Maan tiilitalon kunnostaminen

Tiilitalon korjauksen tärkeimmistä syistä voidaan tunnistaa kutistumisen, halkaisuteknologian loukkaamisen, kuormituksen lisääntyminen seinillä tai tarve laajentaa käyttökelpoista aluetta. AO DOMin asiantuntijat vahvistavat seinät, korjaavat säätiötä ja muita töitä rakennuksen uudistamisesta tiilestä lyhyessä ajassa.

Työn vaiheet

Lähtö kohteeseen ja valtion arviointi. Työntekijä tulee ja tarkastaa talon, ottaa valokuvia ja tekee tarvittavat mittaukset.

Budjetointi ja sopimuksen allekirjoittaminen. Korjatessaan tiilitalon peruskorjausta tai seinien jälleenrakentamista määritetään jälleenrakennustapa, lasketaan tarvittava määrä materiaaleja, työn aika ja kustannukset. Jos asiakas suostuu ehtoihin, teemme sopimuksen.

Vanhan tiilitalon kunnostaminen. Kun seinät on rakennettu, teemme betonirakenteita tiilillä ja sementillä, leikkeellä tai sementtilaastarilla injektioilla, tarvittaessa korvaa muuraus. Myös tämän palvelun puitteissa suoritetaan peruskorjaus, katto, lattian ja kattojen korvaaminen.

Meidän edut

DOM JSC: n asiantuntijat ovat rakentamassa ja jälleenrakentamassa rakennuksia yli 20 vuoden ajan, joten he antavat takuun viiden vuoden työstä. Menemme mihinkään esineeseen Moskovassa ja Moskovan alueella.

Tiilitalon perustuksen vahvistaminen ja jälleenrakentaminen

Yksityisten talojen omistajat kohtaavat talon vanhan perustan tuhoutumisen ja muodonmuutoksen ongelmat, pääasiassa tiilen rakenteet ovat alttiina säätiön tuhoutumiselle, mikä johtuu suuresta osasta tiiliseinät verrattuna muihin materiaaleihin, kuten vaahtobetoniin ja puuhun.

Syyt tuhoutumiseen ovat: suunnitteluvirheet; sääntöjen rikkominen säätiön asettamiseksi; viestinnän laatiminen, johon liittyy suuria maanrakennustöitä; kuormituksen kasvu kunnostamisen ja remontoinnin vuoksi.

Hävittämisen syyt

 • puutteet talon suunnittelussa ja rakentamisessa;
 • huonolaatuisten rakennusmateriaalien käyttö;
 • laitteen perustavan tekniikan rikkominen ja talon rakentaminen;
 • maaperän turvotus;
 • suunnittelun virhearvioinnit uudelleenrakentaminen ja rakenneuudistus vanhan talon.

Minimaalisten halkeamien ilmaantuminen on vaarallinen merkki vanhan tai uuden talon tuhoutumisen alkaessa, mikä aiheuttaa vähitellen vääristymiä seinien ja muiden rakenteiden tukirakenteiden myöhemmällä tuhoamisella. Ja jos et tee ajoissa toimenpiteitä vanhan säätiön jälleenrakentamiseen, talo voi olla hätätilanne tai epäsopiva asumiseen.

Ensimmäinen rekonstruktiomenetelmä

Menetelmät perustusten lujittamiseksi: jalkakäytävä, betonipidikkeet, vahvistetut betonipidikkeet.

Korjauksen pääperiaate on estää sen myöhempi tuhoaminen häiritsemällä talon tai säätiön rakentamista.

Uudelleenrakentaminen on tehtävä huolellisesti ja tarkoituksellisesti.

On mahdotonta tehdä kaivamista tiilitalon perustamisen alle ja on tarpeen vahvistaa perustavaa laatua laajentamalla sitä. Tämä tehdään vahvistamalla vahvistetulla betonivyöllä, joka on tehtävä ulkopuolelta, jos mahdollista sisäpuolelta.

Asiantuntijoiden antamien suositusten mukaan talon vanhan perustuksen jälleenrakentaminen tapahtuu seuraavasti: kaivantoa irrotetaan koko laidan lähelle pohjaa 40-50 asteen kulmassa nykyisen peruspohjan syvyyteen. Kaivannon leveys lasketaan siten, että kapenevan pohjan leveys on vähintään 40 cm.

Vaiheittainen järjestelmä säätiön vahvistamiseksi asettamalla uuden pohjan nykyiselle. Muista! Kaikki konkreettiset työt on suoritettava t: ssä +5 - +30 astetta.

Sitten sinun on puhdistettava kaikki pohjan pinnat, avattu peruspohja, seinien alaosa, poista murenemiskerros halkeilusta. Kaikki pinnat on käsiteltävä alukkeella, jonka ansiosta jälleenrakennus on luotettavaa ja korkealaatuista.

Vanhan rakennuksen uudistamisen seuraava vaihe on ankkurien asennus, se on tehtävä talon ympärillä 0,6-1 m: n etäisyydellä vaakatasossa. Pystysuoraan useita rivejä varten porataan reikiä, johon on lisätty raudoitusta vanhan ja uuden perustekerroksen nippuun. Asennetut ankkurit vaakasuoraan on kiinnitettävä lujituksella, pääasiassa tähän tarkoitukseen käytetään hitsausta.

Viimeinen vaihe on täyttää valmistettu kaivanto sementti-hiekkalaastilla. Sementtilietteen koostumus riippuu vanhojen perustusten ja seinien kunnosta. Vähäisessä määrin hävitettäväksi käytä standardirakennetta: 1 osa sementistä 3 osaan hiekkaa. Merkittävin tuhoutuminen lisää sementin määrää ja lisäksi korkealaatuista korkealaatuista sementtiä on käytettävä.

Suunnitelma vahvistamisesta ruiskutusmenetelmällä ja erikoislaitteilla. Tämä menetelmä ei sovellu itsensä toteutumiseen - asiantuntijoiden luottamusta voi vain luottaa.

Liuos, joka on täytetty liuoksella, on jätettävä, kunnes se on kokonaan kovettunut ja kostutettu pinta aika ajoin. Tämä on tarpeen halkeamien muodostumisen estämiseksi. Sen jälkeen, kun betoni on kovettunut, on uudistetun peruspohjan vedenpitävä, tämä tehdään tiiviisti tiivistyneen maaperän avulla.

Täten tiilitalon vanhan perustuksen jälleenrakentaminen. Muuten, älä välitä, jos uusi pohja kutistuu, tämä prosessi pysähtyy 1-2 kuukaudessa.

Perusperustan laadukas jälleenrakennus ei ainoastaan ​​estä talon uppoamista ja vääristymiä, vaan mahdollistaa myös toisen kerroksen rakentamisen.

Toinen restaurointimenetelmä

Tätä varten sinun on valmistettava vahvistettu runko, se toimii vahvuutena. Se on kiinnitettävä betonialustalle talon putoavan pohjan kehän ympärille. Kehys on valmistettu vahvikkeesta, hitsaamalla se ruudukkoon, jonka solun koko on 20x20x20 cm.

Se on tärkeää! Solujen koon pienentäminen tai lisääminen on kielletty.

Runkorakenteiden vahvistamista on mahdollista tehdä neulomalla johtoa, mutta jos se on mahdollista käyttää vahvikkeena, on parempi tehdä kehys tästä materiaalista, koska vain tässä tapauksessa säätiö tulee kestäväksi, luotettavaksi ja vahvalle.

Tällöin tarvitset kaivamaan reikiä, joiden mittarin halkaisija on yli, ja niiden pituuden on ylitettävä vanhan pohjan syvyys 0,5 m: llä. Valmistetut raudoitusrakenteet on sijoitettava reikiin, jotka on täytettävä betonilla ja täytettävä päälle. Näitä raudoitettuja betonirakenteita kutsutaan sonneiksi. Kaikki työ on suoritettava lämpimän kauden aikana.

