Kellarin kustannusten laskeminen

Ushp "eristetty ruotsalainen levy" -tyyppi on korkean teknologian perusta, joka koostuu pienestä syvyydestä ja "lämpimästä lattiasta" olevasta teräsbetonista. UWB: tä käytetään hehkuttavissa, löysissä, heikosti kantavissa ja turpeellisissa maissa, koska se liikkuessaan seisauttaa aiheuttamatta talon muodonmuutosta.

Laske ushp: n kustannukset Pietariin (Pietari) ja Leningradin alueelle avaimet käteen ja saat arviot vuoden 2018 hinnoista ottaen huomioon online-laskentataulukon aineistot ja online-resurssi.

Lämmöneristetyn ruotsalaisen kilven (UShP)

Syötä parametrit laskemaan ruotsalaisen levyn levy:

Miten USHP: n "eristetty ruotsalainen liesi" hinta on?

Yrityksessä "YARUS" UShP: n kustannukset lasketaan ottaen huomioon:

 • pohjalevyn pinta-ala ja kylkien paksuus;
 • suulakepuristetun polystyreeni, liitososat, niihin liittyvät materiaalit;
 • kuljetuspalvelujen kustannukset betonin, materiaalien, laitteiden toimittamiseen rakennustyömaalle sekä rakennus- ja asennustöihin.

Lämmitetyn pohjalevyn pinta-ala ja vahvistettujen kylkiluiden paksuus hyväksytään suunnitelman suunnitteluasiakirjojen mukaisesti, jotka heijastavat kuormien laskemista talon seinistä, kattoista, kattorakenteista ja itse sääksestä. UWB: n arvioitu hinta voidaan määrittää online-laskimella. Anna tarkka laskelma kokeneille suunnittelijoille ja varmista, että ammattilaisten pystyttämät UWB: n kustannukset ovat kohtuulliset!

USP Kuvaus

UWB: n pohja - matala-pohjalevy. Tukirakenne koostuu ohuesta betonikuoresta, eristel- mästä ja jäykisteistä. Se tarjoaa luotettavan vakauden talossa vaikeissa maasto-olosuhteissa Leningradin alueella.
Yrityksessä "YARUS" USP-rakentaminen toteutetaan samanaikaisesti:

 • teknisen viestinnän rakentaminen;
 • jossa järjestetään lämmin kerros;
 • kun valmistuksen pohjan pinta on viimeistelty.

Lämmitetty ruotsalainen levy on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista sen jälkeen, kun se on suoritettu vesihuoltoon liittyvien toimien ja hiekkaisen, tiheän pakattujen tyynyjen avulla. Siinä tapauksessa, että hanke luo perustan raakamaidon avulla, ennen hiekkaa täyttämistä geotekstiilit asetetaan soran pinnalle.

Ota yhteyttä! Korkeatasoiset mestarit rakentavat USHP: n mihin tahansa kokoonpanoon lyhyessä ajassa. Kokoonpanot ja rakennuttajat suorittavat koko rakennuskohteen standardien, projektidokumentaation, paloturvallisuuden ja työsuojelun vaatimusten mukaisesti. Asiantunteva asiantuntija vastaa kysymyksiin lämpimän säätiön rakentamisesta soittamalla numeroon (812) 925 53 93 tai pyynnöstä sähköpostilla [email protected]

Erikoistekniikka UWB-säätiö

USP-pohja - eristetty ruotsalainen liesi

Rakennustekniikan markkinat kehittyvät nopeasti, ja perinteiset materiaalit, joista perustuksia rakennetaan, ovat myös muuttumassa. Viime aikoina on tullut esille uusi säätiö, jonka taloudelliset eurooppalaiset kehittivät Ruotsin perinteiden pohjalta.

Tämä on ruotsalaisen liesi, lyhennetty UHPP (lämmitetty ruotsalainen liesi). Tästä eksoottisesta nimestä ja rakennustekniikan innovaatiosta huolimatta tällainen säätiö on saanut suurta suosiota ja sitä käytetään yhä enemmän rakentamisessa.

Mikä on UWB: n perusta

Kuten tiedätte, vaatimukset nykyaikaisille säätiöille ovat kovaa. Ensinnäkin se on luotettavuutta ja kestävyyttä. Nykyaikaisessa rakentamisessa on kuitenkin tullut esiin uusi tärkeä vaatimus, kuten energiansäästö.

Tämän perusteella on tarpeen päätellä, että säätiön on oltava lämmin, samalla kun säästää lämpöä talossa.

Tämän ongelman vuoksi eurooppalaiset rakennusteknologian kehittäjät kiinnittivät huomiota skandinaavisten maiden vanhaan perinteen, joka on lämmittää säätiötä. Niinpä perustettiin ushp (lämmitetty ruotsalainen liesi).

Rakenteeltaan se on monoliittinen betonilaatta, joka on eristetty kaikilta puolilta nykyaikaisilla eristysmateriaaleilla, ja se on myös vedenpitävä erikoismateriaaleilla. Lisäksi ammattilaiset suosittelevat pakollisen vedenpoistojärjestelmän luomista niin, että maaperään kerääntyvä vesi ei suorita tuhoavia toimenpiteitä eristävien materiaalien suhteen.

Edellä olevasta voidaan päätellä, että pohja on monoliittinen betonilaatta, jonka on oltava vesitiivis ja eristettävä kaikilla puolilla.

Tällöin se tehdään kaikkiin laatoihin perustuviin vaatimuksiin. Lisäksi eristetty levy on kaikki hyvät ja huonot puolet vankka perustus, mutta joitakin ominaisuuksia on myös lisätty niihin, joita käsitellään alla.

Tämän säätiön tärkeimmät edut

Rakennuspäätöksen koostumus USHP

Tietenkin jotkut alkavat kysyä, kannattaako tehdä tällainen säätiö kotiinsa, jos kaikki työ on suunniteltu toteutettavaksi taloudellisin säästöin. Jotta voisimme vakuuttua viimeisistä epäilijöistä, on parempi puhua säätiön eduista, ja ne ovat seuraavat:

 • se on helppo tehdä itse, koska sen valmistuksessa käytetään erityistä tekniikkaa, joka on käytettävissä myös aloitteleville rakentajille;
 • koska tällaisen säätiön valmistustekniikka ei ole monimutkainen, se ei edellytä monien työntekijöiden, raskaiden laitteiden ja muiden monimutkaisten laitteiden osallistumista, tärkein tehtävä on tehdä oikea laskelma tulevan talon, sen infrastruktuurin ja viestintärakenteiden rakenteista;
 • Tämä pohja on valmistettu useista laatikoista, jotka ovat itsenäisesti vedenpitäviä ja eristettyjä, lisäksi tällaisten laatikoiden yläkerroksen on oltava täysin tasainen, joten sinun ei tarvitse tehdä lisäkerroksia tuleville lattioille;
 • Tällaisen alustan seuraava etu on se, että valmistettaessa materiaalien laskemista, joita käytetään sen tekemiseen, on välttämätöntä tietää, että levyt eivät uppoa syvälle maaperään, vaikka maaperän jäädytys- tai pohjaveden syvyys olisi liian suuri, joten suuria maanrakennustöitä ei tarvita. operaatioihin;
 • Viimeinen asia, johon sinun on kiinnitettävä huomiota, on se, että tämä tekniikka mahdollistaa tällaisten levyjen ylemmässä kerroksessa sijoittamisen, yleensä käytetään lattialämmityksen, veden tai sähkölämmityksen järjestelmää, joka on välittömästi kytketty sen jälkeen, kun koko talon rakentaminen on suoritettu.

