Kuinka monta paalia tarvitaan 6x3-kylpyyn

HINTA 1: Rumpupillojen halvin versio - kaikki paalut on asennettu 20 x 20 cm: n korkkeihin. Lattialokin tukemiseen käytetään palkkia tai tukkia (tukipalkin hinta ei sisälly kellarin hintaan, koska se toimitetaan kylvyssä)

HINTA 2: Säätiön keskimääräiset kustannukset - paaluilla on asennettu kärki 25x25 cm, vahvistetut jäykistysrivat. Lattiaa kannattaa käyttää lokissa tai lokeissa (leikkuupalkin hinta ei sisälly perustuskustannuksiin, koska se toimitetaan hirsitalon kanssa).

huomautuksia:

Jos säätiön asennuksessa ei ole mahdollisuutta kytkeä 220 V: n sähköverkkoon (tarvittava teho 3 KW), generaattorin kustannukset lisätään asennuskustannuksiin (1700 ruplaa siirtoa kohden).

Jos ruuvipallojen asennuksen aikana tarvitaan vettä (liuoksen sekoittamiseksi), asiakkaan on annettava pääsy veteen 300 metrin etäisyydellä asennuspaikasta. Jos varusmies toimittaa vettä edelleen 300 m, 500 ruplaa lisätään asennuskustannuksiin.

3) SÄILYTYKSEN ASENTAMINEN KOTELO-OIKEUKSIIN

Asennettaessa ruuveja paikoillaan ahtaissa olosuhteissa (alle 1,5 m: n etäisyydellä esteestä), yhden paalun asennuksen hinta nousee 1000 ruplaa.

4) HÄVITTÄMINEN TOIMII

Jos ruuvipillojen asennus on mahdotonta ilman alustavaa purkamista (rakennusten purkaminen, purku, betonien ja sora-alueiden poistaminen, sokeiden purkaminen, puiden sahaaminen jne.), Purkutöitä neuvotellaan ja arvioidaan etukäteen tai arvioidaan purkamiseen käytettyyn aikaan. Yhden tunnin haastattelutyön hinta, joka on 3 henkilöä, ilman erikoislaitteita, on 1 000 ruplaa. Voit välttää väärinkäsityksiä, sopia purkutyön määrästä tai tyhjentää paikka paikoilleen asentamiseksi etukäteen. Lumaväli asennuspaikalla (ajotiet eivät ole asennuspaikka) on sisällytetty asennuskustannuksiin.

Ruuvipätkää asennettaessa hiekkapohjaiseen maaperään (myös jos hiekka ei käynnisty pinnasta vaan maaperän syvyydestä 100-200 cm syvyyteen), jokaisesta kasauksesta veloitetaan 500 ruplan lisäkustannus.

Palo-ruuvin perustuksen asennus hirsitalon alapuolella 6 - 3 lokeroon

Käsin leikatun lokin hirsitalon 6x3 mittasuhteet ovat 3 metrin monikertoja, joten tämän kokoisen hirsitalon rakentamiseen tarvittavien ruuvien paalujen määrä voi olla vain 6. Kuitenkin 6x3 metrin kylpylä sisäseinän seinää ei yleensä ole keskellä, mutta offsetilla (2 metriä ja 4 metriä). 6x3-kylpylähuoneessa on viidennen seinän lisäksi kuudes seinä, joka on sijoitettu hirsitalon leveyteen, jotta se siirtyisi rennon huoneesta höyryhuoneeseen suihkutilan läpi. Kun viides seinä siirretään hirsitalon keskipisteen suhteen ja erityisesti silloin, kun kuudes seinä on työnnetty paikalleen, lisäparinpallin asentaminen on edellytys hirsitalon rakentamiseksi paalunruuvin pohjalle. Joten 6 x 3 m: n kylpyhuonekaluston rakentamiseen tarvittavien ruuvien paalujen optimaalinen määrä on 8 m.

Kun hirsitalon leveys on 3 metriä, lattialle ei tarvita ylimääräistä välitukea, joten kaikki 6x3 metrin hirsitalon alle asennetut ruuvipallot on varustettu 25x25 cm: n päällä. Kanava on sidottu, jos kylpy on rakennettu merkittävälle kaltevuudelle tai säätö on kierretty irti maaperä, jonka syvyys on yli puolitoista metriä. Sen sijaan, että vanteita kanavalla, on mahdollista tehdä ruuvien paalut 20 x 40 mm: n profiiliputkilla. On kuitenkin järkevämpää hitsata profiiliputki kylvyn hirsimökin rakentamisen jälkeen, jotta profiilia ei vahingoiteta rakentamisen aikana (20x40 mm: n profiiliputken taipuessa riittää, että pylväsputki tai joku työntekijä pysähtyy keskenään kahden paalun väliin).

Kun suunnittelet 6x3 m: n hirsimökkipallon ja ruuvin perustaa, suosittelemme, että harkitset etukäteen, kuinka pääset kylpylään. Jos tulevaisuudessa (tai välittömästi) olet ajatellut tehdä kuistilla, niin luotettavin ja edullisin tapa olisi asentaa kaksi lisäruuvipalloja tämän kuistin kulmiin. Jos haluat asentaa itsenäisiä askelia ja tehdä esimerkiksi visiirin sisäänkäynnin yläpuolella, lisäruuvin paaluita ei tarvita.

Pile-pohja. Laske paalujen lukumäärä

Voit laskea halutun paalupaikkojen määrän paalupohjaan käyttämällä Internetin tarjoamia online-laskimia.

Mutta koululaisena, tottunut aritmeettisen laskimen käyttämiseen. Usein hän ei edes tiedä kertolaskua, ja rakennusmestari, joka käyttää online-laskinta laskemaan paalujen määrää, ei tiedä, mistä laskentatulokset tulevat.

Kaikkien säätiöiden tärkein tehtävä on ottaa vastaan ​​kaikki rakennusrakenteiden - seinät, väliseinät, katto- katot, katot ja lattiat. Pohjimmiltaan säätiö "pitää" koko rakennuksen painon lisäksi ylimääräisiä kuormia, esimerkiksi katon päälle kertyneen lumen painon tai rakennuksen toisessa kerroksessa sijaitsevan takan painon.

Algoritmit paalusäätiön laskemiseksi

Joten ensin laske- taan rakennuksen kuormitus nauhateollisuuteen ja sitten analogisesti eteenpäin laskemalla paalusäätiö ruuvipapeilta.

Esimerkiksi otamme 6 - 6 metrin mittaisen tiilitalon, jossa on sisäinen tukiseinä, seinien paksuus - kaksinkertainen tiili - 0,4 m.

Talon seinien pituus on 6 * 4 = 24 m, sisätilan pituus 6 m. Yhteensä - 30 m.

Lisäkuormaa vastaavan tiilitalon paino on ehdollisesti 120 tonnia (rakennuksen paino on mahdollista laskea ottaen huomioon tiilen, laastin, kipsin, katon ja katon tilavuus). Säätiön paksuus on sama kuin seinämän paksuus - 0,4 m.

Sitten säätiön pohjan pinta-ala on 30 * 0.4 = 1,2 m2.

