Hyviä asioita omilla käsillään

On olemassa kolme päätyyppiä: pylväs, vyö, monoliitti.

nauha

Yksinkertaisimmasta nauhalementin laite suoritetaan seuraavasti: ensimmäinen, karkea hiekka, sora tai murskattu kivi kaadetaan valmiiksi valmistettuun 20 cm: n kerrokseen, joka on varovasti tamped, ja kaatamalla vettä maahan ja sitten koko tila kaadetaan maahan asettanut tiilipohjan tai roskakivestä. Kaksoiskerros katemateriaalia tai katemateriaalia asetetaan pohjan päälle.

columnar

Säätölohkot on asennettu tasoitettuun hiekkakerrokseen suunnittelun korkeuteen. Tämän merkinnän tasoitettavan hiekkakerroksen enimmäispituus saa olla enintään 15 mm. Samanaikaisesti pohjustuslasit ja tukipinnat eivät saa altistua ulkoiselle saastumiselle.

yhtenäinen

Kalliimpia kaikenlaisista säätiöistä. Tällaisen säätiön asennus toteutetaan yleensä raskaiden kivitalojen yhteydessä. Se täytetään yhdellä vahvistetulla monoliitillä jäätymisnopeuteen 1,5 - 1,7 metriä. Tällaista säätiötä suositellaan käytettäväksi tiilitalojen ja lohkojen talojen rakentamisessa, joilla on melko voimakas vaikutus säätöön, ja rakenteiden vääristyminen johtaisi todennäköisesti seinän halkeiluihin ja sitä seuraava rakenteellisen tuhoutumisen uhka.

Vanhan puutalon uusi elämä. Algoritmin elpyminen

Kuin talon talteenotto - työn algoritmi, sovellettu teknologia, käyttäjien käytännön suositukset.

Paljon epäilyttäviä etuja puutalot ovat kalliita, joten kaikki eivät voi rakentaa tai ostaa tällaista pesää. Kuitenkin talossa, jossa "kokemus" voi periä tai ostaa paljon halvempaa, vaikka hänen tilansa on kaukana tyydyttävästä. Puurakennuksen uudistaminen tekee siitä sopivan mukavaan asumiseen ja palauttaa entisen ilmeen. Ja mistä aloittaa, miten jatkaa ja mitä valmistaa, pyytävät FORUMHOUSE-käyttäjät, joilla on kokemusta puun kanssa työskentelystä ja jotka harjoittavat omien kotitalouksiensa jälleenrakentamista.

Ongelma-alueet

Toissijaisen asuntokannan puutaloiden päämassan ikä lähestyy puoli vuosisataa tai on jo ohittanut tämän indikaattorin, mikä väistämättä johtaa tärkeimpien solmujen heikentymiseen. Jos rakennusvirheiden tai tekniikan aikana rikottiin, tietyt rakennuksen osat ovat täysin käyttökelvottomia. Toimintatapa on erittäin tärkeä - he asuivat talossa pysyvästi, tai se lämmitettiin toisinaan talvikaudella ja huollettiin samalla taajuudella. Näiden ehtojen perusteella voidaan tarvita seuraavia töitä:

 • säätiön täydellinen tai osittainen korvaaminen tai sen vahvistaminen;
 • alemman vanteen korvaaminen;
 • yksittäisten elementtien tai suurien seinien segmenttien täydellinen tai osittainen korvaaminen;
 • kattorakenteiden korjaus tai vaihto;
 • ulkopinta.

Vaikka alustavan tarkastuksen aikana tuntuu siltä, ​​että on helpompaa repäistä kuin yrittää toipua, sinun ei pidä epätoivoa, hyvästä syystä sanonta "silmät pelkäävät ja kädet" on porttikäyttäjien leitmotivi.

Vanhan puutalon uudistaminen: säätiö

Puurakenteiden ikä, joka on tunnusomaista nauha- tai pylväspohjasta. On erittäin harvinaista, jos teippi kaadetaan syvyyteen, mikä on pohjimmiltaan matala syvyys, että ajan mittaan rakenteen paino hukkui kunnolla maahan. Teosten etuosa riippuu säätiön kunnosta. Sen arvioimiseksi suoritetaan perusteellinen tutkimus yläpuolella olevasta osasta, jos se on käytettävissä, ja haudatut elementit kaivetaan ja tutkitaan. Puurakennusten perustusten korjaamiseen ja korvaamiseen osallistuvan tiimikunnan käyttäjä ja osa-aikainen johtaja, Igor Bekkerev, luokittelivat mahdollisen työn laajuuden.

Säätiön päätehtävä on siirtää kuorma talosta maahan. On olemassa erilaisia ​​kellarivirheitä, myös erilaisia ​​korjaustöitä. Tämä voi olla yksi työtyyppi tai useammin on tarpeen käyttää kompleksia.

 • Kellarin ja sokean alueen lämmitys;
 • Vedenpitävä vedeneristys;
 • Viemäröintityöt (vesihuolto);
 • Panssaroidun alustan kellarin vahvistaminen;
 • Perustan vahvistaminen ulkoisella vyöhykkeellä;
 • Säätiön vaihtaminen riippuvaan rakennukseen tai rakennuksen liikkumiseen;
 • Tasoittaa säätöä tai tasoittaa rakennuksen säätöön.

Jotta pääset käsiksi säätöön, talon ruutu nostetaan vaaditulle korkeudelle - ne ripustetaan, sen liikkumista sovelletaan harvemmin. Hydraulisia nostimia käytetään nostoon, seinät nostetaan vuorotellen tai koko laatikko kerralla. Koska puun kyky kestää tiettyjä muodonmuutoksia asianmukaisesti suoritettuna, tämä toiminta ei riko talon koskemattomuutta. Säätiön tilan ja ehdotetun työn perusteella nostimet asennetaan suoraan pohjaan (nauhalevy) tai maahan, aiemmin istutettuun paksuun lankkuun tai muuhun tukeen. Seinässä olevien nostimien määrä riippuu laatikon mitoista ja sahat tehdään liittimen alla ennalta määrätyissä paikoissa.

Yleensä monien ihmisten joukko on palkattu tällaisesta työstä, mutta ammattitaitoinen käsityöläinen pystyy nostamaan puutalon lyhyessä ajassa. Tällaisella ammatillisella onnekas forumchanin Arty-CooL, joka harjoittaa rekonstruointi hirsirakennus. Talon alapuolella oleva säätiö on normaalissa tilassa, mutta päätettiin vahvistaa sitä, rakentaa se ja kaataa uuteen muotoon välittömästi.

Tänään päätimme talon nostamisen ja alemman kruunun uusimisen, päällikkö työskenteli yksin, yritin auttaa työn jälkeen, vaikka luultavasti olin enemmän hämmentynyt työstä. Kun kruunu korvattiin samanaikaisesti, se upotettiin uuteen kruunun viivekerrokseen. Tein sen 3 päivässä, joten mestarit työskentelevät!

GriNatan omistajan perhe tässä tilanteessa teki ilman käsityöläisten osallistumista - aviomiehiä ja poikia käytettiin työhön. Säätiö oli matala, raunioitunut, rullauksen jälkeen se oli osittain purettu, kaatoi uusi leveä nauha ja asetti sitten tiiliin kellarikerroksen.

Pohjalla on rauniot, täysin matala, 40-50 cm, ulkokulmassa talo ilmeisesti alkoi uppoutua, takki poistettiin kulmasta ja korvattiin vastakkaisella tiilellä. Kun saimme hänet sieltä, hän mureni pieniin sirpaleihin. Alhaalla olevat kaksi kruunua ovat vain pölyä, kaatoimme osan raunioista, asetimme muotin, kaadettiin ja asetimme tiilimuurauksen.

Perustan vahvistamiseksi monoliittinen teräsbetoni nauha kaadetaan ulomman panssaroidun vyön kehän ympärille. Nauhan syvyys ylittää vanhan pohjan syvyyden hiekka-sora-tyynyllä, keskileveys on 40-50 cm. Vanhan pohjan pinta puhdistetaan huolellisesti, kaikki kuorintaelementit poistetaan. Lisääntymisen lisäämiseksi uudella liuoksella pohja impregnoidaan alustalla, jolla on suuri tunkeutumisvoima. Sideaineena käytetään vahvikepinoja, jotka työnnetään vanhaan säätöön 20-25 cm: n etäisyydellä useassa rivissä. Uuden kehyksen ansiosta nastat hitsataan tai sidotaan, liuos kaadetaan muottiin kerroksittain.

