Betonimäärälaskuri

Nopeasti selvittää, kuinka monta kuutiota betonia tarvitaan ja online laskin auttaa laskemaan äänenvoimakkuutta. Nopean laskennan ansiosta tiedät kuutioiden määrän, sinun tarvitsee vain määrittää betonilaatan tiedot ja paksuus ja saada lopputulos. Laskin laskee betonikuutiot lattiapinnoille.

Rakennustyön laadun ja viivästymisen vuoksi on välttämätöntä varmistaa tarvittava rakennusmateriaalin määrä. Lattiapinnoitteen toteutuksessa sinun täytyy tietää, kuinka paljon betonia tarvitaan tämän työn suorittamiseen.

Miten lasketaan betonin kuutioiden määrä oikein tarpeettomien kustannusten ja huonolaatuisen materiaalin saatavuuden välttämiseksi? Laskutoimituksia voidaan tehdä yksinkertaisesti käyttämällä online-laskinta betonin kuutiomäärästä.

Kuinka laskea betonin määrä lattialle?

Betonimäärilaskurin avulla muutaman minuutin päästä voit tarkentaa rakennustöiden tarvittavia materiaaleja. Voit tehdä tämän kirjoittamalla valmistetun taulukon huoneen geometriset mitat käyttämällä kaavaa, tiedämme alueen m 2 ja syötetään tämä arvo. Mitataan lasin keskipaksuus ja tallennetaan tämä arvo taulukkoon.

C on Formula Square -levyn korkeus.

Napsauttamalla "laske" -näppäintä ja online-tilassa saadaksesi valmiita tietoja, niin että numeroiden lopputuloksesta ei ole ongelmia, sinun on lisättävä 10-15% lukemista.

Tällä tavoin lasketaan betonin kuutiokapasiteettia laskimella muutamassa minuutissa, nyt tiedät kuinka paljon konkreettista seosta haluat ostaa.

Ominaisuudet laastin käyttämisestä lattiapinnoille

Jotta rakennustöiden betonilevyn laskemisen lopputulos ei laske radikaalisti muutoksessa, tällaisessa työssä on otettava huomioon useita tekijöitä:

 • alue, jossa korjaus on suunniteltu;
 • sukupuolen alkuperäismäärä; betonivalukerroksen paksuus riippuu tällaisesta indikaattorista;
 • sementti- ja hiekan laatu.

Kuinka laskea tarvittava määrä betonia manuaalisesti?

Jos haluat tarkistaa saadut tiedot betonin kuutiokapasiteetin laskemisesta laskimella verkossa, sinun on otettava tiedot lattialaastarin huoneesta ja kerrottava halutulla kerrospaksuudella.

Itse asiassa kaikki ei ole niin yksinkertainen, monimutkainen olosuhde tällaisessa tapauksessa on määritellä tarvittava paksuus laastia ja todellakin eri tyyppisiä rakennuksia se on erilainen.

Ominaisuudet ovat lattian odotettavissa olevat kuormat, esimerkiksi asuinalueilla, nämä indikaattorit - jopa 5 cm päällysteen lujuuden ja muiden kuin asuinrakennusten osalta - puoleen vähemmän.

Näin ollen, jos huoneen pinta-ala on 20 m 2, jonka paksuus on 5 cm, kokonaismäärät ovat seuraavat: 20 m 2 * 0,05 m = 1 m 3, tämä on se, kuinka paljon seosta lattiataso on tarpeen.

Mikä koostumus on paras käyttää lattiapinnoille

Ennen laskeaksesi betonin määrää tasoittain, sinun on päätettävä, minkälainen ratkaisuvalikoima valitaan. Paras vaihtoehto olisi ratkaisu, joka on merkitty M 150: llä tai M 200: lla. Sementtiä M400 voidaan sekoittaa hiekkaan 1: 3-suhteessa tai kahdessa osassa.

Nyt sinun on laskettava betonilaskurin määrä:

 • huone 29 m 2;
 • levityspaksuus - 5 cm;
 • vaadittu tilavuus - 1m 3;
 • sementti on 0,24 m 3 (yhteensä 4 osaa);
 • hiekka - 0, 75 m 3.

Kun otetaan huomioon kummankin komponenttiyksikön yhden kuution paino erikseen, saamme seuraavat tiedot: jos otamme keskimääräiset indikaattorit - 1300 kg sementille ja 1625 hiekalle, saamme 325 ja 1220 kg kustakin komponenttia.
Valmistettaessa materiaaleja on otettava huomioon liuoksen kutistuminen, joka usein johtaa 10%: n pienemmäksi tulokseen. On välttämätöntä tehdä asianmukainen varaus niin, että myöhemmin ei tehdä uutta erää.

Asiantuntijaneuvonta

Kun lasketaan betonin määrää laskimella tai käsin, tarkista tiedot tarkasti huolellisesti ja vasta rakennusmateriaalien lopullisen oston jälkeen. Ja tässä tilanteessa ei ole edes rahaa, vaan työn laatu, kuinka luotettava lattia on lattialle.

Jos käytät laskinta lattiapinnoitteiden laskemiseen, sinun on ensin päätettävä, mitä tuotemerkkiä laatoitettakoon, miten sitä vahvistetaan ja kuinka taloudellisesti haluat lähestyä tätä asiaa.

Betonin säästämiseksi puolet lattiasta voit kaataa suuren osan, esimerkiksi soraa tai kuonaa.

Jos puhumme massan massasta, niin se voidaan tehdä itsenäisesti, käytämme seuraavaa osaa: sementin osalle laitamme kaksi osaa hiekkaa ja kolme osaa raunioista tai seulomuksia. Voit myös valmistaa koostumuksen vain hiekasta ja sementistä. Jokaisella mestarilla on omat menetelmät ottaen huomioon lattian asettamispaikan alkutilan ominaisuudet. Lasketaan nopeammin hiekka- ja sementtilaskurin oikea määrä.

Levyn vahvistamiseksi käytetään vahvistusverkkoa, kuitua, tällaista materiaalia kiinnitetään pohjaan ja kuitu puuttuu betoniin tasoittain.

Mitä työkaluja käytetään kytkimen laitteeseen

Ennen laskemista betonin kuutiokapasiteetin ja laskimen verkossa sinun on valmisteltava useita työkaluja, joita tarvitaan laadukkaaseen ja nopeaan asennukseen:

 • sillä suuri osa vaivaamista tarvitsee betonisekoittimen, ja kun käytetään lapioita, tämä prosessi on pitkä ja aikaa vievä;
 • majakat, joilla varmistetaan sujuva sidonta;
 • laserin ja normaalin tason, tarkemmin lattian yläpituus määritetään, sitä parempi ja edullisempi työ tehdään;
 • ja tarvitsevat myös troola-, lapiot, rakennusautot, kauhat jne.

On muistettava, että korkealaatuinen kerros riippuu lattian kuivumisesta töiden jälkeen, hyvä ilmanvaihto auttaa poistamaan ylimääräisen kosteuden, mikä ilmenee työskenneltäessä sementtilaastilla. Yksityiskohtainen video itsestään lattiasta.

Asennettaessa sementtiseosta pohjan on oltava kuivaa ja puhdasta, ja on parasta valmistaa erityisiä läpäiseviä yhdisteitä, jotka tarjoavat hyvän liitäntätoiminnon levitysseoksen kanssa.

