Sementtilautojen autotallin rakentaminen omilla käsillä

Kuonakivää käytetään aktiivisesti rakentamisessa yli 30 vuoden ajan. Nykyään rakennetaan erilaisia ​​mittoja rakennetaan hiekkakivestä, mutta tämä materiaali on kaikkein tärkein matalarakentamisessa. Ei ole vaikeaa rakentaa autotallia hiekkakivestä, koska tämä valoisa ja suurikokoinen materiaali on myös erittäin lämpöeristetty.

Mikä on sementtiryhmä?

Se perustuu masuunikuoreen, ja lisäksi se lisää tuhkaa koostumukseen. Binder toimii sementtilaasti. Täyteaineiden teknisten ominaisuuksien parantamiseksi voidaan valmistaa: muru- tai kvartsihiekkaa.

Koostumuksen kaikki ainesosat sekoitetaan laadullisesti ja niitä puristetaan erikoisasennuksilla, jotka aiheuttavat suuren paineen. Painamisen jälkeen materiaali vie valmiin muodon.

Karkeiden lohkojen rakentaminen voi käyttää kahta rakennusmateriaalityyppiä:

 • ontto. Keskellä on useita reikiä. Onton tuotteen paino on 15-21 kg. Seinien ja uudelleenjärjestelyjen rakentamiseen 1-2-kerroksisissa rakennuksissa;
 • täyteläinen. Painon lisääminen 25-27 kg: iin johtaa materiaalin lujuuteen ja kovuuteen. Useimmiten perustettu säätiö on monikerroksisten rakennusten perusta.
Kuonakivi on betonia, joka sisältää kuonaa

Moduulien huokoisuus on etu ja haitta samanaikaisesti. Pintojen vuoksi lämpöeristysominaisuudet paranevat. Säilytykseen lisätään usein lämpöä, sardiinia, perliittiä ja polystyreeniä. Haittapuolena on vahvuuden väheneminen ja lisäverhouksen tarve.

Ennen kuin rakennat hiekkalaatan autotallin, sinun on valittava materiaalin huokoisuus. Huokosten määrän ja koon pienentyessä lämmönjohtavuus kasvaa ja rakenteen lujuus kasvaa. Suurten huokosten moduuleille on tunnusomaista korkea eristyskyky, mutta ne ovat jonkin verran heikompia voimaindikaattoreiden suhteen.

Kaivuriportin rakentamisen edut ja haitat

Sementtilohkon autotalli omilla käsillä olisi rakennettava tutkittaessa rakennusmateriaalien ominaisuuksia ja valitsemalla paras tyyppi.

Cinder block-autotallin etuja ovat:

 • aineen suhteellisen alhainen hinta;
 • alempi sementtikulutus verrattuna tiilen sijoittamiseen;
 • rakentamisen helppous - hiomalaikka vain sopii ja putoaa nopeasti suurien mittojen vuoksi;
 • rakenteellinen kestävyys - rakenne kestää vähintään 50 vuotta;
 • erilaiset tulenkestävät ominaisuudet.
Talot, laajennukset, autotallit ja aidat on rakennettu karkeista lohkoista

Niistä miinukset:

 • heikkolaatuinen äänieristys;
 • Koostumus käyttää kuonaa, joka sisältää myrkyllisiä elementtejä;
 • yksittäiset lajikkeet ovat erittäin raskaita.

Kuinka aloittaa rakentaminen?

Slag-block-moduuleja käytetään usein pienten rakenteiden rakentamiseen. Niitä käytetään usein kesäkeittiöissä, autotallissa, yhden kerroksen taloissa ja maatalousrakennuksissa rakennusten nopeuden takia. Koska jokainen auton omistaja haluaa rakentaa autotallin nopeasti, hiekkalaatat ovat yksi parhaista ratkaisuista. Jos vertaat menetelmää vaahtolohkojen ja kuonan autotallin rakentamiseksi, ero ei ole merkityksellinen.

Cinder block-autotallin vaiheittainen rakentaminen sisältää seuraavat toiminnot:

 • rakennustyömaan geodeettinen arviointi;
 • etäisyyden määrittäminen pääviestinnästä: valo, vesi, kaasu (lämmitetyissä tiloissa);
 • kalkkikappaleiden laskemisen ja suunnittelun suunnittelu;
 • muurausmuodon valinta ja karkeiden lohkojen autotallin perustyyppi;
 • määritetään autotallin karkeiden lohkojen lukumäärä sekä lasketaan muiden materiaalien määrä.

Hanke on kaiken työn perusta.

Usein aloittelevat rakentajat välttävät etukäteen valmistelua, mieluummin improvisaatiota. Tällainen lähestymistapa edellyttää yksittäisten elementtien uudelleenjärjestelyä, lisäinvestointeja ja rakenteen puutteellisuuden riskiä säätiön väärän valinnan takia. Pienessä huoneessa ei ole paljon aikaa suunnitelmien ja piirustusten laatimiseen.

Monet aloittelevat rakentajat pelkäävät usein tätä sanaa, uskovat, että hankkeen luominen kestää kauan.

Hiekkalaatan autotalli vaatii vähän aikaa. On suositeltavaa piirtää arkin lävitse oleva kuva valmiista rakenteista ulko- ja sisäpuolelta. Visuaalinen esitys auttaa nopeuttamaan prosessia ja nopeuttamaan viestinnän tarjontaa, laitteiden ja työkalujen sijaintia.

Ennen suunnittelun alkua on tarpeen määrittää rakennuksen tarkoitus:

 • autojen korjaukseen. Autotalli, jossa on kellari, sopii ihanteellisesti auton kunnon säilyttämiseen.
 • auton varastointiin. Jos yksi kone on saatavana, vakiolaatikko sopii ilman lisämuutoksia. Autotalli kahdelle autolle hiekkalaatikosta voi olla hyödyllinen myös toisen auton poissa ollessa, mutta suunnitellaan tulevaisuuden ajoneuvon ostamista.
 • työhön. Jos siellä on työpaja, tarvitaan lukuisia laitteita, rakennusta on laajennettava, jotta ohjattu toiminto voidaan liikkua vapaasti.

Rakennamme autotallin hiekkalaatikoihin

Karkeiden lohkojen autotallin rakentaminen omilla käsillä suoritetaan vaiheittain. Askel askeleelta ohjeita siitä, miten rakentaa autotalli hiekkalaatikko, auttaa olemaan jäämättä pieniä, mutta tärkeitä rakentamisen vaiheita.

Kuonakivet ovat riittävän kevyitä materiaaleja, joten voit valita nauhan perustuksen

Toiminta-algoritmia on kuvattu orientaatiolle kranaatin lohkon autotallin rakentamisen aikana:

 1. Valitse mikä säätiö on tarpeen. Materiaali on suhteellisen kevyt, joten muotoilu on vaatimaton - se on varsin sopiva nauhatyyppi.
 2. Määritetään materiaali vedenpitäväksi pohjaksi sekä otettava huomioon pinnoituskalvo höyrystä eristettävään ja suojautumiselta lämpöhäviöltä.
 3. Huoneen seinien rakentaminen. Rakenna autotalli omalla kädelläsi hiekkalaatikosta on helpompaa, jos käytät onttoa versiota.
 4. Pohjakerros ja kellarijärjestely (jos saatavilla).
 5. Katteen päällekkäisyyden muodostuminen.
 6. Porttien ja ovien asennus.
 7. Viimeinen vaihe: johdotuksen, sisä- ja ulkojärjestelyjen asennus.

Kattokerroksen autotalli pohjasta kattoon on järjestetty 7 päävaiheeseen, joista jokaisella on rakennuksen tarkoituksesta riippuvainen työtehtävä. Jos rakennat autotallin omiin käsiisi, kaikki tekniset säännöt muodostavat monitoimisen, taloudellisen ja monitoimisen rakenteen.

Karkeiden lohkojen lukumäärän laskeminen

Ennen rakentamista on määriteltävä rakentamisen edellyttämät moduulit.

Jotta autotallin oikein karkeiden lohkojen laskeminen olisi valmistettava:

 • paperiarkki;
 • rulettipyörä;
 • älypuhelin tai laskin;
 • kahva.
Ennen rakentamisen aloittamista vaaditaan tarvittava määrä materiaalia.

Jos haluat tietää, kuinka paljon sementtilohkoa tarvitaan autotalliin, jossa on tietyt seinän mitat, on tarpeen määrittää lohkojen mitat. Yksittäisen moduulin vakiomitat ovat 390'188'190 mm, mutta muunnokset, joiden mitat ovat 390'188'120 mm, ovat markkinoilla. Käytetyt materiaalit ovat vakiokokoisia, on parempi mitata. Ulkoreunus on tärkein. Jos seinä on puolen korttelin paksu, kasvualuetta alun perin lasketaan.

Laskettaessa hiekkalaatikkoa per autotalli on useita tapoja, on helpointa määrittää lohkojen määrä 1 m2: ksi. Ehdotetun esimerkin perusteella - 1 0,014 = 13,5 kappaletta, kaikki murto-arvot pyöristetään suurempien lukujen puolesta - 14 kappaletta.

