siinä otetaan huomioon maaperän tyyppi, jolla rakentaminen toteutetaan, pohjavesien taso ja maaperän jäädytys talvella. On tärkeää ottaa huomioon rakennettavan rakennuksen massa ja sen aiheuttamat paineet säätiön yhteiselle kehälle. Nämä laskelmat tehdään GOST 13580-85 "Vahvistettu betonilaattojen pohjarakenteiden mukaisesti. Tekniset edellytykset "ja SNiP 52-01-2003.

  Nauhatalustana on suljetun betoninauha, joka kulkee pystytettävän rakennuksen tukiseinien alle, mikä mahdollistaa kuorman tasaisen suunnittelemisen nauhan koko kehän ympäri. Tämä lähestymistapa ei salli rakennuksen vähentyä voimien vaikutuksesta, joka muuttaa maaperän geometriaa - maaperän turvotusta. Kun otetaan huomioon korkeat lujuusominaisuudet ja rakentamisen alhaiset kustannukset, nauhat perustuvat hyvin suosittuun yksityiseen rakentamiseen.

  Toiminnan periaate

  Kaistaleperusteiden laskin on jaettu kahteen tietokenttään. Yläosa on tarkoitettu syöttämään rakennettavan säätiön tietoja:

  • "L" on tulevan nauhan (m) kokonaispituus;
  • "S" - leveys (m);
  • "H" on nauhapinnan korkeus (m).

  Laskimen kaava on seuraava: V = L * s * h. Tuloksena olevalle luvulle lisätään 25% tämän indikaattorin marginaali - lasketaan betonimassan kutistumisesta. Laskimen pohjaan syötettyjen tietojen laskennan jälkeen tulevan nauhan tilavuus (V) ja vaaditun betonimassan määrä näytetään m3: ksi. Käyttäjälle tarjotaan myös tällaista perustusta varten soveltuva betonimerkki, ja seoksen tilavuuden edellyttämä seoksen tilavuuden arvioitu kustannus näytetään.

  Miten lasketaan säätiön volyymi

  Talon rakentaminen alkaa säätiöstä, tärkeimmästä kantoaallosta, joka on tulevaisuuden rakentamisen perusta. Siksi varovaista lähestymistapaa valintaan, hyvin suoritettuihin laskelmiin ja rakennustöihin varmistavat paitsi koko rakenteen kestävyyden ja vakauden, mutta myös huomattavat säästöt materiaaleissa, rahoissa, vaivassa ja ajassa.

  Ribbonsäätiö on täydellinen niille taloille, joissa aiot rakentaa autotallin ja kellarin.

  Jos haluat vastata kysymyksiin rakennuksen rakenteen laskemisesta, rakennusmateriaalin määrästä, betonin määrästä ja sen kulutuksesta, alamme valita tyypin

  Sen ulkonäkö määräytyy rakennustyön ominaispiirteiden (maaston, maaperän tyypin, pohjaveden, huurteen tunkeutumisen syvyyden), talon kuorman ja tietysti kehittäjän ominaisuuksien mukaan. Joten, mistä valitsemme?

  Pylväsperusta katsotaan taloudelliseksi vaihtoehdoksi, mutta se ei ole sopiva kaikille maaperälle ja kalliolle.

  1. Nauha - halutuimmista näkemyksistä, erityisesti yksittäisissä rakenteissa. Hyvä taloja, joissa on tiili- ja betoniseinät, autotallit ja kellarit. Nauhan muoto on ääriviiva, joka sulkeutuu kehän ympäri. Säätiö kulkee kaikkien ulkoseinien ja sisäseinien väliin. Kellarissa ja kellarissa nauhatulostus toimii myös seininä. Alustan alapuolisen tyynyn paksuuden pitäisi taata alustan heilumisdiformoitumisen puuttuminen. Materiaalien määrä ja kulutus riippuvat suoraan pohjan ja sen tukialueen kuormituksesta.
  2. Pylväs - vähiten aikaa vievää ja edullisinta tyyppiä. Optimaalisin käyttö on seuraavissa tapauksissa: kevyt (kilpi, runko, puiset) rakenteet, räjäyttävät maaperät syvällä jäädytyksellä. Pylväiden (tiilen, raudoitetun betonin, kiven) alapuolella on kaivettu erillisiä syvennyksiä. Sitten pilareille asetetaan katto, johon seinät rakennetaan. Pylväät ovat vasta-aiheisia liikkumisessa, heikosti kantavissa (turve, savi, vesipohjainen) ja kalkkikiviä.
  3. Kasa ja pylväs koostuvat betonista, teräsbetonista, asbestisementistä tai metallipinoista (pyöreä tai neliö), jotka kestävät raskaita kuormituksia. Sitä käytetään heikoissa maissa, sillä paalut "jalat" menevät 5-10 metrin syvyyteen ja tarjoavat vahvan ponnahduslaudan koko rakennustöille. Kulutetun betonin määrä määräytyy poikkipinta-alan ja paalujen pituuden mukaan. Paalusäätiön laskenta tehdään parhaiten ammattilaisten avulla sen teknisen asennuksen erityispiirteiden vuoksi.
  4. Monoliittinen (laatta) - heikoille, tuhoutuneille, irtotavaroille. Se on tasainen tai tasainen laatta, joka on asennettu koko rakennuksen alueelle. Ensin laattojen alla rakennetaan vahvikekauma, joka sitten kaadetaan betonilla. Tällaista säätiötä kutsutaan joskus "kelluvaksi", koska se liikkuu vaakasuoraan tai pystysuoraan maan liikkeen kanssa. Tällaisen säätiön laskeminen pienenee betonin täyttämiseen tarvittavan betonin määrän laskemiseksi.

