Kierrä säädettäviä jalkoja

Yksi tärkeimmistä eduista, jotka erottavat kodin ruuveille säädettävät ristinivelet, on se, että tällaisen "liittimen" ansiosta voit helposti korjata säätiön ja säätiön kokonaisuutena. Onko mahdollista luopua tällaisesta yleisluonteisesta toiminnallisuudesta, jonka pohjalta voit vain säätää, mutta myös tarvittaessa poistaa nopeasti kaikki mahdolliset toimintahäiriöt tai korvata täydellinen ruuvipurkki uudella ja luotettavammalla tuella?

Säädettävien ruuvitukien edut

Jos tarvitset lisätietoja säädettävien tukien tärkeimmistä eduista, jotka on tehty ruuviulokkeilla, on suositeltavaa tarkastella sivuston online-materiaaleja. Niitä edustaa: piirustukset, tekniset tiedot, valokuvat, videot, arvostelut, ajankohtaiset artikkelit ruuveista, paalunruuvin perustukset.

Tämä ei ole täydellinen luettelo puurakenteisiin tarkoitetuista ruuveista, mutta näiden materiaalien perusteella voit ymmärtää tämän universaalin perustan tärkeimmät edut, joita voidaan säätää korkeudella 1 mm: n tarkkuudella.

Ruuvatukit ja säädettävät paalut ovat suositeltavia pääomaa varten.

Tarkastellessasi suositeltujen tukien tarkoitusta ja sopivimpien rakenteiden erityispiirteitä, voit navigoida paitsi alkuperäisissä nimissä ja tehdasmerkinnöissä, mutta myös valita perusruuvin ruuvatuet, jotka ovat aiemmin laskeneet tarvittavan määrän niitä. Loppujen lopuksi kaikki talon kannattimet eivät käytä ruuvipilareina, joten perehtyminen piirustuksiin ja nimeihin edellyttää, että esivalmistat paalinputken optimaalisen halkaisijan sekä optimaalisen pituuden ja sovitat yhteen kiinteän tai hitsatun ruuvin ominaisuudet, jotka koostuvat parista kiinteistä teriä.

Varastossa tarvittava määrä ruuvitukia, voit käyttää aidan tai muuntyyppisten aidan pinnoille, jotka sopivat parhaiten muotoiluun. Se tukee tavallisesti enintään 2,5 m pitkä. Pienet halkaisijat ja pituudet - ne ovat halpoja, mutta ne antavat heille nopeasti rakentaa aidan ja portin, mutta tarvittaessa terassin sekä verannan ja peitteen.

Voronezhin tuoteluettelossa olevien ruuvien tuentien joukossa hinnointimme verkkosivujemme avulla voit vertailla nopeasti parhaiten sopivia rakenteita porausruuvin perustamiseksi. Tässä tapauksessa määrittää koko rakenteen tärkeimmät edut. Tämä pätee sinkittyihin paaluihin ja yleisrakenteisiin, jotka on esitetty lisävarusteena säädettävien tukien muodossa ruuveilla, jotka ovat niin kysyttyjä, kun ne on asennettu ongelmallisille maaperäille ja tulva-alueille.

Sinun ei pidä luottaa asiaan ja asentamalla talon päällysteen ruuveilla, jotka ovat tiukasti koko rakennuksen koko kehä, voit taata vakaan ja luotettavan perustan sekä luoda kaikki edellytykset koko säätiön ongelma-alueiden korjaamiseksi.

Säädettävät ruuvipallot

Päätoimipaikka
Voronezh, st. Bakhmetyva, d.2B, of. 216

Viestintäpuhelimet:
+7 (473) 232 - 29-73

Belgorod, s. Maisky, s. Esenina, 11

Toimisto Belgorodissa
Belgorod, s. Maisky, s. Esenina, 11

Viestintäpuhelimet:
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Lipetsk, st. Krylova d. 63A

Lipetskin toimisto
Lipetsk, st. Krylova d. 63A

Viestintäpuhelimet:
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Pietari, st. Trefolev, d.2, pom. 20H

Toimisto Pietarissa
Edustava yritys: BaltTreydInvest LLC
Pietari, st. Trefolev, d.2, pom. 20H

Viestintäpuhelimet:
+7 (812) 303-90-67
+7 (921) 878-21-61
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Tambov, st. Lokakuu, 11. 206/2

Toimisto Tambovissa
Tambov, st. Lokakuu, 11. 206/2

Viestintäpuhelimet:
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Moskova, st. Marshal Proshlyakova, s. 23

Moskovan toimisto
Moskova, st. Marshal Proshlyakova, s. 23

Viestintäpuhelimet:
+7 (499) 385-36-77
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Tuotteet ja palvelut

Hyödyllisiä tietoja

SELECT a PILOT TYYPPI

Ruuvipallot ovat paaluja, upotettu maahan ruuvaamalla. Viime aikoina ruuveja on käytetty laajalti sekä matalan rakentamisen että erilaisten teollisuuslaitosten rakentamisessa.
Ruuvipillojen käyttöalue on melko laaja:
- kylvyssä oleva paalu ja ruuvipohja, kaato, kehysrakennus, talli baarista;
- varastot, huviveneet, telakat, kaiteet, sillat, laiturit, kiinnitykset;
- ruuva-paalut ovat mukana myös pölkkiröntgenpohjan pystyttämisessä ja tällaisessa säätiössä on jo mahdollista rakentaa tiilitalo, kaasusilikaattitalot, monoliittiset talot jne.
- kasaan perustuvat teollisuuslaitokset (modulaariset rakennukset, varastot, hangarit);
- aidat, aidat;
- perusta leikkikentille ja urheilutiloille;
- Monikiertymiä (ruuveja) käytetään myös aktiivisesti tienkylttien, merkkien, liikennevalojen, lamppujen asennuksen yhteydessä.

Yrityksessämme voit ostaa eri kokoisia ruuvipalloja sekä eri- koisia ja monikierroksisia paaluja.
Materiaali- ja tekninen perussamme mahdollistaa ruuvipallojen asentamisen raskaisiin koneisiin (kaivinkoneisiin, vetopyörävetureihin) sekä pienimuotoisiin koneistustyökaluihin että pyörittäjiin.
Voit tilata ruuvipillojen asentamisen soittamalla meihin maksuttomaan linjaan 8-800-234-33-52.
Voronezhin pääkonttorissa ul. Bakhmetyeva, 2B, toimisto 216 voit tutustua sekä terän että monivuotisen ruuvipallonäytteistä (ruuvit).

Tämä sivusto on informatiivinen ja luonteeltaan viittaava eikä missään tapauksessa ole julkinen tarjous. Ota yhteyttä yrityksen johtajiin hinnoittelusta ja varastotilanteesta.

Talon rakentaminen

Säätiö on pääosa rakennuksesta, jolla on kaikki kuormitus. Laajojen perustusten joukossa kasa on erittäin suosittu. Laadukkaasti asennetut paalut takaavat säätiön pitkä ja keskeytymättömän toiminnan. Ruuvien paalujen asentamista ja ruuvien paalujen ruuvattamista pidetään edelleen.

Sisällysluettelo:

Ruuvipallot: ominaisuudet ja edut

Ruuvipilareiden luonne eroaa tavanomaisista paaluista siinä, että niissä on runko ja tietty määrä teriä, joiden avulla ne menevät syvälle maahan.

Ruuvipillojen soveltamisala ei rajoitu vain matalien rakennusten perustuksiin vaan niitä käytetään myös tällaisiin tarkoituksiin:

 • pohjan asennus maston alla;
 • kehysrakenteiden, kuten varastojen;
 • kevyiden rakenteiden asentaminen julisteiden tai aidojen muodossa;
 • pohjana hydraulirakenteille;
 • paikkoja, jotka edellyttävät tärinän poissulkemista säätiön rakentamisen aikana;
 • tilapäisten rakennusten tai paviljongien perusteet;
 • monoliittisen kellarin lisävahvistus;
 • teollisten kasvihuoneiden tuotanto;
 • pääkaupunkiseudun perustamisesta.

