Paino per vahvistusmittari

Laskettaessa raudoitusta säätöön sen määrä lasketaan juoksumetreinä, ts. laskelman tuloksena käy ilmi, kuinka monta metriä vahvistusta tarvitaan vahvistamiseen. Mittaustangon pituuden mittaaminen myynnin aikana on tonnia, joten oikean rautasimäärän kustannusten määrittämisessä on välttämätöntä muuttaa juoksumetriä tonnilta ja tarkastella tonnikohtaista hintaa. Kuinka monta metriä vahvistusta tonnikalassa on riippuvainen sen halkaisijasta: ohuempi vahvistus, sitä enemmän metriä tonni. Vahvikkeen painon määrittämiseksi pitkin sen pituutta, sinun täytyy tietää sen halkaisija. Tämä käännöstaulukko esittää yhden metrin raudoituksen painonarvot ja metrejä tonnia kohti halkaisijaltaan 6 mm - 40 mm.

Armature on korkealaatuista metallitelaa, jota käytetään rakentamisessa betoniterästen, myös perustusten, lujittamiseen. Säätöraudoitusta varten käytetään luokan A-I ja uritetun luokan A-III lujia.

Alustavat tiedot raudoituksen laskemiseksi säätiölle ovat pohjan tyyppi (laatta, kaistale, pylväs) ja sen kokoonpano. Säätiön tyyppi ja parametrit valitaan riippuen maaperän kantavuudesta ja pohjan kuormituksesta.

Kuinka monta 10 liitososaa ton

Kuinka monta metriä on 1 tonnin vahvistus, jonka halkaisija on 10 mm.

Kuinka monta metriä on 1 tonnin vahvistus, jonka halkaisija on 10 mm.

Metalliprofiilien ja erilaisten valssattujen terästuotteiden valmistajat myyvät tuotteitaan myytäväksi, mitataan ne tonnilta. 10 mm: n halkaisijaltaan vahvistettua terästä ja vahvistusta, jota myydään myös tonnimääräisesti. Suurille ammattijärjestöille ja metallobazille - se on kätevä. Pienille kuluttajille, yksityishenkilöille, rakentajille, yksittäisille käsityöläisille ja pienyritysten toimijoille, varusteiden toimittaminen tonnilta, päinvastoin, on tiettyjä haittoja. Tosiasia on, että kaikki rakennustyön laskelmat, teknisesti, on loogisempaa tehdä perustuen mittareiden lukumäärään. Ristiriita on. Olet täsmälleen laskenut, kuinka monta metriä 10 mm halkaisijaltaan tarvittavia vahvikkeita tarvitaan teidän laitoksellasi, tule metallipohjasta ostaa teräspeltiä ja käy ilmi, että hinnasto tai hinnasto 10 mm halkaisijaltaan myydyn vahvistamisen määrä on tonnia. Tajuamatta, ilman riittävää kokemusta, nopeasti "hahmottamaan", on vaikea muuntaa 10 mm: n halkaisijaltaan tangon mittarilukema metriin.

Ja oikeasti, kuinka monta metriä yhden tonnin tangon pituus on 10 mm.

Tietenkin voit asentaa itsesi laskimella ja tehdä laskelmia kaavan avulla. Teoreettinen muunnos, jonka suuruus on 10 mm: n metrejä, on yksi vaihtoehdoista, mikä on kaikkein hankala käytännössä. Muuten, sinun on vielä selvitettävä, kuinka paljon 1 metrin raudoitus painaa halkaisijaltaan 10 mm.