Joten neliöllä 1,2 m2 rakennusta painaa 120 tonnia tai 120000 kg. Tai 10,0 kg / 1 cm2. Säätiön paksuus on pääsääntöisesti suurempi kuin seinien paksuus (tämä käy ilmi riippuvuuden tyypillisestä ulkonemisesta). Jos lisäämme pinnan paksuutta 10 cm: n etäisyydellä seinän ulko- ja sisäpuolelle, sen pinta-ala on 30 * 0,6 = 1,8 m2. Tällöin rakennuksen paine säätöön on 120 000/18 000 = 6,7 kg / cm2. Tämä paine ylittää maan kestävyyden, savesta se on 6,0 kg / cm2. Siksi on myös tarpeen lisätä säätiön paksuutta.

Kuinka monta ruuveja tarvitset 6x6 m rakennukseen

Hyväksy standardin mukaisen paineen arvo 6,0 kg / cm2, kun lasketaan perustan ruuvipillien lukumäärää rakennusta kohden M = 120000 kg. Tässä tapauksessa lisätään laskelmiin: maaperän kestävyys Kg - 6,0 kg / cm2; Käyttöolosuhteiden Ku-1.0 ja luotettavuuskerroin Kn-1.2 (mikä tarkoittaa laskujen kasvua 20% perustusrakenteen luotettavuuden lisäämiseksi)

Pallon halkaisija on 0,3 m. Sitten paalun pohjan pinta-ala on:

S = πr ^ 2 = 3,14 * 0,15 * 0,15 = 0,07 m2.

Säätiön pohjan pinta-ala lasketaan ottaen huomioon kaavan mukaiset kertoimet:
S = KN * M / KU * Kg = 1,2 * 120 000/1 * 6 = 24 000 cm2 = 2,4 m2

Paalujen lukumäärä lukuun ottamatta niiden seinien vastustusta maahan: 2.4 / 0.07 = 30.4 = 31 paalu.
Jos lisäämme paalun läpimittaa 0,5 m: iin, niin se on välttämätöntä 2,4 / 0,197 = 17,9 = 12,18 = 13 paalua.

Kuinka monta ruuveja tarvitset 6x3-kylpyyn?

Puuhuoneet rakennetaan pääsääntöisesti puutaloista, joten niiden paino on paljon pienempi kuin tiilestä. Jätä kaikki kertoimet kuten aikaisemmassa laskelmassa, paitsi kylvyn paino, määrittelemme sen suunnilleen 48 tai 48000 kg.

Pahan halkaisija - 0,3 m.

Kylvyn pohjan pohjan pinta-ala:

S = KN * M / KU * Kg = 1,2 * 48000/1 * 6 = 9600 cm2 = 0,96 m2

Paalun poikkipinta-ala: S = πr ^ 2 = 3,14 * 0,15 * 0,15 = 0,07

Paalujen lukumäärä: 0,96 / 0,07 = 13,7 = 14 paalua.

Maaperän ominaisvastukseen perustuvan alustalaskurin laskemiseksi on olemassa erilainen algoritmi. Tarkista, onko tarvittavien ruuvipillojen määrä samassa kylvyssä.

Yhdellä paalulla on paine: 0,07 * 6 = 4200 kg.

Sitten kylvyssä olevien paalujen määrä tarvitsee 48000/4200 = 14 paalua

Kuten näette, sekä ensimmäisen että toisen algoritmin tulokset ovat samoja.

Kuinka monta ruuveja tarvitset 6x9-taloon?

Käytämme yksinkertaisinta toista laskentalgoritmia, jonka rakennuspaino on 6x9 tiiliä, noin 160 000 kiloa ja halkaisija 0,5 m.

Pilarin poikkipinta-ala: S = πr ^ 2 = 3,14 * 0,25 * 0,25 = 0,197 m2

Yhdellä paalulla on paine 0,197 * 6 = 11 820 kg.

Tarvitset paalut: 160 000/11 820 = 13.5 = 14 paalut.

Edellä kuvattujen algoritmien mukaan kuten minkä tahansa muun kehysrakenteen talojen määrän laskeminen riippuu myös talon painosta, maaperän ominaisvastuksesta rakennuspaikassa ja ruuvipuristuksen halkaisijasta.

Ruuvien paalujen määrän laskeminen

KSamet-paalukorkit ovat halkaisijaltaan 20, 25 ja 30 cm, joten paalujen lukumäärän laskeminen riippuu talon painosta, maaperän ominaisvastuksesta ja käytettyjen paalujen halkaisijasta, kuten aiemmissa esimerkeissä. Ainoa ero laskelmissa on, että näiden paalujen tekniset ominaisuudet osoittavat paalille suurimmat sallitut kuormat. Siksi laskenta suoritetaan KSamet-pätkän teknisten ominaisuuksien mukaisesti.

Kuten Internetissä on jo todettu, löydät laskentataulukoita online-laskutoimituksille perustapilojen lukumäärästä. On kuitenkin vielä parempaa tutkia algoritmeja paaluperustojen laskemiseksi ainakin edellä olevissa esimerkeissä.

Puinen kylpy 6x6 - kuinka monta paalua tarvitset?

Puupellin 6x6 rakentamisessa käytettävien ruuvien paalujen käyttö edellyttää välttämättä korkealaatuista lattiaeristystä. Muussa tapauksessa rakenne lakkaa suorittamaan päätehtävänsä - pitää lämpöä ja antaa ihmisille mahdollisuuden uida uimalla mukavasti.

Pallojen laskemiseen vaikuttavat tekijät

Paalun perustuksen laatu riippuu kaikkien tarvittavien parametrien oikeasta laskemisesta ja paalujen määrästä, mukaan lukien. Laskelmien tulokseen vaikuttavat useat tekijät:

 • Maaperän monimuotoisuus. Jos se on tasainen, vakaa, silloin on helppo laskea, monimutkainen monimutkainen tai monimutkainen helpotus sivustossa voi aiheuttaa tiettyjä ongelmia.
 • Elementtien tunkeutumisaste;
 • Asennustelineiden paikka.

Ruuveille on ominaista tiettyjä parametreja, jotka on otettava huomioon myös laskettaessa:

Puukylpyhuone 6x6 rakennettaessa viimeinen parametri ei ole tärkeä. Jos puhumme pituudesta, kasa tulee kova kiviä maaperää, ei putoa. Laakerikapasiteetti on vastuussa pohjan vakaudesta kuormaan.

Pallojen määrän laskeminen

Jotta voit laskea kuinka monta paalua tarvitset 6x6 puuhun, sinun on tehtävä useita toimia:

 1. Määritä kokonaiskuormitus, joka sisältää tulevan rakenteen massan, käytön aikana tapahtuvan hyötykuorman, kausittaiset kuormat saostuksesta. Kaikki nämä tekijät lisäävät ja kerrotaan 1.1.
 2. Selvitä maaperän kantokyky. Voit tehdä tämän käyttämällä geologisia tutkimuksia tai ottamaan huomioon taulukossa esitetyn keskimääräisen kuormituksen:

Kuinka monta ruuvipiltää tarvitset 3-4 kylpyyn

Siirry heti hakuprojektiin

Hinta 27 000 ruplaa

Pienikokoinen puukylpy, jonka rakennusalue on 3x4 metriä, tarvitset vähintään 6 ruuvipistettä.

Tällaisen säätiön hinta tilatessasi yrityksemme on 27 000 ruplaa korroosionestoaineella, ogolovkamilla ja avaimet käteen -asennuksella.

Jos haluat tilata ostoksen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Voit lisätä kommentin, kirjautua sisään tai rekisteröityä.

