Building Block Calculator

Laskimella voit laskea minkä tahansa tyyppisiä rakennuspalikoita - kuonan lohkoja, hiilihapotettua betonia ja kaasusilikaattilohkoja, vaahtolohkoja, laajennettuja savibetonilohkoja, keraamisia lohkoja, PShchS-lohkoja jne.

Rakennuslohkon online-laskimen avulla voit määrittää rakennusmateriaalien määrän ja määrän rakentamaan taloja, autotallia, laatikoita, kylpyläosastoja, maalajeja ja muita tiloja. Laskelmissa voidaan ottaa huomioon rakennuksen, ovien ja ikkunoiden aukkojen mitat, lisäaukot (esimerkiksi portit) sekä niihin liittyvät materiaalit, kuten laasti ja muurausverkko. Ohjeita työskentelyyn laskimen kanssa.

Kun työskentelet, kiinnitä erityistä huomiota syötettyjen tietojen mittayksikköihin!

Laskentatulokset

Jos laskin osoittautui hyödylliseksi sinulle, napsauta yhtä tai useampaa sosiaalista painiketta. Tämä auttaa suuresti sivuston jatkokehittämistä. Kiitos paljon.

Ohjeita työskentelyyn laskimen kanssa

Raakatiedot

Vaihe 1: Laskin on suunniteltu laskemaan kaikentyyppiset rakennuspalikat. Määritä aluksi rakennuslohkon tarkat mitat huomioimatta muurausliitosta. Ole varovainen tässä: pyydä lohkon pituutta, leveyttä ja korkeutta siitä, kuinka lohko sijaitsee muurauksessa. Seuraavaksi kirjoita tällaiset rakenneparametrit, kuten seinän korkeus ja seinän kokonaispituus rakennuksen ulkoreunaa pitkin.

Vaihe 2: Määritä sitten kuinka lohkot pinotaan. Tulevien seinien paksuus riippuu suoraan näistä tiedoista. Tämä voi olla puoli lohkon rakenne (seinämän paksuus on yhtä suuri kuin lohkon leveys) tai koko lohko (seinämän paksuus vastaa lohkon pituutta). Valitse asennusmenetelmä riippuen rakennuksen ennustetusta korkeudesta, lattiatyypistä ja muista rakenteellisista ominaisuuksista.

Vaihe 3: Laskemisen tarkentamiseksi on otettava huomioon laastin tai liiman ja muiden materiaalien muodostama muurausliitoksen paksuus. Joskus vaaka- ja pystysaumojen paksuus on erilainen.

Vaihe 4: Muurausverkon laskemiseksi sinun on päätettävä, kuinka monta riviä asetat. Tiedot siitä voidaan jättää pois jättäen sarakkeessa "Älä ota huomioon." Tai laskea se, mikä osoittaa sen olevan rivien N: nnen lukumäärän.

Vaihe 5: Estä paino on valinnainen parametri. Mutta jos haluat laskea valmiiden seinämien ja kuorman likimääräisen painon perustuksesta, sinun on vielä määriteltävä se. Hinta on myös valinnainen parametri. Määritä se, jos haluat laskea lohkojen kokonaiskustannukset.

Vaihe 6: Laskennassa otetaan huomioon rakennuksen kannet, ikkunat, ovet ja ylimääräiset aukot - tarkista vastaavat valintaruudut ja ilmestyy luettelossa tarvittavat parametrit.

Vaihe 7: Kun olet täyttänyt kaikki kentät, napsauta "Laske" -painiketta. Voit tulostaa tulokset tai lähettää ne sähköpostitse.

Käytännöllisyyden vuoksi on parempi tarkastella rakennuksen eri elementtejä erikseen. Esimerkiksi ulkoiset seinät ja väliseinät väliseinät voivat poiketa sekä korkeudesta että lohkojen muodostamismenetelmästä. Tässä tapauksessa tee kaksi itsenäistä laskentaa.

Verkkolaskuri laskee rakennuspalikoita

Laskimen käyttötarkoitus

Rakennuspalikoiden online-laskenta on suunniteltu rakennusten talojen laskemiseen talojen, autotallien, liike- ja muiden tilojen seinien rakentamiseksi. Laskelmissa voidaan ottaa huomioon rakennuksen, ovien ja ikkunoiden aukkojen mitat sekä niihin liittyvät materiaalit, kuten laasti ja muurausverkko. Ole varovainen, kun täytät tiedot, kiinnitä erityistä huomiota mittayksikköihin.

Teknologiat eivät pysy paikallaan ja myös rakentaminen. Seinien rakentamiseen on tullut tiili, joka korvaa puun, ja nykyään sen paikka on yhä useammin keinotekoisesti hankitut rakennuspalikat, ja käytetyistä raaka-aineista riippuen niillä voi olla erilaisia ​​ominaisuuksia.

Rakennuspalikat ovat suosittuja matalien rakennusten rakentamisessa ja monoliittirakenteiden seinissä. Näistä ei voi rakentaa vain ulkoisia seiniä, vaan myös sisäisiä väliseiniä ja sisäseiniä. Betonilohkot soveltuvat kevyiden rakennusten esivalmisteiden valmistukseen.

Rakennuspalikoiden edut ovat ilmeisiä. Heidän avulla voit rakentaa nopeasti rakennuksen ilman erityisiä laitteita. Niillä on hyvä lämmöneristys ja tarvittava lujuus. Siksi eristämiseen käytetyt varat ovat merkittävästi pienempiä kuin tiilen rakentamisen aikana. Ja jos verrataan rakennuspalikoita puisten hirsimökkien kanssa, tämä ei ole vain vähemmän lisävaroja ja työtä vaan myös rakennuksen korkeampi kestävyys.

B-lohkot eivät tarvitse tällaista vahvaa höyrysulkua, kuten puuta. Niiden koon ja keveyden vuoksi jopa tällaisen talon perusta on paljon halvempaa verrattuna tiiliin ja vahvistettuun betoniin. Erityisen muurausliiman käyttö lisää seinien eristystä ja tekee niistä houkuttelevampia ulkonäöltään.

Rakennuspalikoita voidaan jakaa kahteen tyyppiin:

 • Keinotekoinen - ne valmistetaan sekoittamalla eri tehtaissa betonin koostumusta käyttäen erityisiä vibroformointikoneita. Tuloksena olevasta materiaalista on raaka-aineista riippuen tarvittava lujuus, tiheys ja lämpöeristysominaisuudet.
 • Natural - ovat suhteellisen kalliimpia kuin ehdotettu tehdas. Ne saadaan huolellisella käsittelyllä, jauhamalla kiviä. Useimmin niitä käytetään koristeellisina julkisivuina.

Keinotekoisia rakennuspalikoita ovat: hiilihapotettu betoni, vaahtobetoni, laajennettu savibetoni, polystyreeni, sahanpurun betoni ja monet muut. Jokainen tyyppinen sovellus riippuu vaadittavista ominaisuuksista, ja sillä on sekä useita etuja että useita haittoja. Yksi tyyppi on hyvä lämmöneristyskyky, mutta ne ovat jonkin verran huonompia (jos verrataan esim. Hiilihapotettua betonia ja sardeldi-betonia). Joka tapauksessa rakennusaineiden avulla rakennetut rakennukset vaativat vähemmän aikaa avaimet käteen talojen rakentamiseen verrattuna samaan puupaneeliin, jotka kestävät kauan aikaa kuivua ja pysymään täysin. Ja vasta sen jälkeen voit aloittaa huoneen lopullisen koristelun.

