Onko mahdollista tasoittaa itse tasoittava lattia

Uskotaan, että itsetasoavat lattiat ovat itsetasaava, ja siksi niiden lait- teen jälkeen ei tarvita ylimääräistä viimeistelyä. Useimmissa tapauksissa tämä on totta - tasainen ja melkein täysin sileä pinta ei tietenkään saa olla kiillotettu tai jotenkin valmis.

Kun irtolattian kiillotus on välttämätöntä

Sattuu, että tekniikka on hieman rikki. Tämä tapahtuu esimerkiksi silloin, kun pohja on valmistettu väärin - koska, kuten tiedetään, sen on oltava täysin sileä ja lisäksi hyvin eristetty. Näiden vaatimusten noudattamatta jättäminen aiheuttaa virheitä.

On myös mahdollista, että kaadettavaan liuokseen lisättiin liikaa vettä, minkä johdosta se tuli nestemäisemmäksi kuin tekniikka vaatii. Jäädytettäessä aallot voivat muodostua (tämä vaikuttaa vaikutukseen liuoksessa).

Miten jauhaa irtotavarana

Tätä tarkoitusta varten käytetään erityisiä hiomakoneita - ei niitä, jotka jauhaa vain konkreettisia mutta yleisiä, jotka soveltuvat useamman puun ja metallin käsittelemiseen ja itse asiassa polymeereihin - eli vain materiaaleihin, jotka muodostavat tämän pinnoitteen. Muussa tapauksessa pinta voi tuhoutua, sirut ja halkeamat voivat muodostua sille.

Käsittelyn jälkeen hiomakoneen on oltava naarmuja. Tästä syystä pohjakerroksen päälle on järjestetty ylimääräinen, hyvin ohut (enintään 2 mm), joka on tarkoitettu ainoastaan ​​naarmuuntuneen pinnan muodostamiseksi.

Voit murskata paitsi kaatamisen, myös käytön aikana, jos pienet epäsäännöllisyydet muodostuvat ajan myötä.

Kun ei sovelleta hiontaa

On olemassa sellaisia ​​vikoja, joita ei voida poistaa mihinkään hiontaan. Nämä ovat leikkautuja ja kuoppia, jotka johtuvat mekaanisista vaikutuksista pinnalle. Myös hionta ei auta itsestään tasaavan päällysteen vakavaa kulumista, kuten esimerkiksi työntämällä lattiaa kuljetusvälineellä. Kaikissa näissä tapauksissa on välttämätöntä lakaista ja purkaa tuloksena olevat virheet (tai jopa järjestää levyt päälle niiden päälle) ja kaada toinen kerros (joskus jopa kaksi).

Kuinka jauhaa kunnolla?

Lattian hionta on yksi tyypillinen käsittely betoni-, itsetasaava- ja puupinnoille, joiden avulla voit poistaa vanhan tai vahingoittuneen suojapinnoitteen ja tasoittaa lattian ennen viimeistelyä. Lisäksi tämän prosessin avulla voit poistaa erilaisia ​​epäpuhtauksia ja vikoja, kuten halkeamia ja siruja. Myös hionta tekee betonipinnasta vähemmän hygroskooppista ja siksi rouhinta.

Hiomamenetelmät

Toimenpide toteutetaan kahdella tavalla:

 1. Märkä. Tällöin lattian hiomiseen omilla käsillä käytetään erityisiä hankaavia komponentteja, jotka sopivat hyvin mosaiikki- tai marmoripinnoitteisiin.
 2. Kuiva. Tätä menetelmää käytetään kaikkiin klassisiin pintoihin, kuten betoniin, puuhun ja kipsiin. Haittapuolena on, että työn aikana syntyy valtava määrä pölyä, joten sinun on jatkuvasti keskeytettävä niin, että hänellä on aikaa asettua.
Kuivahiontaa varten on suositeltavaa käyttää pölynimurilla varustettuja koneita.

Hiomalaitteet

Tämä tekniikka on jaettu kahteen ryhmään:

 • Professional. Se on kone, jossa on suuret kiekot hioma-aineella. Työvälinekappaleiden liike tapahtuu eri suuntiin, jolloin jälkikäteen saadaan täydellisesti kiillotettu pinta. Lisäksi laitteissa on pölynkeräimet ja järjestelmä työosien pyörimisnopeuden ja käsittelyn voimakkuuden säätämiseksi. Suurin haitta on kustannus. Myös vuokrauslaitteiden tapauksessa talousarvio voi olla hyvin suuri.
 • Pienet kodinkoneet. Suosituin on bulgarialainen. Tämän työkalun kanssa tarvitaan hiomalaikka. Jos kiillotus on tarpeen, on suositeltavaa ostaa erikoiskone. Se on edullista, ja työskenteleminen sen kanssa on hyvin yksinkertaista.

Lattian hiontatekniikka

Betonialusta

Tämä prosessi voidaan suorittaa välittömästi materiaalin asettamisen jälkeen, jos käytetään puolikuivaa tasoitusmenetelmää tai jonkin aikaa käytön aloittamisen jälkeen.

Valmistelutyöt

 1. Kaikki huonekalut ja muut kalusteet on poistettava tiloista, pinnan on oltava täysin tyhjä. Jalkalistat on myös poistettava. Sen jälkeen sinun on purettava vanha koristeellinen pinnoite: laminaattilattia, parketti, kartonki, maali, laatta ja paljon muuta. Näihin tarkoituksiin voit käyttää mitä tahansa työkalua, kuten lyöntiä.

Vanha betonipinta vaatii usein lisäkorjausta.

 • Arvioi lasin ehto. Jos siinä on liian paljon vikoja tai ne ovat suuria, niin hionta ei auta, sinun on vaihdettava pinnoite. Pienet halkeamat voidaan tiivistää epoksi-tiivisteellä, ja jos betonista tai silmäkokoonpanosta tulee kiinni betonista, leikkaa ne leikkuupyörällä varustetulla hiomakoneella. Muutoin nämä elementit voivat vahingoittaa hiomalaitteita.
 • Tarkista vaakasuora kattavuus. Merkittäviä pudotuksia ei voida korjata hiomalla lattiaa, tässä tapauksessa on parempi käyttää itsestään tasaavia seoksia.

  Lattian kiillotuksen tai korjauksen tarve voidaan näyttää vain tarkistamalla lattian kaarevuuden taso

 • Välittömästi ennen käynnistystä on suositeltavaa tarkastaa verkon jännite, jotta koneet toimisivat kunnolla. Sen on oltava stabiili.

  suorittamalla hionta

  1. Ensinnäkin lattiapäällysteen yläkerros poistetaan, minkä jälkeen täyteaineen jyvät altistuvat, noin 5-7 mm paksuus poistetaan. Näihin tarkoituksiin on välttämätöntä käyttää hiomamateriaaleja, joiden raekoko on 30-40 yksikköä. Hiontaprosessissa saattaa esiintyä kuorinta-alueita, ne on poistettava ja suljettava sitten sementti-hiekkalaastilla.
  2. Tämän jälkeen pinnoite kyllästetään erikoisella vahvistuskoostumuksella, mikä lisää lattian mekaanista lujuutta. Tätä varten on välttämätöntä päällystää leveät nauhat pinnalla ja jakaa se telalla. On tärkeää tasaisesti venyttää ratkaisu niin, että jäljellä ei ole kuivia alueita. On suositeltavaa levittää 2-3 kerrosta kyllästystä ja antaa sen kuivua.

