erä

Usein rakentamisen tai puutarhan tontti sijaitsee epätasaisella maaperällä. Tämä koskee rotkoja, rinteitä, säiliöiden rantoja. Usein tämä alue altistuu maanvyörymälle. Ja säiliöiden rannoilla olevat tontit ovat usein liikkuvia, mikä selittyy viereisellä pohjavedellä. Siksi kannattaa harkita sivustosi rinteitä ja rinteitä.

sisältö:

Ominaisuudet vahvistavat eri jyrkkyyden rinteitä

Rinteiden ja rinteiden vahvistaminen eri menetelmillä. Niiden valinta ottaa huomioon alueen kaltevuuden, pohjaveden pinnan, maaperän geologiset ominaisuudet. Älä jätä huomiotta riskiä heikentää sivuston, mikä tapahtuu, kun vettä kaadetaan.

Ensinnäkin kiinnitä huomiota sivustosi kaltevuuden määrään. Jos kaltevuus on pieni ja keskitaso (jopa 8%), kaltevuus voidaan vahvistaa istuttamalla pensaita ja puita pystysuorassa ja vaakasuunnassa. Joskus on tilanteita, joissa on mahdotonta istuttaa alueen rinteitä kasveilla. Sitten voit seurata polkua, joka kaivaa betonista, kiveistä ja lokeista. Tällaiset kivirakenteet tulevat myös sivuston erinomaiseksi sisustukseksi.

Jos rinteiden koko on suuri (8-15%), kannattaa harkita maaperän sisäisen lujittamisen ja keinotekoisten rakenteiden käyttöä. Nämä ovat geogridit, nurmikentät, gabionrakenteet, geomatit, geotekstiilit. Useiden vaihtoehtojen yhdistelmällä voit lisätä kaltevuuden kykyä, joka koostuu kuorman ylläpidosta. On suositeltavaa täyttää geogridit ja gabionit millä tahansa valitsemallasi materiaalilla - betoni, kivi tai kivi.

Kasvit vahvistavat rinteitä

Kaltevien pintojen vahvistamiseksi valitaan kasveja, joilla on hyvin kehittynyt juuristo. On suositeltavaa istuttaa ne erityisissä solurakenteissa. Kasvien kaltevuuden vahvistamisen periaate on seuraava. Juuret kytkeytyvät vahvistajan muotoiluun, mikä estää maaperän eroosion.

Jauhettuja kasvien keskuudessa, joita käytetään vahvojen rinteiden vahvistamiseen, pidetään maanpitävänä lajeina. Erityisesti tämä koskee raja-aineita. Lisäksi sopivia perennoja, kuten setri, mänty, snezhepodnik, Hawthorn, henomeles, lila, dogrose, karhunvatukka, vuoren tuhka, kvitteni, merikotka, etikka, deutzia, puun peony.

Aidat pidikkeinä

Jyrkkyksien rinteitä ja rinteitä voidaan vahvistaa varustelemalla aita, joka on tehty tiilistä, betonista, hiekkakivestä ja kalkkikivestä. Tällaisilla laitoksilla on paljon etuja. Ensinnäkin ne ovat kestäviä, toisaalta ne täydellisesti vastustavat luonnollisia tuhoisat tekijät häiritsemättä kasvien ja puutarhakasvien kasvua, ja kolmanneksi ne vaativat vähäistä ylläpitoa. Lisäksi voit koristella ne, rikkoen kukkapuutarhan, lisätä koristeellinen portaikko ja järjestää koostumus lyhdyt.

Kun rakennat aidan dacha-alueen vahvistamiseen, harkitse joitain vaatimuksia: kiinteän perustan läsnäolo, aidan vähimmäiskorkeus on yksi metri, rakennuksen paksuus on lähes 1/3 korkeudesta, sadevesijärjestelmän viemäröintijärjestelmän sattuessa sadeveden kaltevuus, jos mahdollista, vahvistamisen aidan rakentaminen useissa riveissä.

Kivivahvistus

Rinteiden vahvistamiseksi maassa kivillä heidät kaivetaan maahan, noudattaen tiukasti suunnan - rinteessä. Kivien sijainnin valinnassa otetaan huomioon maaperä ja sen tila. Nosta kivet ottaen huomioon puutarhan ulkonäkö, koska niiden on sovitettava harmonisesti koko alueen kuvaan. Jätevedenpoistoa varten voit kaivaa tarjottimen ohjaamaan vettä alaspäin.

Kivirakenteiden vahvistamismenetelmä voidaan soveltaa rinteillä, joilla on eri kaltevuus, myös suurella kulmalla. Pidä maaperä auttaa paitsi kivet, mutta myös lokit levyt, myös kaivettu rinteessä. Sopivat ja puiset kuoret.

Geotekstiilit vahvojen rinteiden osalta

Jyrkkyyden suojelemiseksi maanjäristyksiltä ja tuhoutumiselta voit käyttää geotekstiilejä - ei-kudottua materiaalia, joka myydään rullina. Se on valmistettu polyesteri- ja polypropeenikuiduista neulan lävistämisen avulla.

Tällaiset korkeat ominaisuudet ovat luontaisia ​​geotekstileissä:

 • Pakkasenkestävyys;
 • Väkivalta aggressiivisille tiedotusvälineille;
 • Kyky kestää suuria nyrjähdyksiä, jopa 120%;
 • Muotti ja hometta ei vaikuta;
 • Ei roskaa;
 • Se ei repeä eikä lävistä;
 • Vedenkestävä;
 • Helppo asentaa ja leikata käsisahan avulla.

Tämän materiaalin leikkauslujuus on melko korkea ja se auttaa maata kestämään suurta kuormitusta, jota se ei voi siirtää, eli maaperä saa paremman kantavuuden. Lisäksi, kun vahvistetaan geotekstiilien alueen rinteitä, maakerrosten sekoittaminen veden virtauksen aikana estetään. Geotekstiilimateriaali soveltuu rinteiden vahvistamiseen, jonka kaltevuus on 60 astetta.

Geotekstiilien käyttöönotto on seuraava:

 1. Tasaa vahvistettava pinta.
 2. Jos täytät maatason pintaan, irrota maaperä syvyyteen 20-50 cm. Peitä syvennys geotekstiilillä, laita sora tai murskattu kivi päälle. Aseta geotekstiilit päälle ja täytä hiekka. Aseta se laatta tai päällystys. Tätä varten voit käyttää sementtilaastia.
 3. Asettaessasi maapallon yläpuolella olevan alueen, aseta geotekstiilit kiinni lattialle 20 cm: n päähän. Aseta kehä ympäri kehää. Kuten ensimmäisessä tapauksessa, laita kivi tai hiekka geotekstiiliin, aseta sitten toinen geotekstiilimateriaali, sitten hiekka ja lopulta laatta.
 4. Geotekstiilien osat, jotka ovat päällekkäisiä, kiinnitetään suluilla. On myös mahdollista sijoittaa pieni irtotavarka pitkin saumaa.

Geomatit rinteille ja rinteille

Maaperän eroosion estämiseksi on suositeltavaa käyttää geomatteja. Tämä polymeerinen materiaali on rakenteeltaan samanlainen kuin sienellä, jolla on monia aukkoja. Se on valmistettu polypropeenikerrosten kerroksista, ne asetetaan päällekkäin ja termisesti liitettyinä.

Geomatit kestävät ultraviolettia, vettä ja aggressiivista ympäristöä, ovat ympäristöystävällisiä, myrkyttömiä (voidaan sijoittaa lähelle juomaveden lähteitä). Tämä materiaali ei menetä ominaisuuksiaan suurella lämpötila-alueella.

Geomat soveltuu jyrkkien rinteiden vahvistamiseen - noin 70 °. Paikan päällä kasvaneiden kasvien juuret ovat kudottu geomatikuitujen kanssa. Tämän seurauksena muodostuu vahva järjestelmä, joka suojaa eroosiolta. Lisäksi tällä tavoin unohdetaan sää.

