Laskin - lasketaan paalusäätiö ruuvipalleille

Huomaa, että säätiön laskenta on yksinkertaistettua eikä se voi ottaa huomioon kaikkia projektin kaikkia ominaisuuksia. Selvennyksemme asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä lähiaikoina.

Laskimessa ei oteta huomioon rakennuksen sisäistä laakerin seinää.

Palvelumme avulla voit laskea ruuvin pohjan ennalta ja arvioida sen kustannukset etukäteen. Jos tarvitset asennustyötä, kokeneiden rakentajien ryhmä lähetetään laitokseen, jossa on kaikki tarvittavat laitteet, kuten generaattorit ja vesisäiliöt. Kun olet määrittänyt paikan tulevalle paalusäätiölle, rakentajat aloittavat asennustyöt. Sinulla on mahdollisuus työskennellä päivän lopussa ja keskustella asioidesi kanssa kysymyksillesi, jotka koskevat paalusäätiötä. Säätiön asentaminen 25 paaluihin kestää vain 1 päivä. Asiantuntijamme perustama antaa takuun 10 vuoden ajan.

Tarkka laskelma, jonka yhteydessä määritetään talojen ja muiden rakenteiden perustaksi tarkoitettujen ruuvipilarien kustannukset, suoritetaan verkossa asiakkaan antamien parametrien perusteella. Tämä on kätevä ja visuaalinen palvelu.

Laskemaan säätiön kustannukset anna tarvittavat tiedot maaperästä, koosta, rakennetyypistä ja sen parametreista laskimessa. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, pyydä niitä asiantuntijoilta. Ne auttavat sinua ymmärtämään ja laskemaan oikein ruuvin pohjan. Yhteystietojen numerot on lueteltu verkkosivustollamme.

Ensinnäkin sinun pitäisi laskea säätiön ruuvipillojen kustannukset. Tätä varten on otettava huomioon useita tärkeitä parametreja:

Paalujen lukumäärä Yleensä laskelma perustuu oletukseen, että paalujen välinen etäisyys ei saa ylittää 3 metriä. Niinpä pienen yhden kerroksen 6x6-metrisen talon perustamiseen riittää yhdeksän paalu. Kuitenkin kaksikerroksinen rakennus on parempi saada ne 2-2,5 metrin etäisyydellä toisistaan.

Pilarin halkaisija. Kaikki riippuu säätiön mahdollisesta kuormituksesta. Arbor-sovitusruuvin paaluille, joiden halkaisija on 89 mm, ja talon on valittava klassinen 108 mm.

Vinkki tyyppi. Paalun kärki voidaan hitsata tai valaa. Maaperän ominaisuuksien perusteella valitaan erityinen vaihtoehto. Valetut kärkikappaleet saattavat maksaa hieman enemmän, mutta niiden kustannukset on korvattu korkeilla korroosionestomaaleilla.

Pituus. Tietenkin niiden pituus vaikuttaa suoraan ruuvipillojen kustannuksiin. Useimmissa tapauksissa se on 2,5 metriä, mutta asiantuntijan on välttämättä suoritettava testiporaus määrittääkseen tietyn säätiön paalin pituuksien tarkat arvot.

Vihjeiden läsnäolo ja koko. Ogolovki on hitsattu paalun päällä ja toimii tukena levylle tai palkki grillage.

Seuraavassa vaiheessa määritetään vanteiden hinta. Pylväs voi olla tarpeen, mikäli tarpeen, jotta varmistetaan niiden lisävakaus vaakatasossa. Esimerkiksi sitominen on toivottavaa, jos maanpinnan yläpuolella olevien paalujen korkeus on yli 50 cm tai epävakaiden turvemaalien tapauksessa. Kuitenkin jopa yleisessä tapauksessa paalujen sitominen ei ole koskaan tarpeetonta, koska tämä toimenpide lisää merkittävästi säätiön rakenteellista lujuutta.

Työtulojen lopullisessa määrittelyssä otetaan huomioon myös muita tekijöitä: tarve toimittaa asennuspalveluja, etäisyyttä kohteeseen (polttoainekustannukset), sähkön läsnäolo laitoksessa (korvaaminen luovutushinnasta ja kannettavan dieselgeneraattorin käytöstä).

Pile Laskin

Jos sinun on laskettava ruuvipillojen määrä, joka tarvitaan rakennuksen perustuksen rakentamiseen, voit tehdä sen jättämättä kotisi. Sinun tarvitsee vain tietää ensisijaiset parametrit.

Käytä online-laskinta laskemalla paalujen määrää sivuillamme. Halutun määrän lisäksi voit myös selvittää alustavan halkaisijan ja pituuden.

Pile kentän laskeminen verkossa on melko yksinkertainen. Sinun ei tarvitse olla erityiskoulutusta ja lukemaan kirjallisuutta. Sinun tarvitsee syöttää tiedot vain olemassa oleviin sarakkeisiin.

Ruuvien paalujen määrän laskeminen laskimella

 1. Määritä rakennuksen sivujen pituus ja valitse muoto 3 - 15 metriä.
 2. Määritä rakennustyypin tyyppi, autotalli, kotimainen rakenne jne.
 3. Syötä "lattiat" numero, jos vastaavat sarakkeet tulevat näkyviin.
  Täyttämällä sarakkeet, huomaa, että talon ullakolla pidetään yhden ja puoli kerroksinen rakennus.
 4. Valitse rakennusmateriaali.
 5. Määritä maaperän tyyppi paikan päällä.
 6. Määritä suunnitellun talon kulmat.
 7. Määritä ehdotettujen vaihtoehtojen kellarikerroksen korkeus.
 8. Merkitse, asennatko takka / uuni.
 9. Napsauta "Laske".

Muutaman sekunnin kuluttua näytetään haluttu määrä paaluja objektille laskemisen tulosta.

Harkitse esimerkkiä

Turpeen pinta-ala on 3 metriä. Olet päättänyt rakentaa puutalon (puuta 150x150), jonka pinta-ala on 10-10 metriä. Talo on suunniteltu alkuperäiseen muotoon yhdeksällä kulmalla ja mansardilla. Korkeudella 50 cm maanpinnan yläpuolella on lattia. Jotta sinut lämmittäisi talvella, se oli päätös asentaa takka taloon.

Kun kaikki tiedot oli syötetty, laskin ruuvipallojen lukumäärän laskemiseen antoi meille tuloksen - 32 paalua, halkaisijaltaan 108 mm ja pituudeltaan 4,5 metriä.

Tietenkin tämä laskelma on alustavaa. Se toimii ohjeena budjetin suunnittelussa ja tilauksen jatkossa. Tarkempaan lopputulokseen tarvitaan erityinen vierailu sivustoon, jotta sivuston yksityiskohtainen tarkastus suunnitellusta kehityksestä on mahdollista, jolloin kaikki tekijät otetaan huomioon.

Itsenäinen laskelma paikan päällä

Sama laskenta voidaan tehdä itsenäisesti ja ilman laskinta. Näin saatu tulos on useimmiten epätarkempi. Sinun on määritettävä maaperän tyyppi ja tiheys, analysoitava luonnollinen topografia ja määritettävä etäisyys, jolla tiheät maakerrokset sijaitsevat.

Toinen vaihtoehto, koska löydät halutun määrän paaluja - on laskea ne mukaan suunnitelman ensimmäisessä kerroksessa. Täällä sinun on laskettava ulkoseinien kulmat ja liitokset laakerointiosastoilla. Pölkkyjen on sijaittava määritetyissä paikoissa, niiden on mentävä ympärysmittaan enintään kolmen metrin askelin. Jos aiot asentaa takan, sen painosta riippuen sinun on asennettava sen alle yhdestä neljään pinoon.

