M-150-seoksen kuluminen 1 m2: n tasolle

Lattiapinnoituksen tekemiseksi sisätiloissa on kätevää käyttää sementti-hiekan m-150 seosta, koska se sopii erinomaisesti eri pinnoille:

 • betonilattia;
 • seinään tiili;
 • vaahtobetoni ja hiilihapotettu betoni.

Levitys voidaan tehdä keraamisten ja keraamisten laatat, laminaatti tai parketti alla.

Mikä on seoksen M-150 kulutus laastille?

Karkeiden lattioiden tasoittamiseen tarvitaan tämä kuiva seos noin 20 kiloa per 1 m 2 lattiaa kohti. Tämä indikaattori on kelvollinen, jos paksuus tasauslaatan kohdalle on 8 - 15 mm. Näiden indikaattoreiden mukaan on helppo laskea m-150 kuivaa seosta kullekin liittimelle kulutus, kertomalla paino, joka saadaan huoneen neliömetrien lukumäärän mukaan. Kuitenkin, ei pidä unohtaa, että seoksen M150 kulutus 1 m 2: n paksuudelta kasvaa, jos kerroksen paksuus on suurempi.

Puristetaan seoksen pinnasta lopulta kovettuu 28 päivän kuluttua. Tämä parametri riippuu sementin läsnäolosta seoksessa, koska se on tämän aineen vahvuus noin kuukauden ajan.

Sementtihiekkaseos 150 m

Rakennustyön alkaessa haluamme tehdä kaikkea lyhyimmillä linjoilla. Ei ole mikään salaisuus, että pitkittynyt rakenne on ärsyttävää ja korjaus, kuten sanotaan, on samankaltainen kuin tulipalo. Haluamme myös laadun ja ilman ongelmia, joten sen jälkeen ei ole tarvetta valmistaa tai uudistaa sitä. Ja mitä sanoa kustannuksista! Meillä ei ole koskaan tarpeeksi rahaa.

Rakennusmateriaalien nykyinen teknologia auttaa täyttämään nämä toiveet täysin. Niistä materiaaleista, jotka voivat yksinkertaistaa ja vähentää linjan rakentamista ja sisustusta huoneeseen, ja samalla edullinen hinta - kuiva rakentaminen sekoittuu.

Ne koostuvat pääasiassa kalkista, kipsistä tai sementistä (perusseos), jotka sekoitetaan kaikenlaisten lisäaineiden kanssa. Ne antavat näille sekoituksille tärkeitä ominaisuuksia. Merkittävimpiä ovat polymeerit. Ne tarjoavat näiden sideaineiden liima-ainepitoisuuden.

Yksinkertainen, vahva ja luotettava

Tällä hetkellä rakennusmateriaalien markkinat ovat täynnä erilaisia ​​tällaisia ​​seoksia, mutta sementti-hiekka M150 on edelleen halutuimmista ja suosituimmista. Ei ole yllättävää, että sitä käytetään hyvin laajasti rakentamisessa.

M150: n avulla toteutettu hiekkalaasti poraa helposti ja kovettuu nopeasti millä tahansa pinnalla, olipa kyseessä betoni, kalkkikivi tai hiekkapäällyste, tiiliseinä. Seos on helppokäyttöinen ja kuivuu nopeasti päivällä.

Tällaisten ominaisuuksien ansiosta sen rakenne etenee nopeasti loppuun.
Tämän sementti-sideaineen käytön tärkeimmät edut ovat seuraavat:

 • taloudellinen kulutus;
 • universaalisuus laajuuden mukaan;
 • laadukas koostumus;
 • luotettavuus;
 • GOST-standardien ja standardien noudattaminen.

Tämän seoksen erityinen koostumus ja valmistusmenetelmä takaa sen tarpeen. Se valmistetaan useiden eri laatuluokkien (riippuen siitä, minkä GOST-tuotteen tulisi noudattaa) pohjalta, lisäämällä hiekkaa, polymeerien lisäaineita ja erilaisia ​​epäpuhtauksia.

Kaikki tämä mahdollistaa M150: n ja viskositeetin laadun parantamisen. Tämä lähestymistapa takaa ympäristöturvallisuuden ja kestävyyden niissä tiloissa, joissa sitä käytetään.

Tätä seosta, jota voidaan käyttää sekä sisä- että ulkopuolelle, kipsiseinät, katot ja muut pinnat. Lisäksi se tavallisesti käyttäytyy, kun se seuraa maalausta, arkistointia tai tarttumista.

CPS M150: tä voidaan käyttää myös seinien rakentamiseen, lattioiden tai portaiden sementoitukseen, joka kattaa halkeamat betoniseinillä ja vaurioituneilla kipsillä.

Se sopii myös katon tasoittamiseen (ilman vahvistetun verkon käyttöä), vaikkakin sementtikerroksen on tässä tapauksessa oltava 3 cm paksu.

Muuten, tämä sementti-hiekkaseos käytetään pääasiassa kotona. Ratkaisu on kaadettu kellarikerrokseen, pystytetty seinäsegmenttejä, erityisesti autotallissa ja kellareissa, tuottaa erilaisia ​​aidat ja paljon muuta.

Seoksen ominaisuudet ovat seuraavat:

 • vahva kytkentä kaikentyyppisiin pintoihin;
 • höyryläpäisevyys;
 • säänkestävyys;
 • pakkasenkestävyys;
 • vahvuus.

Vaivaus valmistetaan paikan päällä, ilman kireyttä ja helppoa.

Pussista saatu seos täyttyy yksinkertaisesti puhtaalla vedellä (25 kg: n kohdalla tarvitaan 3,3-3,8 litraa, 50 kg - 6,5 - 7,5 litraa). Sitten kaikki sekoittuvat tasaiseen käsin tai rakennesekoittimella alhaisilla kierroksilla.

Sen jälkeen liuos jätetään 5-7 minuutiksi ja sekoitetaan nopeasti nopeasti.

Jos sen sakeus on yhtenäinen ja muovi, se on käyttövalmis. Sitä on käytettävä 2 tuntia.

Tekninen maine

Sementti-hiekkaseos M 150, kuten edellä on mainittu, valmistetaan GOSTin mukaisesti, joten sillä on seuraavat tekniset ominaisuudet:

 • ulkonäkö - harmaa vapaasti virtaava homogeeninen seos;
 • käyttölämpötila - +5 ° C + 30 ° C;
 • täyteaineen koko - 0,8 mm;
 • veden kulutus per 1 kg kuivaa seosta - 0,13-0,15 litraa;
 • kulutus neliömetrillä m - noin 16,5 kg (1 cm);
 • kuivan seoksen kulutus per neliö. m, paksuus 1 mm - 1,9 kg;
 • karkaistun seoksen keskimääräinen tiheys on 1500 kg kuutiometriä kohden. m;
 • yhden kerroksen paksuus - 5 - 40 mm;
 • vedenkapasiteetti - 90%;
 • tämä seos asetetaan 2 tunniksi ja kovettuu 24 tuntia.

Ostaminen M150, ei häiritse kiinnittää huomiota siihen, että lisäaineet sisältyvät sen koostumukseen. Esimerkiksi onko se kova. Tärkeä indikaattori on kulutuksen paksuus 1 m2: n osalta, mikä on valmistajan suosimaa.

hakemus

Työskentely M150: n kanssa edellyttää tiettyjen sääntöjen noudattamista. Mutta ne eivät eroa muiden tällaisten rakennusseosten käytöstä.

