DIY saven shed tee se itse

Laajennettu savi on rakennusmateriaali, joka sisältää hiekkaa, sementtiä ja laajennettua savea. Kevytrakenteisten lohkojen käyttö varmistaa ympäristöystävällisen materiaalin rakentamisen, joka ei vaadi merkittäviä kustannuksia. Käytetään väliseinien, kantavien seinien ja aukkojen asentamiseen monoliittisiin kotelorakenteisiin. Keraamilohkot sopivat erinomaisesti myöhempään viimeistelyyn ja niillä on eristävät, roiskeita ominaisuuksia. Kevytrakenteisen lohkon helppo asennus mahdollistaa rakennusten ja rakenteiden rakentamisen omiin käsiisi. Voit esimerkiksi luoda vaivattomasti navetta itse.

Yleiset suositukset

Savi lohko voidaan tehdä käsin, joten tarvitset hiekkaa, sementtiä ja saviä. Värähtelevien koneiden avulla puristusta ja höyrytystä varten valmiit tuotteet soveltuvat useisiin taloihin. Savielementin tosiasiallinen käyttö maatalouden rakennusten, ulkorakennusten, nimittäin varaston rakentamiseen.

Vaahtoutuneen ja paistetun saven ansiosta laajennetun saven koostumuksessa saadaan tästä ratkaisusta valmistettujen lohkojen helppous ja lujuus. Clayditella on lämmöneristysominaisuuksia, ja sitä suositellaan rakennusten rakentamisessa alueilla, joilla on kuuma ja kylmä ilmasto.

Tämän materiaalin rakennusten rakentamisen aikana on syytä muistaa sen suuri huokoisuus, tätä tarkoitusta varten seinät on peitetty vedeneristyskerroksella. Laajennettujen savimaiden kevyyden ja suuren koon vuoksi seinien asentaminen kalavaroihin ei vie paljon aikaa ja vaivaa.

On suositeltavaa rakentaa seinät 2 lohkolle, yhdellä osioilla.

Työkalujen ja materiaalien valmistelu

Kun työskentelet slaydite-lohkojen kanssa, tarvitset seuraavat työkalut:

 • mittanauha;
 • mikseri;
 • rakennustaso;
 • purkaa;
 • lastalla;
 • kumi-vasara;
 • neliöitä;
 • vahvistava verkko;
 • hiomakone;
 • Power saha;
 • ämpäri;
 • kapasiteetti valmistusseoksen valmistukseen;
 • sementti;
 • hiekka;
 • laajennettu savi;
 • vesi;
 • kateaine vedenpitävyyteen.
Takaisin sisällysluetteloon

Teknologia on rakennettu

Kevyiden aggregaattielementtien vaahto alkaa merkitä maata ja kaivaa kaivannon 50 cm: n syvyyteen. Lämpökerroksen varmistamiseksi betonien kaatamisen lisäksi lämmöneristysmateriaalit asetetaan. Betoniliuoksen annetaan kovettua ja saavuttaa suurimmat lujuusominaisuudet. Tämän jälkeen he alkavat rakentaa sardeldi-betonielementtejä.

Huoneen lämmön säilyttämiseksi kokeneet rakennuttajat suosittelevat sijoittamista useampaan lohkoon. Liuos valmistetaan laskelmasta: kolme osaa hiekkaa ja yksi osa sementistä. Talon rakennustekniikka sisältää ilmanvaihtoa tuoretta ja luonnollista ilmanvaihtoa varten.

Jos haluat rakentaa navetta omiin käsiisi, sinulla on oltava tiettyjä tietoja ja taitoja. Käsinojan rakentaminen kestää noin viikon. Rakennuksen lopussa on asennettu ikkunoita, ovia ja lattiaa. Tarkista ilmankierto.

Sivuston määritelmä ja merkintä

Ulkorakenteiden rakentaminen alkaa optimaalisen sijainnin määrittämisellä. Käytännöllisyydestä varastot sijaitsevat lähellä taloa tai sen takana, mutta paikassa, jotta silmä ei pääse. Kun olet valinnut alueen, siirry sen asetteluun ja aseta varren koko sivuston alueelle. Seuraavaksi poista maaperä, jonka syvyys on 0,3 m, jossa kasvien juuret.

perusta

Ennen perustuksen asentamista, selvitä navan tarkoitus. Pienien esineiden varastointiin perustettiin pylväsperusta, nauha, jota käytetään varaston varaston säilyttämisessä. Pylväspohjalla tehdään hiilihapotettu betonipylväitä alueen kehän ympärillä. Tee näin kaivaa reikiä, ja niiden keskellä nukahtaa hiekalla ja ramilla. Nauhateollisuuden asennukseen he kaivaavat ojan ja peittävät pohjan hiekalla. Hihnan tyyppinen säätö vaatii muottien ja vahvistuksen asentamisen. Oja kaadetaan betonilla ja pysyy kuivana viikon ajan.

Seinät ja katto

Ensimmäisen seinien rivi alkaa nurkalla. Toinen rivi suoritetaan edellisen lohkon keskellä alarivin suhteen. Kolmas rivi sopii aivan kuten ensimmäinen. Ennen seinän rakenteen aloittamista on tärkeää huolehtia ikkunoiden ja ovien tulevista aukkoista. Aukot on liitetty liimaseokseen tai betoniliuokseen. Rakennustason hyödyntäminen on tarpeen noudattaa asennuksen tasaisuutta.

Talojen rakenteiden kattot ovat sopivia yhden viistoja. Valmistele tangot, joiden paksuus on yksi sentti tai puolitoista metriä. Tangot on asennettu vuorotellen ristipalkkeihin. Kun asennat laudat pohjaan, pidä niiden välinen etäisyys, joka vastaa yhtä metriä. Varastojen katot ovat liuskekivet, jotka seuraavat teknistä prosessia, nimittäin:

 • levyt asetetaan pohjaan;
 • on liuskekivet päällekkäin toisiaan;
 • kiinnikkeitä käytetään ruuveilla tai nauloilla.
Takaisin sisällysluetteloon

koristelu

Kuten kaikki rakennukset ja rakenteet, lato tarvitsee viimeistelyä. Tässä tapauksessa ei kuitenkaan ole vaikeuksia. On tärkeää asentaa ovet, ikkunat ja valita materiaali lattiaan. Päällysteen kipsin seinät, jotka mahdollistavat rakennuksen käyttöiän lisäämisen. Lattian rakentamiseksi sinun täytyy täyttää se hiekalla, asettaa puupalikat ja asettaa valittu materiaali. Ovien asentamiseksi ne kiinnittävät ensin ovenkehyksen, kiinnittävät ovet ja kiinnittävät lukon tarvittavaan luotettavuuteen.

Rakennuksen rappeutunut ulkopinta maalataan tai päällystetään laattoilla tai koristekivellä. On myös mahdollista käyttää muovipaneeleja puurunkoon. Sisustuksessa on useita vaihtoehtoja. Tämä voi olla seinäpeite USB-levyineen ja värjäys.

johtopäätös

Kevytrakenteisilla lohkoilla on monia etuja, nimittäin asentamisen helpottaminen lohkojen suuren koon vuoksi. Jos sinulla on minimaaliset rakennustehtävät ja suuri halu, voit rakentaa liiketiloja omiin käsiisi.

Kestäviä rakenteita varten on tärkeää käyttää laadukkaita materiaaleja ja noudattaa prosessin sääntöjä.

Laajennettu savea

Vajaa maassa - kaikkein tarpeellisin rakennus. Talous- ja Dacha-foorumiin osallistuva puhuu kerrostalon rakentamisesta kellarilla

Varmasti monien maa-alueiden omistajat alkoivat rakentaa navetta: siellä voitte suojautua säältä, kun taas pysyvä asunto ei ole vielä valmis ja tallentaa välineitä, säilyttämistä ja kaikenlaisia ​​asioita sen jälkeen. Foorumin jäsenen Sergeyn tarina auttaa monia, jotka aloittivat tämän rakenteen rakentamisen omillaan.

perusta

Foorumin jäsen perusteli samanaikaisesti kaksikerroksisen 5x8-kerroksen kylpyammeen, joka oli vuorattu vuorilla, ja laajennetun savi-betonilohkon 4,8 ja 2,4 metrin korkeuden alla - se rakennettiin purettavan vanhan rakenteen paikalle.

