Säätiön kustannukset 12-12 metrin taloon - mitä kustannuksia odottaa?

Säätiön kustannukset 12-12 metriä sijaitsevalle talolle riippuvat ensinnäkin sen suunnittelusta. Loppujen lopuksi nauha tai laattojen säätiö maksaa rahaa, ja kasa tai sarake säätiö maksaa aivan toisenlaisen määrän.

Siksi tässä artikkelissa selvitämme arviot eri perustusrakenteiden rakentamisesta. Tämä auttaa lukijoita valitsemaan kannattavimman vaihtoehdon, joka sopii tiettyihin käyttöolosuhteisiin ja maaperän ominaisuuksiin.

Kokonaiskustannukset

Perusrakenteen rakentaminen vaatii rahaa jo ennen säätiön asennuksen aloittamista. Nämä kustannukset liittyvät geologisten tutkimusten tarvean ja perustusrakenteen suoraan suunnitteluun.

Geologisten tutkimusten kustannukset vaihtelevat 5-6 tuhatta ruplaa, mistä voi ostaa ilmaista maaperäpalveluja, jopa 25-30 tuhatta ruplaa, josta voit ostaa täyden tuotesuunnittelun geologisen tutkimuksen, jonka avulla voit säästää itse säätiön rakentamisessa.

Tyypillisen perustusprojektin kustannukset ovat 10-15 tuhatta ruplaa. Suunnittelupalvelut maksaa 7-10 tuhatta.

Kuinka paljon nauha säätiö

Nauhapohjan kustannukset riippuvat seuraavista parametreista:

 • Kuonan rakentamisen aikana valittu maaperän määrä.
 • Muottien ja lujittavan kehyksen rakentamisen kustannukset.
 • Betonin, laivojen ja kaatoraastin hankintakustannukset.

Viimeiset kohteet voidaan kuitenkin korvata menomalla perushyödykkeiden hankkimisesta ja raskaiden rakennuskoneiden (nosturit, kaivinkoneet jne.) Vuokraamisesta aiheutuvat kustannukset. Lisäksi kokonaisarvion tulisi sisältää työntekijöiden palkat.

Tällöin, jos lasketaan likimääräinen laskelma - 12 x 12 m: n perusmäärä maksaa seuraavan summan:

 • Kaivon (kaivannon) rakentaminen, jonka pituus on 72 metriä (12x4-kehä ja kaksi sisäistä nauhaa sisätilojen välissä 12 + 12), tulee jakaa 150-170 ruplaa kutakin kuutiometriä uutettua maata kohden. Ja jos kaivon syvyys on 1,5 metriä ja leveys on metriä, kaivutyöt maksaisivat 18,4 tuhatta ruplaa (72m x1m x1,5m x170 ruplaa).
 • Muottien kokoaminen vaatii laudat suojuksille ja palkkeille telineiden kiinnittämiseen. Tai vanteista yksinkertaisesti kerätyt suojat. Meidän tapauksessamme koko muottialue on 288 m2 (72 m kaivannon pituus kerrottuna 2 metrin matolla pohjasta grilliin, 0,5 metriä nollatasoa korkeammalla, on ensimmäisen suojaverkon alue, ja myös toinen, jolla on samanlaiset mitat ). Määritetyllä alueella tarvitset vähintään 128 arkkia, joiden mitat ovat 1,5x1,5 metriä.

Yhden arkin vesitiivisvanerin laatuluokan 2/4 kustannukset ovat 1050 ruplaa. Muottipaneelien rakentaminen maksaa 134 tuhatta ruplaa, mikä on erittäin kallista. Ja se ei ole laskemassa metsien kustannuksia ja kilven rakentamista!

 • Siksi muotti ei ole ostettu vaan vuokrattu. Ja kustannukset vuokrasuojan suojamoduulista kaikkiin yksityiskohtiin maksaa 30 ruplaa neliömetriä kohti päivässä. Eli 28,6 neliöiden on käytettävä 8,6 tuhatta ruplaa eli 60 tuhatta 7 päivää, jolloin betoniliuos kovenee.
 • Betonin kustannukset riippuvat täyttömäärästä. Omissa olosuhteissamme tilavuus on 90 m3 (72 metriä koko kaivannon pituudesta kerrotaan 0,6 metrin korkeudella kellarin leveydestä ja 2 metrin syvyydestä pohjasta grilliin). B25-betonin kuutiometrin keskimääräiset kustannukset ovat 3,5 tuhatta ruplaa ja 90-cc-täytön kustannukset 315 tuhatta ruplaa.