Alusta alkaen sinun on oltava erityisen varovainen sen pinnan valmistelussa, johon liuos otetaan käyttöön.

Jos se on seinä, se on täysin vapautettava pölystä ja likaista, kasvien roskista jne.

Vanhan kipin läsnä ollessa se poistetaan niissä paikoissa, joissa se pysyy epätasaisesti. Vasta sen jälkeen on mahdollista soveltaa uutta ratkaisua.

Vanhan laastarin irrottaminen

Mutta tätä varten sinun täytyy kokata se. Kipsiseinien osalta osuus on seuraava: 10 kg M150 2 litraa vettä. On suositeltavaa ottaa puhdas ja kylmä, mutta ei kovin, noin 15 C. Tarvittaessa voit lisätä nestettä.

Ratkaisu tehdään näin. Seos (kuiva) lisätään vähitellen veteen ja sekoitetaan. Kun massa on homogeeninen, sen annetaan seistä 5 minuuttia ja sen jälkeen se on sekoitettava nopeasti uudelleen. Vaivaus tulisi tehdä 2 tunnin kuluessa.

Kipsin asettaminen pinnalle on tarpeen peittää sen kaikki halkeamat ja reiät, jos sellaisia ​​on. Ja vasta tämän tason jälkeen koko pinta. Pääsääntöisesti itse ratkaisu on levitetty lastalla ja tasoitettu kellukkeella.

Jos työ suoritetaan ulkopuolelta, sen jälkeen on välttämätöntä järjestää pinnan lujittaminen käyttäen tätä tarkoitusta varten vahvistusverkkoa.

Vahviste mesh-sovellus

M150: a pidetään yleismaailmallisena tuotemerkkinä samankaltaisten sementti-hiekkaseosten joukossa. Se käyttäytyy hyvin erilaisissa teknisissä operaatioissa. Tämä seos voi tarvittaessa korvata minkä tahansa muun. Siksi se on kysyntää rakennusmarkkinoilla.

Teknisten ominaisuuksiensa lisäksi tämä sementti-hiekka-seos houkuttelee myös hintaa, mikä riippuu siitä, mihin ratkaisuun se on tehty. Hankkeeseen vaikuttavat myös erilaiset lisäaineet, sillä jotkut ovat kalliita, esimerkiksi pehmittimiä.

On ymmärrettävää, että niiden lisääminen seokseen nostaa sen hintaa. Puhutaan siis keskimääräisestä hinnasta, koska lopullinen on monien tekijöiden alainen.

Hinta riippuu valmistajasta, seoksen koostumuksesta, toimituksesta myyntipaikkaan jne. Keskimäärin 25 kg: n M150-sekoitusta sisältävä pussi maksaa 91-92 ruplaa yhtä, mikä on täysin hyväksyttävää.

Muuten, jos kaupallisesti saatavilla olevia, samanlaisia ​​ominaisuuksia sisältäviä seoksia on, ennen niiden tekemistä, verrataan niiden kulutusta kg / m2 M kerroksen paksuuteen. Sattuu, että kalliimpi seos säästää rahaa.

kulutus

Tietenkin, mitä seoksen arvo ilmoitamme, ei ole järkeä ilman sen kulutusta. Ja se voi olla erilainen samalla pinnalla. Kaikki riippuu kerroksen paksuudesta. Teknisten ominaisuuksien mukaan tämä M150-indikaattori on 1,9 kg kuivaa seosta neliömetriä kohden. m, mutta kerrospaksuus on 1 mm.

Hiekka on oikein yleisin ja suosittu rakennusmateriaali sen vuoksi, että sillä on erinomaiset ominaisuudet ja ominaisuudet. Tässä voit selvittää, kuinka paljon hiekkakuutio painaa.

Rakennustyökalujen monipuolisista viimeistelymateriaaleista Rotband-kipsi katsotaan parhaaksi. Tässä on kaikki sen tekniset ominaisuudet.

Kaikkien korjaustöiden yhteydessä on ymmärrettävä, että lattian on oltava luotettava ja kestävä. Napsauttamalla linkkiä perehtyy tekniikkaan, jossa kuivakalvopäällystys tehdään.

Kuten tiedätte, kun täytät lattiaa kerroksella 10 mm, tämä luku on 20-22 kg neliömetriä kohden. Ja 20 neliömetriä. m, vastaavasti - yli 400 kg. Siksi säästää rahaa, mutta monet yksityiset kehittäjät edelleenkin vielä mieluummin valmistavat tällaisia ​​seoksia, eivätkä osta valmiita tuotteita.

Muuten, seoksen taso per 1 neliömetriä. m käsityöläisille. Siksi, kun päätät ostoksen toteutettavuudesta, harkitse tätä. Levittimellä tai kytkimellä tarvitset todella 8-12% enemmän liuosta.

Lisätietoja materiaalien kulutuksesta saat videosta:

Mitä todistus kertoo?

Olkoon selvää heti, mihin sitä vaaditaan? Ensinnäkin tämän paperin pitäisi saada ne, jotka tekevät sementti-hiekkaseoksen. Mielenkiintoinen se on ostajalle. Mitä asiakirjassa sanotaan?

Se sisältää tietoja aineen vaatimustenmukaisuudesta GOST-asiakirjassa ja muissa sääntelyasiakirjoissa. Sitä kutsutaan "Dry Mix M150: n vaatimustenmukaisuustodistukseksi".

Mitä nämä tiedot ovat? Dokumentti kertoo paitsi tuotteen tarkoituksesta, mutta myös sanoo:

 • aineen tiheys;
 • seoksen alkuperäinen kosteuspitoisuus;
 • käyttöalueelle sallittu lämpötila-alue;
 • ominaispaino;
 • plastisuus- ja kerrostumisparametrit;
 • jäätymisvastuksen ilmaisin.

Tähän voidaan lisätä myös indikaattoreita aineen keskimääräisestä kulutuksesta tietyntyyppisiin töihin ratkaisun kanssa. Tarvittava kohta on materiaalin turvallisuus ihmisille ja ympäristölle.

Turvaohjeet

Vaikka seos M150 ei ole myrkyllistä, mutta se on tehty sementin pohjalta, joka voi joutua kosketuksiin veden kanssa. Siksi on suositeltavaa käsitellä ratkaisu suojakäsineissä. Silmäkosketus voi olla myös tuskallista.

Jos näin tapahtuu, huuhtele välittömästi silmät runsaalla kylmällä vedellä. Jos se ei auta, muista mennä lääkärille.

Älä hengitä pölyä, kun käytät kuivaa seosta, varmista, että se ei pääse ruokaan.

Älä heitä käyttämättömiä tyhjiä pussia vartioimatta. Sen lisäksi, että ne saastuttavat alueita, ne ovat myös vaarallisia lapsille ja eläimille.

varastointi

Yhtä tärkeitä ovat tämän rakennusmateriaalin säilyttämisen ja käytön edellytykset. Ensinnäkin on mahdotonta työskennellä M150-liuoksen kanssa, jos lämpötila laskee + 5 - 30 ° C: n ulkopuolelle. Kosteus, kuten teknisessä eritelmässä todetaan, on myös 90%: n raja.

Tämä tarkoittaa sitä, että jos rakennustöiden käyttö seoksella tapahtuu kadulla, sitä ei voida tehdä korkealla kosteudella ja kosteudella. M150 on myös säilytettävä kuivassa paikassa. Sitten hän voi säästää hänen kiinteistöään kuuden kuukauden ajan.

