Oikea asennus maadoitusta

Kattojen, luonnonkiven tai puun rakennusten julkisivuun katsotaan nyt liian aikaa vievää. Sen sijaan monimutkaisia ​​malleja, joissa on luonnollisia juuria ja vähennetään näiden luonnollisimpien materiaalien määrää, valmistetaan muovista, vinylistä ja metallista valmistettuja kevyitä paneeleja. Sivuraide ei ole vain ympäristöystävällinen rakennuskoriste, vaan myös erittäin taloudellinen. Ja jos et halua kuolla koko taloa, mutta on vain välttämätöntä luoda kiinteä ja vankka perusta talolle, mahtavan mutta viehättävän kellarisivupoisto tulee pelastamiseen.

Rakennuksen kellarikerroksessa on kaksi tyyppiä: materiaali ja asennusmenetelmä.

Yleisimmät materiaalit siivous:

Ne kaikki ovat universaaleja pinnoituksen sivuseikkauksia, koska niillä on erinomaiset vastusominaisuudet: ultraviolettisäteilyn, kosteuden ja ääriolosuhteiden vaikutuksiin. Helposti palvella monta vuotta. Tietenkin on metallinen sivuraide. Mutta se vaatii materiaalin lisäsuoritusta korroosiota aiheuttavilla aineilla ja perusteellisempaa hoitoa.

Asennusmenetelmän mukaan kellarikerrosten tyypit voivat olla vaakasuorat ja pystysuorat.

Useimmiten rakennuksen pohjalla rakenneyhtiöiden ammattilaiset ja harrastajat käyttävät horisontaalisia pinoja. Jotta talon kellari pystytään mahdollisimman helposti, nopeasti ja tehokkaasti tarjoamaan korkealaatuisella vuorauksella omilla kädillä, on hankittava perusvälineet ja valmistettava rakennuksen perustukset asennusta varten.

Valmistelu ja työkalut

Ennen asennuksen aloittamista on välttämätöntä valmistaa pinta työhön.

Ensinnäkin on kiinnitettävä huomiota seinien tasaisuuteen. Socle sivuraide antaa ulos murtumia tahansa oman luuranko (lue: epätasaisuus). Ja on myös muistettava, että talon pohjaan päin, jossa on synteettisiä liinoja, erinomainen ympäristö voidaan muodostaa sienen, muotin ja muiden kosteutta ihailevien mikro-organismien ulkonäön ja leviämisen suhteen. Siksi levyjen alla olevia seiniä on käsiteltävä antiseptisellä tai millä tahansa muulla kyllästyksellä.

Ennakkovaatimus ennen levysäiliöiden asettamista on puhdistaa pohja roskista, pölystä, hämähäkkistä ja muista asioista niin, että pinta on täysin vapaa vieraista esineistä.

Valmisteen seuraava vaihe on julkisivun eristämisen tai tuuletuksen ratkaisu. Koska molemmat näistä ilmiöistä ovat hyvin yleisiä nykypäivän olosuhteissa, harjoittelu olisi suoritettava näiden ominaisuuksien huomioon ottamiseksi. Jokin näistä vaihtoehdoista on tarpeen tehdä korvauksia ostetuista materiaaleista.

Itsenäisen asennuksen kellarikerroksessa tarvitset ensin seuraavat työkalut:

 • ruuvitaltta - voit käyttää vanhan isoisän ruuvimeisseliä, mutta kestää enemmän aikaa tällaiseen työhön;
 • ruuvit, joissa on tasainen korkki (paljon ruuvia);
 • veden tai infrapunatason;
 • haavasaha tai palapeli.

Tietenkin kussakin tapauksessa ja jokaiselle mestalle on ominaista oma työkalu. Tämä luettelo on suunniteltu alkamaan missä.

Mitä sivupöydän komponentteihin kuuluu, niin kaikki on yksinkertaista. Paneelien kiinnittämiseen kellariin tarvitaan seuraavat: sorvaus (metalliprofiilit tai puupalkit), aloituslevy, viimeistelyprofiili ja j-profiili. Kaikki tämä koskee paneelien kiinnitystä pohjan seinään. Pääosat, jotka muodostavat sivuraiteen itsensä, ovat: trimmauspaneelit, joissa on valittu rakenne ja kulma-paneelit.

Mutta ennen kuin ostat nämä talon tulevaisuuden "henkilö" -periaatteet, tee alustavat, tarkimmat laskelmat.

Materiaalin määrän laskeminen

Laske oikein, kuinka paljon sivuraita vaaditaan loppuun kellarista on helppoa. Mutta täällä on noudatettava erityistä huolellisuutta. Kukaan ei halua mennä kauppaan keskipitkällä muotoiluprosessilla ja ostaa lisää materiaalia. Tai päinvastoin ostamaan joukko paneeleja, ja sitten ei tiedä, mihin laittaa loput, ja miksi niin paljon rahaa käytettiin.

Alamme mitata talon julkisivu. Mittaamalla toisen sivun leveys ja korkeus saadaan vuorauksen pinta-ala. Tee samoin maasi tai maatasi muiden puolien kanssa. Kun lisäät kaikki neljä numeroa, saat koko pinta-alan.

Rakennusliikkeissä on nykyään monenlaisia ​​seinäpaneeleja sivulle, eri yrityksille ja valmistajille. Joten löydät erilaisia ​​kokoja, tekstuureja, tapoja laittaa. Jotkut valmistajat tuottavat tuotteitaan jo ja niissä on erityisesti kiinnityslevyjä. Samanaikaisesti jokaisessa pakkauksessa ilmoitettiin paneelien tarkka kokonaispinta-ala ja käyttöalue. Kiinnitä huomiota ensimmäiseen arvoon ja laske, kuinka monta tämän materiaalin pakkausta on tarpeen teidän tapauksessanne.

Muista lisätä 10-15% tuloksena saatujen pakettien määrästä. Tämä auttaa sinua varmistamaan, että ylivoimaisen esteen sattuessa sinulla on tarjonta. Samaan aikaan se ei ole arvokas määrä arvokasta rahaa.

Täydellisellä materiaalikokonaisuudella, komponenteilla ja työkaluilla, onnellinen, voit siirtyä kellarikerroksen asennukseen.

Askel askeleelta

Asennuksen aloittaminen omalla kädellä kellarikerrokseen on aloitettava tukipohjalla. On syytä huomata, että joissakin tapauksissa ei ole tarvetta. Kun talon seinät ovat täysin tasomaisia ​​(valmistettu vaahtomuovista ja kaasulohkoista ja toinen), vaipaa sellaisenaan ei välttämättä tarvita.

Levyn asentaminen aloittaa valitsemiesi säleiden asennuksen: puinen tai metallinen. Seuraava vaihe on näiden säleiden oikea sijainti.

Laatikot asennetaan kolmeen tyyppiin:

 • pystysuora;
 • horisontaalinen:
 • Yhdistetty.

Kellarista päin suuntautuva näkyy parhaiten vaakasuoraan, koska se on pieni alue, jossa ei käytännössä ole aukkoja. Jos päätät päällystää koko talon kerralla reunuslevyillä, on järkevää asentaa yhteinen pystysuora tai yhdistetty laatikko.

Lopeta metalliprofiili. Ulkopuolella profiililiuskat kiinnitetään pohjaan tikkailla ja itsekierteillä varustetuilla ruuveilla (jos seinämateriaali on tiiliä tai kiveä). Tärkeä asia on jättää ruuvin kannen ja kankaan välinen aukko puolentoista senttimetriin, jotta lämpötilan vaihtelut saataisiin tekemään muutoksia kaikkien osien muotoon ja tilavuuteen uhraamatta sivupinnan ulkonäköä.

Baaripohjalla voit käyttää vakioruuveja tai galvanoiduja kynsiä, muistat myös, että jätät pienen etäisyyden korkin ja pohjan väliin.

Älä unohda, ennen kuin asennat laatikon pohjaan, sinun on tehtävä kaikki julkisivun eristämiseen tai tuuletukseen liittyvät toimenpiteet. Tukirakenteen asennuksen jälkeen sinulla ei ole tällaista mahdollisuutta.