Rakennuspalikoiden ominaisuuksiltaan erottuvat:

 1. Rakenteellinen Käytetään rakennuksen kantavien seinien rakentamiseen. Niillä on suuri lujuus, mutta myös korkea lämmönjohtavuus ja suuri paino. Tähän liittyen asuintilatilojen rakentamisessa tarvitaan lisää lämmöneristystä.
 2. Rakenteellinen ja lämpöeristys Käytetään matalien rakennusten kantavien seinien rakentamiseen. Omistaa keskimääräiset ominaisuudet sekä kestävyydestä että lämmöneristysominaisuuksista. Ihanteellinen asuinkäyttöön.
 3. Lämpöeristys Käytetään vain itsekantavien seinien, kuten sisäisten väliseinien ja kehysrakennusten seinien, rakentamiseen sekä eristävien kantavien seinien rakentamiseen. Niillä on alhainen lämmönjohtavuus, pieni paino, mutta myös pieni lujuus.

Valitettavasti tällä hetkellä ei ole ihanteellista materiaalia, jolla on suuria määriä kaikkia tarvittavia ominaisuuksia kerralla, kuten matala lämmönjohtavuus, korkea lujuus, alhainen paino ja kustannukset. Kussakin tapauksessa on tarpeen valita juuri suunnitellun rakentamisen kannalta sopivin materiaali, ottaen huomioon tarvittavat vaatimukset.

Seuraavassa on esitetty suoritettujen laskelmien luettelo, jossa on lyhyt kuvaus kustakin tuotteesta. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit ottaa meihin yhteyttä palautteen kautta oikeassa lohkossa.

Pohjapiirrosten suunnittelu ja asennus

Lohkot (FBS) erilaisten korkeuksien rakennustöissä käytettävien säätiöiden kokoonpanolle.

Säätökokoonpanoa varten voidaan käyttää FBS-lohkoja, joilla on seuraavat rakenteelliset mitat: korkeus 580 mm, leveys 400 mm, pituus 480 mm (FB-4); 780 mm (FB-3); 980 mm (FB-2); 2380 mm (FB-1).

Massiivisiin rakennuksiin tarkoitettuja rakennuksia rakennetaan seinälohkojen (GOST 13579-78) ja teräsbetonipatyynyt (GOST 13580-85), jotka on valmistettu elementtivalaisimista. Rakentamisessa matalissa rakennuksissa yleensä rajoitetaan FBS: n käyttämiseen ilman levytyynyjä.

Esivalmistettu säätiön suunnittelu

Esitetyn sarakeyhdyslaitteen malli.

Säätiön kokoonpanoa varten voidaan käyttää lohkoja FBS, joilla on seuraavat rakenteelliset mitat:

 • korkeus 580 mm;
 • leveys 400 mm;
 • pituus 480 mm (FB-4); 780 mm (FB-3); 980 mm (FB-2); 2380 mm (FB-1).

Kun rakennat piirustuksia erikoistilojen yleiseen rakennushankkeeseen, siihen on sisällytettävä suunnitelma perustuslohkojen layoutille.

Siihen on liitetty selittävä huomautus, joka kuvaa rakenteen rakennetta, osien ominaisuuksia ja laitoksen teknistä ketjua. Jos lasketaan perustuksen monoliittiosat, niiden muoto ja sijainti on ilmoitettava.

Esivalmistettujen lohkojen ulkoasu suunnitellaan yleensä asteikolla 1: 200 tai 1: 400. Piirustuksissa on esitettävä rakenteen rakenne kantavien seinien, peruslohkojen ja FL-tyynyjen mitan sekä joidenkin osien poikkileikkausten mukaan. Lohkojen sijainnin sitominen tapahtuu perustan aksiaalisuuntaisten viivojen suhteen, joka pitäisi olla piirustuksissa.

Lohkojen asettelut ilmaisevat teknisten reikien sijainnin erilaisille viestinnöille, selittävä huomautus ilmaisee menetelmän tällaisten aukkojen järjestämiseksi. Luonnos osoittaa kaikkien rakenteellisten elementtien perustan syvyyden suhteessa rakennuksen ensimmäisen kerroksen puhtaaseen kerrokseen.

Suunnitelmaan tulisi sisällyttää rakenteen erityispaikoissa säätiön poikkileikkaus. Kellarikerroksen parametrit olisi merkittävä selvästi:

 • upotuksen syvyys;
 • paksuus ja tyyppi vuodevaatteet, vedenpitävä;
 • rivien PBS;
 • Merkitty pituus.

Poikkileikkaukset kuvataan asteikolla 1:25 tai 1:50. Oikein laaditun kellarintasuunnitelman avulla urakoitsijan on mahdollista laskea rakennusmateriaalien määrä ja kustannukset eritelmän mukaan.

Esivalmistettujen rakenne-elementtien suurimmat sallitut poikkeamat ovat suunnitteluarvot:

 • offset suhteessa lohkojen riveihin ja lasilevyjen perustuksiin - 10 mm;
 • poikkeama rakenteen ylemmän (tukipintojen) suunnittelumerkkeistä -10 mm;
 • lasipohjan pohjamerkin poikkeama suunnitteluarvosta - 20 mm.

Esivalmistettujen perustusten asettaminen laattojen tyynyihin

Esivalmistetun säätiön asettaminen.

Projektin ohjeiden mukaan levyt asetetaan noin 10 cm: n paksuiselle hiekkakerrokselle tai suoraan valmistetulle luonnolliselle pohjalle. Aluslaattojen alapuolella ei ole hyväksyttävää jättää löystynyttä, ei-konsolidoitua maaperää.

Ennen vyön tyynyjen kiinnittämistä alustan nauhan ulkoreunan ääriviivat on merkitty jalalle. Rakenteen akselien risteyksissä metallitangot vasarataan ja lanka kiinnitetään 2-3 mm: n etäisyydellä teipin projisoidusta sivureunasta.

Laattojen tyynyjen asettelut alkavat majakan lohkojen asennuksella seinämien risteyksissä ja merkintöjen kulmissa. Sitten lanka-kiinnitys nostetaan lautasen ulkoreunan linjan tasolle. Siinä on loput väli FBS. Pohjan vaaka on tarkastettu tasoituslaitteella.

Kun asennat sinus-tyynyjä lohkojen sivuille, ne ovat kooltaan 10-15 cm, ne peitetään hiekalla ja tiivistetään. Poikittaisten ja pitkittäisten seinämien konjugoinnissa FL-lohkot sijoitetaan päähän-päähän. Niiden väliset liitokset on tiivistetty betonilla.

Tarjoillaan tavanomaisen maaperän päällä nauhan päälle ne järjestävät vedenpitävyyden ja sitten sementtipinnoitteet 30 mm paksuiksi. Heikossa maaperässä ja peruspohjapintojen yläpuolella olevien säätöjen epätasaisen saostumisen riskeistä tehdään sementti-hiekkalaattilevy vahvistusverkon asennuksella. Tangon halkaisija (vähintään 5 mm) ja solujen koko otetaan projektin mukaan. FL-laattojen asentamisen jälkeen on suositeltavaa täyttää säätösäiliö nauhan yläpinnalle.

Pohjapohjien ainoa alue tulisi pääsääntöisesti olla kaksi kertaa suurempi kuin itse rakenteen poikkipinta-ala. Optimaalinen on laatta-tyynyn leveys ylittäen lohkon FMS 200 mm (100 mm kummallakin puolella).