Esimerkki siitä, miten lasketaan kynnyslasilaskuri 7'5 m: n rakentamiseksi ja 2,5 m: n korkeudeksi:

 1. Perimeterakenne. Suorakulmion kaavaa käytetään: (7 + 5) · 2 = 24 m.
 2. Neliön seinät. Laskettu määrä kerrotaan rakenteen korkeudella: 24 · 2,5 = 60 m2.
 3. Reikien koko. Puhtauksien pinta-ala lasketaan, koska on virheellista laskea koko alueelle tarkoitetun hiekkalaatan määrä. Ikkunoiden, ovien (jos sellainen), porttien pinta-ala vähennetään kokonaismäärästä. Harkitse esimerkki, kun sisäänrakennetut portit ovat 2,5 m korkeat ja 3,2 m leveät: 2,5 · 3,2 = 8,75 m2. Rakennusala yhteensä: 60-8,75 = 51,25 m2.
 4. Laske karkeiden lohkojen määrä auttaa kaikkia seiniä ja lohkojen määrää per 1 m2: 51.25 · 14 = 717 kappaletta.

Ei ole välttämätöntä ottaa materiaalia päästä päähän, koska työn aikana on vaara, että avioliitto on vahingoittunut. Avioliiton ei pitäisi olla enempää kuin 5%. Jos tarkastelemme hiekkalaatikkoa, mikä on vain materiaalia, se käy ilmi: 800 · 25 = 20 000 ruplaa, joista 25 on Moskovan keskimääräinen materiaalihinta. Lisäksi otetaan huomioon muiden materiaalien hinta.

Kuinka paljon kuorilohkoja tarvitsen autotallille?

Asennuspaikka

Jos rakennamme autotallin omiin käsiimme hiekkalaatasta ensimmäistä kertaa, mutta siellä oli kokemusta tiilimuurauksesta, henkilö saa nopeasti mukavan. Asennusmenetelmä riippuu seinämien kuormituksen suuruudesta.

Nykyään on olemassa useita tapoja rakentaa karkeista lohkoista:

 • käytä puoli korttelia. Käytetään usein huoneen väliseinien järjestämiseen, jota ei käytetä suhteellisen lujuuden omaavien rakenteiden rakentamiseen;
 • 1.5 lohkon asennus. Sitä käytetään seinien asentamiseen;
 • 2 lohkojen käyttö. Vaaditaan tiloissa, joissa on suuri kuormitus säätiöön, pääasiassa 2-3-kerroksinen rakenne;
 • tychkovaya-tekniikka 1 korttelissa. Sillä autotalli on paras vaihtoehto.

Rakennusvaiheet

Tilojen sijoittelu, säätiön, seinien, katon päällekkäisyyksien rakentaminen on mahdollista vain sopivalla tontilla. Ensimmäinen vaihe on alueen perusteellinen valmistelu.

Maastojen valmistelu ja merkitseminen

Ensinnäkin rakennuspaikka on tasoitettava, työprosessissa on parempi käyttää vesitasoa. Samanaikaisesti kaikki roskat poistetaan, mukaan lukien haudattu maahan. Helpoin tapa on tasata maata erikoistuneiden laitteiden avulla, edullisemmin, mutta enemmän työtä voi tehdä työtä käsin.

Kaivo on kaivettu 40 cm leveä ja 50 cm syvä

Suurta huomiota olisi kiinnitettävä suurien juurakoiden esiintymiseen etenkin kellarissa. Kun puu kehittyy, juuret vahingoittavat pohjaa ja johtavat suurien halkeamien esiintymiseen. Pintavalmisteen aikana, ennen kuin autotallin rakentamisen muut vaiheet aloitetaan, ruohomaalit louhitaan.

Ennen työn aloittamista on suositeltavaa tutkia viestintäsuunnitelma ja tarkistaa kaivettujen kaapeleiden, kaasu- ja vesiputkien puuttuminen. Jos jätät suosituksen huomiotta, tarkastuskaivon kaivamisen vaiheessa tai sen korvaamisprosessissa syntyy ongelmia, kun haluat murtaa vedon ja murtautua lattian läpi.

Kun tontti on valmis, ne ottavat piirustuksen kädessä ja sen mukaan ne suorittavat merkinnät nauhan perustukselle. Ympyrä on merkitty ympärysmitan ympärillä, paremmin valokeila ja nauha. Kulmissa ajetaan sauvoja sekä rakennuksen sisällä että sen ulkopuolella. Alapinnan leveyden tulee olla vähintään 30 cm.

Säätiön rakentaminen

Perusta on korkealaatuisen ja kestävän rakenteen perusta. Tärkeimmät valmistusmääräykset:

 • mitä perustusta tarvitaan hiekkalaatikon autotallille, on määritettävä geodeettisen tutkimuksen perusteella. Jos tulokset osoittavat, että kosteus, virtaavuus ja maaperän taipumus lisääntyvät, olisi parempi vaihtoehto paalupohjan autotallille; riittää valitsemaan matalat paalut;
 • syvyys kellarin lohkojen autotallille lasketaan erikseen ottaen huomioon kuorman, maaperän tyypin, leveyden ja alustan tyypin. Ihanteellisesti syvyyden pitäisi olla suurempi kuin maaperän jäädyttäminen alueella. Keski-Venäjällä riittää perusta 60 cm: n syvyyteen. Kortin leveyden tulisi olla yli 30 cm;
Karkeiden lohkojen rakentaminen ei ole lastausta, ei ole tarpeen luoda kiinteää perustusta
 • tukirakenteiden pohja on sijoitettu hiekkaa ja raunioita varten, joka imee tuhoisia vaikutuksia pohjaan. Aluksi hiekka asetetaan 30 cm: n kerroksella ja sitten murskattu kivi fraktioon 5-20, myös 30 cm: n kerroksella. Jos autotalli on suuri, on suositeltavaa käyttää useita kerrostumia, joista toinen on murto-osa 5-20, muut 10-40 tai 40-70;
 • pohja altaan autotallin alle, kaadettu kaivantoon. Jotta se olisi sileä, muotti on tehty levyistä. Kostutuksen ja hävittämisen estämiseksi puuta peitetään eristävällä materiaalilla (polyeteenistä tai vedeneristysmateriaalista);
 • Säätiön valmistus vaatii korkealaatuisen sementtiseoksen käyttöä. Helpompi, mutta kalliimpi, ostaa sen valmiina. Seosta on helppo valmistaa käsin tai betonisekoittimella sekoitettaessa sementtiä, hiekkaa, raunioita ja vettä: 1: 3: 5: 1. Veden määrää säännellään paikoillaan;
 • kaivo kaadetaan 30-50 prosenttiin, sitten varret 12-14 mm vahvistetaan. Voit hitsata käsin suoraan kaivosta ja pinoa se tiilien päälle nostamalla sitä kerroksen keskelle tai yhdistää rakenteen erikseen ja sijoittaa sen sitten kaivantoon, mutta tarvitaan useita työntekijöitä. Vahvikkeen läsnäollessa pohja muuttuu maaperän muodonmuutoksista ja siirtymistä vastaan.

Walling

Ennen kynsilohkareitin aloittamista sinun pitäisi luoda vesitiiviit pohja. Suojaus kosteudelta estää pohjan vahvuuden tuhoutumisen ja heikentymisen. Sopivat sellofaani- tai ruberoidilevyt, ne asennetaan säätiön kehän ympärille.

Ennen työn aloittamista on suositeltavaa asentaa kehikko portille, ikkunoille ja oville (jos sellainen on). On parempi käyttää välilevyjä kohdistukseen.

Yleisin seinien rakentamismenetelmä on "tiili", kun seuraava kattaa edellisen rivin saumat.

Kuinka laittaa hiekkalaatikko autotalliin:

 1. Aseta ensimmäinen rivi. Kannattaa aloittaa kulmat niin, että yhteys toiseen seinään on mahdollisimman voimakasta. Asennuksen aikana on suositeltavaa tarkistaa taso.
 2. Kaikki seuraavat rivit on asetettu päällekkäin puolikkaaseen. Seinien lujuuden lisäämiseksi on suositeltavaa vahvistaa joka kolmas rivi vanteilla.
 3. Viimeisen rivin asettamisprosessissa tulisi jättää aukot, joissa palkit kiinnitetään lattian kiinnittämiseen.

On suositeltavaa tehdä autotallin takana takana hieman etupuolen alapuolella. Koska kaltevuudet katon pinnalla ei kerry nestettä. Kaltevuus riippuu materiaalin tyypistä, joka vaihtelee välillä 5-35 °.

Katto ja lattia

Ennen kuin täytät lattian autotallissa, sinun tulee varustaa katto. Katon tekeminen merkitsee tarvetta asentaa palkit lohkojen väliin valmistettuihin aukkoihin. Paras tapa valmistaa katto sopiva dvutavrovy kanava teräs, mutta ne ovat melko kalliita. Puupalkit vähentävät rakentamisen arviointia, mutta niitä on alustavasti käsiteltävä keinoilla, joilla estetään mätää. Palkkikappaleiden päälle asennetaan, ja päälle on vedeneristys- ja kateaineita.