Etusijalla ruuvipallojen käyttämisestä säätiön rakentamisprosessissa on ennen kaikkea:

 • merkittävät säästöt materiaalikustannuksissa verrattuna monoliittisiin säätiötyyppeihin;
 • kaikki työ voidaan tehdä yhdellä, enintään kahdella päivällä;
 • erinomainen valinta tietyille vaikeuksille alttiille maaperälle;
 • hyvä lujuus ja korkea stressitekijä;
 • koko alueen maisema ei ole käytännössä muuttunut;
 • Säätiön valmistus toteutetaan milloin tahansa vuodesta riippumatta alueen säästä tai ilmastosta;
 • tämän säätiön vähimmäisikä on 45 vuotta;
 • käyttö laitureiden tai kiinnityslaitteiden rakentamisessa;
 • helppo kantavuusjakelu.

Lisäksi ruuvipohjaperustan asentaminen joissakin tapauksissa merkitsee täydellistä kieltäytymistä maata käsittelevän työn suorittamisesta. Tällaisen säätiön rakentamiseksi ei tarvita erikoislaitteita tai -laitteita.

Tämä säätiö on erinomainen vaihtoehto talojen rakentamiseen, jotka sijaitsevat kaltevilla pinnoilla tai lähellä joet ja jopa meret.

Tämä perusta on erityisen tärkeä kaupunkialueilla. Joten rikas tietoliikennejärjestelmä läsnäololla voit rakentaa rakennuksen tuhoamatta luonnollista maisemaa ja muita naapureita.

Myös ruuvipilareihin perustuva pohja mahdollistaa talon rakentamisen jatkamisen heti asennuksen jälkeen. Tämä perusta, toisin kuin nauha, ei tarvitse lisää aikaa asettumiseen. Lisäksi ruuvipilareiden avulla rakennetaan talon vieressä ylimääräisiä ankkureita ja huoneita, ts. Rakennetta voidaan muuttaa koko työvaiheen ajan.

Myös ruuvipallojen pohjan rakentaminen mahdollistaa talon ympäristöystävällisen tukikohdan. Paalussuunnittelu mahdollistaa tietyn ilmanvaihdon, ja sen korjaamiseen tarvitaan vähemmän rahaa kuin monoliittisen perustuksen jälleenrakentamiseen.

Ruuvien paalujen haitat ovat:

 • kyllästämättömän karkean tai karkean lajin käyttäminen maaperään;
 • maaperän leviämismahdollisuus ja rakenteen muodonmuutos, kun se on asennettu aiemmin tutkimattomille maille;
 • herkkyys huonolaatuisille korroosionpaloille ja niiden asteittainen tuhoaminen;
 • mahdollisuus rakentaa vain pieniä taloja.

Ruuvaa paaluja valokuvia ja lajikkeita

Ruuvien paalujen rakenneominaisuuksiin nähden ne ovat:

1. Rakennukset, joissa on leveät terät - niissä on yksi tai kaksi terää, jotka on suunniteltu suorittamaan enintään kolme kierrosta. Tämä vaihtoehto sopii yksinomaan kevyiden rakenteiden rakentamiseen.

Toisen tyyppisiä paaluja, joilla on laaja lavat, on ominaista useamman kuin kahden terien läsnäolosta. Tällaiset paalut asennetaan kriittisiin solmuihin, joissa on seinät, aidat, hangarit, joissa on enemmän kuin kaksi kerrosta.

2. Toinen vaihtoehto - paalut, joiden koostumus on runko, jossa suuri määrä teriä on kierretty.

Joitakin laitteita on muutettu asentamiseen maaperään, joka on kovaa ilmastoa. Niinpä niiden rakenne koostuu kierteisestä terästä, joka on hitsattu itse tynnyrin pinnalle.

Tällaiset vaihtoehdot asennetaan kiveen, kovalle työmaalle. Heidän avullaan rakennetaan kevyitä rakenteita, aidat jne. Rakennuksia. Valettu kärki on helpompi työskennellä tämäntyyppisellä pohjalla.

Ruuvien paalujen halkaisija lasketaan rakennuksen kokonaispainosta, kuormituksesta ja maaston erityisominaisuuksista.

Rakenteen ominaisuuksiin nähden ruuvat ovat:

Toinen vaihtoehto on teräsputken muoto, johon terät on asennettu ja hitsattu. Yksi osa putkesta on kartiomainen muoto. Lisäksi materiaalin käsittelyyn käytetään erityisiä korroosionestoaineita.

Kartio- ja teränmuodostusta varten käytetään erityistä plasmaleikkausta, jolle on ominaista korkealaatuinen työ. Ruuvipallojen koot ovat kuitenkin erilaiset rakennusten rakentamisessa, joiden koostumus on korkeintaan kaksi kerrosta, suosituimmat paalut, joiden läpimitta on 10,8 cm.

Hitsattujen ruuvipallojen joukossa on erilainen näistä tyypeistä:

 • kiviaineksella käytettävät paalut tarjoavat erinomaisen tartunnan pohjalle ja maaperälle;
 • matalarakenteisiin rakennuksiin liittyvissä rakennuksissa tällaisilla paaluilla on avoin kärkityyppi, jonka avulla kasa on hyvin kiinnitetty maanpinnalle;
 • Paalut suljetulla kärjetyypillä - harvinaisempi.

Paalun valettu versio valmistetaan tietyissä olosuhteissa ja se merkitsee voimakkaampaa rakennetta, joka kestää valtavia kuormia. Näillä paaluilla on pidempi käyttöikä kuin hitsaamalla. Lisäksi tällaisten paalujen hinta on myös paljon suurempi.

Valetuista paaluista tulisi korostaa:

 • paalut, joissa keskipitkät ovat helposti tunkeutuneet sulatettuihin maaperään;
 • käytetään permafrost -maaleissa halkaisijaltaan pieniä halkeamia;
 • Pilarien vakiotyyppi on yleinen pienten asuinrakennusten rakentamisessa.

Ruuvaa paalun materiaalia - useimmin valmistetaan terästä, jota käsitellään korroosionestomenetelmillä ennen paalujen asennusta.

Ruuvien paalujen asennus tekniikka: paalusuojan ominaisuudet

Paalusäätiön keksintö on kytketty sotilasalaan, koska se oli täällä ja sen avulla voinut rakentaa vahvoja pilareita tai rakennuksia mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Myöhemmin paalusäätiön käyttö levisi matala- rakennusten rakentamiseen. Nyt on olemassa uusia tyyppisiä paaluja, joiden avulla voit varustaa niiden avulla paitsi kevyiden koteihin perustuvien perustusten lisäksi myös korkeat rakennukset.

Useimmiten ruuvipuristimen käyttö liittyy seuraaviin:

 • säätiön järjestely monimutkaisessa maastossa;
 • maaperän suuri kosteuden läsnäolo;
 • jo maisemoitu maisema;
 • puutteellisuus maanrakennuksessa;
 • säätiön korvaaminen tai palauttaminen;
 • liian syvä jäädytys maahan.

Ruuvaa paalut tekevät itse asennuksen

Pääosa ruuvipatsaan perustuksesta on paaluja. Niiden ulkonäkö on perinteinen teräsputki, joka on valmistettu metallista ja jonka paksuus on vähintään neljä millimetriä. Ruuvipätkän terävä päällä on leikkuuterä, joka mahdollistaa ruuvaamisen. Kaksi tai kolme ihmistä riittää asentamaan kasa.

Jos rakennetta kohdennetaan tiettyjen pudotusten tai muiden kuormien vuoksi, on suositeltavaa käyttää paaluja, joiden terävä pää on varustettu kahdella siipillä. Siten jokainen rakennus saa lisätehoa.

Terien halkaisijan keskimääräinen arvo on 20 - 80 cm. Pilarin ulkonäköä verrataan suurella ruuvilla, jonka läpimitta on 5 - 35 cm. Pilarin pituus riippuu suoraan alueesta, johon se on asennettu, ja tämä arvo vaihtelee kahdesta kymmeneen metriin. Pienet paalut soveltuvat aidojen järjestämiseen tai taulun asentamiseen.

Lisäksi on mahdollista asentaa ontoliina tai kiinteä kasa. Paalun siipien kohtisuoran sijoittamisen vuoksi maaperän löystyminen on mahdotonta. Ruuvien paalujen kantavuuden keskimääräinen arvo on 5 000 - 25 000 kg.