Tee laskutoimitus laskimessa ja ensimmäisessä kerroksessa ja vertaa tuloksia.

Pallon ja ruuviyksikön itsenäinen laskenta


Rakennustyön ammatillisen lähestymistavan noudattaminen edellyttää suunnittelun aikana tarvittavien laskelmien tekemistä.

Ne vähentävät aikaa ja vaivaa loppuun koko tehtävän määrä ja merkittävästi säästää materiaaleja.

Mikä se on?


Metallinen tukilevy, jonka terät ovat lopussa, on edullisin ja edullisin perusta vaikealle maalle.

Teknologisten etujen ansiosta laite voi lopettaa 3 päivässä ja säätiö toimii vähintään 100 vuotta.

Jotta kaikki tämä tapahtuisi, on pystyttävä jakamaan pystysuoran rakenteen laakerikuormitus tasaisesti, otettava huomioon maaperän erityispiirteet, pohjaveden jäädytys ja esiintyminen.

Tämän seurauksena laskutoimituksissa saat:

 • ruuvipillojen korkeus;
 • syvyys alusta;
 • tukien optimaalinen halkaisija;
 • kokonaismäärä;
 • menojen kokonaiskustannukset.

Päätelmä: säätiön laskenta säästää aikaa ja rahaa, takaa rakenteen kestävyyden.

Laskentasarja


Yleinen laskentamenetelmä SNiP 2.02.03-85: n ruuvien paaluille perustuu geodeettisiin tietoihin tietylle rakennustyömaalle, joka sisältää tietoja seuraavista:

 • kaavoitus;
 • maaperän koostumus ja tiheys;
 • pohjaveden taso;
 • maaperän jäädyttämisen taso;
 • tämän ilmastovyöhykkeen kausittaisten sademäärä.

Vihje: Jos geodeettisen tutkimuksen suorittaminen on mahdotonta, laskelmat ohjataan laskennallisella vähimmäiskuormalla.

Porausruuvin laskemisen laskemiseksi lasketaan ensin ruuvipillojen määrä (K). Tätä varten sinun on tiedettävä:

 • pohjaan (P) kohdistuva kokonaiskuorma, joka lasketaan materiaalipainon taulukoiden mukaan (kg);
 • luotettavuuskerroin (k) kuormitusarvojen korjaamiseksi (se välttämättä kerrotaan P: llä);
 • maaperän kantavuus, joka määritetään ruuvipillojen keskimääräisten kuormitustaulukosta;
 • halkaisijan halkaisijan mukaan (taulukon mukaan);
 • suurin sallittu kuorma (S) paalille (taulukon mukaan).

Saadut tiedot korvataan kaavalla, jonka mukaan ruuvipilareiden pohjan laskeminen suoritetaan: K = P * k / S

Luotettavuuskerroin (k) on yhtäpitävä paalujen lukumäärän kanssa:

 • k = 1,4 11-22 kpl;
 • k = 1,65 - 6-10 yksikölle;
 • k = 1,75 - 1-5 kappaletta.

Jokainen kasa kantaa kuorman, joka on verrannollinen rakenteen kokonaiskuormaan.

Yllä olevan kaavan avulla kerroin ja ruuvin paalut säätökuormituksen laskennalle ja myöhemmälle rakenteelle ovat melko yksinkertaisia.

Loppulaskelmassa sen on levitettävä kuormitus laakerin seinämien ja vyöhykkeiden välillä, jotka ovat lisääntyneen paineen alapäässä, ottaen huomioon:

 • paalujen tyyppi (takana tai seisova);
 • paino;
 • rullan pyyntiponnistuksen osoitin

Apua! Tietokoneohjelmat StatPile ja GeoPile ovat tarkkoja laskutoimituksia ja ammattimaista muotoilua varten. Niihin liitetään opas ja 10 erityistä laskentamallia.

parametrit


Ruuvien pohjan ja siihen kohdistuvan kuorman laskeminen koostuu seuraavista parametreista:

1. Rakenteen itse massa (kg) on ​​vakioarvo:

2. Lisäpaino - tilapäiset kuormat:

 • lumen paino, joka putosi katolle;
 • talon sisällön käyttöpaino: kalusteet, laitteet, viimeistelymateriaalit, mukaan lukien ihmiset (keskimäärin - 350 kg / m²).

3. Kuormituksen oikea laskeminen paalunruuvin pohjalla on mahdotonta, jos et ota huomioon dynaamisia kuormituksia (lyhytaikaisia):

 • tuulen tuulta;
 • jotka johtuvat rakenteen saostuksesta;
 • jotka johtuvat lämpötilojen eroista.

Kuinka ruuvin säätö lasketaan, kuvataan myös alla olevassa videossa:

Ruuvipillojen tyypit


Pallojen muodossa ovat:

 • leveä terä, jossa valettu kärki (kartiolla 6... 14 mm) - matalissa rakennuksissa yksinkertaisilla mailla;
 • moniterä, jossa on useita teriä eri tasoilla - lisääntynyt kuormitus vaikeissa maissa;
 • muuttuvat kehäpihdit - tiettyihin tehtäviin;
 • kapea hammastettu valettu hammastettu kärki - kiviset maaperä ja permafrost.

Viite: hitsatun terän ompeleiden putkista on vähemmän luotettavuutta.

Tekniset tiedot

Ruuvien paalujen tekniset ominaisuudet ovat:

 • rungon pituus ja materiaali;
 • rungon halkaisija;
 • terien tyyppi, menetelmä niiden yhteydestä paalun runkoon.

halkaisija

Halkaisija halkaisijaltaan valitaan vakioalueelta korreloi lasketun kuorman kanssa:

 • ᴓ89mm (terä ᴓ250mm) - laakerikuormitukselle enintään 5 tonnia (runko-kilven rakenteet 1. kerroksessa);
 • ᴓ108mm (terän ᴓ300mm) - enintään 7 tonnin laakerikuormitukselle (talot puusta, vaahtolohkoista, kaksikerroksisista runkorakenteista);
 • ᴓ133mm (terä ᴓ350mm) - enintään 10 tonnin kantavuudelle (tiilestä, ilmastetusta betonista, kanavista tehdyt rakennukset).

pituus


Pallojen pituus valitaan maaperän tiheyden (taulukon mukaan) ja korkeuserojen perusteella rakennustyömaalla:

 • kun maaperä sijaitsee enintään 1 m etäisyydelle pinnasta, paalun pituus on 2,5 m;
 • löysä maa tai kivennäisaine - pino pituus määräytyy poran pituuden mukaan, joka on saavuttanut tiheät kerrokset;
 • kun halkaisijan korkeusero on erilainen, paalujen pituus voi poiketa 0,5 metrin etäisyydellä eri osista.

Tukien määrä ja niiden välinen etäisyys

Telttien välinen optimaalinen etäisyys:

 • 2-2,5 m - puurunkoihin ja lohkorakenteisiin;
 • 3 m - tiloja, joissa on baari ja loki.

Tärkeää: Luotettavuuden takaamiseksi rakennuksen kellarissa ei saa nousta yli maanpinnan yläpuolella kuin 60 cm, ja paalun pituuden tulisi olla 20-30 cm.