On edullisempaa ja nopeampaa vaihtoehtoa. Tämä on kuiva lattiapäällyste. Tämä menetelmä soveltuu hyvin asuntoihin ja taloihin, joissa korjauksia tarvitaan mahdollisimman pian.

johtopäätös
Nyt tiedät kuinka laskea betonin kuutio kapasiteetti laskimella verkossa tai tehdä se manuaalisesti käyttäen yksinkertaisia ​​matemaattisia laskelmia. Nopea ja laadukas korjaus sinulle, ole varovainen ja noudata turvallisuusohjeita, kun työskentelet sementtilaastilla!

Kuinka laskea kuinka monta kuutiota betonia tarvitset säätiöön?

Rakentaminen alkaa projektin kanssa. Jopa pieniä rakenteita suositellaan paperin esikuvaksi, jotta voit tarkastella visuaalisesti mittasuhteita ja arvioida materiaalien kulutusta. Vakavissa rakennuksissa tarvitaan ammattilaisten tekemiä arvioita, mutta yksityisen talon, puutarhan, aidan tai autotallin rakentamisen yhteydessä voit tehdä online-laskimia tai valmiita ratkaisuja. Rakenteiden rakentamisen tärkein asia on luotettavan perustan rakentaminen, ja siksi kysymys siitä, kuinka betonin määrää lasketaan säätiössä, on ensiarvoisen tärkeää.

Betoni on helppo laskea säätiöön, jos rakenteesta ja rakenteesta on varmuutta. Alustan luonne ja sen mitat olisi määritettävä kokenut rakennusmestari, joka perustuu rakennettavan rakennuksen ominaisuuksiin, maaperätyyppiin ja alueen jäädyttämiseen.

nauha

Yksityisen talon rakentamisen suosituin perusta on liuskekivi. Se on eräänlainen konkreettinen betoni, joka kulkee rakennuksen kaikkien seinien läpi.

Miten laskea, kuinka monta betonin kuoppia pitäisi olla pohjassa? Laskimet, jotka auttavat määrittämään sementti-hiekkalamulaatin kulutuksen valu, ovat saatavilla monilla sivustoilla, joilla on rakennusteema, joista yksi on esillä tämän materiaalin lopussa. Tilavuuden laskemiseksi kuutiometreinä sinun on tiedettävä rakenteen lineaariset mitat: korkeus, leveys ja pohjan kokonaispituus.

Liuskajohtopäällysteiden betonointi tapahtuu kaatamalla valmiin sementti-hiekkaseos puupalkkiin, jossa on esiasennettu raudoitus. Suuret jakeet (sora, murskattu kivi) lisätään liuokseen, jotta saadaan säätiön suurempia lujuusominaisuuksia.

Pohjan mittasuhteet riippuvat rakennuksen mitoituksesta, joka on tarkoitus rakentaa. Tyypillisesti pohjakerroksen leveys on vähintään 300 mm, maanpinnan korkeus on 400 mm ja syvyys voi nousta 1500-2500 mm riippuen pohjaveden saatavuudesta, jäätyvyydestä ja kellarista kellarista. Strip-pohja ei ole suositeltavaa asentaa kallistusmaalle, jos muotti on haudattu pienemmäksi kuin jäätymisnopeus.

Keskimmäiselle kaistalle, pienien yksityisten talojen ja kylpyammeiden pystyttämiseen riittää, että suoritetaan syvyys 1500 mm: n etäisyydellä maanpinnan korkeudesta 400 mm: iin asti.

Säätiön pituus on yhtä suuri kuin kaikkien ulkoseinien kokonaispituus, mukaan lukien sisäinen laakerin seinä, jonka alapäässä on myös asennus. Tämän seurauksena olet saanut kaikki vaaditut arvot, voit laskea betonin määrän säätiölle. Tällöin laskinta ei ehkä tarvita - riittää moninkertaistaa kaikki indikaattorit metreinä ja saada tarvittava määrä kuutiometreinä.

Laskentakaava on seuraava:

V = h * b * l, missä:

 • V on liuoksen tilavuus m 3: ssä;
 • h - korkeus m;
 • b - leveys m: ksi;
 • l on nauhan pituus m: ssä.

Esimerkiksi rakennuksessa, jonka koko on 6 x 6 m ja yksi sisäinen laakerin seinämä, jonka perustakorkeus on 2 m ja leveys 0,4 m, kaadon laastin tilavuus on: V = 2 * 0.4 * 30 = 24 m 3. Leveys ja korkeus säätöä varten 10x10-kokoiselle talolle ja kahdelle sisäpuoliselle sisäseinälle lasketaan seuraavasti: V = 2 * 0.4 * 60 = 48 m 3.

Laskennan avulla voidaan laskea melkein kuutiomääräinen laasti, mutta on muistettava, että kuljetuksen aikana jotkut betonit ovat kadonneet, ja myös löysät muottipesät saattavat vuotaa jonkin verran betonilaastaria, mutta vahvistuskammion käytössä on lisää sisäistä tilavuutta. Sen vuoksi on oikein ottaa käyttöön korjauskerroin laskennallisen arvon kasvattamiseksi suunnassa 2%.

Tuloksena saamme tarkemman kaavan betonirakenteen määrän laskemiseksi nauhalumpuille:

V = h * b * l + 0,02 * (h * b * l)

Tuloksena oleva arvo pyöristetään kokonaislukuun. Esimerkkejämme varten hienostunut laskenta näyttää tältä: talolle, jonka koko on 6x6 V = 24 + 0,02 * 24 = 24,48 (25) m 3, talossa 10x10 V = 48 + 0,02 * 48 = 48,96 (49) m 3.

laatta

Laattojen pohja on kiinteä monoliittinen pohja rakennuspaikan alla. Laitteiden betoniarvot eivät ole pienempiä kuin M100. Laske tämän monoliitin tilavuus on melko yksinkertainen - vain moninkertaistaa levyn pituus, leveys ja korkeus.

Sementtiä ja hiekkaa sisältävä laasti, johon on lisätty suuria jakeita monoliittiselle levylle, tehdään korkeudeksi vähintään 100 mm. Tällöin 100 mm: n levyiselle levylle saadaan seuraavat betonin määrät:

 • kotiin 10x8 - 8 m 3;
 • kotona 9x9 - 8,1 m 3;
 • kotiin 18x8 - 14,4 m 3.

Tämä laskelma soveltuu täysin tasomaisille levyille, mutta jotta emäkselle saadaan korkeammat lujuusominaisuudet, usein järjestetään lisävahvikkeet, jotka ovat trapetsoidun pituussuuntaisen palkin muodossa. Siksi laattapohjan oikean laskennan tulisi sisältää vahvistusrivien tilavuus.

Kuinka laskea betonin kuutioita säätiölle? Laskimet verkossa auttaa tekemään nämä laskelmat ilmaiseksi, voit viitata erityisiin taulukoihin, hyvin tai itsenäisesti laskea tarvittava määrä betonia ei ole vaikeaa.

On lisättävä jäykisteiden määrä jo saavutettuun levytilavuuteen, jota käytämme puolisuunnikkaan alueen kaava. Jäykisteiden pohjalevyn tilavuus on seuraava:

 1. Laske levyn tilavuus: V = h * b * l.
 2. Etsi trapetsin alue: S = h1 * (a + c) / 2, jossa h1 on trajektin reunan korkeus ja c ovat trajektin pohjien pituudet.
 3. Löysää kylkiluiden tilavuus ja kerrotaan kylkiluiden lukumäärällä: V1 = S * l * n, missä n on kylkiluiden lukumäärä.
 4. Tuloksena olevat tilavuudet lasketaan yhteen ja saadaan tarvittava betonin kokonaismäärä: V yhteensä = V + V1.

