Rebar-painon laskin. Painemittariosat. Mittausmittareiden määrä tonnilta.

Teräsbetonia (vahvistavaa terästä) käytetään vahvistamaan betonirakenteita.
Tällä sivulla voit laskea raudoituksen painon ja selvittää, mitkä betoniteräksen halkaisijat ovat.

Rebar-painon laskin

VASTAUS: Rebar-paino on 0 kg

Laskin, kuinka monta metriä vahvistusta 1 tonni

VASTAUS: 0 metriä. (0 tankoa millimetreinä)

Vahvistus on valmistettu GOST 5781-82 "Kuumavalssatun teräsrakenteen vahvistamiseksi. Tekniset tiedot "ja GOST R 52544-2006" Hitsauspalkki, jonka luokkiin А500С ja В500С ovat säännöllisiä profiileja teräsbetonirakenteiden vahvistamiseen Tekniset olosuhteet "

Lujittavan teräksen mekaanisista ominaisuuksista riippuen on jaettu luokkiin A-I (A240), A-II (A 300), A-III (A 400); А-IV (А 600), АV (А800), А-VI (А1000).
Nimikkeessä A500C ja B500C kirjain A tarkoittaa kuumavalssattua tai termomekaanisesti vahvistettua vahvikekaapelia, kirjaimella B - kylmämuovautunutta vahvistettua palkkia, kirjaimella C hitsattu.
Nimikkeessä oleva nimellisarvo ilmoittaa, että sauman vahvuus on pyöristetty N / mm2: ssä. Tuottolujuus on materiaalin mekaaninen ominaisuus, joka luonnehtii jännitystä, jossa muodonmuutos jatkaa kasvua ilman kuormitusta.

Painemittariosat. Mittausmittareiden määrä tonnilta.

Rebar-läpimitat GOST 5781-82 mukaan

Rebar-läpimitat GOST 5781-82 mukaan

Mitä muuta lukea sivustolla:

Laskin painaa teräskallon ravnopolochny. Painomittarin nurkatasku. Mittarien määrä nurkassa. Metallikulman mitat.

Laskin painokulma teräs epätasainen. Taulukon paino metriä kohden. Mittarien määrä nurkassa. Corner metalli neravnopolochny kokoja.

Domatut.rf - sivusto ammattimaisille rakentajille ja niille, jotka rakentavat omat kätensä. Artikkelit rakennustöiden dokumentoinnin rekisteröinnistä, kokoonpanosta ja ylläpidosta. Esimerkkejä töiden lokien ja teosten oikeasta täyttämisestä. Artikkelit rakentamisen ja asennustyön suunnittelusta ja tuotantotekniikasta. Laskimet materiaalien ja muiden hyödyllisten tietojen laskemiseen ammattimaisille rakentajille ja omistajille.

Armature: paino metriä kohden, kaavat ja laskentaperusteet

Rakentamisen kokonaiskustannuksissa merkittävä osa raudoitettujen betonirakenteiden vahvistamisesta. Vähittäismyynnissä hinta on per metri. Säätiön rakentamisessa tarvitaan kuitenkin paljon vahvistamista, joten on edullisempaa ostaa se tukkukaupassa. Ja tukkuhinta on määritelty hieroa / Tuotteita. Tämä tarkoittaa sitä, että juoksumittarit on jotenkin muutettava tonniksi.

Valtion standardissa ilmoitetaan yhden metrin paino tietty halkaisijan vahvistus. Laskettaessa vaadittuja kiloja tai tonneja on tarpeen moninkertaistaa yhden metrin paino kaikkien saman halkaisijaltaan olevien sauvojen kokonaispituudelta. Painosta riippuen, määräytyy raudoitettujen betonirakenteiden vahvistamisen prosenttiosuus (metallimassan ja betonin tilavuuden suhde).

Taulun käyttäminen

Taulukko osoittaa:

 • Rebar-halkaisija
 • Rod-osa-alue
 • Yksi juoksumittarin paino
 • Teräslaatu

Ensinnäkin sarakkeessa "raudan halkaisija" löydät tuotteen, jolla aiot vahvistaa rakenteen, ja sitten liikuttamalla pitkin vaakasuoraa riviä, etsit juoksumittarin painoa.