Säätiön vaihtaminen suoritetaan vaiheittain tai välittömästi. Ensimmäisessä tapauksessa vanha säätö puretaan osissa, ja vaiheiden asteittainen kaataminen. Toisessa tapauksessa kaikki on välittömästi purettu, monoliittinen teippi kaadetaan, pilareita heitetään tai paalut kierretään. Foorumin käyttäjää lempinimellä Andryukha052 tarjottiin vaiheittainen korvaaja, mutta hän mieluummin samanaikaisesti pelkäsi mahdollisia ongelmia säätiön kanssa tulevaisuudessa.

He tarjoutuivat poistamaan tukit pylväiden väliltä, ​​kaivamaan kaivantoja pilarien väliin ja kaataa säätiöt siellä, asettamaan muuraus ennen pylväiden välistä hirsirakennusta ja laittaa talon muuraukseen. Irrota sitten pylväät, kaivaa kaivannot pylväiden alle ja kaada sisään - liitä muuraus. En todellakaan halunnut tätä ajatusta, säätiö tulee useammasta osasta. Jos maassa on liikkumista, se voi kaikki halkeilla. Vaikka mitään ei tapahdu, luulin, että olisi parempi olla turvallinen. Siksi talo oli ripustettu U-muotoisilla tuilla, poistettiin kaikki kerralla, kaadettiin yksi teippi ja tehtiin yksi muuraus.

Vanhan talon uudistaminen: seppeleet

Puurakenteiden alemmat vanteet rappeutuvat, vähitellen tukkeutuvat kosteuden kautta säätiön läpi. Tämä johtuu sekä vedeneristyskerroksen puuttumisesta että teknologian rikkomuksista. Useat foorumin jäsenet, mukaan lukien val-lel, kohtasivat outoa tapaa suojata lokia vedestä.

Oma hirsimökki rakennettiin 50-luvulla, säätiön nauhalla oli vain vedenpitävyys lokin ja pohjan välillä, mutta! ensimmäistä kruunua pitkin tämän vedenpitävyyden reunat nostettiin ja kiinnitettiin itse lokiin, ja pohjan ja kruunun välinen segmentti ja siihen kiinnitetyn vedeneristysreunan reunat "varovasti kiinnitettiin" sementtilaastia pitkin koko ensimmäisen kruunun, sekä hirsitalon ulkopuolella että sen sisällä, ilmeisesti jotta loki ei liiku missään.

Kruunujen korvaaminen suoritetaan yleensä yhdessä perustustyön kanssa roikkuulaatikoiden kanssa. Jos mahdollista, materiaaleja käytetään mahdollisimman lähelle alkuperäistä - loki tai palkki, jotkut korvaa murtuvat osat tiilimuurilla. Arty-CooL hyödynsi ratapölkyt.

Laitoin ratapölkyt, koska sain turhaan, ja heidän kanssaan on helpompi työskennellä (vaikka en tehnyt sitä), he eivät pääse talon painoon, ja panen galvanoituja nappuloita säätiöön ja asetan talon niihin. Betonipalkkikustannukset ratapölkyt ovat varmasti kalliimpia.

Perustuksen ja uusien kruunujen välillä vedeneristys pakotetaan välttämättä, puu esikäsitellään antiseptisellä aineella.

seinät

Vanteiden lisäksi voi olla tarpeen korvata muut rakenteen osat, kun puu altistuu kosteudelle. Useimmiten tämä tapahtuu ylemmillä kruunuilla, jos katto vuotaa ja vesi kertyy eristeeseen. Seinälle on myös yleistä kastua ikkunoiden ympärillä, vaikka puu saattaa näkyä kokonaan ulkona.

Yksi hetki, johon se ei haittaa kiinnittää huomiota - lokit ikkunan alla. Jos ikkunat talvella "huusivat", lokit saattaisivat kuolla. Lisäksi näin, että hirsi mätti sisäpuolelta, ja ulkopuolelta - melko hyvä puu, vain poraamalla todettiin rotti.

Se tapahtui minulle, kun vaihdin ikkunat muoviin talossani. Kun pursin vanhoja, minun piti tehdä lisäosia, koska ikkunan alla oleva ikkuna oli mädäntynyt ja ulkopuolelta ei näkynyt.

On mahdollista paljastaa roistoa tavallisessa ulkoisessa puussa napauttamalla kirveellä tai vasaralla - mätä täyttö antaa tylsää ääntä, koko loki soi. Vaihtoehtona poraukselle käytetään aaria - se ei tule muutamaan millimetriin tavalliseen puuhun ja syöksyy mätäksi ilman vastustusta.

Laatikon tai seinän osan elementin vaihtaminen tehdään palasiksi - vaurioituneet karsitaan, uudet lisätään, kaikki aukot suljetaan, puu esikäsitellään samoin kuin kiinnityspisteet. Ajan ja rahan säästämiseksi yksi käyttäjistä toimi seuraavasti.

Särsin kaikki roottorin sisäpuolelta moottorisahalla "elävä" puuhun, imutettiin antiseptisellä aineella 2 kertaa ja laitettiin antiseptinen baari, sahattu "ontelon" mittoihin ja sidottu flaxvatiinilla ja kiinnitettiin sitten molemmin puolin 150 mm: n itseliimautuvalla ruuvilla.

katto

Juuri tämä WAB57 teki, kun hän muutti hyödyttömän korirakenteen toimivaan huoneeseen. Tämän seurauksena hän sai makuuhuoneen ja kylpyhuoneen.

Ullakko muuttui tuskalliseksi pitkiksi: minun piti jättää vanhat, pienestä vetoisuudesta valmistetut kattotuolit 100-115 cm: n välein ja lepäävät ulkoisten palkkien päälle. Päätimme olla koskettamatta niitä, joten lisäsimme uusia kattotuolia 50x200 mm: n alustasta, mikä heikensi kenttää. Uusi palkki puusta 100x200 mm. Tee pultti ja sivutukit (telineet) kaikille kannuille. Sitten kaikki oli tasoitettava katon alla ja tehokas eristys. Loki - halkaisijaltaan 150 - 200 mm, leikattu aluksella 50 - 200 mm.

Jos ullakolla ei ole tarvetta, voidaan tehdä kattojärjestelmän tarkistus ja elementtien vaihtaminen, jotka ovat murtuneet lauhteen vuotamisen tai kerääntymisen vuoksi. Erityishuomiota kiinnitetään savupiipun tuotantoalueelle. Useimmissa tapauksissa päällekkäisyyden virtaus ja vauriot tapahtuvat.

Koska vanha liuskekivi ei lisää viehätysvoimaa, se muuttuu yleensä nykyaikaisiksi materiaaleiksi ja tavallisesti vaatii lattian ja aluskatteen eristämistä. Kun taloon on kiinnitetty uusia huoneita jäykällä nippusivulla, vanha katto on täysin uudistettu, jotta koko rakennus rakennetaan uuteen.

Suunnittelen kiinnittää osan talosta koko pituudelta, leveys 2,5-3 metriä, jolloin talon neliö, ja siellä on yksi mansardin katto, jossa asuintilat.

Ulkopinta

Puutavaran luonnollisen kauneuden säilyttämiseksi kieltäytyvät käyttämästä sivuraidetta ja muita verhousmateriaaleja. Vuosina pimennetyt seinät, joissa on useita kerrostumia pinnalla, on järjestetty - ne on harjattu ja kyllästetty erityisellä valkaisuaineella antiseptisilla yhdisteillä.

Käsittely on kätevintä suorittaa hiomalla ja erityisellä suutinrungolla rautaharjaksilla. Tällä tavoin on mahdotonta poistaa kaikki lika ja kerrokset tällä tavoin puusta, mutta parantaa merkittävästi ulkonäköä ja ilmentää rakennetta todellisuudessa. Tulevaisuudessa voit käyttää puuta tai maalata lakkaa: sävy tarkoittaa pinnan tasoa, ja uudet elementit eivät enää houkuttele huomiota. Maalaus- ja lakkavälineet eivät ole vain koristeellisia, vaan ne suojaavat pintaa tehokkaasti ulkoisesta vaikutuksesta.

Koska portaalin käyttäjät palauttavat puutalojaan, voit tutustua talojen jälleenrakentamiseen ja korjaamiseen. Tarvittavat tekniset tiedot perusta on helppo löytää säätiöissä. Kuinka käännä ullakko kattoon, kuvattu lämpökattojen osiossa. Artisti sopivasta taiteilijan valinnasta kertoo kuinka säästät hermoja ja rahaa korjausten tai kunnostustöiden aikana. Laajennuksen rakentamisen vivahteita koskevassa väitteessä - tietoa rakennusten rakenteista. Video ilmastetun betonin yhdistetystä talosta - kaikille, jotka aikovat rakentaa.

