Laske rakennuspalikoiden määrä

Laskimella voit laskea minkä tahansa tyyppisiä rakennuspalikoita - kuonan lohkoja, hiilihapotettua betonia ja kaasusilikaattilohkoja, vaahtolohkoja, laajennettuja savibetonilohkoja, keraamisia lohkoja, PShchS-lohkoja jne.

Rakennuslohkon online-laskimen avulla voit määrittää rakennusmateriaalien määrän ja määrän rakentamaan taloja, autotallia, laatikoita, kylpyläosastoja, maalajeja ja muita tiloja. Laskelmissa voidaan ottaa huomioon rakennuksen, ovien ja ikkunoiden aukkojen mitat, lisäaukot (esimerkiksi portit) sekä niihin liittyvät materiaalit, kuten laasti ja muurausverkko. Ohjeita työskentelyyn laskimen kanssa.

Kun työskentelet, kiinnitä erityistä huomiota syötettyjen tietojen mittayksikköihin!

Laskentatulokset

Jos laskin osoittautui hyödylliseksi sinulle, napsauta yhtä tai useampaa sosiaalista painiketta. Tämä auttaa suuresti sivuston jatkokehittämistä. Kiitos paljon.

Ohjeita työskentelyyn laskimen kanssa

Raakatiedot

Vaihe 1: Laskin on suunniteltu laskemaan kaikentyyppiset rakennuspalikat. Määritä aluksi rakennuslohkon tarkat mitat huomioimatta muurausliitosta. Ole varovainen tässä: pyydä lohkon pituutta, leveyttä ja korkeutta siitä, kuinka lohko sijaitsee muurauksessa. Seuraavaksi kirjoita tällaiset rakenneparametrit, kuten seinän korkeus ja seinän kokonaispituus rakennuksen ulkoreunaa pitkin.

Vaihe 2: Määritä sitten kuinka lohkot pinotaan. Tulevien seinien paksuus riippuu suoraan näistä tiedoista. Tämä voi olla puoli lohkon rakenne (seinämän paksuus on yhtä suuri kuin lohkon leveys) tai koko lohko (seinämän paksuus vastaa lohkon pituutta). Valitse asennusmenetelmä riippuen rakennuksen ennustetusta korkeudesta, lattiatyypistä ja muista rakenteellisista ominaisuuksista.

Vaihe 3: Laskemisen tarkentamiseksi on otettava huomioon laastin tai liiman ja muiden materiaalien muodostama muurausliitoksen paksuus. Joskus vaaka- ja pystysaumojen paksuus on erilainen.

Vaihe 4: Muurausverkon laskemiseksi sinun on päätettävä, kuinka monta riviä asetat. Tiedot siitä voidaan jättää pois jättäen sarakkeessa "Älä ota huomioon." Tai laskea se, mikä osoittaa sen olevan rivien N: nnen lukumäärän.

Vaihe 5: Estä paino on valinnainen parametri. Mutta jos haluat laskea valmiiden seinämien ja kuorman likimääräisen painon perustuksesta, sinun on vielä määriteltävä se. Hinta on myös valinnainen parametri. Määritä se, jos haluat laskea lohkojen kokonaiskustannukset.

Vaihe 6: Laskennassa otetaan huomioon rakennuksen kannet, ikkunat, ovet ja ylimääräiset aukot - tarkista vastaavat valintaruudut ja ilmestyy luettelossa tarvittavat parametrit.

Vaihe 7: Kun olet täyttänyt kaikki kentät, napsauta "Laske" -painiketta. Voit tulostaa tulokset tai lähettää ne sähköpostitse.

Käytännöllisyyden vuoksi on parempi tarkastella rakennuksen eri elementtejä erikseen. Esimerkiksi ulkoiset seinät ja väliseinät väliseinät voivat poiketa sekä korkeudesta että lohkojen muodostamismenetelmästä. Tässä tapauksessa tee kaksi itsenäistä laskentaa.

Garantti kynsilohkoja omilla kädillä

Rakennustekniikat eivät pysy paikallaan. Muutama vuosi sitten tiili oli suosittu, mutta nyt lupaava kilpailija on ilmestynyt yksityisessä rakentamisessa - hiekkalaatikko.

Mikä on sementtiryhmä?

Kuonakivi on betonia, joka sisältää kuonaa. On olemassa monenlaisia ​​kuonaa, mutta rakennusmateriaalin valmistuksessa käytetään vain masuunia, jota erottuu hyödyllisellä ulostulolla ja moitteettomilla rakenteilla. Tarpeita täyteaineita käytetään joskus: tiiliskiviä, kuoren kiviä, tiiliskiviä. Lämmönjohtavuuden lisäämiseksi koostumukseen lisätään polystyreeniä, laajennettua savea tai perliittiä.

Kortteleista rakennetaan talot, laajennukset, autotallit ja aidat. Materiaalilla on omat ominaisuutensa, jotka on otettava huomioon rakentamisen aikana:

 • Kuonakivet tulevat kahteen lajikkeeseen: ruumiinpainuva ja ontto. Seinät on valittava ontto. Ja korpulentit, vahvemmat, rakentajat käyttävät pohjan rakentamista.
 • Rakennusmateriaali ei pidä kosteutta, se on otettava huomioon, kun luodaan pohja kuorilohkoille. Se voidaan rakentaa vain pienille rakennuksille kuivalla maaperällä.
 • Sementtikappaleiden rakenteen ansiosta voit säästää aikaa ja rahaa, sinun ei tarvitse palkata ammattilaisia, voit tehdä kaiken työn itse.

Kuinka aloittaa rakentaminen?

Ennen kuin rakennat autotallin omilta lohkoilta, sinun on suoritettava valmistelutyö:

 • suorittamaan alueen geodeettinen arviointi;
 • arvioi etäisyys viestintään (valo ja vesi);
 • kehittää autotallihanke, jossa otetaan huomioon kaikki yksityiskohdat;
 • päättää muuraustyypistä, laske materiaalien määrä ja kustannukset.

Hanke on kaiken työn perusta.

Monet aloittelevat rakentajat pelkäävät usein tätä sanaa uskoen, että projektin luominen vie paljon aikaa ja joutuu käsittelemään valtava määrä piirustuksia. Itse asiassa näin ei ole, vaan riittää vetää yhteen paperiarkki, mitä autotalli näyttäisi. Piirros auttaa organisoimaan työn ja nopeuttamaan prosessia.

Ja tässä artikkelissa kerrotaan kylvyn metallisista uuneista.

Rakennamme autotallin hiekkalaatikoihin

Kuinka rakentaa autotalli hiekkalaatikoita? Rakentaminen on jaettu useisiin vaiheisiin, se auttaa parantamaan navigointia työskentelyn aikana:

 1. Perustamisen luominen. Kuonan lohkot ovat riittävän kevyitä materiaaleja, joten voit valita nauhan perustuksen.
 2. Kellarikerroksen höyrysulku ja lämmöneristysmateriaalit.
 3. Rakentaminen leirin autotalli kinkku lohkoja.
 4. Lattiapinnoitteet.
 5. Lattiat ja kattotyöt.
 6. Gate-asennus.
 7. Viimeistely: sähköliitäntä, sisä- ja ulkopinta.

Kuinka paljon kuorilohkoja tarvitsen autotallille? Kuinka laskea karkeiden lohkojen määrä?

Ennen rakentamisen aloittamista vaaditaan tarvittava määrä materiaalia. Tätä varten tarvitset:

Ensinnäkin määritä hiomalaipan koko. Standardi - 390x188x190 mm, usein on lajikkeita, joiden mitat ovat 390x188x120. Jos olet epävarma karkeiden lohkojen koosta, on parasta tehdä mittauksia itse, ja suuri merkitys on kasvot, jotka sijaitsevat ulkopuolelta.

Jos esimerkiksi rakennat seinän lohkon lattiaan, sinun on ensin laskettava kasvojen alue.

Kuinka paljon kuorilohkoja tarvitsen autotallille? Laskettaessa materiaalia per 1 neliömetriä tarvitset 1 / 0,074 = 13,51, pyöristämme arvoa, se osoittautuu 14. Ole varovainen, voit vain kierrättää tuloksena olevan numeron suuremmassa suunnassa.