  Erityisiä vahvistavia impregnointeja käytettäessä betonin käsittelyn laatu kasvaa merkittävästi

 • Viimeisessä vaiheessa sinun on käytettävä laitetta uudelleen betonilattian hiomiseen, mutta tässä tapauksessa materiaalin hankauskyvyn tulisi olla 100-400 yksikköä. Tuloksena on sileä pinnoite, jolla on luonteeltaan briljai- nen lujuus.
 • Jos lasin viimeistely ei ole päättynyt, voit kiillottaa sen. Näihin tarkoituksiin käytetään materiaaleja, joiden raekoko on enintään 3000 yksikköä. Tuloksena on täysin vedenpitävä pinnoite. Kaikkien edellä mainittujen menettelyjen jälkeen pinta on käsiteltävä polyuretaanilakkakerroksella, joka voidaan levittää välittömästi työn loppuunsaattamisen jälkeen. Voit tehdä tämän käyttämällä harjoja tai rullia.

  Lattian korjaus hiomalla

  Lattian pitkittyneen käytön tai epätyypillisen levitystekniikan seurauksena saattaa ilmetä halkeamia tai viiltoja. Tässä tapauksessa virheiden poistamiseksi voit käyttää hiomanauhaa. Jos päällysteessä on paljon matalia halkeamia, koko alue on yksinkertaisesti hiottu hiomalaikan avulla. Jos on suuria kuoppalevyjä, toimi seuraavasti:

  • Asenna leikkauslevy hiomakoneeseen ja leikkaa 4 riviä pitkin reunan reunaa pienellä sisennyksellä. Huuhtele tuloksena oleva suorakaide rei'ittimellä.
  • Asenna hiomapyörän hiomakoneeseen ja hienota ura. Poista kivet ja pöly.
  • Levitä 2-3 kerrosta syvälle läpäisevää pohjamaalia.
  • Peitä ontelo sementti-hiekkalaastilla, jos se on syvä.
  • Hiomaan kulmat hankaavalla pyörällä, jos kovaa pintaa ei tarvita.
  Vakavia porausreikiä leikataan kokonaan, minkä jälkeen kapea kuori vahvistetaan ja täytetään uudella ratkaisulla.

  Halkeaman tapauksessa toimintasarja on hieman erilainen:

  • Vedä halki 5 cm kumpaan suuntaan ja käytä asianmukaista merkintää.
  • Asenna kiven leikkaava pyörä renkaaseen ja leikkaa vahingoittunut alue merkitsemällä. Poista betonipartikkelit ja pöly.
  • Päätä ja täytä kvartsihiekkakorjauskoostumuksella.
  • Sen jälkeen kun materiaali on polymeroitu hiomaan hiomalla.
  Betoniteräksen halkeamien korjaamiseksi on parempi käyttää erityisiä polymeeripohjaisia ​​yhdisteitä.

  Itsetasaava lattia

  Tässä tilanteessa et käytä laitteita betonipintojen hiomiseen, on parempi käyttää puun koneita.

  Joten lattiamyllyn käsittely on seuraava:

  1. Käytetään merkintöjä, jotka merkitsevät hoitoa tarvitsevien alueiden rajoja.
  2. Kuplat ja muut vähäiset viat poistetaan hiomapyörällä.
  3. Suuret kuppilat eliminoidaan samalla tavoin kuin betonipinnoille suuret virheet. Sitten ontelot on täytettävä polymeeripakkauksella ja sen jälkeen, kun se kuivuu, tekemään kiillotusta.

  Varoitus! Älä anna veden joutua pintaan hionnan aikana, koska kone tukkeutuu. On myös tärkeää jauhaa vikoja kokonaan eikä yrittää pelastaa ja poistaa vain ylätasoa.

  Usein itsetasaava itsetasaava levitysmateriaali vaatii enemmän kiillotusta kuin kiillotusta

  Puupäällystys

  Puu on erinomainen materiaali elävien tilojen viimeistelyyn. Mutta niin, että puukuidut eivät pääse ulos eri suuntiin, ja piirustus oli selkeämpi, on tarpeen työskennellä hiomakoneella.

  koulutus

  Valmistelutyöt eivät käytännössä eroa betonityön ensimmäisestä vaiheesta. Vain puun tapauksessa saatat joutua poistamaan märät levyt ja kyllästämään materiaali erityisellä yhdisteellä. Tarkista myös kaikki kiinnikkeet: jos ne työntyvät, sinun on hukutettava ne lattialle.

  Ennen hiekoittamista epäluotettavat levyt muuttuvat tai vahvistuvat kiiloilla ja pienet halkeamat asetetaan

  Puun kanssa työskentelevät seuraavat työkalut:

  • Bulgaria. On parempi käyttää sitä kadulla, koska suuri määrä pölyä. On myös tärkeää työskennellä matalilla kierroksilla, jotta puuta ei poltettaisi kitkan avulla.
  • Hihnakone. Mobiili yhdistyvät hankaavalla nauhalla. Laite siirtyy automaattisesti eteenpäin ja operaattori siirtää sen takaisin. Etuna on automaatio, haittapuolena on suuri kustannus.
  • Eksentrinen kone. Tämä laite pyörii kiekkoa tiukalle tasolle, mutta kiertoradalle. Jalostuksen jälkeen saadaan täysin sileä pinnoite. Haittana on suuttimien suuri kustannus.
  • Laite on rummun tyyppi. Tämä tekniikka kuuluu ammattilaisten luokkaan, sitä käytetään suurilla rakennuskohteilla. Käyttö kodin tarpeisiin ei ole sopiva.
  Työkalu valitaan työalueen ja tarvittavan pintakäsittelyn mukaan.

  Työn suoritus

  1. Ensimmäinen on karkea hionta. Tätä varten sinun on asennettava työkaluun levy tai paperiarkki, jossa on merkintä P 36 tai P 40. Joissakin tapauksissa voidaan käyttää materiaaleja, joiden raekoko on 20-22. Hiekkaa sitten pinnoite kahteen kulkuun.
  2. Tuotteet, joiden hieno osa on 60-80 yksikköä, on asennettu ja kulkevat jälleen pinnan yli kahdesti.
  3. Viimeinen vaihe on P 120 -elementtien merkintä.
  Kulmissa ja muissa vaikeasti tavoitettavissa paikoissa konehionta on ongelmallinen, joten työtä tehdään käsin

  Johtopäätöksenä on tarpeen käyttää suojaavaa pinnoitetta, jota varten käytetään lakkaa, käytetään öljyä tai vahaa. Useimmiten se on ensimmäinen vaihtoehto, jota käytetään. Yleensä kaksi kerrosta riittää, mutta huoneissa, joissa on suuri jalkakulutus, on parempi soveltaa 5-7 kerrosta. Pinta käsitellään telalla tai harjalla.

  Lattian hionta - yksi helpoimmista korjaukseen liittyvistä prosesseista. Kaikki voidaan tehdä itsenäisesti, unohtamatta yksittäisen suojan keinoja ja noudattaa edellä mainittuja suosituksia.

  Joukkolattian hionta

  Bulk-kerros on saanut suosiota jo jonkin aikaa. Polymeeriset itsetasoavat lattiat ovat itsetasaava ja siksi eivät vaadi jälkikäsittelyä. Tällaisten kerrosten valmistajat vahvistavat tämän säännön edellyttäen, että noudatetaan kaikkia ohjeita.

  Kaikki olisi niin, mutta nyt monet kohtaavat tarpeet korjata tällaisen lattian. Samanaikaisesti päällysteen väitetty käyttöikä on yli 15-20 vuotta. Mutta heikkolaatuinen asennus ja kaikki valmistajan ohjeet, jotka on määritelty tämäntyyppisten lattian asennusohjeissa, voivat heikentää kaikkia siihen sisältyviä etuja.

  Itse tasoittavan lattian suurin etu on sen kestävyys ja siten ylläpitokustannusten alentaminen.

  Tarkastellaan, mitkä ovat yleisimpiä vikoja ja niiden syitä.

  Ongelmia itsetasaava lattia

  Epäsäännöllisyydet ja karheus

  Epäsäännöllisyys ja suunniteltu karheus, mikä johtuu pääasiassa huonon pinnan puhdistamisesta ennen lattian kaatamista.