Pylvään ja ruuvin pohjan rakentaminen 6x3-kylpylle avaimet käteen Pietariin

Kylpy on pohjimmainen venäläinen tapa rentoutua, jonka jälkeen henkilö tuntuu levänneen ja saa uutta voimaa hedelmälliselle elämälle.

Nykyään on olemassa vaikuttava määrä tapoja rakentaa tämän rakennuksen.

Mutta äskettäin 6-3-metristen kylpyammeiden pino-ruuvin perustuksen rakentaminen on lisääntymässä, sillä tällaisella säätiöllä on useita etuja.

Miksi he luottavat meihin

1. Ilman ennakkomaksua.

Tulosta vaiheittaisesti.

2. Teemme ajoissa tai ilmaiseksi.

Rakentaminen on jaettu vaiheisiin sovitulla määräajalla.

3. Ei piilotettuja maksuja.

Hinta on lopullinen sopimuksen vaiheessa.

4. "avaimet käteen".

Kaikki työ on yksi yritys.

Porausruuvin perusedut:

 • lyhyt rakentamisaika ja kohtuuhintainen hinta (30-60% edullisempi kuin nauhapohja);
 • pitkä käyttöikä (jopa 150 vuotta) ja moitteeton kestävyys alhaisissa lämpötiloissa (mahdollistaa rakentamisen lähes missä tahansa maan alueella);
 • yhtenäinen kuormitus jakautuu koko säätöön eikä vaadi vedenpitävää järjestelyä;
 • rakentamisen suuri nopeus (indikaattori, joka vaikuttaa kohteen käyttöönottoajankohtaan).

Tavallisten kylpyhankkeiden luettelo (yli 450 kpl)

Miten rakentaminen menee?

Tämäntyyppisen säätiön rakentotekniikka edellyttää pätevien työntekijöiden osallistumista. Tämä on avain nopeaan ja laadukkaan järjestelyyn. Porausruuvin kehittäjien valinta perustaksi on ilmeinen, sillä sillä on korkeat käyttöominaisuudet.

Ruuvipallot asennetaan maaperän jäädyttämisen tasolle, ne muodostavat paalupohjan. Pallojen välinen etäisyys määräytyy useiden tekijöiden perusteella:

 • koko ja paino,
 • vaaditun paalumäärän laskeminen ja ehdotetun osan layout;
 • ruuvaamalla ja tasoittamalla paaluilla samalle tasolle (tässä tarvitaan paljon tarkkuutta, etenkin jos maaperällä on epätasaisuudet;
 • suoritetaan myös vahvistus); putkien välisen vapaata tilaa betonisoidaan betonilla;
 • suoritetaan yhtälö ja asetetaan grillaus.

Yrityksemme on projektin laadullinen toteutus. Henkilöstöömme koostuu ammattilaisista. Nykyaikaisten ja tehokkaiden laitteiden ja tekniikan avulla saavutetaan korkeat rakennustulokset lyhyessä ajassa. Kaikkien tämäntyyppisten säätiöiden rakentamisen kustannukset ovat monien kuluttajien saatavilla, jotka nauttivat huolettomasta ja miellyttävästä ajanvietosta.

Kylvyn pohja 3 on 3 metriä avaimet käteen.

Pääsääntöisesti rakentamassa säätiötä kylvyn alla ei aiheudu ongelmia rakennuttajille. Normaalissa maaperässä (ei-juokseva, syvä vesi) ja puukehys voi olla sopiva liuskajohto, on mahdollista, että se on matala. Vahvistus- ja muottitarpeen ei myöskään pitäisi olla vaikeaa, mutta jos epäilet vahvuutesi tai jos sinulla ei ole tarpeeksi aikaa, ota yhteyttä yrityksen asiantuntijoihin.

Olemme rakentaneet 3 - 6 metrin kylpyläperiaatteita Pietariin ja Leningradin alueelle yli viisi vuotta, tunnemme kunkin alueen maaperän tilan ja takaamme, että säätiöni kestää vuosia.

Jotta saisit selville, kuinka paljon 3x6-kylpytyskustannukset ovat kustannukset, suosittelemme käyttämään online-laskentamme, jonka olemme kehittäneet. Hän määrittelee rakentamisen kustannukset, mutta pieni virhe, koska vain asiantuntija voi arvioida rakennustöiden tarkkaa monimutkaisuutta ja materiaalien määrää. Tarkan hinnoittelun osalta, ottaen huomioon sivuston ja kylvyn hankkeen maaperän ominaisuudet, ota meihin yhteyttä verkkosivustossa mainittuun puhelinnumeroon.

Paalun pohja kylpyyn

Laitteen pohja kylvyt ruuveilla paalut

Nykyaikaiset tekniikat auttavat nopeuttamaan kylpyammeen rakentamista sivustolle. Vakioliuskapohjien lisäksi.

Yhä useammin alkaa käyttää ruuvipilareita laitteen pohjalle kylpyyn.

Uusi kehitys antaa rakenteen vakauden myös haavoittuvassa maaperässä tai vedessä.

Ruuvipillojen edut

Ruuvipuristin SVL-250 / 76-1000

 1. Ruuvielementtien avulla on mahdollista rakentaa jopa suuria tukkeja ja puutavaraa ilman pelkoa epätasaisesta sakeutumisesta. Riippumatta maaperätyypistä kutistuminen on yhtenäinen.
 2. Asennus vie vähän aikaa.
 3. Kylpy voidaan rakentaa lähelle järveä, joki tai vedenpinnan alla sijaitsevia alueita pohjavedestä riippumatta.
 4. Vuosien muutoksen aikana tukit eivät muutu.
 5. Aksisen muodon ansiosta ruuvipallot ovat hyvin uppoutuneet haluttuun arvoon.
 6. Tämä on suhteellisen halpa tapa tehdä säätiö (verrattuna muihin menetelmiin).
 7. Ekologinen turvallisuus ympäröivälle maisemalle.
 8. Mukavuus ja monipuolisuus.
 9. Ei tarvitse suorittaa kaivutyötä.

Ensinnäkin kasvillisuusalueella merkintä tehdään säätiön ympärillä. Sitten aloitetaan tukien asennus. Ne voidaan asentaa eri etäisyyksille. Tarkka väli niiden välillä määräytyy maaperän ominaisuuksien mukaan.

Jos rakennus on pieni, riittää ruuvaamalla ne 2-3 metrin etäisyydellä. Rakenteellisen lujuuden omaavilla heterogeenisilla maaperillä paalut lasketaan eri syvyyksiin.

Pahan paksuus valitaan ottaen huomioon kylvyn paino. Pienille, kevyille rakenteille, halkaisija on 90 mm. Ruuvitukien asentaminen voi suorittaa erikoisasiantuntijat, mutta pienellä painolla rakenteen ja hyvän sijaintipaikan voi itse tehdä itse.

Kun tarvittava määrä paaluja ruuvataan, vakiokokoiset läpimitat - 250 x 250 mm kiinnitetään kuhunkin hitsaamalla. Sitten puuta levitetään.

Jos kylvyssä oleva materiaali on otsilindrovannoe-loki, alempi kruunu kiinnitetään päähän. Kokeneet rakennuttajat suosittelevat tekemään "nyöriä" vain otsikoiden yli, koska kaikki muut voivat heikentää tankoa ja aiheuttaa sen taipumisen.

