Lämmitetyn ruotsalaisen levyn rakentamisen tekniikka

Nykypäivän rakentaminen on säännöllisesti tyydytetty uusiin uteliaisiin suuntauksiin, jotka voivat muuttaa erilaisten esineiden rakentamisen käsitteen. Uusimmat teknologiat ja materiaalit etenevät vastaamaan kokeneiden asiakkaiden nykyaikaisiin tarpeisiin, jotka tarvitsevat aina jotain poikkeuksellista.

Tyypillinen lämmitetty ruotsalainen levy lämpimällä socle.

Insulated Swedish plate (USHP) -periaatteet ovat tällä hetkellä tulossa muodikkaiksi, syrjäyttämällä perinteisiä tuotantovaihtoehtoja vastaaville rakenteille. Tällaista tekniikkaa pidetään todella lupaavana ja se on jo ottanut huomiota ja kunnioitusta kaikkialla maailmassa.

Lämmitetyn ruotsalaisen levyn tärkeimmät mahdollisuudet

Ruotsalaisen kilven avainperiaatteena on yhdistää valtava määrä mahdollisuuksia, joiden pääasiallisena pidetään tavallisen eristetyn levyn laitteen yhdistämistä ja erityisesti viestinnän asentamista, joka on erittäin tärkeä vesilattialämmitysjärjestelmä. Ei niin kauan sitten, tämä vaihtoehto oli aivan triviaali tehtävä, mutta tällä hetkellä tällaisen rikkauden kehittäminen on tullut tavallisemmaksi ja sitä voidaan tehdä enemmän kuin nopeasti.

UShP: n asennus: betonin kaatopaikka.

Tällä tavoin vastaavanlainen lähestymistapa tarjoaa ylellisen yhtenäisen kerroksen asentamisen, joka on valmistettu tulevalle sisustukselle jo asennettujen korkean luotettavuusluokan luotettavien järjestelmien kanssa.

Insulated Swedish plate (USHP) -periaatteet ovat innovaatio rakentamisessa, ainutlaatuisen mielekkään asennusjärjestelmän ansiosta. Tällaisen rakenteen rakentaminen on suhteellisen helppoa ja siihen liittyy kerrosten eri komponenttien asettaminen, jonka sijoittaminen on toivottavaa ottaa huomioon säätiön projektin kehittämisen yhteydessä.

USB-laitteen asettelu Pääkomponentit:

 1. Betoni.
 2. Lattialämmitysjärjestelmä.
 3. Varusteet.
 4. TechnoNicol-kerros.
 5. Murskattu kivi
 6. Hiekkaa.
 7. Geotekstiilit.
 8. Ground.
 9. Tyhjennysputki.
 10. Maaperään.

On tärkeää tutkia pohjimmiltaan kaikkia vivahteita eikä sekoittaa mitään, koska loppujen lopuksi kaikkien vesijohtoverkkojen on täytettävä valmiit paikkansa, ja lisäksi on tarpeen miettiä kaikkien vesiputkien tapaa, jotka kaikesta huolimatta asetetaan lattian alle.

USP pinnoitettiin betonilla.

Lisäksi tarvitaan lämmönlaskenta, joka mahdollistaa korkeimman ja pienimmän lämmityksen löytämisen sekä lämpötilan ennustamisen, joka lopulta tulee betonikerroksen pinnalle.

UWB: n asentaminen

UWB: n huomattavista teknisistä ja toiminnallisista ominaisuuksista huolimatta yksi sen tärkeimmistä positiivisista ominaisuuksista on tehokkuus ja helppokäyttöisyys.

Näin ollen kuvattu lähestymistapa otetaan parhaillaan käyttöön kaikkialla yksityisen rakentamisen käytännöstä.

Kun haluat ymmärtää ruotsalaisen levyn perustuksen rakentamisen taidetta, tekniikka on ymmärrettävää ja sopivaa toimintaa täydennetään täydellisesti:

 • Ensinnäkin tietyllä maaperällä poistetaan tietty määrä maata, joka on kooltaan hieman suurempi kuin tulevan rakennustyön mitat;
 • sitten täytetään 15 senttimetrin kerros hiekkaa, joka on kunnolla kostutettu ja tamped;
 • viemäröinti tehdään koko rakennuksen ympärysmitta ja sitten putkisto verkkoon;
 • sitten on sora-kerros, jonka paksuus on 15 cm, on tarpeen tasoittaa se ja saavuttaa vaadittu tiheys;
 • ympäryksen ympärillä lisäävät pystytetyn rakenteen avainpuolen komponentit, tavallisesti vaahtopolystyreeni ja muottipesät;
 • on lämpöeristykseen käytetty erityinen ekstrudoitu polystyreeni, on tarpeen asettaa kaksi kerrosta, joiden kokonaispaksuus on noin 20 cm;
 • tuettuihin on asennettu valtava määrä vahviketta, jonka halkaisija on 12 mm;
 • asennetaan putket, jotka lämmittävät lattiaa, on tarpeen pumpata ilmaa keräilijän avulla;
 • lopullisessa vaiheessa kaadetaan kaikki 10 cm: n paksuisella betonilla ja laatta jauhetaan.

Valokuvat vaiheittaisesta prosessista eristetyn ruotsalaisen levyn asentamiseksi

Maanvalmistus.

Tasoituskerros hiekka- ja viemäriputkesta.

Me peitämme säätiön pohjan kankaalla.

15 cm soraa vuodevaatteet

Soraa ei tapahdu paljon.

Laitoimme laivakomponentit.

Eristys: ensimmäinen kerros.

Toinen kerros eristys kellarista ruotsalainen levy.

Asettelu eristys valmis.

Vahvistuksen asennus pohjalevylle.

Rebar-asennus: vaihe 2.

Vahvistusasennus: vaihe 3.

Ruotsin kellari -laatan varuste on valmis.

Putkien asennus lattialämmitykseen.

Putkenlaskenta jatkuu.

Ruotsin pohjakerroksen lämmitysputkien asennus on valmis.

Lämmöneristetyn lattian putkien liittäminen keräimeen.

Täytä ruotsalainen betoni betonipumpulla.

Kaada betonia täysillä.

Betonipumppu toimii täydellä voimalla.

Säätiön pinnan tasaamiseksi käytetään erityistä työkalua. Flooded levy puolusti noin 5 tuntia.

Eristetyn ruotsalaisen levyn asennuksen loppuvaihe.

Kuinka paljon säätiö on lämmitetyllä ruotsalaisella levyllä

Kun luulit, että ruotsalaisen levyn perustana oleva säätiö, jonka hinta tulee paljon korkeammaksi kuin perinteisten menetelmien käyttäminen, voi merkittävästi vahingoittaa mitä tahansa taskua, tarkastella tilannetta toiselta puolelta.

Sijoittamalla tällaiseen tapahtumaan saat pitkän aikavälin ja ehdottoman taloudellisen suunnittelun ottaen huomioon energiankulutuksen. Tällainen lattia säästää lämpöä jopa kovaa pakkasta, ja tulevaisuudessa sinun on käytettävä vähimmäisvaatimuksia kotisi lämmityksessä ja sääennusteessa.