Siding for a socle: ominaisuudet, tyypit, kustannukset

Käsite "tukikohta" tarkoittaa vain venäjänkielistä. Ensimmäistä kertaa tällainen vuoraus alkoi olla käytössä Yhdysvalloissa ja Kanadassa, mutta nimellä "paneelit kiven ja tiilen" alla. Maassamme voi kuulla myös nimestä "julkisivu-elementtinäppäimet", mutta kaikissa tapauksissa esitetään sama materiaali. Kellarikankaan kustannukset eroavat huomattavasti tavallisesta vinylistä huomattavasti. Siksi Venäjälle sen pelastamiseksi he alkoivat käyttää sitä vain talon kellariosaan. Loput talosta on pääosin koristeltu vakiovinoviljelyyn. Rakennusmateriaalien markkinat tarjoavat laajan valikoiman paneeleita kiven ja tiilen alle. Jokainen malli eroaa paitsi värityksestä myös koosta ja rakenteesta.

Käyttö kellari sivuraiteelle

Socle-sivuraidea käytetään useissa suunnissa:

 • rakennuksen kellarikerrokseen. Tällaisella pinnoitteella on suuri anti-vandal-resistenssi, ts. Se sietää mekaanisia vaikutuksia ja lämpötilahäviöitä, varsinkin talvikaudella, kun lunta kerääntyy perustuksen alle.
 • sekoitusseinäverhous käyttäen sekä kellari- että vinyylipäällysteitä. Tätä yhdistelmää käytetään koristeellisiin tarkoituksiin, antaa talon ainutlaatuisuuden.
 • koko julkisivuverhous. Tämä edellyttää suuria rahoituskustannuksia, mutta lopulta saat todellisen arkkitehtonisen mestariteoksen.

Kellarikerroslevyt ovat vinyyli. Koostumus sisältää erityisiä lisäaineita, jotka tarjoavat muoviosaamista. Koko käyttöaikaa varten paneelit eivät vaadi ylimääräistä suojausta tai käsittelyä.

Kellarissa on monenlaisia ​​sivuraiteita. Jokainen niistä simuloi tiettyä materiaalia: kiviä, tiiliä, vyöruusuja, puuta jne. Ensi silmäyksellä ammattilainen ei myöskään pysty erottamaan luonnollista materiaalia synteettisestä reunusta. Tärkeimmät ja suosituimmat tekstuurit:

 • punottu kivi;
 • edessä tiili;
 • cedar aluksella.

Etuosat ja haitat sivuraiteelle kellarista

Tärkeimmät edut kellarin sivuraide - koriste ominaisuuksia ja korkeat tekniset ominaisuudet. Sen lisäksi, että rakennus hankkii hienostuneen tyylin, paneelit kestävät ankaria ilmasto-olosuhteita.

Kellaripaneelien valmistukseen käytetään pisimmälle kehittyneitä polymeerejä, jotka kestävät jopa 50 vuotta. Jotta se säilyttää entisen ulkonäkönsä, ei tarvita erityisiä toimenpiteitä, vaan vain vähäinen hoito.

Socle sivuraide kestää aggressiivisinta ulkoista vaikutusta, mikä on erityisen tärkeää talon alaosassa. Asennuksen perustaminen sivuraiteelle ei tarvitse erityisiä tietoja ja taitoja, voit selviytyä omasta ilman osallistumista ammattilaisia.

Tarkemmin sanottuna kellari sivuraide voi kestää lämpötila-pisaroita -50 ja +50 ° C. Jopa jäähdytettyinä maksimilämpötilaan paneelit kestävät iskuja ja muita mekaanisia vaikutuksia. Materiaali on kestävä mikro-organismeille, kuten muotille tai sienelle. Maadoitusliitäntä ei sovi itsensä korroosiota tai mätää prosesseja. Koristeelliset ominaisuudet eivät muutu, vaikka ne olisivat alttiina suoralle auringonvalolle ja suoralle ultraviolettisäteilylle. Laaja valikoima värejä ei jätä välinpitämättömiä ostajia.

Suuri etu on edullinen hinta, jonka ansiosta voit muuttaa talosi todellisen linnoitukseksi ilman suuria taloudellisia investointeja.

Kuten mihin tahansa muuhun materiaaliin, sillä on myös haittansa. Ensimmäinen, luultavasti vähäpätöinen - on se, että monta väriä, tekstuuria ja kokoa on tehtävä tilauksesta. Mutta tämä on enemmän kuin vivahde kuin haitta. Mutta todella suuri miinus on materiaalin syttyvyys. Kun rakennus syttyy, koko silindi sulaa heti, vaikka se ei salli tulen leviämistä entisestään. Siksi varotoimet eivät asenna vinyylipaneeleja myymälöissä, tehtaissa, tiloissa polttoaineella jne.

Tulipalossa ei ole haitallisia kemikaaleja. Muissa tapauksissa pohjaosan sivuraide täyttää kaikki turvallisuusvaatimukset. On syytä huomata, että nykyaikainen tekniikka ei pysähdy, tämä pätee myös soclen liittämiseen. Siksi lähitulevaisuudessa voimme odottaa sen muutaman puutteen poistamista.

Kellariportin hinnoittelupolitiikka riippuu käytetystä valmistajasta ja teknologioista. Hinta voi vaihdella 400-2000 ruplaa neliömetriä kohden.

Puhdistava sivuraiteinen sivuraide

Jokainen ei-ammattilainen pystyy asentamaan sivuraide alustalle, tärkeintä on ymmärtää ohjeita ja noudattaa sitä tiukasti.

Julkisivupaneelien keskikoko on 50 × 120 cm, ne on asennettu lattioon. Aivan kuten tavallisen reunusverhouksen kanssa, voit myös lämmittää talon.

Ensinnäkin kassi on asennettu, se on valmistettu metallikomponenteista. Ei ole suositeltavaa käyttää puumateriaaleja pohjaan, koska niillä on lyhyt käyttöikä. Ilmasto-olosuhteista ja sääolosuhteista riippuen ne myös valitsevat korkeuden. Jos talvi jäädytetään talvella, kassi asetetaan 15 cm: n korkeudelle maasta, jos se ei jäätyy, etäisyys ei vähene.

Laatikko voidaan asentaa sekä vaaka- että pystysuoraan asentoon, se ei vaikuta sivuraiteen lujuuteen. Kuitenkin talon kellariin asiantuntijat suosittelevat horisontaalisen asennusmenetelmän muuhun pystyasentoon. Askelpituus horisontaalisen ruhtinevän oppaan välillä on 45 cm ja pystysuoran 90 cm: n välillä.

Seuraava vaihe on suoraan edessä julkisivulevyillä.

Ensimmäinen on asennettu käynnistysraite. Etukäteen sinun on merkittävä sen tarkka sijainti: tarkasti pystysuora. Kulmaelementit (ulkoinen ja sisäinen) on asennettu rakennuksen kulmiin. Levyt ja paneelit kiinnitetään galvanoituneilla nauloilla, joissa on leveä pää, ääritapauksessa ne voidaan korvata ruuveilla puristinpesukoneella.

Kellojen ja ruuvien kiinnittämisen yhteydessä ei ole täysin toteutettu kynän ja paneelin välistä aukkoa 1,5 mm. Tämä on välttämätöntä, jotta lämpölaajenemisen aikana korkit eivät vahingoitu. Rakennuksen kulmissa olevat nivelet jättävät myös 5-10-aukon samaan tarkoitukseen, ja ne peitetään kulmalevyllä, joten ero ei ole näkyvissä ulkopuolelta.

Asennus suoritetaan vasemmalta oikealle, vinyylipaneelit leikataan helposti sileän reunan saavuttamiseksi. Etupaneeli asetetaan nurkkaan ja aloituspalkkiin ja kiinnitetään lopuksi nauloilla laatikkoon. Seuraavat paneelit on liitetty edelliseen korttipaikkaan. Viimeisimpien sivuraidejen asentamisen jälkeen työ on valmis eikä enää tarvitse mitään toimintoja.

Vinyyli paneelit kivestä ja tiilestä alkoivat voittaa monien ostajien sydämet. Heidän avulla voit helposti nimetä koko talon tai vain kellarin. Asennuksen helpottaminen ja korkean suorituskyvyn omaava ominaisuus tekevät kellarikerroksesta vielä houkuttelevamman.