Ruuvipillojen asennustyön osalta olisi yksilöitävä seuraavat hankkeet:

 • yksittäisen paalun asentaminen - jota käytetään tietyn rakennuksen laajentamisessa olemassa olevaan laitokseen;
 • standardipaikka - asennus sarakkeiden tai päärakennusten rakentamisessa;
 • paalinauhojen asennus - käytetään asuinrakennusten järjestelyyn;
 • pinoiden kenttä - jota käytetään matalarakenteisissa rakenteissa, voit varustaa tehokkaamman perustan kuin paalun nauhat.

Jos paalut asennetaan puutalon alle, niissä on oltava valettu kärki, jolle on ominaista teho ja kestävyys.

Kiinnitä huomiota myös materiaalin suojaamiseen ulkoisista ärsytyksistä. Testattavan ruuvauksen mahdollinen toteutus pinoilla olevien vaurioituneiden alueiden läsnäollessa pitäisi kieltäytyä ostamasta tätä materiaalia.

Mieti, että paras pinnoite on korkealaatuinen polyuretaanihartsi. Lisäksi korkean tason luotettavuuteen on ominaista galvanoitujen paalujen käyttäminen, kuumasinkittyä niitä käytetään niiden käsittelyyn. Lisäksi niillä on sekä ulkoinen että sisäinen suojaus.

Ruuvien paalujen laskenta ja niiden asennus

Kun he ovat hankkineet paaluja ja tarkkailemassa laatua, seuraa merkittävä asennusvaihe. Ensiksi määritetään kunkin paalin asennuspaikka; Alueen valmistelun jälkeen kunkin pilarin syveneminen maaperään tulee olla. Tämä vaatii kaksi, kolme henkilöä riippuen paalun koosta.

Harkitse, että säällä tai vuoden aikaan käytännössä ei ole merkitystä tässä prosessissa. Siksi työ voidaan tehdä milloin tahansa.

Ennen ostajien ostamista on määriteltävä selvästi niiden koko. Jos rakennus koostuu yhdestä kerroksesta, on tarpeeksi materiaalia, jonka halkaisija on 10,8 cm. Tällaiset kokoiset paalut ovat helppoja ja yksinkertaisia ​​asentaa.

Muita laskelmia tehdään määrittämään paalujen lukumäärä, joka vaaditaan perustuksen lujuuden varmistamiseksi. Jos talon rakentamisessa käytetään raskasmateriaaleja tai jos rakennuksessa on useampi kuin yksi kerros, materiaalin määrää on lisättävä, jotta se voidaan rakentaa.

DIY-ruuvin asennus

Säätiön rakentaminen alkaa maaperän tutkimuksella, jolla rakennusta rakennetaan. Näin ollen on mahdollista määrittää, millä syvyydellä pohjavesi on asetettu ja mitkä maaperän kerrokset ovat läsnä alueella.

Jos työ suoritetaan käsin, yksi ihmisistä valvoo paalun ruuvaamisen laatua ja tasaisuutta, kun taas toiset suorittavat suoran asennuksen. Kun paali on asennettu, se leikataan tiettyyn tasoon ja kaadetaan betonilla.

Kun betoni kovettuu, jokaiseen paaluun asennetaan kärjen muodossa oleva metallirakenne. Kuormituksen jakamiseksi tasaisesti koko rakennuksen ympärysmitan päälle on tehtävä paalutus. Jotta säätiö voisi hankkia lisävoimaa, käytetään näitä kanavia.

Harkitse, että epätasaisen maaperän työn aikana paalut vaihtelevat korkealla, mutta niiden on sijaittava samalla tasolla. Yksi keskikokoisen paalun asentaminen riittää puoleen tuntiin.

Kuinka ruuvipuristetaan: tekniikka ja ominaisuudet

Jotta itsenäisesti valmistettaisiin korkealaatuisia paaluita, tarvitaan runsaasti kokemusta hitsauskoneesta. Kuitenkin, jos aiot rakentaa pienen varaston tai hyödyllisyysrakennuksen, kotitekoiset paalut säästävät huomattavasti säätiön rakentamista.

Ruuvirungon piirtäminen auttaa määrittämään terien lukumäärän ja valmistusprosessin. Työ vaatii onteloputken, jonka läpimitta on 7 - 10 cm. Lisäksi kärki ja terät ovat tarpeen.

Kärjen valmistukseen taivuta metallilevy kartiomaiseen muotoon ja hitsaa se sauman kohdalla.

Terojen ja kärjen välinen liitäntä on puhdistettava hiekkapaperilla. Maaperän jähmettymisen syvyyden mukaan pylvään pituus määritetään. Näihin tarkoituksiin käytetään erityisiä kaavoja ja laskelmia.

Paalulla eli putkella on hitsattuja elementtejä terien ja kärjen muodossa. Lisäksi koko rakenne käsitellään korroosionestoaineella.

Lisäksi on mahdollista käyttää bitumimuovia tai pohjamaalia, joka on suunniteltu käytettäväksi metallipinnoille.

Pylvään päälle täytyy varustaa romun asennusreikä, joka varmistaa sen asentamisen maahan. Asennustila improvisoitujen paalujen osalta on 50 cm.

Virheitä asennettaessa säätöruuveja paikoilleen

Siirry heti hakuprojektiin

Paaliruuvi on jo onnistunut osoittamaan etunsa muihin yksityisen rakentamisen perustuksiin verrattuna. Se pitää korjaamatta paljon enemmän aikaa kuin mikään muu tuki, sillä on suuri kantavuus ja sitä voidaan käyttää uudelleen. On monia muita etuja. Et kuitenkaan voi arvioida niitä, jos vähintään yhden paalin asennus meni väärin. On olemassa useita virheitä, joita esiintyy säännöllisin väliajoin ruuvipillojen asennuksen aikana, jos ne suoritetaan ei-ammattilaisten, kokemattomien käsityöläisten toimesta.

Tällä hetkellä pile-screw-pohjainen teknologia on yhä suosittu ja yhä useammat rakentajat alkavat hallita sitä. Ja koska tekniikka on melko yksinkertainen, aloittelevat rakentajat ja itseoppineet ihmiset usein turvautuvat siihen. Ja itse asiassa, hoidat paaluilla todella ja henkilökohtaisesti, ja niin, että säätiö ilahduttaa sinua monta vuotta, kerromme, kuinka vältytään tavallisilta virheiltä.

Ruuvipillojen ja rakennusten korkeudensäätö niihin

Yksi karkeimmista ja usein virheistä on ruuvaamattomat paalut korkeuden säätämiseksi. Tällainen rikkomus johtaa löyhän maaperän muodostumiseen paalun alla, jossa se sags. Tosiasia on, että kasa pystyy kestämään suuria kuormituksia ja välttämään kutistumista juuri siksi, että kierteiden välistä maata ei löysty ruuvauksen aikana vaan puristetaan terillä. Tekniikan tyydyttämisen ansiosta jopa löysä maa tulee lopulta tiheäksi ja tukee paalua. Näin ollen, jos ainakin pieni irrotat paalun, maan alle ei enää kestä kestää rakenteen painoa.

Toinen väärää tapaa, jolla kokemattomia rakentajia yrittää tasoittaa maapallon tontti korkeuteen, on ruuvaamalla ne eri syvyyksiin. Usein tällaisissa tapauksissa paalun syvyys maanpinnan yläpuolella olevaan rakennustyömaahan on yleensä pienempi kuin sarja. Huomaa, että ainoa hyväksyttävä tapa ylläpitää samaa rakenteen tasoa on leikata kasa. Muuten paalujen tekniset reiät on katkaistava joka tapauksessa, muuten säätiön kestävyys kärsii suuresti. Jos osoittautuu, että paalun pituus ei riitä, sitä voidaan lisätä päinvastoin, ja sitten hitsisauma on maalattava korroosion välttämiseksi. Hitsattu kärki on myös maalattava.