Puutalo 14 x 10 metriä USHP: n perusta

Kuten näette, tämäntyyppisen säätiön edut ovat moninaiset, joten jopa kaikkein epäilijät ymmärtävät, että talon perustalle on vaikea löytää paras taloudellinen vaihtoehto. Mutta tästä huolimatta sinun on ymmärrettävä täysin, että tällä säätiöllä on myös sen haitat, joita on myös kerrottava.

Ensinnäkin tällaiset haitat siirtyvät sen edeltäjältä, laattapohjasta, joka on ollut rakenteilla pitkään. Ensinnäkin tämä on betonin ja erilaisten eristys- ja vedeneristysmateriaalien hinta. Mutta menettämisen jälkeen voit unohtaa, että tällainen pohja alkaa särkyä ylimäärän kosteuden tai veden jäädyttämisen vaikutuksesta.

Seuraavassa haittana on monoliittisen laatan suunnitteluominaisuus, joka tarkoittaa sitä, että siinä ei pitäisi olla eri markkinarakoja, toisin sanoen talon talon varustaminen tällaisella pohjalla ei toimi. Jos teet tämän, rakennustekniikka rikkoo, ja voit luottaa koko talon tuhoamiseen. Viimeinen asia, johon sinun on kiinnitettävä huomiota on se, että tällainen säätiö sopii vain talojen rakentamiseen, joka ei voi ylittää kahta kerrosta.

Kuten tiedetään, niissä maissa, joista tällainen rakenne on tullut, he ovat jo pitkään unohtaneet massiivisten rakennusmateriaalien, kuten kiven ja raskasmetallien, käytön. Siksi, jos aiot rakentaa raskaan kartanon, on parempi olla aloittamatta tällaisen säätiön rakentamista.

Huolimatta miinojen esiintymisestä, on turvallista sanoa, että tämä on erinomainen perusta, jota voidaan käyttää maaperällämme pitkään palvelemalla ja auttaa säästämään materiaalien hankintaan, palkkaamaan työntekijöitä ja erikoislaitteita.

UWB-säätiön perusvaatimukset

Lämmin pohja: me teemme sen itse

Tietenkin, kun ymmärsit edut, on välttämätöntä ymmärtää selkeästi ja mitä teknisiä vaatimuksia ehdotetaan tämäntyyppisille säätiöille. He ovat monta, joten on parasta käsitellä niitä tarkemmin.

 • yhteinen pohjalevy on valmistettava raudoitetusta betonista ilman epäonnistumista, sen paksuuden on oltava 120-180 millimetriä, tästä seuraa, että rakenne ei ole liian massiivinen;
 • koko rakenteen ympärille tulee jäykistysrivat tehdä tavanomaisen monoliitin sisäänvedettävien nauhojen muodossa, niiden laskenta on tehtävä etukäteen, koska koko talon kantavat seinät sijaitsevat niiden kohdalla ja jäykisteiden mitat eivät saa olla pienempiä kuin 300 x 300 millimetriä;
 • ennen kuin tällaisen säätiön rakentaminen alkaa, on tarpeen tehdä laskelma talon suunnitelmaan, myös kaikki huoneen sisäseinät, vaikka tällaiset väliseinät eivät toimisi tukiseinäksi, vaan toimivat sisäseininä, myös heille rakennetaan jäykistysrivat pakollisessa tapauksessa (sisäinen), niiden välinen raja ei saisi ylittää 4 millimetrin pituutta ja ihanteellinen koko on 200 x 200 millimetriä;
 • Seuraava ominaisuus on säätiön syvyyden laskenta. Tietenkin ammattilaiset sanovat, että tällaisen pohjan paksuus ei välttämättä ylitä 600 millimetriä, mutta jos kellarin rakentaminen on suunniteltu, sen korkeus otetaan huomioon.

Mitä elementtejä tällainen säätiö koostuu?

Rakenteellisesti perustus on seuraava (leikkaus)

Tietenkin tällaisesta säätiöstä puhuttaessa on mahdotonta olla mainitsematta, mistä elementeistä se koostuu, niin että ajatus siitä on täydellinen.

 1. Ensinnäkin se on hiekka- tai sora-alusta. Se on välttämätöntä suojata säätiö maaperän eri kausivaihteluilta ja tasoittaa tällaisia ​​vaihteluita.
 2. Vedeneristyskerros. Tarvitaan niin, että vesi, joka imeytyy hiekkaan tai pohjavesien pintaan, ei vaikuta betoniin eikä tuhoa sitä. Lisäksi betoni, jos se ei absorboi kosteutta, pitää lämpöä pitkään.
 3. Lämmitin itse lautan ympärillä. Eristyskerros putoaa levyn pohjalta ja sen sivuilta. Yhdessä vedenpitävän kerroksen kanssa se tekee betonista erinomaisen lämmönkestävyyden, koska alustan yläpuolella useimmissa tapauksissa lämmitetyt lattiat asetetaan.
 4. Viemäröinti- ja viemäröintijärjestelmät. Niitä tarvitaan niin, että suuri määrä vettä ei toimi takalla, joka peitetään lämpöeristyksellä ja vedeneristyksellä. Ammattilaiset suosittelevat tällaisten järjestelmien tekemistä, vaikka rakennustyömaalla, pohjavesi on syvää, ja sademäärä on vähäistä ja ne kaikki virtaavat alamäkeen. Tällainen viemäröintijärjestelmä antaa säätiölle mahdollisuuden kestää useita vuosia.

Nämä ovat tämän säätiön tärkeimpiä elementtejä, joita ilman sillä ei ole edellä kuvattuja toimintoja. Tietenkin, jotta kaikki toimisi tekniikan mukaan, sinun on noudatettava ammattilaisten suosituksia.

Puhuminen Ushp-pohjasta - eristetty Ruotsin liesi - on ymmärrettävä selvästi, että sen ovat luoneet johtavat rakennusalan asiantuntijat, ja ne on otettu Skandinavian maista, joissa ilmasto, sademäärä ja muut ominaisuudet ovat verrattavissa meidän tilanteeseen. Tämän ansiosta voit turvallisesti käyttää tätä säätiötä taloon, eikä ole huolissasi sen laadusta ja kestävyydestä.

Eristetyn ruotsalaisen levyn laskeminen

Ruotsin kiukaan käyttö alkoi Yhdysvalloissa ja siirtyi myöhemmin Ruotsiin. Rakennusteknologia koostuu ennätyksellisestä keinotekoisesta polystyreenieristyksestä (vaahdosta).

Venäjällä eristetyn ruotsin liesi ei ole suosittu, koska vähän tiedetään. Teknologian tärkein ominaisuus on, että vesihuolto- ja viemäröintijärjestelmät piilevät paksun teräsbetonikerroksen alle, ja vaahto asetetaan sekä betonilattian alle että puolille kellarialueelle.

Ruotsin seinän klassinen versio

Seinärakenne:

 • maaperän pohja;
 • geotekstiilit;
 • tyhjennys putki;
 • hiekkakerros;
 • viemäriputki;
 • vaahtoeriste USP: lle;
 • laskettu vedeneristysalue;
 • varusteet;
 • sora;
 • laajennettu polystyreeni (vaahto);
 • kipsi;
 • lattialämmitys komponentit;
 • vaahto lasi vaahto;
 • teräsbetonilaatta;
 • lattiapäällyste kotona;
 • ilmastetut betonilohkot ja eristys talon sivuseinissä.