Kun laskelmat on tehty käyttäen kaavaa K = P * k / S, on tarpeen jakaa paalujen sijaintia kehällä niiden kuormituksen tasapainottamiseksi:

 • rakennuksen joka kulmassa;
 • laakerin seinien ja sisäisten väliseinien leikkauspisteessä;
 • sisäänkäyntiryhmässä;
 • kehällä, jota ohjataan 2 metrin askelta;
 • liesi tai takka (vähintään kaksi paalua);
 • kannen seinien alla parvekkeelta tai mezzanine-alueelta.

Tietosi! Tavoiteolosuhteet saattavat vaatia paalujen määrän kasvua verrattuna laskettuun arvoon - tällainen turvamarginaali ei pelkää käytön aikana tapahtuneita muutoksia.

grillage


Rostverk palvelee kuorman jakautumista tasaisesti perusrakenteeseen. Riippumatta grillatyypistä (modulaarinen tai monoliitti, korkea tai matala) luotettavuuden vuoksi on tarpeen laskea seuraavat parametrit:

 • voima työntää säätiötä;
 • puristusvoima jokaisella kulmalla;
 • vaikutuksen vaikutus taivutukseen.

Korkealla grillatauksella koko kuorma putoaa kokonaan paaluille. Niille altistuu pystysuorat kuormitukset alhaalta, jotka kuormittavat kuormaa sivulta (maahan ja pinnalle). Kaikki tämä on melko vaikeaa laskea maallikolle.

Mitä tulee paalusäätiöön, tämä älyllinen työ voidaan suorittaa käyttämällä tietokoneohjelmia StatPile ja GeoPile. On helpompaa vaihtoehtoa - käyttää yksittäisen rakentamisen standardia, jossa asetetaan:

 • tukien yhdistäminen grillattavalla - kova tai vapaa;
 • pihapiirin syvyys grillaukseen - vähintään 10 cm;
 • Grillauspaikka on vähintään 20 cm maanpinnan yläpuolella;
 • leveys on yhtä suuri kuin seinien paksuus (vähintään 40 cm);
 • korkeus grillata - 30 cm tai enemmän;
 • vahvistus (pitkittäinen ja poikittainen), jossa on tanko -1210-12 mm.

Se on tärkeää! Epästabiilissa maaperässä paalusuojan voimakkuutta parannetaan metallivanteella kellarissa (kulma tai kanava).

Esimerkki porausruuvin laskemisesta


Seuraavassa esimerkissä kuvataan yksityiskohtaisesti, kuinka lasketaan runkopallojen pohja kehysrakennuksen rakentamiseksi.

Perusviiva - 6x6-puristustuki:

 • vakiorakenteinen runkorakenne ja kuistilla liuskekatoksen alla;
 • mitat - säätö 6 - 6 ruuveilla, korkeudella (h) 3 m;
 • kaksi keskenään leikkaavaa sisäistä väliseinää, jotka jakavat tilan kolmeen huoneeseen;
 • katto, jonka kaltevuus on 60 °;
 • runkomateriaali - puutavara 150x150;
 • seinämateriaali - sandwich-paneelit;
 • Grillausmateriaali on baari 200x200.

1. Määritä kunkin seinän pinta-ala:

 • lentoliikenteen harjoittajat - 18 m² * 4 = 74 m²;
 • väliseinät - 9 * 2 + 12 = 30 m².

2. Määritä seinien kuorma taulukon avulla:

 • laakereille - 50 kg * 74 = 3700 kg;
 • väliseinille - 30 kg * 30 = 900 kg;
 • vain 3700 + 900 = 4600 kg.

3. Lisätään paino 36 m²: n pinta-alaan:

 • kellari - 150 kg * 36 (talon pinta-ala) = 5400 kg;
 • ullakkokerros - 100 kg * 36 = 3600 kg;
 • katto 50 kg * 36 = 1800 kg;
 • lopussa - 4600 + 5400 + 3600 + 1800 = 15400 kg.

4. Lisää lisäpainoa ja dynaamisia kuormituksia (lumipaino = 0):

5. Valitse luotettavuustekijä 1.4.

6. Pöydältä otetaan suurin sallittu kuormitus kantapään kohdalle (ᴓ300) yhden pätkän elementin kohdalla: se on yhtä suuri (taulukon mukaan) 2600 kg ja laskettu maaperänkestävyys - 3 kg / cm2 (keskimääräinen tiheys, syvä pohjavesi ja jäädytys enintään 1 m).

7. Korvaa arvot kaavassa K = P * k / S - 28000 * 1.4 * 2600 = 15 (kpl).
Tällöin asennamme 12 paalut kulmista ja risteyksistä ja käytämme 3 pylvästä vahvistamaan alueita, joilla on suurempi kuorma.

Asennusohje


Sattuu, että säätiön alapuolella olevaa maata ei monimutkaista kiviaineksen tai kiviä.

Tällaisissa tapauksissa paalutyypin ruuva-alustan asentaminen on mah- dollisimman helposti käytettävissä:

 1. Aikaisempaan ja vastuullisempaan osaan on tehdä laskelmia.
 2. Valmista tarvittava materiaali ja työkalut.
 3. Rakennussivustussuunnitelman mukaan ruuvipallot asennetaan manuaalisella portilla (on suositeltavaa tehdä se yhdessä).
 4. Runojen päät on kohdistettu maanpinnan yläpuolelle, ylimääräinen leikkaus.
 5. Epästabiilissa maaperässä paalun perustuksen lujuutta vahvistetaan metallivanteella pohjan tasolla (kulma tai kanava).
 6. Asenna grillatappi.

Yleiset rakennustyöt, tiedusteleva mieli ja omistautuminen - nämä ovat edellytyksiä menestykselliselle työlle tämäntyyppisen säätiön asennuksessa.

Muita artikkeleita verkkosivustollamme esitetyistä porausruuvin perustuksista: korjaus ruuvipilareilla, jalustan leikkaaminen.

Hyödyllinen video

Ruuvipillojen perustus: paalujen määrän laskeminen on selkeästi esitetty alla olevassa videossa:

Päätelmien sijaan

Ruuvipallojen edut ovat ilmeisiä:

 • kyky käyttää kun paikalla rakentaminen;
 • irtotavaran maapähkinöiden poistaminen;
 • tärkeimpien laajennusten lisäksi;
 • kestävyys;
 • materiaalitehokkuutta.

He katsovat, että he yleensä yritä sivuuttaa tärkeimmän ongelman. Ja se on tynnyrin haavoittuvuutta ruostumisprosessissa. Siksi metallipinnan suojausta on kiinnitettävä vakavasti jo valittaessa, hankittaessa, varastoituna ja asennustekniikan tarkkailijana.

Säätiö laskin

Maaperän korroosioaktiivisuus:

 • Yhden terän ruuvipillojen käyttö vaatii pilarin pohjan betonoitumista riittävän vastustuskyvyn horisontaalisiin kuormituksiin.
 • Tämäntyyppinen rakenne vaatii laskutoimituksia, joilla voidaan torjua jähmettymisen tangentiaalisia voimia.

Tee pyyntö jättää geologi. Palvelun hinta - 2 500 ruplaa

Yhden terän ruuvipilarien käyttö vaatii jäykän mateen muodostamista vanteilla kanavalla, jotta saadaan riittävä vastus vedon, horisontaalisten ja dynaamisten kuormitusten aiheuttamilta vaikutuksilta, jotka johtuvat virtauksen, jään laskeutumisesta, veneiden kiinnittymisestä jne.