Yleensä lujitus asetetaan pohjan pohjalle 3 000 mm: n välein. Ne voidaan suorittaa yksinomaan pitkittäisvahvistimina sekä risteyksessä, muodostaen neliöitä. Tyypillisesti puolisuunnikkaan jäykisteen laajan osan suhde viittaa kapeaan osaan, suunnattu alaspäin, kuten 1,5: 1. Laatusäätiön laskemiseksi säädetään myös äänenvoimakkuuden säätövirhe 2%: n virhemäärällä.

columnar

Tämäntyyppinen säätö on eräänlainen kasa, vain tukipylväät eivät ole tukkeutuneet paalun kuljettajiin, vaan kaadetaan valmiiksi kaivoksiin. Sarakepohja mahdollistaa luotettavan pohjan saamisen materiaalin vähimmäiskulutuksella. Pylväät voivat olla pyöreä ja neliömäinen poikkileikkaus, ne sijoitetaan rakennuspaikan kehän ja seinien risteyspisteiden ympärille.

Pylväspohjan syvyys ylittää yleensä alueen jäädytyksen syvyyden ja pintaosan korkeus on 400-500 mm. Rakennusrakenne voidaan asentaa suoraan tukipylväisiin, mutta useimmiten on asennettu grilli, joka yhdistää pilarit yhdeksi kokonaisuudeksi.

Pilarivaihtelun täyttämiseksi tarvittavan betonin määrän laskemiseksi on tarpeen tietää pylvään pituus, sen poikkileikkauksen pinta-ala ja sarakkeiden lukumäärä. Jos grilli on suunniteltu, sen lineaariset mitat edellyttävät, grillauksen tilavuuden laskeminen suoritetaan samalla tavoin kuin muunnoksessa nauhamaisella pohjalla.

Neliön tai suorakaiteen muotoisten pylväiden tilavuuden laskemiseksi sinun on käytettävä seuraavaa kaavaa:

V = a * b * l * n, missä a ja b ovat sarakeosan sivuja, l on sarakkeen pituus, n on säätiön sarakkeiden lukumäärä.

Laskettaessa ympyränmuotoisen poikkileikkauksen pylväiden betonimäärää tarvitaan kaava ympyrän alueen löytämiseksi: S = 3.14 * R * R, missä R on säde. Pyöreän pylväiden tilavuuden laskemisessa saadaan kaava:

V = S * L * n

Pilarien ja grillauksen täyttämiseen tarvittavan betonin kokonaismäärän saavuttamiseksi on tarpeen lisätä jo saavutetut arvot, mutta ei unohda noin 2 prosentin virheprosenttia.

Kuinka paljon betonia tarvitaan per m2

Online-laskuri betonilevyllä lattialla tai betonilaatalla

Nopeasti selvittää, kuinka monta kuutiota betonia tarvitaan ja online laskin auttaa laskemaan äänenvoimakkuutta. Nopean laskennan ansiosta tiedät kuutioiden määrän, sinun tarvitsee vain määrittää betonilaatan tiedot ja paksuus ja saada lopputulos. Laskin laskee betonikuutiot lattiapinnoille.

Rakennustyön laadun ja viivästymisen vuoksi on välttämätöntä varmistaa tarvittava rakennusmateriaalin määrä. Lattiapinnoitteen toteutuksessa sinun täytyy tietää, kuinka paljon betonia tarvitaan tämän työn suorittamiseen.

Miten lasketaan betonin kuutioiden määrä oikein tarpeettomien kustannusten ja huonolaatuisen materiaalin saatavuuden välttämiseksi? Laskutoimituksia voidaan tehdä yksinkertaisesti käyttämällä online-laskinta betonin kuutiomäärästä.

Kuinka laskea betonin määrä lattialle?

Betonimäärilaskurin avulla muutaman minuutin päästä voit tarkentaa rakennustöiden tarvittavia materiaaleja. Tee näin kirjoittamalla valmistetun taulukon huoneen geometriset mitat kaavalla, saamme tietää m2-alueen ja anna tämä arvo. Mitataan lasin keskipaksuus ja tallennetaan tämä arvo taulukkoon.

Tämä on laatta Formula Squarein korkeus

Napsauttamalla "laske" -näppäintä ja online-tilassa saadaksesi valmiita tietoja, niin että numeroiden lopputuloksesta ei ole ongelmia, sinun on lisättävä 10-15% lukemista.

Tällä tavoin lasketaan betonin kuutiokapasiteettia laskimella muutamassa minuutissa, nyt tiedät kuinka paljon konkreettista seosta haluat ostaa.

Ominaisuudet laastin käyttämisestä lattiapinnoille

Jotta rakennustöiden betonilevyn laskemisen lopputulos ei laske radikaalisti muutoksessa, tällaisessa työssä on otettava huomioon useita tekijöitä:

 • alue, jossa korjaus on suunniteltu;
 • sukupuolen alkuperäismäärä; betonivalukerroksen paksuus riippuu tällaisesta indikaattorista;
 • sementti- ja hiekan laatu.

Kuinka laskea tarvittava määrä betonia manuaalisesti?

Jos haluat tarkistaa saadut tiedot betonin kuutiokapasiteetin laskemisesta laskimella verkossa, sinun on otettava tiedot lattialaastarin huoneesta ja kerrottava halutulla kerrospaksuudella.

Itse asiassa kaikki ei ole niin yksinkertainen, monimutkainen olosuhde tällaisessa tapauksessa on määritellä tarvittava paksuus laastia ja todellakin eri tyyppisiä rakennuksia se on erilainen.

Ominaisuudet ovat lattian odotettavissa olevat kuormat, esimerkiksi asuinalueilla, nämä indikaattorit - jopa 5 cm päällysteen lujuuden ja muiden kuin asuinrakennusten osalta - puoleen vähemmän.

Näin ollen, jos huoneen pinta-ala on 20 m2, jonka paksuus on 5 cm, kokonaismäärät ovat seuraavat: 20 m2 * 0,05 m = 1 m3, tämä on se, kuinka paljon seosta tarvitset lattiaa.

Mikä koostumus on paras käyttää lattiapinnoille

Ennen laskeaksesi betonin määrää tasoittain, sinun on päätettävä, minkälainen ratkaisuvalikoima valitaan. Paras vaihtoehto olisi ratkaisu, joka on merkitty M 150: llä tai M 200: lla. Sementtiä M400 voidaan sekoittaa hiekkaan 1: 3-suhteessa tai kahdessa osassa.

Nyt sinun on laskettava betonilaskurin määrä:

 • huone 29 m2;
 • levityspaksuus - 5 cm;
 • vaadittu tilavuus - 1m3;
 • sementti on 0,24 m3 (yhteensä 4 osaa);
 • hiekka - 0, 75 m3.

Kun otetaan huomioon kummankin komponenttiyksikön yhden kuution paino erikseen, saadaan seuraavat tiedot: jos otamme keskimääräiset indeksit - 1300 kg sementille ja 1625 hiekalle, saamme vastaavasti 325 ja 1220 kg kumpaakin komponenttia. Valmistettaessa materiaaleja liuoksen kutistuminen, joka usein antaa tulos on odotettua pienempi 10%. On välttämätöntä tehdä asianmukainen varaus niin, että myöhemmin ei tehdä uutta erää.

Asiantuntijaneuvonta

Kun lasketaan betonin määrää laskimella tai käsin, tarkista tiedot tarkasti huolellisesti ja vasta rakennusmateriaalien lopullisen oston jälkeen. Ja tässä tilanteessa ei ole edes rahaa, vaan työn laatu, kuinka luotettava lattia on lattialle.

