Säätö säätöruuveilla

On olemassa tapauksia, joissa puurakennetta on kiireellisesti korjattava, eikä aina tapahdu lämpimässä ajassa. On kuitenkin olemassa keino rekonstruoida säätiö jopa talvella kitkeränä kylmänä. Tämä ainutlaatuinen tekniikka toteutetaan ruuvatuilla. Peruskorjaus ruuvipillilla on nopea, luotettava ja edullinen tapa säästää puurakenne täydelliseltä tuhoamiselta. Vanhoja rekonstruktioita voidaan rakentaa tai rakentaa uusi ruuvi-säätiö muutamassa päivässä, kun taas rakennuksen omistaja voi olla varma siitä, että se säilyttää rakenteen eheyden ainakin useita vuosia. Voit tilata puutalon peruskorjauspalvelun ruuveilla, voit ottaa yhteyttä yrityksen "SvayVint" -yritykseen, jossa ne toimivat todellisena ammattilaisena. Asiantuntijat arvioivat nopeasti rakenteen pohjan vahingoittumisasteen ja suosittelevat hyödyllisimpiä tapoja ratkaista ongelma.

Soita meihin: 8 (495) 796-66-64 tai Tilaa puhelu

Edut ruuvien paaluilla maanparannuksen yhteydessä

Säätiön hävittämisen merkit ovat talon seinämien halkeamien ulkonäkö, vinot ovet ja ikkunan aukot, pohjan muodonmuutos itse. Tämä voi tapahtua useista syistä, joista tärkein on normaali kuluminen. Tällöin on suositeltavaa täysin korvata rakenteen pohja porausruuveilla ja tehdä pieniä vaurioita pienillä korjauksilla. Ruuvitukien käyttö tuo mukanaan paljon positiivisia hetkiä rakennuksen omistajalle.

 • Nopea jälleenrakennus, joka voi olla 1-2 päivää.
 • Erikoislaitteiden käyttöä ei tarvita, mikä on erittäin tärkeää rakennuksissa, joissa on tiheät rakennukset.
 • Suhteellisen alhainen ruuvirakenteiden hinta.
 • Pitkä käyttöikä, joka voi olla jopa 100 vuotta.
 • Korjausruuvin pohja voidaan suorittaa milloin tahansa vuoden aikana.

Peruskorjauksen hinta ruuvipillojen avulla riippuu alueen geologisista ominaisuuksista, säätiön tuhoutumisasteesta, tukien koosta ja lukumäärästä sekä vaadittavasta sidontatyypistä. Yleensä voidaan sanoa, että säätiön jälleenrakentaminen paalulaitteilla maksaa omistajalle vähemmän kuin vaihtoehtoisten rakennusmateriaalien korjausten toteuttaminen.

Säätö säätöruuveilla

Yksittäiseen rakennukseen tarkoitettuja ruuveja käytetään useimmiten puu-, solu- ja runkorakenteiden kevytrakennusten rakentamisessa sekä perustusten korjaamisessa. Ruuvipalloja voidaan käyttää paalun ja ruuvin tai pylväspohjan korjaamiseen. Niitä voidaan käyttää säätölevyn ja nauhan, lohkon ja betonin korjaamiseen, jos niitä on helppo rakentaa. Lisäksi säätö säätöruuveilla on suhteellisen halpa prosessi verrattuna muihin menetelmiin ja ratkaisuihin. SP 24.13330.2011: n mukaan vetävää voimaa voidaan jättää pienelle tukialustalle kentällä, joten tästä näkökulmasta ruuvien paalujen käyttö on yleismaailmallinen ja yleinen menetelmä, jota voidaan käyttää minkä tahansa tyyppisten alustojen vaadittavien parametrien palauttamiseen.

Pile korjaussarja

Peruskorjauksen ominaisuudet ruuveilla
Käyttämällä ruuveja ei ole keino korjata tiiliä tai puutaloa, mutta tärkeimpänä rakenneosana voit täysin korvata minkä tahansa tyyppiset perustukset paalun ja ruuvin pohjalla. Kaikilla näillä toimilla on kuitenkin tarkoitus korvata tai korjata dacia-puutalon, puutarhan väliaikaisen rakentamisen, kaasu- tai vaahtobetonirakenteen perustus. Eli teräspilvien kantavuutta ei ole suunniteltu raskaille kuormituksille.

Tällä tavoin voidaan säästää tuhoutuminen halkeamien ja muodonmuutosten vuoksi. Hävittämisen syyt voivat olla seuraavat: säätiön laskelmissa ei otettu huomioon maaperän ominaisuuksia ja niiden mahdollisia kausivaihteluita, talon yleisen kuormituksen kasvaessa säätiön tai terassin laajennuksen vuoksi, rakennusprosessin häiriintyminen säätiön rakentamisen aikana jne. On mahdollista vahvistaa tai korjata säätiö metallisilla ruuveilla siten, että niiden ei tarvitse kasvattaa pohjan pohjan kuormituskapasiteettia, ts. Teknistä prosessia vaikeuttamatta.
Esimerkkinä paalujen käytöstä voidaan mainita heikossa maaperässä olevan rakenteen kutistuminen, joka johtui virheestä maaperän kestävyyden laskemisessa. Betonia, vahvistamista ja kuivatusta, sähköisiä ja kemiallisia korjaustekniikoita käytetään usein, mutta ne ovat hyvin kalliita ja säästöt korvattaviksi ruuvipillojen tai säätiöiden korjaamisella niiden käytön kanssa tulevat pelastamaan.

Käytä paaluja nostamalla ja vahvistamaan vahvaa pohjaa

Peruskorjauksen tekniikka ruuveilla
Ruuvirakenne ei ole löysä, savipintainen tai pölyinen maakerros - se kulkee läpi koko kiinteän kerroksen, jolla on suuri kuormituskyky. Maaperän ominaisuuksien ja koostumuksen määrittämiseksi itsenäisesti geologista tutkimuspalvelua ei saa ottaa yhteyttä, vaan on toteutettava seuraavat toimenpiteet:
1. Suorita paalujen koepäällystäminen (esim. Edellä kuvatulla Skif-sarjalla). Joten voit selvittää pohjaveden määrän ja maaperän kiinteän kantavan kerroksen syvyyden;
2. Tee pinoita omilla kädilläsi tai osta valmiita tuotteita, joiden pituus on enintään 3 metriä, jotta ne voidaan rakentaa sukellukseen tarvittavaan syvyyteen.
Riippumattomien tutkimusten tulosten perusteella valitaan säätiön korjaus- tai restaurointimenetelmä. Se voi olla:
1. MZLF: n vahvistaminen ilmeisellä kutistumisella tai murtumalla - kaksi tai kolme SHS-paalua ruuvatetaan halkeaman sivujen deformoituneeseen paikalliseen osaan. Ennen perustuksen korjaamista on välttämätöntä purkaa se, eli rakennuksen nostaminen hydraulisella tukijalalla tai liittimillä tällä alueella;
2. Jos betoni nauha tuhoutuu koko teippiin (esim. Laastin väärät osuudet valitaan), olisi oikein valita peruskorjaus nostamalla puutaloa ja sen jälkeen ruuvaamalla paaluja.