Tarpeetonta sanoa - määrät ovat varsin vaikuttavia. Kahden metrin hihnan leveydeltään 60 cm leveä betonitoiminnan kokonaiskustannus on lähes 400 tuhatta ruplaa, joka on 5,5 tuhatta per juoksumetriä perustusta kohden. Ja jos nämä mitat kasvavat, niin peruskustannukset kasvavat.

Esimerkiksi talon 12-15 metrin talon kustannukset, joissa on kaksi sisäseinää (12 ja 15 metriä), ovat lähes 450 tuhatta ruplaa.

Laattojen säätiön hinta

Laattaperustan kustannukset riippuvat neljästä tekijästä:

 • Menot kaivamaan kaivoa ja järjestämällä hiekka- ja soramakuuta.
 • Rakennuksen ja vahvikekokoonpanon kustannukset.
 • Betoniliuoksen hankkimisesta ja kaatamisesta aiheutuvat kustannukset.

Numeerisesti laattasäiliön rakentaminen on seuraava:

 • Jos syvyys on 0,5 metriä ja pinta-ala on 144 neliömetriä, veloitetaan vähintään 12,2 tuhatta ruplaa. Tämän jälkeen sinun on tilattava 25 cm hiekkakivi ja 20 senttimetrin sora-alusta kuopan pohjassa. Näissä toiminnoissa kuluu 36 m3 hiekkaa ja 28,8 kuutiota. Tämän vaiheen kustannukset ovat 21,6 tuhatta hiekkaa (600 ruplaa kuutiometriä kohden) ja 30,24 tuhatta raunioille (1400 kuutiometriä kohden).
 • Betonilaatan muottien vuokrahinta maksaa vain 720 ruplaa päivässä (24 m²: n kokoinen ympärysmitta 0,4 metrin korkeudessa, 30 ruplan päivässä). Tällainen rakenne on kuitenkin viivästynyt sivustolla vähintään kuukauden ajan. Siksi muotojen vuokraus maksaa 21,6 tuhatta ruplaa.
 • Ratkaisun kustannukset määräytyvät muottien kuutio- kapasiteetin perusteella. Se on 72 m3 (pinta-ala 144 m2 x 0,5 metriä levyn korkeudella). Tämän seurauksena kaatumiskustannukset ovat 252 tuhatta ruplaa.

Kokonaiskustannukset kaatamalla puolen metrin laatta 12x12 metriä on noin 350 tuhatta. Tämän seurauksena alustan pohja näyttää edulliselta upotetulle nauhalle.

Paalusäätiön kustannukset

Paalusäätiön variantin kustannukset määräytyvät kolmesta osasta:

 • Pallojen hinta.
 • Grillitilojen palkkien hinta.
 • Hinnoittelu perustuksen pystysuoran (paalun) ja vaakasuoran (grillage) asennuksen osalta.

Numeroina tällaisen säätiön arvio on seuraava:

 • Yhden paalun BC108 pituus 2,5 metrin pituinen on 1,5 ruplaa. Tällaisessa säätiössä on oltava vähintään 36 kappaletta. Tämän seurauksena paalujen kustannukset ovat vain 54 tuhatta ruplaa.
 • Kanavahyllyn alla olevat palkit maksoivat 1-1,2 tuhatta lineaarimittaria kohden. Se on noin 150 tuhatta ruplaa vain materiaalia varten.
 • Yhden paalun ruuvaus maksaa 1,5 ruplaa. Toisin sanoen paalun osan asennus kestää vähintään 54 tuhatta ruplaa. Grillityön kokoonpanon on maksettava niin paljon uudelleen.

Tämän seurauksena 12x12 metrin pölkkiruuvit ovat 300-320 tuhatta ruplaa. Kuten he sanovat: hyöty on ilmeinen.

Kuinka paljon 12x12 talon perusta on?