Sergei50 aikoi kaivata kaivannon 0,6 m syvyyteen ja 0,3 metrin leveyteen, joka on täytetty 0,2 m hiekalla, 0,4 metriä tehdasbetonilla M200-tuotemerkillä, jonka korkeus maanpinnan yläpuolella on 0,1 m ja betonin kokonaiskorkeus 0, 5 metriä. Sen oli tarkoitus käyttää vahvistuskoteloa D12, jonka korkeus on 40, välin pituus - 40, leveys - 20.

Vanhassa navetassa oli kellari ja päällekkäisyys: kiskot, joissa asbestisementtilaatta (ACEID) oli särkyneinä paloina, ja 10-15 cm paksu kerros savi kaadettiin omistajan päälle. 10 cm korkea, käyttäen laastia, rikki punaista tiiliä ja verkkoa.

Kun kaikki laskettiin ja harkittiin, Sergei50 merkitsi ja kaivoi kaivannot, ripotti hiekkaa ja vuodatti vettä. Sitten hän kiinnitti panssarivaatan ja laittoi sen kaivantoon. Rakensin muottiin, tein pöydän, käyttäen lasiä suojatakseen muottiin, jonka jälkeen käytin vesitasoa vetämään merkkijono "alle nollaan".

Menemällä lattialle päätin tehdä sen eri tavalla: aseta ACEID kiskolle, täytä saumat bitumilla, peitä kateaineen kerros ja eristys, jälleen kateaine ja 10 cm kerros betonia, laita sitten kaksi putkea ilmanvaihtoon, koska sitä ei ole toimitettu vanhalle rakennukselle. Yksi putki - 50 cm lattiasta, toinen - sama katolta. Käytettiin viemäriputkia d = 110 mm. Jotta katto ei hajottaisi, toinen putkijohde eteni seinään. Kaikki työ onnistuttiin loppuun, betoni kaadettiin ja muotti purettiin.

Shed Construction

Varastojen rakentamiseen käytettiin seuraavia materiaaleja: laajennetut savibetonilohkot, kattotuolit - 100 x 100 sahatavaraa, aaltopahvilla 150x25 cm. Sergei50 täytti lasin 1: 3-liuoksella, peitetty Kuzbasslakilla. Koska hän aikoi tehdä lattian puun pohjaan perustuen, hän ei yritä tehdä tasoitusta "alle nollaan".

Sergei kutsui asiantuntijan lohkojen asettamiseen, työ tehtiin kolmessa päivässä. Vaikka he odottivat kooltaan tilatut terasseille tuoda takaisin tehtaalta, omistaja ei menettänyt aikaa mitään: hän kaivoi kaivannon keskeisestä vesihuollosta talviveden toimitukseen tulevalle kylpylälle. He laittoivat ammatillisen lattian, peittivät katon ja asensivat oven, minkä jälkeen Sergey tarkasti ilmanvaihtojärjestelmän ja varmisti, ettei kattokorkeudelle muodostunut kondensoitumista.

Jääkaapin foorumialus nukkui hiekalla, asetti lokit ja odotti lattian asettamista, koska jotkut laudat olivat märät.

Kun hän varasti katon laatat ja kattotuolit laudalla, Sergei laittoi tuuletusriteet ja valmisti hiekkalaatan ja muottipesät portaiden rakentamiseksi.

Samalla kun ei ollut sokea alue, hän vahvisti katon ulkoseinien pohjan bitumilla ja tahriin Kuzbasslakin suojaamaan pohjaa ja seiniä kosteudelta. Isäntä jätti loput työstä seuraavana vuonna: kylmä tuli ja ilman lämpötila ei enää sallinut betonin käyttöä.

Mukaan materiaaleja osallistujille foorumi "House and Cottage"

Teemme kevytrakenteiset lohkot

Puutarhoissa ja puutarhanhoitoissa on runsaasti erilaisia ​​työkaluja ja tarvikkeita. Pitkään he ovat asettuneet paikkaan autotalliin, ja heidän läsnäolonsa autotallissa oli paljon likaa - ei ollut mahdollista täysin puhdistaa lapiot, kaatumat, autot ja muut hyödylliset puutarhuriin. Sitten eräänä päivänä, kauniilla kesäpäivillä, päätettiin rakentaa pieni varastotila varastoon.

Ensimmäinen asia oli kaataa nauha-pohja, joka toimii pohjana seinät katos. Betonin kovettumisen jälkeen voit aloittaa seinien asentamisen.
Työn suorittamiseen tarvitaan seuraavat työkalut ja lisävarusteet:

 • lastalla;
 • rakennustaso;
 • nailonjohto;
 • rakennuksen sohva;
 • lapio;
 • saumojen liitos.

Materiaaleista käytetään keraamilohkoja ja sementti-hiekkalaasti.

Valmistelut ovat ohi, on aika aloittaa työ. Ensimmäinen vaihe on merkitä ensimmäisen yksikön asennuspaikka. Siitä, miten se asennetaan, riippuu koko tulevan rakenteen geometriasta. Välittömästi on tarpeen laskea vierekkäisten seinämien aksiaalinen keskipiste. Tätä varten mitataan yhden ja muiden seinien paksuus, jaetaan puoleen ja asetetaan betonipisteet. Serifit voidaan tehdä millä tahansa terävällä esineellä tai pelkällä lastalla.

Kun keskus on löydetty, tuodaan muurauslokeron koko kooltaan. Tietenkään et voi tehdä tätä, mutta asennusvaiheessa voit siirtää lohkoa edestakaisin mittanauhan avulla, mutta se ei aina ole kätevää juuri asetetulla ratkaisulla, eikä tällaista prosessia ole kovin helppoa toteuttaa;

Seuraavaksi olemme mukana sementti-hiekkalaastin valmistuksessa.

Brändin ja tämän mukaisesti liuoksen vahvuus riippuu sementti-hiekan osuudesta. Paras suhde on 1: 3, joka on suunnilleen yhtä suuri kuin merkki 150.

Toimitamme ratkaisun ensimmäisen lohkon asennuspaikkaan ja levitetään tasaisesti ensimmäisen lohkon alle. Haluan huomata, että lohkossa on kaksi keskellä kaivoa, joten ei ole tarpeen tehdä "sänkyä" koko lohkon alle, riittää liuoksen sijoittaminen vain jäykisteiden alle.

Asenna laite suunnitteluasentoon. Emme paina sitä voimakkaasti pohjaan, keskitymme pisteisiin ja tarkistamme asennuksen suoruuden rakennustasolla. Ensimmäiselle lohkolle voit käyttää mitä tahansa pituutta, jopa 30 cm riittää.

Tarkista asennetun laitteen vaaka- ja pystysuora asento. On taso.

Valmistamme "sänky" seuraavalle lohkolle. Siirry sitten yksikön valmisteluun.

Lohkon sivuilla ja tiilillä on oma nimi. Pidennettyä litteää osaa kutsutaan sängyksi. Sivuttain pitkänomainen osa on lusikat, ja sivuttain kapea osa on särö.

Meidän munimistamme on lusikka, koska se on lusikka, joka näyttää ulos. Lohkot on liitetty toisiinsa pussilla, jossa tehdään erityisiä uria täyttääkseen ne liuoksella, jotta ne tarttuvat toisiinsa paremmin. Vapaasti voittaa heidät ratkaisulla. Ylimääräinen ylimääräinen ratkaisu ei ole sen arvoinen, asennuksen aikana se pudota itsestään.

Asettamme toisen lohkon lähelle ensimmäistä, paina ja paina se, niin pääset paikalle ja tarkista horisontti. Jos lohko on hieman ylöspäin, voit istuttaa ja istuttaa se lastalla tai puisella mönkiillä.

Lisäksi suoritetaan samoja toimenpiteitä ensimmäisen kytkinrivin loppuun suorittamiseksi.

Seuraava ratkaiseva askel on asentaa toisen rivin kulmakappale. Se on asennettu ensimmäisen rivin suhteen siten, että se kattaa puolen ensimmäisen lohkon kohtisuorassa suunnassa. Samalla periaatteella kaikki myöhemmät muuririvit kulmakappaleet pinotaan.

