Kuinka asentaa profiiliputki moottoripyörälle, tee se itse

Moottoripyörän kuusikulmio omalla kädellä on hyvin yksinkertainen. Lisäksi samanlainen kiinnityselementti voidaan sovittaa monenlaisiin käyttökelpoisiin lisälaitteisiin ja lisäyksiin mihin tahansa yksikköön. Loppujen lopuksi kuusikulmainen putki on kätevämpi luotettavien liitosten luomiseen ilman hitsausta ja lähettämistä vääntöä tai vaivaa joissakin mekanismeissa.

Miten käyttää hex-putkea

Yleiskäyttöisen moottoriajoneuvon hankinnan jälkeen monet viljelijät ovat tietoisia siitä, että käyttäessään tätä mekanismia useilla toiminta-aloilla niiden on pakko hankkia erityisiä työkaluja, kuten:

 • kehikosta;
 • adapteri;
 • roottorit;
 • suuttimet kaikenlaisiin töihin;

Kaikki tämä voidaan ostaa rahaksi, mutta monet viljelijät luovat tällaisia ​​laitteita itselleen. Tämä menetelmä säästää rahaa ja helpottaa suunnittelun luotettavuutta ja rajoittamatonta lisäominaisuutta.

Yleisin ratkaisu moottorin käyttöön on luoda kolmipyöräinen "muurahainen" moottoripyörä, jossa istuin, johon voit liikkua ja kuljettaa lastia pienessä ylimääräisessä rungossa.

Tätä lisäystä kutsutaan sovitimeksi, joka on ostettu myymälästä tai luotu itsenäisesti. Toisen vaihtoehdon osalta sinun on ostettava osia kehyksen luomiseksi tulevaa sopeutumista varten. Kotisovittimen rakentaminen kuvataan alla.

Lisäksi tämä yksikkö on universaali mekanismi, josta voit luoda melkein minkä tahansa laitteen taloudellisen toiminnan tukemiseen. Moottoripyörällä varustetut aktiiviset roottorit omilla kädillä ovat myös lähes ilman suurta vaikeutta ja niiden käyttöalue on suuri.

Kyseisten elementtien valmistuksen jälkeen on mahdollista luoda suurin osa mekanismeista sadonkorjuun, maan ja muun avustuksen viljelyyn maataloustoiminnassa. Esimerkkejä tällaisista mekanismeista ovat lumipuhallin, viljelijä, tiepuhdistuslaite ja monet muut. Tuntimittari ei vahingoita laitteen oikea-aikaista valvontaa.

Sovittimen luominen

Kaikkien myöhemmin kuvattavien mekanismien käytön helpottamiseksi on suositeltavaa luoda ensin sovitin. Laite itsessään on vain ylimääräinen pyöränpari, jossa on istuin, jolloin se voi ohjata yksikköä istuma-asennosta. Tämä on erittäin kätevää pitkiä töitä tehtäessä, esimerkiksi niittämällä ruohoa tai viljelemällä maata.

Ensin sinun on valmisteltava piirustus moottoripöydän kehyksestä ja sen tuotanto ei kestä paljon aikaa. Jos osia puuttuu, voit myös luoda ne itse.

Voit välttää tarpeettomia liikkeitä, mutta sinun on ostettava tai vapautettava moottoripyörän lukitukset.

Voit luoda sovittimen seuraavasti:

 • hitsaus kone;
 • metalliputket ja rautalevyt;
 • istuin.

Moottorilukon runko tehdään alkeellisiksi, piirroksen valmistuttua sen jälkeen, kun heksagonaaliset putket hitsautuvat hitsauskoneen avulla toisiinsa kehyksen muodostamiseksi. Tämän toiminnan suorittamiseksi ei vaadita ammattitaitoista käsityöläistä.

Tämän jälkeen valmistettuun runkoon asennetaan istuin. Haluttaessa rakenne voidaan lisäksi päällystää rautaarkilla, jotta se olisi esteettinen ulkonäkö. Pohjalevyt, jotka kiinnittävät pyörien akselin.

Rungon kiinnittäminen moottoriin kääntöyksikön avulla. Sitä voidaan ostaa myymälästä tai tehdä metalli-pyöreistä putkista riippumatta. Joissain tapauksissa voi olla tarpeen pidentää akseleita, esimerkiksi lisätä vetopyörien paria.

Pyörimisen (jos haluat ajaa ja takapyöriä), voit käyttää hihnaa tai ketjua.

Ohjaimen ilmansuodattimen suojaus on myös tärkeä, joten jos aiot käyttää moottoria liikkumiseen, niin hyvä ratkaisu olisi puhdistaa säännöllisesti tai suojata sitä lisäksi mekaanisen käyttöiän pidentämiseksi.

Lisäsuuttimet

Kuten aiemmin mainittiin, aktiiviset roottorit moottoripyörään kädet ovat helpot, sillä se on vain kaksi pientä metallia, jotka on yhdistetty kaarevilla teroitetuilla rautakaistaleilla (veitset).

Keskellä tätä laitetta on holkki, se voi olla ehdottomasti muotoa: neliö, pyöreä, heksadesimaali jne. Rotoreita käytetään maaperän viljelyyn tai lumen poistoon.

Jos aiot tehdä lumenpoistosuuttimen moottorilla, roottori on peitetty siivillä ja varustettu putkella, joka heittää lunta sivulle.

Roottorien luomiseen tarvitaan:

 • kuusio putki holkkiin;
 • metallilevy;
 • hitsauskone.

Alun perin tarvitaan perustaa. Tällöin metallilevystä leikataan kaksi kuvaa, joissa on 4 tai 6 kulmaa tai ympyrää.

Seuraava toimenpide leikkaa terät, ne ovat säännöllisen pitkänomaisen suorakulmion muotoisia. Niiden lukumäärä voi olla 4 tai enemmän aiemmin leikattujen lukujen kulmien lukumäärän mukaan.

Kun olet saanut aihiot, voit siirtyä niiden yhteyteen. Tee tämä ensinnäkin hitsata holkki keskellä 2 kuvaa (keskellä) ja sitten terät sivuilla. Kytkennässä on noudatettava holkin ja sivuseinämien kohtisuoraa merkitystä.

Kun ensimmäinen vaihe on valmis, voit jatkaa terän hitsaamista. Niiden tulee olla kulmassa maahan. Tätä varten sinun on yhdistettävä ne ristiin, toisin sanoen, kun ne kulkevat oikeanpuoleisessa kulmassa. Terien välisten kulmien tulee olla samat.

Näiden elementtien hitsauksen jälkeen ne on teroitettu niin, että maan viljely tapahtuu tehokkaammin.

Jos yksikkö on suunniteltu käytettäväksi katujen puhdistamiseen, roottorin jokaiseen terään asennetaan harja. Joten voit nopeasti poistaa suuremman kertyneen lian alueen. Mutta lika voi tukkia ja pilata suodattimen.

Kuljettajan ilmansuodatin hankitaan ongelmitta, mutta jos suojaat sitä ylimääräiseltä pölyltä ja lialta, voit säästää ylimääräistä rahaa.

Roottori-auran täydennyksenä käytetään suojaavia siivekkeitä, jotta maa, roskat tai lumi eivät pääse takaisin. Tällaisena suojauksena voidaan käyttää vanhaa kaarimaista kourua tai vastaavaa.

Tällaisia ​​suuttimia voidaan asentaa useisiin erillisiin kiinnikkeisiin. Tätä varten sinun täytyy kiinnittää hammaspyörä ketjuun, jotta se pyörii moottorin energiasta.

Joissain tarkoituksissa, kuten rikkakasvien polttamisessa, voit rakentaa suuttimen HBO: n avulla, mutta tällaiset toimet jäävät paremmin ammattikäyttöön. Tämä on todella pienitehoinen, lyhyen kantaman liekinviljely. Periaatteessa voit ajaa kaasulla, mutta se ei ole sen arvoista.

Apulaitteet

Suihkukoneiden hehkulangan käyttämisen lisäksi on erinomainen lisävarusteiden (jatkojohtojen, variaattorin, moottorilukon ilmansuodattimen jne.) Luominen.

Ensimmäistä kiinnitystä varten kuusikulmainen pohja voidaan käyttää ilman lisäliimausmenetelmiä.

Loppujen lopuksi esimerkiksi reikiä pyörien ja muiden elementtien keskipisteissä voidaan tehdä kuusikulmioiksi.

Jos roottoreita on tarkoitus käyttää erillisenä suuttimena, moottorin vaihtovirtapisteen paikkaan asennetaan jatkojohto ja siihen johdetaan ketju tai hihna haluttuun pyörivään elementtiin.

Moottoripyöräliitin omilla käsillä on tavallisia tai kuusikulmaisia ​​putkia, joiden ulottuvuudet ovat toisistaan. Niiden välinen yhteys ja samanaikaisesti kuorman nostamisen tehtävä suoritetaan telineen mekanismin avulla - teline, jossa on hampaat.

