perusta

Talon tuleva perusta on valittava rakennuksen, maaperän, maaperän jäädytyksen, pohjaveden ja muiden tekijöiden kuormituksen perusteella.

Geologisten tutkimusten suorittamisen ja tulosten saavuttamisen jälkeen ne suunnittelevat koko taloa ottamalla huomioon geologian tulokset, muuten talon käyttöikä voi olla pienempi kuin suunnitellut indikaattorit.

Avaimet käteen talon perustaminen

Perusrakenteiden perustamista ja teknologiaa on useita.

Rakennamme seuraavia päätyyppisiä säätiöitä:

- monoliittiset nauhalevyt ja vahvistus

- nauhalevyt FBS-lohkoilta

- perusta monoliittinen levy

- Ruotsalainen säätiö monoliittinen levy

Olemme valmiita rakentamaan paitsi perustaa, myös asettamaan tiili- ja kaasusilikaattilohkoja, kattamaan talon katolla, seuraamaan sisäistä ja ulkoista koristetta, eli olemme valmiita rakentamaan avaimet käteen-talon.

Lähdemme maksuttomaan mittaukseen ja odotamme säätiön rakentamista koskevia arvioita!

Voit tilata lainata ilmaiseksi.

Säätiön hinta vuodesta 2000 rupla / kuutio

Voronezhin säätiön rakentamisperusmaksut 50 m3: n talon pohjan täyttömäärän kanssa:

- Digging käsin 900 ruplaa / m3

- kustannukset laskien lohkojen FBS 500 ruplaa / kpl.

- teipin pohjan hinta vahvistamalla ja ilman grillausta (täytä maanpinnan tasolla) 2000 ruplaa / m3

- hihnan nauhan pohjan vahvistus ja grillattavan laitteen arvo 2500 ruplasta / m3

- töiden kustannus, kun kaatopaikan kaataminen on vahvistettu 2700 ruplasta / m3

Säätiön laite

Säätiöön kuuluvat seuraavat perustoimet:

- akseleiden jakautuminen ja korkeustason päihittäminen kaikentyyppisille säätiöille

- kaivaminen kaikentyyppisille säätiöille

- hiekkasäkkilaite kaikentyyppisille perustuksille

- raudoituksen yhdistäminen kaikentyyppisiin perustuksiin, lukuun ottamatta FBS-lohkojen nauhamaita

- kaikentyyppisille perustuksille tarkoitettu muottilaite, lukuun ottamatta FBS-lohkojen nauhamaita

- valmiin betonin hyväksyntä tiivistykseen kaikentyyppisille perustuksille, lukuun ottamatta FBS-lohkojen nauhan perustuksia

- konkreettinen huolto

Rakennusmateriaalien säästämiseksi säätiöiden suunnittelua ei kannata estää ei-toivottuja seurauksia: säätiön vääristyminen ja muodonmuutos, joka johtaa halkeamiin talon seinissä ja joissakin tapauksissa koko talon hätätilanteessa, joka ei pysty korjaamaan.

Strip-säätiö

Talon nauhasäätiö on yleisimpiä ja suosittuja laitteen yksinkertaisuuden ja kohtuullisten kustannusten takia laitteen perustaksi.

Esivalmistettuja FBS-nauhalankojen ja monoliittisen betonin lohkoja.

Lohkojen perusta FBS

FBS-lohkot valmistetaan betonituotteissa tehtaissa vakiokokoisina. FBS-lohkojen asennusta varten tarvitaan nosturi, mikä lisää säätiön kustannuksia, mutta asennuksen nopeus säästää aikaa rakentaa säätö verrattuna monoliittiseen, kun muotti on poistettu kuukauden kuluttua.

Vahvuuden kannalta talon lohkopohja on alhaisempi kuin monoliittinen, vedenpitävä ja lämmönjohtavuus on myös huonompi lohkojen välisten saumojen vuoksi.

Monoliittinen säätiö

Monoliittista säätiötä voidaan käyttää kaikentyyppisten rakennusten perustusten rakentamiseen sen eheyden ja voimakkaiden ominaisuuksien ansiosta, minkä ansiosta ne voivat muodostaa kaiken muodon.

Monoliittiset perustukset jaetaan seuraaviin tyyppeihin:

- kaistale monoliittinen säätiö

- laatta monoliittinen säätiö

- monoliittinen pylväsperusta

- paalusäätiö

Jokaisella monoliittisella säätiöllä on oma tarkoitus ja ominaisuudet, ja säätiön valinta riippuu toimintaolosuhteista.

Säätiön monoliittinen levy

Säätiön monoliittinen levy on yleistynyt viime aikoina. Tällaista säätiötä kutsutaan myös kelluvaksi. Se on nykyisin luotettavin.

Kelluvan pohjan laite on perusteltua pohjaveden, pohjaveden, kallistumisen, levottomien ja epätasaisesti puristettavien maaperämaiden kanssa.

Säätiön monoliittilevy pystyy kestämään paitsi pystysuoran maaperän liikkeen myös pystysuoran. Monoliittinen laatta kaadetaan koko talon alueelle.

Ruotsin monoliittisen levyn säätiö

Eristetty ruotsalainen uuni (UWB) on yksi laattasäteilylajin lajikkeista, eroa tavallisesta laattojen pohjasta on eristää pohjan pohja ja laittaa vesilämmitteinen lattia laattaan seuraavalla kerroksella.

Kuumien ruotsalaisten monoliittisen levyn levittäminen talojen rakentamisessa on tullut suhteellisen hiljattain. Tällaista pohjaa voidaan käyttää mihinkään maaperään, jossa on läheistä vettä. Koska maaperä ei jäädy UWB: n alle, maaperän pilkkoutumisriski minimoidaan.

Aluksi tuntuu siltä, ​​että tämäntyyppisen säätiön laite on kallis, mutta kun otetaan huomioon tulevien säästöjen arvioiminen talon lämmityksessä, yhä useammat asiakkaat valitsevat tällaisen perustan.

Foundation Bay for Home

Persianlahden perusta voidaan tehdä useilla eri tavoilla:
- Betonin valmistaminen konkreettisessa sekoittimessa
- tilaa valmiin betonin sekoittimessa 4-8 m kuutiota.
- kaadetaan betonipumpulla, se on tarkoituksenmukaista suurissa määriä betonin täyttämistä ja mahdottomuutta lähestyä sekoitinta.

Lähdemme maksuttomaan mittaukseen ja odotamme säätiön rakentamista koskevia arvioita!

Voit tilata lainata ilmaiseksi.

Talon säätiön kustannusten laskeminen

Säätiön kustannukset riippuvat työn määrästä ja säätiön perustasta (maanrakennustöiden määrä, vahvistaminen, laitosten sijoittaminen, eristys, vedeneristys).

Talon säätiön tarkka hinta voidaan antaa vasta projektin jättämisen ja sivuston tarkastuksen jälkeen. Voit laskea hinnan ja saada alustavan arvion säätiölle, voit lähettää projektin sähköpostilla tai ilmaisen ennakkoilmoituksen kautta.

Nauhan perustan syvyys riippuu maaperän tyypistä ja ominaisuuksista, pohjaveden korkeudesta, keskimäärin 1,5 metrin korkeudesta. Säätiön ja sokean alueen eristyksen ansiosta voit vähentää pohjan syvyyttä. Jos pohjaveden taso on maanpinnan alapuolella, on tarpeen lisätä 2 metriä laskennalliseen syvyyteen.

Kaistaleen hinta

Taulukossa esitetään konkreettisen avaimet käteen -perusta (työ + materiaalit). Materiaalikustannukset annetaan vuoden 2017 alusta lähtien.

Tee parasta
säätiö

Valitse paras
vaihtoehto hinta

Drift paalut

Paras hinta / laatusuhde. Vallankumous 2016

nauha

Perinteinen perusta keski- ja raskasrakennuksille.