Eristetty ruotsalainen liesi - ei halpa ilo.

Lisäksi tietenkin UWB on paljon korkean teknologian ratkaisu, jota suurinta osaa tavanomaisista lähestymistavoista ei voida verrata. Se on tehty niin, että se ei koskaan märkä eikä salli kylmää neliön kaikkia osia. Lisäksi tuloksena saadaan täysin litteä kerros, joka on valmistettu etukäteen melkein mille tahansa lattialle.

Lämmitetyn ruotsalaisen levyn kuivatus.

Itse asiassa tällainen päätös kannattaa rahaa siihen. Tällaisen tapahtuman hinnan laskeminen voidaan toteuttaa melko helposti tietäen rakennettavan rakennuksen alueen ja tärkeimpien materiaalien kustannukset.

Video lämmitetyn ruotsalaisen levyn asennuksesta

Ruotsin liesi ei ole tavallinen perusta, vaan täydellinen lattialämmitysjärjestelmä. TechnoNicol-tekniikka osoittaa, kuinka tällainen säätiö on asetettu. USP on erittäin kestävä ja energiaa säästävä perusta, jonka luominen välittömästi asennettu tekninen viestintä, viemäriputket ja lattialämmitysjärjestelmä on asennettu.

Säätiön tekeminen ilman apua

Todennäköisesti tämä vaihtoehto näyttäisi todella kiinnostavalta sinulle, mutta haluat säästää paljon rahaa ottamalla osan velvoitteista. Kun et halua käyttää rahaa jälleen rakentajalle, ruotsalaisen levytekniikan perusta ei ole niin vaikea toteuttaa omilla käsillä, vaan vain jos sinulla on jonkin verran kokemusta rakentamisesta ja olet valmis opiskelemaan tekniikkaa kunnolla.

UWB-säätiö voidaan tehdä omin käsin, mutta yksin sitä ei voida hallita.

Tällaisessa tilanteessa tarkkuus on tarpeen, koska säätiö ei siedä yrityksiä korjata virheitä.

Kun tällainen huone on todella iso ja vaatii varmasti paljon mittauksia, on varmasti parempi kääntyä ammattilaisten puoleen, mutta voit käyttää vahvuutta pienissä taloissa.

UWB-säätiö: tämä on lämmin koti-unelma.

Kuinka lukea kaikki suositukset ja älä yritä täydentää sitä luovuudellaan. Tämä tekniikka tulee Skandinaviasta ja ei siedä venäläistä "mahdollisuutta". Koko kehän pitkin pituus olisi yli 300 x 300 mm, ja palkin solu on vahvistettu noin 200 x 200 mm. Lämmöneristeen on oltava yli 20 cm. Käytä vain korkealaatuista betonia, jonka laatu on vähintään M350.

Jos noudatat tarkasti kaikkia ohjeita, työ vaatii sinulta 2 päivää viikosta, riippuen projektin monimutkaisuudesta.

Kun talo alkaa UWB: llä

Selvitä, kuinka lämmin ruotsalainen liesi voi olla perustavanlaatuinen perusta tulevalle kodukselle.

Portaalin lukijat ovat hyvin tietoisia lausunnosta, "talon kohtalo riippuu sen kellarin luotettavuudesta". Siksi on välttämätöntä lähestyä hänen valintansa huolellisesti ja huolellisesti huolella kaikkiin etuihin ja haittoihin. Tässä artikkelissa FORUMHOUSE-asiantuntijat puhuvat UWB-teknologiaan perustuvan säätiön vahvuuksista ja heikkouksista ja auttavat sinua selvittämään, mitä etuja ja riskejä kehittäjä saa tämäntyyppisen säätiön valinnassa.

 • UWB: n edut ja haitat;
 • Asennuksen valmistelu;
 • Kuinka vähentää rakennuskustannuksia?

USP: Hyödyt ja haitat

Kun sanan "säätiö" mainitaan, useimmat kehittäjät edustavat yksinkertaista betonipohjaa, joka on tehty levyn tai nauhan muodossa. Mutta monet ovat kuulleet tämäntyyppisestä perustuksesta, jossa kaikki tarvittavat viestinnät toteutetaan etukäteen, ja pohja on täysin tasainen pinta, joka on jo valmiina valmiin lattian asentamiseen.

Tämä lähestymistapa voi merkittävästi pienentää rakennuksen rakennusaikaa, ja jos se on hyvin eristetty, se suorittaa lämmönkerääjän tehtävän, vähentää lämmityskustannuksia ja tekee kodin mukavaksi ja energiatehokkaaksi.

Tällainen talon perusta on nimeltään "eristetty ruotsalainen liesi". Tämän tekniikan alkuperäpaikan mielipiteet vaihtelevat, mutta asiantuntijat yhdistyvät yhdessä - tavanomaiseen tapaan UWB-teknologian perustana on nykyaikaisen talon rakentamiseen energiatehokkaampi ja toimiva perusta. Harkitse UWB: n perustuksia ja haittoja.

Hyvät USP

Vuonna 2008 FORUMHOUSE oli Venäjälle ensimmäinen, jossa mainittiin UWB-teknologian perusta, joka soveltui erinomaisesti karakasiiniin. Leveyspiireissämme tämä tekniikka ei ollut vielä tiedossa, mutta sen jälkeen se saavutti lyhyessä ajassa huomattavan suosion.
Tässä ovat sen tärkeimmät edut:

 • Mahdollisuus asentaa lähes kaikkiin maaperään;
 • Nopea rakentamisaika ja laadukas rakenne;
 • Lämmöneristyskerros vähentää lämmönkestävyyttä huoneessa;
 • Pienempi verrattuna tavalliseen laattasäätiöön, betonin kulutus;
 • Pohja on jo valmistettu valmiin lattian asettamiseksi;
 • Tarvittava tekninen viestintä on valmiiksi integroitu lämmitettyyn ruotsalaiseen levyyn.

Suoja USP

Mutta ei väliä kuinka hyvä UWB: n perusta on, sillä on myös joitain vähäisiä haittoja. Nämä haitat voivat olla perusteluja tällaisen perustavanlaatuisen päätöksen ratkaisuun:

 • Lisääntynyt vaatimus materiaaleista, laitteista, työntekijöiden taidoista ja tarpeesta noudattaa tiukasti tekniikkaa, mikä lisää työn kustannuksia;
 • Verrattuna vyöhön, UWB-tekniikan perustana on pienempi korkeus (keskimäärin 300-400 mm).
 • Tärkeä edellytys: epätasaisissa tiloissa, joissa on suuri erisuuntainen ero tällaisessa talon perustassa, on tarpeen ennalta tasata alue, joka myös johtaa työn kustannusten nousuun;
 • Kun käytetään eristettyä ruotsalaista liesi, kellarikerroksen rakentaminen on mahdotonta tai huomattavasti monimutkaista, ja sen rakentamisen kustannukset johtavat perusteettomaan talon arvon nousuun;
 • Koska kaikki tietoliikenneyhteydet suoritetaan eristetyn ruotsalaisen levyn sisällä, pääsy niihin korjaustöihin hätätilanteessa on vaikeaa.