Lisäksi voit käyttää moottorin lukituksen lukituksia. Ne ovat käteviä käyttää mekanismin satunnaisen liikkumisen suojaamiseksi. Voit tehdä tällaisen laitteen itse, ja lisäksi, moottoripyörän lukitukset vapautetaan myymälästä. Tämän moottoripyörän pysäyttämismenetelmän käyttö on paljon yksinkertaisempaa kuin erilainen erotteleva variantti.

johtopäätös

Tutkittuaan tämän materiaalin, noviisi viljelijän pitäisi ymmärtää, että kaikki muut elementit yleismaailmallisen mekanismin voidaan luoda riippumatta kuusikulmista tai muista putkista ja siten säästää tietyn määrän.

Arbor metalliputkesta tee se itse

Jotkut ihmiset pitävät metallihevosista, jotkut eivät. Älä pidä lähinnä niistä, jotka suosivat puuta. Mutta joka huomasi puun, joka on kadulla ympäri vuoden, tietää kuinka paljon aikaa, vaivaa ja rahaa se tarvitsee säilyttääkseen normaalin ulkonäön. Tästä näkökulmasta metalli on parempaa: huolellisesti käsitelty ja maalattu, se ei ruostu vuosien ajan, se ei loimi, se ei repäise eikä nukahda, ei murskata, se ei vaikuta sieniin eikä se pääse peittämään muotia. pahinta mitä hänelle voi tapahtua on, että se ruostuu. Mutta tällä "taudilla" on todistettuja lääkkeitä: hiekkapaperi, ruosteenmuunnin ja maali. Koska sormijat, jotka on valmistettu metallista omilla käsissään, kerättiin usein. Ne ovat myös hyviä, koska ne kestävät huomattavia kuormituksia ja ne voidaan yhdistää mihin tahansa viimeistelyaineistoon sekä seinille että katolle.

Asennustyypit ja -menetelmät

Eri muotoja - suorakaiteen muotoinen, kuusikulmainen, oktaedrinen, pyöreä - metallirunko voidaan asentaa kahdella eri tavalla:

 • Kehyksen pystyputket on betonoitu maahan. Jäljelle jäänyt rakenne kiinnitetään sitten telineisiin. Tällä menetelmällä säätiön läsnäolo on suunnitteilla. Periaatteessa, kun olet tehnyt pohjavarren hieman etäisyydellä maasta, voit asettaa lattiaa, mutta useammin tällä menetelmällä raudan huvimajaa varten, paikka on betonoitu tai asetettu päällystyslaatat.

  Työnnä putki, jossa on metallinen porattu kuoppi, tyhjä tila on täynnä raunioita. Putki asetetaan tasaisesti, murskattu kivi murskataan, se kaadetaan nestemäisellä betonilla.

 • Ensinnäkin he tekevät matala-haudattu pylväs- tai nauhalevy, joskus ne heittävät monoliittista laattaa, laatoivat laattoja jne. Kehys on rakennettu erikseen ja kiinnitetty vähintään sen jälkeen, kun pohja on viimeistelty ja telineet ovat valmiita. Jos pohja on pylväs tai teippi, putki asetetaan siihen ja yhdistetään paikoilleen: vain nosturi voi nostaa valmiin rakenteen.

  Tämä on huvimaja profiiliputkista virroille.

  Millä tavalla se on parempi? Katso, kumpi puoli katsella. Jos kiinnityksen luotettavuuden puolelta on parempi - ensimmäinen: telineet ovat kasaantuneet. Lisäksi tämä vaihtoehto on edullisempi: ei ole pohjavarsi, eikä säätiön valmistukseen ole kustannuksia. Mutta tällainen rakentaminen, jos se on ilman lattiaa, on vain kesäsade. Talvella, suljettu, tarvitset lattiaa.

  Säätiön Arbor on parempi näkökulmasta, että se alun perin olettaa sukupuolen läsnäolon. Lisäksi korkeus, vaikka se on pieni, suojaa roiskumista ja likaa.

  Asennusmenetelmät

  Perinteisesti metallia hitsataan. Se on nopea ja luotettava. Mutta kesämökkijalan tapauksessa voi olla kokoontaitettava muotoilu. Loppujen lopuksi, vartioimattomassa dachassa, jolloin suuri määrä rautaa talvella on erittäin vaarallinen. Siinä mielessä, että sitä voi helposti varastaa. Tällöin moduulit on hitsattu, jotka sitten kiinnitetään yhteen. Yleensä tällaiset kokoonpuristuvat metallikellot ovat runko, johon teltta kiinnitetään, tai muu vastaava, nopeasti pystytetty tai irrotettu aita ja sama valokatto.

  Metalli-huvivenejoukkueelle valmistetaan erilliset kehykset kummallekin puolelle, minkä jälkeen ne kootaan ruuveilla

  Kehys taittosäleissä rikkoo kasvot. Jos se on nelikulmainen, valmistetaan neljä erillistä piiriä, joissa on kaikki tarvittavat hyppyt. Kuusi kuusikulmaa, jne.

  Mitä metalleja

  Useimmiten metallihöyryteokset valmistetaan omalla kädellä metallista profiiliputkesta: sitä on helpompi työskennellä. Seinämän paksuuden on oltava vähintään 2 mm. Paksumpi ei ole: ne myyvät sitä enimmäkseen kilogrammoina, joten samojen uloimpien ulottuvuuksien kanssa paksummalla seinällä ne ovat enemmän kuin arvoisia.

  Jos käytät pyöreitä putkia, seinämän paksuus pysyy samana. Heitä on vaikeampaa kokata, mutta jos sinulla on jo kokemusta, miksi ei: ne maksaisivat vähemmän kuin profiilien. Voit käyttää metallikulmaa. Mutta sen paksuuden tulisi olla jo 2,5-3 mm: vähemmän jäykkyyttä. Seinän alla huvimaja liian bude näyttää hyvältä.

  Kuinka keittää inverter hitsauskone, lue täältä.

  Se oli teräksestä. Profiiliputket ja kulmat on kuitenkin valmistettu alumiinista. Suunnittelu on paljon helpompaa, mikä voi olla erittäin hyödyllistä, kun kyseessä on taitettava huvimaja. Mutta tällainen putki on useita kertoja kalliimpaa.

  Kuinka kiinnittää veranta taloon, lue täältä.

  Miten tehdä huvimaja profiiliputkesta: vaiheittainen ohje valokuva

  Ennen keittolevyä keittämällä sinun on ostettava metalli. Telineissä profiiliputki sopii seuraaviin koihin:

  • 50 * 50 mm, jos kateaine on kevyt - ammattimainen pelti, metallilevy, vyöruusu tai liuskekivi;
  • 75 * 75 mm katolla tai laattoilla.

  Hyppääjille on ohuempi profiili. Suurin, 50 * 50 mm, vähintään - 20 * 30 mm. Sen koko riippuu suuresti siitä, kuinka suuri rakenne on. Tehokkaassa rakennuksessa on suurempi osa, alle pienempi, tietysti pienempi. Tässä on otettava huomioon viimeistelymateriaalin paino, joka on vaipatettu rungon sivuilta (jos sellainen on).

  Itse valmistettu puutavaran profiili neliöputki, koko on 3 * 3 metriä

  Neliömäisten lehtien valmistukseen 3-3 metriä (edellä kuva), telineiden korkeus 2,2 m, käytettiin seuraavia materiaaleja:

  • vanteiden putki 50 * 50 * 2 mm - 12 m;
  • hyppyjä varten profiiliputki:
   • 40 * 40 * 2 mm - 14 metriä;
   • 20 * 20 * 2 mm - 6 metriä;
   • 40 * 20 * 2 - 30 metriä;
  • metallinauha 20 * 4 mm, pituus 2 m.

  Pilarin merkintä ja asennus

  Jos sivusto istutettiin, ruoho kasvaa siihen, hedelmällinen kerros on poistettava. Muutoin kasvien jäämien lattian alla putoaa. Rakentamisen aikana tätä ei tehty, ja kahden kesän tuoksu oli lievästi "ei kovin".

  Tuloksena oleva kuoppa, jos sinulla on hyvä vesi, lähtee paikalta, peitetty hiekalla tai "natiivi" maaperällä, mutta ilman kasviskerrosta ja hedelmättömiä. Jos maaperä on savi, muista nukahtaa sama savi.

  Jos tarvitset todella piirustusta, tässä on kaavio, jossa on neliön huvimaja, jossa on katettu katto. Mitat 2,4 * 2,4 m, korkeus ylhäältä - 2 m (voidaan tarvittaessa lisätä)

  Jos aiot asentaa putket suoraan maahan, ne ovat perusteellisesti pohjustettuja. Poraa sitten reiät, syvyys noin 70-90 cm. Halkaisija riippuu nauhoista, joita sinulla on. Putki asetetaan valmiiksi kaivoksi, se kaadetaan suurella murteella raunioista tai roskista, se asetetaan pystysuoraan, ja rauniot murskataan. Altistunut jalusta kaadetaan betonilla. Jos käytetään Portland Cement M 400, hiekkaa voidaan ottaa 3-4 osaa, betonin tulee olla vetistä, jotta se voidaan kaataa syvälle.