 • Koska tarve varmistaa rakenteen elinikä GOST 27751-2014 -standardin vaatimusten mukaisesti, voidaan käyttää vain 4 mm: n tai sitä vanhempia hylsyjä sisältävien ruuvipallojen käyttö vain maaperän syövyttävyyden (CAG) määrittämisen jälkeen.
 • Terän kokoonpanon selkeyttäminen, paalujen asentaminen siten, että maaperän rakenne on mahdollisimman vähäinen ja jolla varmistetaan vähintään 1 m: n paalin alla olevan tiheän maaperän paksuus, on tehtävä geologisia ja litologisia tutkimuksia.
 • Vaikutus erilaisten kuormitustyyppien rakenteisiin (kriittisten solmujen alle, laakerin alle ja ei-kannattomiin seinämiin, lattiamurtuman aikana) vaatii useita ruuveja (yksi ja kaksi terää) samanaikaisesti. Näin varmistetaan turvamarginaalin tasainen jakautuminen ja säätiön elinikää.

Ilmoittaudu geologin lähtöön ja mittaat CAG: ta soittamalla numeroon 8 800 700 62 82, ext. 115 tai täyttämällä lomake. Palvelun hinta on 2 500 ruplaa.

Koska teollisuuslaitosten turvallisuustasoon on lisätty vaatimuksia, ruuvien paalujen muutosten valitseminen niille olisi tehtävä vain yksityiskohtaisten laskelmien perusteella, mukaan lukien lopullisen elementtimenetelmän mukaiset ohjelmistopaketit ja ottaen huomioon aina tekniset ja geologiset tiedot tutkimuksia.

Jotta voisimme tehdä tarpeelliset laskelmat ja valita optimaaliset paalukokoot kohteeseen, sinun on täytettävä alla oleva tilauslomake.

Kuinka valita pino pituus säätiölle?

"Kuinka pitkä ruuvipilareita tarvitaan taloni rakentamiseen (kylpylä, huvipuisto...)?" Onko kysymys, joka usein syntyy asiakkaiden kanssa yrittäessä laskea säätiötä.

7 myyttiä konkreettisesta perustasta

Rakennusmarkkinoiden ulkonäkö ruostumattomien paalujen perustusten rakentamisessa ja sen kasvavassa suosiossa johti siihen, että monet asiakkaat alkoivat ihmetellä: "Ruuvi- tai nauhakuvio"?

Ruuvipurkkien luokitus

Ruuvien paalujen perustusten suunnittelussa ja rakentamisessa lasketaan eri tyyppisiä kuormia ylävirran rakenteista ja niiden yhtenäinen jakautuminen alustalle käyttämällä erilaisia ​​ruuvipillojen modifikaatioita. Mitkä parametrit vaikuttavat yhden tai toisen paalun koon valintaan käsitellään tässä artikkelissa.

Laskutapahtumien laskutapojen laskentamenetelmä

Artikkelissa kerromme, mitä virheitä voidaan tehdä, kun lasketaan itsenäisesti matala- rakennustyön halkirakenne ja miten vältetään se.

Kuinka erotella laadukas ruuvipilari huonolaatuisesta?

Kun ostat tuotteen tai palvelun, kiinnitämme ensin huomiota laatuun. Mutta jos tavarat tai palvelut liittyvät alueeseen, jossa emme ole asiantuntijoita, on joskus vaikeaa määrittää niiden laatua. Kuten ruuvipillojen tapauksessa.

Korroosio: syyt ja suojausmenetelmät

Ruuvipallot on valmistettu teräksestä, joten niiden käyttöikä riippuu ensisijaisesti korroosioprosessien esiintymisasteesta ja kehityksestä. Tämä johtaa potentiaalisia asiakkaita kyseenalaistamaan teknologian luotettavuuden, joten artikkelissa tarkastellaan joitain pile-ruuvien perustekijöiden ja suojausmenetelmien vaikutuksia.

Kuinka erottaa korkealaatuinen asennus heikkolaatuisesta?

Rakentamisen osalta on tärkeää muistaa, että lopputulos eli rakennuksen luotettavuus ja kestävyys riippuvat paitsi siitä, kuinka laadukkaat rakennusmateriaalit ovat hankkineet, mutta myös siitä, miten nämä tai muut teokset toteutettiin.

Miten ruuvien paalujen hinta on?

Tässä artikkelissa puhumme siitä, mitä ruuvipillojen hinta on valmistettu, miksi liittovaltion yritykset voivat tuottaa samanlaisia ​​tuotteita kuin pienet alueelliset yhtiöt, mutta edullisemmilla kustannuksilla ja miksi GlavFundament ei ole yrittänyt tehdä.

Paalusakselin betonisointi. Onko olemassa vaihtoehto?

Artikkelissa käsitellään ruuvipätkän tynnyrin betonoitumista, teräksen ja betonin yhteistoimintaa sekä vaihtoehtoisia tapoja täyttää putki.

Mikä on vaarallista kuumasinkitystä?

Lausunto on, että galvanointi on tehokkain tapa suojata metallirakenteita korroosiolta, on laajalle levinnyt. Tämä on luultavasti siksi, että galvanoidut ruuvipallot käytetään eri rakenteilla.

Cast tai hitsattu kärki?

Artikkelissa käsitellään valettujen kärkien käyttöä ruuveille eri maaperäolosuhteissa ja mahdollisista seurauksista

Ovatko paalujen ulkomaiset muutokset tehokkaita Venäjällä?

Teknologian suosion lisääminen ruuvipapeiden perustusten rakentamisessa on johtanut siihen, että niiden kysyntä kasvaa merkittävästi globaaleilla markkinoilla. Kotimaisten muutosten kilpailukyky herättää kuitenkin kysymyksiä.

Vertaileva analyysi ruuvipilareista, joissa on valettu ja hitsattu monikierrostappi

Artikkelissa käsitellään ruuvipallojen käyttökelpoisuutta ja ominaisuuksia, joissa on valettu ja hitsattu monikierrostappi.

Paksut seinät ruostumattomat teräspelat

Jotta varmistettaisiin säätöjen yhteensopivuus maaperän olosuhteiden kanssa ja taattaisiin niiden käyttö koko GOST 27751-2014: n koko käyttöiän ajan, GlavFundament on laajentanut tuotevalikoimaansa ruuvien paaluiksi saumattomasti vedettyjä teräsputkia, joiden seinämäpaksuus on 5-9 millimetriä.

Ruuvipatsaustesti

Suurin tapa korroosiota vastaan ​​on lisätä akselin seinämän paksuutta ja paalun terää sekä seosteräksen ja sinkkianodien käyttöä. Lisätapa säätiön käyttöiän lisäämiseksi on käyttää suojaavaa korroosionestopinnoitetta.

2-terän ruuvipillojen laskemisen ominaisuudet

Onko terien lukumäärän lisääntyminen takaa paalun kantavuuden lisääntymisen? Artikkelissa tarkastellaan kaksipäisten ruuvipillojen laskennan ominaisuuksia.

Terien valinta ruuveja

Nykyaikainen menetelmä ruuvipillojen perustusten määrittelemiseksi siiven laakerikapasiteetin määrittämisessä ottaa huomioon sen halkaisijan, mutta ei kuitenkaan mahdollista käyttää sellaisten parametrien laskennassa, kuten kokoonpano, metallipaksuus ja siipien lukumäärä. Tässä artikkelissa tarkastellaan näiden indikaattoreiden valintaperiaatteita ja niiden vaikutusta ruuvipätkän kykyyn havaita suunnittelukuormat.

Ruuvaa pilarin paksuuden laskenta

Artikkelissa tarkastelemme tarvetta valita ruuvipatsaan seinämän paksuus, joka perustuu käyttöiän vaatimuksiin (kestävyyteen) ja johonkin tämän parametrin tarkoitukseen vaikuttaviin tekijöihin.

