Mikä merkki konkreettisesta valinnasta?

Korkean lujuuden omaavien reseptejä koskevien standardien puute aiheuttaa paljon välittäjiä ja lisäaineiden toimittajia.

Kukaan ei takaa korkeaa lujuutta (paitsi meitä).


0,3 prosenttia tutkimuskustannuksista (betoni).

Koska saamme kestävimmän betonin Venäjän federaatiossa?

Missä kaupungeissa saimme suuritehoisen betonin?

Moskova - M1450: stä (M2500: een)

Kuinka paljon palvelumme ovat korkean lujuuden omaavien betonituotteiden tuotanto?

Hinta riippuu osallistumisen asteesta.

Tarvitsetko lisätietoja?

Teknillinen tiedekunta
Vladimir Volodin
+7 (987) 639-11-11

johtaja
Abramov Dmitry
+7 (987) 688-44-44

Tule käymään!
Olemme valtava betonitehdas.
Osoite: Nikonova 52, Tolyatti, Venäjä
Ulkomailla. Lentokenttä: KUF (Kurumoch) (40 minuutin ajomatka meille)
Rautatieasema: "Zhigulevskoe More" (6 minuutin ajomatka meille)

Kestävin betoni

Betoni. Betonimerkki. Betoni Vahvuus - Rakennusportaali

Betoni - suosituimpia rakennusmateriaaleja. Se on erittäin kestävä, ei polta, eikä se ole altis hampaiden ja sienten hävittämiselle. Ajan myötä konkreettinen betoni muuttuu vain vahvemmaksi. Betoni on erittäin ympäristöystävällinen materiaali, koska se koostuu 100% luonnon komponentista - hiekkaa, vettä, murskattua kiveä (murskattua kiveä) ja sementtiä (erikoisesti poltettu ja hienoksi jauhettu kalkki). Vain harvinaisissa tapauksissa rakentaminen ei ole konkreettista, ja vain silloin, kun sitä ei ole mahdollista valmistaa.

Vahvuusmerkkejä Betonin koostumus.

Minkä tahansa rakennusmateriaalin (betoni, laasti, tiili jne.) Lujuusmerkki on suurin kuormitus, jonka materiaali neliösenttimetriä kohti kestää.

Jos esimerkiksi tiilen merkki on 200, niin tämä tiili voi kestää 200 kg yhden neliösenttimetrin. Tiilen pinta-ala on 300 cm2. Joten 300 cm2 • 200 kg = 60 000 kg voi pitää yhden tiilen.

Yleensä betonin lujuus on melko epävakaa, ja koko kovettamisen aikana se lisääntyy. Esimerkiksi: kolmessa päivässä - viikossa on yksi vahvuus - toinen (jopa 70% suunnittelusta, sopivissa sääolosuhteissa). Normaalin 28 päivän normaalin kestoajan jälkeen muodostetaan (laskettu) vahvuus. Kuuden kuukauden kuluttua se kasvaa vieläkin. Periaatteessa betonin kovettuminen ja sen lujuusasetus jatkuvat monen vuoden ajan.

M100 betonimerkki.

Betonin M100 valmistukseen tarvitaan:

 • 1 ämpäri sementtimerkkiä 400
 • 3 kauhan hiekkaa.
 • 6 kivääriä (kalkkikivi), murto 35.

Sitä käytetään pääasiassa grillaukseen (pohja jalka) maahan.

M200 betonimerkki.

 • 1 säiliö M 400.
 • 2 kauhoa hiekkaa.
 • 5 kivääriä (kalkkikivi), murto 35.

Käytämme laakereiden, palkkien, lujitetuista hihnoista rakennuksen ulkoseinän, sokeiden alueiden, teräsbetonilaattojen, kaatamalla tiilipylväät sisäosaan betonilla.

Miksi betoni räjähtää

Hyvin usein betonipintojen pinta valmiissa tuotteessa (esim. Sementti, betoniteräs, vahvistetut betonivyöt jne.) Asetettaessa. Tämä tapahtuu useista syistä, ja perusperusta ei ole konkreettinen konkreettinen kaava:

Paljon vettä

Teoriassa on tiukka kaava - kuinka paljon vettä on kaadettava betonin valmistamiseksi. Jos betoniin kaadetaan liikaa vettä, se kerrostuu, tulee ilmassa (betoniin tulee useita ilmakuplia) ja menetetään jonkin verran kantavuutta.

Kun kaadat nestemäistä betonia, sementti maito (supistava) yleensä vuotaa ja menettää jonkin verran kantavuutta.

Paras betoni on hyvin paksu. Täryttimen tai värähtelevän pöydän ansiosta se tiivistyy, betonin kivi (sora) on mahdollisimman lähellä toisiaan. Ydinvoimalaitosten rakentamisen aikana maahan tuotu betoni ei missään tapauksessa voi lisätä vettä, sitä valvotaan tarkasti.

Paksu betoni

Tällaista betonia on vaikea tehdä ja tavallisesti "käsityön" olosuhteissa rakennustyömaalla.

Yleensä betoni on konkreettisessa sekoittimessa, joka ei ole paksu eikä nestemäinen. Kun laitamme betonin tuotteeseen jyrsimellä tai värähtelijällä tai tavallisella tapilla.

Yksityisen talon rakentamiseen (verrattuna ydinvoimalaitokseen) ei ole tarvetta lähestyä betonia liian kovaa.

Vaikka tässäkin maalaan tarkka kaava oikean veden lisäämiseksi betoniin, ensimmäinen sade kastuu hiekkaan ja tämä kaava ei enää toimi kunnolla, koska hiekka on märkä, niin betoni on liian likainen. Joskus ne tuovat märkäsiekkoa.

Tarkka kaava veden lisäämisestä betoniin käytetään pääasiassa tuotannossa, jossa materiaalit ovat katoksen alla ja niillä on suhteellisen samanlainen kosteus.

Joten: on parasta selata sementin läpi. Toisin sanoen, jos lisäät sekoittimeen yhden sementtikauhan, vesi on hieman pienempi kuin ämpäri. Sateen jälkeen silmään vähemmän. Ihanteellisessa tapauksessa sinun pitäisi saada vähän paksua betonia.

Jos esimerkiksi teet betoniteräsverkosta liian likainen, niin se varmasti istuu muutaman millimetrin ja hajoaa:

Miksi räjähtää vahvistettua levitystä.

Tämä johtuu siitä, että betoni on kerrostunut - raskas täyteaine (sora) laskee pohjaan ja kevyempi (hiekka) menee ylhäältä. Sateen pintaan ilmenee liikaa hiekkaa, ja hiekkalaattiliima ilman verkkoa ja pehmittimen on välttämättä puhjennut.