Tässä on tällainen sementti-hiekan M150 seos - luotettava, laadukas ja monipuolinen. Käyttämällä sitä ei vain kipata kaikkea nopeasti, mutta myös alhaisin kustannuksin ja vaivalloin. Joten uskalkaa, sinäkin pinnat ja vahva vipu! Sinua kiinnostavat myös materiaali, joka kertoo, kuinka monta kuutio-alustaa 25 x 150 x 6000.

Sementti-hiekkaseos: ominaisuudet ja tekniset tiedot

Rakennettaessa mitä tahansa rakennetta hankkeen valmistelun jälkeen, mene tarvittavien materiaalien valintaan. Halkeamien ja muiden vikojen välttämiseksi seinien asentamisen, betonisoinnin ja pystytyksen vuoksi on suositeltavaa käyttää kuivia sementti-hiekkaseoksia.

Rahan säästämiseksi on välttämätöntä laskea optimaalinen materiaalin määrä etukäteen, mistä seoksenkulutusta kohti on 1 m².

Erityisominaisuudet

Hiekosementti-seos on kuiva rakennuskomponentti, joka sisältää yhtä suuren määrän sementtiä ja hiekkaa, lisäämällä erilaisia ​​lisäaineita, jotka parantavat tuotteen suorituskykyominaisuuksia. Esimerkiksi ne voivat lisätä kovettumisen kestoa, kulutuskestävyyttä.

Jokainen sementti-hiekka-seos on leimattu esimerkiksi M300, jossa kuva osoittaa maksimikuormituksen, joka kestää 1 cm³ valmiista seoksesta kovettumisen jälkeen.

Valtion standardin GOST 28013 "Rakennusseokset" mukaan rakennussekoitusten koostumus sisältää:

 • Portland-sementti seulottiin ilman kokkareita. Sementtilaastin optimaalinen tiheys ennen kiinteytystä on enintään 25%. Eri tuotemerkkien materiaaleja voidaan sekoittaa tuotantoon. Joissakin tapauksissa sementin koostumus sisältää mineraalilisäaineita, jotka lisäävät sementti-hiekkaseosten suorituskykyominaisuuksia jopa 10%.
 • Hiekka, jonka murto-osuus on 1-1,5 mm. Yleisimmin käytetty joki tai uran hiekka.
 • Koostumuksessa olevan veden lämpötilan on oltava vähintään 10 ja enintään 30 astetta.

Sementti-hiekkaseosten käyttö mahdollistaa:

 • vähentää toimintojen määrää tuotteen valmistamiseksi;
 • lisää tuottavuutta johtuen valmiin materiaalin suorituskykyominaisuuksista;
 • parantaa rakentamisen laatua;
 • pidä koostumusta pitkäksi ajaksi myös nolla-lämpötiloissa muuttamatta sen alkuperäisiä ominaisuuksia.

Kuivat hiekkasementtiseokset tarjoavat lopputuotteelle seuraavat edut:

 • vastustuskyky ääriolosuhteista ja pakkasesta;
 • korkea lujuus;
 • vedenpitävä akvaariokäyttöön;
 • hyvä tartunta millä tahansa pinnalla (liuoksen kyky muodostaa vahvoja yhdisteitä eri materiaaleilla);
 • vastustuskyky korkealle kosteudelle;
 • pitkä käyttöikä (jopa rakennuksen julkisivulla kestää yli 20 vuotta);
 • Sementti-hiekkaseosten koostumukseen sisältyvät lisäkomponentit, jotka tekevät liuoksesta luotettavamman ja laadukkaamman;
 • laaja valikoima, joten voit valita optimaalisen koostumuksen rakentamiseen.

Sementti-hiekkaseosten haittatekijöistä voidaan havaita seuraavat merkit:

 • Materiaalin nopea asetus. Sen vuoksi on suositeltavaa valmistaa liuos pieninä määrinä, jotta sitä voidaan käyttää, kunnes sementti alkaa kovettua.
 • Käyttövalmiit formulaatiot ovat kalliimpia kuin yksittäiset komponentit.
 • Ratkaisun itsearviointi on halvempaa, mutta se vie aikaa vievää menettelyä. Lisäksi on välttämätöntä tarkkailla komponenttien täsmällisiä mittasuhteita tehokkaan ja laadukkaan seoksen saamiseksi.
 • Tämä seos on huono tartunta puuhun ja maalattuihin pintoihin.
 • On vaikea työskennellä viskoosisten ratkaisujen kanssa, koska niitä on vaikea tasoittaa.

Ei ole suositeltavaa käyttää materiaalia kipsiin pohjaan, koska erittäin tiheä ja raskas kerros vahingoittaa tai repeää kipsiä.

Tekniset tiedot

Sementti-hiekkaseoksella on seuraavat tekniset ominaisuudet:

 • Tiheys on tärkein ominaisuus, jolle kerroksen lujuus ja lämmönjohtavuus riippuvat. Puhtaassa muodossaan sementti-hiekkaseokset ovat melko raskas ja niillä on suuret tiheysarvot. Kiinteässä tilassa liuoksen tiheys on 1500-1800 kg / m³.
 • Lämmönjohtavuus mahdollistaa mukavan lämpötilan sisätiloissa. Tämä vaikutus on epätodennäköistä, kun käytetään kipsiä, jolla on huokoinen rakenne. DSP: n lämpöjohtavuus - 0,3 wattia.
 • Höyryläpäisevyys on erittäin tärkeä mikä tahansa viimeistelyaineisto, sillä ilman sitä huone on kostea, mikä johtaa muotin ja homeen ulkonäköön. Liuosten läpäisevyyskerroin on 0,09 mg / mchPa.
 • Liikkuvuus osoittaa, että hiekosementtiseoksen kyky leviää omalla painollaan ja täyttää pinnan halkeamat.

Kuivumisaika riippuu levitetyn kerroksen paksuudesta. Mitä paksumpi se on, sitä kauemmin se kuivuu. On suositeltavaa, ettei kosketa viimeisteltyä pintaa yhden päivän ajan, jotta vältetään tuoreen sementti-hiekkalaastikerroksen vaurioituminen.

Jos rakennusmateriaalien samankaltaisia ​​ominaisuuksia markkinoilla on useita kuivia sekoituksia, on tarpeen vertailla kahden tärkeimmän indikaattorin osuutta: kulutus ja paksuus. Useimmiten kalliimpien seosten kulutus loppujen lopuksi on paljon taloudellisempaa.

Valmistajan ilmoittama kulutus on tarkoitettu ammattitaitoisille työntekijöille, joten tosiasiassa tämä luku on 10-15% enemmän.

Sementti-hiekkakokoelmat luokitellaan useisiin lajikkeisiin:

 • M100: tä käytetään hiekkasementtiliuosten valmistuksessa. Pääkomponenttien lisäksi kalkkia lisätään koostumukseen, jonka seurauksena sementin osuus vähenee. Siksi tämäntyyppinen on edullinen. M100 on käytetty kipsiin, tasaavien pintojen poistoon, halkeamien, rakeiden ja murtumien poistamiseen.
 • M150 on universaali tuotemerkki, jota käytetään erilaisissa teknisissä töissä. Se on hyvä kipsi- ja muurauslaastareille. Myös tällaisten koostumusten hyväksyttävä hinta vaikuttaa niiden kysyntään.

Arkielämässä M150 voi helposti korvata minkä tahansa muun hiekkasementtilaastin.

M-150 sisältää seuraavat tiedot:

 • levitetyn kerroksen paksuus - 5-50 mm;
 • kulutus - 17 kg / m²;
 • asetusaika - 2 tuntia;
 • kovettuminen - 24 tuntia.

