Säätiönauhan talousarvion arvo

Nauhaosasto on betoniteräsnauha, joka on asetettu kaikkien kantavien seinien päälle hiekkamaljakkalla. Sekä syvästi upotettu että nauha syvä pohja on mahdollista. Vähärikkäistä nauhaa voidaan käyttää vaaleaseen puuhun ja runko-osiin sekä syväteräsnauha raskaiden seinien rakennusten rakentamiseen.

Laske säätiön avaimet käteen kustannukset Pietarissa ja Leningradin alueella ja saat arvioidun laskelman ottaen huomioon tarvittavat materiaalit ja perushyödyksien tuottamisen vuoden 2018 hinnoilla käyttämällä online-resurssin verkkolaskua.

Hihnan peruskustannuslaskuri

Anna kaistaleen perusparametrit:

Kuinka kaistaleen hinta määräytyy?

Monoliittisen kaistaleen hinta määräytyy ottaen huomioon:

 • pituus, leveys ja korkeus;
 • työasiakirjojen luonnoksessa määritetyn betonisuunnittelun luokan tilavuus ja massa;
 • Vahvistustangojen rivien ja hyppyjen vahvistus;
 • rakennusaineiden määrä ja muottipuun määrä;
 • maa-, rakennus- ja asennustöiden kustannukset sekä materiaalien ja laitteiden kuljetus kohteeseen.

Varmista, että hinta on riittävä ja edullinen ammattilaisten avulla!

Strip-jalusta

Yrityksessä "YARUS" korkeatasoisen mestarin mestarit rakentavat monoliittisen nauhatyön, johon päästään tähän teemaan. Rakennusprosessi noudattaa projektitietojen, SNiP: n, paloturvallisuusstandardien ja työsuojelusääntöjen vaatimuksia.

Monoliittisen nauhan perustuksen rakentaminen suoritetaan CPD: ssä määritellyssä teknologisessa sekvenssissä. Kokenut tekninen henkilökunta rakentaa tukirakenteen talon alle valmistumisen jälkeen:

 • earthwork;
 • viemäröinti- ja viemäröintijärjestelmien organisointi;
 • maaperän tiivistyminen kaivannossa.
 • valmistella rakennustyömaa lyhyessä ajassa;
 • luodaan tiheä hiekkalaatikko ja suoritetaan konkreettinen valmistelu tukirakenteelle;
 • purkaa ja lajitella lujitemuodot ja materiaalit muottiin paikan päällä;
 • ottaa akselit geodeettisen suunnitelman mukaisesti ja tuottaa säätiön teipin asennon;
 • asettaa betonivalmisteen merkkejä selkottomaksi muottipesän sijainnista;
 • Asenna ja kiinnitä tukipalkit ja tukipalkit, jotka varmistavat suojavälineiden pystysuoran asennon.
 • koota ja sijoittaa ristikot ja ristikkorakenteet salpoihin suunnitteluasennossa;
 • toimittaa betonia rakennustyömaille;
 • betoniseos syötetään, asetetaan ja tiivistetään konkreettisen tekniikan mukaisesti;
 • järjestää konkreettisia hoitotoimia;
 • purkaa betoni saavuttaen tarvittavan lujuusindeksin;
 • suorittamaan pohja-teipin ulkoseinien pystysuora vedenpitävyys;
 • järjestää sinusien ja sokean alueen täyttö;
 • suorittaa teknisen valvonnan ja betonirakenteen hyväksynnän.

Yritys "YARUS" rakentaa dynaamisesti ja tehokkaasti monoliittisia nauhan perustuksia. Ota yhteyttä! Käsityöryhmä pystyttää tukirakenteen talliin, kylpyläosastoon, tarvittavan kerroksen taloon ja vesitiivistykseen modernin materiaalin avulla. Keskustele sopimusehdoista, hinnasta ja rakentamisen ehdoista toimivaltaisen asiantuntijan kanssa puhelimitse (812) 925 53 93 tai lähetä pyyntö sähköpostiosoitteeseen [email protected]

Kaistaleen kustannusten laskeminen

Ribbonsäätiötä käytetään useimmiten erilaisten rakennusten rakentamisessa. Sen yksinkertaisuuden ja luotettavuuden lisäksi erottaa yksinkertaisuus muunnoksesta monoliittisen mallin perustana, jota pidetään vielä kestävämpänä.

Mikä on nauhan perusta

Perusnauhan tyyppi on betonirakenteesta ja vahvistamisesta muodostuva runkorakenne. Tämä muotoilu on suorakaiteen muotoinen, on kiinteä ja leikkaa itsensä läpi kulmat.

kuvaus

Tämä säätiö sijaitsee koko talon pitkin, kun otetaan huomioon laakeri-seinät. Yleensä osa pohjasta noin 10 senttimetriä korkea kohoaa maanpinnan yläpuolella. Muut tämän talon elementit sijaitsevat maan alla aiemmin kaivettuun kaivantoon. On tärkeää, että säätiön pinta ylittää seinien leveyden, vain silloin rakennuksen perustus on luotettava.

Hihnan tyyppinen muotoilu ilmenee myös täydellisesti maaperässä, jolla on epätasaista kutistumista. Tarvittaessa kellarin laitteisto - säätiön seinät voivat toimia kellarin seininä samanaikaisesti (älä unohda tarkistaa mahdollisuutta järjestää pohjakerros pohjaveden tasolle).

Tällaisen säätiön käyttöikä vaihtelee keskimäärin 30-80 vuoteen riippuen käytetyistä materiaaleista ja rakennustyön laadusta.

Soveltamisala

Kaistaleperustusten tärkeimmistä sovelluksista on syytä korostaa erikseen:

 1. Talot, joissa on kova- tai tiiliseinät (joiden tiheys on yli 1300 kiloa kuutiometriä kohden).
 2. Talot, joissa on raskaita betoniteräksiä tai metallilattiat.
 3. Rakennettaessa maata, joka on altis epätasaiselle vedelle. Nauha-säätiön avulla kuormien jakautuminen uudelleen ja seinät eivät murene ja romahda.
 4. Läsnäolo maanalaisen kerroksen tai kellarikerroksen rakennussuunnitelmassa.

Laying-tekniikka

Päätyrakenteen materiaalina on yleensä betoni ja butobetoni. Säätiön rakentamiseen käytettävä tekniikka sisältää seuraavat vaiheet:

 1. Rakennuksen valmisteluvaihe, joka sisältää sivuston merkitsemisen tulevaa rakentamista varten, vapauttaa tilaa rakennustyömaalla ja hankkimalla (toimittamalla) kaikki tarvittavat rakennusmateriaalit. Erityistä huomiota on kiinnitettävä sivuston ulkoasuun, koko säätiön laatu riippuu sen laadusta. Rakennuksen akselin on merkittävä roskia ja esineitä, rakenneakseleita ja majakoita varten kulmien kiinnittämiseksi. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä kaikkien merkittyjen sivujen kohtisuoraan. Rakennuksen mittojen on ylitettävä talon lopulliset mitat muutaman metrin päähän.
 2. Kaivaa kaivanto. Itku itse voidaan kaivata manuaalisesti tai kaivinkoneella. Jos käytät koneita, on tärkeää tasoittaa ja tampata kaivannon pohja manuaalisesti. Kaivosta on ehdottomasti poistettava kaikki roskat.
 3. Aita-alue on asennettu.
 4. Kaivannon pohja peitetään kerroksella hiekkaa tai soraa (12-20 cm).
 5. Suoritettiin vedenpitävyys säätiön tulevaisuudelle asettamalla vedenpitävä materiaali.
 6. Perusmuotti on rakennettu levyt, joiden leveys on noin 40 mm (voidaan taitettavia metallirakenteita käyttää).
 7. Muotti on kiinnitetty kunnolla (käyttäen välikappaleita). Tämä elementti on ehdottomasti pystysuuntainen.
 8. Rakenteen asennuksen rinnalla perustetaan raudoitusraudoitus (raudoituksen parametrit on määritelty rakennushankkeessa ottaen huomioon kuormat, jotka on pidettävä yllä).
 9. Säätiö kaadetaan betonilla. On suositeltavaa suorittaa tämä toimenpide korkeintaan puolentoista metrin korkeudelta. Betoni kaadetaan peräkkäisiin kerroksiin korkeintaan 20 cm: ksi, jolloin jokainen kerros tiivistetään ennen seuraavan kaadetta.
 10. Viikon kuluttua betonin kaatamisesta, muotti on poistettu.
 11. Tehdas toimii vedenpitävällä pohjalla (bitumimateriaalin avulla, liimattu kateaine).
 12. Viimeinen vaihe, jossa kellari sinus täytetään hiekassa.