Mikä on UWB

Tämäntyyppinen talon rakentamisen perusta on monoliittinen perustus, joka on alhainen perusta. Sen tärkein ero tavanomaisesta laatasta on se, että kaikki tarvittavat viestinnät on esiasennettu UWB: ssä, nimittäin:

 • Lattialämmitysjärjestelmä;
 • Vesihuolto ja viemärijärjestelmä;
 • Virtalähde.

Mihin maaperään sopii UShP

Lämmitetyn ruotsalaisen levyn osalta käytännössä ei ole rajoituksia maaperän tyypille ja koostumukselle, johon se voidaan sijoittaa. USHP on osoittautunut vaikeiksi maaperäksi, jolla on korkea pohjavesi ja alhainen kantavuus. Tällaista perustusta käytetään menestyksekkäästi kylmillä alueilla, joissa maaperän kausiluonteinen jäädytys johtaa pakkasnopeuteen.

Korvaamalla epästabiili maaperä UWB: n alla hiekalla ja raunioilla ja tukemalla geotekstiilillä "vahvistamalla" se voidaan asettaa erittäin vaikeiksi maaperäksi ja viemärijärjestelmä alentaa pohjaveden pinnan tasoa rakennuspisteessä.

Päättäessään käyttää UWB-teknologian perustana on huomattava, että sen valmistuksen tekninen monimutkaisuus ylittää selvästi muun tyyppiset laattojen perustukset.
Ennen asennusta on erittäin suositeltavaa:

 • Tee tulevaisuuden kotiisi yksityiskohtainen projekti, jossa on kaikki tarvittavat viestinnät ja säätiö;
 • On ehdottomasti noudatettava tekniikkaa ja rakennussekvenssiä;
 • Kaikki viestinnät tulisi merkitä kirjanmerkkeihin ja pitää ne jopa senttimetreinä.

Eristetty ruotsalainen liesi: kuinka vähentää kustannuksia

Koska lämmitettyä ruotsalaista levyä ei voida verrata perinteiseen nauha- tai laattasäteeseen, on selvitettävä, mitä hyötyä kehittäjälle pitäisi saada, jos hän valitsee samanlaisen talon perustan. Asiantuntijan kommentti:

Kehittäjä saa välittömästi kaikki tarvittavat elementit hänelle tulevaisuudessa: säätiö, aluslattia ja lämmitysjärjestelmä tarvittaviin viestintään. Voimme sanoa, että erektionopeuden ansiosta saat kuukausittain täydellisen järjestelmän, joka voidaan liittää lämmönlähteeseen. UWB-säätiön käyttö lämmönkapasiteetin ansiosta tarjoaa lisää etuja lämmityspumpuilla.

Keskimäärin 100 m2: n perustus on tehty 7 päivässä. Eristetyn ruotsalaisen levyn betonipinta ei vaadi ylimääräistä tasoitusta ja hiomisen ansiosta se on täysin valmis sille, että sen päälle rakennetaan puhdas lattiapinnoite. Kokonaisvaltainen rakentamisen lähestymistapa mahdollistaa asennuksen lopullisten kustannusten pienentämisen.

Tällaisia ​​viestintäjärjestelmiä, kuten viemäröintiä, lattialämmitystä, vesijohtovettä, sähkökaapeleita, viemäreiden asentamista ja lisäeristystä, voidaan toteuttaa vähintään 30 päivän ajan ja lopulliset kustannukset ovat 20-30% korkeammat kuin USH.

USP kehysrakennuksiin

Eristetty ruotsalainen liesi sopii erinomaisesti energiatehokkaisiin ja passiivisiin taloihin, koska lämpöhäviö lattian läpi vähenee. Tämä on vain jumalatar kehysrakennuksille, joilla on alhainen lämpöteho. Tällöin UWB: n perusta on talon lämpöakku ja ei anna kehykselle nopeasti jäähtyä.

UShP - asennusvaiheen asennus

Lämmitettyä ruotsalaista laattaa voidaan kutsua kehittyneeksi tavalliseksi levyn perustukseksi, mutta kuten minkä tahansa pohjan, UWB-levy vaatii erityistä alustavaa valmistelua. Millaisia ​​hetkiä asiakkaan on tarkasteltava ennen kaatamista, kertoo Fundamentalno.Rf: n pääinsinööri Vladimir Sidorov:

Ennen rakentamista sinun on hankittava tietoa sivustosi maaperästä. Muussa tapauksessa on mahdotonta määritellä oikein joko säätiön tai rakennusbudjetin suunnittelua.

Suunnittelun ei tulisi olla asiakkaan, vaan suunnittelijan, joka suorittaa kuormituksen laskennan, ja laatii toteutettavuustutkimuksen. Laattojen perustukset - maaperät, joilla on heikko kantavuus, kasa tai teippi talon kuorman alla tällaisissa maissa, yksinkertaisesti "putoavat" maahan, niiden käyttöä näillä mailla ei voida hyväksyä.

On tärkeää muistaa, että UWB on pohjan matala pohja ja vaatii siten pohjaveden ja veden jakelun ongelmien ratkaisua. Ja pakollinen laitteen salaojitusjärjestelmä ja sokea alue.

Mitä hallita asennuksen aikana?

Asettaessasi tietoliikenneyhteyksiä tämäntyyppisessä talonrakennuksessa, on kiinnitettävä erityistä huomiota suunnittelupäätösten johdonmukaisuuteen rakennustyömailla tehtävien töiden kanssa.

 • Vahvistus- ja lattialämmitysputkien halkaisijoiden noudattaminen;
 • Käytetty materiaalien merkki;
 • Pystysuorat ja vaakasuuntaiset siteet, kun ne levitetään;
 • Ei vahingoita viestintää asennus- ja betonitointiprosessissa.

Talon painosta ja sen rakenteesta riippuen UWB: n rakenteessa käytettävät lopulliset materiaalit valitaan: tyyppi puristetusta polystyreenivaahdosta, betonimerkki, jäykisteiden vahvistusmenetelmä ja koko laatta. Jos sivustossa on korkeusero, ennen UWB-säätiön asennusta on tarpeen suorittaa kohdistus.

Näin ollen eristettyjen ruotsalaisten levyjen rakentamiseksi on välttämätöntä ratkaista monenlaisia ​​erilaisia ​​tehtäviä, jotka vaativat laajaa tietoa, korkealaatuisia materiaaleja ja korkeasti koulutettuja esiintyjiä. Mutta lopulta se antaa sinulle mahdollisuuden tulla moderniin, energiatehokkaaseen ja ennen kaikkea - unelmiesi mukavaan kotiin.