Ostettaessa on tärkeää tutkia merkin 150 seoksen koostumusta samoin kuin huuruvastuksen ja kerrospaksuuden vaatimusten noudattaminen.

 • M 200 tehdään sementtipohjalla. Sementti-hiekkaseos M200 on saatavana useissa eri versioissa, joista kukin on tarkoitettu käytettäväksi erilaisissa olosuhteissa - muurausmassan, kipsin, pohjan tai tasoitteen valmistukseen. Pikakuivausratkaisulla on suuri lujuus. Kulutus / m² on noin 8 kg.
 • M300: lla tai peskobetonilla on korkeat kustannukset ja kapea soveltamisala verrattuna muihin seoksiin. M300: ää käytetään yleensä sellaisissa töissä, joissa rakenteellinen lujuus on tärkeä: muurausseokset, kun asennetaan lohkarakenteita, maadoitusta ja lasipintojen asentamista. Kipsiliuoksille tämä seos ei ole sopiva. Kulutus per m² on noin 20 kg.
 • M400 käytetään rakenteiden, säätiöiden tukemiseen. Pehmittimien läsnäolo M400-tuotemerkin seoksessa mahdollistaa lujuuden ja tiheyden lisäämisen sekä sementin sisällön lisäämisen koostumuksessa.

Valmiustyypit

Valmiudet koostumukset luokitellaan seuraavasti:

 • Kuivaa sementti-hiekkalaastaria valmistetaan erikoistuneissa yrityksissä kuivassa muodossa. Niiden on oltava sekoitettuja veden tai vesiliuosten kanssa lisäaineiden kanssa välittömästi ennen käyttöä.
 • Valmis sementti-hiekkaseokset valmistetaan valmiina käyttöön.

kulutus

Kulutushiekkasementtiseos riippuu levitetyn kerroksen paksuudesta. Näin ollen, alustan 1 m kerroksen paksuus on 1 mm, tarvitaan 1,8 kg liuosta, paksuudella 2 mm - enintään 3,5 kg, ja järjestely perän 100 mm kestää noin 23 kg liuosta.

Kun lattiapäällysteet, seoksen virtausnopeus on enintään 21 kg / m². Liuoksen valmistamiseksi käytettiin sementtiä ja hiekkaa tilavuussuhteessa 1 - 3.

Pohjan rappaus Käytetään 17 kg materiaalia 1 m ²: llä. Seoksen valmistaminen suhteessa 1: 3.

Sementti-hiekkalaastin kulutus seinäseinällä on 0,05 m³. Samaan aikaan mittasuhteet ovat 1: 3 ja 1: 6.

Sementti-hiekkalinjan säästämiseksi voit lisätä lisäkomponentteja.

Kulutus / m² on vähemmän tietyissä olosuhteissa:

 • lisäämällä kalkkikiveä kipsille tai lisäämällä sitkeitä ominaisuuksia;
 • täytetään perusta ja muut rakenteet pienillä kuormituksilla;
 • lisäämällä sardeldiota lämpimän sementin muodostamiseksi;
 • korkealaatuisen sementin käyttö betonin valmistuksessa (tämän ansiosta täyteaineen sisältöä (soraa, roskaa) voidaan lisätä).

soveltamisalansa

Hiekkasaastiseoksia käytetään erilaisissa rakentamisen haaroissa:

 • Seinien ja ulkopintojen rappaus. Kun valmistetaan seoksia kipsiin, lisätään kalkkia ja pehmittimiä, jotka voivat antaa seoksen ominaisominaisuuksia.

On erittäin kätevää käyttää valmiin liuoksen lisäaineilla. Tällainen rakenne on helppo tasoittaa eikä liukua pohjasta.

Sementti-hiekkaseos kipsiin valmistetaan sementin ja hiekan 1 - 3 suhteen, mikä on optimaalinen osuus rakennustöissä. Voit lisätä liuoksen plastisuutta ja adheesiota lisäämällä siihen vähän kalkkia tai savea. Voit ostaa valmiita sekoituksia myymälässä, jos työn määrä on pieni. Tässä tapauksessa ratkaisu on kalliimpi useamman kerran kuin kaikki komponentit erikseen.

 • Muurauslaastille. Tämä seos on suurin voima. Se voidaan valmistaa itsenäisesti sementtibrändin M200 läsnäollessa. Nolla-lämpötiloissa seokseen lisätään erikoiskomponentteja, jotta saadaan aikaan routavastus materiaalia vastaan. Jos roskia poistetaan koostumuksesta, sementin ja hiekan suhde on 1 - 3. Samanaikaisesti nesteiden tilavuus valmiin liuoksen saamiseksi on puolet sementin tilavuudesta.

Saadaksesi laadukkaan seoksen muuraukseen, sekoita ensin hiekkaa ja sementtiä lisäämättä nestettä, kunnes se on tasainen. Sitten vain lisää vettä, kunnes tarvittava paksuus muodostuu. Muurauslaasti ei saa olla nestemäinen, muutoin sen pääosa yksinkertaisesti tyhjennetään pinnalta, mikä johtaa materiaalien tuhlaukseen.

Siinä tapauksessa, että ratkaisu osoittautuu liian paksuiseksi, se kovettuu nopeasti ja se toimii kovasti tällaisella ratkaisulla, koska sen tarttuvuus vähenee merkittävästi. Esimerkiksi tiilet on vaikea korjata, tasoittaa ne, ja sinun on panostettava enemmän.

 • Lattiapinnoille. Tasoitus tehdään lattian pinnan tasoittamiseksi. Yleensä monikerroksisissa rakennuksissa sattuu, että yksi betonilaatta sijoitetaan hieman korkeammalle kuin toinen, minkä seurauksena niiden risteyksessä on epätasaisuusmuotoja.

Liuoksen valmistuksen osuus on sama kuin kipsi. Mutta nesteen määrä samanaikaisesti on hieman suurempi, kun seos kaadetaan lattialle, seurauksena on helpompi tarkkailla lattian pinnan nollatasoa. Ylimäärällä vedellä esiintyy useimmiten levyn pinnan halkeilua. Kermainen sakeus - oikein sopiva vaihtoehto.

Seosta voidaan valmistaa sekä itsenäisesti että ostamaan rautakaupasta. Kasveissa tavallisesti lisätään liuottimeen täyteaineita: hienojakoista murto-osaa tai soraa. Näiden osien ansiosta pinnoite saavuttaa suuremman lujuuden ja alhaisen kutistuvuuden.

Vihjeitä ja temppuja

Rakennusseosta myydään 5 - 50 kg: n paperipusseissa. Liuos valmistetaan laimentamalla seos vedellä valmistajan suosittelemiin vaadittuihin suhdelukuihin.

Optimaalisen sementti-hiekkaseoksen valinnassa on noudatettava tiettyjä suosituksia:

 • Lattiapäällysteiden yhteydessä valinta on lopetettava merkillä M150. Suhde, kun lisätään Portland-sementtimerkkiä M500 - 1 - 3. Voiman lisäämiseksi voit päästä peruskuituun. Samat mittasuhteet valitaan peskobeton-merkin M300 valmistuksessa, vain täyteaineen on oltava karkeita.
 • Muurauslaastareiden valmistuksessa painopiste on korkealaatuisten komponenttien käytössä, eikä hiekasta tulevia epäpuhtauksia pitäisi sallia. Tyypin rakennuksen seosten riippuu komponenttien osuudet lopullisessa liuoksessa, ne vaihtelevat 11: 3-1: 6 Flow kivimurskaa ja sementin lasketaan suhde 4-1.
 • Viimeistelytyösovelluksiin tarvitaan tiukempia vaatimuksia plastisuutta ja takavarikointia varten. Koostumusta levitettäessä on tärkeää ottaa huomioon valmistajan suosittelemat kerroksen paksuus ja soveltaa valmistettua liuosta mahdollisimman pian kiinteiden fraktioiden muodostumisen välttämiseksi.