Pylväspohjan vaihtaminen paaliruuviin

Rakennuksen nostaminen, sinun on lähdettävä rakennusaineiden ominaisuuksista kotona:
1. Pitkistä osista koottu puutalo on välttämätöntä varmistaa rakenteen geometrian säilyminen. Tätä varten talo on sidottu ohutlevyihin, joiden leikkaus on 5 x 15 cm, levyt on järjestetty pystysuoraan. Nostolaite nostaa rakennuksen toisen puolen ja korjaa tai korvaa tämän sivuston rakenteen. Tällainen toimenpide toistetaan täydellisen korjausjakson loppuun asti;
2. Tämä tekniikka ei sovellu taloon, joka on tehty tiilistä tai rakennuspalikoista, joten pieniä alueita pitäisi nostaa, mutta vasta sen jälkeen, kun terässeinät on asennettu teräspalkkien - kanavien tai I-palkkien molemmille puolille. Palkit asetetaan urille ja ne liitetään ankkureihin tai pultteihin.
Kanavien metallirakenteet kootaan jokaisen korjatun osan pohjalle. Tämä korjaustekniikka on nimeltään kallioperän purku, ja nostovälineiden hydraulisten nostimien käyttöä kutsutaan ripustettavaksi.

Säätiön perusvahvistusvaihtoehdot

Puutalon korjaaminen ruuvipillojen avulla voidaan jakaa kahteen erilliseen prosessiin: vanhan perustuksen vahvistaminen talon alle ja sen kantavuuden palauttaminen.
Matalan kartiomaisen pohja- tai pylväspohjan hävittämisen yhteydessä ruuvipallot on käännettävä talon alle kulmaan ja ruuvattava pohjan koko kehän ympäri. Joten voit saavuttaa rakennuksen painon siirtämisen teräskierteellä, joka on varustettu kiertyneillä paaluilla.
Jalustan vahvistamismenetelmä on taloudellisempi, koska ruuvipillojen asennus tapahtuu paikallisilla alueilla rakennusmateriaalien tuhoutumisen avulla, kun taas paalut ruuvatetaan ulkopuolelle. Paalupäät kiinnitetään toisiinsa metallikanavilla tai I-palkkeilla.

Upotetaan tiilitalo

Jos pohjan maanalaisen osan tuhoutuminen on pieni tai ei ole, ja vain muodonmuutokset tai vääristymät ovat näkyvissä, ei ole mitään syytä muuttaa vanhaa perustusta uuteen kasaarakenteeseen - sinun on vahvistettava pohjaa seuraavalla tekniikalla:
1. Testausmenetelmällä ruuvaamalla voit selvittää maaperän pohjakerroksen syvyyden.
2. Purkamismenetelmää käytetään vain tiilitalle. Purkaminen toteutetaan I-palkkien tai kanavien hyppyjen järjestelyllä;
3. Koko rakennuksen nostolaitteet: hydrauliset telineet tai liittimet on sijoitettu etukäteen koottavien pohja- tai teräsvaipojen alle;
4. PSS-paalujen vinot ruuvaus metallivyön kanssa ennen vyötäröä tai pystysuora ruuvaaminen talon sisällä ja sen ulkopuolella yhdistämällä kanavien paalut grillata- misen järjestämiseksi. Kun ruuvaamalla paaluja talossa täytyy poistaa lattia.

Ruuvit paaluilla rakennuksen sisällä ja sen ulkopuolella

Pilarin tukien ulkoisen ruuvaamisen tukeminen vaatii lisätoimintaa metallirakenteiden koristelemiseksi väärällä reunalla, takalevyllä tai keinokivellä. Voit myös päällystää pohjan millä tahansa arkkimateriaalilla ja liimaa laatat päälle, pehmeäksi bitumivyöhykkeillä tai asbestisementtilevyillä.
Tärkeää: Kun kallistetaan pohjaa ja ilman näkyvää vaurioita pään seinämille, on suositeltavaa hitsata kasa pystysuoraan niin, että grillauksen nauha voidaan kiinnittää sivuilla olevilla ankkureilla.
Ruuvipallojen ruuvaamisen tekniikka on sellainen, että se on lähes mahdotonta tuoda pystysuoraan MZLF: n tai betonipylvään alle. On muistettava, että siipien kuormituskyky riippuu kosketuspinta-alasta, jossa on maakerros, jolle paalua tuetaan. Sen vuoksi kallistuminen tai kierrättäminen on ehdottomasti kiellettyä - jos tukikohdan sijainti on vastoin sitä, siitä tulee yleisen mallin heikko kohta ja sitä on muutettava.

Ruuvataan paaluilla ulkona

Vanhan pohjan vaihtaminen paalunruuviin
Teknologisesti rakennuksen siirto uusiin säätiöihin on seuraava:
1. Tyypillisten paalujen ruuvaus tehdään vahvan kentän syvyyden määrittämiseksi;
2. SVS-pilejä ruuvatetaan talon seinien lähelle vipuvarren avulla. Prosessi on pitkä, sillä joka puolen kierroksen on järjestettävä vipuja uudelleen, jolloin seinät estävät täyden kierroksen. Samalla tavalla paalut ovat käpristyneet talon sisällä - tämän vuoksi lattiat suunnittelupisteissä poistetaan etukäteen. Ruuvaamalla ruuvipilareita voit käyttää sähköporaa erityisellä suuttimella;
3. Paalun kannattimet tasoitetaan ja leikataan korkeudeltaan yhdellä hiomalla; päitä hitsataan tukiin;
4. Talo on sidottu taulukoihin (menetelmä on kuvattu yllä), joten rakennuksen nostamisen yhteydessä rakenne ei ole vääntynyt tai romahtanut;
5. Talon nostetaan hydraulisten nostimien tai telineiden avulla, joiden kuormituskapasiteetti on vähintään 3000 kg. Nousu on toteutettu pienillä tangoilla 10-15 cm: n etäisyydellä. Rakennuksen vain yksi puoli on nostettava, minkä jälkeen sen alle asennetaan väliaikaiset tuet mistä tahansa sopivasta materiaalista, ja sivu on laskettu sen päälle. Seuraava askel on vastakkaisen puolen nousu samoilla askeleilla, sitten työskennellä talon jäljellä olevien kahden puolen kanssa. Nosta pistoke metallisten tilapäisten tukien korkeuteen.
6. Metallikiinnitys tehdään kanavien tai I-palkkien avulla, jotka on kiinnitetty paalukorkkeihin. Voit tehdä ilman vipujen järjestelyä, sitten grilli on asennettu suoraan pinoon;
7. Jos talo on rinteessä, niin että paalujen kiinnittäminen grilliin on tarpeen käyttää lisäkiinnikkeitä, jotka on asennettu diagonaalisesti ja pystysuoraan.