Korjaus talossa kylässä omilla käsillään.

Vaiheittaiset korjaukset kotona.

Näin se näytti ennen korjausta. Puiset mätärätykset, suljettu kaksoisfilmit ulkopuolelta, kylmästä ja tuulesta. Vasemmalla on vanha kuisti, jossa kuohuva visiiri kuistilla.

Niille, jotka joutuvat korjaamaan kotinsa, näyttää siltä.

Nämä olivat ikkunat ja ikkunalaudat.

Aloitti talon järjestyksessä perustuksesta.

Vaihtoehtoisesti avaamme talon kulmat, poistamme kruunujen mätänevät lokit moottorisahalla, asetetaan muotti, asetetaan suuret kivet ja rauniot, asetetaan vahvistus niin, että sen päät ovat avoinna (myöhempää kiinnittämistä perustukseen), me kruunaamme palkin ja täytämme betonilla. valmis reunakivi.

Ja niin kaikki neljä kulmaa talon ja sen keskellä, pitkin kehää. Yhteensä - 8 peukkua Prosessi on aikaa vievää, kovaa, mutta tulos on sen arvoinen. Kun reunakivet olivat valmiit, teimme penkki ympäri kehä. Ulkoilun jatkaminen siirrettiin seuraavaan kesään. Ja otimme talon sisäisen korjauksen.

Tämä on iso huone ja aloitamme sen. Hän katsoi korjaamaan näin:

Tämä on sen oikea kulma. Ja tämä, alla olevassa kuvassa. Kun kirjoitat aiheen, pidät nämä kaksi kulmaa.

Ensinnäkin kaikki vanhan tapetin kerrokset olivat kokonaan irti. Ikkunat olivat vielä vanhoja, mutta jo odotimme plast.okonin asennusvelkoja.

Vanha liesi purettu. ja uuninvalmistaja on taittanut uuden.

Asennus plast.okon. sitä pahempaa, mutta tulos on tärkeä.

JA TULOKSET EIVÄT TEHTY TEHTIÄ ENEMMÄN. Yksi ikkuna päätti sulkea kokonaan ja tehdä yhden ison - siellä on ruokasali.

Ikkunoiden asentamisen jälkeen miehet alkoivat purkaa vanhaa kerrosta, sovittaa viivästykset ja laittaa tiilialustat niiden alle.

Sitten lattiat peittyivät vanhoilla levyillä (ne palvelevat hyvin pitkään, koska ne ovat paksut ja kuivat) ja paikoissa, joissa ne olivat mätä, ne korvattiin uusilla levyillä.

Ja sitten minun "naisten työ" alkoi, hän lämmitti seinät penofolin,

Asennetaan metalliprofiili seinille ja kattoille. minun virheeni oli, että sinun on ensin tehtävä katto ja sitten seinät, ei päinvastoin.Olen löytänyt tekniikan näiden teosten suorittamiseen Inetassa, en aseta sitä yksityiskohtaisesti.Jos sinulla on kysyttävää, mielelläni voin vastata Tiedän.

Rungon kiinnittäminen kattoon on paljon vaikeampaa, kaulan särky.

Kun metallikehys on täysin valmis, voit ommella sen kipsilevyllä, mieluiten ruutupiirroksella, alkaen katosta! Älä unohda hajottamalla johdotusta ja piilottamaan sen gafrokanalissa, profiilille ja asenna laatikot - jälleenmyyjät kätevästi sinulle.

Tässä kuvassa näkyy puupaloja, ruuveilla niitä kirjahyllyjen myöhempää asennusta varten, ne ovat täsmälleen samanlaisia, vain ohuempia, kiinnitin ne ikkunoiden yläpuolella olevan katon alle (ristin kiinnittämiseen).

Kun kaikki seinät ja katto on päällystetty kipsilevyillä, me kastelemme lastalla ja kohdistamme kaikki liitokset arkkien ja paikan välillä, jossa ruuvit ruuvataan tällaisella koostumuksella.

Nurkissa ja saumoissa asetamme vahvistetun verkon nivelen kestävyyteen ja kun kaikki on kuivaa, hiomalla levitetään alusta seiniin ja kattoon.

Ja nyt mielenkiintoisin hetki on tapetit. Otin valkoisen vinylin kattoon ja herkillä ruusuilla seinillä.

Kun taustakuva on kuiva, olen samaa mieltä

kutsui mestareiden joukon viimeistelemään työtään tässä huoneessa ikkunoiden (rinteiden ja ikkunalaudat) avulla.

Sen jälkeen liimasin kattolevyyn, ripustettiin seinään, laitoin kukat ikkunaluukkuihin, jotka yhtiön kaverit olivat jo asentaneet.

Carpenter auttoi laittamaan oven huoneeseen, vasta sitten opin, että se oli ylösalaisin. (mikä ero!) vain toimimaan normaalisti.

Ovet liittävät valkoisen nurkkaan nestekiillossa. Oikealla puolella liesi on uusi, lämmittää kaikki huoneet kerralla.

Uuni itsessään on kylpyhuoneessa.

Pohjalevylle asetettiin alusta, sitten puukuitulevy ja linoleumi. Sitten lattialaudat kiinnitettiin ruuveilla ja voila-kauneudella.

Se on kyseisestä suuresta huoneesta.

Jotkut teistä halusivat nähdä lisää yksityiskohtia betonipohjista, joten lisäsin yksityiskohtia. Joten, ikkuna kerros on sijoitettu, talon ulkopuolella on päällystetty tasainen liuskekivi ja penkki tehtiin ympäri taloa ensi kesään.

Nyt jatkamme työtä ulkona kylmän talven ja kevään jälkeen. ensi kesänä.

Kun kaikki jalustat ovat valmiita, vähitellen avaavat talon kummankin puolen penkiltä, ​​poistamme alemman kruunun märät lokit, kuivakääreiden vedeneristys,

Asennamme muottirakenteen, asetamme raudoituksen, yhdistämme sen nurkkapohjien vahvistamisen päihin ja täytetään betonilla.

Teemme tämän yhdessä miehen kanssa tiukan ohjauksen alla.

Valmis alustalle tehdään muuraus.

Me kaikki toimimme.

Ja kuten pitäisi, sokea alue on tehty. ei aivan normaalia.

Tämä koskee kaikkia kodin korjaustöiden ulkotöitä. Tulevat kysymyksiä, kysyvät mielelläni, että tiedän, minä vastaan. Ja kaikki, jotka ovat kiinnostuneita odottavat sisäisen korjausliikkeen jatkamista!

Kiitos ajastasi. Sinun Lyudmila.

Tee se itse

Usein kannattaa korjata vanha puutalo itsestään kuin purkaa se ja rakentaa uusi. Jos sinulla on sellainen talo ja haluat tuoda sen oikeaan muotoon, kerromme sinulle, miten se tehdään. Tärkeintä on kiinnittää huomiota rakennuksen yleiseen kuntoon, eli arvioimaan työn näkymiä. Jos olet varma, että talo voi vielä palvella - voit aloittaa korjaamiset omalla kädelläsi.

koulutus

Ensinnäkin on arvioitava talon nykyisten osien kuluminen. Tarkasta huolellisesti pohja, seinät, katto ja viestintä. Vanhan puutalon korjaaminen käsillä alkaa materiaalin valmistelusta ja sen tilavuus riippuu suoraan rakennuksen kunnosta.

Täysin vapauta talo kaikista tarpeettomista asioista, roskista ja solmuista, varsinainen ei-rakenteellinen. Tarkasta huolellisesti puukappaleet mätämerkkien varalta - ne on poistettava välittömästi. Useimmiten vanhoissa puutaloissa lattia katkeaa täysin - se on purettava.

Kiinnitä huomiota säätiöön. Tavallisesti kiinteä betonivalu kestää hyvin pitkään, mutta joissakin paikoissa se voi hajota. Tämä vaatii pienen kosmeettisen korjauksen - valmistetun ratkaisun avulla, yksinkertaisesti peittää näkyvät puutteet tasoittamalla koko säätiön. Jos talon perustus on kaatunut (monet suuret halkeamat pitkin kehää, korroosion vahvistaminen, huomattava epätasapaino horisontaalisen tason säätiön) - korjaus ei riitä. Se tarvitsee täydellisen jälleenrakennuksen.