On paljon järkevämpää selvittää, kuinka monta metriä on 1 tonnin vahvistus, jonka läpimitta on 10 mm, käyttäen taulukon viitetiedostoja teräsvahvistusta varten. Tällainen vertailutaulukko varusteista, teräsbetonipainosta ja sävyn mittareista ei ole kuitenkaan aina käytettävissä. Kaikki eivät tarvitse sitä. Siksi tarjoamme ote taulukosta, jonka mukaan voit heti selvittää, kuinka monta metriä vahvistusta on halkaisijaltaan 10 mm 1 tonnilta. Poimi lujittavien terästen taulukosta - tonnien muuntaminen mittareihin, halkaisijaltaan 10 mm: n liittimiin. Tonnikilometrinen tonni ei riipu siitä, miten 10 mm: n terälevyä leikataan, mitataan tai mitataan, vapautetaan palkkeina tai kierukkavaihteina. Joka tapauksessa tonnien määrä tonneissa on sama.

1 tonnin vahvikkeena, jonka läpimitta on 10 mm - lujittavan tangon mittareiden määrä = 1620,75 metriä.

Julkaistu: kesäkuu 11, 02:31

Vahvistustankojen ostamisessa on usein tarpeen selvittää, kuinka paljon vahvistusta on tonni. Jotta voit selvittää, sinun on suoritettava laskutoimitukset sekä mitattava sauvojen halkaisija ja pituus. Kaikki nämä parametrit vaikuttavat lopulliseen arvoon.

Helpoin tapa on punnita yksi ankkuri ja jakaa 1000 kilogrammaa painon mukaan kilogrammoina. Rakennuskoodeissa on seuraavat indikaattorit.

9 kuinka monta laitteistoa tonnilta.jpg

Esimerkiksi valitut sauvat, joiden pituus on 11,75 metriä. Kaikki muut arvot ovat erilaisia. Aloitamme tarkastella ohuimmilla sauvoilla. Jos raudan paksuus on 0,55 cm ja yksittäisen sauvan paino on 2,19 kiloa, niin tällainen vahvistaminen vaatii 5347 kappaletta kuutiometriä kohti.

Paksuudeltaan 1 senttimetrin sauva painaa noin 7,25 kiloa, ja kuutioissa ne sopivat vähemmän, nimittäin 1620 kpl.

3.2 cm: n paksuinen kartio painaa jopa 74,14 kiloa. Tällaiset tangot kuutioihin sopivat vain 158 kappaletta.

Ja mitä muuta voit sanoa keskusteltavasta aiheesta?

Voit tarkastella liitteitä, jotka haluat rekisteröityä foorumille

Jotain, jota en ymmärrä. Mitatteko tonnia tai kuutiota? Ja miksi meidän pitäisi harkita tämän vahvistuksen vetoisuutta? Olisi parempi tietää yksinkertaisesti yhden metrin raudoituksen paino. Oletan, että minun on kiinnitettävä säätö 300 metriä 1 cm halkaisijaltaan, joten tarvitsemme vain yhden metrin painon kerrottuna 300: lla ja selvitän vahvistuksen painon ja sitten hinnan. Mutta palkkien määrä kuutioissa, en ole kiinnostunut.

stepan kirjoitti (a): Jotain en ymmärrä. Mitatteko tonnia tai kuutiota? Ja miksi meidän pitäisi harkita tämän vahvistuksen vetoisuutta? Olisi parempi tietää yksinkertaisesti yhden metrin raudoituksen paino.


Et vain ole nopeita. Loppujen lopuksi kukaan ei ole vielä keksinyt tätä vahvistimen mittayksikköä - kpl / kuutiometri. mutta nyt se on. Ainoa asia, jota on vaikea ymmärtää, on se, miten rakentajat ovat tehneet ilman tätä vahvistimen mittayksikköä tähän asti. Miten rebar-ostot tehtiin, miten sen käyttämätön määrä poistettiin. Kaikissa viitekirjoissa on vain yksi mittayksikkö - tonnia.

... henkilökohtainen mielipide, ei vaatimatonta totuutta...