Muut virheet asennettaessa säätöruuveja paikoilleen

Toinen ei vähemmän yleinen virhe ei ole tiukasti pystysuora asennus paaluilla. Pallot itse eivät edes pääse maahan, ja kun ne kohtaavat, esteet voivat poiketa merkittävästi suunnitellusta reitistä. Vaikka paalun suurin sallittu poikkeama pystysuorasta tilasta on kaksi astetta. Muussa tapauksessa ruuvipallojen pohja muuttuu epävakaaksi ja vaaralliseksi. Kun kasa on mennyt sivulle, on parempi sopia sen kertymisestä kuin jättää se paikalle. Kuitenkin kasa, joka on kokonaan kierretty väärään kulmaan, ei voi edes rakentaa.

Kokematon rakennusmestari voi tehdä toisen kriittisen virheen rakennettaessa säätöruuvia paikoilleen - asentamaan paalun etukäteen kaivettuun reikään. On muistettava, että jotta kasa olisi vakaa, sen on uppouduttava maahan vähintään 80 senttimetrin syvyyteen, ja tämä arvo voi nousta paalun koon ja maan tyypin mukaan. Joten 2,5 metrin pitkä kasa on istuttava maahan vähintään 1,5 metriä. Kun rakennetaan säätiö heikkoon ja epävakaaseen maaperään, kuten esimerkiksi turpeeseen, paalun on läpäistävä kokonaan heikko osa ja päästävä tiheään maaperään. Toisin sanoen tätä ehtoa voidaan kutsua horisontaaliseksi vakaudeksi.

Virhe, jonka läsnäolo on vielä kaukana kaikkien rakennuttajien tiedosta, ovat epättämättömiä paaluja, joiden runkorakenteen seinämän paksuus on alle neljä millimetriä. Tällainen ohut pino on täytettävä konkreettisella liuoksella epäonnistuttuaan riittävän taivutusjäykkyyden saamiseksi eikä jähmettyneen maaperän toiminnan välttämiseksi. Kun maa jäätyy tai sulaa, vesi voi joutua paaluun. Betoni vain auttaa varmistamaan, että kosteudelle ei ole tuhoisaa vaikutusta paaluille varsinkin ohuilla. Samanaikaisesti tynnyri täytyy betonoitua alkuun, muutoin tynnyrin sisäinen korroosio tulee esiin ja paalu menettää ominaisuutensa.

Kun kaikki säätiön laskelmat on havaittu, kun mitään vikaa ei ole tehty, ruuvipallot voivat toimia sata vuotta, olla luotettava tuki kotoa, eikä tuoda mitään ongelmia.

Asiantuntijan kommentti

Virheet voivat johtaa ei miellyttäviin seurauksiin. Tämä tapahtuu usein siksi, että häikäilemättömät rakentajat yrittävät säästää rahaa. Mutta jos verrataan sitä koko talon kustannuksiin, säästöjä oppii hyvin vähän, ja sen seuraukset tulevat erittäin valitettaviksi. Ja jos kasa kestää noin sata vuotta, silloin huonolaatuisen työn tapauksessa se venyy paljon vähemmän. Tämän seurauksena koko rakenne voi romahtaa. Tässä tarkastellaan kaikkia suuria virheitä, joiden vuoksi paalut voivat kaatua. Kestävyys, aika, jonka kasa voi kestää - riippuu siitä, kuinka hyvin se on asennettu. Siksi on tärkeää tarkistaa rakentajien työtä - kuinka hyvin paalut ovat pystysuorassa, onko ne haudattu oikeaan syvyyteen. Ennen kuin luot rakentaa talon vieraita, on suositeltavaa tutustua tähän tai siihen teoriaan, jotta sinulla on jonkinlainen käsitys siitä, mitä kouruja voit odottaa. Ainakin nämä artikkelit. On tarpeeksi tietoa, jotta voisimme ymmärtää tarkasti, miten rakentajat voivat pettää tai huijata. Ja tämä on erittäin tärkeää.

Mekhryakov Alexey - johtava insinööri

Paalut altaan alla

Mikä tahansa rakentaminen alkaa säätiön ja kylpyammeen järjestelystä - ei poikkeusta. Jopa esi-isämme laittaa kylvöä paalujen perustuksiin, esimerkiksi puun, esimerkiksi lehtikuusiin. Tänä päivänä käytetään ruuvipinoja tukeina, jotka ovat putkia leikkuuterillä ja kartiomainen kärki.

Paalut altaan alla

Tietenkin, ennen kuin aloitat rakennuksen, sinun on selvitettävä, missä käytetään ruuvipinoja, niiden etuja ja haittoja, laske kuorma ja ota vastuullinen ratkaisu näiden tuotteiden ostoon, jotka eroavat kärjen, valmistusmateriaalin ja mittojen mukaan.

Kierrä paaluille

Ruuvipalloja käytetään kaikentyyppisten rakennusten rakentamiseen (sekä puusta että raskaammista materiaaleista), aidat, huvimajat, verannat jne. Paalusäätiössä voit rakentaa pienen kylpyläseinän tai koko kylpyläkompleksin seinät, joiden pinta-ala on yli 150 neliömetriä.

Pohjakerrokset perustuvat voimakkaasti tulvien ja permafrost -maalien läheisyyteen vesistöjen läheisyydessä, joissa on lisääntynyt riski kevätsulkeille, sekä vaikeissa kohonneissa olosuhteissa, esimerkiksi rinteissä ja rinteissä, paikoissa, joissa on kiellettyä varustaa klassisia kaistaleita ja laattoja.

Paalusäätiö soveltuu kaikentyyppiseen maaperään (mukaan lukien vahva vuori) ja pohjaveden taso ei ole minkäänlainen rooli. Paalun pohjaan perustuva kylpy (edellyttäen, että perustustekniikkaa noudatetaan tiukasti) tulee seismisiltään kestävä - putket ovat tiukasti kiinnittyneet maaperään ja niille ei ole alttiita rouhitusvoimia.

Vihje! Ensimmäiset ruuvipallot käytettiin vuonna 1838 majakan rakentamisen aikana r: n suulla. Thames. Idean kirjoittaja oli insinööri A. Mitchell.

Ruuvipillojen tyypit

On syytä huomata, että ruuvipillojen valinta on vastuullinen asia. Huonolaatuisesta materiaalista tulevat tuotteet murskaa vain 15-30 vuotta, kun taas ruostumaton teräs kestäisi varmasti yli 50-70 vuotta.

Pile luokittelu läpimitaltaan

Tarkastellaan vinkkien muotoa.

Pihdit permafrost-maaperälle

Viimeinen ero paalujen välillä on niiden kärki. Tämä osa on kiinnitetty asennettuihin paaluihin ja siinä on puun, laatan tai grillatahnan ensimmäinen kruunu. Kun asennat paalun yläosaa, koko säätö sijoitetaan tiukasti samalle vaakasuoralle tasolle, muuten koko rakennusta siirretään.

Ruuvaa paalupää

Ogolovki on vakio ja tehostettu. Viimeksi mainittuja käytetään raskaiden tiilien / lohkojen talojen rakentamiseen. Kaikentyyppisiä vinkkejä hankitaan ottaen huomioon suunniteltu kuormitus, tuotteen sisähalkaisijan on hieman ylitettävä halkaisijan halkaisija, joten liitos (kärki asetetaan paaluun päälle, kuten lasin kansi) on tiukka. Hitsausta liitännässä käytetään taajuusmuuttajaan - kiinnitys tapahtuu koko ympärysmitta, mutta ensin 3-4 pisteen, ympäryksen ympärillä, mutta sauma ei sulkeudu (etäisyys jopa 3-4 cm sauman äärellisten pisteiden välillä). Hitsaukseen käytetään halkaisijaltaan 2-3 mm elektrodeja. Irrotettavia vinkkejä varten hitsausta ei käytetä, kiinnitys tehdään ruuveilla, jotka on kiristetty avaimella.

Ogolovok laiturilla

Huomioi säädettävä kärki. Ne on asennettu nopeasti ilman hitsausta, joten voit säätää asennon maaperän epätasaisen kutistumisen jälkeen, mikä tapahtuu hyvin usein.

Kärjen muoto voi olla T-muotoinen, neliömäinen, monikulmainen, pyöreä. Kaikilla päillä on 4 tai 6 reikää ankkuripultteja varten.