Hirsitalon vaatimukset

Kylpy ruuvipallojen päälle

 • jotta tukkeuman halkeilua pystysuuntaisen kuormituksen välttämiseksi on välttämätöntä noudattaa 3 metrin etäisyyttä yhdestä tukista toiseen;
 • jos lokin pituus on yli kolme metriä, tarvitaan ylimääräisen tuen asentaminen keskelle: lattiat eivät aja dynaamisessa kuormituksessa;
 • Keskimmäinen rivi on sidottu kanavalla, ja jos käytetään tukilokia / palkkia, keskipakoputket on alennettava 15 senttimetriä suhteessa muihin elementteihin.
 • hirsitalon sisäseinän risteyksissä ulommalle, leikkaa kaksi muuta paalua;
 • Lattialaudan jätteiden minimoimiseksi on otettava huomioon, mihin suuntaan lattiaviiveet asetetaan.

Esimerkki kylvyn ruuvipillojen lukumäärän laskemisesta lokista 6 x 6

Tämän kokoisen hirsitalon laitetta varten on tarkoitus asentaa 11 tuet, joissa on korkkien 25 x 25 asennus jäykisteillä.

Keskimmäisessä rivissä vanteet suoritetaan 160 mm: n kanavalla tai tukilokki asetetaan.

Kylpyläominaisuudet hirsivarastoista ruuveilla

Kylpy 6x6 verannalla

Ruuvipillojen kasvun huippu putoaa viimeisten viiden vuoden aikana. Edellisiin vuosiin verrattuna tämäntyyppisen säätiön kylpyläosuus on kasvanut useita kertoja.

Rakentamisessa käytetään jatkuvatoimisen puutavaran tekniikkaa, kun huollon rooli suoritetaan alavirralla. Se kiinnittää luotettavasti ruuvipallot, mikä tekee paalainelementtien sitoutumisesta kanavan / palkin valinnaiseksi. Näin rakenteen lisäsuoja saadaan aikaan lisäämättä kustannuksiaan.

Ja kun otetaan huomioon mahdollisuudet kylpytynnyreiden asentamiseen irrallisiin tai turvetuhkeihin - tämä on ainoa perusta, joka takaa kylpyammeen vakauden ja kestävyyden.

Keski-Venäjällä paalut lasketaan maaperään pakkasnopeuden alapuolella noin 120 senttimetriä tai enemmän. Tällaista hirsitaloa ei vääristetä turvottamalla ja sulattamalla. Kutistumisen jälkeen ruuvipallojen kylpy ei siirry, ei loimi eikä purista painonsa alle. Ruuvien paalujen terät on "irrotettu" maaperässä estäen rakenteen liikkumista.

Kustannukset vs.

Säätiön rakentamisprosessi

40 senttimetrin pituisen nauhan ja pile-pohjan rakentamisen kustannusten ero voi nousta jopa 50 prosenttiin jälkimmäisen hyväksi. Jos ensimmäisen syvyyden kasvaa, ero voi nousta jopa 90 prosenttiin tai enemmän.

Asennettaessa paalusäätiötä ei ole tarpeen kaivata ojia, ja kolmen hengen työryhmä voi viettää 1 vuorokautta (tai hieman enemmän) sen asennuksessa.

Samanaikaisesti nauha-alustan laite vaatii huomattavaa investointia aikaa ja työtä valmistelevaan maa-, vesi-, vedeneristys-, tasoitus- ja muut.

Kuitenkin paalujen manuaalisessa asennuksessa tarvitaan joitain työkaluja: porakone, jakoavain, nostosammutin ja muut.

Pylväiden perustana tai pikemminkin kellarikerroksen korkeudessa on keskimäärin noin puoli metriä. Tällä korkeudella putkien leikkaaminen ja kohdistaminen samalla korkeudella. On katsottava, että jäljelle jäävä osa putkesta on 20 senttimetriä korkea (ottaen huomioon, että hitsaukseen kiinnitetään kärki).

Pilarin maksimikorkeus, joka ei vaadi vanteita - 80 senttimetriä. Jos tämä indikaattori on korkeampi tai yli 50 senttimetrin löyhän maakerroksen pohjalla, kanavapinoiden ligaatiota pidetään pakollisena. Profiilin vaurioitumisen välttämiseksi tällainen vanteet tehdään ennen hirsitalon sijoittamista.

Kylvyn alla saatu ilmastettu osa ei vaadi piiloutumista, alemman kruunun käyttöikä kasvaa huomattavasti. Se ei käytännössä ole alttiina korroosiolle ja mätää, vastaavasti, kylvyn käyttö lisääntyy useita kertoja.

Jotkut panssarivaunujen omistajat mieluummin sulkevat kellariosaston, jota ohjaavat esteettiset näkökohdat. Voit tehdä tämän käyttämällä puuta, sivuraitaa, tiiliä ja muita materiaaleja. On huomattava, että jos se aikoo laittaa tiiliin, sinun on ensin hitsattava kanava maanpinnan yläpuolelle ja valmistettava pieni oja sen alla, jotta se täyttää edelleen hiekalla.

Ruuvipallojen kylvyn pohja on kestävää, luotettavaa ja kestää vakavia kuormituksia. Elementit viedään mihinkään maaperään, jolloin voidaan rakentaa paitsi kylpyjä myös muita rakennuksia vaikeisiin maaperään ja eri ilmasto-olosuhteisiin.

Maxim 16.03.2014 klo 08:16

Olen muuttanut radikaalisti vanhentuneita käsityksiä rakentamisesta yleensä ja kylvystä erityisesti työni lopputuloksena. Ajattelin, että kylpy olisi oltava a priori lokista, ainakin ainakin baarista. Nyt en usko niin, ja niin tarina kertoo kehystystekniikan kylpylärakentamisesta. Sanon seuraavaa kirjaa ja ekologiaa harrastaville:
1. Nykyinen eriste kaikella monimuotoisuudellaan on erittäin ympäristöystävällinen eikä sillä ole kielteisiä vaikutuksia huoneen ihmisiin;
2. runkorakenne ei edellytä kutistumisen aikana vuodessa lietettä;
3. Se ei myöskään vaadi säännöllistä sulkemista, kuten loki / baari;
4. Runkorakenteiden kevyyden takia lasketaan myös perustan tyyppi, joka asetetaan niiden alle - minun tapauksessani nämä ovat paalut ja ei 15 kuutiometriä betonia kaadettu maahan.
5. Luultavasti tärkein syy minulle on tilaisuus rakentaa kylpyamme yhdelle henkilölle, jota itse asiassa teen.
Yleisesti ottaen voidaan ajatella pitkään kehysrakenteiden rakenteen toteutettavuutta, mutta valitsin tämän tekniikan itselleni, joten olen valmis kertomaan niille, jotka ovat kiinnostuneita.
Ensimmäinen asia, joka tehtiin, oli itse säätiö. Kuten olen jo sanonut, valittiin pino-ruuvi -tyyppinen säätiö, silloin kun tehtaalla tuotettu ja käsitelty korroosionestoaineilla käsitellyllä pinoilla, joka johtuu päistään porakoneesta ja useita tjaksoksia, kääritään maahan noin 2 metrin syvyyteen. Oikeastaan ​​mitä tähän on tehty:
1. Pillot 108. putkesta
2. Asennus
Käärimisen jälkeen kaikki paalut leikataan tasolle, joka on täytetty betonilla korroosioilmiöiden poistamiseksi putken sisäpuolelta, päitä hitsataan vanteisiin ja hitsauspisteet maalataan. Näyttää siltä, ​​että kaikki mielessä)))

Anton 29.03.2016 kello 13:18

Millä hinnalla he ovat paikoillaan ja mikä on putken profiili? Ja miten sitten valjaat?