Kun olemme valinneet sopivan rakennustyypin säätiölle, alamme tehdä laskelmia, koska meidän on tiedettävä, kuinka paljon rahaa pitäisi kohdentaa tähän rakentamisen vaiheeseen. Tätä operaatiota on vaikea toteuttaa omana, sillä monia hienouksia, joita et välttämättä ota huomioon. Tietenkin paras ratkaisu olisi antaa yksityisen talon 12x12 säätiön kustannusten laskeminen ammattilaiselle. Mutta voit itse löytää likimääräisen hinnan, jos tutkii materiaalia. Ilmoitamme likimääräisistä hinnoista, mutta kuvaamme myös laskentaprosessia. Emme tee erillistä artikkelia kutakin säätiötyyppiä varten, joten laskelmia nauhoille, paaluille ja monoliittisille säätiöille.

Tärkeimmät elementit, jotka muodostavat teipin perustan talolle 12-12.

Perusrakentamisen kokonaiskustannukset

Rakennuskustannukset alkavat ennen materiaalien hankintaa. Puhumme geologisista tutkimuksista, jotka on tehtävä rakennustyömaalla ennen työn aloittamista. Jos valitset alueen, jossa on suuri määrä taloja, todennäköisesti sinun ei tarvitse maksaa tällaisia ​​kokeita.

Kaikki riippuu paikallishallinnon ja itse alueen lojaalisuudesta. Kuinka paljon tilaat tällaisen tutkimuksen? Jos tarvitset maaperän tarkkaa tarkastusta, valmista 7-8 tuhatta ruplaa. Tilauksessaan täysipainoinen tekninen tutkimus maksaa 30 - 35 tuhatta ruplaa.

Täydellinen geologinen tutkimus vaatii erikoislaitteita, vaikka kyseessä on yksityisen talon rakentaminen.

Myös kustannukset otetaan huomioon hankkeen säätiön kustannuksista. Tyypillinen hanke maksaa noin 15 tuhatta ruplaa, voit välittömästi lisätä heille 10 tuhatta arkkitehtonisen valvonnan palveluita varten.

Kokonaiskustannukset ovat noin 30 tuhatta ruplaa, jos valitset nimenomaisen tarkistuksen tai 50 tuhatta täydellistä tutkimusta sivustosi maaperästä taloon 12x12.

Strip-säätiö - kustannukset

Kustannukset "alkuperäiset" kustannukset rakentamiseen säätiön talon alle 12 × 12 olemme oppineet. Nyt sinun on mentävä läpi hintaluokan teippi perusta talon alle, selvittää, kuinka monta kuutiota betonia, muottien ja muiden komponenttien tarvitaan. Nauhapohjan rakentamisen hinta riippuu seuraavista tekijöistä:

 • Betoniliuoksen hankinnan, toimituksen ja sen jälkeisen kaatamisen kustannukset.
 • Maaperän tilavuus, joka valitaan kuopan suunnittelussa.
 • Vahvistettu runko, muotti.

Vaihtoehtona voi olla betonilohkojen ostaminen, mutta hinta pysyy suunnilleen samana. Sinulla on myös mahdollisuus valita itse kaatamalla ja vuokraamalla erikoislaitteita. Jos et aio tehdä kaikkea työtä yksin, sinun on lisättävä vuokraavien työntekijöiden työvoimaa.

Rakennusyritysten likimääräiset hinnat eri maiden IVY-maille.

Siirry nyt laskelmiin itse:

 • Sopivan kaivannon luominen kokonaispituudeltaan 72 metriä vaatii noin 150-170 ruplaa kuutiometriä kohti. Yleensä taloon 12x12 kaivo tehdään 1, 5 metrin syvyydellä. Mitä leveys on, se on yhtä metriä. Tätä työtä varten tarvitaan noin 18 tuhatta ruplaa, jos maksat kuutiometrin kustannukset maksimissaan.
 • Mene betoniin. Kuinka monta kuutiota ratkaisua tarvitaan, ehkä tärkein kysymys. Betonihinta riippuu työn määrästä. Tarkastelemme asunnon rakentamista 12 × 12 perustukselle, tällaisia ​​mittoja varten tarvitaan 90 kuutioa betonia. Yksi B25-liuoksen kuutio maksaa nykyään 3,5-4 tuhatta ruplaa. Ota enimmäismäärä: 4 * 90 = 360 tuhatta. Tämä on säätiön kallein osa.
 • Seuraava tulee muottiin. Sen päälle täytyy valmistaa kiinnitys telineitä, levyjä ja puuta. Säätiön suojavaiheessa voi olla tavallinen vaneri. Kun koti on 12 × 12 neliö on 288 neliömetriä. Tuloksena tarvitaan 128 arkkia, joiden mitat pitäisi olla 1,5 × 1,5 metriä. Jos otat levyn 2/4 laatua, sen hinta on noin 1000 ruplaa. Valmista 128 tuhatta materiaalia ja lisää työntekijöiden työvoimaa.