Joitakin tyyppisiä pile vinkkejä

Usein vihjeiden sijaan ne käyttävät vanteita kanavasta, jota pidetään parempina taloja ja kylpyjä varten esimerkiksi kaasuletkusta tai asennettaessa teräsbetonilevyjä. Myös kanavasta suoritetaan paalusäätiön vahvistaminen, hitsaamalla se ympäryksen ympärillä tai ristikkäin vierekkäisten paalujen välissä.

Säätiön suunnittelu perustuu SNiP 2.02.03-85, SP 50-102-2003, SNiP 23-01-99, GOST 10705-80, GOST 3262-75 vaatimukset.

Lyhyesti pino-ruuvin säätiön eduista

Pylväsruuvin tärkein etu on työn suorituskyvyn nopeus. Työntekijäryhmä 4 henkilöä varustaa talon alle 10x11 m: n kokoisista mitoista 27 paaluista vain 4-5 päivässä. Yksin, ei-alan ammattilainen tarvitsee kaksi kertaa niin paljon aikaa, mutta tämä on silti paljon pienempi kuin mitä kaivataan ja mikä tahansa konkreettisen perustuksen kuivausjakso. Heti kun viimeinen kärki on asennettu, voit aloittaa kylpyammeen seinämien rakentamisen.

Seinien rakenne alkaa välittömästi vinkkien asentamisen jälkeen

Toinen syy porausruuvin perustaksi ovat alhaiset toimintakustannukset. Esimerkiksi Leningradin alueella 25-27 vakionapaisen 2,5 m: n pituisen paalun asennuksen kustannukset maksoivat noin 90 tuhatta ruplaa. Sama työ, mutta ei tasainen juoni, mutta rinteessä maksaa puolitoista kertaa kalliimpaa (myös työntekijöiden palveluiden kustannukset otetaan huomioon).

Ruuvipillojen kustannukset

Kolmas syy on perusrakenteen kestävyys, mutta tällä parametrilla on useita vivahteita:

 • metallipaksuus. Mitä paksumpi pino on seinillä, sitä pitempi säätiö seisoo. Esimerkiksi - vakiopilarin seinämän paksuus - 4 mm, vahvistettu - 6 mm;
 • laatu paalut. Hitsatut putket ruostuvat nopeammin kuin kiinteät;
 • eristyslaatu. Pilejä voidaan ostaa yhdellä kerroksella tavanomaista maalia ja päällystämällä sinkkiä (galvanoitua), kumia, useita kerroksia korroosionestopinnoitteita. Sen mukaisesti, mitä laadullisempaa korroosiosuojaus suoritetaan, sitä kauemmin kylpy päättyy;
 • kestävyys vaikuttaa kellarieristyksen laatuun, josta voit tutustua lisäämällä kappalemateriaalin asennus omalla kädellä.

Pylväsruuvin neljäs etu on ylläpidettävyys. On olemassa erityinen tekniikka, jonka avulla voit korvata yhden tai useamman pilarin kerralla. Tätä varten talo nostetaan liittimiin, vialliset puut poistetaan maasta ja uudet ruuvataan paikalleen. Jos talo on suuri ja vaatii välikannattimien vaihtoa, irrota pieni lattia-alue. Asennuksen jälkeen paalut ovat vedenpitäviä ja taloa alennetaan alkuperäiseen paikkaansa. Koko menettely kestää enintään kolme päivää ja maksaa noin 50-80 tuhatta ruplaa. Vertailun vuoksi nauhapohjan kaltainen korjaus maksaa yli 250 tuhatta ruplaa ottaen huomioon asiantuntijoiden työn ja kulutushyödykkeiden hankinnan.

Pilarin ja ruuvin peruskorjaus, vain talon nostaminen liittimiin

Kierrä paalut pysyvät tukevasti millä tahansa epävakaalla maaperällä, koska maaperä tiivistyy voimakkaasti kärjen ja leikkuuteräjen ympärillä, jotka vuorostaan ​​tarjoavat lisävarmistusta tuen työntämiseksi tai pudottamiseksi. Erityiset säädettävät korkit mahdollistavat rakennuksen horisontaalisen rakenteen tasoittamisen, vaikka pieni vetäytyminen toteutuisi. Paaliruuvi on erinomainen kylpylärakentamiseen missä tahansa Venäjällä.

Video - Pile Testaus

Pino- ja ruuvipohjat puuttuvat

Pilejä voidaan asentaa mille tahansa maaperälle ja kaikkina vuodenaikoina, mutta on kuitenkin syytä tietää, että jos kesämökki oli rakennustyömaalla tai tyhjennysaukolla, kasa ei kestä sille asetettua kuormitusta ja kylvyt puristavat tai johtavat yhtä sen sivuista.

Haittoja ovat myös paalujen ylläpitämisen tarve. Noin viiden vuoden välein sinun on kaivaa kustakin kasa puolet metriä ja kohdella putken ulkoneva osa korroosionestoaineilla. On mahdollista tehdä ilman tätä toimenpidettä, mutta säätiö toimii paljon vähemmän, on erittäin todennäköistä, että putket murskaavat.

Pilejä ei voi asentaa rinteen alle. Itse ruuvaamalla tukee tiukkaa pystysuuntaisuutta. On syytä tietää, että vinosti kiertynyt kasa menettää jopa 20% sen kantavuudesta, todennäköisyys suurten taivutusten korkealle.

Toinen haittapuoli on suuri monimutkaisuus ja joskus mahdottomuus järjestää kellari, maanalainen, kellari. Kuitenkin kylvyssä tämä kysymys on harvoin merkityksellinen. Toisaalta, toisin kuin tämä haittapuoli, on huomattava, että jäteveden ja vesijohtoverkkojen asennus on helppoa verrattuna betoni / betoniin ja muihin alustoihin.

Teräsruuvitukien viimeinen haittapuoli on niiden kyky kuljettaa kylmää syvälle maahan. Siksi on ensiksikin välttämätöntä kierrä tukea noin 20 cm: n alapuolella maaperän jäädyttämisen tasolle, ja toiseksi, kuten on jo todettu, on vain tarpeen järjestää itse säätiön, kellarin ja lattian eristys huoneissa.

Video - Pile-pohjan edut ja haitat

Video - Hyödyt, haitat ja suositukset ruuvipillojen asennusta varten

Tärkeitä suosituksia ennen säätiön asennusta

 1. Jopa valokehyshauteessa älä käytä 3 mm: n seinämän paksuuksia. Vain 4 tai 5 mm. Kolmen millimetrin tuotteissa turvamarginaali on useita kertoja alhaisempi.
 2. Tee työ ammattilaisille. Jokainen kasa on kierrettävä perusteellisesti. Jos avaat paalun jopa 20 cm, se tulee varmasti alas useissa vuodenaikoina. Jos useita paaluja mennään kerralla, se on hyvin surullista koko rakennelmalle.
 3. Älä epäröi tarkistaa ja tarkistaa uudelleen. Paalujen asennuksessa tarkistetaan kulmien, lävistäjien ja tasojen ruuvien tasaisuus kahteen tasoon kerralla (kuplintatasoa, jossa on magneettinen kiinnitys ja kiristetty johto-opas).

Paalun ja ruuvin pohjan asennus

Porausruuvin järjestelyn päävaiheet ovat hankkeen toteutus, merkintä maahan, kaivaminen, ruuvaaminen suoraan paaluun, sementti-hiekkalaasti kaataminen pakkasenkestävillä lisäaineilla pinoon kärjen kiinnittämiseksi. Joskus tätä luetteloa täydentää koekappaleen koekappale ja testi kuormitusta varten.

Hankkeen tekeminen

Laskelmissa otetaan huomioon seuraavat kuormat:

 • rakennusmateriaalien paino on todellinen;
 • kuorma on hyödyllinen, mikä SNiP 2.01.07-85 kohdan 3.11 mukaan on 150 kg neliömetriä kohden;
 • lumikuorma (katso edellä olevan SNiP: n kohta 5.2). Se valitaan tarkalleen jokaiselle alueelle lumikarttaan. Esimerkiksi kolmannen ryhmän alueille kuorma on 180 kg neliömetriä kohden;

Esimerkkejä kuormituslaskelmista on ladattavissa alla.