Luettelo rahoituskuluista

 • piirustukset, mitat, projekti UWB - 1% arvioista, 10 000 s;
 • maaperän avaaminen - 5%, 47 000 r;
 • viemäröinti - 5%, 35000 r;
 • geoterminen piiri - 1%, 5000 s;
 • hiekka tyyny, tamping - 21%, 180 000 r;
 • vesihuolto ja viemäröinti - 5%, 40 000 s.
 • muotoiluvaahto - 14%, 120 000 s;
 • laattavahvistus - 12%, 100 000 r;
 • lämmin kerros - 5%, 51000 s.
 • monimutkainen betonityö - 20%, 170 000 s.
 • valmisteluvaihe, työkalu - 5%, 120 000 r;
 • ruotsalaisen levyn kustannukset, joihin kuuluvat: rakennusalue, ruotsalaisen säätiön paksuus, materiaalien kustannukset, toimitukset ja vuokrauslaitteet.

Laskennan tiedot

 • kokonaispinta-ala on 80 neliömetriä;
 • USP-kehä - 45 m;
 • laakerirenkaan korkeus - 30 cm;
 • hiekkalaatan paksuus - 35 cm;
 • tukirenkien pituus - 68 metriä;
 • betonimäärä - 20 ov. metriä;
 • betonin massa on 46 tonnia.

Kustannukset 675 000 s.

Toimintajärjestys UShP: n rakentamisessa

 • Tunnuksen merkitseminen - septisen säiliön sijoittaminen, voimassa olevan projektitoimituksen sovittaminen;
 • ojan kaivaminen ja sokean alueen asentaminen;
 • merkitsemällä tyhjennysputkien sijainti, jätevedenpuhdistus, vesihuolto, virtakaapelin asennus;
 • asetetaan ja tamping hiekkaa ja soraa maapallon pohjalle. Hiekkaseokseen on sijoitettu putket projektidokumentaation vaatimusten mukaisesti;
 • Geotekstiilien sijoittaminen vedenpoistoon;
 • hiekkakynän luominen - kukin kerros tiivistetään värähtelevällä levyllä;
 • ensimmäinen kerros lämpöeristystä, joka alkaa pystysuorasta rakenteesta ja päättyy vaakasuoraan. Materiaalin roolissa valitaan EPPS UWB: lle.
 • UWB: n sisäisen muodon luominen - ensimmäinen lämmöneristyskerros asetetaan;
 • lujittavan hihnalaatan muodostaminen;
 • puusäleiden muottien sivujen vahvistaminen;
 • siirtyminen veden lämmitys UWB;
 • runkorakenteen paineestaus virheiden havaitsemiseksi;
 • uuden kalvon kerros;
 • betonin valmistamista.

UWB: n laskemisessa ei ole mitään vaikeata, tärkeintä on noudattaa rakennusvaatimuksia ja käyttää normien ja standardien mukaisia ​​materiaaleja. Vain silloin rakenne on luotettava ja kestävä.

Ruotsalainen kilpi - lämmitetty pohjalevy. Teknologia, laskenta ja asennusominaisuudet

Optimaalisen perustan valinta on erittäin mielenkiintoinen ja tarpeellinen aihe. Laatupohja takaa koko rakenteen luotettavuuden ja kestävyyden. Tämä tarkastelu keskittyy tiettyyn laattapohjaan. Eristetty ruotsalainen liesi ei ole erityisen yleinen Itä-Euroopassa. Mutta kun otetaan huomioon sen ominaisuudet ja edut, jokainen voi tehdä omat johtopäätöksensä sen suhteen, että sitä käytetään talon luotettavana perustana.
sisältöön

Ruotsalaisen teknologian erityispiirteet

Ruotsalainen kilpi (Schwedenplatte) - lämpimät tyyppiset laatat pohjaan hiekka tyyny. Sen yläpinta on lämmin kerros, joka lämmittää koko rakennuksen. Tämä saavutetaan vahvistamattomassa kehyksessä upotettujen lämmönsiirtoputkien ja muiden teknisten viestintävälineiden ansiosta. Lisätään luotettavan eristyslevyn vaikutusta. Eli kaikki energia kulutetaan vain betonin lämmittämiseksi.

Eristetty ekstrudoitu polystyreeni vaahtolevy on tärkeä rooli lämmön säilyttämisessä rakennusten sisällä. Perinteisissä tapauksissa lämpöhäviö lattian läpi voi saavuttaa jopa 20% lämpöhäviöstä. Ruotsalainen levy on järjestetty siten, että se säästää lämpöä itsestään.

Eri rakennusten päävaihtoehdot:

 • Suurten monimutkaisten talojen suosittelemiseksi on suositeltavaa käyttää 150-180 mm: n paksuista laattoja, joissa on ääriviivat ja poikittaiset jäykisteet (hienopinta - 1,5-4 m).
 • Pienemmille taloille, sileä monoliittinen laatta 250-300 mm paksu tekee.
 • Pienikokoisissa rakennuksissa (autotallit, kylvyt) - ristikkolevy, jonka solun koko on noin 1,5x1,5 m.

Kuten näette, Schwedenplatte tekee yksinkertaisesta ja monimutkaisesta arkkitehtuurimuodosta helppoa perustaa.
sisältöön

Laattojen perusrakenteiden edut

Perusrakenteen suunnittelussa tärkein ongelma on maaperän pakkastuttaminen. Tilanne voi myös pahentaa pohjaveden korkeaa tasoa.

Jotta estettäisiin kielteiset vaikutukset säätiöön, toteutetaan tiettyjä rakentavia toimenpiteitä. Yleisin tapa on sijoittaa pohjan pohja maaperän jäädytyksen alapuolelle. Tällöin se ei näe turvotuksen nostovoimien vaikutuksia. Toinen vaihtoehto on valaa teräsbetonialusta, joka kestää muodonmuutosvoimia. Jotkut laajentavat pohjan pohjaa tai tekevät seinät ole pystysuorat, mutta kapenevat ylöspäin. Joskus seinät peitetään liukuvalla materiaalilla (kateaine, mastinen), joka toimii voiteluaineena.

Kaikki nämä menetelmät ovat tehokkaita. Ne edellyttävät kuitenkin merkittäviä perus- tai lisäsijoituksia. Valitettavasti kukaan niistä ei sovellu voimakkaasti kallistuvaan maaperään.

Pohja, joka on kiinteä laatta, joka mahdollistaa tasaisen jakamisen kuormille, jotka vaikuttavat sekä rakenteeseen että maaperään, on paras vaihtoehto epävakaalle maaperälle. Ruotsin levy on sijoitettu siten, että kallistusvoimat tasapainotetaan kuormituksella rakenteesta. Jotta taipumisvoimia voitaisiin edelleen vähentää, alus alla olevaan maaperään korvataan hiekkalaatalla. Tällainen kelluva perusta, vaikka se joutuisi kausittaisiin liikkeisiin, nousee ja putoaa maan kanssa ilman deformoitumista. Mikä on tällaisen vakauden salaisuus?

Kaikki on hyvin yksinkertaista. Suunnittelu on kiinteää tai ristikkolaattoa, joka on valmistettu monoliittisesta teräsbetonista. Betonin tulee olla luokkaa, joka ei ole alempi kuin B15 ja pakkasenkestävyysluokka F75. Se on jäykkä alueellinen vahvistus pitkin koko laakeritasoa, joka sallii tällaisten perustusten ymmärtävän kuormat, jotka johtuvat maaperän epätasaisesta liikkumisesta ilman paikallista muodonmuutosta. Niitä voidaan käyttää tiilen, puutavaran, paneelien ja talojen rakentamiseen korkeintaan kaksi kerrosta kaikentyyppisissä maaperä- ja pohjavesissä.