Tämän seurauksena vähintään 12 tuhatta ruplaa on valmisteltava 12 x 12 talon perustamiselle, kun taas vuokratyöntekijät osallistuvat työhön.

Paljonko kasa säätiö maksaa?

Kuten näette, paljon betonia tarvitaan liuskarakentamisessa. Paalusäätiö on halvempi ja sen laskeminen on helpompaa. Kokonaiskustannukset määräytyvät tosiasiallisista asennuskustannuksista, tukien ja palkkien kustannuksista grillata.

Laskelma on seuraava:

 1. Yksityisessä talossa on yleensä kasa, jossa merkintä BC108 ja pituus 2,5 metriä. Rakennusmarkkinoilla ne ovat nyt noin 1,5 tuhatta ruplaa. 12x12 taloon tarvitaan 36 pylvästä. Pillojen ostamiseen valmistetaan 54 tuhatta.
 2. Asennus maksaa suunnilleen sama kuin paalut itse, eli 1,5 tuhatta ruplaa. Grillin asennusta ja kokoamista varten sinun on varattava noin 100 tuhatta.
 3. Luotettavaa grillattavaa kantokahvaa. Per metri maksaa 1,2-1,4 tuhatta. Materiaalille maksat vähintään 150 tuhatta ruplaa.

Kuten näette, ruuvaaminen paaluilla on hyödyllistä. Pour foundation on paljon kalliimpaa. Pallosäätiö maksaa 330-350 tuhatta ruplaa.

Laattojen perustusten hinnat

Jos ensimmäisessä vaihtoehdossa tarvitsimme vain täyttää teipin, niin täällä meidän on täytettävä kooltaan 12 × 12, ei ympärysmitan ympärillä. Selitämme kustannukset lyhyesti:

 1. Kaivamaan oja 12 x 12 taloon maksaa noin 12 tuhatta ruplaa - tämä on työntekijöiden työtä. Voit täyttää 144 m2: n pinta-alan tarvitset 29 kuutioa ja 36m3 hiekkaa. Antaa noin 30 tuhatta ruplaa raunioille ja 22 tuhatta hiekkaa.
 2. Betoniratkaisun kulutus, toimitus ja valmistelu maksaa 250 tuhatta ruplaa.
 3. Emme osta rakennusmateriaaleja talolle, vuokra tulee olemaan 20-24 tuhatta ruplaa riippuen siitä, kuinka kauan rakentaminen kestää.

Tämän seurauksena 0,5 metrin paksuinen betonipinta maksaa 350 tuhatta ruplaa.

Säätiön kustannukset talon alle 10-12 metriä

Rakenteen perustana on 10x12 m, joka tuntee kuormat seinistä, lattioista, kattopinnoista ja lumisateesta ja siirtää sen maahan. Siksi valun laatu riippuu koko rakennuksen kestävyydestä. Samanaikaisesti suunnittelun ominaisuuksien lisäksi hankkeessa olisi otettava huomioon myös taloudelliset parametrit - suunnittelun kustannukset olisivat vähäiset tietyille käyttöolosuhteille.

Strip-säätiö

Tällainen elementti voidaan kaataa talon alle 12x10 metriä mille tahansa seinälle. Talon 10-12 metrin säätiön kustannukset riippuvat nauhan leveydestä, sen perustasta ja sisäseinien lukumäärästä. Erityisesti rakennuksen hinta, jonka seinämän paksuus on 0,45 m ja korkeus 1 m, on 620 tuhatta ruplaa.