Taulukko - paino vahvistusmittaria kohden

Jos taulukko ei ole käsillä

Kaikilla ei ole tarvittavia GOSTia, mutta jokainen meistä meni kouluun. Juoksevan mittarin painon riippumattoman laskemisen kannalta matematiikan ja fysiikan perustaidot ovat riittävät. Tämä massa on yhtä suuri kuin kehon määrä kerrottuna materiaalin ominaispainolla, kaikki tietävät. Tilavuus lasketaan kaavalla:

 • V - kehon tilavuus, m3
 • F - poikkileikkauksen alue, m2
 • L - rungon pituus, m

Vahvistus poikkileikkaus on ympyrä. Sen pinta-ala on helppo laskea, tietäen sauvan halkaisijan:

F = 3,14 x D 2/4 = 0,785 x D 2, missä

 • D - raudoituksen halkaisija (metreinä)
 • 3.14 - tunnettu taso π (on mitoittamaton)

Kuten näet, poikkipinta-alan laskenta ja tangon tilavuus on helppo suorittaa. Nyt voit laskea painon metriin. Tämä tehdään myös yksinkertaisesti kaavalla:

 • p - teräksen osuus. Se on yhtä suuri kuin 7850 kg / m 3.

Näissä laskelmissa on joitain epätarkkuuksia: vahvistaminen ei ole sileä sauva, emmekä ota huomioon huilun mittoja. Mutta jos lasket mittareiden painon tällä tavoin ja verrataan sitä taulukkotietoihin, näet, että tulos ei ole paljon erilainen niistä.

Laskentayksiköt

Esimerkkeinä tarkastelemme 6 mm: n ja 12 mm: n yleisimpien halkaisijoiden mittarin painon laskemista luokkaan A III. Tällä materiaalilla on säännöllinen profiili (pitkittäiset kylkiluut ja poikittaiset ulkonemat levitetään sen muodostuspinnalle). Erikoisvalmistuksessa käytettävän vahvikkeen A3 valmistukseen. Monimutkaisen pinnan ansiosta metalli ja betoni muodostavat yhden monoliitin.

Höyryn halkaisijaltaan 6 ja 12 mm varustettuja murskeita käytetään yksityisrakennusten rakentamisessa - liuskajohtojen vahvistamiseen.

 • Laske vahvistimen A3 paino, jonka halkaisija on 6 mm:
  • Osittainen alue F = 3,14 x 0,006 x 0,006 / 4 = 0,000028 m2
  • Juoksumittarin mittari on V = 0,000028 m2 x 1m = 0,000028 m3
  • Paino M = 0,000028 m3 x 7850 kg / m3 = 0,221 kg
 • Laske vahvistusmittarin paino, jonka läpimitta on 12 mm:
  • Lohkoalue F = 3,14 x 0,012 x 0,012 / 4 = 0,000113 m2
  • Käyntimittarin tila V = 0,000113 m2 x 1 m = 0,000113 m3
  • Paino M = 0,000113 m3 x 7850 kg / m3 = 0,887 kg

GOST-taulukon mukaan 1 pog. m vahvuus 6 on 0,222 kg, vahvistus 12 - 0,888 kg. Kuten näette, numeroiden ero on pieni. On kuitenkin tunnustettava, että taulukossa annetut tiedot eivät myöskään tee suurta tarkkuutta. Ne laskettiin myös teoreettisesti.

Itse asiassa juoksumittarin todellinen paino voi poiketa taulukosta 0,2-3 prosentilla sekä plus- että miinus-painikkeella.

Video siitä, miten lasketaan rakennusvahvistuksen paino

Videossa on esimerkkejä raudoituksen painon laskemisesta ja myös laskentamenetelmä online-laskimessa.

Kuinka lasketaan vahvistusohjelman paino Mastam-ohjelmassa. Yhden mittarin 16 mm: n, 32 mm: n ja kaikkien muiden halkaisijaltaan mittojen paino on mahdollista laskea.