FL-tyynyjen yläpuolelle lohkot sijoitetaan saumojen louhintaan sementti-hiekkalaastilla (vastaavasti 1: 2 koostumus) 20 mm paksu. On parasta valmistaa betoniseos korkealaatuisen sementin peruselementtien asettamiseen.

Paikanvaraajana voidaan käyttää karkeaa hiekkaa ja graniittikiveä. Hiekkamäärät, joissa on savipartikkeleita ja murskattua kiveä tiilestä tai kalkkikivestä, vähentävät merkittävästi lohkojen tartuntavoimaa jopa korkealaatuisen sementin käytettäessä. Liuoksen koostumus: 1 osa sementistä, 3-4 osaa raunioista, 3 osaa hiekkaa.

FBS-lohkojen asennus

PBS-lohkojen perusta.

Esivalmistetun perustuksen alaryhmäksi ilman laattojen tyynyjen asentamista betonituotanto suoritetaan murskattua raunioita varten tai pohjalevy asennetaan. FBS: n asennus sekä laattojen tyynyt alkavat majakan lohkojen asentamisen avulla johto-kiinnityksellä. FBS, nostettu nosturilla kahdelle silmukalle, syötetään asennuspaikkaan, asennetaan suunnitteluasentoon ja asetetaan ratkaisokerrokseen. Asennuksen oikeellisuus on varmistettu sovelletuilla aksiaalisilla riskeillä, korkeus on valvottu nähtävyyksillä.

Jos FBS on noussut väärin, se nostetaan uudelleen, alareuna poistetaan liuoksesta ja uusi liuoskerros asetetaan. Laastin seos lisätään siitä puolueesta, jossa oli lohkovalja. Käytä kiskoa parhaan vaakasuoran asennon ja laastien paksuuden säätämisen kohdalle tasaamiseksi. Pienet estokorjaukset suoristetaan särmikkäillä. Lohkojen asettelun oikeellisuutta hallitsee köysirata, merkitsee akselien, luodin ja näkyvyyden riskejä aikaisemmin asetetuilla lohkoilla.

FBS on pinottu betoniliuosta, jonka paksuus on noin 20 mm. Lohkojen kastelu on liitetty riveillä ulkoseinien alle sisäpuolisilla suojarakenteilla. Kastelu tehdään vähintään lohkon leveydeltään. Lohkojen alemmat ja ylemmät rivit vahvistetaan vahvikkeella. Ensimmäiset kaksi riviä asetetaan maanpinnasta, jonka jälkeen seisoo telineillä.

Säätiön on asennettava vähintään neljä työntekijää: nosturin kuljettaja, kaksi asentajaa ja teline. Ratsastaja noutaa lohkot, kiinnittää ne, tarkistaa nostolaitteen luotettavuuden ja merkitsee nosturin operaattorin. Asentimet ottavat yksikön käyttöön ja sijoittavat suunnittelupaikan. Kellarin seinien lohkot alkavat asentaa sen jälkeen, kun perustuslohkojen asettelun oikeellisuus on tarkistettu.

Kun valitaan materiaaliksi FBS-lohkojen perustamista, niiden käytön taloudellisista syistä on tehtävä laskelma. Merkitse tämä malli on parempi tuottaa vain huomattavia säästöjä. Muissa tapauksissa on tarkoituksenmukaisempaa rakentaa monoliittinen säätiö. Ennakointisäätiön ammattitaitoinen suunnittelu ja rakentamisen tekniikan noudattaminen ovat avain koko rakennuksen pitkäaikaiseen toimintaan.

FBS-lohkojen esivalmisteiden perustaminen

Tiilirakennuksissa, joissa on kellari, esivalmistettu nauha-säätiö on yksi parhaista vaihtoehdoista asennuksen luotettavuuden ja nopeuden kannalta. Lisäksi yksittäisille kehittäjille on mahdollisuus säästää käyttämällä käytettyjä lohkoja FBS. Perusperiaate on asettaa pohja maaperän jäädyttämisen alle. Pohjan leveys kussakin tapauksessa on yksilöllinen ja riippuu rakennuksen painosta ja maaperän kantavuudesta.
Alla on vaiheittaiset ohjeet siitä, miten säätiö asennetaan FBS-lohkoilta.
FBS: n betonilohkojen esivalmistettujen perustusten perustaminen on suoritettava ottaen huomioon yhteisyrityksen vaatimukset 70.13330.2012 "Laakeri- ja sulkurakenteet" Päivitetty SNiP 3.03.01-87 -versio
Yksittäiset kehittäjät voivat käyttää tyypillisiä ratkaisuja sarjan 2.110-1 "Yksityiskohtien asuinrakennusten perusteet" numero 1, numero 4. Tällä hetkellä tämä sarja ei ole virallisesti pätevä, mutta monet talot on rakennettu siihen.
Tietoa täällä koot, paino ja merkinnät lohkojen
Rakennuksen perustuksen asennustyöt ovat piilotettuja töitä, ja ne tulisi kiinnittää piilotettujen teosten tutkimista.

Kaivoksen kehittäminen.

1. Satunnaiset maaperän ylitykset kuopan tai kaivannon kehittämisessä tietyissä paikoissa on täytettävä samalla maaperällä, joka saadaan luonnolliseen tiheyteen.
2. Jotta pohjan pohja ei heikentäisi, pehmenisi ja vähentäisi kantokykyä ennen perustusten asennusta, olisi tehtävä töitä pinta- ja pohjaveden poistamiseksi kaivoksesta (avoin viemärijärjestelmä tai vedenpoisto, veden väheneminen jne.).
3. Kaivamisen kehittämisen päättymisen ja säätiön perustuksen välinen tauko ei periaatteessa ole sallittua. Pakotettujen taukojen kohdalla on ryhdyttävä toimenpiteisiin säätiön maaperän luonnollisten ominaisuuksien säilyttämiseksi.

FBS: n asennus

1. Jäädytetyn, jäällä, lumella tai vesipohjalla peitetyt perustilohkot on kielletty.
2. Pohjapaneelit asetetaan huolellisesti tasoitettuun hiekkapohjaan tai hiekkasementtipohjaan, jonka paksuus on vähintään 5 cm (savipohjaisilla maaperillä). Hiekan tasoituskerroksen pinnan poikkeama suunnittelusta saa olla enintään -15 mm.
3. Lohkojen asennus alkaa majakkolohkojen asentamisella rakennuksen kulmiin ja akseleiden risteykseen. Majakan yksiköt on asennettu yhdistelemällä niiden aksiaaliset riskit keskiakselien riskiin kahdessa keskenään kohtisuorassa suunnassa. Sen jälkeen, kun majakkoblokkien asema suunnitelmaan ja korkeuteen on kohdistettu, on jatkettava tavallisten lohkojen asennusta.
4. Pohjustuslohkojen asettaminen suoritetaan sementtilaastilla, joka ei ole alle M-50. Lohkojen väliset vaakasuorat ja pystysuorat liitokset täytetään laastilla koko seinän paksuuden ja sauman korkeuden mukaan. Saumojen paksuus enintään 20 mm.

5. Kellarinseinämälohkojen asennus on suoritettava kastikkeella (sarja 2.110-1 "Asuinrakennusten perustusten yksityiskohdat" julkaisu 1 osa 19). Yksittäisten talojen korkeintaan kolmessa kerroksessa vaadittava lohkokoko on vähintään 240 mm. FBS-lohkojen vaaditun määrän määrittämiseksi sinun on tehtävä jokaisen seinän skannaus, johon haluat piirtää lohkoja niiden koon mukaan ja ligaation noudattaminen.

Esimerkki piirustuksesta FBS.