Jos betonissa on liikaa vettä, lähes kaikkien raudoitettujen betonipintojen pinnat pilkkuvat.

Jos esim. Muutaman tunnin kuluttua löysit halkeamia betonin pinnalle, älkää olko kovin järkyttäviä, kun betoni on tuore, voit sileä halkeamat huovalla.

Pieni karkea täyteaine (sora)

Tosiasia on, että jos tiedät tarvittavan betonin kaavan, menestykää menestyksekkäästi betonia, mutta jonkin ajan kuluttua konkreettinen laatu ei toimi samalla tavalla. Esimerkiksi yhdessä paikassa betonin pinta oli täydellinen ja toinen purskahti.

Tämä voi tapahtua, jos käytät suurta murskattua kiveä alussa, ja sitten hieno!

Hyvin usein halkeamat betonin pinnalla voivat näkyä, jos tuovat liian pieniä murskattuja kiviä (tai roskia). Sitten sinun täytyy kaataa enemmän soraa (pieni) ja vähemmän hiekkaa. Esimerkiksi yhdellä kauhalla kaada enemmän soraa ja hiekkaa pienemmällä kauhalla.

Betonin on oltava "kovaa", eli betonissa on niin paljon laastipitoa, että se kattaa jokaisen sora (kivi).

Jos betoni (sementti ja hiekka) ei ole riittävä, sora ei ole täysin peitetty ja betoni on heikko.

Jos betonissa on paljon laasti, niin sen pinta räjähtää (repeytyy). Visuaalisesti betoni ei saisi olla "rasvaa" suuresta laastista siinä.

Siksi, vaikka tiedätte betonin täsmällisen kaavan, on ehdottoman tärkeää varmistaa, että betonissa on mahdollisimman paljon soraa ja että se on "kova".

Pistävät auringon säteet.

Ei ole suositeltavaa, että paahtava aurinkosäde laski pitkään täytettyjen betonituotteiden osalta. Jos se on liian kuuma ja kuiva, betonin pinta voi puhkea nopeasti liian nopeasti. Betoni on asetettava normaaleissa olosuhteissa.

Jos et voi välttää paahtavaa aurinkoa, niin tarpeeksi betonia vain vettä sitä enemmän.

Huonosti sekoitettu betoni.

On myös tärkeää sekoittaa betoniseos perusteellisesti betonisekoittimessa. Jotta estettäisiin betonin tarttuminen ja nopeasti vaivautua sekoittimeen, on välttämätöntä seurata materiaalien lastausjärjestystä siihen.

Ensinnäkin kaadetaan vettä betonisekoittimeen, mutta ei täysin, mutta hieman pienempi kuin normi. Sitten kaadetaan puolet murskakiven arvosta betonisekoittimeen, sitten kaikki sementti. Hieman - odota vähän ja heittää kaikki hiekka.

Lopulta heitämme jäljellä olevan puoliskon raunioista. Odota muutama sekunti, ja tarvittaessa lisää loput vedestä.

Koska sementti soraa soraa ja vettä jälkeen, se ei tartu ja sekoita soraa.

Selkeyden vuoksi tarkastelkaa jälleen kerran materiaalien virtausta betonisekoittimessa betonimassan valmistukseen. Betonin valmistus nopeasti ja se ei tartu sekoittimeen on välttämätöntä:

 • Kaada lähes koko veden määrä sekoittimessa (vähän - melkein älä lisää).
 • Heitä puolet soraa betonisekoittimessa (voit vähän enemmän).
 • Nukahtaa kaikki sementti.
 • Heitä kaikki hiekka.
 • Nukahtaa jäljellä oleva puolet raunioista.
 • Lisää tarvittaessa muuta vettä.

Huonolaatuinen hiekka.

Jos käytät hiekkaa, joka sisältää liikaa savea, se vaikuttaa huonosti betonin laatuun.

Liian paljon sementtiä

Jos laitat liikaa sementtiä betoniseokseen, se voi rikkoa, kun se asetetaan.

halla

Kumma kyllä, riippumatta siitä, kuinka suuri betonivalikoima on, se pelkää kovasti (ilman erityisiä lisäaineita).

Esimerkiksi sokea alue tehtiin ympyrässä talon ympärillä myöhään syksyllä. Sää on märkä ja viileä. Betoni takavarikoitiin hitaasti. Kaksi viikkoa myöhemmin pari yötä jäädytettiin.

Seuraavana vuonna keväällä sokea alue alkoi kuoriutua. Jäätynyt sokea alue purskahti ja yläkerros (30 mm) irrotettiin.

Betonin täydellinen asetus (lähes 100%) normaaleissa olosuhteissa tapahtuu 28 päivän kuluttua. Toisin sanoen, jos kaatatte vahvistettua betonilevyä, voit asentaa sen aiemmin, mutta se pystyy havaitsemaan lasketun kuorman vasta 28 päivän kuluttua.

Kylmällä säällä (talvella) betonia voidaan suojata monin tavoin pakastamasta:

 • Peitä betonituotteet vaahdolla tai muulla eristeellä.
 • Lisää lisäaineita (jäädyttämätön).
 • Tehokkain keino estää betonia jäätymiseltä on potaskasta.

Potashin käyttöohjeet tulee olla pakkauksessa.

Betonin asettamista voidaan kiihdyttää kuumentamalla. Tätä varten betonielementissä (esim. Vahvistetusta betonihihnasta) asetetaan volframilangaton lanka ja liitetään muuntajaan.

Toinen tapa betonin lämmittämiseen on sijoittaa elektrodit betonituotteeksi (tuore betoni), esimerkiksi betoniteräkselle, joka liittää elektrodit muuntajaan tai hitsauskoneeseen.

Niin kauan kuin betonilla on kosteutta, sähkön virtaus kulkee sen läpi ja vastaavasti lämpöä. Lämmitetty betoni tarttuu, kosteus katoaa, muuntaja (hitsauskone) lopettaa toimintansa.

Valitse oikein materiaalit betonin valmistukseen.

Veden pitäisi teoreettisesti olla puhdas. Betonin valmistukseen ei ole toivottavaa käyttää sadeveden, öljyisen veden, öljyn sisältävää vettä (esimerkiksi öljyn alla oleva vesisäiliö).

Paras vaihtoehto kriittisten betonien (laakeripalkkien, teräsbetonilattian ja vastaavien) valmistukseen puhtaan vesijohtoveden käyttämiseksi.

Voit käyttää esim. Pesureita ja vastaavia (ei vastuullista betonia) eikä varsin puhdasta vettä esimerkiksi jokien, järvien, sadeveden ja vastaavien.