Kuinka lasketaan liittimien paino 1 lineaariselle mittarille taulukon avulla?

Lujituksen paino on erittäin tärkeä parametri betoniteräsrakenteiden pystyttämiselle ja erilaisten rakennusten (esim. Kasvihuoneiden) rakentamiseen. Metallielementtien massa on otettava huomioon rakennuksen suunnittelun yhteydessä. Vahvistustankojen lukumäärän laskeminen vapaissa ja rasitetuissa vyöhykkeissä, tangojen välinen etäisyys jne. Riippuu siitä.

Metallikehys

Lisäksi rakentamisen kustannukset riippuvat metalli-sängyn painosta. Halvempaa on ostaa metallitangot tukkukaupoissa, joissa hinta ilmoitetaan tonnilta. Rakennuksen laskenta tehdään juoksumetreinä. Siksi on tärkeää pystyä laskemaan, kuinka monta metriä tankoa on yksi tonni.

1 Taulukko, joka vastaa vahvikkeen painoa eri halkaisijoille

Yhden tai toisen halkaisijan liittimien vakiomassaa säätelevät GOST 5781-82 -standardit. Määrien standardilaskennan taulukko näyttää tältä:

Kirjeenvaihdon taulukko raudoituksen painosta riippuen

Tämä taulukko on täysin helppokäyttöinen. Ensimmäisessä sarakkeessa valitaan sauvan halkaisija millimetreinä, jota käytetään, toisessa sarakkeessa näemme välittömästi tämän tyyppisen sauvan yhden lineaarisen mittarin painon.

Kolmannessa sarakkeessa esitetään yksi tonnin vahvistusmittarit.
valikkoon ↑

1.1 venttiilin painon laskenta

Laske rakennustöiden edellyttämä vahvistuspalkkien massa useilla tavoilla.

Ensimmäinen ja helpoin tapa selvittää, kuinka paljon vahvistusmittari painaa on käyttää sähköistä laskinta vastaaviin laskelmiin.

Sinun tarvitsee vain tietää sen sauvan halkaisija, jonka kanssa me työskentelemme. Kaikki muut laskentaparametrit on jo sisällytetty ohjelmaan.

Kaksi muuta tapaa selvittää, kuinka raskas vahvistusmittari on, ovat hieman monimutkaisempia. Harkitse niitä monimutkaisuuden lisääntyessä.

Koska yksityisessä rakentamisessa käytetään useimmin halkaisijaltaan 12 mm: n ja 14 mm: n liittimiä, käytämme juuri tällaisia ​​tangkoja laskentaperusteina.
valikkoon ↑

1.2 Esimerkki raudoituksen painosta (video)

2 Laskelma vakionopeudesta

Käytä yllä olevaa taulukkoa laskemaan tarvittavan tangon massan tällä tavoin. Olemme kiinnostuneita parametrista, kuinka paljon yksi metri painaa. Laskelmissa käytetään varret, joiden läpimitta on 14 mm.

Katso myös: mitä ja miten oikein käytetään hitsauslangan käyttöä?

Laskemme rakentamisen edellyttämän vahvistusmäärän (edellyttäen, että meillä on taulukko kädessä).

Laskemalla raudoituksen määrän paino tarvitsemme:

 1. Suunnittele rakennuksen rakentaminen ottaen huomioon vahvistusverkon luominen.
 2. Vahvojen halkaisijan määrittäminen.
 3. Laske mittareissa käytettävien venttiilien määrä.
 4. Kerro halutun halkaisijan yhden metrin halkaisijan paino käytetyillä tangoilla.

Esimerkki: Rakennetta varten käytetään 2322 metriä vahvistuspalkkeja, joiden läpimitta on 14 mm. Tällaisten sauvojen mittarin paino on 1,21 kg. Kerro 3002 * 1.21, saamme 2809 kiloa 62 grammaa (grammaa voidaan jättää huomiotta). Rakentamiseen tarvitaan 2 tonnia 809 kiloa metallia.