Paras osuus sementti-hiekkakiven valmistuksessa - 1-3.

Hiekosementti-seoksen tyypit ja kulutusmäärät M 150 lattiapinnoille, seoksenvalmistukseen

Rakennusteollisuudessa kuivien seosten katsotaan olevan kysyntää kaikissa teknologisissa vaiheissa. Niitä käytetään usein korjaukseen liittyvissä prosesseissa (restaurointi). Sideaineen pääkomponentti on sementti-hiekkaseos. Yleisimpiä eritelmiä PSD M 150: n kulutusta varten on kuvattu yksityiskohtaisesti GOST.

Universal TsPS M 150

Seoksen ominaisuuksia, ominaisuuksia, suosituksia

Pääkomponentit ovat hiekka ja sementti. Numero, joka tulee kirjaimen "M" jälkeen, merkitsee kuormaa (kilogrammaa neliömetriä kohden), jonka kiinteytynyt liuos kestää. Otetaan huomioon, että indikaattori on likimääräinen, koska enemmistö riippuu eri tekijöistä: valmistelun oikeellisuudesta yleisestä ratkaisusta, työtekniikoiden noudattamisesta ja muista. Esimerkiksi brändin M150 kuorma on suunnilleen 150 kg / cm2.

DSP: issä on seuraavat ominaisuudet:

 1. Aseta aika.
 2. Koostumus, mittasuhteet. Esimerkiksi M150: ssä 100 ei esiinny orgaanisten epäpuhtauksien koostumuksessa.
 3. Kyky säilyttää vettä (GOST: n mukaan tämä luku on 90%).
 4. Jäätymisvastus, joka määräytyy syklien mukaan.
 5. Delaminaatiokerroin.
 6. Hiekka- ja sementtilaastin kulutus per 1 m 2.
 7. Paksuutta.

Jos samanlaisten ominaisuuksien mukaiset seokset toteutetaan, sinun on ensin analysoitava korkeuden suhde, virtausnopeus (kg / m 2). Harjoittelu osoittaa, että DSP: n ostaminen alhaisin kustannuksin osoittautuu lopulta kalliimmaksi kuin korkealaatuisesta koostumuksesta.

Kun ostat, ota huomioon, että valmistajan kulutusmäärä neliömetriä kohti. Mittari on keskittynyt korkealaatuisiin ammattilaisiin. Tämä hetki on otettava huomioon hankittaessa ratkaisua. Todellinen kulutus kasvaa 12 prosenttia.

Seosten lajikkeet

ПЦС М100 - käytetään hiekkasementtiliuosten valmistukseen. Koostumuksen pääkomponenttien lisäksi on kalkkia. Niiden kustannukset vähenevät. Koostumusta käytetään kipsiin, emäksen tasaukseen ja pienten virheiden poistamiseen.

Koostumusta kutsutaan asennusmateriaaliksi. Se on tuotettu useissa muunnelmissa, jotka keskittyvät laastareiden valmistukseen levittämällä, korkean lujuuden omaavalle koostumukselle muuraukseen. Paksuus 0,5 cm, likimääräinen kulutus on 8,5 kg / m 2.

DSP M300 kutsui säätiötä. Heillä on korkeat kustannukset verrattuna muihin lajeihin. Käytetään ratkaisuihin, kun asetetaan lohkarakenteita, sävyjen järjestämiseksi. Kulutus neliömetrillä on 19,5 kg.

Varoitus! Kipsi-sementti-hiekkaseoksen M300 ei sovellu.

M150-ratkaisu - universaali, jota käytetään lähes kaikkiin toimintoihin. Soveltuu muuraukseen, kipsiliuoksiin. Sitä käytetään tasoituskerroksen laitteisiin erilaisten korjaustöiden aikana. M150 korvaa minkä tahansa muun seoksen.

Kun ne on oikein määritetty ratkaisun vaadittavilla parametreilla, muuttamalla komponenttien mittasuhteita saavutetaan erityisten ominaisuuksien parantaminen. Heillä on hyväksyttävät kustannukset.

Koostumuksen M150 ominaisuudet ovat:

 • kerrospaksuus - 0,5-5 cm;
 • seoksen kulutus per 1 m 2 - 16500 g / cm;
 • asetusaika on 2 tuntia ja kesto 24 tuntia.

Ostamalla M150-merkin koostumuksen tutustu lisäaineisiin. Esimerkiksi seos kylmänkestävyyden suhteen. Koostumuksella on paljon käyttöalueita:

 • rakennuksen julkisivut;
 • kellarissa;
 • työ rakennuksen sisällä;
 • julkisivutyöt;
 • huoneet, joissa on korkea kosteus.

Tämä seos täyttää kuluttajahinnan, kulutuksen ja laadun vaatimukset.

M150: n optimaalinen kustannus

Jos valitset PSD M150: n työn, se nousee 22 g / m 2, materiaalin kulutus on optimaalinen 1 cm: n paksuudelta. Sementtimateriaali on sementtiä, joka antaa sille erilaiset ominaisuudet.

Kerroksen paksuus vaihtelee 5-50 mm ja riippuu suoritetusta työstä. Levitä tämä seos käsin. Koostumuksen elinkyky on 120 minuuttia, joten suuria määriä ei vaivata. Täysin kestävä seos nousee 28 päivän kuluttua.

Taivutuslujuus on 2 MPa ja tarttuvuus (tarttuvuus 2 eri pinnalla) on 0,5 MPa. Tartunta-asioiden lisäämiseksi pintavalmistuksen oikeellisuus.

Itse valmistelu ratkaisu

Mittasuhteisiin vaikuttavat useat indikaattorit:

 • ratkaisun tarkoitus;
 • sementti laatua;
 • sen tuotantoa.

On huomioitava, että varastoinnin aikana sementti menettää ominaisuutensa, vaikka se olisi asianmukaisesti varastoituna. Siksi koostumuksen osuutta lisätään ottaen huomioon varastointijakso:

Sementtitehtaille 500, 400 tehdään mittasuhteissa osana sementtiä 2 olevaa hiekkaa, osa sideaineesta 3 osaa hiekkaa (luokalle 500). Halkeilun todennäköisyyden vähentämiseksi lasikuitua kohti 0,9 kg kuutiometriä kohti lisätään lattialaattoihin. metri.

Muuraukseen käytetään koostumusta sementin osan ja 5 osaa hiekan mittasuhteissa - se riippuu hiekan tilasta (se kuivataan, seulotaan). Liuos valmistetaan pieneen tilavuuteen määrittäen kokeellisesti vaaditun osuuden seoksesta, liuoksen virtausnopeudesta, joka optimoi materiaalin kulutuksen. Jos kipsi ottaa sideainemerkit 200, 300 suhteessa 1/3.

Varoitus! Sekoitetaan liuos huolellisesti, ja tähän tarkoitukseen suutin sopii sähköporaukseen, sementin kulutuksen vähenemiseen, hiekamäärän lisääntymiseen johtaa halkeamien, sirujen muodostumiseen, ylimääräinen vesi johtaa lujuuden vähenemiseen ja kovettumisaikaa.