Kuinka paljon tonni tangosta

Mikä tahansa rakentaminen on kallis yritys. Siksi kaikki kehittäjät huolestuttavat siitä, kuinka paljon rakennusmateriaalit maksaisivat hänelle. Jos suunnittelet asuinrakennusten rakentamista, olet varmaan huolestunut varusteiden hinnasta.

Nyt yhdessä teräsvahvisteisen komposiitin kanssa käytetään aktiivisesti. Sitä käytetään sekä teollisuudessa että siviilikäytössä. Tämä ei ole yllättävää, koska sillä on monia etuja. Tärkein on komposiittivahvistuksen suuri lujuus, suhteellisen pieni paino ja korroosionkestävyys. Lisäksi sillä on alhainen lämmönjohtavuus.

Hinta 1 tonnin varusteet

Jos valitset perinteisten ja komposiittiosien välisen valinnan, monet tekevät lopullisen päätöksen kustannusten perusteella. Rakennusliittimien hinta on asetettu 1 tonniin. Komposiittiraudoituksen kustannukset ovat korkeammat kuin metallilla. Tästä huolimatta laskelmassa on ominaisuus. Tosiasia on, että komposiittimateriaali painaa 10 kertaa vähemmän kuin hiiliteräs. Tämän seurauksena yhdestä tonnista metallista valmistettua vahviketta, jonka sauvan halkaisija on 12 millimetriä, on noin 1 150 metriä ja komposiitti on 12,5 km. Tämän seurauksena saamme kustannukset 1 tonnin teräsvahvikkeelle # 8212; se on kalliimpaa 30-45% verrattuna samaan metrisen alueen komposiittiin.

On myös tärkeää, että eri materiaaleista valmistetut liittimet maksoivat eri tavalla. Esimerkiksi komposiittiliitoksia myydään juoksumittareissa, kun taas teräsvarusteet myydään tonnilta. Komposiittiraudoituksen kustannuksista huolellisesti voidaan päätellä, onko rahankustannusten kannalta niin edullinen. Älä unohda, että hiiliteräksen paino on 10 kertaa enemmän kuin komposiittimateriaalit. Siksi 1 tonnin komposiittivahviste on 10 kertaa enemmän metrejä. Niinpä yhden tonnin metallirakennuksen kustannukset ovat pienemmät, mutta sen käyttö vähenee.

Venttiilin kustannukset riippuvat tietystä alueesta, joten 1 tonnin venttiilin hinta on vaikea vastata. Hinnoittelupolitiikka muodostuu valmistajan hinnoista, kuljetuksista, varastoista jne. Lisäksi off-season-hinta on sama, mutta rakennuskaudella se on täysin erilainen.

Mittareiden lukumäärän laskeminen 1 tonnia

Vastaus kysymykseen siitä, kuinka monta metriä vahvistusta on 1 tonni, kiinnostaa sekä suunnittelijoita että rakentajia. Näitä tietoja tarvitaan laitosten massan ja kustannusten määrittämiseen sekä työn asianmukaiseen järjestämiseen rakennuspaikan hankinnassa ja toimituksessa. Tämä tehtävä johtuu siitä, että tangon vahvuuslaskennan tulokset esitetään metreinä, ja niiden hankkimiseksi tarvitaan tonnia.

Teräksisiä, pyöreitä ja säännöllisiä profiileja käytetään perustuksiin, betonirakenteisiin, kaasupalojen taloihin. Jälkimmäisessä on muotoisia sylinterimäisiä sauvoja, joissa on poikittaiset ulkonemat, jotka on muodostettu kierukkaa pitkin ja kaksi pituussuuntaista kylkiluuta. On olemassa vaihtoehto, jossa oikea ja vasen lähestymistapa tehdään sauvojen vastakkaisilla puolilla betonin kiinnittymisen parantamiseksi (käytetään suuritehoisille teräksille).