Jotta normaalia lohkoa ei jatkuvasti käytettäisi, voit laittaa kaksi ääripäitä ja venyttää nailonjohtimen väliin, mikä näyttää lohkojen korkeimman tason.

Esteettinen kauneus on tärkeä rakennuskohde. Asia ei ole edes arkkitehtuurissa, vaan se antaa täsmällisyyden ja täydellisyyden yksinkertaisimmille rakennusten rakenteille. Muuraukseen tällainen toimenpide on liitos. Ota erityinen lastalla ja kevyillä liikkeillä ajetamme tuoreita saumoja.

Kuten näette, mikään ei ole mikään monimutkainen, tärkeintä ei ole kiirettä ja kaikki toimii!

Vaahtopalojen vaara omilla käsillä: työkalut ja materiaalit

Asennuksen rakentaminen aloittaa omalla sivustollaan järjestelyn.

Rakenne tarjoaa minimi mukavat olosuhteet.

Siellä tallennamme puutarhan työkaluja, muita tarvittavia laitteita ja materiaaleja.

Tietenkin on mahdollista, että tapahtumien rakentaminen auttaa ammattilaisia.

Mutta on paljon taloudellisempaa rakentaa vaahtomuovilohkareita omiin käsiisi.

Syyt vaahtolohkojen valintaan

Vaahtomuovi estää

Ennen niiden vaahtolohkojen rungon rakentamista, kiinnitä huomiota rakennusmateriaalin ominaisuuksiin:

 • Lämmöneristys. Asennuksen merkitys riippuu itse huoneen tarkoituksesta.
 • Yksinkertaisuus laitosten rakentamisessa. Seuraavassa tarkastellaan tätä asiaa erityisesti huolellisesti.
 • Suhteellisen alhainen hinta

Materiaalit ja työkalut

Rakennukseen valitaan lohko 200 × 300 × 600 mm. On parempi laskea materiaalin määrä seinämäärien perusteella. Yhden neliömetrin kohdalla, kuten tavallista, kestää noin viisi standardimodulia. Kun työ ei onnistu ilman seuraavia työkaluja:
trowels, hacksaws

 • taso
 • mallets
 • kampa
 • lapio
 • kalusteet
 • rakentaminen kynnet ja vasara
 • kauhat, säiliöt ratkaisuun

Vaahdon betonilohkotuotteet tarjoavat kyvyn rakentaa mistä tahansa pituudesta ja leveydestä peräisin olevia rakennuksia. Alustan muoto on parempi valita suorakulmainen, ja sisäpuolella oleva huone on sallittu jakaa väliseinät. Laskettaessa tarvittavaa materiaalimäärää ulkorakennuksen rakentamiselle sinun tarvitsee vain tietää lohkojen koko ja laatia suunnitelma varastolle.

Yleisin lohkokoko on 200 x 300 x 600 millimetriä. Tässä pienin on paksuus, joka ei ole hyödyllinen laskelmissa. Huoneen seinämän pituuden ja lohkotuotteen pituuden (600 mm.) Pituuden vuoksi on mahdollista laskea vain, kuinka monta kappaletta tarvitaan riviä kohden. Samoin määrittelemme haluamasi rivien lukumäärän. Esimerkiksi kolmen metrin seinälle tarvitaan viisi lohkoa, ja korkeudella 2,5 metriä se kestää 8,3 riviä, pyöristämällä tämä luku ylöspäin, saamme 9.

Joten yhden navan seinään sinun täytyy ostaa 45 vaahtolohkoa. Näiden ohella tarvitaan myös puupalkkeja alemmalle vanteelle. Teemme tämän menettelyn, jos käytämme sarakepohjaista säätöä, niitä ei tarvita nauhalle ja vankalle pohjalle.

Lisäksi tarvitsemme laudat ja levyt lattialle, viivästymiselle ja kattoluukkujen asennukselle. Metallikulma toimii kiinnikkeenä yhdessä ruuvien ja kynsien kanssa.

Eristeitä varten voit käyttää erilaisia ​​materiaaleja:

 • Vaahtomuovi.
 • Mineraalivilla.
 • Korkkilevyt.

Alueilla, joilla on alhainen lämpötila ja pitkiä talviaikaa, voi olla tarpeen lisätä seinien, kattojen ja lattian sisäpuolta lämpenemistä. Julkisivujen suunnittelua varten on sallittua käyttää kipsiä, maalia, terasseja tai sivuraitaa.

Rakentamme säätiötä ja seiniä

Ennen kuin rakennat vaahtolohkot, sinun täytyy rakentaa säätiö, se tehdään yleensä Lenochny-tyyppisesti.

Strip-pohja vaahtomuovilohkolle

Tehtyään kaikki laskelmat ja hankkimalla tarvittavat materiaalit ja työkalut, jatkamme rakentamista. Aluksi järjestämme vaahtolohkojen perustan. Paras muotoilu on nauha. Jaamme työn seuraavissa vaiheissa:

 • Tasoitamme alueen tulevaa rakentamista varten. Sitten tehdään merkintä riippuen rakennuksen valituista mitoista. Tätä tarkoitusta varten käytämme panoksia ja johtoja.
 • Kaivamme kaivannon tulevan rakenteen kehän ympärillä. On parasta valita syvyys, joka sijaitsee jäätymisen alapuolella. Kuten tavallista, se riittää puoli metriä syvälle, mutta joskus maaperä (esimerkiksi savipitoisuus), se on tarpeen kaivaa ojia jopa metrin syvyyteen. Samaan aikaan kaivannon leveyden tulisi vastata kolmekymmentä senttimetriä.
 • Kaada hiekka kaivantoon ja täytä perusteellisesti tasoitus tasolle. Sen paksuuden tulisi olla noin kymmenen senttimetriä. Kaada enemmän raunioita valmistetulle tyynylle, samassa kerroksessa kymmenen senttimetriä. Seuraavaksi koko tämän tyynyn kuopan päälle asetetaan vedenpitävä kerros. Tämä on välttämätöntä, jotta nestemäinen betoniliuos ei vuoda alempaan kerrokseen. On huomattava, että vedenpitävyys on sijoitettava siten, että se peittää rauniot ja hiekan sekä myös kuopan sivut.
 • Ennen ryijyasennelman toteuttamista on tehtävä muotti, sitä käytetään betoniseoksen täyttämiseen. Tätä suunnittelua varten on suositeltavaa käyttää metalliliittimiä ja puupaneeleja. Korkeuden pitäisi olla maanpinnan yläpuolella - päästä tulevan rakenteen kellarikerrokseen. Materiaalin lujuuden vuoksi kiinnitys kiinnittyy kiinnikkeisiin ja tukkeihin. Ylhäältä on tarpeen kiinnittää myös rekvisiitta luotettavuuden parantamiseksi. Asennamme metallirunko vedeneristys- tai vahvistusverkkoon. Tangojen paksuuden tulisi olla noin puolitoista senttimetriä.
 • Armouria on parempi kaataa betonikoostumusta. Tätä varten sinun on käytettävä betonimerkkiä M 200-250. Neliön koko kehän ympäri kaadamme ratkaisua yhdellä kertaa. Ei ole suositeltavaa pitää näitä tapahtumia lämpöä tai sateessa, muutoin pohja yksinkertaisesti halkeilee. Normaaleissa sääolosuhteissa kestää noin kuukausi betonin asettamista.
 • Kun betoni on täysin asetettu, pinnan on oltava valmis jatkotyöhön. Se on puhdistettava pölystä ja liasta, jotta estetään ulkonemat ja muut puutteet. Rakentamalla perustusrakennetta jatkamme seinien rakentamista. Tätä varten sinun on peitettävä betonipinnan pintaa vedeneristysominaisuudella varustetulla materiaalilla. Näihin tarkoituksiin on mahdollista käyttää kateaineita.
 • Seuraavaksi valmistele ratkaisu seinille. Käytämme sementtiä (kolme osaa) hiekalla (yksi osa). Valmistellessasi koostumuksen, siirry ensimmäisen lohkon riviin. Aloita neuvomalla rakennuksen kulmasta ja jatka sitten huoneen kehän ympärillä. Sauman on vastattava paksuutta - korkeintaan kolme senttiä.

