Talon perustaminen 6 6: talousarvion kustannusten laskeminen

Talo, jonka kokonaispinta-ala on 36 neliömetriä, on yleisin "esikaupunki" rakennus. Kaikki asukkaat ovat asettaneet kaikki omistajat (tai heidän sukulaistensa) Neuvostoliiton aikana taloussuunnittelijoiden omistajat - hyvin "kuusisataa neliömetriä". Sen vuoksi seinät ja pohja 6-6 metrin talolle on pääsääntöisesti pystytetty samaan "talousarvion" muotoon.

Ja tässä artikkelissa kerromme teille menetelmistä, joilla tällaisen "talon" budjetin rakentaminen perustetaan maanrakennukselle.

Taloudellisen säätiön rakentamisen tekniikka

6x6-metrisen talon säätiön kustannukset määräytyvät kahden tekijän perusteella: rakennusmateriaalien hinnasta ja tällaisen rakenteen rakentamisesta vastaavan rakentajan palkkiosta. Lisäksi rakennusmateriaalien kuljetuskustannukset ja valitun maaperän hyödyntäminen (poisto) olisi lisättävä kyseisiin määriin.

Niinpä teknologia, jonka avulla voit rakentaa säätiön halvin versio, jolle on ominaista seuraavat ominaisuudet:

 • Ensinnäkin alhaisen materiaalin kulutus - sitä vähemmän materiaalia, sitä edullisempi arvio.
 • Toiseksi yksinkertainen toteutus - yksinkertaisempi tekniikka, sitä suurempi on todennäköisyys perustaa säätiö "omilla käsillänne".
 • Kolmanneksi, vähimmäisvaatimus maanrakennustöiden kannalta - sitä pienempi kuilu (kaivanto, hyvin), edullisempi säätiö.

Näiden ominaisuuksien ohjaamana voidaan valita seuraavat keinot järjestelyjen järjestämiseksi erilaisista rakennustekniikoista:

 • Teknologian valu-nauhat.
 • Pile perustustekniikka.
 • Pylväsperustaisten teknologioiden rakentaminen.

Edut ja haitat "budjetin" vaihtoehdoista syistä

Ensimmäinen vaihtoehto - valettu, nauha-säätiö - luonnehtii monimutkaisuus ja helppo toteutus. Jopa henkilö, joka on kaukana rakennuksesta, voi täyttää 6x6 metriä. Tällaisen säätiön laaja ja kestävä grilli pystyy pitämään paitsi kevytkehyksen myös lohkojen raskasta seinää.

Toinen vaihtoehto - paalusäätiö - on rakennettu entistä helpommin ja lisäksi käytännössä ei tarvita kaivutyötä. Ja 6x6 metrin (tai minkä tahansa muun pienen massan omaavan) runko-talon tukilattia voidaan rakentaa kaikentyyppiselle maaperälle. Tämä rakentamismenetelmä epäilemättä kiinnostaa kaikkia kosteikkojen omistajia.

Kolmas vaihtoehto - pylväsperusta - rakennetaan suhteellisen tiheään maaperään. Tällainen sovelluksen selektiivisyys kuitenkin kompensoidaan materiaalin mahdollisimman vähäisellä kulutuksella ja lähes maapallon täydellisellä puuttumisella. Tästä syystä suurin osa pienkokoisten asuntojen omistajista, jotka arvioivat, kuinka paljon talon 6x6 metristä maksetut kustannukset, on rakennettu käyttäen nauha- tai paalutekniikkaa, valitsevat juuri perusjärjestelyn pylväsversion.

Mutta riittävä teoria. Jäljempänä tarkastelemme tapoja rakentaa perustukset edellä mainittujen tekniikoiden avulla.

Edullinen, nauhateollisuuden rakentaminen tekniikkaan

Edullinen nauhalevy on erittäin vaatimaton. Yleensä sen korkeus on enintään puolitoista metriä ja leveys - 40 senttimetriä. Tämän seurauksena betonin kaatamisen kokonaismäärä (ottamatta huomioon sisäseinän alle olevaa nauhaa) on 13,5 kuutiometriä.

Se on kuinka paljon sinun täytyy poistaa maaperä. Ja niin paljon tarvetta kaataa betonia.

Lisäksi tällaisen säätiön rakentamisen tekninen prosessi toteutetaan seuraavien sääntöjen mukaisesti:

 • Aluksi tontti on merkitty, jäljitellen tulevan säätiön ääriviivat kentällä. Tällöin riittää huomauttaa kulmapisteitä virstanpylväillä ja piirtää viiva näiden merkkien väliin.
 • Sitten he alkavat kaivaa kaivannon, 50-100 senttimetriä leveä. Laaja kaivanto kaivaa irrotettavan muotin alle, kapea, vastaavasti, ei-irrotettavalla vaihtoehdolla. Lisäksi tässä ja toisessa tapauksessa maaperää ei voida poistaa, vaan heitetään keskelle, jota kuvataan suorakulmion kaivalla. Tätä maata voidaan käyttää pohjan tukihoidon nukkumiseen.
 • Kaivannon päätyttyä on mahdollista aloittaa hiekkajousen muodostuminen, mikä lisää maaperän kantokykyä. Tätä varten voit käyttää kaivosta itsestään purettua hiekkaa. Se seulotaan hienojakoisen verkon läpi - se voidaan vetää kaivannon yli - ja kaataa sen pohjaan. Ja hiekka riisutetaan ja juotetaan vedellä.
 • Seuraavaksi kaivon pohja peitetään kosteudenkestävällä kalvolla ja jatkaa muottirakenteen rakentamista. Irrotettava versio on muodostettu vedellä kostutetuilla levyillä, joiden sisäpuolella on muovikelmu. Ei-irrotettava rakenne voidaan koota hyllyllä olevien polystyreenilevyjen avulla kaivon seinämiä vasten ja kokoamalla puinen muotti nollatason alapuolelle.
 • Kun muotti on koottu, se vahvistetaan asettamalla sisätilaan neljä vaakasuuntaista sauvaa, jotka on erotettu pystysuorilla ja poikittaisilla sidoksilla.
 • Lopullisessa muottipesässä, joka on täytetty betonilla M300 tai sementin yhden osan seoksella, kolme ja puoli osaa hiekkaa ja viisi ja puoli osaa raunioista.

Entä ne, jotka ovat kiinnostuneita suurista ulottuvuuksista? Ja ne, jotka päättävät muuttaa alkuperäisen rakenteen mittoja. Sanoina, kuinka laskea kuinka paljon liuskan säätiö maksaa 6x9 metriä? Vastaus tähän kysymykseen on epäselvä. Tällaisen säätiön kustannukset ovat vähintään kolmanneksen suuremmat kuin 6 - 6 metrin mitat.

Rakennuksen paino kuitenkin heikentää lopullisia kustannuksia 30-35 prosenttia. Tämän seurauksena pyrkimykset tasoittaa maaperän kuormitusta lisäävät nauhan seinämän paksuutta. Loppujen lopuksi korotettu paino voidaan kompensoida vain lisäämällä pohjan pohjan pinta-alaa.

Ja tämä asia on otettava huomioon kaikkien kesällä asukkaiden, jotka unelma sairaus suuri asunto.

Tapoja rakentaa paalusäätiöitä - budjettivaihtoehtoja

Monien vaatimattomien tonttien omistajille 6 - 6 metrin liuskakiven kustannukset eivät sovi rakennuksen budjetin käsitteeseen. Loppujen lopuksi 13,5 "kuutiota" betonia on melko kallista. Siksi mielenkiintoisimmat kesäasukkaat eivät valitse nauhaa vaan paalusäätiötä, mieluummin tylsistyneitä ja ruskeita ruuvirakenteita kaivamaan kaatamaan.