Laskelmien jälkeen piirrä vuorattu paperi kylpyammeesi seinät, ei ainoastaan ​​ulkoiset, vaan myös kaikki sisäiset mittakaavassa. Piles-tuet sijaitsevat kunkin näiden seinien alapuolella. Viereisten paalujen välinen etäisyys valitaan 50-300 mm: n etäisyydeltä (sitä raskaampi rakennus, sitä pienempi on askel), ja asennusvaihe on tasattava kaikkien tukien kesken.

Video - Kasausperustan laskeminen

Tee merkintä

Sivustonvalmistusta ja kaivausta ei tarvita. Varastoimme lasertasolla, etäisyysmittarilla, kiinnityskohdilla, johto-, linjalinjalla ja aloitusmerkillä.

Pile kentän asettelua

Muista! SNiP: n mukaan on mahdotonta rakentaa kylpyamme alle yhden metrin etäisyydellä naapurikappaleen reunasta.

Ensimmäiset panokset sijoitetaan kulmiin. Tiukasti pystysuoralla käytämme lyijyä kiinni ensimmäisestä osuudesta maaperään. Tämä on kylpyammeen ensimmäinen kulma. Aseta panokset paikalleen tämän ketjun etäisyydellä toisesta ja kolmannesta kulmasta. Samoin luodaan neljäs ja edelleen (esim. Jos kylvyssä on erkkeri-ikkuna jne.) Panokset, jotka osoittavat kylvyn kulmien sijainnin. Mittalaitteen ja etäisyysmittarin avulla tarkistamme mittasuhteiden tasaisuuden sekä diagonaalien tasavertaisuuden.

Nyt löydämme korkeimman pisteen kiinnitetyn panoksen (jos leikkaus on kalteva), mittaa 50 cm maasta ja tee merkki merkinnällä tapilla. Tällä merkillä sitomme johtoa.

Käytä tasoa ja etäisyysmittaria. Kytke johto tiukasti vaakasuoraan tulevaan kylpyyn.

Jäljellä on vielä sellaisten panosten määrittäminen, jotka osoittavat keskipakoisten paalujen sijainnin kehällä ja vedä sitten johto niiden väliin ja risteyskohdissa määritetään tukien asennuspaikat tulevan kerroksen alle.

Valmispiirustusten mukaan asiantuntijat merkitsevät paalikentän

Vihje! On helpompi käyttää kaksoisjohtoa ruuvien ruuvin kiinnityspisteiden määrittämiseksi nopeammin ja tarkemmin.

Erikseen kiukaan on kannattaa asentaa tukipilareita, jotka eivät liity talon yleiseen perustukseen 9-12 kappaletta. Liesi-pohjan mittojen on oltava 10-15-15 cm suurempia kuin uunin mitat.

Video - Tee-se-itse-asettelu paaliruuvi-pohjan asentamiseksi

Aseta paalut manuaalisesti

Aseta paalut manuaalisesti

Kylpyta varten useimmin käytetyt halkaisijat, joiden halkaisija on 108 mm tai hieman enemmän, jos maasto on suo. Tämän halkaisijan tuotteilla on asennusreikä, johon varren vipu työnnetään. Huolehdi useiden (vähintään kahden) vahvan miehen läsnäolosta paalun ruuvaamiseen ja tarvitset myös henkilön, joka seuraa jokaisen tuen pystyasennusta.

Rakenteelliset elementit terassien rakentamiseen

Rakenteellinen elementti on nykyaikaisten terassijärjestelmien perusrakenneyksikkö, joka on elementti, joka tarvitaan terassin asennukseen.

Terassin rakentamiseen käytetään seuraavia rakenteellisia elementtejä: säädettävät kannattimet, ruuvipallot, asennusjäljet, päätykoristeelliset elementit ja muut komponentit terassilevyille ilman, että on mahdotonta kuvitella täydellistä ja täydellistä näkymää terassillesi.

Aloittelija voi olla vaikea ymmärtää tiettyjen rakenteellisten elementtien tarkoitusta. Asiantuntijamme ovat aina valmiita auttamaan ja löytämään tarvittavat komponentit terasseillesi.

Tukipylväät ovat universaali ratkaisu graniitti- ja betonilaattojen, puutarhakalusteiden ja terasseille tarkoitettujen terasseille.

galleria

"Terradek IVF. Moskova. Ravintola Palazzo Ducale "- Galleria | TERRADECK

Säädettävä tukituki Kompakti (Turkki) - taloudellinen ammattilainen ratkaisu.

Säädettävä tuki (Turkki) on taloudellinen ammattilainen ratkaisu.

Termoclip-tuet ovat käytössä terassien asennuksessa ja käytettävien kattojen järjestyksessä.

Terassirunko on pohja pylväskuoren asentamiseksi asennusjälkille tai "NOT" -kehykselle. Rungossa on jo asetettu lattiapäällyste teräspinnoilta sekä muita pinnoitteita.

galleria

«Twinson. Herra Vladimir. Yksityinen kohde "- Galleria | TERRADECK

Kokoonpanon viivästyminen materiaalista riippuen on kahta tyyppiä:

HOT-järjestelmä on terassin runko (runko), joka mahdollistaa minkä tahansa kokoonpanon terassit ja minkä tahansa käyttöalueen.

Metallikehys on metalliprofiilien runko, joka on yhdistetty hitsaamalla. Käytetään kulmaa, kanavaa, I-palkkia ja muita.

Ruuvipallot ovat ihanteellinen ratkaisu helposti rakennettavan pohjan luomiseen terasseille vahingoittamatta puiden maaperää ja juurihenkisiä järjestelmiä. Ruuvipallojen säätiön tärkeä etu on kyky asentaa se lähes missä tahansa.

galleria

Yksityinen terassi, Vatutinki, Terradeck Eco

Kierrä kasa, terassin alapuolella, putken halkaisija 57 mm.

Ruuvaa kasa, terassin alapuolella, jonka halkaisija on 76 mm.

Ruuvipallo, terassin perustuksen alla, jonka halkaisija on 89 mm.

Kierrä paalut ja pohja Voronezhin ruuveilla

Kierrä paalut Voronezhissa

Jokaisen talon perusta on aina perusta, joka voi olla eri tyyppisiä, mutta suosituin nykyään on paaliruuvi.

Aluksi tällaisten emästen kehittäminen suoritettiin siltojen, voimajohtojen, jotka sijaitsivat vedessä, heikossa maassa tai permafrostissa. Nykyään tällainen rakennusperusta kuitenkin mahdollistaa sen rakenta- misen mihinkään maaperään, eikä asennukseen tarvita erikoislaitteita.

Ennen työn aloittamista on tehtävä seuraavat laskelmat: kuinka monta paalua, kuinka pitkälle ja kuinka syvälle porataan.

Voronezh-ruuveja voidaan käyttää millä tahansa maaperällä, jos sillä ei ole massiivisia lohkareita, jotka voivat olla este paalujen ruuvaamiseen. Lisäksi, jos tarvitset syvän kellarin, ja talon perustukset ovat ruuvipallot, käytetän konkreettista grillausta.

Tällaisen säätiön asennus on erittäin nopeaa. Sitä voidaan käyttää mihin tahansa rakennukseen, sekä yksityiseen sektoriin että julkisen tuotannon kompleksiin.

Kuinka paalusäätiö on parempi kuin toinen säätiö?

Ruuvipallot ovat putkia, joiden päässä on ruuvi. Ne voivat olla onttoja tai kiinteitä. Kunkin tuotteen pituus on noin kaksi metriä, ja jos maassa on kiviä, jotka voivat antaa vedon, niitä lisätään kunnes nämä kerrokset kulkevat. Paalutus suoritetaan vähintään yhden ja puolen metrin syvyyteen.

Vaihtoehdot ruuvien paaluille

Tällaisten säätiöiden asennuksen tärkeimmät edut rakennuksiin ovat:

 1. Puristustyön ja vetämisen perustaksi tarkoitettujen ruuvien paalujen kantavuus on erittäin korkea.
 2. Hyvä vastustuskyky turvotukselle, kun maaperä jäätyy.
 3. Kallion lisäksi on mahdollista käyttää ruuvipalloja mihinkään maaperään.