Eristetty ruotsalainen liesi: kuinka rakentaa lämmitetty säätiö omalla kädelläsi

Lisätty: Victor Kaplouhy 23. elokuuta

Viime aikoina kun asuinrakennuksen säätiö valittiin, tärkeimmät perusteet olivat rakenteen luotettavuus, lujuus ja kestävyys. Uusien tekniikoiden myötä otettiin huomioon säätiön kustannukset ja toimivuus. Nykyään heikoksi maaperäisille alueille voidaan valita paitsi pylväs- tai paalusäätiö, mutta myös hienostunut eristetty ruotsalainen levy (USB). Teknologian yksinkertaisuus ja saatavuus mahdollistavat monoliittisen, lämmitetyn perustan omilla kädilläsi ja samalla, ettei ylitä budjetin määrää.

Lämmitetyn ruotsalaisen levyn ominaisuudet

UWB: n monoliittinen säätiö testattiin ensin Skandinavian niemimaalla ja sitä käytettiin pitkään lähinnä Luoteis-Euroopassa. Nykyään tilanne on muuttunut, ja ruotsalaisen säätiön maantieteellinen käyttömaantiedote on laajentunut huomattavasti ja levinnyt jopa Venäjän laajoihin alueisiin.

Rakentaessasi lämmitettyä ruotsalaista levyä vain betonilla tarvitset nykyaikaisia ​​lämpöeristysmateriaaleja.

Kuten nimestä käy ilmi, tämäntyyppinen tukirakenne on teräsbetoninen pohjalevy, joka on asetettu eristyskerrokseen. Rakentaminen ei vaadi paljon hautaamista, joten se on täydellinen rakennus seuraaville tontille:

 • korkealla pohjaveden pinnalla;
 • löysällä ja löysällä maalla;
 • maaperällä, joka on altis turvotukselle ja leikkaukselle.

UWB-teknologian keskeinen piirre on jäykkä, monoliittinen muotoilu, joka selviää kausiluonteisista maaliikkeistä. Lisäksi ruotsalaisen levyn alapuolella oleva eristys estää maaperän jäädyttämisen, minkä seurauksena sen turvotukseen ja luistoon liittyvät riskit vähenevät. Kun käytät pohjaa, et voi olla huolissaan siitä, että se muuttuu halkeilla kylmien talvikuukausien aikana.

UWB: n edut ja haitat

Ruotsin ruostumattomien levyjen rakentamisen tekniikka antaa sinun rakentaa säätiön omilla kädilläsi, ja siinä on samankaltaisuuksia tavallisempien nauhalementtien rakentamisprosessin kanssa. Samalla monoliittisella tukirakenteella on rakentavia ja toiminnallisia eroja, jotka antavat sille paljon etuja:

 1. Koska UWB: n rakentaminen ei edellytä syvän kaivamisen kaivamista, ei tarvitse käyttää raskaita kuorma-autoja ja maansiirtovälineitä. Kaikki työ voidaan tehdä omalla kädelläsi ja siten vähentää säätiön rakentamisen kustannuksia.
 2. Ruotsin tekniikan mukaan varustettu monoliittinen levy on eristetty paitsi pohjan lisäksi myös sivuilta. Lämpötilan pysyvyys koko alueella on myönteinen vaikutus alustan elämään.
 3. Laattojen rakentaminen mahdollistaa perustekniikan viestinnän rakentamisen alkuvaiheessa. Näin voit vähentää rakennuskustannuksia ja nopeuttaa työtä. Lisäksi teknistä maanalaisuutta ei tarvitse varustaa vesihuolto- ja viemäriputkilla.
 4. Monoliittinen teräsbetonipohja soveltuu rakennustyömaille missä tahansa paikassa riippumatta maarakenteesta. Koska laatta sijaitsee maan pinnalla, pohjavesi ei vaikuta siihen, mikä lisää rakenteen kantavuutta. Säätiötä voidaan käyttää yhtä hyvin sekä pienissä puutaloissa että kolmikerroksisissa mökeissä.
 5. Pohjan tiiviys ja ns. Kylmäsiltojen puuttuminen estävät kosteuden, homeen ja sienen leviämisen.
 6. Lämmin ruotsalaisen kilven ihanteellisesti tasainen ylempi taso on valmiin pohjan pohjaan lattianpäällisten asettamiselle. Tämä ominaisuus pienentää viimeistelyajankohtaa ja vähentää niiden kustannuksia.
 7. Ruotsalainen eristetty levy on hyvä eristyskyky. Tämä sekä lattialämmitysjärjestelmä, joka on asennettu lujitetulle betonipohjalle, mahdollistaa lämmityskustannusten pienentämisen ja talon miellyttävyyden.

Pohjakerroksena käytetään ihanteellisesti tasainen UWB-pinta.

Kaikista UWB: n perustajien vahvuuksista huolimatta on melko vähän ihmisiä, jotka liittyvät teknologiaan, jossa on melko epäluulo. Lämpimän vahvistetun betoniperustuksen rakentamista vastaan ​​esitetyt perustelut antavat seuraavat väitteet:

 • korkeat kustannukset;
 • teknologia ei tarjoa kellareiden rakentamista;
 • lämmöneristyskerroksen riittämätön jäykkyys, joka voi myöhemmin aiheuttaa rakennuksen kutistumisen;
 • jyrsijöiden vaurioituminen polystyreeniin;
 • tietoja ei ole käytetty käytettävän eristeen kestävyydestä - tekniikkaa testataan edelleen ajallisesti huonosti;
 • laattapohjan mallin monimutkaisuus liikkuvissa pinnoissa;
 • rajoitetaan rakennusten kerrosten lukumäärää.

On sanottava, että jotkut näistä väitteistä eivät ole ilman järkeviä jyviä. Mitä tulee korkeiden materiaalikustannusten väittämiin, meillä on tänään täysin luottamuksellinen heidän liioittelumme. Näin ollen UWB: n rakentamisen aikana voit tehdä ilman rakennuskoneiden käyttöä suorittamalla leijonanosan työstä itse. Lisäksi on mahdollista säästää alustan ja teknisen maanalaisen järjestelyn avulla. Osa kustannuksista palautuu epäsuorasti kustannusten pienentämiseen rakennuksen toiminnan aikana.

Ruotsin kellarilevy

Lämmitetyn ruotsalaisen säätiön perustana on perinteinen monoliittinen teräsbetonilaatta, jota on käytetty yksityisessä rakentamisessa viime vuosisadan puolivälistä lähtien. Kestävyyden ja energiatehokkuuden erinomaisista indikaattoreista huolimatta ne ovat monien suunnittelun piirteitä.

UWB: n perusta on valmistettu perinteisestä monoliittisesta teräsbetonista.