Viestinnän korjaus

Viestintä on huolehdittava etukäteen, koska voit halutessasi päällystää seinät kipsilevyllä tai muulla pinnoitteella. Joten purkaa nykyiset sähköjohdot ja putkistot kokonaan. Uuden sähköverkon sijoittaminen varmista, että johdot on kiinnitetty erikoisputkeen, jonka poikkipinta on 15-20 mm. Putkisto on parempi käyttää muoviputkia.

Seinäkorjaus

Korjaa puutalo omalla kädellä, valokuvat prosessista, jonka kiinnitämme, ja aloitamme seinillä. Crown lokit - haavoittuvin paikka. Tässä halkeamia ja muita vaurioita syntyy useimmiten. Myös lattian ja suoraan lattian palkit voivat kärsiä (kuten jo todettiin, on parempi purkaa se heti).

Puun vähäiset vauriot voidaan korjata purkamatta seiniä. Voit tehdä tämän puhdistamalla ongelma-alueet, käsittelemällä ne antiseptisellä aineella ja sulkemalla ne sitten sopivalla tiivistysaineella. Jos puhumme julkisivun ulkopinnasta, niin kosmeettisiin tarkoituksiin voit päällystää sen valitsemallasi erikoispaneelilla. Sides käytetään yleisimmin, ja se asennetaan seuraavasti:

 • Seinät on asennettu julkisivulle, johon pystysuorat palkit on asennettu;
 • Baarit asennetaan noin 30-40 cm: n välein.
 • Kerros mineraalivillasta ja eristävä kalvo kiinnitetään kynsien ja kynsien väliin;
 • Laatikko on päällystetty alhaalta ylöspäin.

Seinien sisäpuoli voidaan peittää kipsilevyllä. Kipsilevyn asennus suoritetaan samalla tavalla.

Kiinnitä huomiota ikkunoiden yläpuolelle ja oven aukkoihin - ne kärsivät usein kosteudesta. Paikoissa, joissa on ollut mätä, on vaihdettava - tämä voidaan tehdä yksinkertaisesti katkaisemalla palan palkista ja lisäämällä uusi osa.

On suositeltavaa olla laiminlyödä seinämän hoito, vaikka suunnitelisitte myös ripustaa sen. Vahinkoalueilla lika ja mikro-organismit voivat kertyä, mikä johtaa puun tuhoutumiseen.

katto

Jos talo on melko vanha, todennäköisesti sinun on täysin purettava katto. Tarkasta runko, kiinnitä huomiota erityisesti kannattimien tilaan. Katto on helppo korjata - kaikki osat voidaan vaihtaa. Voit tehdä tämän käyttämällä muita kiinnittimiä - jo jonkin aikaa yhdistämällä olemassa olevat palkit (joita et purkaa) naulaamalla useita levyjä niiden välillä. Sen jälkeen voit ampua heikkolaatuisia kattotarpeita pelkäämättä kehyksen tuhoamista.

Tarkasta huolellisesti katon pääosa - Mauerlat. Jos havaitut hajoamisvauriot ovat paikoillaan, muista leikata vaurioituneet osat ja asentaa uudet lamellilevyt tai kiristyspultit. Ihannetapauksessa voimalaatta voidaan korvata kokonaan huolellisesti poistamalla sen osat ympärysmitta ja asentamalla uusia.

Kun kattorakenne on korjattu, aseta kansi uudelleen paikalleen. Haluttaessa kattoa voidaan lämmittää edelleen käyttämällä esimerkiksi mineraalivillaa.

Ikkunat ja ovet

Vanhojen talojen ovet ja ikkunat on todennäköisesti täysin korvattava. Mutta tärkein ongelma ei ole tämä, mutta varsin usein vääntymisen tapauksessa. Jotta irtoaminen olisi vinossa, ovenkehys tulee purkaa ja seinät tasoitetaan tasolta.

Asenna oven kehys uudelleen ja asenna se. Kaikkiin olemassa oleviin ruuveihin on puhallettava tiukasti asennusvaahdolla. Ovien osalta valitaan malli omalla mielellään, mutta on suositeltavaa korvata ikkunat metalli-muovilla, koska ne ovat kestävämpiä ja luotettavia kuin puiset, puhumattakaan lämpöä eristävistä ominaisuuksista.

Sisäovet on myös korvattava samalla tavalla kehysten kanssa. Jos sinulla on kaikki samankokoiset ja koon omaavat ovet, voit heti valmistaa tarvittavan määrän levyjä runkopaneeleille. Mutta älä asenna niitä talon sisällä, koska teet vielä lattian korjausta ja sisustusta. Asenna sisäovet voi olla korjauksen viimeisessä vaiheessa.

Lattiamateriaali

Korkealaatuiselle kerrokselle suositellaan betonikytkimen tekemistä. Jos sinulla ei ole sitä, päästä työhön. Irrota ensin lattiat lattialla (seinien alla, joita et voi leikata) ja puhdista alue roskista ja pölystä. Levitys tehdään seuraavassa järjestyksessä: täyttö (hiekka, hieno murskattu kivi), eristävä kalvo, betonikerros. Muista kohdistaa solmun taso alle. Betonin pitäisi kuivua noin kuukauden ajan noin 20 asteen lämpötilassa.

Sitten voit aloittaa lattian asettamisen. Tämä voi olla esimerkiksi laminaatti. Asennukseen käytetään ensin erikoista substraattia, jonka jälkeen siihen asetetaan laminaattilevyjä, jotka on yhdistetty "lukot". Ylälevyn piilossa on oltava noin 1 cm: n suuruinen laajennusväli.

Jos et halua levittää lasia, voit tehdä levyn lattian. Tällöin levyt yksinkertaisesti naulataan lokeihin ja päällystetään erikoiskoneella päälle. On suositeltavaa antaa tällaiselle lattialle kosteuseristys suihkuttamalla kerrostettua kerrosta saviä tukkien alapuolella (jos lokit sijaitsevat maahan).

Viimeistely

Puun talojen korjaaminen viime kädessä omalla kädellä, jonka video on artikkelin lopussa, on viimeistely. Jos käytit kipsilevyä seinille, muista käsitellä se kipsillä ja tasoittaa se tapetusta tai maalausta varten.

Levyjen puulattia tulisi käsitellä erikoislakalla ja annettava kuivua hyvin. Samanlainen prosessi olisi tehtävä muiden puumateriaalien kanssa, jotka ovat avoimilla alueilla.

Miten korjata vanha hirsitalo

Puu on elävää, ikääntyvää materiaalia, jota eri tekijät voivat asteittain tuhota. Vanha hirsirakennus ei vain menettäisi entistä luonnollista väriä, vakavia rakenteellisia häiriöitä voi esiintyä, mikä vähentää elämisen mukavuutta ja uhkaa koko rakenteen romahtamista. Vanhojen hirsitalojen korjaus tarjoaa mahdollisuuden poistaa monia vikoja ja antaa heille toisen elämän.

Mitkä rakennuksen osat saattavat vaatia korjausta?

Vanhan hirsitalon uudistaminen on yleensä monivaiheinen prosessi, joka auttaa poistamaan muutamia vikoja. Vanhan hirsitalon muuttaminen alkaa perusteellisella ammatillisella tarkastuksella, jonka avulla voidaan arvioida rakenteen tilaa ja hahmotella toimintasuunnitelmaa. Kuinka päivittää vanha hirsitalo?

 1. Ensimmäinen ja tärkein askel on säätiön tilan arviointi ja hirsitalon alareunat. Yleensä ne, jotka nopeasti alkavat hajottaa ja tarvitsevat korjausta. Jos havaitaan vain vähäisiä merkkejä vaurioista, on mahdollista korvata osa lokeista, mutta useammin on tarpeen nostaa runko liittimiin ja muuttaa alempaa kruunua kokonaan.

 • Puutalot nopeasti alkaa hajottaa katon: orret, jos et pidä huolta niiden suojelemiseksi, alkaa mädäntyä, ja lopulta se alkaa uhata romahduksen katon. Korjaukseen kuuluu katteen purkaminen ja vahingoittuneiden tukirakenteiden täydellinen korvaaminen. Hirsitalon korjaamista omalla kädellä on melko vaikeaa, tarvitsee ottaa mukaan avustajia, ja on parempi siirtyä välittömästi ammattilaisille.
 • Seinämien kutistumisesta johtuen raot alkavat näkyä vähitellen, minkä seurauksena vedet kulkevat talon ympärillä ja talvella rakennus on jatkuvasti kylmä. On tarpeen arvioida seinien kunto ja päättää, mikä lämmitin on paras ratkaisu.
 • On myös tärkeää arvioida rakennuksen esteettinen kunto. Antiikkiset hirsirakennukset näyttävät kauniilta, mutta ne ovat vähitellen tulossa hyödyttömiksi, ja sinun täytyy selvittää, miten rakennuksen päivittäminen säilyttäen sen yksilöllisyyden. Voit käyttää nykyaikaisia ​​viimeistelyjä, mutta vaikuttavin on nykyisten korujen päivitys.
 • Peruskorjaus ja vanteet

  Jos säätiö on vaurioitunut ja ensimmäisen kruunun korvaaminen oli tarpeen, on ratkaistava ongelma vanhan hirsitalon nostamiseksi. Tällöin kaikki huonekalut ja taloustavarat otetaan pois rakennuksesta, myös ovien ja ikkunoiden poistaminen ja lattian purkaminen on tarpeen. Säätiötä kaivataan talon ympärillä arvioidakseen sen tilannetta ja tarkastelemalla heikoimmassa asemassa olevia paikkoja.