  Toinen vaihtoehto - joku pitää telin tarkasti tai löytää keinon korjata se. Tällöin on täytettävä reikä betonilla, joka on yhdistetty murskatusta keskimmäisestä murskasta. Mittasuhteet voivat olla seuraavat: 1 osa sementistä, 2 osaa hiekkaa, 1,5 - murskattua kiveä. Tietoja betonibrändeistä lue täältä.

  Miten se pysyy leikkauksena

  Toinen asia: telineasennuksen pystytasoa ei ole tarkastettu rakennustasolla vaan putkilinjan avulla. Taso on liian suuri virhe. Ja sen pörssi ei käytännössä tiedä miten. Magneettiset putkilinjat ovat erittäin käteviä metallin kanssa työskentelemiseen: niissä on magneetti. Vain laittaa keho oikeaan paikkaan, ja luumu pysyy itsessään.

  Jos haluat nostaa koria, voit laittaa sen esimerkiksi perustuslohkoihin. Koska huvimaja-alueen koko lohko on ylellisyyttä, lohkot 200 * 200 * 400 mm voidaan leikata puoliksi (timanttihiomakoneella). Tuloksena olevilla kuutioilla on alue: yksi kerrallaan kulmissa, neljä muuta keskenään ja keskellä porrastetusti vielä 4 kappaletta. Järjestelmä saadaan kuten alla olevassa kuvassa. Keskimmäisiä lohkoja tarvitaan, jotta putki ei taipuisi: kolme metriä 50 mm: n kylkiluodin avulla ilman tukea.

  Pylväiden ulkoasu ulkouima-altaan 3 alle 3 metriä

  Jotta betoni ei kosteuttaisi, se jäi kaikilta sivuilta bitumimateriaalilla, joten ne ovat mustassa valokuvassa. On mahdollista jauhaa kuka on hartsi, tai laittaa katemateriaali kahdessa kerroksessa päälle. Mutta ruberoidi parin vuoden aikana murentuu, sen laatu on pahin.

  Kaikki lohkot on asetettu yhteen tasoon. Jotta kulmien paljastuminen olisi helpompaa, vie ketjut, vedä lanka, tarkista diagonaalit tietyn järjestelmän mukaisesti, aseta lohkot. Kaikkien yläosien pitäisi olla samassa tasossa. Tämä voidaan tehdä useilla tavoilla:

  • vedä nauhoja, tarkista ne ja kohdista ne ja aseta ne jo lohkon kanssa;
  • käytä pitkää tasakiskoa (alusta), jolla rakennustaso asetetaan (testattu ja pienellä virheellä) ja laita sitten kaikki lohkot;
  • käytä lasertasoa, mutta se ei toimi hänen kanssaan aurinkoisella säällä - se on lähes näkymätöntä (tai tarvitset erityistä tällaista toimintoa).

  Kuten ymmärrät, estäminen voidaan välttää, jos putket kiinnitetään maahan. Totta, valjaiden vyötä on myös tehtävä sujuvasti.

  Alareunat ja telineet

  Lohkojen asettamisen jälkeen niille asetetaan neliömäiset putkiosat. Alemman vanteiden metallireunan valmistuksessa käytettiin profiiliputkea 50 * 50 mm. Jos haluat, voit ottaa voimakkaamman, mutta huvimaja on ollut jo viisi vuotta, mutta yli 10 ihmistä ei ole vielä tavannut.

  Putket asetetaan, tarkasta vaakataso uudelleen tason avulla. Keitä kulmat. Sitten pienemmästä putkesta - 40 * 20 mm tehdään kaksi kantta, joihin lattialaudat tuetaan (tai vaneri, jos haluat käyttää sitä).

  Valmis alalaitaan

  Kaikki putket maalataan kahdesti pohjamaalilla, erityistä huomiota kiinnitettiin hitsauspisteisiin. Räkit on valmistettu 220 cm: n korkeudelta: jotta kattopää ei tukisi. Räkit osoittautuivat raskaiksi (50 * 50 * 2 mm) ja niiden kiinnittämiseksi luotettavammin metalliliuskan 20 * 4 mm kiinnityspalkit hitsattiin (ks. Kuva).

  Menetelmä pystysuorien telineiden kiinnityspalkkien kiinnittämistä varten

  Napa on sijoitettu täsmälleen, sen suunta tarkistetaan lyijyllä (mieluummin magneettinen), jonka jälkeen ompelit kiristetään kiristimillä. Se on helpompi kokata: tyhjennys on lähes kuollut ja apulainen tarvitaan vain vakuutuksiin. Ensin kiehuta putkea kehän ympäri ja irrota sitten vuorotellen kiinnikkeet ja tynkäsi. Ne pitävät jopa korkeudessa 2,2 hyvin.

  Räkit profiiliputken ovella 50 * 50 mm tässä huvivenäytössä kaiteen tasolla. Rakenteen vakauden lisäämiseksi on parempi sijoittaa ne samalle korkeudelle. Mutta tässä tapauksessa omistaja päätti, että rakentaminen oli vakaata (johtojen vuoksi) ja päätti säästää hieman.

  Lue täältä Hitsausin perusteet invertterihitsauskoneella.

  Kaiteet ja ylälataus

  Kaavion korkeus huvimajassa - 95 cm. Mutta on mahdollista ja vähemmän, ja enemmän - sillä ei ole väliä. Voit myös ilman kaiteita. Esimerkiksi jatkuvan lasinpolykarbonaatin alla. Tai sulkemalla yksi tai kaksi seinää läpikuultamattomalla viimeistelyllä (naapureilta ja / tai kadulta).

  Keskikaapeli - kaide - putkesta 40-20 mm, sama poikkileikkaus ja yläputki. Joustavuuden lisäämiseksi on kaksi pystysuoraa pylvästä hitsattu ensimmäisen ja toisen hihnan väliin (korkeus 95 cm, jakso 40 * 20 cm). Koko rakennus on seuraavassa kuvassa.

  Täysin koottu runko profiiliputkesta kaasupulloihin

  katto

  Sitten tuli katon valmistuksen kääntyminen. Tämä rautaparketti peitetään bitumilevyillä, koska ristikkorakenne on valmistettu puusta. Rungolle otettiin 75 * 40 mm: n palkki, ja pehmeille kaakeloille käytettiin vuorausta siten, että pohjakuva oli myös houkutteleva (se voidaan korvata kosteudenkestävällä vanerilla).

  Puutavaraa lyödään telineiden avoimiin päihin siten, että korkki putoaa putkeen vähintään 10 cm: n päähän. Niitä voidaan leikata lähes juuressa, jättäen hieman, jotta ne voidaan tarvittaessa leikata kulmassa.

  Kuinka kiinnittää kattotuolit yläosassa

  Kattotangot leikataan - 4 kpl 2,5 metriä. Kaikki 4 kappaletta on liitetty yläosaan yhdestä mallista. Korkeus nollatasosta yläkohtaan on noin yksi metri. Liitä ensin kaksi. Jotta saataisiin esijännitys, he tekevät tiedoston. Ammu alas pitkillä nauloilla. Kaksi jäljellä olevaa tankoa on naulattu oikealle ja vasemmalle (päitä leikataan myös pienellä kulmalla). Jotta ne pysyisivät tiukkana, ruostumattomasta teräksestä valmistetut kulmat ovat pultattuja.

  Koska kantta ei ole helppo käsitellä yläosassa, ne ovat välittömästi paikallaan, kyllästetyt antiseptisellä ja maalatuilla puunsuojilla, joilla on suojaava ominaisuus (he valitsivat vaalean värin, jotta se olisi miellyttävämpi ja käsiteltävät kaikki levyt ja takalevy pinnoittamiseksi yhtä aikaa: se satoi ja voi nopeasti muuttua siniseksi.

  Sitten keskipisteeseen lisätään ylimääräinen alusta, noin 85 cm: n pituinen apupalkki kiinnitetään sille tarkalleen keskelle. Se tehdään lyhyemmäksi niin, että haara jalat ulottuvat hieman vanteen kehän ulkopuolelle. Joten katto tulee olemaan enemmän, katolla virtaava vesi virtaa vähemmän sisäpuolelta.

  Neljä ruohonrakennetta, jotka on koottu maahan, on pystytetty puutavaran yläosaan. Sen yläosan pitäisi olla baarissa. Kaikki tämä on keskitetty. Käytä putkilinjaa, tarkista palkin pystysuuntaus, mutta myös mittaa etäisyydet ristikkojärjestelmän keskeltä paikkaan, jossa kukin ristikonjalka lepää runkoon. Jos kaikki on enemmän tai vähemmän normaalia, kiinnitä kattotuolien päät rikkoutuneisiin liikenneruuhkiin. Sitten tuki ja levy poistetaan, voit asentaa laatikon.

  Kuinka asennettiin ristikkojärjestelmä (peitetty sateella)

  Kassin alle lisättiin uusia ompeleita (75 * 40 mm samasta palkista). Miten se tehdään - katso alla olevaa kuvaa.

  Jotta levy (alhaalta yli 3 metriä pitkä) ei taipua, nauhat ovat naulatuiksi keskikohdasta (kalvo on sateesta, vaikka puuta jalostetaan)

  Pehmeän laattojen alla oleva laatikko oli vuori. Se on kalliimpaa kuin reunat, mutta sen ulkonäkö on parempi. Levyn asentamisen jälkeen vyöruusut asetetaan. Se on yksinkertaisesti levitetty ja naulattu asennusreikiin nastat. Asennus alkaa alareunasta ylöspäin. Se leikataan saksilla, sitä on helppo työskennellä. Sivut, nivelissä, neulotaan 5-6 cm, päälle sijoitetaan erityiset kulmat.