  Laskentalgoritmi

  Pile-pohja on hyvä heikkoon maaperään ja raskasrakennuksiin.

  Ja nyt näytämme esimerkiksi teippiperusta, joka on suosituin laskentataulukko. Tämän esimerkin tarkoituksena on osoittaa yksittäisille kehittäjille mahdollisuus laskea itsenäisesti tällaiset parametrit (vaikkei 100%: n tarkkuudella mutta lähellä tätä) rakennuksen koon ja taulukkotietojen mukaan Internetistä:

  • kuormitus nauhalementtien rakentamiseen;
  • lasketaan kuoren tilavuus (tilavuus) säätiöstä. Täytettävän betonin määrä.

  Painon laskeminen kotona

  Meillä on projekti yhden kerroksen talon 5 x 7 metriä, korkeus 2,3 metriä, jossa yksi sisäseinä (5 metriä pitkä) ja ullakko, jossa katto palvelee 0,5 metriä kummallakin puolella kattoa.

  1. Laske kaikkien seinien pituus. Neljä ulkoseinää: (5 + 7) * 2 = 24 m. Lisätään seinän pituutta talon sisällä: 24 + 5 = 29 m.
  2. Laske seinien pinta-ala: S-seinät = 29 * 2,3 = 66,7 m2.
  3. Laske kellarialustan pinta-ala: S-pohja = 5 * 7 = 35 m2.
  4. Laske ullakkokerroksen pinta-ala (katolle, lisää 0,5 metriä kummallakin puolella): 6 * 8 = 48 m2.
  5. Kokonaispinta-ala (seinät, kellari, ullakko katolla): 66,7 + 35 + 48 = 149,7 m2.

  Lisäksi talon elementtien likimääräisestä ominaispainosta (taulukosta) löytyy kokonaispaino, josta riippuu säätiön materiaalin määrä ja kulutus. Ota turvamarginaalin arvojen yläraja.

  Seinien paino (runko): 66,7 * 50 = 3335 kg. Perus (tiheys enintään 200): 35 * 150 = 5250 kg. Pohjakerros: 48 * 100 = 4800 kg. Katto (teräslevy): 48 * 30 = 1440 kg.

  Runkorakenteet, joiden paksuus on 150 mm ja eristys

  Hihnan laskenta

  Monoliittinen (laatta) pohja soveltuu heikkoon maaperään, koska se voi liikkua kallion kanssa.

  Olemme jo päättäneet, että nauhan ja sisäseinän pituus on 29 m. Anna nauhan leveys 0,2 m, syvyys 1,2 m ja vielä 0,2 m maanpinnan yläpuolella (nauhan kokonaiskorkeus on 1,2 + 0, 2 = 1,3 m). Sitten betonin määrä on yhtä suuri kuin: 29 * 0,2 * 1,3 = 7,54 m3. Valmistamme laasti konkreettisesta dolomiittirastosta, jonka tiheys on 2200 kg / m3 (katso taulukko 1). Sitten kulutus on: 7,54 * 2200 = 16588 kg. Ja talon ja säätiön kokonaispaino on: 18825 + 16588 = 35413 kg.

  Laske kuormitus 1 lineaariselle m:

  • viitealue (kerro pituus nauhan leveydestä): 29 * 0,2 = 5,8 m2 (tai 58000 cm2);
  • Paineen voimakkuus maaperälle on 35413/58000 = 0,61 kg / cm2 ja maaperän resistanssi (ks. välilehti 2) on huomattavasti korkeampi kuin 0,61: n paine.