  Rakennus voidaan nostaa hydraulisten nostimien avulla: ne on sijoitettu neljältä kulmalta, minkä jälkeen on tarpeen hitaasti aloittaa rakennuksen nostaminen. Tässä työssä on tärkeää, ettei kiirehdi: nousu suoritetaan muutamilla senttimetreillä, minkä jälkeen rakennus asennetaan voimakkaisiin tilapäisiin tukiin. Tämä mahdollistaa yhden vahingoittuneen lokin muuttamisen yksitellen ja talon alas lasketaan paikalleen.

  Säätöä voidaan vahvistaa uudella kiinteällä vyöllä: uusi betoni nauha kaadetaan talon ympärille, joka on liitetty olemassa olevaan nauhapohjalla metallisiin tappeihin. Rakennusta voidaan laskea vasta päivittyneen pohjan täydellisen kuivauksen jälkeen, minkä jälkeen voit asentaa uuden lattian, ikkunoiden ja ovien.

  Hirsitalon seinien korjaus

  Vanhat hirsirakennukset kestävät hyvin pitkään, mutta ajan myötä niiden muodostamat seinämät muodostavat halkeamia kutistumisen vuoksi. Lisäksi lokien väliset raot kasvavat, ja sinun on päätettävä lämmittämälläkö vanha hirsitalo. Lämmöneristysominaisuuksien palauttamiseen on useita vaihtoehtoja:

  • Yksinkertaisin ratkaisu on purkki, jossa aukot täytetään luonnollisilla lämmittimillä: sammal, juutti ja pellavakuidut, hinaus jne. Kaulus sulkee aukot, mutta lämmitin voi kestää hetken ja työ on toistettava säännöllisesti.
  • Seinämien halkeamat ja halkeamat tiivistetään erikoisillä tiivisteillä, jotka perustuvat silikoniin tai akryyliin. Vanhan hirsitalon ulko- ja sisäkoristelu ei kärsi, tiivisteet eivät pilata ulkonäköä ja voit palauttaa lokit tukevasti kokonaan. Jos halkeamat ovat suuria, ne asetetaan ensin eristeen päälle, joka sitten suljetaan tiivisteellä.
  • Vaikeissa tapauksissa seinien korjaamiseksi on tarpeen purkaa kokonaan hirsitalo ja vaihtaa lokit, jotka ovat huonosti vahingoittuneet mätänemällä, hyönteisten tuhoamilla tai merkittävästi säröillä. Uudet pylväskappaleiden väliin asetetaan seinien välinen eristys, jotta seinämien aukot poistuvat. Lokin etuja on se, että hirsitalo voidaan purkaa ja taittaa uudelleen, kun taas se on jälleen lämmin ja viihtyisä töiden päätyttyä.
  Ulkopuolinen kodin palauttaminen

  Kuinka koristella vanha hirsitalo? Puutavaran ulkonäköä on useita vaihtoehtoja.

  Yksinkertaisin ja halvin ratkaisu on maalata runko kiillotuksen ja antiseptisten aineiden käsittelyn jälkeen. Modernit maalit auttavat säilyttämään puun rakenne ja antamaan sen loistaa, voit myös ostaa puun erityisen valkaisuainetta, jonka ansiosta se voi palauttaa sen luonnollisen värin.

  "Rejuvenate" hirsimökki voi käyttää moderneja pinnoitteita. Viimeistelemällä sivuraidalla, takalevyllä tai lohkotalalla piilotetaan seinien tumma puu, ja rakennus saa modernin ilmeen, mutta sinun on vielä suoritettava täydellinen antiseptinen käsittely.

  Puutalon itsenäinen restaurointi on melko kallis ja aikaa vievä prosessi, ja silti se maksaa vähemmän kuin uusi rakennus. Vanhan rakennuksen kunnostus pystyy palvelemaan vielä useita vuosia ja perhepesän vie useamman kuin yhden sukupolven vuokralaisia.

  Miten korjata vanha puutalo?

  Puutalot - mukava ja ekologinen asunto. Kuitenkin ajan myötä ja ilmaston vaikutuksen vuoksi tällaiset talot voivat tulla hyödyttömiksi, hajoamisiksi ja puunrotuiksi. Tällöin puutalon sisäinen ja ulkoinen korjaus on välttämätöntä. Huolimatta huomattavista taloudellisista ja työvoimakustannuksista kaikki kustannukset maksaa siitä, että talo on yli kymmenen vuotta.

  Puulattian korjaus.

  Kuinka korjata puutalo?

  Aluksi sinun on suunniteltava kaikki työ, arvioitava vahinkojen laajuus ja määriteltävä työn laajuus, tarvittavat kustannukset ja aika.

  Jos puutalon täydellinen remontti on suunniteltu, teosten järjestys on seuraava:

  • peruskorjaus;
  • kaikkien viestintöjen korvaaminen (jätevesi, johdotus, putkisto jne.);
  • uusien ikkunoiden ja ovien purkaminen ja asennus;
  • katon uudistaminen;
  • uusi julkisivu koristelu;
  • vanhojen analyysien ja uusien putkistojen asentaminen;
  • korjaus talon sisällä: kylpyhuone, keittiö, olohuoneet.

  Vanhan puutalon korjaamiseen tarvitset seuraavat materiaalit ja kalusteet:

  Sarakepohjan korjaus.

  • vedenpitävä ja lämpöeristysmateriaali;
  • betoni;
  • rakennustelineet,
  • punssi;
  • kottikärryt;
  • portaikko;
  • Bulgaria;
  • tasolla;
  • vasara;
  • palapeli;
  • ruuvimeisseli, kiinnittimet;
  • mittanauha;
  • taltta;
  • pihdit;
  • hakkuulaitteet puuta ja metallia varten;
  • johto;
  • neliöitä;
  • lastat.

  Prosessissa on usein tarpeen muuttaa yksittäisiä lokeja rakenteessa. Tätä varten mätätyt lokit poistetaan huolellisesti yleisestä rakenteesta, ja uudet lisätään paikalleen, mutta on välttämätöntä suojata ne välittömästi katemateriaalilla.

  Halkeamat voivat myös aiheuttaa paljon ongelmia, ne voivat lisääntyä, niissä kerääntyy kosteutta ja mikro-organismit johtavat puun mätänemiseen.

  On suositeltavaa tiivistää ne: puhdista, peitä antiseptisellä aineella ja pistä seos sulkemiseen. Joten, halkeamat ovat lähes näkymättömiä eivätkä vaaranna taloa.

  Usein puu ryntää ikkunoiden alle. Kun vanhat lokit on korjattu tai poistettu. Laipat kiinnitetään päihin, joihin kiinnitetään samankaltaiset tuoreet lokit. Puun alle sijoitetaan vetoa ja käsitellään suojaavilla seoksilla.

  Rakennuksen peruskorjaus

  Puuportaan kruunun mädäntyvän osan korvaaminen.

  On parempi aloittaa vanhojen puutalojen peruskorjaaminen. Työn määrä riippuu tuhoamisen luonteesta. Jos raudoitus on märkä ja betoni on kaatunut, on tarpeen uudistaa koko säätö tai vain osa siitä. Tätä tarkoitusta varten rakennusta ympäröivään muottiin asennetaan betonia ja betonia kaadetaan. Rakenteet, jotka on valmistettu teräsbetonista ja tiilistä teräsbetonista, kiinnitetyt ankkurit. Pistekokonaisuuden avulla sinun on täytettävä sen osien välinen tila, jotta saavutat sen lujuuden, voit asentaa teräsbetonileikkeitä. Tämä antaa talon pohjalle lisätyn jäykkyyden.

