Kierrä paalut omilla käsilläsi

Laske mitat ja luo piirros.
Valmistusmateriaali.
Valmistusprosessi

Ruuvipallojen ruuvit on tehty piirustusten mukaan, jotka osoittavat rakenteen kaikkien osien mitat. Hankkeessa luodaan suunnittelulaskenta perustuen ruuvin osan tynnyrin, terien ja päiden tiettyihin parametreihin.

Mitoitus ja piirustuksen luominen

Pinoelementtien mitat määritetään ottaen huomioon rakenteen paino ja maaperä. Erityisen menetelmän mukaan lasketaan terän pituus ja sen halkaisija. Kiertokulman voimakkuus määritetään. Ehtoa havaitaan: mitä suurempi maaperän tiheys, sitä pienempi on ruuvin nousu. Esimerkiksi on järkevää käyttää paaluja, joilla on suuri piki looseen hiekkapohjaisille maille. Tarvittavan suhteellisuuden noudattaminen takaa nopean asennustyön. Laskelmissa tärkein tekijä on tarkasti määritellä ruuvin geometrian parametrit.

Valmistusmateriaali

Terien valmistukseen yhtiön tuotantolaitoksissa käytetään korkealaatuista rakenteellista teräslevyä, jonka paksuus on vähintään 3 mm. Ottaen huomioon, että ruuvin on kestettävä huomattavia kuormituksia, monissa suhteissa määrittämään rakenteen tehokkuus, monissa tapauksissa on suositeltavaa, että tämä parametri ylittyy.

Valmistusprosessi

Ruuvipallot on jaettu kahteen pääluokkaan: hitsattu ja valettu. Jokaisella niistä on omat ominaisuutensa ja etunsa. Eri ja tuotantoprosessi. Terät on valmistettava tiukasti piirustuksen mukaisesti. Kaikki poikkeamat määritetyistä parametreistä voivat rikkoa tuotantoteknologiaa, joka estää laatutuotteiden saamisen. Hitsaustyyppisten ruuvipillojen ruuvien valmistus alkaa teräsnauhan leikkauksella. Saadut valmisteet valssataan ja tuodaan piirustuksessa esitettyyn kokoon. Tarvittaessa heidät venytetään. Terien valmistus tapahtuu pääsääntöisesti sorvilla. Seuraava vaihe on hitsaus, jonka aikana terät hitsataan tynnyriin. Tehtaalla käytetään sähkökaaren hitsausta elektrodeilla, joiden optimaalinen koko on 4 mm. Terän hitsausta varten on tärkeää, että se asettuu oikein suhteessa rungon akseliin. Putken alaosa on hitsattava hermeettisesti. Oikea laskenta ja tarkka tekniikan noudattaminen takaavat korkealaatuisen ruuvipillojen ja koko rakenteen pitkäaikaisen käytön.

Ruuvit paaluille

Päätoimipaikka
Voronezh, st. Bakhmetyva, d.2B, of. 216

Viestintäpuhelimet:
+7 (473) 232 - 29-73

Belgorod, s. Maisky, s. Esenina, 11

Toimisto Belgorodissa
Belgorod, s. Maisky, s. Esenina, 11

Viestintäpuhelimet:
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Lipetsk, st. Krylova d. 63A

Lipetskin toimisto
Lipetsk, st. Krylova d. 63A

Viestintäpuhelimet:
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Pietari, st. Trefolev, d.2, pom. 20H

Toimisto Pietarissa
Edustava yritys: BaltTreydInvest LLC
Pietari, st. Trefolev, d.2, pom. 20H

Viestintäpuhelimet:
+7 (812) 303-90-67
+7 (921) 878-21-61
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Tambov, st. Lokakuu, 11. 206/2

Toimisto Tambovissa
Tambov, st. Lokakuu, 11. 206/2

Viestintäpuhelimet:
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Moskova, st. Marshal Proshlyakova, s. 23

Moskovan toimisto
Moskova, st. Marshal Proshlyakova, s. 23

Viestintäpuhelimet:
+7 (499) 385-36-77
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Tuotteet ja palvelut

Hyödyllisiä tietoja

SELECT a PILOT TYYPPI

Ruuvipallot ovat paaluja, upotettu maahan ruuvaamalla. Viime aikoina ruuveja on käytetty laajalti sekä matalan rakentamisen että erilaisten teollisuuslaitosten rakentamisessa.
Ruuvipillojen käyttöalue on melko laaja:
- kylvyssä oleva paalu ja ruuvipohja, kaato, kehysrakennus, talli baarista;
- varastot, huviveneet, telakat, kaiteet, sillat, laiturit, kiinnitykset;
- ruuva-paalut ovat mukana myös pölkkiröntgenpohjan pystyttämisessä ja tällaisessa säätiössä on jo mahdollista rakentaa tiilitalo, kaasusilikaattitalot, monoliittiset talot jne.
- kasaan perustuvat teollisuuslaitokset (modulaariset rakennukset, varastot, hangarit);
- aidat, aidat;
- perusta leikkikentille ja urheilutiloille;
- Monikiertymiä (ruuveja) käytetään myös aktiivisesti tienkylttien, merkkien, liikennevalojen, lamppujen asennuksen yhteydessä.