Asennettaessa geomatteja noudata seuraavia ohjeita:

 1. Tasaa sivusto poistamalla roskat. Kun asetat löysän kaltevuuden, kompuroi pinta manuaalisella rullalla.
 2. Kaivaa kaivanto ylhäältä ja kaltevuuden alareunasta, joka on noin 30 cm syvä. Älä unohda varoventtiilijän järjestelmää alustojen ja ojien avulla veden tyhjentämiseksi alaspäin.
 3. Kierrä rulla ja leikkaa sitten tarvittaessa.
 4. Kiinnitä tela niin, että ei ole epäsäännöllisyyttä ja taittumista. Materiaalin on sovitettava tiukasti pinnalle, toistettaessa kaltevuusprofiilia.
 5. Lay geomats alas sileä puoli. Päällekkäisyyden pituussuunnassa tulisi olla noin 15 cm ja poikittaisessa - 20 cm.
 6. Kiinnitä geomatin yläreuna kaivantoon. Käytä ankkuripultteja tai nastoja. Lisäksi materiaali voidaan kiinnittää puupalkkeihin, jotka joutuvat maahan. Ankkureiden määrä keskimääräisellä kaltevuudella saavuttaa 2 ankkuria per neliömetrin pinta-alan.
 7. Kiinnitä rainan alempia reunoja ankkurikaivion pohjalle, käytä samaa kiinnittimenä kuin geomien yläreunan kiinnittämiseen.
 8. Kaada ankkurikaivurit pohjamaalilla, tartu 2-5 cm kerrokseen. Sen jälkeen se on sinetöitävä.
 9. Jos vettä ei pääse loppumaan, täytä se kaatamalla. Sen pitäisi olla murto-osa 2-6 mm.
 10. Sen jälkeen istutetaan maaperä siemeniä käyttäen noin 40 g siementä neliömetriä kohden.

Maanrajoittimet maaperän vahvistamiseksi

Jyrkissä rinteissä (jopa 70 °) maaperän lujittamiseen suositellaan geogridin käyttöä - verkko, jossa on neliösolut. Se on suunniteltu rakennusten rakentamiseen heikossa maassa. Pienillä muodonmuutoksilla geogridit kestävät huomattavia kuormituksia ja kestävät aggressiivisia vaikutuksia.

Geografiset ominaisuudet ovat seuraavat:

 • Materiaali on läpäisevä koko pinnalle;
 • Ekologisesti turvallinen;
 • Pystyy toistamaan tontin helpotusta;
 • Suorittaa luonnollisen elinympäristön kasveille;
 • Mahdollisuudet parantaa maaperän vakautta ja lujittamista;
 • Helppo asennus.

Menetelmä ristikon kiinnittämiseksi rinteiden vahvistamiseksi on seuraava:

 1. Tasaa ja kompostele rinteen pinta. Käytä tätä varten manuaalisia rullia tai voit toimia käsin.
 2. Levitä rullia pitkin leikkauspituutta. Geonetin korkeus on tavallisesti määritettävä suunniteltaessa kuormituksesta riippuen. Rolls voidaan irrottaa manuaalisesti sekä asentaa liinoja. Geogrid laid out butt.
 3. Lisäksi pystyt rakenteen kiinteään kiinnitykseen liittää kankaan keskelle 3-5 mm: n halkaisijoiden ankkureiden avulla. Asennuskohta on 1-1,5 m. Jos alueella on suuria tuulikuormia, käytä ankkuria U-muotoisten kiinnikkeiden muodossa.
 4. Sileä kangas hieman jännitteellä. Varmista, että materiaali on mahdollisimman lähellä pintaa.
 5. Sen jälkeen geogrid on täynnä raunioita, sitten kivellä, sitten maaperällä. Sängyn paksuuden tulisi olla vähintään 20 cm.
 6. Jos geogridin pinta-ala on suuri, tasoita sitten haudattu maa puskutraktoriin. Jos kyseessä on pieni alue, toimi manuaalisesti.
 7. Jos laitat turpeen geogridiin ja kylvää nurmikkoa, vedä juoni. Noin kuukauden kuluttua juurijärjestelmä yhdistää maaperän geogridin kanssa yhteen.

Maaperän stabiloinnin geogridit

Rinteiden muodonmuutoksen torjumiseksi käytetään useimmin geogridia, joka vahvistaa maata ja sen alaspäin suuntautuvaa liikettä ja on vakaampi kuin geogrid. Alhaisen kantavuuden omaava maakansi muuttuu maaperään, jolla on suuri kuormituskyky. Kun venytetty, materiaali muodostaa vakaan kehyksen. Maalla se kiinnittyy betonilla, hiekalla, sora, maaperä.

Ominaisuudet georeshki vahvistaa rinteitä:

 • Myrkytön aine;
 • Ultraviolettisäteilyä kestävä ja aggressiivinen ympäristö;
 • Kyky siirtää vettä;
 • Geogrid ei hajota eikä se sula;
 • Kyky toistaa käyrän ääriviivat;
 • Maaperän siirtymiskestävyys jäädyttämisen, huuhtoutumisen, sulattamisen aikana;
 • Sallii itämisen kasvit.

Rinteiden vahvistaminen geogridilla näyttää tältä:

 1. Kohdista sivuston pinta, kuten edellisissä versioissa, merkitse rajat.
 2. Asenna ankkuri 600-900 mm pituisiin merkkeihin, jotka on valmistettu kestävästä muovista tai teräksestä. Laakerien ankkureina voit kiinnittää puuta.
 3. Ankkureiden asennus on kehitetty ottaen huomioon rinteiden jyrkkyys ja alueen hydrologiset olosuhteet. Mutta joka tapauksessa ankkuri asetetaan georgeen moduulien ääriviivoihin. Kiinnitys ankkurit - 1-2 metriä.
 4. Levitä georridi asennettuihin ankkureihin. Aseta materiaali ylhäältä alas.
 5. Perusteeseen on sijoitettava läpäisevät geotekstiilit vahvistuskerroksen lisäämiseksi. On edullista käyttää ei-kudottuja geotekstiilejä, joiden tiheys on noin 200-400 g / m.
 6. Geogridien solujen täyttämiseksi on yleistä käyttää murskattua kiveä, betonia tai kasviperäistä maaperää. Jälkimmäisessä tapauksessa voit kasvattaa erilaisia ​​kasveja tai varustaa nurmikon.
 7. Kaikki geogridin solut, paitsi äärimmäiset, on täytettävä yli 5 cm: n ylimärällä, joten suojaat materiaalia UV-säteilyn vaikutuksilta.
 8. Viimeisessä vaiheessa suorita tiiviste "kakku". Tätä tarkoitusta varten ne käyttävät rullia pneumaattisissa renkaissa tai täryttimiä. Laitteessa on oltava riittävä paino, mutta älä kiihkeä, ettei aalto ilmesty geopuiden pinnalle. Kuitenkin liian jyrkissä rinteissä toimita käsin.

Gabion rakenteet rinteille

Gabionit ovat ekologinen modulaarinen järjestelmä, joka on kuusikulmainen verkkolaatikko maaperän vahvistamiseksi. Usein sitä käytetään geogridien, geogridien ja geotekstiilien yhteydessä. Valmistusmateriaali on kaksinkertainen kierretty teräslanka, joka takaa hyvän rakenteellisen lujuuden.

Gabion-rakenteiden ominaisuudet ovat:

 • Metalliverkko pystyy kestämään minkä tahansa kuormituksen, aukko eliminoituu;
 • Korkea lujuus, koska malli on hyvin samankaltainen kuin monoliitti;
 • Suuri läpäisevyysindikaattori;
 • Vuosien aikana gabion-tehokkuus ja maaperän tiivistyminen lisääntyvät;
 • Gabionit sallivat kasvien kasvavan, hillitsemällä maaperän liikkumista.

Gabion-rakenteen asentaminen ei ole liian monimutkaista tehdä sitä itse:

 1. Aloita tasaamalla pinta ja täytä se hiekalla. Voit myös käyttää roskaa.
 2. Vahvista alemmat piikkarit maan päällä halkaisijaltaan 16 - 19 mm: n tangoilla, tukossa kulmissa.
 3. Yhdistä virheet yhteen. Tätä varten käytä lankaa, jonka halkaisija on vähintään 3 mm. Voit kytkeä manuaalisesti tai nitoja vastaavan laitteen kanssa.
 4. Täytä gabion-ruho täyteaineella. On suositeltavaa käyttää kovaa, raskasta, vedenkestävää kiviä. Kivien tulee olla erittäin tiheitä, pakkasenkestäviä. Niinpä sinun pitäisi antaa mieluummin hyytyvät kiviä.
 5. Laita suurempia kiviä rakenteen reunaan. Pieni nukkakori itsessään. Jos materiaali on tiiviisti kiinni, ennen kuin asennat kannen, paina ylimmän kerroksen kiveä.
 6. Halutessasi voit tehdä kotitekoisen gabion-mallin. Tällaiset tuotteet ovat hitsattuja kilpiä, joka on valmistettu laatikosta, venytetystä metalliverkosta.
 7. Itsestään tehdyt gabionit sijoittuvat rinteelle poiston jälkeen. Yhdistä ne yhteen, täytä aukot täyteaineella. Sopii murskaantuneeksi kivi- ja mukulakivikoneeksi sekä kasviperäiseksi maaperäksi. Jos maata käytettiin, kääri se ja kylvää ruoho. Teräskehys tulee ulos, se tukee kaltevuutta.

