Arkki Pile


Kielen ja uran merkkijono on suunniteltu katkaisemaan äskettäin rakennetuista rakennuksista maaperä vanhoista rakennuksista. Kielen ja uran rivi on eräänlainen profiloidut metallikielekko- ja uranpallot, jotka työnnetään maahan ja muodostavat tiiviisti yhteen muodostaen siten pohjan ja ura-seinän, jonka tarkoituksena on rajoittaa maaperän tiivistymistä näissä rakenteissa. Pylvästä kehitetään myös pölkkyjen avulla kuopan seinämien romahtamisen estämiseksi.

Pulsar-tekniikan etu on levyn pinoaminen.

Pulsar-tekniikka antaa lukuisia suuria etuja arkkipilarin asentamisessa.

säästöt
- Louhinnan kiinnitysseinän louhinnan ja purkamisen jälkeen levytyöt voidaan poistaa ja käyttää seuraavassa laitoksessa.
- Mobile Pulsar -laitteisto arkin pinnoittamiseen, säästää aikaa ja rahaa kuljetukseen. Laitteet kuljetetaan pienen auton perävaunussa. Normaalissa tapauksessa kuitenkin käytä suurikokoisia laitteita, jotka vaativat kuljetuksen lisäkustannuksia.

Kyky päästää taput lähellä nykyisiä rakennuksia.
Pneumaattinen vasara pulsarilla kielen ja uornin rivin rakentamisen aikana voi toimia heikossa toistuvassa iskussa. Vaikutusenergia tässä tilassa ei ole yli 900 J, minkä ansiosta paalut voidaan sijoittaa 30 cm: n päähän rakennuksesta ilman riskiä vahingoittaa sitä.

Kyky työskennellä ahtaissa olosuhteissa
Laitteet Pulsar on pieni koko, joka mahdollistaa sen käytön ahtaissa olosuhteissa. Tämä on yhä tärkeämpää suurten kaupunkien pistekehityksen olosuhteissa.

Kyky estää kärkiä vaikeissa paikoissa
Pneumaattinen vasara voidaan keskeyttää manipulaattorista tai nosturista, jonka avulla voit lyödä arkkipilareita vaikeasti tavoitettavissa olevilla alueilla, joilla tavalliset paalutuslaitteet eivät pääse.

Mitä ovat paalut

Rakennuksessa käytettiin erilaisia ​​paaluja. Niitä käytetään perustana rakennusten rakentamiselle heikolla kantavuudella olevilla mailla. Mutta tällaista tukea, kuten levyjä, ei käytetä pohjien rakentamiseen. Niiden tarkoituksena on suorittaa aitaustoiminnot, jotka estävät maaperän liikkumista. Ne suojaavat myös kaivantoja ja kaivoksia veden tunkeutumiselta alueille, joilla on suuri pohjavesi. Nämä eri materiaaleista valmistetut tuotteet kestävät huomattavia kuormia.

Levypainojen tarkoitus

Rakentamisolosuhteet eivät kuulu keuhkoihin. Rakennuksen aikana rakennuksissa on usein erilaisia ​​vaikeuksia. Usein ne johtuvat maaston hydrogeologisista ominaisuuksista. Joissakin tapauksissa paalut voivat auttaa estämään esteitä.

Joenrannan vahvistaminen

Näissä tapauksissa asennetaan aidat:

 • kun tehdään mineraalivarojen kaivostoiminta;
 • jos se on tarpeen suojata kaivantoa tai perustakuoppia pohjaveden tulvilta;
 • estämään maanjäristysten esiintyminen maanrakennuksessa tai eri rakennusten käytön aikana;
 • estää autojen ja rautateiden pengertien tuhoutuminen;
 • satamien ja satamien varustaminen satamissa;
 • jos sinun on vahvistettava rannikkoa;
 • rakennettaessa siltoja ja kaivamaan kanavia.

Levytyynyjen kiinnitysseinät on jaettu kolmeen tyyppiin:

 • tuki, jolla on lisätukea niiden vahvistamiseksi, mikä vaatii lisätilaa asennusta varten;
 • vapaat, jotka pidetään kiinni siitä, että niitä kuljetetaan syvälle maahan;
 • Ankkuri kiinnitettynä kiinnittimien päälle, jotka eivät vie paljon tilaa.

Tuotteiden käyttöaluetta voidaan jatkaa. Tämä johtuu siitä, että tämän tyyppisiä tuotteita edustavat useat lajikkeet, joilla on erilaiset tekniset ja toiminnalliset ominaisuudet.

Tuotteen suorituskyky

Rakennusmarkkinoilla on esitelty erilaisten materiaalien erilaisten mallien kasaamista. Nämä kaksi kriteeriä määrittelevät tämän tyyppisen tuotteen tuotteiden toiminnalliset ominaisuudet.

Pallot asennetaan kiinteiden seinien muodossa, joiden yksittäiset elementit ovat tiiviisti yhteen. Tämän vuoksi niiden rakenne mahdollistaa erityisen kiinnikkeiden (koukut). Tällaisia ​​rakenteita kutsutaan myös läpäisemättömäksi suodatusverhoksi.

Valittaessa paaluja on otettava huomioon niiden ominaisuudet:

 • kestävyys (pisin metallituotteissa - yli sata vuotta);
 • mekaaninen lujuus;
 • korroosionkestävyys;
 • koristeelliset ominaisuudet;
 • paino;
 • helppo asentaa ja purkaa.

Materiaalin koristeelliset toiminnot johtuvat laaja valikoima värejä.

Jos tuotteet ovat kevyitä, ne on helpompi kuljettaa ja asentaa. On vain varmistettava, että kantavuus vastaa hankkeen vaadittua arvoa.

Levypinoiden käytännöllinen käyttö tarjoaa seuraavat edut:

 • lisää työn aikana turvallisuuden tasoa;
 • mahdollisuus toistuvaan käyttöön;
 • ei ole tarvetta kaivutyöhön;
 • rakennusaika laskee;
 • asennus ei vaadi paljon tilaa;
 • Asennetut aidat kestävät raskaita kuormia.

Seuraavassa taulukossa esitetään useiden erilaisten erilaisten teräslajien tyyppisten paalujen vertailuominaisuudet.

Kiinnitystankojen rakenteiden käytännön jakautuminen tuo mukanaan monia etuja, jotka liittyvät niiden käyttöön. Materiaali on valittava erilaisiin suorituskykyindikaattoreihin.

Kielen ja uran pylonoiden lajikkeet

Levypilvet on valmistettu eri materiaaleista. Ne ovat seuraavia tyyppejä:

 • teräsbetoni;
 • puu;
 • PVC,
 • metalli (teräs);
 • komposiitti.
PVC-tuotteet

Alun perin tuotteet olivat vain puisia. Tekniikan kehittyminen on mahdollistanut paalujen valmistuksen muista materiaaleista. Puusta valmistetut aidat näyttävät palstalta. Niitä ei kuitenkaan voida käyttää uudelleen, ja niiden käyttöikä on alempi kuin vastapuolten. Lokit tai paksut levyt asennetaan lyömällä.

Terästuotteet ovat suosittuja. Heitä kutsutaan toisin nimellä Larsenin paalut. Niissä on uran muoto (U-profiili), jossa on sivuttain järjestetyt urat tai kirjaimet Z. Tällaisia ​​tuotteita erottuvat suurella lujuudella, mutta silti huonompi kuin vahvistetut betonianalogit. Mutta heillä on vähemmän massaa.

