Runko ruuveilla: niiden suunnittelu ja kustannukset

Runkorakenteiden tekniikka mahdollistaa lyhyessä ajassa rakentaa täysimittaisen talon suhteellisen edulliseen hintaan. Runkoteillä on alhainen paino (350 - 370 kg / m²), mikä eliminoi kalliit nauhan perustukset. Yksi kevyiden runkorakenteiden edullisimmista perusvaihtoehdoista on ruuvipilareita, joista puhumme tänään.

Ruuvien paalut, niiden edut ja haitat

Talon ruuveja on valmistettu metalliputkista. Yksi putken päässä on kartiomaista muotoa, toisella - tehdä reikiä vipujen ruuvaamiseen käytettäviin vipuihin maahan. Putken alempi kartiomainen pää on hermeettisesti kuumaa, siihen kiinnitetään terät. Pakkauksen mukana toimitetaan Ogolovka palkin kiinnittämiseen, joka kiinnitetään jalustaan ​​(grillage). Korroosionestoaineita peittävät pinnat.

Ruuvien paaluilla on seuraavat edut pilarin ja liuskan alapuolella:

 • Säätiöiden kustannusten alentaminen 30 prosenttiin
 • Rakennusajan lyhentäminen kahteen päivään
 • Seinät voidaan pystyttää välittömästi paalutuksen jälkeen (jos käytetään betonipohjia, on odotettava kuukausi, kunnes betoni on täysin kovettunut)
 • Mahdollisuus rakentaa heikoilla maaperillä, joilla on korkea pohjavesi vaikeilla maastoalueilla
 • Ruuvattaessa paaluilla maaperä ei löysty, mutta puristuu, mikä lisää sen kantavuutta, kun taas terien huomattavan pinta-alan vuoksi paine maaperässä laskee ja roiskeen heikentymisen vaikutus vastustuskykyyn kasvaa
 • Ei maanrakennusta

Haittoihin kuuluvat:

 • Suojakerroksen tuhoutuminen metalli-korroosiolle
 • Tarve perusteelliseen lattiaan
 • Asuntorakentamisen vaikeudet
 • Käyttökelvottomuus kalliolle ja kiviselle maaperälle

Ruuveilla on seuraavat ominaisuudet:

 • Halkaisija - 56 - 325 mm
 • Pituus - 1,5 - 9 m
 • Terän halkaisija - 250 - 800 mm
 • Putken seinämän paksuus - 3 - 12 mm
 • Käyttöikä - 60 vuotta

Runkorakenteiden perustuksiin käytetään usein halkaisijaltaan 108 mm: n halkeamia, joilla on seuraavat ominaisuudet:

 • Pituus - 2,5 m
 • Seinän paksuus - 4 mm
 • Terän läpimitta - 30 cm

Niiden kapasiteetin ollessa jopa 10 tonnia, ne voidaan ruuvata maahan käsin käsin toisin kuin paksummat paalut. Yhden paalin asennus kestää 20 - 35 minuuttia. Tarvittaessa putkea lisätään hitsaamalla kiinnitetyillä kytkimillä.

Ruuvipalloja voidaan asentaa kaikentyyppiseen maaperään, lukuun ottamatta kivääriä. Tällöin kannattaa valita toinen kehys kehysrakennukselle. Esimerkiksi nauha tai pylväs.

Jos päätät vihdoinkin käyttää ruuveja, suosittelemme tutustumaan tämän artikkelin ruuviasetuksiin.

Ruuvipillojen perustaminen

Rakenteiden, niiden syvyyden ja halkaisijan asennus olisi ilmoitettava projektissa kehysrakennuksen rakentamiseksi. Säätiön suunnittelussa on otettava huomioon:

 • Rakentaa painoa, lunta ja tuulikuormaa
 • Suunnittelun ja geologisten tutkimusten tulokset (pohjaveden taso, maaperän ominaisuudet)
 • Maaperän jäädytyksen syvyys
 • topografia
 • Talon kulmissa
 • Paikoissa, joissa sisäseinät ovat ulkoisia
 • Ulkoisten ja sisäisten seinien väliin 1,5 - 3 metriä

Pallot ruuvatetaan kiinteään maahan, muttei maaperän jäädyttämiseen. Tee tämä tekemällä merkintä, paikoissa, joissa paalut ovat kaivaneet pieniä kuoppia. Kaivo pystysuorassa (poikkeama sallitaan enintään 5 astetta) asetetaan paalua. Romu asetetaan teknisiin reikiin ja laittaa kahta metalliputken vetoa 4 metriä pitkäksi.

Työn suorittamiseen tarvitaan vähintään kolme henkilöä. Kaksi heistä kulkee ympyrässä, pyörii putkea vipujen avulla, kolmas säätää magneettisten tarttujien pinoon kiinnitetyn pinnan pystytasoa.

Kun ruuvatut paalut muotoilun syvyyteen, niiden yläosa leikataan jauhatuksella pohjapinnan tasolla. Putken ontelo on täytetty betonilla, joka on tiivistetty. Tämä lisää putkiston kantavuutta ja putkien sisäpintojen korroosionkestävyyttä.

Seuraavaksi hitsataan korkit, jotka ohjaavat niiden asentoa vaakasuoraan venytetyllä kaapelilla tai lasertasolla. Liitokset päällystetään korroosionestoaineella.

Viimeinen vaihe on laitteen grillaus. Puiset tai metallipalkit asetetaan paalunpäähän ja kiinnitetään niille. Palkkien ja korkkien välissä on kaksi kerrosta kateaineen vedeneristys. Runkopuiden alla on suositeltavaa käyttää puupalkkia 150x150 mm. Sen poikkileikkaus johtuu seinämien eristyskerroksen paksuuteen.

Pylvään on oltava kuiva, ennen asennusta impregnoidaan antiseptisten yhdisteiden kanssa. Korkealaatuista puutavaraa ei aina ole kaupallisesti saatavilla, joten se valmistetaan usein kolmesta leikattua levyä, jotka on yhdistetty leveys 150 mm ja paksuus 50 mm. Jos levyt ammutaan ajon aikana, voit tehdä minkä tahansa pituisen palkin.

Monet tulevaisuuden omistajat eivät ole velvollisia rakentamaan yrityksiä rakentamaan kehysrakennusta ja rakentamaan sen omille. Mutta tästä sinun täytyy tietää laitteen kehys talon. Kuinka rakentaa runkorakenne omiin käsiisi, lue tämä artikkeli.

Yksi lopullisista rakennusvaiheista on kehysrakennuksen vuoraus, josta voit lukea täältä. Suosittu vaihtoehto on käyttää sivuraide- tai puupaneeleja.

Paalusäätiön kustannukset

Runkorakenteiden pylväsrakenteiden rakentamisen taloudellisten hyötyjen varmistamiseksi laskemme rakennuksen kustannukset 6x9 metrin mittaisen rakennuksen ulkoseinille. Tällaiselle talolle, jossa asennusvaihe on 3 metriä, tarvitset 10 halkaisijaltaan 108 mm: n pintaa. Karkea laskelma osoittaa, että tämä määrä riittää - rakennuksen paino on 350 kg / m². mx6 mx8 m = 16800 kg = 16,8 tonnia ja kantavuus - 10x10 = 100 tonnia.

Yhden paalun hinta on 1,560 ruplaa, kärki - 220 ruplaa. Yhteensä: (1560 + 220) x10 = 17 800 ruplaa.

Runkorakenteiden kaistaleet ovat harvoin rakennettuja, joten vertailun vuoksi määrittelemme sarakepohjan arvon. Betonin kustannukset 10 pilarin perustalle 40 x 40 cm: n pituisella osuudella ja 2 m: n syvyydellä (2,5 metrin maaosalla) ovat 0,4x0,4x2,5x10x3900 = 15600 ruplaa. Kullekin pylväälle vaaditaan 4 teräspalkkia, joiden halkaisija on 14 mm ja pituus 2,5 m. Lujituksen hinta on 4x2,5x10x35 = 3500 ruplaa Muottipöydän kustannukset - 0.4x2.5x0.02x10x4500 = 3600 ruplaa. Pylväspohjan kokonaiskustannukset ovat 15 600 + 3500 + 3600 = 22 700 ruplaa.

Niinpä paalujen käyttö säästää 4900 ruplaa tai 27%. Kun otetaan huomioon, että pylväspohjan rakentaminen kestää paljon enemmän aikaa, ja sen vastustuskyky roiskeita kasvattavien voimien vaikutuksille on paljon pahempi, runkorakenteen rakentamisen edut palloiksi tulevat kiistattomiksi.

Video runkopaloista ruuveilla

Manuaalinen ruuvaus

Mekaaniset ruuvipallot

Kehysrakennuksen itsenäinen rakentaminen paalusäätiölle

Lähellä on kevät ja rakennustyön avaus. Mutta kysymys siitä, miten rakentaa talon omiin käsiisi, niin että se olisi korkealaatuista, mukavaa, kätevää ja edullista, seisoo tänään. Juuri nyt sinun täytyy päättää, minkälainen säätiö, projekti ja kuinka paljon aikaa ja vaivaa voit käyttää talosi rakentamiseen omiin käsiisi.

Kehys talo paalusäätiössä

Kehysrakenteet

Kehysrakennus pidetään nykyään vähemmän kalliina rakentamisena, käsin tehtyinä. Puu itse on paljon halvempaa kuin tiilet ja lohkot, ja jopa sementtipohjaiset talot tarvitsevat lämpenemistä, mikä tekee kustannusten eroista valtavan.

Samanaikaisesti teknologiat eivät pysy paikallaan, ja nykyaikaiset lämmittimet, höyrysulkukalvot ja vedenpitävät kalvot kykenevät täysin suojaamaan puukehystä niin, että se kestää lähes sata vuotta. Kuitenkin, jotta käyttöikä ei vähene, on tarpeen seurata kehyksen rakentamisen tekniikkaa.

Pihvelhojen taloja voidaan asentaa eri maissa.

Näitä tekniikoita alkoi kehittää useita vuosisatoja sitten, ja tänään he ovat saavuttaneet huippunsa. Kanadassa, Suomessa ja Amerikassa kehysrakennukset asettuivat voimakkaimpiin paikkoihin, paitsi menestyksekkäästi kilpailemaan sementti-tiilirakennusten kanssa myös pakottamalla heidät pois markkinoilta. Joillakin alueilla et näe kiveä, ja näyttää siltä, ​​että tällaiset luotettavat rakennukset, kuten kehysrakennus on paljon taloudellisempia. Miten rakentaa talon sääntöjen mukaan - lue täältä.

House puujalat voi rakentaa omat kätesi

Valtava plus on mahdollisuus itse pystytykseen. Meidän leveysasteemme ja mentaliteettimme, jossa kaikki alitajuisesti haluaa osallistua kotinsa rakentamiseen, on tullut etusijalle. Lisäksi se mahdollistaa suuria säästöjä asiantuntijoiden maksamiseen.