Kolmas tapa vahvistaa

Tämä menetelmä lujittaa perustavanlaatuista perustaa ruskean injektiopillojen avulla. Se on kehittynein, moderni ja korkean teknologian ratkaisu.

Tämä palauttaminen tehdään seuraavasti.

Vanha pohja on porattava kahdesta sivusta, jotta voidaan havaita kiinteä maa. Kaivoissa on oltava erityinen kaltevuus ja halkaisija noin 25 cm. Tarkkaa syvyyttä ei voida kutsua, koska kaikki riippuu maaperätyypistä. Tuloksena olevissa kuopissa on kaada sementtiä ja lisättävä vahvistettu runko. Tämän perustavanlaatuisen perustan vahvistamisen ansiosta talossasi on suuri joukko luotettavia ja vahvoja paaluita. Pallojen lukumäärä riippuu maaperän tyypistä ja säätiön tuhoutumisasteesta sekä talon vinojen seinien läsnäolosta.

Tällä hetkellä se on yksi suosituimmista tavoista vahvistaa pohjaa ja seiniä, mutta se vaatii läsnäoloa erikoislaitteita, koska on yksinkertaisesti mahdotonta tehdä työtä ilman sitä. Perustan ja seinien vahvistaminen paaluilla edellyttää vedenpitävyyttä.

Talon perustusta on valvottava, sillä jos et tee perustuslain oikea-aikaista vahvistamista, se voi johtaa sen täydelliseen tuhoon, ja talon seinät myös joutuvat tuhon kohteeksi. Lisäksi on paljon helpompaa ja taloudellisesti edullisempaa vahvistaa seiniä ja säätiötä kuin korvata se, joka voi olla joko osittainen tai täydellinen.

Talon rakentaminen

Kaikki kodinomistajat eivät rakenta taloa tyhjästä. Joku perii esikaupunkien omistajuuden, joku ostaa tontin valmiin rakennuksen kanssa, joka jostakin syystä ei pidä siitä. Lisäksi keväällä jo rakennetussa talossa on usein haittoja ja mahdottomia puutteita, tai perhe kasvaa ja talo tulee ahtaaksi. Sitten sinun on tehtävä vaikea päätös, joka liittyy yksityisen talon jälleenrakentamiseen - laajennus, ylärakenne tai korjaus. Ja usein omistajat yrittävät palauttaa kaiken omilla käsillään.

Sisällysluettelo:

Syyt jälleenrakentamiseen

Nykyään maan asuntokanta sisältää melko merkittävän "ylijäämäisen" talon, joka on rakennettu yli 30 vuotta sitten. Useimmissa tapauksissa he ovat nyt asumattomissa kunnossa. Luonnollisesti tällaisten kiinteistöjen omistajat pyrkivät pääsemään eroon tällaisista esineistä myymällä ostajille pikkukyyttiä, koska he ovat kiinnostuneempia maapallosta kuin siihen rakennettu.

Voit tietenkin purkaa vanhan talon ja rakentaa uuden tyhjään tilaan. Tämä voidaan kuitenkin tehdä ilman. Oikein järjestetty ja toteutettu maalaistalon jälleenrakentaminen antaa sille mahdollisuuden muuttua nykyaikaisimmaksi mökiksi, joka täyttää korkeimmat mukavuuden ja mukavuuden vaatimukset. Tällöin on erittäin tärkeää, miten laillistaa yksityisen talon jälleenrakentaminen.

dokumentointi

Joskus sattuu, että on mahdollista tehdä kotiin mukavampaa ja kätevämpää vain suunnittelun merkittävien muutosten avulla ja on epätodennäköistä, että se on mahdollista hallita yhdellä uudistuksella. Verannan rakentaminen, lisäkerrosten ja muiden rakennustöiden lisääminen, jotka liittyvät teknisten ja taloudellisten indikaattorien muutoksiin (kokonaispinta-ala ja rakennustilavuus) sekä yksityisten talojen toiminnallinen tarkoitus, kuuluvat jälleenrakennuksen käsitteen piiriin.

Uudelleenrakentamisen täytäntöönpanoa koskevat säännöt säätävät asuinrakennusten ja muiden kuin asuinrakennusten jälleenrakennuksen järjestämistä koskevan asetuksen. Tämän säädöksen mukaan paikallishallinnolle on tehtävä ilmoitus ennen jälleenrakennusta, jonka on tehtävä päätös yksityisen talon jälleenrakennuksesta tai perustellusta kieltäytymisestä kuukauden kuluessa ja ilmoitettava siitä hakijalle kirjallisesti.

Hakemuksen lisäksi sinun on toimitettava seuraavat asiakirjat: maa-alueen kehityssuunnitelma, jonka suorittaa yksittäinen yrittäjä tai oikeushenkilö, jolla on vastaava lupa; kuvaus työstä yksityisen asunnon tiloihin liittyvän tarkoituksen tai fyysisten parametrien muuttamiseksi; kaikkien asukkaiden kirjallinen suostumus, mukaan lukien tilapäisesti poissaolot talon jälleenrakennuksesta.

Lisäksi hakijan on toimitettava jäljennökset asiakirjoista, jotka todistavat yksityisen talon omistajuuden ja maatilan. Ottamalla luvan käsiin, kehittäjä toteuttaa projektin kehittämisen, jälleenrakennustöiden esineiden akseleiden poiston ja rahoituksen avaamisen.

Pohjan muunnos

Miten voit saavuttaa edellä mainitun tuloksen? On parasta aloittaa yksityisen asuinrakennuksen rakenne ullakolta. Jos sen korkeus ja pinta-ala ovat liian pieniä, on suositeltavaa vain ajatella huoneen lämmittämistä, jotta lämpövuotoa ei pääse puhjennut ullakolla päärakennuksesta. Jos tämän huoneen pinta-ala on riittävän suuri, on ylimitoittamaton ylellisyyttä menettää se ja tällaisessa tilanteessa on tarpeen harkita vakavasti vanhan ullakkontin ullakon muutosta.

Ensimmäinen tehtävä on vahvistaa lattiaa, jonka tarvitsee vahvistaa rafter kulmaa ja laittaa uusia vahvoja lokeja, on parasta baarista. On myös tärkeää huolehtia katon rinteiden lämpöeristyksestä, jotka toimivat tulevan ullakolla. Tätä varten on parasta ottaa paneelit mineraalivillasta, vaikka voit käyttää nykyaikaisempia rullapakereita, jos raha sallii.

Tällaisen "kakun" pakollinen osa on höyrysulkukerros, joka kulkee yksinomaan yhteen suuntaan. On myös suositeltavaa korvata katto, koska tiedät, että tuulessa tai sateessa oleva metalli tekee paljon melua. Tämä ei ole merkityksellistä ei-asuntojen ullakolle, ja asuin eteinen on erittäin tärkeä. Siksi on parempi ostaa pehmeitä kateaineita, joilla on myös erinomaiset eristysominaisuudet.

perusta

Toisen kerroksen valmistuminen ja ullakkeen muuntaminen talon ullakolle johtavat aina asuntotalon kokonaismassan kasvuun ja aiheuttavat siten perustan kuormituksen lisääntymistä ja edellyttävät tiettyjen asiakirjojen valmistelua yksityisen talon jälleenrakentamiseksi. Siksi on tarpeen tutkia huolellisesti sen ulkoista ja sisäistä tilannetta, jota ei ole syytä rajoittaa pelkästään pinnan pinnalliseksi tutkimiseksi perustuksen korotetussa pinnassa. Meidän täytyy murtaa kaivon kellarikerroksen koko syvyys.