Monoliittinen levy

Raskaiden talojen säätiö ja kaikkein kalleimmat

Kierrä paalut

Soveltuu runkorakenteisiin, vaatii korkealaatuisia paaluja 20 vuoden ajan.

The foundation on zabivnye ZhB pihdit alennuksella!

Esimerkkejä suoritettavista töistä

Puutalo sb

Pohja, jossa on grillage on ajettu paaluilla

Drift paalut ja grillage talon alla

Video säätiöillä

Kehysrakennus ajetuilla paaluilla ja vedeneristys

Laadukkaat perustukset käytetyille teräsbetonipaloille suolla alueilla. Vedeneristys paalut ja sen ulkopuolella.

Puutarha zbivny zb stilts

Suuri kaunis puutalo on zabivnye zb tyynyt. Asiakas teki oikean valinnan ja ei.

Asiakkaiden arvostelut

Taustalla kuva on asiakkaan vastauksen skannaus. Seulan lyhyt kertauskuva kirjoitetaan itse lohkolle.

Taustaa vasten kuva on asiakaspalautteen skannaus. Palautteen lyhyt kertaus kirjoitetaan itse lohkoon.

FOUNDATION IN VORONEZH KEYNILLÄ

Haluat rakentaa kiinteistön, mutta et tiedä, mistä tilata säätiötä Voronezhissa, jolla on korkea luotettavuus, kestävyys ja kestävyys? Yrityksemme on valmis auttamaan tämän ongelman ratkaisemisessa mahdollisimman lyhyessä ajassa ja yksilöllisellä lähestymistavalla jokaiselle asiakkaalle.

Voronezhin säätiöpalvelut ovat yrityksen päätehtäviä, joten takaamme ammattimaisen lähestymistavan kaikissa yhteistyön vaiheissa. Kokeneet tiimimme tekevät kaiken työn, mukaan lukien säätiöiden rakentamisen ja kaatamisen. Samaan aikaan asiakkaiden ei tarvitse houkutella asiantuntijoita. Tämän ansiosta taloudelliset ja ajalliset säästöt saavutetaan, ja laitteiston seisokkeja on täysin eliminoitu.

Yhtiömme tarjoaa Voronezh-palveluita erilaisten monimutkaisuuden ja mallien avaamiseen. Vankka kokemus tekee meidät pois kilpailusta Voronezhissa. Otamme täyden vastuun työn tuloksesta ja takaamme siis avioliiton puuttumisen. Yrityksemme toteuttaa säätiöiden rakentamisen vain käyttämällä materiaaleja, jotka täyttävät kaikki standardit ja rakennusmääräykset. Käytämme betonia, jonka lujuus on vähintään M300 ja luo vähintään 12 mm: n teräsvaipan halkaisija.

Säätiön rakentaminen

Säätiön säätiö alkaa valmistelutyöstä, mukaan lukien hedelmällisen maaperän poistaminen ja tasoittaminen. Sivuston sovittaminen mahdollistaa luotettavan rakenteen rakentamisen, mutta myös riittävän tilan sijoittamisen rakennusaineisiin ja laitteisiin. Runkorakennuksen perustan rakentaminen ei edellytä merkittäviä työvoimakustannuksia, koska sitä ei voida haudata. Betonipohjan rakentaminen Voronezhissa tiilenrakentamisen yhteydessä edellyttää, että vahvistetut betonilaatat tai lohkot vaativat erikoislaitteiden käyttöä.

Teosten toteutus alkaa vasta sen jälkeen, kun asiakas on merkinnyt esineen aluetta. Hän pystyy itsenäisesti määrittämään rakennuksen aseman ja asentamaan kiinnityskohdat sopivissa paikoissa, jotka asettavat tiimimme perustan tai antavat meille täysin tämän menettelyn.

Riippuen asiakkaan projektista, suoritetaan sopivan tyyppisen perustuksen valmistus. Raskaiden maalien pylväsrakennetta käytetään poraamalla kuopat syvyyteen maaperän jäädyttämisen alapuolella ottaen huomioon 20-30 cm: n paksuinen hiekkavyöhyke. Tiheämmässä maaperässä perustus on pystytetty kaatamalla betonia kaivoksiin tai louhoksiin. Asennusprosessissa houkutellaan sopivia laitteita.

Säätiön valu

Ennen kaatamista valmistettuun kaivantoon asennetaan muotti. Veden imeytymisen estämiseksi liuoksesta käytämme hydro-eristettyjä rakenteita. Sitten säätöä vahvistetaan lisäämällä sen voimaa. Tätä varten on tarpeen asettaa tukirakenteita, joiden läpimitta sopii säätöön ja kiinnitä se niin, että se ei ole täysin upotettu betoniin vaan tasaisesti jakautunut koko tilavuudeltaan.

Rakenteen yläosan valmistusvaihe alkaa koordinoinnin jälkeen kaikkien työvaiheiden asiakkaan kanssa. Säätiön asentamiseen liittyy myös tarvittavien kustannusarvioiden laatiminen, johon asiakas voi tehdä oikaisunsa. Jotta varmistat korkean luotettavuuden perustan tuotannossa, sinun on täytettävä säätiö laadukkaan materiaalin pohjalta. Valmistamiseen ja valutamiseen käytetään vain luotettavia toimittajia.

Ilmakuplien poistamiseksi liuoksesta, kun kaadetaan suuria määriä betonia, se tiivistetään perusteellisesti - säätiön rakentaminen vain näin takaa luotettavuuden ja laadun.

Säätiön rakentamisen hinta

Ennen rakennustyötä monet asiakkaat ovat kiinnostuneita kysymyksestä siitä, kuinka paljon se maksaa säätiön täyttämiseksi kuutiometriä kohden ja sen rakentamisen seurauksena. Siksi lähestymme estimaattien muodostumista suurella vastuulla, jotta nämä hinnat täyttävät täysin asiakkaan tarpeet ja materiaalilla on tarvittavat tekniset ominaisuudet.

Säätiön rakentaminen: hinnat ja työtyypit

Hintamme säätiölle

On selvää, että monoliittisen tiilitalon alla oleva kaivuri on syvempi kuin kaasusilikaatin rakentamisen alla. Siksi jokaisella esineellä on oma hinnasto, riippuen perustekstien luettelosta ja niiden määrästä. Alla olevassa hinnastossa on esitetty säätiön alhaisempi hintakynnys. Kunkin objektin osalta arvioiden kokonaiskustannukset ovat sen omat.

Voronezhin liuskajohtojen rakentaminen

Voronezhin yleisin lajike on teippi monoliittinen matala-syvempi perusta. Se on tehokas käytettäväksi tulvilla mailla, esimerkiksi kallistuvalla maaperällä.

Matala-syvempien perustusten hinnat ovat 2-3 kertaa alhaisemmat kuin muilla maanalaisilla rakenteilla, jotka on järjestetty syvyyteen. Säätiön hyväksyttävät kustannukset ja suhteellisen helppokäyttöinen asennus tekevät Voronezhin yleisimpiä nauhatyyppejä. Matala säätiön täyttö maksaa 3 kertaa halvempaa kuin muut perustukset, jotka on tehty syvyyteen.

Pylväsperusta: hinnat ja rakentamisen yksityiskohdat

Pilarivälirakenteen rakentaminen on kaikentyyppisten säätiöiden halvin (1,5-2 kertaa halvempi kuin kaistale). Se sopii ihanteellisesti rakennuksiin, joissa on kevyitä seiniä, esimerkiksi suojavaunarakennus. Jotta kiinteämpi kivirakenne, sinun on valittava toisenlainen perustarakenne.

Pääosa - paalu (pylväs). Se voi olla puusta, tiilestä, betonista tai betonista. Asbestiputkia, jotka on täytetty betonilla, käytetään yleensä paaluina.