Muovituotteet (PVC) ovat kevyin ja helppoja asentaa. Mutta ne ovat huonompia kuin teräsbetonien ja teräsmateriaalien lujuus. Niillä on sileä pinta. Tämä vähentää kitkaa maahan tunkeutumisen aikana. Myös tämä materiaali ei korroosiota ja on suhteellisen halpa. Kestävimmät, mutta samanaikaisesti ja raskaat ovat vahvistettuja betonipaloja. Ne on tehty suorakulmioiksi urien kanssa.

Komposiittituotteet - nykyaikaisin materiaali, verrattavissa PVC: n painoon ja metallituotteisiin kestävä. Mutta hinta on korkea, mikä rajoittaa käytännön käyttöä.

Nykyaikaisilla markkinoilla voit hakea arkkeja, joissa on tarvittavat ominaisuudet ja optimaalinen hinta. Käytännössä yleisimmät ovat terästuotteet.

Asennusmenetelmät

On mahdotonta asentaa arkkipäällysteitä omalle ilman ammattimaisten rakentajien mukana tarvittavia laitteita. Asennusmenetelmä valitaan empiirisesti.

Asenna paalujen seinät neljään tapaan:

 • ruuvaus, joka sopii vain putkimaisten lajien asentamiseen;
 • sisennys, jossa kiinteä kasa paineistetaan erityisellä mekanismilla maaperään;
 • isku, jossa tuet syvennetään vasaraiskut;
 • tärinän upotus yhdistää sisennyksen ja tärinän.

Jälkimmäistä menetelmää käytetään, jos paikan päällä oleva maa on kovaa ja kivistä.

Vaikeissa tapauksissa kaivetaan paaluseinät. Louhinnan kustannuksia kompensoidaan käytettyjen tuotteiden alhaisemmalla hinnalla.

Trial-asennus tehdään paalujen rinnakkaisuuden ja lukkojen eheyden varmistamiseksi. Tällöin elementit asennetaan pareittain tai yksi kerrallaan. Vaadittavan koon kehyksiä käytetään ohjeina. Ne myös yhdenmukaistuvat.

Jos tukien asennus tehdään kiviselle maahan, teräslevyt kiinnitetään niihin etukäteen.

Yleensä asennusprosessi menee läpi useita vaiheita:

 • tutkia maaperää;
 • suorittamaan suunnittelulaskelmia;
 • määrittää paalujen sijainnin;
 • valitse asennusmenetelmä;
 • toimittaa työvälineitä;
 • valmistella rakennustyömaa;
 • suorittamaan testilaitteisto, joka määrittää asennusmenetelmän tarkasti;
 • rakentaa sulkeutuva rakenne.

Ennen rakentamista on tehtävä rakennuslaskenta. Tämä on välttämätöntä, jotta voidaan valita sopiva materiaalityyppi, vaaditut mitat ja tarvittavat käyttöominaisuudet. Vähentääkseen paalujen vaurioitumisen todennäköisyyttä törmäyksessä suuren kiven kanssa tunkeutumisen aikana niiden perustus on vahvistettu.

Seuraavassa kuvassa esitetään PVC-paalujen kokoaminen vibro-upottamalla.

Big Encyclopedia of Oil and Gas

Levyn pinoaminen

Pylväät rivejä on tehty vähintään 50 mm: n paksuisista laudoista tai palkkeista ja suurella ajon syvyydellä ja kiinteillä esineillä maahan (kivet, suuret pikkukivet jne.) Käytetään metallikieltä. Pneumaattisten paalunvasarien käyttämistä käytetään lankakuljetukseen, sekä lohko- ja teräsputkille - mekaanisille pinoajureille tai nostureille ja tärinänvaimentimien kuljettajille. [1]

Levytyyppisiä rivejä lyödään laudoista, joiden paksuus on vähintään 50 mm tai baareissa ja suurella ajosuoralla ja kiinteiden esineiden (lohkareita, suuria soraa jne.) Maaperässä, käytetään metallia. Pneumaattisten paalunvasarien käyttämiseen käytetään höylätyn kiekkapilareita, ja mekaanisia pinoajureita tai nostureita ja tärinänvaimennustekijöitä käytetään lohko- ja teräskielien käyttämiseen. [2]

Laudan porauspallot upotetaan maaperään kaivantojen ja pneumaattisten paalujen avulla. [3]

Lankojen kehityksen mukaiset levyjen kiinnitykset; levyjä ja paaluja teurastetaan ennen kaivosten ja kaivosten kaivamista. Joissakin tapauksissa kiinnittimien purkaminen saattaa aiheuttaa vierekkäisten rakenteiden uppoamisen, kiinnityksiä ei pureta, jolloin ne jäävät maahan. [4]

Suodatuslinjan pituuden laskemisessa syötetään tavallisesti vain poniarvoja ja kuningattarivejä. Kuplien avulla kastelupöydän pituus, ottaen huomioon vain lentopallon, on 2-3 l, ja esiliinan pituus on 7-8 I, jossa minä on pään korkeus. Lentokoneen lähimmän esiliinan osa järjestetään seuraavalla tavalla. Toinen esiliina lyhentää joen pohjan vahvistamista betonilaattoilla, joilla on käänteinen kaltevuus tai reunus; takana tämän esiliinan suojapinnan osa. [5]

Kiinnikkeet suojilta ja levyiltä asennetaan, kun kaivausta kehitetään; levyn paalutusta ajetaan ennen kaivojen ja ojien kaivamista. [7]

Levyjen ja levyjen kiinnikkeet asennetaan, kun kaivausta kehitetään; levyn paalutusta ajetaan ennen kaivojen ja ojien kaivamista. Irrota kiinnitys täyttökaivueiksi ja kaivoiksi alhaalta ylöspäin. Joissakin tapauksissa, kun kiinnittimien poistaminen voi aiheuttaa lähirakenteiden selvittämistä, niitä ei pureta, ja kaivannot ja kaivot nukahtavat kiinnittimiin, jotka jäävät niihin. [8]

Lampun aktiivista pintaa voidaan lisätä nostamalla sen korkeutta lisäämällä veden ja veden poiston välistä etäisyyttä laitteella, joka ohjaa maadoitettuja patioita tai puisia väliseiniä (kieli ja ura), jotka muuttavat ja laajentavat vesireittiä. Lämpöenergian hankkimisen edellyttämän aktiivisen pinnan likimääräinen määrittäminen, lämpösähköprojektin Luoteis-haaran kaavio selvittää, mikä merkitys on tarpeen tarkastella jäähdytysaltaiden toiminnan periaatetta. Vesi jäähdytetään lampiin (jäähdytysvyöhyke) niin monta astetta kuin se kuumennetaan lauhduttimessa. Lammikon aktiivisen pinnan koko vaikuttaa vain lauhduttimeen lähtevään veteen tulleen veden lämpötilaan, mutta ei niiden eroon, joka pysyy vakiona, jos lauhduttimen työolosuhteet eivät muutu. [9]

Erityisesti suotuisat olosuhteet luonnon maadoitusta varten ovat käytettävissä vesivoimalaitosten rakentamisessa. Tässä käytetään luonnollisia maadoituslaitteita ja metalliraudoituksia, kaivojen, kaivojen, reikien, metalliputkistojen ja imuputkien vuorausta, upotettujen urien, turbiinien ja pumppujen upotettuja osia sekä kaikkien betoniteräsrakenteiden vahvistamista: rakennuksia, laitteistoja, padot, duura, esiliina, sulku. [10]