Maxim 31.3.2016 klo 17:51

Anton, 36 krub 9 paalut, 108. putki. Ja vielä, paalut olivat sidoksissa 150th baari, joka oli esikäsitelty kanssa antiseptinen! Sitten hän alkoi tehdä lattian kehyksen, tarkoitan. Kiinnitys, kiinnityslevyt ja omat lokit levystä / palkista 200 * 50 asennettiin. 50 cm: n askelpalkin laskentalaskuri osoittaa taipumamarginaalia yli kaksi kertaa. Lisäksi kaikki tulevien väliseinien paikat ja takan alla oleva paikka vahvistettiin lisäviiveillä ja poikittaisilla jäykkyydellä. Sitten hän alkoi kiinnittää tukipalkit aluslattian järjestämiseksi.

Kuinka tehdä lattiaa kylvyssä ruuveilla - esimerkkejä

Kylpyammeen rakentamisen suunnittelussa jokainen haluaa varmistaa, että se kestää niin kauan kuin mahdollista, ja tämä voidaan saavuttaa vain rakentamalla vankka perustus. Yksi suosituimmista ja edullisimmista säätiöistä on ruuvi - me kuvaamme sitä myöhemmin artikkelissa. Valokuva ja video on kiinnitetty tähän materiaaliin, mikä havainnollistaa pino-ruuvin perustuksen organisaation päävaiheet.

Paalusäätiön keksintö kuuluu suunnittelija Alexander Mitchellille, joka ensin testasi tätä tekniikkaa Delaware Bayn majakan rakentamisessa jo 1850. Menetelmän ydin oli se, etteivät paalut ajautuneet maahan, vaan ruuvattiin alaspäin antamalla jonkin pylvään päistä terävä muoto. Tämä menetelmä ei ollut vain tehokas, vaan myös kului ajankokeen, sitä on käytetty tähän mennessä.

Erityisesti aktiivisesti kasattu säätiöt alkoivat käyttää sotilashenkilöitä liikuttamaan kalustoa. Tällainen tekniikka on erittäin tärkeä myös vaikeasti tavoitettaville alueille. Erityisesti pohjoisilla alueilla he luopuivat lähes pylväsperustaista ja tottelevauttamismenetelmistä, korvaamalla ne ruuvipapeilla.

Jos puhumme Venäjän federaatiosta, silloin tietyillä alueilla, joilla ilmasto on erityisen ankara, ruuveja käytetään sopivimpana asuntotuotannon ja teollisen rakentamisen perustaksi.

Jos haluat rakentaa kylpyamme laminoidusta puusta tai hirsimökistä sivustollesi, niin paaliruuvi on paras mahdollinen.

Rakennustiedot

Niillä alueilla, joilla maaperä on ei-kernomivi, perinteiset pylväs- ja nauhatalustot ovat haalistuneet taustalle (lue myös: "Pilarivarastojen perustaminen - rakentamisvaihtoehtojen tyypit"). Sen sijaan ne käyttävät aktiivisesti ruuveja, koska ne ovat paitsi luotettavia myös paljon edullisempia taloudellisesti monille asiakkaille.

Yksi ruuvipilareiden ominaisuuksista on se, ettei ole tarvetta liittää lisäosa palkkiin tai kanavapalkkeihin. Koska grillage on alempi leikkauskruunu.

Monet mieluummin rakentavat kylpylän omille käsiinsä, jotka valitsevat tällä alueella vesistöjen lähellä tai kukkulan rinteillä. Koska tällaisissa paikoissa maaperä on yleensä kuivia tai sedimenttisiä ja joskus turveosia, paalujen käyttö tällaisissa tapauksissa on enemmän kuin perusteltua.

Paalun ja ruuvin perustuksen rakentaminen

Ruuvipolleille asennettu säätö vaikuttaa ensisijaisesti tulevien kylpyammeiden lattioihin. Jotta voidaan oikein laskea rakennusaineiden määrä, joka tarvitaan korkealaatuisen ja kestävän perustan rakentamiseen, on suositeltavaa luottaa asiantuntijoihin.

Laskennassa on otettava huomioon seuraavat tekijät:

 • maaperän koostumus ja sen laatu;
 • talven lumetason keskimääräinen taso;
 • maaperän jäädyttämisen syvyys;
 • tulvataso sulavedellä;
 • tuulen ruusu;
 • lopullisen rakenteen massa täydellä viimeistelyllä.

Rungon kylvyn rakentamisen alku ruuveilla tapahtuu vain sen jälkeen, kun alustavat merkinnät tukien sijoittamisesta paikalle. Haluttuihin pisteisiin ajetaan pieniä tappuja ja merkkijonoa kiristetään, jolloin kaikki muut mittaukset otetaan. Kasa voidaan ruuvaa joko erikoislaitteiden avulla tai useiden ihmisten yhteisillä ponnisteluilla. On syytä muistaa, että paalun sijainti on ehdottomasti kohtisuorassa horisontin linjaa kohden. Katso myös: "Kylpyammeen perustan valitseminen - mikä sopii paremmin".

Käämityksen tekeminen, paalun sijainti tarkistetaan magneettisella tasolla joka neljäs kierrosta kohti. Vastaavasti asenna kaikki telineet ja varmista, että niiden asema vastaa samaa suorituskykyä magneettisella tasolla.

Jos paalun kiristämisprosessissa muodostuu esijännitys, ne tasataan käyttämällä pyörintätasoa vetämättä. On mahdotonta ruuvaa kiina jo johti maahan, muuten ajan myötä kylpy alkaa kutistua johtuen maaperän löysyydestä. Ruuvatun tukipylvän korkeuden on oltava vähintään 20 cm, minkä jälkeen tämä kappale voidaan leikata jyrsimellä.

Kun niiden ja maaperän väliin asennetut paalut muodostuvat, muodostetaan rakoja, jotka kaadetaan betonin liuoksella ja täytetään vahvikkeilla. Tämä lähestymistapa tekee perustan kehyshauteelle ruuvipinoilla, joissa omat kädet kestävät ja kestävät, suojaavat metallisia elementtejä ruostumiselta.

Tukien asennuksen jälkeen suoritetaan mittaukset niiden sijainnista ja etenevät kärkien hitsaukseen. Saumoissa on korroosionestoainetta.

Jos et halua käyttää metallia, palkkia voidaan käyttää myös sillana, joka on pultattu. Totta, puuta on käsiteltävä erityisellä antiseptisellä aineella.

Lähellä säätiötä

Jotta tukipilareilla olisi näkyvämpi ulkonäkö ja suojata ne lian ja kosteuden aiheuttamilta lumen sulamiselta tai tulvien aiheuttamilta vesistöiltä lampusta, ne on syytä leikata edelleen. Erilaiset vuorausmateriaalit auttavat suojaamaan lattiaa kylvyssä ruuvipinoissa sekä keskittymään rakennuksen ulkonäköön.

Koska tärkeimmät vauriot voivat olla lumen ja likaisen veden virrat off-season -vaiheessa, erityistä huomiota on kiinnitettävä verhousmateriaalien vedeneristysominaisuuksiin.

Huomaa, että erittäin kestävä ja täysin vedenpitävä on luonnollinen ja keinotekoinen kivi.