Arvioidut kustannukset

Nauhatyypin pohja on minkä tahansa rakenteen luotettava perusta. Siksi on olemassa tapauksia, joissa sen kustannukset saattavat olla yli puolet koko rakennuksen kokonaiskustannuksista. Kustannuksiin vaikuttavista tekijöistä emittoi:

 • maaperän laatu rakennuspaikalla;
 • pohjaveden taso;
 • rakennusalue;
 • seinämissä käytettävät materiaalit ja rakennuksen rakentaminen;
 • lisävahvistusvaatimukset.

Teippirannan kustannukset koostuvat koko työmäärän kustannuksista ja käytettyjen materiaalien kustannuksista (betonin määrä ja vahvistus). Jos lasket kaiken tällaisen säätiön järjestelyn teknologiasta ja materiaalien arvioidusta kustannuksesta, teippityyppisten perustusten keskimääräinen mittari maksaa 6 000 ruplaa.

laskelma

Liuskajohdon laskemiseksi on otettava huomioon kaikki maaperän ominaispiirteet ja itse rakennus. Näiden tietojen perusteella lasketaan mahdolliset kuormat ja tarvittavat materiaalimäärät. Materiaalimäärän ja arvioidun työn kustannusten perusteella perustetaan säätiön hinta. Laskennassa voit käyttää online-laskimia tai laskea kaiken itsenäisesti kaavojen ja taulukoiden avulla.

Online-laskin

Yksi suosituimmista sivustoista teippisäätiön laskemiseksi on http://stroy-calc.ru/raschet-lentochnogo-fundamenta.

Käyttämällä tätä sivustoa, jossa riittää määritellä talon koko ja odotettavissa olevat rakennusmateriaalit, voit helposti laskea sellaiset parametrit kuin:

 • säätiön pituus ja leveys;
 • pohjapohjapinta määrittämään tarvittava määrä vesitiivistysaineita;
 • lateraalisen alueen määrittämiseksi lämpöeristyksen materiaalien määrän määrittämiseksi;
 • betonin määrä täyttää säätiö;
 • betonin paino ja rakenteen aiheuttama kuormitus maaperässä;
 • vahvistuspalkkien halkaisija;
 • liittimien rivien määrä;
 • raudoituksen kokonaispituus ja paino (saatat pitää verhoiluna lasikuituvahvisteella);
 • muottipaksuus ja tarvittava määrä levyjä;

Miten kuutiomainen kellarialue lasketaan seuraavassa artikkelissa.

Riippumaton laskelma kaavoista

Jotta voidaan aloittaa itsenäinen laskenta nauha-tyyppisestä perustuksesta, on tarpeen määrittää alustavat tiedot: maasto, talon mitat jne. Ensin sinun on laskettava rakennuksen pohjan syvyys.

Perustan syvyyden määrittämiseksi on tärkeää tietää maaperän ominaispiirteet rakennustyömaalla ja talon ominaispiirteet. Kun rakennat massiivisia taloja raskailla tiiliseinillä, on syvennettävä perusta 30 cm enemmän kuin maaperän jäädyttämisen rajat.

Tällöin kellarin kokonaiskorkeus ulomman osan kanssa on maaperän jäädytysraja plus 60 cm. Jos rakennus ei ole kovin massiivinen, se riittää syventämään pohjaa 50 cm: llä. Nauhan leveys otetaan yleensä vakioksi (40 cm).

Laskennan suorittamiseksi on tarpeen laskea säätiön pinta-ala siten, että rakennus pystyy kestämään kaikki kuormat. Tätä varten voit käyttää seuraavaa kaavaa:

k (n) on turvallisuustekijä, joka on 20% (k = 1,2); F on rakennuksen kuormitus talosta ja pohjasta maan päällä sekä kuormitus lumisateesta talvella, lattiat jne.;

k (c) on työkerroin, jota tarkastellaan taulukossa työolosuhteista ja materiaaleista riippuen (esim. savimaasta ja jäykistä rakenteista se on yhtä kuin 1); R on maaperän kestävyys, joka on ilmoitettu taulukoissa maaperätyypin mukaan.

Kaikki taulukot on koottu terveysvaatimusten vaatimuksiin. Löydät ne molemmissa normeissa ja rakennusvaatimuksissa itsestään ja internetissä. Ainoa laskettu parametri on kokonaiskuormitus.

Laskentayksikkö

Annamme esimerkin laskelmasta. Sisällön osalta ei ole kysymyksiä. Käytä esimerkiksi alueita, joissa maaperän jäädytysraja on 130 cm, jonka pohjusyvyys on 160 cm.

Määritettäessä alueen laskemista:

k (n) = 1,2; F-150000 kg (määritelty seinien ja pohjan paineastioiden taulukoiden taulukoiden kokonaisarvona, lumen paine alueella);

Tässä tapauksessa kaavan mukaan saadaan 6 5454 neliömetriä. Teemme pyöristämisen ja saamme 6,6 neliömetriä.

Nauhateollisuuden kustannukset voivat olla yli puolet koko talon kustannuksista, mutta se on luotettava perusta. Tällaisen säätiön tärkein menoerä on materiaali. Voit laskea materiaaleja käyttämällä kaavoja tai online-laskimia. Jos et ole varma siitä, miten laskea ja haluat säästää aikaa, on parasta käyttää verkkopalveluja.

Online-laskin, joka laskee betonin monoliittisen kaistaleen koon, raudoituksen ja määrän.

Laskimen käyttötarkoitus

Online-laskin monoliittinen nauha-pohja on suunniteltu laskemaan koon, muottien, raudoituksen lukumäärän ja halkaisijan sekä betonien määrän. Selvitä asianmukainen säätiö, ota yhteyttä asiantuntijoihin.

Nauhateos on monoliitti suljettu raudoitettu betoniliuska, joka kulkee rakennuksen kunkin tukiseinän alle ja jakaa kuorman koko nauhan pituudelle. Estää sumentumisen ja muutoksen rakennuksen muotoon maaperän nurjahduksen vuoksi. Pääkuormat keskittyvät kulmiin. Se on suosituin tyyli muiden yksityisten talojen rakentamisen perustaksi, koska sillä on paras kustannusten ja tarvittavien ominaisuuksien yhdistelmä.

On olemassa useita erityyppisiä nauhan perustuksia, kuten monoliittinen ja esivalmistettu, matala syvyys ja syvyys. Valinta riippuu maaperän ominaisuuksista, odotetusta kuormituksesta ja muista parametreista, joita on tarkasteltava kussakin tapauksessa erikseen. Se soveltuu lähes kaikkiin rakennustyyppeihin, ja sitä voidaan käyttää kellareiden ja kellareiden rakentamisessa.

Säätiön muotoilu on toteutettava erityisen huolellisesti, sillä sen muodonmuutoksen tapauksessa tämä vaikuttaa koko rakennukseen ja virheiden korjaus on hyvin monimutkainen ja kallis menettely.