Säätiön valinta

Kehysprojektin mukaan sopii useisiin säätiöihin. Tämä on:

Rakentaminen omalla kädellä olevilla ruuveilla on useita etuja verrattuna muihin. Ensimmäinen on kyky asentaa talvella ja syksyllä. Pile-pohja ei pelkää pakkasesta, joten kehysrakennusten rakentaminen voi jatkua pakkasen aikana.

Ruuvipallot tulee tarkastaa huolellisesti ennen ostoa.

Vakiintuneiden paalusäätiöiden talot voivat olla vaikeimpia rakennuskohteissa - jokien rannoilla, rinteillä, paikoissa, joissa maaperä ei ole vain savi, vaan myös maanalaisista joista johtuva korkea kosteus.

Ruuvipillojen osto tulee tehdä vain suurilta yrityksiltä, ​​jotka tarjoavat takuun. Kaikki tuotteet on sertifioitava. On suositeltavaa tarkastaa jokainen kasa vahinkoa - naarmuja, siruja, metallialtistusta. Maaperässä, jopa vähäinen vaurio, joka johtaa suojaavan maalikerroksen poistamiseen, aiheuttaa materiaalin korroosion ja tuhoutumisen.

Pahit helposti ruuvattavat kaksi henkilöä, ja laite tarkistaa sen pystysuoran.

Pilejä voidaan ajaa maaperään omilla käsillään eri syvyydessä riippuen alueesta ja projektista. Teknologia edellyttää kuitenkin, että asennus- syvyys jää pakastustason alapuolelle.

Ruostumattomien paalujen valtava etu on mahdollisuus niiden asentamiseen ilman alueen etukäteistä valmistelua. Kyllä, ja kehitti tällaisen perustan vain vaikeille alueille, joissa muuntyyppisten perustusten asentaminen ei ole kannattavaa tai jopa mahdotonta.

Pylväsperusta kilpailee ruuveilla kustannuksellaan, mutta se aiheuttaa usein murroksia seinässä kutistumisen takia ja hihnan säätiö on paljon kalliimpaa, ja se voidaan asentaa vain lämpimän kauden aikana.

Askel askeleelta

Kuinka kasa asentaa kehysrakennuksen alle omiin käsiisi? Yhdestä päästä olevista ruuvipinoista on teräviä terät ja toisessa päässä on metallipylväs, jossa on reikä.

 1. Teemme juoni sivustosta ja hahmotella paikkoja, joissa pilareita asennetaan.
 2. Laitamme metalliputken tai -romun reikään, joka on paalussa edellä. Niinpä me teemme eräänlaisen vivun, jonka ansiosta levyt työntyvät syvyyteen kahden ihmisen voimalla.
 3. Huomaamme etukäteen putkesta syvyys, johon pinoa ajetaan. Jos ajetat sitä liian syvälle, et voi milloinkaan kääntää sitä takaisin.
 4. Kasa paalujen on oltava täsmälleen pystysuorassa, ja yhden henkilön, jolla on taso, pitää olla lähellä ja seurata jatkuvasti tasaisuutta.
 5. Ruuvi on yleensä 3,5 metriä pitkä, se on kierrettävä vähintään puolitoista metriä. Se on tämä maaperän jäädytys syvyys Venäjällä.
 6. Me täytämme paalut konkreettisesti, jotta ne voidaan kiinnittää maahan luotettavammin.
 7. Hitsauta kärki ja asenna grillata, joka on osa pohjaa.

Niinpä näin vaihe vaiheelta voit tehdä edullisen ja luotettavan paalusäätiön kehysrakennukselle omin käsin.

Paalut ruuvatetaan puolitoista metriä

Runkorakenne

Rungon rakenne alkaa vanteiden asennuksella. Se on valmistettu palkista, joka on asetettu kärkeen tai grillage. Sitä vahvistaa ydin. Kiinnityskulma voi olla erilainen, mutta tavallisesti se tehdään lukko.

Sidonta ja kiinnitys puurunkoissa runkopuutarhassa

Valjaat asennetaan telineeseen, ensimmäiseen nurkkaan ja sitten väliin. On varmistettava, että ne ovat täysin pystysuorassa, ja kulmat ovat 90 astetta.

Pystyrakenteiden lisäksi rakenteita vahvistavat vaakasuorat sillat, jotka tekevät kehyksen jäykemmäksi ja vähemmän liikkuviksi.

Nurkissa asetetaan tukipyörät, jotka varmistavat kulmalistat kiinnittämällä.

Kiinnitä kehysseinä

Paikoissa, joissa on ikkunoita ja ovia, telineitä ei ole asennettu vastaavasti, mutta on erittäin tärkeää asentaa ikkunan runko oikein. Avausreikiä muodostuu telineistä, niissä on yleensä kolme, ja ne sijaitsevat päästä päähän. Avatussa ikkunassa on palkin avaaminen, tämä teline on lyhyin. Toisessa telineessä on levy, jossa on poikkipalkin aukko. Kolmannessa telineessä on talon varret.

Ikkunaohjelma kehysrakennuksessa

Aukon palkin alle sijoitetaan lisää lyhennettyjä porrastustelineitä. Ne suorittavat palkin tukitoiminnon.

Lyhyemmät kävelyrautat voidaan asentaa ikkunan alaosaan, mutta myös yläosaan, jos talon korkeus sallii. Tässä tapauksessa ne jakavat paljon paremmin aukon laakeripulttiin.

Ikkuna palkit talon sisällä

Älä unohda, että kaikki puiset elementit on käsiteltävä huolellisesti tulipaloilla ja bioproteiikalla, ja kehys asennettaessa puiset elementit eivät saa joutua kosketuksiin raudan kanssa. Muuten puu alkaa romahtaa.

Tietoja kehysrakennusten eduista lue täällä.

Seinien luonti vaiheittain

Kun kehys on valmis, on aika ottaa seinät. Ensimmäinen askel on ostaa eristys. Eristeiden valinta kehysrakennuksessa on valtava:

 • mineraalivillaa
 • vaahtomuovi
 • nestemäinen vaahtoeriste, joka jäätyy ajan myötä
 • lasivillaa
 • irtotavaran eristys (laajennettu savi jne.)

Seinäkehys talo

Mineraalivillaa tai vaahtoa pidetään vakioeristeenä luurangon ruhoille. Ne voivat olla eri paksuus, koko ja tiheys. Eristeen valinnassa on kuitenkin pidettävä mielessä, että sen on pysyttävä tarkasti kehyspalkin välissä. Eli mikäli rakensit kehyksen 15 cm: n palkista, esimerkiksi mineraalivillan paksuuden tulisi olla esimerkiksi 15 cm.

Eristys tulisi tarttua, ilman palkkien välisiä rakoja.

Talon ulkopuolelta eristys peitetään 20 cm: n päällekkäisyydellä vedeneristyskalvolla. Se estää kosteuden pääsemästä seinään.

Kuoren lämmitys

Talon sisäpuolella oleva eristys on myös vuorattu kalvolla, tällä kertaa höyrysululla, joka ei ainoastaan ​​estä kosteutta pääsemästä seinään huoneesta, vaan myös poistaa ylimääräisen kosteuden huoneeseen.

Seinän molemmilla puolilla suljetaan levyt OSB-3: llä ja sitten viiva on ulko-, sisustus- ja verhousmateriaalin takana. Kuinka tehdä päällekkäin kuvattu täällä.

Pile-pohja on loistava paitsi kodeissa, myös suojakaiteissa.

Talon rakentaminen

Ruuvipallot ovat yhä suosittuja erilaisten rakennusten rakentamisessa. Ne mahdollistavat talon rakentamisen itsenäisesti ja lyhyessä ajassa. Seuraavassa tarkastellaan ruuvien paalujen talojen ominaisuuksia.

Sisällysluettelo:

Kotipohjallinen ruuvipinoilla - ominaisuudet ja ominaisuudet

Ruuvipallot ovat teräsputkia, jotka on käsitelty erityisellä koostumuksella, mikä tekee niistä kestävämmän korroosiota. Ruuvipätkän pohjassa on terä, jossa on ruuvi. Tämän rakenteen avulla paalut ruuvatetaan maahan ruuveilla, ei kuitenkaan tuhoutumisen, mutta maaperän tiivistymisen ansiosta, joka tulee entistä vahvemmaksi. Maaperän kantavuus on edelleen korkea.

Perustaan ​​on kolme vaihtoehtoa ruuveille:

1. Kierrä paaluja, joissa on ruuvinruuvi - nämä paalujen vaihtoehdot ovat merkityksellisiä maaperälle, jolla on heikko kantavuus. Suurimmalla osalla paalusta on leikkauselementti, joka leikkaa maata sen kulkiessa sen läpi. Tämä paalun vaihtoehto on myös merkityksellinen siinä tapauksessa, että maa lakkaa jatkuvasti.

2. Pilejä eri kokoisia putken halkaisijoita. Sen paino ja sen kyky kestää raskaita kuormia riippuvat paalun halkaisijan koosta. Eli, kun valitaan tällaisia ​​paaluita, on tarpeen keskittyä rakennuksen kokonaismassaan ja suhteessa tähän indikaattoriin, sinun on valittava paalun halkaisija. Jos halkaisija on yli 10 cm, sen asennus vaatii erikoislaitteita.

3. Terät, joiden halkaisijaltaan vaihtelevat yksi paalu. Jos paikan päällä oleva maa sisältää runsaasti kosteutta, paalujen terän halkaisija kasvaa.

Myös paalut eroavat toisistaan ​​niiden muodon ja ulkonäön suhteen. Ne riippuvat paalujen valmistajasta, materiaaleista, joita käytettiin tuotantoprosessissa.

Kärjen tyypin suhteen ruuvipillit ovat:

Ensimmäinen vaihtoehto on halvempi ja taloudellisesti kannattava, sillä on putki, jonka päähän on hitsattu poraus terä. Nämä paalut ovat huonolaatuisia, joten niitä ei käytetä massiivisten rakenteiden rakentamiseen. Ne soveltuvat kotitalouksien tai autojen valmistukseen. Terän huonolaatuisen hitsauksen tapauksessa se poikkeaa pystysuorasta akselista ja säätiö menettää tehon.

Kasa, jolla on valettu kärkeä oleva versio, on suurempi lujuus. Niitä käytetään useimmiten asuinrakennusten rakentamisessa. Kärjen valmistukseen erikoisruiskutusmenetelmällä. Tällaisen paalun siipien paksuus on noin 12 mm ja halkaisijaltaan noin 30 cm. Samaan aikaan tällaisen paalun geometriset ominaisuudet ovat suurella tarkkuudella.

Pinoakselin valmistukseen käytetään teräsputkea, jonka kärki on päädyssä. Tällaisille paaluille on ominaista suuri kantavuus, ne kestävät kuorman, joka on vähintään 5 tonnia. Valukappaleen kustannukset paaluilla on neljäsosa hitsattua enemmän.