Sisustus, portit, autotallin katto ja lattian valmistus ovat rakenteen viimeisen vaiheen rakentaminen.

Kattoon tarvitaan I-palkkeja, joiden pituus on 25 cm enemmän kuin autotallin leveys

Lattiajärjestely:

 1. Lattian täyttämiseksi poistetaan kerros maaperä.
 2. Kaivetun kuopan pohjaan kohdistuu tamping, voit käyttää manuaalista trombia tai värähtelevää levyä.
 3. Hiekka ja rauniot nukkuvat alareunassa.
 4. Vahvistettu runkorakenne.
 5. Kaada betonia kellarikerrokseen.

Seinien koristelun ominaisuudet

Alun perin tehty ulkovaippa. Usein on väärinkäsitys siitä, että koska hiilipölyn hygroskooppisuus loppuu, se muuttuu nopeasti tuhoutumiseksi. Tällaisten rakenteiden valmistuksen käytännön mukaan huokoinen materiaali kustantaa kymmeniä vuosia ilman viimeistelyä romahtamatta.

Ulkonäön ja kestävyyden parantaminen täydentävän viimeistelyn avulla on melko sopiva. Yksinkertaisin, edullisin ja melko tehokas tapa on seinien rappaus ja maalaaminen julkisivulla.

Sisustuksen osalta kaikki ei ole niin selkeä, on olemassa useita eri tapoja:

 • kipsi;
 • puinen, PVC- tai metallipäällyste;
 • kosteutta kestävä kipsilevy pinnoite, sopii myös lämmittämätön autotalli.

Valinta perustuu projektin budjettiin ja visuaalisiin mieltymyksiin. Halvempi vaihtoehto on kipsi, mutta prosessi on aikaa vievää. Voit välttää paneelit likaisen ja pitkän työn välttämiseksi. Jotta pohja olisi vahva ja kestävä, ja koristeellinen materiaali muuttumaan muodonmuutoksesta, on suositeltavaa laatoittaa ja levittää eristemateriaalia. Muut materiaalikerrokset lisäävät rakennusarvion rakennetta ja osuvat huoneeseen.

Haluatko ehdottaa täydennystä ja tehdä artikkelista paremman? - Jätä kommentti.

Cinder block-autotallin rakentaminen: konseptista on halpa ja nopea

Cinder block-autotallin rakentaminen on tehtävä, jonka avulla jokaisella, jolla on vähintään vähäinen rakennusosaaminen, pystyy käsittelemään.

Mutta ennen kuin pääset alas liiketoimintaan, kannattaa tutkia tätä kysymystä teoriassa, jotta saisimme käsityksen tekniikasta ja työvaiheista.

Ja koska monet ihmiset haluavat rakentaa hiekkalaatikkoa, tätä vaihtoehtoa käsitellään alla.

Mikä on sementtiryhmä?

Kuonakivi on betonilohko, joka perustuu masuunikuolleen lisäämällä tuhkaa.

Sementtiä käytetään sideaineena, ja parannetuissa laatuja kvartsihiekka tai tiilihiutaleet voivat toimia lisäaineina. Koostumuksen valmistuksessa sekoitetaan hyvin, asetetaan erityiseen muotoon ja puristetaan.

Lohkoilla on huokoinen rakenne ja parannettava lämmönjohtavuutta, jotkut valmistajat lisäävät laajennettua savea, perliittiä tai polystyreeniä materiaalin koostumukseen. Kuonakivet ovat kahta muotoa.

Täysikokoiset - suuren lujuuden omaavat tuotteet, joita käytetään rakennusten perustuksiin, kellareihin ja laakerielementteihin. Hollow - käytetään pääasiassa seinien ja väliseinien rakentamiseen tiloissa.

Kaivuriportin rakentamisen edut ja haitat

Sementtilohkojen käytön edut autotallin rakentamiseen ovat seuraavat:

 1. materiaali eroaa melko edullisesti;
 2. sementti kulutetaan pienemmällä tilavuudella kuin muuraustyössä;
 3. kuona ei ole vaikea ja rakentaminen tapahtuu nopeasti;
 4. kestävyys - materiaalin käyttöikä on vähintään 50 vuotta;
 5. korkeat tulenkestävät ominaisuudet.

miinukset:

 1. huono äänieristys;
 2. myrkyllisten aineiden esiintyminen koostumuksessa;
 3. Jotkut materiaalityypit ovat hyvin raskaita.

Lue lisää alla kuvatun karkean lohkon eduista:

Rakennuksen alku

Ennen kuin aloitat autotallin rakentamisen, sinun on toteutettava joitakin valmistelutoimenpiteitä, nimittäin:

 1. Kehitä autotalli projekti, jossa on kaikki yksityiskohdat.
 2. Laske tarvittava määrä hiekkolohkoja.
 3. Lohkojen pintamenetelmän määrittäminen.
sisältöön ↑

Projektin luominen

Tämän ääneen ja kenties pelottavan otsikon takana piiloutuu suhteellisen mutkaton menettely.

Tässä tarvitaan vain päättää rakennuksen rakenteesta ja piirtää luonnos paperille ottaen huomioon kaikki rakenteen elementit, kuten edellä olevassa kuvassa esitetään.

Piirustuksen kehittämisessä kannattaa miettiä, mihin tarkoitukseen autotalli käytetään - vain auton säilyttämiseen tai korjaamiseen, tarvitsetko katseluhaaran tai kellarin jne.

Tämän jälkeen voit piirtää kaavamaisen piirustuksen perusteella arvioinnin ja ostaa tarvittavan materiaalin määrän.

Projektin yksityiskohtainen suunnittelu auttaa välttämään vakavia virheitä rakentamisen aikana ja toimii ohjeena kaikissa työn vaiheissa.

Karkeiden lohkojen lukumäärän laskeminen

Lohkojen lukumäärän laskemiseksi voit käyttää seuraavaa kaavaa, joka on esimerkki puolen korttelin paksuisesta seinämästä. Ensiksi on tarpeen laskea karkean lohkon ulkopinnan pinta, joka on tavallisesti 19 x 39 cm.

Kertoimen seurauksena saadaan 741 cm2, joka on noin 0,0741 m2. Saadaksesi selville, kuinka monta lohkoa menee rakentamaan 1 m2, tarvitset 1 / 0,0741. Se on noin 13,49.

Näin ollen neliömetrisen seinämän rakentamiseen tarvitaan 14 karkeaa lohkoa (pyöristetty arvo).

Seuraavaksi sinun on laskettava autotallin kehä, lisäämällä sen pituus ja leveys ja kertomalla kahdella lisäyksen tuloksella. Tuloksena oleva arvo kerrotaan seinämien korkeudella, minkä jälkeen lasketaan hiukkaslokerojen kokonaismäärä. Samanaikaisesti porttialue olisi jätettävä laskelmista.

esimerkiksi:

 • autotalli koko - 6x8;
 • seinän korkeus - 2,5 m;
 • Porttialue - 8.5 m2;
 • ympärysmitta on: 6 + 8 * 2 = 28 metriä;
 • 28 * 2,5 (seinän korkeus) = 70 m2;
 • 70 - 8,5 (porttialue) = 61,5 m2;
 • 61,5 * 14 (lohkojen määrä 1 m2: lle) = 861 sementtilohko.

Näiden laskelmien mukaan voit jo kuvitella, kuinka paljon tällainen autotalli maksaa, jos olet jo päättänyt rakennuksesi mittasuhteista.

Lue myös ilmastettujen betonilohkojen eduista rakentamisen aikana tässä artikkelissa.

Asennuspaikka

Automaattisen kuonan muurausrakenne ei ole erilainen kuin tiili, ja asennusmenetelmä riippuu rakennuksen seinämien kuormituksesta. Yhteensä on useita laskostusmenetelmiä:

 • puoli lohkoa sijoitetaan pääasiassa sisäisiin väliseinämiin, joten tämä menetelmä on relevantti muille rakennustyypeille;
 • muurauslohko ja puoli - joita usein käytetään rakennuksen kantavien seinien rakentamisessa;
 • muuraus kahdessa lohkossa - käytetään kaksin- ja kolmikerroksisten rakennusten rakentamiseen;
 • sijoitetaan yhteen korttiin (tychkovy-menetelmä) - tätä vaihtoehtoa käytetään useimmiten autotallin rakentamisessa parhaimpana.

Lue lisää videoiden levittämisestä hiutaleesta:

Rakennusvaiheet

Ennen kuin aloitat säätiön rakentamisen, sinun on valmisteltava paikka rakentamiseen ja merkitä sivusto aiemmin laaditun suunnitelman mukaan.