Niinpä rinteiden ja jyrkkien rinteiden ongelma sivustossasi olisi ratkaistava välittömästi. Onneksi nykyaikainen markkinat tarjoavat paljon materiaaleja maaperän vahvistamiseksi - geogridit, geogridit, geomatit, geotekstiilit. Mutta älä myös unohda hyviä vanhoja tekniikoita, joita isovanhemmat käyttivät - kasvien kasvit voimakkaalla juurisysteemillä, käytä lokit ja kiviä.

Keinoja rinteiden vahvistamiseksi

Mitkä ovat vaaralliset rinteet rakennustyömaalla

Rakennustyömaalla olevat kaltevat alueet ovat itsestään vaarattomia, ja niiden aiheuttama maaperän tai maaperän siirtymän (maanjäristyksen) eroosio on vaarassa. Rinteet erotellaan kaltevuuskulmasta - hyvin lempeästä melkein jyrkkään.

Kaltevuus on maaperän epätasaisuus, jossa tietty taso kaltevuus.

Rinteiden vahvistaminen auttaa poistamaan erilaiset epämiellyttävät tilanteet, jopa romahtamiseen, joka on täynnä tällaisia ​​kaltevia sääntöjenvastaisuuksia.

Jokainen kaltevuoto määrittelee tapaa, jolla se vahvistuu:

 • Hellä rinne (kaltevuus jopa 8%) Se voidaan tiivistää merkittävästi istuttamalla siihen puita. Maaperän itäneet juuret häiritsevät maaperän luonnollista liukumista ja sen löystymistä säästä. Tällainen vaikutus voi kuitenkin tuottaa vain sellaiset puun lajikkeet, joiden juuret ovat tiheästi haaroittuneita. Vaihtoehtona on tehdä pajusuoja. Tätä varten tuoreita leikattuja pajun oksia, noin 70 cm kumpaankin, on istutettava rinteeseen siten, että jokainen toinen ylittää edellisen - saat verkon. Kun maa on märkä, oksat alkavat nopeasti kasvaa. Jos haluat jotain kaunista - kaltevuus on täydellinen rockeriesin luomiseen.
 • Keskitaso (kaltevuus 8 - 15%). Tällaisella korkeudella ei voi istuttaa kasveja, se on mahdotonta, eikä se auta. Täällä turvautuivat käyttämään erityisiä vahvistuselementtejä, sopivimpia - kovapuupalkkeja, geogridia, kiveä, erikoiskasveja, jne. Geografin asentaminen on pelastusta myös sadekaudella. Kuitenkin on mahdollista rakentaa vahvistusrakenne, jolla ei ole vähemmän onnistumista lokista ja kivistä. Erityisesti, kun tiivistetään säiliön seiniä, niitä käytetään useimmissa tapauksissa, koska veden virtauksen ohjauskouru on edelleen asennettuna tiivisteen yläpuolelle, mikä estää eroosion.
 • Geotekstiilit - materiaali, jolla on vahva rakenne, kestävät 120%: n vetolujuuden. Siinä on runsaasti positiivisia ominaisuuksia - korkea räjähdyskestävyys, vastustuskyky pitkäaikaiselle kosteudelle altistumiselle, immuuni bakteereille, helppoa, voit leikata sen manuaalisesti ja ketjusahan avulla. Ennen kuin asennat sen, sinun on poistettava kokonaan kaikki työpinnan epätasaisuudet.
 • Geomat - polymeeristä valmistettu kolmiulotteinen kangas, usein polypropyleeni, ei pääse läpi vettä, on verkkojen ulkonäkö, joka on päällekkäin toisiinsa useissa kerroksissa. Eroosiota aiheuttavien ominaisuuksien lisäksi se on myös kaunis, koska se mahdollistaa kasvillisuuden istuttamisen siihen. Materiaali ei myöskään vaurioidu alhaisissa lämpötiloissa -300 ° C: seen eikä korkeuteen +1000 ° C: een. Ajaton pudotus siedetään ilman häiriöitä, kemiallisesti ja paloturvallisesti (ne on vaikea sytyttää), ne asennetaan melko helposti. Geomat
 • Yhdistetty geofiber ja kivi lattia. Kivet (jotka ovat välttämättömiä ilmastoon sopiviksi) puhdistetaan, kuivataan, pinta peitetään geomolla, joka on kiinnitetty maahan kolmekymmentän senttimetrin ankkureilla. Seuraavaksi sovitetaan geotekstiilit, sitten kivet ja uudelleen geotekstiilit ja jälleen kivet. Jokainen kerros kiinnitetään polyuretaaniliimalla.
 • Geogrid (geogrid), valmistettu polyesterilasista tai polyesteriä. Sitä käytetään useiden ongelmien ratkaisemiseen kerralla - maaperän tiivistämiseksi, koko rakenteen vahvistamiseksi mahdollisten mekaanisten vahinkojen korvaamiseksi. Jopa kovissa kuormissa, se säilyttää muodonsa ja pitää maata. Solut kulkevat veteen, mutta itse materiaali on vedenpitävää, ei murskata, se kääritään lohko, joustava, ja se on kätevä kuljettaa ja asentaa. Reiät on suunniteltu siten, että kasvit itävät niiden läpi. Rakentamisessa geogrid puristaa patojen ja säiliöiden rinteitä, rinteiden rinteitä tai rakenteita, joilla on penkereitä, siltojen karttoja. Geogridia täytetään ennen asennusta, vaaditun alueen tasoitetaan, reunukset asetetaan, geotekstiilit levitetään, georgiisi asetetaan, kiinnitetään ankkureilla ja täyteaine (murskattu kivi) kaadetaan soluihin, ankkuri poistetaan ja maa tiivistetään edelleen.
 • Gabion-rakenteet - niitä käytetään estämään kallion putoaminen. Kaltevien maastojen kovettamista käytetään lähes vuosisadan ajan. Edellä oleva rakenne on metallikudoksista hitsattu laatikko, joka on täytetty käytettäväksi eri kokoisia ja laadukkaita kiviä (raunioita, mukulakiviä, kiviä, pyöreitä). Sitä voidaan käyttää kaikentyyppisten rinteiden stabilointiin ja kaikkien edellä mainittujen vahvistusmateriaalien kanssa.

Verkon kaksinkertaisen kiertymisen vuoksi rakenteen joustavuus ja lujuus varmistetaan. materiaali on kosteutta kestävä, ympäristöystävällinen, toimii pitkään ja on edullinen volyymi-hinta-yhdistelmällä.

Tämä on yhdistelmä geotekstiilillä / geogridillä:

Kaikki gabion-rakenteet on jaettu seuraavasti:

 1. Gabionit ovat kaksinkertainen kierretty metalliverkko, jossa on kuusikulmaiset solut.
 2. Renault-patjat - parallelepiped-ristikko, litteät lohkot, pienikokoiset.
 3. Terramesh-järjestelmät - jakautuvat poikkileikkauksiksi paksumman langan kalvoihin.
 4. Nurmikko, muoviset ritilät - ne vahvistavat vain lempeitä ja keskirinteitä. Miinukset - vähemmän kestävä, tarpeeksi vain pienelle puolueellisuudelle. Plus - kuljetuksen helppous, sietävät sääolosuhteet, jotka on istutettu voimakkaasti kasveihin. Asennetaan tavalliseen tapaan: maahan, kerros hiekkaa ja murskattua kiveä (sora, ympärillä) maaperän kerros tasoittamiseen, nurmikon verkko suoraan, toinen maan kerros ja kasvit siinä.
 5. Perusominaisuuksien mukaan nurmikkoa on kevyt ja raskas. Ja myös niiden toiminnallisuutta ja muotoilua erottaa solujen muoto: timantit, monikulmio, neliöt jne. Geogrid
 6. Biomatit - täysin luonnollinen vahvistaja, joka on valmistettu kookoskuiduista, oljista tai näiden materiaalien seoksesta, juustolla tikattu, on rullina valssautuneita laattoja. Selvä plus on ympäristöystävällisyys (maton hajoamistuotteet lannoita maaperää, siemenet ovat elinkelpoisia), kankaan tiheys suojaa myrskyiltä ja suihilta. asetettu kylmään. Optimaalinen lämpötila +50 ° C. Vesi riippuu ilmastosta: jos on märkä, niin harvoin. Biomat ajan kuluessa kylvön jälkeen

Jos kasveja, mitä?

Maaperän tiivistämiseen parhaiten kuuluvat:

 1. Evergreens: setri, mänty, kataja,
 2. Hedelmä: kvitteni, merikotka,
 3. Pensaat: sileä, sumah, vuori tuhka, luuta, lila, deutzia, skumpiya, puun pioni, dogrose.

Istutettu kaltevuus

Sateisella alueella on myös eroosiota uhkaava.