Laattojen perustus: suunnitteluominaisuudet

Laatta (kelluva) perustus olisi valittava rakentavaksi maaperään, esimerkiksi turpeen maaperään. Pohjalla on jäykkä rakenne, joka koostuu yhdestä laatasta, joka on tehty rakennuksen koko tason alle. Hinnoittelun takia tällainen säätiö on erittäin kallista, koska se vaatii suurta betonin ja raudoituksen kulutusta. Edut ovat rakentamisen helppous, monipuolisuus ja kyky täyttää laatta. Laattojen pohjalla on vakaa maaperän samentuma ja kuormat, jotka johtuvat vaihtoehtoisesta sulatuksesta ja jäätymisestä. Tällaista säätä suoritettaessa sokea alue ei kaada. "Kelluva" laatta, voit rakentaa minkä tahansa talon. Löydät talon rakentamisen kustannukset menemällä "Hinnat" -osioon.

Tyypit perusta talon ja niiden arvon laskeminen

Mikä tahansa rakenneperusta on perusta. Talonrakentamisen suunnittelussa on erittäin tärkeää kiinnittää erityistä huomiota rakennuksen tähän osaan. Jos säätö on tehty väärin, kaikki rakentaminen menee tyhjennykseen. Kuivaamisten vaikutuksesta likaantuminen ja kaatuminen väärän perustuksen vuoksi aiheuttaa seinien ja katon korjaamattomia vikoja. Tämän seurauksena - parhaimmillaan suuret korjaukset uusilla kustannuksilla, pahimmillaan - uuden talon rakentamisesta.

Pahuus on myös siinä, että kaikki tuhoavat prosessit voivat alkaa jonkin verran rakentamisen päättymisen jälkeen: sadekauden jälkeen tai maaperän jäädyttämisen jälkeen. Siksi on parempi olla tallentamatta säätiöön. Loppujen lopuksi tämä on talon ainoa osa, jota ei voida kumota. Nollaussykliin kuuluu noin kolmasosa kotelon kokonaistilanteesta kotona, mikä on täysin perusteltua. Perusmäärän valinta perustuu useisiin kriteereihin.

Säätiön vaatimukset

Säätiön täytyy ottaa talon paino ja jakaa se tasaisesti maan pinnalle. Lisäksi se suojaa rakennetta kosteudelta ja pohjavedeltä. Ensinnäkin sen vahvuus määräytyy sen syvyyden mukaan. Tämä indikaattori liittyy suoraan maaperän jäädyttämiseen ja sen tulisi vastata maan tyyppiä.

Sivustolta on välttämätöntä poistaa hedelmällinen maaperän kerros, kasvillisuus ja roskat. Jos geologisessa etsinnässä on merkkejä, suoritetaan lisää töitä: maaperän tiivistys, viemäröinti.

Oja tai kaivanto puhdistetaan maaperään häiriöttömällä rakenteella. Tyynyjä on ehdottomasti asennettava ei-katoavista materiaaleista - karkeasta ja keskipitkästä hiekasta, graniittiromusta ja soraa. Tyyny varovasti tamped. Sen paksuuden on oltava vähintään 10 cm, joskus sinun on asetettava 50 cm kerros.

Seinien suojaamiseksi lunta, pohjan korkeus maanpinnan yläpuolella (pohja) on vähintään 20 cm. Venäjän keskiosassa 40-50 cm riippuu talvella talven laskun korkeudesta. Edellä olevan maanpinnan vedenpitävyys ja eristys on pakollista, muuten kellari joutuu tuhoutumaan ja lisää talon lämpöhäviötä kylmäkauden aikana.

Valintaperusteet

Ennen rakentamista on tehtävä geologinen tutkimus sivustosta. Tällaisen työn kustannukset ovat noin 2500 ruplaa. Asiantuntijat määrittävät:

 • maaperän tyyppi;
 • vedenalaisen veden syvyys;
 • maaperän yhtenäisyys koko tontin ajan.

Kun rakennat taloa rinteille ja kukkuloille, tämä on ehdottoman välttämätöntä. Saatat joutua tekemään lisätyötä maaperän vahvistamiseksi.

Maaperät vaihtelevat kantavuudessa. Sandy kestää vähemmän stressiä kuin savi. Savi maaperä pystyy kantamaan vähemmän kuormitusta kuin kalliot.

Kuivissa maissa talon alapuolen syvyys on noin 70-80 cm.

Jos pohjaveden taso on alle 150 cm: n alapuolella maaperän jäädyttämisen jälkeen, hiekka- ja hiekkapohjaisissa maissa pohja laskeutuu 0,7-1 m: n syvyyteen ja loamyyn - jäätymisnopeuteen. Kun pohjaveden taso on yhtä suuri kuin jäädytyksen syvyys, pohjan syvyys alle tämän arvon on 30 cm.

Monimutkaisia ​​kuohuvia maaleja, joissa on syväjäähdytys, käytetään betoniteräksiä tai laattojen perustuksia.

Säätiötyypit

Säätiön syvyys voi olla matala (0,4-0,7 m) ja syvä (1,2-1,5 m).

Suunnittelussa erotetaan seuraavat tyypit:

 • Vyö. Alhaisen syvyyden kasetteja käytetään lähes kaikentyyppisissä maissa. "Kelluva" teräsbetoniteippi kompensoi hyvin maaperän liikkumista, myös kausittaista. Tällainen säätiö ei vaadi suuria menoja, sillä on suuri jalanjälki, eikä sitä tarvitse asettaa alle maaperän jäädyttämisen tasolle. Se asetetaan talon ympärille ja kantavien seinien alle.
 • Kasaan. Metallipallot sijoitetaan talon kehän ympärille, kulmissa ja seinien alapuolella. Astu paaluun noin 2,5 metriä. Jos talon pinta-ala on merkittävä, paalut ovat porrastettuja. On ruuvipalloja, jotka ruuvataan maahan. Tällöin paalun ympäröivä maali tiivistetään, mikä antaa sen suuremman stabiilisuuden. Pallojen päälle varustaa nauha tai laatta grillage. Tämä säätiö ei vaadi tasaamista ja sopii ei-raskaille taloille, joissa ei ole kellareja. Sitä käytetään hiekkaisilla, kimmoisilla ja heikosti lucidilla maaperillä. On mahdotonta asentaa paalusäätiötä kiviselle maahan ja niissä paikoissa, joissa induktiovirrat ovat mahdollisia (lähellä rautateitä, voimajohtojen alla).
 • Columnar. Tukiasema on sama kuin paalun, mutta paalujen sijaan porataan reikä maahan, raudoitetaan siellä ja se kaadetaan betonilla. Betonipintojen nousu on pienempi kuin metallipallojen pintataso ja se on noin 1,5 metriä.
 • Monoliitti. Se sopii niille maille, jotka eivät ole alttiita punnitsemiselle. Valmistetussa kaivossa kaada betonia 20-40 cm kerroksella, vahvistaen sitä verkolla. Säätiö kestää suuren talon kuorma, joka soveltuu kellariin.
 • Kivipesä on tehty kiviä, joiden halkaisija on noin 15 cm. Niiden lujuus kiinnitetään sementtilaastilla.
 • Esivalmistettu (lohko) perustus on koottu raudoitetuista betonilohkoista, jotka on liitetty toisiinsa vahvistamalla ja kaatamalla betoniin.

Kuinka paljon talon perusta on

Jotta laskettaisiin kustannukset säätiön talon, sinun täytyy harkita kolmea tekijää:

 • Maaperän tyyppi ja pohjaveden syvyys. Kallioilla ja kuivilla hiekkapohjaisilla maaperillä, ilman läheistä vesikerrosta, kellarin syvyys on vähäinen. Ja raskaan maaperän (savi, liepeillä) ja korkealla pohjavedellä, säätiö on tehtävä syvällä ja jopa turvamarginaalilla, jotta maaperän roiskuu, muutoin se ei kestä pitkään aikaan.
 • Säätiön tyyppi. On selvää, että nauhalevy vaatii vähemmän materiaalien kulutusta kuin veteen upotetun levyn kaataminen. Valitettavasti pohjan valinta riippuu suurelta osin myös maaperätyypistä.
 • Paino kotona. Tässä on tilaa valita. Puutaloilla on paljon kevyempiä kuin tiili ja vaativat vähemmän vahvan perustan. Vaahtolohko on kevyempi kuin tiili, mutta vaatii myös talon luotettavan perustan rakentamisen.