Perusmäärä, jolla vahvistuksen määrä määritetään, on sen nimellishalkaisija (d) riippumatta siitä, onko pinta pehmeä vai eri tyyppi aallotettu. Standardien mukaan jaksollisen profiilin poikkipinta-alueet (ei-pyöreät) ja saman halkaisijan ympyrän muodot ovat identtiset. Näin ollen niiden massat metriä kohti ovat yhtä suuret.

GOST 5781-82 -standardin mukaan valmistetaan kuumavalssattuja liittimiä А240 - А1000 (kirjain A tarkoittaa tuotantomenetelmää ja lukumääriä MPa: ssa):

FIXTURES

Rebar-paino (taulukko)

Rakennustöiden aikana vaaditaan tarkkaa laskemista lujitetuista rakenteista. Tämä auttaa sinua arvioimaan rakentamisen kustannuksia sekä jo valmiiksi tehdyn kohteen hintaa.

On mahdollista selvittää, kuinka paljon raudoitus painaa seuraavasti: yhteenveto koko raudoitustangon pituudesta rakenteessa ja kerrotaan sen mittarin painolla.

Kuinka selvittää massa metriä kohden? Tämän ongelman ratkaisemiseksi on tarpeen tarkistaa laskentataulukko ja löytää siinä rakenteessa käytetyn raudoituksen nimellishalkaisija (profiilin numero).

Rebar-painon laskin. Painemittariosat. Mittausmittareiden määrä tonnilta.

Teräsbetonia (vahvistavaa terästä) käytetään vahvistamaan betonirakenteita.
Tällä sivulla voit laskea raudoituksen painon ja selvittää, mitkä betoniteräksen halkaisijat ovat.

Rebar-painon laskin

VASTAUS: Rebar-paino on 0 kg

Laskin, kuinka monta metriä vahvistusta 1 tonni

VASTAUS: 0 metriä. (0 tankoa millimetreinä)

Vahvistus on valmistettu GOST 5781-82 "Kuumavalssatun teräsrakenteen vahvistamiseksi. Tekniset tiedot "ja GOST R 52544-2006" Hitsauspalkki, jonka luokkiin А500С ja В500С ovat säännöllisiä profiileja teräsbetonirakenteiden vahvistamiseen Tekniset olosuhteet "

Lujittavan teräksen mekaanisista ominaisuuksista riippuen on jaettu luokkiin A-I (A240), A-II (A 300), A-III (A 400); А-IV (А 600), АV (А800), А-VI (А1000).
Nimikkeessä A500C ja B500C kirjain A tarkoittaa kuumavalssattua tai termomekaanisesti vahvistettua vahvikekaapelia, kirjaimella B - kylmämuovautunutta vahvistettua palkkia, kirjaimella C hitsattu.
Nimikkeessä oleva nimellisarvo ilmoittaa, että sauman vahvuus on pyöristetty N / mm2: ssä. Tuottolujuus on materiaalin mekaaninen ominaisuus, joka luonnehtii jännitystä, jossa muodonmuutos jatkaa kasvua ilman kuormitusta.

Painemittariosat. Mittausmittareiden määrä tonnilta.

Rebar-läpimitat GOST 5781-82 mukaan

Rebar-läpimitat GOST 5781-82 mukaan

Mitä muuta lukea sivustolla:

Laskin painaa teräskallon ravnopolochny. Painomittarin nurkatasku. Mittarien määrä nurkassa. Metallikulman mitat.

Laskin painokulma teräs epätasainen. Taulukon paino metriä kohden. Mittarien määrä nurkassa. Corner metalli neravnopolochny kokoja.

Domatut.rf - sivusto ammattimaisille rakentajille ja niille, jotka rakentavat omat kätensä. Artikkelit rakennustöiden dokumentoinnin rekisteröinnistä, kokoonpanosta ja ylläpidosta. Esimerkkejä töiden lokien ja teosten oikeasta täyttämisestä. Artikkelit rakentamisen ja asennustyön suunnittelusta ja tuotantotekniikasta. Laskimet materiaalien ja muiden hyödyllisten tietojen laskemiseen ammattimaisille rakentajille ja omistajille.