Käytäntö perustaa säätiö ruuveilla

6x6 metrin pätkäruuvi on koottu 16-18 paakasta (ottaen huomioon sisäosien perustukset), joka sijaitsee 2 metrin välein. Tällaisen perustuksen paalujen lisäksi tarvitaan myös palkkeja, joista pohjahuopa asennetaan.

Paaliruuvirakenteen kokoaminen tapahtuu seuraavasti:

 • Rakennuspaikka on merkitty pilarin alapuolella - tukien sijainti on merkitty maamerkillä.
 • Lisäksi rakennuksen kulmasta alkaa itse säätiön järjestely, jonka aikana paalut ruuvatetaan virstanpylväiden sijainnin mukaan. Lisäksi alunperin kulmakappaleita ruuvataan, ohjaamalla kärjen korkeutta hydraulisella tasolla. Seinien ja sisätilojen väliset paalut ovat ruuvataan maahan ja ohjaavat kärjen asentoa nurkkien tukielementtien välissä olevaan johtoon.
 • Kun olet asentanut tukien asentamisen, jatka grillin kokoonpanoa. Lisäksi, jos grilli on koottu puusta, niin laipat - U-muotoiset kannattimet on hitsattu kärjen kärkeen. Palkit asetetaan laippaan ja kiinnitetään ruuveihin. Jos grilli on koottu kanavasta, pohjan vaakasuoran osan asennus tehdään hitsaamalla.
 • Viimeisessä kerroksessa kaadetaan päällystettä, jonka päälle asetetaan nauhan pohja (tiilen tai puoliksi tiilen).

Harjoittelu rakentaa tylsää pohjaa

Porattu pohja on hieman erilainen. Vaikka painettujen paalujen kokonaismäärä tässä tapauksessa on samanlainen kuin mainituista ruuvien tuista, molemmissa tapauksissa säätiö on 16-18 pystypylvällä.

Tämän seurauksena tekninen prosessi poranterän kokoonpanon kokoamiseksi on seuraava:

 • Paalujen sijainti on merkitty samoilla maamerkeillä.
 • Lisäksi virstanpylväiden kohdalla porattavat 25 tai 40 senttimetrin kaivoksia, joiden syvyys on 1,5-3 metriä ja jonka pohjalla ne on varustettu (TISE-poran avulla) pohjatukeen tuen tulevan jalkaosan alla.
 • Polymeeri- tai asbestisementtiputki - muotti ja tuki hydroinsulaattori viedään kaivon runkoon. Tämän jälkeen kaivokseen lisätään lujittava häkki - 3-4 nastat, joissa on poikittainen ligaatio.
 • Seuraavassa vaiheessa on välttämätöntä rakentaa muottirakenne monoliittisille grilli- palkkeille ja tällaisten palkkien vahvistusverkko on sidottu pystytukkien tukipylväillä. Muottirakenne itsessään näyttää pitkältä laatikosta, joka on asetettu putkien tukiin.
 • Viimeisessä vaiheessa grillattavat kannattimet ja muotti on täytetty betonilla.

Kellarikerroksen kellari on rakennettu tiilestä käyttäen rengasrakentamismenetelmää, joka sijaitsee sokean alueen yläpuolella.

Sarakepohjien rakentaminen

Pylväsperusta alas kehystyypin valorakenteiden alla. Itse asiassa tämä malli ei eroa paalusäätiöstä. Pylväspohjassa olevan palkin tai valuraudan grillauksen sijasta käytetään itse runko-palkin tai socle-lattian viivettä.

No, itse pylväät kaadetaan merkittyihin pisteisiin mataliksi reikiin, joissa on matala hiekkakerros. Lisäksi pylväät voidaan sijoittaa tiilestä, jolloin yksi tai kaksi keraamisia tai silikaattipohjaisia ​​kerroksia käyttävät kerrokset ovat tavanomaisia.

Kuinka paljon se maksaa täyttää säätiö

Talon rakentaminen ei ole vain kovaa työtä vaan myös vastuussa. On erityisen tärkeää aloittaa oikein: luoda luotettava perusta rakennukselle - sen perusta. Tässä vaiheessa tehtyjen virheiden korjaaminen on liian kallista, joten jos et ole varma kyvyistasi ja olette alttiimpia henkiselle toiminnalle kuin fyysiselle työelämykselle - kysymys siitä, miten voit luoda säätiön omilla käsilläsi, siirrä syrjään ja mieti paremmin kuinka paljon se kykenee täyttämään avaimet käteen -perustaan ​​erityisen koulutettujen ihmisten avulla.

Säätiön valu kustannukset

Työ voidaan jakaa kahteen tyyppiin:

 • joka voi kestää mielivaltaisesti pitkiä aikoja (kohtuullisissa rajoissa). Näihin kuuluvat säätiön laskenta, sen asettelu, maanrakennustyöt, erilaisten tyynyjen ja valmisteiden valmistus, vahvistuskotelon ja -verkkojen neulonta, muottien asennus jne. Tämä voidaan tehdä käsin erikoiskirjallisuuden ja artikkeleiden lukemisen jälkeen Internetissä;
 • betonin täyttö betonilla. Tämä vaihe on riittävän herkkä aika, ja tulos kokonaisuudessaan riippuu siitä, kuinka oikein se toteutetaan.

Näin voit tehdä osan työstä itse, ja loput voidaan antaa asiantuntijoille. Voit mennä toisin: jotta avaimet käteen -perusta perustuisi hyvään yritykseen. Jos aika on kallisarvoinen sinulle, tämä vaihtoehto on 100% sopiva, sillä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, miten täyttää perusta laajennukselle tai vielä vaikeammaksi koko taloon, jossa aiot asua perheesi kanssa koko ajan.

Teokset, jotka sisältyvät palveluun "avaimet käteen -perusta"

Yhdistelmä "avaimet käteen" merkitsee koko työkierron:

 • kaikkien tarvittavien materiaalien hankinta ja niiden kuljettaminen rakennustyömaalle;
 • maanrakennusten ja muiden rakennustöiden erikoislaitteiden käyttö;
 • kaivaminen, kaivaminen kaivantoihin, ojia tai porauskaivoja;
 • hiekkainen tyyny, betonin valmistelu säätiölle, tarvittaessa - viemäröinti;
 • vahvistuskotelon manuaalinen neulominen kaikkien tekniikoiden mukaisesti;
 • muottiyksikkö;
 • kaatamalla betonirakenteita;
 • suljin;
 • kellarin vedeneristys.

Näin ollen loppujen lopuksi saamme perusta talon yläpuolisen osan myöhemmäksi rakentamiseksi. Nyt selvittää, kuinka paljon se maksaa nauttia, kuten kaatamalla säätiön.

Lähtöaineiden likimääräiset hinnat

Miten laskea säätiön volyymi, kirjoitimme täällä. Kaatumiskustannusten arvioimiseksi annamme likimääräisen hinnan per kuutiometriä perusta:

 • 14-16 tuhatta ruplaa - nauhat;
 • 15-17 tuhatta ruplaa. - monoliittinen levy;
 • 26-28 tuhatta ruplaa. - sarakepohja (tylsistynyt) - hinta johtuu prosessin monimutkaisuudesta ja suhteellisen pienestä tuesta.

Alla on taulukko, jossa on ohjeelliset hinnat, joiden avulla kaistaleet voidaan kaataa tiettyihin kokoluokkiin. Muistutamme, että hinnat voivat vaihdella rakentamisen alueen, rakennusaineiden ja muiden tekijöiden mukaan.

