WebFermer-VebFermer

Ovalia pitkänomaista esinettä käytetään esimerkiksi ruokaan: makkaraa, kurkkua, banaania ja niin edelleen.

Ylhäältä voit kiinnittää moottorin (esimerkiksi vetää pois lasten lelu).

Joko mobiilikäyttö. Erityisen hyvä, jos voimakas tärinä. Ja matkapuhelin on pitkänomainen, on parempi katsella vanhoja, niillä on voimakas värähtely ja muoto sopii sopivaksi. Älä unohda desinfiointia. Voit laittaa kondomin.

Voit käyttää sähköistä hammasharjaa. Ja myös sähköinen partakone (mutta sinun on oltava hyvin varovainen sen kanssa)

Joku ilo pyöräillä.

Tai kiinnitä jotain sekoittimeen, kuten porkkana tai kurkkua.

Tässä on kotitekoinen vinkki:

Mitä tehdä vibrator?

Seksilelut ovat todella hauskoja aikuisille. Ja huolimatta siitä, että intiimissä tavarataloissa voit ostaa ehdottomasti erilaisia ​​lisävarusteita seksuaaliseen elämään, käsityönä olevat ominaisuudet ovat yhä kysyntä erogurmanien keskuudessa. Ja että vain ihmiset eivät aio ajatella tyydyttävällä tavalla libidon.

Tarjoamme erittäin epätavallisia vaihtoehtoja siitä, miten värähtelijä saa omilla käsillään. Tee heti varaus: huolimatta siitä, että jotkut vinkit "lelun" tekemisestä voi tuntua epätavallisemmilta, älä epäröi. Useat aihekohtaiset foorumit ovat osallistuneet osallistujien käytännön kokeisiin ja saaneet korkeimmat arviot testaajilta.

Kuinka tehdä kodin värähtelijä putkesta

Neuvoja jakaa tyttö, jonka intiimi elämä epätavallisella "käsintehdyllä artikkelilla" monipuolisti miehensä. Työ edellyttää:

 • haluttu halkaisija ja koko elastinen putki (parametrit määräytyy amatöörin mukaan),
 • motor,
 • akut,
 • sideharso tai side,
 • nestemäinen vaaraton silikoni (käytetään yleensä akvaarioiden liimaukseen).

Valmistusperiaate on varsin yksinkertainen. Moottori, jossa on paristoja, sijoitetaan putkeen, joka on kiinnitetty jalustaan ​​(voidaan lainata lasten leluista). Sitten itse putki on tiukasti kääritty sideharsoilla tai sidoksella. Jokainen kerros on huolellisesti päällystetty silikonilla. Mitä enemmän kerroksia ja silikonia, sitä laajempi tulevaisuuden värähtelijän halkaisija. Kun silikoni kuivuu, lelu on valmis. Totta, lisävaruste on musta. Jos löydät silikoni hauskempaa väriä - kokeilua.

Kuinka tehdä värähtelijä kotona jäykästä letkusta

Itse asiassa periaate on sama kuin ensimmäisessä suoritusmuodossa, mutta joustavan putken sijasta käytetään jäykkä letkua. Valmis muoto, lisävaruste valittaa enemmän rakastaville hardcore viihdettä - ei vihjeen arkuus, vain kova ja joustava leluja. Työlle tarvitaan:

 • letkun pituus (pituus ja halkaisija määritetään uudelleen makuilla),
 • mikro sähkömoottori,
 • korkki tai tulppa värähtelijän ulkoreunan pyöristämiseksi,
 • paristot tai virtalähde.

Valmistusjärjestelmä on myös melko yksinkertainen. Moottorin akselilla jokainen rahti, jossa siirretty keskus kiinnittyy. Tämä tehdään siten, että mikro-moottori ei laskeudu pyörimisen aikana. Itse moottori on asennettu letkun reunaan. Jotain on pyöristetty toisessa päässä lelun (meidän tapauksessa korkki tai korkki). Se valmis tuote. On mahdollista sovittaa harmoninen työn loppuun, myös asettaa silikoni kerros sille. Muuten, jotkut letkun sijasta käyttävät pyöreää kynää koteloon vitamiineja tai poreilevia tableteja varten. Ennen lelun testaamista kondomia käytetään.

Sähköinen parranajokone. Kuinka tehdä eniten?

Tämä menetelmä ei vaadi paljon vaivaa ja aikaa. Itse asiassa ainoa asia, jota tarvitaan tällaisen lelun tekemiseen, on sähköinen parranajokone. Veitset poistetaan ja paksu kumi asennetaan paikalleen. Se on leikattava etukäteen parranajokoneen halkaisijan koon mukaan. Kondomi on laitettu päälle ja lelu on valmis. Erittäin toimiva keksintö, koska milloin tahansa värähtelijä voi taas muuttua partakoneeksi. Tätä varten sinun tarvitsee vain poistaa kumisuutin ja laittaa ne takaisin.

Nämä ovat vain muutamia tapoja tehdä värähtelijä. Itse asiassa kotitekoisten seksilelujen ystävät tarjoavat paljon vaihtoehtoja. Keksijät eivät piilota työtään eivätkä patentoi niitä. Joten, kuten visuaalinen apu, voit myös katsella videoita Internetissä, miten tehdä vibrator. Onnistunut sinulle testejä!

Mikä voi korvata värähtelijän kotona?

Nykyään monilla naisilla on värähtelijä, mutta tämä ei ole osoitus yksinäisyydestä tai onnentamisasteesta kumppanin valitsemisessa. Päinvastoin, usein tällaisen työkalun olemassaolo viittaa siihen, että nainen rakastaa seksiä, hän vapautuu ja pyrkii uusiin tunteisiin. Itse asiassa naisen värähtelijä ei ole korvaava mies vaan laite, jonka avulla voit saada täysin uusia tunteita. Jotta ymmärtäisit, mikä voi korvata värähtelevän, kannattaa harkita muutamia yleisiä vaihtoehtoja.

Kun seksuaalinen halu kasvaa, mutta ilman intiimeä lelua, haluan korvata sen kiireellisesti jonkin muun. Jotta kaikki "sulake" ei menettäisi turhaan, kannattaa lähestyä itsetuntemuksen aiheen valitsemista.

Milloin on tarpeen korvata dildo?

Kuinka ja miten korvata värähtelijä kotona heti haluuksen jälkeen?

On monia syitä, miksi sinun täytyy muistaa käsityövoimaa ja harjoittaa itsetuntemusta improvisoidulla tavalla:

 • hämmennystä ennen seksikauppaan menemistä - yhtäkkiä koti tietää tällaisesta heikkoudesta;
 • ei ole mahdollisuutta käyttää rahaa lelulle juuri nyt;
 • halu näkyi spontaanisti, ja kumppani ei tule pian kotiin;
 • jo hankkinut dildo jonnekin zapropastilsya.

Lisäksi miehen voi esittää tällaisen suolaisen lahjan naiselle, jos hän lähtee pitkälle matkalle. Tällainen lahja on hengenpelastaja niille, jotka eivät tiedä, miten korvata värähtelijä.

Mitä tulee mieleen

Ensimmäinen asia, jota naiset yrittävät kokeilla emättimen nautintoon, ovat eri kosmeettisten tuotteiden putket, jotka muistuttavat urosyksikköä muodoltaan ja kooltaan. Kuitenkin kun käytät tällaisia ​​esineitä, tärinän vaikutus puuttuu. Tämä ei voi vain pilata tuntemuksia, vaan myös poistaa ne kokonaan.