Socle sivuraide: koot ja hinnat Voronezh

Socle sivuraidea käytetään rakennusten julkisivun heikoimmassa osassa - socle ulkokoristeluun. Paneelit ovat saatavilla monenlaisissa materiaaleissa, koossa, sisustuksessa. Sidonvartija peittää seinät luotettavasti epäsuotuisista sääolosuhteista, suojaa rakennusten rakenteita ennenaikaiselta tuholta, antaa talolle entistä tarkemman ja kauniimman ulkonäön.

Valitse kellari sivuraide tuotemerkin mukaan:

Jalustapuoleiset piirustukset

Jopa edullinen maadoitustuki testataan tiukasti noudattamaan hyväksyttyjä standardeja. Paneeleille on ominaista suurempi tiheys ja paksuus, koska niiden on kestettävä vahingossa tapahtuvat vaikutukset, tuulikuormat. Vaikuttaa siltä, ​​että ne voivat hyvin tarkasti jäljitellä kivi- tai tiiliseinätöitä, puuviilua, koriste-kipsiä, mutta maanpinnan kustannukset ovat paljon pienemmät. Maasulku on helppo pestä, puhdas, voit vaihtaa yksittäisiä linkkejä törmäyksen sattuessa.

Yksi monista etuista kellarissa sivuraide ovat:

 • kestävyyttä. Useimpien edullisten kellarikerrosten tyyppejä valmistetaan polymeeripohjaan. Paneelit eivät murskaa, ruosteita tai hometta. Sade- ja lämpötilavaihteluilla ei ole tuhoisaa vaikutusta kellarikerrokseen. Laatu materiaali voi kestää jopa 50 vuotta ilman korvaamista;
 • paloturvallisuus. Tuotantoprosessissa polymeerimassalle - palonestoaineisiin lisätään erityisiä aineita. Ne antavat palonkestävyyden paneeleille, joten suosittelemme aina ostamaan kellarikerroksen puuportaalle;
 • edullisia. Jos vertaat hiekkakivien hintoja luonnonkiveä tai kartonkia, säästöt ovat huomattavia.

Viimeistelyvaihtoehdot ovat monta. Valmistajat tarjoavat akryylisivut ja vinyyli sivuraide kellariin, metalli- ja kuituseippipaneeleihin. Valitse materiaali, joka sopii parhaiten kustannuksellesi ja ulkonäyksillesi.

Valitse laskun pohjakerroksen sivuraide:

Asennus sivuraiteelle kellariin

Voronezhin kellarikerroksen hinnat ovat varsin kohtuuhintaisia ​​keskivertokuluttajille, joten materiaali on suuressa kysynnässä. Huonoon asennukseen ei tullut lisäkustannuksia, kannattaa harkita tällaisia ​​hetkiä:

 1. Paneeleihin on ura-harjainen lukko, mutta on parasta kiinnittää kukin elementti itsekierteisillä ruuveilla, jotta tuuli ei tuhlaisi sitä.
 2. Eri erissä olevat sivuraiteet voivat erota hieman, joten materiaalin ostaminen on parasta irtotavarana yhdeltä toimittajalta.
 3. Jotta kondensaatiota ei pääse kertymään ihon alle, muista käyttää rei'itettyjä puikoja.

Aseta tilaus materiaalien viimeistelyyn verkkokaupassamme. Täältä ostaa edullisia kellarihakeja ja saat nopean palvelun.

Kuinka asentaa tukiaseman asennus?

Pohjusivusta vinyyliä käytetään pohjan ja seinien käsittelyyn. Materiaali on helppo asentaa, ja kun se on asennettu oikein, se on kestävä (käyttöikä 50 vuotta). Säätiön sivuraide on tapa rakentaa kauniin julkisivun taloon ennätysajassa. Levytys suoritetaan ilman erityisten työkalujen käyttöä, vaikka aloitteleva selviytyisi tehtävästä.

Materiaalin kuvaus

Vinyyli sivuraide on valmistettu polyvinyylikloridista. Kellarin pinnoittaminen kellarikerroksella tehdään usein kiven (luonnollinen tai koristeellinen), tiilen (silikaatti tai punainen) ja erilaisten puun jäljittelemiseen. Valmistusprosessissa piirustus siirretään valmistetusta luonnollisesta vaikutelmasta, josta väri parhaiten vastaa materiaalien luonnollista koostumusta. Kellarisivun viimeistely voidaan tehdä yksiväristen paneelien avulla, ja ne on helppo maalata päälle miellyttävissä väreissä.

Paras koristeellinen ulkonäkö luodaan kattaen kellarin ja seinät. Saman väriset jalostuspaneelit eivät aina ole paras vaihtoehto, paneelit yhdistetään täydellisesti alhaalta tulevan tiilen tai kiven jälkikäsittelyyn ja puun seinämiin. Riippuen materiaalin tarkoituksesta, ne lähettävät päällysteen pinnoituksen ja seinätyypin. Perustaksi levyt erottuvat suuremmalla paksuudella - 2,5-3 mm ja seinillä on paneelit, joiden paksuus on 1,5 mm.

Sivuraide ei ole vain ympäristöystävällinen rakennuskoriste, vaan myös erittäin taloudellinen.

Plinth työskentelee korkealla materiaalin vaatimuksilla:

 • suuri vahvuus, sillä siihen vaikuttavat erilaiset kielteiset vaikutukset ja vaikutukset ovat vaarassa;
 • immuniteetti ultraviolettisäteilyyn. Sen estämiseksi, että kellarissa oleva pöytälevy ei peitä arkkia, erikoiskomponentit lisätään koostumukseen;
 • raaka-aineiden korkea laatu ja viimeistelty koostumus.

Kun luetellaan lueteltuja ominaisuuksia, materiaalin kestävyys ja erilaisten negatiivisten ilmiöiden kestävyys saavutetaan: lämpötilahäviöt, mekaaniset vauriot, UV-säteily jne. Korin koristelu sivuseinillä täyttää vaaditut vaatimukset.

Socle sivuraide on saatavana eri kokoisina. Yleiset mitat (pituuden ja paneelin leveyden suhde):

Erilaisten koon vuoksi on helppo valita paneeleiden sopivat mittasuhteet ja itse materiaali on melko halpaa. Valmistajat takaavat vuorauksen käyttöiän yli 50 vuotta. Jos se on asianmukaisesti asennettu ja liikutettu, se palvelee vielä 50 vuotta. Kellarikankaan asennus ja asennus tehdään henkilökohtaisesti, ja myöhempää huollosta vähennetään pölyn puhdistusta saippualiuoksesta.

Asennusmenetelmän mukaan maadoitustyypit voivat olla vaakasuorat ja pystysuorat.

Materiaalin keveyden takia se ei käytännössä tee rakennusta raskaampaa, joten peruskorjausta ei tarvita. Indikaattori on erityisen hyödyllinen talon kellarin käsittelyyn ruuveilla, joita käytetään vedessä tai löysällä maaperällä. Pallosäätiön viimeistely kellarikerroksella voidaan suorittaa lisälämmöneristyskalvolla. Valmiin vuorausmateriaalin paino 1 m2 on vain 3,5 kg. Vertailun vuoksi keinotekoinen kivi painaa 35 kg / m2 ja edessä tiili - 190 kg / m2.