Seuraavassa on esitetty suoritettujen laskelmien luettelo, jossa on lyhyt kuvaus kustakin tuotteesta.

Äänet laskettaessa avaimet käteen -perusta

Talossa on oltava luotettava perusta - lupaus, että eräässä vaiheessa kotiisi ei pääse uppoamaan ja pääse peittämään halkeamia koko seinään. Yksi tässä tilanteessa olevista parhaista vaihtoehdoista on nauhalappu - raudoitettu betonirakenne, joka on suljettu pitkin ääriviivaa, johon rakennetaan laatikko.

Mikä on talon perusta?

Tämä on melko yleinen elementti, jonka pohjalta on mahdollista rakentaa monenlaisia ​​rakennuksia. Sopivat nauhan perustukset vaahtolohkojen, hirsimökkien ja tiilikoteloiden taloon. Sen käyttö voi vähentää merkittävästi valmistelevaa maansiirtoa, rakennusaikaa ja lopullisia kustannuksia.

Massanrakentamisessa käytetään kahta samanlaista syytä:

 • Monoliitti. Liitetty vahvike häkki, joka kaadetaan betonilla erikoisvalmisteisessa muottipesässä.
 • Betonielementtien. Säätö on suljettu ääriviivaa pitkin, valmistettu valmiiksi tehdyistä betonilohkoista, jotka on kiinnitetty yhteen.

Ensimmäinen sisältää seuraavat elementit:

1. hiekka tyyny. Tämä on alin osa, joka sijaitsee etukäteen valmistetun alareunassa. Pallon paksuuden tulisi olla välillä 20-30 cm.

2. Suuri murto-tyyny. Pohjan välikerros on jopa 10 cm paksuinen murskattua kiveä, soraa tai hienoksi murskattua vanhaa tiiliä.

3. Vedeneristys. Useimmiten muovikalvo asetetaan soran päälle - yleinen este, joka estää suoran kosketuksen pohjan ja maan välisen betonin välillä.

4. Vahvistinverkko. Se koostuu kahdesta erikoisvarren Æ10 mm riveistä, jotka on järjestetty pystysuoraan enintään 30 cm: n välein. Ne ovat keskenään keskinäiset hyppyttimet Æ6 mm. Tämä on eräänlainen luurankoja tukeva pohja, joka pitää betonin massan ilmoitetuissa rajoissa.

5. Betonin nauha. Pallo, joka nestemäisessä tilassa kaadetaan valmistettuun muottiin. Kovettumisen jälkeen sitä käytetään pohjana kantavien seinien sijoittamiselle.

Tyypillinen betonielementti sisältää seuraavat osat:

 • Hiekka tyyny. Kaivannon pohjalla oleva haurattu kumpu on leveämpi kuin monoliittinen, 10-15 cm paksu.
 • Pohjalevy. Valmiin betonituote, jossa on puolisuunnikkaan profiili.
 • Panssaroitu vyö. Vahvistettu betonikerros, jonka paksuus on 50 mm.
 • Pääpallo. Useita rivejä vakiolohkoista pinotaan porrastetusti. Viereisten elementtien välillä säilytetään vähintään 2 cm: n rako, joka kaadetaan nestemäisellä betonilla.

Mitä tulisi ottaa huomioon laskentaprosessissa?

Kun selkeä käsitys rakenteesta on muodostunut, on aika aloittaa laskutoimitukset laskimella tai henkilökohtaisella tietokoneella. Ne voidaan jakaa teknisiin ja materiaalisiin vaiheisiin.

Ensimmäisen vaiheen tulokset ovat seuraavat pääparametrit:

 • Yleiset mitat poikkileikkauksessa ja pitkin kehää (pituus, leveys, maanalaisen osan syvyys, korkeus maanpinnan yläpuolella).
 • Profiili ja kaivannon vaaditut mitat talon pohjan alla.
 • Tyynyjen ja komponenttien rakenne betonista valmistetulle teipille (hiekka, sora jne.).

Toisessa vaiheessa tarvittava virtausnopeus määritetään kaivannon tunnetuilla parametreilla:

1. Valmistelevan maansiirron volyymit.

2. tyynyn irtotavaran määrä.

3. Betonin päämäärän kulutus teipin koon mukaan ja sen seurauksena kyky laskea komponenttien sisältöä.

4. Vahvikiskojen pituus, halkaisija ja kokonaismäärä nauhakehyksen kiinnittämiseen.

5. Levyjen pinta-ala vesitiivistykseen.

6. Sahatavaran määrä pintamaalamallin järjestelyyn.

Kuinka tehdä laskelmia?

Jos olet jo kypsynyt ajatuksella, että rakennat oman talosi ja astutte lähelle liuskan säätiön rakentamista, voit valita yhden kolmesta laskentavaihtoehdosta:

1. Tee työ ammatilliselle suunnittelijalle.

2. Suorittaa laskutoimitukset itsenäisesti laskimella omien kokemusten perusteella (jos sellaisia ​​on), kollegoiden käytettävissä olevista tiedoista ja neuvoja.

3. Laske kaikki itsesi käyttämällä käytettävissä olevaa online-laskinta säätiön laskemiseen.

Koulutettu henkilö tietää tarkalleen mitä, milloin ja miten ottaa huomioon mittoja ja materiaaleja laskettaessa ja joka perustuu nykyisiin säädöksiin:

 • SNiP 2.02.01-83 "Rakennusten ja rakennelmien perustukset" käyttäen suunnittelun oppaan suosituksia.
 • SNiP 2.08.01-85 "Asuinrakennusten rakenteet", täydennetty asiaankuuluvilla opetusmateriaaleilla.

Jopa ammattihenkilö tarvitsee yhden tai kahden uudelleenlaskennan poistaakseen mahdolliset poikkeamat ja saavuttaakseen tappionkertoimen 1,12-1,15. Tätä tarkoitusta varten käytetään erityisohjelmistoja. Luonnollisesti sinun on maksettava vähintään 5000 ruplaa tästä.

Jos asiakas ei halua käyttää ylimääräistä rahaa houkuttelemaan kokeneita suunnittelijoita, hän voi yrittää laskea materiaaleja omillaan laskimella, joka perustuu jo mainittuihin normeihin ja suosituksiin. Meidän on otettava huomioon paljon erilaisia ​​tekijöitä ja ehtoja, joita ei voida valita satunnaisesti.

Iteraatioiden määrä voi tässä tapauksessa saavuttaa viisi kertaa. Lisäksi on suositeltavaa varmistaa ja suorittaa rinnakkaisia ​​laskelmia betonin määrästä useiden käsien nauhan perustuksille, kuten he sanovat.

Lähestymistapa avaimet käteen kaatamalla

Noin 80% yksityisten talojen nauhan perustuksista tulee ennenaikaisesti tai myöhemmin särkyneiksi ja tarvitsevat säännöllistä huoltoa. Tämä tapahtuu siksi, että riippumattomien laskelmien vaiheessa tehdään suuria virheitä tai ilmeiset tosiasiat jätetään yksinkertaisesti huomiotta lopputuotteiden kustannusten vähentämiseksi.

Ammattilaiset käsittelevät kysymystä vastuullisesti, oikealla ymmärryksellä vaaditusta työstä, laskutoiminnan taktiikasta ja avaimet käteen -periaatteen kaatamisesta. Tietenkin se voi erota merkittävästi sopimuskumppanin alueesta, materiaaleista ja palveluista riippuen, mutta keskimäärin klassinen pohja nauhan muodossa maksaa asiakkaalle 14 000-16 000 ruplaa kuutiometriä kohden.