Joten UWB koostuu seuraavista elementeistä:

 1. Sand-murskattu kivi- tai sora-tyyny, joka toimii viemäröintijärjestelmänä ja toimii eräänlaisena pelti kauden kausivaihteluille maaperässä.
 2. Geotekstiilikangas, joka estää tyhjennyskerroksen tukkeutumisen pienillä hiukkasilla.
 3. Vedeneristyskerros, joka pystyy suojaamaan betoniteräsrakenteen kosteuden haitallisilta vaikutuksilta.
 4. Eristyskerros, joka sopii sekä laatta-liitoksen koko tason alle maahan että pohjan sivuille. Eristeen ja vedeneristyskerroksen "piirakka" estää lämmön leviämisen maaperään, mikä vähentää energiakustannuksia.
 5. Viemäröinti- ja viemäröintijärjestelmä. Kiitos heille, tukirakenne ei altistu sademäärästä. Vaikka sulatettu ja sadevesi alueella virtaa alas tasangolle, ja maanalaiset vedet sijaitsevat 3 metrin syvyydessä ja enemmän, kosteudenpoistojärjestelmien läsnäolo mahdollistaa pohjalevyn käyttöiän pidentymisen vuosikymmenien ajan.
 6. Vahvistettu runko tai hihna. Koska jäykkä tilava rakenne on valmistettu paksuista metallista, tämä elementti tekee pohjasta kestävämmän.

Kuten tiedetään, betoni on erinomainen vastustamaan puristuskuormia, mutta heikosti vastustuskykyisiä taivutus- ja vetovoimia. Poista nämä puutteet ja suunniteltu lujitushihna joka kaventaa minkä tahansa tyyppisen elastisen muodonmuutoksen kanssa.

 • Suunnitteluviestintä, johon kuuluvat viemäröinti, putkisto, sähköjohdotus ja kaapelikanavat tietoliikenneyhteyksien vetämiseksi.
 • Lattialämmitysjärjestelmä. Asiantuntijat suosittelevat vesipiirin asettamista suoraan perustuksen rakentamisvaiheessa. Näin voit vähentää rakennuskustannuksia ja edistää lattian pohjan tasaista kuumentamista.
 • Laakeri betonilaatan, jonka paksuus valitaan maaperän ominaisuuksien ja rakennuksen painon mukaan. Vahvistetun betonipohjan lujuuden lisäämiseksi se suoritetaan jäykisteillä. Ne sijoitetaan ulkoseinien sekä sarakkeiden ja muiden materiaaliintensiivisten elementtien asennuspaikkoihin.
 • Vahvistettu runko tekee ruotsalaisesta levystä vastustuskykyisiä vaihtovirtauksille

  Tällainen yksinkertainen rakenne ei tietenkään voi kantaa kuormaa monikerroksisten kerrostalojen muodossa, mutta yksityisen rakentamisen alalla se takaa riittävän luotettavuuden ja kestävyyden. Ainoastaan ​​lämmityseristettyjen ruotsalaisten lämmityskustannusten vuoksi 15-20% vähenee, puhumattakaan mahdollisuudesta rakentaa vaikeissa olosuhteissa ilman kalliita koneita ja laitteita.

  Eristetty ruotsalainen levyrakentaminen

  Seuraavassa kuvattua UWB: n rakennustekniikkaa voidaan käyttää kaikentyyppisissä maissa, paitsi turpeen, maaperä-kasvillisuuden ja siltin. Kun ne löytyvät, tulee poistaa maakerros ja korvata se tiivistetyllä hiekalla. Alustan kantavuuden on oltava vähintään 1 kg / cm 2. Näin voidaan rakentaa jopa 3 kerrosta oleva rakennus, jossa on kantavia rakenteita kaikesta materiaalista - tiilet, kaasuletkut, kehyspaneelit, laminoitu viilupuu jne.

  Eristetty ruotsalainen liesi voi kestää rakennuksen painoa jopa kolmessa kerroksessa

  Menetelmä raudoitetun betonipohjan paksuuden laskemiseksi

  Pohjalevyn paksuuden määrittäminen on tärkein suunnitteluvaihe. Tarkka laskelma tai UWP-parametrien valinta "ystävän kaltaisena" voi loppua huonosti. Talon liian heikko pohja voi haljeta ensimmäisen talven jälkeen tai olla liian massiivinen aiheuttaen tuhlaisia ​​rahoituskustannuksia.

  Kuuluisan ruotsalaisen Dorocellin alkuperäinen piirustus määrittelee UWB: n pääparametrit

  Huomaa, että täydellinen laskenta eristetystä ruotsalaisesta levystä SNiP: n ja GOST: n normien mukaan on mahdotonta. Tämä johtuu siitä, että venäläisessä suunnitteluyhteisössä ei ole tunnustettua sääntelyasiakirjoja tai perusteellisia laskelmia. Mitä voin sanoa - edellä mainituissa asetuksissa ei ole sellaista kuin UWB.

  Sitä vastoin ei pitäisi ajatella, että kaikki pohjoismaisen tyyppiset laattojen perustukset rakennetaan "silmällä". Laskentamenetelmä, vaikkakaan ei niin yksityiskohtainen kuin haluaisimme, on olemassa. Tosiasia on, että vaikka levyjen rakentamisen aikakauden alussa venäläinen Internet-osio sai dokumentaatiota ruotsalaiselta Dorocell-yritykseltä, jonka ansiosta UWB: n suunnitteluparametrit olivat mahdollisia, vaikka se oli jossain määrin rajallisessa muodossa.

  Tietenkin monoliittisten pohjalevyjen suunnittelua seuraava lähestymistapa on yksinkertaistettu eikä sitä voida verrata ulkomaisten suunnittelu- ja rakennusorganisaatioiden insinöörien tekemään laskelmaan. Sitä voidaan kuitenkin käyttää luottamuksellisesti yksityiseen rakentamiseen.

  Säätiö UWB

  Säätiön rakentamista voidaan kutsua yhtenä vaikeimpien rakenteiden rakentamisen hetkistä. Pohjan tyyppi valitaan maaperästä, pohjaveden läsnäolosta, materiaalista, josta rakennetta rakennetaan ja muista komponenteista. Useimmissa tapauksissa on tarpeen järjestää monoliittinen levy, mutta asiakkaat eivät aina ole valmiita asentamaan sitä. Mutta on olemassa tie ulos - tämä on UWB: n perusta. Mikä se on, mitkä ovat säätiön edut ja haitat ja mikä tekniikka on tällaisen levyn asettaminen, kerromme tässä artikkelissa.

  Mikä on UWB ja sen komponentit

  USP on lämmitetty ruotsalainen levy, joka on järjestelmä, joka lämmittää lattian analogisesti lämpimän lattian kanssa. Säätiöllä on jo valmiit viestinnät, joten ennen viimeistä kerrosta on oltava viemäri-, vesihuolto-, lämmitys- ja muu viestintä.

  Lautaset, kun munat ovat kooltaan riippuen sijainnista. Esimerkiksi levyn kantavien seinien alueella on paksumpi ja ohuempi, jos kuorma on paljon pienempi. Ennen levyn asettamista vaaditaan pohjan vaaditun paksuuden laskeminen riippuen maaperätyypistä, seinien koosta ja viestintyypistä.