Annamme yksinkertaisen esimerkin laskelmista. Autolle 7x5m ja korkeus 2,5 m tarvitsevat 717 kuonakiviä. Materiaalin määrän laskemiseksi on tarpeen tehdä seuraavat laskelmat:

 1. Autotallin ympärysmitta: (7 + 5) * 2 = 24 m.
 2. Neliön seinät. Tuloksena oleva kehä kerrotaan korkeudella: 24 * 2,5 = 60 neliömetriä.
 3. Porttialue. Se on laskettava ja vähennettävä kokonaispinta-alasta. Esimerkiksi, jos portti on 2,5 * 3,2 = 8,75 m², sitten 60 - 8,75 = 51,25 neliömetriä. (tämä on kaikkien seinien pinta-ala).
 4. Karkeiden lohkojen lohkojen lukumäärän laskeminen. Tuloksena oleva alue kerrotaan lohkojen lukumäärällä 1 neliöksi. m. 51,25 * 14 = 717 lohkoa.

Kuvia valmiista autotallin autotallin ja autotalli rakentamisen aikana.

Ja tässä on artikkeli, joka kertoo sinulle konkreettisia aidoja.

Korttikeskuksen autotalli

Karkeiden lohkojen rakentaminen ei ole lastausta, ei ole tarpeen luoda kiinteää perustusta. Asennuksen syvyys riippuu maaperän jäädytyksestä, pohjaveden kulkeutumisesta ja maaperätyypistä (hiekka, savi, kivinen maasto jne.). Sementtilohkon autotalli voidaan rakentaa monella tavalla:

 1. Ensin yläkerros poistetaan, sitten kaivetaan kaivo. Se on täynnä useita kerroksia: hiekka, mukulakivi tai rikkoutunut tiili hiekalla. Molemmat kerrokset tuhoutumista ja sulatusvettä vastaan ​​ovat kyllästettyjä sementtilaastilla.
 2. Kaivo on kaivettu 40 cm leveäksi ja 50 cm syväksi. Pohjaan kaadetaan kerros hiekkaa, kaadetaan vedellä ja tiivistetään hyvin. Tämä tekee säätiöstä vahvan ja kestävän. Sitten varusteet asetetaan pohjaan niin, että niissä on eri suuntiin. Rakenne on tasoitettava ja se on annettava seistä vähintään 30 vuorokautta.
 3. Kolmas menetelmä on helpoin, sitä kutsutaan butobetonnyksi. Runkorakenne asetetaan kerroksiksi kaivannossa, johon on lisätty sementtiä. On tärkeää käyttää sementtiä, joka ei ole alle 150 markkaa. Sekoita Portland-sementti hiekalla laskemalla 1 osa sementistä 2,5 osaan hiekkaa. Lisää vettä, kunnes saadaan liikkuva seos.

Pohja vedeneristys

Tehdäksesi tämän, aseta säätiö ruberoidilla, aseta se muutaman senttimetrin kokoiseksi suuremmaksi kuin rakennusalue. Portti on asennettu tukeen.

Garage seinät

Muurien erityisiä sääntöjä ja salaisuuksia ei ole. Rakentajat käyttävät periaatteita työskennellä tiilien kanssa. Asettelu voi tapahtua seuraavilla tavoilla: lusikka (kiven lattialla) ja bonder (yksi kivi), 1,5 tai 2 kiviä. Autokorin kyky kestää alhaisia ​​ja korkeita lämpötiloja, tuulenpuuska riippuu muurauksen paksuudesta.

Yleisin seinien rakentamismenetelmä on "tiili", kun seuraava kattaa edellisen rivin saumat. Ensin sinun on asetettava kulmat, venytettävä sitten niiden väliset johdot ja jatkettava karkeiden lohkojen asettamista.

Lattiajärjestely

Lattia on rakennettu kellarikerroksen tasolle, pinnan paksuuden tulisi olla yli 10 cm. Pinta on ensin valmistettava: poista rakenneyksiköt, tasoitettava pinta tarvittaessa, laita pieni ruho tai hiekka pohjaan.

Valmista betoni levytasolle, on parempi ostaa valmis M200. Seosta kaadetaan jatkuvasti useissa kerroksissa, ja kun betoni on tarttunut, voit jatkaa pinnan hankaamista.

Kattotyöt

Kattoon tarvitaan I-palkkeja, joiden pituus on 25 cm enemmän kuin autotallin leveys. Palkit ovat päällekkäin, piki on noin 80 cm. Seuraavaksi ompelu suoritetaan käyttämällä 40 mm: n paksuisia palkkeja, ne sijoitetaan lähelle toisiaan. Aseta ruberoidi tankoihin, laajennetun saven päälle, kuona tai puolijäykkä lastulevy, suorita 20 mm paksu lattia, peitä katto rubemastilla tai akvaizolilla.

Viimeistely

Tässä vaiheessa suoritetaan ulkoista ja sisäistä viimeistelyä. Cinder-lohkojen autotalli ei vaadi erityistoimia. Haluttaessa voit kipsiä, sementoitua tai kalkkia seinät, päällystää seinälevyä. Voit myös eristää huoneen vaahtoa tai lasikuitua, suojata sitä kosteudelta muovikalvolla ja tehdä kipsilevyn.

Koristepalojen autotalli, jossa koristelu ei näytä pahalta kuin tiilen tai muun materiaalin rakentaminen. Suunnittelu on luotettavaa, turvallista ja kestävää. Ulkoisten ja sisäisten seinien viimeistely tekee huoneesta mukavan ja viihtyisän.

Autotallin rakentaminen tulisi aloittaa tutkimusalueen kanssa, laatia hanke ja laskea materiaalin määrä.

Ja sitten artikkeli porttien aallotettu omiin käsiinsä.

Verkkolaskuri laskee rakennuspalikoita

Laskimen käyttötarkoitus

Rakennuspalikoiden online-laskenta on suunniteltu rakennusten talojen laskemiseen talojen, autotallien, liike- ja muiden tilojen seinien rakentamiseksi. Laskelmissa voidaan ottaa huomioon rakennuksen, ovien ja ikkunoiden aukkojen mitat sekä niihin liittyvät materiaalit, kuten laasti ja muurausverkko. Ole varovainen, kun täytät tiedot, kiinnitä erityistä huomiota mittayksikköihin.

Teknologiat eivät pysy paikallaan ja myös rakentaminen. Seinien rakentamiseen on tullut tiili, joka korvaa puun, ja nykyään sen paikka on yhä useammin keinotekoisesti hankitut rakennuspalikat, ja käytetyistä raaka-aineista riippuen niillä voi olla erilaisia ​​ominaisuuksia.

Rakennuspalikat ovat suosittuja matalien rakennusten rakentamisessa ja monoliittirakenteiden seinissä. Näistä ei voi rakentaa vain ulkoisia seiniä, vaan myös sisäisiä väliseiniä ja sisäseiniä. Betonilohkot soveltuvat kevyiden rakennusten esivalmisteiden valmistukseen.

Rakennuspalikoiden edut ovat ilmeisiä. Heidän avulla voit rakentaa nopeasti rakennuksen ilman erityisiä laitteita. Niillä on hyvä lämmöneristys ja tarvittava lujuus. Siksi eristämiseen käytetyt varat ovat merkittävästi pienempiä kuin tiilen rakentamisen aikana. Ja jos verrataan rakennuspalikoita puisten hirsimökkien kanssa, tämä ei ole vain vähemmän lisävaroja ja työtä vaan myös rakennuksen korkeampi kestävyys.

B-lohkot eivät tarvitse tällaista vahvaa höyrysulkua, kuten puuta. Niiden koon ja keveyden vuoksi jopa tällaisen talon perusta on paljon halvempaa verrattuna tiiliin ja vahvistettuun betoniin. Erityisen muurausliiman käyttö lisää seinien eristystä ja tekee niistä houkuttelevampia ulkonäöltään.