Vertailutaulukko kustannuksista, jotka aiheutuvat useimmin käytettyjen kokojen laskemisesta suunnitelmassa ovat seuraavat:

perusta

Talon tuleva perusta on valittava rakennuksen, maaperän, maaperän jäädytyksen, pohjaveden ja muiden tekijöiden kuormituksen perusteella.

Geologisten tutkimusten suorittamisen ja tulosten saavuttamisen jälkeen ne suunnittelevat koko taloa ottamalla huomioon geologian tulokset, muuten talon käyttöikä voi olla pienempi kuin suunnitellut indikaattorit.

Avaimet käteen talon perustaminen

Perusrakenteiden perustamista ja teknologiaa on useita.

Rakennamme seuraavia päätyyppisiä säätiöitä:

- monoliittiset nauhalevyt ja vahvistus

- nauhalevyt FBS-lohkoilta

- perusta monoliittinen levy

- Ruotsalainen säätiö monoliittinen levy

Olemme valmiita rakentamaan paitsi perustaa, myös asettamaan tiili- ja kaasusilikaattilohkoja, kattamaan talon katolla, seuraamaan sisäistä ja ulkoista koristetta, eli olemme valmiita rakentamaan avaimet käteen-talon.

Lähdemme maksuttomaan mittaukseen ja odotamme säätiön rakentamista koskevia arvioita!

Voit tilata lainata ilmaiseksi.

Säätiön hinta vuodesta 2000 rupla / kuutio

Voronezhin säätiön rakentamisperusmaksut 50 m3: n talon pohjan täyttömäärän kanssa:

- Digging käsin 900 ruplaa / m3

- kustannukset laskien lohkojen FBS 500 ruplaa / kpl.

- teipin pohjan hinta vahvistamalla ja ilman grillausta (täytä maanpinnan tasolla) 2000 ruplaa / m3

- hihnan nauhan pohjan vahvistus ja grillattavan laitteen arvo 2500 ruplasta / m3

- töiden kustannus, kun kaatopaikan kaataminen on vahvistettu 2700 ruplasta / m3

Säätiön laite

Säätiöön kuuluvat seuraavat perustoimet:

- akseleiden jakautuminen ja korkeustason päihittäminen kaikentyyppisille säätiöille

- kaivaminen kaikentyyppisille säätiöille

- hiekkasäkkilaite kaikentyyppisille perustuksille

- raudoituksen yhdistäminen kaikentyyppisiin perustuksiin, lukuun ottamatta FBS-lohkojen nauhamaita

- kaikentyyppisille perustuksille tarkoitettu muottilaite, lukuun ottamatta FBS-lohkojen nauhamaita

- valmiin betonin hyväksyntä tiivistykseen kaikentyyppisille perustuksille, lukuun ottamatta FBS-lohkojen nauhan perustuksia

- konkreettinen huolto

Rakennusmateriaalien säästämiseksi säätiöiden suunnittelua ei kannata estää ei-toivottuja seurauksia: säätiön vääristyminen ja muodonmuutos, joka johtaa halkeamiin talon seinissä ja joissakin tapauksissa koko talon hätätilanteessa, joka ei pysty korjaamaan.

Strip-säätiö

Talon nauhasäätiö on yleisimpiä ja suosittuja laitteen yksinkertaisuuden ja kohtuullisten kustannusten takia laitteen perustaksi.

Esivalmistettuja FBS-nauhalankojen ja monoliittisen betonin lohkoja.

Lohkojen perusta FBS

FBS-lohkot valmistetaan betonituotteissa tehtaissa vakiokokoisina. FBS-lohkojen asennusta varten tarvitaan nosturi, mikä lisää säätiön kustannuksia, mutta asennuksen nopeus säästää aikaa rakentaa säätö verrattuna monoliittiseen, kun muotti on poistettu kuukauden kuluttua.

Vahvuuden kannalta talon lohkopohja on alhaisempi kuin monoliittinen, vedenpitävä ja lämmönjohtavuus on myös huonompi lohkojen välisten saumojen vuoksi.

Monoliittinen säätiö

Monoliittista säätiötä voidaan käyttää kaikentyyppisten rakennusten perustusten rakentamiseen sen eheyden ja voimakkaiden ominaisuuksien ansiosta, minkä ansiosta ne voivat muodostaa kaiken muodon.

Monoliittiset perustukset jaetaan seuraaviin tyyppeihin:

- kaistale monoliittinen säätiö

- laatta monoliittinen säätiö

- monoliittinen pylväsperusta

- paalusäätiö

Jokaisella monoliittisella säätiöllä on oma tarkoitus ja ominaisuudet, ja säätiön valinta riippuu toimintaolosuhteista.

Säätiön monoliittinen levy

Säätiön monoliittinen levy on yleistynyt viime aikoina. Tällaista säätiötä kutsutaan myös kelluvaksi. Se on nykyisin luotettavin.

Kelluvan pohjan laite on perusteltua pohjaveden, pohjaveden, kallistumisen, levottomien ja epätasaisesti puristettavien maaperämaiden kanssa.

Säätiön monoliittilevy pystyy kestämään paitsi pystysuoran maaperän liikkeen myös pystysuoran. Monoliittinen laatta kaadetaan koko talon alueelle.

Ruotsin monoliittisen levyn säätiö

Eristetty ruotsalainen uuni (UWB) on yksi laattasäteilylajin lajikkeista, eroa tavallisesta laattojen pohjasta on eristää pohjan pohja ja laittaa vesilämmitteinen lattia laattaan seuraavalla kerroksella.

Kuumien ruotsalaisten monoliittisen levyn levittäminen talojen rakentamisessa on tullut suhteellisen hiljattain. Tällaista pohjaa voidaan käyttää mihinkään maaperään, jossa on läheistä vettä. Koska maaperä ei jäädy UWB: n alle, maaperän pilkkoutumisriski minimoidaan.

Aluksi tuntuu siltä, ​​että tämäntyyppisen säätiön laite on kallis, mutta kun otetaan huomioon tulevien säästöjen arvioiminen talon lämmityksessä, yhä useammat asiakkaat valitsevat tällaisen perustan.

Foundation Bay for Home

Persianlahden perusta voidaan tehdä useilla eri tavoilla:
- Betonin valmistaminen konkreettisessa sekoittimessa
- tilaa valmiin betonin sekoittimessa 4-8 m kuutiota.
- kaadetaan betonipumpulla, se on tarkoituksenmukaista suurissa määriä betonin täyttämistä ja mahdottomuutta lähestyä sekoitinta.

Lähdemme maksuttomaan mittaukseen ja odotamme säätiön rakentamista koskevia arvioita!

Voit tilata lainata ilmaiseksi.

Talon säätiön kustannusten laskeminen

Säätiön kustannukset riippuvat työn määrästä ja säätiön perustasta (maanrakennustöiden määrä, vahvistaminen, laitosten sijoittaminen, eristys, vedeneristys).

Talon säätiön tarkka hinta voidaan antaa vasta projektin jättämisen ja sivuston tarkastuksen jälkeen. Voit laskea hinnan ja saada alustavan arvion säätiölle, voit lähettää projektin sähköpostilla tai ilmaisen ennakkoilmoituksen kautta.

Nauhan perustan syvyys riippuu maaperän tyypistä ja ominaisuuksista, pohjaveden korkeudesta, keskimäärin 1,5 metrin korkeudesta. Säätiön ja sokean alueen eristyksen ansiosta voit vähentää pohjan syvyyttä. Jos pohjaveden taso on maanpinnan alapuolella, on tarpeen lisätä 2 metriä laskennalliseen syvyyteen.

Kaistaleen hinta

Taulukossa esitetään konkreettisen avaimet käteen -perusta (työ + materiaalit). Materiaalikustannukset annetaan vuoden 2017 alusta lähtien.