Laattoalaptio

Laattojen pohja 10 12 m on vahvistettu betonilaatta, jossa on jäykisteitä. Tämä vaihtoehto on suositeltavaa käyttää ongelmallisessa maaperässä tai pohjaveden läheisyydessä pinnalle. Sen kustannukset, joiden levyn paksuus on 0,4 m, ovat noin 576 tuhatta ruplaa.

Pile / pile-pohja

Sitä käytetään alueen epäsuotuisissa geologisissa olosuhteissa, kun voimakkaat maaperät ovat syvässä. Säätiön kustannukset ovat 10 x 12 m 2,5 metriä pitkeiltä halkaisijoilta, joiden halkaisija on 108 mm, ja vaahtobetonin talon vanteet ovat 268 tuhatta ruplaa.

Säätiön kustannukset talon alle 10-12

Riippumatta laadukkaista materiaaleista talon rakentamiseen, se kestää pitkään vain, jos se rakennetaan luotettavasti.

Jotta voisit laskea etukäteen kaikki kustannukset, sinun on tiedettävä, kuinka paljon rahaa sinun on käytettävä perustuksen rakentamiseen, riippuen sen tyypistä. Kaikki laskelmat suoritetaan vuonna 2004 julkaistun työjärjestyksen 50-101 mukaisesti.

Miten suunnittelu tehdään?

Projektin laatimisessa otetaan huomioon tekijät, jotka on otettava huomioon laskettaessa säätiön kustannuksia.

 • Eri tyyppiset perustukset ovat pohjimmiltaan erilaisia, joten kussakin tapauksessa otetaan huomioon pohjaveden taso, jäätymisnopeus ja maaperän koostumus. Näiden tietojen avulla voit laskea kaivetun maaperän määrää. Se ottaa huomioon, millaisia ​​laitteita voit tehdä työtä, uutetun ja viedyn maaperän määrää.
 • Muottien valmistus vie paljon aikaa ja materiaaleja, mutta jos sivusto sijaitsee rinteessä, rakenne muuttuu monimutkaisemmaksi, mikä ei voi kuitenkaan vaikuttaa loppukustannuksiin.
 • Rakennettaessa taloa voidaan käyttää erilaisia ​​rakennusmateriaaleja, joiden paino voi vaihdella merkittävästi, mikä vaikuttaa varmasti säätölaitteeseen, vahvikkeen määrään ja halkaisijaan.
 • Säätö voi olla nauha, kasa tai laatta, ja kussakin tapauksessa sen kaatamista varten tarvitaan eri määrä betonia.

Jokainen näistä tekijöistä vaihtelee asteittain säätiön lopullisista kustannuksista.

Lyhyt kuvaus perusta 10-12 kotiin

Tässä osassa tarkastelemme eräitä tyypillisimpiä talonrakennusten perustarpeita 10-12 ja mökkejä Moskovaan ja Moskovaan.

nauha

Jos vasta-aiheita ei ole, vahvistava nauhatusperusta kaadetaan betonilla 10 × 12 m: n talon alle. Työt eivät ole sallittuja, joten työntekijöiden joukko tulisi osallistua betonin tasoittamiseen, tuoda ja arkistoida sekoittimella. Tällainen erityisyys vaatii huomattavia resursseja.

Kuva Ribbonperusta talolle 10x12

Nauhatus voidaan tehdä betoniteräksistä. Tässä tapauksessa kustannukset ovat hieman erilaiset. Aluksi lohkot eivät ole halpoja. Heidän on tuettava, purettava ja asennettava. Vaikka vain harvat ovat mukana, nosturipalvelu maksaa pyöreän summan.

columnar

Pilarin perustukset ovat erilaiset, mutta 10 × 12 m: n talossa on etusija mallille, jossa asbestisementtiputket ovat mukana. Reikä, johon putki asetetaan ja betonoitu, porataan. Rebar asetetaan putken onteloon ja betoni kaadetaan. Suuri määrä paaluja säätiö on erittäin kestävä ja suhteellisen halpa.