  Lattia ja sivutuotteet

  Lattian sängyn pöydällä 70 * 40 mm. Lattiaa ei suositella: tarvitaan pieniä aukkoja, jotka mahdollistavat puun turpoamisen korkeassa kosteudessa. Hallituksen lattia, jossa on piikki ja ura täällä mihinkään.

  Sivut on myös leikattu reunatuilla levyillä, vain 70 * 20 mm. Vuorausta ei käytetä samasta syystä: se voi osoittautua, jos se on märkä jo pitkään (sumu, sade). Lankku naulattiin päällisen päällä, sulkentaen ihon päiden ja jotain voidaan laittaa siihen.

  Valokuvat metalli-ja puu arbors: melkein valmis

  Tämän huvivenen puusta valmistetaan ristikkojärjestelmä. Se osoittautui melko metalli-ja puusta. Runkojärjestelmä voidaan hitsata ulos profiilista täsmälleen samalla periaatteella, hitsaamalla välittömästi lisätukit. On mahdollista valmistaa hitsatulla varjolla saman putken kaari. Kuinka tehdä kaksinkertainen kaari, katso video.

  Kuinka tehdä puinen hauta, lue täältä.

  Valokuvat metalliovista

  Yleensä metallirakenteiden talvitavaraa on runsaasti: hitsaus, taonta, erilaiset materiaalit, joiden avulla kehykset ovat valmiit. Profiiliputki, pyöreä, terästä ja alumiinia, on jopa ruostumattoman teräksen vaihtoehtoja. Tätä täydentää kaikki muodot: neliöstä ja suorakulmasta mihin tahansa monimutkaiseen muotoon. Metallia on niin muovia, että muunnelmat ovat hyvin, hyvin paljon. Jotkut niistä kerätään kuvagalleriassa.

  Katon epätavallinen muoto ja teltta, jotka olivat näkyviä koristeelementtejä, ulottui sisäpuolelta

  Metallikehys, joka on peitetty telttapaikalla katon sijasta: on sävy, ei kuuma eikä halpa

  Epätavallinen ohuiden putkien aukko, joka on maalattu valkoisella värillä, antaa suunnittelun kevyesti

  Erittäin kaunis sisustus. Tämä ei ole metallinen lehtimaja, mutta kappale metallista

  Toinen monipuolisen arborin versio

  Taiteellinen takominen telineiden suunnittelussa - tyylikkäästi ja yksinomaan

  Pyöreä huvimaja talon pohjalle sininen polykarbonaatti - romanttinen

  Yksinkertainen ratkaisu puutarhanhoitoon: neliön lehtipuu, peitetty beige polykarbonaatilla

  Rafter-järjestelmä voi olla kaunis

  Epätavallinen rakenne - erittäin mielenkiintoinen ratkaisu.

  Harvoin tapaat pyöreiden putkien metallia. Hitsaaja - veneensä päällikkö

  Tyylikkäät metalli huvimaja - kesäversio kesämökille tai pihalle talon lähellä

  Piirustus kuuden puolisen arbor - ylhäältä

  Piirustus kuusisivulta puusta - etuosa

  Hexagon raudan huvimaja

  Luonnos metallinen huvimaja, jossa on polykarbonaattivaihtelu. Alareunassa on putket, joiden päällinen on tummaa läpikuultavaa polykarbonaattia.

  Kuva metalliovista kuusikulmasta osittaisella puukoristeella

  BBQ huvimaja

  Piirustus oktaedrisesta metalliradasta, mitat

  Kahdeksankulmainen metallioviranta, jossa mitat

  Kahdeksankulmainen metallirata

  Arbor metallinen runko ja polykarbonaattilevy

  Metallikehys yhdistettynä pehmentävään polykarbonaattilevyyn

  Tämä on luultavasti yksinkertaisin puu: kaksi taivutettua putkea, jotka on kiinnitetty puutarhan penkkien selkään. Polykarbonaatti kiinnitetään putkiin. Kesäpuutarha valmiina

  Kuinka valmistaa huvimaja antaa, katso video.

  Motoblock kotitekoinen

  dido kirjoitti:
  Kuka teki hex-putken? Jaa kokemuksesi. Päiden käyttöä ei hyväksytä, yhden laitteen hinta on noin 4 kpl.

  Tarvittavan läpimitan ja 22 mm: n kuusikulmion (kasvojen toisella puolella, ommella kartiolla putken sisäpuolelle) on paksut seinämäiset putket, lämmitettävä putken pää autogeenilla ja vasara kuusiosaan, DIGGER, anna sen jäähtyä ja työntää sen ulos sisäpuolelta. varastossa, asettamalla alasimen reiällä, SAME TOOL! Putken toisella puolella, sinun on vain ajettava kuusiokulmaa (luonnollisesti sen pitäisi olla reiällä kiinnitystangolle). Tämä on tekniikka! Ja jos sinulla ei ole sopivaa paksua putkea, kuusikulmioa, autogeenia ja ennen kaikkea KUVALDY, niin - "Sinun ei tarvitse shagata isoäitiä"
  Kun avasin, käytin voimakasta päätä.

  ALEX-56 kirjoitti:
  22 mm: n kuusiosainen kappale

  105. kuusikulmassa on 32mm.

  VanVo kirjoitti:
  105. kuusikulmassa on 32mm.

  No, se on paikallaan, on helpompi päästä pois päältä.

  ALEX-56 kirjoitti:
  työnnä se sisäpuolelta sauvan läpi ja laita se alaslaskulle reiällä

  Ja kuinka sitten laittaa se akseliin, myös moukarilla? Itse tehdasvalmistuksessa akselin ja putken välinen rako on noin 1 mm.

  dido kirjoitti:
  Ja kuinka sitten laittaa se akseliin, myös moukarilla?

  Tiedätte, että jos tämä putki on edelleen taivutettu kuusiokoloissa valmistusprosessissa, sen takia metallin muovinen muodonmuutos aiheuttaa aukon. Tällaiset asiat tehdään tehtaiden takomureilla, olen kuvannut kaiken sinulle oikein ja edullisesti. Tein lopun avaimet. Metal, se on muovia, voidaan muotoilla kuin muovailua. Vuonna takana tällainen puoliakseli, työtä oppipoika. Onnea sinulle!

  Sergey-z kirjoitti:
  Nyt saan vastauksen, että hän ei vedä, minkä seurauksena hän ei ollut vielä päättänyt.

  Linkit ovat rikki! Luultavasti lisätty tietokoneesta. Jos mahdollista, lähetä kuvia, valokuvia tai linkkejä.

  ALEX-56 kirjoitti:
  Tiedätte, että jos tämä putki on edelleen taivutettu kuusiokoloissa valmistusprosessissa, sen takia metallin muovinen muodonmuutos aiheuttaa aukon.

  Yritän, vaikka on epäilyksiä. Putki on kuuma, ja jos se jäähtyy, se katoaa. Nyt, jos kuusikulmio oli 33 mm, niin kaikki olisi OK.

  dido kirjoitti:
  Yritän, vaikka on epäilyksiä.

  Vakuutan teille, että kaikki toimii, tärkeintä tässä ei ole liiallista, älä liiskata sitä liikaa. sitten
  vähentäminen on vaikeampaa.

  Klassikoiden pyörät, navat työstetään Salyutin luontaisten keskittimien kokoon. Kiinnitetyt levyt reikien keskelle nastat.
  Levyjen reunat leikataan, joten leveys ja halkaisija pienenevät. Levyjen osia, jotka ulkonevat levyjen reunojen yli - IMHO, tämän mallin pitäisi olla vähemmän tukossa maan päällä.
  Tuloksena oleva koko sopii Salute-siipien alle, mutta aion käyttää sitä akselin laajennuksissa. Rata on 700 mm (GZ: n keskuksissa).
  Issue price - 90p per levy + vanha kulma + pari iltaa työskentelyn jälkeen autotallissa. Perheen keskittimet myymälässä - 600r / pc, veistetty pari 300r.

  Ja joku kokenut suorilla koukkuilla, koska kaikki on tehty joulukuusi?
  Ja miksi tällainen pieni rutki, liian ahtaasti kyntymistä varten, minusta tuntuu, että läpimittaa tarvitaan enemmän.

  dido kirjoitti:
  kyntö liian ahtaasti, hilling, mielestäni läpimittaa tarvitaan enemmän

  Valmistettu levyvalmistukseen (vielä valmistukseen) ja tasaiseen kartohe-leikkaukseen. Mutta jos se - aion laittaa lisää jatkajia.
  Elämä näyttää missä se on väärin, missä se ei ole.
  Aura ei ole vielä kyntänyt - GZ ei ollut. Hän rikkoi 6 eekkeriä 10-vuotiaan neitsyt maanviljelijä. On vielä niin paljon.