Rakennuspalikoita voidaan jakaa kahteen tyyppiin:

 • Keinotekoinen - ne valmistetaan sekoittamalla eri tehtaissa betonin koostumusta käyttäen erityisiä vibroformointikoneita. Tuloksena olevasta materiaalista on raaka-aineista riippuen tarvittava lujuus, tiheys ja lämpöeristysominaisuudet.
 • Natural - ovat suhteellisen kalliimpia kuin ehdotettu tehdas. Ne saadaan huolellisella käsittelyllä, jauhamalla kiviä. Useimmin niitä käytetään koristeellisina julkisivuina.

Keinotekoisia rakennuspalikoita ovat: hiilihapotettu betoni, vaahtobetoni, laajennettu savibetoni, polystyreeni, sahanpurun betoni ja monet muut. Jokainen tyyppinen sovellus riippuu vaadittavista ominaisuuksista, ja sillä on sekä useita etuja että useita haittoja. Yksi tyyppi on hyvä lämmöneristyskyky, mutta ne ovat jonkin verran huonompia (jos verrataan esim. Hiilihapotettua betonia ja sardeldi-betonia). Joka tapauksessa rakennusaineiden avulla rakennetut rakennukset vaativat vähemmän aikaa avaimet käteen talojen rakentamiseen verrattuna samaan puupaneeliin, jotka kestävät kauan aikaa kuivua ja pysymään täysin. Ja vasta sen jälkeen voit aloittaa huoneen lopullisen koristelun.

Rakennuspalikoiden ominaisuuksiltaan erottuvat:

 1. Rakenteellinen Käytetään rakennuksen kantavien seinien rakentamiseen. Niillä on suuri lujuus, mutta myös korkea lämmönjohtavuus ja suuri paino. Tähän liittyen asuintilatilojen rakentamisessa tarvitaan lisää lämmöneristystä.
 2. Rakenteellinen ja lämpöeristys Käytetään matalien rakennusten kantavien seinien rakentamiseen. Omistaa keskimääräiset ominaisuudet sekä kestävyydestä että lämmöneristysominaisuuksista. Ihanteellinen asuinkäyttöön.
 3. Lämpöeristys Käytetään vain itsekantavien seinien, kuten sisäisten väliseinien ja kehysrakennusten seinien, rakentamiseen sekä eristävien kantavien seinien rakentamiseen. Niillä on alhainen lämmönjohtavuus, pieni paino, mutta myös pieni lujuus.

Valitettavasti tällä hetkellä ei ole ihanteellista materiaalia, jolla on suuria määriä kaikkia tarvittavia ominaisuuksia kerralla, kuten matala lämmönjohtavuus, korkea lujuus, alhainen paino ja kustannukset. Kussakin tapauksessa on tarpeen valita juuri suunnitellun rakentamisen kannalta sopivin materiaali, ottaen huomioon tarvittavat vaatimukset.

Seuraavassa on esitetty suoritettujen laskelmien luettelo, jossa on lyhyt kuvaus kustakin tuotteesta. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit ottaa meihin yhteyttä palautteen kautta oikeassa lohkossa.

Kuinka paljon sementtilohkoa tarvitaan - lasketaan sementtilohkon laskin

Kehittäjällä on aina tehtävänä laskea, kuinka paljon sementtilohkoa tarvitaan rakentamiseen. Se auttaa tekemään tämän sivun hiomalautasolaskimen laskennan. Syötä vain tiedot ja hiomalautasilaskuri itse laskee, kuinka paljon sementtilohkoa tarvitset ostaa rakentamiseen.

Miten sementtilohkon laskin toimii

Laskennan lähtökohtana on hiipan lohkon koko. Standardi sementtikappaleen mitat ovat: 390x190x188mm. Oletamme, että kiven sivupinnan pinta-ala on 0,39 * 0,19 = 0,0741 m2.

Seinien alueelta on tarpeen ottaa pois aukkojen alue (ikkunat, ovet, portit), sitten saamme materiaalin laskennallisen alueen. Otamme huomioon muurauskerrosten lukumäärän (puoli lohko, lohko tai puoli lohko). Lasketun seinämän alueen jakaminen yhden hiekkapalan (0,0741 m2) pinta-alalta, saamme kuinka paljon sementtilohkoa tarvitaan rakentamiseen.

Seinien kehän, seinien korkeuden ja paksuuden tunteminen sekä seinämien aukkojen koon perusteella voidaan helposti laskea, kuinka paljon seppeleitä tarvitaan.

Huomaa, että seinien korkeus lasketaan parhaiten muurausrivien lukumäärän laskemisesta. Jaa tarvittava rakennuksen korkeus 0,19 m. Jos murtoarvo saadaan, kasvaa tai vähennä rakennuksen korkeutta materiaalin kulutuksen optimoimiseksi.

Liuoksen paksuutta laskentakaavassa ei oteta huomioon. Sementtikappaleen kulutusta pidetään ottaen huomioon 5 prosentin varasto (tappiota taistelussa, kun sitä kuljetetaan paikkaan, munintaan jne.).

Laskimen muodossa kunkin seinän tai aukon mitat asetetaan erikseen (ne ovat usein eri korkeuksia ja muoto ei ole aina tiukka suorakulmio). Lisää vihreää painiketta "+" -kuvakkeella haluttuun seinien ja aukkojen määrään.

Syötä rakennuksen koko ja hiekkakalkalaskuri antaa sinulle likimääräisen kuvan halutusta määrästä.

Sementtilautojen autotallin rakentaminen omilla käsillä

Kuonakivää käytetään aktiivisesti rakentamisessa yli 30 vuoden ajan. Nykyään rakennetaan erilaisia ​​mittoja rakennetaan hiekkakivestä, mutta tämä materiaali on kaikkein tärkein matalarakentamisessa. Ei ole vaikeaa rakentaa autotallia hiekkakivestä, koska tämä valoisa ja suurikokoinen materiaali on myös erittäin lämpöeristetty.

Mikä on sementtiryhmä?

Se perustuu masuunikuoreen, ja lisäksi se lisää tuhkaa koostumukseen. Binder toimii sementtilaasti. Täyteaineiden teknisten ominaisuuksien parantamiseksi voidaan valmistaa: muru- tai kvartsihiekkaa.

Koostumuksen kaikki ainesosat sekoitetaan laadullisesti ja niitä puristetaan erikoisasennuksilla, jotka aiheuttavat suuren paineen. Painamisen jälkeen materiaali vie valmiin muodon.

Karkeiden lohkojen rakentaminen voi käyttää kahta rakennusmateriaalityyppiä:

 • ontto. Keskellä on useita reikiä. Onton tuotteen paino on 15-21 kg. Seinien ja uudelleenjärjestelyjen rakentamiseen 1-2-kerroksisissa rakennuksissa;
 • täyteläinen. Painon lisääminen 25-27 kg: iin johtaa materiaalin lujuuteen ja kovuuteen. Useimmiten perustettu säätiö on monikerroksisten rakennusten perusta.
Kuonakivi on betonia, joka sisältää kuonaa

Moduulien huokoisuus on etu ja haitta samanaikaisesti. Pintojen vuoksi lämpöeristysominaisuudet paranevat. Säilytykseen lisätään usein lämpöä, sardiinia, perliittiä ja polystyreeniä. Haittapuolena on vahvuuden väheneminen ja lisäverhouksen tarve.

Ennen kuin rakennat hiekkalaatan autotallin, sinun on valittava materiaalin huokoisuus. Huokosten määrän ja koon pienentyessä lämmönjohtavuus kasvaa ja rakenteen lujuus kasvaa. Suurten huokosten moduuleille on tunnusomaista korkea eristyskyky, mutta ne ovat jonkin verran heikompia voimaindikaattoreiden suhteen.

Kaivuriportin rakentamisen edut ja haitat

Sementtilohkon autotalli omilla käsillä olisi rakennettava tutkittaessa rakennusmateriaalien ominaisuuksia ja valitsemalla paras tyyppi.