Liimataan väliaikaisiin rakenteisiin

Asennuksen jälkeen grillata, talo on asennettu grillata, joka olisi sijoitettava siten, että laatikko on suurempi kuin ennen. Tämä on välttämätöntä vanhan perustuksen purkamiseksi. Tuloksena oleva lattiatila on peitettävä koristeellisilla väärällä paneelilla, jotta lämpöhäviö vähenee lattialta. Koristeellinen zabirku jatkaa sokean alueen sijoittamista, ja hyvin zabirka järjestää ilmanvaihtoa - tehdä reikiä väärien paneelien materiaaleihin. Tuuletusaukkojen kokonaispinta-alan on oltava vähintään 1/400 liitoksen alueesta.
On olemassa tapauksia, joissa testin kiertyminen ei toimi, eli talon alla olevaa tiheää kerrosta maaperää ei tunnisteta. Sen jälkeen tutkitaan sen jälkeen sopiva paikka paikoille, jossa on paalun ja ruuvin kahvinkeitin, ja puutalo voidaan rullatella tukipohjaan. Jos tämä tapahtui tiilitalolle, niin säätiö voidaan palauttaa vain järjestämällä kelluva laattaperusta.

Puurakennuksen kiinnittäminen metalli-grilliin kuormansiirtoa varten

Mutta lähes aina, säätiön palauttaminen ruuvipillojen avulla on 90% paras mahdollinen käyttö kotiin. Palautusvaihtoehdot voivat olla erilaisia, eikä aina - halvin.

Korjaamme talon pohjan ruuveilla ja eristämme rakenteen

Korjaus ja kunnostus voi olla tarpeen kaikentyyppisille perustuksille: jopa nauha, jopa pylväs tai kasa. Nauha voi halkeilla, pilariväline kiertyy sivulle ja lohko voi kaatua erillisiin lohkoihin. Peruskorjaus ruuvipalloilla on ainoa tapa korjata jokin näistä ongelmista hätätilanteessa ja tallentaa talon tuhoutumisesta. Asennuksen nopeuden ja helppokäyttöisyyden lisäksi ruuveilla on myös vahvuus ja kestävyys, jotka mahdollistavat korjatun rakennuksen käytön useiden vuosien ajan.

Määritelmä ja valintasäännöt ruuvipinoille

Ruuvipurkki on metalliputken ulkonäkö, jossa on kartiomainen kärki, johon terää hitsataan ruuvaamaan maahan. Pino on suojattava korroosiolta, jota käsitellään emalilla. Paras korroosionestopinnoite on sinkitty. Korroosionkestävyyden lisäksi tällaisia ​​ruuveja ei poisteta, kun ne ruuvataan maahan.

Paras valinta on ruuvipurkki, jossa on valettu kärki, kuumasinkittyä ulko- ja sisäpuolella. Luonnollisesti tällainen paljon kalliimpi kuitenkin tämä osto on varsin perusteltua, kun otetaan huomioon rakennuksen kestävyys vuosikymmenien ajan.

Teknologian edut ja haitat

Säätöruuvien rekonstruktio ruuveilla on helposti toteutettavissa itsenäisesti ilman erityisiä rakennusmateriaaleja. Pylväsruuvin kokonaiskustannukset vastaavat suunnilleen teippityyppisen alustan asennuksen kustannuksia.

Ruuvipalloja voidaan asentaa mille tahansa maaperälle, mitä ei voida sanoa minkään muun tyyppisestä pohjasta. Säätiön koko sijoittaminen kestää noin viikon, ja ammatillinen kehittäjä selviytyy tästä tehtävästä muutamassa päivässä.

Elementtien rakenneominaisuudet

Teknologialla on myös sen haitat, kuten:

 • tarve huolellisista ja perusteellisista laskelmista: jos teet virheen niissä, rakennuksen epämuodostuman aiheuttaman rakennuksen muodonmuutoksen todennäköisyys on suuri;
 • jos käytät huonolaatuisia materiaaliruuveja ja kiinnikkeitä, tulos on sama.

Siten molemmat puutteet voidaan helposti välttää, jos harkitset suunnittelua ja rakentamista huolellisesti.

Vaaditut materiaalit ja työkalut

Ensimmäinen asia, joka tarvitaan talon peruskorjausprosessin yhteydessä ruuveilla on ruuvit itse. Millaisia ​​ruuvit on valittava, me tiedämme jo, joten laskee vain vaaditun numeron. Pilejä asennetaan 2 metrin välein, ts. jos rakennuksen mitat ovat 6x6 m, niin ruuvit tarvitsevat vastaavasti 12. Varmista, että voit käyttää asiantuntijoiden palveluja rakennusmateriaalien myynnissä, ja ne laskevat sinulle oikean määrän.

Lisäksi tarvitset:

 • I-palkit;
 • kanava-palkit;
 • lastalla;
 • vasara;
 • lapio;
 • jack;
 • ruletti, rakennustaso ja hallitsija;
 • hitsauskone.

Kellarien jälleenrakennuksen vaiheet

Paalunruuvin peruskorjaus on mahdollista erottaa seuraavista vaiheista:

Peruskorjaus

 1. Ensimmäinen vaihe asetetaan I-palkkien alapuolelle (johon myöhemmin kiinnitetyt paalut) leikataan pohjan koolle, ottaen huomioon pienen marginaalin. Palkkien tulee olla yhdensuuntaisia, ja ne ovat samat kuin päärakenteen rakenneosat rakennuksen reunoilla ja keskellä.
 2. Seuraavassa vaiheessa - vanhan rakenteen nousu tunkki- ja kierrätysruuvien paaluilla.
 3. Tämän jälkeen ruuvien suoran ruuvin prosessi maahan alkaa niin, että ne ovat luotettavia tukia palkkeja varten.
 4. Viimeinen vaihe on talon laskeutuminen uudistetulle säätiölle, vanhojen säätiöiden jäänteiden purkaminen ja paalunruuvin perustuksen paistaminen.

Viimeinen vaihe tarjoaa koko rakennuksen lujuuden ja lujuuden. Vanteille on olemassa kaksi vaihtoehtoa: ilman kärkiä ja kärkiä.

Jos säätö on sidottu metalliprofiililla, putkien päissä tarvitaan hitsausta, ja jos se on sidottu palkilla, on tarpeeksi pultteja, ruuveja ja erityisiä kiinnitystappeja.

Lämpöeristeen muotoilu

Jalustan lämmittäminen on helppoa käsin. Tämän kehittäjän tarvitsee vain hyviä materiaaleja.

Eristyspohjassa on useita työvaiheita:

 • Vedenpitävä grilli (muotoilu, joka yhdistää kaikki paalut yhteen). Ensimmäinen asia, jonka tarvitset pantaaksesi paikkaan grillageen ja ruberoidipinnoitteen seinien päälle. Kaikki metalliset elementit on välttämättä käsiteltävä vettä hylkivällä liuoksella ja kaikki puiset elementit - sienilääkkeet.
 • Asennus puinen, tiilinen tai metallinen zabirki (osio, täyttö tilaa paalujen välillä). Tulevaisuudessa luu suojaa säätiötä epäsuotuisilta sääolosuhteilta, toimimalla samalla tavalla kuin jalusta.
 • Eristeiden asettaminen (vaahto, penoplex, polystyreenivaahto, vaahtolasi jne.). Lämpenemismateriaali kiinnittyy erityisellä liimalla.
 • Rakennuksen kellarikerroksen ja jauheen viimeistely sisäpuolelta laajennetulla savella, rauniolla, sora-aineella tai vain jäljelle jäävällä maaperällä.