Talon säätiön kustannukset 6-6

Jokainen omistaja yrittää säästää rahaa rakentamiseen. Tietenkin tehokkain tapa säästää rahaa on rakentaa talon itse. Tässä asiassa on tärkeää tuntea reuna, jonka siirtyminen vaikuttaa vakavasti rakennuksen laatuun. Tutkittuaan tämän materiaalin, opit, miten lasketaan kustannukset liuska säätiön talo 6x6 neliömetriä. Tutkittiin myös säätiön rakentamisnopeuksia.

Jotta talouselämä ei liikahda, on ymmärrettävä perusaseman merkitys. Tämä osa suunnittelua tarvitaan siirtämään talon paino maahan. Ennen rakentamisen aloittamista asiantuntijat tutkivat kahta pääkysymystä: maaperän kantokyky ja tuen vahvuus. Massiivinen ja voimakas säätiö ei ole tae siitä, että asunto kestää useita vuosikymmeniä. Maaperä on muuttuva aine, se voi virrata, jäädyttää, lisätä tilavuutta. Alla on laskelmat sekä koko hinta.

Esimerkiksi eri kokoisten talojen rakentamisen keskimääräiset hinnat nauhalevyllä ovat seuraavat:

Teemme laskelmia

Lankojen, tiilen tai muun materiaalin talon säätiön kustannukset riippuvat ensisijaisesti työn ja materiaalien määrästä, jonka hinta voi olla täysin erilainen. Esimerkiksi ottakaamme vakiosormalisää. Tämä on kallis pohja, mutta sillä on samalla parasta luotettavuutta verrattuna muihin yksityisen rakentamisen perustaan. Liuskajohdon korkea hinta selittyy sillä, että sen rakentamiseen tarvitaan suuri määrä raudoitusta ja sementtilaastaria. Työn kulutettava osa on myös muottien asennus.

Maavalli ja betoni

Nauhaosasto soveltuu betonista, puusta, erilaisista hiilihapotetuista betonilohkoista ja muista materiaaleista valmistetuille rakennuksille. Välittömästi on sanottava, ettet voi säästää säätiön rakentamisessa ilmastettujen betonilohkojen avulla. Olisi ymmärrettävä, että pohja asetetaan alle maaperän jäädyttämisen tasolle. Ja tämä on tärkein indikaattori mille tahansa seinälle, olivatpa ne sitten hiilihapattua betonia tai puuta.

Kuinka paljon maa maksaa maksaa riippuu valitusta teknologiasta - se voidaan koneistaa tai manuaalisesti. Jos valitset ensimmäisen vaihtoehdon, joka käyttää kaivinkonetta, niin 50 senttimetrin leveä kaivannon mittari maksaa noin 150 ruplaa. Mitä tulee hiekka- ja rauniohjelman luomiseen, tässä mittari maksaa 100 ruplaa.

Maa-alueille - 250 ruplaa / lineaarimittari.

Siirry nyt sementtilaastiin, joka voidaan kaataa itsenäisesti tai erikoislaitteiden avulla. Alustan laskemisen yksinkertaistamiseksi puun rakentamisessa otamme talon, jonka paksuus on 40 cm: n kantavia seiniä. Pohjan leveyden tulisi olla 10 cm enemmän maaperän paineen vähentämiseksi - tämä on tavanomainen käytäntö. Nauhan korkeus on 1,7 metriä, jolle 0,5 metriä kohdistetaan pohjan alle ja 1,2 metriä maata. Nyt meidän on selvitettävä, kuinka paljon sementtilaastia tarvitaan säämittarilla: 0,5 × 1,7 = 0,85 m3.

Teipin pohjan täyttö kylvystä palkista 6 6 neliömetrillä. Kaada tällainen sivusto voi olla itse.

Saimme myös selville, kuinka paljon 1 m3 betoniseosta maksaa - noin 3500 ruplaa, hinta sisältää myös toimituksen. Tämä on M300-brändi, jota käytetään yleisesti rakennuksen luomiseen puutavaran, betonin tai tiilen taloon.

Tiedämme jo kuinka paljon betoniseosta kaadetaan metriin, joten voimme selvittää sementin kustannukset koko rakennetta kohden: 0,85 × 3500 = 2975 ruplaa. Asennuksen osalta se maksaa yleensä 30% betoniseoksen hinnasta - 2975 kerrotaan 0,3: llä ja saadaan 892 ruplaa.

Armeija ja muotti

Pohjan pohjan vahvistamiseksi tarvitset neljä lujitusta. Tiilen tai puutavaran rakentamiseen on tarpeeksi vavat, joiden läpimitta on 14 millimetriä. Jos haluat selvittää, kuinka monta venttiiliä tarvitaan lineaarimittarin kohdalta, sinun on tehtävä yksinkertainen laskelma: moninkertaista 38 ruplaa 4 sauvalla ja saat 152 ruplaa. Työ maksaa 12 ruplaa. Tämän seurauksena 1 lineaarinen vahvistin maksaa 164 ruplaa.

Se näyttää laadukkaalta muotilta.

Säätiön kokonaiskustannukset riippuvat myös siitä, käytetäänkö muottiin vai ei. Esimerkiksi tiheässä maaperässä, joka on kyllästetty savella, betonia voidaan kaataa suoraan kaivantoon. Ja jos otat hiekkaiset maaperät, pakollinen vaatimus on suojamuotojen valmistus. Kustannukset sisältävät asennuksen ja asennustyön kustannukset sekä kilven hinnan. Esimerkiksi otan OSB-suojamoduulit:

 • Työ maksaa 120 rupiaa metriä kohden;
 • 12 millimetrin OSB-lastulevy maksaa noin 210 ruplaa neliömetriä kohden;
 • 5 x 5 cm: n palkit yhdessä kaikkien kiinnikkeiden kanssa maksoivat 60p / 1pm.

210 × 1,7 (peruskorkeus) x2 (kaksi puolta) = 714, lisäämme töitä ja palkkeja, lopulta saamme 894 ruplaa.

Nyt meillä on hinta jokaisesta työstä:

 • Muottien kustannukset ovat 894 p;
 • Betoni ja kaikki siihen liittyvät - 3867 r;
 • Maan toiminta - 250 r;
 • Vahvistus - 164 s.

Tämän seurauksena yksi metri maksaa 5175 ruplaa. Tässä päätehtävänä on saada selville, kuinka paljon koko säätiö maksaa. Löydämme talon ympärysmitta 6 x 6 neliömetrin palkista, se on 24 metriä. Muista perimetrinen kaava: P = (a + b) x2. Nyt moninkertaista reunan ja yhden metrin kustannukset: 5175 × 24 = 124200 ruplaa.

Onko mahdollista vähentää kustannuksia?

Voit vähentää kustannuksia pohjaan, voit ottaa raunioitunut betoni. Tällainen liike vähentää kustannuksia noin 20 prosenttia. Roskikivi on halvempaa verrattuna tuodaan valmiita ratkaisuja. Tässä tapauksessa seos on valmistettava rakennustyömaalla.

Kiinteän nauhan hylkääminen on toinen säästövaihtoehto. Sen sijaan kaivaa reikiä pitkin koko kehä, jonka korkeus on 2,5 m ja mitat 60x60 cm. Lisäksi heitä kannatetaan kaatamalla. Tietenkin tällainen vaihtoehto vaikuttaa tulevan puun talon lujuuteen ja kestävyyteen.