Plinth seinän sivuraide - ja vastaan

Viimeistelytelineiden kiinnitys hankki aktiivisen jakelun materiaalin runsauden ansiosta. Se on ihanteellinen seinien ja perustusten peittämiseen.

etuja:

 • kestävyyttä. Koska sen vastustuskyky useimmille kielteisille vaikutuksille, materiaali säilyttää toiminnalliset ominaisuutensa pitkään - 50-100 vuotta;
 • sivuraide on suuri vandaliluku;
 • jotka eivät ole alttiita mikro-organismeille;
 • mekaaninen lujuus. Materiaali kestää erilaisia ​​vaikutuksia sisäänrakennetun metallipohjan ja tiheän päällysteen takia;
 • säänkestävyys. Lumiset, sateet ja sumut eivät vahingoita sivuraitaa. Käyttölämpötila-alue -50 ° C - 50 ° C;
Asuntorakentamisen asennus ei ole erityisen monimutkainen prosessi.
 • painottomuus. Materiaalin keveys eliminoi peruskiven vahvistamisen lisäkustannukset ja yksinkertaistaa asennusprosessia.
 • mahdollisuus julkisivun lisäeristeeseen. Alle pinnoitettu lämmöneristysmateriaali on helppo sijoittaa, mukaan lukien tilavuus mineraalivilla ja paksu polyfoam;
 • laaja valikoima. Erilaiset värit ja tekstuurit antavat mahdollisuuden luoda ainutlaatuisen ilmeen. Yleisin vaihtoehto - kiveen alapuolinen kellari, mutta jäljitelmää on myös muitakin. Nykyaikaiset tuotantoteknologiat luovat realistisia kuvia, joita on vaikea erottaa luonnollisista;
 • nopea ja helppo korjaus. Kun verrataan kipsiin tarvittavaa aikaa, polttokivet, joissa on sivuraide, nopeuttavat työtä 2-3 kertaa. Korjaus tehdään yksinkertaisesti korvaamalla nauha;
 • helppoa työskentelyä myös seinien läsnä ollessa, joissa on monimutkainen geometria. Suorakulmaisten julkisivujen tekeminen on erittäin yksinkertaista, hieman vaikeampaa kuin pyöreät tai monipuoliset rakennukset.

Jos asennat kellarikerroksen omia käsiä, kannattaa harkita muutamia haittoja:

 • kun pinnoitus kasvaa rakennuksen mitat. Häviöt ovat 10-40 cm riippuen epäsäännöllisyydestä, eristystyypistä ja paneelien rakenteesta. Jos monimutkaisia ​​metalliosoitteita asennetaan, parametri ei ole tärkeä, mutta erillisen jalostuksen avulla on harkittava uutta tasoitusmenetelmää.
 • On tärkeää ostaa kaikki lisävarusteet, jotka ovat yksinomaan merkkituotteita: kiinnittimet, kulmat, lähtötasot. Varmista, että ostat materiaalin marginaalilla, jotta tarvitset jatkuvia matkoja liikkeeseen;
 • Leikkauspaneelit tulisi tehdä varmuudella, mutta huolellisesti. On suositeltavaa käyttää saksia, jossa on hydraulinen elementti, hiomakone tai metallivahvike. On parempi esitellä käytäntöjä, jotta suuria kappaleita ei vahingoitu.
Huomaa, että yksityinen talo, jossa on sivuraide, käyttää suurta määrää ruuveja tai kynsiä

Taitojen kouluttaminen tulee asennuksen aikana, joten voit aloittaa työskentelyn ilman ennakkovalmistelua. Pinnoitteen edut selvästi ylittävät suhteelliset haitat.

Materiaalin laskenta ja lisätietojen hankinta

Istuimen asentaminen omiin käsiisi on mahdollista vain oikein laskemalla ja valmistelemalla materiaaleja. Tarvittavan materiaalin määrän määrittämiseksi käsiteltävä pinta aluksi lasketaan kaavalla: korkeus * pituus.

Ennen kuin rakennat talon perustan ammattimaisella arkilla tai muulla materiaalilla, sinun on tiedettävä kaikkien neliöiden neliö ja koota ne yhteen. Lisäksi pakkauksessa oleva neliömäinen materiaali lasketaan. Tuloksena oleva numero ilmaisee tarvittavien pakkausten lukumäärän huomioimatta leikkausta. Osta sivuraiteen tulisi olla vähintään 10%.

Mitä muuta tarvitaan pinnoitukseen

Kiinnitystuotteita voidaan käyttää:

 • metalliprofiili pystysuorille ja vaakasuorille alustoille. Laske mittaamalla pinnan pituus ja määrittele määrä, ottaen huomioon profiilin mitat. Metalli on kiinnitetty päällekkäin 40-50 cm;
Levyn asentaminen aloittaa valitsemiesi säteiden asennuksen: puuta tai metallia
 • itsekierteittävät ruuvit. Kellarikerroksen on oltava asennettu itsekierteittäviin ruuveihin, niitä tarvitaan myös laturin asentamisen aikana.
 • lisäelementit: moduulit, pistorasiat, kulmat;
 • lämmöneristysmateriaali. Valinnainen, mutta hyödyllinen kerros, yleensä sivuraiteen määrä on verrattavissa eristämiseen;
 • työkalut: ruuvimeisseli, bulgarialainen, rakennusveitsi, metallisakset, vasara, taso, mittanauha ja hallitsija.

On parasta ostaa kaikki materiaalit kerralla, jotta et halua häiritä töitä ostaa pieniä esineitä. Eri tyyppisten sivureittien kustannukset vaihtelevat suuresti. Voit valita maadoitusta molemmille 400 ruple / m2 ja 1200 rupleille / m2.

Kuinka valmistautua talon asennukseen sivuraide

Askel askeleelta ohjeita kellarikerroksen omien käsien asentamiseen alkaa aina valmisteluvaiheessa. Rakennusmateriaalin käyttö ei edellytä perusteellista tai erityistä valmistelua. Hän jopa asettui panssarien vanhaan taloon. Tällaisia ​​seiniä ei voida altistaa kipsiin, niille ei saa asentaa mitään raskasta pinnoitetta, joten sivuraide on paras tapa.

Seinien peittämiseksi ei tarvita alustavaa kuorintaa, kipsiä tai pohjustusta, riittää tarkistaa seinämän litteys ja ulkonevien elementtien puuttuminen.

Ulkonemien tarkastuksen ja poiston jälkeen kehys tai vaippa. Yleisimmin asennettava laatikko, jossa on metalliprofiili tai puupalkki. Valmistaja sallii materiaalin asentamisen suoraan seinään, mutta sen on oltava ihanteellinen taso ja se koostuu materiaalista, johon kiinnikkeet on helppo kiinnittää.

Ulkopuolella profiililiuskat kiinnitetään pohjaan tikkailla ja itsepuristusruuveilla.

Jos osa talosta on käsitelty, on tehtävä metallikotelo, se kestää kauemmin, muuten on olemassa vaara tuhota puu ennen kuin sivuraide epäonnistuu. On mahdollista käyttää metalliprofiilia, mutta myös puuta, jossa kyllästys suojaa roiskeilta.

Miten laatikot ovat

Aloita asennustyöt kentällä. Ensimmäinen profiili on tärkein, se on kohdistettu tasolle ja seinään ruuvattu 5-10 cm etäisyydelle pinnasta. Jos betonirakenne asennetaan rakennuksen ulkoreunaan, asennus voi alkaa suoraan jalkakäytävän tasosta. Metallia kiinnitetään seinään ruuvattuihin ruuveihin, jos sen materiaali mahdollistaa liitoksen luotettavuuden.

Profiilien välinen etäisyys riippuu työn tarkoituksesta. Jos eristys on suunniteltu, etäisyys lasketaan eristyksen mukavaksi asettamiseksi. Helppo asennus on suositeltavaa asentaa profiili 50 cm: n välein tasaisille neliöille.

Suurin huomio kiinnitetään kulmiin. Toimenpide on mahdollista toteuttaa kuvioidut kulmat profiililta.

Asennusohjeet maadoitusta varten

Asennusohje:

 1. Ensimmäisen paneelin asettaminen. Se on tärkein vaihe, se kiinnittää eniten huomiota levyn paljastamiseen täysin tasaisesti.

Heti kun kaikki asennustyöt on suoritettu, jatkamme sivupaneelien asennusta.

 • Sivuraide. Kaikki seuraavat levyt on kirjoitettu ensimmäisen levyn reunaan. Asennuksen helpottamiseksi asennetaan aloituskiskojen asennus, joka on kiinnitetty profiiliin itsekierteittävin ruuvein.
 • Asenna paneelit. Todennäköisesti sivuilta, kulmista ja katosta tarvitaan leikkauselementtejä. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi korkin reunojen ja kuvioiden täydellinen toisto.
 • Kaikki levyt on kiinnitetty ruuveilla, niitä ei saa ruuvaa liian tiukalle. On parempi jättää 1 mm levyn pinnalle epämuodostumien estämiseksi.