Betonilaastin sopivan sementin M300 ja M400 valmistukseen, jossa on seuraavat ominaisuudet: jäätymisvastus - F200, vedenpitävä kerroin - W8, liikkuvuus - P-3.

Vahvikkeen (lujuuden) paksuus riippuu rakenteen painosta. Puutarhojen paksuus on 10 mm ja raskaiden rakennusten heikko pohja, 12-14 mm. Verkon silmäkoko on 20-25 cm, pinnaltaan kehys on viisi senttiä.

Pitäkää myös, onko tulevaisuudessa tarpeen perustaa perusta. Pylväs-, pylväs- ja nauhateokset ovat jo pohja antenniosassa.

Teippausrahaston kustannukset ovat kaivannon kaivaukseen ja materiaalien kustannuksiin liittyvät kustannukset: hiekka tyynyille, muottipesät, sementti, hiekka ja sora laastille (tai valmiiden betonien kustannukset) ja vahvistaminen. Keskimäärin 1,5 metrin syvyys ja leveys 0,5 metriä taloon 10 × 10 yhdellä laakerin seinällä maksaa 88 tuhatta ruplaa.

Hinta säätiön kaatamiseksi

Kaikkien esineiden rakentaminen - navetasta tai maalaistalosta moderniin mökkiin - alkaa säätiön rakentamisesta. Ei ole syytä epäillä tällaisen työn merkitystä. Jos kaikki rakennuksen yläpuoliset osat: seinät, katto, ikkunat ja ovet korjataan, niin tällaiset työt ovat mahdottomia perustuksen suhteen. Siksi lähestytä huolellisesti rakennuksen perustaa, jotta et pääse kaltevaan tai hitaasti romahduttavaan rakennukseen.

Jokainen omistaja, aloittava rakentaminen, haluaa, että se maksaa hänet mahdollisimman halvalla. Mutta sen laatua ei voida vaarantaa. Kohtuullinen korrelaatio kustannuksista ja laadusta, kun kaadetaan säätiöitä, on ongelma, josta keskustellaan.

Säätiön valu kustannukset

Kaikki säätiön kaataminen voidaan jakaa kahteen luokkaan:

Valmistelutyöhön kuuluu:

 • suunnittelu pohja valu;
 • asettelu;
 • maanrakennustyöt;
 • soran ja hiekan tyynyjen asennus;
 • vahvistaminen;
 • muottien rakentaminen jne.

Talon perustusten kaattamiseen liittyvät kustannukset vaikuttavat pitkälti päätökseesi rakennusvaiheen ensimmäisessä vaiheessa. Voit kokeilla niin paljon kuin mahdollista valmistaa itseäsi kaatamalla, se vähentää rakentamisen kustannuksia. Ja voit välittömästi antaa teosten suorittamisen asiantuntijoille, mikä maksaa enemmän.

Mistä riippuu hinta?

 • Säätiön tyyppi. Rakennustyypin ja tuotantoteknologian tyypistä riippuen on: nauhat, kiinteät tai pylväsperiaatteet. Kunkin hinta on erilainen.
 • Materiaalit ja vuokrauslaitteet. On myös monia muuttujia. Vuokrausvälineet riippuvat kohteen etäisyydestä, rakennustyypeistä, polttoaineiden ja voiteluaineiden kustannuksista. Rakennusmateriaalien hinnat vaihtelevat alueittain, lisäksi ne riippuvat itse materiaalin laadusta.
 • Työtä. Siinä otetaan huomioon suunnittelijoiden, rakennuttajien palkkaus ja ammattitaidon taso.

Nyt on aika tehdä päätös: sinä itse kaatoat säätiön tai käytät rakennusyritysten palveluja. Joskus valinta päättyy ja sopimukset vuokrattujen prikaatien kanssa.

Kun otetaan huomioon kaikki nämä tekijät, laske arvioidut kustannukset.

Jos päätät kaataa säätiön itse

Jotkut teknologiset kysymykset vaikuttavat kaatamisen kustannuksiin. Muista kiinnittää huomiota niihin.

perusta

Lasketaan huolellisesti säätiön mitat. Yksityisessä rakentamisessa käytetään useimmin nauhateitä.

Tilavuutta laskettaessa on tärkeää ottaa huomioon seuraavat tekijät:

 1. Pohjaosan haaran leveyden tulee olla 15-20 cm suurempi kuin seinien paksuus.
 2. Pohjaan korkeudelle lisätään 40 cm yläpuolella olevaa maata ja samalla rakenteen syvyydelle maaperän jäädyttämisen alapuolelle.
 3. Lasketaan tarkasti säätiön määrä, se määrittelee suurelta osin täytön kustannukset.

tarvikkeet

Materiaalien hinta, laatu ja valmistaja ovat vaihtelevia, mutta voimme ottaa huomioon keskimääräiset kustannukset:

 • Sementtiä. Yhden laukun hinta, paino 50 kg - 220 - 360 ruplaa. Hinta 1 m3 - 6-7 pussia.
 • Hiekkaa. Kustannukset 1 m 3 - 400-600 ruplaa.
 • Murskattu kivi Arvioitu kustannus 1 m 3 on 2000-2200 ruplaa.
 • Varusteet. 1 tonnin hinta on 20 000-28 000 ruplaa.
 • Vedeneristys. 1 ruberoidirullan tapauksessa vähittäiskauppaketjut vaativat 250- 650 ruplaa tavaroiden laadusta riippuen.
 • Puutavaraa. Tämä voi olla edullinen leikkuulauta. Kustannusten suuruus - 2500-4500 ruplaa.

Mutta jos rakentaminen on melko laajaa, jopa omakotitalolle, et voi edes vuokrata tai palkata erikoislaitteita. Suuri määrä kaivamista, sekoittumista ja betonin toimittamista ei voida hallita omillaan, vaikka sukulaisten suuri halu auttaa sinua.

Mikä on kustannus kaatamalla, jos teet kaiken työn asiantuntijoille?

Jokainen hanke on yksilöllinen ja kustannusarvio ei ole helppoa, kun otetaan huomioon monet rakennevaihtoehdot: pohjaveden syvyys, rakenteelliset ominaisuudet, mahdollisuus lähestyä esinettä ja sen syrjäisyys rakentamisen perusta.

Tarkemmin sanottuna numeerisessa vasta-arvossa kaikki nämä piirteet heijastavat rakennusbudjetia.

Tyypillisiä töitä, jotka kaatavat minkäänlaisia ​​säätiöitä ovat:

 • kaivaus säätiön alla;
 • laite sora-hiekka vuodevaatteet;
 • muottien rakentaminen;
 • vahvistaminen;
 • pohjan täyttö betonilla;
 • vedeneristys.

Tarkemmin sanottuna jokaisen työntyyppien arviointi määritetään erikseen asiakkaan kanssa tai jo otetaan huomioon laskentayksikön kokonaiskustannuksissa.

Esimerkki monoliittisen säätiön kustannusten laskemisesta

Laskennassa tarvittavat parametrit:

 • monoliittisen levyn pinta-ala (m2);
 • levyn korkeus (cm).

Säätiön kustannukset lasketaan 1 neliön kustannusten perusteella. m laatta ja sen paksuus.

Niinpä, kun levyn korkeus on 25 cm, hinta on 1 neliömetri. m kellarissa:

 • jopa 30 m 2 - 3 700 ruplaa;
 • 30 - 60 m 2 - 3400 - 3700 ruplaa;
 • 60-90 m 2 - 3200-3400 ruplaa;
 • 90-120 m 2 ja enemmän - 3000-3200 ruplaa.