6x8 kasausperusta

Talo koko on 48 neliömetriä. m on ihanteellinen vaihtoehto pienelle perheelle, joten ne ovat erityisen suosittuja omistajien esikaupunkialueilla. Mutta talon rakentaminen alkaa säätiön rakentamisella. Ja täällä sinun täytyy tietää, että kaikki säätiöt eivät voi luotettavasti tukea tulevaa rakentamista varten. Esimerkiksi löysällä, myrkyllisellä maaperällä, nauhat, pylväs- ja laattojen perustukset ovat muodonmuutoksia, mikä vähitellen aiheuttaa tuhoisaa vaikutusta koko rakenteeseen. Tämän seurauksena rakennettu rakennus voi romahtaa milloin tahansa. Tällaisten tilanteiden välttämiseksi ennen rakentamisen aloittamista sinun on tehtävä maaperän tutkimus. 6x8-säätöruuvit ovat universaaleja tukia, jotka sopivat mihin tahansa maaperän koostumukseen, mukaan lukien permafrost-alueet. On mahdollista tilata pylväsruuvikiinnitys 6x8 edulliseen hintaan ottamalla yhteyttä ruuvitukeen valmistavaan "SV-Mosfundam" -yritykseen. Asentamme nopeasti ja tehokkaasti säätiön edullisiin ehtoihin kuluttajalle.

Soita meihin: 8 (495) 720-45-40 tai Soita tilaus

Ruuvitukien edut ja haitat

Ruuvipuristin on ainutlaatuinen muotoilu, jonka käyttöaika on jopa 100 vuotta. Mutta ei vain tuen pitkäikäisyys suosinut sitä.

 • Nopea asennus ilman houkuttelemista raskaisiin koneisiin.
 • Kohtuullinen hinta paalun ruuvin pohjalle.
 • Mahdollisuus asentaa kaikkiin sääolosuhteisiin.
 • Laaja sovellusalue, myös pintarakenteet.
 • Vanhan säätiön jälleenrakennuksen mahdollisuus.

Kaikki edellä mainitut indikaattorit luonnehtivat rakennetta universaalina rakennusmateriaalina, joka voi olla kiinteä ja luotettava perusta kaikille rakennuksille. Suunnittelun puutteet voivat ilmetä vain siinä tapauksessa, että tuotannossa ei ole laadukasta tuotantoa, joka SV-Mosfundmentin yhteyden ottaminen kokonaan suljetaan pois.

Paalutekniikan ominaisuudet

Ennen kuin aloitat rakennuksen perustamisen, 6x8-talon ruuveilla, sinun on tehtävä joitain valmistelutöitä, jotka on laskettava rakennuksen laakerikuormitukset tarkasti, määritettävä ruuvien paalut ja niiden lukumäärä. On huomattava, että pystysuora kuorma on laskettava yhdelle paalille ottaen huomioon katon painon, lumen suojan paineen, inhimillisen tekijän ja huonekalujen painon. Tämä on välttämätöntä kuorman optimaaliselle jakautumiselle säätöön, mikä on avain sen kestävyyteen. Tulokset auttavat määrittämään 6x8-talon paalusuojan kustannukset ilman asennusta. Voit selvittää ruuveja koskevan säätiön hinnan asennuksen avulla käyttämällä verkkolaskin, joka sijaitsee sivuston yläosassa. Voit tehdä tämän syöttämällä tiedot asianmukaisiin ruutuihin. Tämä määrä on väliaikainen ja voi vaihdella työn monimutkaisuuden ja määrän mukaan.

Kuinka paljon se maksaa talon 6 säätiön 9 bändillä

Jos päätät rakentaa talon omilla kädillä, suunniteltaessa on tarpeen määrittää, kuinka paljon 6x9 m talon tai muun rakenteen (esimerkiksi suuren kylpyammeen) kustannukset ovat kustannukset. Rakennuksen rakenteen ja rakennuspaikan olosuhteiden mukaan voit kuitenkin valita edullisimman vaihtoehdon.

Strip-säätiö

6x9 m: n talon nauhan perustusta pidetään monipuolisimpana vaihtoehtona, joka johtuu seuraavista eduista:

- sitä voidaan käyttää erilaisissa maaperän rakenteissa;

- nauhan geometria on mahdollista valita matalalla (matalalla syvennetyllä pohjalla 6x9 m puutavaran taloon) ja korkealle (betoniseinien) kuormien alla;

- Suunnittelun avulla voit varustaa kellarissa.

Kun nauha on täytetty 0,3 x 0,5 m koon alla 9 x 6 m: n talon alle, materiaalien ja töiden hinta on noin 136 tuhatta ruplaa ja hautaamisen syvyyden kasvu 1,5 m: iin, kustannukset nousevat 290 tuhanteen.

Laattoalaptio

On järkevää täyttää 6x9 m: n suuruisella kuormalla tai rakennuksen rakentaminen ongelmalliselle maaperälle. Tässä tapauksessa työn kustannukset vaihtelevat 153 tuhatta ruplaa 0,15 m paksuisesta levystä 260 000 ruplaan 0,4 m paksuiselle levylle.

Pile-pohja

Tämä malli on tehty ajamalla tai ajoin paalut maahan. Yksi suosituimmista menetelmistä on muunnelma, jossa 6x9 m: n perustus on rakennettu ruuvipillojen avulla. Tällaisen rakenteen hinta, jonka halkaisija on 2,5 m, on 140 tuhatta ruplaa.

Jos tarvitset 6x9 m talon perustan, yrityksen asiantuntijat kehittävät vastaavan projektin ottaen huomioon erityiset käyttöolosuhteet ja toteuttavan "avaimet käteen".

Talon rakentaminen ei ole vain kovaa työtä vaan myös vastuussa. On erityisen tärkeää aloittaa oikein: luoda luotettava perusta rakennukselle - sen perusta. Tässä vaiheessa tehtyjen virheiden korjaaminen on liian kallista, joten jos et ole varma kyvyistasi ja olette alttiimpia henkiselle toiminnalle kuin fyysiselle työelämykselle - kysymys siitä, miten voit luoda säätiön omilla käsilläsi, siirrä syrjään ja mieti paremmin kuinka paljon se kykenee täyttämään avaimet käteen -perustaan ​​erityisen koulutettujen ihmisten avulla.

Säätiön valu kustannukset

Työ voidaan jakaa kahteen tyyppiin:

 • joka voi kestää mielivaltaisesti pitkiä aikoja (kohtuullisissa rajoissa). Näihin kuuluvat säätiön laskenta, sen asettelu, maanrakennustyöt, erilaisten tyynyjen ja valmisteiden valmistus, vahvistuskotelon ja -verkkojen neulonta, muottien asennus jne. Tämä voidaan tehdä käsin erikoiskirjallisuuden ja artikkeleiden lukemisen jälkeen Internetissä;
 • betonin täyttö betonilla. Tämä vaihe on riittävän herkkä aika, ja tulos kokonaisuudessaan riippuu siitä, kuinka oikein se toteutetaan.

Näin voit tehdä osan työstä itse, ja loput voidaan antaa asiantuntijoille. Voit mennä toisin: jotta avaimet käteen -perusta perustuisi hyvään yritykseen. Jos aika on kallisarvoinen sinulle, tämä vaihtoehto on 100% sopiva, sillä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, miten täyttää perusta laajennukselle tai vielä vaikeammaksi koko taloon, jossa aiot asua perheesi kanssa koko ajan.