Lattian muotoilu kylvyssä

On järkevää analysoida kunkin lattiatyypin yksityiskohdat, kun kyseessä on asuin- tai julkiset rakennukset. Laitekerros kylvyssä ruuvipapeilla on kuitenkin mahdollista myös vähän tietoa ja taitoja.

Jos riittävän suuri grillaus on aikaansaatu, roikkuva, ei-vuotava lankkulevy kehyshauteessa paaluilla on optimaalinen tie ulos. Lisäeristyskerroksen avulla voit käyttää kylpyamme milloin tahansa vuoden, muuten talvella tämä lattia on hyvin kylmä.

Paalusäätiö suojaa lattiaosan alaosaa kaikilta ulkoisilta vaikutuksilta, erityisesti sademääriltä, ​​tulvilta tai vain kosteudelta. Mutta sisäpuolelta tällainen lattia joutuu jatkuvasti lämpötilan ja kosteuden muutoksiin, koska höyrysaunassa muodostuu kondensoitumista ja myös pesuhuoneeseen syötetään vettä.

Siksi yksi erittäin tärkeistä asioista, kun kylvyn rakentaminen ruuveilla on, on tehdä tyhjennys. Näyttää siltä, ​​että pieni tikkaat, joiden kautta vesi virtaa suoraan septiseen säiliöön tai keskitettyyn viemäriverkkoon (lue myös: "Kuivausaltaan täyttö" tai "valmis").

Huomaa, että kylvyssä olevan tyhjennysruuvin paalut on varustettava paitsi suihkulla myös höyrysaunassa, jossa vesi näkyy hyllyjen ja lattiojen pesun jälkeen.

Vuotavat lattiat

Lattian kaataminen kylvyssä pölkkyissä on yksinkertaisin ja edullisin toteutus. Sen organisaatio vaatii pohjan, jonka korkeus on vähintään 50 cm.

Tällaisen lattian asennusmenetelmällä tarkoitetaan viivettä grillataessa ilman kaltevuutta. Lokilla on lattiat 7 mm: n sisennyslepäleistä, joten vesihauteella voidaan helposti kulkea aukkojen läpi, vaikka puu turpoaa.

Ennen kuin teet lattian kylpylässä pihdit, sinun on huolehdittava maanalaisista. Rakenteen tässä osassa kaadetaan betonirauta vinosti viemärijärjestelmää kohti siten, että ylhäältä virtaava vesi ei pysähdy ja muotti ei kasva eikä myöskään pysyvän hajun välttäminen. Puhdistusta ja desinfiointia varten lattia on ajoittain irrotettava juoksevan veden paineella ja käsiteltävä antiseptisilla aineilla.

Betonin betonipinnoitus

Lattiat kylvyssä paalun pohjalla voi olla betonipohja.

Betonin kaatamisen alustava vaihe sisältää seuraavat toimet:

 1. Viestinnän asennus - vesi- ja saniteettitilat.
 2. Aseta trapik vesivirtaan siten, että säleikön viimeistely on lattian alimmassa osassa.
 3. Hiekka-sora-alusta täyttö, jonka paksuus vaihtelee eristemateriaalin tyypistä riippuen. Yleensä soraa oleva kerros ei yleensä ylitä 4 cm, kun se eristetään laajennetulla savella.
 4. Asettaminen jokaisen vedenpitävän pohjakerroksen osiin. Vaihtoehtoisesti kateaine voidaan hyväksyä, mutta on parasta käyttää höyryä läpäisevää kalvoa.
 5. Lämmitysmateriaalin asennus.

Jos keramzit valittiin lattian lämmittämiseksi kylvyssä, on toivottavaa, että se sisältää erilaiset rakeiden jakeet. Lisäksi ennen levittämistä on varmistettava, että savipinta on täysin kuiva, koska se kykenee imemään nopeasti ja hiljaa vapauttamaan kosteuden.

Lattianeristys

Ennenkuin laid levyt kallon baarit, ne, samoin kuin kaikki puuosat tulisi käsitellä säilöntäaineita syntymisen estämiseksi bakteerien ja muiden tuholaisten. Seuraavaksi, kerrosten välissä levyt levyt eristävät.

Eristekerroksen paksuus on erilainen, esimerkiksi jos käytetään mineraali- tai basalttivillaa, kerros nousee 25 cm: iin. Vaahtomuovin tapauksessa 15 cm kerros riittää eristämiseen, varsinkin jos kylvyssä ei ole kellarissa, mutta sitä on tarkoitus käyttää talvella.

Jos säädetyn viiveen korkeus ei riitä asettamaan halutun korkeuden eristekerrosta, palkit ovat lisäksi täytettyjä palkkeja. Tällöin höyrysulkumateriaalin palkkien välissä on yksi eristekerros ja toinen kerros sijoitetaan palkkien väliin. Seuraavaksi lattian koko pinta peitetään toisella vedeneristyskerroksella, ja jo palkkien yläpuolella asentavat levyn lattia.

Keraamiset laatat

Hyvin päin oleva materiaali kylpyyn lattian sisustukseen on keraamisia tai laattoja sisältäviä lattialaatoja. Sen alapuolella, älä laita kiinteää alustaa ja mieluummin lastulevyä, vaneria ja muita materiaaleja, jotka kiinnittyvät lattian tankoihin.

Tämän kerroksen päälle voit turvallisesti asettaa keraamiset laatat vakiokuvioon. Lisäksi jopa "lämpimät lattiat" järjestäminen on sallittua - sähkö, infrapuna tai vesi.

Ruuvipallojen asennusohjeet

Asennettaessa ruuvipilareita säätöön on tehty oikein, sinun on noudatettava useita perussääntöjä.

On kiinnitettävä huomiota seuraaviin seikkoihin:

 1. Erillisten paalujen välissä etäisyys ei saa olla yli 3 metriä, muuten kylvyssä oleva lattia alkaa kutistua liiallisen kuormituksen vuoksi.
 2. Jos vierekkäisten viiveiden välinen etäisyys on yli 3 metriä, kunkin palkin keskiosaan on asennettava lisätukit niin, etteivät lattiat kulje kevyesti.
 3. Koska paaliruuvi-pohja merkitsee tuentien harvoin sijoittamista kuin esimerkiksi kaistaleen, on suositeltavaa sitoa keskilinjojen kanava.
 4. Jos puupalkkia käytetään vanteisiin, keskilohkojen korkeus on alhaisempi 15 cm kuin muualla.
 5. Jos viides seinä liittyy rakennukseen, on asennettava kaksi lisäkonetta.

Kylvökylpyjen ruuvipilarien vakiokorkeus on 6 m. Tukien asennuksen yhteydessä on huolehdittava siitä, että jätteet pysyvät mahdollisimman pieninä.

Huomaa, että jos noudatat kaikkia rakennustekniikoita ja tukee asennustekniikkaa, patoalustalla oleva kylpy voi kestää vähintään puoli vuosisataa tai jopa kauemmin.

Säätiön edut ja haitat ruuveilla

Yksi pino-ruuvin perustaan ​​liittyvistä tärkeimmistä haitoista voidaan kutsua sillä, että huonolaatuisia materiaaleja käytetään usein paalujen valmistukseen. Jos kuitenkin komponenttien hankinta koskettaa todistettuja rakennusyrityksiä, voit olla varma siitä, että saat laadukkaan tuotteen. Katso myös: "Kuinka luoda säätiö omalla kädelläsi kylvyssä on käytännössä kasettirakenne."