Yrityksessämme voit ostaa eri kokoisia ruuvipalloja sekä eri- koisia ja monikierroksisia paaluja.
Materiaali- ja tekninen perussamme mahdollistaa ruuvipallojen asentamisen raskaisiin koneisiin (kaivinkoneisiin, vetopyörävetureihin) sekä pienimuotoisiin koneistustyökaluihin että pyörittäjiin.
Voit tilata ruuvipillojen asentamisen soittamalla meihin maksuttomaan linjaan 8-800-234-33-52.
Voronezhin pääkonttorissa ul. Bakhmetyeva, 2B, toimisto 216 voit tutustua sekä terän että monivuotisen ruuvipallonäytteistä (ruuvit).

Tämä sivusto on informatiivinen ja luonteeltaan viittaava eikä missään tapauksessa ole julkinen tarjous. Ota yhteyttä yrityksen johtajiin hinnoittelusta ja varastotilanteesta.

Terät ruuvipillojen varalle

VL - ruuvilieri (tyyppi hitsattu)

Hitsatut ruuvinterät on hitsattu putkeen, terien geometria huomioi paalin asennusominaisuudet. Liitäntäsauma voidaan suorittaa sähkökaaren avulla tai käyttämällä kaasuhitsausta. Terä on hitsattu paalun akselin alapäähän terävällä kartiolla. Tämä teroitus on muodostettu plasmaleikkauksella, mikä takaa tuotteen korkean laadun ja epäilemättä tarkkuuden. Edut - suhteellisen alhaiset valmistuksen ja myynnin kustannukset. Ruuvipallot hitsattujen terien kanssa voivat olla eri halkaisijaltaan 57 - 325 mm ja enemmän. Rajoitukset - kyvyttömyys käyttää kivistä ja kallioisia maata, rajoitti käyttömahdollisuutta jäädytetyissä savimaissa.

Hitsausruuvin tyyppi

OZMK: n (Odintsovsky Plant of Metal Structures) valmistetaan ja myydään komponentteja erilaisiin ruostumattomien ruuvipuristimien (nimet) ruuvikierteisiin (ruuvit), jotka riippuvat paalujen luotettavuudesta.

Teräslevyjen (SVS, SVST) terät, jotka on valmistettu sähköhitsausta käyttävistä putkista, käytämme yksinomaan korkealaatuista kuumavalssattua teräslevyä ja nykyaikaisinta materiaalia. Joten kun leikataan aihiot tuleville ruuvipillerien kärkien siipille, käytämme plasmaleikkausta, joka on varustettu tietokoneella. Tämän ansiosta pystymme leikkaamaan miltei ihanteellisesti sileät aihiot tietyn geometrisen muodon ja tarvittavien mittojen mukaan minkä tahansa brändin teräslevystä.

Sitten painamalla hydraulista puristinta matriisilla, nämä aihiot taipuvat tiettyyn kulmaan, mikä mahdollistaa myös paalujen helppoon ruuvaamisen maaperään ja terän päätoimintojen suorittamiseen - paalun paineen alentamiseksi maahan ja estämiseksi sen jäätymiseltä. Väärin valmistetut terät vähentävät merkittävästi tämän toiminnon suorituskykyä, mikä voi myöhemmin aiheuttaa ongelmia rakennuksen perustalle.

Niille, jotka haluavat ostaa OZMK: n valmistamat ruuvit, suosittelemme tutustumaan niiden tyyppeihin ja hintoihin hinnastossa, joka sijaitsee hieman korkeammalla.

Hitsaustyyppiset ruuvit on valmistettu meille, kun otetaan huomioon pinon lisäasennukset ja ne hitsataan putken (putken) alapäähän, joka on tehty kartiomaiseksi teräkseksi, sähkökaarella tai kaasuhitsauksella. Tuotamme teroitettuja vipuja ruuvipolleille käyttäen plasmaleikkausta, mikä varmistaa paalujen korkean laadun kokonaisuutena.

Ruuvipillojen etuja hitsattujen terien kanssa:

 • kohtuullinen myyntihinta;
 • erilaisia ​​läpimittoja (57-325 mm ja enemmän);
 • valtion normien noudattaminen;
 • kyky ostaa erikseen ruuvipään kärki.

Ruuvipillojen itsesuunnittelu

Paaliruuvi on niin suosittu, että kirjaimellisesti kaikilla paikkakunnilla on lukuisia rakenteita, jotka perustuvat siihen. Koska tällaisen kehyksen asentaminen tekniikkaan ei aiheuta erityisiä vaikeuksia, jotkut käsityöläiset menivät eteenpäin ja alkoivat valmistaa ruuveja omilla käsillään. Tämä on varsin realistista, varsinkin jos haluat rakentaa kevytrakennuksen sivustoosi, ja massiivisen asuinrakennuksen rakentaminen on parasta ottaa mieluummin tehdasvalmisteita. Välittömästi varaa, että tällainen prosessi ei vaadi monimutkaisia ​​laitteita, ja tämä puhuu myös työn yksinkertaisuudesta.