Teokset, jotka sisältyvät palveluun "avaimet käteen -perusta"

Yhdistelmä "avaimet käteen" merkitsee koko työkierron:

 • kaikkien tarvittavien materiaalien hankinta ja niiden kuljettaminen rakennustyömaalle;
 • maanrakennusten ja muiden rakennustöiden erikoislaitteiden käyttö;
 • kaivaminen, kaivaminen kaivantoihin, ojia tai porauskaivoja;
 • hiekkainen tyyny, betonin valmistelu säätiölle, tarvittaessa - viemäröinti;
 • vahvistuskotelon manuaalinen neulominen kaikkien tekniikoiden mukaisesti;
 • muottiyksikkö;
 • kaatamalla betonirakenteita;
 • suljin;
 • kellarin vedeneristys.

Näin ollen loppujen lopuksi saamme perusta talon yläpuolisen osan myöhemmäksi rakentamiseksi. Nyt selvittää, kuinka paljon se maksaa nauttia, kuten kaatamalla säätiön.

Lähtöaineiden likimääräiset hinnat

Miten laskea säätiön volyymi, kirjoitimme täällä. Kaatumiskustannusten arvioimiseksi annamme likimääräisen hinnan per kuutiometriä perusta:

 • 14-16 tuhatta ruplaa - nauhat;
 • 15-17 tuhatta ruplaa. - monoliittinen levy;
 • 26-28 tuhatta ruplaa. - sarakepohja (tylsistynyt) - hinta johtuu prosessin monimutkaisuudesta ja suhteellisen pienestä tuesta.

Alla on taulukko, jossa on ohjeelliset hinnat, joiden avulla kaistaleet voidaan kaataa tiettyihin kokoluokkiin. Muistutamme, että hinnat voivat vaihdella rakentamisen alueen, rakennusaineiden ja muiden tekijöiden mukaan.

Kuinka aloittaa talon rakentaminen baarista? Mitä on syytä ennakoida, jotta rakennemateriaaleja ei enää valitettaisi? Yhdessä artikkelissa tarkastelimme peräkkäin lohkonrakentamisen erektioita tekniikan vaatimusten osalta. Ottaa tällainen lyhyt opas silmäsi eteen, ja olet varma toiminnanne oikeellisuudesta.

Pari neliömetriä ei koskaan tule tarpeettomiksi! Jos et ole vielä lämmittänyt parveketta, on aika päästä työhön - talvi on tulossa. Anna sen olla lämpimä täällä ilman lämmitystä, mutta lämmitetty parveke toimii hyväksi puskurivyöhykkeeksi kadun ja huoneen välillä. 7 helppoa vaihetta, joita on vaikea tehdä vain mielikuvitustasi!

Valmistellaan laajennuksen rakentamista taloon? Oletko päättänyt rakentaa toisen kerroksen? Ehkä vanhan talon säätiö pelottaa sinua runsaasti halkeamia ja epäselviä puolueellisuuksia? Kaikki tämä osoittaa tarvetta vahvistaa perusta. Olemme yrittäneet tiivistää tietoja, jotka ovat hyödyllisiä tämän ongelman ratkaisemisessa.

Kuinka paljon talon perusta on? Kaikki riippuu käytettyjen materiaalien hinnasta ja työn kokonaismäärästä. Seuraavassa laskelmassa voit selvittää talon talteenottoalustan tuotannon kustannukset tarkkuudella 99%

Teipin säätiön hinta taitetaan säätiön parametrien mukaan. Ideaalisesti laskettaessa on parasta käyttää olemassa olevaa projektia, jossa sekä nauhan leveys että syvyys ja kuinka paljon teippi nousee maanpinnan yläpuolelle on merkitty. Jos projektia ei ole, anna tiedot tarpeidesi ja toiveiden mukaan. Tarvittaessa voit soittaa meihin ja asiantuntijat neuvovat sinua kaikista asioista.

Kallista? Hyvät vierailijat sivuillamme, älä unohda, että rakennat talosi BASE. Pystyttämisen jälkeen seinät ja katto, kun kyseessä on tuhoaminen säätiön, halkeamia, loimet - säätiö ei korjata, niin että ei ollut muita seurauksia. Sinun täytyy joko purkaa kaikki ja täyttää säätiö tai koko elämäsi, vuosittain panostaa korjaamaan seiniä, halkeamia, sileyttä jne.

Nauhan säätiön kustannukset liittyvät suoraan sellaisiin tekijöihin kuin kohteen etäisyys, rakennustyöpaikan sopivuus ja asennusryhmän kyky elää. Kaikki tämä vaikuttaa nauhan säätiön lopullisiin kustannuksiin. Ribbon säätiöhinnat voivat vaihdella projektista riippuen ja yksilölliset mieltymyksesi voivat palvella sinua monien vuosien ajan vain, jos säätiön järjestely toteutettiin projektilla ja pätevät asiantuntijat. Äläkä unohda joitain niihin liittyviä teoksia, jotka vaikuttavat myös nauhalevyn käyttöikään, kuten: vedenpitävyys, eristys, sokea alue kellarikerroksen, viemäröinnin ja sateen ympärillä. Alla on taulukko hinnoista eri tyyppisiin liittyviin töihin, mikä auttaa sinua saamaan käsityksen tulevista kustannuksista säätiön taloon.

Kuinka kaataa talon perustukset 6-6

Jotta vuodatettaisiin talon 6 - 6 perustukset, tuntuu siltä, ​​että tarvitset vähän. Mutta jostain syystä niille, jotka päättävät tehdä sen itse, on paljon vaikeuksia ja kysymyksiä. Jotta voimme vastata kaikkiin säätiöön liittyviin kysymyksiin, osallistumme kaatamaan talon perustan 6 6 metriä.

1. Määritä säätiön tyyppi.

Ennen kaatamisen perusta, on tarpeen päättää, millainen kuorma se kestää. Säätiön tyyppi riippuu siitä. Meidän tapauksessamme hanke tarjoaa matala-nauha-nauhan perustan. Sen pääpiirteet on esitetty seuraavassa taulukossa:

 • hiekka ja sora-alusta 30 cm korkea
  • leveys 6,0 metriä, pituus 6,5 metriä;
  • seinämän paksuus - 0,3 m;
  • poikkipalkkien seinämän paksuus 0,5 m;
  • korkeus - yhteensä 1,1 m;
  • korkeus maanpinnan yläpuolella, alimmassa pisteessä 0,6 m, yläosassa 0,4 m.

 • M-200 - 12,5 m3.
 • 10-ka - 30 kpl 6 m.
  • 50-ka-levy, leveys 150 mm - 2 m3;
  • puuta tarvikkeilla - 5x5 cm, 10 kpl.

 • paksuus vähintään 100 mikronia - 80 m.

2. Laske perusarvio

M-200 betoni

- 36500 hieroa.

kalusteet

- 1400 hieroa.

polyeteeni

- 1000 hieroa.

lauta

- 18 000 ruplaa.

bar

- 500 hieroa.

kynnet

- 100 hieroa;

Työntekijämaksua

 • muottien asennus,
 • sidonta ja kiinnitys,
 • polyeteeni-kudosta
 • kaatamalla betonia
 • muottien poisto

21 500 hieroa.

YHTEENSÄ

79 000 hieroa.

3. Sivuston merkitseminen säätiön alle.

Sivuston asianmukaisen merkitsemisen vuoksi sinun on asetettava tukiasema suhteessa sivuston pääkohtiin: aidat, muut rakennukset, puutarha jne. Sitten sinun on asetettava säätiön likimääräinen koko, mutta aina marginaali. Suunnitellun rakennuksen koko alueelle on välttämätöntä poistaa hedelmällinen kerros.

Sivuston merkitseminen säätiön alle

Tämän jälkeen säätiön lopullinen ja tarkka merkintä tehdään senttimetriin.

Se on tärkeää! Koko rakenteen ja kunkin huoneen aksiaaliset mitat ja diagonaalit tulisi olla samat.