Cinder block-autotallin etuja ovat:

 • aineen suhteellisen alhainen hinta;
 • alempi sementtikulutus verrattuna tiilen sijoittamiseen;
 • rakentamisen helppous - hiomalaikka vain sopii ja putoaa nopeasti suurien mittojen vuoksi;
 • rakenteellinen kestävyys - rakenne kestää vähintään 50 vuotta;
 • erilaiset tulenkestävät ominaisuudet.
Talot, laajennukset, autotallit ja aidat on rakennettu karkeista lohkoista

Niistä miinukset:

 • heikkolaatuinen äänieristys;
 • Koostumus käyttää kuonaa, joka sisältää myrkyllisiä elementtejä;
 • yksittäiset lajikkeet ovat erittäin raskaita.

Kuinka aloittaa rakentaminen?

Slag-block-moduuleja käytetään usein pienten rakenteiden rakentamiseen. Niitä käytetään usein kesäkeittiöissä, autotallissa, yhden kerroksen taloissa ja maatalousrakennuksissa rakennusten nopeuden takia. Koska jokainen auton omistaja haluaa rakentaa autotallin nopeasti, hiekkalaatat ovat yksi parhaista ratkaisuista. Jos vertaat menetelmää vaahtolohkojen ja kuonan autotallin rakentamiseksi, ero ei ole merkityksellinen.

Cinder block-autotallin vaiheittainen rakentaminen sisältää seuraavat toiminnot:

 • rakennustyömaan geodeettinen arviointi;
 • etäisyyden määrittäminen pääviestinnästä: valo, vesi, kaasu (lämmitetyissä tiloissa);
 • kalkkikappaleiden laskemisen ja suunnittelun suunnittelu;
 • muurausmuodon valinta ja karkeiden lohkojen autotallin perustyyppi;
 • määritetään autotallin karkeiden lohkojen lukumäärä sekä lasketaan muiden materiaalien määrä.

Hanke on kaiken työn perusta.

Usein aloittelevat rakentajat välttävät etukäteen valmistelua, mieluummin improvisaatiota. Tällainen lähestymistapa edellyttää yksittäisten elementtien uudelleenjärjestelyä, lisäinvestointeja ja rakenteen puutteellisuuden riskiä säätiön väärän valinnan takia. Pienessä huoneessa ei ole paljon aikaa suunnitelmien ja piirustusten laatimiseen.

Monet aloittelevat rakentajat pelkäävät usein tätä sanaa, uskovat, että hankkeen luominen kestää kauan.

Hiekkalaatan autotalli vaatii vähän aikaa. On suositeltavaa piirtää arkin lävitse oleva kuva valmiista rakenteista ulko- ja sisäpuolelta. Visuaalinen esitys auttaa nopeuttamaan prosessia ja nopeuttamaan viestinnän tarjontaa, laitteiden ja työkalujen sijaintia.

Ennen suunnittelun alkua on tarpeen määrittää rakennuksen tarkoitus:

 • autojen korjaukseen. Autotalli, jossa on kellari, sopii ihanteellisesti auton kunnon säilyttämiseen.
 • auton varastointiin. Jos yksi kone on saatavana, vakiolaatikko sopii ilman lisämuutoksia. Autotalli kahdelle autolle hiekkalaatikosta voi olla hyödyllinen myös toisen auton poissa ollessa, mutta suunnitellaan tulevaisuuden ajoneuvon ostamista.
 • työhön. Jos siellä on työpaja, tarvitaan lukuisia laitteita, rakennusta on laajennettava, jotta ohjattu toiminto voidaan liikkua vapaasti.

Rakennamme autotallin hiekkalaatikoihin

Karkeiden lohkojen autotallin rakentaminen omilla käsillä suoritetaan vaiheittain. Askel askeleelta ohjeita siitä, miten rakentaa autotalli hiekkalaatikko, auttaa olemaan jäämättä pieniä, mutta tärkeitä rakentamisen vaiheita.

Kuonakivet ovat riittävän kevyitä materiaaleja, joten voit valita nauhan perustuksen

Toiminta-algoritmia on kuvattu orientaatiolle kranaatin lohkon autotallin rakentamisen aikana:

 1. Valitse mikä säätiö on tarpeen. Materiaali on suhteellisen kevyt, joten muotoilu on vaatimaton - se on varsin sopiva nauhatyyppi.
 2. Määritetään materiaali vedenpitäväksi pohjaksi sekä otettava huomioon pinnoituskalvo höyrystä eristettävään ja suojautumiselta lämpöhäviöltä.
 3. Huoneen seinien rakentaminen. Rakenna autotalli omalla kädelläsi hiekkalaatikosta on helpompaa, jos käytät onttoa versiota.
 4. Pohjakerros ja kellarijärjestely (jos saatavilla).
 5. Katteen päällekkäisyyden muodostuminen.
 6. Porttien ja ovien asennus.
 7. Viimeinen vaihe: johdotuksen, sisä- ja ulkojärjestelyjen asennus.

Kattokerroksen autotalli pohjasta kattoon on järjestetty 7 päävaiheeseen, joista jokaisella on rakennuksen tarkoituksesta riippuvainen työtehtävä. Jos rakennat autotallin omiin käsiisi, kaikki tekniset säännöt muodostavat monitoimisen, taloudellisen ja monitoimisen rakenteen.

Karkeiden lohkojen lukumäärän laskeminen

Ennen rakentamista on määriteltävä rakentamisen edellyttämät moduulit.

Jotta autotallin oikein karkeiden lohkojen laskeminen olisi valmistettava:

 • paperiarkki;
 • rulettipyörä;
 • älypuhelin tai laskin;
 • kahva.
Ennen rakentamisen aloittamista vaaditaan tarvittava määrä materiaalia.

Jos haluat tietää, kuinka paljon sementtilohkoa tarvitaan autotalliin, jossa on tietyt seinän mitat, on tarpeen määrittää lohkojen mitat. Yksittäisen moduulin vakiomitat ovat 390'188'190 mm, mutta muunnokset, joiden mitat ovat 390'188'120 mm, ovat markkinoilla. Käytetyt materiaalit ovat vakiokokoisia, on parempi mitata. Ulkoreunus on tärkein. Jos seinä on puolen korttelin paksu, kasvualuetta alun perin lasketaan.

Laskettaessa hiekkalaatikkoa per autotalli on useita tapoja, on helpointa määrittää lohkojen määrä 1 m2: ksi. Ehdotetun esimerkin perusteella - 1 0,014 = 13,5 kappaletta, kaikki murto-arvot pyöristetään suurempien lukujen puolesta - 14 kappaletta.

Esimerkki siitä, miten lasketaan kynnyslasilaskuri 7'5 m: n rakentamiseksi ja 2,5 m: n korkeudeksi:

 1. Perimeterakenne. Suorakulmion kaavaa käytetään: (7 + 5) · 2 = 24 m.
 2. Neliön seinät. Laskettu määrä kerrotaan rakenteen korkeudella: 24 · 2,5 = 60 m2.
 3. Reikien koko. Puhtauksien pinta-ala lasketaan, koska on virheellista laskea koko alueelle tarkoitetun hiekkalaatan määrä. Ikkunoiden, ovien (jos sellainen), porttien pinta-ala vähennetään kokonaismäärästä. Harkitse esimerkki, kun sisäänrakennetut portit ovat 2,5 m korkeat ja 3,2 m leveät: 2,5 · 3,2 = 8,75 m2. Rakennusala yhteensä: 60-8,75 = 51,25 m2.
 4. Laske karkeiden lohkojen määrä auttaa kaikkia seiniä ja lohkojen määrää per 1 m2: 51.25 · 14 = 717 kappaletta.

Ei ole välttämätöntä ottaa materiaalia päästä päähän, koska työn aikana on vaara, että avioliitto on vahingoittunut. Avioliiton ei pitäisi olla enempää kuin 5%. Jos tarkastelemme hiekkalaatikkoa, mikä on vain materiaalia, se käy ilmi: 800 · 25 = 20 000 ruplaa, joista 25 on Moskovan keskimääräinen materiaalihinta. Lisäksi otetaan huomioon muiden materiaalien hinta.

Kuinka paljon kuorilohkoja tarvitsen autotallille?