Kuinka monta metriä vahvistusta 10 mm tonnilta?

Kuinka monta metriä on 1 tonnin vahvistus, jonka halkaisija on 10 mm.

Metalliprofiilien ja erilaisten valssattujen terästuotteiden valmistajat myyvät tuotteitaan myytäväksi, mitataan ne tonnilta. 10 mm: n halkaisijaltaan vahvistettua terästä ja vahvistusta, jota myydään myös tonnimääräisesti. Suurille ammattijärjestöille ja metallobazille - se on kätevä. Pienille kuluttajille, yksityishenkilöille, rakentajille, yksittäisille käsityöläisille ja pienyritysten toimijoille, varusteiden toimittaminen tonnilta, päinvastoin, on tiettyjä haittoja. Tosiasia on, että kaikki rakennustyön laskelmat, teknisesti, on loogisempaa tehdä perustuen mittareiden lukumäärään. Ristiriita on. Olet täsmälleen laskenut, kuinka monta metriä 10 mm halkaisijaltaan tarvittavia vahvikkeita tarvitaan teidän laitoksellasi, tule metallipohjasta ostaa teräspeltiä ja käy ilmi, että hinnasto tai hinnasto 10 mm halkaisijaltaan myydyn vahvistamisen määrä on tonnia. Tajuamatta, ilman riittävää kokemusta, nopeasti "hahmottamaan", on vaikea muuntaa 10 mm: n halkaisijaltaan tangon mittarilukema metriin.

Ja oikeasti, kuinka monta metriä yhden tonnin tangon pituus on 10 mm.

Tietenkin voit asentaa itsesi laskimella ja tehdä laskelmia kaavan avulla. Teoreettinen muunnos, jonka suuruus on 10 mm: n metrejä, on yksi vaihtoehdoista, mikä on kaikkein hankala käytännössä. Muuten, sinun on vielä selvitettävä, kuinka paljon 1 metrin raudoitus painaa halkaisijaltaan 10 mm.

On paljon järkevämpää selvittää, kuinka monta metriä on 1 tonnin vahvistus, jonka läpimitta on 10 mm, käyttäen taulukon viitetiedostoja teräsvahvistusta varten. Tällainen vertailutaulukko varusteista, teräsbetonipainosta ja sävyn mittareista ei ole kuitenkaan aina käytettävissä. Kaikki eivät tarvitse sitä. Siksi tarjoamme ote taulukosta, jonka mukaan voit heti selvittää, kuinka monta metriä vahvistusta on halkaisijaltaan 10 mm 1 tonnilta. Poimi lujittavien terästen taulukosta - tonnien muuntaminen mittareihin, halkaisijaltaan 10 mm: n liittimiin. Tonnikilometrinen tonni ei riipu siitä, miten 10 mm: n terälevyä leikataan, mitataan tai mitataan, vapautetaan palkkeina tai kierukkavaihteina. Joka tapauksessa tonnien määrä tonneissa on sama.

1 tonnin vahvikkeena, jonka läpimitta on 10 mm - lujittavan tangon mittareiden määrä = 1620,75 metriä.

Rebar-painopöytä.

Rakennustöissä vaaditaan tarkka laskenta raudoituksen painosta ja vahvistusmittareiden lukumäärää painokiloa kohden. Nämä tiedot auttavat laskemaan rakennuskustannukset.

Jotta voidaan laskea 1 m: n painoinen vahvistus, ei ole tarpeen käyttää vahvistuspöytää, koska se ei välttämättä ole juuri oikeaan hetkeen. 1 metrin raudan massa on yhtä suuri kuin saman halkaisijan ympyrän teoreettinen massa, ja se lasketaan käyttäen yksinkertaista kaavaa: m = D x D x Pi / 4 x ro, jossa ro on materiaalin tiheys, tässä tapauksessa 7850 kg / m 3 ja D halkaisija. Tämän kaavan avulla lasketun perustuksen raudoituksen paino vastaa GOSTin nimellisarvoja. Voit laskea säätiön käyttämällä säätiö laskinta.