Sitä käytetään hyvin usein betoniveden valmistamiseen kaivoista ja kaivoista - hyvä tulos.

sepeli

Useimmiten betonin valmistuksessa käytämme murskattua kalkkikiveä, murto-osaa 20 - 35. Kalkkikivi ei ole huono materiaali, ja lisäksi se on alueen halvin.

Betonin lujuuden lisäämiseksi voit käyttää murskattua kiveä kestävämpi esimerkiksi dolomiitti tai graniitti. Mutta käytännössä osoittaa, graniitti usein foniitti (säteilytausta ylittyy).

Sorafraktiotyypit:

sementti

Useimmiten käytämme sementtiä 400 merkkiä betonin valmistamisessa. Lähes kaikki sementtitehtaat tuottavat saman tuotemerkin sementtiä, mutta valitettavasti laatu on kaikille erilainen (kuten käytäntö osoittaa).

Yksityiskohtainen kuvaus eräistä sementinvalmistajista, joka sementti on parempaa ja jota ei kannata ostaa täällä.

Useimmiten käytetään Balakleevsky-sementtiä M 400 merkitsemällä ShPTs / B-Sh-400.

Hyvä myös suosittelemaan Amvrosievsky-sementtiä M 400 leimattua PC: tä / B-SH-400

hiekka

Teoriassa paras hiekka on ura. Koska hiekearvot ovat epäsäännöllisiä (karkeampia), niin hiekan koheesioalue on korkeampi. Joen hiekka (meri) verrattuna kuoppaan on pehmeämpi hiekkajyväinen muoto.

Vakava urahiekkojen puute on saven läsnäolo! Esimerkiksi meillä on urahiekkaa hiottu pesemällä. Eli hiekka pestään syvyyksistä ja syötetään pinnalle putken läpi (kuten maapotku). Tässä pintavauriohenteessa kerroksissa on vähän savi.

Joki-hiekka ei myöskään ole aina täydellinen, tulee saviin.

Yleensä muistamme, että tällaisessa louhoksessa on enemmän savea, mutta se on halvempaa, sitten käytämme sitä vuodevaatteisiin tai ei-vastuulliseen betoniin.

Tai hiekalla erilai- sessa louhoksessa on paljon pieniä kiviä, mutta savi ei ole, niin käytämme sitä konkreettisesti. Koska hiekassa on paljon pieniä kiviä, emme aseta sitä laastille (tiilimuuraukseen) (tai kylvää tarvittaessa seulan läpi).

Myytit höyryävän betonin

On myytti, että höyrytetyt betonituotteet (sementtilohko, euroseiju ja vastaavat) ovat lisänneet voimaa.

Höyrytettyjen betonituotteiden valmistajat sanovat kehittäjille, että höyryn ansiosta tuotteet ovat vahvempia kuin kilpailijat ja lisäävät hintaa.

Valitettavasti höyrytys ei lisää betonin lujuutta (hyvin, enintään 0,5%). Betonituotteiden höyryttämisen ainoana ja päätehtävänä on nopeuttaa betonin asettamista.

Kysyt siis, miksi sitten lisätään kiinteän kameran kustannuksia?

Vain esimerkiksi:

 • Vapauta nopeammin lomakkeita (poista).
 • Älä lisää varastojen määrää (jolloin betonituotteet kypsyvät).
 • Nopeammin myydä betonituotteita ja vastaavia.

Betonituotteiden höyryttäminen nopeuttaa niiden asettamista noin kaksi kertaa. Esimerkiksi betonilohko normaaleissa olosuhteissa vaatii 28 päivää aikaa saada lähes 100% vahvuus, sitten höyrytetty lohko saavuttaa lähes 100% 15 päivässä.

Yhteenveto: Höyrytetty betoni ei käytännössä eroa tavallisesta betonista, joka kypsytetään normaaleissa olosuhteissa!

Normaalit olosuhteet betonin kypsyttämiselle ovat:

 • Se betoni ei kuivunut (auringon paahtavista säteilyistä).
 • Tämä betoni ei läpäissyt (ilman jäätymistä estäviä lisäaineita).
 • Kyseinen betoni kypsytettiin lämpötiloissa +5 ºC ja + 25 ˚

Betonin tekniset ominaisuudet.

Hieman betonin painosta. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä teille betonielementtien valmistuksessa. Betoni on raskasta, joten betonirakennetta käytettäessä on oltava varovainen, että muotti voi kestää betonin painoa.

Yksi m3 betonia painaa 0,5 tonnista 2,5: een täyteaineesta riippuen. Materiaalin paino lasketaan sen tiheyden vuoksi. Betonitiheys ρ (po) 0,5 t / m3 - 2,5 t / m3. Kerro yksi m3 betonia tiheydellä (ro) ja ota betonin paino.

1 m3 tavallista betonia painaa noin 2,2 tonnia.

Jos teet kattorakenteita (betonille), on helppo laskea, kuinka paljon kilo painaa yhden m2: n muottiin. Esimerkiksi sinun on kerrottava vain betonin paksuus ja betonin tiheys (2,2 tonnia): 1 (m2) • 0,2 m (betonikattoon paksuus) • 2,2 t = 0,44 t (tai 440 kg).

Yksi m2 kaide murskaa betonia, jonka paksuus on 200 mm ja paino 440 kg.

Yhteenveto: Kuten näette, betoni painaa melko paljon, joten muottien (betonin) valmistuksessa ei pidä säästää materiaaleja niin, ettei sinun tarvitse tehdä sitä uudelleen.

Joten tärkeimmät suositukset:

Betonin koostumus pienen talon rakentamiseen:

 • Betoni kahdesta tuotemerkistä: M 100 grillage ja M 200 muiden tuotteiden w / b.
 • Betonin koostumus ei ole kovin paksu ja siinä on suurinta soraa, hyvää sementtiä ja hyviä täyteaineita.
 • Luodaan normaalit olosuhteet betonin kypsymiselle (niin että se on kestävää ja laadukasta).
 • Älä tee betonihöyrytystä (ellei ole tarpeen kiihdyttää betonin asettamista).
 • Muotoilun valmistuksessa esilasketaan betonituotteen paino siten, että muotti ei murskaa.

Betonin valmistelu säätiölle

 • Betonin valinta
 • Seoksen valmistus
 • Määrä lasketaan

Perusta on perusta kaikille rakennuksille. Sen on oltava riittävän vahva tukemaan rakennuksen painoa. Säätiö voi olla nauha, kasa, pylväs tai laatoitettu.

Säätiön tyypit: vyö, pylväs, monoliitti, kasa, laatta, kelluva, ruuvi.

Betoni rakennusmateriaalina on paras valinta.

Tällainen pohja soveltuu mihin tahansa taloon, vaikka siinä olisi myös kellarihuone. Talon perustaksi oli vahva, sinun tarvitsee valita oikea betoni säätiölle.