Jos käytät laskinta lattiapinnoitteiden laskemiseen, sinun on ensin päätettävä, mitä tuotemerkkiä laatoitettakoon, miten sitä vahvistetaan ja kuinka taloudellisesti haluat lähestyä tätä asiaa.

Betonin säästämiseksi puolet lattiasta voit kaataa suuren osan, esimerkiksi soraa tai kuonaa.

Jos puhumme massan massasta, niin se voidaan tehdä itsenäisesti, käytämme seuraavaa osaa: sementin osalle laitamme kaksi osaa hiekkaa ja kolme osaa raunioista tai seulomuksia. Voit myös valmistaa koostumuksen vain hiekasta ja sementistä. Jokaisella mestarilla on omat menetelmät ottaen huomioon lattian asettamispaikan alkutilan ominaisuudet. Lasketaan nopeammin hiekka- ja sementtilaskurin oikea määrä.

Levyn vahvistamiseksi käytetään vahvistusverkkoa, kuitua, tällaista materiaalia kiinnitetään pohjaan ja kuitu puuttuu betoniin tasoittain.

Mitä työkaluja käytetään kytkimen laitteeseen

Ennen laskemista betonin kuutiokapasiteetin ja laskimen verkossa sinun on valmisteltava useita työkaluja, joita tarvitaan laadukkaaseen ja nopeaan asennukseen:

 • sillä suuri osa vaivaamista tarvitsee betonisekoittimen, ja kun käytetään lapioita, tämä prosessi on pitkä ja aikaa vievä;
 • majakat, joilla varmistetaan sujuva sidonta;
 • laserin ja normaalin tason, tarkemmin lattian yläpituus määritetään, sitä parempi ja edullisempi työ tehdään;
 • ja tarvitsevat myös troola-, lapiot, rakennusautot, kauhat jne.

On muistettava, että korkealaatuinen kerros riippuu lattian kuivumisesta töiden jälkeen, hyvä ilmanvaihto auttaa poistamaan ylimääräisen kosteuden, mikä ilmenee työskenneltäessä sementtilaastilla. Yksityiskohtainen video itsestään lattiasta.

Asennettaessa sementtiseosta pohjan on oltava kuivaa ja puhdasta, ja on parasta valmistaa erityisiä läpäiseviä yhdisteitä, jotka tarjoavat hyvän liitäntätoiminnon levitysseoksen kanssa.

On edullisempaa ja nopeampaa vaihtoehtoa. Tämä on kuiva lattiapäällyste. Tämä menetelmä soveltuu hyvin asuntoihin ja taloihin, joissa korjauksia tarvitaan mahdollisimman pian.

Johtopäätös Nyt tiedät kuinka laskea betonin kuutio-ominaisuus laskimella verkossa tai tehdä se manuaalisesti käyttäen yksinkertaisia ​​matemaattisia laskelmia. Nopea ja laadukas korjaus sinulle, ole varovainen ja noudata turvallisuusohjeita, kun työskentelet sementtilaastilla!

Mikä on betonin kulutus per 1 m2 kerroslevy

 • Päivämäärä: 14-04-2015
 • Näkymät: 269
 • kommentit:
 • Arvostelu: 18
 • Sateen tarkoitus
 • Vaaditut materiaalit

Uuden rakennuksen asuntojen ostajat ovat hyvin tietoisia siitä, että lattian pinta ei todennäköisesti ole täysin sileä, koska viimeistely ei sisälly hintaan, joten sinun on tehtävä betonipinta ennen lattiapäällysteen asettamista. Samaa työtä tarvitaan rakennettaessa omaa taloa tai mökkiä ja korjaamalla asuntoa vanhassa talossa olemassa olevan lattian muodonmuutoksen sattuessa.

Lattiapinnoitteen sementin laskentataulukko.

Asunto- ja maansiirtotekniikka on sama, vain sen paksuus ja käytetty lämmöneristyskerros ovat erilaiset. Työ voidaan antaa ammattimaiselle rakennustyöryhmälle, mutta jos haluat säästää rahaa, voit kytkeä liitin itse, koska tämä työ ei ole liian kovaa, mutta se vaatii perusteellisuutta, materiaalin kulutusmäärän tarkkaa laskemista ja kärsivällisyyttä.

Postimerkit ja betonin koostumus.

Betoniliitintä on suoritettava seuraavissa tapauksissa:

 • aluslattian tasoittamiseksi ennen koristeellisen lattian asennusta;
 • parantaa rakenteen lujuutta;
 • parantaa emäksen eristysominaisuuksia;
 • maaperän lattian laitetta varten;
 • nostaa lattian pinta vaaditulle tasolle tai luoda haluttu kaltevuus;
 • lämpimän veden lattian ja suojarakennuksen välityksellä;
 • säästää rahaa.

Kaksi lattiapäällysteiden, betonin ja sementin tasoitusmittareita - on useita eroja. Osana betonipintavaahtoa vähemmän vettä, tämä tarkoittaa sitä, että emme voi pelätä, että alimmalle kerrokselle tulee vuoto. Lisäksi se on vähemmän kutistuvaa, ja sen painoa voidaan vähentää käyttämällä kevytyhdistelmää, laajennettua savea.

Takaisin sisällysluetteloon

Ennen betonilastan suunnittelua sinun on valmisteltava tarvittavat osat. Kallis osa, jonka määrä ja laatu hinta riippuu, on sementti. Kun kovettuu, siihen muodostuu sementtikivi, joka antaa lattian voimakkuuden. Sementtilaitteille käytetään tavallisesti sementtiä M400 tai enemmän.

Seoksessa oleva rakennushiekka toimii täyteaineena, ja murskattu kivi tai sora ei toimi pelkästään täyteaineena vaan myös estää betonin liiallista kutistumista ja estää sen halkeilua. Laatoituslaitteella on parempi käyttää hienojakoista täyteainetta, varsinkin pienellä kerrospaksuudella. Hiekka ja murskattu kivi on puhdas, lika ja epäpuhtaudet vaikuttavat haitallisesti betoniseoksen ominaisuuksiin. Vesi muodostaa reaktioväliaineen, jossa kaikkien komponenttien sekoitus ja vuorovaikutus tapahtuu.

Ennen kuin määrität, kuinka paljon betonia tarvitaan 1 m2: n osalta, sinun on tiedettävä tarvittava kerrospaksuus.

Sen jälkeen voit laskea hiekkaa, raunioita ja sementtiä sen valmistuksen kannalta.

Huoneeseen, jonka pinta-ala on 20 m² ja 50 mm: n paksuudella, tarvitaan 1 m³ seosta. Itse asiassa betonin kulutus on hieman suurempi, koska likimääräinen laskelma tehtiin ottamatta huomioon mahdollisten tappioiden kerrointa. Sementin kulutuksen määrä on ratkaiseva, tavallisesti betonilevyjen betoniseos huoneistossa laimennetaan suhteessa 1 osa sementtiä 2 osaan hiekkaa ja 4 osaa murskattua kiveä tai soraa. Betonin valmistamiseen tarvittava vesi on puolet sementin painosta, mutta tämä määrä riippuu suurelta osin hiekan ja rakeisuuden kosteuspitoisuudesta.

Betoniliuoksen valmistamiseen on parasta käyttää betonisekoitinta, koska betonin homogeenisuus vaikuttaa tasoitteen laatuun. Tietenkin, jos lattian pohjaa korjataan samassa huoneessa vanhan asunnon kanssa, betonisekoittimen vuokraus ja toimittaminen ovat kannattamattomia. Tässä tapauksessa sinun on sekoitettava komponentit käsin. Tuloksena on kestävä pohja jokaiselle lattiapäällysteelle, mutta on pidettävä mielessä, että tällaisen lasin kuivaaminen on pitkä prosessi, jota ei voi kiihdyttää millään tavalla.