Maastojen valmistelu ja merkitseminen

Ensinnäkin sivuston, jolle rakentaminen on suunnitteilla, tulee tasata maksimiin ja puhdistaa roskia. Tämä voidaan tehdä sekä erikoislaitteiden avulla että manuaalisesti - kaikki riippuu sivuston kunnosta ja tulevan omistajan ominaisuuksista.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä suuriin juurien läsnäoloon maahan (erityisesti perustuksen asettamispaikassa), mikä voi tulevaisuudessa aiheuttaa ja vahingoittaa rakennetta. Siksi alueelle valmistautumista varten on tarpeen päästä eroon niistä.

Sen jälkeen aiemmin laaditun piirustuksen mukaan nauhatusrako on merkitty - tämä tyyppinen runko on varsin riittävä autotalliin. Perustan ääriviivaa voit käyttää vahvistus- ja kalastuslinjaa tai johtoa.

Tangot ajetaan kehän kulmiin pohjan ulkosivuilta ja sisäpuolelta (rakenteen minimileveys on 30 cm), jonka jälkeen lanka kiristyy niiden väliin.

Säätiön rakentaminen

Merkinnän lopussa kaivetaan pohjan alapuolella olevia kaivoksia, joiden syvyys on mahdolli- sesti maaperän jäädytyksen alapuolella, mutta Venäjän keskiosasta riittää 60 cm.

Seuraavaksi asetetaan tyyny hiekalle ja sora. Kunkin kerroksen paksuuden tulisi olla noin 30 cm.

Sen jälkeen asenna lankojen muotti, jonka seinät on peitetty vedeneristyskerroksella, joka on valmistettu polyeteenistä tai kateaineista. Seuraava vaihe on 12-14 mm: n paksuisten oksojen vahvistuskotelo.

Tämä rakenne antaa pohjan lujuuden ja vastustuskyvyn muodonmuutoksiin, mikä on mahaliikkeistä johtuvaa.

Tässä valmistelutyössä päästään loppuun, ja on vain täytettävä perusta.

Tätä varten voit tilata valmisvalmisteita, jotka toimitetaan erikoisautoissa tai valmistaudu itse ratkaisuun käyttäen komponentteja: sementtiä, hiekkaa ja murskattua kiveä suhteessa 1: 3: 5.

Walling

Ennen hiekkalaatan levittämistä sinun on huolehdittava säätiön vedenpitävyys, sillä jos rakentaa autotallin, sinun on tehtävä se osaavasti. Tätä varten ne käyttävät samaa sellofaania tai kattohuopaa, joka asetetaan pohjan kehäksi.

Myös portin kehys on kiinnitetty etukäteen, kiinnitetty tukien avulla. Pinoamislohkot alkavat kulmasta ja suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 • Ensimmäinen sora-lohkon rivi on säädetty, kun sen aikana on tehty muurauksen vaakasuora asento.
 • Seuraavat rivit sijoitetaan puolen korttelin siirtymän kanssa. Jokaisen kolmannen rivin jälkeen pystytetään lujitustangot, jotka tekevät seinistä kestävämmän.
 • Kun asetat viimeisen rivin, laske lattiapalkkeja.
 • On myös huomattava, että autotallin takaseinän pitäisi olla etuosaa pienempi. Tämä varmistaa katon kaltevuuden, jonka arvo riippuu pinnoitemateriaalista ja voi vaihdella 5 - 35 astetta.

  Katto ja lattia

  Kattorakennetta varten palkit sijoitetaan varustettuihin pesiin. On suositeltavaa käyttää I-teräspalkkeja, mutta koska tämä vaihtoehto on melko kallis, voit päästä puisen elementin kanssa sen jälkeen, kun olet altistanut heidät erityiseen käsittelyyn mätämpää.

  Levyt asetetaan palkkien päälle ja vedeneristys asetetaan. Tämän jälkeen asennetaan katemateriaali.

  Viimeinen vaihe rakentamisen autotalli - täytä lattia. Tee näin poistama kerros maaperä, pohja kuoppaan on räikeä ja peitetty hiekalla ja rauniot. Seuraavaksi koota vahvikeharja ja kaada betoni kellarikerroksen tasolle.

  Seinien koristelun ominaisuudet

  Ensinnäkin ulkopuolelta. Usein Internetissä saatat huomata, että karkea lohko on hygroskooppinen materiaali, joten ulkopinnan viimeistelykerroksen puuttuessa se lopulta romahtaa.

  Mutta käytännöllisesti katsoen tällaiset rakennukset ovat vuosikymmenien ajan ilman sisustusta, eikä niille ole mitään.

  Jos haluat kuitenkin suojata ja suojata lohkojen huokoisen rakenteen ulkoisesta ympäristöstä, voit levittää seinälle kerrosta ja maalata viimeisteltyä pintaa julkisivuomalla, mikä antaa autotallille esteettisen ilmeen.

  Tämä on todennäköisesti budjetti ja samalla tehokas vaihtoehto.

  Sisustuksessa on useita tapoja: kipsi, seinäpaneeli (puu, metalli tai PVC), kosteutta kestävä kipsilevy (jos autotalli ei ole lämmitetty). Kaikki riippuu omistajan mieltymyksistä ja taloudellisista ominaisuuksista.

  Niille, jotka haluavat säästää materiaalia, paras vaihtoehto on kipinöinti, ja ne, jotka eivät halua ottaa tätä aikaa vievää ja likainen työtä, ei ole muuta kuin käyttää edellä mainittuja pinnoitusvaihtoehtoja.

  Kaikki ne viittaavat pohjan rakentamiseen, joka mahdollistaa myös eristyksen piilottamisen verhousmateriaalin alla. Mutta tämän menetelmän avulla on uhrattava pieni osa autotallihuoneen tilaa, koska kehyksen rakentaminen merkitsee käytettävän alueen vähenemistä.

  Kuten näette, autotallin rakentaminen hiekkoblockista omilla kädillä on suoritettavien työkalujen tehtävä. Tietenkin sen täytäntöönpanon on käytettävä huomattavasti ja tehtävä merkittäviä ponnistuksia, mutta loppujen lopuksi rakentaminen ei voi tehdä ilman sitä.

  Rakentammekin hiekkalaatan autotalli omilla käsillä: lohkojen ja rakennusvaiheiden laskeminen

  Mielestämme ei ole tarpeen selittää millekään autoilijalle, mitä hänen rautahevossa tarvitsee omaan autotalliinsa. Ja jos asut yksityisellä sektorilla, sinulla on mahdollisuus rakentaa itse.

  Se on halvempaa kuin palkata joukko rakentajia, se antaa mahdollisuuden toteuttaa alkuperäisiä ideoitaan ja ideoitaan. Ja lopuksi, autotallin rakentaminen omiin käsiisi lisää merkittävästi itsetuntoa.

  Artikkelissa puhumme siitä, kuinka rakentaa autotalli omiin käsiisi hiiliharjoituksesta edullisesti ja nopeasti ja kuinka laskea kuinka paljon hiekkalaatikkoa on per autotalli.

  Garantti karkeiden lohkojen omilla käsillä: miksi tämä materiaali?

  Kuinka rakentaa autotalli karkea lohko? Sinulla on unelma rakentaa "talon" autoosi itse. Nyt on aika päättää, mistä se rakentaa. Yksi autotallirakennuksen suosituimmista materiaaleista on kuonakiviä, joka on valmistettu tuhasta, masuunikuonaa, rikkoutuneista tiilistä, betonista ja kvartsihiekasta.

  Sen tärkeimmät edut ovat alhaiset kustannukset ja hyvä lämmöneristys. Lisäksi sementtikappale on helppo asentaa ja säästää sementtilaasti asennettaessa. On karkeita ja onttoja lohkoja.

  Ensimmäisistä, riittävän kestävät rakenteet tulevat ulos, mutta samaan aikaan lämpöeristys kärsii, kun taas jälkimmäisellä on käänteisiä ominaisuuksia - rakennus on vähemmän kestävä, mutta "pitää lämpöä" paremmin. Valitse kynttilän tyyppi, joka perustuu omaan haluun.

  Cinderblock-autotalli - kuva:

  Huolellinen suunnittelu on avain menestykseen.

  Kuinka rakentaa autotalli karkea lohko? Cinder block-autotallin rakentaminen tulisi aloittaa suunnittelulla. Hyvä suunnitelma estää erilaiset epämiellyttävät tilanteet ja virheet autotallin rakentamisessa, mikä säästää paljon hermosoluja, ruplaa ja aikaa. Muuten hänestä. Optimaalinen aika hankkia materiaalit ja rakentaminen on keväällä.

  Kuinka kauan kestää rakentaa? Se riippuu paljolti siitä, kuinka monta perheesi ihmistä on mukana rakentamisessa ja kuinka kokeneita he ovat tässä liiketoiminnassa. Jos tämä on kunnossa - rakentaminen voidaan suorittaa kesän ensimmäisellä puoliskolla.