Kun ensimmäinen rivi on asetettu, teemme perusteellisen tarkistuksen muurien tasaisuudesta. Seinien erikoislujuutta suositaan lujitustangoilla. Vavat tulee olla kahdeksan millimetriä. Ne asetetaan joka neljännen lohkon riviin.

Katto- ja viimeistelytyöt

Puulattian järjestämiseen käytämme kartonkia neljäkymmentä millimetriä paksua.
Taloudellisissa rakenteissa käytetään usein yksinkertaisimpia hyllyjä, joissa on litteä katto. Ne perustuvat 100/150 mm: n ohjauskiskoihin, niiden väliin asennetaan ristipyörät. Pylväiden välinen askel on yksi metri. Kierrosten keskellä asenna telineet pystyasentoon. Suojele varastotilat usein yksinkertainen liuskekivi.

Suojakatto

Aloitamme arkkien asettamisen alhaalta, asettamalla ne päällekkäin ja kiinnittämällä ne ruuveilla tai nauloilla.
Runkorakenne ei vaadi monimutkaisia ​​päätyjä. Tärkeintä on asentaa ovet ja ikkunat sekä asettaa lattiat. Jos seinät on rakennettu kaasusilikaattilohkoista, on sallittua kipata ne valmiilla seoksilla. Tämä hoito parantaa vain lohkojen ominaisuuksia, mikä pidentää rakenteen elämää.

Lattia on helppo asentaa. Kaadamme hiekkaa koko karjan alueen päälle, laita sitten puupalkit ja asetamme levyt tai muu materiaali. Oven asentamiseksi aluksi asennamme ovenkehys. Seuraavaksi päätämme kysymyksen siitä, mitä tallennetaan uuteen rakennukseen. Jos tämä on vain yleisin puutarhatyökalu, puupalkin asentaminen on sallittua.

Jos aiot säilyttää varastosi täällä korkeammalla hinnalla, voit myös kiinnittää raudasta valmistetun raudan kaistaleen, jossa on itsekiertyvä ruuvi hyvässä laatikossa.

On mahdollista rakentaa navetta lohkoista muutamassa päivässä, jos lähestymme asiaa taitavilla käsillä ja hyödynnämme laadukasta materiaalia. Kaikkien asennusohjeiden mukaan meillä on mahdollisuus hankkia rakennus, joka toimii yli kymmenen vuoden ajan.

Lämmön säilymiseksi säiliössä ja vakaassa sisäisessä ilmakehässä se on rakennettava sopivasta materiaalista. Tätä rakennusta varten on suositeltavaa turvautua vaahtobetonibetonien käyttämiseen.

Käytön edut ja haitat

Vaahtobetonilohkotuotteilla on kaikki tarvittavat ominaisuudet rakennusten rakentamiselle ja niillä on suuret edut:

 • Niiden käyttö tarjoaa huoneen erinomaiset lämmöneristysominaisuudet. Vaahtobetonituotteilla on sama lämmönjohtavuus kuin puulla. Keraamiin tai silikaattiin verrattuna tietty materiaali menettää lämpöä lähes kolme kertaa hitaammin. Tämä vaikutus johtuu lohkon huokoisesta rakenteesta. Suurimmaksi osaksi vaahtolohkot koostuvat pienistä suljetuista onteloista. Tällaiset ilmakammiot ovat täydellisesti eristettyjä toisistaan. Tämän seurauksena lämpötila muuttuu hitaasti. Tämän materiaalin rakenne on varustettu termos-ominaisuuksilla.
 • Tällaisella materiaalilla on erinomainen jäätymisvastus. Tuotteen huokoisuus sallii kosteuden katoamisen jäädyttämällä. Siksi vaahtoblockit pystyvät ylläpitämään rakenteensa.
 • Lisäksi lohkoissa olevien pienien ontelojen läsnäolo antaa heille erinomaisen äänieristyksen.
 • Korkeat hygroskooppiset materiaaliominaisuudet edistävät hyvä ilmanvaihtoa. Tämä plus antaa mahdollisuuden poistaa vesihöyryn ja estää kosteuden ja muotin esiintymisen vahtimossa.
 • Vaahtolohko ei ole palava eikä pysty tukemaan tulta. Materiaali kahdeksan tunnin ajan kykenee kestämään liekkiä ilman, että se romahtaisiin samanaikaisesti.
 • Helppo työskennellä. Vaahtobetonifragmentit ovat huomattavasti suurempia kuin tavalliset tiilet. Niiden mitat ovat 200 x 300 x 600 millimetriä. Tämän materiaalin rungon rakentaminen on paljon nopeampaa ja kätevämpää.
 • Ilmeinen etu on lohkon massa. Keskimäärin se painaa noin 11 kiloa. Tämä tarkoittaa, että säätö ja seinät ovat pieniä kuormia.
 • Kokonaiskustannuksilla tämä materiaali on paljon halvempaa rakentaa navetta kuin ostaa tiiliä.
 • Vaahtolohko on ympäristöystävällinen materiaali, koska se koostuu sementistä, hiekasta ja vaahdotusaineesta. Proteiinipohjaa käytetään sellaisena aineena.
 • Huokoiset tuotteet ovat muokattavissa sahauksen aikana.

Vaahtomateriaalin haitat sisältävät seuraavat parametrit:

 • Riittämätön lujuus estää rakennusten rakentamisen yli kymmenen metriä.
 • Sama miinus koskee tämän rakennusmateriaalin kuljetusta.
 • Ei erityisen houkuttelevia ulkolohkoja merkitsee päin. Tämä on lisäkustannus, joka vaikuttaa rakennuksen arvoon.
 • Ilman lisäsuojaa alhaisissa lämpötiloissa vaahtobetoniosat pilkkuvat.

Valmistamme vaahtobetonialustoja alueellamme

Vaahtobetonialustatuotteiden valmistamiseen tarvitaan erityisiä laitteita niiden tuottamiseen. On välttämätöntä tutkia perusteellisesti koko toiminnan teknologiaa. On pidettävä mielessä, että kaikkia komponentteja ei pitäisi luoda itsenäisesti. Esimerkiksi on mahdollista ostaa tai vuokrata muovisäiliöitä vaahtobetoniin.

Vaahtoblockien valmistaminen kotona

Lisäksi kotiteknologiaan vaahtobetonietuotteiden valmistus on sopivaa ja käytettyä muotoa. Ne ovat paljon halvempia kuin uudet. Nyt on olemassa kolme tekniikkaa vaahtobetoni-lohkojen tuottamiseen:

 • Klassiseen tekniikkaan kuuluu hiekan ja sementin seos, johon höyrygeneraattorista lisätään vaahtoa. Vaahdolohkot vahvistuvat proteiinihydrolysaateilla.
 • Kuivan mineralisaation tekniikka sisältää betoniseoksessa olevan vaahtogeneraattorin, jossa on erityisiä huokosia.
 • Seuraavaa tekniikkaa edustaa vaahdon valmistus paineen alaisena. Kaikki vaahtobetonin aineosat lisätään sekoittimeen. Tällöin happi ruiskutetaan siihen erityisellä kompressorilla.

Jotta prosessi toteutettaisiin henkilökohtaisesti, on mahdollista käyttää kaikkia kolmea tekniikkaa. Ne, jotka ovat todella kiinnostuneita kysymyksestä siitä, miten luodaan vaahtobetonituotteita omalla tavallaan tarvittavalla tiheydellä ja lujuudella, on suositeltavaa oppia, että ensinnäkin monet kokeet on tehtävä koko parametriluettelon avulla. nimittäin:

 • Vaadittujen komponenttien määrä.
 • Vaivaamisen kesto.
 • Tarvittava aika betoniseoksessa muodossa astia.
 • Kuivauksen aika ja järjestys.

Vaahtoblock-autotalli - videossa:

Huomannut virheen? Valitse se ja paina Ctrl + Enter kerrota meille.

Kuinka rakentaa vaahtomuovilohkareita tassassa?