GOST-venttiilejä on vähintään kolme. Niistä on yleisimpiä "GOST DSTU 3760-98" ja "GOST R 52544" sekä "GOST 5781-82". Alla on vahvistuspainojen taulukot.

Aloita harkitsemalla yleisimmät GOST-venttiilit DSTU 3760-98. Tällaisia ​​liittimiä valmistetaan seuraavissa luokissa:

 • A240C, jossa on sileä profiili;
 • A300S;
 • A400S;
 • A500S;
 • A600;
 • A600S;
 • A600K;
 • A800;
 • A800K
 • ja A1000 jaksollisella profiililla.

Massan ja määrän taulukko
metriä venttiiliventtiilissä GOST: n "DSTU 3760-98" mukaan

Armature - taulukko painosta ja mittarien määrästä 1 tonni!

Tänään puhumme siitä, kuinka paljon rebar painaa ja metalliputken enimmäispituudesta. Suurin osa siitä, kuinka monta metriä tonnilta vahvistusta, mutta myös muita halkaisijoita, otetaan huomioon.

Vahvistuksen paino, kuinka monta metriä 1 tonni?

Rakentamisen aikana on oltava tarkka käsitys siitä, kuinka paljon painoa koko vahvistettu rakenne on. Tähän on useita syitä:

 • Tämä antaa meille mahdollisuuden kestää vahvistamisen tekniikkaa.
 • Takaa suunnittelun vaaditun luotettavuuden.
 • On helpompi laskea rakentamisen kokonaiskustannukset.

Suurin huomio kiinnitetään tangolle, jonka läpimitta on 12 mm, koska se on halkaisijaltaan vähäisintä arvoa, jota saa käyttää rakennettaessa rakenteita nauhan perustuksille. Ja tietysti, sinun ei pidä unohtaa merkittävää tekijää, että kun rakennetaan, on erittäin tärkeää tietää tarkalleen kuinka monta metriä vahvistusta tarvitaan yhden tonnin suunnitellun tuotannon osalta.

Kuinka paljon ankkuri punnitsee ja armatöiden määrä tonnissa, taulukossa:

Lujitemittarin paino on esitetty taulukossa 1 metrin halkaisijan ja massan suhteen. GOST 5781-82 -standardin mukaisen teräsbetonipainon tunteminen on mahdollista arvioida rakenteen lujitussuhteesta (raudan massan suhde betonin määrään) ja määrittämään, kuinka paljon materiaalia tarvitaan pohjaan (kuutiobetoniin)

Vahvistimen mittari on 1 m pituinen, sileä ja jaksottainen profiili, jonka paino riippuu lujittavan teräsosan GOST 5781-82 halkaisijasta (lukuisista mittasuhteista, joiden pituus on 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 25, 28, 32, 36, 40, 45, 50, 55, 60, 70, 80 mm).

Kuinka lasketaan liittimien paino 1 lineaariselle mittarille taulukon avulla?

Lujituksen paino on erittäin tärkeä parametri betoniteräsrakenteiden pystyttämiselle ja erilaisten rakennusten (esim. Kasvihuoneiden) rakentamiseen. Metallielementtien massa on otettava huomioon rakennuksen suunnittelun yhteydessä. Vahvistustankojen lukumäärän laskeminen vapaissa ja rasitetuissa vyöhykkeissä, tangojen välinen etäisyys jne. Riippuu siitä.

Metallikehys

Lisäksi rakentamisen kustannukset riippuvat metalli-sängyn painosta. Halvempaa on ostaa metallitangot tukkukaupoissa, joissa hinta ilmoitetaan tonnilta. Rakennuksen laskenta tehdään juoksumetreinä. Siksi on tärkeää pystyä laskemaan, kuinka monta metriä tankoa on yksi tonni.