  Palatkaa suunnitteluun. Ensinnäkin sinun on määritettävä autotallin koko. Pituuden ja leveyden vakioluvut ovat 6 x 3 ja 6 x 4 metriä, korkeus voi olla 2,5-3 metriä. Onko sinulla autoa, mutta kuorma-auto? Ota korkeus enemmän. Jos haluat varustaa pienen korjaamon autotallissa - lisää rakennuksen kokoa, etenkin pituutta.

  Sinun on myös tutkittava sivusto, jossa on rakentamista. On tarpeen tietää, kuinka hyvin se on, kuinka kaukana lähimpään vesijohtoverkkoon ja sähköverkkoon, millaisen maaperän se on, kuinka syvä se jäätyy ja onko pohjavettä lähellä. Merkitse rakennuspaikka mittanauha-asentamana, joka lyöttäytyy maadoitettuihin tappiin ja niiden väliin venytetyillä kielillä.

  Materiaalit, työkalut ja laskenta

  Sementtilohkareiden rakentamiseksi tarvitsemme sementtiä, paljon sementtiä, koska sitä tarvitaan myös perustukseen, tarkastuskaivoon ja ennen kaikkea laastin valmistukseen, jota käytämme asennettaessa.

  Sementin lisäksi tarvitsemme myös hiekkaa ja soraa (se voidaan korjata kivellä), kateaineita vedenpitäviksi, kattopalkkeihin ja katemateriaaleihin.

  Muottien valmistukseen tarvitset puuta, ja jos aiot tehdä pohjan ja lattian voimakkaammaksi, tarvitset metalliset varusteet ja laitteet leikkaamiseen ja hitsaamiseen.

  Muuten työkalut.

  Rakennuksen alkuvaiheessa sinun täytyy kaivaa paljon, koska tarvitset lapiota ja kottikärryä maahan.

  Betonin sekoittamiseen tarvitset betonisekoittimen, jonka voit vuokrata rakennustyöntekijöiltä tai vuokrata muutaman päivän.

  Tarvitset luonnollisesti lian, kourun, kauhat, levittimen ja betonilaudan.

  Jotta kuivatuskaivoja voidaan käyttää, älä unohda lisättyihin joihinkin työkaluihin, joissa on ruuvimeisseli ja putket muovista tai ruostumattomasta teräksestä.

  Nyt on aika selvittää kuinka laskeutua autotalliin. Suoritetaan karkeiden lohkojen laskenta 38 x 19 x 19 cm: n mitan mukaan. Oletamme, että rakennamme seinän, joka on puolen korttelin paksu (19 senttimetriä).

  Sitten meidän on laskettava yksi hiekkalaatan pituus ja korkeus: 38 kertaa 19 on 741 neliösenttimetriä. Lohkojen määrä 1 m2: ksi 10000/741 = 13,49, pyöristettynä 14: een. Tässä tapauksessa, kuinka paljon kuonakiviä tarvitaan autotalliin? Yhteensä yhden neliömetrin autotallin seinälle, tarvitsemme neljätoista hiekkalaattaa.

  Kuinka paljon sementtisi estää autotallissa? Yritetään laskea rakennusten lohkojen määrä, joiden mitat ovat 6 x 3 ja 6 x 4 metriä, kun seinien korkeus on kolme metriä, portin ja ikkunoiden pinta-ala on 10 m2. Ensimmäisessä tapauksessa kaava näyttää tältä:

  Lohkojen lukumäärä = 14 * (3 * (6 + 6 + 3 + 3) -10) = 616

  Täällä (3 * (6 + 6 + 3 + 3) -10) on autotallin seinien alue. Se lasketaan kehästä (6 + 6 + 3 + 3) kerrottuna seinien korkeudella. Saadusta arvosta on vähennettävä portin ja ikkunoiden alue ja kerro tuloksesta 14 - lohkojen määrä per 1 m2. Samalla tavalla lasketaan toisen tapauksen karkeiden lohkojen lukumäärä:

  Lohkojen lukumäärä = 14 * (3 * (6 + 6 + 4 + 4) -10) = 700

  Säätiö, tarkastuskausi ja viemäröinti

  Kuinka rakentaa kuona-autotalli itsellesi?

  Joten rakennamme autotallin pois hiekkalaatikolta omin käsin. Kun olet suorittanut tarvittavat asiakirjat ja puhdistanut rakennustyöt paikoista, nurmista ja roskista, on tarpeen merkitä tulevaisuuden säätiö nauhamittojen, tappien ja langan avulla. Merkitsemisellä on syytä kaivaa 40 cm leveä kaivanto ja 0,5 - 1,5 m syvä, riippuen maaperän jäädyttämisestä.

  Kaivannon seinät on tehtävä sileäksi, poista ylimääräinen maa pohjasta. Nyt nukahdamme hiekkaan pohjaan, joten sinun on oltava hyvin tiivistetty kerros, jonka paksuus on 15 cm. Ylhäältä yritämme nukahtaa samaa paksua hiekkaa ja soraa sisältävän kerroksen paksuutena, sitä pitäisi myös tiivistää mahdollisimman paljon. Kaivannon jäljellä oleva tila on täynnä betonia.

  Seuraavaksi sinun täytyy tehdä pohja - pohjan yläpuolelle, asentaa 10 cm: n korkeudeltaan puinen muotti, joka täyttää sen betonin ympärillä.

  Pohjan suojelemiseksi sateelta ja lumelta on tehtävä sokea alue - seinien ulkopuolella, kaivaa pieni metsän leveä ja 20 cm syvä kaivanto.

  Kaada se maapallon tasolle roskiin ja täytä se betonilla niin, että se laskeutuu alas seinältä maahan.

  Vedenpitävyyden varmistamiseksi pohja on peitettävä kahdella kerroksella kateaineita.

  Seuraavan vaiheen, jossa rakennetaan autotalli omilla kädillä, on katselukupu. Ensinnäkin päätä sen leveydestä: sen pitäisi olla hieman pienempi kuin auton pyörien välinen etäisyys. Merkitse sitten ylös ja aloita kuoppaan kaivaminen. Sen syvyyden on oltava noin 1,8 metriä, leveyden on oltava suurempi kuin katselukanavan leveys 250-300 mm vasemmalla ja oikealla puolella.

  Ennen kuin täytät kuopan pohjan hiekalla ja soralla, sinun on huolehdittava kuivatusjärjestelmästä, joka tyhjentää kuoppaan kerääntyneen veden. Tätä varten poraa kuoppa kuopan pohjaan, joka on riittävän syvä.

  Aseta muoviputki, joka on kääritty geotekstilöihin kaivoon. Putken päälle sulje hila pienillä soluilla. Seuraavaksi kaivon pohja on peitettävä geotekstiilillä. Jos rakennat autotallia, jossa pohjaveden tulva ei ole harvinaista - tee useita tällaisia ​​kaivoja ja poraa paljon pieniä reikiä putkiin.

  Nyt voit aloittaa betonin kaatamisen. Laita viisitoista senttimetrin hiekkakerros kuopan pohjaan, paina varovasti ja lisää samalla kerroksella hiekkaa ja soraa, joiden paksuus on sama. Mutta ennen kaatamista betoniin, aseta seinät ja pohja kuoppaan muovikelmulla tai kateaineella.

  Älä yritä venyttää niitä - kaatamalla, betoni vetää materiaalin alas. Kun pohjataso täyttyy ja betoni on kuiva, rakenna muotti ja täytä kaivon seinät. Jos olet huolissasi voimaa, voit käyttää vahvistusta työskentelyn aikana. Kiinnostaako mukavuutta, kun korjaa auto näytössä?

  Vietä valaistus siellä ja varaa niittejä työkaluihin. Ja jos et ole varma vedeneristyksestä ja viemäristä - käsitellään seiniä ja lattiaa nestekumilla. Työkalu on radikaali, mutta erittäin tehokas.

  Autotallin lattia voidaan tehdä samalla tavalla kuin katselukammio, mutta sinun on kiinnitettävä enemmän huomiota kaatuneen betoniseoksen kohdistamiseen.

  Asennus ja seinäeristys

  Ennen kuin aloitat seinien asentamisen, sinun on asennettava portti - jotta heidät paremmin säilyttäisivät. Ne olisi kiinnitettävä puisiin pääntukkeihin. Mitä tulee portin tyypin valintaan - jos tarvitset yksinkertaisuutta ja alhaisia ​​kustannuksia, valitse sitten swing, jos budjetin sallitaan jotain kalliimpaa, niin saat rulla- tai nosto- ja kääntöportin, ne ovat turvallisempia ja antavat autotallille houkuttelevan ulkoasun.

  Sementtilohkojen asettaminen ei ole paljon erilainen kuin tavallisten tiilien asentaminen - jokainen uusi rivi päällekkäin alemman rivin lohkojen saumojen kanssa.

  Aloita prosessi autotallin kulmilla.

  Nurkkien välissä sinun on venytettävä lanka rakennuksen kaikilla puolilla ja lävistäjien läpi tarkistaaksesi, että kaikki koot ovat kunnossa.

  Kun sijoitetaan edelleen hiekkalaatat, anna reiän autotallin tuuletukseen ja lattiapalkkien syvennykseen.