  Ennen tällaisen materiaalin asettamista on tarpeen poistaa pohja, poistaa kaikki öljypinnat ja epätasaisuudet, jotka ovat yli yhden millimetrin.

  Monet uskovat, että lattian täyttäminen pienillä kuhilla katoaa, mutta tämä on suuri virhe. Kaikki itsestään tasoittavan lattian alapuolella olevat vähäiset puutteet korostuvat vain, ja ne näkyvät paremmin. Siksi pohja on esipylväs- tetty ja sinetöity kaikkiin kaivoksiin ja leikattu kittiä käyttäen.

  Lattia turpoaa

  Räpylöiden ulkonäkö lattian pinnalla liittyy täytetyn liuoksen huonoon käsittelyyn.

  Itse tasoitustason lattiat asennettaessa usein laastia kaadetaan ja likaantuu yksinkertaisella leveällä lastalla, koska itsetasaava itsetasoava lattia ei vaadi ylimääräisiä toimenpiteitä.

  Jälleen tämä on virhe: kaikissa ohjeissa sanotaan, että on tarpeen käsitellä itse tasoittava lattia neulan rullalla. Neulat poistavat ilmakuplat liuoksessa, minkä seurauksena pinta on tiheämpi ja kestävä.

  Räjähdysalttius johtuu todennäköisesti siitä, että polymeerilevy asetetaan märälle alustalle, kondensaatti aiheuttaa polymeerisen kerroksen irrottamisen betonista.

  Suuri tilan alue on mahdotonta suorittaa töitä kaatamalla yksi, optimaalinen määrä ihmisiä on kolme tai neljä. Jokainen ennalta määrätty työn eteneminen kaatopaikalle meni jatkuvasti ja ennen kuin hän alkoi tarttua, sillä oli aikaa jakaa tasaisesti.

  Myös melko yleinen esiintyminen on "aaltoja" itsetasaava lattia. Syynä niiden esiintymiseen on yksinkertainen: liuoksen valmistamisen aikana osoittautui liian nestemäiseksi, mikä oli valmistajan suosimaa ja kun se kovettui, huoneen luonnos vaikutti tuoreeseen kerrokseen.

  Tällaisen lattian hieman poikkeama voidaan hiutata tasaiselle tilalle, muutoin - vain uuden kerroksen asettaminen.

  Pinnan hionta

  Jos itse tehdystä asennustyöstä johtuen tehdyt virheet ovat edelleen mahdollisia asiantuntijoille, joilla on kokemusta, niin tässä tilanteessa itse tasoittavan lattian kiillotus auttaa sinua. Ja seuraava vaihe on polymeerilattian kohdistaminen.

  Aloita merkitsemällä kohoumien ja kuoppien paikat. Jos itsetasoava lattia ei ole etupinta, laita sitten sama seos ja peitä kuoppia. Pinnan kuivumisen jälkeen voit päästä työhön: aseta itsesi hiomakoneella, poista kourut lattian pinnalta.

  Vihje: Ei ole suositeltavaa hioa polymeerilattiaa yli kaksi millimetriä, koska poistat pohjakerroksen voitepinnoitteen luomiseksi.

  Jos kaatamisen jälkeen sinulla on eroja korkeintaan kolme tai neljä millimetriä, on parempi kutsua ammattilaisia, ne kaada toinen kerros lattiaa, mutta jo tasaisesti, ilman virheitä.

  Ennen lian hiontaa on varmistettava, ettei metallituotteita tai -varusteita ole missään. Jos ne ovat käytettävissä, jauhatus ei ole mahdollista.

  Kun työskentelet, älä kosenna lattiaa pölyn määrän vähentämiseksi. Vesi vain lisää liukuprosessia ja märkä materiaali tukkeutuu koneen hankauselementteihin.

  Hiomisprosessi tapahtuu suurella määrällä pölyä, ja työ on suoritettava henkilökohtaisten suojavarusteiden, kuten suojalasit ja hengityssuojaimen avulla. Pölynimurin käyttö sallitaan: suurilla työmäärillä pölynimuri nopeasti tukkeutuu ja voi jopa epäonnistua.

  On syytä kiinnittää huomiota siihen, että betonien hiomakoneita ei voida käyttää itsetasaava lattian hiontaan, sillä ne voivat tuhota polymeeripinnoitteen pinnan.

  On tarpeen käyttää puupintojen ja polymeerien hiomiseen tarkoitettuja koneita. Jyrsintätyön jälkeen pienet naarmut jäävät, siksi hiomisen jälkeen pinta käsitellään uudelleen jopa kahden millimetrin täytön avulla.

  Huomaa: Kiillotustyötä polymeerilattialla käytetään pienten virheiden poistamiseen. Jos korkeuserot ovat hyväksyttävämpiä, ja kattojen korkeus ei salli toisen täytön, niin tällainen lattia on poistettava ja työ toistettava uudelleen.

  Kuplien ollessa tasaisella pinnalla tällaiset paikat puhdistetaan ja täytetään uudelleen samalla liuoksella, mikäli tämä ei ole etupinta.

  Kun kohdistetaan "korjaustiedoston" korjaus etupintaan, se on erittäin selvää. Tällöin on suositeltavaa käsitellä koko pinta ohuella kerroksella, joka on enintään kaksi millimetriä, jotta saadaan aikaan näkyvä kuva koko pinnasta.

  Jälleen kerran muistutamme siitä, että joitain toimenpiteen aikana saavutettuja vikoja ei voida kiinnittää hiomakoneella. Esimerkiksi ulkokäyttöön, autoista tai lastuista, mekaanisten iskujen vuoksi.

  Säännöllisin ratkaisu tällaisissa tilanteissa on, että puutteet voidaan tiivistää polymeerimateriaaleihin perustuvalla kiteellä ja pakollisella pohjamaalilla. Ja sen jälkeen - kaada tuore kerros lattiaa.

  Itse tasoittavan lattian itsepintainen kiillotus ei ole vaikea ja mahdoton tehtävä. Tärkeintä on määrittää tämän prosessin tarve.

  Älä yritä säästää ja viimeistellä ohut kerros. On helppoa huomata, että ohut lattia säröi ja tällaiset korjaukset maksaisivat enemmän.

  Näet esimerkin tällaisen pinnoitteen hiomisesta alla olevassa videossa. Onnistunut korjaus sinulle.

  Lattiat - huoneen useimmin käytetty osa.

  Onko mahdollista tasoittaa itse tasoittava lattia

  Päivä päivältä heitä hyödyntää kaikki perheenjäsenet, jos se on huoneiston lattia ja valtava määrä kävijöitä, jos se on julkisessa paikassa. Lattian pinta voi kestää meluisia lomat ja tansseja, urheilua, huonekalujen siirtämistä ja nauhoituksia. Kaikilla tällä on tietty vaikutus sukupuolten kunnossa.

  Riippumatta siitä, kuinka korkealaatuinen ja alkuperäinen seinien koristelu oli, vierailun ensimmäisinä hetkinä vierailijat katsovat lattialle. Hyvin hoidetut sileät lattiat antavat vaikutelman huoneen kunnioituksesta ja tyylikkyydestä, ja ne jäävät huomaamatta, naarmuuntuneet mattapinnat voivat pilata kaikki sisätilat.

  Jotta voidaan palauttaa irtotavarana, betoni, puulattiat tai lattiapäällyste luonnonkiven entiseen uutuuden ja loisto, lattia on kiillotettu.

  Tämä vaikea ja aikaa vievä prosessi auttaa palauttamaan virheettömän alkuperäisen ulkoasunsa. Erikoistyökalujen ja laitteiden suorittaminen on tarpeen, joten tämäntyyppistä työtä on parempi antaa ammattilaisille.

  Kun lattia kiillotetaan, työn hinta riippuu useasta parametrista kerralla. Riippuen materiaalista, josta lattia on tehty, valitaan oikeat työkalut ja ratkaisut. Joten kiillottamalla luonnonkiven lattia tarvitsee kiillotuskoneita.