1 Taulukko, joka vastaa vahvikkeen painoa eri halkaisijoille

Yhden tai toisen halkaisijan liittimien vakiomassaa säätelevät GOST 5781-82 -standardit. Määrien standardilaskennan taulukko näyttää tältä:

Kirjeenvaihdon taulukko raudoituksen painosta riippuen

Tämä taulukko on täysin helppokäyttöinen. Ensimmäisessä sarakkeessa valitaan sauvan halkaisija millimetreinä, jota käytetään, toisessa sarakkeessa näemme välittömästi tämän tyyppisen sauvan yhden lineaarisen mittarin painon.

Kolmannessa sarakkeessa esitetään yksi tonnin vahvistusmittarit.
valikkoon ↑

1.1 venttiilin painon laskenta

Laske rakennustöiden edellyttämä vahvistuspalkkien massa useilla tavoilla.

Ensimmäinen ja helpoin tapa selvittää, kuinka paljon vahvistusmittari painaa on käyttää sähköistä laskinta vastaaviin laskelmiin.

Sinun tarvitsee vain tietää sen sauvan halkaisija, jonka kanssa me työskentelemme. Kaikki muut laskentaparametrit on jo sisällytetty ohjelmaan.

Kaksi muuta tapaa selvittää, kuinka raskas vahvistusmittari on, ovat hieman monimutkaisempia. Harkitse niitä monimutkaisuuden lisääntyessä.

Koska yksityisessä rakentamisessa käytetään useimmin halkaisijaltaan 12 mm: n ja 14 mm: n liittimiä, käytämme juuri tällaisia ​​tangkoja laskentaperusteina.
valikkoon ↑

1.2 Esimerkki raudoituksen painosta (video)

2 Laskelma vakionopeudesta

Käytä yllä olevaa taulukkoa laskemaan tarvittavan tangon massan tällä tavoin. Olemme kiinnostuneita parametrista, kuinka paljon yksi metri painaa. Laskelmissa käytetään varret, joiden läpimitta on 14 mm.

Katso myös: mitä ja miten oikein käytetään hitsauslangan käyttöä?

Laskemme rakentamisen edellyttämän vahvistusmäärän (edellyttäen, että meillä on taulukko kädessä).

Laskemalla raudoituksen määrän paino tarvitsemme:

 1. Suunnittele rakennuksen rakentaminen ottaen huomioon vahvistusverkon luominen.
 2. Vahvojen halkaisijan määrittäminen.
 3. Laske mittareissa käytettävien venttiilien määrä.
 4. Kerro halutun halkaisijan yhden metrin halkaisijan paino käytetyillä tangoilla.

Esimerkki: Rakennetta varten käytetään 2322 metriä vahvistuspalkkeja, joiden läpimitta on 14 mm. Tällaisten sauvojen mittarin paino on 1,21 kg. Kerro 3002 * 1.21, saamme 2809 kiloa 62 grammaa (grammaa voidaan jättää huomiotta). Rakentamiseen tarvitaan 2 tonnia 809 kiloa metallia.

Esimerkki raudoituksen painon laskemisesta erityisohjelmassa

Samalla monimutkaisella tavalla voit laskea määrän halkaisijaltaan tonneina tankoina taulukossa annettujen tietojen perusteella.
valikkoon ↑

2.1 Laskeminen spesifisen painon mukaan

Tämä laskentamenetelmä edellyttää tiettyjä tietoja, taitoja ja työvoimaa. Se perustuu massan laskemiseen, joka käyttää määriä, kuten kuvion tilavuus ja sen ominaispaino. Tämän lineaarisen vahvistimen laskentamenetelmän käyttäminen on vain, jos käsillä olevalla elektronisella laskimella tai GOST-standardien mukaisella taulukolla ei ole.