Asennuspaikka

Jos rakennamme autotallin omiin käsiimme hiekkalaatasta ensimmäistä kertaa, mutta siellä oli kokemusta tiilimuurauksesta, henkilö saa nopeasti mukavan. Asennusmenetelmä riippuu seinämien kuormituksen suuruudesta.

Nykyään on olemassa useita tapoja rakentaa karkeista lohkoista:

 • käytä puoli korttelia. Käytetään usein huoneen väliseinien järjestämiseen, jota ei käytetä suhteellisen lujuuden omaavien rakenteiden rakentamiseen;
 • 1.5 lohkon asennus. Sitä käytetään seinien asentamiseen;
 • 2 lohkojen käyttö. Vaaditaan tiloissa, joissa on suuri kuormitus säätiöön, pääasiassa 2-3-kerroksinen rakenne;
 • tychkovaya-tekniikka 1 korttelissa. Sillä autotalli on paras vaihtoehto.

Rakennusvaiheet

Tilojen sijoittelu, säätiön, seinien, katon päällekkäisyyksien rakentaminen on mahdollista vain sopivalla tontilla. Ensimmäinen vaihe on alueen perusteellinen valmistelu.

Maastojen valmistelu ja merkitseminen

Ensinnäkin rakennuspaikka on tasoitettava, työprosessissa on parempi käyttää vesitasoa. Samanaikaisesti kaikki roskat poistetaan, mukaan lukien haudattu maahan. Helpoin tapa on tasata maata erikoistuneiden laitteiden avulla, edullisemmin, mutta enemmän työtä voi tehdä työtä käsin.

Kaivo on kaivettu 40 cm leveä ja 50 cm syvä

Suurta huomiota olisi kiinnitettävä suurien juurakoiden esiintymiseen etenkin kellarissa. Kun puu kehittyy, juuret vahingoittavat pohjaa ja johtavat suurien halkeamien esiintymiseen. Pintavalmisteen aikana, ennen kuin autotallin rakentamisen muut vaiheet aloitetaan, ruohomaalit louhitaan.

Ennen työn aloittamista on suositeltavaa tutkia viestintäsuunnitelma ja tarkistaa kaivettujen kaapeleiden, kaasu- ja vesiputkien puuttuminen. Jos jätät suosituksen huomiotta, tarkastuskaivon kaivamisen vaiheessa tai sen korvaamisprosessissa syntyy ongelmia, kun haluat murtaa vedon ja murtautua lattian läpi.

Kun tontti on valmis, ne ottavat piirustuksen kädessä ja sen mukaan ne suorittavat merkinnät nauhan perustukselle. Ympyrä on merkitty ympärysmitan ympärillä, paremmin valokeila ja nauha. Kulmissa ajetaan sauvoja sekä rakennuksen sisällä että sen ulkopuolella. Alapinnan leveyden tulee olla vähintään 30 cm.

Säätiön rakentaminen

Perusta on korkealaatuisen ja kestävän rakenteen perusta. Tärkeimmät valmistusmääräykset:

 • mitä perustusta tarvitaan hiekkalaatikon autotallille, on määritettävä geodeettisen tutkimuksen perusteella. Jos tulokset osoittavat, että kosteus, virtaavuus ja maaperän taipumus lisääntyvät, olisi parempi vaihtoehto paalupohjan autotallille; riittää valitsemaan matalat paalut;
 • syvyys kellarin lohkojen autotallille lasketaan erikseen ottaen huomioon kuorman, maaperän tyypin, leveyden ja alustan tyypin. Ihanteellisesti syvyyden pitäisi olla suurempi kuin maaperän jäädyttäminen alueella. Keski-Venäjällä riittää perusta 60 cm: n syvyyteen. Kortin leveyden tulisi olla yli 30 cm;
Karkeiden lohkojen rakentaminen ei ole lastausta, ei ole tarpeen luoda kiinteää perustusta
 • tukirakenteiden pohja on sijoitettu hiekkaa ja raunioita varten, joka imee tuhoisia vaikutuksia pohjaan. Aluksi hiekka asetetaan 30 cm: n kerroksella ja sitten murskattu kivi fraktioon 5-20, myös 30 cm: n kerroksella. Jos autotalli on suuri, on suositeltavaa käyttää useita kerrostumia, joista toinen on murto-osa 5-20, muut 10-40 tai 40-70;
 • pohja altaan autotallin alle, kaadettu kaivantoon. Jotta se olisi sileä, muotti on tehty levyistä. Kostutuksen ja hävittämisen estämiseksi puuta peitetään eristävällä materiaalilla (polyeteenistä tai vedeneristysmateriaalista);
 • Säätiön valmistus vaatii korkealaatuisen sementtiseoksen käyttöä. Helpompi, mutta kalliimpi, ostaa sen valmiina. Seosta on helppo valmistaa käsin tai betonisekoittimella sekoitettaessa sementtiä, hiekkaa, raunioita ja vettä: 1: 3: 5: 1. Veden määrää säännellään paikoillaan;
 • kaivo kaadetaan 30-50 prosenttiin, sitten varret 12-14 mm vahvistetaan. Voit hitsata käsin suoraan kaivosta ja pinoa se tiilien päälle nostamalla sitä kerroksen keskelle tai yhdistää rakenteen erikseen ja sijoittaa sen sitten kaivantoon, mutta tarvitaan useita työntekijöitä. Vahvikkeen läsnäollessa pohja muuttuu maaperän muodonmuutoksista ja siirtymistä vastaan.

Walling

Ennen kynsilohkareitin aloittamista sinun pitäisi luoda vesitiiviit pohja. Suojaus kosteudelta estää pohjan vahvuuden tuhoutumisen ja heikentymisen. Sopivat sellofaani- tai ruberoidilevyt, ne asennetaan säätiön kehän ympärille.

Ennen työn aloittamista on suositeltavaa asentaa kehikko portille, ikkunoille ja oville (jos sellainen on). On parempi käyttää välilevyjä kohdistukseen.

Yleisin seinien rakentamismenetelmä on "tiili", kun seuraava kattaa edellisen rivin saumat.

Kuinka laittaa hiekkalaatikko autotalliin:

 1. Aseta ensimmäinen rivi. Kannattaa aloittaa kulmat niin, että yhteys toiseen seinään on mahdollisimman voimakasta. Asennuksen aikana on suositeltavaa tarkistaa taso.
 2. Kaikki seuraavat rivit on asetettu päällekkäin puolikkaaseen. Seinien lujuuden lisäämiseksi on suositeltavaa vahvistaa joka kolmas rivi vanteilla.
 3. Viimeisen rivin asettamisprosessissa tulisi jättää aukot, joissa palkit kiinnitetään lattian kiinnittämiseen.

On suositeltavaa tehdä autotallin takana takana hieman etupuolen alapuolella. Koska kaltevuudet katon pinnalla ei kerry nestettä. Kaltevuus riippuu materiaalin tyypistä, joka vaihtelee välillä 5-35 °.

Katto ja lattia

Ennen kuin täytät lattian autotallissa, sinun tulee varustaa katto. Katon tekeminen merkitsee tarvetta asentaa palkit lohkojen väliin valmistettuihin aukkoihin. Paras tapa valmistaa katto sopiva dvutavrovy kanava teräs, mutta ne ovat melko kalliita. Puupalkit vähentävät rakentamisen arviointia, mutta niitä on alustavasti käsiteltävä keinoilla, joilla estetään mätää. Palkkikappaleiden päälle asennetaan, ja päälle on vedeneristys- ja kateaineita.

Sisustus, portit, autotallin katto ja lattian valmistus ovat rakenteen viimeisen vaiheen rakentaminen.

Kattoon tarvitaan I-palkkeja, joiden pituus on 25 cm enemmän kuin autotallin leveys

Lattiajärjestely:

 1. Lattian täyttämiseksi poistetaan kerros maaperä.
 2. Kaivetun kuopan pohjaan kohdistuu tamping, voit käyttää manuaalista trombia tai värähtelevää levyä.
 3. Hiekka ja rauniot nukkuvat alareunassa.
 4. Vahvistettu runkorakenne.
 5. Kaada betonia kellarikerrokseen.