Sementin kulutus neliömetriä kohti

Sementin kulutus 1 m2: n tasolle mahdollistaa sen, kuinka voit laskea kuinka paljon sementtiä tarvitset vakaan pohjan, joka toimii pitkään aikaan. Pohdimme myös, kuinka lasketaan CPS: n virtausnopeus, joka vaikuttaa seoksen virtausnopeuteen ja CPS: n kaavoihin ja laskentamalliin. Liuoksen laatu riippuu kokonaan sen valmistuksessa käytetyistä elementeistä.

Oikean osuuden laskeminen - avain luotettavaan solmuun

Mikä on laske laskettu?

Levitys on sementin ja hiekan seos, joka on suunniteltu peittämään ja tasoittamaan jalustan ennen viimeistelyelementtien asettamista. Kohdistustoiminnon lisäksi kytkin peittää itse viestintäsolmut ja hydro- ja lämpöeristeen asentaminen suoritetaan suoraan liittimeen.

Lisätietoa siitä, mikä on lattiapinnoite ja miten se sopii, katso linkkiä.

On olemassa useita tasoitustehtäviä:

 • Jäljelle jäävä tekninen päällyste, esimerkiksi autotallin lattia;
 • Väliainesosa materiaalien lisäämiseksi viimeistelyyn;
 • Jatkuvan pinnoitetyypin mukaan suoritetut tasauserot täyttävät koko huoneen lattian ja kohdistuvat;
 • Itsestään tasaavan liuoksen käyttö on erittäin juoksevaa ja vaatii suljetun pohjan.

Nestemäisen rakenteensa vuoksi kohdistusvaihetta ei suoriteta.

Valmistautuminen CCP-virtaukseen

Lattialaattojen materiaalien oikea laskeminen edellyttää yksinkertaisia ​​laskelmia.

Ensimmäinen askel on puhdistaa huone kaikista ulkomaisista elementeistä ja roskista, minkä jälkeen sinun on asetettava nollataso.

Sitten sinun on laskettava lasin enimmäiskorkeus. Se riippuu sementin kulutuksesta 1 m2: n tasolle. Jos tämä parametri on alle kahdeksan millimetriä, sen mekaaninen stabiilisuus on epäluotettavaa, tasoitteen optimaalinen korkeus on 3-5 cm.

Laske liuos ja lasin kulutus

Ennen kuin aloitat lasin laskemisen ja määrität CPS: n kulutuksen, sinun on valittava materiaali, jota käytetään työhön. Markkinoilla on sekä tavallinen sementti että siihen perustuva seos erilaisilla lisäaineilla, joita kutsutaan Portland-sementiksi. Tämä on yksi sementtityyppistä, johon lisätään erilaisia ​​pehmittimiä.

Mitkä ovat valmiit seokset löytyvät täältä.

Kun olet valinnut valmiin materiaalin, voit yksinkertaisesti laskea lattiapinnoitteen sekoituksen kulutuksen, joten voimme kertoa huoneen pinta-alan korkeudelle suunnitellusta tasoituksesta:

 • Huoneen pinta-ala on 20 m2
 • tasoituskorkeus 5 senttimetriä

Näin saadaan sementtipinnoitteen laskenta:

Huoneeseen on käytettävä 1 kuutio sementtiä.

Valmistetun seoksen kulutus ja näin saatu liuos ovat noin 20 kiloa neliömetriä kohden ja yhden senttimetrin leveyspaksuus, joten tämän kerroksen lattiamateriaalin kulutus on yhtä suuri kuin

20 * 0,05 * 20 = 2000 kg

Pakkauksissa paino on tavallisesti 50 kg, mikä tarkoittaa, että sementtipalkan laskennan mukaan tarvitaan 40 pussia.

Jos valmiita seoksia ei käytetä laastin valmistukseen, sementtilasku lasketaan näin:

 • Sanotaan, että huoneen pinta-ala on 25 neliötä
 • levyn korkeus on 4 senttimetriä

Tämä tarkoittaa, että seoksen tilavuus on helppo laskea, se on yhtä suuri kuin

Suhteella kolmesta yhteen saamme sementin kulutuksen tasolle 0,33 m3 ja hiekkakulutus on 0,66 m3. Tällöin voimme laskea sementin kulutuksen 1 m2: n tasolle.

Lattialaattojen laskemisen jälkeen on otettava huomioon se, että tuloksena olevaa lukua on nostettava vähintään 25%, koska liuoksen hienot hiukkaset täyttävät kaikki pienimmät huokoset ja halkeamat työntyessä.

Sementin kulutusjärjestelmä

On olemassa käsite vähimmäispaksuuden lasin, joka olisi harkittava.

Nuances CPS: n laskennassa

Kun toteutetaan seksuaalisen tasoitteen asennukseen lämmitetty lattia on otettava huomioon tiettyjä kohtia. Sementin ja muiden seoksen valmistuksessa käytettävien materiaalien laskennassa on otettava huomioon, että putkien yläpuolella kerroksen korkeuden on oltava vähintään viisi senttiä. Jos kerros on yli 150 millimetriä, se vaatii suuria energialähteitä lämmittämään lattiaa ja siten lämmitetyn lattian tehokkuutta vähennetään voimakkaasti. Siksi seokseen lisätään graniittimerkkejä, jotta lasin kulutuksen vähentäminen ja lämpimän kerroksen energiatehokkuuden säilyminen säilyvät.

Kun korjaat lattiaa asunnossa, kun uusi lattiapäällyste avataan ja muokataan uudelleen tai pinotaan, sitä pidetään itse asiassa lattiarakenteen muutoksena. Vastuessaan Moskovan päätöslauselman nro 508 - nn määräyksen 2.2.6 näistä teoksista pidetään uudelleenorganisointia ja siksi tämän toiminnon on oltava virallista lupaa ja laatia ja koordinoida hanketta.

Lisäksi, jos asennat uuden levyn vanhan päälle, niin päällekkäisyyden paine kasvaa merkittävästi, mikä on erittäin epätoivottavaa. Sen vuoksi sementin kulutus 1 m2: n tasolle on tehtävä siten, että kuormaa ei lisätä lattialla.

Tässä artikkelissa tarkastelimme CPS-laskennan tärkeimpiä kohtia, sementin kulutusta 1 m2: n tasolle ja vivahteita, jotka olisi otettava huomioon. Jos noudatat kaikkia vastaanotettuja suosituksia, voit helposti tehdä oikeat laskelmat tarvittavista materiaaleista ja pystyä suorittamaan kerrostumia omassa huoneistossasi.

Miten laskea kuinka paljon konkreettisia tarvitset

 1. Laattojen pohjan laskutoimitukset
 2. Työskentelemme sarakkeen säätiön kanssa
 3. Strip-säätiö
 4. Lattian tasoitus
 5. Kaada reikiä aitauksen alle

Suunnittelussa on kiinnitettävä erityistä huomiota suunnitteluvaiheeseen. Näin voit ostaa komponentteja, eliminoida niiden myöhemmän puutteen todennäköisyys tai päinvastoin tarpeettomia jäämien muodostumista. Tehtävän selviäminen on yksinkertaista. Mutta joskus on vaikeuksia erityisesti kuinka laskea, kuinka paljon konkreettisia tarvitaan perustaksi. Tämä ei ole yllättävää, koska se on kaadettava tasaisesti, jotta se voi kuivua hyvin jälkikäteen. Tuen luotettavuus, sen luotettavuus ja kestävyys riippuvat siitä.