Näitä improvisoituja keinoja kutsutaan usein tavallisiksi kynttilöiksi. Halutun muodon saavuttamiseksi ne hiotaan ja kiillotetaan. Kynttilän käyttämiseksi kuitenkin kestää jonkin aikaa töitä ilman jännittäviä toimia. Tällaiset työkalut eivät ole sopivia, kun haluat tietää, kuinka korvata klitorikvärähtelijä "ulkokäyttöön".

Parempi hauska voi auttaa improvisoituja keinoja, joilla on kyky värisemään. Se on tärinää, joka perustuu naisten orgasmiin. Näin ollen emättimen lihakset vähenevät, kun nainen on ilon huipussa. Tämän pyynnön täyttäviä tuotteita ei tarvitse valmistaa eikä hankkia etukäteen. Joten, mikä voi korvata vibraattorin kotona?

Valitsemme sopivan vaihtoehdon

Jos värinän vaihtaminen on kertaluonteinen, voit käyttää paljon improvisoituja työkaluja, jotka täyttävät naisten halu.

Jopa vaivattomasti mielikuvitusta voit rakentaa tyydytystyökalun omiin käsiisi:

 1. Hammasharja pyörivällä päällä. Käytön vaikutus maksimoidaan vain, jos optimaaliset ponnistelut tehdään. Älä ylikuorota sitä ja yritä aloittaa välittömästi työkalun käyttäminen muihin tarkoituksiin. Ensin sinun on hieman herättävä itsesi sormillasi.
 2. Suihku. Suihkuventtiilin käyttö itsetuntemukselle on varsin suosittu ja tehokas tekniikka. Vahva vesisuihku täydentää klitoriksen täydellisesti. Naisen samanaikaisesti nautinnut melkein alusta masturbaation kanssa. Lisäksi lämpötilaa ja vedenpaineita voidaan aina muuttaa.
 3. Matkapuhelin Yksi todistetuista työkaluista on kondomiin sijoitettu matkapuhelin. Kaikkien mallien standardi ja intiimi suunnitelman uteliaisuus ovat tärisevän hälytyksen tehtävä. Jos soitat toisesta puhelimesta ja jätät laitteen käyttöön emättimessä, voit kokea tunteita, jotka ovat samanlaisia ​​kuin tärinän työ. Tätä varten sinun on kuitenkin otettava puhelin oikeaan kokoon. Tämä on kysymys siitä, miten korvata syvä värähtelijä.
 4. Pölynimuri. Käyttämällä erilaisia ​​suuttimia voit kokeilla tätä tekniikkaa. Sukkia klitoris tällä tavalla, voit saada unohtumaton ilo.
 5. Auttaa hierontalaitetta värähtelemällä. Tällaisen työkalun käyttö soveltuu hyvin itsensä tyydyttämiseen. Värähtelytoiminnon ansiosta hierontalaite pystyy herättämään naisen hyvin. Kun olet päässyt korvaamaan tärinän klitorikselle, voit viitata tähän vaihtoehtoon turvallisesti.
 6. Voit käyttää deodoranttia, jolla on pyörivä pää - pallo. Käytettyä ja pestyä pulloa voidaan käyttää tällaiseen tarkoitukseen. Samalla voit kääntyä tai kiertyä sujuvasti, taivuttamalla ja taipumattomasti. Prosessissa voit saada mielenkiintoisia tunteita.

Näiden improvisoitujen keinojen avulla naisella voi olla melkoisen voimakas ilo. Tällaiset itsetuntemustavat auttavat eroon seksuaalisesta jännitteestä, palauttavat psykologisen tasapainon ja "tuovat ajatuksia järjestyksessä". Nyt, kun tiedät, mitä voit nopeasti korvata vibraattorin kotona, voit kokeilla.

Jos mies on pitkässä liikematkailussa, kannattaa mennä vessaan ja nähdä, mikä parranajokone hän käyttää. Tärinevä laite sopii täydellisesti. On vain tarpeen poistaa pään terillä ja aloittaa hieronta intiimi paikkoja. Samalla on tärkeää olla unohtamatta kondomia.

Kun on aika luovia kokeiluja, voit tehdä vahakynttilöiden dildo. Se on lämmitettävä ja annettava sen jälkeen jäähtyä hieman (odottamatta kovettumista). Nyt on aika soveltaa mielikuvitustasi ja luovuutta.

Yleiset virheet

Yrittäessään saada maksimaalisen ilon nopeasti, monet tytöt käyttävät tavaroita, jotka muistuttavat miehen seksuaalista elintä. Näihin kuuluvat hedelmät ja vihannekset.

Kuitenkin usein tällaiset kohteet itsetuntemusta osoittavat lyhytaikainen, liian kova tai pehmeä, ei riittävän suuri tai joilla on "väärä" muoto.

Houkuttelemalla kuin värähtelijän vaihtamiseen kotona monet naiset ajattelevat ensin ruokaa. Ei ole suositeltavaa käyttää perinteisiä banaaneja ja kurkkuja. Tässä tapauksessa voit saada limakalvojen ärsytystä (jos et käytä kondomia), ja ilo saada hyvin suhteellinen.

Tarvitsenko miehen?

Houkuttelevan itsetunnon nauttimisen vuoksi naiset usein unohtavat, että käyttämällä käytettävissä olevia työkaluja on mahdollista kokea vain pieni valikoima seksuaalisia tunteita. Jotkut jopa ihmettelevät, jos värähtelijä voi korvata miehen. Tällaiset asenteet eivät edistä seksuaalisen "autonomian" syntymistä.

Seksuaalisen elämän monimuotoisuus voidaan kuitenkin saavuttaa monien kohteiden avulla. Esimerkiksi klitoriksen käytössä on kymmeniä improvisoituja keinoja, ja kaikki heistä kykenevät tehokkaasti selviytymään tehtävistä. Tärkein sääntö - ennen mitään emättimen kanssa tehtyjä toimenpiteitä kaikki käytetyt asiat on puhdistettava perusteellisesti. Tämä välttää epämiellyttävän ärsytyksen tai limakalvon tulehduksen.

Tietäen, että hän voi nopeasti ja tehokkaasti korvata värähtelevän, jokainen nainen pystyy löytämään itselleen uusia ilonäkökohtia jättämättä kotonaan.

Kun käytät kotitekoisia laitteita tai taloustavaroita, on syytä muistaa huolellinen hygienia. Tämä välttää alueen mahdollisen ärsytyksen.

DIY Vibrator

Ovalia pitkänomaista esinettä käytetään esimerkiksi ruokaan: makkaraa, kurkkua, banaania ja niin edelleen.

Ylhäältä voit kiinnittää moottorin (esimerkiksi vetää pois lasten lelu).

Joko mobiilikäyttö. Erityisen hyvä, jos voimakas tärinä. Ja matkapuhelin on pitkänomainen, on parempi katsella vanhoja, niillä on voimakas värähtely ja muoto sopii sopivaksi. Älä unohda desinfiointia. Voit laittaa kondomin.

Voit käyttää sähköistä hammasharjaa. Ja myös sähköinen partakone (mutta sinun on oltava hyvin varovainen sen kanssa)

Joku ilo pyöräillä.

Tai kiinnitä jotain sekoittimeen, kuten porkkana tai kurkkua.

Tässä on kotitekoinen vinkki:

kysymys kirjoittaja valitsi tämän vastauksen parhaaksi

lisää suosikkeihin

Sergei Shalimov [13.1K]

matkapuhelimesta. Monet ihmiset nauttivat siitä, kun he vain ravistelevat taskussa soittaessaan. Onnea. Kerro minulle myöhemmin tunneista.