Geologiset ja litologiset tutkimukset ja maaperän syövyttävyyden mittaukset

Nopean geologian (geologiset ja litologiset tutkimukset matalarakenteisille rakenteille) ja maaperän syövyttävyyden mittaaminen (CAG) ovat menetelmiä, joita ilman on mahdotonta määrittää oikein ruuvipillojen parametrit kuten metallipaksuus, teräslaatu, terän kokoonpano jne.

Kasaamiskyvyn lisääminen johtuen liuoksen pistämisestä putken läpi

Yksi tekniikan tärkeimmistä eduista kantokyvyn kasvattami- seksi liuoksen ruiskutuksen ansiosta ruuvipurkissa on mahdollisuus käyttää sitä monimutkaisissa maissa ja lisätä niiden kantavuutta 3-5 kertaa.

Ruuvipillojen hitsattujen liitosten laadunvalvonta

Tuotantotekniikan eroista huolimatta kaikki ruuvipillojen muutokset yhdistyvät yhteen asiaan: hitsit ovat aina läsnä pinnalla. Siksi hitsattujen liitosten laadunvalvonta on välttämätön osa tuotantoa.

Inflaation vaikutukset erilaisiin paaluihin

Teräksiset ruuvipallot ovat universaaleja ja korkealaatuisia elementtejä maatiloja ja teollisuuslaitoksia varten. Ruuvien paalujen käyttö niiden alhaisen materiaalin voimakkuuden ansiosta on tullut erittäin suosittuja alueille, joilla on kallistus- ja permafrost-maaperä.

Laboratoriotutkimukset maaperän pakkastumisesta

Tässä artikkelissa esitetään tulokset, jotka tutkivat saven maaperän muodonmuutoksen prosessin kulkua pakkanalastuksen aikana sekä tulokset, joiden perusteella voidaan tutkia pakastekuormituksen aikana pakatun maaperän käyttäytymistä.

Tutkimus ruuvipurkimen yhteistoiminnasta maaperän kanssa laboratoriossa

Huolimatta ruuvipallojen laaja-alaisesta käytöksestä niiden maaperän yhteistoimintaa ei ole tutkittu riittävästi. Tässä yhteydessä tehtiin kokeellisia ja teoreettisia tutkimuksia, joiden avulla arvioitiin maaperän lähes maaperän jännitysrasitustila (alv) pystykuormituksen aikana.

Menetelmä vääntömomentin arvioimiseksi ruuvin paaluilla

Vääntömomentin suuruutta ruuvaamalla paalua voidaan käyttää sen kantavuuden arvioimiseen maan päällä, sillä näiden arvojen välillä on monien tutkijoiden havaitsema korrelaatio-riippuvuus. Tässä artikkelissa on esitetty menetelmä vääntömomentin arvioimiseksi laitteen kahden terävahvisteisen paalun avulla.

Mitä teräksen laatu vaikuttaa?

Mitä tuotemerkkejä on käytetty useimmiten ruuvipillojen valmistuksessa? Kuinka teräksen laatu vaikuttaa laatupullon laatuun ja käyttöikään (kestävyys)?

Ruuvipillojen historia ja kehitysnäkymät

Perusrakenteiden historia ruuveilla oli täynnä monia mielenkiintoisia tapahtumia. Tämän tarinan alku laittoi tavalliset zabivny-puiset paalut, joita käytettiin 1800-luvun loppuun asti.

Kattorakennusteline ruuveilla

Yritys GlavFundament osallistui suuren hankkeen toteuttamiseen - kasvihuoneen kompleksin rakentamiseen Kurskin alueella. Rakennusasiakas on AgroPark Greenhouse Complex LLC.

Rakentamisen riskien varmistaminen on tärkeää

Rakentamisen riskien vakuuttaminen mahdollistaa nykyisestä tilanteesta riippumatta mahdolliset vahingot, koska tässä tapauksessa sopimuspuolen lisäksi myös vakuutusyhtiö vastaa suoraan tarjotuista palveluista.

Puhdistuslaitteen ominaisuudet ruuvipallojen pohjalla

Tässä artikkelissa käsitellään joitain näkökohtia viemäröintijärjestelmien suunnittelusta ja asennuksesta ruuveilla tapahtuvaan taloon, erityisesti päälinjojen sijaintiin suhteessa pohjaan ja putkilinjan eristysjärjestykseen. Erityishuomiota kiinnitetään talon talon jätevesilaitteiden käsitteeseen.

Tyypilliset 6x8-säätiöprojektit ruuvipillereissa

Suunnittelun suunnittelijoiden keskuudessa kysyntä kasvaa merkittävästi valmiiden projektien osalta. Samanaikaisesti yksi suosituimmista ratkaisuista on projekti, johon perustetaan 6x8-talo ruuveilla.

Ruuvien paalujen käyttö, johon on yhdistetty betonikiinnitys, vaikeissa olosuhteissa

Venäjän federaation alueella kastelevat maaperät, jotka sisältävät savia, lammet, hiekkakivilöytöjä, silkkihiekkoja ja hienoja hiekkarantoja, ovat laajalle levinneitä. Tällaisten maaperän perustukset ovat korkeammat, jos niihin kohdistuvat kuormat eivät tasapainota vetovoimaa.

Ruuva paalun pohja laskin, online-laskenta

Ruuvipilareiden laskin - online-laskenta - yksinkertainen tapa navigoida tuotteiden hinnat / rakennustyöt.

Avaimet käteen -perustainen laskin

Verkkolaskimen tärkein etu on se, että voit suorittaa kaikki laskelmat itse ilman asiantuntijan apua. Järjestelmä itsessään on myös melko yksinkertainen.

Useimmissa sivun sivuissa oikeassa yläkulmassa on painike "Foundation Calculator". Kun napsautat sitä, siirryt erilliselle sivulle, joka sisältää vaaditut kentät. Sinun on määritettävä rakennuksen tyyppi (talon, kylpy, aidan, laiturin), seinämateriaali (talon ollessa puu, runko tai tiili, aidan muotoinen arkki, nettoutus), kerrosten lukumäärä ja rakennuksen koko. Nämä tiedot ovat tarpeen rakenteen kuormituksen määrittämiseksi.

Varmista, että kaikilla kentillä on pudotusvälilehdet, jotka osoittavat yleisimmät vaihtoehdot. Tämä vähentää merkittävästi täyttöaikaa.

Päädyn säätiö laskin sisältää myös kaksi lisäkenttää - maaperän olosuhteet ja maaperän syövyttävyys. Kun täytät ne, sinulla on todennäköisesti kysymyksiä, sillä lähes kaikki markkinoilla olevat organisaatiot eivät pyydä näitä tietoja laskemaan paalujen hintoja / rakennus- ja asennustöitä. Miksi teimme ne pakollisiksi?

Pallojen parametrit, niiden määrä ja sijoitus säätöön voidaan antaa vain rakenteen ja kentän kuormituksen perusteella. Jos molempia näistä tekijöistä ei oteta huomioon, on olemassa kallistumisriski (paksulla kerroksella maaperän alle 1 metrin alueella tai tietyntyyppisten maaperän kostuttaminen kausittain, alentamalla niiden kantavuutta) tai nurjahduksen (säätelyn tangentiaalisten pakkasenkestävien voimien vaikutuksella). Et myöskään voi olla varma, että rakenteen käyttöikä on GOST 27751-2014 "Interstate-standardin vaatimusten mukainen. Rakennusten rakenteiden ja perustusten luotettavuus. Tärkeimmät säännökset.