  On helpompaa kiillottaa lattialaudan - se voidaan tehdä manuaalisesti. Työn hinta riippuu myös huoneen pinta-alasta. On myös luonnollista, että työn kustannukset vaikuttavat lattian vahinkojen ja pilaantumisen asteeseen.

  Marmorilatit ovat täydellinen valinta mihin tahansa huoneeseen, mukaan lukien talon tai huoneiston. Ne antavat sisustukselle tyylikkään ja ylellisen ulkonäön, myös lämpöä, hyvää voimaa ja kestävyyttä.

  Ajan myötä marmorilattia saattaa menettää kiiltävän kiillon ja naarmut.

  Marmori on pehmeä, huokoinen kivi, jota käsitellään helposti hioma-aineilla. Marmorikerroksen kiillotus koostuu useista vaiheista:

  1. Valmistelutyö - syvällä halkeamien läsnä ollessa täytä ne kiteellä tai seoksella kiviä varten, pestään sitten erikoistyökalulla.
  2. Kuivaamisen jälkeen jatka hiontaa - irrotetaan syvät naarmut.

  Tuloksena on sileä ja sileä näköinen mattapinta.

 • Jos saumojen alueella on vaurioita, ne puhdistetaan ja neulotaan ja täytetään sitten erityisellä kiteellä.
 • Puhdista lattia perusteellisesti hionnan jälkeen.
 • Lattian kiillotus - pienimpien naarmujen poistaminen, jonka jälkeen lattia sileä. Kiillotukseen käytetään kiertokoneet tai hiomakoneita, joihin on asennettu vuorotellen erilaisia ​​raekokoja, joissa on erityinen timanttipinnoite.

  Piirejä käytettäessä pienimmät naarmut poistetaan pienemmällä hiekalla, jolloin saavutetaan kiiltävä kirkkaus. Parempi käsittely kiillotettaessa kivi lattia kastuu vedellä.

 • Viimeistely kiillottamalla.

  Käyttämällä vain hankaavia pyöriä, saat kivilattian peilipintaisen pinnan. Kuitenkin jopa pätevät asiantuntijat eivät aina onnistuneet. Tällöin viimeistellään kiillotus käyttämällä erikoisjauheita ja tahnoja. Kiillotus levitetään pinnan päälle käsin tai hiomakoneen asennettujen huopa- tai huovapyörien avulla.

 • Viimeinen vaihe kattaa lattian suojaavilla aineilla.

  Silikoni-, vahaa- tai parafiinipohjaiset erikoistuotteet eivät ainoastaan ​​lisää pintaa, vaan myös luo erikoiskalvon, joka suojaa marmorilattian huokoista rakennetta pölystä, rasvasta ja erilaisista nesteistä.

 • Yhtiömme toimii varovasti ja tehokkaasti luonnonkiven - graniitin ja marmorin lattian hiontaan. Käytämme nykyaikaista teknologiaa ja erikoislaitteita, joiden avulla voit säästää huomattavasti, koska tällaiset työt kuin marmorilattian kiillotus ovat alhaisia ​​verrattuna marmorilevyjen korvattavuuteen.

  Graniitti, kuten marmori, on luonnonkivi, mutta se on erinomainen kovuus ja voima.

  Siksi graniittilattian käsittely on aikaa vievää ja pitkä.

  Yleensä graniittilattien kiillotus suoritetaan samanlaisen järjestelmän mukaisesti kiillotuskoneiden avulla.

  Graniittikerroksen hionnan vaiheessa, jotta saavutetaan täydellinen sileys, käytetään vielä pienemmän rakeisuuden hiomapyörää kuin marmoria.

  Tässä viimeinen vaihe on myös pakollinen - käsittely erityisillä kiillotusaineilla.

  Betonialustat ovat yleisempää kaupallisissa tiloissa ja varastoissa. Tämä pinnoite sopii suurille alueille, joissa lattiat joutuvat usein voimakkaaseen käyttöön ja mekaaniseen rasitukseen. Betonilattian kiillotuksella pyritään poistamaan näkyvät viat: halkeamia, hankauksia jne. Sekä luodaan täysin sileä kiiltävä pinta.

  Betonilattian pintaa käsitellään hiomalla erikoiskoneiden avulla, joissa on hankaavia segmenttejä ja kiillottamalla läpäisevää kovettajaa.

  Tuloksena on pinnoite, joka voi heijastaa valoa ja vastustaa hankausta. Tämä kerros on kulutusta kestävä, pitkäikäinen ja kaunis. Huoltaja tarvitsee vain pesemistä vedellä.

  Kiillotettu betoni soveltuu hyvin esimerkiksi maalaukseen.

  Itsestään tasaavat lattiat ovat yhä suosittuja pinnoitustyyppejä, koska ne kestävät mekaanisia vaurioita.

  Kuitenkin vikoja voi esiintyä itsetasaava lattia. Epäsäännöllisyyksien, karheuden tai halkeamien sattuessa sekä jos laitteisto suoritettiin tekniikan vastaisesti, saattaa olla tarpeen vaatia itsetasoittavia lattioita.

  Itse tasoittavan lattian hionta ja kiillotus suoritetaan käyttämällä erityisiä hiomakoneita, joita käytetään puun, metallin ja polymeerien käsittelyyn.

  Tällaisen lattian säännöllinen kiillotus auttaa säilyttämään virheettömän ulkonäön.

  Puu on lattian melko herkkä materiaali, joten kun huolehditaan siitä, on tärkeää puhdistaa kunnolla vahingoittamatta pintarakennetta ja palauttamaan alkuperäiset värit.

  Asiantuntijat tekevät kiillotuksen ja kiillotuksen antamaan puulattialle päivitetyn ilmeen.

  Ensinnäkin hiomakoneella vanha lakkakerros poistetaan ja lattia tasaantuu. Aukot on täytetty erityisellä kiteellä.

  Sitten kiillotetut puulattiat. Tee näin hieno hiekkapaperi, joka panostetaan hiomakoneeseen.

  Tiettyjä paikkoja voidaan kiillottaa manuaalisella hiomakoneella sopivalla hiomapaperilla. Hionnan ja kiillotuksen jälkeen päästä eroon pölystä. Siirry sitten puulattian lakkaamiseen.

  Lattiamateriaalien kiillotus on vaikeaa ja pitkäaikaista työtä, joka usein on mahdotonta ilman erityisiä laitteita ja työkaluja pintakäsittelyyn. Siksi näiden ongelmien ratkaisemiseksi on parempi käyttää asiantuntijoiden palveluja.

  Yrityksemme toimii ammattimaisesti ja tehokkaasti erilaisten lattianpäällysteiden kiillotuksessa riippumatta tehtävän monimutkaisuudesta ja työn laajuudesta.

  Lattian hionnassa
  Hiontamenetelmät betonilattialle
  Hiomalaitteet
  Hiomamateriaali
  Valmistelutyöt
  Työn alkuvaihe
  Betonihionta
  Hionta hiotaan

  Ennen kuin aloitat puhtaan lattiamateriaalin asettamisen, sinun on varmistettava, että betonipohja on riittävän tasainen.

  Tällaisen tuloksen saavuttamiseksi käytetään tavallisesti betonilattian hiontaa. Asianmukainen työ mahdollistaa korkealaatuisen betonin ja muiden pinnoitteiden muodostamisen. Kuinka jauhaa betonilattia omilla kädillä, ja tästä artikkelista keskustellaan.

  Lattian hionnassa

  Rakentamisen nykyisten kehityssuuntausten vuoksi ei ole mitään syytä yllättyä betonilattian kasvavan leviämisen vuoksi - niiden ominaisuudet mahdollistavat kilpailevan muiden pinnoitteiden kanssa tasavertaisesti.