Kaltevuuden lujittaminen tällaisissa olosuhteissa tehdään ottaen huomioon maaperätyyppi:

 • Korkea pöly ja hiekka - hämärtyvät nopeasti
 • Hiekkomaiset siilot, siilot - keskitasoinen eroosio.
 • Savi, kivinen, hiekkapohjainen maaperä - kaikkein kestävä.

Jos vahvistat rinteitä ajoissa, ongelmat voidaan välttää.

Jos teet teknisen virheen asennuksen aikana, uhka sivustolle säilyy, joten on parempi turvautua asiantuntijoiden palveluihin.

Geomat. Maaperän vahvistaminen

rulla 1,5x10m: 2153 ruplaa
rulla 1,5x25m: 5350 hieroa

 • Maa: Venäjä
 • Väri: Khaki, vihreä, ruskea.
 • Rullan koko, m: 1.5x10m, 1.5x25m
 • Solun koko, mm: 70x58mm
 • Hinta / rulla 1,5x10m: 2153 rub- + Osta
 • Hinta / rulla 1,5x25m: 5350 rub- + Osta
 • Maa: Venäjä
 • Väri: tummanvihreä
 • Tiheys, g / m2: 80 g / m2
 • Pakkauskoko, m: 2x10m
 • Hinta / rulla 2x10m: 1328 rub- + Osta

rulla 3,10x100m: 25079 hieroa
rulla 2,05 x 100m: 167,2

 • Maa: Venäjä
 • Väri: tummanvihreä
 • Tiheys, g / m2: 120 g / m2
 • Telan koko, m: 3,10 x100m, 2,05x100m
 • Hinta / rulla 3,10х100m: 25079 rub- + Osta
 • Hinta / rulla 2,05kh100m: 16728 rub- + Osta

rulla 6x50m: 3420 ruplaa
rulla 3x50m: 1710 hieroa
rulla 3x100m: 3420 ruplaa

 • Maa: Venäjä
 • Väri: Vihreä
 • Tiheys, g / m2: 35 g / m2
 • Telan koko, m: 3x100m, 3x50m, 6x50m
 • Hinta / rulla 6x50m: 3420 rub- + Osta
 • Hinta / rulla 3x50m: 1710 rub- + Osta
 • Hinta / rulla 3x100m: 3420 rub- + Osta

rulla 1,3x25m: 1950 hieroa
rulla 1,5x25m: 2855 hieroa
rulla 2x25m: 2855 hieroa

 • Maa: Venäjä
 • Väri: oranssi
 • Tiheys, g / m2: 190 g / m2
 • Rullan koko, m: 1.3x25, 1.5x25, 2x25
 • Solun koko, mm: 40x46
 • Hinta / rulla 1,3x25m: 1950 rub- + Osta
 • Hinta / rulla 1,5x25m: 2855 rub- + Osta
 • Hinta / rulla 2x25m: 2855 rub- + Osta

rulla 2,05 x 100m: 3691 hieroa
rulla 3,10 x 100m: 5734 hieroa

 • Maa: Tšekin tasavalta
 • Väri: tummanvihreä
 • Tiheys, g / m2: 42 g / m2
 • Telan koko, m: 2,05kh100m, 3,10kh100m
 • Hinta / rulla 2,05kh100m: 3691 rub- + Osta
 • Hinta / rulla 3,10х100m: 5734 rub- + Osta

rulla 2x30m: 5900 ruplaa
rulla 1x10m: 1130 hieroa

 • Maa: Venäjä
 • Väri: musta
 • Telan koko, m: 2x30m, 1x10m
 • Solun koko, mm: 9 * 9mm
 • Hinta / rulla 2x30m: 5900 rub- + Osta
 • Hinta / rulla 1x10m: 1130 rub- + Osta
 • Maa: Venäjä
 • Väri: tummanvihreä vihreä, vaalea-tumma beige
 • Tiheys, g / m2: 60%
 • Pakkauskoko, m: 3x6m
 • Hinta / paketti 3x6m: 4100 rub- + Osta

per paketti (2 m2) harmaa: 1500 hieroa
per pakkaus (2 m2) ruskea: 1500 hieroa
per paketti (2 m2) vihreä: 1500 hieroa

 • Maa: Venäjä
 • Väri: harmaa, ruskea, vihreä
 • Pakkauskoko, m: 0,57 * 0,57
 • Kpl. pakkauksessa: 6 kpl. (2m.kv.)
 • Hinta / pakkaus (2 m2) harmaa: 1500 rub- + Osta
 • Hinta / pakkaus (2 m2) ruskea: 1500 rub- + Osta
 • Hinta / pakkaus (2 m2) vihreä: 1500 rub- + Osta

pakkaus 2x3m: 1830 hieroa
pakkaus 2x5m: 2739 hieroa
pakkaus 2x50m: 21840 hieroa

 • Maa: Venäjä
 • Väri: vihreä
 • Pakkauskoko, m: 2x3m, 2x5m, 2x50m
 • Hinta / pakkaus 2x3m: 1830 rub- + Osta
 • Hinta / pakkaus 2x5m: 2739 rub- + Osta
 • Hinta / pakkaus 2х50м: 21840 rub- + Osta

rulla 1x5m: 16250 hieroa
rulla 1x10m: 32500 hieroa

 • Maa: Venäjä
 • Väri: jäljittelee luonnonmyrkkyä
 • Rullan koko, m: 1x5m, 1x10m
 • Perus: Moss - polymeeri, vuori - huopa
 • Hinta / rulla 1x5m: 16250 rub- + Osta
 • Hinta / rulla 1x10m: 32500 rub- + Osta
 • Maa: Venäjä
 • Väri: musta
 • Kpl. pakkauksessa: 12 laattaa (3 neliömetriä)
 • Moduulin koko: 0.5x0.5x0.25m
 • Hinta pakkauksesta (3 m2): 900 rub- + Osta

rulla (№ 520): 7384 hieroa
rulla (№ 521, 517, 513): 8008 ruplaa
rulla (№ 540 530 510 516 518 560): 8840 ruplaa

 • Maa: Venäjä
 • Rullan koko, m: 2x40m
 • Paalun korkeus, mm: 3
 • Base: lateksi
 • Hinta / rulla (№ 520): 7384 rub- + Osta
 • Hinta / rulla (№ 521, 517, 513): 8008 rub- + Osta
 • Hinta / rulla (nro 540/530/510/516/518/560): 8840 rub - + Osta

rulla 1,5x10m: 1570 ruplaa
rulla 1,5x25m: 3300 ruplaa

 • Maa: Venäjä
 • Väri: Khaki, vihreä
 • Rullan koko, m: 1.5x10m, 1.5x25m
 • Solun koko, mm: 40x40mm
 • Hinta / rulla 1,5x10m: 1570 rub- + Osta
 • Hinta / rulla 1,5x25m: 3300 rub- + Osta
 • Maa: Venäjä
 • Väri: oranssi
 • Putken halkaisija, cm: 70mm
 • Kpl. pakkauksessa: 4 kpl / pakkaus
 • Korkeus, mm: 750
 • Valoheijastimet: valkoinen
 • Hinta / kpl: $ 8- + Osta

rulla 1,5x20m: 2449,9 hieroa
rulla 2x20m: 2778,4 hieroa
rulla 1x20m: 1109.9 hieroa

 • Maa: Venäjä
 • Väri: Khaki, vihreä
 • Tiheys, g / m2: 150 g / m2
 • Telan koko, m: 1x20, 1.5x20m, 2x20m
 • Solun koko, mm: 45x45mm
 • Hinta rulla 1,5x20m: 2449,9 rub- + Osta
 • Hinta rulla 2х20m: 2778.4 rub- + Osta
 • Hinta rulla 1х20м: 1109.9 rub- + Osta

1 kpl (musta): 2795 hieroa
1 kpl (väri) Myynti!: 2600 rub

 • Maa: Venäjä
 • Väri: musta, väri
 • Tilavuus - 300 litraa: 8 kg
 • Kokonaismitat: 165 * 120 * 45cm
 • Hinta 1 kpl (musta): 2795 rub- + Osta
 • Hinta 1 kpl (väri) Myynti !: 2600 rub- + Osta
 • Maa: Venäjä
 • Väri: vihreä, terrakotta
 • Kpl. pakkauksessa: 9
 • Moduulin koko: 333 x 333 x 15 mm
 • Hinta 100 m2: 550 rub- + Osta
 • Hinta 500 m2: 520 rub- + Osta

rulla 2x30m: 5900 ruplaa
rulla 1x10m: 1130 hieroa

 • Maa: Venäjä
 • Väri: musta
 • Telan koko, m: 2x30m, 1x10m
 • Solun koko, mm: 9 * 9mm
 • Hinta / rulla 2x30m: 5900 rub- + Osta
 • Hinta / rulla 1x10m: 1130 rub- + Osta

rulla 2x25m: 17250 hieroa
rulla 4x25m: 32200 hieroa

 • Maa: Venäjä
 • Väri: valkoinen, keltainen, punainen, sininen
 • Tiheys, g / m2: 900 g / m2
 • Rullan koko, m: 2x25m, 4x25m
 • Pohja: kumi
 • Pilarin korkeus, mm: 6
 • Rypäletien lukumäärä: 70000 per 1m2
 • Kerrosten määrä: 28 x 10 cm
 • Hinta / rulla 2x25m: 17250 rub- + Osta
 • Hinta / rulla 4x25m: 32200 rub- + Osta