Betonin valinta

Betoni luokitusmerkki brändin mukaan.

Kaikki tietävät, että betoni on erilainen. Koko rakenteen lujuus riippuu seoksen tyypistä. Merkki betoni talon perustamiseen - tämä on se, mitä he kiinnittävät huomiota ensinnäkin. Yleisimmät tuotemerkit ovat:

 • M 400 - kestävin betoni. Sitä voidaan käyttää rakenteiden rakentamiseen, joiden on kestettävä valtava kuorma. Tämä koskee esimerkiksi siltoja, hydraulisia rakenteita, teollisuusyrityksiä. Tämä betoniluokka sisältää pehmittimiä ja graniittia;
 • M350 - on hieman alhaisempi kuin M400. Käytetään pääasiassa asuinrakennusten korkean rakennuksen rakentamiseen;
 • M250 - käytetään puutalojen, portaiden, lattiamateriaalien, pienen kuormituksen rakentamiseen;
 • M200 - monipuolisin brändi. Tällaisesta betonista tehdään usein liuskakiveä.

Betonin valinta betonin alapuolella on myös tarpeen kiinnittää huomiota maahan. Jos maa on erittäin kosteutta (hiekka tai graniitti), niin W-2-brändi sopii hyvin. Ongelma syntyy siinä tapauksessa, että talon rakentaminen suoritetaan savi- maaperällä. Savi talvella jäätyy ja tilavuus kasvaa merkittävästi. Jos betoni asetetaan pohjan alapuolelle, se voi nousta hieman. Lisäksi se nousee epätasaisesti riippuen siitä, kuinka paljon savialueita on kyllästetty vedellä. Tämän estämiseksi on tarpeen asettaa betoni pohjaan niin syvälle kuin mahdollista, että sen taso on alhaisempi kuin savi jäädyttäminen. Tällöin talon valmiiksi sekoitettu betoni on otettava korkeammalle tasolle.

Toinen tärkeä tekijä, joka vaikuttaa betonin laatuun, on itse säätiön tyyppi. Tällöin valinta riippuu kellarin talon läsnäolosta. Betonituoteryhmä talon kellarikerroksella on oltava vesitiivis. Voi olla jopa tarpeen järjestää ylimääräistä ulkoista eristystä kosteudelta. Tästä tilanteesta on useita tapoja:

 • Voit ostaa mitä tahansa sopivaa betonia, jolla ei välttämättä ole vesitiiviitä ominaisuuksia. Ja tee ulompi eriste käyttämällä telaa tai pinnoitusvälinettä. Tämä on suhteellisen halpa vaihtoehto;
 • Voit ottaa betonin keskiluokan sekoittamalla sitä lisää kyllästämällä. Tämä on melko vaarallinen vaihtoehto. Harjoittele tällaiseen työhön vain ammattilaisille. Kukaan ei voi sanoa täsmällisesti, millainen tulos tässä tapauksessa. Ehkä säätiö on vahva, ja se voi tapahtua esimerkiksi seinän romahduksella;
 • Kolmas tapa on yksinkertaisesti soveltaa korkealaatuisia betonimerkkejä perustuksiin, joilla on vedenpitävät ominaisuudet. Tämä betoniluokka nopeasti ja helposti asettaa ja asettaa hyvin. Meidän on käytettävä rahaa rakennusmateriaaleihin, mutta ongelmia on syntyä.
 • Neljännessä menetelmässä käytetään erityisiä vedenpitäviä betonikoostumuksia erilaisilla lisäaineilla, jotka lisäävät suojaa kosteudelta.
Katso myös: Nestemäisen lasin vaikutus sementtilaastin ominaisuuksiin

Jos sinun on asetettava säätiö melko aggressiiviseen ympäristöön, eli silloin, kun maaperässä on valtava määrä suoloja ja muita kemikaaleja, sinun on kiinnitettävä huomiota sulfaattien kestävään betoniin. On vaikea löytää tällaista rakennusmateriaaliluokkaa, koska kaupoissa myydään vain tavallinen. Jos mahdollista, voit tehdä erikoistilauksen tehtaalla. Tee sulfaattikestävä betoni pohjan alla hyvin rajoitetusti. Usein sinun täytyy selviytyä omasta ja lisätä lisäaineita seokseen.

Seoksen valmistus

Sementin kulutuksen osuudet tiilien asettamiseksi.

Haluttu betonimerkki voi ostaa missä tahansa rautakaupassa. Kun olet valinnut seoksen halutun brändin perustalle, voit aloittaa ratkaisun. Tämä voidaan tehdä ilman ammattitaitoista apua. Jos noudatat tarkasti ohjeita, säätiö on vankka ja talo seisoo se vuosisatoja.

Työlle tarvitaan:

Joki-hiekka soveltuu hyvin betoniperustuksiin, mutta älkää olko järkyttyneet, jos sinulla ei ole minkäänlaista saada sitä. Hiekka ja rauniot voivat olla erilaisia. Jopa uran hiekka tekee. Tärkeintä on se, että se on puhdas ja savesta mentävä. Ensinnäkin hiekka on siivilöity erityisellä seulalla, jotta se tulee hienoksi ja ilman minkäänlaista kiveä. Erittäin harvoin sekoitettu maa. Koska maapallo sisältää orgaanista ainesta koostumuksessaan, se ei myöskään saa päätyä valmiiseen betoniin. Siksi ennen huuhtelun käyttöä huuhtele hyvin letkun alla.

Betoni perustuksen alla koostuu pääosin sementistä. Liuoksen lisäaineiden tulisi olla noin kolme kertaa pienempiä. Kun komponentit jaetaan kunnolla, kuiva seos asetetaan betonisekoittimeen ja kierrätetään useita kertoja. Tämä on seoksen homogeenisempi tekeminen. Ja vasta sen jälkeen voit lisätä puhdasta vettä. Veden tulee olla noin 20% kokonaisbetoniliuoksesta, sen jälkeen tulee oikea keskimääräinen viskositeetti. Jos kaadat liikaa vettä, täyteaine nousee ylhäältä ja laastin koostumus rikkoutuu. Tämä liuosluokka ei ole sopiva, se alkaa nopeasti peittää halkeamat. Säätiön vahvuus vähenee huomattavasti. Sinun on oltava tietoinen siitä, että meriveden ei voida käyttää valmistelemaan ratkaisua, sen on oltava puhdasta. Tehtaissa käytetään myös juomavettä.

Katso myös: Ruuvi sementin kuljetukseen

Määrä lasketaan

Kaavajärjestelmä betonipäästöjen laskemiseksi kaistaleperusteille.