Levyn korkeudella 30 cm, kustannukset 1 neliö. m kellarissa:

 • 30 - 60 m 2 - 3800-4100 ruplaa;
 • 60-90 m 2 - 3600-3800 ruplaa;
 • 90-120 m 2 ja enemmän - 3400-3600 ruplaa.

Laajamittaisessa rakennelmassa, jonka perustakorkeus on 35 cm ja pinta-alaltaan yli 90 m 2, kustannukset neliömetriltä ovat 3 800-4 000 ruplaa.

Kaikki hinnat ovat keskimääräisiä arvoja useille tuottajille.

Niinpä monoliittisen säätiön kaattamisen kustannus lasketaan seuraavasti:

Kellarin kuutioalueen laskenta voidaan tehdä tämän ohjeen perusteella.

Pohjalevymateriaalien kustannusten laskeminen verkossa

Tietokoneverkkojen nykyaikaiset mahdollisuudet auttavat luomaan säätiöprojektin ja laskemaan sen arvon verkossa. On kuitenkin pidettävä mielessä, ettei tarkin laskin pysty tutkimaan kenttää, analysoimaan yhden tai muuntyyppisen työn valitsemisen toteutettavuutta ja arvioimaan, mikä säätiön rakentaminen on halvempaa.

Nämä tietokoneohjelmat eivät ole amatöörejä, vain asiantuntija pystyy käyttämään niitä oikein. Mutta ne voivat antaa likimääräisen arvioidun rakennuksen säätiön kustannukset.

Mikä auttaa laskemaan tämän ohjelman?

 • Betonin määrä säätiön asettamiseksi.
 • Laitemalliin tarvittavien materiaalien määrälliset ominaisuudet.
 • Muottien valmistukseen tarkoitettujen levyjen määrä.
 • Kaikkien rakennusaineiden hankintahinta.

Mitä tietoja tarvitaan laskea?

 • Pohjan mitat: laattojen pituus, leveys ja korkeus (mm).
 • Muotti tiedot: levyn pituus, leveys ja paksuus (mm).
 • Vahvistimen yksityiskohdat: solujen pituus ja leveys, raudoituksen halkaisija sekä vaakarivien määrä (mm, yksiköt).
 • Tiedot betonista: sementtipussien määrä kuutiometriä kohden ja pussin paino.

Mikä on laskutoimituksen toimien algoritmi?

 1. Syötä valintaikkunoihin kaikki edellä mainitut tiedot ottaen huomioon mittayksiköt.
 2. Anna rakennusmateriaalien kustannukset alueellasi vastaaviin riveihin. Älä missaa tärkeää kohtaa: irtotavaran hinta lasketaan painoyksikön, ei tilavuuden mukaan.
 3. Määritä materiaalien mittasuhteet betonin valmistukseen: sementti - hiekka - murskattu kivi.
 4. Paina "Laske" -painiketta.

Tämä laskentamenetelmä on nopea, yksinkertainen ja edullinen.

Paljonko perusta on 8-8-kerroksinen talo?

Omien kodin rakentamista ei voida tehdä ilman, että perusta perustetaan. Kokeneet rakennuttajat sanovat, että vain yksi kolmasosa rakentamiselle osoitetusta kokonaistalousarviosta käytetään sen rakentamiseen. Joten yritetään selvittää, kuinka paljon se maksaa luodakseen vankan ja luotettavan perustan. Ota esimerkiksi yksi suosituimmista teoksista.

Mikä vaikuttaa pohjan hintaan?

Laskennan lähtökohtana olisi oltava asiakirjat. Se on projektin dokumentoinnin pohjalta, joka on tehty rakentamisen erityisolosuhteiden analysoinnin jälkeen, ja että tarkimmat arviot voidaan tehdä.

Strip-säätiö

Nyt on syytä selvittää, mitä töitä tehdään ennen liuskakiven rakentamisen lopullista päätöstä. Se näyttää tältä:

 1. Kehittäjä määräytyy halutun kokoisen tulevan kodin koon mukaan ja tilaa projektin.
 2. Sen valmistelun jälkeen sinun on hankittava rakennuslupa asianomaisissa viranomaisissa.
 3. Sivuston valmistelu suoritetaan, roskat poistetaan, maapäällyste poistetaan täysin vieraista esineistä ja tehdään merkintätöitä.
 4. Kaivostoimintoja valmistellaan betonin kaatamiseksi.
 5. Erityinen "tyyny" on asetettava säätiön alle. Se on pohjimmiltaan kerros tiivistetyistä hiekkoista ja raunioista.
 6. Luomivyö on luotu.
 7. Rakennetaan erityistä rakennetta, joka on välttämätöntä betoniseinien kaatamiseksi.
 8. Valmistetaan tai suoritetaan ja kaadetaan tietyn tuotemerkin konkreettisia betonipäällysteitä, jotka vastaavat erityisiä rakennusolosuhteita.
 9. Tulevan talon teräsbetonituen kiinteyttämisen jälkeen muotti poistetaan ja vedeneristysmateriaalit asennetaan.

Esiasennettu muotti

Työn toteutussuunnitelman laatimisen jälkeen voit jatkaa laskutoimituksia.

Materiaalien laskeminen liuskajohtojen rakentamiseen

Kuvitellaan, että talon, jonka mitat ovat 8-8 metriä, rakennetaan. Sen tuki on betoniteräsrakenne, jonka rakentamisen perusta on konkreettinen. Ensin sinun on tiedettävä, kuinka paljon konkreettisia lähtee täyttämään nauhapohja.

Laskelmien yksinkertaistamiseksi laskemme sementin kokonaismäärän ulomman laatikon luomiseksi (emme ota huomioon sisäisiä osioita).

Sinun tulisi aloittaa määrittämällä perustusrakenteen parametrit:

 • Kehä. On tarpeen selvittää tulevan rakentamisen pituus: järjestämme 4 seinämää 8 metriä, ja meillä on arvo 32 metriä.
 • Leveys. Kaikki riippuu tulevan laatikon kuormasta kotona ja se määräytyy asiantuntijoiden mukaan. Laske 40 cm: n arvo.
 • Korkeus. Myös tämä indikaattori määräytyy asiantuntijoiden mukaan, ottaen huomioon maaperän jäädytyksen syvyys ja muut ominaisuudet. Kuvittele, että se haudataan 1,5 metrillä, ja maan korkeus on 0,5 m. Tuloksena oleva korkeus on 2 metriä.
Valmis valumuottiin

Nyt lasketaan betonin kulutus. Tällöin riittää tietää, kuinka paljon se kestää 1 m: korkeus kerrotaan leveydellä (2 x 0,4) ja siitä tulee 0,8 kuutiota. Laatikko jättää (32 x 0,8) 25,6 kuutiota. Lohkojen laskemiseksi riittää suorittaa laskenta samanlaisen periaatteen mukaisesti. Betonin keskimääräiset kustannukset vuodelle 2016 ovat noin 3 000 ruplaa. On käynyt ilmi, että vain laatikon alla oleva kustannus maksaa 76 800 ruplaa.

Pohdimme lisää materiaaleja

Betonin hinta ei ole ainoa talon nauhan perustan kustannusten kuljettaja. Kiinteän ja luotettavan rakenteen rakentamiseen tarvitaan myös:

 • Varusteet. Yleensä käytetään varret vähintään 14 mm. Yksinkertaisen vyön lujitushihnan luominen edellyttää 4 sauvaa. 1 metrin kustannus on 40 ruplaa = 160 ruplaa metriä kohden. Tuloksena 32 x 160 = 5120 ruplaa.
 • Muotti. Sen luomisen on käytettävä noin 1000-2000 ruplaa. Kaikki riippuu materiaalin kustannuksista tietyllä alueella.
 • Vedeneristys. Se ei sovi kaikissa tapauksissa, joten emme laske sitä, mutta jos se on saatavilla, muista käsitellä tätä kohtaa.
 • Tyyny. Jos syvennysleveys on 0,4, jos tyyny on 15 cm (0,15 m), roskien kulutus on 1,92 substraatin kohdalla laatikon alla. Murskattujen graniittien keskihinta on 1400 ruplaa. On käynyt 2688 ruplaa.