Jos löydät virheitä, sinun täytyy yrittää ryhtyä toimiin ja yrittää tehdä kaiken sen vahvistamiseksi. Jos sinulla on hirsitalo, joka ei ole harvinaista vanhoille rakennuksille, on myös tarpeen kohdistaa hirsitalon alareunat tutkimukseen. Ne katoavat usein ajan myötä, mikä heikentää rakenteen vakautta. Jos rottareita on jäljellä, ne on vaihdettava välittömästi.

Päähuone

Kun rakennat yksityisen talon omilla kädellänne, kysymys päähuoneen uudistamisesta tulee usein. Tässä tapauksessa syntyy ongelmia - tilan yhdistämiseksi voi olla tarpeen poistaa seinä, joka on kantaja. Tällaisessa tilanteessa se ei ole mahdollista purkaa alas puhtaaksi, vaan seinää on korvattava erikoisrakenteella, joka on muodostettu nivelletyistä tuista tuke- mien seinillä ja niihin kiinnitetyllä palkilla.

Näin voit säästää kotelon kantokykyä ja yhdistää tilan, jos haluat, palkki ja kannattimet voidaan koristella kipsilevyillä. Tätä lähestymistapaa valittaessa on tärkeää kiinnittää erityistä huomiota työn jokaiseen vaiheeseen. Näin on, kun on suositeltavaa olla jälleen turvallinen kuin riski ja seurauksena rakenteiden romahtaminen.

Tiiliseinäkorjaus

Muuraus tehdään usein huolimattomasti, joten vanhoissa yksityisissä talouksissa seinät on viimeisteltävä siten, että ne näyttävät kauniilta. Tätä varten on tarpeen palauttaa tiilet rikkoutuneiden osien ratkaisemisen jälkeen, käsitellä saumoja ja antaa ne kovera tai suora muoto.

Varhaisvaiheissa on tärkeää tunnistaa muodonmuodostuksen syyt muuraukseen ja tarkistaa sen laatu, vaakasuora asento, pukeutumispaksuus ja saumat. Tiilimuuraus, joka on taitettu pienikokoisella sekoituksella tai kalkkikivellä, on tavanomaista purkaa sähkövasarat ja pneumaattiset katkaisijat.

Muuraus puretaan noin 1,5 metrin pituisilla alueilla. Asettelu on purettava horisontaalisissa rivissä, alkaen seinän yläosasta. Tiili on puhdistettava piikkien terävällä päähän laastilla ja laskettava suljetuista kouruista. Murskattu kivi kaadetaan myös kouruihin.

On suositeltavaa, että murskatut ja rikkoutuneet muuratut kappaleet rikkoutuvat käsin pneumaattisella tai sähköisellä vasaralla, jossa on vasara piikkien tai litteän terän muodossa. Liitosten särkyä päätetään eliminoimalla vahvistamalla liitokset sementin avulla.

Puserot, joissa on joitain halkeamia, on palautettava ruiskuttamalla niihin erityinen neste - polymeerisementti tai sementtilaasti. Korkeiden kaarteiden korjaaminen, sinun on poistettava kuorma lattialta ja siirrettävä sitten. Korjaavien tavallisten ja v-silta-sillojen korjausta varten ne on vahvistettava vuorauksella vahvistetulla betonilla tai teräspalkkeilla.

Optimaalinen tapa lisätä tiiliseinän kuormitettavuutta alhaisella laastirakenteella muurauslaitteeseen on tehdä perifeerinen korvaaminen muurauslaastin liitoksissa, joka on olemassa polymeerisementillä. Tämän menetelmän etu ja huomattavat säästöt ovat ennallistaminen ilman, että se nousee tiiliseinän massaa ja vähentää tilojen sisäisiä mittoja.

Kun halkeamia ja päällekkäisiä palkkeja ilmestyy tuet, on tarpeen korvata muurausosat, siirtää vahvistettu vuorauslevy, tehty väliaikaiset pystysuorat kiinnikkeet ennen asennusta.

Puuseinien korjaus

Vanhan talon puuseinämien korjaaminen on välttämätöntä perustaa kellariin, korvata seinien ja alareunojen osat seinissä ja ikkunoiden alle, tasata ja kiinnittää asu kiinnikkeillä, tiivisteen aukot puuseinissä. Puinen zabirku korjatessaan kellarin korvata tiiliä. Muuttuneiden lokien ja palkkien vaihtaminen, sinun täytyy kytkeä päällekkäiset kruunut liittimien avulla ja vaihtaa ylärajan kiskot - ullakkokerta ja kattotuolit.

Rotted-lokit on korvattava uusilla. Kolmikerroksinen katehuopa asetetaan pohjaan ja kruunun pohjapinta on käsiteltävä antiseptisellä ja bitumilla. Korvaavien alhaisten vanteiden korvaaminen tiilimuodostuksella on tavanomaista tehdä vedenpitävyys uuden tiilimuodon ja säären välillä, jäljellä olevien vanteiden ja uuden tiilen välissä.

Puuseinän vahvistamiseksi asenna 2 metriä pystysuorat puristimet, jotka koostuvat 2 baarista, joiden poikkileikkaus on 12 x 14 cm yhden kerroksen yksityisille taloille ja 15 x 20 senttimetriä kaksikerroksisille taloille. Mittariin kiinnitetyt palkit kiskojen korkeudella. Asenna ensimmäiset pultit 30 senttimetrin etäisyydelle pakkauksen lopusta.

Aukkoja tehdessä oviputket, joissa on seinämien reunat, on liitetty harjaan ja uraan. Jos seinämät on päättynyt, älä jätä aukkoa aukkoon, vaan aseta eriste. Jäljelle jäävät sivutuotot ja ylä- ja alatyyny poistetaan. Avaus on täytettävä tangoilla tai lokeilla, toistettaessa puisen seinän rakennetta.

Lattian muutos

Lattian korjaus tehdään korvaamalla rulla tai vahvistamalla yksittäisiä puupalkkeja ja lattiarakenteita yleensä koko alueella. Lattian, eristysmateriaalin, höyryn ja ääneneristyskerrosten ja rullan poistamisen jälkeen on tavallista tarkastella puupalkkeja. Voit korjata, irrottaa kallo-palkit, puhdistaa palkit ja vahvistaa sivulevyjä asentamalla ne nauloille tai pultteille. Aseta tilapäinen tuki korjattavan rakenteen alle ja irrota epäsopiva osa palkista.

Betonilaatat, jotka on korjattava, on jaettu seuraavasti:

- lattialaatat, jotka perustuvat talon seinämiin ja peittävät koko välin tukevien tiiliseinien väliin;

- päällekkäisyys, joka koostuu erilaisista profiileista valmistetuista yksittäisistä teräsbetonipalkkeista ja kevyiden betonivälineiden tai -laattojen muodossa, jotka sijaitsevat palkkien hyllyillä;

- esivalmistetut monoliittiset lattiat, jotka koostuvat poikkileikkauksen yläosassa olevista raudoitetuista palkkeista, joihin holvatut tai uritetut teräsbetonilaatat on asetettu, ja aukot on täytetty betonilla;

- monoliittiset lattiat, jotka koostuvat pienistä lohkoista, jotka sopivat tilapäiseen lattiaan urien kanssa, joissa monoliittinen betoni ja vahvikekaalit asetetaan.

Usein vanhan yksityisen talon jälleenrakentaminen toteutetaan ilman lattian ja lattiojen irrottamista, sitten lattiaelementtejä parannetaan paremmin ikkunan aukossa. Kun yksityisessä talossa on lattian ja päällysteiden purkaminen kokonaan, järkiperäinen käyttö suuriin kerroksiin.