Kaksipäisten ruuvipillojen tehokas toiminta on mahdollista vain silloin, kun terien välinen etäisyys on laskettu maaperätietojen perusteella. Sama pätee terien nousuun, kaltevuuden kulmaan (lisätietoja artikkelissa "Kahden teräosan ruuvipillojen laskennan ominaisuudet").

Jotta häiriöttömän rakenteen lähes sulatetun maapohjan massan käyttöön otettaisiin, olisi valittava järkevä rakenne, joka vastaa maaperän tyyppiä (tarkempia tietoja on artikkelissa "Teräparametrien valintaperiaatteet").

Metallin ja teräksen paksuus vaihtelee myös maaperän syövyttävyyden mukaan. Jos ympäristö on erittäin aggressiivinen ja kasa on St3-terästä, jonka seinämän paksuus on 4 mm tai vähemmän, ei pitäisi odottaa, että se kestää yli 15-20 vuotta.

Näin ollen rakennustyömaan maaperäolosuhteita koskevat tiedot ovat yhtä tarpeellisia suunnittelussa kuin kuormitustietoja. Jos sinulla ei ole tarvittavia tietoja, GlavFundamentin asiantuntijat suorittavat tarvittavat tutkimukset - geologiset ja litologiset tutkimukset sekä maaperän syövyttävyyden mittaukset (lisätietoja artikkelista "Express geologia (geologiset ja litologiset tutkimukset) ja maaperän syövyttävyyden mittaukset")..

Yhtiömme kehittämä online-laskin soveltuu vain matala- rakennustöihin. Teollisten ja suurien siviilien esineiden (putkistojen, seisontatuotteiden, mastojen, tornit, voimansiirtojohdot) perustat lasketaan tietokoneavusteisissa suunnittelujärjestelmissä (CAD) suoritettuaan täysipainoiset tekniset ja geologiset tutkimukset. Vahvistettujen tulosten vahvistamiseksi maaperän valvontatestit järjestetään puristus-, vetävien ja vaakakuormien vaikutuksesta. Tämä johtuu siitä, että näiden laitteiden turvallisuuden tasoa on lisätty.

Jos sinun on laskettava teollinen tai suuri siviiliväestö, noudata linkkiä ja täytä hakemus yrityksen suunnittelutoimistolle, josta ilmenee tarvittavat tiedot. Jos tarvitset lisätietoja, soitamme sinut takaisin.

Määrällinen laskeminen, rakenteiden valinta ja paalujen järjestely

Säätiön laskinohjelmassa olevien pölkkyjen määrän ja yhdistelmien määrittämisessä otetaan huomioon Venäjän federaatiossa voimassa olevat sääntelyasiakirjojen vaatimukset sekä erikoistuneiden asiantuntijoiden kehittämät tutkimus- ja testaustulosten perusteella omien ja ulkomaisten asiantuntijoiden vaatimukset.

Lähes minkä tahansa rakenteen (talon, kylpy) perusrakenteeseen vaikuttavat useat kuormatyypit kerralla (kriittisten rakennussolmujen alle, kantavissa ja verhoseinissä, lattiaviivojen alla). Jokainen kuormitustyyppi edellyttää sellaisen paalarakenteen käyttöä, jolla on tietty laakerikapasiteetti. Siksi ehdotettu ratkaisu ei sisällä yhtä, vaan useita eri tyyppejä kerralla.

Mutta on hetkiä, joita on vaikea harkita laskettaessa verkossa. Nämä ovat esimerkiksi grillauksen kaatumisen ominaispiirteet (laskettu arvo). On olemassa käsitys siitä, että grillatahnan kaatumisen välttämiseksi riittää, että noudatetaan sallittujen kuormitusten yleistettyjä arvoja. Tämä on väärä. Pallojen välinen etäisyys määritetään jokaiselle esineelle ottaen huomioon kunkin seinämän sidonta-aineen kuormat.

Tässä suhteessa laskentaan laskettua laskentaa voidaan pitää vain alustavana. Se auttaa sinua muodostamaan yleisen käsityksen hinnasta, mutta tämä ei ole ratkaisu, jolla taataan rakennuksen turvallisuus.

Ruuvipohja laskin

Laskin luotaessa ruuvin säätiön laskemista varten meidän tehtävämme on kehittää ohjelma, joka olisi kätevä ja hyödyllinen samanaikaisesti.

Ensinnäkin voimme vertailla hintoja. Plus - sinun ei tarvitse avata paljon välilehtiä, kaikki tarvittavat tiedot ovat sivuillamme. Palvelu laskee hinnan kolmessa luokassa kerralla ("Economy", "Standard", "Premium"). Kokonaismäärään sisältyy myös rakennus- ja asennustöiden kustannukset (tästä syystä riittää, että rasti merkitään "Tehtävät huomioon" -kenttään).

Toiseksi lisäsimme viittaustietoja laskimelle, mikä selventää sitä, mitä ohjaamme tarjoamalla sinulle juuri tämän ratkaisun.

Aseita ja laitureita voidaan esimerkiksi käyttää kevyiden rakenteiden vuoksi, joten heille suositellaan usein yksijalkoja. Tämä näyttää olevan oikein, koska esineiden pienet kuormat eivät edellytä rakenteen suurta kantavuutta. Tässä lähestymistavassa ei kuitenkaan oteta huomioon merkittävien vetävien ja horisontaalisten kuormien vaikutusta paaluun.

Puusta tai profiloidusta levystä on tunnusomaista suuri purje. Laiturit ja venepaikat vaikuttavat nykyisen jään, jään laskuun. Tuloksena oleva ponnistus pyrkii aina vetämään paalun pois maasta. Ja tämäntyyppinen iskusuhde on edullisin rakenteille, joissa on yksi terä.

Mahdollisten seurausten välttämiseksi sinun on pakko betonoida pylvään pohja tai vanteet kanavalla tai ammattimaisella putkella. Lisäterän käyttöönotto ratkaisee tämän ongelman jopa ilman lisärakenteen vahvistamista.

Laskun perusta talolle. hintalaskelma

Säätiö laskin on kätevä työkalu talon, kylpyläosaston tai minkä tahansa muun matalan rakennushankkeen perusrakenteen esisuunnitteluun. Se on myös välttämätöntä, kun tarvitset likimääräisen hintalaskennan mahdollisten kustannusten ymmärtämiseksi.

Emme kuitenkaan suosittele pelkästään näiden ohjelmien turvaamista. Palvelu on kuitenkin vain joukko algoritmeja, jotka eivät voi täysin ottaa huomioon kohteen ja sivuston ominaisuuksia, eivätkä voi korvata suunnittelijan suunnittelijan kokemusta. Ja jos katsotte, että Glavfument-yrityksen projektiosasto suorittaa laskelman ilmaiseksi ja 24 tunnin kuluessa, valinta tulee ilmeiseksi.

Paalun ja ruuvin pohjan laskeminen

Piilosillan laskennallinen laskenta Pietarissa voi suorittaa online-laskimen avulla. Laskin lasketaan tavanomaisesta suorakulmaisesta pohjasta. Pallojen lukumäärä lasketaan vakiokehyksestä tai kevytrakenteisesta puutalosta. Sinä itse valitset paalujen koon ja pituuden. Kustannukset lasketaan automaattisesti, ohjelma kertoo paalun hinnan paalujen lukumäärän perusteella ottaen huomioon alennuksen suuresta määrästä.