6. Rakenteen lujuuden lisäämiseksi seinien leikkauspisteessä on tarpeen vahvistaa vahvistusverkkoa.

Jos kellarissa oleva ovi on jonkin seinän vieressä, vahvistusverkon pituus määritetään alla olevasta kuvasta (2.110-1-sarja "Asuinrakennusten perustusten yksityiskohdat", osa 1, osa 20).

Lujittavan verkon asettelujärjestelmät

Valmistuspalkkien koot

Silmien metallispesifikaatio

7. Asennetaan tavalliset lohkot, jotka suuntaavat pohjaa alareunan lohkojen leikkaamista pitkin, yläosaa pitkin keskiakselia. Ulkoseinien lohkot, jotka asennetaan maanpinnan alapuolelle, on tasoitettava seinän sisäpuolelle ja yläpuolelle. Lohkojen väliset pystysuorat ja vaakasuorat saumat on täytettävä laastilla ja ne on kirjoi- tettava molemmin puolin.
8. Maalattavan seinämän lohkojen monoliittiset alueet (maanpinnan alapuolella) tulee tehdä betonista B 7.5 tai KORPo 1NF / 100 / 2.0 / 35 / GOST 530-2007 tiiliä, jonka jälkeen sementtilaastin 50 ulkopinta ja kuuma kipsi bitumi 2 kertaa.
9. Maapohjan yläpuolella sijaitsevat kellari-seinät, jotka eivät ole kosketuksissa maan kanssa, on suljettava Korpos 1NF / 100 / 2.0 / 35 / GOST 530-2007 tiilimuurilla M75-liuoksella.
10. Pohjaseinän seinissä on aukkoja, joiden leveys on enintään 600 mm, pohjaseinämät (sarja 2.110 - 1 vapautus 4 osa 8, 12) tai monoliittinen betoni. B 10, joka on vahvistettu 10 mm: n läpimitaltaan vahvistetulla lujalla I-I, 1 asteen kulmalla 120 mm: n seinämän paksuudella 250 mm: n korkilla (sarja 2.110-1 vapautus 4 osa 9). Aseta hyppykytkimet yli 600 mm leveisiin aukkoihin (sarja 2.110-1 vapautus 4 osa 11).

11. Suunnitteluviestinnän putkistojen asennuksen jälkeen kaikki ulko- ja sisäseinien reiät on suljettava betonilla. B 7.5 varmistamalla viestintätulojen tiukka.

Vedeneristys perusseinät

Seinien suojaaminen kapillaarisen kosteuden estämiseksi saavutetaan järjestämällä vaakasuora vedenpitävyys sokean alueen yläpuolella, pintamateriaalien (tekninen maanalainen) pystytasojen (tekninen maanalainen) pystysuorat pinnat, jotka ovat kosketuksessa maan kanssa ja jotka saattavat sementti- ja hiekkalamppua.
Vaakasuora vedeneristys kahden kerroksen vedenpitävyydelle bitumimastilla litistetylle pinnalle olisi tehtävä koko ulkokehän ja sisäseinien ulkokehän kohdalla sokean alueen yläpuolella (ja keväällä sulavan lumen yläpuolella).
Vaakasuora vedenpitävä rasva-sementtilaasti 1: 2 kerros ja paksuus 20 mm tason alapuolisen kerroksen alapuolella.
Kellarin seinien pystysuora vedeneristys, kuisti, sisääntulot kellariin, jotka ovat kosketuksessa maan kanssa päällysteen suorittamiseksi kuumalla bitumilla kaksi kertaa.

Täytä täytteet sinusien kanssa

Selkävartalon jälkeinen täyttö ei ole koputtavan maaperän kanssa perusteellisella kerrosten kerroksella, kun tehdään kellari-levy, joka tekee muurien kaikkien seinien tasolle pohjan ensimmäisen kerroksen ikkunoista ja täyttää maan sisällä rakennuksen suunnittelumerkki.

Big Encyclopedia of Oil and Gas

Asettelu - estää

Lohkojen asettelun korkeus on seuraava. [2]

Jotta lohkot voitaisiin jakaa yhdestä virrasta kahteen, käytetään levittimiä, joista toinen on esitetty kuviossa 2. Kun tangotanko 1 siirtyy hydraulisesta toimilaitteesta 3, hammastettu sektori 2 kytkeytyy sen kanssa kääntämällä tassua 10, joka vuorotellen liikuttaa päätyä 9 lohkoa asemasta 8 paikalleen 4 ohjaamalla ne oikeaan virtaukseen ja loppu 11 asennosta 8 kohtaan 12 - vasemmalle. Jotta lohkot eivät pääse putoamaan ohjaimista 6 asettelun aikana, käytetään neliöön hitsattujen putkien esteitä 7. [3]

Kuviossa 3 on esitetty esimerkki kehyslohkojen asettelusta putkistoalueella, joiden halkaisija on 300-600 mm. 3.8. Kuviossa 5 on esitetty kiinteän kansirakenteen kuoren vuorauksen solmukoostumuksen rakenne. 3.9. Viimeisen kuoren vuorausrenkaan ja kiinteän kannen väliset aukot on leikattava asianmukaisella sideaineella olevasta asbestista. [5]

Lohkojen asettelujen lisäksi myös seinämien kytkentäkaaviot ovat. [6]

Välivaiheessa lohkojen asettelut riippuvat huoneen korkeudesta, ikkunoiden aukkojen määrityksestä ja muista syistä. [7]

Kuv. 198 kuvaa keskiviivojen AB ja B-A välisten ulompien päätyseinien skannauksen lohkojen asettelun ja merkitsemisen kanssa. Vaakasuorissa osissa on lohkojen lohkojen mitat ja kunkin lohkon pystysuuntaiset poikkileikkaukset. Piirros osoittaa myös teräsverkkojen (C-4) asennon lohkojen kiinnittämiseksi sisäseinään. [9]

Ristikkorakenteiden kahden puoli-lohkon tilalohkoa IV viedään lopulta uunin perustusten alapuolelle paikalleen, joka on lohkojen layout-suunnitelman mukainen ennen niiden asentamista. [11]

Tärkeimmät linjaväylät asennetaan seuraavan tekniikan mukaisesti: 6 - 12 m pitkien asennusyksiköiden asennusasennus standardiosista; asennuslohkojen testaus, poiminta ja merkintä; asennuspalojen pakkaaminen ja toimittaminen paikalle; tarkastus, reittiosuuden lohkojen täydellisyys ja asettelu; täydellisten tukirakenteiden asentaminen ankkurilaitteisiin, jotka on asennettu asennuksen ensimmäiseen vaiheeseen; nostolaitteiden nosto ja kiinnitys; asennuslevyjen sähköisten ja mekaanisten liitosten tekeminen; testaus, testaus ja käyttöönotto. [13]

Kokoonpantujen lohkojen kokoonpanon järjestelyllä olisi oltava järkevä asennusmekanismin liikkumismalli, joka estäisi nosturin tuottamattomia tyhjäkäyntejä. Jälkimmäinen tila on läheisessä suhteessa lohkojen asettelumenetelmään suhteessa uunin perustuksiin. [14]

Yleisimpiä ovat hydraulisista sideaineista valmistetut betonilohkot. Lohkojen asettelu suoritettiin ompeluohjeiden mukaisesti. [15]

Asennustila ja veneen kiinnitys. Tiilien asettelu tiettyjen suunnitelmien mukaan. Rehu ratkaisu. Kaasusilikaattilohkojen asennusosat 10 cm paksu.