Toinen tämän tyyppisiin säätiöihin liittyvä vaikeus voidaan pitää höyrysulun, eristyksen ja alustalevyjen asennuksena.

Mutta paaliruuvi-tyyppisen perustuksen epävarmat edut voidaan katsoa johtuvan:

 • kulutushyödykkeiden saatavuus vähäisen tulotason keskivertokuluttajalle;
 • työn suorituskyvyn riippumattomuus ilmastollisista tai sääolosuhteista;
 • mahdollisuus järjestää säätiö itse;
 • säätiön rakentamiseen tarvittava pieni aika;
 • saada vankka perustus tiivistämällä maakerroksen paalujen ympärille;
 • kyky korjata tukea;
 • perustuselementtien absoluuttinen pystysuora, joka saadaan aikaan teknisten välineiden avulla;
 • varmistaa maanalaisen ilmanvaihdon, suojaa sitä mätämästä.

Anna palautetta:

Kuinka valita kylpytyntyyppiset perustukset?

Tämän kysymyksen ymmärtäminen auttaa kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja. Niitä on useita: nauhan pohja kylpyyn, napa, ruuvi sekä lohkot ja vaahtolohkot. Mutta ennen kunkin mahdollisuuden harkitsemista on tarpeen määrittää kylvyn rakentamispaikka.

Valmis perustusrakentamiseen

Itse tämä rakenne on ainutlaatuinen. Se ratkaisee paitsi hygieniakysymykset, mutta tuo epäilyttävän puhtauden ja keveyden tunteen. Ei ole sattumaa, että kevyiden parien toiveet hyväksytään toistaiseksi.

Ja vain, kun kiehuva vesi haihtuu kuumakivestä, höyry on kevyt. Se ei ole verrattavissa höyryyn, joka antaa potin hengitysteitse tai kiehuvaan kattilaan, täällä höyry on raskas.

Siksi ihmiset taipuvat itse kylvämään. Jotta saat mahdollisimman suuren ilon, sinun on järjestettävä se hyvällä ja kätevällä paikalla.

Pohjan levittämisen paikan valmistus

Rakennustyömaalla kylvyn rakentaminen olisi aloitettava nykyisten rakennusten mukaisesti maiseman häiritsemättä.

Kylpyammeen nauhan perustan variantti

Uskomme oman logiikkomme ja kokemuksensa tällaisten rakennusten mukana olevista ihmisistä, teemme seuraavat johtopäätökset:

 1. On suositeltavaa valita paikka, jolla perustus voidaan asentaa luonnolliselle korkeudelle, jotta se voidaan säästää vedenpoistoon painovoiman avulla. Mutta älä suunnittele rinnealuetta pohjoispuolella, niin että tulvan aikana ei ole tulvia.
 2. Ihannetapauksessa on hyvä rakentaa vesiputous joen tai järven rannalle, jotta höyrysaunan jälkeen voit uppoutua viileään veteen. Millä etäisyydellä rannikosta kirjanmerkin tekemiseksi on parempi päättää tulvien huomioon otta- miseksi, jotta säiliön saastuminen säiliöstä poistuu.
 3. Jos rakentaminen on suunniteltu valmiiseen juoniin, on toivottavaa, että kylpy on peitetty asuinkerrostalolla tai aidasta naapureilta ja tieltä. Ja ehkä yhdistetty muihin rakennuksiin tai ansiorakenteisiin.
 4. Sisäänkäynti on paremmin sijoitettu eteläpuolelle (niin, että sisäänkäynnissä on vähemmän lumisia ajelehtia), ja ikkunat ovat lännestä (luonnonvalo on auringonlaskua).

Klassinen kylpyamme ja layout

Kun kaikki yksityiskohdat otetaan huomioon ja paikka valitaan, on aika valmistautua sivustoon. Tässä vaiheessa kaikki kasvillisuus poistetaan yhdessä turpeen kanssa. Sivusto tasoitetaan, etelän, itään tai länsipuolella. Kaikki epäsäännöllisyydet poistetaan, kuoppia karsitaan ja kaivoja täytetään.

Jos kylvyn rakentaminen suoritetaan vielä asumattomalla alueella, ennen työn aloittamista on toimitettava vesi, sähkö ja wc rakennettu.

Nyt voit aloittaa kontrastin merkitsemisen.

Pohjan ääriviivan merkitseminen

Merkintä suoritetaan ottaen huomioon se, että pohjan paksuus on lisättävä seinämien reunaan. Joten sinun täytyy ensin laskea kylpyammeen koko. Miellyttävän käytön vähimmäiskoko katsotaan 3 x 3 m2: n vaihtoehdoksi tai 3x4 m2: n suorakaiteen muotoiseksi, mutta näiden kootusten yhteydessä tulisi olla kolme tilaa: pukuhuone, suihkuhuone (pesuhuone) ja höyrysauna.

Säätiön yksityiskohtainen ulkoasu

Suuremman mukavuuden vuoksi rakennuksen kokoa on edelleen nostettava 4x6 m2: iin tai jopa 6x6 m2: iin, koska kylpyammeen pesun ja höyryn lisäksi sen on tarkoitus saada mahdollisuus rentoutua ja keskustella.

Muodon merkitsemiseen ilman virheitä tarvitaan työkaluja ja laitteita:

Muotoilun oikea merkitseminen edellyttää kolmea vaihetta:

 1. Ulomerkin merkitseminen.
 2. Sisäinen muotoilu.
 3. Säätiön jalanjälki.

Maaperän rakenteen määrittäminen

Säätiön valinta riippuu siitä, millaista kenttää alueella. Tämä parametri löytyy geologisen tutkimuksen laboratorioista. Ensinnäkin se on kallista, ja toiseksi maaperätyypin määrittäminen voidaan tehdä itsenäisesti.
On tarpeen kaivaa reikä alueella, syvyys 50 cm - 1,5 metriä riittää ja arvioida leikkauksen ominaisuudet.

 • Marshissa, puutarhassa tai metsän maaperässä on parempi tehdä vankka monoliittinen perusta;
 • Savi (loamy), hiekka (karkea) tai sora maaperä - pylväsperusta tekee;
 • Kallioisten kivien, kvartsi- tai hiekkakivien (hienorakeisten) kalliot - voit rakentaa kaiken säätiön, jota voit todella tehdä omalla kädelläsi.

Jotta voit laskea oikein, kuinka syvälle säätiö asetetaan, sinun on kiinnitettävä huomiota seuraaviin olosuhteisiin:

 1. Kivinen tai tasainen maasto.
 2. Maanalainen viestintä koko sivustolla.
 3. Rakennuksen koko ja massiivisuus (1 tai 2 kerrosta).
 4. Pohjaveden taso (pohjan syvyys on niiden yläpuolella).
 5. Seisminen tilanne (vaarallisilla alueilla, jopa 10% rakennuksesta haudataan maahan).
 6. Maaperän jäädyttäminen, sakkautuminen ja kallistuminen, tällaisissa paikoissa rakennustyö tehdään useimmiten paaluilla.

Säätiön syvyys riippuu siitä, millainen maa on paikan päällä, mikä on sen jäätymisen syvyys, millä alueella on suunniteltu kylpy (4x4 tai 3x3m2) ja kuinka läheinen pohjavesi virtaa.

vedeneristys

Riippumatta valittujen perustusten laadusta on tehtävä vesitiiviit työt. Jos kaikki on tehty oikein, säätiö kestää kauan ja kylpy ei pelkää muotteja seinillä.