Lisäksi paalut vaihtelevat päällystetyypin mukaan. Joitakin terästä käsitellään erityisillä korroosionestolaitteilla ja toisella polymeeripinnoitteella. Teräspilojen perustan elämä ylittää sadan vuoden ajan, ja sen perustana oleva kuorma on laskettu oikein.

Kun ostat paaluja markkinoilla, muista pyytää sertifikaatteja noudattamaan kaikkia standardeja ja tehdasstandardeja. Koska on olemassa lukuisia väärennöksiä, joita on vaikea erottaa todellisista paaluista ulkonäöltään.

Palloja on toinen versio, jonka valmistuksessa käytetään paksuseinäisiä putkia. Tällaisten paalujen toiminnan luotettavuus on samalla tasolla niiden valettuihin vaihtoehtoihin. Ne tarjoavat vankan perustan massiivisille rakennuksille, ja ne ovat myös korroosiota kestävämpiä.

Pilejä talon alapinnalla ruuva: sovellusten edut ja haitat

Eri etuja käyttämällä paaluja säätiön alla huomaamme:

 • työn nopeus säätiön rakentamisessa;
 • ei tarvitse odottaa säätiötä seisomaan;
 • helppo asennus, pienet paalut voidaan asentaa itsenäisesti, suurille paaluille tarvitaan erikoislaitteita;
 • kohtuuhintaisia ​​kustannuksia verrattuna betonirakenteiden rakentamiseen;
 • mahdolli- suus käyttää eri kokoonpantuilla mailla;
 • ei ole tarvetta alustavaan kohdistamiseen, koska kohdistaminen tapahtuu asentamalla eri paalut korkeuteen;
 • korkea kuormituskestävyys;
 • pitkä käyttöikä, joissakin tapauksissa yli sata vuotta;
 • ei tarvita maanrakennustöitä.

Tällaisella säätiöllä on kuitenkin myös tiettyjä haittoja:

 • huonolaatuisten paalujen valinta johtaa niiden nopeaan tuhoutumiseen ja rakennuksen epätasaiseen sumentumiseen;
 • Paalujen asentaminen maaperälle, jolla on suuri määrä kiviä, on melko vaikea;
 • Pallerakenteiden edellä mainitut edut ovat merkityksellisiä vain, jos niiden asennustekniikat ovat täysin yhteensopivia.

Kehysrakennuksen tekniikka ruuveilla

Runkopuiden rakentamisprosessissa käytetään useimmin ruuveja. Näihin tarkoituksiin ei ole tarpeen palkata erikoistuneita työntekijöitä, useat ihmiset ovat tarpeeksi.

Piles olisi asetettava tiukasti pystysuoraan. Huomaa, että paalujen uudelleen ruuvaaminen ei ole ehdottomasti sallittua, koska niiden kantavuus pienenee huomattavasti. Jopa paalin väärän asennuksen yhteydessä ei ole tarpeen ottaa sitä ulos ja ruuvaa se uudelleen.

Rakennustekniikan suhteen runko-tyyppisillä ruuvipapeilla on kaksi toteutusmuotoa:

 • Suomi;
 • Kanadan tekniset standardit.

Kuitenkin kehysrakennuksen rakentamiseen on aina noudatettava samoja vaatimuksia, joita käytetään joka tapauksessa. Suosittelemme tutustumaan niihin:

1. Kehystehon rakentamiseksi käytä erillisiä kehyksiä. Puun tai teräksen valmistuksessa. Yleisempää jalkakäytävärakennetta. Niiden etuja ovat ympäristönsuojelu, asennus ja helppokäyttöisyys. Teräsrakenteiden hinta on suuruusluokkaa korkeampi kuin puu, mutta niiden paino on hieman kevyempi kuin puutavara, joten ne eivät aiheuta niin suurta kuormitusta pohjaan. Puurakenteiden yhteenliittämiseen käytetään nivellettyjä kiinnittimiä, ja teräskehykset on liitetty toisiinsa teräselementtien avulla.

2. Ruuvatyynyjen talossa olevat kerrokset on varustettu puupalkilla. Aluksi sinun pitäisi varustaa vesitiivistystä kateaineella. Seuraavaksi asennetaan puutavara, josta tulee karkea kerros. Ennen lattialämmityksen asentamista valmistetaan hirsirakenne ja asennus lämmittimen sisään. Ennen kuin aloitat puulevyjen asettamisen, niitä on käsiteltävä antiseptisilla koostumuksilla. Lattiaan asennetun eristeen tyyppi määritetään erikseen ottaen huomioon sen alueen ilmasto-ominaisuudet, jossa se asennetaan.

3. Kun lattia on tehty, seinät on asennettu. Ne kootaan tasaiselle vaakasuoralle pinnalle ja asetetaan sitten paikalleen. Yritä välttää vääristymiä, kun yhdistät kehyksen toisiinsa. Kehysseinämän telineiden tukemiseen on käytettävä ompeleita.

4. Kun asennat seinät, huomioi huoneen kattojen korkeus optimaalinen arvo on 250 cm.

5. Kehyksen asentamisen jälkeen seinät ovat vuoratut, eristys on asennettu, ovet ja ikkunat on asennettu.

6. Seuraavaksi asenna katto ja suorita sen viimeistely. Sen jälkeen talon sisä- ja ulkoseinät.

Talot ruuveilla Kuva:

Jotta kehystää talon oli sopiva asua siihen milloin tahansa vuoden, sinun pitäisi huolehtia sen eristys. Ennen eristyksen aloittamista määritä prosessissa käytetty eristemateriaalin tyyppi. On suositeltavaa suorittaa eristys sekä rakennuksen että rakennuksen sisällä. Talon sisätilojen käyttämiseen käytetään mineraalivillaa ja kipsilevyä.

Ennen julkisivun viimeistelyä tehdään puutalon ulkoista eristystä ruuveilla. Alunperin talon seinissä on taivutettu puupalkkeja. Seuraava on mineraalivillan tai vaihtoehtoisen eristyksen asettaminen. Sulkemalla eristyksen väliset raot käytä asennusvaahtoa. Varmista vesieristys ja tuulensuojaus, koska mineraalivilla on epävakaa kosteudelle.

Kehysrakennustilan huone on suojattava kondensoitumiselta. Tämä pätee erityisesti sellaisiin tiloihin kuin keittiö ja kylpyhuone. Höyryeristysmateriaalina on suositeltavaa käyttää erityistä kalvoa, joka toisaalta suojaa huoneesta kondensoitumalta ja toisaalta se lauhtuu ulos.

Koska puuta käytetään kehysrakennukseen, lämpöeristys on päärakennuksen seinämien osa. Säilyttää sen koskemattomuutta - avain pitkän aikavälin talon toimintaa. Ei ole suositeltavaa asentaa polyeteenikalvoa vedenpitävänä materiaalina, koska se vaikuttaa haitallisesti huoneen luonnolliseen tuuletukseen. Käytä hengittäviä kalvoja suojaamaan lämpöeristysmateriaalia kosteudelta.

Kaikkien kehysrakennusteknologioiden noudattaminen - avain menestyksekkään ja pitkäaikaisen toiminnan kannalta.

Runkopallojen laajennuksen rakentaminen taloon

Ruuvipallojen avulla voit nopeasti ja vaivattomasti rakentaa laajennuksen talon pääosaan. Aluksi sinun tulee päättää materiaalista, josta talon seinät tehdään, ja määritetään pidennyksen rakentamisprosessissa käytettävien paalujen lukumäärä ja tyyppi.

Laajennuksen yksinkertaisin versio on runkorakenteiden käyttö, jotka on tarvittaessa eristetty. Kehyksen rakenne ei kutistu helposti ja nopeasti.

Ensinnäkin sinun on tehtävä tulevaisuuden laajennushanke, se selkeästi kuvaa sen mitat, paalujen välisen etäisyyden ja niiden määrän. Maaperän kunto, jolle työ suoritetaan, vaikuttaa merkittävästi perustan rakentamiseen käytettävien paalujen tyyppeihin.

Paras vaihtoehto ovat paalut, joiden halkaisija on 10 cm. Pallon pituus määräytyy paikan tasaisuudesta, rinteiden läsnäolosta, kuormituksesta ulkoseinistä jne. Ensimmäiset kaksi paalua on asennettu optimaalisen 400 mm: n etäisyydelle niiden välillä. Lisäksi paalut asennetaan suhteessa tiettyyn hankkeen määrään. Yhdistäksesi paalut toisiinsa, käytä nurkka-, kanava- tai profiiliputkia. Muista, että uusi paalusäätiö ei liity liian voimakkaasti uuden laajennuksen perustaan. Koska vanhan perustuksen kutistumisprosessissa kahden erillisen rakennuksen välinen poikkeama on mahdollista.

Pidennysvaiheessa puusta valmistettuun taloon on tarpeen asentaa paaluja, asentaa teräspäitä niille ja asentaa puu. Perusrakenteen rakentamisen jälkeen seinien rakentaminen. Laajennusta voidaan käyttää käytävänä, veranta, keittiö, olohuone jne.

Pidennyksen tekeminen tiilitalolle alkaa myös paalujen asennuksen jälkeen, ja sitten tehdään puun asennus. Paloon tässä tapauksessa käytetään palkkia tai kanavapalkkia. Myös ruuvipallojen avulla voit rakentaa terassin talon lähellä vastaanottajien vastaanotolle.

Talon kellarin viimeistely ruuveilla

Paalusäätiön ja rakennuksen lattian välillä on useita tapoja sulkea tilaa:

 • saranoitujen sokkelien valmistus;
 • matala perusrakenne.

Ensimmäinen vaihtoehto on asentaa erikoispuiset tai teräskiskoja paaluille. Niiden kiinnitys suoritetaan itsepuristusruuveilla. Seuraavaksi levymateriaalin asettaminen ja viimeistely alhaisen vuoroveden.

Tällä alustalla on tällaisia ​​etuja:

 • taloudellinen toteutettavuus - tämäntyyppisten kellarien tuotantoon liittyvien teosten toteuttaminen on paljon halvempaa kuin liuskatalojen rakentaminen;
 • maanalaiseen tilaan ja ilmanvaihtoon hometta tai hometta estävä;
 • esteettinen valitus, kyky jäljitellä kalliita kiviä, puuta ja muita materiaaleja.

Tämän jälkeen pohjan viimeistely suoritetaan:

 • arkki liuskekivi;
 • profiloidut levyt;
 • lämpöpaneelit.

Toinen vaihtoehto on teippityypin matala syvyys, johon kuuluu betoniliuoksen kaataminen ruuvinpallojen asennuksen ympärille järjestettyyn kaivantoon. Tiilen tai hiilipesän muuraus on asennettu nauhapohjalle, niin se on valmis.

Tällainen kellari on merkittävämpi sen kestävyyden lisäämiseksi, ei tarvita lisäeristeitä, sallii perustaa kellareihin, sillä on houkutteleva ulkonäkö.