1 kpl (musta) Myynti!: 1700 hieroa
1 kpl (vihreä) Myynti!: 1950 hieroa

 • Maa: Venäjä
 • Väri: musta, väri
 • Tilavuus on 240 l: 5 kg
 • Mitat: 126 * 108 * 54cm
 • Hinta 1 kpl (musta) Myynti!: 1700 rub- + Osta
 • Hinta 1 kpl (vihreä) Myynti!: 1950 rub- + Osta

rulla 2x30m: 5900 ruplaa
rulla 1x10m: 1130 hieroa

 • Maa: Venäjä
 • Väri: musta
 • Telan koko, m: 2x30m, 1x10m
 • Solun koko, mm: 9 * 9mm
 • Hinta / rulla 2x30m: 5900 rub- + Osta
 • Hinta / rulla 1x10m: 1130 rub- + Osta

rulla 1x100m: 3731 hieroa
rulla 2x100m: 7460 hieroa
rulla 3x100m: 11191 hieroa

 • Maa: Tanska
 • Väri: harmaa
 • Tiheys, g / m2: 80 g / m2
 • Rullan koko, m: 1x100m, 2x100m, 3x100m
 • Hinta / rulla 1x100m: 3731 rub- + Osta
 • Hinta / rulla 2x100m: 7460 rub- + Osta
 • Hinta / rulla 3x100m: 11191 rub- + Osta
 • Maa: Venäjä
 • Väri: vihreä, ruskea, ruskea
 • Pakkauskoko, m: Pakkauksen tilavuus-0,05 m3, Pakkauksen paino -12 kg
 • Kpl. pakkauksessa: 8 laatat (2 neliömetriä)
 • Laatta koko: 50 * 50 * 2,5 cm
 • Hinta / 1 laatta :: 384 rub- + Osta
 • Hinta pakkauksesta (2 m2): 3072 rub- + Osta
 • Maa: Korea
 • Väri: harmaa
 • Tiheys, g / m2: 120 g / m2
 • Rullan koko, m: 1.4x30m
 • Solun koko, mm: 1x1mm
 • Verkkotyyppi: lasikuitu
 • Hinta / rulla: 2110 rub- + Osta

rulla 2x50m: 1140 ruplaa
rulla 2x100m: 2280 ruplaa

 • Maa: Venäjä
 • Väri: vihreä
 • Tiheys, g / m2: 35 g / m2
 • Rullan koko, m: 2x100m, 2x50m
 • Hinta / rulla 2x50m: 1140 rub- + Osta
 • Hinta / rulla 2x100m: 2280 rub- + Osta
 • Maa: Venäjä
 • Väri: vihreä, terrakotta
 • Kpl. pakkauksessa: 9
 • Moduulin koko: 333 x 333 x 15 mm
 • Hinta 100 m2: 550 rub- + Osta
 • Hinta 500 m2: 520 rub- + Osta
 • Maa: Venäjä
 • Väri: vihreä
 • Kpl. pakkauksessa: 10 kpl / pakkaus
 • Hinta / setti (10 kpl): 163 rub- + Osta
 • Maa: Korea
 • Väri: harmaa
 • Tiheys, g / m2: 120 g / m2
 • Rullan koko, m: 1,6x30m
 • Solun koko, mm: 1x1mm
 • Verkkotyyppi: lasikuitu
 • Hinta / rulla: 2410 rub- + Osta
 • Maa: Venäjä
 • Väri: tummanvihreä
 • Tiheys, g / m2: 65 g / m2
 • Rullan koko, m: 3, 10x100m
 • Hinta / rulla 3,10x100m: 9021 rub- + Osta
 • Maa: Venäjä
 • Väri: musta
 • Pakkauskoko, m: moduuli elokuvassa
 • Solun koko, mm: 160mmx160mmx50mm
 • Hintamoduuli 10m2: 1453 rub- + Osta
 • Maa: Venäjä
 • Väri: musta
 • Pakkauskoko, m: moduuli elokuvassa
 • Solun koko, mm: 160mmx160mmx75mm
 • Hintamoduuli 10m2: 1715 rub- + Osta

rubrulo 0,95 x 100m: 4591 ruplaa
rubrulon 1,1x100m: 5001 hieroa

 • Maa: Venäjä
 • Väri: Khaki
 • Tiheys, g / m2: 195
 • Rullan koko, m: 0,95x100, 1,1x100
 • Hinta hitaa / rulla 0,95x100m: 4591 rub- + Osta
 • Hinta rub / rulla 1,1x100m: 5001 rub- + Osta
 • Maa: Venäjä
 • Väri: musta
 • Pakkauskoko, m: moduuli elokuvassa
 • Solun koko, mm: 160mmx160mmx100mm
 • Hintamoduuli 10m2: 2210 rub- + Osta

rubrulo 0,95 x 100m: 4191 hieroa
rubrulon 1,1x100m: 4731 hieroa

 • Maa: Venäjä
 • Väri: Khaki
 • Tiheys, g / m2: 195
 • Rullan koko, m: 0,95x100, 1,1x100
 • Hinta hana / rulla 0,95x100m: 4191 rub- + Osta
 • Hinta hitaus / rulla 1,1x100m: 4731 rub- + Osta
 • Maa: Venäjä
 • Väri: vihreä, Khaki
 • Rullan koko, m: 2x30m
 • Solun koko, mm: 32x32mm
 • Hinta / rulla 2x30m: 11680 rub- + Osta
 • Maa: Venäjä
 • Väri: musta
 • Rullan koko, m: 2x30m
 • Solun koko, mm: 8x6mm
 • Hinta / rulla: 8500 rub- + Osta

rulla 2x30m: 5900 ruplaa
rulla 1x10m: 1130 hieroa

 • Maa: Venäjä
 • Väri: musta
 • Telan koko, m: 2x30m, 1x10m
 • Solun koko, mm: 9 * 9mm
 • Hinta / rulla 2x30m: 5900 rub- + Osta
 • Hinta / rulla 1x10m: 1130 rub- + Osta
 • Maa: Venäjä
 • Väri: musta
 • Pakkauskoko, m: 14,88 m2 (kalvon moduuli)
 • Solun koko, mm: 200mmx200mmx50mm
 • PGM mitat venytettyinä: 2,4x6,2 m
 • PGM-mitat taitettuna: 1,19x3,5 m
 • Hinta / paketti: 3000 rub- + Osta
 • Maa: Venäjä
 • Väri: Musta, Khaki
 • Rullan koko, m: 2x100m
 • Solun koko, mm: 13x15mm
 • Hinta / rulla: 3935 rub- + Osta
 • Maa: Venäjä
 • Väri: musta
 • Pakkauskoko, m: 14,88 m2 (kalvon moduuli)
 • Solun koko, mm: 200mmx200mmx75mm
 • PGM mitat venytettyinä: 2,4x6,2 m
 • PGM-mitat taitettuna: 1,19x3,5 m
 • Hinta / pakkaus: 4000 rub- + Osta
 • Maa: Venäjä
 • Väri: musta
 • Pakkauskoko, m: 14,88 m2 (kalvon moduuli)
 • Solun koko, mm: 200mmx200mmx100mm
 • PGM mitat venytettyinä: 2,4x6,2 m
 • PGM-mitat taitettuna: 1,19x3,5 m
 • Hinta / kpl: 5000 rub- + Osta
 • Maa: Venäjä
 • Väri: musta
 • Pakkauskoko, m: 14,88 m2 (kalvon moduuli)
 • Solun koko, mm: 200mmx200mmx150mm
 • PGM mitat venytettyinä: 2,4x6,2 m
 • PGM-mitat taitettuna: 1,19x3,5 m
 • Hinta / kpl: 7000 rub- + Osta

Nykyaikaiset materiaalit maaperän, rinteiden vahvistamiseksi

Uusimmat teknologiat rinteiden vahvistamiseksi toteutetaan eniten budjettivaroilla, erityisesti maaperän, rinteiden ja hartioiden vahvistamiseksi suunnitelluilla geosynteettisilla materiaaleilla. Eri kokoonpanoissa käytetään erityisiä polypropeenirenkaita, joilla kiinnitetään kalteviin tasoihin kohdistuvat maanjäristysprosessit sekä tasaisten maalien vahvistaminen.