  Puhdistuslevyjen asennus

  Aloita asennustyöt aina vasemmalla, siirtymällä oikealle. Paneelit asetetaan edellisen elementin tasolle niin, että se taipuu uraa vasten. Kiinnitykseen käytetään vähintään 5 itsekierteittävää ruuveja: 4 kulmissa ja 1 keskellä. On tärkeää seurata pinnoitteen eheyttä, mahdolliset aukot johtavat eristyksen heikentymiseen ja nopeuttavat sivuraiteen tuhoutumista.

  Hakemusmenettely sisältää useita perussääntöjä:

  • viimeinen rivi asennetaan aina lopullisen palkin asentamisen jälkeen;
  • estämään kannan ja turvotuksen estää paneelien jännitystä;
  • on parempi aloittaa sovellus alhaalta;
  • paneelien asennuksen aikana ikkunahylsyjen alla, asenna viimeistelykiskot;
  • Jos kaasuputkeen tai lämmitykseen tarvitaan aukkoja, on suositeltavaa muodostaa 6 mm: n rako, joka on suurempi kuin putken halkaisija.

  Lopullinen viimeistely

  Viimeinen viimeistelyvaihe on viimeistelypäällyste, joka antaa valmiin ilmeen. Vaikutus saavutetaan kulmien, pienien moduulien ja osien asennuksen avulla. Yläpuolelta reuna suljetaan vuorovedellä - erityinen nauha veden tyhjentämiseksi, joka on asennettu tiivistysainetta varten, joka on samanvärinen kuin sivuraide.

  johtopäätös

  Kaikki edellä mainitut vaiheet vaativat vain tarkkuutta ja tarkkuutta, on parempi tarkistaa päällysteen tasaisuus ja eheys useita kertoja. Näiden suositusten avulla jopa aloittelijat voivat luoda sivurakennuksen kellariin.

  Tee se itse

  Ilman sisustus julkisivu ei näytä täydelliseltä. Helpoin tapa antaa jopa vanhalle rakennukselle siisti ulkonäkö on viilata sitä vinyyli paneeleilla. Mitä tulee kellarin sisustukseen, kellarikerän asentaminen omiin käsiisi ei ole ongelma edes kokemattomalle rakentajalle.

  Asennuksen vaiheet

  Kun ostat sivuraitaa, on tärkeätä olla unohtelematta lisäelementtejä.

  Ilman käynnistysliuskoja, sivuraide "kävelee" tuulisella säällä, ja paneelien leikatut reunat, joissa ei ole J-profiilia, näyttävät hyvin sotkuisilta. Yksi tai kaksi J-profiilia voi olla ilman sisäkulmaa.

  Alhainen vuorovesi voi myös olla itsenäisesti maalattua terästä. Mutta ulkokulmista on parempi olla luopumatta - valitsemalla vastakkaisia ​​elementtejä, voit saavuttaa hyvin alkuperäisen vaikutelman.

  Paneelien työskentelyn helpottamiseksi on parempi valmistaa työkalut etukäteen:

  • ruuvit ja kynnet, joissa on laaja korkki - kiinnitystarvikkeita ja laatikoita varten;
  • vasara, ruuvimeisseli, ruuvimeisseli ja vasarapora (jos tarvitset betoniraudan);
  • metalliset leikkurit ja leikkurit;
  • pyörösaha tai käsisaha hienoilla hampailla;
  • taitto hallitsija, mittanauha ja neliö;
  • taso, rivi ja lasku.

  Olisi kiva saada lyönti - reiät rei'itetyistä paneeleista. Pituussuuntaisia ​​reikiä voidaan tarvittaessa porata poraamalla kapea porakone.

  Pinnan esikäsittely ja kellarieristys

  Koska sivuraide tarkoittaa tuuletettuja julkisivuja, voit käyttää mitä tahansa eristystä - mineraalivillasta vaahtoon. Tärkeintä on noudattaa höyryn läpäisevyyden sääntöä rakennuksen ulkopuolelle, jotta kasvihuoneilmiötä ei syntyisi. No, ja on hyvä eristää hygroskooppinen lämmitin kosteudelta, joka osuu ulkopuolelle.

  Ennen eristämisen puupintojen levittämistä käsitellään antiseptisellä aineella. Jos talo seisoo pylväs- tai ruuveilla, ensin puukehys pakataan kellarikerroksen varrella ja siihen kiinnitetään lämmitin. On tärkeää, että kehyksen alarungon ja sokean alueen väliin jää noin 5 cm vapaata tilaa maaperän mahdolliselle kausiluonteiselle kallistukselle.

  Työn yksinkertaistamiseksi sen sijaan, että kiinnitettäisiin ripustimet ripustukseen eristeen yli, voit ensin kiinnittää ne seinään ja laittaa eristyksen päälle ja katkaista sen läpi.

  Punktuspisteet peitetään vaahdolla.

  Laitekaapit asennettavaksi kellarikerrokseen tekevät sen itse

  Laatikon laatikot - ehkä tärkein asennus asennuksen yhteydessä. Jos se asennetaan epätasaisesti, paneelit alkavat taivuttaa aallon.

  Vyöhykkeen väärä askel johtaa siihen, että paneeleita ei ole mahdollista kiinnittää asennusreikien keskelle ja lukko kiinnitetään paikalleen.

  Liitettävyysharja voi olla sekä puuta että metallia. Ensimmäisessä suoritusmuodossa kaikki puupalkit on kyllästettävä antiseptisellä aineella. Metalliprofiili on vahvistettava - kipsilevyn profiili ei ole tässä tapauksessa sopiva, vaikka kipsilevyn suurempi neliömetrin paino verrattuna vinyylilevyihin.

  Kellarin viimeistelyyn mahtuu vaakasuora alusta, jos sen korkeus on kokonaan peitetty yhdellä paneelilla.

  Jos on tarpeen asettaa kaksi tai useampia reunuslevyjä korkeudelle tai yhteinen aitaus tehdään koko taloon, on paljon helpompaa työskennellä pystysuorilla porteilla.

  Rack obreshetki välttämättä kalibroitu tasolla tai luodin. 30-40 cm: n pituus on sallittu pystypalkkien välissä, ja on tärkeää kestää tarkasti 46 cm vaakatasojen välillä - tämä johtuu itse paneeleiden koosta.

  On tärkeää tutkia huolellisesti sivupinnalle liitetyt ohjeet ja noudattaa sitä. Mikäli asennustekniikka poikkeaa ohjauspaneelin takuusta, se poistetaan automaattisesti.

  Askel askeleelta ohjeita asennettavaksi seinälevyille

  Kun reunuskehys on valmis, voit siirtyä suoraan asennukseen:

  1. Ensimmäinen kiinnitä kulmaelementit. Tämän jälkeen vaakasuora viiva merkitään pitkin koko kehä aloituspalkin kiinnittämiseksi. Nurkkien ja aloituspalkin välille on jätettävä pieni etäisyys - noin 6 mm. Tämä tehdään kompensoimaan muovin lämpölaajenemista, joka voi olla melko suuri kuumassa aurinkoisena päivänä.

 • Kahden aloitusliuskan liitoksissa jätettiin myös aukko. Tämä on yleinen sääntö mahdollisten kiinnityselementtien asentamiseen.
 • On tärkeää muistaa, että kaikki kiinnityselementit kiinnitetään ruuveilla, nauloilla tai niitteillä asennusreikien keskellä. Et voi lyödä niitä kokonaan. Paneelien on liikuttava - tämä estää "aallon" lämpölaajenemisen aikana.

 • Ensimmäinen paneeli on aina liitetty vasempaan kulmaan. Jos sivuraide jäljittelee muurausta, sinun on leikattava vasen reunansa. Sivuraiteen sileä reuna asetetaan nurkkaan, ja alareuna koukussaan laukaisualustaan. Asennuksen tasoitus tarkistetaan tasolla - jos ensimmäinen rivi asetetaan epätasaisesti, kaikki loput sopivat myös vinoon, eikä sitä voida korjata.