Esimerkki raudoituksen painon laskemisesta erityisohjelmassa

Samalla monimutkaisella tavalla voit laskea määrän halkaisijaltaan tonneina tankoina taulukossa annettujen tietojen perusteella.
valikkoon ↑

2.1 Laskeminen spesifisen painon mukaan

Tämä laskentamenetelmä edellyttää tiettyjä tietoja, taitoja ja työvoimaa. Se perustuu massan laskemiseen, joka käyttää määriä, kuten kuvion tilavuus ja sen ominaispaino. Tämän lineaarisen vahvistimen laskentamenetelmän käyttäminen on vain, jos käsillä olevalla elektronisella laskimella tai GOST-standardien mukaisella taulukolla ei ole.

Katso myös: sen avulla, mitä voit taivuttaa vahvistusta - erityisten taivutuskoneiden laitteesta.

Yritämme tätä menetelmää laskelmissa siitä, kuinka paljon vahvistus painaa 12 halkaisijaltaan. Ensinnäkin muistelemme fysiikan kurssin painokehystä.

Metallipalkit

Paino on yhtä suuri kuin kuvan tilavuus kerrottuna sen tiheydellä. Teräksen tiheys tai ominaispaino on 7850 kg / m 3.

Mitä tulee tilavuusmäärään, meidän on myös laskettava se omasta, mikä perustuu siihen, että vahvistuspalkki on sylinteri. Palataan kurssin geometriaan.

Sylinterin tilavuus on yhtä suuri kuin sen poikkileikkauksen alue kerrottuna sylinterin korkeudella. Sylinterin poikkipinta on ympyrä. Ympyrän alue lasketaan kaavalla Pi (vakioarvo, joka on 3,14) kerrottuna neliön säteellä. Säde on puolet halkaisijasta.

Meidän on tiedettävä vahvistuksen halkaisija, joka perustuu rakentamisen suunnitelmiin ja laskelmiin, tai mittaa itsenäisesti.

Huomaa: halkaisijan riippumaton mittaus johtaa virheisiin laskutoimituksissa, sillä vahvikkeella ei ole sileä ulkopinta.

Eri halkaisijoiden vahvistussauvoja

Meidän tapauksessamme halkaisija on 12 mm tai 0,012 m. Siksi säde on 6 mm tai 0,006 m.

 1. Laskemme ympyrän alueen: 3,14 * 0,006 2 = 0,00011304 m 2.
 2. Laskemme yhden metrin vahvistuksen tilavuuden: 0,00011304 * 1 = 0,00011304 m 3
 3. Laskemme yhden juoksumittarin painon: 0,00011304 m 3 * 7850 kg / m 3 = 0,887 kg.

Viitaten taulukkoon näemme, että saadut tiedot ovat samat kuin valtion.

Jos sinun ei tarvitse laskea yhtä metriä vaan tietyn palkin painoa, ympyrän pinta-ala on kerrottava tangon pituudella. Loput laskentalgoritmista eivät muutu.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Portal about the accessories »Liittimet» Miten voit laskea liittimien painon 1 lineaarisella mittarilla pöydällä?

Rebar-painon laskin ja teoreettiset massat

Rebar-painon laskin ja teoreettiset massat

Teräsvahvistuksen paino on vertailuarvo, tarkat arvot saadaan parhaiten asianomaisista GOST-viitetietoista. Useimmiten haluttu taulukko vahvistuspainosta, esimerkiksi 12, ei ole käsillä, tässä tapauksessa laskemme auttaa sinua. 1 metrin massa vastaa saman halkaisijan ympyrän teoreettista massaa ja lasketaan käyttäen yksinkertaista kaavaa m = D * D * Pi / 4 * ro, jossa ro on materiaalin tiheys, tässä tapauksessa 7850 kg / m3, D on nimellishalkaisija. Laskettuna tämän kaavan mukaan lujituksen paino on samansuuruinen kuin GOSTin nimellisarvot, mutta jos valitset sopivan lujuuden luokan ja standardin laskimessa, arvo otetaan taulukosta.