  UWB-säätiö on hieman samanlainen kuin "kakku", koska siinä on useita kerroksia. Tämä on:

  1. Betonin kaataminen (monoliitti). Tavallisella monoliittisella pohjalla on erittäin paksu betonikerros, ja UBP: llä sen sijaan sillä ei ole tällaista kerrosta, mutta sen betonipaksuus on vain 10 cm, mutta tämä riittää antamaan jäykkyyden pohjalle. Tämä on sen plus - perusta kuivuu 1 päivässä, eikä kerroksia ole, joka saadaan tavallisesta monoliittisesta levystä. Lisäksi säätiön rakentamisen kustannukset pienenevät merkittävästi.
  2. Vahvistettu kerros. Vahvistusta tuotetaan myös pienentyneessä tilavuudessa, koska ei ole tarvetta järjestää paksumpia kerroksia vahvistetuista sauvoista. Vahvistettu verkko on liitetty hyvin tiukkaan, mikä estää sääriön vahingoittumisen luonnollisissa maaliikkeissä ja estää myös betonin halkeilua.
  3. Poistotaso. Tavallisessa perustuksessa vain hiekkaa ja murskattua kiveä asetetaan pehmusteeksi, ja ruotsalaisen levyn perusteknologian mukaan niitä täydennetään savilla, joka tulee kosteuden ja geotekstilian esteenä, joka sopii mineraalikerrosten väliin. Pohjustusperustan suojaamiseksi pohjasta tarvitaan lisäkerros vedenpitävästä materiaalista, koska ne voivat tulla lähelle muita kerroksia ja pestä ne pois.
  4. Eristyskerrokset. Jotta suunnittelu pysyisi pitkään eikä tuntisi sellaisia ​​ongelmia kuin kallistuminen tai halkeilu, on tarpeen lämmetä hyvin. Tämä tehdään styreenijohdannaisten avulla, jotka lisäävät käyttöikää useita kertoja.

  UWB-säätiön edut ja haitat

  UWB-säätiöiden teknologia on hyvin yleinen Koreassa ja Ruotsissa, mutta rakentajamme ovat alkaneet suosia sitä useammin käytettävissä olevien etujen vuoksi:

  • Koska maassamme maapallolla ei ole kovin suotuisaa ilmapiiriä ja maata talojen rakentamiseen, tällainen säätiö voi auttaa, koska se voidaan rakentaa mille tahansa maaperälle.
  • Kyky kestää raskaita kuormia, mikä mahdollistaa perustan käytön erilaisiin rakenteisiin.
  • Alustassa on jo lämmitysjärjestelmä putkien muodossa, joissa on lämmin vesi, jätevedenpuhdistus ja vesihuolto.
  • Koska levyillä on korkea energiaa säästävä kyky, ne ovat erittäin ympäristöystävällisiä.
  • Tällaisella säätiöllä voit unohtaa kodin hometta ja kosteutta, koska pohja on täysin vedenpitävä.
  • Rakentamisen nopeus. Koko säätiö voi olla valmis 3 päivän - 2 viikon aikana.
  • Lauhde ei kerääntyy nivelissä, koska lämpötilan saumoja ei ole.

  Säätiön rakentamisessa ei ole ihanteellista teknologiaa, joten UWB: llä on negatiiviset puolensa:

  • Tämän pohjan hyvä laatu lisää sen hintaa.
  • Vaikeus asentaa säätiö. Jopa siitä, että tällaisen säätiön rakentaminen on nopeaa, tarvitset silti asiantuntijan apua asianmukaisesti asennettavaksi, sillä on hyvin vaikeaa laskea kaikkia vivahteita omalla tavallaan.
  • Jos yhtäkkiä jonkin tietyn viestinnän hajoaminen on perustus, se pakottaa purkamaan lattian ja säätiön itse.
  • Koska tämä tekniikka ei ole vielä laajassa käytössä Venäjällä, on hyvin vaikeaa löytää asiantuntijoita säätiön rakentamisesta.

  UWB Käyttötapaukset

  Monet saavat selville, onko mahdollista käyttää tällaista tekniikkaa kuin UWB heidän erityisessä tapauksessa. Tässä on hetkiä, jolloin tällaisen säätiön asennus on perusteltua:

  • Rakentaessasi taloa alhaisella ilman lämpötilalla suurimman osan vuodesta. Tämä säätiö vähentää lämpöhäviötä talosta läheiseen maahan.
  • Jos asiakas haluaa, että lämmitysjärjestelmä on lattialla eikä ole järjestetty lämpöpatterien avulla, UWB on erinomainen vaihtoehto.
  • Jos talon rakentamista ei ole tarpeen rakentaa, kuten UWB: n asentamisen yhteydessä, rakennusta maanpinnan alapuolella ei voida hyväksyä.
  • Maaperässä, jolla rakentaminen toteutetaan, on pohjavesien korkea taso, ja itse maaperä on heikko ja kova.
  • On mahdotonta käyttää tällaista säätiötä rakennettaessa helpotusalueita, koska maaperällä ei ole niin suurta kantavuutta, mikä on välttämätöntä näissä olosuhteissa. Tällöin on tarpeen rakentaa perustusporaus porattujen tai ruuvaamalla.

  Askel askeleelta asennustekniikka USHP

  Tätä perustuslupaustekniikkaa on pitkään käytetty useissa Euroopan maissa. Tästä johtuen kaikki työ tehdään laadukkaiden eurooppalaisten vedeneristys- ja lämpöeristysmateriaalien avulla.

  Etelä-Korea on tämän teknologian synnyinpaikka, jossa useimmat ihmiset nukkuvat lattialla, ja tällaisen säätiön rakentaminen auttaa heitä jäämään viileään. Teknologia on jo siirtynyt muualta Koreasta ja sitä on parannettu. Venäjällä olemme viime aikoina oppineet tällaisesta säätiöstä, joten sen kustannukset ovat jonkin verran yliarvioineet.

  Joten, algoritmi toimii asennettaessa tämäntyyppistä säätiötä:

  1. Ensinnäkin tehdään tutkimustyötä, jonka tarkoituksena on määrittää maaperä ja sen kantavuus. Tätä varten määritetään pohjaveden taso, mahdolliset maaperän muutokset ja sen koostumus. Luodakseen vankan perustan, näiden indikaattoreiden pitäisi olla mahdollisimman tarkkoja ja oikein, joten et voi tehdä ilman asiantuntijaa.
  2. Sivuston valmistelu. USP: tä ei saa asentaa hedelmälliselle kerrokselle, joten se on poistettava kokonaan. Jälkeen merkintä osa on valmistettu, ennustetaan ääriviivat säätiöyliopistoihin suoraan maahan. Myös tässä vaiheessa on tarpeen selventää, onko mah- dollista sijoittaa myrskyjä, mikä auttaa poistamaan pohjaveden pohjalta. Pääseinämien akselit ovat ristikudoksessa vinorenkaalla, ja paremman mukavuuden vuoksi johto on maalattu kirkkaalla värillä, jotta se olisi parempaa ja ei olisi väärässä. Lisäksi oja asetetaan ja vedetään ulos, mutta sen koon tulisi olla 1 metrinen enemmän kehällä kuin seinien kohdalla. Kaivon pohja peitetään geotekstiilillä tai dormitillä, jossa on siltimaata, mutta sivuseinät on käynnistetty.