 • Kaikki seuraavat paneelit asennetaan lähelle yksinkertaisesti asettamalla edelliseen lukkoon. Kun asennat viimeisen rivin rivin, sinun on otettava huomioon, että sen pituus ei saa olla alle 20 cm. Muussa tapauksessa viimeisen viimeisen paneelin täytyy leikata puuttuvaan pituuteen.
 • Jos käytetään suoraa reunusta, erityisiä H-paneeleita voidaan käyttää liitoksen sulkemiseen. Asennettaessa "päällekkäisiä", on parempaa sijoittaa paneeli liitoksen kanssa aurinkoa vasten - niin selkeästi se ei ole selvää.

 • Jos pohja on leveä, toinen rivi asennetaan samalla tavoin kuin ensimmäinen. Kellarikerän viimeinen osa on ebb. Se voi olla sekä metallia että muovia. Kulman kulmissa leikataan vaaditun koon kolmionmuotoinen reikä ja taitoksen paikka asennuksen jälkeen täytetään tiivisteellä. Voit myös käyttää erityistä alku-vuorovesiä, joka on myös aloituspalkki, joka liittää sen päälle.

  Mitä muuta sinun täytyy tietää sivuraiteesta

  Socle sivuraide on paljon vahvempi kuin seinä, mutta myös kalliimpaa. Tästä huolimatta sen lämpölaajeneminen on edelleen varsin korkea, varsinkin tumman väreissä. Sinun ei pitäisi säästää ja ostaa halpoja analogeja kaikista todistetuista yrityksistä - poltettu vinyyli aurinkoisella puolella järkyttää omistajia pari vuotta.

  Niille, jotka haluavat antaa talon omaperäisyyden käyttämällä julkisivulevyjä ja kontrastivärejä, olisi oltava valmiita ottamaan huomioon lämpötilan laajenemisen eron asennuksen aikana. Joten, tummat yksityiskohdat "kävellä" enemmän valoa, niiden välillä on parempi jättää suurempi lämpötila yhteinen.

  Toinen epämiellyttävä hetki asennettaessa sivuraitaa - paikat sijaitsevat niin, että on vaikea saavuttaa yhtenäinen pystykori. Voit tehdä tämän ennen kuin kiinnität jokaisen seuraavan vierekkäisen paneelin, on parempi kokeilla sitä ja tarvittaessa poraa muita vaakasuoria reikiä, jos tehtaat eivät pudota telineisiin.

  Tricks epätasaisille maastohuoneille

  Usein sokea alue epätasaisella alueella talon ympärillä pylväs- tai paalupohjaan ei ole kohdistettu. Tästä johtuen kellari on vino. On tärkeää tasata kellarin yläraja leikkaamalla paneeleiden alareunaa.

  Jos kyseessä on viistottu alareuna, aloituspalkki korvataan J-profiililla, johon paneeli asetetaan. Jos toisen rivin asennus on tarpeen, se on jo asennettu tavalliseen tapaan, koska alarivin yläreuna asetetaan vaakasuoraan tasolle.

  Jotta helpotettaisiin sijoittaa sivuraidetta vinolle alustalle, jossa ei ole tarpeeksi korkeutta yhtä paneelia ja paljon kaksi paneelia, voit huijata. Lähtötaso on asetettu päälle ja tasattu vaakasuoraan. Tässä tapauksessa paneelit ovat alhaalta ylöspäin ja oikealta vasemmalle. Maallikolle ei ole eroja ulkonäössä, mutta voit säästää paljon materiaaleilla, koska sinun ei tarvitse leikata molempia riviä paneeleita.

  Video näyttää prosessin, jossa puuportaan kellarissa on sivuraide sekä ohjeita "dummyille" refluksoinnin rakentamisessa improvisoituilla välineillä.

  Asennusohjeet maanpinnalle

  Pohjarakenteessa on suojaavia ja koristeellisia toimintoja. Sillä on suurempi paksuus ja siksi suurempi lujuus, kulutuskestävyys. Edut - edullisuus, helppo asennus.

  Erityisominaisuudet

  Rakennuksen kellariin kohdistuu lisääntynyt kuormitus ja kuluminen, koska se on vahvempi kuin muut julkisivuominaisuudet, vaikuttavat mekaaniset iskut ja maaperän paineet. Se on alttiina maaperän ja pohjaveden, maaperän, kemiallisesti aggressiivisten elementtien vaikutuksesta.

  Ympäristön vaikutuksen estämiseksi tämän julkisivuosuuden ansiosta se voi päätyä materiaaleja, jotka suorittavat suojaavia ja koristeellisia toimintoja. Puhumme kellarikerroksen paneeleista, jotka tehdään paineistetuiksi heittämällä ohuesta metallilevystä. Polymeeristen materiaalien käyttö pohjana on mahdollista.

  Maanpinnalla on suurempi paksuus ja lujuus verrattuna samankaltaisiin seinäpaneeleihin. Lisäksi se on kooltaan erilainen kuin seinän analoginen, mikä helpottaa asennusta. Pohjakerroksen korkeus on yleensä sama kuin itse kellarin korkeus, joten materiaali koostuu pienistä suorakulmioista.

  Tämän tekniikan eduista on sen yksinkertaisuus, kyky toimia itsenäisesti muutamassa päivässä. Verrattuna muihin kellarin viimeistelymenetelmiin tämä vaihtoehto on taloudellisin, se ei tarjoa betonin kaivamista, hankintaa tai valmistusta ja sen jälkeistä kaatamista. Paneelit erosivat itsestään hinnan saatavuudessa.

  Kattopaneelit eivät pelkää kosteudelle altistumista ja kestävät lämpötilan vaihteluja -50... +50 astetta. Se osoittautuu epävakaaksi maaperän kallistamiseksi ja useimmissa tapauksissa se ei paina säätiötä. Tarvittaessa voit sijoittaa eristyksen kerroksen sivuseinän alle ja asentaa paneelit tuuletetun julkisivun menetelmän mukaan.

  Lopulta, erilaisten paneelien ansiosta on mahdollista antaa talolle alkuperäiset ja erottuva ulkonäkö. Paneelit sopivat täydellisesti yleisimpiin viimeistelyaineisiin ja -tekstiin.

  Valmistusmateriaalista riippuen erotetaan seuraavat materiaalityypit.

  vinyyli

  Ydinosassa on polyvinyylikloridia, jonka ansiosta paneelit ovat kevyitä ja halpoja. Niiden etuja - kosteuden kestävyys, säänkestävyys. Kuitenkin vinyyli aluslevyn pinnoittamiseksi ei välttämättä ole liian voimakasta materiaalia. Voimakkailla mekaanisilla vaikutuksilla se voi vaurioitua. Kestävämpää on pidettävä vinyylipäällysteinä akryylin lisäyksellä, jolla on korkeammat tekniset ja toiminnalliset ominaisuudet. Vinyyli sivuraide on yleensä käytetty pieniä puutaloja. Se on kohtuuhintainen ja sopii maatilan rekisteröintiin.

  metalli

  Toisin kuin vinyyli, nämä paneelit ovat kestävämpiä, iskunkestäviä. Ne on valmistettu metallilevyistä, joissa on korroosiosuojaus. Tämän vuoksi ne eivät pelkää kosteutta, ovat säänkestäviä. Metallipidikkeellä on hieman suurempi paino kuin vinyyli, joten joissakin tapauksissa (esim. Vanhoissa rakennuksissa) tarvitaan alustava vahvistaminen. Sitä käytetään yksityisten talojen viimeistelyyn sekä kevyestä (esimerkiksi hirsitalosta) että raskaammista (tiilistä) materiaaleista.

  Kuitusementti

  Se koostuu kuituseoksesta (yleensä Portland-sementti yhdistettynä kierrätettyyn selluloosaan ja lisäaineisiin), mikä tarjoaa maksimaalisen lujuuden ja pohjaosan säänkestävyyden, mutta sillä on suuri paino. Tämä puolestaan ​​rajoittaa mahdollisuutta käyttää materiaalia - se ei sovellu kaikentyyppisiin perustuksiin eikä jokaiseen maaperään. Jotta kuitu sementti sivuraide olisi valittava voimakas kivi ja betoni säätiöt, edellytys on voimaa ja vakautta maaperän.