Metallirakenteiden todellisissa laskelmissa kannattaa harkita, että lujituksen tuottamisessa geometristen mittojen poikkeamat nimellisarvosta ovat sallittuja. Vahvistuksen erityispainon raja-arvot ilmoitetaan GOST-julkaisun viitteissä, joiden mukaan se on annettu. Lue tarkat tiedot valmistajilta.

Venttiililuokat ja nimitykset:

A300C, A400C, A500S, A600C, A600, A800K, A800, A1000.

Kuinka laskea raudoituksen paino (taulukko)

Vahvistettu betoniteräsrakenteiden lujittamiseksi on välttämättä noudatettava tiukkoja vaatimuksia, nimittäin sitkeitä ja kestäviä, jotta saataisiin aikaan hyvä tarttuvuus betonilla ja erotettaisiin hyvillä hitsaustehoilla.

Painonlaskin

Vahvistaminen on tärkeä osa kaikkia betonirakenteita. Ankkuri on esitetty lanka- tai erikoisvaijereina. Armature suorittaa useita seuraavista toiminnoista:

 • rakentava / jakelu - tämän toiminnon ansiosta varret kehyksen sisällä vahvistetaan hitsaamalla ne työvahvistukseen. Näin voit varmistaa koko kuorman tasaisen jakauman tietyllä tangotukilla;
 • työtehtävä on se, että vahvistus ottaa niin sanotut vetovastukset, joita ilmenee, kun paine kohdistuu rakenteeseen ulkopuolelta tai siinä tapauksessa, että kehon omaa painoa painaa rakennetta;
 • kokoonpanofunktio ilmenee tukemalla yksittäisiä raudoituspalkkeja kehysten kokoonpanoprosessissa. Tästä johtuen koko rakenne voi olla suunnitteluasennossa.

Vahvistuselementit voivat olla jäykkiä (esimerkiksi kulmia, I-palkkeja ja kanavapalkkeja) sekä joustavia (ruudut ja kehykset, joissa on aallotettu pinta). Näin ollen työtyyppinen vahvike sisältyy laskennan mukaiseen raudoitetun betonityyppiin, kun taas jakelu- ja asennusvarusteet tarvitaan kehysten luomiseen.

Lujitteen betonin kiinnittymisen laatu voi riippua betonin lujuudesta, tyypistä, iästä, kutistumisesta, koosta ja pinnan tyypistä. Vahvistus voidaan sitoa betoniin johtuen kitkasta, sitomisesta leikkausliitoksissa tai betonin kiinnittämisen ja puristamisen jälkeen kutistumisen jälkeen.

Lujituksen painon laskennan ominaisuudet

Jatkuvan ja tasaisen profiilin vahvistamista, jonka pituus on yksi metri, kutsutaan raudoituksen mittariksi. Näiden sauvojen paino voi vaihdella teräksen halkaisijasta vahvikkeeseen. Rakentamisorganisaatiot työprosessissa käyttävät lujitustangot, joiden massa vastaa GOSTin nykyisiä vaatimuksia - vain tällainen teräs voi olla korkealaatuista ja täyttää tarvittavat standardit.


Lujituksen paino valitaan sen tyypin ja halkaisijan mukaan sekä suunnitellun sovelluksen laajuuden perusteella.

Vahvistusmittarin massa (lineaarinen) riippuu pääsääntöisesti säännöllisen profiilin tyypistä eli sen millaisesta pinnasta se on - helpotus tai sujuva. On syytä huomata, että mahdolliset ulkonemat tai verhoukset vahvikkeen pinnalla olevat ulokkeet parantavat merkittävästi sen kiinnittymistä betoniin.

Laske venttiilin paino

tiedotus

Lujittavan teräksen valmistusta säännellään standardilla GOST 5781-82. Asiakirjassa täsmennettiin tuotteen tekniset vaatimukset ja ehdot, luokitus, alue, testausmenetelmät ja muut vaatimukset. Alla on joitain GOST 5781-82 -viitepöytiä, joiden avulla voit selvittää yhden metrin vahvistuksen teoreettisen massan. Tuotteen paino voidaan laskea myös itsenäisesti tai käyttämällä tätä laskinta.