Voit tehdä vibraattorin puutarhan lahjoista, kuten kurkusta tai porkkanoista. Totta, he eivät värähdä valitettavasti. Voit laittaa matkapuhelimesi värähtelyyn halutun vaikutuksen saavuttamiseksi. Voit myös yrittää tehdä värinää lasten leluista, mutta tärkeintä on löytää sopiva. Ja helpoin tapa tilata edullinen vibraattori Aliexpress-sivustolla, ne ovat siellä jokaiseen makuun.

lisää suosikkeihin

Vibraattori tekee betonista itse

Betonin yleinen käyttö rakentamisessa ei vaadi mitään selitystä. Kuuden tuhannen vuoden käyttöikä on vain parannettu tekniikka, eikä liian muuttunut aineiston perusta. Alkuperäisten osien saatavuus, valmistuksen ja asennuksen helppous mahdollistavat korkealaatuisen keinotekoisen kivimateriaalin hankkimisen mistä tahansa halutusta muodosta. Tämä kivi pystyy seisomaan satoja vuosia, kun se on voimaa vuosien varrella. Yhdessä lujittavan kehyksen kanssa betonista ja raudasta valmistetut rakenteet (teräsbetoni) mahdollistavat upeimmat arkkitehtoniset hankkeet.

pitoisuus

Kuitenkin, kuten joka tapauksessa, betonirakenteiden laitteella on omat salaisuutensa ja sääntöjensä, joiden täyttymistä ei voida saavuttaa haluttua rakennuksen laatua ja kestävyyttä. Betoniliuoksen valmistaminen sementtisideaineesta, täyteaineista ja vedestä suoritetaan perusteellisella sekoituksella. Tuloksena on ratkaisu, joka alun perin sisältää suuren määrän ilmaa. Oppikirjojen mukaan, juuri valmistetussa seoksessa, riippuen ainesosien suhde, joka määrittää sen muovisuutta, voi sisältää 10-45% ilmaa. Kaikki olisi hienoa, mutta jokaisen yksikön osuus lentoliikenteestä on jopa 5% tuloksena olevan keinokivikurin vahvuudesta ja kestävyydestä.

Säilytettäessä koostumusta muotoon se voidaan toimittaa eri tavoin eri korkeuksista, mikä myös vaikuttaa täyttämättömien ilmatilojen esiintymiseen. Näin ollen ilman lisäksi huomattava rakenne ja suuri vesipitoisuus säilyvät valmistetulla ja asetetulla betonilaastilla. Negatiivisten tekijöiden eliminoimiseksi, lähes samanaikaisesti munimisen kanssa, betoniliuos altistetaan tiivistämiselle.

Tehokkain tapa on tärinän vaikutus, jonka avulla voit poistaa ilmasta ja ylimääräisestä vedestä ryhmästä homogeeniseksi. Tärinän tiivistys antaa laadukkaan täytön muodon, tyhjiön puuttumisen, seoksen kestävän tarttumisen vahvistuskoteloon, vaaditun koostumuksen kutistumisen ja korkean asetusnopeuden. Tämän seurauksena syntyy erittäin kestävä, kestävä betonituote, joka kestää kuormat ilman romahtamista.

Mikä on konkreettinen värähtelijä?

Tärinän tiivistämiseksi modernissa rakennuskäytännössä käytetään laajalti sähkömekaanisen tärinän tärinää. Tavallisimmassa tapauksessa kaikissa rakenteiden päätyypeissä käytetään sähkömoottoria, siirtomekanismia ja eksentristä (värähtelevää oskillaattoria).

Sähkömoottori voimansiirtomekanismin läpi pyörii epäkeskistä, joka siirtää työosaan kosketuksessa betoniliuokseen halutun värähtelytaajuuden kanssa. Riippuen vastaanotettujen värähtelyjen lähetystavoista on olemassa kolmenlaisia ​​täryttimiä:

 1. Uppoasennettavat tai syvät, työkappaleen tiivistämiseen sijoitetaan liuoksen massa, joka on asetettu muottirakenteeseen.
 2. Tärinä puristimet teräslevyyn, jota käytetään lattian ja lattian vaakasuorissa pinnoissa.
 3. Ulkopuoliset tärinänpuristimet, jotka on asennettu pystysuoratuille betonirakenteille (tukipylväät, seinäpaneelit). Tässä tapauksessa työkappaleen rakennuselementtejä käytetään itse työpinnana.

Täryttimen laite ja toimintaperiaate betonille.

Yksityisessä ja matalassa asuntorakentamisessa monoliittinen betoni on yleisin. Näihin tarkoituksiin käsin upotettavat täryttimet ovat välttämättömiä, joiden työosa upotetaan betoniin. Tämän tyyppisen laitteen kolme pääosaa ovat sähkömoottori, joustava vaihteisto tai akseli ja värähtelevä käsikappale.

Yleensä tiheän työympäristön erityispiirteet huomioon ottaen käytetään sähkömoottoria, jonka teho on 1 kW ja enemmän, ja 3 ja 1 vaihevirta. Taipuisa siirtoakseli voi olla pituudeltaan 1-7 metriä. Kun otetaan huomioon työ kosteassa ympäristössä, sen päissä on muita kumista valmistettuja vahvistuselementtejä moottorin kiinnityspisteisiin ja värähtelevään kärkeen.

Työkappale tai värähtelevä kärki voi tiivisteen kohteen mukaan olla sylinterimäinen tai kapeneva. Lieriömäistä työstöosaa kutsutaan "värähtelevaksi kyyhkyksi" tai "kyyhkyksi". Sitä käytetään vahvistusrakenteen normaalipaksuuteen. Rakenteilla, joilla on lisääntynyt raudoitustiheys, käytetään kapenevaa tai kapenevaa värähtelevää kärkiä, jota kutsutaan "värähtelevältä bajonetiksi" tai "bajonetiksi".

Pakkaus voi sisältää:

 • useita vaihdettavia tärinäsuuttimia;
 • eri halkaisijat (25-80 millimetriä);
 • yksi tai useampi pistin.

Värähtelevien suuttimien rakenne edustaa laatua, joka on valmistettu korkealaatuisesta putkesta - ruostumattomasta teräksestä, koska betoni on melko aggressiivinen. Siinä on teräsakseli, jossa on siirtynyt painopiste rullalaakereihin. Kun se pyörii, koko rakenne värähtelee tietyllä taajuudella, joka määräytyy moottorin kierrosten määrän mukaan.

Imuvaattoreiden käyttötaajuudet ovat välillä 10 - 20 tuhatta kierrosta minuutissa. Lisäksi on annettu vahvistus ja tiiviys uppoasennettavan työosan liitoskohdassa, ottaen huomioon sen työskentely aggressiivisessa betonissa. Akselin ulkopinta on suojattu vedenpitävällä polymeerikuorella. Sähkömoottorin paino ja joustavan akselin pituus tekevät työskentelyn helpoksi yhden henkilön suorittamasta työstä. Jos akselin pituus on yli 1,5 metriä, työn on oltava kaksi henkilöä.

Vibraattori betonista lävistimestä

Kun puhutaan konkreettisen ratkaisun tiivistämisestä, on syytä mainita muinaisista ajoista yhteinen menetelmä, joka kutsutaan "silmukaksi". Se voi johtua alkeellisimmista menetelmistä, jotka antavat tietyn, vaikkakin vähäpätöisen vaikutuksen. Pystysuora lävistys ("bajonetti") liikkeet lapion tai metallinen sauvan kanssa, joka toistuu monta kertaa koko pinta-alasta, mahdollistaa ilman poistamisen ilman seosta. Tietenkin tällainen manuaalinen tiivistyminen on kovaa työtä.