  Koristeellinen sivuraide

  Kuten jo mainittiin, suojaustoiminnon lisäksi kellari-paneelit tekevät myös koristeellisen. Tänään valmistajat tarjoavat laajan valikoiman profiileja suunnittelussa, mukaan lukien:

  Kiven alla

  Materiaali jäljittelee suuren tai pienemmän luonnonkiven pintaa, joka antaa kohteen lujuuden ja kunnioituksen. Yleensä kiviä, kuten kiviä, kuoren kiviä, lippikiviä ja graniittia jäljitellään.

  Tiilen alla

  Tällaiset paneelit jäljittelevät tiilimuotoisista tiilimuotteista koostuvaa tiilimuurausta. Koska "tässä" asettamisen "tiilien" mittasuhteet vastaavat nykyistä, on mahdollista saavuttaa pintojen maksimaalinen realismi. Tiili sivuraide voi olla mikä tahansa sävy - punainen, ruskea, keltainen, hiekka, jäljitelmä palanut, klinkkerin, kiiltävät ja ikääntyneet tiilet on yleistä.

  Puun alla

  Se jäljittelee puupintoja, jotka liittyvät aina talon ympäristöystävällisyydestä ja korostavat omistajan asemaa. Vaihtoehtojen ansiosta on mahdollista valita malli, joka toistaa tietyntyyppisen puun tekstuurin ja värin.

  SIDE, kun jäljitellään luonnollisia pintoja, on realistinen - kopio voidaan määritellä tarkemmin. Samaan aikaan, tämä materiaali, toisin kuin luonnolliset pinnat, erottaa sen kohtuuhintaisuus ja helppo huolto. Se ei vaadi perusrakenteiden vahvistamista johtuen alhaisesta painosta ja erikoiskäsittelystä, kaivamisesta ja sementtilaastujen ostamisesta.

  Vaadittujen materiaalien lukumäärän laskeminen

  Jotta voitaisiin ymmärtää, kuinka paljon sivuraitaa tarvitaan työhön, pitäisi löytää pinnan reunan arvo, joka on leikattu ja jaettu tulokseksi saatu luku 0,9 (levyjen standardipituus). Tuloksena oleva luku on sivurajan numero samalla rivillä. Lisäksi, perustuen säätökorkeuteen ja ottaen huomioon paneelien leveyden, määrätään rivien lukumäärä.

  Kun tämä indikaattori tunnetaan, on mahdollista laskea toimintaan tarvittavien paneelien kokonaismäärä. Tätä varten rivien määrä kerrotaan yhdellä rivillä olevasta sivurajoittimen numeerisesta kertoimesta. Esimerkiksi, jos verhous sisältää 2 riviä, niin 2 on kerrottava kerrosten lukumäärällä, joka tarvitaan yhden rivin sijoittamiseen.

  Kulmien koristelemiseksi käytetään erityisiä lisäelementtejä, kulmia. Niiden korkeus on yhtä suuri kuin jalustapaneelin korkeus, joten vaadittavan numeron laskemiseksi kerrote paneeleiden rivejä talon nurkkien lukumäärän mukaan. Esimerkiksi jos paneelit on pinottu 2 riviä suorakaiteenmuotoisessa talossa, niin 2 on kerrottava 4: llä. Määritetyn kohteen osalta on ostettava 8 kulmaa.

  Laskettaessa aloitusliuskoja, on syytä pitää mielessä, että yksi lankku pitäisi riittää kahdelle paneelille, joten rivien määrä jakautuu puoliin. Samoin voit selvittää viimeistelevyjen määrä.

  Jalkalevyä peittäessä saatat tarvita myös J-profiilia, jota käytetään sisäisten kulmien suunnittelussa ja jos julkisivun aloitusliuska kieltäytyy, seisoo talon epätasaisella pinnalla. Tässä tapauksessa on tarpeen leikata reunus, joten se pysyy kiinnittämättä koukkuja. Kiinnitys suoritetaan asettamalla paneelit valmiiksi leikattuun ja kiinteään J-profiiliin. Laske tarvittava määrä näistä profiileista voidaan antaa profiilin pituus (tavallisesti 3,66 m) ja julkisivun osuuksien pituus, jotka ovat päällystettyjä J-profiileja.

  Vuorovesien määrittämiseksi sinun tulisi tietää vuoroveden standardipituus (useimmiten - 2 m) ja rakennuksen kehä. On tärkeää muistaa, että ebb on tallennettu päällekkäin, joten käyttökelpoinen pituus ei ole 2 m, mutta 195 cm.

  Kuinka asentaa?

  Ensimmäisessä vaiheessa on valmisteltava harjoittelualueita. Jos työ tehdään omilla käsilläsi, puhdista pinta, vahvista kaikki löysät ja romahtaneet elementit, sulje suuret saumat. Pienet virheet voidaan poistaa, sallittu korkeusero on enintään 2 cm.

  Kaikki viestinnän jäänteet on poistettava pinnalta. Jos lämmitys on suoritettava, liiman tarttumista varten on tarpeen poistaa vanha maali (jos sellainen on) pohjasta ja käsitellä pintaa kahdella kerroksella syvän tunkeutumisen aluketta.

  Edessä koko rakennuksen kellarikerroksessa on asennettu kotelo. Alustan osalta tämän pitäisi olla metallikehys, joka verrattuna puuhun on suurempi kantavuus ja kestävyys. Runko on koottu profiileista, joissa on korkealaatuinen antikorroosionkäsittely. Koristeen askel on 0,4 tai 0,9 m, etäisyys rakennuksen pohjasta on 15 cm. Jos talon ympärillä on betoninen sokea alue, aloituspalkki voidaan asentaa suoraan siitä.

  Levyjen etäisyys seinästä määräytyy sen mukaan, onko eristys asetettu paneeleihin. Jos ei, niin profiilin paksuus riittää. Jos kellarissa on samanaikainen lämpöeristys, sen korkeus (etäisyys seinästä) valitaan ottaen huomioon eristeen paksuus.

  Sorvausprofiili kiinnitetään sulkujen avulla. Viimeksi mainitun ja seinän väliin sijoitetaan paroniittitiiviste, joka eliminoi ilmanpoistumien muodostumisen näillä pisteillä, jotka tulevaisuudessa muuttuvat "kylmiksi siltoiksi".

  Ensimmäisten paneelien asennus tapahtuu aloituslevyllä, joten kaikki verhousn laatu riippuu sen tasaisuudesta. Sen tulee mitata tarkasti vaakasuora tarkkaavaisuus ja tasaisuus tarkistaen useita kertoja. Aloituspalkki on kiinnitetty itsekierteellisillä ruuvilla, jonka jälkeen voit aloittaa sivuosien asentamisen.

  Ensimmäinen paneeli aloitetaan nurkasta, kiinnittämällä koukut aloituspalkin yli ja liu'uttamalla kulman uraan. Tämän jälkeen jäljelle jäävä ensimmäinen rivinen sivuraide kiinnitetään aloituspalkkiin. Jokaisen 3 paneelin asennuksen jälkeen on suositeltavaa mitata taso, poikkeamat sallitaan enintään 2 mm. Toinen rivi kiinnitetään ensimmäisen rivin materiaaliin, kiinnitys suoritetaan edellisen krs: n urissa sekä ruuveilla.

  Ennen viimeisen rivin kiinnittämistä viimeistelylevy kiinnitetään, johon viimeisen rivin paneeleiden yläosa työnnetään.

  Jos kellarineristettä on saatavana, vaiheittaiset asennusohjeet ovat seuraavat:

  1. Rungon asennuksen jälkeen elementtien välissä on oltava eristyskerros. Yleisimmin käytetään mineraalivillaa tai polystyreenilevyjä sekä polyuretaanivaahtoa. Minvat ja laajennettu polystyreeni liimataan pintaan, kun taas on tärkeää saavuttaa mahdollisimman tiukka materiaalin tiiviys seinämiin, myös kehysprofiilien lähellä oleviin kohtiin.
  2. Hydrosuojaavan kalvon asentaminen ja parempi diffuusi kalvo. Se asetetaan 10 cm: n päällekkäin, kaikki nivelet nauhatetaan.
  3. Liimattavaa eristettä on edelleen vahvistettava, ja se, yhdessä kalvon kanssa, "asetetaan" ruuville. 1 neliöön. riittävän 3-4 ruuvia, joista yksi on sijoitettava keskelle.
  4. Viimeinen askel on asentaa kattopaneelit edellä kuvatun tekniikan mukaisesti siten, että eristyskerroksen ja pintakäsittelyn välissä on 3-5 cm ilmaväli.