Suuri ruotsalaisen levyn tukialue mahdollistaa maaperän paineen alentamisen 10 kPa: aan (0,1 kgf / cm ²). Edut sisältävät myös rakentamisen yksinkertaisuuden ja hieman alhaisemmat kustannukset verrattuna massiivisiin nauhateihin.
sisältöön

Ruotsin kilven rakentaminen


Kaikki säätiöt alkavat maanrakennuksesta. On tarpeen poistaa vähintään 60 cm yläkerroksesta. On suositeltavaa valita maaperä 1-1,5 m leveämpi kuin säätiön mitat. Ennen kaikkea viestinnän (sähkön, vesijohtojen, jätevesien) toimittamista.

Kun on täytetty 20 cm paksu hiekkalaatikko, on tarpeen tasata ja pakata hiekka. Hiekkalaatan ympärillä on oltava paikka viemäriputken sijoittamiseksi. Tämän tekemiseksi luodaan kaivosta, jonka gradientti on 0,005-0,01 (5-10 mm / 1 juoksumetri) yhdeltä kaivon kulmasta 0,8 - 1 metrin etäisyydellä hiekkavyöhykkeen reunasta.

Koko sivusto on peitetty geotekstiilillä. Sen päälle kaadetaan, tasoitetaan ja tiivistetään murskattua kiviainetta 5-20 mm. Sitten aloitetaan tyhjennysputken asentaminen putken alimmasta kohdasta. Kun tyhjennysputket ovat toisiinsa yhteydessä, niiden yleinen gradientti tarkistetaan uudelleen sekä sen yhtenäisyys. Putkistetut putket tulee sirotella tunkeutumiskerroksen avulla
maksimaalinen veden virtaus viemäriputkeen.

Pohjakerroksen ja reunojen alapuolella kerroksen tulisi olla 10-20 cm hiekkalaatan yläpuolella. Pienempi kerros ei tarjoa
riittävä pohjan tyhjennys.

Käännymme vedenpitävyyteen. Optimaalisin ratkaisu on polymeeri-bitumin kalvojen tai PVC-kalvojen käyttö. Voit käyttää 250 mikronin paksuista muovikalvoa kahdessa kerroksessa. Jos kalvon valmistamiseen käytetään useampia rivejä, pinota ne päällekkäin ja liimaa ne paksuun PVC-nauhaan.

Seuraava vaihe on polystyreeni-vaahtomuottien valmistus säätiölle. Ruotsissa tämä tekniikka ei ole uusi, ja monet ruotsalaiset yritykset tuottavat valmiita elementtejä laitteeseen.
samanlaisia ​​säätiöitä. Valmistettujen lohkojen puuttuessa improvisoimme ja rakennamme pysyvän muottien standardikuvioista penoplexista. Se tarjoaa jäykisteitä ja sivureunoja.

Pohjalevyn jäykisteiden eristämiseksi on käytettävä ekstrudoitua polystyreenivaahtoa (EPS) - puristuslujuutta 200 kPa. Se voidaan sijoittaa suoraan polymeeri-bitumin kalvoihin ja täyttää sementtipohjaiset ratkaisut.

Ääriviivojen välisen pohjalevyn vaakasuora eriste voi olla polystyreeni-vaahtomerkkejä PSB-S35 (asuinrakennus) ja PSB-S50 raskaissa kuormissa (autotalli). Ennen polttopolymeerikalvoille asettamista, yksi kerros muovikalvoa on asetettava 100-150 mm: n päällekkäin.

Sokean alueen vaakasuora eriste säätöalueen ympärillä on polystyreeni-vaahtomerkki PSB-C35. Levyt on pinottu rinteellä rakennuksesta. Vahvikotelo on järjestetty muottiin. Ensimmäiset vahvistetut jäykisteet ovat teräsvahvistus AIII - A500C, jonka halkaisija on 12 mm neljää tankoa (kaksi päälle ja kaksi pohjaa). Aseta sitten lämmin lattiat.

Lämpimän kerroksen putkien yläpuolella on teräsputki AIII - A500C, jonka läpimitta on 6 mm, ristikkotila 150x150 mm. Liitettäessä on tarpeen tarkkailla vähintään 500 mm: n limitys. Ankkuri yhdistetään toisiinsa neulomalla lankaa.

Nyt kun kaikki on valmis, M300-brändin betoni on valettu. Täydellisen kovettumisen jälkeen voit jatkaa seinien rakentamista.
sisältöön

Säätiön kustannusten laskeminen

Ruotsin kilven kustannusten määrittämiseksi sinun on suoritettava seuraavat laskelmat:

 • Määritä levyn pinta-ala. Esimerkiksi 10 × 10 m on 100 m² peruspohjaa (S).
 • Maaperän kehittyminen, maan hedelmällisen kerroksen poistaminen - joko itsenäisesti tai teknologian mukana.
 • Hiekka on noin 130 cm leveämpi kuin tulevan kodin alue ja 30-50 cm syvä. Tarvitset siis vähintään 45 m³ hiekkaa.
 • Geotekstiilejä, joiden tiheys on vähintään 200 g / m2, ostetaan 11,3 × 11,3 = 128 m². Luotettavuutta varten voit käyttää kahta kerrosta.
 • 110 mm: n tyhjennysputken halkaisija on noin 50 metriä.
 • Tietoliikenteen laskeminen kullekin henkilölle.
 • Lämmitys: levy 1 kerros = 0,1 m × 100 m² = 10 m³; 2 kerrosta = 0,1 m × 90 m² = 9 m³; kellarialue = 40 m × 0,3 m × 0,1 m = 1,2 m³; sokea alue 1,3 m leveä = 59 m² × 0,1 m = 5,9 m³.
 • Varusteet.
 • Betoni 100 m² × 0,1 m = 10 m³. On tärkeää työskennellä betonin kanssa nopeasti, joten avustajia tarvitaan. Älä unohda sokea alue. Ehkä päätät tehdä sen myöhemmin.

Tarkastettujen tietojen perusteella on mahdollista tehdä likimääräinen laskelma säätiön kustannuksista ja selvittää, haluatko lämpöeristetyn Ruotsin kiukaan.

9 plussia ja 3 miinusta lämmitetystä ruotsalaisesta levystä

Talon rakentaminen alkaa... Se on oikein. Lämmitetystä ruotsalaisesta levystä.

Miksi lämmitetään? Koska yksi kerroksista on pursotettua polystyreenivaahtoa.

Miksi ruotsia? Koska keksittiin Ruotsissa.

Miksi liesi? Koska se on kokonaisuus.

Tämän integroidun ratkaisun luominen on yksinkertaista, mutta vaatii huomaavainen lähestymistapa eikä anna anteeksi virheitä. Tulos on erinomainen, kustannukset ovat pienemmät, käyttöikä on valtava. Ymmärrämme, mitä pohjoisen maan insinöörien ehdottamat uudet ovat perustaneet.

Rakennuspohja

USP tai eristetty ruotsalainen liesi on monoliittinen betonirauta matala, jossa ensimmäiset kerrokset ja lattialämmitys sijaitsevat. Sen toiminnallisuutta ja luotettavuutta ovat useat valmistelutilaisuudet, tekniset ratkaisut ja innovatiiviset ideat.

Soveltamisala

UWB: hen perustuva rakennuskonttori on levinnyt laajalle Virossa.

Suosituin UWB voi saada:
[flat_ab id = "33"]

 • alueilla, joilla on ankara ilmasto (lukuun ottamatta permafrost-alueita);
 • pohjaveden pinnan lähellä oleviin paikkoihin;
 • alhaisen kehyksen, paneelilevyn, paneelin, lohkon, tiilenrakentamisen tapauksessa;
 • heikoilla mailla.