  Betonipinnan hionnan avulla voit saavuttaa vielä parempia tuloksia - valmiilla kerroksilla on paljon etuja, joita ovat mm. Seuraavat:

  • Yksinkertainen ja halpa pintakäsittely;
  • Luotettavuus, korkea laatu ja pitkä käyttöikä;
  • Hyvä yhteensopivuus erilaisten koristepinnoitteiden kanssa;
  • Mahdollisuus käyttää sekä rakennusta että avointa aluetta;
  • Erinomainen veden kestävyys ja kestävyys erilaisille kemiallisille vaikutuksille;
  • Korkea mekaaninen lujuus ja kulutuskestävyys.

  Useimmin kiillotettu betonilattia löytyy suurilta kaupallisilta ja ei-kaupallisilta rakennuksilta - kauppoilta tai kauppakeskuksilta, toimistorakennuksilta, lääketieteellisiltä ja oppilaitoksilta.

  Usein tällaista rakennusta käytetään kerrostaloissa, ja yksittäisten tonttien tapauksessa lattia on betonista pihalla, autotallissa ja tiloissa.

  Itse hiominen on eräänlainen betonipinnan käsittely, jonka avulla voit poistaa vanhoja tai vahingoittuneita pinnoitteita, tasata pohja ja tasoittaa ennen kuin käytät suojaavia materiaaleja (lakat, kyllästykset, maalit tai itsepintaiset muovit perustuen polymeereihin).

  Betonin hiontatekniikka sisältää useita vaiheita. Ensimmäinen näistä on betonilattian alustava hionta, joka tavallisesti suoritetaan 3-5 päivän kuluttua siitä, kun betonikerros kaadetaan. Lopullinen hionta voidaan tehdä vasta kun lattia on täysin karkaistu.

  Siinä tapauksessa, jos lattia kaadettiin betonista tyhjästä, sinun on ensin poistettava kalkkimaito, joka tulee välttämättä pinnalle kaatoprosessin aikana. Vanhan betonilattian avulla voit tehdä helpommin - hiontaprosessi vähenee betonikerroksen poistamiseen.

  Järjestelmän epätasaisuuksien poistamisen lisäksi lattialaattojen hionta mahdollistaa korkealaatuisen puhdistuksen likaa ja muita vikoja. Riippumatta siitä, kuinka kauan betoni kaadettiin, sen käsittelyn jälkeen se päivitetään ja tartunta kasvaa.

  Betonin hiomisen etuna on myös se, että sen jälkeen on erittäin hyvä käyttää minkä tahansa pinnoitteen lattiaan, josta tarvitset ihanteellisen pohjan.

  Esimerkkinä voidaan mainita tilanne itsetasaava lattia, ennen kuin järjestää ne lukuisia valmistelutöitä, mukaan lukien kiillotus, joka mahdollistaa vahingoittuneen ylemmän kerroksen poistamisen.

  Samoin puutteellisen pinnan palauttaminen suoritetaan. Hionnan avulla voit poistaa tämän kerroksen, mikä parantaa sen ulkonäköä, mutta myös merkittävästi lisää suorituskykyominaisuuksia.

  Toinen tärkeä tehtävä, joka hionta ratkaisee, on se, että käsittelemätön betonilattia imee vettä, joka voi negatiivisissa lämpötiloissa johtaa sen tuhoamiseen.

  Mikä on tärkeää tietää betonilattian hionnasta, on se, että jos rakenne on epätasaisesti tulviva, niin tätä ongelmaa ei voida poistaa - hiomalaite liikkuu hyvin lähellä pintaa, joten aaltoja ja korkeuseroja ei voida poistaa sen avulla.

  Hiontamenetelmät betonilattialle

  Välittömästi olisi huomattava, että samaa laitteistoa käytetään betonin hiontaan käsittelyn tyypistä riippumatta. Se, että työkalu soveltuu sekä betoni- että kivenpinnalle.

  Lattiaa voidaan hiomata kahdella tavalla:

  Tätä menetelmää käytetään yleensä, jos lattiaan kuuluu mosaiikkipäällyste tai marmoriliput. Märkäihion käyttöönottoa käyttäen hankaavia työkaluja, joiden avulla voit luoda täysin sileän pinnan visuaalisesti erilainen kuin kiillotettu.

 • Kuiva. Betonilattia soveltuu paremmin tähän käsittelyyn.

  Kovaan hiomiseen tarvitaan paljon aikaa, koska työprosessissa on paljon pölyä, ja sinun on odotettava joka kerta, jotta se asettuisi. Jos et tee tätä, todennäköisyys tehdä virhe on liian korkea, joten sinun ei pitäisi kiirehtiä.

 • Hiomalaitteet

  Työkalujen valinta betonilattian hiontaan on yksilöllinen asia, ja sinun on päätettävä, kuinka betonilattiaa jauhaa kotona.

  Tähän mennessä kaikki rautakaupat ovat erilaisia ​​laitteita sekä kotikäyttöön että suurien esineiden töihin.

  Tietenkin paras valinta olisi erikoislaitteita ammatillisen luokan. Tällaisessa laitteessa käytetään planeettavaihteistoa: on suuri levy, johon on lisäpyöriä, joissa on timanttisuuttimia synkronisesti.

  Kun pyörät pyörivät vastakkaiseen suuntaan, saadaan timanttien liikkeen monimutkainen liikerata ja työstettävä pinta muuttuu täysin tasaiseksi.

  Ammattikoneiden eduissa on useita ominaisuuksia:

  • Työelämän pyörimisnopeus;
  • Mahdollisuus annostella vettä märkäkäsittelyssä;
  • Pölynkerääjän läsnäolo.

  Hiomakoneen laatu riippuu sen painosta.

  Tietenkin parhaat laitteet ovat kalliita, mutta jos haluat, voit löytää halvemman vaihtoehdon.

  Kuivaustyön taso

  Kotona lattiahiomennus tehdään yleensä hiomakoneen avulla - tämä on paljon halvempaa ja hieman kätevämpää, koska tällainen työkalu mahdollistaa vaikeasti tavoitettavien alueiden käsittelyn. Työssä tarvitaan hiomalaikkaa. Suuri valikoima hiomakone on helpompi työskennellä vakavilla kuormilla. Tällä vaihtoehdolla on kuitenkin haittansa - ainakin se, että levy voi lentää, jos käsittelet huolellisesti työkalua.

  Betonilattian kiillotus tehdään tavallisesti tällaiseen työhön suunnitellun erityisen koneen avulla.

  Tällainen laite eroaa sen pienestä koosta ja toiminnan helppoudesta, ja työn tuloksena saadaan sileä ja puhdas betonipinta.

  Hiomamateriaali

  Voit käsitellä mitä tahansa betonia riippumatta sen ominaisuuksista.

  Tärkeintä on, että maanpinnalla ei ole kuoppia ja kukkuloita, jotka ovat yli viisi millimetriä korkeita. Valittaessa valukappaleita valimoon on otettava huomioon huoneen erityispiirteet.

  Lattian käyttötarkoituksesta riippuen voit valita materiaaleja seuraavasti:

  • Teollisuusrakennuksissa, varastoissa tai avoimissa tiloissa on parasta käyttää betonia merkinnöillä M150: stä M300: een - tällaisen lattian kaatamisen jälkeen on helppo hiomata;
  • Korkeimman lujuuden ja kestävyyden saavuttamiseksi on syytä valita betoni, jonka brändi on korkeampi kuin M300 ja täyteaineena hieno sora.
  • Jauhatuksen yksinkertaistamiseksi on parempi valita hienojakoisten materiaalien materiaalit (marmoripitit sopivat hyvin jalostukseen).

  Joka tapauksessa, riippumatta materiaalin valinnasta, kärsivällisyydellä on mahdollista hiomata mitä tahansa betonipintaista.