  Näiden ja seinän väliset aukot voidaan myöhemmin tiivistää tiivisteellä tai sementillä. On hyödyllistä tehdä eristyslämpötilan putoaminen haitallisesti auton tilaan ja tehdä korjauksia kylmässä autotallissa ei ole liian mukava. Voit tehdä tämän käyttämällä joko vaahtoa tai mineraalivillaa.

  Katto, kattotiilet ja pääty

  I-palkkeja tai korkealaatuisia puupalkkeja asetetaan edellä oleviin aukkoihin. Ristipalkkien välissä on oltava 750-1000 mm: n etäisyys. Päälle asetetaan laatikko puuta tai puuta. Ensimmäinen tarve on asetettava mahdollisimman lähelle toisiaan ja toinen lyhyellä etäisyydellä 200-400 mm.

  Kassin päälle on asetettu kattotiili vedenpitävyyteen. Tässä vaiheessa sinun on oltava erityisen varovainen - vuotaminen katolla ei kai ketään. Viimeinen vaihe - laatta, laatta, liuskekivi tai aallotettu pää.

  Käytännöllisesti katsoen ei ole ongelmia seinäkoristelun kanssa. Suosituin vaihtoehto autotallin viimeistelyyn (etenkin ulkopuolelle) peittää seinät sementillä, kipsillä ja kalkilla. Valkaisun sijaan voit käyttää maalia, mieluiten sama kuin kotisi. Toinen vaihtoehto seinien viimeistelylle - vuoraus tai sivuraide, se soveltuu erityisen hyvin autotalliin.

  Toivomme vilpittömästi, että tässä artikkelissa selitetään sinulle, kuinka rakentaa autotalli pois karkeista lohkoista ja auttaa tässä vaikeassa tehtävässä, ja autosi löytää oman "talonsa".

  Hyödyllinen video

  Kuinka rakentaa lohkojen autotalli omilla kädilläsi? Katso video:

  Hakutulokset | cinder-autotalli

  Kuinka rakentaa autotalli omalla kädelläsi?

  ... ja autotalli hänelle. Ja itse tekemäsi työ tuo aina monia erilaisia ​​tunteita, myös positiivisia! Sisältöä. 1. Valitse materiaalien autotalli ja itse rakennettu. 2. Kivi, tiili autotalli. Miten rakentaa autotalli vaahtomuovilohkoja, vaahtoa, tiiliä, hiekkalaatikoita. 2.1. Autotallin rakentamisen ensimmäinen vaihe on hanke. 2.2. Toinen vaihe on hajoaminen kentällä. 2.3. Kolmannen vaiheen rakentaminen autotalli on...

  Kuinka lämmittää autotalli, lämmitä autotalli omalla kädelläsi

  ... th muotoilu, tehokkuus uuni kuin "bulleryan" ei ole korkeampi kuin yksinkertainen, itsenäinen uuni. Huonolaatuisen polttoaineen käyttäminen eräiden uunien tyyppien nopea häiriö. Ja niin edelleen. Kuinka tehdä lämmitysauton ja tehdä sen itse, lämmittää autotalli Lämmittäminen autotallilla ja ilman lisäsysteemejä, joissa käytetään lämmönsiirtoainetta (sama vesi), tarkoittaa sitä, että käyttökelpoinen lämmitysalue on suhteellisen pieni. Lisätäksesi savupiipun autotallissa ah, et voi...

  Onko mahdollista rakentaa vaahdon autotalli? (Kysymys)

  Onko mahdollista rakentaa vaahdon autotalli? Jos on, miten? Vastaus On täysin mahdollista rakentaa polystyreeni-autotalli, mutta sinun on välittömästi muistettava, että karkeasti ottaen voit murtaa tällaisen autotallin seinän nyrkillä. Kuitenkin, jos autotalli on omalla tontillaan, miksi ei. Rakenteellisesti se ei ole erityisen vaikeaa. Poistamme maaperän kasvullisen kerroksen, valmistaudumme raunioista, saamme betonipohjan, jonka paksuus on 7-10 cm, pohjaan (lattiaan).

  Kuinka varustaa autotalli

  ...; kosteuden kestävyys sekä höyryssä että nestefaasissa; lisääntynyt vastustuskyky mekaaniselle rasitukselle (kuoppia, naarmuja). Tarkastellaan tarkemmin, mitä tarvitaan autotalli tehokkaampaan ja kätevään käyttöön. Samaan aikaan me määrittelemme välittömästi - kyseessä on autotallin sähköinen postilaatikko yhden tai useamman auton pysäköintiin, jossa voit tehdä tavanomaisia ​​huoltoja ja pieniä korjauksia. Vapaa tila Turvallisuusosuuskunnille on jo pitkään ollut...

  Kuinka eristää autotalli, lämmittää autotalli omalla kädelläsi

  ... on muuttunut voimakas lämmitin, mutta kannattaa muistaa - lause "kuljettaa vettä seulojen" sopii myös lämmitykseen. Säästää lämmitystä ja tehdä eristyskeskus ja tehdä se itse. Sisältö 1. Hieman teoria. 2. Autotallin oven eristäminen, miten autotallin ovi eristetään. 2.1 Ilmapuhallus. 2.2 Autotallin oven ja puukehon eristys. 3. Kuumenna autotallin seinät ja tehdä se itse, miten eristää autotallin seinät a. 4. Miten...

  Miten rakentaa autotalli kahden olemassa olevan

  ... erittäin toivottavaa hankkeen muodossa. Hanketta koordinoidaan lähimmän autotallin omistajien kanssa ja mieluiten kaupunkiarkkitehtuurin kanssa. Ensinnäkin olemme päättäneet seinillä ja lattioilla. On mahdollista, että nykyisen autotallin sivuseinät kestää myös autotallisi päällekkäisyyksien. Tällöin on riittävästi rakentaa vain päätyseiniä. Ylikuormitusta voidaan tukea myös naapureiden päällekkäisyydestä. On tärkeää tehdä oikein katon risteys. Jos...

  Kysymys: Mikä on FBS-lohkojen autotallin perusta?

  ... helvetti (ylimääräinen raha, epävakaa), on järkevää laittaa alaraja lohkojen sivulle, saamme 60 cm leveän tyynyn, ja ylimmässä rivissä laita monoliittinen vyö leveäksi ja korkeus noin 15 cm. a. Kuormituksen osalta useimmat kamelat kestävät vähintään 2 kg / cm2. 50 cm leveä säätömittari antaa meille 50x100 = 5000 cm2 x 2 kg / cm2 / 1000 = 10 tonnia... Toisin sanoen säätöleveys on 50 cm...

  Miten ja millainen perusta tehdä oma autotalli

  ... naimisissa täällä, on helpompaa valvoa teosten tuotantoa, jos kyseessä on ulkopuolisten työntekijöiden osallistuminen tai aseistautunut tietoon työn tekemiseksi itse. Helppo rakenne ja vankka perustus! Kysymyksiä hänen autotalliensa säätiölle, säätiö, yksityiskohdat. Kuinka tehdä säätiön risteyksen olemassa olevaan autotalliin? Onko mahdollista rakentaa autotalli kompaktihiekan pohjalle? Mikä säätiö tekee FBS-korttelin autotallin alla? Kysy kysymys...

  Mikä voidaan rakentaa (valmistettu) profiiliputkesta

  ... mallit, jotka kestävät huomattavan painon. Niiden käyttö on paljon kannattavaa kotitalouksien rakentamisessa kuin raskaiden ja kalliiden metallituotteiden, kuten kanavapalkkien, I-palkkien jne. Käytöstä. Profiiliputkiston autotalli Jokainen pystyy rakentamaan autotallin profiiliputkesta, joten tarvitset bulgarian, poran ja hitsauskoneen. Rakenne toteutetaan seuraavan algoritmin mukaisesti: nauha tai käännetty on tehty...

  Kuinka järjestää pohja sandwich-paneelien autotallille

  Meitä pyydetään: Hei! Haluan rakentaa sandwich-paneelien autotallin. Minulla on vanha autotalli ilman säätiötä, mutta autotallin koko alueella kaivetaan 1 m: n syvennys ja peitetään raunioilla. Se on sen arvoista useita vuosia. Nyt haluan tehdä säätiön monoliittisen laatan ja laittaa autotallin sandwich-paneeleista. Onko välttämätöntä tehdä jotain muuta vuodevaatteella vai voidaanko betoni laskeutua suoraan roskien polttamisesta? Kiitos Alexander. Vastaamme: Hei! Kaikki riippuu...

  Kysymys: Onko mahdollista rakentaa autotalli tiivistetyn hiekan perustalle?

  Onko mahdollista rakentaa autotalli kompaktihiekkakiven päälle sijoittamalla palkit tällä hiekalla? Vastaus Voit rakentaa tietenkin. Mutta riippuen siitä mitä. Jos hitsaat metallia, niin ei ole mitään ongelmaa. Tiilen tai kiven lohkot ajan myötä alkavat ponnahtaa. Ja kuinka paljon ja kuinka nopeasti se alkaa riippuu hiekkakerroksesta, tiivisteen laadusta ja lankojen leveydestä. Paljon riippuu hiekan laadusta, onko se kyllästynyt vedellä, huuhtoutuu,...