Yhdessä niiden kanssa voidaan käyttää telineitä, geotekstiilejä ja muita materiaaleja, jotka toimivat yhdessä. Voit ostaa ne Moskovassa kohtuulliseen hintaan kiireellisten tehtävien suorittamiseksi eroosion suojaamiseksi ja maaperän vahvistamiseksi.

Olkapäiden vahvistaminen geomatilla

Tätä varten kannattaa käyttää kolmiulotteista rakennetta irrallisia materiaaleja. Ne ovat ristikko, jossa on hunajakenno rakenne, hitsattu laaja läpäisemättömistä tai rei'itetyistä nauhoista. Ne voidaan myös muodostaa geomateiksi - useita kuituja satunnaisesti kudotut irtotavarat, jotka pitävät maaperän hiukkaset ja kasvien siemenet omassa rakenteessaan.

Valinta on seuraava:

 • irtokartioita vaaditaan rauniot, sora, hiekka;
 • Geomit ovat välttämättömiä rinteiden maisemoinnille.

Mitä korkeammat kehyksen reunat ovat, sitä suurempi täyteaineen tilavuus voi olla. Ja jyrkempi rinteessä, sitä laajempi nauha on moduuleja rinteiden vahvistamiseksi. Tällainen lähestymistapa mahdollistaa pengertien eheyden ylläpitämisen minimaalisilla kustannuksilla, suojaa niitä tuhoamiselta, mukaan lukien ulkoiset värähtelykuormat. Tämä antaa meille mahdollisuuden soveltaa kolmiulotteisia polypropeenimalleja tehokkaasti tien ja rautateiden tehostamiseksi.

Tasainen verkko maaperän vahvistamiseksi

Litteillä pinnoilla eroosio ei ole yhtä voimakas kuin kaltevilla, mutta ulkoisten negatiivisten tekijöiden, myös kuljetusten, läsnä ollessa sillä on kielteisiä tuhoisia seurauksia. Suojaa ruohon päällysteitä rutistumiselta, kaivojen muodostuminen tasaisella ruudukolla.

 • tasainen rakenne;
 • pieni solu;
 • korkea jäykkyys;
 • luonnollinen väri.

Se asetetaan maanpinnalle tai nurmikon pohjaan. Jälkimmäisessä tapauksessa se toimii linkkinä maaperän ja ruohikannen välillä. Kasvien juurisysteemillä punottu se muodostaa monoliittisen turvekerroksen, joka on suojattu kuljetuksen pyörien aiheuttamilta vaurioilta.

Geomat vahvistaa rannikkoa, rinteitä, maaperää, rinteitä

Yritys "SBM Unit" tarjoaa ostaa geomatteja rakentamiseen edulliseen hintaan Moskovassa. Heidän avullaan toteutetaan rannikon, maaperän vahvistaminen, jotta voidaan suojella eroosiota vastaan. Yksinkertaisten ja edullisten geomateriaalien käyttö vähentää rannikkosuojausten kustannuksia, takaa niiden kestävyyden ja luotettavuuden.

Kaltevien pintojen tärkein tuhoisa tekijä on eroosio. Sen toiminta kasvaa säiliöiden sijainneissa ja valtateiden kulkiessa. Toistaiseksi rannikkoa on vahvistettu kalliilla menetelmillä. Jotkut teknologiat vaikuttivat vain pitkän ajan kuluttua.

Eroosionestomaalin edut

Nykyaikainen materiaali on kvalitatiivisesti erilainen kuin muut keinot torjua eroosiota. Sen etuja ovat:

 • instant vaikutus;
 • käyttömahdollisuus kaikilla pinnoilla;
 • saavutettavuus;
 • helppokäyttöisyys.

Eroosionestomenetelmän tärkeä ominaisuus on saavuttaa tulos odottamatta välittömästi materiaalin asettamisen jälkeen. Kiinnitystä ei tarvita, pinta on vahva ja täydellinen.

Työmateriaali on helppoa. Asennetaan rinteen pinnalle. Tätä tarkoitusta varten käytetään L-muotoisia ankkureita, jotka kiinnittävät kankaan ja toinen pää syvään maahan. Kaltevuuden yläosasta tela kaadetaan alas ja kiinnittää viereiset kaistat. Pohjalla ne johdetaan erikoisvalmisteiseen ojaan ja peitetään maaperällä.

Maaperän verkon valinta

Yrityksessämme on kaksi erilaista materiaalia:

 • tasainen geogrid;
 • kolmiulotteinen geogrid.

Valinnan periaate on yksinkertainen. Jyrkempi kaltevuus on kiinnitettävä, suuremman ristikon tulee olla rinteiden ja hartioiden vahvistaminen. Lisäksi tieliikenteessä käytetään vain volumetrisia tuotetyyppejä, koska ne kykenevät pitämään soluja, joilla on suuri massa suuren murto-osan aggregaatteja - maanteiden penkereitä varten käytettyä rakeita.

Ristikko maaperän, rinteiden, rannikon vahvistamiseksi on yleismaailmallista, koska sillä ei ole väliä mistä materiaalista pintaa kaadetaan. Tämä voi olla maaperä, hiekka, sora tai murskattu kivi. Kussakin tapauksessa täyte täytetään "hunajakennoon" - sen soluihin.

Tällainen kiinnitys mahdollistaa sen liukenemisen ja maanpinnan kanssa työskentelyn - istuttaa nurmikon ruoho. Rungon pohja suojaa mekaanisia ja eroosiota aiheuttavia vaikutuksia, nurmikko ruoho kiinnitetään siihen juurillaan.

Rinteitä rinteiden ja rinteiden vahvistamiseksi

Rinteitä rinteiden ja rinteiden vahvistamiseksi

Yrityksemme toimittaa verkkoja vahvistamaan maaperää, rinteitä, rantoja ja hartioita alhaisilla hinnoilla. Meillä on kiinteä verkko maaperälle, jonka voit ostaa useita kohteita, joiden solujen parametrit on suunniteltu tiettyihin tehtäviin.

Verkon käyttö rannan, rinteiden, rinteiden vahvistamiseksi

Muutama vuosi sitten monivuotinen nurmikannu pidettiin ainoana keinona torjua eroosiota ja maanvyörymiä. Nykyään on järkevämpi ja nopeampi tapa, jolla voit vahvistaa rannikkoa. Kestävän polymeeriverkon käyttö vahvistaa rinteitä, rinteitä ja useita vuosia estääkseen niiden tuhoutumisen sateella ja tuulella.

Työnteknologia on yksinkertainen. Maaperää vahvistetaan seuraavasti: elefantit ovat tiheästi levitettyä puhdistetulle pinnalle ja peitetty soralla, rauniolla tai maaperällä. Erousprosessien voimakkuudesta riippuen valitaan verkko, jolla tehdään rinteiden vahvistaminen, vaadittu paksuus. Jos paikka on vakavasti hajoava eroosion suhteen, tilavuusverkkoa voidaan vaatia, jos pieni määrä sopivaa materiaalia, jolla on hieno solu. Jäystekerros saa korkealaatuisen kiinnityksen kiinteästi. Rannan vahvistamisen vaikutuksen lisäämiseksi ne kylvetään nurmikruunulla, joka "sitoo" pengerryksen ja polymeeriristikon juurineen. Hartioiden vahvistaminen suoritetaan samalla tavalla, mutta tässä tapauksessa riittää täyttää sora tai roska ilman maakerrosta.

Verkon käyttö maaperän vahvistamiseksi

Maisemointipuistojen ja telakoiden kannalta eroosion ongelma on myös merkityksellinen. Mutta ei vain se vahingoittaa nurmikkoja ja pilaa ulkonäköä kävelyalueilla. Liikenne, lemmikkieläimet ja lopulta aktiiviset lapset ovat todellinen haaste mukaville alueille. Nurmikoiden esteettisen ulkonäön säilyttämiseksi ja ruohon resistanssin lisäämiseksi mekaaniseen rasitukseen käytetään polymeeriverkkoa, joka asetetaan maaperän pohjalle, joka on täynnä maata ja istutettu ruoholla.


Yrityksessämme voit ostaa verkkoa vahvistamaan rannikkoa ja maata edullisimmalla hinnalla Moskovassa - 15 ruplasta kohti 1 neliömetriä. Ja tilaa sen toimitus kaupunkiin.

Ohjeet rinteiden vahvistamiseksi

Toisin kuin raudoitetulla betonilla, gabion-verkkorakenteet eivät ole alttiita murtumille ja halkeille johtuen rakenteiden joustavuudesta, mikä puolestaan ​​mahdollistaa rakenteen helposti havaittavaksi maaperän vedon. Jopa voimakas eroosion eroosio maaperän alapuolella gabion rakenne usein johtaa vain pieniä muodonmuutoksia, aiheuttamatta vahinkoa ja tuhoutumista.