Rakennusteline ruuveilla

Rakentamiskausi ei pääty kylmällä säällä, varsinkin jos päätät rakentaa runkopuut ruuveilla. Teknologia on yksinkertainen, käytännöllinen, siinä on kaikki voimakkuuden indikaattorit sekä energiatehokkuus. Mutta sinun pitäisi tietää kaikki rakennustyön piirteet, jotta saisit täydellisen rungon talon ruuveilla.

Frame house: ominaisuudet ja vivahteet

Nykyään vaihtoehto pidetään taloudellisimpana ja edullisena luoda omat kädet. Puutavara on halvempaa kuin tiili, lisäksi muoto on suurempi, mikä tarkoittaa, että rakentaminen on nopeampaa. Eristys-, vesihöyry- ja höyrysulkuvaatimukset ovat vakiona, ja materiaali on melko suuri, joten ei ole liikaa vaivaa. Rakenteen kaikkien toiminnallisten ominaisuuksien säilyttämiseksi on kuitenkin tarpeen tarkkailla kaikkia vivahteita, jolloin kehysrakennukset kestävät pitkään eikä vaativat edes vähimmäisvuoroa huomattavaksi ajaksi.

Säätiön valinta

Runkorakennetta varten voit valita pylväs-, nauha- tai paaliruuveja. Rakenteen kokonaispaino mahdollistaa pienen sijoituksen laakeripohjalla ja tehdä sen itse. Erityisesti paalusäätiöllä on lukuisia etuja verrattuna kaikkiin muihin:

 1. All-season järjestely.
 2. Itsenäisyys maaperän monimutkaisuudesta, maasto.
 3. Vähimmäiskohtelut.
 4. Pohjavesivarren syvyydellä ei ole merkitystä.
 5. Maaperän kylläisyyttä ei oteta huomioon.
 6. Hautaamisen vaihtuvuus, tässä vain on tarpeen ottaa huomioon maaperän jäädyttämispiste ja syventää sen merkin alle.

Se on tärkeää! Pilejä ajetaan ilman alustavaa puhdistamista, ilman raskaita koneita ja ilman reikien pakollista kaivamista.

 1. Järjestelyn tehokkuus. Tällainen kantaja-alusta on valmis 1-2 vuorokaudessa.
 2. Laaja valikoima ruuvipinoja voit valita tarvittavat elementit metallista suojatun kärjen avulla.
 3. Tämäntyyppisten säätiöiden korkea kantavuus takaa kestävyyden kotona. On kuitenkin parempi rakentaa monikerroksisia monimutkaisia ​​rakenteita vakaimmille perustuksille.
 4. Paalun ja ruuvin pohja on halpa.

Kaikilla paalulaivan kannan eduilla on useita haittoja:

 • Liian monta heikkolaatuista tavaraa, joten sinun tarvitsee ostaa tuotteita vain vakaalta ja luotettavalta toimittajalta.
 • Kun valitset paaluja, suositaan paksuseinämäisiä kuumavalssattuja saumattomia putkia.
 • Jauhe- tai epoksisuojakerroksen läsnäolo on välttämätöntä, muutoin kieltäytyvät paaluista, mutta ne eivät kestä kauan.
 • Mitä paksumpi on metalli, sitä paremmat paalut.

Vakiokoot vaihtelevat, talon kohdalla seuraavat indikaattorit ovat sopivia:

 1. halkaisija 56-325 mm;
 2. pituus on 1,5-9 m;
 3. terä halkaisija 250-800 mm;
 4. putken seinämän paksuus 3-12 mm.

Tällöin paaluilla kestää jopa 60 vuotta. Yhden elementin asennus kestää enintään puoli tuntia, ja jos haluat lisätä pituutta, käytetään kytkintä ja hitsauskonetta.

Paalutyypin järjestely

Jotta runkorakenne rakennettaisi nopeasti, ota huomioon seuraavat vaiheittaiset ohjeet:

 1. merkitse tontti, jossa esitetään paalujen sijainti;
 2. aseta putki tai romu paalun reikään, joka on eräänlainen vipu ja aseta sitten voima ajaa terät maahan;
 3. valmistaa betoniliuos kaatamaan;
 4. huomioi paalun syvyys etukäteen;
 5. pystysuoraan asentaa pylväs, tarkastamaan taso rakennustasolla;
 6. ruuvaa paalu määritetylle tasolle, mutta vähintään 1,5 metrin syvyyteen;
 7. kaada liuos paalun sisälle kovettamista varten;
 8. hitsauskärki, asenna grillage.

Se on tärkeää! Ennen grilliasennuksen aloittamista kaikki paalut on tarkistettava vaakasuoralle tasaisuudelle.

Rostverk asettuu luomalla muottirakenteita ja täyttämällä se sementtilaastilla. Jotta grillaus olisi vahvempi, se voidaan vahvistaa tangoilla.

kehys

Kehyksen asentamiseen on ensin tehty vanteet. Kuinka tehdä kaiken vaiheittain:

 1. Ensimmäinen puutavara asetetaan grillattavaan osaan, joka on aikaisemmin eristetty kattolamateriaalilla. Jos kateaineen alla puristetaan bitumimateriaali, levy tarttuu paremmin. Hydraulisuojaus on pakollinen, muuten ensimmäinen puu imee vettä betonista, minkä seurauksena se menettää käytännölliset ja lujuusominaisuudet.
 2. Niinpä puu on asetettu, se on kiinnitettävä sauvan avulla. Kiinnityskulma, valitse mikä tahansa, mutta yleensä se on lukitusvaihtoehto. Sen jälkeen pylväät asennetaan trimmille: kulma, sitten väli. Seuran tasaisuus ja kulmat ovat tarpeen, muuten muotoilu muuttuu käyriksi.
 3. Vahvista palkin vaakasuuntaiset elementit jäykkyyden antamiseksi.
 4. Asenna tukilaakerit kulmiin ja kiinnitä kulmatyyppiset virrat.

Vihje! Jos ikkunat on suunniteltu, ovet, telineet eivät ole asennettuna. Ikkunan aukko muodostuu enintään 3 kpl: n telineistä, jotka sijaitsevat sen vieressä. Ensimmäinen viesti toimii avaimen palkin pohjana, se on lyhyin. Toinen pylväs on alusta, jossa on aukon ristikkopalkki, ja kolmas on puun leikkuujätteen perusta kotona. Aukon palkkielementin alapuolella sinun on asennettava lyhyet portaat, jotka tukevat palkkia. Sama teline on asetettu yläosaan laakerikuorman jakamiseksi pultti-aukkoon.

Jotta talon on tarkoitus rakentaa pitkään, kaikki puiset elementit on käsiteltävä antiseptisellä ja tulenkestävällä kyllästyksellä.

seinät

Heti kun kehys on täysin valmis, asennetaan seinäpaneelien asennushetki. Tehdäksesi tämän, sinun täytyy ostaa lämmitin, jonka valinta riippuu vain isännän mieltymyksistä: mineraalivilla, polystyreeni-vaahtoelementit, lasivilla, vaahtomuovieriste, irtotavarana - kaikki on hyvä, mutta mineraalivillaa tai polystyreenivaahtoa pidetään standardina. Paksuus, tiheys, materiaalikoko ovat vaihtelevia, on otettava huomioon kehyspalkin koko eli eristyskorkeus. Asennetut materiaalit, ilman aukkoja. Talon etupuolelta vedeneristys asennetaan vedeneristys: päällekkäisyys 20-22 cm, saumat kiinnitetään kaksipuolisella teipillä.

Sisällä myös on parempi peittää eristyskalvo, mutta höyrysulku. Kalvo poistaa ylimääräisen kosteuden talon ulkopuolelle ja estää kondensaation pääsemästä tiloihin. Oikein tehty "kakku" takaa talon lämmön ja miellyttävän mikroilmaston säilymisen, joten sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota tähän vaiheeseen.

Sulje seinät molemmilta puolilta OSB-levyiltä, ​​sitten on sisäpuolinen ulkoinen sisäpinta. Ja tietenkin katto.

katto

Kun seinä on päättynyt, voit jatkaa kattoa. Rafter-järjestelmä on jäykkä rakenne, joka koostuu raudoista, tukkeista ja apuelementeistä. Jos kyseessä on ullakkokerros, sinun täytyy tehdä seinät ja kääriä ne ennen katon asentamista. Sitten seuraava:

 1. Ullakolla seinien päälle asetetaan yläreunan palkki, asennetaan haluttu korkeus. Tällä puulla lean kannet.
 2. Voit selvittää radeiden pituuden seuraavasti:
 • Kiinnitä kaksi kiskoa kynsillä niin, että kirjain "L" annetaan.
 • Kiinnitä pitkä kaide näytteeseen halutulla tasolla, mittaa poikkipalkin pituus - tämä on näyte poikkipalkista;
 • Nosta kattotangon näyte katolla, vedä ylhäältä pylvääseen ja valitse haluttu kaltevuuskulma muuttamalla pöydän pituutta ja kulmaa.
 • Mittaa haluttu pituus ottaen huomioon seinäpaneelin uloke 30-50 cm.
 1. Asenna nyt kiskot portaissa, jotka ovat yhtä suuret kuin kahden pöydän jalat.

Runkoporakoneen katto ruuveilla on laskettu seuraavasti (mitat 8 * 6): kiskojen osuus on 150 * 50 mm, kaltevuus on 45 astetta - raiteiden tukien välinen etäisyys on 0,7-0,8 metriä mutta lisäeristeellä on parempi ottaa askel yli 0,6 metriä.

Pilariruuvirakenteen rakenteen pystyttäminen vaatii pieniä investointeja, mutta tarkkuuden ymmärtäminen kaikkiin vivahteisiin. Jotta voisit paremmin ymmärtää, miten kehystehoa rakennetaan omilla kädilläsi, kannattaa katsoa ammattilaisten videota ja ottaa huomioon kaikki nämä suositukset.

Runkorakenteen pylväspohja: paalujen rakentaminen, niiden edut ja haitat, laite ja teknologia säätiön rakentamiselle, esimerkki kustannusten laskemisesta

Talojen rakentaminen jalustalle tehdään kustannusten ja työvoiman vähentämiseksi. Tontti puujalat on kevyt, erittäin käytännöllinen ja suosittu. On kätevämpää kiinnittää ruuvitangot omiin käsiinsä, koska tämä prosessi vaatii tarkkaa ja tasaista tasoa ilman poikkeamia. Tämä säätiön asennusmenetelmä on erittäin hyödyllinen silloin, kun raskaiden koneiden käyttö on rajoitettua alueen pienen alueen tai ympäröivän tilan vuoksi.

Runko ruuveilla

Kierrä paalut suoraan tamped maaperään, joten ei ole suositeltavaa ruuvaa niitä! Muussa tapauksessa aluke vahingoittuu ja ruuvaus on mahdotonta.