  Valmistelutyöt

  Valmistelu on erittäin tärkeä työvaihe, jonka aikana on otettava huomioon seuraavat seikat:

  1. Jos vanhalla betonilla on jonkinlainen pinnoite, sinun on ymmärrettävä, kuinka vaikeaa se on poistaa.

  Usein tällaisissa tapauksissa lattian vaurioituminen avautuu, mikä vaatii vakavia poistoja.

 • Lattia on tarkistettava tasaisuudesta ennen hiontaa.

  Jos havaitaan suuria korkeuseroja, hoidon intensiteettiä on lisättävä.

 • Sinun on myös kiinnitettävä huomiota laajennusliitoksiin ja tarkistettava pinta halkeamien varalta. Jos ne ovat saatavana, on tarpeen lisätä myös teosten luetteloon myös ongelmaluokkien kiinnittäminen myöhemmällä kiillotuksella.
 • Ennen töiden aloittamista betonilattian pitäisi olla hyödynnettävissä sen määrittämiseksi, kuinka vahva se on - joskus se sags, ja sen seurauksena rakenne on rakennettava uudelleen.
 • Välittömästi ennen työtä on tarpeen tarkistaa jännitteen läsnäolo ja laatu verkossa - sähkökatkon tai matalan virran sattuessa on välttämätöntä viivästyttää käsittelyä tai toteuttaa toimenpiteitä virtalähteen vakauttamiseksi.
 • Jos saumoja löytyy betonista tai aukkojen väliin, se on sinetöitävä - rakennuskoodit kieltävät kiillotuksen ennen kuin tällaiset viat poistetaan.
 • On myös suositeltavaa tarkistaa lattia jäykkyydestä etukäteen, minkä vuoksi on tarpeellista käydä läpi yhden osan hiomakoneella.
 • Työn alkuvaihe

  Jos betonin yläosassa on metallisia elementtejä (raudoitusta tai silmää), sinun on ensin harkittava niiden poistamista - muutoin hiomakone saattaa olla viallinen.

  Liittimien poistamiseen Bulgarialainen sopii hyvin.

  Työn aloittaminen yleensä tarkoittaa epätasaisten pinnoitteiden poistamista ja vanhan pinnoitteen poistamista.

  Tätä varten voit käyttää jyrsintä-, räjäytys- tai erityisiä hiontatyökaluja (esimerkiksi timanttilevyjä, joiden raekoko on noin 25-30).

  Tämän jälkeen sinun on käsiteltävä pieniä puutteita.

  Tähän käytetään yleensä epoksi- materiaaleja, joiden avulla kaikki aukot voidaan helposti täyttää. Tällaista materiaalia käytettäessä on tärkeää varmistaa, ettei se työnny pinnalle, muuten hiomakone tarttuu kiinni.

  Betonihionta

  Ennen betonilattian hiontaa, sinun on odotettava vielä kaksi viikkoa, kun laskeuma kiinteytyy.

  Merkitys on yksinkertainen - aiemmin aloitettu työ, on olemassa erittäin suuri riski repeää rauniot tuoreesta ja riittämättömästä kestävästä pinnoitteesta.

  Ennen kuin voit hiomata betonilattia, sinun on valittava oikea levy, jonka avulla voit käsitellä materiaalia mahdollisimman hyvin. Hiontaan käytetään yleensä 40 mm: n suuruista timanttilevyä. On tarpeen levittää lattiaan kovete, jonka jälkeen betonin pinnalle tulee erityinen aine, joka täyttää kaikki halkeamat ja lisää pinnoitteen ominaisuuksia.

  Jos käytät levyjä, joiden raekoko on yli 400, voit luoda todella vahvan lattian, joka kestää melkein minkälaista stressiä.

  Tämän hoidon jälkeen ei ole mitään järkeä jatkaa työtä, mutta jos haluat saavuttaa ihanteellisen pinnan, voit myös kiillottaa materiaalia, jonka raekoko on noin 1500-3000.

  Työn valmistuminen on peruslevyjen ja pintakäsittelyjen asennus. Voit antaa lattialle entistäkin suuremman lujuuden ja hyvän visuaalisen laadun, voit peittää sen useilla lakkakerroksilla.

  Hionta hiotaan

  Pitkällä aikavälillä betoni lattia on, todennäköisesti, on puutteita.

  Ne on poistettava mahdollisimman pian riippumatta syistä. Ongelman ratkaisemiseksi osa betonista leikataan vähintään 2 cm: n syvyyteen. Tällä tavoin aikaansaatu ontelo on puhdistettava, minkä jälkeen se pohjustetaan ja täytetään millä tahansa seoksella upotettavaksi.

  Sääntöä käytetään tämän osan kohdistamiseen. Odotettuaan seoksen täydellisen asettamisen jälkeen pinta on kiillotettava tasaiseen tilaan. Vakavien vaurioiden sattuessa kannattaa käyttää korjausyhdistettä useissa kerroksissa, joista yksi on kvartsihiekkaa, joka sopii mainiosti tällaisiin tilanteisiin.

  Joskus liian syviä halkeamia esiintyy betonin pinnalla, ja niiden poistamisen menetelmät näyttävät hieman erilaisilta. Timanttilevyllä on syytä leikata halkeama vähintään viisi senttimetriä syvälle pinnalle, jotta vahingoittunut betoni voidaan poistaa. Syvennetty ja puhdistettu paikka täytetään valitulla seoksella korjattavaksi, minkä jälkeen se jää vain hiekkaan pintaan jo tunnetun järjestelmän mukaisesti.

  johtopäätös

  Betonilattian hiominen on hyvä keino vähäisille vaurioille ja epätasaisille pinnoille. Halutessasi tämä työ voidaan tehdä omalla kädellä, mutta varovaisuutta ja huomiota on vaadittava - betonin hiontatekniikan tai ristiriitaisten turvallisuusmääräysten noudattamatta jättäminen voi aiheuttaa ongelmia.

  Jos kaikki on tehty oikein, tuloksena olevasta betonilevystä on lopulliset osoittimet mekaanisesta lujuudesta, hankauskestävyydestä ja kosteudenkestävyydestä. Lisäksi seuraavaan korjaukseen ei keskustella lähitulevaisuudessa, ja päällysteen hyvät visuaaliset ominaisuudet voidaan käyttää erilaisten suunnitteluratkaisujen toteuttamiseen.

  Jotta betonilattia olisi luotettava ja kestävä, on tärkeää tarkkailla oikeaa prosessointitekniikkaa sen rakentamisessa.

  Hiominen kohdistaa betonin pinnan ennen pintamaalin levittämistä siihen. Betonikerros poistetaan, minkä jälkeen sitä käsitellään edelleen polymeeri- ja väriaineyhdisteillä tai vahvistaen impregnoimalla. Yksi vaihtoehto on kiillotettu betonilattia, jolla on suuri lujuus verrattuna marmoriin ja posliiniin. Hän ei päällystää eikä murtaa. Pinta on täysin tasainen, kiiltävä ja liukumaton.

  Mikä on betonihionta?

  Laadukkaan kiillotettu ja kiillotettu betonilattia ei ole alhaisempi kuin laattojen ja luonnonkiven päällysteet ja monin tavoin jopa ylittää ne.

  Nykyaikaiset teknologiat mahdollistavat näyttäviä ja käytännöllisiä pintoja, jotka eivät edellytä pitkäaikaista restaurointia ja erityishoitoa.

  Pohjakerroksen lattia voidaan järjestää sekä rakennusten sisällä että kadulla:

  • tuotanto- ja toimistorakennuksissa;
  • luokkahuoneissa ja viihdekeskuksissa;
  • autotallissa ja kellareissa;
  • pihoissa ja vartioissa;
  • käytävillä ja olohuoneissa.

  Hionta tehdään vanhan, ei täysin tuhoutuneen pohjan palauttamisen aikana, betonin kohdistamisen avulla väriaineiden koristelevien ohutkerrosten pinnoitteiden avulla ja itsetasaava ja kiillotettu lattia.