Äänet laskettaessa avaimet käteen -perusta

Talossa on oltava luotettava perusta - lupaus, että eräässä vaiheessa kotiisi ei pääse uppoamaan ja pääse peittämään halkeamia koko seinään. Yksi tässä tilanteessa olevista parhaista vaihtoehdoista on nauhalappu - raudoitettu betonirakenne, joka on suljettu pitkin ääriviivaa, johon rakennetaan laatikko.

Mikä on talon perusta?

Tämä on melko yleinen elementti, jonka pohjalta on mahdollista rakentaa monenlaisia ​​rakennuksia. Sopivat nauhan perustukset vaahtolohkojen, hirsimökkien ja tiilikoteloiden taloon. Sen käyttö voi vähentää merkittävästi valmistelevaa maansiirtoa, rakennusaikaa ja lopullisia kustannuksia.

Massanrakentamisessa käytetään kahta samanlaista syytä:

 • Monoliitti. Liitetty vahvike häkki, joka kaadetaan betonilla erikoisvalmisteisessa muottipesässä.
 • Betonielementtien. Säätö on suljettu ääriviivaa pitkin, valmistettu valmiiksi tehdyistä betonilohkoista, jotka on kiinnitetty yhteen.

Ensimmäinen sisältää seuraavat elementit:

1. hiekka tyyny. Tämä on alin osa, joka sijaitsee etukäteen valmistetun alareunassa. Pallon paksuuden tulisi olla välillä 20-30 cm.

2. Suuri murto-tyyny. Pohjan välikerros on jopa 10 cm paksuinen murskattua kiveä, soraa tai hienoksi murskattua vanhaa tiiliä.

3. Vedeneristys. Useimmiten muovikalvo asetetaan soran päälle - yleinen este, joka estää suoran kosketuksen pohjan ja maan välisen betonin välillä.

4. Vahvistinverkko. Se koostuu kahdesta erikoisvarren Æ10 mm riveistä, jotka on järjestetty pystysuoraan enintään 30 cm: n välein. Ne ovat keskenään keskinäiset hyppyttimet Æ6 mm. Tämä on eräänlainen luurankoja tukeva pohja, joka pitää betonin massan ilmoitetuissa rajoissa.

5. Betonin nauha. Pallo, joka nestemäisessä tilassa kaadetaan valmistettuun muottiin. Kovettumisen jälkeen sitä käytetään pohjana kantavien seinien sijoittamiselle.

Tyypillinen betonielementti sisältää seuraavat osat:

 • Hiekka tyyny. Kaivannon pohjalla oleva haurattu kumpu on leveämpi kuin monoliittinen, 10-15 cm paksu.
 • Pohjalevy. Valmiin betonituote, jossa on puolisuunnikkaan profiili.
 • Panssaroitu vyö. Vahvistettu betonikerros, jonka paksuus on 50 mm.
 • Pääpallo. Useita rivejä vakiolohkoista pinotaan porrastetusti. Viereisten elementtien välillä säilytetään vähintään 2 cm: n rako, joka kaadetaan nestemäisellä betonilla.

Mitä tulisi ottaa huomioon laskentaprosessissa?

Kun selkeä käsitys rakenteesta on muodostunut, on aika aloittaa laskutoimitukset laskimella tai henkilökohtaisella tietokoneella. Ne voidaan jakaa teknisiin ja materiaalisiin vaiheisiin.

Ensimmäisen vaiheen tulokset ovat seuraavat pääparametrit:

 • Yleiset mitat poikkileikkauksessa ja pitkin kehää (pituus, leveys, maanalaisen osan syvyys, korkeus maanpinnan yläpuolella).
 • Profiili ja kaivannon vaaditut mitat talon pohjan alla.
 • Tyynyjen ja komponenttien rakenne betonista valmistetulle teipille (hiekka, sora jne.).

Toisessa vaiheessa tarvittava virtausnopeus määritetään kaivannon tunnetuilla parametreilla:

1. Valmistelevan maansiirron volyymit.

2. tyynyn irtotavaran määrä.

3. Betonin päämäärän kulutus teipin koon mukaan ja sen seurauksena kyky laskea komponenttien sisältöä.

4. Vahvikiskojen pituus, halkaisija ja kokonaismäärä nauhakehyksen kiinnittämiseen.

5. Levyjen pinta-ala vesitiivistykseen.

6. Sahatavaran määrä pintamaalamallin järjestelyyn.

Kuinka tehdä laskelmia?

Jos olet jo kypsynyt ajatuksella, että rakennat oman talosi ja astutte lähelle liuskan säätiön rakentamista, voit valita yhden kolmesta laskentavaihtoehdosta:

1. Tee työ ammatilliselle suunnittelijalle.

2. Suorittaa laskutoimitukset itsenäisesti laskimella omien kokemusten perusteella (jos sellaisia ​​on), kollegoiden käytettävissä olevista tiedoista ja neuvoja.

3. Laske kaikki itsesi käyttämällä käytettävissä olevaa online-laskinta säätiön laskemiseen.

Koulutettu henkilö tietää tarkalleen mitä, milloin ja miten ottaa huomioon mittoja ja materiaaleja laskettaessa ja joka perustuu nykyisiin säädöksiin:

 • SNiP 2.02.01-83 "Rakennusten ja rakennelmien perustukset" käyttäen suunnittelun oppaan suosituksia.
 • SNiP 2.08.01-85 "Asuinrakennusten rakenteet", täydennetty asiaankuuluvilla opetusmateriaaleilla.

Jopa ammattihenkilö tarvitsee yhden tai kahden uudelleenlaskennan poistaakseen mahdolliset poikkeamat ja saavuttaakseen tappionkertoimen 1,12-1,15. Tätä tarkoitusta varten käytetään erityisohjelmistoja. Luonnollisesti sinun on maksettava vähintään 5000 ruplaa tästä.

Jos asiakas ei halua käyttää ylimääräistä rahaa houkuttelemaan kokeneita suunnittelijoita, hän voi yrittää laskea materiaaleja omillaan laskimella, joka perustuu jo mainittuihin normeihin ja suosituksiin. Meidän on otettava huomioon paljon erilaisia ​​tekijöitä ja ehtoja, joita ei voida valita satunnaisesti.

Iteraatioiden määrä voi tässä tapauksessa saavuttaa viisi kertaa. Lisäksi on suositeltavaa varmistaa ja suorittaa rinnakkaisia ​​laskelmia betonin määrästä useiden käsien nauhan perustuksille, kuten he sanovat.

Lähestymistapa avaimet käteen kaatamalla

Noin 80% yksityisten talojen nauhan perustuksista tulee ennenaikaisesti tai myöhemmin särkyneiksi ja tarvitsevat säännöllistä huoltoa. Tämä tapahtuu siksi, että riippumattomien laskelmien vaiheessa tehdään suuria virheitä tai ilmeiset tosiasiat jätetään yksinkertaisesti huomiotta lopputuotteiden kustannusten vähentämiseksi.

Ammattilaiset käsittelevät kysymystä vastuullisesti, oikealla ymmärryksellä vaaditusta työstä, laskutoiminnan taktiikasta ja avaimet käteen -periaatteen kaatamisesta. Tietenkin se voi erota merkittävästi sopimuskumppanin alueesta, materiaaleista ja palveluista riippuen, mutta keskimäärin klassinen pohja nauhan muodossa maksaa asiakkaalle 14 000-16 000 ruplaa kuutiometriä kohden.

Vertailutaulukko kustannuksista, jotka aiheutuvat useimmin käytettyjen kokojen laskemisesta suunnitelmassa ovat seuraavat:

Kuinka laskea talon säätiön kustannukset ja säästämismenetelmät?