Seuraavia työkaluja tarvitaan kaasusilikaattilohkareiden asentamiseen:

1. Ratkaisun valmistelu: sekoitin (erityinen suutin poralla),

käsikäyttöinen sähköpora, muovi ämpäri.

2. Laastin levittämiseen: eri leveydeltään käytettävät lastalla.

3. Kohdista lohkojen sijainti: puu- tai kumivasara (mönkijä), rakennustaso.

4. Kaasusilikaattilohkareiden käsittely: neliön, sahan, koneen, palkkisarjan merkintä, työkalu urien, porojen, pehmeän harjan leikkaamiseksi.

5. Seoskoostumuksissa käytettävät seokset: sementti-hiekkaseos, kuiva liimaseos.

Ennen kaasusilikaattilohkareiden ensimmäistä riviä on tehtävä vesitiiviys. Voit tehdä tämän ensimmäisen lohkon rivin kohdalla sovittamalla kerros katemateriaalia.

Ensimmäisen rivin asettamista tulee käsitellä erityisellä huomiolla, koska tämä sarja on eräänlainen pohja koko seinälle. Sinun on aloitettava asettelu nurkkapalojen kanssa ja kohdista ne varovasti tulevien rakenteiden kulmiin pitkin oppaita.
Sitten lohkot asetetaan tiukasti toisiinsa vaakasuoran rivin jatkossa ja ohjeiden mukaisesti. Ulkoisten seinien kohdalla ohjaimet asetetaan etukäteen - terät on merkitty tulevien seinien reunaan 1-2 metrin askelin, jolle merkkijono vedetään.

Ohjaimet auttavat hallitsemaan lohkojen oikeaa asentoa vaakasuorassa asennossa tai taivutuksessa. Sisäisen väliseinän rakentamisen on aloitettava yhdestä sivuseinistä. Samalla suorita alustava merkintä lattialle ja seinille tasomittaisella ja mittatasolla, eikä vedeneristys ole tehty.
Nurkakappaleen asentamisen jälkeen erityinen liima levitetään ensimmäisen ja toisen lohkon sivupinnoille.
Jokainen asetettu lohko tasoitetaan vasaralla ja samanaikaisesti on tarpeen tarkistaa muninta. Kaikki epätasaisuudet vaakasuoralla pinnalla olisi poistettava välittömästi tasosta ja kellua, jäljellä olevat roskat (pöly, pienet lohkojen palaset) - pyyhkäistä pehmeästi pehmeä

Tiilipylväät ovat rakennuksen ulko- tai sisäkehyksen elementtejä, ja ne toimivat yllä mainittujen elementtien tukena. Koska näillä elementeillä on suurempi kuorma kuin muilla rakenteilla, niihin kohdistuu lisääntyneitä vaatimuksia.

Esimerkiksi pilarit on kielletty monirivisysteemissä, koska tämä ei takaa pilarien lujuutta ja vaadittua voimaa. Samasta syystä ei ole mahdollista asettaa lattiaa "jätteeksi".

Tiilipylväät ovat neliöitä tai suorakulmioita. Yleensä pylväät on järjestetty kolmijohdelignaalijärjestelmään, koska moniligaatiojärjestelmä ei anna vaadittua voimaa, ja yksi rivi on työvoimavaltainen. Pylväät tulisi sijoittaa vain valituista täysikokoisista tiilistä ja korkean lujuuden omaavista ratkaisuista.

Sen on sallit- tava sopia yhteen ulkoseinien pystysuuntaisten saumojen kanssa kolmessa korkeusra- kenteessa. Bonder-rivi sijoitetaan kolmen lusikan läpi.

Jokainen asetettu tiili on tarkastettava pystysuorassa ja vaakasuorassa käyttäen putkilinjaa ja tasoa. Vaijerin verkon tulee kattaa kaikki tiilet, mutta se ei saa ulottua muurauksen ulkopuolelle.

Sementti-hiekkalaatikko on välttämätön osa lattiaa, jonka avulla tasainen pinta luodaan lopullisen lattiapinnoitteen asettamiseksi. Sementtilattiapinnoitteella voit piilottaa sähkö- ja vesijohtojen johdotukset ja peittää alla olevat herkät ääni- ja lämmöneristyskerrokset. Koska tasoitus on suunniteltu tasaisesti kuormitukseen, sillä on oltava suuri lujuus ja täydellinen litteä pinta. Sementti-hiekkalaattilattia voi kestää paineita 500 N / km: n kuormituksesta, keskimääräisestä liikenteestä ja jalankulkijoiden liikkumisvoimasta.

Lattian sementti-hiekkalaattilevy valmistetaan laastista, jossa sideaineena käytetään portlandsementtiä, ja täyteaineena käytetään soraa tai hiekkaa. Jotta sementti asetettaisiin, liuokseen lisätään vettä. Riippuen veden määrästä ja tarkemmin sen suhteesta sementtimäärään riippuu valmistetun liuoksen lujuus ja siten myös sementtilattia. Saadakseen kestävimmän sementtihiekkakiven, jossa minimaalinen huokospitoisuus on vähäinen kutistuminen ja sen seurauksena korkea murtumiskestävyys, sementti-hiekkalaastin vesipitoisuus olisi riittävä ainoastaan ​​sementin hydratoimiseksi.

Lattian paksuus määritetään kullekin yksittäiselle kotelolle ja riippuu erityisistä olosuhteista.

Sementtilattiapinnoitetta käytetään tapauksissa, joissa on tarpeen kompensoida betonilattian epätasaisuuksia yli 30 mm.

Sementti-hiekkaveden asennus aloitetaan jalustan valmistuksella (sementti-hiekkalevyjen sementointi lattialevyjen ja seinien välissä, lian ja pölyn puhdistaminen).

Seuraavassa valmistusvaiheessa sementti-hiekkalaatan sementille on esillä majakkoja, joiden avulla tasoitus voidaan tasoittaa sen asettamisen aikana. Valojohdinkiskoiden ensimmäinen rivi (se voi olla puiset ristit, joiden poikkileikkaus on 75 x 37 mm, metalliputket, kattoprofiilit 60 x 27 mm kipsilevyille) sijoitetaan 20-30 cm etäisyydelle seinästä.

Jokainen majakka sijoitetaan pieneen sementtilaastarin (sementti M 400 ja hiekka suhteessa 1: 3) pieneen asennusbrändiin, järkyttäen halutulle tasolle. Majakka-asentojen tarkkuutta hallitsee taso. Lisävalvonta suoritetaan huoneen yli kiedottuihin johtoihin.

Sementti-hiekkastreille käytetään luokan 150 liuoksia, joiden liikkuvuus on 5-6 cm. Sementti-hiekkalaastin koostumus 150 - 1: 3: 0,55 (sementti M400: hiekka: vesi). Liuoksen pitäisi olla murskata, ilman kokkareita, hieman levitä tasaiselle alustalle, on paksun taikinan johdonmukaisuus.

Asettelu laskeutuu sisäänkäynnin vastapäätä olevista seinistä. Kaistaleille asetettu ratkaisu tasoitetaan pinoamattomilla majakoilla olevan säännön tai kaavinterän sääntöjen avulla.

Rakentaminen taloja Rostov-on-Don

Novation-yritys tarjoaa sinulle palveluita avaimet käteen -tilassa, joten sinun ei tarvitse viettää suurta aikaa ja hermoja talon rakentamiseen. Sinun tarvitsee vain ilmaista ajatuksiasi, ideoita ja kaikki muu on meidän työtämme. Kehitämme projektin kotona ottaen huomioon kaikki toiveesi, panemalla pätevästi täytäntöön rakentavia ratkaisuja, tekemällä arviota ilmaiseksi, koordinoimalla sen kanssasi ja luomalla avaimet käteen uusi koti. Tällä hetkellä voit olla varattu joitakin elintärkeitä ja miellyttävämpiä asioita, kuten perheen tai työn, kun taas ammattilaiset ovat kiihkeitä kaatamalla säätiötä, rakentamalla ja viimeistelemällä.