  Joten maa kestää rakenteen ja perustan, ei taipuakaan tai muodonmuutosta.

  Laskimen ja laskentataulukoiden avulla määritimme siis materiaalin määrän ja kulutuksen säätiölle ja että tulevaisuuden rakenne olisi monoliittirakenne taulukossa luetelluilla mailla.

  Betonimäärälaskuri

  Nopeasti selvittää, kuinka monta kuutiota betonia tarvitaan ja online laskin auttaa laskemaan äänenvoimakkuutta. Nopean laskennan ansiosta tiedät kuutioiden määrän, sinun tarvitsee vain määrittää betonilaatan tiedot ja paksuus ja saada lopputulos. Laskin laskee betonikuutiot lattiapinnoille.

  Rakennustyön laadun ja viivästymisen vuoksi on välttämätöntä varmistaa tarvittava rakennusmateriaalin määrä. Lattiapinnoitteen toteutuksessa sinun täytyy tietää, kuinka paljon betonia tarvitaan tämän työn suorittamiseen.

  Miten lasketaan betonin kuutioiden määrä oikein tarpeettomien kustannusten ja huonolaatuisen materiaalin saatavuuden välttämiseksi? Laskutoimituksia voidaan tehdä yksinkertaisesti käyttämällä online-laskinta betonin kuutiomäärästä.

  Kuinka laskea betonin määrä lattialle?

  Betonimäärilaskurin avulla muutaman minuutin päästä voit tarkentaa rakennustöiden tarvittavia materiaaleja. Voit tehdä tämän kirjoittamalla valmistetun taulukon huoneen geometriset mitat käyttämällä kaavaa, tiedämme alueen m 2 ja syötetään tämä arvo. Mitataan lasin keskipaksuus ja tallennetaan tämä arvo taulukkoon.

  C on Formula Square -levyn korkeus.

  Napsauttamalla "laske" -näppäintä ja online-tilassa saadaksesi valmiita tietoja, niin että numeroiden lopputuloksesta ei ole ongelmia, sinun on lisättävä 10-15% lukemista.

  Tällä tavoin lasketaan betonin kuutiokapasiteettia laskimella muutamassa minuutissa, nyt tiedät kuinka paljon konkreettista seosta haluat ostaa.

  Ominaisuudet laastin käyttämisestä lattiapinnoille

  Jotta rakennustöiden betonilevyn laskemisen lopputulos ei laske radikaalisti muutoksessa, tällaisessa työssä on otettava huomioon useita tekijöitä:

  • alue, jossa korjaus on suunniteltu;
  • sukupuolen alkuperäismäärä; betonivalukerroksen paksuus riippuu tällaisesta indikaattorista;
  • sementti- ja hiekan laatu.

  Kuinka laskea tarvittava määrä betonia manuaalisesti?

  Jos haluat tarkistaa saadut tiedot betonin kuutiokapasiteetin laskemisesta laskimella verkossa, sinun on otettava tiedot lattialaastarin huoneesta ja kerrottava halutulla kerrospaksuudella.

  Itse asiassa kaikki ei ole niin yksinkertainen, monimutkainen olosuhde tällaisessa tapauksessa on määritellä tarvittava paksuus laastia ja todellakin eri tyyppisiä rakennuksia se on erilainen.

  Ominaisuudet ovat lattian odotettavissa olevat kuormat, esimerkiksi asuinalueilla, nämä indikaattorit - jopa 5 cm päällysteen lujuuden ja muiden kuin asuinrakennusten osalta - puoleen vähemmän.

  Näin ollen, jos huoneen pinta-ala on 20 m 2. sitten 5 cm: n paksuudella, kokonaismäärät ovat seuraavat: 20 m 2 * 0,05 m = 1 m 3. nämä ovat lattiateristeen tarpeellisia seoksia.

  Mikä koostumus on paras käyttää lattiapinnoille

  Ennen laskeaksesi betonin määrää tasoittain, sinun on päätettävä, minkälainen ratkaisuvalikoima valitaan. Paras vaihtoehto olisi ratkaisu, joka on merkitty M 150: llä tai M 200: lla. Sementtiä M400 voidaan sekoittaa hiekkaan 1: 3-suhteessa tai kahdessa osassa.

  Nyt sinun on laskettava betonilaskurin määrä:

  • huone 29 m 2;
  • levityspaksuus - 5 cm;
  • vaadittu tilavuus - 1m 3;
  • sementti on 0,24 m 3 (yhteensä 4 osaa);
  • hiekka - 0, 75 m 3.