Talon, autotallin, kylpyammeen tai jopa taloudellisen yksikön rakentamisen suunnitteluvaiheessa kustannusten laskemisen tärkeä tehtävä on. Usein tapahtuu, että laskemme yhden summan, otamme lainan, lainataan ystäviä tai säästämme rahaa ja kun rakennamme taloutta loppuu paljon aikaisemmin kuin siirtyminen uuteen taloon, ja ärsyttävin asia on se, että juuri rakentamisen alkaessa - tämä voi törmätä.

Tontin täyttäminen talon alla koostuu useista vaiheista:

 • merkki
 • kaivaa juoksuhautoja
 • hiekkalaatan täyttö
 • muottirakentaminen
 • yhteensopiva vahvike häkki
 • kaatamalla betonia

Jotta voit selvittää, kuinka paljon säätiön kustannusten kustannukset kasvavat, jos lisäät ihmisiä kaatamaan, sinun on otettava huomioon seuraavat seikat:

Monet yritykset tai yksittäiset ammattilaiset neuvottelevat yleensä yhden kuutiometrin kustannuksista valmiista säätiöistä, ts. sinulla ei ole mitään tekemistä kaatamisen kanssa, näytä heille juoni ja talon suunnitelma ja he itse ovat jo mukana kaikissa materiaalin vaiheissa ja kustannuksissa. Mutta voit säästää houkuttelemalla ihmisiä vain tiettyihin vaikeisiin työvaiheisiin, esimerkiksi kaivaamaan kaivannon perustuksen alle. Tämä säästää 90 prosentissa tapauksista.

Epäonnistuneet säätiön valu kustannukset omasta kokemuksesta

Talon rakentamisen päävaiheet ovat jo takanani ja minä, kuten eniten, olen laskenut kaiken ennen rakentamisen aloittamista. Paperille kaikki osoittautui värikkääksi ja hyväksi, mutta kun rakentaminen alkoi, talon perustan kaatamisen vaiheessa aloin kohdata suunnittelemattomia kuluja.

Kaivoin kaivoa säätiön alle käyttämällä tavallisia lapioja omasta. Luulen tietenkin, että lapaset ovat pieniä asioita, miksi sisällyttää ne arviointini mukaan, mutta huono onnea, kun kaivanto oli valmis, minulla oli kymmeniä rikki teloja minun tililleni, koska maaperä osoittautui tiheäksi, kukin noin 150-200 ruplaa. Ehkä pienet asiat, mutta silti loukkaava.

Toinen suru oli mitä odotin kesällä, ja kaadettiin syksyyn, ja tällä kertaa betoni oli noussut hintaan 400 ruplaa. kuutiometriä kohden. Ja minulla oli 33 tällaista kuutiometriä! Kokonaistumattomat kulut ovat noin 15 tuhatta ruplaa, eivätkä ne ole enää pieniä, jos oletamme, että vietin noin 100 tuhatta koko säätiön.

Jotta tällaiset ongelmat eivät tapahdu, on otettava huomioon kaikki pienet asiat, jotta otetaan huomioon kunkin "neilikan" kustannukset, ja tässä pyrin auttamaan sinua. Nyt lasketaan matala-pohjaisen nauhamaisen pohjan likimääräiset kustannukset taloon.

Lukematta liian laiskaa, alla olen esittänyt taulukossa noin 10x10-talon keskiajan maakunnan matalimman perustan kaatamisen kustannukset ottaen huomioon muiden ihmisten työn kustannukset. Luonnollisesti sinulla on myös muita ulottuvuuksia, ja on mahdollista, että erilainen säätiö, mutta periaatteessa kustannusten laskenta ei eroa paljon.

Kuinka määritellä koko kustannukset kaataa perusta talon?

Valmistelu- ja maanrakennustöiden kustannukset

Ja niin, laskemalla kustannukset kaatamalla säätiön talon täytyy alkaa maanrakennus. Kaikki riippuu siitä, mitä sinä itse merkitset ja kaivaa tai vuokraat jonkun. Periaatteessa en näe mitään monimutkaista merkitsemisessä ja kaivamisessa, joten tässä vaiheessa voit säästää ylimääräistä kymmentä tuhatta ja tehdä se itse. Tällöin sinun tarvitsee ostaa vain muutamia lapioita ja johtoa, jänteitä voidaan valmistaa romumateriaaleista. Jos vuokraat ihmisiä merkitsemiseen ja kaivamiseen, sinun on otettava huomioon, että yhden varren asennuksen kustannukset ovat 200-400 ruplaa ja käsin kaivaminen maksaa noin 400-600 ruplaa. kuutiometriä kohden.

Jotta laskettaisiin vaadittavien kuutiometrien määrä, joko koko kaivannon pituus on kerrottava säätönauhan leveydellä ja kokonaiskorkeudella, tai jokaisen pohjan seinämän pitäisi laskea erikseen, sitten taitettuna, jos sinulla on eri korkeus säätöseinät.

Laske hiekkalaatan, muottien ja kalusteiden kustannukset

Jotta täyttäisit hiekkalaatan, sinun tulee tuoda yksi hiekkakone, noin 5-7 tuhatta ruplaa. Työn suhteen hinta on neuvoteltavissa, mutta täällä voit myös säästää parikymmentä tuhatta työpaikalla ja täyttää itse hiekka kaivannossa.

Hiekkavyötön paksuus on pääsääntöisesti 20-40 cm. Tästä eteenpäin, lasketaan, kuinka paljon hiekkaa sinun täytyy tuoda sivustolle.

Muotoilun valmis-itse-rakennus maksaa sinulle juuri hallituksen hinta, jotkut pultit ja aluslevyt sekä toimitukset sivustollesi.

Hyvin usein ihmisiä, jotka harjoittavat ammattimaisesti kaatamista säätiöitä, ei oteta erilliseen työhön, eli he osallistuvat kaikkiin säätiön asettamiin vaiheisiin tai eivät ole ollenkaan samaa mieltä.

Jos et halua rakentaa muottiin itseäsi, sinun täytyy palkata opiskelijoita, mutta heidän työnsä on valvottava henkilökohtaisesti. Tällöin työn kustannuksia on vaikea laskea, on parempi soittaa muutamia ihmisiä ja arvioida itseäsi.

Houkuttelevien häkkien "oppilaiden" ja rakennusmateriaalien rakentamisen kustannukset, jotka sinun on tiedettävä mainoksista, likimääräiset kustannukset eivät saa ylittää 50-100 r / m. Venttiilien lukumäärää voidaan tarkastella järjestelmästäni. Älkää unohtako, että tarvitsee vielä rahaa varusteiden neulelangalle.

Betonin kaattamisen kustannukset

Betoni on kallein kaikista materiaaleista, joita käytetään talon perustaksi. Siksi sen osto on otettava erittäin vakavasti. Jos tilaat liikaa - lisäkustannukset, jos liian vähän - sinun on lisättävä sen jälkeen, ja tämä ei ole toivottavaa.

Myös betonia ostaessasi sinun on harkittava, että se menee aina hieman enemmän kuin mitä lasketaan paperille. Jotta konkreettisia tuotteita voitaisiin toimittaa niin paljon kuin tarpeen, on tarpeen sopia etukäteen myyjän kanssa "kelluvasta" määrästä. Toisin sanoen, kun kaataminen on jo loppumassa, on mahdollista laskea tarkemmin, kuinka paljon betonia tarvitaan vielä ja selvittää myyjän kanssa toimitettua määrää.

Nyt tärkein vaihe on täyttää talon perusta. On melko vaikeaa selviytyä tässä vaiheessa omasta, vaikka tuo valmiita betonia. Siksi suosittelen ainakin yhden avustajan - veljen, matchmakerin, ystävän jne. Etsimistä.