Edut levy

UShP: n mukaisen rakennuksen rakentaminen on seuraavilla eduilla:

 1. Elämäntuen tekniset verkot asetetaan joko itse levyyn tai sen alapuolelle. Tämän seurauksena kellarista tai kellarikerroksista ei ole tarvetta asentaa viestintää, työskennellä putkien ja kaapeleiden eristämiseksi ja suojaamiseksi, mikä vähentää rakennuskustannuksia.
 2. Yksi säätiön kerroksista on lämmöneristys. Sen läsnäolo estää kausiluonteisen syklisen toiminnan (jäädytys - sulatus).
 3. Vedeneristysmateriaalien laaja käyttö suojaa rakennuksen kuoren kosteuden läpäisevyydestä, mikä lisää käyttöikää ja lämmönkestävyyttä.
 4. Vedeneristysmateriaalien, kuivatuksen, hiekan ja sora "tyynyjen" käyttö sulkevat kokonaan kosteuden aiheuttamat haitalliset vaikutukset pohjaan.
 5. Ruotsin teknologian ja lämpimän kerroksen vesijärjestelmän eristyksen ansiosta lämmityksen käyttökustannukset pienenevät merkittävästi.
 6. Kiinteä rakenne, luotettava lujitus, suunnitellut jäykistysrivat tarjoavat suurta kantavuutta, eivät luo rajoituksia rakennustekniikkaan, erilaisten rakennusmateriaalien käyttöä seinien, kattojen, kattojen rakentamiseen.
 7. Betonipohjan kohdistaminen myöhemmällä hionnalla tekee mahdolliseksi olla järjestämättä 1. kerroksen viimeistelyä ennen viimeistelyaineiden asettamista, mikä säästää rahaa ja aikaa.
 8. UWBP: n luomiseen tarvittavat materiaalit toimitetaan rakennustyömaalle pienissä erissä, niiden käyttö ei edellytä nostureiden ja raskaiden kuorma-autojen käyttöä;
 9. Suunnitteluverkkojen ja säätölaitteiden asennus tehdään yhdellä teknisellä toiminnalla, mikä lyhentää rakennusaikaa.

Flaws levy

Koska jokaisella kolikolla on kaksi puolta, ja UWB: llä on haittansa:

 • Teknologia mahdollistaa UWBP: n asentamisen vain litteille vaakasuorille alueille (irtotavaran käyttäminen mahdottomaksi varmistaa vaaditun lujuuden);
 • ammattilaisten ja suunnittelijoiden korkeatasoinen pätevyys on tarpeen (tarvitaan tarkkoja laskelmia, moitteetonta projektin toteuttamista, kun viestintä ja vahvistaminen);
 • viestinnän korjaamisen monimutkaisuus edellyttää varalinjojen asettamista.

Rakentamismääräys

Suunnittelu- ja tutkimustyöt

Jos pieni levy voidaan tehdä käsin, on parempi antaa maaperän rakennetta, tehdä laskelmia ja laatia projekti ammattilaisille. Projektiasiakirjojen valmistelun aikana:

 • pohjaveden tasotutkimuksia tehdään;
 • määritetään maaperän koostumuksella ja sen liikkuvuudella;
 • selvitetään mahdollisuutta siirtää kerroksia sulatetun ja sadeveden vaikutuksen alaisena.

Alustavien tietojen perusteella laskelma tehdään seuraavasti:

 • kuopan syvyys;
 • vedenpoistojärjestelmän ja teknisten verkkojen ominaisuudet;
 • eristeen ja betonin "tyyny" -kerroksen paksuus;
 • rungon halkaisija ja tangot;
 • putkiston lattialämmitys.

Kaikkiin laskelmiin liitetään yksityiskohtaiset piirustukset, jotka helpottavat USHP-rakentamisen prosessia.

Kuopan valmistus

Kuopan järjestelyn yleinen tekniikka on seuraava.

 • Sivusto puhdistetaan hedelmällisestä maasta syvyyteen projektin mukaan. Törmäyspaikan leveyden ja pituuden on oltava vähintään 2 metriä suurempi kuin suunnitellun levyn lineaariset mitat.
 • Rakennuskohdan geodeettinen merkintä toteutetaan erityislaitteiden avulla, jotka havaitsevat kiinnitysrakenteiden samansuuntaisuuden ja kohtisuoruuden. Tämä on erityisen tärkeää tulevan kodin monimutkaisen kokoonpanon kannalta.
 • Merkitty paikka viestien vetämisestä levyltä.

Suojaus vettä vastaan ​​ja munivien viestintä

Säätiön on oltava jatkuvasti kuiva. Tätä varten kaivanto vedetään ulos kaivon ympäryksen ympärille rei'itetyn tyhjennysputken sijoittamiseksi sulatteen, sateen ja pohjaveden tyhjentämiseen. Putket on varustettu pystysuorilla poistoyksiköillä puhdistusta varten. Veden vastaanottamiseen on asennettu maanalainen säiliö, jonka vettä voidaan käyttää taloudellisiin tarkoituksiin.

Näiden töiden rinnalla toteutetaan toimenpiteitä viestinnän aikaansaamiseksi: kuuma ja kylmä vesi, jätevesi ja sähköverkot. Rakennusteknologia mahdollistaa putkien asentamisen, jotka mahdollistavat kaksoisrakenteisten verkkojen luomisen.

Kaikki verkot sijoitetaan horisonttiin, joka sijaitsee alle maaperän jäädyttämisen alueella.

Tyynynvalmistus

Kaivon pohja tiivistetään värähtelevällä levyllä ja peitetään geotekstiilillä. Ennen laitteen "tyynyjä" luonnollisista irtotavaroista on suositeltavaa täyttää se noin 10 cm savi ja tamp. Tämä luo lisää vedenpitävyyttä UWB.

Tyyny vähentää maaperän liikkeen vaikutusta pohjaan. Se on peräisin rauniosta (sora, kivi) ja hiekkaa. Pohjakerroksessa sopivat hienojakoisten fraktioiden kiinteät materiaalit, joita painetaan ja peitetään geotekstiilillä. Hiekka kaadetaan seuraavaksi (joki tai suuri kuoppa). Se altistuu tampingille, vuorotellen salmenvesiin tiheyden lisäämiseksi geotekstiilin peittämiseksi.

Asennuksen eristys

Suorituskyvyn ylläpitämiseksi säätö ei saa altistua pakkaselle ja maaperän paineelle alhaisissa lämpötiloissa. Tätä varten lämpöeristin asetetaan "tyynyn" päälle.

Laattaeristeeseen sovelletaan seuraavia vaatimuksia:

 • erottuva mekaaninen puristuslujuus;
 • nollahöyryläpäisevyys ja nolla veden absorptio;
 • pitkä käyttöikä;
 • korkea lämpökapasiteetti;
 • kemiallinen ja biologinen stabiilisuus.

Tämä välttää kylmien siltojen muodostumista ja säätiön yksittäisten elementtien jäätymistä.

Eristys sopii seuraavan kaavion mukaan:

 • Ensimmäinen kerros kattaa kokonaan levytilan;
 • 2 kerrosta vetäytyy ulkokehästä noin 0,5 metrin etäisyydellä sivureunojen luomiseksi, 20-30 cm leveät urat asennetaan panssaroidun vyön ensimmäisen tason asentamiseen niihin.

Muottirakenne

Tekniikka tarjoaa muottirakennetta kahdella tavalla.

Klassisessa versiossa käytetään puulevyjä ja (tai) levytuotteita. Tällöin ne kohdistuvat kellarintason lämmöneristyslevyjen ulkosivuihin. Suorakulmainen kosketusta muottiin betonilla ei ole. Materiaalien käyttö myöhemmässä rakenteessa on mahdollista.