Runkojen peruskorjausta pidetään yhtenä taloudellisimmista mutta erittäin tehokkaista menetelmistä vanhan tai vääntyneen pohjan hätätapauksessa. Korjaukset voidaan tehdä omalla kädelläsi (tämä on parasta, jos talo on puinen) ja asiantuntijoiden avulla (joskus ei voi tehdä ilman heidän palvelujaan, erikoislaitteitaan ja työkalujaan).

Korjaamme säätöruuvit paikoilla


Ajan myötä jopa paras perusta alkaa vähitellen romahtaa, mikä johtaa toimintaominaisuuksien heikentymiseen.

Pohja ulottuu syvemmälle maahan, sen epätasaista sakeutusta havaitaan, ja joissakin tapauksissa lattia on vinossa ja halkeamat näkyvät rakennuksen seinissä.

Tällöin tarvitaan talon suuria remontteja, mutta on täysin mahdollista tehdä rakennuksen purkamatta, jos kiinnität vanhan perustuksen ruuvipapeilla tai vaihdat sen täysin paaliruuviin.

Hävittämisen syyt


Luotettavamman ja kalliimman perustan, joka on rakennettu vuosisatojen ajan, on vielä maksimaalinen käyttöikä, jonka jälkeen voi syntyä tiettyjä ongelmia. Yleisimmät syyt talon tuhoutumiseen ovat:

 • luonnollinen ikääntyminen, joka liittyy erilaisten ilmastollisten tekijöiden vaikutuksiin;
 • käyttää rakentamiseen pohja ei ole kovin korkealaatuisia materiaaleja;
 • alhainen pätevyys työntekijöille, jotka tekivät säätiön. On suositeltavaa kääntyä luotettaviin mestareihin, joilla on hyvä maine, vaikka he maksavat enemmän palveluistaan. Esimerkiksi alustan pohjan syvyyden laskemisessa tapahtunut virhe aiheuttaa sen epätasaisen samentumisen. Rakentajat eivät aina ota oikein huomioon maaperän erityispiirteitä tai huonosti suorittavat raudoitusta, vedenpitävyyttä tai betonirakentamista;
 • pohjaveden nousu tai virtauksen suunnan muuttaminen, mikä johtaa perustuksen asteittaiseen kuumentamiseen ja jatkuvaan altistumiseen liialliselle kosteudelle;
 • pohjaan kohdistuvan kuormituksen tai epätasaisen kuormituksen huomattava lisääntyminen (esiintyy usein silloin, kun taloon lisätään ylimääräisiä tiloja). Ilman erottamista kellarista 95 prosentissa tapauksista tämä johtaa sen muodonmuutokseen.

Se on tärkeää! Älä koskaan säästä säätiön rakentamisessa käytettäviä rakennusmateriaaleja: välttää tarpeetonta aikaa, vaivaa ja rahaa tulevaisuudessa.

Perusmuodot sallitaan restauroinnille


Ruuvipallot soveltuvat seuraavien tyyppisten perustusten täydelliseen tai osittaiseen palauttamiseen:

Nauhan jalustan vaihtaminen ruuvipillojen kanssa on suosituin tilastojen mukaan.

Apua! Ruuvipillojen säätiön vahvistaminen tai vaihtaminen on mahdollista lähes kaikille suosituille talon perustyypeille.

Säätö säätöruuveilla


Joskus peruskorjauksen yhteydessä on mahdollista tehdä vanha säätiö kokonaan irrottamatta.

Vanha pohja on vain osittain vasemmalla rakennuksen alla.

Ruuvipallot asennetaan yksinomaan talon ympärille: niiden asentaminen rakennuksen laakerin seinämien alle on teknisesti mahdotonta, joten on tärkeää arvioida säätiön sisäosan kunto ja kantavuus.

Jos hänen tilansa on tyydyttävä, metallirakenne asetetaan vanhaan alustaan ​​sisäisten kantavien seinien alle tai muuten materiaali palautetaan tuhoutuneeseen säätiön osaan.

Uudelleenrakentaminen toteutetaan seuraavasti:

 1. Asiantuntijaryhmät arvioivat vanhan säätiön kuntoa ja suorittavat pilkotun alueen laadullisen järjestelyn edellyttämän odotetun kuorman laskennan. On tarpeen määrittää optimaalinen määrä ruuvien paaluja ja valittuja tuotteita sopivan halkaisijan.
 2. Pilejä asennetaan rakenteen molemmille puolille, jotka ovat ehdottomasti yhdensuuntaisia ​​toisiinsa. Niiden välisen etäisyyden tulisi olla noin 2 m, ja talosta pölkkikenttään tulisi olla vähintään 25-30 cm. Pilejä on asennettava syvyyteen maaperän jäädytyksen alapuolella. Yleensä tämä luku on vähintään 1,5 m.
 3. Pallot leikataan siten, että niiden päät ovat samalla tasolla, ne kaadetaan juuri valmistetulla sementtilaastilla ja kärjet hitsataan.
 4. Seuraavassa vaiheessa paalutuskenttä on sidottu, useimmiten kanavalla tai I-palkilla.
 5. Käyttämällä nostimia, talo nostetaan 30-40 cm korkeuteen vanhan pohjan yläpuolelle.
 6. Alustan alla kanavasta tai I-palkista valmistetut tukipalkit asetetaan ja kiinnitetään vanteisiin.
 7. Saatu metallikehys on peitetty vedeneristyskerroksella.
 8. Lopuksi nostimet irrotetaan ja rakenne heitetään huolellisesti pohjaan.

Viitteitä! Kun käytetään paalun mekaanista asennusta, paalujen poraaminen maaperään lähemmäksi rakennetta sallitaan: keskimäärin noin 15-20 cm: n etäisyydellä.

Katsele visuaalisesti talon perustusten jälleenrakennusta alla olevassa videossa:

korvaaminen


Tämä prosessi on hyvin samanlainen kuin peruskorjaus ruuvipilareilla, mutta sillä on omat ominaisuutensa.

Peruskorjaus ruuvipilareilla suoritetaan seuraavan algoritmin mukaisesti:

 1. I-palkkien palkit sijoitetaan huolellisesti talon alle, joka on leikattava tiukasti rakennuksen geometristen ulottuvuuksien mukaan. Jäljelle jäävä marginaali on 50-70 mm myöhempää kiinnittymistä paalutuotteisiin.
 2. House nostaa, käyttävät voimakkaita lippuja.
 3. Pilejä asennetaan pareittain rakennuksen kummallakin puolella (käytetään keskimäärin 8-10 ruuveja, jotka syvennetään maaperään 30-40 cm: n etäisyydellä talon seinistä).
 4. Piles on asennettu siten, että niissä olevat tuet ovat I-palkkeja, jotka kulkevat talon alle, jotka ovat yhdensuuntaisia ​​toistensa kanssa rakennuksen ulkoseinien alla ja talon keskiosassa sijaitsevien pääkannattavien seinien alla.
 5. Palkit kiinnitetään paalun yläosaan ja rakennus lasketaan alustan uuden rakenteen päälle.
 6. Irrota vanha perusta.

Se on tärkeää! Vanhan säätiön vaihtaminen ruuveilla tapahtuu vuorotellen rakennuksen molemmilta puolilta. Tätä varten seinien alle asennetaan kiveä tai erityisiä puisia "tyynyjä" purkamaan pohja ja säilyttämään rakenteen eheys ja tason erityisvalvontapiirejä uuden pohjan muodonmuutoksen estämiseksi.