Betonivalmistus muottiin tai niin sanottu "betonin hyväksyminen" on kallein ilo muiden ihmisten työn kustannusten kannalta, mutta ei itse kaikkein vaikeinta tehdä sitä. Betonista kaatamiseen työskentelyn kustannukset ovat noin 500-800 ruplaa. kuutiometriä kohden. Ajan täyttyminen kestää noin puoli päivää, laske itsesi, neljän tunnin työskentelyn sijaan muutaman ystävän kanssa, anna noin 10-15 tuhatta ruplaa.

Taulukossa esitetään vuoden 2013 likimääräiset hinnat Keski-Venäjällä:

Kuinka paljon talon perusta on: likimääräinen laskelma

On mahdotonta rakentaa hyvä, hyvä perusta, joka täyttää GOSTin kaikki vaatimukset. Se on halvempaa kuin sen todelliset kustannukset. Säästöt tapahtuvat vain laadun heikkenemisen kustannuksella, joten säästämisen kustannusten voimakas aleneminen tulevaisuudessa voi aiheuttaa ongelmia. Kohtuullinen asiakas arvioi järkevästi työn ja materiaalin kustannusten suhdetta vastuullisesti suoritettuun työhön. Talon vahvan perustan täyttämiseksi hinnan on vastattava laatua.

Ulkopuolella hyvä perusta ei ole erilainen kuin huono.

Mitä töitä tehdään kun kaatetaan säätiö "avaimet käteen"

Avaimet käteen -asiakirjan täyttämiseen liittyvät työt:

 • Kaikki tarvittavat tarvikkeet.
 • Toimitus rakennustyömaalle.
 • Maksu maanrakennustyömailla.
 • Laskenta ja säätö säätö, kaivaminen reikiä ja kaivoja, maaperän tiivistys työtä.
 • Jätevesijärjestely.
 • Laadukkaiden muottien asennus.
 • Metallikehyksen ammatillinen järjestely - suoritetaan vain käsin.
 • Juottamalla betonia ja värisemällä sitä tasaiselle levittämiselle.
 • Purkamismuoto.
 • Vedeneristystyöt.
 • Jätteiden keruu.

Jokainen edellä olevista vaiheista on edellytys tulevan kodin pääomapohjan rakentamiselle.

Keskeisimmät työtyypit perustuksen rakentamisen aikana

Rakennustandardien mukaan kiinteä kellarialusta on rakennettu tiilestä, kivestä ja vastaavista raskaista materiaaleista valmistetuille taloille. Tällaisen säätiön laite on kustannusten kannalta kallein, mutta samalla asiakkaalla on tae siitä, että hän kykenee kestämään tulevan rakenteen painon.

Täydellinen nauhalevitys osiossa

Tärkeä kriteeri on tässä pohjan pohjan syvyys, joka väistämättä syvenee maaperän jäädyttämisen alapuolella. Muussa tapauksessa maaperän turvotus lämpötilan putoamisessa nostaisi ja muuttaisi seiniä. Tätä sääntöä ei voida jättää huomiotta, kun kaadetaan pohjaa raskaalle tiilitalolle ja kevyen materiaalin rakenteelle - solubetoniin tai puuhun.

Hyvien kiinteiden muottien, korkealaatuisten betonien ja uusien liitososien asennuksen kustannukset ovat perusteltuja. Talon perusta on vahva. Vasta sitten uusi talo ilahduttaa useamman sukupolven vuokralaisia.

Sen määrittämiseksi, kuinka paljon perusta talolle aiheutuu, kun se on perustettu, on otettava huomioon kunkin rakennusvaiheen aikana tehtyjen töiden lukumäärä:

Valmistelutyöt

Ennen talonrakennustöiden aloittamista sinun on suoritettava perusteellinen tarkastus sivustosta. Suurten kulkuyhteyksien, humppien ja kukkuloiden on oltava yhtenäisellä alustalla, vanhoilla vanhoilla kannoilla ja puilla - useimmiten erikoiskoneita käytetään tähän.

Vaikealla maastolla on merkittävä vaikutus säätiön asentamiskustannuksiin - voi olla suuruusluokaltaan suurempaa pyrkimystä selvittää samankokoisia tontteja, ja tämäntyyppisen työn arvio on välttämättä neuvoteltava suunnittelun aikana.

Videon kuvaus

Video kertoo, miksi tarvitsemme valmistelutyötä:

Rakennustyömaalla ja sen etäisyydestä riippuen arvioinnissa voidaan ottaa huomioon rakennuttajien asuinpaikan sopivien olosuhteiden järjestäminen. Jos kaikki rakentaminen on täysin valmiiksi avaimet käteen -periaatteella, asuntovaunu on toimitettava sen tilalle. Plus, varustaa talotekniikka rakennusmateriaaleihin ja työkaluihin.

maavalli

Geologisten maaperänäytteiden suorittamisen jälkeen maanrakennustyöt voivat esittää useita yllätyksiä niiden käyttäytymisprosessissa. Kaivannon kaivamisen alkaessa näkyy jo pohjaveden kertyminen, mikä on maaperän laadullinen koostumus jne.

Myös tällaisen työn kustannukset voivat olla alkuperäisen betonipyyhkimen järjestely. Tämä lisää merkittävästi vedeneristyskerroksen käyttöikää ja estää lujitushihnan samentumisen mahdollisuutta betonin kaatamisen aikana.

Arvioidut hinnat tässä vaiheessa lasketaan seuraavasti:

Kaivutyöt kaivukoneella, 1 metrin juoksu - 180 ruplaa.

Sora-tyynyn täyttö ja sen tiivistyminen yli 1 m. - 100 ruplaa

Yhteensä 270 ruplaa 1 sek

Vahvistustyöt

Säätiön asettamisessa käytettävän raudoituksen hinta vaikuttaa merkittävästi sen kokonaiskustannuksiin. Kokeneet asiantuntijat suosittelevat käyttämään noin 10 metriä teräsputkea halkaisijaltaan 1,2 cm / m2 neliömetriä kohti.

Valmis lujitusnauha

Teräsvahvistus vahvistaa betonipohjaa hyvin, joten sinun ei pidä leikata kustannuksia. Varmista, että materiaalin kohdekäyttöön asiakas pystyy paremmin hallitsemaan itseään tässä vaiheessa.

Teosten hinta tässä vaiheessa lasketaan seuraavasti:

1 metrin teräsharjasta - 40 ruplaa.

Tarvittava määrä yhtä metriä kohti - 4 kappaletta

Asennushinta 15 ruplaa

Yhteensä - 175 ruplaa.

Muototyö

Tämä työvaihe voidaan jättää pois vain siinä tapauksessa, että rakennetaan taloa maaperän tiheille savityylöille, josta voi tulla luonnollinen raudoituskehys betonin kaatamiseksi. Hiekkaisilla matalilla mailla on mahdotonta tehdä ilman hyvästä puusta valmistettua muottirakennetta.

Videon kuvaus

Mitä voi olla virheitä asennuksessa - selvästi videossa:

Useimmin OSB-laatat käytetään muottipesään, josta saadaan syvä, kiinteä pääomarakenne.

HUOM! Sinun ei pitäisi säästää ja tehdä kokoontaitettavaa muottia, kaatamalla sementtiä useissa vaiheissa. Kaikki betonilevyt tulisi asettaa kerrallaan, jotta vältetään kylmien liitosten esiintyminen. Jopa pienet halkeamat säätiön runkoon tulevat lopulta virtaamaan.

Tämä vaihe olisi sisällytettävä yleiseen arvioon seuraavasta laskelmasta:

Yhden OSB-kilven hinta on 200 ruplaa neliömetriä kohden. Säätiön korkeus on yleensä 1,7 m, mikä tarkoittaa 200 * 1,7 = 340 rupiaa juoksumetriä kohti ja kerrotaan tämä summa kahdella, koska muotti koostuu kahdesta seinämästä. Tuloksena saadaan 340 * 2 = 680 p / rm.