Seinien koristelun ominaisuudet

Alun perin tehty ulkovaippa. Usein on väärinkäsitys siitä, että koska hiilipölyn hygroskooppisuus loppuu, se muuttuu nopeasti tuhoutumiseksi. Tällaisten rakenteiden valmistuksen käytännön mukaan huokoinen materiaali kustantaa kymmeniä vuosia ilman viimeistelyä romahtamatta.

Ulkonäön ja kestävyyden parantaminen täydentävän viimeistelyn avulla on melko sopiva. Yksinkertaisin, edullisin ja melko tehokas tapa on seinien rappaus ja maalaaminen julkisivulla.

Sisustuksen osalta kaikki ei ole niin selkeä, on olemassa useita eri tapoja:

 • kipsi;
 • puinen, PVC- tai metallipäällyste;
 • kosteutta kestävä kipsilevy pinnoite, sopii myös lämmittämätön autotalli.

Valinta perustuu projektin budjettiin ja visuaalisiin mieltymyksiin. Halvempi vaihtoehto on kipsi, mutta prosessi on aikaa vievää. Voit välttää paneelit likaisen ja pitkän työn välttämiseksi. Jotta pohja olisi vahva ja kestävä, ja koristeellinen materiaali muuttumaan muodonmuutoksesta, on suositeltavaa laatoittaa ja levittää eristemateriaalia. Muut materiaalikerrokset lisäävät rakennusarvion rakennetta ja osuvat huoneeseen.

Haluatko ehdottaa täydennystä ja tehdä artikkelista paremman? - Jätä kommentti.

Sementtilohjan laskeminen autotallin laskimessa

Kuonan kivi on halpa ja luotettava rakennusmateriaali. Sen käyttö rajoittuu yleensä talonrakennuksiin, mutta myös hiekkalaatikoista valmistetut asuinrakennukset. Ennen kaikkea rakennustyöhön on ensinnäkin ratkaistava tarvittava määrä materiaalien laskemista. Kuinka monta karkeaa lohkoa neliömetrissä ja kuinka paljon laskea määrä, artikkelimme kertoo sinulle.

Rakennuspalikoiden lajit

Autotallin rakentaminen ei ole erityisen vaikeaa. Lisäksi se toimii erinomaisena koulutustilana rakennusalan taitojen käsittelyssä. Kuonan kivet ovat kevyitä (onttoja) ja raskas. Kaikki ne valmistetaan muovausmenetelmällä, ja erikoiskoneen läsnä ollessa on mahdollista järjestää tämän rakennusmateriaalin itsenäinen tuotanto.

Kuonakivien valmistuksessa käytetään varmasti hiekkaa, erilaisten fraktioiden murskattua kiveä, kuonaa (malmien täyttyneet jäänteet) sekä sementtilaastin kytkimelle. Näiden "välttämättömien" ainesosien lisäksi seokseen lisätään usein saviä, tiili taisteluja ja jopa sahanpuru. Tietenkin tällaisella levyllä on paljon pienempi paino, mutta sitä eristävät erinomaiset lämmöneristysominaisuudet.

Rakentaa rakenteen tulevaisuus monoliittisten lohkojen avulla, kestävä ja raskas. Ne tarjoavat luotettavaa tukea sekä mahdollistavat huomattavia säästöjä konkreettiseen ratkaisuun. Vaaleammat lohkot, joiden sisäpohjat ovat sisällä, soveltuvat paljon seinään. Lisäeristysominaisuuksia saadaan aikaan täyttämällä tilaa sisäpuolella laajennetulla savella tai sahanpurulla.

Kuinka laskea materiaali autotallissa

Tarvittavien virheiden laskemiseksi tarvitaan lisätietoja tästä aineistosta ja sen ominaisuuksista. Huolimatta siitä, että monet valmistajat ovat liian vapaita tulkitsemaan tämän tuotteen valmistusta koskevia standardeja, korkealaatuiset tavarat markkinoilla ovat yleisempiä väärennöksiä.

On mahdotonta tarkistaa tuotantovaiheita omien resurssien avulla, mutta tuotteiden luotettavuus voi olla yksinkertainen testi. Tätä varten sinun on ostettava yksi tuote ja pudota se noin rintakehän korkeudesta (metri - yksi ja puoli). Hyvälaatuinen kuonakivi säilyy kokonaisena, paitsi että reunoilla hieman sirotellaan. Vialliset tavarat todennäköisesti jakautuvat puoleen. Testausta varten tehty pinta ei saa olla betoni, sen lisäksi on mahdotonta heittää lohkoa vaivattomasti. Vain todentamalla rakennusmateriaalin luotettava laatu voit jatkaa irtotavarana ostoksia.

Mitä sinun tarvitsee tietää ennen ostamista:

 • Vakiokoot yksi lohko - 39 senttimetriä. Yksinkertaisilla laskutoimituksilla voidaan todeta, että 72 yksikköä tuotetta on kuutiossa.
 • Lomakkeiden valmistuksessa käytetystä käytöksestä riippuen vähäinen kokoeroero.
 • Jos rakennusten rakentamiseen vaaditaan erikokoisia lohkoja, laskenta suoritetaan kuutiokapasiteetista. Jos kaikki tuotteet ovat samat, on helpompi suunnitella kulutuksen perusteella neliömetriä kohti.
 • Paras tulos on kahden laskentamenetelmän vertailu. Näin voit saada tarkimman määrän ja välttää muita vaikeuksia.

Jos tiedät tietyistä koosta tulevasta autotallitilasta, laske tarvittava materiaali ei ole vaikeaa. Seuraavassa kuvataan yksityiskohtaisesti kahta menetelmää karkeiden lohkojen laskemiseksi.

Lohkon rakentaminen hiekkalaatan

Rakennusmateriaalien laskemiseen tarkoitetun kätevän online-laskimen ansiosta varovainen omistaja säästää huomattavia investointeja. Kuitenkin, jotta voidaan selvittää, miten tällainen järjestelmä voi toimia, on hyödyllistä selvittää hahmosi. Vertaamalla saatuja tietoja voit turvallisesti jatkaa hankintaa, koska materiaalipulan riski on vähäinen.

Materiaalin laskeminen kuutiometriä kohden:

 1. Viitetiedot ovat kunkin seinän indikaattori. Se lasketaan myös rakenteen korkeuden, leveyden ja pituuden mukaan.
 2. Tulokset on lisättävä yhteen. Laskettaessa sinun ei pidä unohtaa, että kahden seinän kohdalla on tarpeen poistaa liitäntäkaarien määrä.
 3. Lopullinen luku on haluttu lohkoryhmä, joka lasketaan jakamalla kokonaistilavuus materiaalisyksikön tilavuudesta.

Sisäisten väliseinien rakentamisessa käytetään usein "puoli" materiaalia. Se on tarkoituksenmukaisempaa, koska sen sisällä ei edellytetä lisääntynyttä lämmönkestävyyttä. Käytettäessä edellä mainittua menetelmää kuitenkin saadaan melko suuri virhe, joten on parempi käyttää jotain muuta lohkojen laskentatapaa.

Karkeiden lohkojen lukumäärän laskeminen kvadratuurissa:

 1. Rakennuksen pinta-ala voidaan laskea kertomalla seinien kokonaispituus huoneen keskimääräisellä korkeudella.
 2. Tämä arvo on jaettava käytetyn lohkon etupuolella.
 3. Tuloksena oleva arvo on pyöristettävä ylöspäin ja tarvittaessa lisätään 1-5% varastosta.

Laske tarvittava määrä hiekkolohkojen rakentamista autotalli ei ole niin vaikeaa. Tämä edellyttää paperisuunnitelmaa - järjestelmää sekä tietoa käytettyjen materiaalien koosta. Laskenta voidaan tehdä kahdella tavalla, joiden tuloksia on verrattava toisiinsa. Garazhov.Ru: n kotimestareiden mukavuuteen on olemassa erityinen online-laskin, mutta itsenäinen laskenta antaa enemmän tietoa ja auttaa myös lisäämään kokonaiskuvan tulevasta projektista.

Kuonakivet ovat kevyitä betonilohkoja, jotka sopivat talon rakentamiseen. Yhden hiomalaikan koko on 390 x 190 x 188.