Voit poistaa vanhat perustukset käytetyt liittimet, sorvaajat, sledgehammers ja koukut. Ennen pohjan vaihtamista on kuitenkin tarpeen estää seinien tuhoutuminen ja vetää ne sisäpuolelta ja ulkopuolelta (puurakennuksen tapauksessa) levyineen. Erityisesti tämä toimenpide suoritetaan paikoissa, joissa on ikkunoiden ja ovien aukkoja. Vanhan säätiön osat poistetaan vuorotellen.

Jos pohja on tehty sementtilaastilla, vain kaavinta ei riitä: sinun täytyy vasara horisontaalisissa ja pystysuorissa kiilahihnoissa sledge hammerilla.

Kun vaihdat vanhan pohjan, älä unohda viimeistellä pohjaa suojaan ja ulkonäköön.

vahvistaminen


Jos talon perustus ei ole vielä alkanut romahtaa, mutta sen riski on tulevaisuudessa tarpeeksi korkea, sitä pitäisi vahvistaa ruuveilla.

Runkopilarien vahvistaminen tehdään seuraavissa tapauksissa:

 • ylimääräiset ylimääräiset kerrokset;
 • kateaineen korvaaminen raskaammalla;
 • sisäisten väliseinien siirtäminen tai asentaminen materiaaleista, joilla on merkittävä erityispaino (lohko, tiili);
 • laakerin seinämän materiaalin korvaaminen raskaammalla, lämmöneristyskerroksen viimeistely tai soveltaminen.

Kaikki tämä lisää perustuksen kuormitusta verrattuna laskettuun ja edellyttää asianmukaisten toimenpiteiden käyttöönottoa.

Vahvitetun betonin ja muiden perustusten osalta perustuksen vahvistaminen suoritetaan seuraavasti:

 1. Tee perusteellinen analyysi vanhan säätiön kunnosta: määritä maaperän tiheys, tarvittava paalujen määrä, niiden koko ja tyyppi, merkitse sijoituspaikat ja laske syvyys upotukseen maaperään.
 2. Suorita pohjakerrosten vahvistaminen, jotta vältytään entisestään. Tee näin kaivaa kuoppa, jonka koko on vähintään 100 x 100 cm, jonka syvyyden pitäisi olla alapinnan alapuolella. Noin neljäsosa kuopasta tulee pudota tarkasti pohjan kulmiin pitkin kehää. Rakenteen paljastumisen jälkeen se pestään lian ulkopuolelle ja jätetään kuivumaan päivälle.
 3. Sitten paalut ruuvatetaan mahdollisimman lähelle rakennuksen kulmia niin, että kärki on tasainen alustan pohjan reunalla.
 4. Seuraavassa vaiheessa kaivoon kaadetaan erityinen betonilohko. Tätä varten erikoiskehys on valmistettu metallisesta lujasta: pohjan alla tuodaan profiilivoimalat, joiden läpimitta on noin 12 mm ja jotka eivät ylitä tunnelin reunaa noin 5-10 cm. Useita tankoja on hitsattu pystysuoraan päihin ja vahvistinverkko on asennettu, minkä ansiosta voit luoda eräänlaisen metallisen "luuranko".
 5. Ja tässä vahvistetaan teräsbetoniperustukset ruuvipillojen kanssa: metallirunko täytetään betonilla, täytetään maalla ja tiivistetään.

Rakennuksen kehällä sijaitsevien ruuvipallojen lujittaminen tehdään samalla tavoin.

Se on tärkeää! On muistettava, että kaivaminen kaivannon vahvistamiseksi säätiö olisi enintään puolet pituus yhden seinän kerrallaan.

Hyödyt ja haitat


Ruuvaamalla paaluja, kuten minkään muun tyyppisen säätiön, niillä on etuja ja haittoja, joista sinun tulisi oppia lisää ennen työn aloittamista.

Etuja ovat:

 • alhaiset kustannukset;
 • yksinkertaisuus ja helppokäyttöisyys jopa kokemattomille rakentajille;
 • nopea asennus;
 • mahdollisuus järjestää epävakaat löysät maaperät ja alueet, joilla on merkittäviä eroja kohokohdan korkeuksissa;
 • ei ole mitään muuta haittaa, kun roskat poistetaan paalujen asennuksen jälkeen;
 • asennus milloin tahansa vuoden, jopa talvella kylmä,
 • lämmin kerros ja korkea kosteus rakennuksessa;
 • mahdollisuus lisätä emästä;
 • korjauksen saatavuus.

Kuitenkin ruuvipinoilla on haittoja, joista:

 • vaikeuksia kellarin järjestelyissä;
 • mahdottomuus asentaa paaluilla kivikkoisiin tai muuhun kovaan maaperään;
 • epäpätevyys kuoren ruuveja varten raskasta taloa varten, joka on tehty tiilestä, hiekkalaatikosta jne.

Tarkemmin yksityiskohtaisesti kaikista paalunruuvin perustuksista ja haitoista.
Jos päätetään tehdä täysin uusi paaliruuvi, meillä on vaiheittainen ohje verkkosivuillamme.

Hyödyllinen video

Säätöprosessi säätöruuvien avulla on esitetty alla olevassa videossa:

tulokset

Yleensä korjaus tai korvaaminen säätiö ruuveilla on melko yksinkertainen prosessi, joka ei maksa liikaa ja vie aikaa. Tällaisen vahvistamisen jälkeen talon perustukset palvelevat yli vuoden.

Säätö säätöruuveilla

Rakennuksen turvallisuuden takaaminen on luotettava ja vankka perusta. Toiminnassa jopa ammattimaisesti luotu säätiö altistuu erilaisille negatiivisille tekijöille. Tuloksena on pohjan tuhoaminen, joka johtaa varmasti koko rakenteen tuhoamiseen. Korjaus säätöruuveilla auttaa ratkaisemaan tämän ongelman hätätilanteessa.

Tämä menetelmä ei kuitenkaan sovellu kaikentyyppisiin rakennuksiin. Suosittelemme säätöruuvien korjaamista ruuvipillereillä:

 • Matala-rakenteisiin
 • Rakennukset, jotka on valmistettu tukkeista ja puusta,
 • Kehysrakennuksiin.

Yleisimmin käytetyt ruuvipallot maanrakennusten peruskorjaamiseen.

Pallojen päätavoite on lisätä vanhan säätiön kantavuutta siirtämällä suurin osa kuormasta paalarakenteeseen.

Ruuvien paalujen kuvaus ja valinta

Kierukkapää on putki, jossa on kartiomainen kärki, johon teräs terä hitsataan. Korroosion estämiseksi tuote on päällystettävä korroosiosuojauksella. Lisäksi se estää paalun hankautumisesta ruuvaamalla maahan. Paras vaihtoehto pidetään paaluna, jossa on valettu kärki, joka on päällystetty galvanoimalla sisä- ja ulkopuolelta. Lisäksi sinun on kiinnitettävä huomiota hihnan määrään tuotteessa, sillä pitäisi olla vähimmäismäärä. Tärkeä kriteeri ruuvipallojen valinnassa on pinon ja siipien seinien paksuus, ei saa olla alle 4 mm.