Katso myös: sen avulla, mitä voit taivuttaa vahvistusta - erityisten taivutuskoneiden laitteesta.

Yritämme tätä menetelmää laskelmissa siitä, kuinka paljon vahvistus painaa 12 halkaisijaltaan. Ensinnäkin muistelemme fysiikan kurssin painokehystä.

Metallipalkit

Paino on yhtä suuri kuin kuvan tilavuus kerrottuna sen tiheydellä. Teräksen tiheys tai ominaispaino on 7850 kg / m 3.

Mitä tulee tilavuusmäärään, meidän on myös laskettava se omasta, mikä perustuu siihen, että vahvistuspalkki on sylinteri. Palataan kurssin geometriaan.

Sylinterin tilavuus on yhtä suuri kuin sen poikkileikkauksen alue kerrottuna sylinterin korkeudella. Sylinterin poikkipinta on ympyrä. Ympyrän alue lasketaan kaavalla Pi (vakioarvo, joka on 3,14) kerrottuna neliön säteellä. Säde on puolet halkaisijasta.

Meidän on tiedettävä vahvistuksen halkaisija, joka perustuu rakentamisen suunnitelmiin ja laskelmiin, tai mittaa itsenäisesti.

Huomaa: halkaisijan riippumaton mittaus johtaa virheisiin laskutoimituksissa, sillä vahvikkeella ei ole sileä ulkopinta.

Eri halkaisijoiden vahvistussauvoja

Meidän tapauksessamme halkaisija on 12 mm tai 0,012 m. Siksi säde on 6 mm tai 0,006 m.

 1. Laskemme ympyrän alueen: 3,14 * 0,006 2 = 0,00011304 m 2.
 2. Laskemme yhden metrin vahvistuksen tilavuuden: 0,00011304 * 1 = 0,00011304 m 3
 3. Laskemme yhden juoksumittarin painon: 0,00011304 m 3 * 7850 kg / m 3 = 0,887 kg.

Viitaten taulukkoon näemme, että saadut tiedot ovat samat kuin valtion.

Jos sinun ei tarvitse laskea yhtä metriä vaan tietyn palkin painoa, ympyrän pinta-ala on kerrottava tangon pituudella. Loput laskentalgoritmista eivät muutu.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Portal about the accessories »Liittimet» Miten voit laskea liittimien painon 1 lineaarisella mittarilla pöydällä?

Rebar-painon laskin ja teoreettiset massat

Rebar-painon laskin ja teoreettiset massat

Teräsvahvistuksen paino on vertailuarvo, tarkat arvot saadaan parhaiten asianomaisista GOST-viitetietoista. Useimmiten haluttu taulukko vahvistuspainosta, esimerkiksi 12, ei ole käsillä, tässä tapauksessa laskemme auttaa sinua. 1 metrin massa vastaa saman halkaisijan ympyrän teoreettista massaa ja lasketaan käyttäen yksinkertaista kaavaa m = D * D * Pi / 4 * ro, jossa ro on materiaalin tiheys, tässä tapauksessa 7850 kg / m3, D on nimellishalkaisija. Laskettuna tämän kaavan mukaan lujituksen paino on samansuuruinen kuin GOSTin nimellisarvot, mutta jos valitset sopivan lujuuden luokan ja standardin laskimessa, arvo otetaan taulukosta.

Metallirakenteiden todellisissa laskelmissa kannattaa harkita, että lujituksen tuottamisessa geometristen mittojen poikkeamat nimellisarvosta ovat sallittuja. Vahvistuksen erityispainon raja-arvot ilmoitetaan GOST-julkaisun viitteissä, joiden mukaan se on annettu. Lue tarkat tiedot valmistajilta.

Venttiililuokat ja nimitykset:

A300C, A400C, A500S, A600C, A600, A800K, A800, A1000.