Kierrä kasa

Kannattavaksi osoittautunut laadukas ja kestävä, on tarpeen tutustua rakenteellisiin ominaisuuksiin. Pallolla, jossa on terät, on useita elementtejä:

 • tynnyri, joka on pyöreä putki. Seinien paksuus on 4 cm;
 • kartiomaisen kärjen, joka on kiinnitetty kannattimen alaosaan;
 • terät, jotka muodostavat kierteisen käämin, joka on hitsattu kartioon;
 • joka on hitsattu putken yläosaan.

Päätä tarvitaan, kun puumateriaalin rakennetta on tarkoitus rakentaa maahan. Jotta kärki saisi suuremman lujuuden, se on tavallisesti vahvistettuja kylkiluita. Pistokkeen jokaisessa kulmassa on tarpeen porata reikiä (halkaisija 24 mm).

Kotitekoinen ruuvipallo

Aloittaminen

Ensimmäinen asia, mitä meidän on tehtävä, on piirtää tulevaisuuden ruuvipallo. Tämä voi olla yksinkertaisin luonnos, mutta se antaa sinulle mahdollisuuden merkitä kaikki tukitangon kaikki tarvittavat mitat ja sen avulla on helpompi laskea tarvittava määrä materiaaleja. Tässä merkitään jokainen työkappaleen osa.

Piirroksessa on määritettävä:

 1. Mikä on putken halkaisija.
 2. Tarvittava tukipituus ottaen huomioon kartion.
 3. Kartiokorkeuden korkeus tai kulma.
 4. Etäisyys terän pohjasta kartiomaisen kärjen yläosaan.

Pääelementtien piirustus ja mitat

Jos tarvitset puurakenteita, älä unohda tarjota jäykisteiden muodossa korkkia (korkkia) ja lujitetta. Tällöin työ voidaan pysähtyä, koska on tarpeen osoittaa tarkasti paalin pituus, ja voit selvittää sen jälkeen, kun maaperän analyysi suoritetaan. Olemme kiinnostuneita tiheän maaperän syvyydestä. Olisi parempi määrätä maaperän analyysi erikoistuneelle toimistolle, mutta sinun on maksettava paljon tätä palvelua varten. Mutta koska improvisoitujen pihdit eivät ole todennäköisesti rakentaa asuinrakennuksen, voit tehdä ilman sopimattomia menoja kevytrakentamiseen. Voit pyytää ystäviäsi tai naapureita, jotka ovat tehneet vakavaa rakentamista, jos tällaisia ​​tietoja ei tiedetä heille, he voisivat selventää sitä. Tekniikassa on seuraavat: pituudeltaan tuen on ylitettävä laakerikerroksen syvyys 0,5 m: llä, samoin kuin se kohoaa maanpinnan yläpuolelle.

Kun määrität mitat, voit aloittaa terän tekemisen kotona, jota tarvitset:

 • korkea laatu teräslevy;
 • plazmorez;
 • kytkimet;
 • malleja, joiden avulla merkitään työkappaleen sisä- ja ulkohalkaisija;
 • laitteet, jotka venyttivät heliksiä (voidaan rajoittaa romuun).

Työn vaiheet

Koska sinun täytyy tehdä enemmän kuin yksi kasa, sinun tulee sotkeutua kompassilla hyvin pitkään. Tässä tapauksessa on parempi tehdä erikoismalleja, jotka nopeuttavat terän merkitsemisprosessia. Täältä sinun tulee tehdä kaksi mallia itse. Yhdessä niistä on tarpeen piirtää pieni ympyrä halkaisijaltaan, joka vastaa putken halkaisijaa ulkonevalla puolella. Toinen malli sisältää suuren ympyrän ja sen halkaisija on yhtä suuri kuin ruuvin ulkohalkaisija. Kussakin mallissa olisi käytettävä keskimmäistä akselia, joka yksinkertaistaa niiden laskeutumista teräsnauhaan merkintäajankohtana. Nyt kun malleja on valmis, voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen.

Aineiden kulutuksen minimoimiseksi on teräksen leikattava oikein. Huomaa, että sen pituus ja leveys ovat terän ulkohalkaisijan (aihion) monikerta:

 • suuren mallin leveyden pitäisi mennä ilman korvauksia. Esimerkiksi sen halkaisija on 250 mm, mikä tarkoittaa, että nauhan leveyden on oltava sama kuin 250 mm;
 • nauhan pituuden tulee olla sama kuin terän kuvion halkaisija kerrottuna aihioiden lukumäärän kanssa. Ei ole tyhjää aukkoa.

Jotta saataisiin aikaan sama koko kaikista kierteisistä teriöistä, nauha on vedettävä, jolle vaakasuora akseli vedetään pitkin teräosan pituutta ja pystysuora, jonka askel on oltava yhtä suuri kuin kierteisen terän halkaisija. Ensimmäinen pystysuora viiva kulkee nauhan lyhyeltä puolelta välimatkanaan, joka on yhtä suuri kuin puolet työkappaleen halkaisijasta.