Valmis laasti asetetaan nopeasti, eikä sitä voi käyttää uudelleen. Jos ratkaisu on valmisteltu liikaa, ylimääräinen osa on vain heitettävä. On käynyt ilmi, että rahasi heitetään pois. Tällaisen ongelman välttämiseksi sinun on laskettava oikea määrä laastia säätiölle. Ensin sinun on selvitettävä, mitä kutistuminen on käyttänyt tuotemerkkiä. Mitä enemmän kutistuminen on, sitä konkreettisempaa tarvitaan. Suunnistustyyppisen talon rakentamiseen ei ole niin vaikeaa laskea oikeaa laastipitoa. On jopa erityinen laskentakaava. Ensinnäkin pituus kerrotaan leveydellä ja korkeudella, ja sitten saatu luku kerrotaan kutistekertoimella. Menestyksemme on jaettu 1,05: llä (tämä on tilavuus, johon lisätään lisäelementtejä, esimerkiksi liittimiä). Jotta laskettaisiin toisen muodon perusta, on muistettava geometria.

Toinen mielenkiintoinen tosiasia on se, että kun sekoitat erilaisia ​​betonityyppejä säätiölle, saat tarpeellisen ratkaisun täysin erilaisesta luokasta. Valmisratkaisulla on oltava aikaa viettää kaksi tuntia ennen kuin se jäätyy. Tarvitset vain betonipohjan, jotta rakentaminen onnistuu.

Sivu 2
 • vahvistaminen
 • tyypit
 • valmistus
 • välineet
 • asennus
 • laskelma
 • korjaus

Betonin arvot: miten valita betoni merkki

Jokainen, edes kaukana rakentamisesta, tuntee tällaisen konseptin konkreettiseksi ja adjektiiviseksi betoniksi, joka yhdistää jotain erittäin vahvaa.

Tämä ei ole yllättävää, ehkä ei ole rakennustyötä, joka ei käytä betonia. Talojen perustukset kaadetaan betonista, ne muodostavat monoliittisia rakennusten kehyksiä. Betonia käytetään tekemään lattian perustukset, kaatavat lattiat autotallissa ja työpaikalla betonista tekemään karkeita kerroksia tiloissa. Betonialtaat kaadetaan erikoisbändeistä, rakennetaan kiitoratteja lentoasemilla. Betoni on tärkein materiaali rakennus- ja tiililevyjen, pohja-elementtien valmistukseen. Yleensä betonirakennus on kaikkialla. Mikä on konkreettista?

Mikä on konkreettista

Betoni on seos, joka koostuu neljästä ainesosasta: sementtiä, hiekkaa, raunioita ja vettä. Betonin komponentteja sekoitetaan erityisissä mittasuhteissa muodostaen paksun laastin, joka kovettumisen jälkeen muodostaa kiinteän, kiinteän tuotteen. Sekoitusmuodossa olevan juoksevuuden ansiosta betoni voidaan antaa mihinkään muotoon käyttämällä niin sanottua muottirakennetta.

Sementin, hiekan, raunion ja veden mittasuhteet betoni- liuoksessa lasketaan tiukasti, mutta ne eivät ole vakioita. Rakennebetonin osuuksista riippuen se on jaettu betonimerkkeihin. Tärkein ero betonin laatuissa on tuloksena olevan betonituotteen lujuus ja sen seurauksena sen eri sovellusalueet.

Betoni- ja sementtimerkin merkki

Usein betonibrändit sekoitetaan käytetyn sementtimerkin kanssa. Tämä on osittain, mutta ei täysin oikein. Annan esimerkin konkreettisesta M300: sta. Betonille M300 voidaan käyttää seuraavia mittasuhteita:

 • M400 sementti - 1 kg, 1,9 kg hiekkaa, 3,7 kg murskattua kiveä.
 • Tai sementtiä M500 - 1 kg, 2,4 hiekkaa, 4,3 soraa.

Kuten näet eri sementtimerkkejä, joita käytetään yhdelle betonimerkille.

Betonin ja betonin luokitukset

Tällainen on valmisbetoni. Valmisbetoni on tehdasbetonia ja valmis toimitettavaksi erikoiskoneisiin esineeseen. Valmisbetonin toinen nimi on valmisbetoni.

Standardien mukaan valmis betoni on merkitty betonimerkillä ja betoniluokalla. Esimerkiksi betonimerkki M300, luokka B22.5. Betonin merkki ilmaisee sen tuotannon teknologiaa ja betoniluokka osoittaa sen laatuominaisuudet. Tyypillisesti betonin luokka on sidottu sen brändiin ja konkreettinen betoni merkitsee betonimerkkiä, mikä lisää betonin luokat. Esimerkiksi M150-luokan betonista ja B12.5-luokan betonista on sama tuote, joka on merkitty valmiiksi sekoitetuksi betoniksi M150 (B12.5).

Katsotaanpa ero betonin, eri arvosanojen välillä.

Betonituotteiden laatu

Betonimallisluetteloissa mennään "kovasta pehmeään", eli kiinteistä betonityypeistä "pehmeämpään", puhuvat oikein kevytbetonia.

M550 betoni, luokka B45 on kestävin valmisbetoni. Sementin osuudet betonimerkin M550 maksimissaan. Käytetään valmistusprosesseissa erikoisbetonituotteiden valmistuksessa ja hydraulirakenteiden rakentamisessa.

M500 betoni, luokka B40, on samanlainen kuin M550 betoni. Sen tarkoitus on myös rakennuksissa ja tuotteissa, jotka ovat jatkuvasti veden kanssa kosketuksissa. M500- ja M550-betonimerkit ovat erittäin kalliita.

M400-luokkiin, luokkiin B35 ja M450, luokkiin B30 kuuluvat myös korkean lujuuden omaavat betonit, joita käytetään vesirakentamisessa (hydrauliset rakenteet, maanalaiset rakenteet) sekä betonituotteiden ja pankkien holvien tiloihin.

Betonibrändi M350, luokka B25. Tätä betonia käytetään monikerroksisten rakennusten perustan rakentamiseen. Tämä konkreettinen betoni on tärkein betonituotteiden tuotannossa, monoliittisessa rakentamisessa, tienlevyjen ja ontelolaattojen valmistuksessa. M350-betoni on välttämätön betoniseosten, tukipylväiden, kiitoratojen kaatamiseksi. Yksityisessä rakentamisessa betoni M350 ei ole järkevä.

Betonibrändi M300, luokka B22.5. Suosittu valmisbetoni raudan, paalun ja muiden monoliittisten perustusten rakentamiseen on suosittua yksityisessä rakentamisessa.