Toinen koskee L-muotoisten eristyselementtien asentamista. Asennus on alempi tukialue. Tällöin ei tarvita lisätyötä tulevan rakennuksen sokea-alueen eristämiseen.

Armopoyojen ja "lämpimän lattian"

Vahvistettuun vyöhykkeeseen käytetään armatuet ja muovipidikkeet ("tuolit", "kupit"). Ne tarjoavat helppokäyttöisen asennuksen, sillä ne ovat samalla korkeudella. Hihnan ensimmäisen kerroksen vähimmäisreunan on oltava vähintään 50 mm. Rakenteen leveys ja läpimitta määräytyvät suunnittelulaskelmissa.

UWB-laitevesiputkiston toimivuus lisää merkittävästi 1. kerroksen lattian lämmittämistä. Se on sijoitettu vahvistetun hihnan ensimmäisen ja toisen kerroksen väliin, mikä varmistaa putken kiinnityksen. Ehkä se laittaa sen päälle toisen kerroksen päälle. Tässä tapauksessa kiinnittämistä varten käytetään erityisiä mattoja tai seisontatuotteita, jotka ovat samankaltaisia ​​rakenteessa vahvistuskaluston kanssa.

Järjestelmän keräimet nostetaan mallimerkkiin ja kiinnitetään. Kun olet valmis testattavaksi, painelaitteisto "lämmin lattia".

Betonivaihto

Betonikerroksen paksuus määrittelee suunnitteluorganisaatio. Tukiseinien alapuolella jäykistysreunoissa se voi nousta 20 cm: iin, loput alueesta on noin kaksi kertaa pienempi. Tämä voi vähentää merkittävästi valmiin betonin hankintakustannuksia.

Täyttö täyttyy betonipumpulla. Monoliittisen levyn vastaanottamiseksi on tarpeen täyttää yksi päivä. Valmisbetonin tarjonnan suurin mahdollinen keskeytyminen on 30 minuuttia.

Menetelmässä ja kaadtamisen jälkeen on välttämätöntä tuottaa liuoksen vibrokompaatio, johtuen ulkoasun monimutkaisuudesta, suuresta määrästä tiedonsiirtoa ja erilaisista kerrospaksuuksista.

Vain pinnan tiivistys suoritetaan, koska lujitushihnan ja lämmitysputkien luokittelu on erittäin epätoivottavaa.

Jälkikäteen tapahtuvan hionnan tai järjestämisen kustannusten vähentämiseksi suoritetaan ylimääräinen tasoituspinnan tasoitus.

Kun betoni on asetettu (noin 2 tuntia sen jälkeen, kun se on asetettu muottiin), se on märkä 3 päivän ajan. Korkeissa ympäristön lämpötiloissa on suositeltavaa peittää pinta muovikelmulla.

Kolmen päivän kuluttua voit purkaa säätiön. Liuoksen täydellinen vahvuus nousee 28 päivän kuluessa.

Viimeistelyyn tehdään timanttipinnan hionta. Sen jälkeen voit tuottaa työskentelyä sulkevien rakenteiden rakentamisessa.

Eristävän ruotsalaisen uunin käyttö mahdollistaa talon talon nopean varustamisen mahdollisimman pienillä rakennuskustannuksilla, mikä vähentää 1. kerroksen viimeistelykustannuksia ja sitä seuraavia säästöjä lämmityksessä.

Mikä on eristetty ruotsalainen liesi?

Rakennusrakentamisen alkuvaiheessa säätiö asetetaan. Rakennuksen vakauden ja kestävyyden varmistamista koskevat vaatimukset eivät ole pelkästään perusteet. On tärkeää vähentää kustannuksia ylläpitää mukava sisäilman lämpötilan vuoksi energiatehokkuus perustan rakenne. Määritellyt kriteerit täyttävät eristetty Ruotsin liesi. Se edustaa kiinteää, vahvistettua betonipohjaa, joka yhdistää lämpimän lattian ja teknisen viestinnän. Pysähdy suunnittelun ja valmistustekniikan ominaisuuksiin.

Säätiö "ruotsi ruotsi" - tarkoitus ja laajuus

Kun ajatellaan säätiön suunnittelua, useimmat kehittäjät valitsevat nauha-, laatta- ja paalarakenteet. Nykyaikaiset rakentamismenetelmät ja innovatiiviset teknologiat antavat kuitenkin mahdollisuuden rakentaa pohjimmiltaan uuden pohjan. Ruotsalainen levy on matala-pohjainen levytyyppinen pohja, joka on tehty betonista ja joka on vahvistettu vahvikekaasulla.

Ruotsalainen pohjalevy on monikerroksinen rakenne. Rakentaminen eräänlaisena voileivän muodossa voit nopeuttaa rakentamisen sykliä ja ratkaista tärkeitä tehtäviä:

Insulated Swedish Plate (UShP) - moderni ja hienostunut pohjamalli

 • tehokkaasti eristämään kiinteän aluslevyn;
 • järjestää sähkökaapelit, vesijohtimet ja viemäriverkot;
 • estää mahdolliset perusmuodonmuutokset;
 • säilyttää huoneen mukavan lämpötilan lattialämmityksen vuoksi;
 • Luo luotettava pohja koristeellinen suojus.

Pohjalevyä, jossa on integroitu lämmitysjärjestelmä, rakennetaan rakennuksia maaperään, jossa hiukkasten hiukkasten, turpeen ja savea sisältämät pitoisuudet lisääntyvät.

Monoliittisen laatan rakenneominaisuudet ja turvamarginaali mahdollistavat erilaisten rakennusten rakentamisen:

 • hirsirakennukset;
 • talot baarista;
 • kehysrakennukset;
 • paneelitalot;
 • tiilien ja huokoisten betonilohkojen rakentaminen.

Kevyiden rakennusmateriaalien käyttö mahdollistaa rakenteen rakentamisen lämpimälle levylle, jonka enimmäismäärät ovat 3 kerrosta. Ruotsin levy on rakennettu lämpöeristyslaskelmien suorittamisen jälkeen sekä suunnittelutoimintaan, jossa otetaan huomioon rakenteen massan kuormitus ja maaperän ominaispiirteet. On tärkeää valita oikeat rakennusmateriaalit, joista rakennetaan seiniä, kattoa ja lattiaa. Sähkölaitteet yhdessä sisäisen viestinnän kanssa sijoitetaan projektin dokumentaation mukaisesti.

Tämän tekniikan tärkein ominaisuus on se, että koko talon pohja perustuu eristyksen kerrokseen (uunin alla)

Lämmin pohja levyn muodossa on monimutkainen rakenne, jonka rakentaminen liittyy suurempaan kulutuk- seen. Päättäessään rakentaa lämmitetty ruotsalainen UWB-laatta modernin eristeen avulla, kaikki tekijät on arvioitava huolellisesti.

Monikerrosrakenne on suositeltava tietyissä tapauksissa:

 • rakennuksen kohteen kohdalla ongelma-alueilla;
 • rakennuksissa, joiden laatikon korkeus on enintään 10 m;
 • kun se sijaitsee lähellä nollaa pohjavettä.

Päätös käyttää eristettyä ruotsalaista laattaa rakennuksen perustana tehdään yksitellen analysoimalla kaikki tekijät.

Eristetty ruotsalainen liesi - tärkeimmät edut ja heikkoudet

Ruotsalaisesta laattasäätiön käyttökokemuksesta käy ilmi, että ruotsalainen lämminvesilaite yhdistää innovatiivisia teknisiä ratkaisuja energiansäästöön. UWB-laattoja käytetään laajasti ulkomailla ja rakennuttajat vähitellen ottavat käyttöön sen.