4. Kaivaa kaivanto.

Kaivaa kaivantoa säätiön tulevaisuuden kannalta kestää 1 arkipäivä, jos teet kaiken omien käsissänne.

Hiekkapohjaisilla maaperillä ja paikoillaan riittää 30 cm syvyyteen maaperään, ja loput pohjasta on nostettava 60-100 cm maanpinnan yläpuolella, mikä estää kosteuden tunkeutumisen tulevaan kotiin.

Savi-maaperällä paras ratkaisu olisi tylsää pohjaa, joka on sidottu konkreettiseen grilliin. Voit tehdä tämän porakoneella tai porausreikien reikien avulla maaperään syvyyteen, joka on alle jäätymisen syvyyden alapuolella. Reikien päälle asetetaan kattotiili vedeneristysmateriaaliin, vahvistin asennetaan ja betoni kaadetaan.

On välttämätöntä jättää raudoituksen asiat, jotta se voidaan myöhemmin yhdistää grillatun raudoituksen kanssa. Sitten kaivetaan kaivantoa ympärysmitta, mutta enintään 30 cm syvä. Pylväiden vahvistaminen on sidottu kaivannon lujittamiseen, muottiin asetetaan ja perustaan ​​nauha kaadetaan.

Se on tärkeää! Jos alue ei ole tasainen, korkeimpaan kohtaan kohinan korkeuden on oltava vähintään 60 cm.

Näin saadaan korkea säätiö. Jos tehdään mittauksia alimmasta pisteestä, säätiön korkeus saa olla enintään 30 cm, mikä ei riitä.

Voit käyttää vesitasoa voittamaan korkeudet, mutta se on parempi ja tarkempi ostaa tai vuokrata pieni.

5. Harjat

Muottien kokoamiseksi sinun täytyy koputtaa suojat 50x150-levystä. Ohuiden levyjen käyttöä ei suositella, koska tämä voi johtaa siihen, että muottiin kaadettu betoni voi joko puristaa levyt tai vääristää säätä.

Jotta saataisiin tasoitetun yläpinnan säätö, on välttämätöntä varmistaa, että ylemmät muottipaneelit tasataan nollatasolle. Jos tätä ei voida saavuttaa, voit vetää langan tasoon sisäpuolella.

Sitten sisäpuolella on tehtävä polyeteeniä. Tämä mahdollistaa pohjaseinien sileän pinnan saavuttamisen sekä säästää laudat, joita voidaan myöhemmin käyttää muihin tarkoituksiin.

Rakenteisiin on tehtävä voimakkaita tukia. Betonin kaatamisen aikana epäluotettava formwork voi hajota, betoni voi virrata.

Koska perustusnauha havaitsee vetokuormituksia, on vahvistuksen oltava kiinnitetty muotin ala- ja yläosaan. Lankojen kiinnittämiseen käytetään neulontankoa.

Se on tärkeää! Liittimiä ei voida hitsata hitsaamalla.

6. Betonivalmistelu

Betoni muottipesässä on kaadettava 1 päiväksi. Koko rakenteen lujuus riippuu betonin asettelun yhtenäisyydestä.

Jokaisen seinän tuuletus on varmistettava ilmavirralle. Ne ovat erittäin helppoja koota, jos muoviset viemäriputket leikataan pohjalevyn leveyden alapuolella. Putket on kiinnitettävä epäonnistumatta, niin että kaatunut betoni ei purista muotonsa.

Toinen tärkeä näkökohta on viestinnän yhteys: sinun on päätettävä, mihin viestit tuodaan taloon ja näissä paikoissa myös laittaa ja korjata putket.

Betonin kaatamisen lopussa on välttämätöntä tasoittaa pinta lian avulla kiristetyn langan tasolla.

7. Purkamismuoto

Suurin osa betonin konkreettisista voittovaroista ensimmäisten kolmen päivän aikana. Siksi muottien purkaminen on aloitettava aikaisintaan 3 päivän kuluttua kaatamisen jälkeen. Tänä ajanjaksona, jotta betoni voi saavuttaa voimaa, se on kasteluvedestä kasteltu vedellä (kerran vuorokaudessa) ja peitetty muovikelmulla. Korotetut lämpötilat ja kosteus lisäävät boorin lujuutta.

Tämän ajanjakson jälkeen on välttämätöntä löysätä mökitukit ja antaa säätiön olla vielä 2 päivää. Tämän jälkeen sinun on poistettava kaikki muotit ja annettava säätiö kuivua.

On parempi aloittaa rakentaminen aikaisintaan 1 kuukausi perustuksen täyttymispäivästä, sillä betonilla saavutetaan jopa 90-95 prosenttia sen voimasta tänä aikana.

Säätiö 6 - 6 hinta

Rakennamme kaikenlaisia ​​säätiöitä 6 - 6 avaimet käteen!

Monoliittinen laatta Ribbon säätiö Rozverkovy Pile

LLC "RCC"
Rakentaminen

Vakaa säätiö 6x6 - elokuun 2018 hinnat

Pohjalevy 6x6 autotallin alla

Arvioitu 6-kertaisella monoliittisella levyllä autotallin alla

Soita meille tai täytä lomake, asiantuntijat ottavat sinuun yhteyttä, laske säätiön arvon ja lähetä tarjouksen.

Lautan pohjan autotallille on useita etuja. Pääasia ja heitä - on, että lautasia voidaan käyttää autotallin alustana.

Tietenkin voimme rakentaa kaiken kokoisen perustan, joka perustuu tehtäväänne. Hinta lasketaan erikseen.

Pohja astiaan 6h6

Arvioitu monoliittiselle levylle 6x6 kylpyyn

Soita meille tai täytä lomake, asiantuntijat ottavat sinuun yhteyttä, laske säätiön arvon ja lähetä tarjouksen.

Kylvyn pohjalevyt sisältävät kaiken tiedonsiirron (veden, sähkön, sähkön, jäteveden) ja laatan laadukkaan vedenpitävyyden.

Tiivistetty tyyny hiekkaa ja raunioita sekä kaksinkertainen vahvistaminen tekevät säästä vastustuskyvyn maaperän siirtymiseen ja suojaavat halkeamia.

Pohjalevy 6x6 puutalolle

Puuportaan alla oleva monoliittinen levy 6x6

Soita meille tai täytä lomake, asiantuntijat ottavat sinuun yhteyttä, laske säätiön arvon ja lähetä tarjouksen.

Soveltuu myös monoliittisiin ja hiilihapottomiin taloihin.

Se sisältää kaiken tiedonsiirron, korkealaatuisen vedenpitävyyden ja eristyksen. Laattoilla on suuri kantavuus, jotka kestävät maaperän tärinää. Kaksoiseriste estää halkeilua.

Pohjalevy 6h6 tiilitalolle

Arvio kiinteistön 6x6 monoliittialusta tiilitalon alla

Soita meille tai täytä lomake, asiantuntijat ottavat sinuun yhteyttä, laske säätiön arvon ja lähetä tarjouksen.

Sisältää kaikki samoin kuin puutalon alla olevan levyn.

Tiilitalon rakentamiseksi levyn paksuus on 300 mm, jotta laatta kestää rakenteen painon.

UShP 6x6 - avaimet käteen -hinta:

Arvioitu eristetystä ruotsalaisesta levystä 6x6

Soita meille tai täytä lomake, asiantuntijat ottavat sinuun yhteyttä, laske säätiön arvon ja lähetä tarjouksen.

UWBP: n (eristetty ruotsalainen liesi) perustus on kotisi todellinen perusta. Sen lisäksi, että kaikki viestinnät, höyhenet ja murskatut tyynyt, luotettava vesi- ja lämpöeristys, kaksoisvahvennus ja kaatopaikka, levitetään ruotsalaiseen levyyn (lattialämmitys)!