Betoni M200, luokka B15 ja M250, luokka B20, samanlainen betoni ominaisuuksissa ja käytössä. Tällaisesta konkreettisesta muodostavat perustukset vähäisiä rakennuksia, pieniä portaita. Tämä betoni menee laitteen kappaleisiin ja sokeisiin alueisiin talon ympärillä. On järkevää käyttää betoni M200 tai M250 lattiaan autotallissa.

Betonibrändi M150, luokka B12.5, nimeltään kevytbetoni. Tämän tuotemerkin betoni on yleisimpiä yksityisissä rakennuksissa ja tilojen karkeassa viimeistelyssä. Sitä käytetään talon karkeiden lattialaitteiden kanssa, täytä vaellusreittejä, tasoittaa lattiat siteillä.

Betonibrändi M100, luokka B7.5. Kevytbetoni, jota käytetään valmistelussa ennen vahvistamista ja laitteen perustana.

Betoniarvot M50 ja M75. Useammin kutsutaan sementtilaastareita. Käytetään putkien ja seinälohkojen kastelemisessa. Se eroaa siitä, että koostumuksessa ei ole murskattua kiveä ja että koostumuksessa on paljon sementtiä ja hiekkaa. Arkielämän rakentajissa harvoin tällaista ratkaisua kutsutaan konkreettiseksi. Oikeampi nimi on sementtilaasti tai hiekkaseos.

Betonin kovettumisesta

Kaikkien betonibrändien yhteydessä muistelemme seuraavia:

Betonin tekninen lujuus saavutetaan 28-30 päivän kuluttua sen täyttämisestä;

Kestävyys 60% saavutetaan 7-8 päivää;

Vahva voima kävelyyn tulee kolmessa päivässä.

Korkealaatuisen betonin suurin vahvuus saavutetaan 6 kuukaudessa. Siksi on parasta rakentaa yksityisiä taloja kauden jälkeen säätiön täyttämisen jälkeen.

On tärkeää varmistaa betonin yhtenäinen, luonnollinen kuivaus ja kohotetuissa lämpötiloissa on tarpeen irrottaa (märkä) kuivausbetoni viikolla ja peittää betoni polyeteenillä koko kertymisen ajan.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Suositut artikkelit

Korkean teknologian betonit Venäjällä

Me (Volodin ja Abramov) Säröimme minkä tahansa ulkomaisen betonituotteen reseptit.

>>>>> Teknologia nro 01 >>>>> Teknologia nro 02

Vahvin betonin laatu

Betoni on yksi rakennusmaailman halutuimmista materiaaleista. Sitä käytetään erilaisten pienten tai suurikokoisten esineiden rakentamiseen, seinien, polkujen, siltojen, jalkakäytävien jne. Järjestämiseen. Rakennetun rakenteen lujuus ja luotettavuus riippuvat suoraan betonin laadusta. Tänään kerromme sinulle suosituimmista ja kestävimmistä rakennusbetonista. Joten lähdetään!

Luokitteluominaisuudet

Tänään rakennusten rakentamisessa käytetään seuraavia betoneita:

Luokitus riippuu osien laadusta ja täyteaineen ominaisuuksista. Jälkimmäisen rooli voi suorittaa kevyitä materiaaleja (sahanpurua, saviä) ja raskas (sora, hiekka). Erikoistuneiden raskaiden betonityyppisten teollisuuslaitosten rakentamiseen ja täyteaineena toimivat metalliarkit.

Luokka ja brändi määrittävät seoksen lujuuden ja luotettavuuden, ja siksi ne ovat tärkeimmät laadulliset indikaattorit.

M100 betoni

Halvin rakennusmateriaali. Sitä käytetään aktiivisesti korjaus- ja viimeistelytoiminnoissa. Seoksella on melko alhaiset laatuindikaattorit, joten sitä käytetään harvoin suurien esineiden rakentamiseen. Betoni on mahdollista järjestää luomaan säätöbetoninen tyyny, joka koostuu kerroksesta hiekkaa, murskattua kiveä ja betoniseosta.

Seoksella on seuraavat tekniset indikaattorit:

 • lujuus - V7,5 - 98 kg / cm 2;
 • liikkuvuus - P2-P4;
 • jäykkyys - G2-G4;
 • pakkasenkestävyys - F50-F100.

Riippuen aggregaatin laadusta, jotkin indikaattorit voivat muuttua ylös- tai alaspäin.

Esimerkki betonin M100 osuudesta 1 m 3:

vesi (0,21 m 3) + hiekka (0,58 m 3) + murskattu kivi (0,8 m 3) + sementti M400 (250 kg).

Betonin hinta riippuu monista tekijöistä, jotka koskevat erityisesti aggregaatin laatua, valitun sementin laatua, lisäaineiden esiintymistä seoksessa sekä kausivaihtelu- ja toimitusominaisuuksia.

M200 betoni

Toisin kuin edellä mainitulla betonibrändillä, M200: n katsotaan olevan kysyntää rakennusmaailmassa. Sitä käytetään melkein kaikentyyppisiin töihin: yksikerroksisten, monikerroksisten rakennusten rakentamiseen, jalkakäytävien, teiden, runkorakenteiden järjestelyyn sekä viimeistelyyn ja valmistelutöihin.

Tuotemerkillä on useita alalajia:

 • kipsi;
 • silikaatti;
 • tiukka;
 • huokoinen;
 • kevyt, jne.

Tämän merkin betonia käytetään lämpötilassa, joka ei ole alle 5 ° C. Matalan tiheyden vuoksi materiaali kuivuu nopeasti. On myös syytä huomata, että tämän merkin betonilla on alhainen lämmönjohtavuus, jota käytetään aktiivisesti rakentamisessa ohuen vedeneristyskerroksen aikaansaamiseksi. Betonin toimitus voidaan tehdä sekoittimella tai betonisekoittimella.

M300 betoni

Tavallinen betonimerkki, jota käytetään laajasti suurien ja pienten rakenteiden rakentamisessa. M300-brändi kuuluu yleisluontoisiin tyyppeihin, ja siksi sitä voidaan käyttää mihinkään muuhun toimintaan, alkaen jalkakäytävän valmistuksesta, viimeistelyyn teollisuuden esineiden rakentamisesta. M300 betoni säilyttää täydellisesti suuria kuormituksia, on tasaista teräviä lämpötilahäviöitä vastaan, poikkeaa suuresta tiheydestä ja pakkasvasteesta.

M400 betoni

Kestävyys, lujuus, luotettavuus, suorituskyky ja tekniset ominaisuudet - nämä ovat tärkeimmät betoni M400-indikaattorit. Brändiä käytetään laajalti siltojen, varastojen, sarakkeiden, kaarevien aukkojen, patojen, säiliöiden, kaivos- ja kemiallisten laitteiden rakentamisessa. Usein tämän merkin betonia käytetään jalkakäytävien, lattianrakentamisessa, viemäreiden rakentamisessa jne.