Kuva Pylväspohjan asettelu talolle 10x12

nukka

Suunnitellessaan talon rakentamista epävakaalla, kimmoisalla maaperällä, pylväspohja on tehty ruuvipinoista. Ruuvattu erikoislaitteiden avulla 3 m: n korkealle kantavuudelle, niin että pohja on voimakas ja myöhemmin vääntynyt

Kuva Kierrä halkeja kaavamainen kuva

Pahaavat paalut

Tällainen paalujen tyyppi on erittäin luotettava (se kestää monikerroksisen rakennuksen) ja soveltuu käytettäväksi kaikissa ilmasto-olosuhteissa. Projektin mukaan kaivoja porataan, niihin kiinnitetään metallikehyksiä ja sitten ontelo täytetään sementti-hiekkalaastilla tai betonilla. Asennettaessa paaluja veteen kyllästettyyn maaperän koteloon.

Kuva Kuinka tylsät paalut syntyvät talon alle

Jos kiireellistä tarvetta ei ole, tämäntyyppistä säätiötä ei käytetä alhaisten rakennusten rakentamiseen korkeiden kustannusten vuoksi.

laatta

Monoliittinen levy varmistaa kuorman tasaisen jakautumisen koko pinnalle, mikä on erityisen tärkeää rakennettaessa taloa suolla maahan. Laattojen valmistukseen tarvitaan runsaasti betonia ja lujitemuotoa, joten muotoilu on erittäin kallista, joten vankka perustus tehdään vain silloin, kun halvempia säätiöitä ei ole mahdollista.

Kuva Monoliittinen laatta 10 kello 12 kotiin

Vahvistettu betonipilareita

Ajopilareita voi ajaa mihin tahansa maaperään, mutta useammin kuin sellaisia, tällainen erityinen säätiö tehdään maaperässä, jossa on mahdotonta upotettavia kiinteitä kerroksia, jotka ovat maan alla. Ensinnäkin alue puhdistetaan, sitten paalut tuodaan sivustoon. Hankkeen mukaisesti tehdyn merkinnän jälkeen niiden estäminen alkaa erikoislaitteiden avulla. Prosessia ohjataan operaattorilla, joka laskee paalujen puhallusmäärän, kun se menee maahan 1 m: n tarkkuudella maaperän tiheyden määrittämiseksi.

Kuva Betonirakenteet talon 10 alla 12

Tällä menetelmällä on yksi merkittävä rajoitus - kun ajamalla paaluja, syntyy maaperän tärinää, joten lähimmälle rakennukselle on oltava vähintään 25 metrin etäisyydellä.

Kuinka monta paalua tarvitaan 10 × 12 puutaloon

Puu- tai kehysrakennetta varten voit tehdä pilkkujen 150 × 150 tai 200 × 200 mm.

 • Tarkastellaan esimerkiksi säätiön valmistusta käyttäen paaluja 200 × 200 mm, pituus 3 m.
 • Paalujen välinen askel kestää 2 m.
 • On käynyt ilmi, että 12 metrin puolella tarvitset 6 paalua ja leveys - 5 paalua.
 • Tunnistamme halutun määrän paaluja 5 × 6 = 30.

Miten hinta muodostuu?

Teräsbetonipilareiden valmistuksessa otetaan huomioon seuraavat parametrit:

 • Toimitus paalutuskoneiden paikkaan - 20000 s.
 • Rakennuspaikan sijainti, ajotiet jne. Jos on olemassa tiettyjä vaikeuksia, se vaikuttaa hintoihin.
 • Paalujen lukumäärä (meidän tapauksessamme 30 kpl).
 • Pahan pituus ja koko (tässä tapauksessa 3 m).
 • Pölkkyajelun hinta - 300 r. 1 p / m
 • Kasa 300 x 300, 3 m pitkä, on noin 1800 r.

Yksinkertainen aritmeettinen osoittaa, että kustannukset ovat noin 101000 p.

Edut säätiön asettamisesta meiltä

Kun olet lukenut artikkelissa annetut tiedot, voit varmistaa, että sinun on kiinnitettävä paljon huomiota säätiön tekemiseen, mutta ei säästää vaan järkevästi käytä materiaalisia resursseja, mikä on mahdollista vain oikealla tavalla käyttämällä erikoistuneen yrityksen palveluja.

Tarjoamme täyden valikoiman palveluita, ja jopa ennen työn aloittamista kutsumme tietyn hinnan. Yhtiömme tekemä paalusäätiö palvelee sinulle jopa 150 vuotta, joten annamme takuun tehdystä työstä.