  Hei kaikki! Menin seuraavaan kylään käymään siellä, ja näin Neva-moottorilohkon moduulin yhdellä miehellä. Päätin kysyä. Ja huomasin: Tein sen itse käyttäen esimerkkiä tehdas, jonka näin ">. Se kertoo, että on parempia käyttää perävaunusovittimia, ja tärkeintä ei ole painottaa kävelyvartta, koska painosi riittää.

  . ja kaikki tämä hämmennys johtuen siitä, että levykiinnike voidaan jättää pois vain menemällä taaksepäin (perunan kääntäminen), jolloin levyt asetetaan jalkojesi alle ja näin ollen mitään ongelmia, lisäksi voit vapaasti asentaa valmistajan takaosan ja älä kaivaa sovittimessa.
  Ongelmana on vain valmistuksen monimutkaisuus.
  Meillä on paljon motoblockeja ja seuraajia (itse tehty), mutta on vain yksi tällainen yksikkö.
  Kaikki ovat mustasukkaisia.

  Henkilökohtaisesti ostin Neva Subar vain kesällä. Tällä kertaa teen edellä kuvatun sovituksen, jo pyörillä.

  Itse asiassa monimutkaisuus on vain rahaa.

  Kysymys ei ole aihe.

  Miksi sinulla on niin suosittuja säännöllisiä lautureita? Ne eivät ole kovin käytännöllisiä!
  Lähes kaikki käyttävät vain levyä.

  hex-putki

  # 1 dimdim18

 • jäsentä
 • 155 viestiä
  • Kaupunki: Zaporizhia region
  • Nimi: Dimon

  # 2 dimdim18

 • jäsentä
 • 155 viestiä
  • Kaupunki: Zaporizhia region
  • Nimi: Dimon

  # 3 qwerd

  (02 elokuu 2016 - 19:12) kirjoitti:

  # 4 dimdim18

 • jäsentä
 • 155 viestiä
  • Kaupunki: Zaporizhia region
  • Nimi: Dimon

  qwerd (02 elokuu 2016 - 19:53) kirjoitti:

  Post on muokattuDimdim18: 02 elokuu 2016 - 22:21

  Arbor profiiliputkesta tekee sen itse

  Maan omistusta on pitkään käytetty aiottuun tarkoitukseen eli eri kesannointien kasvattamiseen kesällä. Tällä hetkellä yhä useammat maanomistajat pyrkivät tekemään dachasta lepo- ja rentoutumispaikan, jossa työpäivien jälkeen, kun he ovat kaupunkilaisia, he voivat tulla, pysyä hiljaa ja vain rentoutua. Näihin tarkoituksiin rakennetaan usein mukavia huvipuistoja, koska niiden rakentaminen ei vaadi suuria taloudellisia investointeja ja erityisiä rakennusvalmiuksia.

  Yksi tämän suunnittelun rakentamisessa käytetyistä yhteisistä ja talousarviomateriaaleista on kuitenkin metalliprofiili. Artikkelissa kerromme, kuinka tehdä taivuta muotoillusta putkesta omiin käsiisi, näytämme kaavioita, piirustuksia, valokuvia ja videon ohjeita sekä käsittelemme lukuisia tärkeitä ominaisuuksia komponenttimateriaaleista ja asennusominaisuuksista.

  Profiilin ominaispiirteet

  Profiilin erityispiirteet ja sen edut

  Profiilin avulla tehty rakenne näyttää melko alkuperäiseltä. Voit tehdä tällaisen rakenteen mahdollisimman lyhyessä ajassa. Tärkein edellytys on kokemus hitsauslaitteista.

  Lähdemateriaali, josta puusta valmistetaan, on putki, useimmiten suorakaiteen tai neliön muotoinen, hiilestä ja matalasta seoksesta valmistetusta teräksestä.

  Raaka-aineille on ominaista riittävä vahvuus, monenvälinen vastustuskyky haitallisille vaikutuksille ja käytännöllisyydelle.

  Profiiliputki huvipuistoille

  Profiiliputket, jotka perustuvat puutavaraan, antavat rakennukselle useita positiivisia ominaisuuksia. Tärkeimmät ovat:

  • rakenteen pieni ominaispaino (ei sisällä vahvan pohjan valmistusta);
  • pitkä käyttöaika;
  • hyväksyttävät materiaalikustannukset;
  • tulenkestävyyden;
  • ei tarvitse säännöllisiä korjauksia.

  koulutus

  Aloittamalla huvimajaan, sinun on päätettävä etukäteen rakennustyypistä, piirustusten tekemisestä, tarvittavien välineiden ja materiaalien valmistelusta. Erilaisissa lomakkeissa käytetään muotoiltujen putkien puutavaraa, joka voi olla seuraavia tyyppejä: suorakaiteen muotoinen, neliö, kuusikulmainen jne.

  Jos paviljonkien rakentamisessa ei ole kokemusta, sinun on valittava klassiset vaihtoehdot - neliö tai suorakulmainen, koska ne ovat yksinkertaisempia suunnittelussa ja myöhemmässä asennuksessa.

  Seuraava askel on käytettävien materiaalien valinta. Käytännöllisten ja edullisten siilojen valmistukseen on valmistauduttava seuraaviin tarvikkeisiin:

  • metalliprofiili;
  • polykarbonaatti;
  • sementti tai betoni;
  • tarvikkeet;
  • korroosioalkydi-aluke tai maali.

  Kun olet valmis edellisiin pisteisiin, aloitamme kysymyksen siitä, miten tehdä luonnos. Suunnitelma voidaan tehdä sekä itsenäisesti että pyytämällä asiantuntijoiden apua. Selkeyden lisäämiseksi voit käyttää liitteenä olevaa piirrosta säätäen sen haluamaasi kokoon.

  Erityistä huomiota on kiinnitettävä piirustuksen valmistukseen, koska käytetyn materiaalin määrä, estetiikka ja pergola-kesto riippuvat tehtyjen laskelmien tarkkuudesta.

  Lopullinen tapahtuma - työkalun valmistelu:

  • Poraa sarjan porat metallin työstämiseksi.
  • Bulgarian tai kulmahiomakone;
  • hitsauslaitteet;
  • kanava-palkit;
  • pistin lapio;
  • metalliruuveja ja lämpölevyjä viimeistelyaineiston väreissä.

  Sivuston valinta ja sivuston laitteet

  Alamme selvittää parhaan sijainnin paikallisella alueella. Säiliön tapauksessa on järkevää sijoittaa lehtimaja rannan yläreunaan. Rakennuksen pitäisi olla hyvin katsottuna alueena, koska se on koko maisemasuunnittelun koriste.

  Kun olet päättänyt valita paikan, aloitamme alustan valmistelun. Tätä varten suunnitelman mukaisesti on välttämätöntä poistaa turve maaperästä pitkin sen kehää ja soveltaa merkintäviivoja. Seuraavaksi kaivamme reikiä tukipylväiden lukumäärään, joiden syvyys on 50-60 cm.

  Koska telineissä käytetään hyvin usein profiilia, jossa on pituus, joka ottaa huomioon putken aukon valmistetussa kaivossa. Tulevan tukielementin poikkileikkauksen optimaaliset arvot vaihtelevat 80 x 80 mm ja seinämän paksuus on 2,5-3 mm. Jotta saataisiin enemmän vakautta, on hyödyllistä tukea kantapäitä.

  Säätiön rakentaminen

  Gazeboin rakentamisen kannalta on järkevämpää käyttää kasa- tai pylväslajityyppiä. Kun olemme lopettaneet kaivamisreiät, jatkamme tukipylväiden asennusta ja kosketuspisteen täyttämistä maahan. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi ontelot on täytettävä murskattujen tiilien tai pienien kivien avulla, minkä jälkeen kaadetaan sementti-hiekkaseos tai betoni ja tasoitetaan ne rakentamisen tasolle.

  Metal vanteet

  Metalliputket sisältävät metallikehyksen valmistuksen, joka on tuettu telineissä ja joka on sen jälkeen koko rakenteen perusta. Se on varustettava ja sijoitettava optimaaliseen korkeuteen siten, että tulevassa sisäänkäynnin ja uloskäynnin henkilön ei tarvitse tehdä tarpeettomia toimenpiteitä tämän huvivenemateriaalin poistamiseksi.

  Seinä- ja kattolaitteet

  Suunnitteluun liittyy polymeerimateriaalien käyttöä. Levyt kiinnitetään ruuveilla tai ruuveilla ristikkojärjestelmään. Kattot ovat edellä esitetystä samanlaisesta putkesta. Tukien perusteella palkit lähestyvät rakenteen keskipisteessä 10-15 ° kulmassa. Seuraavaksi ohuen metalliprofiilin avulla tehdään 35-40 cm: n korkuinen kotelo - tämä vähentää merkittävästi polykarbonaattilevyä ja estää levyt tarpeettomasti heikentämään nivelet.

  Ilman kokemusta katon valmistuksessa korostuu klassinen pylväsrakenne, jossa on kolmiomainen muoto. Jos kattopalkkien pituus ylittää 150 cm, niihin on hyödyllistä käyttää myös muita tukia ja keskuspalkkia.