  Remontti tarkoittaa viestinnän korvaamista, eikä sitä voi tehdä ilman ammattilaisten apua. Järjestelmien asennuksen laatu riippuu niiden toiminnan kestävyydestä ja luotettavuudesta. Joten asennat johdot oikein, vältät oikosulkuja, jotka voivat vahingoittaa kodinkoneita.

  Kun vaihdat ikkunat ja ovet jotain työtä, voit selviytyä omasta, ja voit myös antaa jotain käsityöläisille. Esimerkiksi, jos onnistut asentamaan ovet itse, korvaamalla vanhoja ikkunoita muoviin, tietenkin, on parempi antaa käsityöläisille.

  Kun ovet asennetaan omiin käsiinsä, työ koostuu seuraavista vaiheista:

  • vanhojen ovien purkaminen rungon kanssa;
  • uuden ovikehyksen asentaminen (jos se on valmistettu puusta, käytä ruuveja ja tappeja, jotka on valmistettu metalliä olevista metalliosista, ne työnnetään seinämiin, kiinnitetään runkoon);
  • käsittely vaahto-aukon aukkoja kehyksen ja aukon välillä;
  • kipsi;
  • ovien asentaminen saranoihin, jotka on voiteltava etukäteen.

  Melun ja lämmöneristyksen laatu riippuu oikeasta asennuksesta.

  Talon katon remontti

  Korjaus ristikkojärjestelmä.

  Ensinnäkin harkitse mitä materiaalia katolle haluat käyttää. Valinta riippuu siitä, onko kalteva katto vai tasainen. Litteät katot asennetaan yleensä tilarakennusten rakentamisen aikana. Asuinrakennukset ovat useimmiten varustettu kaltevilla katoilla, jotka voivat olla joko ullakolla tai ilman. Ullakkoa voidaan käyttää, kun korvaa katto kodinhoitohuoneeksi. Alakerrassa vaikuttaa koko talon tuuletukseen, siellä on putki, jos talossa on uuni lämmitys. Jos ullakkoa käytetään kotitalouksien tarpeisiin (kuivaus, varastointi jne.), On toivottavaa valmistaa katto tai viisto. Joka tapauksessa on otettava huomioon katon toimintaominaisuudet. Yhden kerroksen talossa korkea katto ei ainoastaan ​​näytä näyttävän kiinteämmäksi, vaan myös se, että sademäärä ei kestä pitkään ramppia. Tämä auttaa suojaamaan kattoa mätänemiseltä ja vuotamisesta.

  Katteen vaihtamista koskeva menettely:

  • vanhan peitteen purkaminen, kattotuolit;
  • mätäisten osien korvaaminen;
  • uuden kannen asettaminen.

  Äänenvoimakkuuden melu ja lämpöeristys suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

  • ristikoiden ja asetetun kannen väliin sijoitetaan vaahto tai mineraalivilla;
  • suorittamaan verhous (esim. seinälevy);
  • aseta 50 mm: n paksu kaksikerroksinen polystyreenivaahto ullakkokerrokselle niin, että ylemmän ja alemman kerroksen liitokset eivät pääse päällekkäin;
  • Lopuksi laita Keramzit-täyttö 200 mm: n paksuiseksi.

  Talon julkisivun remontti

  Julkisivut ovat kahta tyyppiä: märkä ja tuulettuva. Määritä ulkoseinien kunto. Tehdä töitä märällä julkisivulla, puhdista vanha julkisivu maalista, lika. Joskus on tarpeen suorittaa muita manipulointeja. Mieti, että epäsuotuisat sääolosuhteet (kylmä, kostea) voivat vaikuttaa työn laatuun. Siksi määritä itsellesi kuinka kauan voit tehdä kaiken.

  Seuraava askel on aallotetun lattian asentaminen. Tätä varten sinun on palautettava anti-suolasuojaus, käsitellä seinät bioproteaattisella aineella. On toivottavaa kuivata seinien pinta. Muutoin julkisivun laatu ei ehkä ole paras.

  Jos talo ei ole korkea, voidaan käyttää galvanoituja profiileja. Jos rakennukset ovat yli 7 metriä, tarvitaan luotettavampia teräs- ja alumiiniprofiileja. Hanki erityiset kiinnittimet metallisilla tapilla. Jos aiot vuorauksen keinokivestä, sinun on laskettava rakennuksen korkeus ja kuorma kuormitettavien seinien koko talon.

  Erittäin suosittu, kun viimeistellään kotisivut. Asennus sivuraiteelle on seuraava:

  1. Metallikannattimet asetetaan koko alueelle. Kiinnitä niihin 50x80 mm: n tai alumiiniprofiilipalkki. Sinä laitetaan.
  2. Kiinnitä mineraalivillaa seinien pinnalle käyttäen pitkiä kynsiä, joissa on leveä pää. Täytä liitokset vaahdolla.
  3. Aseta suojakalvokerros eristeen päälle, estää eristemateriaalin puhaltamisen soluista eikä estä ilman tunkeutumista.
  4. Kiinnitä sivuraide nauhaan alhaalta ylöspäin.

  Talon sisätilojen korjaus

  Korjaus on parempi aloittaa muiden kuin asuinkiinteistöjen kanssa: kylpyhuone, keittiö ja kylpyhuone. Kun tilojen korkea kosteus on paras, paras vaihtoehto olisi laatoitettu lattialle, jonka alapuolelle asennetaan "lämmin lattia" -järjestelmä ja peitetään se ohuella kerroskerroksella. Seinäkoristelu edustaa enemmän työtä. Kylpyhuoneen seiniin voidaan peittää keraamiset laatat tai muoviset paneelit. Samalla tavalla heiluta wc, joskus seinien yläosa peitetään tapetilla. Keittiössä laatoitetaan yleensä tiettyjä alueita, lähellä työalueita, muita paikkoja voidaan peittää tapetilla.

  Jos haluat, voit asentaa katon katon näihin huoneisiin, tehdä PVC-paneeleiden pinnoitteen tai maalata katon. Työskentelyn jälkeen voit asentaa vesi- ja huonekaluja.

  Korjauksen asteikko ja tyyppi olohuoneissa, valitse itsesi.

  Poista ensin kaikki vanhat tapetit seinästä, käsittele niitä huolella ja valmistakaa ne ennen kuin alat liittää ne uusiin taustakuviin.

  Lattialle on laaja valikoima materiaaleja: parketti, linoleumi jne. Jos lattialla oli parkettilattia, hiekkaa se ja pistä lakkapäällyste. Olohuoneen eristämiseksi voit myös tehdä "lämpimän kerroksen".

  Kun olet suorittanut kaikki nämä toiminnot, voit harkita, että korjaus on valmis. Vanhan puutalon remontti on aivan mahdollista tehdä ilman houkuttelemalla erityisiä voimakkaita laitteita. Koko korjauksen monimutkaisuus ja kesto riippuvat rakenteen tilasta ja suunnitellun työn laajuudesta.

  Talon rakentaminen

  Ajan myötä ilmastollisten olosuhteiden tuhoisan vaikutuksen vuoksi jokainen koti menettää toiminnallisuutensa, asuinrakennuksen sisäisen ja ulkoisen sisätilan kirkkauden. Mutta pätevä sisustus ja oikea-aikainen korjaus puutalolla omilla kädillä auttaa estämään tämän järjetön huononemisen talon ja oikaisemaan tilannetta. Muista kuitenkin, että yksityisen talon korjaaminen yksin, lukuun ottamatta fabulous taloudellisia investointeja rakennusmateriaaleihin, merkitsee suuria työvoimakustannuksia.

  Sisällysluettelo:

  koulutus

  Olet jo ajatellut kodin korjaamisesta ja varoankin ensimmäisestä projektista. Mutta ajattele, kuinka monta myönteistä asiaa tässä prosessissa. Vaikka onkin syytä muistaa hankittu jännittävä kokemus. Suunnittelutyöt ovat aina tärkeitä, koska tarvitaan suuria investointeja. Jotta voisit luottaa tulevaisuuteen ja että työ onnistuu, sinun on harkittava huolellisesti kysymyksiä, jotka liittyvät tehokkaaseen suunnitteluun ja kysyvät etukäteen, kuinka paljon se maksaa puutalon korjaamisesta.

  Mikään yksityisen talon aikamme ei korjata ilman lupaa kaikista tapauksista ja valitsemalla urakoitsijan, jos et halua tehdä korjauksia itse. Lisäksi kirjanpito on tärkeää rakentamisessa. Jos sinulla ei ole tarpeeksi kokemusta tällä alalla, on parempi käyttää erikoistuneiden yritysten palveluja.