Taulukko: 1 laskentamittarin teoreettinen paino GOST 5781-82: n mukaan

numero
Nimellishalkaisija, mm

Halkaisija d, mm

Poikkipinta-ala, cm

Paino 1 metri, kg

Määrä metrejä tonnilta

Mikä on online-laskin?

Laskimemme auttaa laskemaan hiiliteräsvarusteiden painon verkossa. Sinun tarvitsee vain määrittää tuotteen pituus ja nimellishalkaisija (vaihteluväli - 6 - 80 mm.).

Tarjoamme palvelua, joka sisältää kaksi kerrallaan: palkin painon laskin painon ja metrin mukaan. Näin voit selvittää lopullisen tuotteen pituuden, tietäen painon tai päinvastoin - selville tietyn pituisen tuotteen paino. Online-vahvistuslaskuri on hyödyllinen suunnittelureaktioiden ja metallirakenteiden laskelmien valmistelussa. Sen avulla voit myös selvittää lopputuotteen hinnan, joka ilmoittaa hinnan metrillä tai tonni.

Kuinka käyttää laskinta?

 • Valitse laskentamenetelmä (pituus tai paino).
 • Valitse vahvistuksen läpimitta ponnahdusluettelosta.
 • Syötä arvo "Mass" tai "Mittarien määrä".
 • Määritä tarvittaessa yksi metri tai tonnia.
 • Napsauta punaista "Laske" -painiketta.
 • Vasemman yläkulman sarakkeessa "Laskentatulokset" näet saadut tiedot.

Kuinka laskea paino itse?

Kun tiedät materiaalin nimellishalkaisijan ja tiheyden, voit itse laskea vahvistuksen painon. Se katsotaan kaavan m = D x D x Pi / 4 x ro mukaan, jonka mukaan yhden metrin vahvistus vastaa samaa halkaisijan ympyrän teoreettista massaa. Arvot kaavasta:

 • m on tarvittava vahvistusmassa.
 • D on vahvikkeen nimellishalkaisija.
 • ro on materiaalin tiheys.
 • Pi on Pi.

Hiiliteräksen tiheys, jota säätelee GOST, on 7850,00 kg / m 3.

Kuinka selvittää raudoituksen todellinen paino?

Kuten vertailutaulukot, vahvistuslaskuri laskee tuotteen teoreettisen painon. GOST mahdollistaa tuotteen geometristen mittojen poikkeamisen nimellisarvosta. Löydät todellisen painon punnitsemalla tietyn pituuden vahvistusta. Tarkat tiedot raudoituksen painosta ja muista ominaisuuksista on merkitty valmistajan passissa.

Rebar-painopöytä.

Rakennustöissä vaaditaan tarkka laskenta raudoituksen painosta ja vahvistusmittareiden lukumäärää painokiloa kohden. Nämä tiedot auttavat laskemaan rakennuskustannukset.

Jotta voidaan laskea 1 m: n painoinen vahvistus, ei ole tarpeen käyttää vahvistuspöytää, koska se ei välttämättä ole juuri oikeaan hetkeen. 1 metrin raudan massa on yhtä suuri kuin saman halkaisijan ympyrän teoreettinen massa, ja se lasketaan käyttäen yksinkertaista kaavaa: m = D x D x Pi / 4 x ro, jossa ro on materiaalin tiheys, tässä tapauksessa 7850 kg / m 3 ja D halkaisija. Tämän kaavan avulla lasketun perustuksen raudoituksen paino vastaa GOSTin nimellisarvoja. Voit laskea säätiön käyttämällä säätiö laskinta.

GOST-venttiilejä on vähintään kolme. Niistä on yleisimpiä "GOST DSTU 3760-98" ja "GOST R 52544" sekä "GOST 5781-82". Alla on vahvistuspainojen taulukot.

Aloita harkitsemalla yleisimmät GOST-venttiilit DSTU 3760-98. Tällaisia ​​liittimiä valmistetaan seuraavissa luokissa:

 • A240C, jossa on sileä profiili;
 • A300S;
 • A400S;
 • A500S;
 • A600;
 • A600S;
 • A600K;
 • A800;
 • A800K
 • ja A1000 jaksollisella profiililla.