Kuinka kukin kesä asuu aloittaessaan juoniinsa järjestelyn? Rakentamalla navetta, joka tarjoaa minimaalisen mukavuuden. Taloudellisissa asumattomissa tiloissa on työkaluja maalla työskentelyyn, muihin tarvittaviin laitteisiin ja materiaaleihin. Voit tietenkin palkata ammattilaisia ​​rakennustöihin. Mutta se on paljon taloudellisempaa rakentaa navetta omiin käsiisi.
Pääasiallisena materiaalina suosittelemme vaahtolohkojen valintaa.
Miksi juuri vaahtolohkot? Mikä on tämän materiaalin erityispiirre? Mikä erottaa sen muusta: tiili, muovi, puu?

Vaahtoblockin edut ja haitat maan rakennustöissä

 1. Vaahtobetoni on kevyempi (11 kg) kuin tiili, mutta se ei ole vahva. Rakennus ei ole niin raskas kuin se, että teet sen savi-betonilohkosta.
 2. Laatu betoni. Se on pakkasenkestävää, äänieristettyä materiaalia, ja sen lämpösuojausominaisuudet ovat useita kertoja suurempia kuin tiilien.
 3. Huokoisella materiaalilla on hyvä lämmönjohtavuus, toisin kuin muovi. Mikroilmasto pihalla on kuin puurakennuksessa.
 4. Toisin kuin puuta, se ei ole murtuva, ei polta. Pitkäksi aikaa (jopa 8 tuntia) voi altistua tulelle ilman tuhoa.
 5. Solukivestä on melko helppo käsitellä tavallisten työkalujen avulla, joten puutarhurien pinoaminen on helpompaa kuin puuta tai tiiliä.
 6. Rakentaminen ei vie paljon aikaa, koska valmiiden lohkojen koko on suhteellisen suuri (20x30x60 cm). Muuten, jos teet omia vaahtolohkoja, voit leikata betonielementit tietyn arvon monoliitista.
 7. Suhteellisen halpa ja taloudellinen materiaali.

On otettava huomioon, että vaahdon lohkolla on kaikenlaisia ​​ansioitaan useita haittoja:

 • lohkojen lujuus on rajoitettu, joten niitä ei saa käyttää korkeiden rakenteiden rakentamiseen ja ne on kuljetettava huolellisesti;
 • se imee kosteuden helposti;
 • Vaahtolohkojen asentamisen jälkeen rakenne on lisäksi kipattava betonin ruma ulkonäön vuoksi ja tarve suojata sitä alhaisilta lämpötiloilta.

Muuten vaahtobetoni keksittiin jo kauan sitten, vain 100 vuotta sitten. Kun tavallista sementtiseosta lisättiin vaahdotusainetta, he saivat laadullisesti uuden rakennusaineen. Se koostuu pienistä soluista, ilmataskuista, joten se on hyvä lämmönjohtavuus.

Tyypit ja tuotemerkit vaahtobetonista

On luonnollisia ja synteettisiä vaahtolohkoja (hiilihapotettu betoni).

 • Luonnollinen solukivi on seurausta orgaanisen (proteiinin) vaahdon mekaanisesta lisäyksestä; betonia, joka on tasaisesti täytetty ilmakuplat. Ehdottomasti turvallinen, ympäristöystävällinen materiaali, toisin kuin synteettinen. Aseta sementti-hiekkakokoonpanoon.
 • Synteettinen vaahtobetoni, kaasusilikaatti. Hiekan lisäksi se sisältää kalkkia, alumiinipulveria ja vettä. Materiaalin solurakenne muodostuu kemiallisten reaktioiden seurauksena kaasunkehityksellä. Toisin kuin vaahtobetoni, lämpötyötus tapahtuu uunissa. Tulos on sileä valmiit lohkot. Se on ilmaissut vaahtolohkojen laatuominaisuuksia. Se asetetaan liimaan, joka myös erottaa sen vaahtobetonialustasta. Sisältää neljännen luokan haitallisten aineiden sisällöstä.

Tavaramerkit vaahtobetoniä jaetaan tiheyden mukaan, korostaen tärkeimmät kolme tyyppiä:

 1. lämpöeristys;
 2. rakenteellisia;
 3. rakentaminen ja lämmöneristys.

Rakennuksen valmisteluvaihe on otettava erittäin vakavasti - tulevan vaahtoblock-säleen laatu riippuu siitä.

Ensimmäinen valmisteluvaihe rakennuksen rakentamiselle

 1. Ensin sinun täytyy miettiä rakentavan voimayksikön kokoa, mitä sinä aiot asentaa, paitsi puutarha-työkaluja. Jos aiot tallentaa kävelijä, muut mekaaniset ja sähkötyökalut, he tarvitsevat erillisen paikan.
 2. Jos haluat pitää eläimiä, ehkä häkeissä, asettelu on myös erityistä.
 3. Lannoitteisiin tarvitaan erillinen paikka - orgaaninen, kemiallinen. Ymmärtää, kuinka monta toiminnallista aluetta on rakennuksessa ja onko siellä työpaja.
 4. Ratkaise ongelma ikkunoiden mukana. Ovatko ne täydellisiä, vai vain tekevät pienen ikkunan lasilohkosta. Kuinka monta suunnitelmaa käytetään - yksi tai kaksi.
 5. Shed antaa luonnollisesti yksinkertaisin muotoilu. Mutta silti on toivottavaa teoreettisesti valmistautua rakentamiseen. Valitse projekti, joka sopii sinulle, järjestelmä, piirustus. Tällaiset tiedot suurissa määrin tarjoavat asiaankuuluvia sivustoja Internetissä.
 6. Siellä on myös esiluku, miten rakentaa vaahtolohkojen vuoto.
 7. Valitse sitten rakennuksen kätevä sijainti. Yleensä se sijaitsee lähellä asuinrakennusta: on kätevää kävellä inventaarion takana.
 8. Varmista, että valitset paikan, sinun on otettava huomioon sähköinen maanalainen johdotus, viemäriverkko ja rakentaa niistä mahdollisimman pitkälle.
 9. Laske tukipilareiden koko. Tarjoamme vaihtoehdon kätevimmän taloudellisen rakenteen, koko 600x300 cm, kaksi erillistä 200x300 ja 400x300 cm: n vyöhykettä. Tässä huoneessa on työpaja ja eläinten häkit.

Toinen rakennusvaiheen valmisteluvaihe

 • Tämä vaihe alkaa säätiön valinnalla. Useimmiten ankkuroitumukset on rakennettu vaahtoblock-, tiili-, kivi-, kiinteästä monoliittisesta perustasta. Jos mökki on pehmeä tai rakennus on erittäin raskas, et voi ajatella parempaa kaakelipohjaista säätiötä.
 • Muotoilu täyttää säätiö.
 • Harkitse, mikä katto - yksi, kaksi tai suora - valitse. Suosittelemme pöydän rakentamista. Se on rakennettu eri kulmille ramppien kaltevuudelle (omistajan pyynnöstä). Tietenkin, katolla, jossa on alempi kaltevuus, parempi kestää tuulenpuuskia, mutta sitten ullakko, joka muodostuu ristikkojärjestelmän rakentamisen jälkeen, tulee vähäiseksi. Tämä voi olla hyödyllinen huone, jossa ne säilyttävät ruokaa, asioita ja ruokailuvälineitä. Kattokorkeus ja ullakkokorkeus riippuvat sinusta, toisen kerroksen huoneen järjestämiseen asti.
 • Päätä kattomateriaali. Liuskekatto olisi edullisempi vaihtoehto kuin metalli katto.
 • Laske kuinka monta vaahtolohkoa tarvitset. Se on helppo tehdä ja tietää rakenteen koon. Sinun on myös laskettava tulevien polvien määrä. Pylväksen korkeus jaettuna lohkon korkeudella - saat kaistojen lukumäärän. Älä unohda yleisiä laskelmia vähennä ikkunoiden ja oviaukkojen kokoa, jotta et ostaisi ylimääräistä materiaalia.
 • Katteen rakentamiseksi sinun on valmisteltava materiaaleja:
  • puupalkki lattiapalkkeihin (100x50 mm - 20 kpl);
  • raudasta valmistettu puutavara (osa 100x50 mm - 20 yksikköä);
  • Mauerlat (150x50 mm - 2 kpl);
  • sahatavara levytyökaluille (100x25 mm - yksi);
  • lämpöeristys - 3 rullaa;
  • metallivarret 10 - 12 mm pohjalle.