Kotitekoinen tärytin betonin tiivistämiseksi, joka on tehty rakennuspuhaltimen perusteella, tekee siitä hieman helpommaksi. Nykyään monet kotitaloudessa ovat samanlaisia ​​sähkötyökaluja. Tällaisen yksinkertaisen tärinän tekeminen edellyttää:

 • rakennuspussi;
 • metallinen sauva;
 • paksu metallilevy, jonka halkaisija on suuri.

On huomattava, että perforator-moottorin tehon on oltava vähintään 1,5 kW. Sitten hän voi työskennellä konkreettisessa ratkaisussa ilman ylikuumenemista pitkään. Metallivahvikkeen tai vakioräpimittaisen vahvistusosan pituuden on vastattava asetetun betonikerroksen enimmäissyvyyttä siten, että se saavuttaa vapaan pään maton pohjaan. Työsuuttimen toinen puoli käsitellään varren alla niin, että se voidaan kiristää kasettiin. Suuri halkaisija (50-70 millimetriä) pyöreä metallilevy on hitsattu toiseen päähän.

Tämä piikkien rakenne antaa kotitekoisen värähtelijän työosan kiertymisliikkeiden yhdistetyn vaikutuksen sen vaikutukseen muottien elementteihin ilman niiden tuhoutumista. Muodostuneiden seinämien aiheuttamat värähtelyt lisäävät huomattavasti ilmanpoiston tehokkuutta ja betonin tiivistymistä. Työ suoritetaan "purkautuvasta bajonoitumisesta" periaatteen mukaisesti tiivistyvän betonirakenteen elementin koko alueella. Kunkin pisteen käsittelyaika voi olla enintään 3 minuuttia. Tämä värähtelijä on tehokas, kun sitä käytetään iskutilaan, joka vaikuttaa ulkoiseen muottiin.

Vibraattori betonista porauksesta

Sähköporaukseen perustuva tärinänvaimennus on teknisesti vaikeampaa suorittaa, mutta sen käyttö ei ole yhtä tehokasta kuin perforaterin pohjalta. Itsestään tuotettu versio voi sisältää patruunan tarkistuksen vakiomuotoiselle joustavalle akselille, joka on ostettu erikoismyymälässä yhdessä pussin kanssa. Vain tärisevää suutinta voi ostaa. Mutta itsenäisesti on aivan mahdollista tehdä yksinkertaisin, mutta toimiva joustava akseli ja työvirta, jotta ne riittäisivät koko rakennusaikaan. Tärinänvalmistustarvikkeiden valmistukseen tarvitaan:

 • pari laadukkaita rullalaakereita, joiden ulkohalkaisija on enintään 50 millimetriä;
 • kotelo ruostumattomasta teräksestä valmistetusta putkesta, 50 - 70 cm pitkä, jonka sisähalkaisija on enintään 50 millimetriä (riippuen laakerin ulkohalkaisijasta), seinämän paksuus on 2-3 mm;
 • pyöreä metallivarsi, jonka läpimitta on yhtä suuri kuin laakerin sisähalkaisija, on 5 - 10 senttimetriä pidempi kuin koteloputki;
 • neliömäinen sauva, jonka sivu on 5 millimetriä suurempi kuin pyöreän tangon halkaisija ja lyhyempi kuin se 5-10 senttimetriä + kaksinkertainen laakereiden paksuus;
 • metallisuojus, kartiomainen tai pallomainen suutinrungon työpään tulppa;
 • joustavan paksuseinämäisen polymeeriputken holkki, jonka sisähalkaisija on sama kuin suutinputken kotelon ulkohalkaisija;
 • teräskaapeli, jossa upotetut päät, 5 senttimetriä pidempi kuin holkki;
 • kaksi kappaletta kumia ohutseinämäistä putkea 50 senttimetriä kussakin (polkupyöräkammion segmentit).

Valmistus tekniikka

Jotta saataisiin akseli, jolla on siirtymäpainopiste, neliömäinen sauva on hitsattu vaakasuoralle pinnalle työakseliin, joka on siirretty päästään yhden laakerin paksuudesta. Sen pituus oli alun perin valittu siten, että työakseliin asennetut laakerit eivät työntyneet kuoriputken yli.

Jos et ole onnistunut saamaan laadukasta sauvaa halutun pituisen työakselin päälle, voit hitsata kaksi lyhyttä pituutta neliön sauvan päähän ja saada halutun akselin analogia. Tärkeintä on täyttää vaaditut vaatimukset tukilaakerin asennusta varten. Akselin valmistuksen jälkeen - epäkeskiset rullalaakerit asennetaan sen sivuille.

Koko rakenne on asennettava tiukasti koteloon, jolloin akselin vapaa pyöriminen on mahdollista. Toinen puoli on ilmatiiviisti suljettu metallikannella, mikä varmistaa, että liuos ei pääse rungon sisään ja samanaikaisesti kiinnittää tukilaakerin ulkokehän. Voit tehdä tämän myös metallirenkaalla, joka toimii tukena häkissä.

Rungon toisella puolella ulkonevan akselin päästä porataan reikä 15 millimetrin syvyyteen keskellä. Sen halkaisijan on vastattava taipuisan akselikaapelin halkaisijaa. Kaapelin pään kiinnittämiseksi 5 mm: n etäisyydellä akselin reunasta porataan toinen reikä kohtisuoraan aksiaaliseen suuntaan. Siinä lankaa leikataan langan johtimen ristin alla.

Kaapeli kiinnitetään ja suojaava polymeerinen holkki asetetaan päälle. Hän on noin 3-5 senttimetriä, ja pumppu asetetaan putken suuttimen yläosaan. Tiukkuuden vahvistamiseksi vetoketjun pituus on jopa 5 senttimetriä pitkä, ja se vetää vartalon ja holkin välisen liitoksen paikalle. On tärkeää varmistaa mekanismin luotettava suoja päästäkseen ratkaisuun.

Polymeeriholkista ulkoneva kaapelisegmentti on kiinnitetty porauskammioon. Vibraattori on valmis menemään. Vaikka liitosten tiivistämiseen tarvittavien toimenpiteiden riittävyydestä huolimatta on tarpeen tarkistaa säännöllisesti, ettei lian sisällä ole akselia ja suutinta.

Kuinka käyttää betonielementtiä?

Värähtelijää käytettäessä on havaittavissa, että siirtynyt ilma pääsee ulos asetetusta liuoksesta, minkä seurauksena asetetun matriisin taso alkaa laskeutua ja sementtihyytelö ilmestyy sen pinnalle. Tässä tapauksessa siirry toiseen paikkaan. Värähtelijän työ suoritetaan ilman vinoutuja, ja se kallistetaan tasaisesti se upotettuna seokseen. Yksi paikka kestää jopa 10-20 sekuntia. Sitten suutin siirretään seuraavaan paikkaan.

Tämä prosessi koko betonoitu pinta. Uskotaan, että tiivistys suoritetaan, jos ilmakuplat ovat pysähtyneet, massan sakka on päättynyt (yleensä 3-4 cm) ja sementtihyytelö on toiminut koko pinnalle. On tärkeää noudattaa betonikerroksen kerrosten kerroksen tiivistymisen vaatimuksia, joiden korkeus on yli 3 metriä. Tällöin kunkin tiivistetyn kerroksen paksuus ei ole enempää kuin puoli metriä. Yleensä tällaisten kriittisten rakenteellisten elementtien tiivistämisen jälkeen, ennen konkreettisen työn seuraavan vaiheen aloittamista, niiden ratkaiseminen on vähintään 2 tuntia.