Niin kauan sitten alkoi tuottaa paaluja, jotka ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin valtavat itsekierteittävät ruuvit, niiden halkaisija on jopa 5 metriä ja niiden terät ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin alusten. Ne on järjestetty samalla tavoin kuin pultit ulkonäöltään: niissä on päitä, kärki ja, kuten edellä sanottiin, terät.

Kaavio erilaisista paalusäätiöistä

Tällaiset tuotteet ovat leik- kauttaneet kädenteitä pohjan yläosaan, jolloin sidonta on helpompaa ja nopeampaa. Sisällä ne ovat onttoja ja kaadetaan betonilla työn aikana, joka sitten tiivistetään.

Yleensä ruuvipilareiden runkorakenne perustuu kahteen tekniikkaan:

Merkittävästi tekniikat eroavat toisistaan ​​vähän ja niillä on yhteinen rakennusvaihejärjestelmä. Runko taloa voidaan rakentaa puusta ja metallirungosta. Metallikehykset ovat kalliimpia kuin puu, noin 30% enemmän.

Ei ole suositeltavaa irrottaa paalut takaisin, koska niiden alapuolella oleva maa on erityisen paikoillaan.

Tietenkin, kuten minkä tahansa rakennustyön yhteydessä, ensimmäinen askel on kehysrakennuksen perusta, sen asettaminen. Säätiön rakentamisen ja rakentamisen aloittaminen kannattaa lukea arvioita sen kestävyydestä, ominaisuuksista ja ominaisuuksista. Ennen kuin lasketaan ja mitataan sivuston, harkitse rakentamisen tärkeitä näkökohtia.

Pile-pohjan asennusjärjestelmä

Ruuvien paalut, niiden hyvät ja huonot puolet

Ruuvien onttojen sauvojen edut ovat se, että ne heikentävät merkittävästi pohjan laskemisen kokonaiskustannuksia. Pallorakenteisen kehysrakenteen säätiö on noin 30% halvempaa kuin nauha- tai sarakepohja.

Tällainen säätiö voidaan rakentaa 2 päivään, kun taas säätiön tavallinen asennus kestää noin viikon. Ei ole tarvetta odottaa betonin kuivumista ja seinien asettamista heti sidonnan jälkeen. Lisäksi maanrakennuksen puute vaikuttaa positiivisesti säätiön laatuun.

Ruuvipilarin perustuksen ominaisuudet

Se on erittäin vakaa, koska maaperä puristetaan paineen alla ja toimii erinomaisena pohjana ja suojana pakkaselta. Runsaat kehysrakentajien arviot ovat positiivisia, ne osoittavat, että talot, jotka he ovat rakentaneet, ovat erittäin mukavia, toimivia ja helposti säilyttää lämpöä.

Ruuvituotteiden haitat ovat mahdottomuus rakentaa pohja kehysrakennukselle kalliolle ja kiville. Kehyksen metallipilarit kehyksen talon alle ovat tavallisesti alttiina korroosiolle, lattiat tarvitsevat perusteellista eristystä.

Rypäleiden paalut eri maaperälle

Tämän lisäksi kellarin rakentaminen voi aiheuttaa vaikeuksia. Paalupohjan negatiivisia tarkasteluja esiintyy myös: useimmiten ne liittyvät rakenteiden haurauteen, niiden kustannuksiin ja toimintaan.

Miten säätö toimii ruuvipillojen avulla?

Säätiö toimii useissa vaiheissa:

Runkorakenne paalusäätiössä on vakain

 • Vaihe 1. Ruuvien perustuksen työn alussa lasketaan kuormitus talon pohjalle ottaen huomioon sen paino. Lisäksi on otettava huomioon tulevat lumi- ja tuulikuormat taloon;
 • Vaihe 2. Talon projekti kehitetään geologisten tietojen tulosten mukaan, kuten maaperän ominaisuudet, sen jäätymisen taso ja pohjaveden kulku. Tutki maastoa, nimeä ja rakenna järjestelmä säätiön tulevalle levittämiselle;
 • Vaihe 3. Järjestelmän mukaan merkityissä paikoissa erityiset aukot kaivaavat, joita myöhemmin kierretään kouruilla;
 • Vaihe 4. Paalut asennetaan ulko- ja sisäseinien kulmiin ja liittimiin. Kierrä paalut. Tee näin pitämällä kärjet magneettilaitteilla ja vaakatasossa asennettujen metallisten sauvien avulla, rullaa kasa molemmin puolin vähintään maaperän jäädyttämisen syvyyttä, mutta älä ylitä kiinteää kerrosta maata;
 • Vaihe 5. Ruuvauksen jälkeen korkit leikataan, eli ne leikataan. Kärjen tarkistukset ovat tarpeen betonin täyttämiseksi ontelolla. Kun betoni kaadetaan, se on huolellisesti paisutettu ja kuivattu. Tällaiset toimet johtavat paalujen lisäsuojaukseen korroosiolta ja vaurioilta. Ogolovki on jälleen hitsattu paikalleen ja peitetty korroosionestopinnoitteella. Pallon pintaa käsitellään myös maalilla tai muilla suojakuorilla metallin hapettamisen ja tuhoamisen estämiseksi;
 • Vaihe 6. Kun kaikki manipulaatiot etenevät puun valmistukseen: kuivataan, kyllästetään sen koostumuksella antiseptisten ominaisuuksien kanssa ja kuivataan uudelleen perusteellisesti. Tämä ratkaisu voi olla pellavaöljy, lakka, maali;
 • Vaihe 7. Aseta sitten grillaus - valmistettu puusta tai metallista valmistetut palkit kiinnitetään paalujen pohjaan ruuveilla. Palkkien ja sauvien välissä on katettu 2 kerrosta kateaineita.

Pilejä perustuksen alapuolella sijoitettuihin kulmiin ja talon tulevien seinien risteykseen.

Pile pohjanrakennusteknologia

Ehkä laitteiston paalun perustuksen koko tekniikka on vaikeinta. Puutavaran kiinnittäminen vaikuttaa talon vakauteen, sen ominaisuuksiin, kuten kestävyyteen. Vanteiden pitäisi olla luotettava ja vankka perusta tulevalle kodille.

Yleensä paalusäätiö on sidottu kanavalla tai baarilla.

Se jaetaan myös kolmeen tyyppiin:

 • Vanteet kiristimillä;
 • Kiinnitys langalla;
 • Kiinnitys hitsaamalla.

Kaikki edellä esitetyt luotettavin sitoumus, kuten monien ammattilaisten arvioinnit osoittavat, on sitova hitsauksen avulla. On loogista, että tämä tyyppi tehdään metallipalkin asennuksen yhteydessä. Ensimmäisiä ja toisia tyyppejä käytetään puupöytien kiinnittämiseen.

Kiinnittämällä kiinnikkeitä voidaan käyttää myös metallin kiinnittämiseen. Monet asiantuntijat edes neuvovat käyttämään kahta ensimmäistä vannentamismenetelmää yhdessä niin, että puu voi toimia talon perustana entistä tiukemmin ja luotettavammin. Kuten aiemmin mainittiin, laskeutuminen lankaan tehdään näin: palkin alle laittaa kaksi kerrosta kateaineistoa, esivoiteltuna esim. Pellavansiemenöljyllä.

Sitten puu on päällekkäin, kiinnitetty ruuveilla sivuilla ja napeilla alla. Kun baari on asennettu - se lyö vasaralla. Lisävahvistusta varten käytetään myös metallikulmia paalujen sivuilla.

Menetelmä, jolla sidotaan "Yolochka" -tyyppiä,

Tapauksissa, joissa vanteet on kiinnitetty puristimiin, palkki on sijoitettu suorakulmaiseen muotoon pohjan koko kehälle. Pylväässä on toisiaan lähellä toisiaan olevia palkkeja, jotka on kiinnitetty yhteen. Näin ollen ne muunnetaan muotoon, joka muistuttaa kirjainta P.

Tätä lomaketta kutsutaan ikeeksi. Viimeistelyn jälkeen tarkista jokainen puu nähdäksesi, onko se kunnolla kiinni. Hitsaaminen on paljon helpompaa - metallipalkit on hitsattu tukevasti tangon pohjaan liitosten paikoissa.

Joka tapauksessa paalujen kiinnittäminen ja sitominen vaatii hoitoa ja tarkkuutta. Jokaisen puun korkeuden tulisi vastata toisen korkeutta. Tangon kiinnitys tehdään tarkalleen keskelle, erityisesti silloin, kun se on itsekiertyvä ruuvi. Siten on mahdollista välttää halkeamia puussa ja lisätä sen käyttöikää.

Myös puun leveyden tulisi olla kaksinkertainen paalun leveyteen nähden. Tässä tapauksessa se on hyvin ja asianmukaisesti suojattu. On tärkeää tarkastella palkin pinnan laatua - minkä tahansa vian virheellisyydestä ja palkin epäsäännöllisyydestä on korjattava.

Älä siis kiirehdi nopeasti leikkaamaan, ja hitaasti ja huolellisesti tekemään työ kaikkien sääntöjen mukaan. Hanki korkealaatuista puutavaraa, älä säästä rahaa, sillä se on sen laatu, joka vaikuttaa koko rakennukseen.

Kaivosperustan laskeutumisohjelma veistämällä

Toinen sidontatapa on - puun kiinnittäminen leikkaamalla ja yhdistämällä ne yhteen. Tämä on vanteiden helpoin versio, ainoa vaatimus on sileä ja täysin samanlainen tanko. Ne yksinkertaisesti päällekkäin toisiinsa upottamalla leikkauksia.

On tärkeää ottaa huomioon, että tällainen työntö suoritetaan oikeaan kulmaan, joten tässä on ehdottomasti käytettävä rakennustasoa kunkin palkin tarkkaan mittaamiseen. Puutavara on sijoitettu siten, että yksi niistä on päälle ja toinen pohjaan.

Käytetyn puun leveyden tulee aina olla täsmälleen 2 kertaa itse paalin leveys.

Jäljelle jäävä tila on täynnä juuttia. Joissakin tapauksissa ensimmäinen kruunu asetetaan suoraan pohjaan ja sitten se toimii pohjarakenteena, jos lokit leikattiin alas useita tasoja.

Pallosäätiön kustannusten laskeminen

Laskettaessa säätiön kustannuksia toteutetaan rakennushanke, jonka pinta-ala on 10-15 metriä. Sano, että paalujen kierre tehdään tällaisessa talossa 2,5 metrin välein. Tällöin tarvitsemme 20 paalua, joiden vakiohalkaisija on 10,8 cm.

Pile perustuskustannusten laskentataulukko

Nyt lasketaan sen kantavuus. Neliön pinta-ala on 150 neliömetriä. m ja ominaispaino 350 kg / m. Se painaa 52 500 kg eli 52,5 tonnia. Pallojen lukumäärän huomioon ottaen teemme likimääräisen laskelman kantokyvystä, koska takaisinkytkennän ansiosta paalut kestivät noin 5 tonnia kutakin. Sitten 20x5 = 100 tonnia rakennuksemme painon maksimikuorma alustalle.