  Ensin sinun on tehtävä etu-, taka- ja sivutoverit. Mittaa perusteellisesti rakennuksen pohjan leveys ja pituus niiden lineaarisen koon määrittämiseksi, joka on tehtävä 0,5 metriä suuremmaksi kuin pohja. Näin voit välttää kosteuden vaipan pinnalla, sillä katon reunat roikkuvat seiniin.

  Shed Construction

  Kun valmistelutyö on valmis, alamme rakentaa vaahtomuovilohkareita omiin käsiimme.
  Tee työ jatkuvasti ohjeiden mukaan:

  1. Nauhapohjan valmistaminen. Kun rakennuksen pinta on kohdistettu, teemme merkinnän. Kaivetta ympäröivän tarvittavan kaivannon leveyden on oltava 30 cm, syvyys 50 cm: sta metriseen riippuen maaperän jäädyttämisestä talvella (jäätymisen alapuolella). Kaadimme ojaan tasaisilla kerroksilla, ensin hiekalla, sitten soraa, sitten soraa (kokonaiskorkeus enintään 25 cm). Jokainen kerros on tamped. Sijoita sitten kerros vesitiiviitä materiaalia niin, että se peittää kaivannon kokonaan.
  2. Asenna muotti (sen reunojen on oltava kaivannon yläpuolella). Kiinnitä muotti varusteineen. Sen pitäisi seistä tiukasti valun aikana.
  3. Sitten kaivossa asetetaan raudoitusraudoitus tai runkorakenne.
  4. Täytä betonilla. Täytä, valitse lämmin aurinkoinen, mutta ei kuuma päivä. Betonipinnoite kuivuu yli kuukausi. Ajoittain on välttämätöntä ripotella vedellä halkeamien välttämiseksi.
  5. Kun pohja kuivuu, puhdistamme lian betonipinnan, täyttävät täyttövaurion, kattavat kateaineet (tai vedeneristys).
  6. Ennen lohkojen asettamista valmistetaan hiekkasementtilaasti (1: 3).
  7. Aloitamme polkemisen tulevaisuuden kulmasta kellarikerroksen ympärillä. On suositeltavaa käyttää nurkkaan vaahtolohkoa, jossa on ihanteellinen kulma. Tarkista jokaisen rivin rakenteen taso ja luodin oikeellisuus.
  8. Huomioi saumojen paksuus oli enintään 30 mm.
  9. Jotta seinät olisivat vahvoja, lujitustangot sijoitetaan joka 3. krs: n lohkoihin.

  Tee-se-itse penkki katto asennus

  Vaahtomuovilohkareista. Katto on pystytetty sen jälkeen, kun sementtiliima on kovettunut seuraavassa järjestyksessä:

  1. Vaahtobeton seinän yläreunassa vedeneristysmateriaali - kateaine, taitettu 2 kerroksessa. Ylhäältä kiinnitämme mauerlat - puupalkit 50x150 mm.
  2. Esitä äärimmäiset maatilat. Yhdistä ne, vahvista ne väliaikaisilla pysäkeillä (laudalla, joka on naulattu seinälle talon rakentamisen aikana), kiinnitettynä sähkölevyyn. Kiinnitä lanka palkkien väliin ja luodaan suuntaa seuraavien ristikoiden asennukseen.
  3. Keräämme kattotöitä maahan, kun olemme leikkauttaneet raon kiinnittymisen mauerlat, nosta ja koota metalli-kiinnittimet.
  4. Myöimme katon alla olevan katon alle - hydro-barrier-kalvon kalvo. Vedeneristyskerrokset tulevat toisiinsa 7 cm: n päällä, kiinnitettynä nitojalla.
  5. Itsekierteittävät ruuvit, vastakiskot on asennettu, sitten sorvaus, jonka jälkeen voit laittaa katemateriaalin myös päällekkäin.

  Kun perustyö on valmistunut, on mahdollista edetä rakennetun suojarakennuksen ulkoseinien eristämiseen, sisätyön tekemiseen, varaston varustamiseksi kouruilla.

  Vaahtolohkojen rungon rakentaminen: ominaisuudet, hienot yksityiskohdat

  Ankkureista tärkeä paikka sijaitsee navetassa. Tätä rakennetta voidaan mukauttaa mihin tahansa tarpeeseen. Säästää aikaa ja rahaa, kun se on rakennettu, on parasta valita vaahtolohkojen asentaminen. Tällä materiaalilla on monia etuja. Vajaan seinät ovat monta vuotta, lämpimiä ja luotettavia.

  Materiaaliominaisuudet

  Vaahtolohkoja käytetään alhaisten rakennusten rakentamiseen. Soveltuu talousarvion rakentamiseen. Materiaali on halpa, paitsi että voit säästää huomattavasti työtä. Asettelu on hyvin yksinkertaista, joten voit rakentaa navetta omiin käsiisi.

  Vaahtolohkojen rakennusten edut:

  • Huokoisen rakenteen ansiosta materiaali tarjoaa korkealaatuisen lämmöneristeen, jota voidaan käyttää paitsi varastojen säilyttämiseen myös eläinten pitämiseen;
  • Vaahdolohkot eivät pala ja eivät aiheuta myrkyllisiä aineita kuumennettaessa;
  • Tämän rakennusmateriaalin seinät "hengittävät";
  • Vaahtolohkon paino on vain noin 11 kg: n vaikuttava koko, joten rakenne ei ole raskas, joten voit käyttää kevyitä pohjatyyppejä;
  • Lohkoille voidaan antaa eri muoto ja koko - ne ovat helposti sahaavia.

  Materiaalin määrän suunnittelu ja laskenta

  Vaahtolohkojen avulla voit rakentaa rakennuksia mistä tahansa pituudesta ja leveydestä. Jalustan muoto on parempi valita suorakulmainen, ja sisäpuolella oleva huone voidaan varustaa väliseinillä.

  Laskettaessa tarvittavaa materiaalimäärää talonrakennuksen rakentamiseen on vain tarpeen tietää lohkojen mitat ja piirtää suojarakennuksen suunnitelma.

  Yleisin vaahtolohkojen koko on 200x300x600 mm. Pienin luku on paksuus, sitä ei tarvita laskelmissa. Kun tunnetaan navan seinän pituus ja lohkon pituus (600 mm), on helppo laskea kuinka monta kappaletta menee yhteen riviin, myös määritelty määrä rivejä. Esimerkiksi 3 metrin seinälle tarvitaan 5 vaahtolohkoa, ja korkeudeltaan 2,5 metriä tarvitset 8,3 riviä, pyöristämällä arvoa ylöspäin - saat 9: ta. Näin ollen 45 vaahtolohkoa olisi hankittava yhden seinän varalle.

  Perusmateriaalin lisäksi tarvitaan alempia vanteita varten puupalkit. Mutta näin on, jos käytetään pylväsperustaa, niitä ei tarvita jatkuvaan jatkuvaan käyttöön. Tarvitaan myös laudat ja lattialaudat, katoksen ristikkojärjestelmän lokit ja järjestely, metallikulmat, jotka toimivat kiinnikkeinä, ruuveina ja nauloina.

  Eristeinä voidaan käyttää erilaisia ​​materiaaleja:

  • Kivennäisvilla;
  • Penoplex;
  • Vaahtomuovi;
  • Korkkilevyt;
  • Penofol.

  Alueilla, joilla on alhainen lämpötila ja pitkiä talveja, voi olla vaurion, katon ja lattian sisäseinien eristys.

  Julkisivun suunnittelussa voit käyttää kipsiä, maalia, levyjä tai sivuraitaa.

  Säätiön järjestely

  Pohjan tyyppi valitaan ottaen huomioon maaperän ominaisuudet. Hiekka- tai kostealla pohjalla suositellaan laattojen perustamista. Stolbchaty - sanotaan esimerkiksi maaperällä, jolla on paljon soraa. Yleisvalinta - nauha, sitä käytetään useimmiten.

  Teipin pohja on syvennettävä maaperän jäätymispisteen alapuolella. Eri ilmastovyöhykkeissä se voi nousta 30-100 cm: iin. Sementtisäädöllä on oltava 10 cm: n kerroksinen tiivistetty hiekkakivi ja peitä se samankokoisella rauniolla.