PLYVUN, hieno hiekka maaperä, joka on joskus sekoittunut saviin ja melkein aina siltillä, niin runsaasti vettä, että se jätetään itselleen, se leviää muotoillumattomaksi massaksi. Kun hiekkakanta (ks. Säätiöt ja niiden pohjat) on liotettu vedellä, on kiinnitettävä erityistä huomiota perustan jäätymisen varmistamiseen ja sijoitettava pohja maaperän jäädyttämisen alapuolelle. Jos hiekkaperusta voi heikentyä suoneksi, avaimella tai jopa merkittävillä vesimassoilla, on välttämätöntä estää tämä eroosiota tukemalla pohja kiinteällä seinämällä, joka on kiinnitetty vesitiiviin kerrokseen ja jos se on suunniteltu pohjalla missä tahansa tukikohdassa avain löytyy kielen ja uran merkkijono, sitten joko on himmennetty, tai keraaminen tai valurautaa polvi on vedetty ulos pohjasta tai suojattu poikittaisten kielekkeiden ja ura-seinien kanssa kuormitettu pituussuunnassa; poikittaisen kielekkeen ja ura-seinien välissä, pituussuuntaiset seinät keskeytyvät ja pohjaan on järjestetty purkauskaari. Hyvin usein, kun kaivojen (katso) näkymä (katso) on vedetty ulos virtaavissa maaperässä, maaperän irtoaminen ei ole pelkästään kuoppaan kuuluva, vaikka se on aidattu kielekko-ura-seinällä, mutta myös sen ulkopuolella, mikä ilmenee pullon pohjaksi kuoppaan ja sademäärä ja maanvyörymät kaivon ympärillä. Virtaavissa, kevyesti liikkuvissa maissa kielen ja uran rivejä ajetaan syvemmälle kuin pohja, koska muutoin ne pyyhkäisevät maaperällä; tässä tapauksessa on suositeltavaa käyttää maaperän siltoja järjestettäessä (myös) myös hedgehog-seinämät, kuten tavalliset lokit. [11]

Levyn pinoaminen

Levyn pinoaminen
Rakentamisessa on tärkeä ongelma maanpäällisten säätöjen ja pohjaveden romahdus työalueelle. Pilaririvit mahdollistavat luotettavan suojauksen tällaisia ​​ongelmia vastaan. Ne ovat rakenteeltaan metalleja, teräsbetonia tai puisia paaluja, jotka ovat lähellä toisiaan maahan upotettuna.
Kielen ja uran asennukset eroavat toisistaan ​​tekniikassaan. Helpoin ja luotettavin vaihtoehto on, kun sementtilaastia kaadetaan porattuihin kaivoihin, minkä jälkeen paalut asetetaan näihin täytettyihin reikiin. Kun sementti kovettuu, asennus muuttuu kovaksi, ja jokainen sen komponentti kestää raskaampaa painoa. Toinen tapa on niin kutsuttu vibro-upotus: erikoislaitteet (tärinänvaimentimet) asentavat paaluja ennalta määrätyllä syvyydellä. On syytä huomata, että tällainen parametri kuin syvyys on erittäin tärkeä, kun kaivataan kanavia ja kieli- ja urahuoneita siellä, koska riippuu tästä indikaattorista, kuinka paljon pinnan leviäminen tapahtuu. Tärinän upotus katsotaan kustannustehokkaammaksi asennusmenetelmäksi.
Erikoispinta-ala paalutuspisteiden järjestämisessä on tapausta, kun pylväitä käytetään kaivoissa. Jotta rakennustyöt eivät pääse yhtäkkiä romahtamaan, rakennuttajat turvautuvat paalutekniikkaan, mutta tässä meillä on paikka, jolla on omat erityispiirteidemme työn suorittamiseen. Joten, asennusten lopussa on tärkeää, että seinät vahvistetaan ns. Zabirkin avulla, joka koostuu metallilevyistä tai reunoista. Ja tässä luodaan kolmas menetelmä paalujen asettamiseksi - ruuvaamalla, kun kielekettä painetaan, ruuvataan maahan.
Pylväsrivit varmasti suojaavat ja järjestävät rakennustyön tilaa, mikä nopeuttaa jonkin tai toisen rakenteen rakentamista. Yritys "StroyMix" on pitkään erikoistuneiden palvelujen markkinoilla ja tarjoaa asiakkailleen pätevää ja laadukasta palvelua. Yrityksen pätevien asiantuntijoiden avulla voit löytää optimaalisen suojan ja aidan muunnelman muusta rakennusrakenteesta edulliseen hintaan.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Hitsaajan prikaatit

Täytä hitsausainehakemus.

Henkilöstörekisteri

Tarkista NAKS-sertifikaatti nimeä tai todistusta varten.

Tyyppihyväksynnät

Tyypit sertifikaatin NAKS rashifrovkoy pistettä.

Sertifiointikeskukset

Etsi sertifiointikeskus alueellasi.

SQUARE ROW

Katso mitä on "SHEET SERIES" muissa sanakirjoissa:

uritettu rivi - Rivi ura upotettu maahan ja liitetty toisiinsa pitkin sivuilla vedenkestävällä lukkosyöttöllä [Rakentamisen terminologia sanakirja 12 kielellä (VNIIIS USSR Gosstroy)] Rakennus- ja asennustekniikka...... Teknisen kääntäjän viitetiedot

LOMAKONEEN STANDARD - katso ROW SHADTED SERIES Lähde: Rakentamisen terminologia sanakirja 12 kielellä... Rakennuksen sanasto

Puinen laivanrakennus - PUUN LAUKAUPPA, Nast. aika on melkein täysin loppunut terästä ja vain radkissa. D. tuomioistuimen tapaukset pidetään kannattavampina. Meidän pitkälle Esimerkiksi kalastus alukset on rakennettu paitsi puuta; joen lasti sisäpuolella oleva tuomioistuin...... sotilasalan sanakirja

GOST 13641-80: Pinta-alusten ja rakentavien alusten metallirunkoelementit. Termit ja määritelmät - Terminologia GOST 13641 80: Pinta-alusten ja alusten metallirunkoelementit ovat rakentavia. Alkuperäisen asiakirjan termit ja määritelmät: Päällirakenne Huomautus. Jos ylärakenteen laivan kannen ylärakenteessa on useita kerroksia...... Sääntely- ja teknisten asiakirjojen sanasto

SYÖVYTTÄVÄ UUSI - kielen ja uran rivi, jatkuva vedenpitävä seinä ovien suojaamiseksi pääsemästä niihin veteen tai heikentämättä. Sitä käytetään perustettaessa keinotekoisia rakenteita pohjaveden läsnä ollessa sekä aidat heikentämättä...... Tekninen rautatiekirjasto

Sheet piles - miten ne ovat ja kun ne on asennettu

Levyjen paalujen päätavoite on estää kosteuden pääsy maahan louhintaan korkeilla pohjavesivyöhykkeillä. Lisäksi asennetulla seinillä voit tehdä rakennustyöt perusteellisesti ja säätää pystysuorassa asennossa. Levypilareita ei käytetä maanalaisten rakenteiden rakentamiseen, vaan ne ovat vain ylimääräisiä elementtejä louhinnan tai kaivannon vahvistamiseksi, vaikka joissakin tapauksissa ne toimivat säätiön ulkokuorena. Niitä käytetään laajasti hydraulisten kohteiden rakentamisessa.

Kun asennat levyt paikoilleen

 • tarvittaessa suojele pohjaan pohjautuva kaivaus;
 • estämään maanvyörymät rakennustöiden toteuttamisen tai rakennuksen toiminnan aikana;
 • keinotekoisten kanavien rakentamisessa ja siltojen rakentamisessa;
 • rannikkovyöhykkeen ja satamarakenteiden vahvistaminen;
 • lujittaa ja ylläpitää rinteiden rautateiden ja moottoriteiden lähellä pysyviä rinteitä;
 • kun kaivostoiminta.