  Rakenteen sivuosien koristelu

  Metallisuojien geometriset tai epätavalliset muodot sopivat seinien suunnitteluun. Voit käyttää puinen laatikko yhdessä tuoreiden kukkien tai rypäleiden viiniköynnösten kanssa, käämityksestä pohjasta kattoon. Jos maalataan oikein puusepän ja metallin elementtejä, se palvelee sinua monta vuotta.

  Puuta pinnoitetaan yleensä antiseptisellä ja lakalla, jota voidaan käyttää sekä ennen asennusta että sen jälkeen. Metallisten elementtien tapauksessa tässä tapauksessa on pidettävä mielessä, että pintakäsittely suoritetaan kaikkien töiden päätyttyä, koska värillisiä komponentteja on vaikea hitsata keskenään.

  Kauniisti sisustettu huvimaja

  Lopuksi haluan todeta, että minkä tahansa rakentamisen onnistuminen on ohjeiden tiukan noudattamisen, piirustuksen oikeellisuuden ja tehtyjen mittausten tarkkuuden vuoksi. Muotoilevien putkien avulla valmistettu huvimaja ei vain ilahduttaisi isäntää ja vieraita sen upealla ulkonäydellä pitkään, vaan siitä tulee myös paikka, jossa voit rentoutua ja unohtaa kaupungin vilske.

  video

  Voit selvittää kuinka tehdä huvimaja profiiliputkesta ja polykarbonaatista katsomalla videota:

  Järjestelmät ja piirustukset

  Järjestelmän avulla tehdä huvimaja helpompaa. Suosittelemme, että valitset sopivan suunnitteluvaihtoehdon:

  Arbor profiiliputkesta

  Tyypillinen puutavara profiiliputkesta

  Rakenteellinen kaavio - ylhäältä katsottuna

  Profiiliputken puutavaran rakenne

  Piirtäminen huvivenäytöstä putkesta

  Kuusikulmainen arbor profiiliputkesta

  Profiilista pieni puu

  Arbor kehys

  Taonta elementtejä

  Pöydän katolla

  Profiiliputkesta, jossa on neljä rinteistä kattoa

  Kierrä paalut omilla käsilläsi

  On realistista valmistaa ruuvipurkki kotona, ja FORUMHOUSE-käyttäjien onnistunut kokemus on selkeä todiste tästä.

  On vaikea tehdä ruuveja omilla käsilläsi, mutta voit. Siksi pidämme vapautta kuvata tätä tekniikkaa. Ja auttakaa meitä tässä neuvonantajassa käyttäjiä FORUMHOUSE.

  Pylväsruuvin laskeminen on monimutkainen työ, joka vaatii asiantuntijoiden osallistumista. Ainoastaan ​​suunnittelija pystyy laskemaan ruuvipillojen kokonaismäärän, paikan sijaintipaikan tiheyden sekä paksuuden. Mutta jos haluat rakentaa talon pile-ruuveja varten, tässä artikkelissa löydät vastauksen kysymykseen siitä, miten ruuvit paalutat itse, ja antaa myös suosituksia niiden mittojen määrittämisestä.

  Kuinka tehdä ruuvipallo. Muotoilu.

  Aloita pohtimalla kotitekoisen yleisen muodon ja määrittele sen pääpiirteet.

  Portaalimme käyttäjän tekemä kasa on tetraedinen kärki, ja siinä on kierremetalliterä. Tällaiset vaihtoehdot on tehtävä kuvassa esitetyn piirroksen mukaisesti.

  Harkitse piirustuksessa esitettyjen peruselementtien valmistusta.

  runko

  Pohja (trunk) on ontto metalli putki.

  Kaikissa tapauksissa on suositeltavaa, että rungot valmistetaan teräksestä, jonka lujuus on vähintään St.20 GOST 8732-74 (tavallisten rakenneterästen) mukaisesti. Jos käytetään kestävämpiä seosteräksiä, GOST 19281 sopii (mutta kotona se voidaan rajoittaa ensimmäiseen vaihtoehtoon).

  Ensimmäinen asia, mitä sinun tarvitsee tehdä pilarin luoja - määrittää sen rungon pituuden. Eri "temppuja" hän joutuu selvittämään, mikä rakennustyömaa on vankka maa. Oikein (mutta kalliin) päätös on vetoomus geologisen tutkimuskeskuksen palvelukseen. Mutta sosiaalisten naapureiden joukossa voi löytää henkilö, jolla on kohtuullinen käsitys maanalaisista kerroksista.

  Putken pituuden on ylitettävä laakerikerroksen syvyys noin 300... 500 mm (jos paalu ulkonee maasta, tämä etäisyys voi olla pidempi). Ihmiset, joilla on käytännön kokemus, suosittelevat pinoiden pituutta marginaalilla, jotta niitä ei tarvitse kasvattaa myöhemmin.

  Twisted 17 kpl (talo 9 8). Kaltevuusalusta. Paalun osa leikattiin, osa laajennettiin ja täytettiin betonilla.

  Putken halkaisijan määrittämiseksi voit viitata SNiP 2.02.03-85: een (sen taulukoihin ja kaavoihin). Mutta ne, jotka eivät tunne käytännössä rakennusten rakenteiden suunnittelua, ohjaavat vähemmän kehittyneitä laskelmia:

  • Putken läpimitta 47 - 76 mm käytetään kevyen aidan ja erilaisten linnoitusten rakentamisessa
  • Säiliöiden halkaisijaltaan 89 mm käytetään pihojen (arbors, baths, etc.) rakentamiseen sekä tiiliseinien rakentamiseen
  • Runkopuistojen ja silputtujen rakennusten rakentamiseen käytetään halkaisijaltaan 108 mm: n vaihtoehtoja.

  Mitä suurempi läpimitta on, sitä vaikeampi on tehdä ruuvi, eli terä itse laajennuksessa.

  Putken minimipaksuuden tulisi olla 4 mm. Sen laskenta on yksinkertaista - sitä paksumpi on parempi. Mutta kun valitset seinämän paksuuden, sinun kannattaa muistaa, että paalukartio on taivutettava vasaralla.

  Itse olen tehnyt ruuveja, tekevät siitä hyvin todellisen. Putki on 68x4 mm, ruuvi on halkaisijaltaan 168 mm, ruuvin paksuus on 5 mm, ruuvi on 50 mm, tetraedisen kärjen pituus 150 mm. Kaikki on hyvin keitetty puoliautomaattinen.

  Kierrä kasa omilla kädillä. kartio

  Kuten piirustuksessa voidaan nähdä, kartio on paalin kärki. Sen pituus on 1,5-2 putken halkaisija. Tämä on standardi, mutta jotkut tekevät pituudesta hieman enemmän, niin että kartio on terävämpi ja kasa on helpompi laskea.

  Kotona kartio on tetraedinen tai heksadesimaalinen. Tätä varten piipun reunaan leikataan erikoisaluksia, jotka on taivutettu vasaralla kartioon ja hitsattu hitsaamalla.

  Valmistettiin paksu paperi, joka jakoi putken ympärysmitta tasa-arvoisiksi osiksi. Sitten hän merkitsi putken markkerilla ja teki sahat hiomalla. Tuloksena oli ns. Kruunu. Putken paksuus tekee siitä helppoa taivuttaa vasaralla. Aluksi se tuli melko hankalaa, mutta hitsaamalla kaikki virheet poistettiin ja piste osoittautui täysin vuotamattomaksi, mikä mahdollisti putken täyttämisen betonilla heti kierteen jälkeen.

  Tässä kuvassa näkyy se:

  Kierrä kasa omilla kädillä, tekemällä.

  Kuten näette, rungon merkintä suoritettiin paperikuviona. Se on melko yksinkertainen. Tätä varten putken halkaisija on jaettava sektoreiden lukumäärän mukaan. Löydetty arvo on naapurialueiden yläpisteiden välinen etäisyys. Tietoja on helppo siirtää papeririville ja saada valmis malli. Muita toimenpiteitä on leikata "kruunu", terälehtien mutka ja hitsaamalla syntyvät nivelet.

  Ennen kartion terälehtien taivuttamista pieniä leikkauksia tulisi tehdä kruunun pohjalla. Sitten on helpompi muodostaa kärki.

  Kierrä kasa. terä

  Terä on tärkein työosa. Se on valmistettava teräslevystä, jonka paksuus on 5 mm. Niin monet haluavat tehdä. Joku pystyy tekemään terän, jonka paksuus on 6 mm, mutta tällaisen osan taipuminen on paljon vaikeampaa. Terämateriaali on tavallista laatua olevaa hiiliterästä (GOST 380-71). 3 artiklan tuotemerkin optimaalinen käyttö (sitä käytetään myös paalujen teollisessa tuotannossa).

  Nyt on aika puhua terän muodosta. Geometrian luominen on tärkein työvaihe. Ja jos teet virheen, kasaa ei yksinkertaisesti kierretä maahan.

  Aluksi määritämme terän sisäisen ja ulkoisen halkaisijan aihion. Terän ulkohalkaisija (paalun leveys) riippuu suoraan paalun akselin halkaisijasta. Katsokaa pöytää.