Lopakin Sergei Semenovich

Kotitekoinen tärytin betoniin

Rakentamisen ja erilaisten asennustöiden aikana on erittäin tärkeää ottaa huomioon tulevan rakenteen pohja. Säätiön pääosaa pidetään konkreettisena sekoituksena. Tällainen rakennusmateriaali tunnetaan sen kyvystä selviytyä hyvin pitkäaikaisista kuormista. Tämän ominaisuuden ansiosta talot, jotka on rakennettu konkreettisella ratkaisulla, joka pystyy seisomaan vähintään sata vuotta. Betoni nestemäisessä tilassa on suuri tiheys, minkä takia on niin tärkeää tehdä laadukas vaivausratkaisu. Loppujen lopuksi, huolimattomalla asennoituksella erään, ilmakuplat jäävät liuoksen sisälle, ja tämä on täynnä sen ansioiden heikkenemistä. Seoksen tämän ominaisuuden vuoksi on suositeltavaa käyttää betonirakenteita rakennustyömailla. Sen käyttö mahdollistaa homogeenisen ja perusteellisesti sekoitetun tuotteen hankkimisen.

Nykyaikaisten rakennusvälineiden ja materiaalien markkinat tarjoavat laajan valikoiman täryttimiä. Mutta työkalun kustannukset voivat pelottaa niitä, jotka haluavat ostaa sen, joten on paljon kannattavampaa ja mielenkiintoisempaa tehdä konkreettinen värähtelijä omin käsin. Aluksi saattaa tuntua, että tämä prosessi on hyvin monimutkainen ja mahdoton, mutta jos on olemassa järjestelmä ja vähän aikaa, kukaan voi tehdä sen.

Vibraattorin toimintaperiaate

Täryttimen mekanismi betoniin.

Ennen kuin aloitat värähtelyn tekemisen omasta, sinun on opittava vähän siitä, miten se toimii. Tämän laitteen johtava tarkoitus on poistaa ilmatyynyt ja kosteus betoniliuoksesta sen suuttimen erityisliikkeen avulla, joka laskeutuu sementtiin. Käyttämällä tätä laitetta liuos on enemmän muovia ja muokattavissa, ja betonin liuos sijoitetaan huolellisesti haluttuun muotoon ilman ilmatyynyjen muodostumista. Lisäksi kaikki tehdään mahdollisimman tehokkaasti. Laitteiden käyttö vaikuttaa myönteisesti kaikkien rakennusprosessien toteuttamiseen yleensä. Jos kieltäytyy käyttämästä sitä, työ vie paljon enemmän aikaa. Valmis muotoilu on kestävämpi ja kestävä ja sillä on paljon muita etuja.

Kotitekoinen vibraattori

Suuri joukko nykyaikaisia ​​tehtaita, jotka harjoittavat ammattimaisten täryttimien tuotantoa betonille. Monien mielestä on helpompi ostaa valmiita laitteita. Kuitenkin rakentaminen - ja niin ei ole halpa ilo, niin miksi kannattaa mitä voit tehdä itse? Se ei vaadi erityisiä tietoja tai taitoja. Koko valmistusprosessi ei vie paljon aikaa eikä ole ollenkaan monimutkaista.

Monilla kuluttajilla on työkaluja, kuten vasarapora ja pora. Niitä voidaan käyttää pyörivänä osana. Itse laitteiden valmistuksessa päätehtävänä on koota työkalu, joka osallistuu pyörivien toimintojen muuttamiseen oskillaattoriksi. Näin ollen käy ilmi, että värähtelijän tekeminen rei'ittimestä tai porauksesta on varsin toteutettavissa. Tästä syystä harkitsemme entisestään, miten tämä tehtävä toteutetaan.

Drill-pohjainen värähtelijä

Drill-pohjainen värähtelijä.

Vibraattori betonille omilla käsillään porauksen perusteella suoritetaan useassa vaiheessa. Aloita kotitekoisen värähtelijän tekeminen, joten sinun on valmisteltava tiettyjä työkaluja ja materiaaleja:

 • pora;
 • hitsaus kone;
 • erikoispora metallityöhön;
 • vannesahan;
 • teräs putki;
 • suorakulmainen sauva;
 • laakerit;
 • kumi- tai muoviputket;
 • kotelo suuttimen suojaamiseksi;
 • plug;
 • nopeusmittarista.

Ohjausmekanismina sopeuttamiseksi voit käyttää mitä tahansa porata, joka on lähes kaikkien ihmisten saatavilla.

Aluksi kannattaa valmistaa teräksestä valmistettu putki, jonka pituus on noin 50 senttimetriä. Tätä putkea käytetään suuttimena. Koska konkreettinen ratkaisu on erittäin aggressiivinen vaikutus eri materiaaleja, kannattaa käyttää vain ruostumatonta terästä putkeen.

Värinän sisäpuolelle on suositeltavaa ottaa melko vahva suorakaiteen muotoinen sauva, joten sen halkaisija on noin 1,5 senttimetriä. Tämä sauva saa pyörimisvaikutuksen porauksesta. Sinun on myös hitsattava pieni teräsputki sauvaan. Tämän mallin ansiosta kaikki liikkuu poikittaissuunnassa. Tämä liike aiheuttaa tärisevän vaikutuksen.

Kun sisäosa on viimeistelty, se on kiinnitettävä teräsputken sisään. Kiinnittimet tehdään laakereiden kustannuksella, on tärkeää, että tämä osa liikkuu vapaasti. Kun otetaan huomioon, että laakerit ovat raskaasti kuormitettuja, on suositeltavaa ostaa laadukasta materiaalia. Tangon päästä on välttämätöntä tehdä reiän pi poran avulla. Tähän reikään tulee kiinteä johto. On tärkeää suojata laakereita mahdollisimman paljon pudottamasta eri lian laitteisiin. Suojaustaso riippuu siitä, kuinka kauan voit käyttää värähtelijää.

Lisäprosessiin kuuluu putken pienen ympärileikkauksen suorittaminen. Tämä sauva toimii keulana välineenä betonin kanssa. Seuraavaksi valitaan laadukas hihna, joka on asennettu jommankumman värähtelijän päihin. Tällainen holkki on tarpeen kiinnittimen pyörivän osan eristämiseksi.

Putki epäkeskiselle akselille.

Seuraava vaihe on epäkeskoakselin valmistus kumiputkesta. On tärkeää, että putki voi ottaa vapaata asentoa. Tämä akseli on vastuussa porauksen liittämisestä suuttimeen. Mikä edistää värähtelyliikkeen syntymistä. Jos näyttää siltä, ​​että tämä akseli on erittäin vaikea valmistaa, se voidaan korvata nopeusmittarilla olevasta kaapelista.

Asennetaan akseliin tai nopeusmittarin kaapeliin, mutta on tärkeää, että vapaiden päiden pituus on 4,5 senttimetriä. Vavat liikkuvat tärinää, ja täten betonielementtien täryttimet voivat toimia. Toisessa päässä tangot on asennettu holkkiin ja toinen pää on asennettu ydinosaan reiällä. Niillä on yhteys. Tämän toimenpiteen jälkeen holkki asennetaan liitoksen suojaamiseksi.

Viimeisessä vaiheessa letku asetetaan holkkiin, joka on kiinnitetty pidikkeellä ja suutin on suojattu erityisellä kotelolla. Tämä tuotantoprosessi on valmis, voit aloittaa sen käytön. Valmis kotitekoista muotoilua voidaan soveltaa vasta sen jälkeen, kun kaikki asennustyöt on suoritettu ja vain sen suoranaiseen tarkoitukseen.