 • Lämmitetyn lattian vahvistaminen ja asennus. Ruotsalainen levy on monikäyttöinen pohja, vain kun siihen lisätään lämpöeristetty lattia. Se asetetaan kerroksella vahvikkeen pinnalle tai erityisten muovituen tukirakenteiden välille. Oikean sijainnin kannalta sinun on selvästi tunnettava talon tuleva asettelu, huoneiden huonekalujen sijainnin mukaan.


  Muotti poistetaan vasta sen jälkeen, kun betonin kerros on kasvanut ja se kestää 3 päivää. Lämmössä koko säätiö peitetään kalvolla, ja se kostuu myös tavallisella vedellä useita kertoja päivässä.
  Sen jälkeen kun pohja on kuivunut, sen ylempi kerros on välttämättä kiillotettu erityisellä koneella.

  johtopäätös

  Asennus ruotsalaisen levyn sivustolle - tämä ei ole asia, jonka voit järjestää omilla käsilläsi. Tekniikan noudattaminen edellyttää laajaa osaamista ja taitoja, jotka johtavat oikeaan tulokseen. Siksi USP: n on välttämättä oltava asiantuntijan antama tietämys asiasta. Venäjällä on vielä vähän tällaisia ​​mestareita, joten on ensin etsittävä hyvää, ja toiseksi, että he käyttävät kunnollista rahaa.

  9 plussia ja 3 miinusta lämmitetystä ruotsalaisesta levystä

  Talon rakentaminen alkaa... Se on oikein. Lämmitetystä ruotsalaisesta levystä.

  Miksi lämmitetään? Koska yksi kerroksista on pursotettua polystyreenivaahtoa.

  Miksi ruotsia? Koska keksittiin Ruotsissa.

  Miksi liesi? Koska se on kokonaisuus.

  Tämän integroidun ratkaisun luominen on yksinkertaista, mutta vaatii huomaavainen lähestymistapa eikä anna anteeksi virheitä. Tulos on erinomainen, kustannukset ovat pienemmät, käyttöikä on valtava. Ymmärrämme, mitä pohjoisen maan insinöörien ehdottamat uudet ovat perustaneet.

  Rakennuspohja

  USP tai eristetty ruotsalainen liesi on monoliittinen betonirauta matala, jossa ensimmäiset kerrokset ja lattialämmitys sijaitsevat. Sen toiminnallisuutta ja luotettavuutta ovat useat valmistelutilaisuudet, tekniset ratkaisut ja innovatiiviset ideat.

  Soveltamisala

  UWB: hen perustuva rakennuskonttori on levinnyt laajalle Virossa.

  Suosituin UWB voi saada:
  [flat_ab id = "33"]

  • alueilla, joilla on ankara ilmasto (lukuun ottamatta permafrost-alueita);
  • pohjaveden pinnan lähellä oleviin paikkoihin;
  • alhaisen kehyksen, paneelilevyn, paneelin, lohkon, tiilenrakentamisen tapauksessa;
  • heikoilla mailla.

  Edut levy

  UShP: n mukaisen rakennuksen rakentaminen on seuraavilla eduilla:

  1. Elämäntuen tekniset verkot asetetaan joko itse levyyn tai sen alapuolelle. Tämän seurauksena kellarista tai kellarikerroksista ei ole tarvetta asentaa viestintää, työskennellä putkien ja kaapeleiden eristämiseksi ja suojaamiseksi, mikä vähentää rakennuskustannuksia.
  2. Yksi säätiön kerroksista on lämmöneristys. Sen läsnäolo estää kausiluonteisen syklisen toiminnan (jäädytys - sulatus).
  3. Vedeneristysmateriaalien laaja käyttö suojaa rakennuksen kuoren kosteuden läpäisevyydestä, mikä lisää käyttöikää ja lämmönkestävyyttä.
  4. Vedeneristysmateriaalien, kuivatuksen, hiekan ja sora "tyynyjen" käyttö sulkevat kokonaan kosteuden aiheuttamat haitalliset vaikutukset pohjaan.
  5. Ruotsin teknologian ja lämpimän kerroksen vesijärjestelmän eristyksen ansiosta lämmityksen käyttökustannukset pienenevät merkittävästi.
  6. Kiinteä rakenne, luotettava lujitus, suunnitellut jäykistysrivat tarjoavat suurta kantavuutta, eivät luo rajoituksia rakennustekniikkaan, erilaisten rakennusmateriaalien käyttöä seinien, kattojen, kattojen rakentamiseen.
  7. Betonipohjan kohdistaminen myöhemmällä hionnalla tekee mahdolliseksi olla järjestämättä 1. kerroksen viimeistelyä ennen viimeistelyaineiden asettamista, mikä säästää rahaa ja aikaa.
  8. UWBP: n luomiseen tarvittavat materiaalit toimitetaan rakennustyömaalle pienissä erissä, niiden käyttö ei edellytä nostureiden ja raskaiden kuorma-autojen käyttöä;
  9. Suunnitteluverkkojen ja säätölaitteiden asennus tehdään yhdellä teknisellä toiminnalla, mikä lyhentää rakennusaikaa.

  Flaws levy

  Koska jokaisella kolikolla on kaksi puolta, ja UWB: llä on haittansa:

  • Teknologia mahdollistaa UWBP: n asentamisen vain litteille vaakasuorille alueille (irtotavaran käyttäminen mahdottomaksi varmistaa vaaditun lujuuden);
  • ammattilaisten ja suunnittelijoiden korkeatasoinen pätevyys on tarpeen (tarvitaan tarkkoja laskelmia, moitteetonta projektin toteuttamista, kun viestintä ja vahvistaminen);
  • viestinnän korjaamisen monimutkaisuus edellyttää varalinjojen asettamista.

  Rakentamismääräys

  Suunnittelu- ja tutkimustyöt

  Jos pieni levy voidaan tehdä käsin, on parempi antaa maaperän rakennetta, tehdä laskelmia ja laatia projekti ammattilaisille. Projektiasiakirjojen valmistelun aikana:

  • pohjaveden tasotutkimuksia tehdään;
  • määritetään maaperän koostumuksella ja sen liikkuvuudella;
  • selvitetään mahdollisuutta siirtää kerroksia sulatetun ja sadeveden vaikutuksen alaisena.

  Alustavien tietojen perusteella laskelma tehdään seuraavasti:

  • kuopan syvyys;
  • vedenpoistojärjestelmän ja teknisten verkkojen ominaisuudet;
  • eristeen ja betonin "tyyny" -kerroksen paksuus;
  • rungon halkaisija ja tangot;
  • putkiston lattialämmitys.

  Kaikkiin laskelmiin liitetään yksityiskohtaiset piirustukset, jotka helpottavat USHP-rakentamisen prosessia.

  Kuopan valmistus

  Kuopan järjestelyn yleinen tekniikka on seuraava.