  Ennen kuin aloitat talon korjaamisen, sinun on hyväksyttävä talousarvio. Maa-talon jälleenrakennuksen oppaan tärkein asia - hankkeen kustannukset, varsinkin jos käytännössä tämä on ensimmäinen projekti. Aloita yksityiskohtainen kuvaus toimien järjestyksestä. Mitä enemmän kirjoitat pisteitänne, sitä helpompi on kuvitella työn laajuus, rahoituskustannusten määrä ja korjausten tarve.

  Suunnitelman selkäranka näyttää yleensä vastaavanlaiselta:

  1. Suunnitteluprojekti;
  2. Materiaalien ja työkalujen laskenta, puutalon korjaamishinnat, arviot;
  3. säätiöt;
  4. Viestinnän korjaaminen (vesijohtojen, viemärijärjestelmien, ilmanvaihto- ja lämmitysjärjestelmien, kaasuputkijohdon ja sähköjohdotuksen korvaaminen);
  5. Ovien ja ikkunoiden vaihtaminen;
  6. Korjaus tai korvaaminen ullakolla, äänieristys ja eristys ullakolla;
  7. Vanhan julkisivun purkaminen ja uuden asennuksen purkaminen;
  8. Korvaavan putkityöt;
  9. Kylpyhuoneen ja keittiön koristelu;
  10. Korjaustilat.

  Suunnitteluprojekti

  Ennen talon sisäisen korjauksen suorittamista sinun on ymmärrettävä, mitä tulosta haluat saada sen valmistumisen jälkeen. Tätä tarkoitusta varten on suunniteltu monia tietokoneen 3D-visualisointiohjelmia, joiden avulla voit valita kodin kunnioitettavat sisä- ja ulkotilat, jotka ovat aiemmin määrittäneet ohjelman mitat ja rakennussuunnitelman.

  Näytöllä voit valita viimeistelymateriaalien värin ja tekstuurin, valita julkisivun, portaiden ja katon halutun muodon, tarjota kaikenlaisia ​​lisävarusteita ja kopioida telakan. Sopivimman materiaalin ja värisävyn perusteella jokaisen ulkoisen ja sisustuksen elementin, jota pidit eniten, sinun on valittava sopivat materiaalit.

  Materiaalit ja työkalut

  Tarvittavien materiaalien kokonaismäärä on yhtä suuri kuin yksikön jokaisen osan korjaamiseen tarvittavat materiaalit: huone, katto ja ullakko, wc-tilat, viestintäjärjestelmät ja julkisivu. Mittaa selvästi kunkin huoneen pinta-ala (erillinen katto, seinät ja lattia) ja laske tarvittava määrä lisä- ja viimeistelymateriaaleja. Joten voit laskea puurakennuksen hinnat.

  Mittaa myös johtojen ja putkien pituus, joita käytetään laskemiseen. Laskennassa olevien materiaalien määrän laskemisessa olisi lisättävä vielä 5-10%, jotka asetetaan korjausjätteelle.

  Suunnitellun hankkeen toteuttamiseen tarvitaan myös tällaisia ​​työkaluja ja lisävarusteita. Nimittäin: bulgarialainen, manuaalinen puncher (poraus ja puhallus), rakennus nitoja, palapeli, ruuvimeisselisarja, taltta, vasara, pihdit, metalli leikkurit, pihdit, metalli- ja puuhaipat, taso, mittanauha, köysi, neliö,, lyijykynä ja liitu merkinnöille, lastalle, laajennukselle, tikalle, kylkilangalle, pienille ja suurille kouruille ja lapioille, telineille.

  perusta

  Valitettavasti käytäntö osoittaa, että ajan myötä talon perustelut on korjattava. Syyt ovat melko erilaiset: talvella talvella käytettiin huonolaatuista betonia tai kokemattomia työntekijöitä. Vanhan talon peruskorjaus riippuu suoraan vahingoittumisalueesta.

  Jos raudoitus on syövyttänyt ja tämä on johtanut betonin tuhoamiseen, se on korvattava kokonaan tai osittain. Asuinrakennuksen ympärysmitan ympärille on tarpeen tehdä muottipesä ja kaataa uutta betonia. Älä myöskään yritä vaihtaa venttiiliä, koska se on mahdotonta.

  Raudoitusta, raudoitettua betonia ja tiilenrakennuksia voidaan vahvistaa vahvistetulla betonilla, joka on yhdistetty ankkuritangoilla. Vahvistettu betoni on mahdollista vahvistaa pistämällä liuosta paineen vaikutuksesta, joka muodostuu erikoismetalliputkista, joiden läpimitta on 20-40 millimetriä. Tällainen talon perustuksen korjaaminen on helppoa omalla kädelläsi.

  Jos sinulla on pisterakenne, täytä sitten tiettyjen osien väliset aukot, tee monoliitti ja asenna betoniteräkset. Tällainen työ antaa perusta suuremman jäykkyyden. Jos haluat tehdä suuren pohja-alueen, on suositeltavaa asentaa sen alapuolelle vahvistetut betonilaatat rakenteen syvyyden lisäämiseksi.

  Jos linnoitukset tarvitsevat nauhamaisen pohjan ja sen pinta-ala on merkittävä, pienennä maaperä hyvin perustuksen osien alla, jotka on jo korjattu. Liitä muuraus rakennuksen ja rakennuksen pohjan väliin. Kuten ymmärrät, vanhan puutalon korjaus ja sen perustaminen eivät vaadi tehokkaiden laitteiden käyttöä. Vanha muotoilu on porattava luotettavaan maaperään, kun tehdään pari kaivoa. Lisäksi kaivoja on vahvistettava ja täytettävä liuoksella.

  Viestinnän korjaus

  Kotiviestintäjärjestelmän korjaus on yksi maailmanlaajuisen kerrostalon uudistamisen osa-alueista, joka vaatii todellisia ammattilaisia. Kuinka hyvin voidaan korjata vesijohtojärjestelmä, jätevesi, johdotus, ilmanvaihto ja lämmitys riippuvat kunkin järjestelmän käyttökelpoisesta toiminnasta.

  Masters auttaa parantamaan järjestelmää parhaalla mahdollisella tavalla: esimerkiksi lämmittämään lämpöä minimaalisella lämpöhäviöllä, minkä ansiosta se voi korvata puhelun kustannukset ja säästää myöhemmin eri energialähteiden käytön. Oikein asennettu johdotus estää oikosulkujen ja auttaa suojaamaan kodinkoneita vaurioilta.

  Ovien ja ikkunoiden vaihto

  Jos ovien itsensä asentaminen näyttää olevan täysin toteuttamiskelpoinen, silloin vanhojen ikkunoiden sijasta metallisten muovisten ikkunoiden asentaminen on mahdollisimman hyvä asiantuntijoille. Suoramittaus ja PVC-ikkunoiden asennus edellyttävät ammattitaitoa ja kokemusta, koska minkä tahansa edellä mainitun työn virheellinen suoritus voi aiheuttaa sen, että ikkuna ei sovi yksinkertaisesti tai sen asennus vaatii ikkunan niikan kaventamista tai laajentamista.

  1. Ovien pätevä asennus pidentää niiden käyttöikää ja täyttää kaikki modernit lämmön- ja ääneneristysvaatimukset. Ovien itsenäinen asennus suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:
  2. Vanha ovi on irrotettava rungolla;
  3. Asenna uudet ovikehykset oviaukkoon (puuta, jossa on itsekierteittävät ruuvit ja pitkät tapit, metalli - käyttämällä laajaa metallipinää, jotka kulkeutuvat seiniin ja ruuvatetaan tai hitsataan runkoon);
  4. Aukon ja kehyksen ja kipin kuivumisen jälkeen on tarpeen puhaltaa aukon kiinnitysvaahto;
  5. Laita saranat, jotka on esivoiteltu moottoriöljyllä, ovesta.

  Kattokorjaus

  Jokainen haluaa kotinsa olevan paitsi viihtyisä, myös mukava. Katto korjata ensimmäinen asia on valita katon materiaali, joka riippuu paljolti katon tyypistä. Ne ovat tasainen tai tasainen.

  Flat-materiaaleja käytetään yleensä työtiloissa, varastotiloissa ja kylpyammeissa. Mutta puutalon pystyttämisessä ja remontoinnissa etusijalle olisi asetettava kaltevat katot - ullakko tai bescherdachnymi.

  Ullakkoa voidaan lisäksi käyttää katon korjaamiseen kodinhoitohuoneena. Lisäksi tämä huone edistää asunnon tuuletusta, siellä on savupiippu liesihelle. Attic-tilaa käytetään yhä useammin nykyään ullakon rakentamiseen.