Osien korjaus

Väliseinien korjaus sisältää seuraavat työt: täydellinen korvaaminen haalistuneiden väliseinien tai lisäosioiden asentamisen yhteydessä tilojen uudistamisen valinnassa; väliseinien uudelleenjärjestäminen ja vahvistaminen; runkopilarien, hihnojen ja yksittäisten elementtien vaihto; kutistuneiden väliseinien elementtien osittainen tai yleinen konsolidointi levyn lisäyksellä; uusiin laitteisiin tai jo olemassa olevien aukkojen tiivistämiseen osioissa, sekä roikkuvat väliseinät, jotka antoivat taipuman.

Kysy mitä asiakirjoja yksityisen talon jälleenrakentamiseen valmistaudutaan. Vanhan talon jälleenrakentamisen aikana on tavanomaista purkaa olemassa olevat väliseinät ja pystyttää uudet kipsi-, kipsi- ja kipsiseinälevyt sekä kevytbetoni- ja keraamiset kivet ja tiilet. Eri materiaaleista - tiilistä, kivestä ja kipsilevystä valmistetut väliseinät. Tiiliseinät ovat neljänneksen tiheä paksu, 3 metriä pitkä ja korkeus. Jos korkeus ja pituus ovat suurempia, on tavallista asettaa puolet tiilistä.

Väliseinät voidaan vahvistaa ohut teräsvaijeri, jonka halkaisija on 6 millimetriä, jotta varmistetaan niiden vakaus. Rakenteen leikkaus pääseinämän kanssa on välttämätöntä käyttää terästappeja. Jotta tiililevy olisi luotettava, käytä sitä pystysuunnassa täyttämällä jokaisella saumalla hyvin ratkaisu. Kylpyhuoneissa olevien tiiliseinien tulee olla paksut kerrokset tai neljäsosa tiilestä, ja ne on tavallisesti asetettu metallimalliin, jossa on merkinnät.

Jos oveen on oviaukko, laatikko on asennettava toisen riviin kipsibetonilaattojen jälkeen, kiinnitys tehdään puupäällysteillä, jotka on yleensä asetettu kolmelle tasolle molemmilla puolilla olevien levyjen väliin ja täytettyinä kipsilevyllä. Aseta jumpperi kipsiseinämiin symmetrisesti suhteessa nykyisen aukon keskipisteeseen.

Tämän jälkeen erotus ja rakenteen luonnoksen katto jäävät väliin. Myöhemmin se on koukutettava hihna kipsi laasti. Saumojen kiinnittämistä havaitaan väliseinien rajapinnalla. Aseta ankkuriliitokset vahvistusankkureilla alustavalla pinnoitteella bitumilakalla, käytä harjoja kiinnitettäessä ulkoseinään ja aseta ne koko seinän korkeuteen kolmessa paikassa. Samaan paikkaan, aseta teräsvahvistus vaakasuorissa liitoksissa seinän pituudelle sen vakauden varmistamiseksi.

Lopullinen vaihe

Yksityisen talon jälleenrakennushankkeessa ja julkisivun viimeistelyssä vaikein asia on monien ehdotettujen ratkaisujen erityisvaihtoehto. Julkisivumateriaalien viimeistelymateriaalien nykyaikaiset markkinat tarjoavat laajimman valikoiman: keinokivistä vinyylipidikkeeseen.

Vihjeitä saattaa ilmetä tiedonsiirron aikana. Suurin osa vanhojen rakennusten yksityisistä taloista ei ole varustettu putkistoilla ja saniteettitiloilla. Tätä ei voida hyväksyä modernille henkilölle. Liittyminen kaupunkiliikenteeseen, joka on sijoitettu lähelle, teknisestä näkökulmasta ei ole ongelma, tällaisten yhteyksien tekniikka on pitkään kehitetty.

Kuitenkin taas suurin osa ajasta on käytettävä koordinointiin julkisten laitosten ja paikallisviranomaisten kanssa, jotka ovat tyytyväisiä siihen, että kehittäjät tekevät työtä omalla kustannuksellaan ja omilla käsillään, mutta heillä ei silti voida torjua byrokraattisia viivästyksiä. Joten tässä tapauksessa on tarpeen saada kärsivällisyyttä.

Täten sinä ymmärsit, että yksityisen talon - vanhan kylän tai maalaistalon - jälleenrakennuksen suunnittelu ei ole helppo tehtävä vaan täysin ratkaistava. Siksi, jos haluat, voit täysin tehdä ilman korkeita kustannuksia ja muuttaa vanha, mutta ei liian pilaantunut rakenne mukavaksi ja moderniin perheen kotiin.

DIY tiilitalo remontin


Talon kunnostus ei ole pelkästään huoneiden kunnostus vaan korjaus- ja rakennustyöt, jotka aiheuttavat rakennuksen, alueen, kapasiteetin ja kapasiteetin muutoksia. Tällaiset suuret muutokset edellyttävät usein paikallisviranomaisten lupaa. Ja vasta kun saat tällaisen luvan, voit aloittaa turvallisesti jälleenrakennuksen.

ullakko

Ensinnäkin vahvistamme lattian ullakolla. Korottaaksesi sitä, korvaa vanhat viiveet uusilla (mieluiten palkista). Seuraavaksi kaltevien kaltevuuksien kohdalla vaihda vanha lämpö- ja vedeneristysmateriaali. Jos ullakkoa muutetaan ullakolla, on parempi vaihtaa metallikatto pehmeämmillä kateaineilla. Muuten kuulet jatkuvasti melua tuulisella säällä ja vielä enemmän sateessa.

perusta

Jos esimerkiksi lisätään erilaisia ​​ylärakenteita, esimerkiksi katon toista kerrosta tai ullakkoa, lisäämme siten talon kokonaispainoa ja kuormitusta säätöön. Tutki perusteellisesti sekä pohjan ulkoista että sisäistä tilaa. On havaittu virheitä, on välttämätöntä ryhtyä toimenpiteisiin niiden korjaamiseksi.

Tiiliseinä

Tarkasta seinien koko pinta. Jos muodonmuutos on havaittavissa mihinkään tiilen osaan, se on irrotettava, varsinkin jos tiilet asetetaan huonolaatuisella laastilla. Rakennuksen purkamiseen tarvitaan pneumaattinen tai sähköinen vasara, joka on erityisesti suunniteltu tällaiseen työhön. Tiilien purkaminen on välttämätöntä pienissä osissa (metrin pituus ja puoli), rivissä vaakasuunnassa ylhäältä alas. Vanhoja laastareittejä pilaantuvat piikkien terävällä päällä. Seinän lujuuden vahvistamiseksi korvaa vanhan laastin tiilien välillä nykyaikaisella rakennusmateriaalilla - seoksena polymeerisementistä. Tällä menetelmällä et lisää seinämän massaa eivätkä vähennä tilojen sisäistä tilavuutta.

Täytä siltojen säröjä, mutta se on mahdollista myös erikoisrakenteisen seoksen avulla - polymeerisementillä tai sementillä. Kallistettujen kaarteiden rekonstruoimiseksi on ensin poistettava kuorma lattialta ja siirrettävä ne sitten. Tavallisten ja teräsvaippojen korjaaminen, voimme vahvistaa niitä teräs- tai betoniteräksillä.

päällekkäisiä

Poista lattia, vanha eristemateriaali, ääni- ja höyrysulkukerros (ne on myös vaihdettava). Tarkasta huolellisesti kaikki puupalkit. Jos virheitä havaitaan, puhdistamme mätäpaikkoja ja vahvistamme palkit sivulevyillä. Kun kaikki työ on tehty, voit siirtyä ulko- ja sisustukseen.