Näin ollen paalujen markkinahintojen perusteella ja tänään ne maksoivat noin 1 700 ruplaa, tarvitsemme 34 tuhatta ruplaa. Lisäksi hankimme vinkkejä 220 ruplaa. Tulos on 34000+ (220x20) = 38 400 ruplaa. Laskentaan on lisäksi tehtävä lisäaineita, esimerkiksi: kateaine, antiseptinen aine, betoni.

Heidän laskentansa ei ole niin monimutkainen, ja päätät, mikä yritys on parasta valita. Jos verrataan nauhan, sarakkeen ja paalun säätiöiden keskikustannuksia, niiden hinta vaihtelee huomattavasti.

Taulukko ruuvipillojen kantavuudesta

Laskeminen teatteripohjaiselle talolle 10-15 metriä on noin 120 tuhatta ruplaa, mikä johtuu siitä, että kuutiometriä konkreettisia kustannuksia 2000 ruplaa. Piirrä omat johtopäätökset. Muista tarkastella arvosteluja, vinkkejä ja muita suosituksia, jotka auttavat sinua työn laadussa.

Tänään arviot ovat erittäin tärkeitä, erityisesti sellaisten ystävien ja sukulaisten arvosteluita, joilla on tällainen asunto tai mökki. Todennäköisesti he ovat jo edenneet kaikkien tällaisten rakennusten eduista ja haitoista, he jakavat rakennuskokemuksensa, ehkä he neuvovat rakentamattomiin erikoisasiantuntijoita ja auttavat itse laskemaan perusta tulevalle kodukselle.

video

Voit katsella lyhyttä videota siitä, miten ruuvipallot ruuvataan maahan kehysrakennuksen aikana.

Runko ruuveilla

Kuinka luoda runkopäällyste ruuveilla, erilaisia ​​paaluja, tarvittavat työkalut. Säätiön edut ja haitat ruuvipillojen perusteella.

Kuinka kehystehon luominen ruuveilla on? Ruuvien paalut, niiden edut ja haitat. Ruuvien paalujen pohjalaite, ruuvin pohjan hinta. Runkorakennuksen perusteet ruuveilla. Erilaisia ​​ruuvipilareita, jotka määrittävät tukien määrän ja koon. Luettelo tarvittavista työkaluista. Kuinka perustan rakentaminen ruuvipinoille. Pile-pohjarakenteen tekniikka vanteiden avulla.

Perusteet runkoporakoneiden valintaa varten, ruuvateline rungon alle. Kuinka runkorakenne on alhaisempi, säätörakenne, pölkkityypin, rungon, seinien ja katon säätö. Valmiudet talon suunnittelusta ruuvipuristimella.

Ruuvien paalut, niiden edut ja haitat

Runkorakenteiden tekniikka mahdollistaa lyhyessä ajassa rakentaa täysimittaisen talon suhteellisen edulliseen hintaan. Runkoteillä on alhainen paino (350 - 370 kg / m²), mikä eliminoi kalliit nauhan perustukset. Yksi kevyiden runkorakenteiden edullisimmista perusvaihtoehdoista on ruuvipilareita, joista puhumme tänään.

Talon ruuveja on valmistettu metalliputkista. Yksi putken päässä on kartiomaista muotoa, toisella - tehdä reikiä vipujen ruuvaamiseen käytettäviin vipuihin maahan. Putken alempi kartiomainen pää on hermeettisesti kuumaa, siihen kiinnitetään terät. Pakkauksen mukana toimitetaan Ogolovka palkin kiinnittämiseen, joka kiinnitetään jalustaan ​​(grillage). Korroosionestoaineita peittävät pinnat.

Ruuvien paaluilla on seuraavat edut pilarin ja liuskan alapuolella:

 • Säätiöiden kustannusten alentaminen 30 prosenttiin
 • Rakennusajan lyhentäminen kahteen päivään
 • Seinät voidaan pystyttää välittömästi paalutuksen jälkeen (jos käytetään betonipohjia, on odotettava kuukausi, kunnes betoni on täysin kovettunut)
 • Mahdollisuus rakentaa heikoilla maaperillä, joilla on korkea pohjavesi vaikeilla maastoalueilla
 • Ruuvattaessa paaluilla maaperä ei löysty, mutta puristuu, mikä lisää sen kantavuutta, kun taas terien huomattavan pinta-alan vuoksi paine maaperässä laskee ja roiskeen heikentymisen vaikutus vastustuskykyyn kasvaa
 • Ei maanrakennusta

Haittoihin kuuluvat:

 • Suojakerroksen tuhoutuminen metalli-korroosiolle
 • Tarve perusteelliseen lattiaan
 • Asuntorakentamisen vaikeudet
 • Käyttökelvottomuus kalliolle ja kiviselle maaperälle

Ruuveilla on seuraavat ominaisuudet:

 • Halkaisija - 56 - 325 mm
 • Pituus - 1,5 - 9 m
 • Terän halkaisija - 250 - 800 mm
 • Putken seinämän paksuus - 3 - 12 mm
 • Käyttöikä - 60 vuotta

Runkorakenteiden perustuksiin käytetään usein halkaisijaltaan 108 mm: n halkeamia, joilla on seuraavat ominaisuudet:

 • Pituus - 2,5 m
 • Seinän paksuus - 4 mm
 • Terän läpimitta - 30 cm

Niiden kapasiteetin ollessa jopa 10 tonnia, ne voidaan ruuvata maahan käsin käsin toisin kuin paksummat paalut. Yhden paalin asennus kestää 20 - 35 minuuttia. Tarvittaessa putkea lisätään hitsaamalla kiinnitetyillä kytkimillä.

Ruuvipalloja voidaan asentaa kaikentyyppiseen maaperään, lukuun ottamatta kivääriä. Tällöin kannattaa valita toinen kehys kehysrakennukselle. Esimerkiksi nauha tai pylväs.

Ruuvipillojen perustaminen

Rakenteiden, niiden syvyyden ja halkaisijan asennus olisi ilmoitettava projektissa kehysrakennuksen rakentamiseksi.

Säätiön suunnittelussa on otettava huomioon:

 • Rakentaa painoa, lunta ja tuulikuormaa
 • Suunnittelun ja geologisten tutkimusten tulokset (pohjaveden taso, maaperän ominaisuudet)
 • Maaperän jäädytyksen syvyys
 • topografia
 • Talon kulmissa
 • Paikoissa, joissa sisäseinät ovat ulkoisia
 • Ulkoisten ja sisäisten seinien väliin 1,5 - 3 metriä

Pallot ruuvatetaan kiinteään maahan, muttei maaperän jäädyttämiseen. Tee tämä tekemällä merkintä, paikoissa, joissa paalut ovat kaivaneet pieniä kuoppia. Kaivo pystysuorassa (poikkeama sallitaan enintään 5 astetta) asetetaan paalua. Romu asetetaan teknisiin reikiin ja laittaa kahta metalliputken vetoa 4 metriä pitkäksi.

Työn suorittamiseen tarvitaan vähintään kolme henkilöä. Kaksi heistä kulkee ympyrässä, pyörii putkea vipujen avulla, kolmas säätää magneettisten tarttujien pinoon kiinnitetyn pinnan pystytasoa.

Kun ruuvatut paalut muotoilun syvyyteen, niiden yläosa leikataan jauhatuksella pohjapinnan tasolla. Putken ontelo on täytetty betonilla, joka on tiivistetty. Tämä lisää putkiston kantavuutta ja putkien sisäpintojen korroosionkestävyyttä.

Seuraavaksi hitsataan korkit, jotka ohjaavat niiden asentoa vaakasuoraan venytetyllä kaapelilla tai lasertasolla. Liitokset päällystetään korroosionestoaineella.

Viimeinen vaihe on laitteen grillaus. Puiset tai metallipalkit asetetaan paalunpäähän ja kiinnitetään niille. Palkkien ja korkkien välissä on kaksi kerrosta kateaineen vedeneristys. Runkopuiden alla on suositeltavaa käyttää puupalkkia 150x150 mm. Sen poikkileikkaus johtuu seinämien eristyskerroksen paksuuteen.

Pylvään on oltava kuiva, ennen asennusta impregnoidaan antiseptisten yhdisteiden kanssa. Korkealaatuista puutavaraa ei aina ole kaupallisesti saatavilla, joten se valmistetaan usein kolmesta leikattua levyä, jotka on yhdistetty leveys 150 mm ja paksuus 50 mm. Jos levyt ammutaan ajon aikana, voit tehdä minkä tahansa pituisen palkin.

Monet tulevaisuuden omistajat eivät ole velvollisia rakentamaan yrityksiä rakentamaan kehysrakennusta ja rakentamaan sen omille. Mutta tästä sinun täytyy tietää laitteen kehys talon.

Yksi lopullisista rakennusvaiheista on kehysrakennuksen vuori, suosittu vaihtoehto on sivuraide- tai puupaneelien käyttö.

Paalusäätiön kustannukset

Runkorakenteiden pylväsrakenteiden rakentamisen taloudellisten hyötyjen varmistamiseksi laskemme rakennuksen kustannukset 6x9 metrin mittaisen rakennuksen ulkoseinille. Tällaiselle talolle, jossa asennusvaihe on 3 metriä, tarvitset 10 halkaisijaltaan 108 mm: n pintaa. Karkea laskelma osoittaa, että tämä määrä riittää - rakennuksen paino on 350 kg / m². mx6 mx8 m = 16800 kg = 16,8 tonnia ja kantavuus - 10x10 = 100 tonnia.

Yhden paalun hinta on 1,560 ruplaa, kärki - 220 ruplaa. Yhteensä: (1560 + 220) x10 = 17 800 ruplaa.

Runkorakenteiden kaistaleet ovat harvoin rakennettuja, joten vertailun vuoksi määrittelemme sarakepohjan arvon. Betonin kustannukset 10 pilarin perustalle 40 x 40 cm: n pituisella osuudella ja 2 m: n syvyydellä (2,5 metrin maaosalla) ovat 0,4x0,4x2,5x10x3900 = 15600 ruplaa.

Kullekin pylväälle vaaditaan 4 teräspalkkia, joiden halkaisija on 14 mm ja pituus 2,5 m. Lujituksen hinta on 4x2,5x10x35 = 3500 ruplaa Muottipöydän kustannukset - 0.4x2.5x0.02x10x4500 = 3600 ruplaa. Pylväspohjan kokonaiskustannukset ovat 15 600 + 3500 + 3600 = 22 700 ruplaa.

Niinpä paalujen käyttö säästää 4900 ruplaa tai 27%. Kun otetaan huomioon, että pylväspohjan rakentaminen kestää paljon enemmän aikaa, ja sen vastustuskyky roiskeita kasvattavien voimien vaikutuksille on paljon pahempi, runkorakenteen rakentamisen edut palloiksi tulevat kiistattomiksi.