  Terän sisähalkaisija vastaa putken halkaisijaa. Vain täällä työkappaleen mitat (koska se taipuu ja muodostavat ruuvin nousun) ovat hieman erilaiset kuin jo meille tuntema halkaisija. Yksinkertainen ratkaisu työkappaleen koon määrittämiseen tarjoaa FORUMHOUSE-portaalin käyttäjää.

  Ota putki ja mittaa sen ruuvi. Sen jälkeen mitataan käämin pituus putkella, jaetaan Pi: lla ja saadaan työkappaleen sisähalkaisija. Terän leveys lisätään työkappaleen sisäreunaan ja saat työkappaleen ulomman säteen.

  Nyt on vähän siitä, miten määrität ruuvien nousun. Yleensä ruuvin korkeus on 0,2... 0,4 terän ulkohalkaisijasta. Jos ruuvi on pienempi, pienet kiinteät sulkeumat, jotka ovat maaperässä, jäävät kiinni terojen väliin, mikä estää paalun etenemisen. Jos tämä luku on enemmän, sinun täytyy tehdä enemmän vaivaa ruuvata maahan.

  Mikä konkreettinen vaihe käyttää - se riippuu maasta, jossa paalut on ruuvattava. On helpompaa keskittyä maaperän ominaisuuksiin: sitä kovempaa maata sivustossasi, sitä pienempi on ruuvi. Hiekkaisella maaperällä (vallitsevalla Moskovan itäosalla) olemme tekemässä suurinta askelta.

  Kun kaikki mitat on määritetty, voit jatkaa teräslevyn merkitsemistä ja työkappaleen leikkaamista. Työkappaleen muotoa leikattaessa tarvitsemme riittävän tehokkaan plasmaleikkauksen, ja sen tulee olla saatavilla etukäteen.

  Seuraavassa vaiheessa leikattu aihio taipuu valitun ruuvausnopeuden mukaan. Kotona tämä voidaan tehdä tavallisten varapuheenjohtajien ja improvisoitujen keinoin.

  Käyttäjä FORUMHOUSE BSergeyM tarjoaa omaa versiota laitteesta terän taipumattomaksi.

  Ruuvipallot: valmistus.

  Kiinnitä huomiota siihen, että terän leikkuupäässä oleva mutka on täysin pieni. Tämä on aina tehty. Niin kauan kuin tällainen taivutettu kouru, kuten itsekiertyvä ruuvi, meni maahan.

  Seuraavassa vaiheessa valmis osa hitsataan paalun akseliin. Sauma asetetaan terän ylä- ja alapuolelle. Terän on oltava kohtisuorassa hitsattava. Muussa tapauksessa kasa ruuvaamisen aikana löysää maaperän, tuhoaa ja heikentää sen rakennetta. Ja heikentyneessä maaperässä kasa ei pysty selviytymään sille asetetuista kuormista.

  Kaikkien edellä mainittujen toimintojen suorittamisen jälkeen tölkin pohjan luomiseen tähtäävät työt voidaan pitää valmiina.

  Yläosa Teemme kärjen paalun omilla kädillä

  Pilarin yläosaan tulee tehdä kaksi reikää, jotka auttavat valmiin tuotteen itsevirtaamista maahan. Niitä voidaan yksinkertaisesti leikata hitsaamalla.

  Pilarin yläosaan tulee tehdä kaksi reikää, jotka auttavat valmiin tuotteen itsevirtaamista maahan. Niitä voidaan yksinkertaisesti leikata hitsaamalla.

  Ogolovki paalut voidaan myös tehdä itsenäisesti. Tällöin riittää, että käsillä on sopivia materiaaleja ja hitsauskonetta.

  Voit hyödyntää käyttökokemusta FORUMHOUSE.

  Top teki kärjen (120-120) kymmeniä. Neljällä sivulla on tehty kääpiöitä ja hitsattuja osia kaikilla kohdistetuilla paaluilla. Sen jälkeen peitin koko kehä 24 I-palkilla ja kaadutin kaiken.

  Kun kasa ruuvatetaan ja kärjen asennus ei ole vielä valmis, tuotteen sisäinen ontelo voidaan täyttää betonilla. Tämä antaa voimaa koko paalusäätiölle.

  Korroosiosuojaus

  Kotitekoisen korroosiosuojan ongelma kotona ei ole ainutlaatuista ratkaisua. Mutta vielä pari vaihtoehtoa:

  • Alusmaalin asettaminen.
  • Pohjamaalattu metallilla.

  Jos näitä materiaaleja kohdistetaan paalupintaan kahdessa kerroksessa, suojakerros säilyy sen jälkeen, kun tuote on ruuvattu maahan. Juuri ennen maalausmateriaalien levittämistä paalun on puhdistettava perusteellisesti ruosteesta ja rasvanpoistosta.

  Mutta mitä ei-standardi ulosmeno tarjoaa portaalin käyttäjälle.

  Kiertämisen jälkeen halusin kaataa kasaa puoli metriä, sävyttää bitumi maali ja kääri se kattotuoliin.

  Voit keskustella lukuisista vivahteista ruuvipillojen tekemiseen omiin käsiisi erityisjaksolla FORUMHOUSE. Löydät paljon hyödyllistä tietoa säätiöiden rakentamisohjeista luvussa "Hyödylliset linkit säätiöihin". "Säätiön valinnat" on artikkeli niille, jotka eivät ole vielä päättäneet tulevan säätiön tyypistä. Portaalissamme on myös pieni video, joka kertoo paalusäätiön ominaisuuksista.

  Kuinka tehdä piirustuspuut

  Arbor - kentän välttämätön ominaisuus. Internet on täynnä tarjouksia ostaa valmiita piirustuksia gazebos itserakentamiseen tai antaa rakentaa pieni arkkitehtoninen muoto ammattilaisille. Usein kuitenkin nykyiset ehdotukset eivät jostain syystä vastaa sivustojen omistajien pyyntöjä, koko ei sovi, muoto ja muoto eivät sovi, se on yksinkertaisesti kallista. Ja sinällään, haaran rakentaminen ei ole monimutkainen prosessi, ja se on aivan mahdollista tehdä se itse.

  Tämä artikkeli on omistettu suunnitelmaan, piirustukseen ja kaavioiden luomiseen yksiköistä, kuinka määritellä koon rakennuksen tarkoituksesta riippuen, kuinka sijoittaa grilli, paikka lepoon, keittiö jne. Ja tietysti olemme valinneet teille valmiit järjestelmät ja piirustukset karsinoista.

  Valokuvassa tilan ulkoasu ja haarapää, kulmamallit säästävät tilaa

  layout

  Ensimmäinen asia, joudut päättämään: missä rakennuksessa seisoo. Tätä varten tarvitset sivustosi suunnitelman, joka on sopiva sinulle sopivalla mittakaavalla: päärakennus (talo), ansiorakennukset (kylpylä, varastot), puutarha-polkuja, puita.

  Vihje: Vihannekset ovat parempia ei leikata, ne toimivat myös varjona ja luo maisemasuunnittelua.

  Piirustukset puutarhakaupungista omilla käsillä, kaaviossa suorakaiteen muotoinen puun rakennus

  Arbors do-it-yourself kanssa piirustuksia, kuva kuomu ulos loki ei-standardin yksinkertainen muoto kulma palkkio

  Lukekaa huolellisesti tonttisuunnitelma ottaen huomioon kaikki olosuhteet ja merkitse kaavio, jossa mielestäsi huvimaja olisi sopiva. On parempi sijoittaa se puutarhan syvyyteen, polun loppuun, puiden väliin. Etäisyys päärakennuksesta on 3-5 m. Jos rakennusta on suunniteltu partakoneella, takalla tai liesi, niin on toivottavaa siirtää se yli 8 metrin päässä pääasakaupungista.

  Arbor suunnitelma antaa, itsenäinen piirustus mitat

  Piirtämisen laatimisessa älä unohda säätiötä. Maakohtaisille alueille järjestetään optimaalisesti sarakepohja. Pylväiden välinen etäisyys on 1500-2000 mm jokaiselle pystysuoralle alustalle. Kolonnin 300 * 300, 400 * 400 mm poikkileikkaus. Merkittäessä pohja-asettelua maahan on kummallekin puolelle lisättävä 100 mm, niin että pohja on suurempi kuin rakennuksessa.

  Kalusteen suunnitelma 8 metrin kulmarakennukselle

  Toiminnallisuus ja koko - mitä sinun tarvitsee tietää

  Gazebos on ensinnäkin rakennettu mukavaan ulkoiluun, mikä tarkoittaa, että niiden on oltava mukavia, kestäviä, luotettavia, kaiken on oltava lähellä, mitään ei saa häiritä tai ärsyttää. Ja tästä sinun tulisi tuntea joitain ergonomian sääntöjä.

  Tyypillinen suorakaiteen muotoilu

  Suorakaiteen rakennuksissa on yleensä kaksi (kuten yllä olevassa kaaviossa) tai nelisivuinen katto.

  Puiset huvipuistot, neliösuunnitellut piirustukset hip-katolla

  Vakiopöydän leveys on 600-800 mm, pituus 800 mm - 4, 1200 mm, 6 hengelle. Istuimen tai penkkipaikan koon koko on 400-450 mm. Tällöin haaran vähimmäisleveys on 1500 (600 + 450 + 450) mm, pituus 1500-2000 mm.