Jos sementti-hiekkaseos M150 valmistetaan sääntöjen mukaisesti, kovettumisen jälkeen lattia on vahva, laadukas ja kestää pitkään. Muista ottaa huomioon sementin mittasuhteet ja varastointikaudet.

Perfect M 150 kuiva sementtilaasti 50 kg

Kipsi kuivasekoitus M 150 Perfekta Perfect 50 kg

Kuivasekoittimet M 150 Kipsi on erikoistunut betoni-, tiili-, kivi-seinien rappauslaitteisiin. Käytetään ulkoisiin ja sisäisiin asioihin. Valmistettu korkealaatuisen sementin, fraktioituneen hiekan ja mineraalipumputin perusteella. Mukava toiminta, helppo harppaus ja suora, on hyvä plastisuus ja tartunta. Kuivattuna se ei aiheuta halkeamia eikä häivytyksiä. Pinnan esikäsittely: pohjan on oltava karkeaa, kuivaa ja kovettua, puhdistettava likaa, pölyä, öljyjä, pinnoitteiden ja palojen jäämiä. Veden tiukasti imeytyviä tasoja on käsiteltävä Perfekta "Stereotype" tai Perfekta "syvä tunkeutumisen alukkeella", ja sileisiin betonipintoihin, jotka eivät absorboi vettä, sopivaa pohjamaalia tai käyttää vahvistusverkkoa.

Laastin valmistelu: Kaada kuiva seos tilavuuteen vedellä suhteessa kilogrammaan kuivasta seoksesta M 150 0,18 - 0,20 l vettä ja sekoita se automaattisesti homogeenisen massan avulla. Valmis liuos tulee levittää 2 tunnin kuluessa vaivausvaiheesta.

Käyttö: Laita valmistettu kipsilevy seinälle ensimmäisellä kerroksella, jonka leveys on alle 20 millimetriä ja tasoittaa se sääntöä noudattaen. Lisää ylimääräiset kerrokset täydelliseen skhvatyvaniye edellisiin kerroksiin. Kun laastari on alustettu, kostuta kipsi tasolle vedellä ja pyyhi kipsikynällä. Väliaineen ja pinnan lämpötila on +5 - +30 ° C.

Kipsiseos 150 m: n kulutus: Keskimäärin 2 kg kuivaa M150-kipsiyhdistelmää 1 m 2: n tasolle, jonka kerrospaksuus on yksi millimetrin laasti. Todellinen kulutus riippuu pintaolosuhteista ja kerrospaksuudesta.

Vihjeitä: Kun seinät kipataan, asenna 6 mm: n profiilimerkit 0,5-0,7 metrin välein. Kun kipsiä on useita kerroksia, lisäkerrosten paksuutta ei saa tehdä paksummaksi kuin edellisissä. Työn lopussa suojaa liuos nopeuden kuivauksesta ja auringon, tuulen, sateen ja kylmyyden vaikutuksesta. Työskentele käsineissä, jotta et pääse tunkeutumaan silmiin.

Pakkaaminen ja säästäminen: Kuivasekoitetta viedään 50 kilogramman pussissa. Pidä pussit kuivassa paikassa. Alkuperäisen pakkauksen säilytysjakso on 6 kuukautta valmistuspäivästä.

 • Sekoitussuhde 50 kilogrammalta koostumusta 9,0 - 10,0 l
 • Kulutus M150 kipsiseos: kerroksen paksuus on 1 millimetriä 2,0 kg / m 2
 • Täytteen enimmäiskoko on 2,5 millimetriä
 • Vakausratkaisu 2 h
 • Kovettumisaika 2 - 3 päivää
 • Absoluuttisen vahvuuden tulos oli 28 päivää
 • Puristusvoima, ei alle 15,0 MPa
 • Pakkasenkestävyys, vähintään 50 sykliä
 • Pakkauspussi 50 kiloa

Osta sekoitus m 150, voit myymälämme, tilauksen toimitus ja purkaminen.

Mix universal M150 kulutus 18kg / 1cm, 40kg

Mix universal M150 kulutus on vain 18 kg / m2 kerrospaksuudella 10 mm. Liuoksen suositeltu paksuus on 5 - 50 mm. Ilman rappausverkkoa voidaan käyttää enintään 30 mm: n kerrosta.

Tuottaja Lyubertsy kasvi sementti-hiekka seokset LLC "Building Materials Center" (TS.SM.). Tämä tuote on sertifioitu ja sen laatu on jatkuvasti korkea. Ominaisuudet hiekka sekoitetaan TsSM / CSM paljon suurempi kuin suosittuja materiaaleja "Stone Flower".

Universaali sekoitus M 150 on tarkoitettu muuraus, tasoitus - kipsityöt, betonitointi, korjaustyöt, liitosten ja saumojen tiivisteet, päällystyslaatat.

Sementti-hiekkakokeen universaali M150 valmistetaan korkealaatuisesta sementistä, joka rakentaa hiekkaa mineraali- ja orgaanisilla lisäaineilla, jotka parantavat sen ominaisuuksia.

Kuivatekoostumusten edut CSM:

 • Korkean liima-aineen valmisliuos M-150 mahdollistaa 30 mm: n paksuisen kipsikerroksen saamisen
 • Sisä- ja ulkokäyttöön
 • Taloudellinen kulutus
 • Ympäristöystävällisyys
 • Korkea lämpötila
 • Höyryläpäisevyys
 • Suuri vahvuus
 • Säänkestävyys

Pohjan valmistaminen

Kuivan yleiseoksen M150 kulutuksen vähentämiseksi ja korkealaatuisen pinnoitteen saavuttamiseksi on välttämätöntä suorittaa pintojen alustava valmistus. Alustat, joissa on huokoinen rakenne (vaahto, kaasusilikaattilohkot) on varottava varovasti alukkeilla tai kostutetulla. Tämä mahdollistaa liuoksen liuoksessa olevan veden kulutuksen pienentämisen.

Rakennuskoostumuksen valmistelu

Valmistetussa astiassa, jossa on universaalia M150-seosta, kaada vesi pakkauksen mukaisesti ilmoitetun virtausnopeuden mukaisesti. Sekoitusta voidaan tehdä käsin tai koneella, kunnes homogeeninen geelimäinen massa saadaan. Saatu liuos 5 minuutin kuluttua, sinun on sekoitettava uudelleen. Tämän jälkeen sementti-hiekkakehitys tulisi käyttää 45 minuutin kuluessa. Kun valmistettu yleinen laasti M150 on paksuuntunut, on mahdotonta lisätä vettä, riittää vain sekoita se uudelleen.

Työjärjestys

Ennen tasoituskerroksen levittämistä on välttämätöntä, että saman seoksen teho tiivistää kaikki epätasaisuudet (halkeamat, ontelot, sirut). Yleislaasti laitetaan pohjaan lastalla tai lastalla. Säännöstä vetävät massat M150, kunnes saadaan tasainen pinta. Kuivan seoksen keskimääräinen kulutus kerrosta kohden on 10 mm neliömetriä kohden. tekee 18 kg. Hylsy on tehty metalli- tai muovilastalla. Viimeistelymateriaaleja voidaan käyttää 72 tunnin jälkeen saatuun pohjaan. Täydellisen kuivauksen jälkeen. Kiillotettu sementtilaasti voidaan maalata, tapetti liimaa, laita keraaminen laatta ja niin edelleen. Jos pohja tasoitetaan käyttämällä yleismallin M150 sekoitusta useissa kulkuissa, on välttämätöntä odottaa, kunnes edellinen kerros kuivuu. Kaikki työ on tehtävä +5 - + 30 ° C: n lämpötilassa ja suhteellinen kosteus on enintään 80%

Universaalin M150-seoksen takuuaika on 0,5 vuotta edellyttäen, että hiekkaseos säilytetään kuivassa huoneessa ja alkuperäisessä pakkauksessa. Se on pakattu paperi-kolmikerrospusseihin 40 ja 50 kg.