Tällainen perusta on ihanteellinen ratkaisu puusta, joka on lokista, baarista. Tällainen rungon ja paneelin rakenne on täysin sopiva. Jopa tiilestä tai hiilihapotetusta betonista valmistettujen rakennusten rakentamiseksi on mahdollista päästä irti kaikista tilanteista, sillä paaliruuveja ei kutistu ja se voidaan asentaa milloin tahansa vuoden aikana.

Jotta säätiön asennus ruuvipolleille ei ole tarpeen käyttää raskaita koneita ja voit jopa rakentaa sen vaikeasti tavoitettavissa olevalle paikalle epätasaisella maaperällä. Tämän tekniikan avulla voit rakentaa talon missä tahansa, jopa rinteessä.

Toinen etu rakennusten rakentamisessa tällä pohjalla on erinomainen ilmanvaihto, jonka vuoksi aluslevyjen ja lattiapalkkien mätää ei tapahdu.

Voronezhin ruuvipuristimet ja niihin perustuvat perustukset mahdollistavat uuden rakennuksen liittämisen jo olemassa olevaan rakennukseen. Jos on tarpeen korjata tai jälleenrakentaa, niin ruuvin pohjassa on paljon helpompaa tehdä kuin liuska tai laatta. Lisäksi apuohjelmien suunnittelussa ei ole ongelmia.

Yrityksestä "RosFundament"

Yrityksen erikoisasiantuntijat tekevät rakenteen ja asennuksen kaikentyyppisille rakennuksille:

 • yksittäiset asunnot (talot, kylpyammeet jne.);
 • hallinnolliset rakennukset;
 • tuotantolaitokset;
 • siltoja ja laitureita;
 • hangarit;
 • aidat ja aidat.

Jos todentaminen paljasti monimutkaisia ​​maaperä, sopivin olisi ottaa yhteyttä yrityksen "RosFundament", joka tarjoaa rakentamisen pohjan alla rakennuksen avaimet käteen-paaluilla.

Koska porausten maaperään sukeltaminen on mahdollista ympäri vuoden ja sää ei voi vaikuttaa työhön, talvikaudella voit rakentaa perustan ruuvipinoille halutulle esineelle, jos käännyt asiantuntijoille.

Miksi on parasta tilata "RosFundament"

Haluatko muuttaa elämääsi ja siirtyä yksityiseen taloon? Jos olet kiinnostunut rakentamisen ominaisuuksista, suosittelemme sinua kiinnittämään huomiota siihen, kuinka vahva säätiö luodaan.

Voronezhin ruuvipallojen laitos on valmis tarjoamaan sinulle korkealaatuisia paaluja valmistajalta, joka kestää valtavia kuormia. Koska ne on tehty erikoisteknologian mukaisesti, voit rakentaa nopeasti ja ennen kaikkea laadukkaita. Olemme parasta Voronezhissa, joten jos otat yhteyttä meihin, et tule katumaan.

Yrityksemme, joka tarjoaa palvelujaan säätiön suunnittelussa ja rakentamisessa, tarjoaa myös ostaa ruuveja Voronezhissa, koska se itse valmistaa galvanoiduja paaluja, joissa on vääriä vinkkejä, joten ruuvipillojen hinta on huomattavasti alhaisempi kuin muilta toimittajilta ostettu.

Suunnittelutoimistossa työskentelee korkeasti koulutettuja asiantuntijoita, jotka tekevät tarkkoja laskelmia ja suunnittelevat ruuvipilareiden pohjan asuin-, hallinto- tai tuotantolaitokselle.

Yritys "RosFundament" on erinomainen palvelu, tarkat laskutoimitukset ja nopea asennus, jota tarjoavat insinöörit, teknologiat ja erikoisasiantuntijat paalusäätiön rakentamisessa. Kaikki tämä mahdollistaa rakennusten pystyttämisen vaikeissa syillä hyvin lyhyessä ajassa kaikkina vuodenaikoina, jopa talvella.

Ruuvien paalujen perustusten tekniikka on tunnettu jo pitkään, ja sitä on käytetty onnistuneesti rakentamisessa, kun on välttämätöntä jättää luonto koskemattomaksi, saastuttaa ympäristöä ja vähentää rakentamisen aikaa. Voronezhin ruuveja voidaan pystyttää mahdollisimman lyhyessä ajassa ja tehdä rakennuksista ja rakenteista luotettavampia ja kestäviä.

Yksityiskohtainen yleiskatsaus eri tyyppisiä ruuveja

Ruuvipallot ovat metalliputkia, ontto sisäpuolelta, jonka päähän on teräs hitsattu, joka suorittaa porauksen toiminnan. Tällainen ruuvi-kärjen tuki on vastuussa kuorman siirtämisestä talosta, joka aiheutuu sen painosta maahan. Tyypillisen ankkurirakenteen ansiosta säätöelementti on kiinnitetty tiukasti maahan ja sitä ei työnnetä ylöspäin, koska se kallistuu maaperän jäätyessä.

kohtalo

Tämä kehitys ei ollut onnettomuus, koska kaikki tietävät, että kevyiden rakenteiden osalta talven kireys muuttuu vakavaksi ongelmaksi varsinkin puurakennuksen rakentamisessa vedestä, savestamaasta. Jopa jäätymislinjan alapuolisen tuen syvyys ei ehkä anna toivottua tulosta, koska rakennuksen pieni paino ei vastusta alhaisen alareunan vaikutusta aiheuttavia merkittäviä kallistusvoimia ja se on kokonaan tai osittain työntynyt ylös. Ja vain laajentumisen ansiosta, joka on varustettu ruuveilla, kuten ruuveilla, on mahdollista välttää tällaisia ​​ongelmia.

Tiheä kerros maata pysyy terävästi kiinni, ja metallipinko pysyy paikoillaan. Täällä ei voi olla huolestuttavaa paalun rikkomisesta, koska teräksen vetolujuusominaisuudet ovat 330-600 MPa, kun taas vetovoimat eivät ylitä 0,2 MPa.

Tyypilliset laakerit, niiden halkaisija ja paino

Pallojen mitat ja niiden pituus on vastattava rakennetyyppiä. Yksityisen rakentamisessa käytettävien kartiomaisten tukien tyypilliset koot ovat seuraavat:

Ensimmäinen digitaalinen arvo osoittaa varren osan läpimitan (mm) ja toinen - kierukan halkaisija. Kevytrakenteisiin rakenteisiin, joihin voi liittyä aidat ja puutarharakennukset, kannattaa sopia, jonka halkaisija on 76 mm. Aidat, joissa on tiilipylväät, mökit, asennusrakenteet ja varpat, asennetaan kartioihin, joiden läpimitta on 89 mm. Puutavaran ja puutavaran pieni puutalo sekä runkorakenteet sopivat sähkösinkittyihin, hieman suurempaan (108 mm) sahanterätankoihin. No, voimakkaimmat mallin laakerielementit (133 mm), jotka kestävät enemmän kuin kestää raskas hirsihampaan ja vaahtobakkarakenteen hyökkäys, täydentää luokituksemme. Tarvittavien paalujen koon laskemiseksi tarkasti kärjellä sinun on tiedettävä vähintään likimääräinen paino tulevasta kuorosta.