Runko ruuveilla

Talojen rakentaminen jalustalle tehdään kustannusten ja työvoiman vähentämiseksi. Tontti puujalat on kevyt, erittäin käytännöllinen ja suosittu. On kätevämpää kiinnittää ruuvitangot omiin käsiinsä, koska tämä prosessi vaatii tarkkaa ja tasaista tasoa ilman poikkeamia. Tämä säätiön asennusmenetelmä on erittäin hyödyllinen silloin, kun raskaiden koneiden käyttö on rajoitettua alueen pienen alueen tai ympäröivän tilan vuoksi.

Kierrä paalut suoraan tamped maaperään, joten ei ole suositeltavaa ruuvaa niitä! Muussa tapauksessa aluke vahingoittuu ja ruuvaus on mahdotonta.

Niin kauan sitten alkoi tuottaa paaluja, jotka ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin valtavat itsekierteittävät ruuvit, niiden halkaisija on jopa 5 metriä ja niiden terät ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin alusten. Ne on järjestetty samalla tavoin kuin pultit ulkonäöltään: niissä on päitä, kärki ja, kuten aiemmin sanottiin, teriä.

Tällaiset tuotteet ovat leik- kauttaneet kädenteitä pohjan yläosaan, jolloin sidonta on helpompaa ja nopeampaa. Sisällä ne ovat onttoja ja kaadetaan betonilla työn aikana, joka sitten tiivistetään.

Yleensä ruuvipilareiden runkorakenne perustuu kahteen tekniikkaan:

Merkittävästi tekniikat eroavat toisistaan ​​vähän ja niillä on yhteinen rakennusvaihejärjestelmä. Runko taloa voidaan rakentaa puusta ja metallirungosta. Metallikehykset ovat kalliimpia kuin puu, noin 30% enemmän.
Ei ole suositeltavaa irrottaa paalut takaisin, koska niiden alapuolella oleva maa on erityisen paikoillaan.

Tietenkin, kuten minkä tahansa rakennustyön yhteydessä, ensimmäinen askel on kehysrakennuksen perusta, sen asettaminen. Säätiön rakentamisen ja rakentamisen aloittaminen kannattaa lukea arvioita sen kestävyydestä, ominaisuuksista ja ominaisuuksista. Ennen kuin lasketaan ja mitataan sivuston, harkitse rakentamisen tärkeitä näkökohtia.

Ruuvien paalut, niiden hyvät ja huonot puolet

Ruuvien onttojen sauvojen edut ovat se, että ne heikentävät merkittävästi pohjan laskemisen kokonaiskustannuksia. Pallorakenteisen kehysrakenteen säätiö on noin 30% halvempaa kuin nauha- tai sarakepohja.

Tällainen säätiö voidaan rakentaa 2 päivään, kun taas säätiön normaalin laskemisen kestää noin viikko. Ei ole tarvetta odottaa betonin kuivumista ja seinien asettamista heti sidonnan jälkeen. Lisäksi maanrakennuksen puute vaikuttaa positiivisesti säätiön laatuun.

Se on erittäin vakaa, koska maaperä puristetaan paineen alla ja toimii erinomaisena pohjana ja suojana pakkaselta. Runsaat kehysrakentajien arviot ovat positiivisia, ne osoittavat, että talot, jotka he ovat rakentaneet, ovat erittäin mukavia, toimivia ja helposti säilyttää lämpöä.

Ruuvituotteiden haitat ovat mahdottomuus rakentaa pohja kehysrakennukselle kalliolle ja kiville. Kehyksen metallipilarit kehyksen talon alle ovat tavallisesti alttiina korroosiolle, lattiat tarvitsevat perusteellista eristystä.

Tämän lisäksi kellarin rakentaminen voi aiheuttaa vaikeuksia. Paalupohjan negatiivisia tarkasteluja esiintyy myös: useimmiten ne liittyvät rakenteiden haurauteen, niiden kustannuksiin ja toimintaan.

Miten säätö toimii ruuvipillojen avulla?

Säätiö toimii useissa vaiheissa:

 • Vaihe 1. Ruuvien perustuksen työn alussa lasketaan kuormitus talon pohjalle ottaen huomioon sen paino. Lisäksi on otettava huomioon tulevat lumi- ja tuulikuormat tulevaan kotiin;
 • Vaihe 2. Talon projekti kehitetään geologisten tietojen tulosten mukaan, kuten maaperän ominaisuudet, sen jäätymisen taso ja pohjaveden kulku. Tutki maastoa, nimeä ja rakenna järjestelmä säätiön tulevalle levittämiselle;
 • Vaihe 3. Järjestelmän mukaan merkityissä paikoissa erityiset aukot kaivaavat, joita myöhemmin kierretään kouruilla;
 • Vaihe 4. Paalut asennetaan ulko- ja sisäseinien kulmiin ja liittimiin. Kierrä paalut. Tee näin pitämällä kärjet magneettilaitteilla ja vaakatasossa asennettujen metallisten sauvien avulla, rullaa kasa molemmin puolin vähintään maaperän jäädyttämisen syvyyttä, mutta älä ylitä kiinteää kerrosta maata;
 • Vaihe 5. Ruuvauksen jälkeen korkit leikataan, eli ne leikataan. Ylätunnistustarvikkeita tarvitaan betonin täyttämiseen ontotilassa. Kun betoni kaadetaan, se on huolellisesti paisutettu ja kuivattu. Tällaiset toimet johtavat paalujen lisäsuojaukseen korroosiolta ja vaurioilta. Ogolovki on jälleen hitsattu paikalleen ja peitetty korroosionestopinnoitteella. Pallin pintaa käsitellään myös maalilla tai muilla suojakuorilla metallin hapettamisen ja tuhoamisen estämiseksi ympäristön altistumiselta;
 • Vaihe 6. Kaikkien manipulaatioiden jälkeen jatka puun valmistukseen: kuivataan, kyllästetään sen koostumuksella antiseptisten ominaisuuksien kanssa ja kuivataan uudelleen perusteellisesti. Tämä ratkaisu voi olla pellavaöljy, lakka, maali;
 • Vaihe 7. Seuraavaksi selaus - puusta tai metallista valmistetut palkit kiinnitetään paalujen pohjaan ruuveilla. Palkkien ja sauvien välissä on katettu 2 kerrosta kateaineita.

Pilejä perustuksen alapuolella sijoitettuihin kulmiin ja talon tulevien seinien risteykseen.

Pile pohjanrakennusteknologia

Ehkä ruuvimeisseli koko tekniikan alalla on vaikeinta. Puutavaran kiinnittäminen vaikuttaa talon vakauteen, sen ominaisuuksiin, kuten kestävyyteen. Vanteiden pitäisi olla luotettava ja vankka perusta tulevalle kodille.

Se jaetaan myös kolmeen tyyppiin:

 • Vanteet kiristimillä;
 • Kiinnitys langalla;
 • Kiinnitys hitsaamalla.

Kaikki edellä esitetyt luotettavin sitoumus, kuten monien ammattilaisten arvioinnit osoittavat, on sitova hitsauksen avulla. On loogista, että tämä tyyppi tehdään metallipalkin asennuksen yhteydessä. Ensimmäisiä ja toisia tyyppejä käytetään puupöytien kiinnittämiseen.

Kiinnittämällä kiinnikkeitä voidaan käyttää myös metallin kiinnittämiseen. Monet asiantuntijat edes neuvovat käyttämään kahta ensimmäistä vannentamismenetelmää yhdessä niin, että puu voi toimia talon perustana entistä tiukemmin ja luotettavammin. Kuten aiemmin mainittiin, laskeutuminen lankaan tehdään näin: palkin alle laittaa kaksi kerrosta kateaineistoa, esivoiteltuna esim. Pellavansiemenöljyllä.

Sitten puu on päällekkäin, kiinnitetty ruuveilla sivuilla ja napeilla alla. Kun baari on asennettu - se lyö vasaralla. Lisävahvistusta varten käytetään myös metallikulmia paalujen sivuilla.

Tapauksissa, joissa vanteet on kiinnitetty puristimiin, palkki on sijoitettu suorakulmaiseen muotoon pohjan koko kehälle. Pylväässä on toisiaan lähellä toisiaan olevia palkkeja, jotka on kiinnitetty yhteen. Näin ollen ne muunnetaan muotoon, joka muistuttaa kirjainta P.

Tätä lomaketta kutsutaan ikeeksi. Viimeistelyn jälkeen tarkista jokainen puu nähdäksesi, onko se kunnolla kiinni. Hitsaaminen on paljon helpompaa - metallipalkit on hitsattu tukevasti tangon pohjaan liitosten paikoissa.

Joka tapauksessa paalujen kiinnittäminen ja sitominen vaatii hoitoa ja tarkkuutta. Jokaisen puun korkeuden tulisi vastata toisen korkeutta. Tangon kiinnitys tehdään tarkalleen keskelle, erityisesti silloin, kun se on itsekiertyvä ruuvi. Siten on mahdollista välttää halkeamia puussa ja lisätä sen käyttöikää.

Myös puun leveyden tulisi olla kaksinkertainen paalun leveyteen nähden. Tässä tapauksessa se on hyvin ja asianmukaisesti suojattu. On tärkeää tarkastella palkin pinnan laatua - minkä tahansa vian virheellisyydestä ja palkin epäsäännöllisyydestä on korjattava.

Älä siis kiirehdi nopeuttamaan vanteita ja hitaasti ja huolellisesti tekemään työtä kaikkien sääntöjen mukaan. Hanki korkealaatuista puutavaraa, älä säästä rahaa, sillä se on sen laatu, joka vaikuttaa koko rakennukseen.

Toinen sidontatapa on - puun kiinnittäminen leikkaamalla ja yhdistämällä ne yhteen. Tämä on vanteiden helpoin versio, ainoa vaatimus on sileä ja täysin samanlainen tanko. Ne yksinkertaisesti päällekkäin toisiinsa upottamalla leikkauksia.

On tärkeää ottaa huomioon, että tällainen työntö suoritetaan oikeaan kulmaan, joten tässä on ehdottomasti käytettävä rakennustasoa kunkin palkin tarkkaan mittaamiseen. Puutavara on sijoitettu siten, että yksi niistä on päälle ja toinen pohjaan.

Jäljelle jäävä tila on täynnä juuttia. Joissakin tapauksissa ensimmäinen kruunu levitetään suoraan pohjaan ja sitten se toimii pohjalevynä, jos lokit leikattiin alas useita tasoja.

Monipuolinen ruuvipätkätuki

Äskettäin kehysrakennuksen ruuveja on tullut suosittu ja edullinen tapa asentaa asuinrakennuksia. Kun kehittäjät valitsevat esitetyn rakennusmenetelmän, painopiste on ennen kaikkea luotettavan rakenteen nopeutetuille laitteille.