Online-laskimella voit laskea rakennustöiden tarpeellisia karkeiden lohkojen määrää.

Kuinka käyttää sitä

Laskennassa on tarpeen täyttää kaikki sarakkeet: tulevan autotallin pituus ja leveys sekä seinien korkeus. Jotta et halua ostaa ylimääräisiä lohkoja, sinun on määritettävä portin ja ikkunoiden koko (jos autotalli on suunniteltu korjaamoon).

Laskimessa voit laskea karkeiden lohkojen lukumäärän paitsi yhden kerroksen, mutta kaksikerroksisen ja ullakkohuoneen rakentamiseen. Kuonalohkot voidaan asettaa sekä leveyteen että pituuteen. Ensimmäisessä tapauksessa kulutus on enemmän, mutta seinien paksuus on myös suurempi. Siksi kytkinpylväs on myös täytettävä.

Huomio: online-laskenta tehdään ilman saumoja. Jos suunnittelet suuria saumoja lohkojen väliin, vähennä 5% tuloksesta.

Kuinka paljon se maksaa rakentaa autotalli karkea lohko - lasketaan lohkojen määrä

Laske kuinka paljon se maksaa hiekkoblock-autotallin rakentamiseksi on helppoa. Tärkeintä ei ole huijata se, että autotallin kustannukset eivät paljon ylitä lohkojen kustannuksia.

Luultavasti haluat jonkun kertoa sinulle, että jos päätät rakentaa autotallin pois hiekkakivistä, rakennusmateriaalien hinta on 45.736 ruplaa. jossa autotalli koko on 4-6 metriä. Voit ottaa tällaisia ​​sanoja itsestäänselvyytenä vain, jos kuulit heidät naapureiltasi, jotka rakensivat samanlaisen autotallin samalla maalla kuin sinä ja ostivat rakennusmateriaaleja paikalliselta myymälältä.

Kuinka paljon se maksaa rakentaa pohjan hiekkalaatikon autotallille

Säätiön kustannukset ovat merkittävä osa autotallin kokonaiskustannuksia. Sivuston pieni kaltevuus voi merkittävästi nostaa säätiön kustannuksia. Joten niille, jotka aiotaan rakentaa hiekkalaatikon autotalli, näiden samojen lohkojen määrien laskeminen ei ole ensimmäinen prioriteetti. Aloita säätiö.

Jotta laskettaisiin, kuinka paljon hiekkalaatikkoja autotallissa tarvitaan, melko yksinkertainen piirustus riittää.

Jos sinulla on litteä jalusta ja et tarvitse katselukivää autotallissa, voit valita laattapohjan. Jos autotalli rakennetaan rinteelle tai tarvitset tarkastuskaivon, valitse liuskajohto. Säätiön volyymi lasketaan yksinkertaisesti sen geometristen parametrien avulla.

1 - puolikasku kivi, 2 - karkeahyllyssä, 3 - puoli hiekkalaatikkoa

Tyypillisesti pohjaan sementtiä, soraa ja hiekkaa otetaan suhteessa 1: 5: 3. Per m3 liuosta tarvitaan yleensä 200... 400 kg sementtiä, riippuen vaaditusta laasti- ja sementtimerkin arvosta. M100-liuoksessa voi olla riittävästi 215 kg 300-laatuista sementtiä, ja M300-liuokselle voi tarvita 370 kg 400 sementtiä.

Mutta uudelleen, älä luota liikaa viitteisiin ja online-laskimiin. Ne lasketaan sen perusteella, että sementti vastaa pakkauksessa ilmoitettua merkkiä. Mutta sementin laatu ei aina ole hyvä. Ja jos se on myös tallennettu väärin, muutaman kuukauden kuluttua sen ominaisuudet heikkenevät huomattavasti.

Yleensä laske rakennusaineiden määrä, kerro paikallishinnalla, lisää toimituskulut. Arvioi, kuinka paljon aikaa se vie ratkaisun valmistelemiseen. Ja sen jälkeen harkitse tarkkaan mahdollisuutta ostaa valmiin ratkaisun betoni sekoittimessa.

Kuinka monta hiekkalaatua tarvitset autotalliin?

Laske kuinka paljon autotallille tarvittavia hiekkalaatteita on helpompaa kuin koskaan. Vakiopihan lohkon koko on 390 × 190 × 188 mm. Laske peräkkäin olevien karkeiden lohkojen määrä ja rivien määrä - helppoa. Anna pieni muutos taisteluun, ja numero lasketaan. Todennäköisimmin se muuttuu 450... 800 hiekkalaatikosta. Paljon riippuu autotallin korkeudesta, ovien, ikkunoiden, kattorakenteiden saatavuudesta (laatikot voidaan taittaa karkeista lohkoista).

Jotta voit laskea, kuinka paljon tarvitset autotallissa tarvittavia hiekkalaatikoita, sinun on tiedettävä hiekkakiven koko.

Muista, että kynsilohkojen seinät eivät ole yhtä vahvoja kuin lämpimät. Vzlomostokapun kynnyslohkon autotalli ei toimi. Ja ilman eristyskerrosta, hiekkakivistä valmistetut seinät tarjoavat puhtaasti symbolisen lämmöneristyksen.

Jos tarvitset lämpimän autotallin, sinun on lisäksi eristettävä seinät, katto ja portit. Seinät ovat lämpimämpiä ulkona.

Kuonakivet ovat erilaisia

Mutta tehdä autotalli hiekkalaatikko burglar - ongelmallinen. On parempi käyttää tiiliä - se on paljon vahvempi. Voit silti tehdä seinästä ja puolihelmistä. Se on suhteellisen vahva. On kuitenkin epätodennäköistä, että hyökkääjät tuhoavat autotallin seinän, lukon lukitseminen on helpompaa ja nopeampaa.

Päällystetty katto autotalliin

Autotallin katto voidaan valmistaa tavallisista hiekkalaatikoista, joissa on puinen laatikko, kattohuopa ja liuskekivi. Halpa, vihainen ja kylmä. Katto on paras valita, riippuen siitä, mitä tarvitset autotalliin:

Lämpimässä autotallissa erinomainen vaihtoehto olisi metallikehykselle asennettujen sandwich-paneelien katto. Se ei tarvitse ylimääräistä lämpenemistä. Tämä on paljon vähemmän aikaa vieviä prosesseja kuin kylmä katto ja sen eristäminen.

Jos päätät rakentaa suuren autotallin hiekkalaatikoista, hinta nousee paitsi lohkojen lukumäärän lisäksi monimutkaisempien ja kalliimpien kattorakenteiden ansiosta.

Kylmävaraston katto voidaan valmistaa liuskekivestä, metallilevyistä, euroruberoiduista... On kustannuksia ja esteettisyyttä.

On erittäin tärkeää, että katto suojaa seiniä sademäärästä. Sen pitäisi ulottua seinän senttimetrien yli 20: een.

Ohjeet hiekkalaatikon autotallille omalla tavallaan

Lähes kaikki autoilijat eivät voi tehdä ilman tällaista välttämätöntä tilaa kuin autotalli. Sen rakentaminen voidaan antaa ammattimaisille rakentajille tai voit rakentaa autotallin omiin käsiisi ja samalla merkittävä etu on huomattava rahan säästö.

Jos autotallin rakentamisesta päätetään itsenäisesti, aluksi on määritettävä tulevan rakenteen tyyppi sekä sen mitat. Yksinkertaisin vaihtoehto työhön ja jatkokäyttöön on karkeiden lohkojen autotalli, jonka käyttöikä on noin 50 vuotta.

Vakiokokojen autotalli on 3x6 m ja korkeus 3 m. Jos olet innokas autoilija, älä unohda katselua hyvin suunnitellessasi. Jos kuoppa ei pysty tekemään korkealaatuista vedeneristyskykyä, kosteus voi kertyä, mikä myöhemmin johtaa auton korroosiota. Voit myös järjestää kellarin ruoan varastointiin.