  Miten rakentaa autotalli 10x20 m voileipä on täytetty. frame?

  Ristikoiden vahvistaminen on tarpeeksi 50x50, ristikon nostokorkeus on 600-700 mm. Ensinnäkin kaadetaan lattiat tiivistetyn murskattua kiveen pohjaa kohti (saamme kourun katkaisemalla kasvikerroksen). Vahvistamme verkkoa. Jos autoja ja jopa 2,5 tonnia. autot autotallissa, riittävä betoni B20, 10-12 cm verkko AI dia. 6 mm, 250 x 250 solua. Parempi AIII mutta kalliimpi. Sokea alue välittömästi. Runkoauto ja kiinnitetty suoraan betoniin, putkisto ylä- ja alapäähän, profiiliputki 60 mm. Sandwich...

  Miten asettaa, tehdä tai täyttää säätiö omalla kädelläsi

  ... tämä säätiö, nauha säätiö. Laitemalliin liittyvät kysymykset Miten monoliittinen säätiö tehdään? Perusta autotallille, yksityiskohdat. Puutaloiden perustusten vahvistaminen. Kuinka tehdä säätiön risteyksen olemassa olevaan autotalliin? Mikä on paras tapa varmistaa tiilihallin perusta? Ovatko sarakkeen kellarissa talon takana mansardilla? Onko mahdollista rakentaa autotalli kompaktihiekan pohjalle? Laitekehys kehysrakennuksen alla? Nauha...

  Miten säätiö kaivaa säätiön vieressä?

  ... Al kuoppaan 2,2 metriä lähellä minun autotalli ja. Säätiöni on 1,2 metriä (betonilohkot, hiiltynyt tyyny niiden alle). Seinät ja lattia minun autotalli ja meni halkeamia! Sitten hän laittoi muottipesän ja kaatoi konkreettisia betonirakennuksensa autotalliinsa ja 1,8 metriä. Halkeamat autotallissani eivät kasva! Naapuri sanoo, että hän ei ole syyllinen tähän, näennäisesti tämä on autotalli rakennettu rikkomuksiin, siksi nämä halkeamat tapahtui sen rakentamisen aikana tai yleensä minulla on jo nämä halkeamat...

  Kuinka tehdä ilmanvaihto lämpimässä autotallissa?

  Meiltä kysytään: Ilmanvaihto autotallissa e. Pyydän neuvoja. Ole hyvä. Kerro minulle, kuinka kunnolla tehdään ilmanvaihto autotallissa kellarissa. Päärakennus autotalli sijaitsee yhteistyössä yhden katon alla 1. kerroksessa. Takaseinää reunustaa katu. Siinä on sisäänrakennettu autotallin ja halkaisijaltaan 10-15 cm: n aallotettu putki, joista toinen on autotallissa. toinen seinällä ja kellariin. Molemmat putket ovat eristettyjä ja niistä tulee kylmää ilmaa...

  Cinderblock-autotalli - kuinka rakentaa turvallinen suoja autoon omilla kädilläsi

  Kärsivyöhykkeestä omalla kädellä varustettu autotalli on erinomainen ratkaisu niille, joilla ei ole suuria varoja ja jotka on pakko säästää. Etu ei ole vain siitä, että vuokratyöntekijät eivät ole mukana, vaan myös itse aineistossa. Sen hinta on pienempi kuin tiili, ja koot ovat 6-8 kertaa suurempia. Vaaditun ratkaisun määrä vähenee, työ menee paljon nopeammin. Suhteellisen alhainen paino mahdollistaa kevyen perustan järjestämisen.

  Tällaisen yksinkertaisen rakennuksen rakentaminen edellyttää hyvin harkittua lähestymistapaa. Monet tekijät otetaan huomioon, mistä riippuu materiaalien määrä ja kustannukset. Se on yksi asia - autotalli vain varastointiin auto, toinen on myös korjaus. Tarvittava projekti: voit käyttää artikkelissa ehdotettua ehdotusta, tehdä muutoksia tai tehdä omia. Sementtikappaleen koko sallii jopa kokemattoman rakennuttajan selviytyä muurista, varsinkin videon katselun jälkeen. Mutta seinät eivät pääty loppuun: katto, lattia, eristys - nämä ovat myös tärkeitä osia työstä.

  Tämä on keinotekoista alkuperää oleva materiaali, joka valmistetaan puristamalla sementtiä sitova tuhka-kuona-seos. Vakiotuotteen pituus on 380 mm, leveys ja korkeus ovat lähes samat - 190 × 188 mm. Useimmissa on aukkoja, jotka eroavat toisistaan ​​eri valmistajilta. Niiden paino on 15-21 kg. On myös kiinteitä, joita kutsutaan korpulentti - painoiksi 27 kg.

  Rakentaminen suurien mittojen vuoksi on paljon nopeampaa kuin tiilien käyttäminen. Riippuen aukkojen koosta yhden kuutiometrin massa on 0,5 - 2 tonnia. Valittaessa kevyen materiaalin rakennetta, joka on asennettu kevyelle alustalle, mikä yksinkertaistaa ja vähentää työn kustannuksia. Kuonakivet ovat melko kestäviä: pätevä ja luotettava vedeneristys mahdollistavat rakennusten kestävän jopa puoli vuosisataa.

  Pääominaisuudet riippuvat valmistuksessa käytettävien raaka-ainefraktioiden koosta. Niiden koko on 2-8 mm. Mitä enemmän, sitä voimakkaampi, vähemmän painoa ja lämmönjohtavuutta. Joskus klassisten täyteaineiden sijaan käytetään soraa, hiekkaa, kuori rockia ja tiilitaistelua. Laajennetun saven, polystyreenin, perliitin lisääminen lisää kykyä säilyttää lämpö. Hollow-lohkot soveltuvat parhaiten autotallin rakentamiseen.

  On joitain haittapuolia. Käytettävän masuunikuonan, joka sisältää haitallisia aineita, valmistukseen. Jos käytetään huonolaatuisia raaka-aineita, sallittuja myrkyllisyysrajoja ylitetään. Ostaessasi rakennusmateriaalia sinun tulee kysyä sertifikaatin saatavuudesta, selvittää tuotteiden laatu ja turvallisuus.

  Rakenteen tämä kivi on sellainen, että se pyrkii imemään kosteutta. Jos omistaja rakentaa itsensä sementtilattia-autotallin omalta alustaan, vedenpitävyys ja vedenpoisto on annettava suunnitteluvaiheessa. Se huolehtii maalista ulkona suojaamaan rakennusta sateelta ja lumelta. Sisällä ei ole väliä niin paljon, mutta jos seinät ovat jopa kipsiä peitossa, auto pysyy kuivassa huoneessa ja kestää kauemmin.

  Sementtilohkon autotallin rakentaminen määritetään ensin koon mukaan. Yleensä rakentaminen lasketaan yhden tai kahden auton pysäköinnistä. Niiden rakenne ei ole erilainen. Joka tapauksessa, käytettävissä olevien autojen mittasuhteiden perusteella, todennäköisyys ostaa lisää. Jos telineitä on tarkoitus järjestää, tilan laajentaminen on välttämätöntä. Valitse näiden tietojen perusteella projekti.

  Kaksi maastoautoa on sijoitettu mukavasti 7 × 7 tai 7 × 8 m: n keskelle. Keskiluokkaiselle autolle on tarpeeksi 6 × 6 m. Tällaisen autotallin hinta ei ole paljon suurempi kuin 6 x 4 m: n alueelle sopiva auto. minimikatto korkeus 2,2 m.

  Seuraava kysymys on sijainnin valinta. On olemassa kaksi vaihtoehtoa: erillinen autotalli tai laajennus toiseen rakennukseen. Jälkimmäinen on kätevä omistajan mukavuuden lisäämiseksi: mistä tahansa säästä hän menee autoon kotonaan. Helpompi tuoda sähköä, vettä. Mutta perheet saattavat häiritä öljyn, polttoaineen ja moottorimelun haju. Erillinen rakennus sijaitsee yleensä aivan tien päällä, josta poistuminen on kätevää.

  Se tarvitsee tietoja alueen geodeettisista ominaisuuksista, joilla on tarkoitus rakentaa autotalli. Tärkeintä on maaperä ja pohjaveden syvyys. Tämä on tärkeää säätiön tyypin määrittämisessä. Sen kustannukset ovat merkittävä osa koko rakennuksen kustannuksia. Tasollisella pohjalla tai kun tarkastuskaivoa ei tarvita, käytetään laattaa.

  Muissa tapauksissa valitse liuska säätiö. Määritä sen geometristen parametrien perusteella tarvittava materiaalin tilavuus ja laskenta. Sementin, hiekan ja raunioiden tavallinen suhde on 1: 3: 5. Yksi kuutiometri murskain kestää 200-400 kg sementtiä sen laadusta ja betonin halutusta lujuudesta riippuen.