Nyt sinun täytyy merkitä piirejä ja auttaa meitä tässä mallissa. Prosessi voidaan suorittaa satunnaisessa järjestyksessä, eli voit aloittaa merkinnän pienillä piireillä ja täydentää suuria, tai päinvastaisessa järjestyksessä, ei ole eroa.

Spiraalikierteen muodostaminen

Kun kaikki merkintä on valmis, on aika leikata aihiot. Ensin tehdään viilto alkaen pystysuorasta akselista ja sisäpiiristä ja sitten sisäakselin suuntaisesti. Lopuksi sinun on leikattava kierukan terä ulkoreunus.

Tässä tarvitsemme varusteita - vice ja säädettävä vipu. Muodostuneet renkaat, yksi toisensa jälkeen, kiinnitetään varaan siten, että pystysuora viilto käännetään ylöspäin ja sitten päät on huolellisesti erotettu vivulla. Kun ensimmäinen pää on taitettu alas, on välttämätöntä vapauttaa aihi pölyltä, kääntää se toiselle puolelle ja samaan tapaan irrota toinen pää. Mittaamme etäisyyttä - sen on oltava niiden välissä 130-140 mm, terän halkaisijan ollessa 200 mm. Varmista, että ruuvilavan pää, joka menee maahan, on vähemmän taitettu kuin yläosa.

Spiraalikierukan muodostaminen

Huomaa, että tässä prosessissa se on vaikein ja vaativin tehtävä, koska väärin säädetty kulma ei salli ruuvaa tukea maahan.

Työ kartion kanssa

Teollisissa olosuhteissa vinkit valmistetaan valumenetelmän mukaisesti, mutta ilmeisistä syistä kodintekniikkaa muutetaan ja kartio karistuu putkesta - näin tapahtuu ruuvipallojen tuotanto tietyllä tavalla.

Kolmiot muodostavat kärjen

Nyt takaisin mallin tekemiseen. Tässä tapauksessa se on kolmio, joka on leikattava ohuesta metallilevystä (voit vaihtaa sen pahvilla). Mallimme korkeus on sama kuin putken halkaisija, kerrottuna kahdella.

Pohjan koko määritetään yksinkertaisimmilla laskutoimituksilla:

 • Ensin lasketaan piipun ympärysosa osassa, jonka osalta piipun ulkohalkaisija on kerrottava 3,14: lla;
 • Tuloksena oleva luku on jaettu sektoreihin, joista ruuvikartio tehdään. Jos otat halkaisijaltaan 76 mm: n putken, meille tulee neljä aluetta. Joten me laskimme nopeasti ja tarkasti kuvioidun kolmion pohjan pituuden.

Merkitse 4 segmenttiä käyttäen aikaisemmin valmistettua mallia ja hiomalaite leikkaa ne pois putkesta. Putkessa jäljellä olevat kolmiot, ilman ylimääräistä työtä, täytyy taivuttaa murskaimella poikkipinnan keskelle. Sinun täytyy juttua, kunnes ne ovat täysin kiinni. Nyt hitsauslaitteet tulevat pelaamaan. Telakointiheitot hitsataan hitsauskoneella. Tarvittaessa voidaan lisätä segmenttien ja kolmioiden määrää. Varmista, että hitsisauma on siisti, muussa tapauksessa se saattaa poiketa ja ponnistelut ovat turhia.

Terän asennus kärkeen

Kun terä asennetaan kartioon, missään tapauksessa ei saa olla aukkoja. Jos ne ovat vielä paikalla, sinun on säädettävä spiraalin korkeuskulma. Tarkista etäisyys helixin alhaalta kulmasta kapenevaan päähän - sinun pitäisi olla 50 mm. Kun elementit ovat tiiviisti suljettuina, liitosta keitetään tasaisella saumalla.

Missään tapauksessa ei saa antaa ajoittaista saumaa, koska ruuvaamalla ruuvaan maahan vaikuttaa suuri kuorma.

On aika hitsata päätä ja jäykisteitä, jotka on muodostettu kolmikulmioiden muotoon oikealla kulmalla ja 50 mm: n jalalla. Se on jalka, joka on hitsattu pään pohjaan ja putkeen.

Niin yksinkertainen tekniikka ja aivan yksinkertaiset laitteet mahdollistavat erinomaiset lohaltenpylväät itse, johon voit varustaa pienen, kevyen rakenteen.

Terät ruuvipillojen varalle

Ruuvauspaikoilla pystytettyjen rakennusten määrä kasvaa vuosittain. Jo tuhannet kuluttajat ovat arvostaneet luotettavuuttaan. Jokaisella ruuvipallolla on yksi tai useampi siipipyörä, mikä edesauttaa pystysuoran kuorman tasaista jakautumista.

Ruuvipillojen terät voidaan ostaa eri halkaisijoilta ja kokoonpanoilta. Mitä he ovat ja mitä tehtäviä he suorittavat?

Terä sijaitsee paalun päällä ja kääntää sen eräänlaiseksi ruuviksi, joka on helposti ruuvattavissa maahan. Jos terä on tehty teknisillä rikkomuksilla, on olemassa vaara, että se ei pääse maaperään eikä joutuisi irtoamaan kiertymisen aikana.