Osien likimääräinen suhde 1m3: aan on:

sementti (420 kg) + hiekka (625 kg) + murskattu kivi (1085 kg) + vesi (190 l)

Laatuindikaattoreiden parantamiseksi liuokseen lisätään usein kemiallisia aineita - lisäaineita, jotka moduloivat tarvittavat parametrit, esimerkiksi pakkasvaste tai liikkuvuus.

Betoni valmistajalta

Tarvitsetko korkealaatuista betonia rakentamiseen? Rosbeton-tehdas on valmis auttamaan tämän ongelman ratkaisemisessa. Betonin tuotanto ja toimitus - yrityksen pääasiallinen erikoisuus. Omalla tuotannossamme, vakiintuneessa logistiikassa ja nykyaikaisessa erityislaitteiden ajoneuvokalustossa voimme toimittaa tarvittavan määrän betonia ja laasti mille tahansa esineelle keskeytyksettä.

Yhteistyö kanssamme on kannattavaa, koska me:

 • valmistajat, ei välittäjät;
 • käytämme joustavaa hinnoittelupolitiikkaa ja meillä on oma laboratorio, mikä takaa erinomaisen betonin laadun;
 • tarjoamme mahdollisuuden vuokrata erikoislaitteita kaikkina aikoina;
 • tukkumyyjät ja tavalliset asiakkaat tarjoavat kilpailukykyisiä hintoja betonille.

Löydät yhteistyön yksityiskohdat ja tilaa myös tilaus puhelimitse:

Betoni M600: koostumus, valmistus, ominaisuudet ja materiaalin käyttö

Tämä materiaali kuuluu erityisten, erittäin raskaiden betonikoostumusten ryhmään, joka kykenee osoittamaan korkeimman mahdollisen lujuusindeksin. Tällaiset ominaisuudet mahdollistavat betonin 600 käytön meri-, joki-, lampi- ja järviliikenteen hydraulirakenteiden ja rakenteiden rakentamisessa. Yksityisrakentamista varten tätä tuotemerkkiä käytetään harvoin, koska betoni M600: n toimintaympäristö on melko kallis, se merkitsee työtä ammattipätevyyden leviämisessä, lisätoimenpiteiden toteuttamisessa kovettumiselle ja voimaa vahvistamiselle. Ja vaikka betonin toiminnallinen suorituskyky on erinomainen, tällaisen materiaalin käyttö rakennusalalla on rajallinen.

Betoniominaisuudet

Betonibrändit ovat laadullisia indikaattoreita rakennusmateriaalien ominaisuuksista, jotka määräytyvät testattavien näytteiden testitietojen mukaan. Vahvistettu betonirakenteiden suunnitteluvaiheessa ilmoitetaan betonin massaluokkien, lujuuden, kosteuden kestävyyden ja lämmönkestävyyden kannalta välttämättömät ominaispiirteet. Rakenteen lujuus ja puristus ovat yhtä suuret kuin viitekappaleiden aksiaalisen puristuksen vastustuskyky.

Betoniseoksella on seuraavat tekniset ominaisuudet:

 • lujuusluokka on 589 kg neliösenttimetriä kohti. M600: n lopullinen kustannus riippuu tästä indikaattorista.
 • betonin tiheys on 2 500 kg kuutiometriä kohden;
 • Materiaalin kosteuden läpäisemättömyys on eri indeksejä, riippuu rakenteeltaan pystytettävän rakenteen ominaisuuksista ja ympäristöstä, jossa sen toiminta kuvataan. Indikaattori vaihtelee W12 - 18: n normaalilla alueella, ja se vahvistaa, että kontrollinäytteen kyky ei kulje kosteutta tavanomaisissa olosuhteissa;
 • ääriherkkyys - F400, joka on neljäsataa "jäädytys-sulatus" -jaksoa. Tämä arvo varmistetaan testinäytteiden testeillä, jotka eivät lämpötilan muutoksilla vähennä lujuusindeksiä vähintään viisi prosenttia;
 • liikkuvuusindeksi on P5. Joissakin tapauksissa tämä parametri voi muuttua laastin koostumuksesta lisättyjen pehmittimien komponenttien vuoksi.

Saadun betoniseoksen kovuusasteen mukaan sementti vastaa laatuja m200 - 600 ja enemmän. Sementtiraaka-aineesta m600 valmistettu betoniliuos puristuslujuusrajalla on kaksi kertaa suurempi kuin sementti m300: sta valmistettu analogi.

Sementtilajit m400 (m500) on nopea kovettuminen, joka kykenee saamaan voimaa ensimmäisenä päivänä valun jälkeen. Ilmasta absorboituneen kosteuden takia näiden laatujen sementtimateriaali kaatuu ja menettää ominaisuutensa. Näiden ominaisuuksien minimoimiseksi betoniin lisätään erityisiä komponentteja, jotka lisäävät sitkeyttä, lujuutta ja lämpötilakestävyyttä.

Betonimateriaalin luokka on numeerinen indikaattori sen ominaisuuksista, mikä takaa turvallisuuden 0,95. Tämä tarkoittaa, että luokan määrittelemä omaisuus voidaan toimittaa yhdeksänkymmentäviisi tapausta sadasta sadasta, ja vain viisi tapausta johtaa sen epäonnistumiseen.

Koostumus ja mittasuhteet

Betonimassa m600, jonka lujuusluokka on 59 - 66,6 MPa, on erittäin luja materiaali, joka on suunniteltu kriittisiin rakenteisiin. Sen valmistuksessa käytetään:

 • suuritehoiset graniittirompet. Sen on sallittava käyttää kivia, joiden fraktio on 5 - 20 millimetriä. Täyteaineen rakenteellinen rakenne ei saisi olla viallinen;
 • puhdas joki hiekka karkea murto-osa. Se on suunniteltu täyttämään kaikki tyhjät alueet ilman poistamiseksi ilmasta. Tarvittaessa aine pestään siinä olevista epäpuhtauksista;
 • sementtimateriaali m400 (m500). Betonin v45 kustannukset riippuvat suoraan tämäntyyppisen raaka-aineen hinnasta. Betonin on koostuttava korkealaatuisesta sideaineesta, joka on läpäissyt laboratoriotestit. Betonin m600 kovettamisen kesto riippuu siinä olevan sementin määrästä;
 • pehmittimen komponentit, jotka hidastavat betoniseoksen fysikaalisten ja mekaanisten parametrien asettamista ja parantamista;
 • pinta-aktiiviset lisäaineet;
 • vettä keskitetystä vedestä tai kuopasta.

Betoni M600-brändi valmistetaan yksinomaan tehtaalla, mikä mahdollistaa tarkasti kaikki valitut formulaatiot ja raaka-aineen puhtaus. Ei ole suositeltavaa sekoittaa betonia 600 omiin käsiisi.