Sinun on myös harkittava laitteiden poistokustannuksia (jos se on sen avulla, kaivaa kaivetaan), hiekkaa.

Joten kuinka paljon se kaataa kaistaleen perusta?

Esittelemme kaiken, mitä olemme laskeneet. Betonin kulutus 76 800, raudoitus 5120, tyynyt 2688, muotti 1500 = 86 108 vain pohjan ulkoseinissä ja ilman pystysuoran vahvikkeen palkkeja, työntekijöiden palkkaamista, materiaalien kuljetuskustannuksia ja muita pieniä pisteitä. Jos haluat nähdä karkean kuvan, voit käyttää seuraavaa taulukkoa:

Kuinka paljon se maksaa todella kaataa talon 10-10 perustan

Talon perustan asettaminen on yksi vastuullisimmista ja kalliimmista rakennusvaiheista, mieluiten hän luottaa asiantuntijoihin. Sijoitusten kokonaisarvo on noin 30 prosenttia koko budjetista, ja kun otat yhteyttä asiaan liittyviin yrityksiin, se kasvaa usein. On tärkeää ymmärtää kustannuslaskennan perusperiaatteet ja kustannuksiin vaikuttavat tekijät, muuten asiakas voi saada rakennuksen huonolaatuisista materiaaleista ja ylittää ylikorosteet.

 1. Miten kustannukset muodostuvat?
 2. Säätiön tyypit ja niiden kuvaus
 3. Materiaalien ja töiden hinta

Minkä rakennuksen hinta riippuu?

Kustannusten suuruus vaikuttaa:

1. Rakennetyyppi, lattiat, seinien, kattojen ja kattojen materiaalit. Mitä vaikeampi rakenne on, sitä korkeammat perusvaatimukset.

2. Maaperän parametrit: pohjaveden taso, syvyys läpäisevyyteen, kantavuus, kerroksen tasaisuus. Tämä tekijä on yksi tärkeimmistä, se määrittelee valittavan perustan, sen perustan syvyyden, betonin laadun tai paalarakenteiden paksuuden, sen suojaamisen, vahvistamisen ja kuivatuksen tarpeen. Vastuullisten ja asuntojen rakentamisen aikana maaperän tilan analyysi on pakollinen vaihe, joka toteutetaan ennen hankkeen laatimista.

3. Itämeren talon suunnitelman läsnäolo tai poissaolo. Joissakin tapauksissa on parempi luopua maanalaisesta kerroksesta tai kellarista, koska korkeat GWL-arvot kaikista toimenpiteistä vedenpoiston järjestämiseksi eivät välttämättä riitä. Vedeneristyskustannukset kasvavat merkittävästi.

4. Käytettyjen rakennusmateriaalien laatu ja kustannukset.

5. Tarve käyttää erityislaitteita: nostoa FBS: n, betonipumppujen, liukuportaiden, paalujen ruuvaamiseen käytettävien koneiden käytön aikana.

6. Muita tekijöitä: kohteen syrjäisyys (vaikuttaa kuljetuskustannuksiin), sähkön läsnäolo tai puuttuminen paikan päällä, rakennusvaiheen rajoitus.

Säätiö tyypit ja hinnat heille

Säätiön tyyppi valitaan ottaen huomioon edellä mainitut kolme ensimmäistä kohtaa: kerrosten lukumäärä, materiaalit ja paino taloon on 10 x 10, geologiset ja ilmastolliset olosuhteet sekä kellarin tarve. Tässä tapauksessa on yksi seuraavista vaihtoehdoista:

1. Monoliittinen pohjalevy, joka sopii melkein mihin tahansa maaperään, jolla on sama kaltevuus. Ainoa pinta-ala mahdollistaa sen, että se kestää suurimmat kuormitukset. Ainoa haittapuoli on korkeat rakennuskustannukset, säätiön maksimihinta voidaan havaita, jos projektissa on kellari tai syvä laatta.

2. Pylväspohja: esivalmistettu PBS tai betoniteräsbetonituote. Soveltuu koteihin, joiden paino ei ole keskimääräistä suurempi.

3. Nauhan monoliittinen säätö: matala (50-70 cm) on valittu rakentamisen aikana vakaan maaperän, syvän pohjan (vähintään 30 cm: n alapuolella) - tarvittaessa kellarin huone tai jalusta, tukirakenteiden raskaat materiaalit. Halvin ja monipuolisin vaihtoehto, joka on optimaalinen kaikissa tapauksissa, paitsi voimakkaasti kallistamalla maaperä.

4. Nauhakokoonpano. Se valitaan lyhennetyiksi ehdoiksi, FBS: n asettamisen yhteydessä ei ole tarpeen odottaa 28 päivää betonin lujuuden saavuttamiseksi. Rajoituksiin kuuluu turpeen ja muiden alhaisen kantavuuden omaavien maaperän hyödyntäminen. Esivalmistettu säätiö on alhaisempi lujuus monoliittiselle nauhalle 20-30% ja menettää tehokkuuden kannalta: FBS: n asennuksessa käytetään nostolaitteita.

5. Pile. Pyörivät metallitukit suoritetaan nopeasti, päivässä tai kahteen, eivätkä ne ole riippuvaisia ​​sääolosuhteista. Tämä vaihtoehto sopii talon rinteeseen (sallittu pudotus on korkeintaan 2 metriä), joka perustuu voimakkaasti jäädyttävään maaperään (ja kaikkiin muihin lukuun ottamatta kiviainetta ). Haittoihin kuuluvat korkeat kustannukset paalujen ostamiseen, erikoislaitteiden tarve, kerrosten lukumäärät. Tässä tapauksessa tuen alareunan on välttämättä saavutettava vakaa kerros, joissakin tapauksissa on parempi luopua tällaisesta alustasta.

Kustannukset riippuvat pääasiassa nauhan tilavuudesta. Rakenteen pituus on otettava huomioon paitsi ulkoseinien alla myös laakerin väliseinien alapuolella. Säätiön yksinkertaisin laskelma verkkolaskimen avulla osoittaa, että rakennuksen koon ollessa 10 × 10 m, standardin nauhan leveys 40 cm, korkeus 70 edellyttää 28 m3 betonia, enintään 240 kg raudoitusta, enintään 3 m3 sahatavaraa muottiin, vähintään 4 m3 murskattua kiveä ja 6 - hiekka tyynyjen täyttöä varten.

Suositeltu betonipitoisuus ei ole pienempi kuin М250, kun otetaan huomioon tämä tila, materiaalin hinta, kun valmiin laastin ostaminen on 135 000 ruplaa, kun itse valmistettu - 90000 (sinun täytyy vuokrata tai ostaa tehokkaita betonisekoittimia). Samoin määritetään, kuinka paljon talon perusta on 10 × 10 ja syvä uppoasennus, tässä tapauksessa on tärkeää ottaa huomioon vedenpitävyys ja eristys.

Levyä asettaessasi on tärkeää poistaa maaperä. Kaivaminen kuoppaan 10 × 10 jäätymisnopeuden alapuolelle ilman erikoislaitteiden osallistumista on äärimmäisen vaikeaa. Toinen piirre on tarve täyttää laattapohja keskeytyksettä. Laattojen paksuus riippuu talon painosta ja korkeudesta: 200 mm: stä yhden rivin vahvikkeena yksikerroksiselle, vähintään 500: lle ja kaksirivisille kehyksille korkeille. Tämän seurauksena 30 cm: n vakiopaksuuteen perustuvan pohjaseinän pohjakerroksen vähimmäiskustannukset ovat 440 000 ruplaa.