Tekniset tiedot

 • Väri sekoitus - harmaa
 • Ratkaisu elinkelpoisuus - 45 minuuttia
 • Jäätymiskierron määrä - vähintään 50
 • Sekoita universaali m150-kulutus neliömetriltä - 18 kg / cm
 • Vahvuus - 0,5 MPa
 • Puristuslujuus - 1,5 MPa (28 päivän kuluttua)
 • Suositeltu levityspaksuus - 5 - 50 mm

Kuinka laskea sementti-hiekkaseoksen kulutus 1 m2: ksi?

Talon rakentamisessa on välttämätöntä käyttää materiaalia, kuten hiekan ja sementin seosta. Tämän ainesosien yhdistelmän ansiosta on mahdollista saada luotettava pinnoite seinälle, tehdä kiinteä lattiapinnoite tai jopa asettaa seinään.

Voit ostaa tämän kokoonpanon kaupaksi lopullisena tuotteena tai valmistaa sen itse. Jos valitset toisen vaihtoehdon, sitä pidetään taloudellisimpana, lisäksi voit hallita seoksen pitoisuutta.

Kuinka paljon tarvitaan neliömetriä kohden

Nykyään rakennusmyymälöissä rakennussekoitusten valikoima on valtava, jonka ansiosta voit valita sävellyksen tietyille teoksille. Rakennusmateriaalin valinnassa on tärkeää tietää kulutuksensa. Tässä tapauksessa voit ostaa seoksen tarkan määrän ja säästää ei-toivottua materiaalia. Mutta jokaisen työn tyypin kustannuksille.

Lattiapinnoille

Kuinka laskea CCP: n kulutus 1 m2: n tasolle? Lattiapinnoitteen seoksen laskentamenetelmä on yksinkertainen, joten kaikki nämä manipuloinnit voidaan toteuttaa mielessä. Se ei käytä monimutkaisia ​​matemaattisia kaavoja. Harkitse koko prosessia tietyllä esimerkillä. 10 cm: n 1 m2: n tasoittamiseksi tarvitset 50 kg M400-merkin sekoitusta.

Jos tarvitset erittäin tarkkoja tuloksia, sinun on käytettävä seuraavaa kaavaa: kerro alueen pintakorkeuden mukaan. Tuloksena pitäisi olla numero, joka ilmaisee tarvittavan määrän ratkaisua.

Esimerkiksi pinta-ala on 50 m2 ja sen korkeus on 8 cm. Edellä oleva kaava on seuraavanlainen: 50 m2 × 0,08 m = 4 m3. Mutta tässä sementin ja hiekan säkeet ovat erittäin tärkeitä. Liuos valmistettaessa ne vähentävät tilavuuttaan nesteen vaikutuksen alaisena. Tällöin valmistetun liuoksen kokonaisvolyymi on pienempi kuin siihen käytettyjen materiaalien määrä. Materiaalin valinnassa on tärkeää ottaa huomioon paitsi brändi, myös sementin GOST työhön.

Kulutus per litra on noin 1,4 kg kuivaa seosta. Erikseen puhuttaessa 50 kg koostumuksesta saadaan 36 litraa liuosta. Tämän seurauksena syntyvän seoksen tilavuus on 2/3 materiaalin tilavuudesta.

Laske tämä luku on mahdollista vain tarkan tietämyksen käytetyn hiekan laatuominaisuuksista. Pakettia ei useinkaan ole. Tästä syystä on parasta laskea tarvittavat tiedot ilman, että otetaan huomioon kutistuminen ja sen jälkeen sen jälkeen, kun käytettiin sen likimääräistä määrää sen poistamiseksi.

Videossa - resepti lattialaastia varten sementti-hiekkaseoksen kulutuksesta 1m2:

Pintamaalaus

Jos päätät tasoittaa seiniäsi tai yksinkertaisesti poistaa vikoja, kuten onteloita ja halkeamia, sementti-hiekkasaumojen käyttö olisi erinomainen vaihtoehto. Sen kulutus on erilainen erilaisten munimispaksuuden varalta. Jos kerroksen paksuus on 5 mm, kulutus on 7 kg / m2.

Täällä voit katsella videoita huonolaatuisten talojen haitoista.

Tilavuuden mukaan liuoksen määrä 1 m2: n paksuudelta 5 mm on 5-6 l. Kerroksen paksuus voi olla 5 mm - 30 mm. Useimmiten käytännössä käytetään sementtipussia, kalkkia - 40 kg, hiekka - 550 kg, vesi - 100 l. Jos kipsinvalmistusprosessi on tehty oikein, on mahdollista saavuttaa korkealaatuinen seinäverhous. Lisäksi on mahdollista vähentää sementin kulutusta talon korjaamiseen ja pinnalle useita kertoja.

Kuinka paljon tarvitaan kuutiometriä kohden?

Intuitiivisesti jokaisen pitäisi ymmärtää, että esitetyn seoksen kulutus riippuu rakenteen rakenteen vahvuudesta. Esimerkiksi säätörakenteen rakentamiseen tarvitaan betonia M300 eikä pienempi, mutta laasti soveltuu hyvin sivelöintiin, jonka vahvuus on 150 kg / cm2. Jokaisella seoksella on omat ominaisuutensa ja laajuutensa.

Mitä korkeampi se on, sitä vähemmän materiaalia tarvitaan. Seoksen kulutuksen tunteminen 1 m3 kohden on erittäin tärkeä, koska tällä tavoin voit ostaa tarkan materiaalin määrän ja olla huolissasi siitä, että sitä on vielä ostettava. Lisäksi ostamisessa voit jopa ostaa materiaalia suuremmalla tilavuudella, koska sen tyyppiä suuresti vaikuttaa rakennettavan rakenteen tyyppi. On myös mielenkiintoista lukea, kuinka monta tiiliä on 1 m3.

Seinämaalaus

Näitä teoksia tehdessä teetä käytetään klassista kipsiastiastoa. Koostumuksessaan on komponentteja, kuten hiekkaa, sementtiä, otettu suhteessa 1: 3.

Pinta-aineksen kulutuksen tasoittaminen liittyy suoraan levitetyn kerroksen paksuuteen. Jos tämä parametri ei ylitä 12 mm, silloin 1 m3: n kipsiä varten täytyy varastoida 1,6 kg M40-seosta tai 1,4 kg M500-seosta. Liuoksen tilavuus neliömetriä kohden on helppo laskea. Tätä varten käytämme yllä olevaa kaavaa: 1m2x0,012 m = 0,012 m2 tai 12 litraa.

Täältä näet valokuvista socle-paneelit.

Muurausseinä

Tee muurattu tiiliseinä, on erittäin tärkeää varmistaa sen vahvuus. Tällöin on otettava huomioon paitsi laatikon laatu ja lujuusominaisuudet myös laasti, jota tässä tapauksessa käytetään. Jos päätät ostaa valmisvalmisteisen muurausmateriaalin, sinun on otettava huomioon, että 1 m 3: n seinän rakentamiseen 1 tiiliin, sinun on käytettävä 75 litraa M100-liuosta.