Ruotsalaisen levytekniikan ominaispiirre on se, että ruotsalaiset valmistajat ovat jo laskeneet erilaisia ​​säätövaihtoehtoja säätiön rakentamiseksi maaperän tyypistä riippuen.

Uuden säätiön kannattajien määrä kasvaa jatkuvasti sen eduista johtuen:

 • lyhyempi rakennusaika. Tarvittava tekninen viestintä asetetaan samanaikaisesti perustuksen rakentamiseen;
 • mitään epäsäännöllisyyttä betonipinnalla. Aluslevyn hionta lopullisessa rakennusvaiheessa sallii lattian sijoittamisen betoniin;
 • maaperän muodonmuutoksen estäminen pohjan alla jäädyttämisen aikana. Lämpöeristetty säätö minimoi maaperän muodonmuutoksen todennäköisyyden matalissa lämpötiloissa.
 • mahdollisuus lämmitetyn perustuksen rakentamiseen ilman erityislaitteiden käyttöä. Nostolaitteiden ei tarvitse käyttää, mikä vähentää kustannuksia.
 • innovatiivinen monikerroksinen pohjamalli. Lämmitystehon valtatiet sijoitetaan konkreettisiin perusteisiin, joiden avulla voidaan välttää lisätoimenpiteitä niiden asettamiselle;
 • mahdollisuus käyttää USHP-laattoja talojen rakentamiseen eri maissa. Kiinteä pohja, jonka rakenteessa käytetään vahvistusta, mahdollistaa esineiden rakentamisen ongelma-alueille;
 • yhtenäinen betonipohjan lämpötilan nousu lämmityksen aikana. Se on varustettu lämmitysväylätekniikan käyttöönotolla;
 • säilyttää mukavan lämpötilan. Lämmitysjärjestelmän tehokkuuden ja konvektiolämmönvaihtomenetelmien ansiosta on helppo ylläpitää vaadittua mikroilmastoa;
 • ilman kosteuden väheneminen. Riippumatta kosteuden pitoisuudesta maaperässä estää kosteuden, homeen ja sienen muodostumista sisätiloissa.
"Ruotsin levy" -teknologia yhdistää eristetyn monoliittisen pohjalevyn laitteen ja mahdollisuuden antaa tietoliikennettä, mukaan lukien vesilattialämmityksen järjestelmä

Ruotsalainen lämpölevy rakennuksen painon vaikutuksen vaikutuksesta ei pilata ja luotettavasti eristää huoneen. Samanaikaisesti etujen kanssa UWB-levyllä on seuraavat haitat:

 • korjaustöiden toteuttamisen monimutkaisuus, joka liittyy vaikeuksiin päästä konkreettiseen viestintään;
 • ruotsalaisen levyn riittämätön kestävyys johtuen eristeen toiminnan rajoitetusta kestosta;
 • kyvyttömyys järjestää kellari;
 • lämmönlaskennan pätevän suorituskyvyn tarve, sillä ruotsalaisen levyn paksuus riippuu eristeen ominaisuuksista ja koosta;
 • lisättyjen lämpö- ja lujuuslaskelmien toteuttamiseen liittyvien arvioitujen kustannusten nousu;
 • mahdottomuus järjestää lämpöeristetty pohjalevy kaltevuuden helpottamiseksi.

Näistä haitoista huolimatta tämä levy ylittää perinteiset perustapiirit monissa ominaisuuksissa.

Ruotsalainen lautanen - laitteen kaavio ja tekniikan yksityiskohdat

Eristetty levy on eräänlainen laatan pohja, joka on valmistettu voileipäksi.

Säätiö ja yhteydenpito tehdään yhdellä ainoalla teknologisella toiminnalla, joka mahdollistaa rakennusajan lyhentämisen

Monikerroksinen rakenne sisältää seuraavat tasot:

 • viestintä. Se sisältää sähkökaapelit, vesiputket ja viemärin;
 • eristä. Sisältää suulakepuristetun polystyreenilevyn, joka eriste- tään pohjaa;
 • vahvistaminen. Se on valmistettu terästä, jonka poikkileikkaus on 12-14 mm, estäen lämmitetyn lattian halkeilua;
 • lämmitetty. Se koostuu vesijohdon järjestelmästä, joka on tarkoitettu jäähdytysnesteen kierrätykseen;
 • laakeri. Se on betonipohja, joka suojaa lämmityslinjoja ja toimii pohjana rakennuksen rakentamiselle.

Perusta Ruotsin teknologialle mahdollistaa työn jakson prosessin vaatimusten mukaisesti. Koko säätiön pohja on upotettu matalalle maaperään nollamerkin suhteen. Tämän ominaisuuden takia mahdolli- suus maaperän huurrettamisesta korkeaan kosteuteen ei kuulu.

Missä järjestyksessä on ruotsalaisen levyn asennus?

Ruotsin levyalgoritmien rakentamisen noudattaminen vaikuttaa pohja- ja energiansäästöominaisuuksien lujuuteen. Yleinen teos sisältää:

Eristetyn laatan alapuolinen maaperä ei jäätyä, mikä minimoi pakkasnopeuden riskejä

 1. Kaivon rakentaminen.
 2. Viemäriputkien asennus.
 3. Viestinnän asettaminen.
 4. Eristys asettelu.
 5. Vahvistaminen.
 6. Lämmöneristetyn lattian kokoaminen.
 7. Betonoinnin.

Harkitse vaiheiden pääpiirteet.

Merkitse juoni

Tämä työvaihe edellyttää säätiön hankkeen maaston olosuhteissa. Ennen merkinnän aloittamista on tärkeää suorittaa geodeettiset tutkimukset, joiden tarkoituksena on määrittää maaperän luonne ja pohjavesivarojen syvyys.

Merkintäprosessissa määritetään:

 • säätiön ääriviivat;
 • keinot liittää teknisen viestinnän.

Merkitsemisen jälkeen on tärkeää suojata alue sateelta järjestämällä myrskyjä.

Teemme maanrakennuksia

Maan toimintaan kuuluvat seuraavat teokset:

Jotta varmistettaisiin eristetyn ruotsalaisen kilven (USHP) normaali toiminta ja estettäisiin pakkasvahvuus, on tarpeen säätää pohjavedenpoistojärjestelmän rakentaminen.

 1. Rakennuspaikan puhdistaminen roskista ja kasvillisuudesta.
 2. Maaperän hedelmällisen kerroksen uuttaminen syvyyteen 0,4 - 0,5 m.
 3. Tiivistetyn hiekkalaatan muodostus, jonka kerrospaksuus on 30 cm.
 4. Maaperän talteenotto kaivon ympärille kuivatuslinjoille.
 5. Savi täytetään kaivojen pohjalle, kastelee ja tiivistetään savikerros.

Maanrakennuksen päättymisen jälkeen siirry seuraavaan vaiheeseen.

Varustamme viemäröintijärjestelmän

Toimien järjestys:

 1. Lay geotekstiilit.
 2. Ripottele soraa.
 3. Tiivistää rauniot.
 4. Aseta tyhjennysputket.
 5. Kaada kerros kerrosta.

Kun kaikki kerrokset on asetettu, peitä vuodevaatteet geotekstiilikudoksella.

Rakennamme teknistä viestintää

Tee työtä noudattamalla seuraavaa järjestystä:

Kiukaan alla on oltava kaikki tarpeelliset tiedot

 1. Suorita viestinnän asennus.
 2. Kaada kerros hiekkaa.
 3. Kondensoi hiekkakiviä.

Asennuksen jälkeen on tärkeää tarkistaa teknisten verkkojen yhteyden oikeellisuus.

Valitsemme eristyksen ja tuotamme sen tyylin

Kun valitset lämpöeristeen, suositaan eristystä vähäisellä lämmönjohtavuudella.