  Kun asennat muottipohjaa, on tärkeää harkita, että pohjan tulee nousta noin 40 cm maanpinnan yläpuolelle. Jotta perustus olisi vahva, sinun täytyy rakentaa metallivahvistinkehystä ja asentaa se muottiin.

  On suositeltavaa täyttää kaivanto betonilla kerrallaan kuivalla, lämpimällä säällä. Se voi kestää useita päiviä 2-3 viikkoa, jotta koostumus saavuttaisi tuotemerkin voimakkuuden riippuen ilman lämpötilasta ja kosteudesta.

  Seinärakenne

  Vapauttamalla säätiötä tilapäiseltä muottirakenteelta betoni on katettu kattotuoliin vedenpitäviksi. Tämän jälkeen voit jatkaa vaahtolohkojen asettamista. Liimaliuos valmistetaan hiekasta, sementistä ja vedestä. Ensimmäinen rivi lohkoista asetetaan kulmista, siirtyen sivulle reunan varrella.

  Paikoissa, joissa on suunniteltu aukkoja ikkunoille ja oville, ei tarvitse tehdä, ne ovat välittömästi vapaa. Kun aukko saavuttaa halutun korkeuden, paksu levy asetetaan sivulohkoihin ja se peitetään katemateriaalilla tai erikoisilla metallikulmilla. Seuraavan rivin vaahtolohkot leikataan korkeudelta, jotta ne monoliittisiksi.

  Joka neljäs muurausrivi on vahvistettu lujitetuilla tangoilla, ne tarjoavat suuremman rakenteellisen lujuuden.

  Katto- ja lattia-asennus

  Varaston katto voi olla yksi tai kaksinkertainen pylväs. Valinta riippuu ahtaudesta käyttää ullakkotilaa, rakennuksen kokoa ja lumikuormaa. Suuri navetta ja runsaasti sateita tarvitsevat kiinnitettävän katon katon. Huoneeseen, jonka leveys on enintään 3 metriä, soveltuu myös kalteva katto.

  1. Viimeisellä vaahtolohkon rivillä pinotaan vedeneristysmateriaali. He tekevät mauerlat baarista. Kiinnitä se nastat vaahtomuovilohkoihin esiporaisilla rei'illä.
  2. Kerää ja asenna äärimmäisiä tiloja. Niissä voi olla erilaisia ​​muotoja riippuen katon koosta ja kokoonpanosta. Maatilojen määrä riippuu myös katon pituudesta (ne tulisi asentaa yksi kutakin metriä kohden).
  3. Arkki on asennettu laudalta. Askel niiden välillä määräytyy kateaineen ominaisuuksien mukaan. Ruberoidille tarvitaan kiinteä. Liuskekiviä varten voidaan hyväksyä aallotettu metalli- ja metallilevyvaippa 60 cm.
  4. Viimeisessä vaiheessa asennetaan koristeellinen katto, ja kuoret ja päätypinnat peitetään.

  Lattian järjestämiseksi sinun täytyy rakentaa tiilimuurauksia ja sijoittaa palkit niihin. Jos kaluston leveys on korkeintaan 2 metriä, tukipalkkeja voidaan asentaa munintavaiheessa 1-2 riviä vaahtolohkoja.

  Lattialle sopivat levyt 40-50 mm tai OSB. Ne kiinnitetään ruuveilla tai nauloilla palkkeihin, jolloin ei jää aukkoja.

  Ikkunoiden ja ovien asennus

  Vaahtolohkojen rakennuksessa olevia aukkoja ei voida säätää rakentamisen jälkeen, joten ikkunat ja ovet on parasta tehdä tilauksesta kokonaismittojen mukaan. Ne vaativat täyttä laatikoita ja leikata, varsinkin jos navetta on "lämmin" ja sitä on tarkoitus käyttää karjan pitämiseen.

  Voit asentaa ikkunat ja ovet aukkoihin itse. Tätä varten seinän kehyksissä ja rinteissä tehdään reikiä pitkiä ruuveja varten: yhdelle ovelle - 10 kpl. (3 kummallakin puolella ja 2 ylä- ja alapuolella), ikkunassa - 6 kpl. Sauma tiivistetään vaahdolla. Ulkopinnan viimeistely ja eristys on tehty kotelosta.

  Eristys ja viimeistely

  Alueilla, joilla on vaikeat talvet, ulkoseinien lämmitys on yksinkertaisesti välttämätöntä, muuten lohkot romahtavat nopeasti kosteuden ja kylmien lämpötilojen vaikutuksesta. Lauhkeassa ilmastossa, voit tehdä vain seinien rappaus ja myöhempi maalaus.

  Myös altaan alla voit järjestää kellarin, jonka voit tehdä omilla kädilläsi.

  Seinät, jotka on pinnoitettu eristyksillä, haluat sulkea koristeelliset leikkaukset sivuseinästä tai profiloiduista arkeista. Materiaalin rakenne ja varjostus on valittava vierekkäisten rakennusten ulkopinnan mukaisesti.

  Vaahtolohkot ovat yksi suosituimmista materiaaleista taloudellisen laajennuksen rakentamiseen puun jälkeen. Mutta monissa suhteissa ne ylittävät selvästi jälkimmäisen ominaispiirteet. Vaahtolohkoilla on parantunut lämmön- ja äänieristysominaisuudet, eivät roiskaa, samoin kuin puu tarjoaa ilmanvaihtoa ja miellyttävän mikroilmaston huoneen sisällä. Kaikkien standardien mukaan vaahtolohkojen rakentaminen voi olla yli 100 vuoden käyttöikä.

  Kuinka puuhedelmiä voidaan lukea täällä ja polystyreeni-betonista täällä.

  Lopuksi inspiroiva video, joka osoittaa selkeällä esimerkkinä, että kaikki työ vaahtolohkojen rakentamiseen voidaan tehdä omilla käsillä:

  Betonilohko

  Mitään maa-alueita ei tehdä ilman taloudellista tarkoitusta. Mökkialueet alkavat usein pystyttää ennen päärakennuksen rakentamista. Tehokas on kevytbetonin pohjalta tehtyjen lohkomateriaalien käyttö.

  Materiaalit ja työkalut

  Rakentamiseen riittää valita lohko 200 * 300 * 600 mm. On suositeltavaa laskea materiaalin määrä seinämäärien perusteella. 1 m²: lle on tavallisesti 5-6 vakiomoduulia.

  Työn suorittamiseen tarvitaan:

  • haalari, haavasaha;
  • tasolla;
  • puunuijan
  • kampa 4 cm kapeampi kuin käytetty lohko;
  • lapio;
  • varusteet;
  • kynnet ja vasara;
  • kauhat, säiliöt liuoksen sekoittamiseen.

  Miksi kannattaa rakentaa kerrostalo

  Kevytbetonista valmistetut lohkot erotetaan optimaalisilla teknisillä ominaisuuksilla yhdistämällä puun ja tiilen ominaisuudet.

  Tällaisia ​​aineita manipuloimalla voit saavuttaa nämä edut:

  • Vaikuttavien mittojen taustalla on tuotteen hyväksyttävä paino, joka ei vaadi teknisten laitteiden osallistumista, helpottaa kuljetusta;
  • lohkokoko mahdollistaa rakenteen rakenteen suurella nopeudella;
  • kaikentyyppiset lohkomateriaalit ovat hyviä lämpöä, höyryeristimiä;
  • helppokäyttöisyys;
  • ympäristöystävällisyys, alhainen altistuminen poltettavaksi.

  Lopullisen valinnan tulisi perustua materiaalin saatavuuteen, mahdollisuuteen toteuttaa ulkopuoli viimeistelyn jälkeen työn, taloudellisen komponentin ja maasto-olosuhteiden mukaan.

  Kaavamainen piirustus

  Alunperin rakentajan on määriteltävä rakennuksen toiminnallinen tarkoitus. Varastoja käytetään usein erilaisten kotitalousvälineiden, elävien olentojen tai mini-työpajojen järjestämiseen. Tällä perusteella on mahdollista piirtää piirros, jossa on merkitty rakenteiden mitat, väliseinien, ikkunoiden ja ovien läsnäolo. Peruslaskelmassa voi olla korkeus 2-2,4 m, pinta-ala 6-9 m², nämä ovat vakioparametreja.