Pylväslevyn sovellusten luettelo voidaan luetella edelleen. Pileillä on erilainen muoto ja omat ominaisuutensa riippuen valmistus- ja käyttötarkoituksesta. Tällaisten linnoitustekniikoiden ja järjestelmien hallitseminen ilmestyi satoja vuosia sitten, ja ajan mittaan ne vain paranivat.

Levyjen pinnoitusseinät mahdollistavat turvallisen alueen luomisen laitoksessa.

Mitä ovat paalut

Pylväslevyn materiaali voi olla:

Monta vuotta sitten pelkästään puuta käytettiin seinien pitämiseen, mutta nykyään sitä käytetään yhä harvemmin sen takia, että tuotteet ovat vähemmän kestäviä kuin vastapuoleiset, eikä niitä voi purkaa, joten niitä ei ole asennettu uudelleen. Ulkopuoleltaan aita muistuttaa tukkia, mutta usein on uritettua puuta tai seinämiä, jotka on valmistettu paksuista levyistä. Asennus tapahtuu kuljettamalla tuotteita maahan.

Vahvistettu betonipalkkeilla on lukot, joiden avulla voit lisätä yhden elementin toiseen. Tällainen rakenne kykenee hillitsemään pohjavettä, mutta vahvistettuja betonikierteitä käytetään pääsääntöisesti vain kriittisiin kohteisiin. Ensinnäkin paalut ovat raskaita ja edellyttävät tehokkaan teknologian käyttöä ja toisaalta niiden pituus on rajoitettu kuljetuksen monimutkaisuuden ja mahdollisten vaurioiden vuoksi. Lisäksi betonituotteita voidaan käyttää vain kerran.

Komposiittilevyt vähentävät merkittävästi rakennustöiden kustannuksia. Ne on valmistettu polymeerihartsien, erityisesti polyuretaanin, kanssa pitkittäissuuntaisesti vahvistetuilla kuitumateriaaleilla. Tähän mennessä tuotteita pidetään lupaavimpina rannikoiden ja rinteiden vahvistamisessa. Huolimatta tekniikan lyhytaikainen käyttö ja niiden soveltaminen, on olemassa jo satoja tuhansia kilometrejä levy komposiittia tehty komposiittimateriaaleja maailmassa. Niiden etuja:

 • ei korroosiota;
 • pieni paino;
 • tehokkuutta;
 • suurempi lujuus verrattuna samankaltaisiin PVC-tuotteisiin;
 • kantavuus, joka on verrattavissa metallikieleen.

Komposiittipinoja asennetaan värähtelymenetelmällä, usein maakerrosten alustavan eroosion myötä. Impact-asennusteknologia on kategorisesti suljettu pois. Yksittäisten elementtien poikkileikkauksen muoto muistuttaa kourua, ja linnan yhteyksillä on useita vaihtoehtoja. Erityisen vaikeat olosuhteet merkitsevät pudotusten poistamista.

Levyn pinnoitus PVC on kestävä, kevyt, käytännöllinen ja edullinen. Niiden ominaisuudet ovat samankaltaisia ​​kuin komposiittimateriaalit, mutta ne ovat jonkin verran huonompia kuin ne. Tärkein haitta on huono havainto negatiivisten lämpötilojen yhdistelmästä iskutilanteiden kanssa. PVC-kasa pystyy helposti jakamaan.

metalli

Teräslevyt ovat turvallisempia, vahvempia ja kestävämpiä kuin puiset tukipylväät. Tuotteet ovat löytäneet laajan sovelluksen, koska ne ovat kiistattomia ansioita, nimittäin:

 • profiilin useiden muunnelmien läsnäolo tarjoten kielen suotuisamman käytön vallitsevissa olosuhteissa;
 • korkea vastustuskyky mahdolliselle mekaaniselle rasitukselle ja rasitukselle;
 • toistuva käyttö

Yleisimpiä metallilevykuoren rakenteessa on symmetrinen U-muotoinen poikkileikkaus, joka muistuttaa kourua. Pilarin sivuilla on lukitusliitokset Larsen. Rivin kohteet ovat porrastettuja. Niitä ajetaan maahan dieselmareilla tai puristetaan tärinänvaimentimien tai erikoislaitteiden avulla.

Larsenin lukot ovat täynnä erityisiä tiivistysyhdisteitä, mikä viittaa siihen, että suojatun kohteen ulkopuolella on suuri pohjavedenpidätyskyky. Kääntyvyys mahdollistaa valmistajien tuottamat kulmaosat eri muunnelmissa.

Z-muotoisilla metallilevyillä on kaksi rinnakkaista hyllyä ja niiden välinen kalteva seinä. Elementit on asetettu peiliin suhteessa toisiinsa ja ne on yhdistetty hyllyillä olevien lukkojen avulla. Kuten edellisessä tapauksessa, paalut upotetaan maaperään erikoislaitteiden avulla. Z-muotoinen profiili on helpompi asentaa, mutta valitettavasti ei ole mitään takeita siitä, että se pystyy täysin tallentamaan rakennettavan kohteen vesipäästä.

Eri yhdistelmiä saadaan U- tai Z-muotoisista elementeistä, mukaan lukien laatikkopatsaat, koristeet jne.

Litteä metallikieli on suunniteltu pitämään maanpinnan massaa muodostamalla suljetut sylinterimäiset ja pyöreät solut kalvolla tai ilman sitä. Tällaista sarjaa käytetään useimmiten kiviä lähellä olevissa paikoissa tai joissa paalujen kiinnittäminen ankkuroinnin muodossa ei ole mahdollista. Solujen geometria määräytyy taulukoiden tai tietokoneohjelmien jälkeen rakenteen vastaavan leveyden laskennan jälkeen.

Yhdistetyt metallilevyseokset saadaan yhdistämällä I-poikkileikkauspinnat tai teräsputket ja Z-muotoiset paalut. Tässä tapauksessa jotkut elementit ovat vastuussa pystysuuntaisista kuormituksista, kun taas toiset hyväksyvät ja jakavat maaperän ja veden paineen.

Melko usein levytyöt edellyttävät seinän ylemmän osan kiinnittämistä ylimääräisesti johtuen siitä, että laakeriosan maaperän puristus on heikkoa huomattavien sivuttaiskuormien vuoksi. Jos kaivon leveys sallii, vaakasuuntaiset tukijalat asennetaan rinnakkaisten rivien väliin. Muussa tapauksessa tarvitaan ankkuri seinälaite, joka sijaitsee arkin taakse.

Yleiskatsaus levyjen paaluista

Rakentamisessa on tällaisia ​​paalujen tyyppejä kuin paaluja - niitä ei käytetä säätöjen asennukseen, mutta niillä on hieman erilaiset toiminnot. Niiden päätavoite on suojata maaperän liikkumista ja kosteuden tunkeutumista. Lue ohjeet siitä, kuinka tehdä säätiö korkilla, voi olla täällä.

Tekniset tiedot

Levypallot ovat metallisia tai PVC-paaluja, jotka käyttävät levyn pinoamista tai rivejä. Usein löydät nimen - läpäisemättömät verhot. Ne edustavat kiinteitä seinämiä, jotka sopivat tiiviisti yhteen. Ne asennetaan upottamalla tai puristamalla paaluja maahan tai maaperään. Lue ohjeet, miten kaatoa säätiö vanhan talon alle tällä sivulla.