Useimmat ruuvipillojen erikoistuneet yritykset käyttävät kaksisegmenttisiä teriä. Tämä vähentää paalujen stabiilisuutta pystysuoraan kuormitukseen. Se ei kestää kauan, jos et ota huomioon tätä ominaisuutta eikä lisää sen joustavuutta.

Tee ruuveja omilla käsilläsi

Saatavilla olevien materiaalien avulla sähkötyökalut voidaan suunnitella ruuvipinoilla omilla kädillä, mikä vähentää rakennusbudjetia hieman. Säästöt ovat 15 - 20%, mutta kotimestari voi olla varma siitä, että CBC: llä on suurin resurssi. Monet häikäilemättömät valmistajat vähentävät tuotteiden kustannuksia sutuuriputkella, antavat avioliiton, kun kohdistetaan kärki, mikä heikentää säätiön ominaisuuksia monta kertaa.

Kierrä kasa

SVS: n teollisuustuotannon suunnittelu on erittäin yksinkertaista. Saumattomalla paksuisella putkella on yläreunan reikiä tai kiinnittimiä vipujen kiinnittämiseen, terävä kärkipiikki, jossa terän alaosassa. Heikkoon maaperään voidaan käyttää toista terää 0,4 - 0,6 metrin etäisyydellä alaruuveista. Erityinen korroosionestopinnoite suojaa metallisia elementtejä tuhoamiselta.

Kierrä kasa tuotanto vaiheittain

Alkuvaiheessa riittää ostamaan saumaton putki, jonka seinämä on 4 - 5 mm, riippumatta siitä, mikä muotoilu lepää paalukentässä. Jäljelle jääville SVS-elementeille (hitsattu ruuvipallo) tarvitaan 4-6 mm: n paksuista metallia. Kaikki osat on yhdistetty hitsaamalla, leikkaamiseen tarvitset hiomakoneen, jossa on levy metallia tai nykyaikaisempia laitteita (esim. Plasma-leikkaaja), joka usein esiintyy kodin käsityöläisen arsenalissa.

Riippuen säiliön syvyydestä, jossa on riittävä kantavuus, SVS: n pituus on 2 - 3 m. Pitempien tuotteiden käsitteleminen manuaalisesti on epämiellyttävä, joten tarvittaessa kolme metriä oleva tuote on upotettu, joka ulottuu pitkin maata samalla tavoin saman putken kappaleella useita kertoja. Putken on täytettävä useita kriteerejä valittaessa:

 • antaa kevyt leikkaus
 • on riittävän jäykkä
 • liittyi hitsaamalla

Määritellyt parametrit vastaavat optimaalisesti teräksen 09G2S valikoimaa (vastaa GOST 19281) tai St20 (vastaa GOST 8732).

Helpoin tapa valmistaa paalun versio putkikärjellä. Sitten tulee ristin muotoinen huippu, terälehti tekniikka. Vaikein kärki on hitsattu versio.

Tämän kärjen valmistukseen tarvitaan neljä teräslevystä. Tekniikan muoto on seuraava:

 • arkin leikkaus - 1 pyöreän putken pistoke; 1 kolmio (pohja on yhtä suuri kuin putken halkaisija, korkeus on 2 - 2,5 halkaisija); Kaksi huivi, jotka toimivat kylkiluutina kolmioon
 • tack - kolmio asennetaan suorakulmaisesti pohja-tynkäin, sivuilla nojatuet hameet
 • hitsaus - kaksinkertainen sauma kaikille nivelille

Tässä suoritusmuodossa olevaa terää ei voida hitsata huippuun, joten se alkaa edellä. Yhdessä ristin muotoisen muodon kanssa tämä lisää merkittävästi kiertymisvoimaa.

Peak on valmistettu useista kolmionmuotoisista aihioista. 76 - 89 mm: n halkaisijoille käytetään tavallisesti 4 terälehteä, joiden halkaisijat ovat 108 - 159, ja ne kasvavat viiteen terälehtiin, putkille 219 - 325, 7 - 11 terälehteä. Mallissa on mitat:

 • isosceles trianglein lyhyt puoli on 3.14D / n, jossa n on teräleiden määrä
 • kolmion korkeus on 2 - 2,5 putken halkaisija

Huippu on hitsattu aihioista, jotka on hitsattava putkeen tarkkailemalla kartion suuntausta, paalun runkoa. Kotona ei ole helppoa. Offset-kärki muutaman senttimetrin sivulle antaa lyönnin, löysäämällä maata sen sijaan, että seinät seisotettaisiin.

Huippu paalun rungosta

Tekniikka on samanlainen kuin edellinen menetelmä pienillä lisäyksillä:

 • kuvio vedetään samalla tavalla, jota käytetään merkitsemiseen putken alareunaan
 • terälehdet leikataan paalun rungosta, taivuta keskelle
 • sitten kuumenna kaksoisompeleilla

Tekniikan samankaltaisuuden ansiosta silmän tuottamassa home master -keskittymisen sorvauksen puute. Pinoiden laatu tässä tapauksessa riippuu täysin leikkaajan pätevyydestä, joka leikkaa hampaat hitsaukseen.