Jalustan palautusprosessi ruuveilla on monia etuja:

 1. Paalujen helppo asennus ilman erityislaitteiden käyttöä.
 2. Nopea asennus.
 3. Mahdollisuus asentaa mihin tahansa maaperään.

Valitsemalla ruuvipilareita vanhan perustuksen korjaamiseksi kannattaa kiinnittää huomiota prosessin negatiivisiin näkökohtiin:

 • Huolellisia ja perusteellisia laskelmia tarvitaan. Pienin virhe saattaa johtaa rakenteen muodonmuutokseen.
 • Käytä vain laadukkaita materiaaleja ja lisäosia. Tämän säännön rikkominen johtaa myös rakennuksen tuhoamiseen.
sisältöön ↑

Työn vaiheet

Vanhan säätiön korjaaminen ruuvipillojen avulla suoritetaan useassa vaiheessa:

 1. Maaperän analyysi. Tässä vaiheessa ilmenee maaperän tiheys, sen koostumus, taipumus heittää.
 2. Säätiö lasketaan. Tällöin otetaan huomioon talon kokonaispaino, erityisesti maaperä. Määrätyt paalujen kokonaismäärä, niiden asennuspaikka ja ruuvaussyvyys.
 3. Tarvittavat välineet ja materiaalit valmistellaan. Ensin tarvitset:
  • hitsauskone,
  • lapio,
  • vasara,
  • rakennustasolla
  • mittanauha
  • jack.

Tarvittavat materiaalit:

 • ruuvipallot
 • I-palkit,
 • kanava,
 • puutavaraa.
 1. Säätiön suora rekonstruktio toteutetaan:
  • Talon kulmissa sisätilojen väliset väliseinät ja pitkät pilarit luovat voimakkaita liittimiä. Tarvittaessa aseta ylimääräisiä puupylväitä.

   Nostetaan talon liittimiin

   Leikkaaminen paaluilla ja pohjamyllyllä

   Pilarin ja ruuvin pohjan kustannukset

   Vanhan pylväs- tai nauhalevyn korvaaminen ruuvipilareilla katsotaan edullisemmaksi verrattuna muihin perusrakennustekniikoihin. Vanhan säätiön korjaaminen voi olla erittäin kallista, ja paalun ja ruuvin rakenne on kohtuullinen. Ruuvipillojen kustannukset riippuvat niiden laadusta, valetun kärjen ja kärjen läsnäolosta. Asennuksen yksinkertaisuus ja rakenteen kestävyys ovat tekijöitä, jotka houkuttelevat monia asiakkaita.

   Runkopallojen säätö säätö on paras vaihtoehto, halvin ja käytännöllisin.

   Talon peruskorjaus

   Säätiön peruskorjaus ruuveilla

   Yritys "Stroy Kit Pro" rekonstruoi säätiön, joka korvaa vanhan perustuksen ruuvipillojen avulla. Nämä kannattimet, joille on tunnusomaista korkea lujuus, asennetaan seinämän pintoihin. Ennen samaa rakennuskorotusta suuritehoisilla liittimillä.

   Tällaisten elementtien käyttö mahdollistaa teosten korjaamisen säätiön jälleenrakentamisella ruuveilla ja tehdä talosi perustan luotettavaksi ja vahvalle.

   Tämä lähestymistapa myötävaikuttaa rakennuksen toiminta-ajan pidentämiseen jo usean vuoden ajan.

   Säätiön korjausyrityksen tekemät palvelut.

   • Paalun perustuksen asennus.
   • Talojen rakentaminen.
   • Korjaus säätiön rekonstruktio ruuveilla.
   • Nosta ja siirrä taloa uudelle säätiölle.
   • Asennus paalujen alla aidan ja talon rakennuksia.

   Tilaa kellarin kunnostus.

   Jos sinulla on jokin seuraavista ongelmista:

   Paras ratkaisu on säätiön rekonstruktio ruuveilla.

   Esimerkki talon 6 * 6 perustusten jälleenrakentamisesta

   Varoitus! Asiantuntevan asiantuntijan vapaa läpikäynti tutkimuksen kohteena.

   Katso, kuinka asiantuntijat pystyvät palauttamaan jopa vanhan talon perustan vain yhdellä päivällä.

   Yrityksen "Stroy Kit Pro" edut.

   • Alhainen työnkulutus. Kun työskentelet kanssamme, säästät rahaa.
   • Henkilöstön korkea ammattitaito. Toimimme markkinoilla yli 18 vuoden ajan.
   • Täysi palveluvalikoima. Sinun ei tarvitse etsiä eri yrityksiä ratkaisemaan erilaisia ​​ongelmia.
   • Tehokkuutta. Työskentelemme nopeasti.

   Ruuvien paalujen käyttö vanhojen talonrakennustöiden korjaamiseen on erinomainen kestävyys ja kestävyys. Tällainen rakenne on luotettava eikä vaadi korjausta kovin kauan. Kierrä paalut talosi perustaksi.

   Edut ruuvien paaluilla säätökorjaukseen

   • Pitkä käyttöikä. Ruuvipillojen vähimmäiskäyttöaika on 50 vuotta.
   • Monipuolisuus. Ruuvipallot voidaan asentaa mihin tahansa maaperään.
   • Helppo asennus. On mahdollista käyttää ruuvipilareita korjata säätiö tiheän rakennuksen avulla.

   Vanhan talon perustamiskorvaus yrityksellämme riippuu suoraan rakennustyypistä ja sen koosta. Kuitenkin säätökustannukset säätöruuveilla on huomattavasti pienempi kuin uuden rakennuksen rakentaminen.

   Perushinnan korjaus

   Erikoisammattilaiset hoitavat paalut erityisellä ratkaisulla, joka takaa käyttöjakson keston.

   Tehokkuus on eräs etu yrityksellämme, puuportaan peruskorjaus ruuvipillilla tehdään muutamassa päivässä. Ja kaikki työ suorittavat heidän veneensä päälliköt.

   Ennen korjaus- ja korjaustöiden suorittamista yrityksen työntekijät tekevät kaikki tarvittavat mittaukset ja tutkimukset, arvioivat rakennuksen alapuolella olevan maan laadun, talon vanhan perustan kunnon. Takaamme, että lopputulos täyttää kaikki odotuksesi.

   Korjaa tiilitalon perusta.

   Yrityksemme tarjoaa korjauspalveluja sekä puu- että tiilitalojen perustamiseen.

   Vanhan talon peruskorjaus vaiheittain.

   Yritys "Stroy Kit Pro" tarjoaa palveluita avaimet käteen, kehykseen, paneeliin tai hirsitaloon.

   Tämä on erittäin kätevä asiakkaalle itselleen ja lisäksi jossain määrin yksinkertaistaa asiantuntijoidemme työtä. On huomattava, että vanhentuneen säätiön korjaaminen on melko monimutkainen prosessi, joka vaatii tiettyjä investointeja, aikaa ja vaivaa. Organisaatiomme tekee työtä rekonstruoinnin, peruskorjauksen ja ruuvipillojen avulla nopeasti noudattamalla kaikkia normeja ja standardeja.