Tarvittavien ominaisuuksien saavuttamiseksi betonin valmistuksessa on noudatettava tiukkoja mittasuhteita.

Betonimerkki

Betoni on eniten kysytty rakennusmateriaali, jota ilman rakennusta ei voi tehdä. Vaikka aiot rakentaa kevyen kehysrakennuksen, sinun on rakennettava konkreettinen säätiö. Tärkeimmät perusteet materiaalin valinnassa ovat betonin luokka ja brändi, ne kuvaavat pääindikaattoria - vahvuutta. Muita ominaisuuksia, kuten jäätymisvastus, veden kestävyys ja liikkuvuus, ovat toissijaisia.

Betonilaitos "BETO +" valmistaa suosituimpia betonimerkkejä yksittäisissä ja teollisissa rakenteissa M100: stä M500: een sekä betonipäästöihin P3, P4 ja P5. Jäljellä olevat merkit ovat alhaisia ​​tai tarpeettoman korkeita. Riippuen tehtävistä tehtävistä, voit tilata sopivan betoniluokan. Eniten käynnissä B7.5-B40. Takaamme tilauksen nopean toteutuksen, ratkaisun toimittamisen työympäristössä Pietarissa ja Leningradin alueella omilla kuljetuksillamme ja edullisimmilla hinnoilla.

Betonin laatu ja laatu

Kaikissa teknisissä kirjallisuuksissa löydät tuotemerkin ja betonin luokituksen. Jos et mene ammatilliseen slangiin, niin:

 • Betonipinta on materiaalin puristuslujuuden mittari.
 • Luokka - taattu lujuusindikaattori.

Näiden kahden indikaattorin suhde heijastuu taulukkoon:

Jos haluat valita sopivat luokat ja konkreettiset arvosanat, sinun on tiedettävä, mihin töihin ne on tarkoitettu:

 • Betoni-tuotemerkkiä 50 käytännöllisesti katsoen ei käytetä nykyaikaisessa rakentamisessa, koska se on hyvin alhainen. M50 betonilaatu sopii kipsi- tai valmistelutöihin.
 • M100 ei myöskään ole kovin kestävä, joten se on kysyntää suoritettaessa valmistelutöitä tien täyttämiseksi perustamalla säätiön. Tällöin tehdään useimmiten jalusta, johon on asennettu vahvikeharja.
 • M150 tarkoittaa vähärasvaista betonia ja sillä on korkeampi laatu ja vahvuus kuin M100-brändillä. Betonin b10 M150-tuotemerkkiä voidaan käyttää eri rakennustyömailla: valmistelutöitä, valuraudasta kaatamista, monoliittisten nauhojen perustamista, betonipinnoituksia, kaatopaikkoja, betonipalkkeja ja jalkakäytäviä.
 • Betoninen b15-merkki M200 vaati ja suhteellisen halpa vaihtoehto. Se on luotettava, kestävä, sillä on erinomaiset ominaisuudet. Sitä käytetään lattiaan ja tasoitukseen, osallistuu perustukseen, käytetään portaiden valmistukseen, tukee ja on kysyntää tienrakentamisessa.
 • Betoni brändi M250 on hieman vahvempi ja laadullisempi. Sitä käytetään laajamittaisissa rakenteissa ja kriittisissä rakenteissa, jotka kestävät suuria kuormituksia. Se sopii monoliittisten säätöjen kaatamiseen, rakennusten vahvistuvien betonielementtien kaatamiseen, lattiapinnoitteisiin, valmistustelineisiin, kiinnitysseiniin.
 • Betoni 300-merkkinen luokka 22.5 tunnetaan paremmin kaupallisena betonina, sitä pidetään yleisimmin markkinoilla ja sitä käytetään monilla rakennusalalla. Se kuuluu raskaaseen betoniin, se on erittäin vedenpitävä, tiheä, sopii rakennusten, hydraulisten rakenteiden, lattiapäällysteiden, betoniteräsrakenteiden valmistukseen.
 • Betoni luokka 25 brändi 350 raskaan tyyppinen. Se on erittäin luja, kestää ympäristön vaikutuksia, lämpötilan muutoksia, kestää suuria pystysuoria ja horisontaalisia kuormia. Käytetään rakenteiden tuottamiseen, jotka kokevat lisääntyneen kuormituksen. Sitä voidaan luotettavasti käyttää monoliittisen perustan, kestävien raudoitettujen betonirakenteiden ja käytännöllisesti katsoen kaikkien asuin- ja teollisuuslaitosten elementtien luomiseen.
 • M400: ta käytetään harvoin rakentamisessa. Se on liian kestävä, siksi sitä ei tarvita matalan rakennustyön yhteydessä, ja yksityisiin tarkoituksiin on epäkäytännöllistä käyttää sitä, koska kunkin kuution hinta on melko korkea. Tärkein sovellusalue on teollinen rakentaminen.
 • Betonibrändiä M450 käytetään vain erikoistapauksissa, joita säännellään erityisvaatimuksilla. Ratkaisu on kallis, erittäin kestävä, se kovettuu nopeasti, jolloin syntyy vaikeuksia toimitusprosessin aikana.
 • M500 on kestävin ja kalliimpi betoni, jolla on kapea ulottuvuus. Käytetään laitosten rakentamiseen laatuun ja kestävyyteen, jotka ovat liioiteltuja vaatimuksia.

Määritelmä betonin laatu

Jotta saataisiin selville, mikä betoni on edessäsi, määritys tehdään erikoistuneilla puristimilla, joiden voima vaikuttaa näytteeseen nähden ja määrittää, kuinka paljon paine MPa: ssa betoni voi kestää. Jos olet kiinnostunut betoniluokan arvosta, valmistaja on jo täyttänyt määritelmän, sinun on vain tutustuttava merkintään.

Luokan ja betonin asteiden perusindikaattoreiden lisäksi W kuvaa materiaalin veden kestävyyttä. Tämä ominaisuus on erityisen tärkeä hydrauliikkarakenteiden, jatkuvan altistumisen pohjavedelle, jne.

Voit tilata meiltä kaikki betonin tuotemerkit ja luokat. Jätä sovellus verkkosivuilla tai ota yhteyttä puhelimen hallintaan. Valmistamme vaaditun tilavuuden, valitaan sopiva kuljetus, toimitamme ratkaisun toimivaa kunnossa määriteltyyn kohteeseen ja tarjoamme useita toimitustapoja.

"BETO +" - laadukkaat betoniseokset toimitetaan kohteeseen!

Osoitteemme: Pietari, pos. Beloostrov, st. Keski (Dunes), 1.