Tässä tapauksessa sementtihiekan suhde on 1: 4. Sementin kulutus suhteessa 250 kg / m3. Tarvittavan nesteen määrä otetaan ½ prosentilla käytetyn sementin kokonaismassasta.

Jotta voimme ymmärtää näitä sanamuotoja tarkemmin, tarkastelemme tarkemmin esimerkin avulla. Jos käytät 10 litran sementtiä M500, sinun on otettava neljä kauhoa hiekkaa ja 7 litraa nestettä. Veden määrä voidaan laskea ottaen huomioon sementin massa kauhassa - 10 litraa x 1,4 kg x 0,5 = 7 litraa.

Taulukko 1 - Seoksen kulutus suhteessa muurauspaksuuteen

Yleiskäyttöisen kuivaseoksen ominaisuudet M150

Nykyään rakennusprosessien nopeuttamiseksi tuotetaan riittävä määrä kuivia sekoitteita. Yleensä ne on valmistettu sementtipohjalle lisäämällä hiekkaa ja erilaisia ​​pehmittimiä, jotka kaikki toimivat niiden kanssa laskeutuu lisäämällä vettä ja sekoittamalla haluttuun johdonmukaisuuteen. Seuraavaksi pidetään yleiskaivosekoittimen M150 ominaisuuksia.

Erityisominaisuudet

Kuiva universaali sekoitus M150 on suunniteltu muuraus, asennus ja viimeistely. Yksi sen tärkeimmistä ominaisuuksista on luoda tasainen muovikerros, joka on välttämätöntä tiilien, kipsirakenteen, asennuksen, asentamisen ja asentamisen kannalta. Se valmistetaan tavallisesti 50 kg: n pussissa, harvemmin 40 tai 25 kg, valmisteen valmistamiseksi on vain laimennettava pakkaukseen merkityllä tarpeellisella määrällä vettä ja sekoitettava sekoittimella.

Koska pehmittimien ja muiden komponenttien läsnäolo niiden tehokas suhde, kuiva yleismaailmallinen seos M150 on seuraavat edut:

 • luotettavuus ja erinomainen laatu;
 • tarttuminen moniin pintoihin;
 • pakkasenkestävyys;
 • materiaalin taloudellinen kulutus;
 • hyvä höyryläpäisevyys;
 • kosteuden suojaus.

Nimi "universaali" puhuu puolestaan. Tämä tarkoittaa, että tätä seosta voidaan käyttää monissa eri töissä huoneen sisällä ja sen ulkopuolella. Se voi soveltua sekä lauhkeille ilmastoille että vakaville pohjavesille. Useimmiten sitä käytetään tiilien ja lohkojen asentamiseen ja asentamiseen, tasoituspintojen, betonisoinnin.

On olemassa useita erilaisia ​​universaaleja seoksia M150, jotka eroavat toisistaan ​​koostumukseltaan ja tarkoitukseltaan.

 • Kipsilevy on suunniteltu kipsi- tai konepellin levittämiseen, kerroksen paksuus voi olla 5 - 50 mm. Se sopii julkisivu- ja sisustustöihin. Sekoittamisen jälkeen koostumus säilyttää käyttökelpoiset ominaisuudet 120 minuutin ajan, joten on välttämätöntä aloittaa välittömästi kipsi tai ei vaivata suuria määriä. Käytetyn koostumuksen koko lujuus hankitaan 28 päivän jälkeen.
 • Muurausyhdistelmää M150 käytetään savi-, silikaatti-, tulenkestävät tiilet, kaasusilikaattilohkot. Se on korkea rikki vastus, joten voit työskennellä sen ulkopuolella kaikissa sääolosuhteissa. Koostumusta voidaan käyttää huoneissa, joissa on korkea kosteus.
 • Sekoitusta M150 tasoitetaan lattian eri tasoilla. Kerros voi olla 1 - 10 cm, on parasta käyttää ratkaisua majakkain. Kun kerrospaksuus on 1 cm, kuivan seoksen virtausnopeus on 22-25 kg / neliömetri. M150-liuoksen etuja esikarsille on se, että betonin pohjan ansiosta se on kestävä, kosteutta ja lämpötilan muutoksia.

Tekniset tiedot

Lähes kaikki kuivan seoksen M150 valmistajat ovat samaa koostumusta, ja ne sisältävät:

 • Portland-sementtilajit PTs400, PTs500;
 • kuiva hiekka, jonka murto-osa on 0,1-1 mm;
 • mineraalijauhe, jonka fraktio on 0,1-0,5 mm;
 • mineraalilisistä ja orgaanisista pehmittimistä.

Kaikki kotimaiset valmistajat tuottavat M150-seoksen GOST 3051597 mukaan, hiekkaa käytetään TU 5711-002-05071329-2003 mukaisesti.

Sementti-hiekkaseoksen M150 ominaispaino tai tiheys on 900 kg / m3, kulutus on 16-17 kg / m2, kerroksen paksuus 1 cm, väri on harmaa, käyttöaika on enintään 2 tuntia, tarttuvuus pohjaan on 0,6 MPa ja puristuslujuus 15.

M150-laasti eroaa M300: sta tai M400: sta siinä, että sitä voidaan käyttää paitsi laskeutumiseen myös laastille ja laastille. Vain laimennusmäärät vedellä ja käyttötavat ovat erilaisia. Vain laimenna seos kylmällä vedellä.

Tuotteen M150 valmistusmenetelmä on seuraava: seosta, joka on 1,8-2 litraa 10 kg: aa kuivaa koostumusta, kaadetaan vesisäiliöön ja sekoitetaan sitten sekoittimen kanssa tai manuaalisesti, kunnes muodostuu homogeeninen massa. Kun liuos laimennetaan, sinun on käytettävä sitä 2 tuntia.

Jos kyseessä on muuraus, laimennettu seos levitetään tasai- sesti tiilen pinnalle ja se tasoitetaan. Saumojen optimaalinen paksuus - 1-5 mm riippuen lohkojen koosta. Kun kipsiä liuosta levitetään pinnalle lastalla, lastalla tai yhdistämällä (kipsiasema), se vedetään yleensä tasaiseksi kerrokseksi. Seinä ennen rappaamista tulisi peittää syvällä läpäisevällä pohjamaalilla, jos kerrokset ovat yli 3 cm, sinun on asennettava majakka etukäteen.

valmistajat

Suosituksensa ja monipuolisuutensa ansiosta rakennusseos M150 tuottaa valtavan määrän valmistajia. Lähes jokaisella alueella on omat tehtaansa tuottaa tätä tuotetta ja sen tunnettuja tuotemerkkejä. Joissakin kaupungeissa on jopa kymmeniä valmistajia. On kuitenkin syytä huomata tunnetuimpia ja suosittuja kotimaisia ​​tuotemerkkejä, jotka tunnetaan Venäjällä ja IVY-maissa.

 • Valmistaja "Stone Flower" tuottaa erilaisia ​​kuivaseoksia asennusta, korjausta ja viimeistelyä varten, muun muassa M150 40 kg pussissa. 1 cm kerroksen kulutus on 15-17 kg / m2. Liuosta voidaan käyttää betonilla, tiilillä, kivipinnoilla lämpötiloissa +5 - +30 astetta. On mahdollista pakata 25 kg, 50 kg. Tuotteet "Kivikukka" laadukkaasta Portland-sementistä ja kuivasta hiekasta annetaan positiivista palautetta.