   Säätiön peruskorjaus toteutetaan vaiheittain ja se sisältää:

   • Nosta taloa voimakkailla liittimillä;
   • Yksityiskohtaiset purkuyksiköt;
   • Rakennuspaikan puhdistaminen jälleenrakennuksen jäljellä olevista osista;
   • Säätiön korjaus asiakkaan hyväksymän hankesuunnitelman mukaisesti.

   Mukavuus ja turvallinen oleskelu yksityisissä asunnoissa riippuu suoraan talon perustasta ja asunnon pohjasta. Säätiön palauttamisen takia organisaation henkilökunta tuottaa korkealaatuista työtä säätiöön nopealla tavalla.

   Tarjoamme asiakkaille peruskorjauksen, jossa on kotitalouksien ruuveja, mahdollisimman alhaisin hinnoin, mikä tarkoittaa, että kuka tahansa, joka tarvitsee tällaisen palvelun, pystyy tekemään tilauksen yrityksen talon perustamisen korjaamiseksi.

   ILMAINEN EXIT SPECIALIST!
   ILMAN MAKSUT!
   LAATUVAAGAUS!

   Kierrä paalut kotiin.

   Joka vuosi yritysasiantuntijat antavat uuden elämän satoille kodeille. Meillä on runsaasti kokemusta säätiöiden uudistamisesta. Riittää etsiä yritystä - alan asiantuntija. Olet jo löytänyt meidät. Älä vedä, kiitos!

   Kuinka säätö korjataan ruuveilla?

   Metallipallojen ruuvaamisen tekniikka mahdollistaa talon luotettavan perustan nopean säätämisen mutta myös vanhojen säätöjen korjaamisen onnistuneella rakenteiden hävittämisvaaralla. Se koostuu uusien lisäkantojen korvaamisesta, jotka ovat saavuttaneet kiinteät kerrokset maaperään koko rakennuksen ympärysmitan ympärille, kun ne seuraavat vanteet ja tukiseinät kiinnitetään ja soveltuvat kaikkiin perinteisiin lajikkeisiin: nauhat, pylväs-, laatta- ja paalut. Tätä prosessia luottaa asiantuntijoihin, suurimman osan ajasta käytetään tilan arvioimiseen, työ kestää 2-5 päivää.

   Kun rekonstruktio on tarpeen, ruuvien paalujen etuja

   Syynä on mahdollisten puutteiden esiintyminen hyödynnetyssä säätiössä, sen rakentamisen teknologian rikkominen tai muutokset ulkoisissa olosuhteissa ja kuormituksissa. Tällaisen toimenpiteen tarve on yksiselitteinen:

   • Rakennuksen muurahattu jalka tai pohjan yläosa. Twist-paalut yhdistettynä korkin korjaukseen.
   • Kosteuden, veden tai muotin ulkonäkö maan alla tai kellareissa, vedenpitävien materiaalien irtoaminen ilman ulkoisia syitä.
   • Maaperän kerrostumien siirtyminen, GWL: n muuttaminen tai muut geologiset olosuhteet kohteessa.
   • Puutaloiden alemman osan rikkoaminen. Ruuvaus suoritetaan samanaikaisesti mätäisten kruunujen korjauksen kanssa.
   • Aiemmin asennettujen tukien rikkoutuminen.
   • Muita ikääntymisen oireita, kuten sokkeleita sokkelissa tai ruosteen tahroja betoni monoliteillä.
   • Rakennuksen seinämien vääristyminen.

   Uusien rakennusten pilkkominen valitaan, kun niiden erektiota rikotaan erityisesti, jos odotettuja kuormia ei oteta asianmukaisesti huomioon eikä sisäisen kunnostuksen aikana lisätä rakenteiden painoa, laajentaa seinää leveydellä tai korkeudella. Erityisen vaikeissa tilanteissa vanha säätö on täysin korvattu ruuveilla, loput riittää vahvistamaan ja palautumaan, tarkat toimenpiteet ja tukien määrä määräytyvät asiantuntijoiden mukaan.

   Teknologian edut sisältävät suuren työn nopeuden ja mahdollisuuden niiden ympärivuotiseen käyttöön kaikentyyppisessä maaperässä, ei tarvetta kaivuta kaivantoa ja käyttää kehittyneitä laitteita. Keskimääräiset käteisvarat ja vähimmäistyövoimakustannukset säätiön kantavuus ja kestävyys lisääntyvät merkittävästi. Erikoisyhdisteillä käsiteltyjä ruuveja on hyvä korroosionkestävyys, jos kaikkia sääntöjä noudatetaan, niiden käyttöikä on 50-100 vuotta. Uudelleenrakentamista pidetään mahdollisena monimutkaisten hankkeiden kannalta, mutta osittaiset rajoitukset koskevat vain suuria alueita.

   Säätiön palauttamispalveluiden kustannukset

   Tarvikkeiden vähimmäismäärä riippuu talon pinta-alasta ja painosta, tarkka arvo määräytyy perustuksen ja koeporauksen alustavan arvioinnin jälkeen. Tässä vaiheessa tehdään päätös vanhan pohjan jättämisestä osittain tai kokonaan, ruuvien paalujen pituudesta ja halkaisijasta lasketaan, niiden järjestelyn rakenne laaditaan ja sitova menetelmä valitaan. Pääsääntöisesti pylväs ja kasa puretaan maadoituslinjaan, esivalmistettu nauha - vakaisiin alueisiin, levyt eivät yleensä vaikuta. Henkilöstön kutsuminen ja suunnitelma keskimäärin maksaa talon omistaja 3 000 ruplaa. Kussakin tapauksessa määräajat ja kokonaiskustannukset ovat yksilöllisiä, kohteen kyvyn vaikuttavat monimutkaisuuden asteeseen ja vääristyneet seinät ovat mukana ammattilaisryhmissä.

   Taulukossa on taulukko, jonka mukaan noin 90 prosenttia on rakennustarvikkeiden investointeja,

   Pahojen perusta vahvistaminen

   Matala perustus pitkäkestoisen käytön jälkeen voi tulla hätätilanteeseen, ja ruuvipallojen aikaansaamat säätöpallot antavat heille mahdollisuuden jatkaa puutalon olemassa olevaa rakennetta, mikä ei tuo tilannetta uuteen rakentamiseen. Tämä menetelmä rakennuksen laakeripilarin muuttamiseksi on tehokas tapauksissa, joissa on tarpeen vahvistaa tai palauttaa nauhat (MZLF) ja laattojen perustukset millä tahansa ilmasto- ja rakennuspaikalla mistä tahansa monimutkaisuudesta.

   Korjausolosuhteet

   Runkopäällysteiden tai hirsiköylien olemassaoloa voidaan säätää vaihtoehtona toimivan talon olemassaololle.

   Tiilimuuraus ei säilytä tuotantoprosessissa syntyvien muuttuvien taivutuskuormien eheyttä. Tässä tilanteessa voit korjata ongelma-alueen vahvistamalla betoniperustat asentamalla alla oleviin teräsruuvin elementteihin, kuten kuvassa näkyy:

   Vahvistaminen MZLF: n liikkumisesta

   Tämän menetelmän yleismaailmallisuutta selittää myös se seikka, että yhteisyritys 24.13330 - 2011 ei voi ottaa huomioon ympäröivän maaperän vetävän voiman vaikutusta telineen kosketuspinnan pienen alueen vuoksi.