Edellä mainitut kriteerit takaavat rakennuksen laadun, sulkevat pois sen muuntumisen ja seinien halkeilun vääntymisen seurauksena, mikä voi tapahtua epätasaisella alustalla. Tämä vaatii apua. Tärkein kriteeri on säätiön tyyppi. Laskutoimitusten subtletit riippuvat siitä.

Täytä laatat

Puhumme monoliittisesta levystä. Kun selvität, kuinka laskea, kuinka paljon konkreettia tarvitset säätiölle, anna alustan tilavuus kertomalla alue (S) paksuudelta. Ensimmäinen on seuraava: pituus kerrotaan leveydellä. Esimerkiksi jos rakennat taloa, jonka sivut ovat 6 ja 6 metriä, S on 36 m2. Betoniliuoksen minimi paksuus on 10 cm. Joten me muodostamme kaavan 36x0.1 = 3,6 m3, kun tiedämme, kuinka paljon betonia tarvitaan valuosaan. Perusteellisemman kaksikymmentä senttimetrin rakenteen suunnittelu, valmistelu 7.2 m3 erä jne.

Jotkut siteet vahvistuvat usein jäykisteillä varustetuilla riveillä, joilla on pituussuuntaiset ja poikittaiset. Ne sijaitsevat laatan alaosassa, ja sen yläosa pysyy tasaisena. Määrätyn betonin massan tulisi olla valmiina täyttämään urat, laskea niiden kokonaispituus ja S-poikkipinta. Esimerkiksi edellä mainituissa mittasuhteissa 3 m: n vaiheessa on 6 rakenteellista uriä - 3 pitkin ja 3 poikki. Kunkin pituus on 6 m, pituus on 36 m. Runkojen korkeus (N) on yhtä suuri kuin perustus, joka on rakennettu. Osa on suorakulmainen tai trapetsinen. RJ: n leveys on 0,8-1 N. Tällöin 10 cm: n levyjen S-reunat ovat: 0,1x0,08 = 0,008 m2. Kokonaistilavuus kerrottuna 36 m2: llä on 0,288 m3. Annetun esimerkin mukaan RJ: n tilavuus lasketaan vaikuttavammille levyille. Kun kaksi vastaanotettua indikaattoria lisätään. Joten voit helposti laskea kuinka monta kuutiota betonia sinun on järjestettävä suunniteltu säätiö.

Katso myös: Kappaleiden peittäminen

Pilarin perusta

Kaikki on yksinkertaista. Määritä sarakkeiden määrä. Mitataan niiden korkeus ja poikkipinta-ala. Viimeiset kaksi parametria kerrotaan. Jos asennat pyöreä poikkileikkausta, S määritetään kertomalla säde 3,14: lla. Laske erän määrä ei ole vaikea. Kerro näytettävä tulos pylväiden lukumäärän mukaan.

Nauhan perusta suosituin vaihtoehto

Nauhasäätiötä pidetään yhtenä tai kahtena kerroksena olevan yksityisen talon yleisin tyyppi. Se soveltuu myös tiilitalleille, jolle on ominaista riittävän suuri paino, vain tässä tapauksessa on tarpeen rakentaa kiinteämpi tukia lisäämällä sen leveyttä ja syvyyttä maahan.

Nauhateollisuuden suosion ansiosta laskennan kysymys tulee myös merkitykselliseksi. Ensi silmäyksellä voi tuntua, että on vaikea laskea, kuinka paljon konkreettia tarvitaan nauhatulostukseen. Mutta noudattamalla yleisesti hyväksyttyjä kaavoja, voit helposti selviytyä ongelman ratkaisusta. Määritä seuraavat:

 • nauhan leveys on yleensä 20-40 cm. Kaikki riippuu rakennuksen ominaisuuksista ja lohkoista tai paneeleista, joista kotelo rakennetaan. Mitä raskaampi rakenne, sitä vahvempi ja kiinteämpi on oltava;
 • korkeus - määritetään ottaen huomioon maanalaiset ja pintaosat. Kokonaisuudessaan se yleensä osoittautuu noin 50 cm: ksi. Joillakin alueilla pohjaa on syvennettävä 1,5 m: n päällä, jonka pohjakerros on 0,5 m, sitten se otetaan huomioon 1,9 m;
 • nauhan pituus on helppo laskea. Tämä on yhteinen joukko seiniä. Molemmat laakerit ja lisärakenteet otetaan huomioon. Esimerkiksi jos talomme on 6x6 ja siinä on yksi sisäseinämä, vaadittava luku on 30 m. Laitamme sisäseinän kehän ja parametrit.

Näiden arvojen kertoimella voit helposti ja helposti laskea, kuinka monta kuutiota betonia tarvitset säätiöön. Joten, jos sinulla on: 0,4 m, 30 m, 1,9 m, betoni tarvitsee 22,8 m3.

Voit yksinkertaistaa laskentaprosessia käyttämällä erityistä laskinta. Syötä pyydetyt parametrit, minkä jälkeen näet lopullisen tuloksen muutamassa sekunnissa. Päätettäessä laskea, kuinka paljon betonia on täytettävä laskimella, saat useita merkittäviä etuja. Ensinnäkin se on nopeampaa. Yksi hetki, ja sinulla on varastossa kiinnostuksen määrä. Itse lasketaan pidempään. Toiseksi lukemien tarkkuus ei ole epävarmaa, koska laskin toimii tiukasti määritetyn algoritmin mukaan. Tärkeintä on asettaa lähdetiedot oikein. Ensisilmäyksellä voi tuntua, että yksinkertaisia ​​esimerkkejä on helppo purkaa. Mutta usein unohdamme muuttaa sentimetrit metriin, tunnistamme muut epätarkkuudet ja lasketaan virheelliset luvut.

Katso myös: Sisustushyllyn talot

Kysymys siitä, kuinka laskea, kuinka paljon konkreettisia tarvitaan perustuksen täyttämiseen, on ratkaistu. Mutta vastaavanlainen tehtävä syntyy jälleen meille, kun on kyse talon sisätyöstä, tasoittaen lattiaa. Täällä on myös määritettävä tilavuus, jotta et pääse irtautumaan työnkulusta puuttuvan tuotteen hankkimiseksi. Lattia tasoitetaan Portland-sementtilaastilla, koska tätä vaihtoehtoa pidetään edullisimpana. Toisin kuin itse tasoittavat seokset, se on edullisempi, eliminoi merkittävät tasoerot ja pintavirheet.

Määritä materiaalin määrä lattian tasolle

On tärkeää ymmärtää tarkalleen kuinka laskea, kuinka paljon betonia tarvitaan lattialla. Jos olet määrittänyt virheellisesti ratkaisun vetoisuuden, valmistele sitä vähemmän, sinun on ostettava lisää ainesosia. On parempi olla sallimatta tällaisia ​​tilanteita, koska korkealaatuista kaivertaa kaadetaan kerrallaan. Siksi tutkimme kaikkia laskutoimituksia virheiden välttämiseksi.

Kerro seuraavat arvot:

 • lattia-ala. Leveys kerrottuna pituudella;
 • paksuus. Kaikki on yksinkertaista;
 • menosuhde 1,02.

Esimerkiksi lattia S on 30 m2, lattian paksuus on 0,05 m. Työlle tarvitaan 1,53 m3 sementtilaastia. Tilanne on monimutkaisempi, kun on olemassa pudotuksia. Sitten betonikerroksen korkeus määritetään alimmalla pisteellä (suurin numero otetaan).