Usein käytettyjen tukien parametrit

arvokkuus

Ruuveja käytetään aktiivisesti yksityisessä rakentamisessa. Tällainen säätö betonilla tai ilman sitä on täydellinen alhaisten rakennusten rakentamiseen. Se pystyy helposti kestämään pienen tiilen tai puutalon painon, vaahtobetonin ja kehysrakennusten rungot. Alusta, jossa on metallitukit, on helppo asentaa, luotettava ja edullinen. Mutta tärkeintä on, että rakenne voidaan asentaa vaikeisiin syihin erilaisilla helpotuksilla milloin tahansa vuoden aikana ja missä tahansa säässä. Ekologinen ravinto ei edellytä kasvillisuuden leikkaamista, eikä sen vuoksi ole tarpeen suorittaa pystysuuntaista suunnittelua. On syytä huomata, että joissakin tapauksissa ruuvipallot säätiön alapuolella ovat ainoa ja korvaamaton ratkaisu.

puutteet

Monista eduista huolimatta tällaisilla tuilla on edelleen haittoja, ja ensinnäkin se on pienempi resurssi kuin samankaltaisen tarkoituksen konkreettiset elementit. Tämä haitta aiheutuu siitä, että metallitukit altistuvat korroosiolle, mikä aiheutuu maaperän kosteudesta. Lisäksi usein on mahdollista kohdata häikäilemättömän valmistajan laatimat epäilemättä huonolaatuiset tavarat, eikä kukaan ole vakuutettu sitä vastaan. Materiaalien säästäminen, hitsauksen käyttö, korroosionestomenetelmän puuttuminen johtavat siihen, että tällainen tärkeä kantajaelementti tuhoutuu nopeasti.

Yksi suunnittelun puutteista

Kuinka kauan putket voivat kestää riippuu suoraan metallin laadusta ja paksuudesta, korroosionkestävän aineen käsittelyasteesta ja koostumuksesta, hitsauksen laadusta hitsauskohdissa, maaperän koostumuksesta ja veden kyllästymisestä. Valitse todella laadukas tuote voidaan ohjata liitteenä olevien asiakirjojen avulla:

 • todistukset;
 • passit;
 • tuotanto testiraportteja.

Virheellinen toiminta, väärin valitut tukien halkaisijat, virheellisesti lasketut rakennuspainot tai asennevirheet vähentävät tuotteen käyttöikää useiden vuosien ajan. Esimerkiksi käytät samanaikaisesti metallipinoja tukina ja maadoitusjohtimena, mutta neutraalin johtimen epänormaalin rikkoutumisen ja teräskartien kautta tapahtuvan vuotamisen yhteydessä korroosioprosessi moninkertaistuu useita kertoja, ja tämä tapahtuu ensisijaisesti hitsausalalla. Jos sähköasemilla, solukkojärjestelmillä, rautatiekiskoilla ja maaperällä on suuri määrä kosteutta lähellä kohdetta, viidenkymmentä metrin vyöhykkeellä pino- ja ruuvi-säätiö altistuu jatkuvasti haitallisille vaikutuksille (kulkeutumisvirrat, maavaihtelut).

Terälaipatyypit

Ruuvipallot ovat kahta tyyppiä: hitsattu ja sinkitty ruuvityyppi, ja ne jakautuvat kärjen yhdentämismenetelmän mukaan.

Hitsattu kärki

Ensimmäisessä tapauksessa kyseessä on taloudellinen versio, joka on valmistettu putkesta ja siihen kiinnitetystä ruuvin terästä. Usein tällaiset tuotteet ovat huonolaatuisia, koska ne voidaan helposti tehdä käsityötavalla, ja niiden hinta on epäilevästi alhainen. Tällaiset ruuvipillit aiheuttavat paljon tyytymättömiä arvosteluja, mikä ei ole yllättävää, koska ne heikentävät betonin ekosäätiötä ja palvelevat vähän.

Pienin virhe terä ja putken hitsauksen aikana aiheuttaa kasa poiketa pystysuorasta ruuvaamalla tiheää maata. Pahimmassa tapauksessa ruuvatyyppiset terätuotteet rikkoutuvat hitsaussaumalla. Luonnollisesti talon vakaus rikkoo ja ennemmin tai myöhemmin se loeloaa tai puristaa.

Manuaalisella kiristämisellä tuntuu selvästi aukko: kantoaalto kääntyy erityisen helposti, mutta se ei mene maahan. On paljon vaarallisempaa, että alhaisen asteen tuki muuttuu ajan myötä samalla tavalla ruostumisen tai sauman vahingoittumisen vuoksi. Putken ja kärjen välisen kuilun jälkeen koko kuorma siirretään epätasaisesti naapurimaisiin paikkoihin, jotka aiheuttavat sakkautumisen grillauksen alla, ja talo tulee hätätilanteeksi.

Jos käytät jo halpoja koekappaleita, joissa on hitsattu kärki, niin vain asentamiseen aidat ja tilapäiset turvakodit.

Aloittamalla talon rakentamista omasta hyödyksestänne, kysy toimeksiantajalta, millaisia ​​tukia heittää tai hitsata, hän käyttää työstään.

Cast-kärki

Castin sinkityt vinkit valmistetaan erikoistekniikalla korkealaatuisesta teräksestä, jonka ansiosta paalun rakenne on kiinteä. Tällaisten tukien runko on galvanoituja putkia, joissa on hitsattu teräskärki. Tämän tyyppiset teräelementit, joiden putken halkaisija on 108 mm, pituus 2,5 m ja metallin paksuus vastaa 4 mm, paino 35 kg ja kantavuus jopa 6 tonnia. Niiden kiinteämuovattujen kärkien paksuus on 13 mm (halkaisija 300 mm, toisin kuin hitsattu - 5 mm) ja ne erottuvat geometrisella tarkkuudella. Sinkityt ruostumattomat ruuvipallot betoniin ovat kalliimpia kuin hitsatut, neljännesvuosittain, mikä selittyy suuremmalla luotettavuudella ja laadukkaammilla indikaattoreilla.

Jos haluat valita todella luotettavan tuen, kiinnitä huomiota galvanoidut tuotteet, joiden tynnyri on päällystetty polymeerikoostumuksella. Tällöin kärkiä ei tarvitse käsitellä korroosiota aiheuttavalla materiaalilla, koska maaperän kitkasta johtuen polymeeri voi hieroa metallipohjaa, kun se ruuvataan, ja tiheät maakerrokset sisältävät melkein happea, joten korroosiota voi helposti huolestua monien vuosien ajan.

Teräksiset ruuvipuristimet, jotka on vahvistettu valettuisella kärjellä, ovat luotettavia, ne sujuvat helposti ja helposti pohjaan monimutkaiseen pienikivirakenteiseen maaperään ja ekosäätiö niiden käyttö on kestävää ja laadukasta tukea rakentamiselle yli vuosikymmenen ajan. Asiantuntijat huomauttavat, että betonipohjan asentaminen ja asianmukainen toiminta, jonka paino perustuu vahvistettuihin kartioihin, voi kestää yli vuosisataa.

Myös ruostumattomasta teräksestä valmistettujen sinkittyjen ruuvipilareiden ostaminen, eivät myöskään menetä valppautta, koska nyt väärennökset ja avioliitto kirjaimellisesti tulvivat rakennusmarkkinoilla. Tehdasprosessin rikkominen, lämpökäsittelyn puuttuminen, huonolaatuisen teräksen käyttö tai putken halkaisijan halkaisija johtavat tuhoisiin seurauksiin, joten muistelemme uudelleen asiakirjat, jotka on tarkistettava, sillä ostamalla virheellisen tuotteen riskiat monia, myös terveydelle.

Jopa hyvin tulva ekosäätiö, joka on tehty betonista, ei tue talon painoa, jos tuet ovat viallisia. Älä missään tapauksessa jätä huomiotta erityistä laitetta, joka säätelee ruuvauksen voimamomenttia ja myös kipuja asennuksen jälkeen, jotta ruuvipallot voidaan testata paineen alaisena kaikkien sääntöjen mukaisesti noudattaen tekniikkaa.

Lopuksi haluan mainita paksuiset seinämät paalut, jotka on luotu putkien pohjalta. He voivat kilpailla valettujen tuotteiden kanssa. Niiden laatu on korkea, mikä osoittaa luotettavuutta ja kestävyyttä. Tällaisen tuen tynnyrin paksuus on enintään 7,5 mm - samanlaisia ​​putkia käytetään laajalti kaasuteollisuudessa, koska niillä ei ole lainkaan korroosiota ja niillä on valtava resurssi.

Putket teollisuuslaitoksiin

Nyt kun olemme tarkastelleet suosittuja betonipuiden tyyppejä, niiden standardipituus tunnetaan, paino, jonka ne pystyvät kestämään, laskee edelleen niiden määrä ja valitaan halkaisija tulevan rakenteen mukaisesti, jonka jälkeen voit jatkaa rakentamista.