Yksinkertaisin putken kärki

Monet ruuvipillojen valmistajat toteuttavat muutoksia ilman kahden tyypin kartiomaisia ​​vipuja:

 • jossa on suljettu reikä - putki leikataan 45 astetta, ovaali muotoinen pistoke leikataan levystä, hitsattu leikkauspisteessä
 • lämmittämättömällä reiällä - putken pää katkaistaan ​​45 astetta, reikää ei ole kytketty

Jälkimmäisessä tapauksessa sisäkammion täyttämistä varten betonia syötetään paineen alaisena, menee ulos muodostuksen syvyydelle, jähmettymisen jälkeen se kasvattaa vastaavasti laakerointia ja kantavuutta. Nämä paalut ovat helpoin valmistaa, mutta terä alkaa putken rungosta, mikä lisää kiertymisvoimaa. Suositeltava koneistettu upotusmenetelmä (poraus + kerroin).

Tehdaspaalujen, joissa on valettu, hitsatut kartionmuotoiset kärjet, terä alkaa alimman kolmanneksen huippu, sitten menee putken runkoon. Tämä vähentää huomattavasti kiertovirtaa manuaalisessa sukellustilassa. Alempi terä on asennettu kaikkiin CBC: n muutoksiin, ylempi on käytetty maissa, joissa ei ole riittävästi kantavuutta. Riippumattomalla tuotannolla harvoin tehdään kaksiteräinen SHS.

Tämän SVS-elementin hankinta edellyttää teräslevyä, jonka paksuus on vähintään 5 mm. Valmistustekniikan yhden teräterät ovat seuraavat:

 • jäljittää - kaksi ympyrää, joissa on yhteinen keskipiste, sisähalkaisija, joka on yhtä suuri kuin putken ulkokoko (ulompi runko), ulkopinta on 15 - 20 cm 57 mm, 76 mm tuotteita, vastaavasti 25 - 30 cm 89 mm, 102 mm putket, 35 - 40 cm putkille 133 mm, 159 mm, vastaavasti 50 - 65 cm putkille 219 mm, 273 mm
 • Levyn leikkaus - yhdelle lähestymistavalle teriä varten, katkaise rengas, jossa on useita reikiä - useita puolirenkaita, jotka sitten liitetään paikkaan saadakseen yhden ja puolen tai kaksisuuntaisen ruuvin
 • johdotus - tasainen rengas, jossa on rako, on muotoiltu spiraaliin, jonka viilto vastapäätä oleva alue on kiristetty varaan, levittävät terän reunat sorkkaraudalla, joka kiinnittää 5-7 cm
 • asennus - kartiomaisissa kärkeissä olevissa paaluissa terä on asennettu huipun kolmanteen kolmasosaan, sen yläreuna tulee paalun runkoon

Itse valmistetussa SVS: ssä, jossa on ristin muotoinen kärki tai ilman kärkiä, terä alkaa paalun rungon alareunasta. Kaikki nivelet keitetään kaksinkertaisella ompelemalla, kuona putoaa pois ennen korroosionkäsittelyä.

Toinen ruuvi on tehty samalla tavoin kuin alempi teräkanta, ja se asennetaan 40-60 cm: n yläpuolelle riippuen muodostumisominaisuuksista, jotka sijaitsevat laakerikerroksen yläpuolella. Lisäruuvilla voidaan käyttää 4 mm: n terästä, koska kuorma on paljon pienempi, kun se upotetaan CBC: hen.

Kaksileikkurit ovat vakaampia pystysuunnassa 70 cm: n syvyyden jälkeen, mutta ne kestävät 1,5 kertaa suuremmat yhdistetyt kuormat kuin yksileikkiset muutokset. Kestävämpi sivuttaiskuormituksille, joita käytetään usein ammattitaidollisiin arkkitehtäviin, joissa on runsaasti tuulivoimaa, bannerin venytysmerkkejä.

Vivun kiinnitys

SVS: n kiertämistä varten käytetään vipuja, joiden päät on jollakin tavalla kiinnitettävä SVS: n yläosaan. Tätä tarkoitusta varten tehdään tavallisesti reikiä, joihin voidaan sijoittaa kaksi nystyvaunua tai sovitin momenttivahvistimelle (kertojalle), kun CBC ruuvataan porauksella. Putken säästämiseksi joissakin tapauksissa hitsataan kaksi kaulusta (12-16 mm: n liittimet), jotka upotuksen jälkeen katkaistaan ​​"hiomalla".

Reiät paalun rungossa

Porausreiät ovat tehottomia, koska vipujen suuri halkaisija (romu tai putki 1 tuumaa). Siksi ne poltetaan hitsaamalla tai kaasun leikkauksella, minkä jälkeen kohdistetaan kulmamylly metallin kiekkoon. Reiät on sijoitettava kaksi halkaisijaa putken reunan alapuolelle, toisiaan kohti.