Valittaessa arkkia on kiinnitettävä huomiota seuraaviin kriteereihin:

 1. Kestävyys. Metalliputkien maksimaalinen käyttöikä ja yli 100 vuotta.
 2. Vahvuus.
 3. Ulkoisten vaikutusten kestävyys, jäänmuodostuksen tai muiden mekaanisten vaikutusten muodossa.
 4. Korroosionkestävyys ja aggressiiviset luonnonilmiöt.
 5. Vaalea valo, jolla on myönteinen vaikutus sekä kuljetukseen että asennukseen. Kun tämä kantavuus on melko korkea.
 6. Niillä on erinomaiset koristeelliset ominaisuudet, voit valita haluamasi värin.

Levypakoilla on useita etuja:

 • maaperän poistoa ja poistamista ei tarvita;
 • Rakennusaika on huomattavasti pienempi johtuen asennusvalmiista urista, joihin niissä on hyvin vähän tilaa;
 • itse tylkyt ja levynpylvässeinät vie vähän tilaa asennuksen jälkeen;
 • pinoilla on suuri kantavuus;
 • asennuksen jälkeen tietoturva paranee;
 • Piles voidaan käyttää uudelleen, ne poistetaan helposti maaperästä.

Kuva näyttää Larsenin metalliset groovy-paalut
Levypilvet on jaettu useisiin eri tyyppeihin, pääasiassa sen tyyppisen materiaalin mukaan, josta ne on valmistettu:

 1. Teräspilareita, toinen nimi on Larsenin paalut. Larsenin paalut edustavat uraa, jossa urien läsnäolo seinien sivuilla. Sitä käytetään laajasti eri aloilla muun muassa öljyterminaalien, siltojen, erilaisten varastointitilojen luomiseen, myös säiliöiden rantojen vahvistamiseen, maanjäristysten ja tulvien ehkäisemiseen. Myös teräslevyn ja pengerryksen avulla. Lisäksi teräspilareita käytetään aktiivisesti asuinrakentamisessa. Kellarin vedenpitävyyden laskemista ja asentamista koskevat ohjeet ovat täällä: http://fundamentgid.ru/remont-i-obsluzhivanie/gidroizolyaciya/instrukciya-po-raschetu-i-ustrojstvu-gidroizolyacii-fundamenta.html.
 2. PVC-arkin paalut. PVC-arkkipapeilta pystytetty seinä voi kestää raskaita kuormia ja on melko vahva seinä. Tämän materiaalin pilejä käytetään aktiivisesti rannikon vahvistamiseksi. Niiden suuri suosio johtuu asennuksen helppoudesta ja helppoudesta sekä erittäin edullisesta hinnasta. PVC-paalut ovat melko tehokkaita ja käytännöllisiä ratkaisuja rantaviivojen vakauttamiseen.
 3. Pile sheet piling composite on uusi tuote rakennusmarkkinoilla. Termi "ultrakomposiitti" ilmestyi äskettäin vuonna 2012, kun venäläiset asiantuntijat kehittivät ja patentoitivat uuden sarjan ultrakomposiittimateriaaleja. Komposiittipinoiden laatuominaisuudet ovat samankaltaiset kuin PVC-arkin paalut, mutta niillä on halvemmat kustannukset. Näiden paalujen kantavuutta voidaan verrata metalliputkiin, mutta kustannukset ovat edullisempia ensimmäisille.

Asennusominaisuudet

Kuvien asettaminen paikoille
Levytaskujen asentaminen on varsin yksinkertaista, mutta niillä on omat ominaisuutensa, jotka on otettava huomioon:

 1. Aluksi projektin laskelmat tehdään maaperän ja geologisten olosuhteiden perusteella. Tällöin laske- taan pohjalevyjen sijainti ja tuki asennustekniikan mukaan. Sinun tulisi myös harkita välysten mahdollisia liikkeiden ja liikkeiden kussakin vaiheessa. Ammattilaisten on osallistuttava näihin laskelmiin, jotta heillä ei ole ylikapasiteettia. Lue käsikirja, miten korjata halkeama säätiössä.
 2. Sitten tehdään valmistelutöitä - tämä on seinän akselien jäljittäminen alueella, tarvittavien laitteiden ja koneiden valmistelu ja toimittaminen, kaivojen ja työtasojen valmistus.
 3. Jos valmisteluvaiheessa emme pystyneet määrittämään menetelmää upotusten tekemiseksi vertaamalla, niin olisi tehtävä kokeiluversio. Sukelluksen laadusta ja kyvystä asentaa seuraavat lukitukset lukkoihin määräytyy mahdollisuus käyttää yhtä tai toista sukellusmenetelmää.
 4. Kun tunnistat upotusurat, voit siirtyä suoraan asennukseen. Pallot on asennettu maahan yksitellen tai pareittain. Ensimmäinen, puusta valmistettu kolmesta tai viidestä metrin pituinen ohjaava runko asetetaan maaperään, niiden välisen etäisyyden on oltava yhtä suuri kuin tangon leveys, jotta se voi helposti kulkea ohjaimien välissä. Yksi tai kaksi arkkeja on sijoitettu kulmankielen lukkoon ja upotettu maaperään syvyyteen 2-4 metriä. Sitten yksi toisensa jälkeen, tukialukset maassa, jossa ohjauskehykset on asetettu, upotetaan maahan. Jos urien poikkeamat tasoitetaan uppoamisen aikana, ylemmät supistukset asetetaan maahan ja upotetaan maahan yhdessä arkin paalujen kanssa.

Pallot ovat kustannuksia

Lehtipilareiden kustannuksista riippuu materiaali, josta ne valmistetaan, sekä valmistaja. Komposiittilevyjen keskimääräiset kustannukset ovat 6 000 ruplaa neliömetriä kohden. m., metalliset urat - 10 000 ruplasta neliömetriltä. m., PVC-tyynyt - 5000 ruplasta neliömetriä kohden. m.

Mistä ostaa paaluja?

Mistä ostaa Moskovan:

 • LLC "Trading House InMobRezerv", ul. Sadovaya-Kudrinskaya, 11, puh: 8 (495) 222-20-66;
 • Yritys "Paalujen asennus", Serebryakov passage, 14, s. 15, puh. (899) 403-19-55;
 • LLC SBH COTPAHC, Ordzhonikidze Str., 11, p.: 8 (495) 956-4067.
 • Mistä ostaa Pietarissa:

  1. Rosshpunt-yhtiö, Petrogradskaya nab., D. 36, BC Linkor, toimisto 305, puh. (812) 901-90-90;
  2. Yritys "Shpuntovaya", ul.Afonskaya, talo 2, puh. (812) 495-63-48;
  3. Rakennusyhtiö "Ovation", s. Repishcheva d. 14 litraa AD (sisäänkäynti Marshal Novikovin kadulta), puh. (812) 677-10-70.

  video

  Katso pylväslevyn videon asennus:

  Levypakoja asennetaan myös säätiön kehän ympärille, kun rinteitä ei ole mahdollista tehdä. Niiden asennus on melko yksinkertainen, kuten voidaan nähdä, mutta ei ole toivottavaa tehdä asennusta itse, jotta vältetään kaksinkertaiset kustannukset tulevaisuudessa.

  Levyn pinoaminen on

  Rakennuksen alkuvaiheessa maaperä on luonnollisessa tilassaan - ei tiivistetty. Uuden rakenteen antaman kuorman lisäämisen jälkeen maahan tiivistetään paitsi pystytettävän kohteen lisäksi myös sen välittömässä ympäristössä. Tällaiset fysikaaliset prosessit uhkaavat tiiviitä rakennuksia, joissa on muodonmuutos ja koskemattomuuden loukkaus. Haitallisten vaikutusten estämiseksi käytetään kielikammioja tai "pylväskuoppia".