Vanhan tiilitalon kunnostaminen

Ajan myötä asuinrakennus on päivitettävä. Vanhan tiilitalon uudistaminen on välttämätöntä siinä tapauksessa, että julkisivu on menettänyt houkuttelevuuttaan ja vuori joissakin paikoissa on pudonnut. Markkinoilla saatavien materiaalien ansiosta voit helposti muuttaa rakennuksen ulkonäköä. Julkisivujen uusiminen suoritetaan joka viides vuosi. Maalin maalaaminen tai palautus ei ainoastaan ​​anna näkyvää ulkoasua rakennetta vaan myös suojaa taloa haitallisilta ympäristöolosuhteilta.

koulutus

Ennen saneerausta tiilitalon ulkopuolelta on välttämätöntä hankkia työkaluja ja viimeistelyaineita ja valmistella seinäpinnat. Tämä prosessi sisältää:

 • puhdistusseinät aiemmin levitetyistä pinnoista, likaista, kiipeilykasveista;
 • crack-korjaus;
 • kuivatetaan julkisivu korkeassa kosteudessa;
 • sienilastan hävittäminen ja antiseptinen hoito;
 • kyllästäminen alukkeella, jolla on lisääntynyt kosteuden imeytyminen;
 • eristävien raaka-aineiden paksuuden säätö;
 • viimeistelyn kipsi;
 • pinnoitus sovellus.
Takaisin sisällysluetteloon

Mitä eräitä tapoja päivittää vanha tiilitalo?

Käytössä olevan tiilitalon jälleenrakentaminen toteutetaan tuuletetun tai ilmanvaihtoon tarkoitetulla "märällä" julkisivujärjestelmällä. Järjestelmän valinta riippuu rakenteen iästä. Jos talo on vanha, se voidaan päivittää "märkä" -menetelmällä. Ja jos se on suhteellisen uusi, on parempi käyttää tuuletettua menetelmää. Kiitos hänelle, kustannukset lämmityskaudella vähenevät huomattavasti.

Rakennus voidaan peittää sivuraidalla.

Vanhan tiilitalon ulkonäkö on mahdollista:

 • sivuraide;
 • maalaus;
 • kipsi;
 • edessä - luonnonkivi, etumuotit ja vastaavat materiaalit.
Takaisin sisällysluetteloon

Talon maalaus

Maalausmenetelmä on suosituin julkisivujen töistä. Vanhan talon päivittämiseksi käytä akryylimaaleja ulkotöihin. Niiden etu on ilman läpäisevyys, paloturvallisuus, luotettava tarttuvuus (tarttuvuus) tiiliseinään, kosteuden kestävyys ja hyvät koristeelliset ominaisuudet. Akryylillä peitetty rakennus on luotettavasti suojattu saostumisen vaikutuksilta. Akryylilameksimaalin tärkein haitta on nopea hankautuminen. Ennen vanhan talon kunnostusta maalaamalla seinät valmistetaan huolellisesti.

Suhteellisen uusi tiiliseinä, joka suojaa sään suojelua, päivitetään erityisellä tiililakalla. Tämä materiaali antaa seinälle syvän "märän" sävyn ja sopii parhaiten kohokuvioituun tiiliin, koska lakka antaa suuremman rakenteellisuuden päällystysmateriaaleille. Ennen työskentelyä kiinnitetään erityistä huomiota suolapisteiden poistoon, jotka häiritsevät tarttuvuutta. Ne harjataan metallisilla harjilla, ja seinä pestään saippuavedellä. Kun olet asettanut kerrokseksi 2-3 erityistä pohjamaalia. Sitten pintojen kuivaamisen jälkeen lakkaa levitetään.

Ulkopuolinen sivuraide

Vanhan talon seinät voidaan päivittää käyttämällä ulkoseiniä. Vanhan rakennuksen julkisivu puhdistetaan oksista, kasveista, kiinnikkeistä, asennetuista osista. Varmista seinien pystysuoran tason, lyönti tai viilto. Poista virheet säätämällä ikkunoiden, ovikehysten aukkoja. Sivurakentamisen viimeistelyprosessi sisältää seuraavat vaiheet:

 • talon koneiden asentaminen ja lämmöneristys;
 • perus- ja lisäelementtien asennus;
 • kiinnityslevyt.
Takaisin sisällysluetteloon

Tyylikäs kipsi

Ulkopuoliset kipsiseinät ovat yksi vanhimmista asuinrakennusten uudistustekniikoista. Kiillotukseen käytetyillä materiaaleilla on kosteutta imevää ja sienilääkettä. Laastarissa on laaja valikoima maaleja ja värejä. Teknologisesti kipsi sisältää - "roiskeita" (soveltamalla ratkaisua teräviin liikkeisiin), injektoimalla tai luomalla helpotusta rullilla ja harjalla, maalaamalla halutussa värissä, jos ratkaisu ei ole värimallin lisäämistä. Vanha talo kipsi levitetään tuulettomalle päivälle +5 - +25 asteen lämpötilassa matalassa kosteudessa.

Pienille restauroille luo samanlaisen värin ja rakenteen kipsi-liuos.

Muut raaka-aineet

Edellä mainittujen materiaalien lisäksi vanhojen talojen päivittäminen:

 • luonnonkivituotteet;
 • edessä tiili;
 • keraamiset graniitti- ja klinkkerilevyt;
 • yleiset sandwich-paneelit;
 • etukasetit.

Asuinrakennuksen seinät näyttävät kauniilta, jos käytät edessä olevia tiiliä. Tämä on ympäristöystävällinen rakennusmateriaali, joka on valmistettu savesta voimakkaan puristuksen avulla. Tämäntyyppinen tiili alkaa puhaltaa tasolle, joka ei ole alle 70 cm maan pinnasta ja talon pakollisen vedenpitävyys. Julkisten tiilien päällä on perinteinen muuraus tai mosaiikki.

Etukassit on valmistettu sinkitystä metallista ja päällystetty polymeereillä. Sen vuoksi, mitä väripaletti koostuu monista sävyistä. Posliinisen kivitavarauksen viimeistelyyn kuuluu laatikoiden luominen, joka on varustettu eristyksellä ja kalvolla, joka on eristetty kosteudelta. Tämän rakennusmateriaalin talojen julkisivut ovat hyvin raskaita. Kauniisti näyttää talon, vuorattu luonnon kivi. Se on kestävä materiaali, mutta asennus on työvoimavaltaista. Kolmikerroksiset rakenteet, lämmittävät talon ja antavat sille upean ulkonäön. Paneelin ulkopinta on sileä, profiili tai erikoiskuvio.

Tiilitalon uudistaminen

(Sovellukset hyväksytään 24/7)

Tiilitalo

Tiilitalot - rajaton arkkitehtuurin mahdollisuudet

Tiilitalon rakentaminen on kiistämätön etu. Tämä ei ole vain mukavuutta, luotettavuutta, mukavuutta ja turvallisuutta, vaan myös kykyä ilmaista täysin yksilöllisyyttään. Omistajan mielikuvista ei ole mitään tekijöitä: kaikki suunnitteluprojektit ovat todellisia, alkaen yksinkertaisesta, mutta hyvästä ja kauniista yhden kerroksen rakennuksesta ja päättyen majesteettiseen goottilaiseen linnaan. Tiili on erinomaisesti yhdistetty muihin materiaaleihin, ja niiden avulla viimeistellään tiilitalo, joka saa sen seurauksena oman tyylinsä.

Jos sinun on parannettava suunnittelua tai toteutettava tiilitalo, yrityksemme auttaa mielellään. Asiantuntijoilla "House and Co." on laaja kokemus tiilitalojen uudistamisesta ja aina asiakkaan toiveiden huomioon ottamisesta, tekemällä työtä juuri sen mukaan, mitä hän tarvitsee.

Kuuntelemme asiakkaitamme.

On-line-sovellus
[email protected]
+7 (499) 165-27-18

Täydennys 900r / m²
Viimeistely 950r / m²
Pidennys 9 000r / m²

Rakentaminen ja
uudelleenrakentaminen 1 250r / m²: sta

Uudelleenrakentaminen 1 800R / m²
Korjaa 400r / m²
Sivuraide 650r / m²

Lämpöeristys ja
eristys 250r / m²

Tiilitalon jälleenrakennuksen ominaisuudet

Tiilitalon uudistaminen on työläs prosessi, joka edellyttää korkeaa pätevyyttä ja vastuullista lähestymistapaa täytäntöönpanijoilta.