Tavallisesti pidikkeinä käytetään yleensä 12 - 16 mm: n raudoitusta (sileä tai jaksoittainen poikkileikkaus). Tämän menetelmän haittapuolena on työvoimakustannusten nousu (hitsaaminen, leikkauskaulukset paalun asennuksen jälkeen), etuna on paalun rungon säilyminen (ylimääräinen 15-20 cm), mikä on tärkeä rakennusbudjetissa.

Maanalaiset metallirakenteet ruostuvat myös ilman happea maaperän alemmissa kerroksissa. Tällöin hitsaustyön lopussa kaikki saumat vaurioituu viburnumia, kasa on täysin peitetty korroosionestoaineilla. Tehokkain ensimmäinen suojakerros on kuuma galvanointi. Tätä menetelmää ei kuitenkaan ole saatavilla kotona. Siksi, kun maaperä käyttää yhdisteitä:

Toinen kerros on koostumus:

 • kaksikomponenttinen emali ZingaMetall
 • polyuretaanimaalilla (Masco tai Hempel-valmistajat)

Nämä maali- ja lakkayhdisteet monimutkaisessa alukkeessa tuottavat 30-90 hiilikentän kesäresurssia. Sähkökemiallisesta korroosiosta (maasta kulkeutuneet virrat) suojaa vain lasikuitua, jota ei voida soveltaa kotonaan korkealaatuisissa olosuhteissa.

Edellä mainittujen tekniikoiden jälkeen voit tehdä itsekantaavien akselien kasan omalla tavalla varmistaen korkean resurssin tukikohdan. Terien muotoilun muutokset, mielivaltaiset kokoiset piikit johtavat vääntömomenttien kasvuun vähentäen tuotteen kantokykyä.

ruuvipuristekone

 • Am 2 Mär 2015 veröffentlicht
 • laite mahdollistaa ruuvipuristimien kierteittämisen 50- 800 mm: n halkaisijaltaan (mikä tahansa ruuvit näiden arvojen alueella), maksimi kelan korkeus 450 cm: n teräksestä 2 mm: n ja 10 mm: n käämien suuntaan myötäpäivään ja vastapäivään.
 • ruuvi svayasvaynoy fundations auger august

KOMMENTARE • 32

Ja miksi ei tehdä rungon asteikkoa, jotta et rullattaisi nauhalla?

hei
rakas herra
Olen Intiasta
Haluan tehdä tämän koneen
lähetä minulle oikea muotoilu martial täydellinen erittely
Odotan sinun repesi
navjot singh

el perrito guatòn

Kerro minulle, aion tehdä porata, halkaisija 40 cm, sisäpuolinen halkaisija 7.6 cm, leikkaani 40 cm ympyröitä metallista, 2 kpl. Sitten tein leikkauksen pitkin sädeä, zvaril keskenään, asetettu akseliin 7,6 cm vedän ulos venyttää, kysymys siitä, mitä maksimi askel voin venyttää. Reikä pitäisi olla 7,6 cm kuin tulevaisuudessa akseli tai voisin päihittää heidät enemmän?

Kyllä, oli tarpeen lukea kaikki kommentit, kerroin jollekin reitin läpimitan laskemisesta.

Voisitko tehdä videon tästä aiheesta?

Hei, kerro minulle, kuinka laskea aluslevyn sisähalkaisija ja kuinka laskea venytys on aluslevy?

jonka Pythagoraan lause, c2 = a2 + c2 jossa c hypotenuusa = sisemmän reikä ruuvin kehän, ja jossa suuri kateetti = pituus kehän paalun akselin, ja jossa vaiheessa käämin, ja laskea tarpeen sisähalkaisija aluslevy ruuvin koko matemaattinen askel Itse asiassa venytyksen jälkeen ruuvi toistuu ja askel laskee

Dobra mašina - tobra ideja.
Minä olen tilaus tee, jos sinulla on haluaa, voit myös minun saada 1000 tilausta.

Pidin koneesta, mutta missä olet ja teet käännöksiä tilauksesta?

En tee tätä enää, mutta piirustukset pienen ruuvin itsekokoonpanolle 300 ruuveilla, jotka myyvät 1000 rupiaa

Viileä, hieno!
Ja äskettäin löysin kaverit, jotka keksivät ainutlaatuisen koneen ruuviosastojen taivuttamiseksi
declips.net/channel/UC0uuN9-L9mXYh32dzaC8PlA

Hienoa! Mutta ihmettelen, miten lentää. Luuletko minun tapaani on ok: declips.net/video/VyLN2u8Zkk4/video.html
Mitä mieltä olet siitä?

Kiitos vastauksestasi

Kyllä! miten sinulla on on hienoa! Se on + 1 km :), mutta se on enemmän kuin tarpeeksi.

Vou fazer meu poço.

o melhor vídeo que eu vi

sekava tapa taipua epätasaisesti.

normaaleja augereita saadaan. ei beshannye babosikille. mutta kohtuulliselle rahalle. vain joku haluaa ansaita rahaa.