Katemateriaali, asfaltti tai bitumipitoisuus auttavat säästämään säätiön ennenaikaisesta tuhoutumisesta lämpötilan ja luonnonympäristön vaikutuksen alaisena.

Erityistä huomiota kiinnitetään puutukkien pylväspohjan vedenpitävyyteen. Hyvin kuivatut puupylväät liotetaan antiseptisesti, kuivataan uudelleen ja käsitellään sitten bitumimastilla.

Esimerkki kellarisen vedenpitävyydestä kylvyssä

Strip-säätiö

Yleisimpiä perusvaihtoehtoja ovat kylpyammeen nauhat. Se voidaan haudata ja haudata alhaalta riippuen siitä, onko se pystytetty alle tai sen yläpuolelle jäätymisen syvyyteen. Huolimatta siitä, että tällaisen rakenteen kustannukset eivät voi olla pienikokoisia, se on perusteltua kestävyyden ja laadun vuoksi.

Nauhan säätiö voidaan tehdä omilla kädillä, koska myös ei-ammattimainen valmistaja voi tehdä sen. Kaikkien suositusten mukaisesti ja ottaen huomioon tämäntyyppisten säätiöiden erityispiirteet, jokainen voi tehdä sekä merkitsemisen että muottiinpanon ja sitten kaataa niin kuin pitäisi.

Tärkeintä on osoittaa vastuu ja unohtaa säännöt:

 1. Merkintä. Määritä säätiön rajat.
 2. Määritelmä helpotus. Selvennetään kaivannon syvyyttä perustuen säätiön korkeuteen.
 3. Hiekka kostutettu vedellä - kutistumista varten. Rubble, ruberoid - vedenpitävyys.
 4. Muotti.
 5. Vahvistaminen. Esteenä betonin tuhoutumiselle.
 6. Kaatamalla.
 7. Kuivaus.

Jos maaperän kerroksen avulla voit rakentaa pylvään perustan kylpyyn, sinun pitäisi lopettaa tämä vaihtoehto. Sen rakenne on taloudellinen ja vähemmän aikaa vievää.

Pilarin perusta

Suunnitteella rakentaa pylväspohjainen kylpytyspohja, sinun on päätettävä pilarien materiaalista. Tärkein kriteeri on kestävyys, lujuus ja asennuksen helppous. Voit käyttää mitä sinulla on tai mitä kannattavampi ostaa:

 • puupylväät, jotka on käsitelty antiseptisellä aineella;
 • metallipallot;
 • asbestiputket, jotka on täytetty sementillä;
 • tiiliä;
 • kivi.

Kylvyn pylväspohja voi olla sekarakenne. Kun kylpyyn perustetaan eri materiaaleja. Esimerkiksi sarakepohja voi olla:

 1. Columnar-vyö.
 2. Putkista.
 3. Lohkoista tai tiilistä.
 4. Grillausta.
 5. Tukipylväs.

Estä pohja

Nämä lohkot kestävät helposti puun rakentamisen tai valmistetaan erilaisesta materiaalihauteesta.

Kylvyn alkuperäinen projekti monoliittisen perustuksen avulla

Peruslohkoille on tunnusomaista:

 • vahvuus;
 • veden kestävyys;
 • pakkasenkestävyys;
 • suoja muodonmuutosta vastaan;
 • kyky kestää kuorma;
 • älä tiivistä kosteuden ja kemikaalien vaikutuksen alaisena.

Lohkareiden pohjaksi voidaan sijoittaa lyhyessä ajassa, tähän etuun voidaan lisätä yksinkertaisuus asennus ja hyväksyttävät kustannukset verrattuna esimerkiksi monoliittibetonialustaan. Ja haittapuoli on rakennuslaitteiden käyttö sen rakentamiseen.

Vaahto estää pohjan

Tämä ei luonnollisestikaan ole klassinen versio säätiöstä vaan myös melko hyväksyttävää. Ennen vaahtolohkojen levittämistä on välttämätöntä täyttää levyt kehämerkinnällä ja muodostaa hiekkajousut. Vapaa kostutus hiekalla vedellä, kunnes kiinteä.

Esimerkki lohkareiden pohjasta

Ja sitten laittaa kerros katemateriaali tai glassine sitä ja asettaa vaahto lohkojen päälle.

On mahdollista kiinnittää lohkot toisiinsa joko liimaseoksilla tai kaataa ohut kerros betonia. Päällimmäisenä, kerros vedeneristys. Vaahtolohkareiden pohja on valmis. Taloudellinen ja nopea.

3x4- tai 4x4-kylvyn puurakenteelle, runsaasti pohjaa.

Vaikka voit edelleen rakentaa samojen vaahtolohkojen seiniä.

Pile-pohja

Korvattavissa oleva muotoilu kohteille, joilla on vaikea geologinen tilanne. Tämä perusta tehdä se itse, ilman teknologian apua ei toimi. Joten kustannukset ovat riittävän korkeat. Tämä tilanne on sovitettava yhteen, jos rakennustyömaa sijaitsee epävakaalla maaperällä.

Näyttää siltä, ​​että kylpyamme on valmis.

Riippumatta paalujen muodoista (neliö, kartiomainen tai pyöreä) materiaali, jota käytettiin valmistukseen (puu, metalli, betoni tai raudoitettu betoni), koska ne ovat onttoja tai kiinteitä - tämä tuki on erittäin luotettava.

Ero eroaa vaikutuksesta maahan:

 1. Säätiö paaluille. Kun ne saavuttavat kiinteän maaperän ja tiukasti sitä, ei kutistumista.
 2. Ripustettavat paalut. Se harjoitellaan, jos on mahdotonta saavuttaa kiinteää maata ja paalut yksinkertaisesti "ripusta" maaperään.

Asennusmenetelmissä on eroja:

 1. Perustuu tylsistyneistä paaluista. Kun ne asetetaan valmiiksi porattuihin reikiin.
 2. Käytetyillä paaluilla. Terävä pää lepää maahan ja asennus tukkeutuu paaluun, joka työntää tylpän päät.
 3. Säätöasennus ruuveilla. Kun ne ruuvataan maahan.

Esimerkki valmiista paalun perustuksesta kylpyyn

Ruuvipilareita säätölaitteessa korostetaan erikseen paalusäätiöissä.

Säätö ruuveilla

Tällainen paaluperusta on täydellinen 3x4- tai 4x4-painoisille pienille painoille, kaikkein vaikeimmin maaperään ja kaikissa olosuhteissa. Ilman erikoislaitteita täällä, tietenkin, ei voi tehdä. Mutta koska laite on päistään päässyt, pöydän leikkauspinnan ansiosta kylvyn ruuveja on pystytetty yksinkertaisesti, nopeasti ja milloin tahansa vuoden aikana.

Toiminnassa ruuvipallojen muotoilu vaihtelee:

 • erinomainen ilmanvaihto;
 • optimaalisuus vaikeaan maaperään ja topografiaan;
 • soveltuvuus lisärakennusten kiinnittämiseen.

Päättää itsellesi kysymys siitä, mikä kaikista säätiöistä on parempi, sinun on aloitettava millaista maastoa rakennat. Mitkä ovat kausivaihtelut ja maastoolosuhteet. Mitkä koot tulevassa kylpylässä on? Ja myös, mitä materiaalin kustannukset ovat hyväksyttäviä hankkimaan kaikki tarvittavat. Tee säätiö itsellesi varsin todennäköiseksi. Voit tehdä sen.