Puncher-pohjainen värähtelijä

Kun tärytinpiiri on valmistettu käytettäväksi betonissa, on mahdollista jatkaa perforator-pohjaisten laitteiden asentamista. Tämän yksikön rakentamiseksi tarvitset työkaluja ja materiaaleja:

 • perforator, jonka teho on vähintään 2 kW;
 • teräslevy;
 • huippu.

Syvyysmittari betoniliuoksen sekoittamiseen on asennettu useisiin vaiheisiin. Tärkeintä on käyttää rei'intä, jonka teho ei ole alle 2 kW. Instrumentin käyttö tehdään lyömäsoittimessa, ja se kannattaa tuntea jopa valmistuksen aikana.

Laitteiden suuttimena on toivottavaa käyttää huippua. On tarpeen rakentaa pohja piikkeille käytön aikana. Tämän tehtävän voi asentaa muottiin. Voit luoda halutun kahvan näiden kahden elementin välille levittämällä teräslevyä.

Laitteet sekoitetaan betonilaastin, joka on luotu itsenäisesti, pienen tilavuuden seoksen olosuhteissa, voidaan tehdä yhdistämällä tekniikka. Tämä tekniikka tekee tarpeelliseksi suorittaa yhden suuttimen kiinnitys olemassa olevalla suuttimella.

Kaavio syvästä täryttimestä joustavalla akselilla.

Tämän tekniikan kannalta on tärkeää, että koko laitteiston suutinbajonetin pituus vastaa säiliön syvyyttä. Suuttimen täytyy olla säiliön pohjaa vasten ja joskus muuttaa sen asentoa. Tämän tekniikan etuna on se, että on mahdollista sekoittaa suuri määrä betoniseosta lyhyeksi ajaksi.

Edellä kuvatut menetelmät mahdollistavat syvällisen laitteiston luomisen mahdollisimman alhaisin kustannuksin. On tärkeää ottaa huomioon, että kaikki työkalun luomiseen käytetyt komponentit ja komponentit voidaan muuttaa eri analogeiksi. Korvaukset eivät ole yhtä toimivia. Jotta vaihto olisi vastaava, on tärkeää tutkia laitteen toiminnan periaatteita.

Yleiset käyttöohjeet

 • Jos monimutkaisen pohjan asentamiseen tarvitset suuren määrän konkreettista ratkaisua, voit käyttää värähtelijää perforaterin pohjalta. Tästä huolimatta on tärkeää aluksi kehittää metallirunko perforatorin kiinnittämiseksi sekä kiinnittää erityinen teräsalusta.
 • Värinäävän työkalun asentamiseksi on muistettava, että sen pituus ei saa ylittää 100 senttimetriä. On myös tärkeää tietää, että kaikki liitokset on suunniteltava erityisen huolellisesti, koska niihin kohdistuu raskaita kuormituksia ja tärinöitä.

Jotta voidaan täyttää monoliittinen pohja tai käsitellä suuri määrä liuosta, on suositeltavaa käyttää litteitä laitteita. Jotta voisit tehdä tällaisen työn, on tärkeää, että sillä on suuri tehoinen reikä ja teräskehys, johon se kiinnitetään. Emme saa unohtaa ruostumattoman teräksen erikoisalustan valmistelua.

Vibraattoria, joka luodaan käsin, ei tietenkään voi käyttää suurissa rakennuksissa, mutta yksityisesti tai henkilökohtaisesti - täysin. Taloudelliset säästöt ovat täysin ilmeisiä.

Kuinka tehdä tärytin betoniseoksesta

Betonin rakenteen vahvistamiseksi ja vahvistamiseksi on sen vuoksi käytettävä erityistä työkalua - tärinää. Sen avulla on helppo ohjata ylimääräistä ilmaa vielä tuoretta laastien syvyydestä, minkä vuoksi betoni on huokoista ja haurasta. Voit ostaa tai tehdä värähtelevää omalla kädelläsi.

Ei kovin voimakas betonikerros 20-30 cm: n syvyyteen. Se välittää tärinät sisäänpäin iskun vaikutuksesta pinnan päälle. Sovellus on suositeltavaa suurilla täyttöalueilla, joissa on mahdotonta tasoittaa ja manipuloida. Seoksen tilavuus iskukohdassa riippuu alueen leveydestä ja laitteen voimasta.

Universaalinen tiivistetekniikka mahdollistaa minkä tahansa koon kovettamisen sisäpuolelta, jos syvään täryttimeen on tarvittava pituus. Se, joka upottaa nestemäiseen liuokseen, luo tarvittavat tärinät itsensä ympärille. Tämän seurauksena seoksen suuret ja pienet jakeet (murskatut kivet ja hiekka) sijoitetaan suljettaviin rakennuksiin, jolloin ilman ei ole lainkaan tilaa.

Syvyysmene- telmän käyttö edellyttää tiettyä varovaisuutta - työkalun kärjen ei tulisi lähestyä lujitustapitkoja yli kolmanneksen halkaisijaltaan. Tämän vaatimuksen noudattamatta jättäminen johtaa siihen, että teräsvahvistus menettää kosketuksen betonin kanssa tärinän vuoksi ja tulee tehottomaksi.

Tässä itse muotti toimii värähtelijän pinnalla, johon betonia kaadetaan - sille, että erikoismekanismin värähtelyt lähetetään, ja hän itse "vetää ulos" koko ratkaisun sisälle. Tällöin tiivistyminen tapahtuu kaikkein täydellisimmin ja monoliitin koko tilavuuden ajan, mutta itse muotti voi romahtaa tärinän takia, ellei sopivaa materiaalia ole valittu sille. Tämän tekniikan käyttöä tulisi ennakoida ennen konkreettisen työn aloittamista.

Tärinänvalmistus

Osta tärinää betonin asettamiseksi helpoimmin. Mutta jos et tee konkreettista työtä koko ajan, ei ole mitään syytä käyttää rahaa kertakäyttöisten kalliiden työkalujen käyttämiseen. Kaikkien suuttimien täydellisen värähtelylaitteen kustannukset ovat vähintään 4 000 ruplaa.

Heidän tarpeidensa ja kertaluontoisen työnsä puolesta on helpompaa tehdä se itse. Lisäksi on välttämätöntä tehdä koko laite, mutta vain suutin olemassa oleville porakoneille, perforaattoreille, hiomakoneille tai vain moottorille.

Tärkein vaatimus on se, että moottorilla on oltava erityinen pyörimisnopeus eri koostumuksille:

 • vähintään 3500 kierrosta / min karkean rakeisen liuoksen osalta;
 • jopa 9000 kierrosta keskikorkealle;
 • 10 - 20 tuhannesta, jos tarvitset tärinää pienille jakeille betonille.

Laitteiden tärkeät ominaisuudet ja ominaisuudet, jotka perustuvat kotitekoisiin työkaluihin. Mitä suurempi kapasiteetti, sitä suuremman tiivistetyn betonin määrä saadaan kerrallaan.

Lähes jokaisessa kodissa on sähköpora, jossa omistaja voi tehdä jotain omiin käsiinsä. Äärimmäisessä tapauksessa se kannattaa ostaa - tällainen työkalu tulee kätevä useamman kerran kuin muita kotitöitä. Porauksen vaadittu teho on noin 1 kW.