  • Sivusto puhdistetaan hedelmällisestä maasta syvyyteen projektin mukaan. Törmäyspaikan leveyden ja pituuden on oltava vähintään 2 metriä suurempi kuin suunnitellun levyn lineaariset mitat.
  • Rakennuskohdan geodeettinen merkintä toteutetaan erityislaitteiden avulla, jotka havaitsevat kiinnitysrakenteiden samansuuntaisuuden ja kohtisuoruuden. Tämä on erityisen tärkeää tulevan kodin monimutkaisen kokoonpanon kannalta.
  • Merkitty paikka viestien vetämisestä levyltä.

  Suojaus vettä vastaan ​​ja munivien viestintä

  Säätiön on oltava jatkuvasti kuiva. Tätä varten kaivanto vedetään ulos kaivon ympäryksen ympärille rei'itetyn tyhjennysputken sijoittamiseksi sulatteen, sateen ja pohjaveden tyhjentämiseen. Putket on varustettu pystysuorilla poistoyksiköillä puhdistusta varten. Veden vastaanottamiseen on asennettu maanalainen säiliö, jonka vettä voidaan käyttää taloudellisiin tarkoituksiin.

  Näiden töiden rinnalla toteutetaan toimenpiteitä viestinnän aikaansaamiseksi: kuuma ja kylmä vesi, jätevesi ja sähköverkot. Rakennusteknologia mahdollistaa putkien asentamisen, jotka mahdollistavat kaksoisrakenteisten verkkojen luomisen.

  Kaikki verkot sijoitetaan horisonttiin, joka sijaitsee alle maaperän jäädyttämisen alueella.

  Tyynynvalmistus

  Kaivon pohja tiivistetään värähtelevällä levyllä ja peitetään geotekstiilillä. Ennen laitteen "tyynyjä" luonnollisista irtotavaroista on suositeltavaa täyttää se noin 10 cm savi ja tamp. Tämä luo lisää vedenpitävyyttä UWB.

  Tyyny vähentää maaperän liikkeen vaikutusta pohjaan. Se on peräisin rauniosta (sora, kivi) ja hiekkaa. Pohjakerroksessa sopivat hienojakoisten fraktioiden kiinteät materiaalit, joita painetaan ja peitetään geotekstiilillä. Hiekka kaadetaan seuraavaksi (joki tai suuri kuoppa). Se altistuu tampingille, vuorotellen salmenvesiin tiheyden lisäämiseksi geotekstiilin peittämiseksi.

  Asennuksen eristys

  Suorituskyvyn ylläpitämiseksi säätö ei saa altistua pakkaselle ja maaperän paineelle alhaisissa lämpötiloissa. Tätä varten lämpöeristin asetetaan "tyynyn" päälle.

  Laattaeristeeseen sovelletaan seuraavia vaatimuksia:

  • erottuva mekaaninen puristuslujuus;
  • nollahöyryläpäisevyys ja nolla veden absorptio;
  • pitkä käyttöikä;
  • korkea lämpökapasiteetti;
  • kemiallinen ja biologinen stabiilisuus.

  Tämä välttää kylmien siltojen muodostumista ja säätiön yksittäisten elementtien jäätymistä.

  Eristys sopii seuraavan kaavion mukaan:

  • Ensimmäinen kerros kattaa kokonaan levytilan;
  • 2 kerrosta vetäytyy ulkokehästä noin 0,5 metrin etäisyydellä sivureunojen luomiseksi, 20-30 cm leveät urat asennetaan panssaroidun vyön ensimmäisen tason asentamiseen niihin.

  Muottirakenne

  Tekniikka tarjoaa muottirakennetta kahdella tavalla.

  Klassisessa versiossa käytetään puulevyjä ja (tai) levytuotteita. Tällöin ne kohdistuvat kellarintason lämmöneristyslevyjen ulkosivuihin. Suorakulmainen kosketusta muottiin betonilla ei ole. Materiaalien käyttö myöhemmässä rakenteessa on mahdollista.

  Toinen koskee L-muotoisten eristyselementtien asentamista. Asennus on alempi tukialue. Tällöin ei tarvita lisätyötä tulevan rakennuksen sokea-alueen eristämiseen.

  Armopoyojen ja "lämpimän lattian"

  Vahvistettuun vyöhykkeeseen käytetään armatuet ja muovipidikkeet ("tuolit", "kupit"). Ne tarjoavat helppokäyttöisen asennuksen, sillä ne ovat samalla korkeudella. Hihnan ensimmäisen kerroksen vähimmäisreunan on oltava vähintään 50 mm. Rakenteen leveys ja läpimitta määräytyvät suunnittelulaskelmissa.

  UWB-laitevesiputkiston toimivuus lisää merkittävästi 1. kerroksen lattian lämmittämistä. Se on sijoitettu vahvistetun hihnan ensimmäisen ja toisen kerroksen väliin, mikä varmistaa putken kiinnityksen. Ehkä se laittaa sen päälle toisen kerroksen päälle. Tässä tapauksessa kiinnittämistä varten käytetään erityisiä mattoja tai seisontatuotteita, jotka ovat samankaltaisia ​​rakenteessa vahvistuskaluston kanssa.

  Järjestelmän keräimet nostetaan mallimerkkiin ja kiinnitetään. Kun olet valmis testattavaksi, painelaitteisto "lämmin lattia".

  Betonivaihto

  Betonikerroksen paksuus määrittelee suunnitteluorganisaatio. Tukiseinien alapuolella jäykistysreunoissa se voi nousta 20 cm: iin, loput alueesta on noin kaksi kertaa pienempi. Tämä voi vähentää merkittävästi valmiin betonin hankintakustannuksia.

  Täyttö täyttyy betonipumpulla. Monoliittisen levyn vastaanottamiseksi on tarpeen täyttää yksi päivä. Valmisbetonin tarjonnan suurin mahdollinen keskeytyminen on 30 minuuttia.

  Menetelmässä ja kaadtamisen jälkeen on välttämätöntä tuottaa liuoksen vibrokompaatio, johtuen ulkoasun monimutkaisuudesta, suuresta määrästä tiedonsiirtoa ja erilaisista kerrospaksuuksista.

  Vain pinnan tiivistys suoritetaan, koska lujitushihnan ja lämmitysputkien luokittelu on erittäin epätoivottavaa.

  Jälkikäteen tapahtuvan hionnan tai järjestämisen kustannusten vähentämiseksi suoritetaan ylimääräinen tasoituspinnan tasoitus.

  Kun betoni on asetettu (noin 2 tuntia sen jälkeen, kun se on asetettu muottiin), se on märkä 3 päivän ajan. Korkeissa ympäristön lämpötiloissa on suositeltavaa peittää pinta muovikelmulla.

  Kolmen päivän kuluttua voit purkaa säätiön. Liuoksen täydellinen vahvuus nousee 28 päivän kuluessa.

  Viimeistelyyn tehdään timanttipinnan hionta. Sen jälkeen voit tuottaa työskentelyä sulkevien rakenteiden rakentamisessa.

  Eristävän ruotsalaisen uunin käyttö mahdollistaa talon talon nopean varustamisen mahdollisimman pienillä rakennuskustannuksilla, mikä vähentää 1. kerroksen viimeistelykustannuksia ja sitä seuraavia säästöjä lämmityksessä.