Rakennettu perustus on todella lämmin, ja levyn pinta on täysin litteä ja sopii puhtaan lattian peittämiseen.

Arvioitu perusta 6 per 6 - Hinta elokuusta 2018

Arvio on suunniteltu seuraavaan kokoon: pituus - 6 m, leveys - 6 m, laatan korkeus - 250 mm.

1. Maaperän näytteenotto, joka merkitsee 6 mm: n 6 m: n perustan

24 000 r.
Kasviperäisen maaperän poistaminen pienokaivinkoneella, pohjakerroksen kehittäminen 6 - 6 perustukselle.

2. Tiedonsiirron jakautuminen säätiön alle

alkaen 15 000 s.
Putkisto, vesi, jätevesi ja sähkö. Vähimmäishinta on ilmoitettu, se riippuu suoraan viestinnän etäisyydestä.

3. Laitteen hiekkalaatikko

7 500 r.
Geotekstiili, 300 mm hiekkakerros, hiekkapuhallus kerroksittain. Pohja 6x6, 15 m 3 hiekkaa tarvitaan.

4. Laitteiden tyynyt on tehty raunioista

11 500 s.
Geotekstiilikerros, jonka alapalkan alla tarvitset 5 m 3 murskattua kivenfraktiota 20/40, kerros 100 mm.

5. Asennus muottiin

16 000 r.
Materiaalien osto ja puumateriaalin asennus 6 mm: n 6 m: n perustaksi.

6. Laitteen lämpöeristys

18 500 r.
Lämmöneristys polystyreenistä. Tätä pohjakokoa varten tarvitaan 36 m 2 polystyreeni + asennustöitä.

7. Vedeneristyslaitteet

11 000 r.
Pohja vedeneristys TechnoNIKOL-materiaalilla, 42 m 2.

8. Säätiön vahvistaminen

63 000 r.
Kaksoisvahvisteiset liittimet Ø14 mm (120 hl 11,7 m kpl, kenno 200x200mm), neulomakivi, välilevyt varusteille, työtä neulomalla.

9. Lattialämmityksen asennus

38 500 s.
Kaikkien laitteiden hankinta vesilämmitteiselle lattialle, asennus.

10. Pohjustuksen täyttö betonilla

59 000 r.
Työ betonipumppu, vibrator, 9 m 3 betoni M300 toimitetaan, kaatamalla säätiön 6x6 monolithikami.

Arvioitu määrä
(avaimet käteen -hinta)

225 500 r. Tilaus!

* mukaan lukien materiaalit, työ ja varusteet

264 000 s. Tilaus!

* mukaan lukien materiaalit, työ ja varusteet

Arvioinnit ovat luonteeltaan etsivä. Julkaisemme sen niin, että sinulla on tilaisuus nähdä hintojen järjestys ja tutustua monoliittisten teosten keskeisiin vaiheisiin. Kuten ymmärrät, säätiön lopullinen hinta ei riipu pelkästään materiaalien, työ- ja vuokraustarjojen kustannuksista. laitteita, mutta myös sivustostasi! Louhinnan kehittämisen hinta riippuu sen parametreista, ja materiaalien toimituksen hinta riippuu sen etäisyydestä kaupungista. Meillä on toistuvasti havaittu pohjavesiä ja korkeuseroja Lenin laitoksissa. tietenkin, ja se herättää tietenkin laivan lopullisen hinnan. Voit soittaa meille +7 (812) 243-17-67 ja saada maksuttoman lainaus asiantuntijoistasi!

Laske säätiön hinta ilmaiseksi!

Laskemme monoliittisen levyn hinta ilmaiseksi ja vastaamme kaikkiin kysymyksiin.

Maksat työstä vasta sen jälkeen, kun olet tarkistanut kunkin vaiheen suorituskyvyn erikseen.

Jokainen maksutapa, joka on kätevä sinulle, on mahdollista: käteisellä tai pankkisiirrolla. Joka tapauksessa saat täydelliset asiakirjat.

Takaamme laatusi leivän laadun sopimuksessa. Huomaa, että takuu on voimassa vain, jos olemme suorittaneet kaikki työt kokonaan eikä yksittäisiä rakennusvaiheita.

Muiden yleisten säätiöiden koot

Napsauta linkkiä, kun haluat avata kaikki arviot, joita olet kiinnostunut säätiön koosta!

Monoliittinen 6x6-levy:
152 000 r.

Tässä osassa löydät säätiön hinnan autotallille, kylpylälle, puu- ja tiilitalolle sekä arvion ruotsalaiselle levylle (USW)

Monoliittinen 6x6-levy:
184 000 r.

Tässä osassa löydät säätiön hinnan autotallille, kylpylälle, puu- ja tiilitalolle sekä arvion ruotsalaiselle levylle (USW)

Monoliittinen 6x6-levy:
220 500 r.

Tässä osassa löydät säätiön hinnan autotallille, kylpylälle, puu- ja tiilitalolle sekä arvion ruotsalaiselle levylle (USW)

Monoliittinen 6x6-levy:
260 000 r.

Tässä osassa löydät säätiön hinnan autotallille, kylpylälle, puu- ja tiilitalolle sekä arvion ruotsalaiselle levylle (USW)

Monoliittinen 6x6-levy:
alkaen 314 000 s.

Tässä osassa löydät säätiön hinnan autotallille, kylpylälle, puu- ja tiilitalolle sekä arvion ruotsalaiselle levylle (USW)

Monoliittinen 6x6-levy:
418 000 r.

Tässä osassa löydät säätiön hinnan autotallille, kylpylälle, puu- ja tiilitalolle sekä arvion ruotsalaiselle levylle (USW)

Pietarin + monoliittisen prikaatin betonitehtaiden verkosto

Monoliittisen laatan tilaaminen meiltä säästää jopa 25% betonin ostosta ja toimituksesta.

Monet rakentamomiehet ostavat konkreettisia tehtaistamme!

Tarvittaessa voit ostaa betonia suoraan kasveistamme.
Avaa täydellinen hinnasto betonille ja laastareille →

Meidän konkreettinen tuotanto

Tuomme lähimpään kasviin betonista sinulle. Ilman välittäjiä!

Tehtaamme

LLC "RCC", Pietari
- TIN: 7814694706
- OGRN: 1177847205997

Talon säätiön kustannukset ovat 6-6 metriä.

Jos päätät rakentaa kylpy tai talon puusta omiin käsiinsä, yksi hankkeen ensimmäisistä vaiheista on säätiön laskenta, joka edellyttää seuraavia ehtoja:

- kuormitus pohjaan;

- geologiset olosuhteet;

- pohjavesien esiintyminen;

- maaperän jäädyttämisen syvyys.

Tällaisen laskelman perusteella valitaan malli, jolla on alhaisimmat kustannukset ja järkevät ominaisuudet. Päätyypit raudoitetun betonin, kehyksen, tiilen, puutalon, hirsitalon, kylpyammeen ja muiden rakennusten osalta, joiden pinta-ala on 6 x 6 metriä:

- paikoillaan tai ruuveilla.

Strip-säätiö

6x6-hihnan säätiö on halpa, 100 tuhatta ruplaa kevyelle rakenteelle, jonka nauhan leveys on 0,2 m ja syvyys 0,5 m. Se voidaan asentaa kaatamalla betonia muottiin tai erityisistä lohkoista, esimerkiksi FBS: stä, joita käytetään myös järjestämään kellareissa.