Jos omistaja haluaa laajentaa käyttökelpoista aluetta, optimaalinen ratkaisu on laajentamisen rakentaminen tiilitalolle; taloon tai sen päärakennukseen ei vaikuta. Lisähuoneen tarkoitus voi olla mikä tahansa.

Teemme myös tiilitalon kunnostamisen. Tällaisen vastuuntuntoisen työn tekeminen nopeasti ja laadukkaasti edellyttää kaikkien "epäkohtien" tuntemista. Asiantuntijoidemme luottamus, asiakas säästää itsensä ylimääräisestä päänsärkystä ja saa tuloksen, joka täysin vastaa hänen odotuksiaan.

Tiilitalon eristämiseen liittyvien ongelmien poistamiseksi, rakennuksen ulkonäön parantamiseksi tai muuttamiseksi on suositeltavaa suorittaa monimutkaisia ​​korjaus- ja viimeistelytoimenpiteitä.

Brick kodin korjaus

Tiilen tärkein, jos ei ainoa, heikkous rakennusmateriaalina on sen korkea lämmönjohtavuus. Jotta mukava ympäri vuoden elää, on tarpeen tehdä lämmin tiilitalo: tämä avulla voit välttää monia ongelmia ja tarpeettomia kustannuksia.

Lämmityksen jälkeen tulee lopullinen ja todennäköisesti miellyttävämpi vaihe: viimeistely. Tiilitalon seinien valinta on omistajan liiketoimintaa, mutta hän voi aina luottaa asiantuntijoidemme ammattitaitoon.

Ota yhteyttä. Ymmärrämme asiakkaidemme ideat, yritämme tuoda heidät elämään yläluokasta. Olemme luotettavia.

Vanhan tiilitalon restaurointi ja säätiön vahvistaminen.

Kuinka palauttaa vanha talo

Monet yksityiset talot ovat olleet seisomassa yli vuosikymmenen ajan ja ovat kaukana parhaasta kunnosta. Jos talo tarvitsee suurta remonttia, tarvittavan työn asianmukainen määrittely ja keinot sen toteuttamiseksi mahdollistavat sen palauttamisen lyhyessä ajassa, mikä säästää paljon rahaa ja vaivaa.
Kuinka palauttaa vanha talo

opetus
1Palauta vanha talo aloitetaan perusteellisella tarkastuksella. Kiinnitä huomiota perustukseen, seiniin ja kattoon. Talon eheys, sen luotettavuus riippuu niistä. Sisustus- ja putkiston tila on erillinen asia, eikä se vaikuta suoraan rakennelman vakauteen.

2 Kun katsot taloa, kiinnitä huomiota seinien ja säätiön halkeiluihin - niiden läsnäolo osoittaa, että talo istuu tai seinät ovat niin vanhoja, että ne alkavat kaatua. Säröiden esiintyminen säätiössä viittaa tarve vahvistaa sitä. Heikossa paikassa säätiön alapuolella kaivetaan ja kaadetaan betonilla.

3 Joskus vanhat seinät alkavat johtaa, päänsärkyä muodostuu heille. Useimmiten tämä tapahtuu talojen rakennettuja taloja (maan eteläosissa on paljon tällaisia ​​taloja). Jos seinällä on samanlainen kuori, on tarpeen purkaa ja koota se uudelleen paikalleen, sillä se on aiemmin tukenut kattopalkkeja.

4Jos talon seinät ovat hyvässä kunnossa, mutta ne ovat houkuttelevia ulkonäköä, ne voidaan "jalostaa" kolmella tavalla. Ensimmäinen on vaikein ja kallein, mutta se antaa parhaan tuloksen - talossa on vuorattu tiiliä. Rakennus tehdään puoli-tiilellä, rakennus hankkii erittäin kauniin modernin ilmeen.

Toinen tapa on seinien viimeistely nykyaikaisilla materiaaleilla - esimerkiksi muovilla. Tämä on nopein vaihtoehto, mutta sitä on vältettävä mahdollisuuksien mukaan. Puhumattakaan siitä, että muovi on palavaa, vanha talo, joka valmistui tällä tavalla, ei edelleenkään näytä paremmalta. Muovi viimeistely soveltuu parhaiten kaupallisiin kiinteistöihin kuin yksityisiin kotitalouksiin.

Seinäkoristelun kolmas tapa on melko perinteinen ja se koostuu niiden suihkusta tai koristekerroksen levittämisestä suihkuttamalla. Jälkimmäisessä tapauksessa ratkaisuun olisi lisättävä nykyaikaisia ​​väriaineita, mikä antaa erittäin hyvän tuloksen.

7Wood-talot yleensä käyttävät puisia elementtejä - lattiapalkit, lattiat, kattotuolit. Kaikki mätäiset osat on vaihdettava. Kun korjaat kattoa, vanha liuskekivi on poistettava ja korvattava modernilla metallilevyllä. Se ei ole vain helpompaa vaan myös paljon kauniimpi. Vanhan talon tiiliseinän vuoraus ja liuskekiven korvaaminen metallilevyllä antavat vanhan rakenteen toiselle elämälle.

8 Sisustusvaihtoehdot ovat suoraan riippuvaisia ​​seinien materiaalista. Jos talo on adobe, on parasta päällystää seinät kipsilevyllä. Tällöin saat täysin sileät seinät ja päästä eroon pienistä halkeamista aiheuttavista ongelmista, jotka usein syntyvät adobe-talojen seinistä. Kaikki viimeistelyvaihtoehdot sopivat tiiliseinille, kaikki riippuu haluustasi ja taloudellisista mahdollisuuksista.

PERUSTEEN KORJAUS: OVAT OMA KÄSIT

Korjausasut korjaavat monikerroksisten rakennusten perustan noin muutaman vuoden välein. Tämä on suunniteltu työ.
Jos olet maan tai esikaupunkien asunnon onnellinen omistaja, sinun on korjattava oma talo omiin käsiinsä tai palkattujen työntekijöiden käsiin.
Ei niin harvinaisia ​​tilanteita, kun säätiö alkaa ratkaista pitkään vakiintuneita rakenteita. Tämä voi tapahtua erilaisten fysikaalisten mekaanisten ja hydrologisten prosessien vuoksi maaperän alemmissa kerroksissa. Muutokset vähentävät maaperän kantavuutta.
Lisäksi maaperän ominaisuuksien muutokset voivat myös aiheuttaa kodin rakentamisen.
Vedonlyönti havaitaan ensisijaisesti talon alapuolella olevan kuivakiven kannoilla.
Ensimmäinen muodonmuutosmerkki on sokean alueen halkeamien ilme, samoin kuin reiät ympärillä. Ajan myötä sekä nuo että muut kasvavat.
Kuitenkin kellarikerrostuminen voi olla vain tilapäistä. Se pysähtyy automaattisesti, kun säätiön vuorauskivet kestävät vakaamman asennon. Tämä voi tapahtua sademäärän aikana voimakkaassa maaperäkerroksessa.