Vuosien mittaan niiden vahvuus kasvaa kasvien juurien luonnollisen itämisen vuoksi. Ajan myötä, yhdistämällä ympäristöön, verkotut rakenteet edellyttäen, että niillä on oikea ratkaisu, ne voivat toimia määrittelemättömänä ajankohtana, luonnollisten lohkojen ulkonäköä, jotka sopivat täydellisesti maisemaan, yhdistyvät sen kanssa, säilyttävät ja vahvistavat sitä. Rinteiden vahvistaminen jumittumilla on erinomainen tapa laittaa sivustosi järjestykseen ja nauttia kauneudesta monta vuotta.

Kaksoiskääntömittari

Myös rinteiden suojaamisessa käytetään materiaalia, kuten kaksinkertaista vääntömomentti-verkkoa. Vahvistaminen verkkojen avulla mahdollistaa maaperän kiinnittymisen, estäen halkeamien muodostumisen pinnalle ja siten säilyttämällä rakenteen eheyden. Tällaiset työt varmistavat kustannusten alentamisen vähentämällä rinteessä tai tiellä muodostuvan täyteaineen määrää. Kaksoisvääntöverkkojen avulla voit vahvistaa rinteitä, luoda rinteitä ja keramiikkapaloja, rakentaa pengerryksiä heikkoon maaperään. Vahvistaminen verkkojen avulla on myös erinomainen tapa palauttaa maanvyörymät ja suojella vuoristoteitä kalliolta ja maanvyöryiltä.

Gabions Terramesh

Edut, jotka käyttävät gabionia armopaneelilla rinteiden ja rinteiden vahvistamisessa:

 1. Panssaroidulla paneelilla varustettu gabioni helpottaa täytettyjen solujen rinnakkaista viistoa. Tyydyttyneessä tilassa siirrettävä aggregaatti alaspäin kaltevuudella pysähtyy kokonaan, mikä luo potentiaalia, joka lisää järjestelmän stabiilisuutta.
 2. Suurempi vastustuskyky täyttömateriaalien ja rei'itetyn soluseinän välillä antaa suurta vastustuskykyä, joka johtuu jäädytys-, sulatus- ja hydraulisesta pesemästä solujen aggregaatiosta.
 3. Kasvijärjestelmissä juuret voivat kulkeutua solusta soluun; suuri kasvien massa kytkeytyy ja vakauttaa järjestelmää väliaikaisia ​​hydraulisia ilmiöitä vastaan.
 4. Gabion, jossa on aurinkopaneeli, luo luonnollisemman elinympäristön kasveille ja eläimille, jolloin lierot ja ravintoaineet liikkuvat.
 5. Panssaroituja gabionit ovat ihanteellisia pengerkeille, rinteille, rannikoille, suojapinnoille ja patoille, kaatopaikoille ja kaatopaikan kansiin, läikkyihin ja kartiosiltojen suojeluun.

Tekniikka, joka vahvistaa jumalten rinteitä

PVC-päällysteisiä gabionteja voidaan käyttää suojelemaan maanvyöryiltä ja rannikkoalueiden romahduksilta sekä parantamaan epävakaita maaperä.

Virheiden rinteiden vahvistaminen on seuraava:

 1. Kuten edellisessä tapauksessa, alussa on tarpeen tasata pinta ja päästä eroon roskista. Sen jälkeen se on täynnä hiekkaa tai roskaa.
 2. Kiinnitä alemmat piikkarit 16-19 mm: n sauvoilla.
 3. Johdin, jonka halkaisija on vähintään 3 millimetriä, yhdistää gabionit toisiinsa.
 4. Gabion laatikot, jotka on täytetty luonnonkivellä, mieluummin hyytyvät kiviä. Suuri pinottu rakenteen reunaan ja pieni laatikon sisällä.

Kuinka vahvistaa hiekkarantoja sivustolla

Esikaupungin tai esikaupunkialueiden ihanteellinen helpotuskyvyn tulisi olla enintään 7-10 o kaltevuus, tällaisissa olosuhteissa on helpompaa säätää sadevettä ja järjestää kasvien kastelu sängyissä. Mutta todellisuudessa suurin osa kesän asukkaista voi vain unelmoida tasosta, kuten pöydästä, eroosiosta ja pesemästä maaperästä, johtaa siihen, että suuri osa arvokkaasta alueesta syövät kasvava esijännitys.

On mahdollista ja välttämätöntä taistella samanlaisella ilmiöllä, varsinkin kun on olemassa enemmän kuin tarpeeksi keinoa lujittaa kallion kallistusta.

Miten suojella esikaupunkialueen

Kaikki riippuu rinteen jyrkkyydestä ja esikaupunkialueen sijainnista. Jos lähiympäristön alue ympäröi suuri määrä puita ja pensaita, sinun ei pidä huolehtia liikaa, riittää rakentamaan useita terasseja ja pari portaiden portaita esikaupunkialueella miellyttävämpiin liikkeisiin. Toinen asia on, jos kesämökki sijaitsee rinteessä tai pohjalla kaluton vuori, savesta tai hiekkapohjaisesta maaperästä, jossa on runsaasti pohjavettä. Tässä tapauksessa on syytä ottaa vakavasti huomioon kaltevuuden vahvistaminen, muuten eroosio tai maanvyöryminen voi aiheuttaa vakavia ongelmia.

Moderni tiede tarjoaa useita perustavia keinoja rinteen vahvistamiseksi:

 • Istutetaan pensaat ja kasvit voimakkaalla juurisysteemillä, jotka voivat sitoa pinnan maaperän yhteen "mattoon". Tällä menetelmällä voidaan minimoida ylemmän hedelmällisen kerroksen eroosiota;
 • Geotekstiilirankojen ja -kanojen asettaminen maaperän pintakerroksen alle. Kankaalla, matolla tai muovisella järjestelmällä - metalliset solut ja verkot voivat jopa vahvistaa löysää hiekkaista maata erittäin jyrkillä rinteillä;
 • Terassien ja suojakaiteiden järjestäminen. Viihtyvämpi ja vaikeasti käytettävä menetelmä, mutta usein terassit voivat ratkaista maanvyörymän ongelman ja vahvistaa maaperän kerrosta vaikeimmissa geologisissa tilanteissa.

Menetelmien valinnassa suuri merkitys, kuinka lujittaa kaltevuutta, on asianmukainen viemäröinti. Se on lähellä pintaa ja sadeveden virtauksia, jotka aiheuttavat hedelmällisen kerroksen hidasta, hyvin hidasta liukumista pohjan pohjakerrosta pitkin. Mitä paksumpi ja heikompi on hedelmällinen kerros, sitä voimakkaampi liukuu alas rinteessä. Hiekkainen maa käyttäytyy samalla tavoin. Usein sateen virtaus yksinkertaisesti pese pois erittäin arvokas kerros maaperän humus ja lannoite, tuonut kesän asuva, alas rinne.

Kaikkien asiantuntijoiden suositukset, jotka selittävät rinteen vahvistamista, ovat se, että useimmilla menetelmillä toimivilla on vähän hyötyä tavallisille esikaupunkialueille.

Mitä voit valita maan liukuvan kaltevuuden käsittelemiseksi

Esikaupunkialueen erityispiirre on se, että suurin osa, vähintään kolmasosa tai jopa puolet alueesta, kohdistetaan vuoteisiin ja avoimiin viljelykasveihin. Haitallisen varjostuksen välttämiseksi useimmat sängyt istutetaan tiettyyn etäisyyteen hedelmäpohjista ja puista. Ironista kyllä, tämä osa kesämökistä sijaitsee useimmiten avoimella rinnealueella, hyvin auringon valaisemana ja sateen kastelemana. Siksi sängyt usein kuuluvat riskivyöhykkeeseen, ja ratkaisu ongelmaan siitä, kuinka vahvistaa maata rinteessä, ei ole niin ilmeinen.

Lisäksi useimmilla kesämökillä istutetuilla vihanneksilla on huonosti kehittyneet juuriharjoittelujärjestelmät, ja niiden istuttaminen on melkein aina kausiluonteista. Sen vuoksi kasvien tomaatti- tai pippuripuiden kaltevuuden vahvistamiseksi se ei ole edes unelma.

Voit luonnollisesti istuttaa tietyn määrän maaperän suojelevia kasveja - vincaa, karhunmaa, katajanmarja, apilaa, mutta ne kilpailevat voimakkaasti tärkeimmistä kasveista, ja kesämökillä kasvavan vihannesten toteutettavuus minimoidaan. Siten kaikki sängyt, viljellyn maaperän avoimet alueet, jotka ovat kaukana pensaista ja puista, voidaan vahvistaa vain terassilla.