  Myös hionta on välttämätöntä, kun käsitellään betonipintaa vahvistamalla impregnointeja ja asentamalla pölytön lattia.

  Teokset toteutetaan kahdessa vaiheessa.

  1. Esi- kiillotus tapahtuu aikaisintaan kolmen tai viiden päivän kuluttua betonialustan valmistumisesta;
  2. Lopullinen hionta suoritetaan sen jälkeen, kun betonikerros on täysin kovettu.

  Betonilattian hionta ei ainoastaan ​​tasoa niiden pintaa, vaan poistaa vanhan päällysteen vauriot.

  Se myös poistaa lian, jäljet ​​rasvasta ja öljystä, liimoista ja hioma-aineista ja mikä tärkeintä - virkistää päällystettä lisäämällä sen lujuutta ja tarttuvuutta.

  Kun uutta betonipohjaa kaadetaan, sementtihyytelö ilmestyy pinnalleen suurien jakeiden sedimentoitumisen vuoksi, jotka ovat betoniliuoksen aggregaatti.

  Melko nopeasti, yläkerros alkaa kerätä pölyä ja romahtaa, minkä seurauksena pinnalla on halkeamia, kuoppia, siruja ja muita vikoja. Hionta, joka poistaa haurasta kerrosta ja jättää kestävämpää tasoitettua, auttaa korjaamaan tilannetta.

  Betoni, jota ei ole hiottu, imee kosteutta ja vesi jäätymislämpötilassa jäädyttää, laajentaa ja murtaa materiaalin ulkokerroksen.

  Tämä kohta on otettava huomioon erityisesti lattian järjestämisessä apulaitteiden lämmittämättömissä tiloissa, ensimmäisissä kerroksissa ja terassilla suunniteltaessa katumalkeja ja polkuja.

  Betonipintojen hiomisessa on muistettava, että se ei korjaa vaakasuoraa asentoa vaan vain kohdistaa ne.

  Siirrettäessä hiomakone toistaa pinnoitteen yleisprofiilin ja ei selviä kovin hyvin aalloilla ja suurilla eroilla pinnalla, siksi on suositeltavaa pitää vaakasuora suunta betonin kaatamisen aikana. Rakennustason avulla he asettavat majakat ennen betonipohjan rakentamista.

  Hionta-lajikkeet

  Betonin lattiaan jauhaminen kahdella tavalla:

  • märkä - sitä käytetään rakentamaan mosaiikkilattiaa, joka on täynnä marmoripikareita, ja jolla on eri fraktio.

  Kiillotussegmentit, jotka vaihtelevat suurista pieniin numeroihin, edistävät ihanteellisen pintaa, joka muistuttaa kiillotettua betonia. Tämän menetelmän haittapuolena on tarve odottaa betonikerroksen kuivausta jauhamisen jälkeen;

 • kuiva - mahdollistaa välittömästi työn loppuunsaattamisen ja pölyn puhdistuksen edetä seuraavaan vaiheeseen - viimeistelypinnoitteen käyttö.

  Tämäntyyppinen hionta on paljon tehokkaampaa ja tuottavampaa, ja sitä hoitaa suuri määrä timanttisegmenttejä. Tämän menetelmän haittapuoli on suurien pölymäärien muodostuminen, mutta teollisuuden pölynimurin käyttämisen vähentäminen vähentää pitoisuuttaan ilmassa minimiin.

 • Hiomalaitteet

  Ammattilaiset eivät ajattele kysymystä siitä, miten betonilattian jauhatus jauhetaan.

  Tätä varten on erikoislaitteet. Tärkeintä on, että se sopii sen tarkoitukseen. Suurille alueille käyvät ammattimaiset hiomakoneet ja pienet kotitaloudet.

  Ammattilaiset ovat tuottavampia ja niissä on levy satelliiteilla, joihin on asennettu timantti- tai hankaussuuttimia.

  Kiillotetun pinnan sileys varmistetaan pyörittämällä satelliitteja vastakkaiseen suuntaan ympyrän liikkeestä. Hiomakoneissa on säädettävä nopeus ja vesihuolto.

  Heillä on kyky kerätä prosessissa esiintyvää lietettä.

  Kotitalouslaitteita erottaa sen kompakti ja läsnäolo vain yhden hiomalaikan rakentamisessa. Ne ovat merkittävästi alentaneet kustannusten lisäksi myös työn laadun.

  Pinta ei todennäköisesti ole täydellinen, mutta joissakin tapauksissa sitä on vaikea hallita ilman kotitaloushiomakoneita. Ei aina suuria ammatillisia laitteita voi sijoittaa pieneen huoneeseen ja vielä enemmän tarvittavan tilan käyttämiseksi.

  Kun valitset betonilattian jauhamisen, kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että mitä kovempaa on jauhin, sileämpi viimeistely on.

  Kotiteattereita, joissa on pieniä töitä, hiomakoneilla, joissa on hankauslevy tai timanttikulho, joka on suunniteltu betonin hiontaan.

  Monet kohtaavat, miten jauhaa betonilattiaansa.

  Joukkolattian hionta

  Tämä on melko aikaa vievä prosessi, mutta hiontaa vaikeasti tavoitettaville paikoille Bulgarian on vain välttämätön väline. Lisäksi pienille korjauksille ei ole tarvetta ostaa liian kalliita laitteita.

  Kun käytät hiomakone, sinun on tiedostettava, että sitä tulee käsitellä huolellisesti, koska tämä työkalu ei ole turvallinen. Jos se on asennettu väärin, voi hiomalaikka irrota, mikä on täynnä haitallisia vaikutuksia.

  Kiillotettu betonipinta

  Betonin pinnan kiillotus tehdään alustavan kiillotuksen jälkeen lattian pinnan.

  Toisin sanoen se on viimeistelty kiillottamalla. Tuloksena on täysin sileä, kiiltävä pinta, jolla on suuri lujuus, kestävyys ja estetiikka.

  Kiillotusprosessi on riittävän nopea.

  Laadun tuloksena on suositeltavaa hakea asiantuntijoiden apua, koska ystävät harvoin saavuttavat täydellisyyden. Työn korkeat kustannukset maksavat erinomaisen ulkonäön ja pitkän käyttöiän ilman tarvetta paikallisiin korjauksiin.

  Kiillotuslaitteilla on pienet mitat, joten niitä käytetään paitsi suurilla alueilla myös ahtaissa olosuhteissa.

  Tavalliset kiillotetut betonilattiat eroavat ulkonäöltään ja ominaisuuksiltaan kiillotetuilta, joiden pinta on paljon tasaisempi ja vahvempi.

  Se on esikäsiteltyjä nestemäisiä koostumuksia, tiivisteitä, minkä jälkeen betoni kovenee ja saa lisää kosteudenkestävyyttä. Seuraavaksi pinta käsitellään kiillotuskoneilla, mikä tekee siitä virheetöntä.

  Kiillotettu betonilattia voidaan tehdä yksivärisellä harmaalla tai värillisellä versiolla sekä millä tahansa kuvioinnilla. Pinnalla ei ole jälkiä likaa, auton renkaita tai öljyn tahroja.

  Kiillotettu betoni ei ole pölyinen, ja huolehtiminen siitä on hyvin yksinkertaista - se on märkäpuhdistus. Kiillotus normaaleissa käyttöolosuhteissa ei riitä aikaisintaan kymmeneen vuoteen.

  Kiillotettujen betonilattian etuja

  Tämä tyyppi on nykyään loistava vaihtoehto marmori- ja mosaiikkilattia-lattioille.

  Euroopan maissa kiillotettua betonia on käytetty pitkään pitkään, ja maassamme tällaiset kerrokset ilmestyivät niin kauan sitten, mutta nopeasti saivat suosioaan kiistattomien ominaisuuksiensa vuoksi.