Auttakaamme kaikessa
Rostovin talojen rakentaminen liittyy useisiin vaikeuksiin, kuten erilaisten lupien ja hyväksyntöjen hankkimiseen, vaikeilla alueilla, joilla on korkea pohjavesi ja suuret rinteet, hankkeiden valitsemiseen liittyvät ongelmat kaikissa pääkriteereissä (hinta, asettelu, ulkonäkö, laatu ja käytännöllisyys). Yrityksemme on valmis ottamaan kaikki rakennusalan kysymykset kokonaan mukaan lukien "menossa tapauksiin", koska avaimet käteen -mökkien rakentaminen on asiakkaan vähimmäistoiminta koko prosessissa.

Laadunvarmistus
Novation-yritys on työskennellyt rakennusmarkkinoilla yli vuoden ajan ja on saanut tietyn maineen. Se ei olisi mahdollista, jos Rostov-on-Don-talojen rakentamista ei toteutettu laadullisesti. Olemme tehneet monia sopimuksia mökkien rakentamisesta, ja kaikille asiakkaillemme on tarjottu korkealaatuista työtä. Voimme taata, että rakennamme taloja yksinomaan laadukkaista materiaaleista ja vain pätevien työntekijöiden kädestä ja myös takaamme talon rakentamisen vähintään viisi vuotta. Ei ole väliä, onko sinun tarvetta kehittää talon projekti, rakentaa se tai toteuttaa sisustus, asiantuntijat tekevät sen korkeimmalla tasolla.

Jos haluat uuden kodin kestämään vuosikymmeniä, mukava ja mukava, käytä sitten palveluitamme. Avaimet käteen yksityisten talojen rakentaminen on erikoistumistamme, josta olemme saavuttaneet huomattavaa menestystä. Kuitenkin, miksi puhua siitä, ehdotan, että tutustuimme projekteihimme, palveluihimme ja hintoihinmme, analysoimme kaiken ja soita meille puhelimitse 8 (863) 309-08-03 ja yksityiskohtainen arvio on valmis niin pian kuin mahdollista!

Big Encyclopedia of Oil and Gas

Asettelu - estää

Lohkojen asettelun korkeus on seuraava. [2]

Jotta lohkot voitaisiin jakaa yhdestä virrasta kahteen, käytetään levittimiä, joista toinen on esitetty kuviossa 2. Kun tangotanko 1 siirtyy hydraulisesta toimilaitteesta 3, hammastettu sektori 2 kytkeytyy sen kanssa kääntämällä tassua 10, joka vuorotellen liikuttaa päätyä 9 lohkoa asemasta 8 paikalleen 4 ohjaamalla ne oikeaan virtaukseen ja loppu 11 asennosta 8 kohtaan 12 - vasemmalle. Jotta lohkot eivät pääse putoamaan ohjaimista 6 asettelun aikana, käytetään neliöön hitsattujen putkien esteitä 7. [3]

Kuviossa 3 on esitetty esimerkki kehyslohkojen asettelusta putkistoalueella, joiden halkaisija on 300-600 mm. 3.8. Kuviossa 5 on esitetty kiinteän kansirakenteen kuoren vuorauksen solmukoostumuksen rakenne. 3.9. Viimeisen kuoren vuorausrenkaan ja kiinteän kannen väliset aukot on leikattava asianmukaisella sideaineella olevasta asbestista. [5]

Lohkojen asettelujen lisäksi myös seinämien kytkentäkaaviot ovat. [6]

Välivaiheessa lohkojen asettelut riippuvat huoneen korkeudesta, ikkunoiden aukkojen määrityksestä ja muista syistä. [7]

Kuv. 198 kuvaa keskiviivojen AB ja B-A välisten ulompien päätyseinien skannauksen lohkojen asettelun ja merkitsemisen kanssa. Vaakasuorissa osissa on lohkojen lohkojen mitat ja kunkin lohkon pystysuuntaiset poikkileikkaukset. Piirros osoittaa myös teräsverkkojen (C-4) asennon lohkojen kiinnittämiseksi sisäseinään. [9]

Ristikkorakenteiden kahden puoli-lohkon tilalohkoa IV viedään lopulta uunin perustusten alapuolelle paikalleen, joka on lohkojen layout-suunnitelman mukainen ennen niiden asentamista. [11]

Tärkeimmät linjaväylät asennetaan seuraavan tekniikan mukaisesti: 6 - 12 m pitkien asennusyksiköiden asennusasennus standardiosista; asennuslohkojen testaus, poiminta ja merkintä; asennuspalojen pakkaaminen ja toimittaminen paikalle; tarkastus, reittiosuuden lohkojen täydellisyys ja asettelu; täydellisten tukirakenteiden asentaminen ankkurilaitteisiin, jotka on asennettu asennuksen ensimmäiseen vaiheeseen; nostolaitteiden nosto ja kiinnitys; asennuslevyjen sähköisten ja mekaanisten liitosten tekeminen; testaus, testaus ja käyttöönotto. [13]

Kokoonpantujen lohkojen kokoonpanon järjestelyllä olisi oltava järkevä asennusmekanismin liikkumismalli, joka estäisi nosturin tuottamattomia tyhjäkäyntejä. Jälkimmäinen tila on läheisessä suhteessa lohkojen asettelumenetelmään suhteessa uunin perustuksiin. [14]

Yleisimpiä ovat hydraulisista sideaineista valmistetut betonilohkot. Lohkojen asettelu suoritettiin ompeluohjeiden mukaisesti. [15]

Lohkojen asettelu seinälle

Kolmiulotteisten rakennemallien kehittäminen coloristic passiin.

Yleisimmät perusta:

valmiit lohkot FBS;

FBS-lohkoilla on useita etuja muihin perustyyppeihin verrattuna.

Betonituotteet on valmistettu Betonituotteiden tehtaalla GOST 13579-78: n mukaan ja ne täyttävät minkä tahansa säätiön valmistukseen liittyvät vaatimukset. On helpompi valvoa sen laatua kuin monoliittisen säätiön laatu, jonka satunnaisesti rekrytoivat rakentajaryhmät.

Pohjusbetonilohkot ovat betonista graniittikiveillä eikä kalkkikiveä, mikä on tärkeätä Moskovan alueen enemmistön happamille maille.

Säätölevyt on valmistettu raskaasta betonista ja vahvistettu vahvikkeella, joten ne pystyvät kestämään raskaita kuormituksia mutta eivät muokkaamaan ja luomaan mitään edellytyksiä lohkojen korvaamiseksi tulevaisuudessa.

On suositeltavaa käyttää lohkojen FBS suorakulmaisen pohjan rakentamisessa.

Esimerkkisuunnitelma FBS-lohkot matalalle perustalle, jonka mitat ovat 12,0 x 12,0 m.

FBS-lohkojen korkeus on 600 mm, leveys 400 mm.

Lattialevyjen alapäällysteinen teräsbetonityyny (GOST 13580-85 "Vahvistettu betonilevyjen perustekniikat Tekniset olosuhteet") 100 mm leveä, 300 mm korkea.

Selkeyden vuoksi PBS-lohkot ja alustatyyny esitetään eri tekstuureilla.