On melko vaikeaa, vaikka onkin realistista vahvistaa lähiympäristön maatalouden osaa geopolotan tai geomotin avulla, mutta maisemasuunnittelua varten varatun mökin rinteeseen tämä ratkaisu on ihanteellinen.

Kesämökin loppuosa - talon, autotallin, kylpyläpaikka voidaan täydellisesti vahvistaa edellä annettujen teknisten menetelmien avulla. Asiantuntijat jopa suositeltavaa säännellyn esikaupunkialueilla ennakoida mahdollisuutta vahvistaa maadoitusosan läheisyydessä sisäänkäynnin alueen ja viereisen rakenteen kanssa valetaan. Jos kaltevuus kulma on riittävän suuri, ja muodostavat suurimman osan maaperän tai hiekan savimaata, suojella rakenteita tarpeen tehostaa ylempiin kerroksiin maaperän läpi Geogrid.

Rakenteellisesti geogrid on muovisten solujen järjestelmä, joka on yhdistetty yhteen verkkoon. Geografi on asetettu valmistetulle alustalle, joka on vuorattu korkean moduulipäällysteisen geotekstillin kanssa ja joka on täytetty painolastilla, hiekalla ja sementillä sekoitetulla sora-seulalla. Alla on esitetty optimaalinen geogridin käyttö, joka mahdollistaa kesämökin kaltevuuden vahvistamisen.

Jyrkkyyden lujittamiseksi geogridin avulla sinun on suoritettava seuraavat toimenpiteet:

 1. Poista yläkerros maaperästä 10-15 cm syvyyteen, tasoita ja suunnittele vahvistettu alue;
 2. Lay korkean moduuli geotekstiilit, joiden tiheys on vähintään 300 g / m 2, kiinnittää kangas teräskannattimilla;
 3. Aseta geogrid rinteessä ylhäältä alas ja vahvista taivutettu nauha ankkureilla - pitkät muovi- tai teräsputket;
 4. Täytä solut kaatamalla, peitä kostealla maaperällä ja tampilla kädellä.

Geogridien järjestelmä mahdollistaa kaltevuuden lujittamisen myös ongelmallisissa hiekka- tai hyvin vesistöissä. Jos kaltevuudella on suuri kallistuskulma, geogridia "haudataan" maaperään vähintään 20-30 cm, ja täyteaineena käytetään suurta ja raskasta murskattua kiveä. Maan rainaa rinteessä, johon portaat ovat, polku tai saapumisaika dachaan, on vahvistettava geogridin tai geogridin avulla.

Esimerkiksi jalankulkijoiden portaikon järjestelyä varten geogridia ei ole peitetty maaperällä, mutta se on välittömästi peitetty muottipesuilla ja se on täytetty betonilla muodostamaan tukia portaiden alle. Muussa tapauksessa tie tai portaat, jotka johtuvat maaperän hitaan hidastumisesta alueen kaltevuudella, hajoavat yksinkertaisesti useille palasille.

Menetelmät lähiöiden rinteiden ja puutarhojen vahvistamiseksi

Jos viljelemättä maaperä ja maa käytännöt ja tekniikat, joilla lisätään rinteet ovat hyvin tunnettuja ja ovat osoittaneet käytännössä erittäin hyviä tuloksia, se ei ole aivan varma loma vuodepaikat tilannetta. Yksikään agroteknisten ja erikoismateriaalien valmistajista maaperän vahvistamiseksi ei vakavasti käsitellyt tätä ongelmaa.

Näin ollen viljelymaata on dacha-alueella maaperän vahvistamiseksi on kolme päätavoitetta:

 1. Terassien rakentaminen;
 2. Pohjaveden syvä vedenpoisto;
 3. Kastelu;
 4. Terassialueiden erottaminen turvallisuustesteistä.

Edellä mainittujen toimintojen avulla voit vahvistaa maata rinteillä kallistuskulmalla jopa 70 o. Terassilla ja viemäröintijärjestelmällä on mahdollista kieltäytyä käyttämästä tällaisia ​​keinoja geogrideihin ja geotekstiileihin, varsinkin kun sängyn kausiluonteinen kaivaminen tai kyntö ja kylvetty alue haittaavat satunnaisesti ohuita muovi- ja kangasmateriaaleja.

Miten lujittaa kaltevuutta käyttämällä terassijärjestelmää

Voimakas esimerkki tämän eroosion ja maanvyörymien torjuntamenetelmän tehokkuudesta voidaan mainita Kaakkois-Aasian korkeiden vuoristoalueiden riisin ja teen kasvattamiseen tarkoitetuilla rivitaloilla. Joissakin tapauksissa vuoristo- ja vuoristoalueilla sijaitsevat tontit ovat leveydeltään enintään puolitoista metriä, mutta tämä ei estä sitä, että istutetut viljelmät pysyisivät täysin luotettavasti melkein jyrkästi.

Jos kesämökissäsi on jyrkkiä rinteitä reunustavia alueita, sitä voidaan käyttää myös kasvien kasvattamiseen, sinun on vain kunnostettava terassi. Voit tehdä tämän jakamalla rinteen sivustolle useita horisontaalisia terasseja, jotka ovat suunnilleen samanlaisia.

Rakentaminen alkaa rinteessä, laskeutumassa vähitellen. Jokaisen terassin leveys valitaan helpotuksen olosuhteista, sitä jyrkempi rinteessä, kapeampi nauha. Optimaalinen korkeusero on 50-60 cm. Tämä ratkaisu minimoi varjostuksen vaikutuksen ja yksinkertaistaa portaiden rakentamista.

Ennen terassin vaakasuoran tason tasoittamista on tarpeen vahvistaa nauhan reunaa pehmustettujen tukien avulla. Tätä varten reikää porataan pitkin reunaa puutarhavasaralla maanpinnalla, jonka syvyys on vähintään yksi metri ja halkaisija 60-90 mm. Kussakin tällaisessa kuopassa, panokset tai paksut sauvat, sahatavaraa, joka mahdollistaa terassin pohjan vahvistamisen. Materiaali esikäsiteltiin antiseptisellä aineella ja pinnoitettiin nestemäisellä savi. Panosten asentamisen jälkeen tukeista saadaan improvisoitu aita 50-60 cm: n välein.

Terassin pinta louhitaan, osa maaperästä poistetaan rinteen vahvistamiseksi, pohjaan asetetaan suuri murskattu kivi ja rauniot, jonka jälkeen hedelmällinen kerros palautetaan paikalle ja tasoitetaan. Jos maaperä sisältää runsaasti hiekkaa, on parasta vahvistaa terän pohjaa geogridillä tai geomilla. Reunan takana on välttämätöntä tehdä pintavesi esimerkiksi tyhjältä leikkaukselta pitkin muovipulloja, jotka voidaan asettaa maahan ja vahvistaa sementtilaastilla. Luonnollisesti viemärijärjestelmässä on oltava pituussuuntainen kaltevuus, joka johtaa turvareittiin.

Turvatoimet rinteessä

Maanviljelijän riskin välttämiseksi kukin kolmesta tai neljästä terassista alas rinteeseen he rakentavat pääseinämän, joka on gabion tai 60-80 cm leveä sementti- ja sementtiseinä. Tällaisella seinalla pystyt tehokkaasti vahvistamaan kaltevuutta, joka on 10-15 m pitkä. esim. sementtiä, kalkkia, saviastioita tai, kuten gabionin tapauksessa, teräsverkkoa. Asennus on usein parannettu järjestämällä asbestisementtiputkipilareita, mikä mahdollistaa vakavasti esteiden vahvistamisen ja munien koon pienentämisen.

Rikkoutuneissa terassissa on oltava turva-alueet. Itse asiassa nämä ovat tavallisia polkuja tai portaita, jotka johtavat ylös tai alas rinteeseen, jonka pohja on lujitettu georakenteilla, sora- ja ankkuritangoilla.

Tämän ratkaisun avulla voit tehdä terasseja, joiden pituus on rajoittamaton ilman maaperän vaaraa. Lisäksi raiteille on asennettu vedenpoistolautat, jotka purkavat vettä esikaupunkialueen kaltevuuteen. Tietenkin kappaleet ja portaat voidaan tehdä käärmeinä tai rikki murretta, mikä vahvistaa vain kaltevuutta.

Hyvä lisä olisi istuttaa vähärasvaisia ​​pensaita terassin reunaan, esimerkiksi karviainen tai herukka, mikä vahvistaa reunaa ja estää terassin putoamisen.

johtopäätös

Suurin tulos rinteiden vahvistamisessa voidaan saavuttaa, jos prosessi sisältää dachan naapureita. Jos mäen tai rinteiden terassit tai geogridin rinteessä on väkevöity yli 70% aluetta, niin dacha-osuuskunnan alue voidaan pitää täysin turvallisena.