Kaivoa suositellaan järjestettäväksi pitkän akselin suuntaan, koska tällaisella järjestelyllä on helpompi kiivetä siihen eikä ole tarvetta rakentaa lisälaitteita auton nostamiseen ja ajoon. Syvyys riippuu autotallin omistajan kasvusta. Sen lisäksi sitä voidaan käyttää helpottamaan sisennyksiä tai asentamaan hyllyjä työkaluun ja tekemään johdotukset valaistukseen.

toiminta Menettely

Normaalissa autotallihankkeessa on tietoja tilan varastamisesta ja suunnitellun rakentamisen sijainnista. Suunnitteluvaiheessa on tarpeen arvioida maastoa, eli määritellä maaperä, pohjaveden syvyys, kuinka paksu maaperä jäädyttää kylmäkauden aikana, alueen seisminen vastustuskyky; kuinka kaukana ovat tarvittavat tekniset viestinnät kuin sähkö ja vesi; tyyppi, kerrosten lukumäärä, tulevan autotallin katon muoto; arvioida arvioita rakennusaineiden ja lisäraaka-aineiden kustannuksista, laskea rakentamisen kustannukset ja kuinka paljon kuonakiviä tarvitaan. Kun autotalli on saanut virallisen luvan ja sen projekti on valmis, on välttämätöntä jatkaa tiettyä työtä.

Autotallin rakentaminen tapahtuu seuraavassa järjestyksessä:

 1. Pohja-teippityypin asettaminen;
 2. Plinth-laite tarvitaan paremman lämmöneristyksen ja huoneen ilmanvaihdon vuoksi;
 3. Asennus seinät;
 4. Lattiapinnoitteet;
 5. Katto- ja porttikattojen asennus;
 6. Engineering-verkkojen asennus;
 7. Yleinen viimeistely.

Paljonko hiomalaikka maksaa?

Yksi eduista hiipan lohkon rakentamisesta hiekkalaatikosta on pieni hinta. Kuonan kivi tarjotaan ostajalle hintaan, joka vaihtelee 25-45 ruplaa kohden. Huokoisen rakenteen ansiosta se kuluttaa vähän sementtilaastia. Jos työntekijät osallistuvat prosessiin, asettamalla yksi kappale hiutaleesta maksaa noin 20 ruplaa (1 m 2 noin 300 ruplaa). Mutta on aina mahdollista tehdä itsensä asettamia lohkoja.

Jotta laskettaisiin hiekkalaatan määrä autotallissa, voit käyttää seuraavaa kaavaa. Oletetaan, että aiot rakentaa seinää, joka on puoli lohkolta paksu. Lohkon leveiden pintojen pinta-ala on laskettava - lohkon pituus ja leveys kerrotaan esimerkiksi 190x390 mm. Tuloksena on 74 100 mm 2, joka on noin 0, 074 m 2. Karkeiden lohkojen lukumäärää 1 m 2 kohden on välttämätöntä jakaa yksikkö edellisellä tuloksella ilmaistuna m 2: ssä. Tuloksena on 13, 51. Jos tämä arvo on pyöristetty kokonaislukuun, saadaan 14 kappaletta. Esimerkiksi autotallin koon on tarkoitus olla 5x7 m ja korkeus on 2,5 m. Sen on selvitettävä koko kehä, mikä on sen leveys ja pituus, ja tuloksena oleva määrä kerrotaan kahdella. Tulos on 24 m. Rakennusseinien alueen määrittämiseksi kehys kerrotaan korkeuteen 60 m 2.

Tästä arvosta on vähennettävä portin alue, joka on esimerkiksi 8, 75 m 2. Kaikkien suoritettujen toimien jälkeen saat kaiken seinän kokonaispinta-alan 51, 25 m 2. Ottaen huomioon, että 14 karkeaa lohkoa tarvitaan 1 m 2: n osalta, seinien kokonaispinta-ala kerrotaan tällä arvolla, jonka ansiosta laskettiin, että tällaisen autotallin rakentamiseen tarvitaan 717 hiekkalaattaa.

Hiekkalaatikoista valmistetulla autotallilla on pieni paino, joten se voidaan tehdä nauhamenetelmällä. Ennen työn aloittamista on tarpeen määrittää sellaiset indikaattorit kuin pohjaveden esiintyminen ja maaperän jäädytyksen syvyys. Asennuksen syvyys riippuu myös maaperän tyypistä (hiekka, savi, suola).

Kynttilöiden tyypit ja niiden valinta

Seuraavat kotelot soveltuvat muurausrakentamiseen:

 • Monoliitti (kiinteä) lohko on kiinteä, toisin sanoen siinä ei ole mitään onteloita. Tämän tyyppinen etu on turvamarginaali, ja haitat ovat suuria painoja ja matalaa lämmöneristystä.
 • Kuonan lohkot, joiden läpimitta on 30%, keskimääräinen lujuus ja lämpöeristys.
 • Lohkareilla, joiden läpimitta on 40%, hyvät lämpöeristysominaisuudet johtuvat suurista ontelotilavuuksista johtuen, mutta ne ovat ohuiden seinien vuoksi huomattavasti heikompia lujuusominaisuuksissa.

GOST 6433-99 "Betoniseinäkivien" mukaan karkkilohkossa on vakiomitat 188x199x399 mm. Lämmönjohtavuus vaihtelee välillä 0,27 - 0,65 W / m 3, tiheys 750 - 1450 kg / m 3.

Valitessasi on suositeltavaa kiinnittää huomiota lohkojen ulkonäköön. Chipsit ja syvennykset eivät saisi olla läsnä niissä, ts. seinien on oltava sileät kaikilla sivuilla. Lohkojen muodon oikeellisuuden mittaaminen on mahdollista useiden satunnaisten lohkojen yksinkertaisen mittauksen avulla. Edellyttäen, että niiden koot ovat keskenään samanlaisia, tällaisten lohkojen geometria on oikea.

Cinder block -seinämän seinät sekä tiili. Sementtikappaleen asettamiseen on useita tapoja:

 1. Paarit. Laying menee lattiaan kiven.
 2. Perpender. Yhdessä kivessä.
 3. 1,5 kiveä.
 4. 2 kiviä.

Käytännöllinen tällaisten rakennusten käyttäminen, jotka perustuvat hiekkarakenteisiin, osoittaa, että 35-50 cm: n paksuiset seinät (yhdessä kivessä) kykenevät kestämään nollan alapuolella olevia lämpötiloja -20 ° C: een ja tuulenpuuskaisiksi, jotka ulottuvat 18 m / s: iin.

Ilmanvaihto ja eristys

On välttämätöntä, että autotalli ympäröi ilmaa jatkuvasti. Erilaisia ​​tekijöitä, kuten hapettimien ja öljyjen haihtuminen, hiilimonoksidi, pyörän lunta, jotka aiheuttavat huoneen kosteuden lisääntymistä, voivat olla huono vaikutus auton yleiseen tilaan. Edullinen ratkaisu olisi asentaa ilmanvaihto.

Seinien eristystä ei tarvitse suorittaa autotallissa, mutta silti on otettava huomioon, että jos sitä ei tehdä, kosteus on aina korkea ja seinät voivat muuttua kosteiksi kylmänä kautena. Eristys voi olla lasikuitu tai edullinen vaahto. Toinen kerros on polyetyleeniä, joka kykenee parantamaan pääeristeen eristysominaisuuksia ja suojaamaan sitä kosteudelta. Viimeinen kerros on GCR-laastari.

Katto- ja seinäkoristelu

Voit kattaa katon, voit käyttää liuskekiveä, laatta tai profiloidut. Materiaalin valinta riippuu autotallin omistajan taloudellisesta kapasiteetista. Jos rajoitamme budjettivaihtoehtoon, voimme kattaa sen ammattimaisella lattiapinnoitteella ja luonnollisesti on parempi käyttää samaa katetta kuin kotona.

Seinän koristelu auttaa tulevaisuudessa estämään lohkojen halkeilua sekä suojaamaan saastumisen haittavaikutuksilta. Seinät on kipsattu sekä sisä- että ulkopuolelta sementtilaastilla. Se on myös hyvä ratkaisu käyttää vuorausteknologiaa "takki".

Yhden auton valmisrakennusten hinnat valmistuvat 100 000 ruplasta.