Näytetään oikeat kokoonpanot (tekniset) aukot FBS-lohkojen ja peruspohjien välillä.

Layout-suunnitelma FBS-perustablokit

Layout-suunnitelma FBS-perustablokit

Layout-suunnitelma FBS-perustablokit

Layout-suunnitelma FBS-perustablokit

Layout-suunnitelma FBS estää matalimman perustan

Layout-suunnitelma FBS estää matalimman perustan

Layout-suunnitelma FBS estää matalimman perustan

Layout-suunnitelma FBS estää matalimman perustan

Layout-suunnitelma FBS estää matalimman perustan

Layout-suunnitelma FBS estää matalimman perustan

Layout-suunnitelma FBS estää matalimman perustan

Layout-suunnitelma FBS estää matalimman perustan

Pohjaratkaisusillattujen tyynyjen asettelu

Pohjaratkaisusillattujen tyynyjen asettelu

Epäyhtenäinen yhteensopivuus pohjaan vahvistettujen betonipintojen kanssa

Epäyhtenäinen yhteensopivuus pohjaan vahvistettujen betonipintojen kanssa

Rakenteellisesti ne ovat teräsbetonilaatta, jossa on trapezoidinen osa.
Saatavana eri kokoisina: leveys 600 - 3200 mm, pituus 800 - 2400 mm, korkeus 300 - 500 mm.

Betonituotteiden tehtaille tämä tuote on merkitty FL: ksi, joka on vahvistettu laadukkaalla lujitemuovirungolla, käytetään vain raskasbetoniluokkia vähintään B-12.5 ja käytetään kokoonpanosilmukoita.

Levyjä, joiden leveys on 600-1600 mm, vahvistetaan yhdellä hitsatulla verkolla (luokka C) ja levyillä, joiden leveys on 2000-3200 mm - yhdellä vahvistuslokerolla (luokka AB), joka on koottu kahdesta hitsatuista silmistä (alempi luokka H ja ylempi B).


PBS: n edut monoliittisessa perustassa

Peruslohkojen valmistus sisältää värähtelevää, höyryävää, kovettuvaa, standardoitua betonia, laitoksen laadunvalvontajärjestelmän ohjausta geometrian poikkeamien ja muiden parametrien osalta.

Kun FBS-lohkot on asetettu, voit aloittaa välittömästi asennuksen. Monoliittinen säätiö saa voimaa noin kuukauden ajan säästä riippuen. Tulos - jos säätö on säännöllinen suorakulmainen muoto, niin PBS on ratkaisusi rakentamiseen.

PBS-kellarin haitat monoliittisen perustan edessä

Käytännössä rakennusta on harjoiteltu sen suunnittelusta lähtien eikä perustuksesta. Siksi säätiö on räätälöity suunnitteluun, joka rakennustekniikan osalta on lähes aina väärä. GOST: n mukaisilla FBS-lohkoilla on vain kolme kokoa pituudeltaan 900, 1200 ja 2400 metriä. Usein on mahdotonta koota säätiö FBS-lohkoilta ilman välilyöntejä tai ylittää niitä ulkoisten seinämien enimmäismittoihin.

FBS-lohkojen ja niiden ulkonemien välisten aukkojen pienentämiseksi ne on pinattava GOST-testissä määritettyjen parametrien mukaisesti, mutta todellisten parametrien mukaan, ottaen huomioon suurimmat sallitut poikkeamat mittoina.

Monissa tapauksissa on suositeltavaa valita FBS-lohkot tehdaslaitoksessa itsenäisesti, tietäen niiden asettelujen erityispiirteet tietyssä säätiössä mittaamalla kunkin FBS-lohkon mitat ennen sen ostamista.

Mitä suurempi säätiön mitat, sitä tasaisempi on mahdollista hajottaa FBS-lohkot.

FBS-aukkojen väliset raot läheltä betonia.

Sen vahvuus on pienempi kuin monoliittiset teräsbetonipohjat.

Koska saumojen läsnäolo rakenteessa on vaikeampaa ja kalliimpaa tarjota korkealaatuista vedenpitävyys perustukselle kuin monoliittinen rakenne.

GOST 13579-78 "Betonilohkot kellari seinille".


Perustajien päätyypit:

Paalut (esivalmistetut tai monoliittiset): tylsistyneillä paaluilla, paaluilla, kuoreilla, paineistetuilla paaluilla, painotuilla paaluilla, betonipinoilla;

nauha (esivalmistettu tai monoliittinen): matala syvyys maaperän jäädyttämisen yläpuolella; syvä - syvyys on alle maaperän jäädyttämisen taso;

levy (esivalmistettu tai monoliitti);

pylväs: kovan alustan muodon alla suunnitellun pienen rakenteen alla (savupiippu, masuuni jne.) (monoliitti - betonista, butobetoni), tiili tai muuraus.

Vahvistettu betoniseos sarakkeisiin

Vahvistettu betoniseos sarakkeisiin

Vahvistettu betoniseos sarakkeisiin

Vahvistettu betoniseos sarakkeisiin

Vahvistettu betoniseos sarakkeisiin

Vahvistettu betoniseos sarakkeisiin

Vahvistettu betoniseos sarakkeisiin

Vahvistettu betoniseos sarakkeisiin

Vahvistettu betoniseos sarakkeisiin

Vahvistettu betoniseos sarakkeisiin

Vahvistettu betoniseos sarakkeisiin

Vahvistettu betoniseos sarakkeisiin

Vahvistettu betoniseos sarakkeisiin

Vahvistettu betoniseos sarakkeisiin

Vahvistettu betoniseos sarakkeisiin

Vahvistettu betoniseos sarakkeisiin

Vahvistettu betoniseos sarakkeisiin

Vahvistettu betoniseos sarakkeisiin

Vahvistettu betoniseos sarakkeisiin

Section of reinforced concrete base for sarakkeet

Section of reinforced concrete base for sarakkeet

Rakennustyömaa-alueen pohjavesien mahdollisten muutosten arvioiminen olisi suoritettava rakennusten rakennusten ja rakenteiden osalta I ja II luokkiin 25 ja 15 vuoden ajan, ottaen huomioon tämän tason mahdolliset luonnolliset kausittaiset ja pitkän aikavälin vaihtelut (2.19 kohta) sekä mahdollisten tulvien aste (2.20 kohta). Luokan III rakennuksiin ja rakenteisiin tätä arviota ei saa suorittaa.

Ostankino-tv-tornin suunnittelu:

Ostankinon tornin rakentamisessa käytettiin toista innovatiivista löytöä - suhteellisen matalaa perustetta. Tyypillisesti tällaisten korkeiden rakenteiden rakentamisessa käytettiin vastapainona syvän pohjan perusta, kun taas Ostankinon tornissa sen syvyys oli 3,5 - 4,6 metriä pienempi kuin tavallisen tehdasputken syvyys. Rakennuksen olisi pitänyt olla pääasiassa maanpinnan alapuolella, mikä on vakautta, joka johtuu perusmassan moninkertaisesta liiallisesta ylityksestä mastojen massan yli.

Torven massa säätiön kanssa - 51 400 tonnia.

Torin kartiomaisella pohjalla on 10 kanttia, tappien keskimääräinen etäisyys on 65 m.

Torin yläosan suurin teoreettinen poikkeama on 12 m.

Säätiön tukialueen pinta-ala on 2 037 neliömetriä, ja torniin sijoitettujen tilojen kokonaiskäyttöalue on 15 000 neliömetriä.