Matalan kovuuden ja pakkasvastuksen sekä erityisten leikkaavien kärkien käyttämisen ansiosta talon runko on noin 1-2 viikkoa ja pohja - muutamassa päivässä.

Kun olette perustelleet ehdotetun vaihtoehdon, asiakas saa käyttöön vain muutaman kuukauden rakennetun täysin varustetun talon, joka tekee runkorakenteesta paalupohjaan ihanteellisen rakenteen.

Runkorakennetta varten käytetään yleensä metallista valmistettuja ruuva-elementtejä.

Nimettyjä tukia edustaa seuraavat tyypit:

 • monikierrostoimilaitteet;
 • hitsatut metalliterät (terät);
 • universaali (hitsatut terät yhdessä poran kärjen kanssa).

Erotuksen ulkonäön toteuttamisessa ei ole mahdotonta mainita eroa materiaalissa, josta paalut on tehty, sekä halkaisija, pituus, seinämän paksuus ja tuloksena oleva sallittu kuorma. Kotelon optimaalinen koko runko-osan alle on pituus 250-300 cm ja halkaisija jopa 11 cm.

Paalukannan valinnan tulisi perustua aiemmin tehtyyn maaperän analyysiin. Liialliset kustannukset kodin parantamiseksi voivat olla haitallisia loppuarvioinnille.

Ruuvitukien lukumäärän ja koon määrittäminen

Jotta runkorakenteiden rakojen mittasuhteet voidaan valita, on otettava huomioon, että pystytetyn alustan alaosa, ns. Ulkopohja, vaikuttaa merkittävästi johonkin säätiön ominaispiirteisiin - säätiön kantavuuteen. Et saa unohtaa ruuvielementin pituutta, sillä tiheimmät maaperän kerrokset, joilla on erinomainen vakaus, sijaitsevat huomattavan syvyyksissä.

On tarkoituksenmukaisempaa antaa asiantuntijoille paalun tuen kokoa valittaessa, koska maaperän tiheän kallioiden syvyys voidaan määrittää vain rakennustyömaan geologisen tutkimuksen tulosten perusteella. Jos jostain syystä on mahdotonta suorittaa laadullista analyysiä maaperästä, on järkevämpää ottaa keskiarvot. Esimerkiksi kun käytetään klassista kasaa, jonka poikkileikkaus on 30 cm ja tukielementin pituus 3 - 4 m, mahdollinen sallittu kuorma on noin 2-2,2 tonnia.

Viime kädessä jakamalla rakenteen kokonaispaino kunkin kuoren sallitulla kuormalla saadaan tarvittava määrä tukia. Meidän tapauksessamme, joiden kokonaispaino on 40 tonnia, on varattava vähintään 20 ruuvipilaria (40/2 = 20). Maalin pino- tai korkean lujuusominaisuuksien kasvavan poikkileikkauksen mukaan vaaditun tuen määrä vähenee riippuen niiden sallituista kuormituksista.

Tarvittavat työkalut

Työkaluilla ja kiinnikkeillä on tärkeä rooli kaiken rakennustoiminnan toteutuksessa.

Ennen kaikkien töiden suorittamista sinun on valmisteltava seuraavat työkalut ja tarvikkeet:

 • sovoka ja bajonettilahat;
 • magneettiset ja hydrauliset tasot (ensimmäinen on välttämätön paalun kiinnittämiseksi ruuvaus- prosessiin ja toinen pystysuoran ohjaamiseksi);
 • rakennuksen ruletti;
 • virstanpylväät tai vahvistuspalkit;
 • vasara; sledge hammer;
 • käsipora ja porttimekanismi;
 • köysi tai lanka; Bulgaria.

On tärkeää muistaa, että sähkötyökalujen käyttö yksinkertaistaa ja nopeuttaa rakentamista. Kuitenkin, jos nimettyä työkalua ei ole, voit korvata sen käsin toimivilla laitteilla, jotka toimivat samalla tavalla.

Säätörakenne ruuveilla

Pile-perustuksen valmistusmenetelmä käsittää kolme tärkeää vaihetta:

 • paikan puhdistus ja merkintä;
 • perunan tuotanto;
 • ristikkopalkin ja alustan kokoaminen järjestelyn yhteydessä.

Ennen työn suorittamista on tärkeää laatia suunnitelma ja laskea tapahtumalle tarvittavat materiaalit.

Kuten näette, kehysrakennuksen paalusäätiö on optimaalinen ratkaisu pienen rakennuksen rakentamiseen. Koska asennuksen nopeus ja kyky suorittaa kaikki työ ilman erityisten laitteiden käyttöä, voit rakentaa luotettavan kodin omalle parille kuukaudelle, josta tulee ystävällisten perhejuhlien paikka.

Perusteet runkopallojen valintaa varten runkopohjalle

Ajattelemalla talon rakentamista haluan saada lämpimän ja luotettavan rakenteen seurauksena. Viime aikoina lämmin talo voitaisiin rakentaa vain tiilestä tai betonista. Nykyään rakennukset ovat suosittuja puukehyksen pohjalta.

Rumpuporakoneiden valinta on niiden halkaisija. Oikean valinnan tekemiseksi sinun on tiedettävä kaksi pääkohtaa:

 • Mikä on tuleva rakenne?
 • Mitä kuormituksen muoto on pohjassa.

Tältä osin on useita tyyppejä paaluja:

 • Halkaisijaltaan 57 mm: n tuotteita käytetään vain valon esteiden valmistukseen.
 • Halkaisijaltaan 76 mm: n ruuveilla voidaan rakentaa kevyitä rakenteita kotitalous- ja kotitalouskäyttöön. Tällaiset paalut pystyvät kestämään noin 3 tonnin kuormituksen.
 • Pallot, joiden läpimitta on 89 mm, soveltuvat raskaammille rakenteille, joiden paino on 3 - 5 tonnia. Tämä voi sisältää kehysrakennuksia, joissa on vähäinen määrä kerroksia ja niiden laajennuksia.
 • Vahvimmat paalut ovat halkaisijaltaan 108 mm, niiden kantavuus on 5-7 tonnia. Ne ylläpitävät täydellisesti monikerroksisia runkotyyppisiä tai kivi- ja puutaloja.
 • Kun valitset ruuvipilareita runko-osan alle, kannattaa kiinnittää huomiota tuotteen kärkeen.

Ruuvipallot voidaan tehdä kahdesta tyypistä:

 • Sahat, joissa on hitsattu kärki. Tällaisissa tuotteissa teräslevyihin hitsataan 3-5 mm: n paksuiset terät. Plasmaleikkauksen ja sähköhitsauksen avulla voidaan saada korkealaatuisia hitsauksia. Tuotteen korroosionestoominaisuuksien lisäämiseksi käsitellään kuumalla tai kylmällä sinkityllä.
 • Pilejä, joissa on valettu kärki. Niiden valmistuksessa käytetään hyvälaatuista terästä. Kärki valmistetaan tarkkuusvalulla, jota seuraa lämpökäsittely vahvuuden lisäämiseksi. Useimmiten valetut kärjet peittävät epoksi- tai vahvan emalin. Se mahdollistaa paalujen käyttämisen 100 vuoden ajan.

Paalut, joissa on hitsattu kärki, toisin kuin valetut tuotteet, ovat paljon halvempia. Valetut rakenteet ovat kuitenkin voimakkaampia kuin hitsatut saumat. Kehysrakennusten rakentamisessa voit käyttää molempia vaihtoehtoja. On vain harkittava, että valurauta kestää suuremman kuormituksen kuin hitsattu.

Ruuvatelineen laite runko-osan alle

Ruuvipallojen pohja voidaan asentaa omilla kädillä ilman teknologian osallistumista.

Kaikkia töitä tekevät kaksi tai kolme henkilöä useissa vaiheissa:

 1. Rakentaa kiinteä säätiön kehysrakennuksen alle, sinun täytyy tehdä säätiön projekti. Tässä vaiheessa lasketaan tarvittava määrä paaluja, valitaan tuotteiden halkaisija ja niiden rakenne. Myös paalujen välinen etäisyys määritetään.
 2. Suorita sitten maaperän tutkimus sen koostumuksen ja jäädytyksen syvyyden määrittämiseksi. Tarkempien tulosten saamiseksi testiruuvaus suoritetaan.
 3. Nyt sinun on valmisteltava sivusto. Ruuvipillojen tärkein etu on kyky käyttää milloin tahansa vuoden aikana. Siksi kesällä alue vapautuu liiallisesta kasvillisuudesta, ja talvella lumikerros ja rikki haarat poistetaan. Huomaa myös putken ja maanalaisen kaapelin mahdollinen kulku.
 4. Hankkeen mukaan puupalkit sijoitetaan paalujen paikkoihin valmiilla paikoilla. Näiden välinen etäisyys määritetään tulevan rakenteen painosta riippuen. Ihanteellinen on asentaa paaluja 2-2,5 metrin etäisyydellä. Tappien sijaan voit käyttää itse paikkoja ja ruuvaamalla ne matalalle syvyydelle.
 5. Ennen ruuvien kiinnittämistä paikoissa niiden asennuspaikoissa tehdään enintään 30 cm: n uria. Reikiin on asennettu paalu. Jokaisessa tuotteessa on tekninen reikä, jossa on putki tai romu. Ne toimivat eräänlaisena vipuna rypytyksessä. On parempi käyttää neliöputkea, se on vähemmän altis muotoutumiselle. Kun ruuvaat paalun maahan, on tärkeää hallita paalujen pystysuoraa asemaa sekä niiden korkeutta. Valvonta on välttämätöntä alusta alkaen, koska tulevaisuudessa kohdistaminen ei ole mahdollista. Vertikaalisen käytön tarkistaminen rakentamisen tasolle.
 6. Pallojen ajamisen aikana on välttämätöntä valita sopiva syvyys tunkeutumiselta. Kaikki riippuu maaperän jäädyttämisestä. Paalun kärki on sijoitettava tämän pisteen alapuolelle 30 cm: n päähän. Palo on syytä upottaa tiiviiksi maakerroksiksi. Tämä voidaan määrittää kiristämällä pinoa vaikeammaksi.
 7. Kun runkoputken alle kaikki runkoputket on ruuvattu, on tarpeen suorittaa vaakasuuntainen kohdistus, koska on mahdotonta ylläpitää samaa korkeutta paaluilla kiertymisen aikana. Vaakatasossa vaakatasossa leikkaavat halkeamat halutulle korkeudelle hiomakoneella. Pienin paalun korkeus on 50-60 cm.
 8. Nyt sinun täytyy betonisoida paaluilla. Tämä antaa heille vahvuuden ja estää myös metallipallojen korroosion sisältä. Täytä betoniliuosta ohut virta, joka pakottaa ilmaa ulos putkesta. Samanaikaisesti voidaan lisätä liuosta, jolla on anti-jäätymisominaisuudet, mikä estää paalun höyryn.