Massan ja määrän taulukko
metriä venttiiliventtiilissä GOST: n "DSTU 3760-98" mukaan

FIXTURES

Rebar-paino (taulukko)

Rakennustöiden aikana vaaditaan tarkkaa laskemista lujitetuista rakenteista. Tämä auttaa sinua arvioimaan rakentamisen kustannuksia sekä jo valmiiksi tehdyn kohteen hintaa.

On mahdollista selvittää, kuinka paljon raudoitus painaa seuraavasti: yhteenveto koko raudoitustangon pituudesta rakenteessa ja kerrotaan sen mittarin painolla.

Kuinka selvittää massa metriä kohden? Tämän ongelman ratkaisemiseksi on tarpeen tarkistaa laskentataulukko ja löytää siinä rakenteessa käytetyn raudoituksen nimellishalkaisija (profiilin numero).

Lujituksen painon laskeminen: merkitys, opetus, taulukko

Navernoe. jokainen on koskaan kuullut kovien betonirakenteiden vahvistamisesta. Vahvistusprosessi on melko kovaa, ja valitettavasti kaikki eivät vielä tee sitä laadullisesti. Sinun täytyy tuntea joitakin ominaisuuksia ja ymmärtää erityistä painovoimaa.

Kaikki tämä on tietysti erittäin tärkeä vahvistaessaan ja työskennellessäni betoniterästen kanssa. Tänään puhumme venttiilien osuudesta. Käytettävissänne on taulukko, jonka avulla voit navigoida nopeasti.

Miksi tarvitaan tarkkoja laskelmia vahvistettujen rakenteiden massasta?

Mikä on tarkka laskelma ja miksi siihen kiinnitetään niin paljon huomiota? Ensinnäkin se on välttämätöntä rakennustöissä. Tietenkin tämä on ymmärrettävää. Let's sukeltaa ongelmalliseen.

Mutta miksi tämä on niin tärkeää?

 1. Ensinnäkin pystymme laskemaan ja antamaan riittävän arvion koko rakennusprosessin kustannuksista tarkasti laskemalla lujitetut rakenteet, jotka, kuten tiedät, maksaa enemmän kuin yhden "pennin".
 2. Toiseksi voimakkaiden rakenteiden massan tarkka laskeminen pystyy tuntemaan valmiin, jo rakennetun esineen tarkat kustannukset. Tämä ei ole yhtä tärkeää, olen samaa mieltä.

Laskemisen tarkat luvut oikein ja oikein saatiin yksinkertaisesti oppimaan lujitetun rakenteen massan laskemiseksi.

Kuinka selvittää massa metriä kohden?

Mittarin massan selvittämiseksi on ensinnäkin sovellettava kaavaa käytännössä. Se on kaavan avulla, että tunnemme mittarin massan.

Tietenkin monet asiantuntijat suosittelevat valmiiden taulukoiden kohdentamista arvoihin. Kuitenkin tarkin ja yksityiskohtainen laskenta on parasta käyttää kaavaa.

Kuvittele, että meillä on sellaiset indikaattorit kuin:

 • M, joka merkitsee yhtä juoksumittarin teoreettista massaa;
 • Π on vakioarvo, jonka koko on = 3,14;
 • d on ulkohalkaisija, jonka laskeminen suoritetaan mittayksikössä mm;
 • s merkitsee seinämän paksuutta ja mitataan myös mittayksikössä, kuten mm;
 • n meillä on tämä indikaattori muodossa: 1000 / m (katso nimitys).
 • ρ merkitsee tiheyttä ja mitataan g / cm3: ssä

Seuraavaksi, mitä teemme näiden indikaattoreiden kanssa? Laskennassa korvataan ne kaavassa. Kaava näyttää tältä:

Käytännöllisyytesi kaava näyttää tältä: m = Π * (d-s) * s * ρ / 1000.

Mikä riippuu painosta metriin nähden?

Mikä riippuu painosta metriin nähden? Olet luultavasti jo kysynyt tämän kysymyksen lukemalla yllä olevat tiedot. Katsotaanpa täällä.