Hyödyllisiä materiaaleja

Säätiön kustannukset paaluilla

Epäilemättä säätiön kustannukset - on yksi tärkeimmistä kohdista päätettäessä säätiön valinnasta.

Säätiön kustannusten laskeminen

Sivulla voit määrittää tarvittavien paalujen määrän, paalujen pituuden ja laitteen toimitusehtojen määrän, minkä jälkeen saat kaikkien töiden kokonaiskustannukset.

Levyn pylvään laskeminen

Olemme valmiita lyhyimpään ajankohtaan, jotta pystymme asentamaan kalvopäällystysseinät UCA: n, UGMK-12: n ja BM-811: n avulla.

Talon 12-12 säätiön kustannukset: maanrakennustyöt ja valmistelutyöt, muotti ja vahvistaminen, betonityö

Asuinrakennuksen perusta voidaan rakentaa itsenäisesti, varsinkin jos käytettävissä on valmiita ja riittävän yksityiskohtaisia ​​hankkeita. Samanaikaisesti koko tapahtuman kustannukset voidaan kuitenkin laskea käsin, mutta tästä on välttämätöntä ajatus paitsi säätiön suunnittelusta myös niihin liittyvistä teoksista.

On erittäin tärkeää laskea kunkin tuotteen hinta.

Artikkelissamme esittelemme säätiön kustannuslaskelman 12 12 metriä. Käyttämällä tätä järjestelmää ja korvaamalla sen todellisilla hinnoilla voit saada summan, jota ohjaat budjetin suunnittelussa.

Pääkulut

mainos

Säätiön kokonaisarvo asuintaloille tai ankkuripaikalle riippuu huomattavasta määrästä tekijöitä:

 • Rakenteen koko - mitä suurempia mittasuhteita, sitä enemmän materiaaleja käytetään ja tärkeämpää on tärkeimpien ja siihen liittyvien teosten määrä.
 • Suunnittelusuunnitelma ei ole salainen, että tietyt säätiöt ovat melko kalliita, kun taas toiset ovat melko edullisia myös köyhän maanomistajan kannalta.
 • Maaperän ominaisuudet. Joissakin tapauksissa tehokkaan perustan rakentamiseksi vaaditaan koko valmistelutyötä, jonka kustannukset ylittävät huomattavasti rakennuksen kustannukset.

Tulos, jonka pyrimme

Vihje! Vaikeissa tilanteissa kannattaa ottaa yhteyttä ammattimaisiin suunnittelijoihin, jotka auttavat sinua valitsemaan tukielementtien optimaalisen asettelun. Joskus tämä tekee mahdolliseksi ilman mitään valmisteita lainkaan, kuten esimerkiksi kallionruuvin perustuksilla kaltevilla alustoilla.

Yleensä kustannusrakenne säätiön varsinaiseen rakentamiseen (esimerkiksi teippien rakentaminen) näyttää siltä

 • Maanrakennustyöt.
 • Kaivantojen valmistelu valua varten.
 • Muottien asennus.
 • Vahvistaminen.
 • Betonoinnin.
 • Vedeneristystyöt.

Laske kustannukset

Maa-alueet ja valmistelutyöt

Ohjeet kustannusten laskemiseksi alkavat laskemalla maanrakennuksen kustannukset.

Esimerkiksi ottaisimme kapenevan matalan syvyyden rakenteen, jossa on ylimääräinen keskisilta, ulkoneva tuki kantavalle seinälle.

 • Mitat - 12 m x 12 m.
 • Korkeus - 700 mm (400 mm maanalaisessa osassa).
 • Leveys 400 mm.
 • Alustat: murskattu kivi -300 mm, hiekka 200 mm.
 • Kaivettujen kaivantojen kokonaismäärä on 60m.
 • Kirjanmeren syvyys on 400 mm + 500 mm vuodessa.
 • Kaivon leveys on 600 mm (kummallakin puolella 100 mm muottien asennusta varten).
 • Kokonaistilavuus on 60x0,6x0,9 = 32,4m3.