Kotitekoisen tärinän valmistamiseksi betoniin tarvitset ruostumatonta teräsputkea, jonka läpimitta on noin 45 mm ja pituus 500 mm, sekä muita kaupallisesti saatavilla olevia laitteita:

 • lyhyet, sekä putket, metalliosat halkaisijaltaan 14-15 mm;
 • sama pituus tai hieman pienempi kuin neliömäinen metallinen sauva;
 • pari laakerit;
 • hihassa.

Tärytyssuuttimien ja akselin valmistukseen liittyvät ohjeet:

 • Molemmat sauvat on hitsattu toisiinsa, mikä sallii niiden siirtymisen yhteisen painopisteensa ja aikaansaadaan tasapainotuksen. Sen kierto tuottaa värähtelevän vaikutuksen. Samanaikaisesti pyöreän raudan molemmat päät on jätettävä vapaiksi asennuksen jatkamiseksi.
 • Laakeriryhmän jälkeen hitsattu rakenne asennetaan putken sisäpuolelle sen varmistamiseksi, että se kulkee vapaasti tärinän lähettämiseksi upotusvärähtelijään. Jos pyöreän tangon koko ei salli sitä asennettavaksi laakereiden sisäsylintereihin, sitä voidaan kääntää reunoilla tiedostoon tai hiomakoneeseen.
 • Epäsymmetrisen raudoituksen keulaosa on katkaistava, jolloin alue on 5-10 mm putken reunan yli. Asenna holkki yhteen akselin päistä.
 • Pyöreän tangon päähän tehdään aukko, joka kiinnittyy akseliin ja hitsataan joustava teräskaapeli siihen.
 • Kiertävä osa värähtelevistä suuttimista on suljettava kaapelin avulla työnnettävällä holkkeilla, jotta betoni ei pääse putkeen työskenneltäessä.
 • Siirrä joustavaa tangetta kumiletkun läpi ja kiinnitä tuloksena olevan akselin pää letkunkiristimellä.
 • Hitsauta sovitin teräskaapelin vapaaseen osaan ja käytä sitä kytkemään akseli porakoneeseen.

Ei ole toivottavaa luopua taipuisan akselin valmistuksesta, vaikka kuvattuun kaavioon koottu suutin voidaan asentaa suoraan poran päälle. Paluu on kuitenkin liian suuri, ja se rikkoo nopeasti työkalun. Tällainen syvä värähtelijä on hyvä tiivistää tavallista paksua betonia.

Todella työskentelevä oikeudellinen tapa säästää.
Kaikkien täytyy tietää!

Sopivin yksikkö, koska se voi siirtää sekä pyörimis- että translaation liikkeen samaan aikaan suuttimeen. Värähtelijä on kätevä käyttää puncherista pystyasennuksiin. Työlle tarvitaan vain teräslevy, johon työkalu kiinnitetään lujitustangolla. Sen pituus riippuu betonin kaatamisen syvyydestä, jolloin liuoksen koko tilavuus altistuu tärinän kutistumiselle.

Itse itsepuhallin on oltava vähintään 1,5 kW. Se on siirrettävä iskutilaan ja syönnettävä bajonetti betoniin pohjaan, siirtämällä sitä asteittain pitkin järjestelmää sementti-hiekkaseoksen paksuuteen. Jos vibrobag ei ​​kuitenkaan riitä täyttämään koko äänenvoimakkuutta, se on täytettävä kerroksittain ja upotettava värähtelijä jokaiseen vaiheeseen niin syvälle kuin mahdollista. Erittäin hyvä bajonettivibraattori tiheään sekoitettuun liuokseen.

Tärinää betoniin voidaan koota ei tyhjästä, vaan ostaa erityinen suutin (tärytinpää) akselilla. Se maksaa noin 2 tuhatta, mutta se on helppo asentaa omaan olemassa olevaan yksikköön ja päästä töihin heti. Tätä varten sisemmän joustavan akselin kuusikulmion ulostulo on kiinnitettävä hiomakoneen tai poran akseliin sopivan sovittimen avulla. Kumilangan päähän on sijoitettava metallirengas, joka on myös liitettävä työkaluun. Voit tehdä tämän porattaessa 3-4 reikien läpi lyhyille ruuveille, jotka kiinnittävät kuoren saman poran päähän.

Teollisuustyynyn tärytin

Jos ei ole liian voimakasta monoliittista pohjalevyä tai betonilastetta, riittää, että käytät tavallista betonivibraattoria betoniin. Kokoonpanon rakenne on paljon helpompaa, joten voit tehdä sen nopeasti nopeasti ja ennen kaikkea - halvalla. Sekä bulgarialaista että reikälevyä tai muuta työkalua ei tarvita. Runsaasti pieni pyörivä moottori ja tasainen sump lähettämällä tärinää.

Asennusohjeet:

 • Kiinnitä moottorin akseliin epäsymmetrinen kuorma ja vaihda sen symmetria.
 • Moottori on asennettu tasaiselle alustalle. Se voi olla puupaneeli tai litteä rautapelti.
 • Kiinnitä kahvat paikalle siirtääksesi yksikköä pinnalle.
 • Kytke moottori virtalähteeseen, ja betonilaudan värähtelijä on valmis omalla kädelläsi.

Vibraattori betonille omilla käsillään - halpa, yksinkertainen ja hyödyllinen

Betonin täyttimet pyrkivät varmistamaan massan täydellisen tunkeutumisen muottien kaikkiin syvennyksiin ja estämään ilmakuplien muodostumista. Oman painonsa paineen alaisena betoni muuttuu vähemmän nestemäiseksi ja se voidaan jakaa epätasaisesti.

Toinen ongelma on raudan kostutus. Jos ilma säilyy metsätankoja ympäröivästi, niin ankkuri rohkaisee aktiivisesti, puhumattakaan rakenteellisen lujuuden vähenemisestä. Betonisäiliön sisäiset ilmatukit ovat erinomainen paikka kosteuden kondensoitumiselle.

Pakkasen aikana monoliitin sisällä muodostuva jää rikkoo betonin mikrokruunuihin.

Käytettyjen tiivisteiden täryttimien kielteiset vaikutukset minimoidaan. Ne on jaettu useisiin ryhmiin:

Pintavibraattori

Se on levy tai viivain, joka värisee mekaanisen laitteen vaikutuksesta. Laite siirretään tulvitetun liuoksen päälle, painaa pintaa ja aiheuttaa syväkerrosten tiivistymistä. Sitä käytetään pieniä syvyyttä käytettäessä, koska betonin massan värähtelyjä välitetään pienelle etäisyydelle.

Miten tasoittaa betonia vibrolaatilla - käytännön vinkkejä

Syvä (upotettava) tärytin, jossa on mekaaninen käyttö

Nimestä lähtien - se toimii ratkaisun massana, levittää tärinää koko syvyyteen. Tällaisen laitteen tehokkuus on paljon suurempi, koska se kattaa kaikki betonin kerrokset, ei pelkästään pinta. Rakenteellisesti se koostuu upotettavasta elementistä, moottorista ja liitosletkuista, jotka siirtävät energiaa työkyppään.

Sturm CV71101 -betonin syvä värähtelijä. Tarkista tärinän luotettavuus työssä

Upotettava korkeataajuinen värähtelijä

Tärkein ero mekaanisesta on se, että taajuusmuuttaja sijaitsee suoraan työtasossa. Pienellä sähkömoottorilla on riittämätön teho, joten se toimii suurtaajuuksisella vaihtovirralla - useilla sateilla. Tämän vuoksi korkeataajuiset täryttimet on varustettu muuntimella.

Teknisistä eroista huolimatta kaikkien mallien toimintaperiaate ja tehtävät ovat samat. Värähtelyn aikana betonin massa muuttuu nesteeksi ja tunkeutuu kaikkiin muottipesän sisältämiin onteloihin.