  Tällainen aita muodostuu upottamalla erityiset paaluputket maahan. Kielen ja uran rivi, pitäen maaperän tiivistymistä, paikallistaa sen rajojen sisäpuolella ja poistaa täysin läheisten rakennusten perustusten vaikutuksen maahan.

  Tällainen aitaus on joskus väliaikainen, mutta sitä käytetään usein ja pysyvästi. Esimerkiksi siinä tapauksessa, että levytarkistusta käytetään pysyväksi muottirakenteeksi kellari seinien ja nauhojen perustamista varten ja myös vedenpitävänä esteenä pohjaveden alentamisen jälkeen.

  Pylväslaitosten lajit

  Käyttöolosuhteista, niiden tehtävistä, kaivamisen koosta ja maaperän ominaisuuksista riippuen käytetään erilaisia ​​arkkipäällysteitä. Rakenna ne puusta, metallista ja teräsbetonista. Jokaisella levytyypillä on etuja ja haittoja.

  Puiset kielekkeet valmistetaan joko komposiitti-, kopioidut kynnet lankkuja tai valmistettu palkit käyttäen ura-kieli nivelten. Puulevyä voidaan käyttää vain kerran, koska se on mahdotonta poistaa maasta vahingoittumatta. Tällainen yksittäinen käyttö lisää rakentamisen kustannuksia. Siksi metalliosien käyttö on tehokkainta.

  Metallikielet tuottavat erilaisia ​​profiileja hiiliteräksestä - I-palkkeja, putkia. Tavallisesti levytyöt on tehty putkista, joiden läpimitta on 219 - 530 mm. Kielen tyyppi riippuu kuopan syvyydestä, sitä syvemmälle se on, sitä enemmän osuuden momenttivaihe valitaan. Metallipylväitä voidaan käyttää toistuvasti, tarkastamalla sen jälkeen, kun ne on purettu maanpinnasta käyttöstandardien noudattamiseksi. Vikoja poistamisen jälkeen paalut ovat valmiita jatkotoimintaan.

  Vahvistetut betonipilvet upotetaan maaperään vasaralla, jolla on suuri iskuteho. Kielen kiertämisen aikana maata tiivistetään, mikä estää viereisten paalujen upottamisen. Koska teräsbetoniputket on upotettava lähelle toisiaan, prosessille on ominaista lisääntynyt monimutkaisuus. Siksi niitä käytetään vain tapauksissa, joissa aita on tehty pysyvästi käyttäen betoniterästuotteita osana säätiötä. Näitä aidoja käytetään useimmiten rannikon vahvistamiseen tai siltojen rakentamiseen.

  Levyn pinoamisen asennus

  Pylväslevyjen rakentamiseen käytettiin useita upotusuran menetelmiä maahan. Nämä ovat paaluilla, joissa on sisennys, iskumenetelmä, tärinänvaimennus ja yhdistetyt menetelmät. Ennen sukellusta on tarpeen suorittaa poraus tikkaille - merkityt kuopat. Sitten, riippuen kuoppien paalujen erilaisista vaatimuksista ja tiheydestä valitaan sukellusmenetelmä.

  Kielen upottaminen ruuvaamalla tai painamalla.

  Tätä menetelmää varten käytetään teräsputkista valmistettuja teräsköysiä, joissa on teräsvahvistus. Uppoaminen suoritetaan pyörimällä ja samanaikaisella sisennyksellä. Tämän menetelmän suurena lisättynä on läheisten rakennusten säilyminen ja niiden jatkuvan valvonnan tarve. Siksi ruuvausmenetelmää suositellaan alueille, joilla on tiheä kaupunkikehitys.

  Kielen upottaminen kaivoihin, jotka on täytetty sementtilaastilla - tärinän imeytyminen.

  Tässä menetelmässä poraus suoritetaan ensin kaivojen kielien alle suunnittelumerkinnälle. Sitten sementtilaastia syötetään paineella onttojen porakärkien läpi ja samaan aikaan ruuvit nostetaan. Seuraavassa vaiheessa kuoppa sijoitetaan kuoppaan tärinänvaimentimien avulla. Tämä menetelmä on hyvä rakentaa hiekkapohjaisille maille. Lisäksi sille on ominaista kannattavuuden paraneminen.

  Upotuskielen sokkomenetelmä.

  Kaivoksen alustavan johtajan porauksen jälkeen esimerkiksi anodi-maadoituksen kuopat kuormitetaan paalukoneilla. Tätä menetelmää leimaa suuri tuottavuus. Kuitenkin merkittävien dynaamisten vaikutusten vuoksi ei ole suositeltavaa soveltaa sitä kaupunkien tiheässä kehityksessä.

  Kun kyseessä on "kevyt" maaperä, käytetään yhdistettyjä menetelmiä, kun paalut tärinän jälkeen lopetetaan vasaralla.

  Kun kaivaa kehitetään, sen seinät kiinnitetään ns. Suolla. Joko metallilevy tai reunapinta toimii kiiluna. Tulevaisuudessa näitä materiaaleja voidaan käyttää muottirakenteena maanalaisen rakenteen betonoitumiseen. Tämä sulkeva rakenne on läpäisevä, joten jos veden taso on kuopan yläpuolella, veden pudotusta tulee soveltaa.

  Korkea moderni rakentamisnopeus, rakennuksen tiheys ja rajoitteet, pinnoituksen rakentaminen nopeuttavat rakentamisen prosessia ja varmistavat rakennustyömaan turvallisuuden. Kielen kieleke voi tehokkaasti ratkaista tekniset ongelmat vaikeissa rakenteissa.

  Levyn pinoaminen

  Pylväät ovat tyydyttäviä hydraulirakenteiden rakentamisessa ja paikoissa, joissa on tarpeen varmistaa rakennusten ja rakenteiden turvallisuus sekä suojata työalue veden virtaukselta. Töiden tarkoitus ja olosuhteet riippuvat levytarkastukset puusta, teräsbetonista tai metallilevykuopista.

  § 1. Pylväskuvien tyypit ja mallit

  Levypatojen vedenpitävä aita järjestää altaiden suojelun kohteissa, joilla on korkea pohjavesi, kun kaikki alentaminen ei ole taloudellisesti kannattavaa tai yleensä tehottomampi.

  Kaivannon koosta riippuen sekä pohjan alapuolella olevan maaperän ominaisuuksista käytetään erilaisia ​​levytyökaluja, aidat (8.1).

  Alun perin järjestettiin vain puupäällystys, jonka jälkeen he alkoivat järjestää teräs- ja teräsbetonirakenteita.

  Materiaali urien valmistamiseksi valitaan useiden olosuhteiden mukaan. Tukkeutunutta puulevytystä on lähes mahdotonta poistaa takaisin maasta ilman merkittävää vahinkoa, eli puupinoamisen uudelleenkäyttö on lähes mahdotonta. Tällaisia. ei-varastotekniset aidat ovat suuret rakennuksen yläpuoliset kustannukset.

  Metal (teräs) -levy voidaan taivutella toistuvasti ja poistaa maasta. Ne ovat käteviä kuljetuksille ja yleensä edullisempia kuin puu.

  Teräsbetonisia uria ei poisteta uudelleenkäyttöä varten - niitä käytetään säätiön erottamattomana osana (ulompi päällyste).

  Erilaisia ​​arkin paaluja on esitetty kohdissa 8.2 ja 8.3. Puiset kielekkeet on valmistettu palkkeista, valitsemalla ura ja kampa, tai komposiittiksi tehty, kynsien pöydältä.