  Kiillotetut betonilattiat:

  • käytettävissä;
  • yleismaailmallinen
  • ovat vahvoja;
  • eivät vaadi kalliita materiaaleja ja valtavia työvoimakustannuksia;
  • saumaton ja tiukka;
  • täysin heijastavat ääntä, mikä on tärkeä edellytys kokoushuoneiden ja luokkahuoneiden järjestämiselle;
  • älä luiskahda;
  • edullinen toiminta.

  Glitter on helppo palauttaa uuden pinnoituksen jälkeen, ja vanhan betonilattia on helppo kääntää kirkkaaksi sisätilaksi.

  Saumojen puute estää lian ja pölyn kerääntymisen niihin ja liukumisen vähäinen kerroin estää mahdolliset loukkaantumiset syksyllä. Kiillotetun betonin kiinteä pinta mahdollistaa lattian käytön huoneissa, joissa on suuri liikenne ja korkea kosteus.

  Kiillotettu betoni voi kilpailla luonnonkiven kanssa.

  Ja raaka-aine menettää voimansa liian nopeasti.

  Miten hiomaan itsetasaava lattia?

  Kuva kiillotetusta itsetasaava lattiasta. Miten itse tasoittavan lattian kiillotus tehdään? Itsetasaava lattia
  Se on ollut hyvin suosittu pitkään aikaan.
  Tällä pinnoitteella on ainutlaatuinen ominaisuus tasoittaa itsenäisesti.
  siksi asentaminen on melko yksinkertaista. Saada hyvää
  Pinnoitteen laadun tulee noudattaa kaikkia ohjeita.

  Tämän pinnoitteen käyttämisessä saatat joutua korjaamaan korjaustyön ongelman. Tämä johtuu pääsääntöisesti asennussääntöjen noudattamatta jättämisestä, joten kaikkia sen ilmeisiä etuja ei ole tunnistettu.

  Suurin ongelma - epätasaisten lattiapintojen syntyminen

  Tällaisten haittojen takia voi kohdata koneen huono puhdistus ennen asennusta. Muista, että on erittäin tärkeää poistaa pöly pois koko lattiasta sekä poistaa yli yhden millimetrin rasvojen tahrat ja korkeuserot.

  Jotkut ihmiset ovat varma, että itse tasoittavan lattian avulla voit piilottaa pinnan pieniä turvotuksia. Mutta se ei ole. Seoksen kaatamisen jälkeen päinvastoin tämä virhe tulee havaitsemaan vieläkin enemmän. Siksi kannattaa suorittaa itsetasaava lattia kiillottamalla ja tarvittaessa korjata kaikki kaivokset ja lastut.

  Lattian turvotus

  Epämiellyttävä hetki turvotusta voi esiintyä, kun liuosta ei valmistettu laadukkaasti.

  Asennettaessa irtotavarasäiliötä täytetään ja tasoitetaan kuormalavan avulla kumista. Huomaa, että tällaisen koostumuksen kanssa työskentely on erittäin tärkeää käytettäessä neuloja. Avustuksella ylimääräinen ilma jättää koostumuksen ja saat pinnan, jolla on suuri lujuus ja joka voi kestää pitkään.

  Ruoskimus voi tapahtua myös, kun seos kaadetaan märälle alustalle, jonka jälkeen kondensaatiosta johtuen polymeerit kerrostetaan betonin sisään.

  Jos suunnittelet korjaustyön suuressa tilassa, käytä vähintään kolme henkilöä avustajana. Jotta työ tehdään sopusointuisesti, määritä kullekin etukäteen roolit ja tehtävät.

  Aallot voivat ilmetä itsetasaava seos. Tällainen virhe saavutetaan liuoksen liian nestemäisen tilan vuoksi. Siksi ennen valmistautumista, lue huolellisesti kaikki valmistajan suositukset. Tiloissa, joissa nämä korjaukset tapahtuvat, ei saa olla vetoa.

  Muista, että on järkevää jauhaa lattialle vain pienillä virheillä, muuten sinun on purettava koko pinnoite.

  Hionta itsetasaava lattia

  Valitettavasti virheiden esiintyminen asennuksen aikana on mahdollista myös kokeneimmille rakentajille, joten tässä tapauksessa voit auttaa hiomalla itsetasoittavaa lattiaa. Tämän jälkeen on tarpeen tasata polymeerilattian pohja.

  Ensimmäisessä vaiheessa on tunnistettava selkeästi ne paikat, joissa on kohoumia tai kaivoksia. Jos teet virheiden poistamisen ei-kasvojen kanssa, niin tämä seos voidaan tuottaa kiiltoa pitkin kuoppia. Kun koostumus on täysin kuiva, kourat on poistettava hiomakoneella.

  Muista, että hionta sallitaan vain kahden millimetrin päässä. Muussa tapauksessa poistat suojakerroksen, joka antaa voimaa koko pinnalle.

  Siinä tapauksessa, että korkeuserot ovat kolmesta neljään millimetriin nähden, kannattaa kääntyä ammattilaisille työn suorittamiseen. Tämän epäkohdan poistamiseksi niiden täytyy kaataa toinen kerros, mutta virheitä tekemättä.

  Lattiaa voi hioa vain silloin, kun siihen ei ole metallisia esineitä. Muussa tapauksessa tätä toimenpidettä ei voi suorittaa.

  Jotta hiontaprosessin aikana ei pääse liikaa pölyä, on kostutettava kerros säännöllisesti vedellä.

  Hiontaan liittyy suuri määrä pölyä, joten laitetta voidaan käyttää vain erityisissä suojavälineissä. Muista käyttää lasit ja hengityssuojain. Karkeuden poistamiseksi voit käyttää rakennuspölynimuria, koska tavallinen kodinkone ei pysty poistamaan koko saastumisen määrää, vaan vain tukkeutuu.

  Tämän toimenpiteen suorittamiseksi käytä laitteita, joita käytetään puun ja polymeerien hiontaan. Huomaa, että tämän toimenpiteen jälkeen on naarmuja. Niiden poistamiseksi, on välttämätöntä täyttää pinta uudelleen yhdisteellä, jonka kerros ei saa olla yli kaksi millimetriä.

  Voit hieroa lattiaa vain silloin, kun pinnalla on vain vähäisiä vikoja. Siinä tapauksessa, että puutteet ovat enemmän kuin sallittu nopeus ja katon korkeus on riittävä, niiden poistamiseksi on tarpeen suorittaa uusi täyttö tai purkaa koko päällyste.

  Jos sinulla on kuplia pinnalla, ne täytyy puhdistaa ja täyttää sitten uudelleen ratkaisu. Tällainen toimenpide on mahdollista vain silloin, kun työ suoritetaan ei-vastakkaisella puolella.

  Kun lattian etupuolella olevat kuopat poistetaan, tällaiset palaset ovat hyvin havaittavissa, joten koko pinnan tasaisen pinnan saamiseksi on välttämätöntä käsitellä sitä kokonaan ohuella koostumuskerroksella. Sen pitäisi olla enintään kaksi millimetriä.

  Kaikki vikoja ei voi poistaa hiomakoneella. On mahdotonta seurata laitteita tai siruja, jotka ovat aiheutuneet raskaista esineistä.

  Tällaisten puutteiden poistamiseksi on tarpeen tiivistää ne kermalla, joka on valmistettu polymeerimateriaaleista, ennen kuin pinta on perusteellisesti pohjustettu. Sitten voit kaataa toisen uuden kerroksen lattiaan.

  Huomaa, että hiomamenetelmä on yksinkertainen toiminto, joka voidaan tehdä itsenäisesti. On erittäin tärkeää ymmärtää, kuinka tarkoituksenmukaista on toteuttaa se.

  Ei ole välttämätöntä säästää materiaalia hyvin ohut kerros materiaalin säästämiseksi, koska se voi halkeilla käytön aikana, ja tällaisen hajoamisen korjaaminen on melko kallista.