  Piirustuksen perusteella on helppo laskea työssä käytettävien moduulien määrä. Seuraava - valitse rakennuspaikka. Rakennus sijaitsee pääsääntöisesti talon takana tai sivussa lyhyellä etäisyydellä.

  Nämä suositukset olisi kuitenkin otettava huomioon:

  • jotta kaikki objektin sijainnin valitsemista koskevat normit täyttyisivät, on suositeltavaa tutustua SNiP 30.02.97: een;
  • jos wc on varustettu lisäyksellä, huoneessa pidetään lintu / karja, asuinrakennuksen seinien vähimmäisetäisyys on 12 m, viereisen osan rajalle - 4 m;
  • kuivausrummun ja suihkun yhdistämisen yhteydessä talon etäisyyden on oltava vähintään 8 m, 1 m - lähialueelle.

  Kun tarvittava materiaalin määrä lasketaan ja se sijaitsee sivustolla, voit siirtyä säätiötyöhön. Tässä tapauksessa on tehokas käyttöön nauhan tai pylvään tukipohja.

  Vaahtobeton vaipan perustan laite omilla käsillään

  Esineen pienen alueen vuoksi päällikkö odottaa kohtalaista maanrakennustyötä, joka voidaan toteuttaa omalla kädellä tapahtuvan lapion avulla.

  Toimintasarja on seuraava:

  • Hedelmällinen maakerros poistetaan valitulla, aiemmin puhdistetulla alueella;
  • riippuen siitä, miten hanke on tehty lohkokaivosta, ulosotettu 30 cm leveä ja 40-50 cm: n syvä kaivo on yleensä suorakaiteen muotoinen lovi;
  • pohja on kohdistettu vaakasuunnassa;
  • aseta 10-15 cm hiekkaa ja soraa alusta;
  • tamping on toteutettu;
  • lisämateriaali altistuu (20 cm maanpinnan yläpuolella), säännöllisen profiilin tangon vahvistuskori 8-10 mm. Jos käytetään hitsausta, on kätevää suorittaa se lähellä tulevaa rakennetta, kun pariutumista suoritetaan suoraan kaivosta;
  • Rungon pohjalle ja sivulle on asetettu kiviä, vaahtomuovia, tiiliä tai betonia, 5 cm korkea, mikä on välttämätöntä luoda suojaava betonikerros, joka suojaa terästä korroosiolta.

  Työskentelyratkaisu (1 osa sementtiä, 4 - hiekkaa ja 4 - soraa) on laatoitettu muottiin ja bajonettiin, jossa käytetään lujitusta tai sopivaa tikkua - joten betoni täyttää kaikki aukot. 5-6 päivän kuluttua on sallittua rakentaa kerrostalo.

  Esitetyllä teemaryhmällä tarkoitetaan nauhatalustetta, joka on tärkeä pääomarakennuksille kotitalouskäyttöön. Jos haluat rakentaa tilaa pienten varastomateriaalien ja tavaroiden varastointiin, voit saada sarakkeen pohjalta.

  Pylväät voidaan tehdä lohkojen mukaan esitettyjen suositusten mukaisesti:

  • ympäryksen ympärillä reiät kaivetaan 50 * 50 cm, 40 cm syvä;
  • 2 * 2,5 m: n rakennukselle riittää kahdeksan reikää;
  • 15 cm hiekkaa kaadetaan syvennysten pohjalle ja tiivistetään;
  • Rakenteellisesti pilari koostuu kahdesta moduulista, jotka on pinottu päällekkäin ja kiinnitetty betonipinnoilla.

  Työnnä lohkomateriaaleja

  Jopa tällainen yksinkertainen rakenne kuin vaunu vaatii kiinnittymistä muuraustekniikkaan. Päällikön on noudatettava seinien pystysuuntaisuutta ja niiden vaakasuoraa asentoa, joka käyttää lyijyä ja tasoa. Ennen työn aloittamista laakeripohjaan kiinnitetään mastista ja vedeneristys asetetaan katemateriaalin perusteella.

  Materiaali voi olla vaahtolohko, kaasulohko, hiomalaikka, laajennettu savibetonilohko, sahanpuruinen betonilohko eli materiaali, joka on päällikön käytettävissä. Rivien on sidottava metalli-kiinnikkeitä huolimatta siitä, että se on lato, sillä on oltava kiinteät seinät.

  Lohkon sijoittaminen toteutetaan seuraavasti:

  • kulmat näkyvät, kiinnitysjohto kiristyy niiden väliin;
  • töiden aikana on sallittua käyttää sementti-hiekkalaasti;
  • kahden moduulin jokaisen liitännän yli, koko lohko sijoitetaan seuraavaan riviin (sidonta suoritetaan);
  • ulkopuolelta ja sisäpuolelta, ratkaisu, joka on tullut ulos, poistetaan huolellisesti;
  • Kun asennat moduulin paikalleen, se on varustettu kumimetsällä.

  Vajaakatto

  Jos projekti tarjoaa yksikerroksisen katon järjestelyn, rakenteen etuseinän pitäisi olla korkeampi kuin takaosa, mikä auttaa tarkkailemaan katon kaltevuutta. Kokeneet rakennuttajat suosittelevat kaksinkertaisten kattojen rakentamista, niin ullakolla on ylimääräinen tila, joka on kätevä kotitalouksessa ja lämpimämpi sisäpihan sisäpintaan. Tällaiset mallit näyttävät enemmän esteettisiltä.

  Toimintojen yleinen järjestys on seuraava:

  • Paljastaa kattorakenteet Mauerlatin seinärakenteiden päälle. Tämä puupalkki - kannatin kannatin;
  • kiinnitys tehdään ankkureilla tai pultteilla;
  • Mauerlat-osa pidetään 200 * 200 mm, 150 * 150 mm;
  • on suositeltavaa laittaa ruberoidikerros päällekkäin puun alle;
  • poikittaiset päällekkäiset palkit asetetaan mauerltille;
  • haaroittimet (kuten kolmio) kerääntyvät maahan, nousevat ylöspäin ja asettuvat vuorotellen valmiiksi urille kiinnittämällä silmukoita ja tukia. Harjaton käytettyjen puutavaraa varten 100 * 50 mm;
  • yläosa on yhdistetty harjanteella;
  • on rakennettu tuppi, jonka ominaisuudet riippuvat kateaineen tyypistä. Tavallisesti tarpeeksi reunalistat 30 mm. On suositeltavaa laittaa jatkuva laatikko pehmeän katon alle;
  • Puua käsitellään palonestoaineilla ja antiseptisilla aineilla, jotta estetään tahattoman syttymisen ja hajoamisen.

  Lopussa kattolamateriaali asetetaan, ovet ja ikkunat työnnetään, ja julkisivu on valmis. Teokset tehdään perinteisen tekniikan mukaisesti eikä niillä saa olla vaikeuksia. Rakennuksen kokonaiskustannukset ovat varsin hyväksyttävät, vaahtolohkareitin hinta on noin 180 tr.

  Jos autotalli on valmis, muutaman päivän sisään voidaan rakentaa lohkot. Talonrakennus voidaan kiinnittää asuinrakennuksen seinämään. No, jos se sijaitsee koilliseen, luoteeseen tai pohjoiseen.

  Kuinka rakentaa vaahtolohkoja ja mitä sen hinta näkyy videossa:

  Kirjat aiheesta:

  Tieteellinen ja tekninen perusta silikaattisolubetonin tuotannolle ja käytölle - Alexander Fedin - 911 hieroa - linkki kirjojen tarkasteluun

  Betoniyhdistelmät. Reseptikirja rakennusmateriaalien rakentajille ja valmistajille - P. Maiorov - 166 ruplaa.- linkki kirjan tarkistamiseen.

  Laitteen lattiat. Materiaalit ja tekniikat - Lyudmila Zarubina - 127 ruplaa - Linkki kirjan tarkistamiseen.

  Modernin suunnittelijan oppaan - Dmitry Mailyan - 194 ruplaa - linkki kirjan tarkistamiseen