  Teräsrakenteiden urien rakenteet eivät ole tarpeeksi täydellisiä. Niitä käytetään lähinnä rakennuksissa, joilla vahvistetaan rannikkoa ja siltojen rakentamista. Ehtojen osalta vahvistetuilla betonilepäillä on suorakulmainen muoto, jossa on harjanteen uria ja harja. Tällaisten paalujen pituus ei tavallisesti ole yli 15 metriä. Suuremmalla pituudella voi muodostua halkeamia kuljetuksen aikana.

  Teräslevyn pinnoitus tuottaa kolmea eri profiilia: litteä, kourallinen ja tyyppi "Larsen". Kielen tyyppi valitaan pääasiassa riippuen kaivannon syvyydestä riippuen: mitä syvemmälle se on, sitä suurempi on kielekkeen osuuden inertia. Välilehdessä. 8.1 esitetään teräspelien alue GOST 4781-55 ja eritelmät 5154-55 mukaisesti.

  Levyn pinoaminen on ohut seinämä, jonka vakaus on varmistettu syvällä upottamalla maahan. Lukkojen aukkojen purkautumisen vuoksi levytarkastukset tulevat melkein lähes vesitiiviiksi rakentamisen jälkeen.

  Työn luonteesta levytarkastus jakautuu ankkuroituun, kiinnittymättömäksi (vapaasti tarttunut maahan) ja tukien avulla. Jälkimmäistä käytetään vain kapeissa kaivannoissa.

  Suhteellisen matalissa kaivannoissa (noin 2-3 metriä), joilla on vahva pohja pohjan alapuolelle, tangon ja naarasrivin vakaus varmistetaan puristamalla paalut. Syvissä olevissa syvennyksissä kielen ja uurteen seinä on kiinnitetty ankkureihin, jotka voidaan asettaa vaakasuoraan paikkoihin ja laattoihin. Seinämän korkeus riippuu staattisen työn olosuhteista riippuen laskemalla. Ankkurien työntövoima sijoitettiin niin, että maksimipistemäärä momenttipätissä oli suunnilleen yhtä suuri kuin maaperän paineesta johtuva suurin negatiivinen momentti.

  § 2. Pylvässeinän laskeminen

  Ankkurin havaitsema voima löytyy kaikkien voimien ulkonemien summan yhtälöstä vaaka-akselilla. Löydetty ponnistus valitsee ankkurintulan poikkileikkauksen.

  Jos tiheä maaperä ei salli levyjen poraamista vaadittuun syvyyteen tai päinvastoin, heikkoa maaperää (siltaa, turve) sijaitsee kaivon pohjassa, järjestää kahden säiliön pinnoitus. Toinen ankkurikiinnitys tehdään kuopan pohjan tasolle ja levyn pylvässeinämä hieman haudataan pohjan maahan.

  Löydetyt hetket ja RB-materiaali voivat määrittää kielekkeen poikkileikkauksen mittojen.

  Kaksoiskärkisellä ja uritetulla rivillä voi olla useita korkeusvälikkeitä. Tällöin ne asetetaan taivutusmomentin arvojen pysyvyyden perusteella kantoihin eri ponnisteluilla tai samassa ponnistuksessa olleista olosuhteista.

  § 3. Pylväiden upottaminen

  Puisen kielekkeen upottamista 6 metrin syvyyteen käytetään täryttimiä ja dieselvesivoimia, joiden massa on 250 ja 600 kg. Asenna vasarat kaikentyyppisiin kevyisiin lautoihin tai nostureihin.

  Sukelluksen tarkkuuden ja seinätäytön tiheyden varmistamiseksi levytalot hammerataan ohjaimien asennuksen jälkeen (8.9). Asenna oppaat aiemmin upotetuilla majakkasaumoilla. Majakkasaappaiden lukumäärä ja sävelkorkeus valitaan perustuen olosuhteisiin, joilla taivutetun seinän tarkka kohdistaminen varmistetaan ja ottaen huomioon oppaiden käyttämien levyjen paksuus. Levyjen läsnäolo arkin paalujen reunoissa antaa kielekkeiden välisten saumojen tiheän täytön.

  Vahvistettu betonilevyt on upotettu maahan iskuvasteilla, joilla on suuri iskuteho. On tunnettua, että kun tavalliset paalut upotetaan, paalun rungon ympärille muodostuu tiivistettyä maavyöhykettä, joka estää vierekkäisten paalujen upottamisen. Tästä syystä tavanomaisten paalujen välinen vähimmäisetäisyys on M (d on neliöpaalin halkaisija tai lävistäjä). Vahvistettu betonilevyt on upotettava lähelle toisiaan, mikä on erittäin vaikeaa. Siksi raudoitettuja betonilevyjä käytetään harvoin.

  Kiekon nostamisen aikana paalun kuljettajalle on tarpeen valvoa rakenteiden mahdollista poikkeamaa. Tapauksissa, joissa esiintyy taipumista, on tarpeen nostaa tupsut nostomekanismilla.

  Metallilevykuopat upotetaan erilaisten päädytyyppien avulla, joiden rakenne riippuu paalun käyttömekanismista (8.10).

  Käytännössä myös käytettiin kapselinhävittäjiä. Levypää asetetaan pään ansaan suoristamalla nostettu rakenne maanpinnasta ennen kuin se joutuu ansaan poskeihin (). Voit vähentää kitkavoimia aikaisemmin ladattujen paalunpäiden ohjaimissa on voiteltava lukon tasoa.

  Metallin kulutuksen vähentämiseksi aluslevyjen rakentamisen aikana suoritetaan tukien ankkurointi tukeille ja ankkurointipinoille (8.12). Ankkureina voit käyttää olemassa olevia rakenteita ja rakennuksia, joiden rakenteet pystyvät horisontaalisten kuormien havaitsemiseen arkkitehosta. Tarvittaessa ankkurointiseinien kiinnittämistä käytetään ankkurina metallikappaleina, joiden pituus on vähintään 2,5 m, teräsbetoni tai puiset paalut.

  Aluslevyjen upottamisen jälkeen ajetaan ankkuripinoja, jotka sijaitsevat etäisyydellä, joka on enemmän kuin maaperän romahtamisen suuruus. Niiden joukossa, joihin heille hitsataan tai pultteja, kiinnitetään metallivyö, joka on valmistettu kanavista tai muista vierintäprofiileista, joihin ne kiinnittävät ankkureiden paikoista. Vetovoima on tehtävä ruuveilla, jotta ankkurit saadaan tasalaatuisiksi kielekkeestä ja urosrista ankkureihin. Kohdissa 8.13 ja 8.14 esitetään ovien ojien urien eri järjestelmiä

  § 4. Metallilevyjen poistaminen

  Levyjen paikat raudoituksen jälkeen. Levypakojen poimimiseen käytetään jousikuormitusta käyttäviä tärinänvaimentimia, kaksitoimisia höyryvasteita, täryttimiä ja erikoisvarusteita, jotka perustuvat telaketjunostureihin.

  Kaksoistoiset ilmasovittimet, jotka on tarkoitettu levytyöntöjen poistamiseen, asennetaan niille ylösalaisin; vasarat on kiinnitetty jäykästi paalunpäähän kiinnityspulttien ja kaapelin avulla. Akseliporaukset ylöspäin suuntautuvat vasarat poistavat pellin paikan maasta, kun taas nosturi, johon vasara on ripustettu, valitsee kaapelin, kun se poistetaan.

  Tärisevä pino kuljettajia, joita käytetään lehtipinoiden poimimiseen, ripustetaan nostureihin. Niiden kantokapasiteetissa olisi otettava huomioon paalun kitkan ponnistelut maaperässä uuttamisprosessissa. Tällöin tärinänvaimentimia käytetään värähtelemään paaluilla kitkavoimien vähentämiseksi.