  Laske tarvittavien lohkojen lukumäärä autotallissa on yksinkertainen. Vakiokoko on 390 × 190 × 188 mm. Määrittele ensin määritysmenetelmällä, kuinka monta lohkoa sopii samaan riviin kehän ympärillä. Autotallin korkeus (millimetreinä) jaetaan 188: llä (lohkon korkeus). Saadut tulokset lisääntyvät - tämä on tarvittava määrä materiaalia. Harkitse portin kokoa, lisätty taisteluun. Yleensä tarvitaan 450-800 kappaletta. Suuri osa riippuu ikkunoiden ja ovien saatavuudesta, onko peitekappaleita suunniteltu hiekkakivistä.

  Rakentaminen alkaa aluetta ja maanrakennusta hajoavalla tavalla. Piirustuksen avulla autotallin koko siirretään maastoon. Tarvitset nylonjohtoa, tappeja, mittanauhaa ja kynsiä. Aloita kulmissa. Jos tämä on talon laajennus, ne ohjataan nykyisen rakennuksen seinien viivan päälle. Kun sivusto on merkitty, tarkista etäisyys diagonaalisesti, saavuta sama.

  Kaivaa kaivanto. Sen tavallinen leveys on 40 cm, mutta jos seinät päätetään yhden tai puolen korttelin seinään, pohja tehdään 10 cm enemmän kuin kummallakin puolella oleva paksuus. Syvyys riippuu maaperän jäädytyksestä - 0,6 m - 1,2 m. Pohja tehdään tasaiseksi, maa valitaan, kunnes alempi kerros on luonnollista tiheyttä. Seinät ovat tasoitettuja.

  Kuopan betonissa on suuria tyhjiöitä, sillä on suuri huokoisuus, minkä vuoksi yksi kuutiometri multaan painaa hieman. Tämä johtaa siihen, että pohja ei ole kovin tiukka. Sinun ei tarvitse murskata paaluja, asettaa massiivisia lohkoja - järjestää liuskan säätiö. Kuinka tehdä se roskarikosta, näyttää videon.

  Kommentteja videosta ja joitain suorituskykyvaihtoehtoja:

  1. 1. Kaivantoon rakennetaan muotti, vaikka seinillä on tiheä maaperä, ilman sitä. 10 cm paksuus hiottu hiekka, joka on sekoitettu hiekkaan, joka on painettu.
  2. 2. Täytä nestemäisellä sementti-hiekkalaastilla (1: 2,5 suhde), jossa vesi on kolme kertaa enemmän kuin sen tilavuus. Laita välittömästi kivet.
  3. 3. Betoni kaadetaan uudelleen, sitten pullo heitetään. Jatka, vuorottelevat kerrokset, kunnes oja täyttyy ylhäältä.

  On tärkeää noudattaa sementtimerkin vaatimuksia: 150 tai 200. Sen heikkolaatuisuus ei anna luotettavaa ja luotettavaa perustaa. Toinen kohta: kostuta kivi ennen liuoksen kaatamista, kunnes se kastuu. Paikan päällä määritetty määrä. On hyvä tarttua liuokseen.

  Betonipohjan rakentaminen

  Maapohjan yläpuolella on rakenteilla. Suositeltava korkeus hiekkalaatan autotallille on 70 cm. Lankojen lankku on järjestetty koko kehän ympäri. Niiden optimaalinen leveys on 10 cm. Tarkista vaakasuora taso välittömästi. Täytä tapaa, jota käytetään pohjan rakentamisessa. Kun yläkerros kovettuu, päälle asetetaan kateaineen vedeneristys.

  Hiilipesän taipumus imeytyä vesihauteeseen edellyttää toimenpiteitä tämän negatiivisen laadun vähentämiseksi. Ylävedenpitävyyden lisäksi käytä pinnoitetta pohjan ulkopinnalle. Järjestä tyhjennysaukot pohjaveden ulosvirtaukseen. Varmista, että käytä 50 cm: n betonirakennetta leveällä rinteellä.

  Sementtikappaleen asettaminen ei ole erilainen kuin tiili, vain rakentaa autotalli omalla kädellä voi olla paljon nopeampi. Aloita myös kulmat, kiristä johto ja jatka työskentelyä. Jokainen seuraava rivi päällekkäin edellisen osan sauman kanssa. Käytetään teknologioita, joihin seinämän paksuus riippuu:

  • puoli korttelia;
  • koko kivi;
  • puoli tai kaksi.

  Asennus tehdään sementtimerkin M500 tai M400 liuoksella ja laastin hiekalla: suhde 1: 3. Muovailua parannetaan lisäämällä punaista savea tai mitään pesuainetta. Valmista vähän, jotta vietät tunnin ja puoli.

  Vaiheittainen työ suoritetaan seuraavasti:

  • laittaa ratkaisu säätiöön;
  • kivi on asetettu johtoon;
  • taso horisontaalisesti tason avulla, napauttamalla tarvittavat paikat;
  • poista ylimääräinen liuos halkeamisilta;
  • kun ensimmäinen rivi on asetettu, tarkista sen oikeellisuuden taso ja johto;
  • jatka samalla tavalla.

  Seinien lujuuden lisääminen vahvistusverkolla. Se sijoitetaan ensimmäiselle riville sekä joka neljäs.

  Ammattilaisille koko instrumentti on yleensä lastalla, johdolla ja tasolla. Aloittelijat auttavat mallipohjaa, joka on tehty puulevyistä. Sen pituus ja leveys ovat yhtä suuret kuin hiomalaipan vastaavat parametrit ja korkeus 1,5 cm enemmän. Tämä on saumojen suurin sallittu paksuus, muuten seinien eristys on rikki.

  Jotta voisit nähdä visuaalisesti, miten hiekkalaatikko asetetaan askel askeleelta, on suositeltavaa katsella videota. Kaikki vivahteet ovat näkyvimpiä siinä.

  Kippi-autotallin katolle käytettiin lähinnä sellaisia ​​materiaaleja:

  • kateaineita ja liuskekiveä - ne, jotka eivät välitä estetiikasta, jotka ovat houkutelleet alhaisin kustannuksin;
  • ammatillinen arkki - ominaista hyvälaatuinen, hyväksyttävä ulkonäkö ja edullinen hinta;
  • Keraaminen ja metallilevy - kallis, mutta kestävä ja kaunis.

  Tavallinen liuskekatto on halpa ja kylmä puisella laatikolla. Jos tarvitset lämpimän autotallin, asenna sandwich-paneeli metallikehykseen. Tämä katto ei vaadi ylimääräistä eristystä, se maksaa vähemmän kuin mineraalivillan ja vastaavien materiaalien käyttö, josta eristyskerros saadaan. On tärkeää tarjota vähintään 20 cm: n ulokkeita suojatakseen seinämät sateelta.

  Yksittäisen kaltevuuden ja pylväskaton lisäksi ne järjestävät litteän, joka on helppo lämmitää. Käytä päällekkäisiä puupalkkeja 120 × 120 mm. Ne asetetaan kaltevalle vaunulle autotallin yli 0,8 metrin korkeudelle, jolloin kummallakin puolella on vähintään 20 cm: n verhotankoja. Alhaalla ne ovat reunat 40 mm paksuisia levyjä vasten toisiaan vasten. Katemateriaali asetetaan päälle, eristys asetetaan päälle. Käytä mineraalivillaa tai saviä.

  Seuraavaksi levyn paksuus on 20 mm. Se on peitettävä pohjamaalilla, jotta se kiinnittyy katemateriaaliin. Suojaa kosteudelta edelleen aquaizol tai rubemast.

  Kun hiekkalaatikon autotalli jää ilman ulkoista ja sisäistä sisustusta, omistaja tekee suuren erehdyksen. Seinät ovat niin kyllästyneitä kosteudelle, että se johtaa niiden nopeaan tuhoamiseen. Miten päällystää pinta - maku ja tilaisuus. Se voi olla tavallinen kipsi, jonka jälkeinen valkaisu, maalaus tai ilman sitä.

  Sisustuksen mahdollisuus

  Seinämien lämmittämistä ei tarvita, mutta ilman sitä kosteuspitoisuus pysyy aina korkeana, ja kun kylmä, kosteus on läsnä. Eristyksen tekemiseksi vähän rahaa käytä polystyreenivaahtoa tai lasikuitua. Paras järjestely on ulkopuolella, jonka jälkeen tehdään rappaus. Päästä eroon huoneen kosteudesta auttaa myös ilmanvaihdossa.

  Sisustukseen käytetään vedenpitäviä kipsilevyjä, seinäpaneeleja tai muovipaneeleja. Ulkopuolella liimaus, koriste kipsi - monia vaihtoehtoja. Jos sinulla on rahaa, heitä heitetään koristekivellä.

  Joka tapauksessa on muistettava, että autotalli sopisi harmonisesti rakennusten yleiseen kokonaisuuteen, varsinkin jos se on suunniteltu jatkeeksi.