  Maaseudun kahvilat omilla käsillä, piirustukset hirsirakenteesta

  Arbor-järjestelmä pienelle alueelle

  Metallikehyksen tuote, mitat ovat kaavamaisia, haaran pituutta ja leveyttä voidaan muuttaa tarpeidesi mukaan

  Yhden henkilön mukavaan majoitukseen vaadittava lattiapinta-ala on 2 m 2, joten 4-8 henkilölle sopivan lehtoriverkon optimaalinen koko on 3 * 4 m, 4 * 4 m (12-16 m 2).

  Hexagon-huvipuistot tee-se-itse, piirustukset tavallisesta puurakenteesta

  Jos paikan päällä ei ole pelkästään kokoontumispaikkaa, vaan myös istuinalue, jossa on tuoleja ja lepotuoleja, niin huvimaja-alueen pinta-ala lasketaan 4 m 2: n perusteella yhdelle henkilölle.

  Piirustuksen tekemiseksi huvimajaan, jossa on partakone tai takka, on tarpeen ottaa huomioon uunin mitat alueen laskennassa. Tiiligrillin optimaalinen syvyys on 750-1000 mm (3-4 tiilipituutta), leveys - 1200 mm (10 leveä tiiliä).

  Tavallinen grilli

  Grilli- tai grillikatoksen lisäksi on käytettävä 600-800 mm: n leveydeltään sopivaa pöytätasoa, pesukone on mieluiten 600-800 mm leveä ja toisaalta polttopuiden säilytyspaikka, sama etäisyys symmetrialle. Tällä perusteella keittiön vähimmäispituus, myös uuni, on 2400-3400 mm.

  Polttomoottorin malli työskentelyvyöhykkeellä

  Ennen grilliä on välttämätöntä antaa vapaata tilaa 1000-1200 mm vapaasti liikkumiseen ruoan valmistuksen aikana ja lämpö ei häiritse pöydällä istuvia. Näin ollen 8-12 m 2: n istuinvyöhykkeen lisäksi on oltava lisäalue, joka on vähintään 2400 * 1750 mm, mukavuus - 3400 * 2200 mm.

  Arbor grilliin, piirustus huonekaluista

  Rakennussuunnitelma, jossa on parranajokone, puurakenteet on käsiteltävä palonestoaineella

  Säästää tilaa, uuni voidaan asentaa huvivenesataman kulmaan tai tehdä erillinen varikko rakennuksen läheisyydessä.

  Piirustukset gazebos grilli, tämä rakenne muodostaa kätevä kaavoitus keittiö ja ruokailutila

  Muoto ja suunnitteluominaisuudet

  Sen lisäksi, että huviveneet ovat avoimia ja suljettuja, ne ovat silti erilaisia ​​muotoja: suorakaiteen muotoisia, monipuolisia, pyöreitä, yhdistettyjä jne.

  Kokoonpanojärjestelmä suljettu neliömäinen puutarhan kesämökki kaltevan katon alla

  Järjestelmä suuri puutavaran puun alla pelastuslautan katon alapäässä 4 * 6 m

  Helpoin tapa piirtää suorakulmainen huvimaja, mutta täälläkin myös huijareita: kun siirrät järjestelmää sivustoon, varmista, että kulmat ovat tiukasti 90 astetta, diagonaalit ovat samoja tai käytä Egyptin kolmio-sääntöä.

  Merkitään puutavaran alla oleva alue

  Mittaa toiselta puolelta 3,0 m, toisella 4,0 m liittämällä pisteet suoralla linjalla, tarkista geometria, jos liitäntäjohto on 5,0 m, sitten kulma on 90 °

  Yksinkertaiset säännöt skeemojen rakentamiseksi

  Piirustukset monirakenteisista itsesuunnittelumuotoista aiheuttavat ongelmia. Muistutamme kuitenkin vain muutamia sääntöjä koulun kurssista. Esimerkiksi kuusikulmio, jossa yhtäläiset puolet koostuu aina 6 tasasivulta (kaikki sivut ovat yhtä suuret ja kulmat = 60 o) kolmiot. Tai kahdesta samanlaisesta trapetsista.

  Kaavio siitä, kuinka helposti heittää harjataulan pohja

  Jos on tarpeen vaihtaa lehtien muotoa esimerkiksi laajentamaan joitakin sivuja, piirretään ensin suorakulmio (jäljempänä kaaviossa, jossa on vihreä viiva), sen diagonaalit piirretään, keskiosa sijaitsee. Siirtymään diagonaalien risteyspisteeseen kohtisuoraan suorakulmion pitkät sivut poistaakseni samoja segmenttejä (keltainen viiva kaaviossa), sitten pisteitä yhdistetään. Tai voit silti piirtää 2 samanlaista trapetsia, jonka yhteinen pohja on, puolisuunnikkaan korkeuden on oltava puolet puun puolella.

  Kuusikulmainen pergola-piirustukset, jos haluat muuttaa sivujen pituutta

  Piirretään kahdeksankulmainen huvimaja, jonka pohja on myös hajotettava yksinkertaisiin muotoihin, kuten jäljempänä olevassa kaaviossa on esitetty.

  Piirrataan kaksi kohtisuorasti leikkaavaa linjaa, jotka ovat yhtä suuret kuin rakenteen pituus ja leveys: suoritetaan suorakulmio, jonka toinen puoli on yhtä kuin rakennuksen puoli ja toinen leveyteen

  Seuraavaksi rakenna toinen suorakulmio (vihreä kaaviossa)

  Piirustus kahdeksan puolisen arborista, keltaisella kaaviolla osoitetaan, miten monikulmion sivut yhdistetään

  Monikulmion sivujen lukumäärän lisäämiseksi riittää piirtää toinen suorakulmio ja liittää vertikaalit pitkin kuvion kaaviota

  Projekteja - rakentaa omilla käsillämme

  Piirustus puuhelmistä, 6-puolinen rakenne

  6 hiilikaivoksen pohjan ja katon järjestelmä

  Piirustukset 8 hiilipuristettua muotoa

  Monikulmion muodossa olevat puutarhan mallit ovat hieman monimutkaisempia rakennettaessa suhteellisen yksinkertaisia ​​suorakulmaisia ​​rakenteita, mutta ne näyttävät alkuperäiseltä ja upealta. Gazebo ei ollut vain toimiva, vaan myös koristeltu puutarha-alue, koristele se kaunis puinen ristikko tai tyylikäs taonta, kasveja, valitse valaistus käsikirjoitus.

  Järjestelmä miten rakentaa japanilaistyylinen pergola

  Puurakenteisen grillirakenteen kokoonpano

  Arbor tee-se-itse piirustukset, valokuvat metallinrakennuksesta

  Arbormetalli profiiliputkesta, koristeltu koristeellisilla taonta-elementeillä, puitteet

  Piirtäen miten huvimaja maalla omilla käsillään

  Huomaa, että monissa piirroksissa ja kaavioissa ei ole tuttua lattiaa, vaan laatoitettu tasainen alusta tai betonilaatta.

  Piirustus metalliovesta, kuva yksinkertaisesta rakenteesta taonta-elementteineen

  Tehdessään polykarbonaattikokoonpanoa, yritä säätää ulkouima-aseman koko standardikappaletta 2100 * 6000 mm.

  Kuusikulmainen metallirakenne

  Jotta voitaisiin sijoittaa enemmän ihmisiä, penkkejä asennetaan ympärille, mieluiten tällaisessa rakenteessa pyöreän pöydän tarjoamiseksi.

  Piirustus hitsattua rakennetta polykarbonaattikattona

  Suuri neliö katto metallista ja polykarbonaatista, runkorakenne mitat

  Myös suuret metalliset ja polykarbonaattiset rakenteet näyttävät kevyeltä ja ilmaltaan. Sivusuojaa ja tuulta suojaavat sivut voidaan sulkea läpinäkyvällä monoliittisella polykarbonaatilla, erikoiskestävällä polyetyleenillä tai vedenkestävällä kankaalla valmistetuilla verhoilla.

  Piirustus puulaudasta, poikkileikkaus oktaedrisesta rakenteesta

  Kesäinen polykarbonaattirakenne, miten metallin runko hitsataan

  Piirustus puun puurakenteesta, koristeltu puinen ristikko

  Suljettu ristikon muotoilu, heksadesimaali

  Järjestelmärakentaminen Venäjän tyyliin

  Olemme kiinnittäneet huomiomme suosituimpiin arborsin malleihin. Jos et ole löytänyt sopivaa vaihtoehtoa, käytä vinkkejä siitä, miten rakennuksen piirustus tehdään itse.

  Piirustus suhtekatnoy rakennettu puusta

  Piirustus yhdistetystä kesärakennuksesta grilliin, päävyöhykkeiden sijoittaminen

  Jos sinulla ei ole rakentajan ammattitaitoa, yritä valita yksinkertaisia ​​malleja ilman monimutkaisia ​​viivoja ja arkkitehtonisia ylilyöntejä.

  Kesähuone suurelle yritykselle, jossa on grilli ja kylpyhuone, piirtämällä kaavoitustilaa