]]>]]>
Kaikissa muissa tapauksissa tuhon laajuus kasvaa vain. Hirsitaloissa, esimerkiksi nivelet ja nivelet laajenevat, halkeamat alareunan rungon alueella lisääntyvät, purkki putoaa ulos. Tällöin korjaaminen vanhan puutalon perusta ei riitä.
Mitä tehdä
Tällaisella tuhoutuessa kellarin talon pitäisi välittömästi lopettaa sittemmin. Tätä varten sinun on ensin laitettava halkeamat niin kutsutut majakat (paperi- tai kipsilevynauhat), joihin kirjoitetaan asennuspäivämäärä. Jos majakat puhkaisevat pian, pienet kalteva kuoppaan (35 ° kulma) vedetään ulos nauhan pohjan lähelle. Sen syvyys ulottuu kiven pohjaan.
Säätiön korjaustekniikka mahdollistaa putken, metallin tai asbestisementin asentamisen halkaisijaltaan 15-20 cm.
Betoni- tai sementtilaastia kaadetaan sinne, niin että säätiön alapuolella oleva maa on kyllästynyt siihen.
Maaperän täyttö liuoksella pysäytetään vasta, kun liuos lakkaa laskemasta 1-2 tunnin kuluessa. Maaperän kyllästymismenetelmä liuoksen kanssa jatketaan vasta 1-2 päivän kuluttua. Ja niin 2-3 kertaa.
Tämän jälkeen he panivat merkkeihin uudelleen halkeamia. Sokean alueen yläosassa olevaan reunaan, kellarikerroksen alussa puupalkki vahvistetaan jälleen, mikä vahvistaa tukipylvään aseman merkin sen jälkeen, kun liuos kaadettiin putkeen.
Siinä tapauksessa, että sakkautuminen jatkuu, riski laskee pienemmäksi maahan. Sitten sinun on täytettävä betoni tai sementtilaasti putkeen.
Näin ollen maatilan tai yksityisen rakennuksen perustaminen on kiinteä.
Kellarin tuhoutuminen kehän ympäri

]]>]]>
Tiilitalon perustuksen korjaaminen sisältää seuraavat vaiheet.
Pohjan ja seinien pinnasta poista lika ja poista vanha kipsi. Sitten pohjaan rakennetaan metalliristikko. Ottaa jonkin verran etäisyyttä, se kiinnitetään ankkureihin, jotka vapautuvat seinän kellarista ja suoraan perustuksista.
Asenna sitten muotti ja kaikki betonoitu. Sen jälkeen, kun betoni on kovettunut, kaivannot nukkuvat varovasti, varovasti tamping alas kunkin kerroksen.
Korvaan yhden tuhoutuneen osan säätiöstä
Tämän työn toteuttamiseksi järjestä ylimääräiset alueet säätiön sivuille. Tontit näyttävät tavallisilta kivenrakenteilta. Saamalla muuraus haluttuun leveyteen tällä tavalla, voit luoda linkin vanhan ja uuden muurauksen välille. Samalla pohjan pohjaa ei syvenetä.
Pilaantunut nauhamaalaus
Kosteuden tuhoutuneen teippipohjan korjaus tehdään samalla periaatteella kuin betonivyöhykkeen muutos. Tällöin voit levittää betoniterästen työtä.
Tällöin myös säätöruuvien korjaus on mahdollista.

Jalustan kantavuuden lisääminen
Korjattavan yksityisen talon perusta voi vaatia purkamista, mikä estää lisää sakkautumista.
Tällöin molempien puolien heikoilla alueilla on uusia osia. Niiden päälle ylemmän rakennuksen kuorma lähetetään kellariin kulkevilla vahvistetuilla betonilla tai metallipalkkeilla. Uudet alustat perustuvat ankkuroituihin ankkureihin.
Täysin purkaa pohjat, yleensä puiset talot.
Puutalon perustuksen korjaus on se, että seinien alle tuodaan useita poikittaisia ​​teräsbetonisia tai teräspalkkeja.
Ne asetetaan 2-2,5 metrin rei'itettyihin reikiin. Palkit tuetaan tilapäisillä tuilla (asennettu etukäteen). Samanaikaisesti vanha säätiö korvataan uudella, jonka toinen pohja sijaitsee ensimmäisen alapuolella.

]]>]]>
Pilarin perusta
Sarakepohjan korjaus sisältää seuraavat työtyypit:
Talon asentaminen tilapäiseen tukeen.
Kiinnitä huomiota! Samalla voit jatkaa asumista talossa. Jopa ikkunat ja ovet eivät koskaan loimi. Erittäin harvinaisissa tapauksissa työntekijöiden on avata useita lattialaudat.
Pilarien purkaminen;
Kaivamaan kaivannon talon alle;
Hiekkalaukun varjostin;
Neulotaan hyvin vahvistettu nauha, jonka paksuus on 20 cm;
Asennus hänen pylväät;
Teräspalkkien asennus;
Talon laskeminen tuoreeseen säätöön säätämällä sen asentoa parhaiden ovien ja ikkunoiden avaamiseksi.
Samalla tavoin myös purskeperustan korjaus suoritetaan. Ajan mittaan voit lopettaa tämän perustuksen täydellä nauhalla.
Tässä artikkelissa kerroimme vanhan puutalon ja tiilitalon peruskorjauksesta. Toivomme, että nyt itsenäinen korjaus ei tee suuria vaikeuksia.

Mikä on halvempaa ja kannattavampaa, vanhan talon jälleenrakentaminen tai sen purkaminen ja uuden rakentaminen?

Tämä kysymys huolestuttaa niitä asukkaita, joiden talot ovat jo tuhoutuneet ajoittain, heistä tulee kylmät kuolleista ja mädäntyneistä lokeista kruunuissa, katto alkaa vuotaa, koska kattotiili on säröillä (liuskekivi). Samalla tavoin kattorakenteet eivät enää kestä kuormaa katolla, joten katto muuttaa sen mittasuhteita, riippuu
rasitusta. Vanhoissa rakennuksissa, jotka ovat yli 40-60-vuotiaita, muut lattialle ja lattioille liittyvät ongelmat voivat ilmetä, etenkin ensimmäisen kerroksen päällekkäisyyden osalta. Aikaisemmin he tekivät kaiken tunnollisesti, vaikka siellä on myös sellaisia ​​rakennuksia, kun he näkivät, että ajattelitte sitä ja miten he voisivat olla niin monta vuotta.

Joten mitä tehdä, korjaa vanha talo tai laittaa uusi?

Kaikki riippuu ennen kaikkea materiaalin ehdoista, jos on uutta taloa, silloin on selvää, että vanha talo on hajoamassa ja uusi on rakennettu paikalleen tai lähellä sitä. Parasta kaikesta, tietenkin, jos tonttialue sallii, tee tämä: asua vanhassa talossa ja tehdä uusi lähellä uutta paikkaa, kun uusi talo on valmistettu ja valmiina elämään, purkamaan vanha. Mutta tämä on paras vaihtoehto. Yleensä tämä on tapaus, sivusto on pieni, on useita tu. rakennukset ja vielä vanha talo. Jos pursit talon välittömästi, niin missä asuu? Tässä tapauksessa on parempi ratkaista kokonaan, murtaa talon tai osittain. Usein on vanhoja taloja, joissa kaikki kantavat seinät ja lattiat hyvässä kunnossa, on parasta tehdä kosmeettisia korjauksia, voit tehdä jälleenrakennuksen:

1) Vie vanha katto, rakenna uusi kattojärjestelmä ja peitä katto eristämällä, joka kattaa talon modernilla kateaineella.

2) Vaihda mädätetyt lattiat, sekä osittain että kokonaan yhdessä lattiapalkkien kanssa, on myös parempi lämmittää lattiat välittömästi. (palkit, lattiapinnat, eristys)

3) Jos talo on kylmä, on parasta lämmittää taloa ulkona yhden tai kahden kerroksen kanssa nykyaikaisella eristyksellä ja peittää ulkosäleikkö takaluukulla tai sivuraidalla.

Tämä jälleenrakennus vie vähän aikaa (voit hallita sitä kuukaudessa) ja rahoituksen mukaan se on vähemmän kuin]]> tee uusi talo. Mutta jos talo on jo niin pahoinpidellyt, että ei ole mitään järkeä "taonta" sitä, ja rahan käyttö ei tuota tuloksia, sinun täytyy mennä radikaaleihin toimenpiteisiin:

Talon purkaminen ja uuden rakentaminen.