Kartiomaisen pohjan keskelle itsenäiselle pohjalle (pyöreä teräsbetonilaatta, jonka läpimitta oli 12 metriä ja paksuus 1 metri) pystytettiin raudoitettu betonipyörä, jonka korkeus oli 63 metriä ja halkaisija 7,5 metriä. Tässä lasi kulkee nopeita hissejä, virtakaapeleita, tietoliikennekaapeleita, kaivoksen, jossa on vesi- ja viemäriverkkoja ja hätätilanteen teräsportaat.

Viidentoista liitäntälaitteen palkkien palkit ovat lasissa ja portaat kulkevat lasin ja kartiomaisen pohjan väliin.

Erillisten perustusten rakentaminen kahdelle itsenäiselle rakenteelle - torni ja lasi - sallii sinun siirtää maahan eri paineen epätasaisella vedellä.

Valaistu betoniteräs

GOST 948-84 "Betoniraudat rakennusten kanssa tiiliseinillä"

Jousipalkit ovat seinän osia, jotka limittävät oven tai ikkunan aukon.

Puserot on jaettu seuraaviin tyyppeihin:
PB-palkki, leveys enintään 250 mm: iin (kuva 1);
PP - laatta, leveys yli 250 mm (kuva 2);
PG - palkki, jossa on reikä lattialevyjen tukemiseen tai liittämiseen (kuva 3);
PF - etupuolella, edessään rakennuksen julkisivun kohdalla, joka on tarkoitettu estämään aukot nelikulmioineen ulkonevalla muurausmuodostuksella aukon ollessa 250 mm tai enemmän (kuvio 4).

GOSTin vaatimusten mukaan hyppääjät ovat laadukkaita materiaaleja, ja ne ovat suurta kysyntää asiakkaidemme keskuudessa.
Ikkunoiden teräsbetonikatot kestävät 200 kg / m - 800 kg / m ja oviaukot 3700 kg / m.

Teräsbetonikannen mittojen on oltava vähintään 0,3 metriä pitempiä kuin aukon leveys.
Standard GOST koskee raskasbetonirakenteita, joita käytetään estämään rakennusten tiiliseinien aukkoja eri tarkoituksiin.

Kaikki omalla kädelläsi.

Miten rakentaa ja varustaa talosi

Rakennamme talon seinät. Ensimmäinen rivi ilmastettujen betonilohkojen kanssa. Kulmat. Muuraus. Osa 1. Yritämme.

Lähettäjä: YanaShi 03/03/2017

Vedenkorkeus. Mittauksia.

Edellisessä artikkelissa kerroimme, kuinka löytää talon perustan korkein kulma. Hänen mielestään alkaa hiiltyneen betonilohkon seinien ensimmäinen rivi alkaa. Tämä johtuu siitä, että muuttamalla hiekosementtiseoksen paksuutta tulevaisuudessa pystymme helposti kohdistamaan lohkojen ensimmäisen rivin, josta tulee koko muurausperusta.

Muuten tarkistimme mittaustemme vedenpinnan tasolla. Voit tehdä tämän kaada vettä siihen, aseta se kulmaosastoihin ja tarkista sitten arvot. Tulemme varmasti kiinnittämään jonkin tulevan artikkelin tähän mittauslaitteeseen ja sen käyttöön. Nyt vain yhteenveto siitä, että vedenpinnan ja lasertason mittaukset ovat täysin samanlaisia.

Nyt kerromme vähitellen asennusprosessista ja hiilihapotettujen betonilevyjen asettamisesta, tai tarkalleen siitä, miten me teimme ja millaisia ​​vivahteita me kohtasimme.

Kuinka laittaa ensimmäinen rivi ilmastettujen betonilohkojen päälle.

 • Nurkakappaleiden asennus säätöön. Ensimmäinen asia, johon asetimme 4 nurkkalohkoa. On huomattava, että aluksi teimme kaikki silmän manipulaatiot ja teimme sitten mittauksia. Meillä on lohkoja, joissa perusta on poistettu. Niinpä lohkojen asennuksen yhteydessä tarkkailimme reunoille useita kertoja lohkon eri osissa. Halutessamme rauhoittaa omatuntoa vedenpinnan avulla tarkistamme laseritason indikaattorit. Sitten meidän oli tarkastettava etäisyydet lohkojen välillä, heidän pitäisi vastata talon hanketta. Ja olisi hyvä tarkistaa diagonaalit, ne, kuten talon merkitsemisen, pitäisi olla samat. Valitettavasti meillä ei ollut mahdollisuutta tarkistaa lävistäjiä, sillä säätiö koostui lohkareista, mutta tulevien seinien ulottuvuudet olivat kaikki lähellä toisiaan.
 • Opas asettamalla lohkoja. Venytämme laituria. Nyt meidän on venytettävä opas, joka myöhemmin on opas asennettaessa ensimmäistä rivi hiutaloitua betonia lohkojen talon perustan. Tätä varten käytimme kirkkaan keltaisen värin tavallisin köysi (rakennusjohdin). On parempi valita kirkkaampi väri niin, että se voidaan selvästi nähdä. Yritimme valita 2 vaihtoehtoa. Ensimmäinen oli venyttää köysi jäänteiden vaste vahvistettu maahan. Toinen on kiinnittää metallikulmat lohkoihin ja sitten samanlainen pitsi. Kummassakin tapauksessa köyden on kulkenut lohkojen kulmat. Sen avulla ei ainoastaan ​​paljasta muurausopastetta vaan myös tarkista, ovatko kulmakappaleet oikein sijoitettu. Jos merkkijono kulkee selvästi lohkojen reunalla, teit kaiken oikein ja voit aloittaa täydellisen muurauksen. Muuten pidimme toisen vaihtoehdon kiinnittymisen sijainnista.

Aseta kulmakappaleet pohjaan.

Ensimmäinen lohkon rivi. Muuraus.

Tämä vaiheittainen ohje hiilihapotettujen betonilohkojen muuraukseen on teoreettisesti oikea, mutta meillä on joitain vivahteita, joiden vuoksi muurausmme laskeutui alas. Tietoja näistä virheistä ja temput, nyt kertoa.

Yritä # 1 asettamalla ensimmäinen rivi ilmastettujen betonilohkojen päälle.

Kaikki tehtiin ohjeiden mukaan. Kulmapalojen asettamisvaiheessa havaitsimme, että rakennustaso muuttaa sen indikaattoria jonkin verran muutettaessa asemaa. 11 metrin etäisyydellä tämä virhe laskelmissa voi antaa varsin epämiellyttävän tuloksen.

Johtopäätös: Hiilihapotetun betonin tai muiden lohkojen asentamiseen on käytettävä mahdollisimman tarkkaa rakennustasoa. Tässä tapauksessa maininta "miser maksaa kahdesti" liittyy suoraan tilanteeseen...

Yritä # 2 asettamalla ensimmäinen rivi ilmastettujen betonilohkojen päälle.

Olemme saaneet uuden, tarkemman rakentamisen tason. Asennettiin kulmakappaleet ja asetti sitten koko ensimmäisen rivin koko kehän ympärille. Kaikilla mittauksilla oli erinomaisia ​​tuloksia. Mutta meillä on edessään toinen ongelma, joka löytyy artikkelin toisesta osasta TÄSTÄ.

Tällä välin tarjoamme YouTuben kanavallesi videota yksityiskohtaisella vaiheittaisella tarinalla, jossa asennetaan kulmakappaleet pohjaan ja asennetaan ensimmäinen ruutu ilmastettujen betonilohkojen asennukseen. Hyvää katselua ja odottaa palautetta ja kommentteja.