Puupalkin ja ruuvien hinta 1 lineaarimittarille - 60 ruplaa

Kokoonpanotyön kustannukset - 150 ruplaa kohden mittaria kohden.

Lopullinen määrä saadaan 680 + 60 + 150 = 890 ruplaa lineaarimittaria kohden.

Hinta voi vaihdella eri tekijöiden mukaan. Jos ajoitus on tärkeä, voit käyttää pysyvää muottirakennetta.

Videon kuvaus

Selkeästi pysyvien muottien käyttöä videossa:

Tämän seurauksena yhden lineaarisen mittaleveyden täyttämisen valmistelutoimen kustannukset lasketaan seuraavan kaavan avulla:

Kaivaus + vahvistus + muotti = lopullinen hinta

Betonityö

Viimein löytyy ratkaiseva hetki asennuksen perustamisesta - kaatamalla betoniseos. Toisaalta kaikki on yksinkertaista - betoni kaadetaan muottiin, tasoitetaan ja sen on odotettava, kunnes se kovenee. Mutta tosiasia on, että tämä työ on suoritettava nopeasti yhdessä vaiheessa ja noudatettava tarvittavia ohjeita, kuten nopeuden ja tasoitusmenetelmän kaatamista. Jos tasoitat seoksen laparilla, tämä rikkoo seoksen mittasuhteet, täten tässä käytetään tärinää. Sementti-hiekkaseoksen tiivistyminen vaikuttaa vakavasti jo pakastetun betonin tiheyteen.

Laskelma säätiön kustannuksista kuutiota kohti suoritetaan seuraavien parametrien mukaisesti:

Muottien täyttöleveys 50 cm (ottaen huomioon pohjan laajeneminen)

Kokolattiamittakorkeus 1,7 m

Betonin määrä yhtä juoksumetriä kohden on 1x0,5x1,7 = 0,85 kuutiometriä.

Kaikki laskelmat voidaan tehdä vain säätiön suunnitelman mukaan

Hinta 1 m³ tuotu korkealaatuista betoniseosta - 3500 ruplaa

Säätämisen aikana kuutiohinta on noin kolmasosa betonin kustannuksista. Tässä on noin 3500/3 = 1165 ruplaa kuutiometriä kohden.

Asennusbetonin kokonaishinta on noin 0,85 x (3500 + 1165) = 3965 r / rm. Se voi vaihdella hieman betonin laadusta ja muista tekijöistä riippuen.

Betonituotteiden asennus

Betonituotteiden käyttö säätiön sijoittamiseen joissakin tapauksissa mahdollistaa työn kustannusten pienentämisen ja luotettavan, hyvin vahvistetun perustan rakentamiseen.

Tärkein huomautus tässä on se, että tällaista muotoilua ei aina voida käyttää ja että sen käyttö on tarkoituksenmukaista kussakin tapauksessa arvioitava asiantuntijan toimesta.

Jos tällainen mahdollisuus on olemassa, niin tämä on merkittävä apu yleiselle talousarviolle.

päällekkäisiä

Joka tapauksessa ne tulevat vakaviksi kustannuksiksi säätiön rakentamisessa, koska niiden asennus edellyttää paljon työtä.

Jokseenkin alentaa kustannuserää auttaa valmiiden lattialevyjen käyttämisessä, mutta yhden tai useamman toteutettavuuden parantaminen on parempaa kuulla asiantuntijan kanssa.

Pohja, jossa päällekkäinen leikkaus

Vedeneristys ja eristys

Yksi vaiheista, joita ei voi tallentaa! Hyvä vedeneristys vähentää erittäin vakavasti talon lämmittämisen kustannuksia tulevaisuudessa. Lisäksi sementtiseoksen ominaisuudet ovat sellaiset, että se ei siedä liiallista kastumista.

Vedenpitävyys aiheuttaa jonkin verran lopullisen budjetin arvostusta, mutta se on taattu maksamaan talon käytön aikana.

salaojitus

Paikan pääkaivojärjestelmä voi säästää rakennetta ennenaikaiselta tuhoamiselta ja pitää talon kellarissa kuivana. Se on asuntorakennuksen rakentamisen tärkein vaihe, varsinkin jos sen asettelualue tarjoaa kellarissa tai pohjakerroksessa.

Sokea alue

Komposiittisesti asennettu sokea alue poistaa kosteuden nauhan pohjalta, mikä vähentää merkittävästi maaperän voimaa ja poistaa siten osan kuormasta pohjasta. Hyvin suoritetuilla laskutoimituksilla tämä rakenneosa voi hieman pienentää säätiön kokonaiskustannuksia. Tuloksena - säästäminen sokea alueelle on asentaa se.

Videon kuvaus

Selvästi sokea alue video:

Viimeistely

Jokainen itsekunnioittava rakennusorganisaatio tuottaa aina jätteiden keräilyn loppuvaiheessa. Totta, tämä tarkoittaa lisäkustannuksia sivuston puhdistamiseen ja jätteiden keräilykuljetuksiin, jotka sisältyvät myös kokonaistalousarvioon.

Rakennuksen kokonaiskustannukset 1 m. P. Strip -säätiö (työn kanssa)

Jos otetaan huomioon vain vaaditut vaiheet ilman, että säätiön varustaminen on periaatteessa mahdotonta, niin lineaarisen mittarin likimääräiset kustannukset ovat seuraavat:

Valmis maanrakennus - 270 ruplaa.

Kirjanmerkki ja linkki vahvistuskori - 175 ruplaa.

Muottien kokoaminen - 890 ruplaa.

Tuoda maahan betonia - 3965 ruplaa.

Kokonaiskustannukset ovat 5300 ruplaa metriä kohden.

Täysin valmis tukikohta vaikean muodon rakentamiseen

Kuinka vähentää säätiön hintaa?

Ennen kuin ajatellaan työn kustannusten hintoja ja kulutushyödykkeiden kustannuksia, asiakkaan pitäisi kuvitella lopputuloksen. Hyvä perusta voidaan asettaa vain kohtuulliseen hintaan, joka vaihtelee merkityksettömästi suhteessa koko alueen keskihintaan. Esimerkiksi Moskovassa tehty konkreettinen työ on kalliimpaa kuin muilla alueilla, mutta sen maaperä on voimakkaampaa.

Oikeudellisista keinoista säätiön kustannusten vähentämiseksi voit valita raakapuun käytön ja betonin valmistuksen suoraan paikan päällä. Tämä säästää noin 20% rahoista, mutta lisää täyteaikaa.

Ei myöskään ole mahdollista tehdä nauhalevyä, vaan kasa tai lujitetut betonipylväät, jotka on asennettu pitkin kehää ja jotka on jo kaadettu niihin.

Jos maa sallii, voit säästää säätiötä

Tämä vähentää betonin kulutusta noin kolmanneksella, mutta meidän on muistettava, että raakapuun ja paalun perustusten käyttö on perusteltua vain kevyiden puukalusteiden rakentamisessa, joiden runko on pieni. Jälleen tällaisten vaihtoehtojen toteutettavuutta olisi keskusteltava asiantuntijan kanssa, joka osaa arvioida tietyn paikkakunnan olosuhteita.

Kaikissa muissa tapauksissa on ymmärrettävä selvästi, että kustannusten aleneminen tapahtuu laadun heikkenemisen vuoksi. Tämän vuoksi on välttämätöntä tietää ero halvemman mallin ja sen toimintakyvyn pienentämisen välillä.

Ja täältä löydät luettelon rakennusyhtiöistä, jotka ovat edustettuina Low-Rise Country -messuilla. Nämä ovat erikoistuneita säätiöön.