  Jos on tarpeen käyttää ullakolla vaatteiden kuivaamiseen, asioiden pitämiseen ja talousastioihin, on parempi palauttaa katto pylvääseen tai kaltevaan kattoon. Valittaessa tietyntyyppistä kattoa kannattaa harkita sen taiteellisia, koristeellisia ja toiminnallisia ominaisuuksia.

  Samalla muistakaa, että yhden kerroksen rakennuksessa korkea katto tekee rakennuksesta näyttävän houkuttelevammalta ja vaikuttavammalta. Sen avulla voit saada lisää tilaa tässä huoneessa. Lisäksi lumi ei kestä viilun jyrkkiä rinteitä, mikä auttaa poistamaan mahdollisen murtumisen tai katon vuodon.

  Asuinrakennuksen suurta uudistusta ei voida kuvitella ilman ullakolle ja katolle tehtyä korjausta tai nykyaikaistamista. Katteen korjaus sisältää seuraavat toimenpiteet: päällysteen täydellinen purkaminen seuraavalla vaihto-osalla uudella päällysteellä, vuotojen uusimisella, ristikkojärjestelmän purkamisella ja pinnoitteella, jotta luodaan kestävä järjestelmä raskaan pinnoitteen asennukseen.

  Äänen äänieristys ja lämpöeristys tehdään seuraavasti:

  1. On tarpeen korjata aukkoja, jotka ovat muodostuneet asennetun päällysteen ja kannattimien väliin, kerros mineraalivillaa tai vaahtolevyä;
  2. Seuraavaksi asenna suojus eristeen alle (tavallisesti muovinen tai puinen vuori);
  3. Tämän jälkeen laittaa ullakolle lattialle 2 vaahtokerroskerrosta, joka on 50 millimetriä paksua siten, että ylemmän ja alemman kerroksen liitokset eivät pääse päällekkäin;
  4. Viimeistele savi täyttö, jonka paksuus on 200 millimetriä.

  Julkisivujen korjaus

  Julkisivujen korjaukseen liittyvän työn monimutkaisuus määräytyy joidenkin tekijöiden perusteella. Ensimmäinen on julkisivun tyyppi. Yleensä julkisivut ovat kahdentyyppisiä: märät ja tuuletetut julkisivut. Ensinnäkin on tarpeen kiinnittää huomiota rakennuksen asemaan, joka on tavallinen tai erikoinen. Arvioi sitten ulkoseinien kunto. Työskentely märällä julkisivulla sisältää erilaisten epäpuhtauksien ja maalikerroksen vanhan julkisivun puhdistamisen. Joissakin tilanteissa tarvitaan lisätoimintoja ennen julkisivun työtä.

  Sen jälkeen analysoidaan työn ajoitus. Tätä tekijää vaikuttavat suuresti talon suoraan sijoittamiseen liittyvät sää- ja aikarajoitukset. Esimerkiksi märkä ja kylmä sää huomattavasti vaikeuttaa koko julkisivujen tuotannon.

  Seuraavaksi kerrotaan "asennus aallotettu". Tämä prosessi vaatii anti-aaltosulkujen restaurointia ja palautumista sekä seinien pintakäsittelyä bioproteiivisten materiaalien avulla. Joskus on tarpeen kuivata seinät. Mutta tekemättä näitä töitä, julkisivu ei pysty pitämään pitkään. Suolat ja alkalit voivat edelleen aktiivisesti siirtyä ulos. Samanaikaisesti ne tuhoavat uuden kipsi- ja maalikerroksen. Kaikki tämä vaikuttaa kielteisesti välittömästi korjauksen viimeisen vaiheen jälkeen.

  Mitä tulee keinokivelle, on tarpeen laskea talon korkeus ja kuormitus koko rakenteen kantavien seinien kohdalla. Alhaisissa rakennuksissa pidetään sopivana käyttää galvanoituja profiileja. Talot, joiden korkeus on yli 7 metriä, on tavallista käyttää tehokkaampia profiileja - terästä ja alumiinia. On myös tarpeen ostaa erityisiä kiinnikkeitä, joissa on metalliset tapit. Ennen kuin julkisivut suoritetaan suoraan, he myös tarkastavat talon tehokkaaseen työskentelyyn tulevaisuudessa.

  Julkisivujen päivittäminen voidaan tehdä viimeistelyn avulla. Materiaalille on ominaista korkea kestävyys, ja sivuraiteen rakenne- ja väripituus on hyvin monipuolinen, myös luonnonkiven, puun ja tiilen muodossa. Tällainen monimuotoisuus auttaa ymmärtämään kaikkein alkuperäisimpiä suunnitteluideoita.

  Puuportaan videoiden korjaukseen liittyvä sivuseinämisprosessi on seuraava:

  1. Metallikannattimet tulisi asettaa koko pinnalle;
  2. Kiinnitä puupalkki kiinnikkeisiin, joiden poikkipinta on 50-80 millimetriä tai alumiiniprofiili, jolloin laatikko muodostuu tällä tavoin;
  3. Kiinnitä mineraalivillalevyt seinille, joissa on pitkät kynnet, joissa on laaja konepelti ja liitokset vaahdolla;
  4. Peitä eristys säilytyskalvokerroksella, joka estää eristemateriaalin puhaltamisen soluista ja sallii sen "hengittämisen";
  5. Kiinnitä alhaalta ylöspäin tulevat reunapaneelit laatikkoon.

  Korjaus keittiö ja kylpyhuone

  Ulkoilun päättymisen jälkeen voit viimeistellä sisätiloissa. Ensinnäkin kiinnitä huomiota monimutkaisempaan huoneeseen, kuten kylpyyn, keittiöön ja wc: hen. Tällaisten huoneiden kosteuden lisääntymisen vuoksi ne usein peittävät lattiaa keraamisilla laatoilla, jotka ovat aiemmin asentaneet lattian alle "lämpimän lattian" järjestelmän ja peittävät sen paksummalla kerroksella. Seinien osalta tässä tapauksessa on pieniä eroja:

  1. Täysin viimeistele kylpyhuone seinät laatat tai edullinen muovi paneelit;
  2. Täytä wc lähes samalla tavalla, muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta voit liittää yläosan tapetilla;
  3. Keittiön laatoitukset yleensä asetetaan seinälle erissä - työpintojen lähellä, muut seinät voidaan peittää tapetilla.

  Jos näissä huoneissa on tarpeeksi rahaa, tilaa ripustettu katto, mikä on käytännöllinen ja esteettinen vaihtoehto, mutta jos haluat, voit myös peittää PVC-paneelit tai maalata katon alueen. Tämän jälkeen voit jatkaa putkien, pesualtaiden, huonekalujen ja muiden lisävarusteiden asentamista, kuten valokuvan korjaustöissä näkyy.

  Korjaus huonetta

  Aloita, ajatella, analysoida kaikki haluasi ja laskea rahat. sen jälkeen valitse sopiva korjaustyyppi - parannettu versio, kosmetiikka, remontointi, suunnitelman kehittäminen mieleisesi, ajattele huoneen tyylipäätöksen perusteellista muutosta.

  Poista vanhat tapetit huoneisiin, peitä seinien epätasaisuudet kittiä ja anna niiden kuivua ja jatka tapettien lisäämistä. Kuten muualla, kattoon, tilaa ripustettu järjestelmä tai liitä kattoon taustapaperilla.

  Asetuksista riippuen huoneissa lattialle, linoleumille, parketeille, laminaatille tai matolle. Jos parketti on aiemmin asennettu, se hiotaan ja uudelleenlakatetaan. Huoneissa eristyksen vuoksi voit myös asentaa "lämmin kerros". Kun olet viimeistellyt huoneet, voit harkita yksityisen talon korjaamista valmiiksi.

  On käynyt ilmi, että puusepän korjaus on mielenkiintoisempaa ja kannattavampaa sisä- ja ulkopuolella. Luonnollisesti tämä vaatii jonkin verran rakennuskykyä, mutta voit selvittää sen itse. Mutta jos puutalon korjaus toteutetaan rakennustyön kautta, työn tuloksena syntyvät kustannukset voivat osoittautua mahtavan suuriksi, eikä tulosta ole tapa, jolla omistaja haluaisi nähdä sen.

  Sisällä on erittäin tärkeä rooli, ja katot ovat erinomainen ratkaisu yksityiselle talolle. Yritys "Stretch Ceilings.ru" tarjoaa edullisia hintoja riippuille Moskovassa. Korkealaatuiset, osaavat johtajat, ylennykset ja paljon muuta.