Oli olemassa tapauksia, joissa vanha talo (ensimmäisen kerroksen seinissä) rikkoi katon, asetti uuden kerroksen baarista, loki... Ja missä on tae siitä, että vanhat seinät kestävät toisen kerroksen painoa? Ja koko rakenne ei romahda. Jos kuitenkin päätetään, että vanha talo on purettava ja uusi rakennettu, näin tehdään näin:

Keskikokoisen 6x9m: n hirsitalo (joukkue) muodostaa keskimäärin kolme viikkoa. Parasta on aloittaa talon rakentaminen touko-kesäkuussa. Kun talo on rakennettu, voi olla joko paikan päällä ja elää perävaunussa, verannalla tai sukulaisilla. Kun talo on asetettu (täydellä tai osittaisella koristelulla), voit liikkua kesä-syksyllä uuteen taloon. Talvella talo on täysin valmis kylmään. Yhteenvetona voidaan todeta seuraavaa: Jos talo sopii edelleen asuntoon, sen on helpompi ja halvempaa rekonstruoida se (tehdä muutoksia). Ja jos asunto ei ole enää sopiva asumiseen, niin ei ole mitään järkeä "taonta" se, on tarpeen purkaa ja asentaa uusi talo, se on nopeampi ja halvempaa seurauksena! Uusi talo palvelee sinua monta vuotta. Yrityksen SK "Wonderful House" harjoittaa täysi valikoima vanhojen talojen muutoksia (eristys, kattorakenteiden vaihto, kattotyöt). Lisäksi puretaan vanhoja rakennuksia ja rakennamme uusia hirsirakennuksia ja hirsirakennuksia lokeista ja lokeista.

Onnea sinulle rakentamiseen!

Jos korjaat kahvilaa toimisto- tai asuntomyymälän ravintolassa ja seinät ovat antiikki tiiliä tai haluat luoda todellisen vanhan seinän, soita meille ja asiantuntijat neuvovat sinua ja auttavat sinua löytämään edullisia yhteistyösuhteita.

Jos tavallinen tiiliseinä on käytettävissänne, älä kiirehdi päättää sen kohtalosta sementtiseosten täydelliseen tuhoamiseen tai anonyymiin.

Vanhalla ja uudella pohjalla on erilainen tekniikka, jota käytetään seinien ja lattioiden pohjaan. Vanhoissa talouksissa on yleensä kantomaalia peitettyjä tiilestä olevia kantavia seiniä sekä puutavaraa ja levyjä sisältäviä sisäseiniä. Päällekkäisyydet - lokit levyineen. Laudat ovat ristin muotoisesti verhoiltuja liuskeilla (vyöruusuilla), joihin kalkkipitoista levitetään.

Talojen uudistaminen

tiili

1 m 2 lattialla maksaa 10 000 ruplaa. Tiilitalot ovat sen arvoisia, koska Ne ovat erittäin vahvoja ja kestäviä.

kehys

1 m 2 lattialla maksaa 5 000 ruplaa. Uudelleenrakentaminen tapahtuu nopeasti ja vähäisin kustannuksin.

puutavara

1 m 2 lattialla maksaa 6 000 hieroa. Alkuperäinen venäläinen materiaali, luotettava ja edullinen työhön

Vaahtobetonista

1 m 2 lattialla maksaa 8 000 ruplaa. Tuo tiilitalleille vahvuus, mutta ylivoimaisesti lämpöä.

Talon uudistaminen tai sen valmistuminen, paljon halvempi prosessi kuin koko rakentaminen. Jos sinulla on vanha talo tontissa, voit ajatella sen jälleenrakentamista tai loppuun. Talon täyttäminen - vastuullinen prosessi, joka edellyttää ammattimaista lähestymistapaa. Vaikka sinusta tuntuu, että talon kanssa ei ole mitään tekemistä, sinun tulisi kysyä neuvoa asiantuntijalta. Kaikenlaiset talot mistä tahansa materiaalista joutuvat jälleenrakentamaan ja laajentamaan nykyisiä taloja. Yrityksellämme on ensiluokkaisia ​​asiantuntijoita, joilla on laaja kokemus rakentamisen alalta.

Tiilitalon uudistaminen

Vanhojen tiilitalojen rakentaminen edellyttää ylimääräisen kerroksen ja mansikkakatot. Joskus riittää poistamaan katto, tekemään betonihihna talon ympärillä, pääseinät, ja tämä riittää rakentamaan ylimääräisen kerroksen. Ilman asiantuntevaa asiantuntijaa täällä ei riitä. Asiantuntijan tekemän päätelmän mukaan on mahdollista laatia hanke, jonka mukaan voidaan suorittaa seuraavat toimet:

 • perusta vahvistaminen;
 • tiilien purkaminen ja asennus;
 • ulkoseinien eristys;
 • teknisten verkkojen korjaus.

Kehysrakennusten jälleenrakentaminen

Kehysrakennuksessa on paljon etuja, esimerkiksi sitä pidetään energiatehokkaimpana, kestävämpänä ja ympäristöystävällisimpänä. Mutta kuten kaikki koteihin, se voi heikentyä ja tarvita remontointia. Tärkeimmät teokset ovat seuraavat:

 • perusta korjaus;
 • ylimääräinen lämpeneminen;
 • katon päällekkäisyys;
 • tilojen korjaus;
 • viimeistele vanha julkisivu ja niin edelleen.

Suurin osa pitkään rakennettuista runkorakenteista on melko yksinkertainen seinien rakenne, joka on yksi puun runko. Ja monet tällaisten talojen omistajat, jotka tekevät rekonstruoita tai suorittavat talon rakentamisen, voivat tilata lisäeristystä ja muuttaa täysin kotinsa ulkonäköä.

Talon talonrakentaminen baarista

Yksi talonrakennuksen suosituimmista materiaaleista pidettiin puutavarana. Ja talot baarista voidaan täyttää ehdottomasti kaikkialla ja kaikenkokoisina. Mutta ennemmin tai myöhemmin talo on remontoitu. Useimmiten seuraavia ovat syyt tällaisiin laajoihin muutoksiin:

 • rakennuksen huonontuminen;
 • pitkä käyttöikä;
 • yksittäisten rakennusten epäonnistuminen;
 • halu muuttaa julkisivua tai geometriaa;
 • halu muuttaa elinolosuhteita, esimerkiksi jätevesi, lisätä käyttökelpoisen alueen kokoa ja niin edelleen.

Jokainen yllä olevista esimerkkeistä mahdollisesta jälleenrakennuksesta on paljon ominaisuuksia, vivahteita ja hyvin usein yhden elementin korvaamisajankohtana, on olemassa muita ongelmia, jotka on ratkaistava välittömästi.

Vaahtolohkojen talon uudistaminen

Vaahdolohkoa pidetään suosituimpana materiaalina modernin kodin rakentamiseen. Se on huomattavaa sen alhaisesta hinnasta ja erinomaisista ominaisuuksista. Kaikista sen eduista huolimatta vaahtobetonialustat tarvitsevat jälleenrakennusta tai rakentamista. Useimmiten tällaisten talojen omistajat päättävät tehdä muutoksia seuraavien tavoitteiden saavuttamiseksi: lämmön säästö- ja äänieristysominaisuuksien parantamiseksi, seinien viiluksi, kateaineiden korvaamiseksi tai ylärakenteiden tekemiseksi.

Jokaisella tällaisella työssä on omat vivahtonsa, joten jos on tarpeen rekonstruoida taloa, paras vaihtoehto on kääntää ammattilaisille. Yrityksellämme on koulutettuja ammattilaisia, joilla on laaja kokemus tällaisen työn suorittamisesta.