Venttiilin pinnan kostuminen on lähes 100%, mikä tarjoaa luotettavan suojauksen korroosiota vastaan. Värähtelijän käsittelyyn ilmakuplat tulevat pinnalle, massa tulee homogeeniseksi ja monoliittiseksi.

Tämä lisää kuorenkestävyyttä suuruusluokkaa ja lisää merkittävästi betonirakenteen lujuutta. Erityisen merkityksellinen iskuvärähtelijä betonin koostumuksessa olevan suuren sillin läsnäollessa. Kivien alapuolella ilma on yleensä loukussa, joka työntyy ulos pintaan massojen värähtelyjen vuoksi.

Lisäksi, kun vibro-käsittely eliminoi ratkaisun sekoittamisen haitat, rikkoutuneet sementtipelletit, jotka ovat huonosti liotettuja vedellä.

Erilaisia ​​kapasiteettia, kokoja ja teknologiaa käyttäviä täryttimiä on myynnissä. Suosituimmat ovat pienet upotettavat mekanismit, koska niitä voidaan käyttää betonirakenteiden oikeaan valuun yksittäisten rakenteiden aikana.

Tärytin betoniin Energomash. Sen edut ja haitat - video

Käyttöperiaate ja laitteen upotusvärähtelijä

Taajuusmuuttajana käytetään yleensä sähkömoottoria. Vaikka esikaupunkirakentaminen ei ole infrastruktuuria, voidaan käyttää bensiinimoottoria. Taipuisan akselin avulla on suljettu kotelo, taajuusmuuttajan vääntömomentti lähetetään työskentelysuuttimeen.

Vibraattori on tärkein osa suunnittelua.

Akseli (1). joustava kytkin tai kardaani yhdisteet (2) lähettää vääntömomentin epätasapainoon - liukusäädin (3). sisällä kuoret (4) on niin sanottu juoksupinta (6). mihin liikkuu eksentrinen kuorma (5).

Se voidaan siirtää ajon sisään (rakentaminen "a") tai sen ympärille (rakenne "b"). Keskipakovoiman vuorottelevasta vektorista johtuen piikkilanko suorittaa värähtelyliikkeitä, joiden taajuus riippuu moottorin nopeudesta. Värähtelyjen amplitudi liittyy liukusäätimen massaan.

Operaattori upottaa pystysuoran kärjen pystysuoraan betoniin. Joustavasta letkusta, jossa on akseli, pääset kaatamaan kaadetut kulmat.

Minimoivärähtelijöitä, ulkonäöltään, muistuttavat poranterää, jossa on suutin.

Miten tehdä kotitekoinen tärytin betoniin

Liikuttajana - käytetään voimakasta sähköporaa. Joustava vääntömomentin läpivienti voidaan valmistaa kestävästä vahvistetusta letkusta ja jousista viemäriputkien puhdistukseen (saatavissa mistä tahansa vesijohtokaupasta). Akseli on voiteltava rasvalla vähentääkseen kitkaa ja letkun kulumista.

Tämän muotoilun vaikein asia on kiinnittää letku letkuun siten, että varmistetaan patruunan pyöriminen kiinteällä joustavalla akselilla ja estää letku kääntämästä.
Kettu on valmistettu ruostumattomasta putkesta, jonka läpimitta on 40-50 mm. Muu materiaali ei ole toivottavaa. Tavallinen teräs syövyttää voimakkaasti aggressiivisen kemiallisen ympäristön vaikutuksesta, ja värimetallit eivät ole riittävän voimakkaita tärinän vaikutuksen alaisena.

Taipuisan akselin sisääntulopaikka on hermeettinen, koska suutin on hitsattu iskun sisäänkäyntiin. Suodatinletku asetetaan siihen.

Kynän sisäpuolelle sijoitetaan epäkeskisesti tehty omat kädet teräspiiristä ja hitsataan pitkin vahvistusakselia. Kierrettäessä siirretty painopiste luo käyttöön tarvittavan sydämen lyönnin.

Epäkesko asennetaan putkeen kahden laakerin avulla. Heidän ei tarvitse säästää rahaa (jos voit saada sen ilmaiseksi - olet onnekas). Tällaisilla aksiaalikuormituksilla halvat kiinalaiset osat eivät toimi useissa sovelluksissa.

TÄRKEÄÄ! Kaikkien liitäntöjen on oltava tiiviit. Muussa tapauksessa betonin sisällä tuhotaan kaikki hankaukset ja liukuvat elementit.

Koska letkua on vaikea kytkeä poraukseen tiukasti - yläosa ei saa upottaa liuokseen. Vaikka porauksessa on tehtaan suuttimia, työskentelevät tällä periaatteella. Letkua käytetään porauksen kaulalla kytkimellä, poranterää ei käytetä. Voit ottaa tekniikan käyttöön.

Rakenteiden yleinen periaate on esitetty kaaviossa. Jos sinulla on perusvalmiudet putkistoon, voit tehdä rakennuksen upotusvärinän muutaman päivän päästä.

Kotitekoinen pintavärinähälytin

Kuinka tehdä vibratori betonista kotitalouksien lävistyksestä? Itse asiassa sinun ei tarvitse tehdä mitään. Nosta vain sähkötyökalut ja metallikupu kivihiiliin. Älä usko? Katso kuvaa.

Pintuvärin käyttöperiaate on värähtelyjen siirtäminen ylemmästä kerroksesta syvyyteen ilman upottamista massaan. Mitä voidaan tehdä onnistuneesti asettamalla litteä esine betoniin ja työntämällä sitä lävistimen istukalla "jackhammer" -tilassa.

Jos on paljon työtä, voit tehdä metalli- tai puinen pohjan, kiinnittää siihen työntövoimaa mistä tahansa suuttimesta perforatorille, esimerkiksi rikkoutuvalle poraukselle ja rauhoittaa kaikkia betonin kaatopaikkoja.

TÄRKEÄÄ! Älä ota mukanasi työskentelyä tällaisten laitteiden kanssa. 1-2 minuutin jatkuvaa työskentelyä pitkin lyönti "levätä" jonkin aikaa.

On kohtuutonta työskennellä suurilla alueilla, koska on tarpeen työntää rei'itys kulman lähellä suoraa viivaa. Jos käsien pituus ei riitä - laita mopotyyppinen laite, johon voit kiinnittää vibraattorin ruuvimeisselistä.

Suunnittelu on helppokäyttöinen ja kirjaimellisesti jätetään pois rakennusjätteet puoli tuntia. Ainoa todellinen työkalu on ruuvimeisseli tai porakone, jossa on nopeudensäätö.

Kiinnitetään sähkötyökalu vaakasuoralle alustalle kiristimillä. Epäkeskona käytetään tavanomaista näppäintä poraa varten. Se ruuvataan kasettiin, jolloin kierto tuottaa riittävän tärinän.

Laudalle (nyt - pintavärähtelijän pohjalle) kiinnitämme tangon, palkin - yleensä jonkinlaisen kahvan. Kytke pora keskellä nopeutta (riittävän suuri epäkeskeinen massa) ja kiinnitä kytkin.

johtopäätös
Kuten näette, betonin kutistuslaite voi olla yksinkertainen tai vaikea valmistaa, tehokas tai kompakti, kallis tai halpa. Sen käytön edut ovat ilmeisiä. Jos olet rakennusmiehen johtohahmo - laaja valikoima valmiita laitteita, jotka odottavat sinua kaupoissa. Muissa tapauksissa - on mahdollista säästää rahaa ja tehdä se itse.