  Asennettaessa ruuvipinoihin täytetään ensin (tilan poistaminen maasta ja talon alaosasta). Yleensä tämä osa on eristetty, vesitiivis ja verhoiltu. Sen jälkeen pintaa käsitellään antiseptisilla aineilla, minkä jälkeen se voidaan peittää reunalla. Jos levyn pinta on tasainen, paneelit voidaan kiinnittää suoraan niille ilman laatikoita. Jos ei ole, suoritetaan sitten sorvaus, johon paneelit kiinnitetään.

  vinkkejä

  Kellarin viimeistelylle tarkoitetut sivuraideosat vastaavat ilmoitettuja ominaisuuksia vain, jos hyvämaineisen tuotemerkin alkuperäinen tuote on ostettu. Tältä osin ennen ostamista sinun on aina varmistettava, että tuotteilla on vaatimustenmukaisuustodistukset.

  Huomio tulee kiinnittää materiaalin paksuuteen ja sen mittoihin. Paksuuden tulisi olla sama koko pinnalla. Tätä varten vertaa paneelin päiden paksuutta useisiin kohtiin. Materiaalin mitat vastaisivat pakkauksessa mainittuja mittoja.

  Paneelien pinnan tulee olla sileä, ei leikattava ja naarmuuntunut, värin yhtenäinen, rei'itys - sama, sileät reunat.

  Maanpuolustus

  Talon kellarikerroksen edessä oleva julkisivu julkistetaan nykyään taloudellisimpana viimeistelynä. Erilaiset tekstuurit ja muodot mahdollistavat rohkeimman suunnittelupäätöksen toteuttamisen.
  Haluatko ostaa Voronezh-valmistajalta laadukkaita sivupaneeleja? Sitten sinun pitäisi ottaa yhteyttä verkkokauppaan "Kvartal", koska meillä on vain kohtuulliset hinnat per m2, valtava valikoima ja ammatillinen neuvoja. Kaikki sivustolle lähetetyt kuvat vastaavat alkuperäistä.
  Socle siding - on sovellettu rakennuksen socle. Tämäntyyppisten paneelien paksuus on kaksinkertainen vakiomalleihin verrattuna ja se suojaa täydellisesti mekaanista rasitusta ja sadetta vastaan. Samanaikaisesti ilman paineita säätöön.

  Yrityksemme toimii tiiviissä yhteistyössä kotimaisen valmistajan Alta Profilein kanssa, joka valmistaa tuotteita, jotka täyttävät kansainväliset laatustandardit. Luettelossa on seinälevyt jalustaan ​​jäljitelmällä:

  • Tiivisteen eri muunnelmissa.
  • Kivi: luonnollinen, kivinen tai kanjoni.
  • Graniittia.
  • Etulevy.

  Kaikilla tuotteilla on valtava värivalikoima. Kun valitset materiaalin, aina ilmoita, että tarvitset paneeleja samasta erästä niin, että sävy ei ole erilainen.

  Brick maa sivuraide

  • Talon kellarin viimeistelyyn. Tavoitteena on suojata lämpötilavaihteluilta ja tarjota vandalilman vastusta.
  • Sekoitettu julkisivuverhoilu - tätä menetelmää käytetään koristeellisiin tarkoituksiin ja tekee rakennuksesta ainutlaatuisen.
  • Täysin päin - vaatii suuria taloudellisia investointeja, mutta tulos ei jätä ketään välinpitämätöntä, koska saat todellisen mestariteoksen.

  Vinyylistä valmistetut peruspaneelit erikoismateriaaleineen. Käytön aikana sivuraide ei vaadi lisäkäsittelyä tai suojausta.

  edut

  Asiantuntijat huomaavat seuraavat peruspilarin edut:

  • Se ei aiheuta korroosiota, mätää ja halkeilua.
  • Lämpötilavaihteluilla ei ole muodonmuutosta.
  • Korkea mekaaninen lujuus.
  • Se on valtava valikoima sävyjä ja tekstuureita, joten se kykenee täyttämään kaikki ostajat.
  • Pieni paino
  • Helppo ja nopea asennus. Ei riipu ilmastollisista olosuhteista.
  • Helppo puhdistaa.
  • Ei menettää laatuominaisuuksiaan 50 vuoden ajan.
  • Kohtuullinen hinta.
  • Ei altistu auringon alla.
  • Materiaali on ympäristöystävällistä.
  • Tyylikäs ulkonäkö.

  Kuinka paljon se toimii, riippuu vuorauksesta.

  asennus

  Suunnittelussa oli upea ulkoasu, sinun tulisi noudattaa seuraavia ohjeita:

  • Metallisten laatikoiden asennus. Tuottanut sen jälkeen, kun määritettiin kaikkien profiilien pituus ja lukumäärä. Lattian korkeus riippuu ilmasto-olosuhteista: lämmin asennus on maasta, ja kylmälle on oltava noin 15 cm: n sisennys.
  • Aloita profiili. Asennat merkinnät, kulmat ja ripustukset ruuveilla. Rakenteisiin kiinnitetään pystysuorat pylväät ja kiinnikkeet. Telineiden väliin on sijoitettu työntövoima, ne on yhdistetty ruuveilla.
  • Paneeli on leikattava. Oikean paneelin asennus suoritetaan vasemmalta oikealle. Työ suoritetaan alhaalta ylöspäin.
  • Toisen rivin asennus. Kynnet ajetaan alustaan ​​(korkit koskettavat hieman paneelia). Kaikki seuraavat rivit tekevät samoin.
  • Lämmönerottimet. Koska kellarinoviila voi muuttaa mittojaan korkeissa lämpötiloissa, levyjen välisten liitosten tulee olla 13 mm: n välein. Kun asennat sivuraiteen leikkausta, suoritetaan lisävaruste (noin 3 mm).
  • Sisäisten kulmien asennus.
  • Viimeistelevyn asennus.

  Jos epäilet, että voit itsenäisesti tehdä pihavaihtoehtoja, käytä ammattirakentajien apua.

  Asiantuntijoiden suositukset

  Ennen talonpuoleisen reunan viimeistelyä sinun on otettava huomioon seuraavat säännöt:

  • Rakennuksen alaosa olisi yhdistettävä kattoon.
  • Käytettäessä vastakkaisia ​​värejä.
  • Estää muotin sulkemisesta käyttämällä erityistä antibakteerista ainetta.
  • Vahva paneelin jännitys käytön aikana ei ole hyväksyttävää.
  • Putkien reikien tulee olla 6 mm leveämpiä.

  Ennen työskentelyn aloittamista julkisivun pinta on tasoitettava, sillä jopa pieni sivuseinä sivuseinässä näyttää valtaisalta.

  Siding on socle: rehellisin hinta

  Verkkokauppa Kvartal tarjoaa parhaat yhteistyöehdot:

  • Tavaroiden edulliset kustannukset.
  • Valtava valikoima: erilaisia ​​malleja, kokoja, värejä ja kuvioita.
  • Kyky tehdä tilaus ympäri vuorokauden.
  • Helppo navigointi.
  • Vain korkealaatuisia tuotteita.
  • Erikoistarjoukset: tarjoukset, alennukset ja myynti.
  • Myymälämme on mukana rakennusmateriaalien vähittäismyynnissä ja tukkukaupassa.
  • Tilauksen poistaminen noutopisteistä.
  • Mahdollisuus järjestää osoitteen toimitus.
  • Vapaa apu valintaa kellarissa sivuraide ja muut rakennusmateriaalit.

  Erilaisten vierekkäisten paneelien laatuominaisuuksien ansiosta kotisi näyttää upealta monta vuotta.