Suositukset paalusäätiön itse laskemiseksi:

Halkaisijaltaan ja laskemasta paalujen määrää.

Kun lasketaan verkon laskimen paalujen määrää, käytetään sääntöä, joka asettaa maksimaalisen etäisyyden paalujen välillä kolmeen metriin. Niinpä kevyelle kuudelle kuudelle mökille riittää yhdeksän 108-paaluista, kevyemmille rakenteille, kuten varastolle tai varastolle, voit valita pienemmän halkaisijan.

Kahden kerroksen puutavaran tai hiilihapotetun betonin osalta paalut on ruuvattava pienemmällä aukolla, enintään kahden metrin etäisyydellä vierekkäisten paalujen välillä.

Pituus.

Pietarin alueella käytettävät vakiopaalut ovat pituudeltaan 2,5 metriä. Mutta tietyn osan osalta vaaditut mitat ja paalujen lukumäärä voivat poiketa tavallisista tasoista.

Pallojen tarvittavan pituuden määrittäminen tarkasti vaatii sivustosi maaperän analysointia. Jos sinulla ei ole näitä tietoja, voit soittaa asiantuntijaamme testiporaukseen.

Säätiö sitova.

Lisämetallivanteet helpottavat säätiön yhdeksi kokonaisuudeksi ja antavat paalujen lisävakauden vaakatasossa. Jos säätiön korkeus on yli 0,5 metriä tai alueella on turve, on tehtävä sitominen. Jos säätiön korkeus on pieni ja maaperä paikoillaan on tiheää, ei ole välttämätöntä sitoa paaluja metallilla - vanteiden rooli suoritetaan ylhäällä olevan puupalkin avulla.

Kysymys: Hei! Puu kasvaa tulevaisuuden säätiön vieressä, kahden metrin päässä. Onko mahdollista pelastaa se? Kiitos.

Vastaus: Kyllä, paalut voidaan kiertyä esteen lähellä. Tämä lisää hieman asennuksen tarvetta.

Yrityksen johtaja Dementiev Dmitry Andreyevich vastaa verkkovälitteisiin kysymyksiin

Ruuvipurkkilaskenta

Ruuvien paalujen laskemiseksi voit käyttää erityisiä laskureita paaluille. Tämä laskelma on kuitenkin likimääräinen. Jos haluat oppia ruuvipillojen oikein laskemisesta käsin, voit käyttää ohjeita.


Kierrä paalut

Ruuvien kasauslaskenta on tärkeä rakennusrakennuksen vaihe.

Myös ruuveja lasketaan veden rakenteille
Pallosäätiöt ovat rakennuksen tai rakenteen perusteet, jotka edellyttävät laitteiden vähimmäiskustannuksia ja joita voidaan suorittaa millä tahansa maaperätyypillä. Tältä osin paaluperustukset ovat hyvin suosittuja sekä asuinrakennuksissa että teollisessa rakentamisessa. Lisäksi ruuvipillojen laskeminen tehdään helposti ja ilman tarpeettomia komplikaatioita.

Yleiset säännökset

Ruuvipillojen laskeminen ja lisärakenne sääntelyasiakirjojen mukaisesti tulee suorittaa seuraavassa järjestyksessä:

 1. Maaperän perusparametrien määrittäminen. Tehdäksesi tämä tee engineering- ja geologiset tutkimukset. Tämän seurauksena meidän on tiedettävä maaperän kantavuusasteiden, niiden tiheyden ja komponenttien indikaattorit sekä fysikaalis-kemialliset ominaisuudet.
 2. Kuormien kerääminen. Tällöin otetaan huomioon koko talon paino huonekaluilla ja muilla teknisillä laitteilla sekä dynaamiset kuormat (lumipeitteen paino, tuulikuorma jne.).
 3. Alustava laskelma. Tässä vaiheessa laaditaan suunnitelma tulevista paalusäätiöistä.
 4. Lisäksi alustavan suunnittelun aikana saadut tiedot ohjataan erityisohjelmalla, jossa otetaan huomioon maaperän ominaispiirteet, esineiden painon indikaattorit, tuulen vaikutukset jne. Näiden tietojen aikana tarkennetaan ja optimoidaan. Tämän vaiheen tulos on perusrakenteiden hienostunut tieto, joka on sovitettu rakennuksen erityisiin geologisiin ja luonnollisiin olosuhteisiin.
 5. Laskujen viimeinen vaihe on pölkkikentän työpiirustukset. Tämän jälkeen voit aloittaa talojen rakentamisen jalkapohjilla.


Kierrä paaluja eri maaperälle

Minkä halkaisija halkeaa valita?

Riippuen kohderyhmiä olevista paaluista on eri halkaisijat. Jos haluat noutaa sen oikein, sinun on tiedettävä täsmällisesti tulevan rakenteen tarkoitus ja mahdolliset kuormat säätiöön. Tällöin paalut jaetaan seuraavasti:

 • ruuvipilareita, joita käytetään kevyisiin silmäverkkoihin, halkaisijaltaan 5,7 cm;
 • halkaisijaltaan 7,6 cm: n halkaisijat soveltuvat kevyiden rakenteiden (mökeille, vaunuihin, kotitalousrakenteisiin, vesikoteloihin jne.) rakentamiseen ja puisten aidojen tai aallotettujen aidojen asentamiseen, kasa kestää jopa 3 tonnin kuormat;
 • ruuveja, joiden läpimitta on 8,9 cm ja joiden kantavuus on 3-5 tonnia, käytetään massiivisten aidojen asentamiseen korkealla korkeudella, matala- kehysrakenteisilla mökeillä ja kaikenlaisilla pidennyksillä;
 • ruutuporakone, jonka halkaisija on 10,8 cm ja jonka kantavuus on 5-7 tonnia, soveltuvat runkotyyppisten kaksikerroksisten rakennusten rakentamiseen ja kevytrakenteisiin kivirakenteisiin.


Kierrä paalut: rakenne

Yhden tarinan omaavan ruuvipilarin laskeminen

Ohjeet paalujen ruuveja varten olevien paalujen määrän laskemiseksi

Yleensä asiantuntijat alkavat suunnitella paalunruuvin perustan paalujen määrän laskemisesta, niiden parametrien valinnasta ja sijoittamisesta järjestelmään talon ulkopuolelta ja sisäpuolelta. Myös laatutyön takaamiseksi sinun on mitattava paalujen välinen etäisyys huolellisesti. Koko tämä prosessi voidaan suorittaa itsenäisesti, varsinkin kun pohja on yksinkertaistettu laskemalla paaluilla.

Laskentamenetelmät

Tämäntyyppisen pohjan pääelementit ovat metalliputket, joiden pituus ja halkaisija voivat poiketa teknisistä vaatimuksista ja niiden odotettavissa olevasta kuormituksesta riippuen. Erikoistuneissa yrityksissä ja suunnittelutoimistoissa voit tilata ammattimaisen monimutkaisen laskentataulukon, joka sisältää erilaisia ​​parametreja ja suunnittelutoimintoja sekä ottaa huomioon maaperän kantavuuden tulevan kodin rakentamiseen varatulla alueella. Ehdotamme yksinkertaistetun version käyttämistä ja ruuvipillojen laskemista käytännön kokemuksen perusteella tällaisten rakenteiden rakentamisessa.