Laattoalaptio

Tämäntyyppinen rakenne maksaa 110 tuhatta laattojen paksuus 0,15 m ja enintään 186 tuhatta paksuus 0,4 m. On suositeltavaa täyttää se rakenteen rakenteen epäedullisessa maaperässä tai suurien kuormitusten ollessa läsnä.

Pilariruuvi

Se voidaan tehdä betonilla tai ruuvaamalla teräspilareita maahan. Niinpä talot on rakennettu turvetuille, hiekkakiveille ja kamiinille, mikä mahdollistaa kuorman siirtämisen koko rakennelmasta kiinteisiin maaperän kerroksiin. Samaan aikaan säätiön kustannukset 6 metriä 6 metriä puusta voivat vaihdella 67 tuhatta ruplaa ja vaahtobetonin lohkojen osalta 62 tuhatta ruplaa.

Kuinka paljon kylpyamme on 6x6 m

Kylvyn säätiön kustannukset riippuvat sen toiminnan ja muotoilun olosuhteista. Teippi on useimmiten pystytetty (monoliitti tai kokoonpano), joten tällaisten rakennelmien hinta alkaa 100 tuhannesta ruplasta.

Kuinka paljon avaimet käteen -monitiittinen levy on?

Yksittäisten asuinrakennusten osalta rakennusorganisaatiot tarjoavat neljää perustyyppiä, jotka eroavat suunnittelun ja laitteen periaatteesta. Kiinteä monoliittinen levy näyttää olevan kallis, mutta luotettava ja vakaa pohja. Se pystyy seisomaan ilman muodonmuutoksia ja muita ongelmia yli kymmenen vuoden ajan. Harkitse, mikä on kustannus kaatamalla kellarin laatta. Ja asiantuntijaneuvonnan rakentaminen viittaa mahdollisiin tapoihin kustannusten optimoimiseksi.

Arvioidut avaimet käteen -rakentamiskustannukset

Matala pohja on valittu, kun maatiloja rakennetaan heikoilla ja ongelmallisilla mailla: suolla, maaperällä, vaikealla maaperällä, seismisellä vyöhykkeellä, runsaalla pohjavedenpinnalla, jossa on tulvariski. Tyypillisesti tämä tiilen, kaasun tai puun rakenne. Laattojen pohjalla on hyvä vastustuskyky epätasaisille kuormituksille ja korkealle alueelliselle jäykkyydelle. Suurten tukialueen avulla voit vähentää toistuvasti maaperän paineita tasaisesti jakamalla rakennuksen massa kehän ympärillä.

Kiinteän pohjalevyn asettaminen edellyttää laajaa valmistelutöitä, joissa käytetään paljon materiaaleja. Tämä vaikuttaa haitallisesti lopullisten kulujen määrään.

Sopimuspuolten rakentamisorganisaatiot tarjoavat säästöpalkkioiden perusmaksuja, joiden muutos riippuu useista tekijöistä:

 • monoliittisen levyn kokonaismitat;
 • geodeettisten ja maanrakennustöiden määrä;
 • säätiön rakentaminen - kaivamisesta kaivosta purkaminen muottiin;
 • rakennusaineiden määrä;
 • erikoislaitteiden vetovoima;
 • etäisyys kaupungin rajoista.

Tämän seurauksena avaimet käteen -periaatteen perustuksen rakentaminen maksaa asiakkaalle 200 tuhannesta 1,5 miljoonaan ruplaan.

Työnkulut, hankaa / m 2 levyn paksuudella

Mikä on rakennusmaksun summa?

Suunnittelun ja arvioinnin dokumentoinnissa jopa 50% kustannuksista on työvoimakustannuksia. Kussakin tapauksessa pohjalevyn projektia kehittää kokenut suunnittelija ja se lasketaan erikseen. Myös pohjaosan lisävahvistuksen todennäköisyys laakerin seinämien alle on otettu huomioon. Yksikerroksisille rakenteille riittää levy, jonka paksuus on 200-300 mm. Kahden tai useamman tason talo vaatii 400-1000 mm: n korkeuden nostamisen.

Lista laattojen pohjan rakentamisvaiheista

1. Geodeettiset teokset: maaston analyysi, paikan merkitseminen, base sitominen.

2. Ruoppaus koneellisesti.

3. Kaivon pohjan manuaalinen viimeistely, tasoitusmerkit.

4. Syventävän geotekstiilikuoren vahvistaminen estämällä löysästi rakennusmateriaalien sekoittamista maan kanssa.

5. Laite hiekka ja sora-tyyny, joka koostuu useista kerroksista:

 • 200-300 mm: n paksu hiekkakanta, joka kaadetaan vedellä ja joka tukeutuu värähtelevään levyyn;
 • geotekstiilin erotuskalvon asettaminen;
 • murskattujen kiven täyttö murskalla 20-40 kerrosta 100-200 mm, jota seuraa tiivistys;
 • lattian tekninen kalvo betonin alla.

6. Lankojen ja puun muottien asennus.

7. Alustan kaksikerroksinen vahvistaminen aallotetulla teräsrungolla d 12-16 mm - runko sitoutuu soluihin 200x200 mm.

8. Vuorivaippa asennetaan talotekniikkaan taloon.

9. M-400- tai M-500-merkin tehtaan tuotannon nestemäisen betonin täyttö syvällä täryttimellä.

10. Muottien purkaminen monoliittisen levyn täydellisen jähmettymisen jälkeen.

11. alueen puhdistaminen.

Tilastojen mukaan jokainen toinen yritys maksaa kokonaiskustannusten kokonaiskustannukset: työn hinta, rakennusmateriaalien kustannukset, kiinnittimet, niiden toimitus, purku. Lisäksi instrumentin poistot (manuaalinen, bensiini, sähkö) ja erityislaitteiden kustannukset otetaan huomioon. Jos konkreettinen työ laskeutuu talviaikaan, arvio lisäntyy myös lämmitysmuuntajan toiminnan vuoksi.

Kuinka vähentää laattojen säätiön kustannuksia?

Urakoitsijaan siirtyessä asiakas saa avaimet käteen -rakennuspalveluiden paketin, jota laadunvarmistus tukee. Monoliittisen laatan erinomaisista eduista huolimatta monet ihmiset ovat surullisia kirjanmerkkikustannusten suurella kustannuksella. Joissakin tapauksissa se saavuttaa puolet rakennuskotelon kustannuksista.

Asuinrakennuksen rakentamisen hintoja voidaan merkittävästi vähentää kieltämällä urakoitsijoiden palvelut ja ottamalla osaa osittain tai kokonaan työn suorittamisesta. Tällöin sinun ei tarvitse maksaa palkattujen brigadien työtä eikä työkalun vuokraa.

Seuraavat toimenpiteet vähentävät työnkulun kustannuksia 1,5-2 kertaa:

 • tasoittaa maata ja perustaa säätiö omilla käsillänne;
 • itsehankinta ja toimitukset varusteiden, kiinnittimien, muottielementtien;
 • alennettujen merkkien M200 tai M300 tehdasbetonin järjestys;
 • kotitalouksien sekoittimen laastin seoksen valmistaminen suoraan paikan päällä;
 • manuaalinen betonointi;
 • Hiekkakivien korvaaminen kun asennat tyynyn monoliitin alla.

Ennen sopimuksen tekemistä säätiölevyn asettamisesta ota yhteyttä useisiin yrityksiin ja verrata tarjottujen palvelujen määrää ja työn kustannuksia. On olemassa urakoitsijoita, jotka aiheuttavat kuljetuskustannuksia, eivät tarvitse maksaa työkalujen vuokrausta tai tarjota viestinnän asennusta putkien (vesihuolto, viemäröinti) lahjaksi.