   Yleiset syyt rakennusten tukien osittaiseen tuhoutumiseen ovat seuraavat:

   1. Geologiset. Suurten liikkuvuuksien (uimavedet, märät maaperät, turveturvat, erittäin oppiminen, jäädyttäminen) rakentaminen tukevat monoliittisten, tiilien / lohkojen tai pilarien perustusten nopeaa tuhoutumista.
   2. Ilmasto. Suurten vaihtelujen kausiluonteissa, sään ja kostutuksessa on kielteinen vaikutus suojaamattomien materiaalien läheisyyteen.
   3. Väliaikainen. Rakennusmateriaalien ominaisuuksien huonontuminen ikääntymisestä, kulumisesta johtuen tapahtui ennen kuin seinät ja katto olivat samassa kunnossa.
   4. Laskettu. Merkittävät muutokset parametreissä, joita käytettiin perusrakenteen kuormien laskemisessa alkurakennuksen aikana: painotuksen rekonstruointi, lisäpidennys yhteisellä pohjalla (ilman vaikutuksen erottamista).
   5. Ihmisen tekijä. Rakenteissa käytettävien materiaalien suunnittelussa, rikkomisessa ja huonolaatuisuudessa esiintyvät rikkomukset ja virheet poikkeavat vakiintuneesta tuotantoteknologiasta.

   Kaikki nämä syyt ilmenevät tuloksettomasta halusta kustannusten optimoimiseksi mahdollisimman paljon - säästää määrää, määrää, ajoitus, työntekijät.

   Miksi ruuvi

   Toisin kuin tylsä, vahvistetut betonipuiset tai puiset paalut, valmiit ruuvituotteet parantavat kantokykyä ilman aikaa kutistumista, merkittävää säteittäistä maaperän tiivistymistä ja maaperän tärinää asennuksen aikana. Tämä on tärkeää työskennellessä lähellä hätärakenteita, tiheissä rakennuskohteissa.

   Vertailemalla saman tyyppisten paalujen eri tyyppisten laskelmien tuloksia SNiP 2.02.03-85 mukaan päätellään, että ruuvirakenteiden käyttö osoittautuu paljon yksinkertaisemmaksi kuin muut mahdolliset olosuhteet.

   Taloudellinen hyöty saadaan arvioiduista kustannuksista ja manuaalista talon siirtoa varten uusille tuille.

   Voit tehdä pile-pohjan omilla käsilläsi tarvitset seuraavat työkalut ja materiaalit:

   • liittimet, sarja kuolee;
   • romu, lapio, vasara, lastalla;
   • hitsaus kone;
   • ruletti / hallitsija, rakennustaso, liitu;
   • ruuvipallot, I-palkki, kanava.

   Jos taloudellinen puoli ei ole ratkaiseva, erikoisasennus valokuvauksessa näkyvien tuotteiden ruuvaamiseen nopeuttaa prosessia:

   On mahdollista vahvistaa pohjaa paaluilla tällaisten rakennusten perustuksiin:

   On tarpeen määrittää tarve vahvistaa talon perustamista jo ennen merkittävän tuhoutumisen alkua tai ennen olemassa olevan rakennuksen jälleenrakentamista: ylimääräisten kerrosten lisäosia; kunnostaminen; vuori- ja seinäeristys, materiaalien vaihto maanpäällisten rakenteiden kanssa raskaammilla brändeillä.

   Työn suoritus

   Ennen nykyisten säätiöiden vahvistamista on tarpeen tehdä analyysi ympäröivistä maaperäistä, säätiön tarkastusta varten, jotta voidaan laskea koko, kantavuus ja tarvittavien paalujen määrä. Samanaikaisesti tekniikka, jonka mukaan tukia on korvattava puutalon lähellä olevilla paaluilla, poikkeaa siitä, kuinka vahvistavat massiivisen rakennuksen vahvistetun betoniliuskan.

   MZLF: n vahvistaminen

   Teippi-monoliitteille on tarpeen vahvistaa pohjakulmat lopettaakseen sedimenttimuotoisuuden. Toimintasarja on seuraava:

   1. Kaivoa, jonka koko on vähintään 1 m x 1 m, porataan pitkin ulkokehää ja syvyys on alhaisempi kuin nykyisen pohjan pohja.
   2. Suunniteltu lika kuivuu päivässä.
   3. Putket ruuvataan ja leikataan siten, että pään korkeus on tasainen alustan pohjan kanssa mahdollisimman lähellä kulmaa.
   4. Aseta liitos teräspylväiden väliin Ø 13 mm hitsaamalla. Useampia pystysuoria tangkoja on hitsattu kierrekorkkeihin ja järjestetty vahvikekehys.
   5. Kaada betonivyö. Kehyksen mitatun betonin suojakerros on pidettävä 5 cm: n ja 10 cm: n välillä.
   Ulkoinen vahvistaminen

   Kiinnitysvyö näyttää tältä (kuva):

   Yksittäisten suorien osien palauttaminen voidaan suorittaa erillisillä elementeillä käyttämällä vanhan mallin ankkurointimenetelmää.

   Uudelleenjärjestely paikoilla

   Jos haluat asentaa puurakennelman uuteen laakeripiiriin, se on nostettava liittimiin. Näiden laitteiden toimintaan liittyy riski aiheuttaa voimakkaita muodonmuutoskuormituksia (vääristymiä) laakerirakenteissa.

   Huolellisesti ja johdonmukaisesti sinun on suoritettava seuraavat toimenpiteet:

   1. Vahvistetaan talon kulmat rintareunoilla, siteillä (lisää jäykkyyttä). Vähentää painoa niin paljon kuin mahdollista - ottaa kaiken irti.
   2. Nosta rakennusta riittävälle korkeudelle saadaksesi I-palkki. Profiili voi ulottua talon kruunun yli korkeintaan 0,5 m.
   3. Kierrä ruuvitukien laskettu määrä pitkin kehää enintään 2 metrin välein ja 0,3 metrin etäisyydellä seinän ulkoreunasta.
   4. Pilarit leikataan yhteen horisonttiin.
   5. Putken sisäinen ontelo betonoitu. Projektista riippuen voidaan suorittaa betoniterästen kärkien hitsaaminen, betoniteräksen valumisen kanavoittaminen tai irrottaminen.
   6. Jackit nostavat talon uudelle säätiölle.
   Vanha talo uudessa säätiössä

   Kruunun ja maaperän välinen rako voidaan sulkea eristyskalvolla eristykseen ja antaa lisä- suojaa.

   Tässä kuviossa näkyy esimerkki ruuvipohjalle siirrettävästä puutalosta:

   Nostettaessa ja sijoitettaessa tukipalkkeihin on tärkeää seurata jatkuvasti rakennuksen geometriaa. Ilmeisten säröjen ilmetessä näkyvät ikkunan ja oven aukot.

   Prosessi, jossa kruunun rikki-geometria on ruuvin paaluilla, näkyy videossa:

   Kun suunnittelet korjauksia puuportaan asennukseen uusilla pylväillä, on suositeltavaa harkita ja laskea mahdollisuuksia laajentaa käyttökelpoista aluetta (ylimääräinen laajennus, veranta tai autotalli). Sitten on mahdollista asentaa ja sitoa ruuvipallot välittömästi yhteen piiriin kanavan kanssa.