Järjestelmän laatimisen perustana olevan paalun tyypin ja paalujen valintaan osallistuvat asiantuntijat. Yksikerroksisen talon ruuvitukien vähimmäismäärä on 25 kappaletta (halkaisijaltaan vähintään 110 mm, pituus 2,5), kaksikerroksisessa talossa sitä nostetaan 36: een (tai käytä paaluja, joissa on suuri poikkileikkaus). Yksittäisen tuen asennus maksaa 350 ruplaa, mutta kokonaiskustannukset nousevat testiporauksen tarpeesta, tukien tarpeesta, sisäisten ontelien täyttämisestä, kärkien hitsaamisesta, testauksesta ja vanteista. Säätiön vähimmäiskustannukset ruuveilla, joiden rakennuksen koko on 10 × 10 m, on 95 000, paksumpien tukien sijoittaminen ja grillata on 215 000.

Kuinka paljon talon perusta on: likimääräinen laskelma

On mahdotonta rakentaa hyvä, hyvä perusta, joka täyttää GOSTin kaikki vaatimukset. Se on halvempaa kuin sen todelliset kustannukset. Säästöt tapahtuvat vain laadun heikkenemisen kustannuksella, joten säästämisen kustannusten voimakas aleneminen tulevaisuudessa voi aiheuttaa ongelmia. Kohtuullinen asiakas arvioi järkevästi työn ja materiaalin kustannusten suhdetta vastuullisesti suoritettuun työhön. Talon vahvan perustan täyttämiseksi hinnan on vastattava laatua.

Ulkopuolella hyvä perusta ei ole erilainen kuin huono.

Mitä töitä tehdään kun kaatetaan säätiö "avaimet käteen"

Avaimet käteen -asiakirjan täyttämiseen liittyvät työt:

 • Kaikki tarvittavat tarvikkeet.
 • Toimitus rakennustyömaalle.
 • Maksu maanrakennustyömailla.
 • Laskenta ja säätö säätö, kaivaminen reikiä ja kaivoja, maaperän tiivistys työtä.
 • Jätevesijärjestely.
 • Laadukkaiden muottien asennus.
 • Metallikehyksen ammatillinen järjestely - suoritetaan vain käsin.
 • Juottamalla betonia ja värisemällä sitä tasaiselle levittämiselle.
 • Purkamismuoto.
 • Vedeneristystyöt.
 • Jätteiden keruu.

Jokainen edellä olevista vaiheista on edellytys tulevan kodin pääomapohjan rakentamiselle.

Keskeisimmät työtyypit perustuksen rakentamisen aikana

Rakennustandardien mukaan kiinteä kellarialusta on rakennettu tiilestä, kivestä ja vastaavista raskaista materiaaleista valmistetuille taloille. Tällaisen säätiön laite on kustannusten kannalta kallein, mutta samalla asiakkaalla on tae siitä, että hän kykenee kestämään tulevan rakenteen painon.

Täydellinen nauhalevitys osiossa

Tärkeä kriteeri on tässä pohjan pohjan syvyys, joka väistämättä syvenee maaperän jäädyttämisen alapuolella. Muussa tapauksessa maaperän turvotus lämpötilan putoamisessa nostaisi ja muuttaisi seiniä. Tätä sääntöä ei voida jättää huomiotta, kun kaadetaan pohjaa raskaalle tiilitalolle ja kevyen materiaalin rakenteelle - solubetoniin tai puuhun.

Hyvien kiinteiden muottien, korkealaatuisten betonien ja uusien liitososien asennuksen kustannukset ovat perusteltuja. Talon perusta on vahva. Vasta sitten uusi talo ilahduttaa useamman sukupolven vuokralaisia.

Sen määrittämiseksi, kuinka paljon perusta talolle aiheutuu, kun se on perustettu, on otettava huomioon kunkin rakennusvaiheen aikana tehtyjen töiden lukumäärä:

Valmistelutyöt

Ennen talonrakennustöiden aloittamista sinun on suoritettava perusteellinen tarkastus sivustosta. Suurten kulkuyhteyksien, humppien ja kukkuloiden on oltava yhtenäisellä alustalla, vanhoilla vanhoilla kannoilla ja puilla - useimmiten erikoiskoneita käytetään tähän.

Vaikealla maastolla on merkittävä vaikutus säätiön asentamiskustannuksiin - voi olla suuruusluokaltaan suurempaa pyrkimystä selvittää samankokoisia tontteja, ja tämäntyyppisen työn arvio on välttämättä neuvoteltava suunnittelun aikana.

Videon kuvaus

Video kertoo, miksi tarvitsemme valmistelutyötä:

Rakennustyömaalla ja sen etäisyydestä riippuen arvioinnissa voidaan ottaa huomioon rakennuttajien asuinpaikan sopivien olosuhteiden järjestäminen. Jos kaikki rakentaminen on täysin valmiiksi avaimet käteen -periaatteella, asuntovaunu on toimitettava sen tilalle. Plus, varustaa talotekniikka rakennusmateriaaleihin ja työkaluihin.

maavalli

Geologisten maaperänäytteiden suorittamisen jälkeen maanrakennustyöt voivat esittää useita yllätyksiä niiden käyttäytymisprosessissa. Kaivannon kaivamisen alkaessa näkyy jo pohjaveden kertyminen, mikä on maaperän laadullinen koostumus jne.

Myös tällaisen työn kustannukset voivat olla alkuperäisen betonipyyhkimen järjestely. Tämä lisää merkittävästi vedeneristyskerroksen käyttöikää ja estää lujitushihnan samentumisen mahdollisuutta betonin kaatamisen aikana.

Arvioidut hinnat tässä vaiheessa lasketaan seuraavasti:

Kaivutyöt kaivukoneella, 1 metrin juoksu - 180 ruplaa.

Sora-tyynyn täyttö ja sen tiivistyminen yli 1 m. - 100 ruplaa

Yhteensä 270 ruplaa 1 sek

Vahvistustyöt

Säätiön asettamisessa käytettävän raudoituksen hinta vaikuttaa merkittävästi sen kokonaiskustannuksiin. Kokeneet asiantuntijat suosittelevat käyttämään noin 10 metriä teräsputkea halkaisijaltaan 1,2 cm / m2 neliömetriä kohti.

Valmis lujitusnauha

Teräsvahvistus vahvistaa betonipohjaa hyvin, joten sinun ei pidä leikata kustannuksia. Varmista, että materiaalin kohdekäyttöön asiakas pystyy paremmin hallitsemaan itseään tässä vaiheessa.

Teosten hinta tässä vaiheessa lasketaan seuraavasti:

1 metrin teräsharjasta - 40 ruplaa.

Tarvittava määrä yhtä metriä kohti - 4 kappaletta

Asennushinta 15 ruplaa

Yhteensä - 175 ruplaa.

Muototyö

Tämä työvaihe voidaan jättää pois vain siinä tapauksessa, että rakennetaan taloa maaperän tiheille savityylöille, josta voi tulla luonnollinen raudoituskehys betonin kaatamiseksi. Hiekkaisilla matalilla mailla on mahdotonta tehdä ilman hyvästä puusta valmistettua muottirakennetta.

Videon kuvaus

Mitä voi olla virheitä asennuksessa - selvästi videossa:

Useimmin OSB-laatat käytetään muottipesään, josta saadaan syvä, kiinteä pääomarakenne.

HUOM! Sinun ei pitäisi säästää ja tehdä kokoontaitettavaa muottia, kaatamalla sementtiä useissa vaiheissa. Kaikki betonilevyt tulisi asettaa kerrallaan, jotta vältetään kylmien liitosten esiintyminen. Jopa pienet halkeamat säätiön runkoon tulevat lopulta virtaamaan.