Ruuvipillojen korkkien vaihtoehdot

Tukien halkaisijan määrittäminen

Ruuvipallot, joita käytetään asuinrakennusten ja maatilarakennusten säätöön asennettaessa, ovat halkaisijaltaan 57, 76, 89 ja 108 mm. Tämä parametri valitaan riippuen siitä, kuinka paljon painoa valmiissa rakenteessa on:

 • 57 mm - käytetään yksinkertaisimpien ja kevyiden rakenteiden (aidat ja aidat ketjutekniikkaverkko) rakentamiseen;
 • 76 mm - valitaan kevytrakennusten tai puusta tai aaltopahvista valmistettujen aidojen pohjaksi. Tällaisten elementtien kantokyky on enintään 3000 kg;
 • 89 mm - käytetään, jos laakerikuorma ei ylitä 5000 kg. Tämä on erinomainen ratkaisu yhden kerroksen rakentamiseen (runko tai kilpi), kylpyammeet, kesäkeittiöt, latoja ja massiiviset aidat;
 • 108 mm - ne perustuvat vaahtolohkojen talon rakentamiseen, puupalkkiin, runkoon (1-2 kerrosta), joiden paino on pieni. Tällaisten halkaisijoiden ruuvien paalujen kantavuus on 7000 kg.
Elementtien halkaisija riippuu rakennuksen painosta.

Tukien pituuteen vaikuttavat tekijät

Tulevan rakenteen lujuus riippuu paalujen pituuden oikeasta määrityksestä ja jos nämä perustuksen tärkeät elementit ovat lyhyitä, talo voi uppoutua painonsa alle sen käyttöönoton jälkeen. Pallojen pituus määritetään ottaen huomioon maaperän ja maiseman analyysi, nimittäin:

 1. Maaperän tiheys.
 2. Korkeusero tontin eri pisteiden välillä.

Maaperän tiheys

Maaperän analyysi suoritetaan parhaiten alueen geologisten tutkimusten perusteella. Jos tutkimuksia maaperän ominaisuuksista ei ole tehty tällä alueella, voit käyttää yksinkertaistettua menetelmää sen tiheyden määrittämiseksi.

Joten, sinun täytyy kaivaa matala oja (enintään 1 m) sivuston alareunassa. Jos näet savimassaa tai hiekkaa sellaisessa syvyydessä, on parempi tehdä valintaa pitkien 2,5 m pituisten paalujen hyväksi. Jos löydät matalatiheyksisiä kiviä (turve), tulvia vesistöjä tai pohjavettä, sinun on jatkettava syventämistä kunnes saavutat kovia kiviä. Tässä on asennettu paalu, jonka pituus on yhtä suuri kuin poran pituus.

Tässä on taulukko eri maalien tiheydestä ja kantavuudesta.

Sivuston korkeuksien välinen ero

Kuten aiemmin mainittiin, jotta pystytään olemaan virheet paalujen kanssa ja laskematta niiden pituutta oikein, on tarpeen määrittää erotuskorkeus osien eri kohtien välillä. Jos olet vakuuttunut siitä, että tällainen pudotus on olemassa ja maaperän tiheyden mukaan 2,5 m pitkät paalut sopivat, ne on asennettava ylimpään riviin.

Alueen laidalle kiinnitetyt tuet olisi pidettävä pidempään asennuksen pisteiden korkeuden mukaan. Ero lasketaan vedenkorkeudelta tai tasolta käyttämällä putkilinjaa ja mittanauhaa. Merkittävä korkeusero (yli 0,5 m) on suositeltavaa lisätä 50 cm: n suuruinen paalujen pituus säätöön, sillä alimmilla paikoilla se ei saa nousta 20 cm korkeuteen.

Korkeuseron laskeminen

Laskentamenetelmä

Ruuvipillojen lukumäärää lasketaan ottaen huomioon talon koko ja paino, joka asennetaan säätöön. Pallojen välinen etäisyys voi pääsääntöisesti olla:

 • enintään 2 m, jos rakennetaan hiilihapattua betonia ja vaahtobetonilohkoa tai -laatta;
 • enintään 3 metriä, jos suunnitellaan puutavaran, puutavaran jne. suunniteltua rakennusta;
 • jopa 2,5 metriä - valittu myös puurakenteisiin. Vaikka tällaiset paalut toimivat alueilla, joilla on suuri tuulikuorma;
 • jopa 3,5 metriä - kevyiden aidojen ja aidojen rakentamiseen.
Talon rakentaminen baarista

Jotta pystyt määritettäisiin oikein tukirenkaiden tukien lukumäärä, on suoritettava seuraavat toimet:

 • luodaan tulevaisuuden perusta tai ensimmäinen rakennustaso;
 • järjestää ruuvatuolit tulevan rakennuksen jokaiseen kulmaan;
 • asentamaan paaluja, joissa talon laakerin väliseinät leikkaavat;
 • sijoitettujen paalujen välillä on nyt tarpeen asentaa muita paaluja kantavien seinien kehän ympärille sillä edellytyksellä, että etäisyys elementistä toiseen ei ylitä sitä, mitä on aikaisemmin kirjattu (ottaen huomioon rakennuspaino ja -tyyppi);
 • säätiön jäljellä oleva tila täytetään paaluilla niin, että vierekkäisten tukien välinen etäisyys ei ylitä laskennassa määriteltyä etäisyyttä (2-3 m);
 • jossa asennetaan uuni tai tulisijake, anna vähintään pari ruuvitukea uudelleen harkittaessa lämmitysrakenteen kokoa, sillä muuten et vältä kriittistä kuormitusta säätiöön;
 • jos teräs tai muu laajennus on asennettu, tukielementtien kiinnityspisteet on merkitty aiemmin sovitun periaatteen mukaisesti ottaen huomioon optimaalinen harjoitusetäisyys;
 • nyt, kun halkeamien välinen etäisyys on määritetty, laske- taan kaikki ruuvitukit, jotka on sijoitettu suunnitelmaan.

Laske grillata

Pallokanta voidaan rakentaa samoista tuista, jotka asetetaan pohjaan vanteiden rakenteeseen.

Rakenteen painon lisäämiseksi hajautettiin tasaisemmin, turvaudumme grillata- miseen.

Grilliä kutsutaan palkiksi tai raudoitetuksi betonilevyksi, joka yhdistää vaakasuoraan kunkin ruuvin elementin yläosat. Pile-pohjainen säätö soveltuu yhtä hyvin puu- ja vaahtolohkojen rakentamiseen. Nauhahuuhtelu voi olla monoliittista tai esivalmistettua, kunhan se kaadetaan betonista, jonka laatu on alle 150.

Jotta grillaus olisi oikein rakennettu ja luodaan vahva sidos ruuvielementtien väliin, on tarpeen laskea sen mitat oikein. On olemassa useita erikoislaskelmia, rajoitamme itsekin kiinnitysnauhan vähimmäiskokoon:

Säätiö, jossa vahvistettu grillata

 1. Korkeus - 30 cm.
 2. Leveys - 40 cm.

Jotta grillaus olisi tarvittava jäykkyys, se on vahvistettava pituussuuntaisella ja poikittaisella vahvikkeella (halkaisijaltaan 10-12 mm). Tangot on yhdistetty lankaosan avulla armopoyas-periaatteen mukaisesti. Rungon vahvikkeen ja reunan välisen etäisyyden tulisi olla vähintään 2,5 cm, jotta metallitangot voidaan täysin sulkea betoniliuoksella eikä niitä altistua korroosioprosesseille.

Grillityyppien yhdistäminen tukeilla voi olla jäykkä, kun sen raudoitus on yhdistetty paalujen tangot tai löysä, kun peitossa on ilman ylimääräistä haavapukkia. Kummassakin tapauksessa paalujen välinen kuorma jaetaan tasaisesti.