Myymälöissä näet yhden tonnin käyntinopeuden hinnan. Tällainen indikaattori ei sovi meille. Siksi muutetaan juoksumittarit tonnilta.

pöytä

Käytön helpottamiseksi voit käyttää taulukkoa olemassa olevilla arvoilla.

Rebar-painon laskenta

Vain muutamia tapoja voit laskea raudoituksen painon. Analysoimme kukin erikseen:

 1. Ensimmäisessä menetelmässä on tarve käyttää online-metallilaskimen apua. Oikean laskennan tekemiseksi riittää, että tiedät metallitangon halkaisijan ja itse sauvan pituuden, joka ilmoitetaan metreinä. Erityisesti suunnitellussa ohjelmassa sinun on annettava tarvittavat tiedot ja laskettava sitten.
 2. Toinen tapa on käyttää taulukkoa. Tämä laskentamenetelmä sopii, kun ei ole mahdollista käyttää online-laskimen apua. Kuitenkin! Sinun tulisi olla tietoinen venttiilin merkinnästä itse, vaikka työskentelisitte laskimen kanssa. Määritä massa käyttämällä taulukon ensimmäistä ja toista saraketta. Kiinnitä erityistä huomiota siihen, että ensimmäisessä sarakkeessa sinun on löydettävä halkaisija, joka sinua kiinnostaa! Samalla rivillä, mutta jo kolmannessa sarakkeessa näet massan, joka ilmaistaan ​​juoksumetreinä.
 3. Kolmas menetelmä sisältää laskelman käyttäen kaavaa. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta löytää taulukkoa tai käyttää laskinta, voit tehdä laskelman kaavan avulla. Huolimatta siitä, että laskentamenetelmä on työläs eikä yksinkertainen, saat täsmälleen oikeat tulokset.

Vaatimus rakenteen eri halkaisijoiden vahvistamisesta

Ankkuri, varmasti, tapahtuu erilaisilla ja eri halkaisijoilla. Rakentaminen on erittäin laaja käsite. Loppujen lopuksi voit rakentaa jotain erilaista rakennetta varten. Vahvistimen eri halkaisija tekee.

Vahvistus auttaa rakentamaan sen, että se pystyy luomaan kehyksen ja sen avulla kokoonpano on helppoa ja helppoa. Siksi jokainen rakennusyritys ja jokainen rakentaja käyttävät eri vahvikkeita. Kaikki tietysti riippuu rakentamisen laajuudesta.

Teräksen aallotettu A3-paino

Taulukko teräs aallotetun vahvikkeen A3 painon laskemiseksi

GOST 5781-82: n vaatimusten mukaisesti.

Teoreettinen paino, paino 1 metri lineaarisia teräs aallotettuja A3-liittimiä (A500C / S500)

Kuinka paljon teräs aallotettu A3 A500C / S500 -liitos painaa? Kuinka laskea raudoituksen paino? Miten muuntaa juoksevat mittarit kilogrammoiksi ja tonnilta? Vastaukset näihin kysymyksiin löytyvät edellä olevasta taulukosta raudoituksen painon laskemiseen halkaisijan mukaan. Vahvistuksen paino, 1 metrin lineaaristen liitososien teoreettinen paino, 1 metrin vahvistuksen mittareiden määrä.

Axxil-sivustolla voit ostaa ristipisto Minskin tukku- ja vähittäiskaupassa.

Yksityisen kaupan yksikkö "Metallobaza Axvil". UNP 193050708

Str. Selitsky, 17, 214a, Minsk, Valko-Venäjä, 220075.

Puh: +375 17 299 67 82, +375 29 690 55 74, +375 44 511 65 59.

Se tarjoaa ostaa mustia ja ruostumattomia metallituotteita tukku- ja vähittäismyyntiä, käteistä ja käteismaksuista, leikkaamalla ja toimittamalla.

Rekisteröintinumero Valko-Venäjän tasavallan kaupparekisteriin: 424480. Rekisteröintipäivämäärä 23.08.2013