Haluamme tietää, mitä osioita haluat ostaa, jotta voimme korostaa komponentit, jotka haluat ostaa. Joten ohjaa seuraavat:

 • rakennusasiakirjat osoittavat, että 490 kg sideainetta tarvitaan yhden kuutiometrin sementtikoostumuksen valmistamiseksi. Lattian vaaitus on sallittua käyttämällä tuotemerkin kuivaa koostumusta M400: n alapuolella. Lisäksi, sitä korkeampi laatu, sitä enemmän hiekkaa voidaan lisätä;
 • Kun kerrotaan kuutio ja alkuperäinen yksikkö - 490, saamme kuvan, joka kertoo, kuinka paljon ostajaa tarvitaan. On parempi tehdä pieni määrä, mutta ei liian merkittävää, koska kuivan koostumuksen jäännöksiä on vaikea säilyttää, kun kosteus joutuu pakkaukseen, sementti kovettuu ja ei sovellu jatkokäyttöön;
 • hiekkaa on tasoitusliuoksessa. Sitä käytetään Portland-sementin suhteessa 3: 1. Toisin sanoen, jos otamme yhden säiliön kauhan, hiekkaan tulisi ottaa 3 kauhoa. Siten edellä johdettu indeksi kerrotaan kolmella, saadaan haluttu tilavuusfraktio.

Katso myös: Muovin terassille tarkoitettu levy

Se on tärkeää! Sementtiastiassa on vettä. Mutta emme ota sitä huomioon. Se ei vaikuta lopullisen koostumuksen tilavuuteen, koska se täyttää sideaineen jyvien ja hiekkahiukkasten väliset aukot. Ruoanlaittoon ei voi käyttää teknistä vettä, koska se vähentää valmiin seoksen lujuutta. Veden tulee olla puhdas, epäpuhtauksia.

Rakennamme oman sivuston aita

Jos päätät rakentaa aidan, tee se metalliputkien avulla, upotettu reikiin, joka on täytetty betonilla. Tässä on myös tehtävä sopivat laskelmat komponenttien tilavuusosuuden määrittämiseksi.

Ymmärtää kuinka laskea, kuinka paljon konkreettisia tarvitaan hyvin, aluksi määrittelemme sen kapasiteetin. Sen muoto on sylinteri, vastaavasti on kerrottava reiän korkeus ja S-osa (säde kerrottuna vakioarvolla 3,14). Joten tiedämme kuutiomittauksen, joka vaaditaan täyttämään syvennyksen. Mutta muista, että sen sisällä on metalliputki. Sen tilavuus lasketaan reikään, katsotaan samaa kaavaa noudattaen, vain korkeus otetaan putken upotetun osan pituudelta. Nyt suuremmasta indikaattorista vähennämme pienemmän, kun olemme saaneet mielenkiinnon. Erityisen vaikeita laskelmia ei ollut tarpeen suorittaa. Nyt voit ostaa materiaalia, suunnitella ja tehdä töitä.

Yritä käsitellä kuivien sekoitusten valintaa hyvin vastuullisesti, sillä jäädytetyn alustan laatutekijä riippuu niiden laadusta. Kiinnitä huomiota sideaineen merkkiin, josta tulee tärkein kriteeri hankinnassa, pehmittimien, vesitiivisteiden, muiden komponenttien ja lisäaineiden olemassaolo, jotka parantavat suorituskykyä.

Muista, että betoniliuos valmistetaan hiekalla. Vain komponenttien suhde eroaa. Mitä pienempi leivinjauhe, sitä vahvempi kovettuu pohja. Osta irtotavarana oleva leivinjauhe keskimmäinen fraktio ja varmista, että se on hyvä tartunta muiden osien kanssa.

suosittele vastaavia artikkeleita

WPC: n aidat: ominaisuudet, tyypit, asennustekniikka Ajankohtaisessamme aidojen materiaalien korkean teknologian tuottaminen kehittyy aktiivisesti. Uudet pinnoitteet.

WPC-aidat: ominaisuudet, tyypit, asennustekniikka Aidat tarvitaan sekä kodin että sivuston turvallisuuden takaamiseksi. Tämä on hieno jälki.

WPC sivuraide: ominaisuudet, tyypit, asennustekniikka Puunsuoja on tuttu ja tyylikäs ratkaisu puurakenteiden viimeistelyyn. Tätä varten on pl.

Itsenäinen kaasuuntuminen mökkiasumuksille Etäisillä kylien maakaasuputkistojen pääsyn ongelma on kiireellinen. Tehokkain.

Mikä on betonin kulutus per 1 m2 kerroslevy

Uuden rakennuksen asuntojen ostajat ovat hyvin tietoisia siitä, että lattian pinta ei todennäköisesti ole täysin sileä, koska viimeistely ei sisälly hintaan, joten sinun on tehtävä betonipinta ennen lattiapäällysteen asettamista. Samaa työtä tarvitaan rakennettaessa omaa taloa tai mökkiä ja korjaamalla asuntoa vanhassa talossa olemassa olevan lattian muodonmuutoksen sattuessa.

Lattiapinnoitteen sementin laskentataulukko.

Asunto- ja maansiirtotekniikka on sama, vain sen paksuus ja käytetty lämmöneristyskerros ovat erilaiset. Työ voidaan antaa ammattimaiselle rakennustyöryhmälle, mutta jos haluat säästää rahaa, voit kytkeä liitin itse, koska tämä työ ei ole liian kovaa, mutta se vaatii perusteellisuutta, materiaalin kulutusmäärän tarkkaa laskemista ja kärsivällisyyttä.

Sateen tarkoitus

Postimerkit ja betonin koostumus.

Betoniliitintä on suoritettava seuraavissa tapauksissa:

 • aluslattian tasoittamiseksi ennen koristeellisen lattian asennusta;
 • parantaa rakenteen lujuutta;
 • parantaa emäksen eristysominaisuuksia;
 • maaperän lattian laitetta varten;
 • nostaa lattian pinta vaaditulle tasolle tai luoda haluttu kaltevuus;
 • lämpimän veden lattian ja suojarakennuksen välityksellä;
 • säästää rahaa.

Kaksi lattiapäällysteiden, betonin ja sementin tasoitusmittareita - on useita eroja. Osana betonipintavaahtoa vähemmän vettä, tämä tarkoittaa sitä, että emme voi pelätä, että alimmalle kerrokselle tulee vuoto. Lisäksi se on vähemmän kutistuvaa, ja sen painoa voidaan vähentää käyttämällä kevytyhdistelmää, laajennettua savea.

Vaaditut materiaalit

Ennen betonilastan suunnittelua sinun on valmisteltava tarvittavat osat. Kallis osa, jonka määrä ja laatu hinta riippuu, on sementti. Kun kovettuu, siihen muodostuu sementtikivi, joka antaa lattian voimakkuuden. Sementtilaitteille käytetään tavallisesti sementtiä M400 tai enemmän.

Seoksessa oleva rakennushiekka toimii täyteaineena, ja murskattu kivi tai sora ei toimi pelkästään täyteaineena vaan myös estää betonin liiallista kutistumista ja estää sen halkeilua. Laatoituslaitteella on parempi käyttää hienojakoista täyteainetta, varsinkin pienellä kerrospaksuudella. Hiekka ja murskattu kivi on puhdas, lika ja epäpuhtaudet vaikuttavat haitallisesti betoniseoksen ominaisuuksiin. Vesi muodostaa reaktioväliaineen, jossa kaikkien komponenttien sekoitus ja vuorovaikutus tapahtuu.

Ennen kuin määrität, kuinka paljon betonia tarvitaan 1 m2: n osalta, sinun on tiedettävä tarvittava kerrospaksuus.