On suositeltavaa käyttää suulakepuristettua polystyreenivaahtoa, jolla on seuraavat edut:

 • vastustuskyky mikro-organismien kehittymiselle;
 • ekologinen puhdas;
 • kosteutta kestävä.

Laita polystyreenivaahto kahteen kerrokseen, jossa päällekkäiset levyt ovat 40-50 cm. Kiinnitä erityiset kiinnittimet.

Asettamme vahvistusverkon ja asennamme lattian

Vahvistettaessa kiinnitä huomiota seuraaviin kohtiin:

 • käytä neuletiheyttä vahvistamiseen;
 • aseta vahvistusverkko kahdelle tasolle;
 • varmista, että etäisyys lämmöneristyksestä on 30-40 mm.

Lämmityskaapelin asennus on tehtävä asettelun mukaisesti. Käytä muoviputkitukea.

Lattialämmityksen korkeampi lämpökapasiteetti saavutetaan tiheämmän putken asennuksen avulla.

Suositukset lattian asettamiseksi lämmin lattia

Kiinnitä lämmitysverkko kiinnittäen huomiota seuraaviin kohtiin:

 • varmistetaan 100 mm etäisyyden lämmityslinjojen välillä;
 • etäisyys 150-200 mm: n ulkoseinistä;
 • oikea putken asennus kehitetyn järjestelmän mukaan.

Löytämisen jälkeen tarkista järjestelmän paineilman tiiviys.

Kiinnitetty muotti

Ruotsalaisen laatan asennus vaatii muottien rakentamista säätiön ympärille. Materiaalina käytetään vaneri- tai lankkisuojuksia, jotka on vahvistettu tukijalosteilla. Muottirakenteen sisäpinta on vuorattu polystyreenilevyillä. Ne antavat pohjan lämpöeristyksen loppuosalla.

Me täytämme konkreettisen massan

Betonirakennuksessa noudatetaan seuraavia vaatimuksia:

 • kaada betonia 10 cm: n kerrokseen;
 • täytä enintään tunnin pituinen väli;
 • käytä tärytintä tai laattaa betonin kiinnittämiseen.

Kostuta betonin pintaa kovettumisprosessin aikana, peitä pohja polyetyleenillä sen suojaamiseksi haihtumiselta.

Lopulliset suositukset

Säätiö "Ruotsin liesi" mahdollistaa rakennusten kestävyyden ja parantaa energiansäästöominaisuuksia. Vedenpitävyys alapäällysteen alapuolella varmistaa perustuksen luotettavan suojauksen kosteudelta. Ruotsin menetelmällä voidaan myös kaataa monoliittinen levy grillata. Rakennetaan taloa lämmitetyllä pohjalla, sopivia lohkoja ja laattoja höyrystettyä betonia. Rakennettaessa taloa lämpöhäviön vähentämiseksi olisi kiinnitettävä huomiota lattialaattojen suunnitteluun. Tärkeä kohta - saumojen tiivistys katon välissä.

TTP Teräs lämpölevyjä

UWB: n laskeminen

Tänään haluaisimme käsitellä niin mielenkiintoista aihepiiriä kuin eristetyn ruotsalaisen liesi-laskennan. Ilmeisillä todisteilla ensisilmäyksellä PCR: iden laskemisessa on useita vivahteita ja erityispiirteitä.

Aluksi on aloitettava se, että tämän levyn täysipainoinen suunnittelulaskenta on mahdotonta tässä vaiheessa Venäjällä ja IVY-maissa. Tämä johtuu siitä, ettei ole olemassa asianmukaisia ​​tason ja pätevyyden omaavia asiantuntijoita, mutta koska suunnitteluyhteisö ei tunnista sääntelyasiakirjoja ja laskentamenetelmiä. Meidän venäläisissä nappuloissa ja vieraissamme ei ole sellaista. Otamme osittain nämä ongelmat sivuilla, jotka kuvaavat eristetyn ruotsinuunin tulevaisuutta. Kaikki tämä jättää jälkensä edelliseen muotoon niin tärkeäksi vaiheeksi, kuten laskennassa.

Tämä ei tarkoita sitä, että kaikki Venäjän ja IVY-maiden rakentamat levyt on suunniteltu ja suunniteltu silmällä. Yksinkertaisesti, on olemassa yksi ominaisuus, että ihmiset, jotka päättävät tilata laskutoimitukset, suunnittelu ja rakentaminen lohkojen, tai jotka päättävät rakentaa sen omilla käsillä, täytyy tietää.

Aihion rakentamisen aamunkohtana ruotsalaisen Dorocellin (dorocell.se) dokumentteja ja metodologisia käsikirjoituksia saapui venäjänkieliselle Internet-osalle, jonka ansiosta tämäntyyppisen säätiön laskeminen on ollut mahdollista hieman laskennallisena. Otamme huomionne sekä näiden asiakirjojen alkuperäiskappaleet että harrastajien kääntämät versiot. En halua mennä laskutoimituksen yksityiskohtiin, koska on vaikea löytää tätä aihetta yhdestä artikkelista, vain lyhyesti selittää pohjimmiltaan. Talonrakennuksen mukaan ottaen huomioon materiaalit, joista seinät, lattiat ja katto rakennetaan, sekä ottaen huomioon lumi, tuulikuormat ja kuormat ihmisiltä ja huonekaluilta, ovat kunkin seinän kuormat. Lisäksi taulukon T001 mukaisen Dorocell-taulukon mukaan ottaen huomioon levyn tyyppisen maaperän tyyppi, vaahtomuovin laatu valitaan, vahvistetaan ja tarvittaessa lisätään raudoitusta ulkoisiin ja sisäisiin kantaviin seiniin. Saatujen tietojen perusteella suunnittelija kehittää myöhemmin koko rakentavan levyn.

Älä ymmärrä konstruktin jonkin verran alkeellisia laskelmia. Näiden laattojen rakentaminen pitkällä aikavälillä kotimaassa ja ulkomailla on osoittanut tällaisen yhtenäisen lähestymistavan oikeellisuuden ja riittävyyden.

Koska Dorocellin ehdottamat vaihtoehdot sopivat sopivien materiaalien laskemiseen ja valintaan, voit myös päästä eroon monien itsensä rakentajien pääasiallisesta virheestä - ylimääräistä materiaalia (esimerkiksi vahvistuspalkkien halkaisijaa ja määrää ei ole valittu laskemalla, mutta silmällä, jossa on suuri marginaali, käytetään siellä EPPS: tä jos se ei ole tarpeen, jne.). Tämä merkitsee arvioinnin kustannusten huomattavaa nousua ja rakentamiskustannusten arvioimatta ilman yksityiskohtaista laskentaa monet hylkäävät välittömästi tämän säätiön version, koska näennäiset elinkustannukset ovat suuret. Toimivien laskelmien ansiosta rakennuskustannuksia voidaan vähentää kymmeniä ja joskus satoja tuhansia ruplaa.

Olisi väärin olla mainitsematta konstruktion harrastajia, jotka yrittävät automatisoida ja parantaa UWB: n laskentaa tietokonejärjestelmien, erityisesti SCAD Officein ja Robotin avulla. Toistaiseksi ne ovat vasta alussa pitkiä matkoja, mutta myöhemmin niiden työ on varmasti hyödyllinen tämän perustan käyttämisen toteuttamiseksi ja tieteelliseksi perustelemiseksi.

Sillä välin meidän on käytettävä Dorocellin piirustuksia ja pöytiä vanhanaikaisesti, mikä ei muuten vaikuta tämäntyyppisten rakennettujen säätiölaskelmien lujuuteen ja luotettavuuteen.