  Kun otetaan huomioon kummankin komponenttiyksikön yhden kuution paino erikseen, saamme seuraavat tiedot: jos otamme keskimääräiset indikaattorit - 1300 kg sementille ja 1625 hiekalle, saamme 325 ja 1220 kg kustakin komponenttia.
  Valmistettaessa materiaaleja on otettava huomioon liuoksen kutistuminen, joka usein johtaa 10%: n pienemmäksi tulokseen. On välttämätöntä tehdä asianmukainen varaus niin, että myöhemmin ei tehdä uutta erää.

  Asiantuntijaneuvonta

  Kun lasketaan betonin määrää laskimella tai käsin, tarkista tiedot tarkasti huolellisesti ja vasta rakennusmateriaalien lopullisen oston jälkeen. Ja tässä tilanteessa ei ole edes rahaa, vaan työn laatu, kuinka luotettava lattia on lattialle.

  Jos käytät laskinta lattiapinnoitteiden laskemiseen, sinun on ensin päätettävä, mitä tuotemerkkiä laatoitettakoon, miten sitä vahvistetaan ja kuinka taloudellisesti haluat lähestyä tätä asiaa.

  Betonin säästämiseksi puolet lattiasta voit kaataa suuren osan, esimerkiksi soraa tai kuonaa.

  Jos puhumme massan massasta, niin se voidaan tehdä itsenäisesti, käytämme seuraavaa osaa: sementin osalle laitamme kaksi osaa hiekkaa ja kolme osaa raunioista tai seulomuksia. Voit myös valmistaa koostumuksen vain hiekasta ja sementistä. Jokaisella mestarilla on omat menetelmät ottaen huomioon lattian asettamispaikan alkutilan ominaisuudet. Lasketaan nopeammin hiekka- ja sementtilaskurin oikea määrä.

  Levyn vahvistamiseksi käytetään vahvistusverkkoa, kuitua, tällaista materiaalia kiinnitetään pohjaan ja kuitu puuttuu betoniin tasoittain.

  Mitä työkaluja käytetään kytkimen laitteeseen

  Ennen laskemista betonin kuutiokapasiteetin ja laskimen verkossa sinun on valmisteltava useita työkaluja, joita tarvitaan laadukkaaseen ja nopeaan asennukseen:

  • sillä suuri osa vaivaamista tarvitsee betonisekoittimen, ja kun käytetään lapioita, tämä prosessi on pitkä ja aikaa vievä;
  • majakat, joilla varmistetaan sujuva sidonta;
  • laserin ja normaalin tason, tarkemmin lattian yläpituus määritetään, sitä parempi ja edullisempi työ tehdään;
  • ja tarvitsevat myös troola-, lapiot, rakennusautot, kauhat jne.

  On muistettava, että korkealaatuinen kerros riippuu lattian kuivumisesta töiden jälkeen, hyvä ilmanvaihto auttaa poistamaan ylimääräisen kosteuden, mikä ilmenee työskenneltäessä sementtilaastilla. Yksityiskohtainen video itsestään lattiasta.

  Asennettaessa sementtiseosta pohjan on oltava kuivaa ja puhdasta, ja on parasta valmistaa erityisiä läpäiseviä yhdisteitä, jotka tarjoavat hyvän liitäntätoiminnon levitysseoksen kanssa.

  On edullisempaa ja nopeampaa vaihtoehtoa. Tämä on kuiva lattiapäällyste. Tämä menetelmä soveltuu hyvin asuntoihin ja taloihin, joissa korjauksia tarvitaan mahdollisimman pian.

  johtopäätös
  Nyt tiedät kuinka laskea betonin kuutio kapasiteetti laskimella verkossa tai tehdä se manuaalisesti käyttäen yksinkertaisia ​​matemaattisia laskelmia. Nopea ja laadukas korjaus sinulle, ole varovainen ja noudata turvallisuusohjeita, kun työskentelet sementtilaastilla!

  Kovalevyn kanssa työskentelevät säännöt ja salaisuudet

  Syyt heijastumaan kattoon ja miten päästä eroon niistä

  8 tapaa asentaa majakkaa lattiapinnoille

  Parhaat vaihtoehdot seinän asentamista varten

  Uudet osion merkinnät

  Betonimäärälaskuri

  Tiilien ja lohkojen määrän laskeminen talon rakentamiseksi

  Online-laskenta tiilen seinän alueella

  Sähkön lattialämmityksen voiman laskeminen

  Lämmitetty lattia lasketaan

  Tile liima Laskin

  Pumpun tehon laskeminen kaivoon