Sen jälkeen voit laskea hiekkaa, raunioita ja sementtiä sen valmistuksen kannalta.

Huoneeseen, jonka pinta-ala on 20 m² ja 50 mm: n paksuudella, tarvitaan 1 m³ seosta. Itse asiassa betonin kulutus on hieman suurempi, koska likimääräinen laskelma tehtiin ottamatta huomioon mahdollisten tappioiden kerrointa. Sementin kulutuksen määrä on ratkaiseva, tavallisesti betonilevyjen betoniseos huoneistossa laimennetaan suhteessa 1 osa sementtiä 2 osaan hiekkaa ja 4 osaa murskattua kiveä tai soraa. Betonin valmistamiseen tarvittava vesi on puolet sementin painosta, mutta tämä määrä riippuu suurelta osin hiekan ja rakeisuuden kosteuspitoisuudesta.

Betoniliuoksen valmistamiseen on parasta käyttää betonisekoitinta, koska betonin homogeenisuus vaikuttaa tasoitteen laatuun. Tietenkin, jos lattian pohjaa korjataan samassa huoneessa vanhan asunnon kanssa, betonisekoittimen vuokraus ja toimittaminen ovat kannattamattomia. Tässä tapauksessa sinun on sekoitettava komponentit käsin. Tuloksena on kestävä pohja jokaiselle lattiapäällysteelle, mutta on pidettävä mielessä, että tällaisen lasin kuivaaminen on pitkä prosessi, jota ei voi kiihdyttää millään tavalla.

Miten laskea betonin määrä säätiölle?

Tärkeimmät tiedot, joita tarvitaan betonin laskemiseen säätiössä, ovat sen tyyppi (vyö, pylväs tai laatta) ja kokoonpano. Sen sijaan perustan tyyppi valitaan maaperän morfologian, alueen hydrogeologisten olosuhteiden ja itse rakennushankkeen perusteella.

Joissakin tapauksissa on suositeltavaa käyttää säätiölohkoja ja vedenpitävää pohjaa, toisissa betoni- tai pylväsrakenteissa. Päättäessään rakenteen tyypistä ja käsittelemällä esineen esine, he siirtyvät laskemalla betonin määrää säätiössä.

Betonin laskeminen nauhan pohjalle

Laskettaessa betonimäärä tämäntyyppiseen perustukseen sinun on tiedettävä teippikoko:

 • leveys
 • Korkeus (pohjan perustan syvyys ja sen yläpuolisen osan korkeus)
 • Kokonaispituus (ulkoseinien ulkoreuna ja sisäpituus)

Harkitse esimerkiksi, kuinka lasketaan betonimäärä esimerkiksi nauhamaisessa pohjalla. Tee nauhan pituus 30 m, leveys 0,4 m ja korkeus 1,9 m. Sitten betonin kokonaiskulutus lasketaan seuraavasti: 30 × 0.4 × 1.9 = 22,8 m3.

Betonin laskeminen sarakepohjaan

Saadaksesi selville, kuinka paljon konkreettisia tarvitset sarakkeiden perustalle, sinun on tiedettävä niiden korkeus ja poikkipinta-ala. Neliön tai suorakaiteen pilarin neliön laskemiseksi moninkertaista sen leveys sen pituudella. Pyöreän pylvään pinta-ala lasketaan kaavalla: S = 3,14 × R 2 (R on sarakkeen säde).

Esimerkiksi pyöreän pylvään halkaisija on 0,2 m, sen poikkipinta-ala on: 3,14 × (0,1) 2 = 0,0314 m2. Korkeudella 2 m sarakkeen tilavuus on 0,0314 × 2 = 0,0628 m3. Jos pylvään poikkileikkaus on monimutkainen muoto, sen pinta-ala lasketaan sopivalla matemaattisella kaavalla. Laskettaessa betonin kokonaiskulutus koko säätiölle kerro tuloksena oleva luku sarakkeiden lukumäärän mukaan.

Betonin laskeminen laattojen pohjalla

Betonin laskemiseksi laatan pohjalla sinun täytyy tietää sen tilavuus. Tee näin moninkertaistaa alueen paksuus. 6 × 6 m: n asuntolohkon pinta-ala on 36 m2. Rakennuksen vähimmäispaksuus on 0,1 m. Betonipäällysteen tilavuus tässä tapauksessa on 36 × 0,1 = 3,6 m3.

Kuinka laskea betonin määrä laattapohjalla jäykisteiden läsnäollessa? Voit tehdä tämän selville niiden tilavuudesta - moninkertaistaa poikkipinta-ala kokonaispituudella, sitten syntyvä määrä lisätään levyn kaatoon käytetyn betonin tilaan.

Komponenttien kulutus per 1 kuution liuos

Kun laskettu betonipitoisuus perustuksessa, laske yksittäisten komponenttien virtaus. Sementin, hiekan ja murskakiven optimaalinen suhde täyttöön on 1: 3: 5. Aineiden kulutus riippuu sementin tuotemerkeistä.

 • Sementtiä. Vakiopussin tilavuuden ollessa 50 kg / 1 kuution liuos, tarvitaan noin 330 kg tai alle 7 pussia.
 • Hiekkaa. Jos otetaan huomioon osuus, tarvitaan noin 1 tonnia hiekkaa 1 kuution liuokseen.
 • Murskattu kivi 1 m3: lla betonia käytetään noin 1650 kg murskattua kiveä.

Olisi myös otettava huomioon, että 160-170 litraa vettä tarvitaan kuutiometriä betonia kohti.

Pohjaan perustuvan ratkaisun laskentaa ei voida tehdä suurella tarkkuudella, joten liuoksen laskennallinen tilavuus on aina syytä lisätä 10%.

Online Betonimäärälaskuri

Betonimäärittelyn ja materiaalin määrän määrittämiseksi on tehtävä tarkat laskentatavat, mikä auttaa betonin tilavuutta laskettaessa online-laskuria.

Betonimäärälaskuri laskee itsenäisesti tarvittavan määrän laastia, joka antaa tarkimmat luvut. Kulutus lasketaan kuutiometreinä.

Laske betonilevyn tai laastin tilavuus

Alla laskin laskee betonin pohjaan rakennussääntöjen ja määräysten mukaisesti. Laattojen pohjan laskemiseksi on tarpeen tietää levyn pinta-ala ja paksuus levy on tavallinen suorakulmainen suuntaissärmiö.

Laattojen pohja on suljettu betoniteräksinen kiinteä monoliittinen laatta, joka sopii koko talon alueelle jakamalla kuorma koko pituudelta.

Betonin laskeminen säätiöön

Laattoalaptio

Laattojen pohja on kiinteä monoliittinen laatta, joka sopii koko talon alueelle.

Taloon, joka on 6 m 6 m, laatta-ala on 36 m 2.

Laattojen pohjan vähimmäispaksuus on 10 cm.

Tämän perusteella tarvittava betonin määrä lasketaan kaavalla:
36 m 2 x 0,1 m = 3,6 m 3.

Suuremman jäykkyyden aikaansaamiseksi laattojen perustuksiin tehdään jäykistysrivat, jotka suuntautuvat laatan pituus- ja poikittaissuuntaan ja jakavat ne neliöiksi. Laskettaessa betonin kulutusta jäykisteille sinun on tiedettävä niiden pituus ja poikkipinta-ala. Jos jäykistysliput tehdään 3 m välein, 6 m 6 m: n alapuolella on kuusikymmentä ja kolme.

Betonipitoisuuden täyttämiseen tarvittava betonin määrä on 6 mx 6 m.