  Pihdit, jotka on siirretty nosturiin metallilevyjen porauslaitteiden avulla käyttäen P. Preobrazhenskaya -tyyppisiä täryttimiä, ovat 6-8 tonnia (60-80 kN) yksivaihtelevista paalutiloista, joissa on maavastus ja yksi lukko - 8-10 t, maaperän kestävyys ja kaksi lukkoa - 12-14 tonnia.

  Välilehdessä. Kohdassa 8.3 esitetään pylväsmassojen massojen syvyyden enimmäisarvot, jotka on otettu käyttämällä tärinänvaimentimia (O. A. Savinovin ja A. Ya.Luskinin tietojen mukaan).

  Kielen ollessa irrotettuna tärisevällä vasaralla alus on kiinnitetty ylhäältä käyttäen jousia.

  Nosturin asennus paalujen poimimiseksi on nuoli, joka on ripustettu pystysuoraan nosturiin ja joka lepää maahan.

  Nosturin vetokoukun voima irrotetaan nostokorvakkeesta nostolaitteen kautta maahan. Pellojen poimimiseksi 5 metrin syvyyteen vaadittavien ponnistusten suuruus on 3,5 tonnia (35 kN), 8 m -5,5, 10 m - 8,5, 12 m - 12,5, 22 m - 22 tonnia.

  Big Encyclopedia of Oil and Gas

  Levyn pinoaminen

  Pylväät rivejä on tehty vähintään 50 mm: n paksuisista laudoista tai palkkeista ja suurella ajon syvyydellä ja kiinteillä esineillä maahan (kivet, suuret pikkukivet jne.) Käytetään metallikieltä. Pneumaattisten paalunvasarien käyttämistä käytetään lankakuljetukseen, sekä lohko- ja teräsputkille - mekaanisille pinoajureille tai nostureille ja tärinänvaimentimien kuljettajille. [1]

  Levytyyppisiä rivejä lyödään laudoista, joiden paksuus on vähintään 50 mm tai baareissa ja suurella ajosuoralla ja kiinteiden esineiden (lohkareita, suuria soraa jne.) Maaperässä, käytetään metallia. Pneumaattisten paalunvasarien käyttämiseen käytetään höylätyn kiekkapilareita, ja mekaanisia pinoajureita tai nostureita ja tärinänvaimennustekijöitä käytetään lohko- ja teräskielien käyttämiseen. [2]

  Laudan porauspallot upotetaan maaperään kaivantojen ja pneumaattisten paalujen avulla. [3]

  Lankojen kehityksen mukaiset levyjen kiinnitykset; levyjä ja paaluja teurastetaan ennen kaivosten ja kaivosten kaivamista. Joissakin tapauksissa kiinnittimien purkaminen saattaa aiheuttaa vierekkäisten rakenteiden uppoamisen, kiinnityksiä ei pureta, jolloin ne jäävät maahan. [4]

  Suodatuslinjan pituuden laskemisessa syötetään tavallisesti vain poniarvoja ja kuningattarivejä. Kuplien avulla kastelupöydän pituus, ottaen huomioon vain lentopallon, on 2-3 l, ja esiliinan pituus on 7-8 I, jossa minä on pään korkeus. Lentokoneen lähimmän esiliinan osa järjestetään seuraavalla tavalla. Toinen esiliina lyhentää joen pohjan vahvistamista betonilaattoilla, joilla on käänteinen kaltevuus tai reunus; takana tämän esiliinan suojapinnan osa. [5]

  Kiinnikkeet suojilta ja levyiltä asennetaan, kun kaivausta kehitetään; levyn paalutusta ajetaan ennen kaivojen ja ojien kaivamista. [7]

  Levyjen ja levyjen kiinnikkeet asennetaan, kun kaivausta kehitetään; levyn paalutusta ajetaan ennen kaivojen ja ojien kaivamista. Irrota kiinnitys täyttökaivueiksi ja kaivoiksi alhaalta ylöspäin. Joissakin tapauksissa, kun kiinnittimien poistaminen voi aiheuttaa lähirakenteiden selvittämistä, niitä ei pureta, ja kaivannot ja kaivot nukahtavat kiinnittimiin, jotka jäävät niihin. [8]

  Lampun aktiivista pintaa voidaan lisätä nostamalla sen korkeutta lisäämällä veden ja veden poiston välistä etäisyyttä laitteella, joka ohjaa maadoitettuja patioita tai puisia väliseiniä (kieli ja ura), jotka muuttavat ja laajentavat vesireittiä. Lämpöenergian hankkimisen edellyttämän aktiivisen pinnan likimääräinen määrittäminen, lämpösähköprojektin Luoteis-haaran kaavio selvittää, mikä merkitys on tarpeen tarkastella jäähdytysaltaiden toiminnan periaatetta. Vesi jäähdytetään lampiin (jäähdytysvyöhyke) niin monta astetta kuin se kuumennetaan lauhduttimessa. Lammikon aktiivisen pinnan koko vaikuttaa vain lauhduttimeen lähtevään veteen tulleen veden lämpötilaan, mutta ei niiden eroon, joka pysyy vakiona, jos lauhduttimen työolosuhteet eivät muutu. [9]

  Erityisesti suotuisat olosuhteet luonnon maadoitusta varten ovat käytettävissä vesivoimalaitosten rakentamisessa. Tässä käytetään luonnollisia maadoituslaitteita ja metalliraudoituksia, kaivojen, kaivojen, reikien, metalliputkistojen ja imuputkien vuorausta, upotettujen urien, turbiinien ja pumppujen upotettuja osia sekä kaikkien betoniteräsrakenteiden vahvistamista: rakennuksia, laitteistoja, padot, duura, esiliina, sulku. [10]

  PLYVUN, hieno hiekka maaperä, joka on joskus sekoittunut saviin ja melkein aina siltillä, niin runsaasti vettä, että se jätetään itselleen, se leviää muotoillumattomaksi massaksi. Kun hiekkakanta (ks. Säätiöt ja niiden pohjat) on liotettu vedellä, on kiinnitettävä erityistä huomiota perustan jäätymisen varmistamiseen ja sijoitettava pohja maaperän jäädyttämisen alapuolelle. Jos hiekkaperusta voi heikentyä suoneksi, avaimella tai jopa merkittävillä vesimassoilla, on välttämätöntä estää tämä eroosiota tukemalla pohja kiinteällä seinämällä, joka on kiinnitetty vesitiiviin kerrokseen ja jos se on suunniteltu pohjalla missä tahansa tukikohdassa avain löytyy kielen ja uran merkkijono, sitten joko on himmennetty, tai keraaminen tai valurautaa polvi on vedetty ulos pohjasta tai suojattu poikittaisten kielekkeiden ja ura-seinien kanssa kuormitettu pituussuunnassa; poikittaisen kielekkeen ja ura-seinien välissä, pituussuuntaiset seinät keskeytyvät ja pohjaan on järjestetty purkauskaari. Hyvin usein, kun kaivojen (katso) näkymä (katso) on vedetty ulos virtaavissa maaperässä, maaperän irtoaminen ei ole pelkästään kuoppaan kuuluva, vaikka se on aidattu kielekko-ura-seinällä, mutta myös sen ulkopuolella, mikä ilmenee pullon pohjaksi kuoppaan ja sademäärä ja maanvyörymät kaivon ympärillä. Virtaavissa, kevyesti liikkuvissa maissa kielen ja uran rivejä ajetaan syvemmälle kuin pohja, koska muutoin ne pyyhkäisevät maaperällä; tässä tapauksessa on suositeltavaa käyttää maaperän siltoja järjestettäessä (myös) myös hedgehog-seinämät, kuten tavalliset lokit. [11]