Tämä vaihe olisi sisällytettävä yleiseen arvioon seuraavasta laskelmasta:

Yhden OSB-kilven hinta on 200 ruplaa neliömetriä kohden. Säätiön korkeus on yleensä 1,7 m, mikä tarkoittaa 200 * 1,7 = 340 rupiaa juoksumetriä kohti ja kerrotaan tämä summa kahdella, koska muotti koostuu kahdesta seinämästä. Tuloksena saadaan 340 * 2 = 680 p / rm.

Puupalkin ja ruuvien hinta 1 lineaarimittarille - 60 ruplaa

Kokoonpanotyön kustannukset - 150 ruplaa kohden mittaria kohden.

Lopullinen määrä saadaan 680 + 60 + 150 = 890 ruplaa lineaarimittaria kohden.

Hinta voi vaihdella eri tekijöiden mukaan. Jos ajoitus on tärkeä, voit käyttää pysyvää muottirakennetta.

Videon kuvaus

Selkeästi pysyvien muottien käyttöä videossa:

Tämän seurauksena yhden lineaarisen mittaleveyden täyttämisen valmistelutoimen kustannukset lasketaan seuraavan kaavan avulla:

Kaivaus + vahvistus + muotti = lopullinen hinta

Betonityö

Viimein löytyy ratkaiseva hetki asennuksen perustamisesta - kaatamalla betoniseos. Toisaalta kaikki on yksinkertaista - betoni kaadetaan muottiin, tasoitetaan ja sen on odotettava, kunnes se kovenee. Mutta tosiasia on, että tämä työ on suoritettava nopeasti yhdessä vaiheessa ja noudatettava tarvittavia ohjeita, kuten nopeuden ja tasoitusmenetelmän kaatamista. Jos tasoitat seoksen laparilla, tämä rikkoo seoksen mittasuhteet, täten tässä käytetään tärinää. Sementti-hiekkaseoksen tiivistyminen vaikuttaa vakavasti jo pakastetun betonin tiheyteen.

Laskelma säätiön kustannuksista kuutiota kohti suoritetaan seuraavien parametrien mukaisesti:

Muottien täyttöleveys 50 cm (ottaen huomioon pohjan laajeneminen)

Kokolattiamittakorkeus 1,7 m

Betonin määrä yhtä juoksumetriä kohden on 1x0,5x1,7 = 0,85 kuutiometriä.

Kaikki laskelmat voidaan tehdä vain säätiön suunnitelman mukaan

Hinta 1 m³ tuotu korkealaatuista betoniseosta - 3500 ruplaa

Säätämisen aikana kuutiohinta on noin kolmasosa betonin kustannuksista. Tässä on noin 3500/3 = 1165 ruplaa kuutiometriä kohden.

Asennusbetonin kokonaishinta on noin 0,85 x (3500 + 1165) = 3965 r / rm. Se voi vaihdella hieman betonin laadusta ja muista tekijöistä riippuen.

Betonituotteiden asennus

Betonituotteiden käyttö säätiön sijoittamiseen joissakin tapauksissa mahdollistaa työn kustannusten pienentämisen ja luotettavan, hyvin vahvistetun perustan rakentamiseen.

Tärkein huomautus tässä on se, että tällaista muotoilua ei aina voida käyttää ja että sen käyttö on tarkoituksenmukaista kussakin tapauksessa arvioitava asiantuntijan toimesta.

Jos tällainen mahdollisuus on olemassa, niin tämä on merkittävä apu yleiselle talousarviolle.

päällekkäisiä

Joka tapauksessa ne tulevat vakaviksi kustannuksiksi säätiön rakentamisessa, koska niiden asennus edellyttää paljon työtä.

Jokseenkin alentaa kustannuserää auttaa valmiiden lattialevyjen käyttämisessä, mutta yhden tai useamman toteutettavuuden parantaminen on parempaa kuulla asiantuntijan kanssa.

Pohja, jossa päällekkäinen leikkaus

Vedeneristys ja eristys

Yksi vaiheista, joita ei voi tallentaa! Hyvä vedeneristys vähentää erittäin vakavasti talon lämmittämisen kustannuksia tulevaisuudessa. Lisäksi sementtiseoksen ominaisuudet ovat sellaiset, että se ei siedä liiallista kastumista.

Vedenpitävyys aiheuttaa jonkin verran lopullisen budjetin arvostusta, mutta se on taattu maksamaan talon käytön aikana.

salaojitus

Paikan pääkaivojärjestelmä voi säästää rakennetta ennenaikaiselta tuhoamiselta ja pitää talon kellarissa kuivana. Se on asuntorakennuksen rakentamisen tärkein vaihe, varsinkin jos sen asettelualue tarjoaa kellarissa tai pohjakerroksessa.

Sokea alue

Komposiittisesti asennettu sokea alue poistaa kosteuden nauhan pohjalta, mikä vähentää merkittävästi maaperän voimaa ja poistaa siten osan kuormasta pohjasta. Hyvin suoritetuilla laskutoimituksilla tämä rakenneosa voi hieman pienentää säätiön kokonaiskustannuksia. Tuloksena - säästäminen sokea alueelle on asentaa se.

Videon kuvaus

Selvästi sokea alue video:

Viimeistely

Jokainen itsekunnioittava rakennusorganisaatio tuottaa aina jätteiden keräilyn loppuvaiheessa. Totta, tämä tarkoittaa lisäkustannuksia sivuston puhdistamiseen ja jätteiden keräilykuljetuksiin, jotka sisältyvät myös kokonaistalousarvioon.

Rakennuksen kokonaiskustannukset 1 m. P. Strip -säätiö (työn kanssa)

Jos otetaan huomioon vain vaaditut vaiheet ilman, että säätiön varustaminen on periaatteessa mahdotonta, niin lineaarisen mittarin likimääräiset kustannukset ovat seuraavat:

Valmis maanrakennus - 270 ruplaa.

Kirjanmerkki ja linkki vahvistuskori - 175 ruplaa.

Muottien kokoaminen - 890 ruplaa.

Tuoda maahan betonia - 3965 ruplaa.

Kokonaiskustannukset ovat 5300 ruplaa metriä kohden.

Täysin valmis tukikohta vaikean muodon rakentamiseen

Kuinka vähentää säätiön hintaa?

Ennen kuin ajatellaan työn kustannusten hintoja ja kulutushyödykkeiden kustannuksia, asiakkaan pitäisi kuvitella lopputuloksen. Hyvä perusta voidaan asettaa vain kohtuulliseen hintaan, joka vaihtelee merkityksettömästi suhteessa koko alueen keskihintaan. Esimerkiksi Moskovassa tehty konkreettinen työ on kalliimpaa kuin muilla alueilla, mutta sen maaperä on voimakkaampaa.

Oikeudellisista keinoista säätiön kustannusten vähentämiseksi voit valita raakapuun käytön ja betonin valmistuksen suoraan paikan päällä. Tämä säästää noin 20% rahoista, mutta lisää täyteaikaa.

Ei myöskään ole mahdollista tehdä nauhalevyä, vaan kasa tai lujitetut betonipylväät, jotka on asennettu pitkin kehää ja jotka on jo kaadettu niihin.

Jos maa sallii, voit säästää säätiötä

Tämä vähentää betonin kulutusta noin kolmanneksella, mutta meidän on muistettava, että raakapuun ja paalun perustusten käyttö on perusteltua vain kevyiden puukalusteiden rakentamisessa, joiden runko on pieni. Jälleen tällaisten vaihtoehtojen toteutettavuutta olisi keskusteltava asiantuntijan kanssa, joka osaa arvioida tietyn paikkakunnan olosuhteita.

Kaikissa muissa tapauksissa on ymmärrettävä selvästi, että kustannusten aleneminen tapahtuu laadun heikkenemisen vuoksi. Tämän vuoksi on välttämätöntä tietää ero halvemman mallin ja sen toimintakyvyn pienentämisen välillä.

Ja täältä löydät luettelon rakennusyhtiöistä, jotka ovat edustettuina Low-Rise Country -messuilla. Nämä ovat erikoistuneita säätiöön.