+SuperArmpower-menetelmä on yleensä sopimaton, jos nykyinen autotalli-gadgeteja valmistetaan. Kun vetää ruuvia ulos kiekosta, se olisi kierrettävä akselilla, ja sitten päät on kiinteästi kiinnitetty eikä siirrettävissä.

kerro minulle, minkä tyyppinen teräs ja mitä leikata boorin työkappale voi tehdä ruuvi, jossa on eri askel tai kelluva askel vaihtamalla geometriaa, jonka tein pienistä posmatreista palasiksi videosi todella piti nyt yrittää kerätä jotain tai parempaa tilausta sinusta

Kerro minulle kiinalaisesta kelloista. Minun tapauksessani se on melkein viisikymmentä, enkä piirrä sitä. Ulkoläpimitta on 40 cm, sisäakseli on 7,6 cm, ainakin 20 cm on todella mahdollista

+Alexander C teräs St3, työkappale leikataan plasma- tai laser, on mahdollista tehdä ruuvi, ja uida nousu ja halkaisija, mutta kaira monimutkaisen kuvion, ja venyttämällä tällä tavalla on rajoitettu, ja ne ovat kaikki yhteydessä kehittyvien sisäisiä jännityksiä sisällä metalli 1) venyttämällä ruuvia, koska se on kierretty akselinsa ympäri mukautumaan vääntyminen on pieni varaus, 2) tämä sopii voi saada kaikki ruuvit ruuvi-ajo, mutta ei kaikki ruuvit porat, kaikki riippuu ulkohalkaisijan suhde sisäiseen, jos suhde 2 / 1 ruuveja saadaan suurimmalla äänenvoimakkuudella, mutta raja on myös, jos suhde on 5/1, se ei ole lainkaan luistamaton, se saattaa rullata väärään suuntaan ja väärään paikkaan. noin itsensä valmistus, mene se! mutta koneeni ei toiminut ensimmäistä kertaa, siihen oli tehty 10 muutosta, en aio tehdä sitä tilattaessa, minulla ei ole aikaa säästää kerran, jos tunne tiedon puutteen, voin valmistaa piirustuksia ja kokoonpanoohjeita 5000 ruplaa varten

Pelottavaa. Eikö lentänyt?

+Victor Barabanov Minun kunnioitukseni. Loppujen lopuksi on helppo muokata hihnapyörän turva-asennusta työkappaleen asettamiseksi leikatun kiinteän alareunan ja L-muotoisen taittopalkin tasolle ylhäältä estäen. Blin-aihio työnnetään vapaasti akselilla ja laitetaan "hattu", kun taas avoin ylempi poikkipalkki, ja sitten se sulkeutuu ja aihio rengas on suljettu, kun se on venytetty ja satunnaisesti häiritseviä se pysyy akselilla-poikkipuu lukitus estää sen hypätä ylös ja eliminoi radikaali vinoutuminen ja kokoaminen akselilta venytetyn rengasruuvin osaan. On välttämätöntä tehdä prosessi turvalliseksi, mutta se on metalli - raskas ja terävät reunat. Onnea sinulle, toveri!

Se ei ole pelottavaa, se lähtee hyvin harvoin ja vain sen jälkeen, kun liitin on löystynyt, mutta vain siinä tapauksessa, että operaattori on aina siellä, missä vipu on.

Miksi kääntyä käsin, jos keksit lisäapuna - taajuusmuuttaja on vieläkin helpompi keksiä.

Ruuvien tekeminen kauan sitten. Kehitettiin useita laitteita. Minun toimintaperiaate, sekä muita vastaavia laitteita on tunnettu: leikkaus päät työkappaleen ruuvin kela on kiinnitetty telineeseen ja venytetty pidätyssilmukan leikkausviivaa kanta kulmassa 90 astetta aksiaalisen linjan kelan akselille. Puristustyypit voivat olla erilaisia. Lue lisää: fermer.ru/blog/8156/samodelnyi-vintovoi-konveier-shnek-102043 ja kosterin33.ru
Mitä sanoa tästä laitteesta? Hyvin tehty.
Videossa näkyy ruuviruuvi, jonka ulkohalkaisija on 650 mm, ruuvin korkeus 185 mm. Ruuvin korkeuden suhde ruuvin ulkohalkaisijaan on 0,28. Tunnetaan: ruuvi on suuria ruuveja varten 0,8 - 0,5 ruuvin halkaisijasta ja pienille malleille ruuvin korkeus on 1,0 - 0,8.
Oletan, että tällä laitteella on vaikea valmistaa ruuvin kierrokset ruuvi- kuljettimilla tarvittavan äänenvoimakkuuden takia - käämin päistöt irtoavat salvoista.

+Victor Barabanov
Ruuvit, jotka on valmistettu hitsaamalla yksittäisiä kierroksia kierteessä, näkyivät monta kertaa Orgaanisten lannoitteiden instituutin kokeellisessa työpajassa, jossa työskentelin vanhempana tutkijana. Työn laatu on samalla tavalla matala - kierteen ja ruuvin akselin välissä, se työntyy sormen läpi. Se on paljon parempi, jos saavutat ruuvipuristimet toisella tavalla ja kiinnitä se akseliin yksitellen hitsaamalla.