Yhden kuutiometrin louhinnan kustannukset ovat noin 170 ruplaa. Hyvin usein työntekijät yrittävät vedota siihen, että "vaikean kentän" alueella toivoo hintojen nousua. Ei ole syytä sopia heti, koska Keski-Venäjällä todella vaikeat maaperät ovat käytännössä epäselviä.

Maavalliot täydessä vauhdissa

Kiinnitä huomiota! Tästä eteenpäin annetaan vain työn likimääräiset kustannukset. Laskelmissa sinun on käytettävä todellisia hintoja.

Tämän seurauksena pyöristäminen kokonaislukuihin saadaan kustannukseksi 170x33 = 5610r. Asuntolainan kustannukset ovat 6000, koska ehdolliset vakuudet ovat joka tapauksessa.

Seuraavaksi sinun on määritettävä kustannukset täytäntöönpanon vuodevaatteet.

Laske vaaditut määrät:

 • Hiekka: 60x0,2x0,6 = 7,2 m 3. Pyöristetty 8 kuutiometriin, koska kutistuminen tamping aikana on väistämätöntä.
 • Toimituksen keskimääräiset kustannukset ovat 500 ruplaa kuutiometriä kohti tai 4 000 ruplaa koko vaaditulle tilavuudelle.
 • Murskattu kivi: 60x0.3x0.6 = 10.8. Tilaa 12 kuutiota 1500 ruplaa kuutiometriä kohden, ja lopulta saamme 18000r.

Yhteensä maanrakennustöitä varten meidän on maksettava 22 tuhatta ruplaa.

Muotti ja varusteet

Teemme muottipesän 900 mm: n korkeudella 18 mm vanerista, täältä:

60x2x0.8x0.018 = 1,7 m 3 vaneria.

Tätä tilaa tarvitset noin 45 vanerilevyä. Keskimääräiset kustannukset ovat 1000 ruplaa. / Muottien arkkimateriaali maksaa 45 000 ruplaa.

Shield-asennusjärjestelmä

Lujituksen kustannukset riippuvat vahvistusverkon kokoonpanosta. Jos käytämme tangkoja 12 mm, niin leikkaamalla ja hitsaamalla meidän on täytettävä noin 10 tuhatta. Täsmällinen laskenta on tässä olennaisilta osin vaikeaa, koska se suurelta osin määräytyy vahvistamisen alueellisen kokoonpanon mukaan.

Yhteensä rakennustyömaille ja säätiön vahvistamiselle vietämme 55 000 ruplaa. Hyväksy, summa on huomattava, mutta tämä ei ole kaikki! No, jos talon säätiön kustannukset lasketaan 12-15 metriä, kustannusten määrä nousee vieläkin huomattavasti.

Betonityö

Kun asennat vahvistuksen muottiin, alamme laskea säätiön kaattamisen kustannukset:

Työn laajuus: 60x0.4x0.7 = 16,8 m3. Kiinnittäkäämme numeroon 18, koska jokin betoni väistämättä väheksyy.

Automaattinen betonirehu

Optimaalisen kestävyyden varmistamiseksi betoni on parempi järjestää, koska ratkaisu on vaikea valmistaa yksinään ja säästöt ovat halpoja.

 • Optimaalinen brändi on M300 (luokka, vastaavasti B22,5).
 • Kuusimittarin kustannukset, joiden kapasiteetti on noin 4000r. Tämän seurauksena meillä on 72 tuhatta ruplaa.

Tässä vaiheessa voi tietysti aiheutua lisäkustannuksia. Niinpä olisi esimerkiksi otettava huomioon laskentamenetelmään asennetun putken määrä tai polyeteenikalvon asennus, joka suojaa betonin osaa tuhoutumiselta kosteuden vaikutuksen alaisena. Joka tapauksessa nämä luvut eivät ole lopullisia.

Valokuvat säätiöstä kaadetaan ennen muottien poistamista

Toisaalta teimme tärkeimmät laskelmat, joten voimme tiivistää välituloksen:

 • Kaivantojen kaivaminen ja valmistelu - 22000r.
 • Metalliverkkojen vahvistaminen ja asennus - 55000r.
 • Betoniperusta - 72000r.
 • Yhteensä - 149 tuhatta ruplaa.

Se on kaikkein vaatimattomin kustannus 12x12 metrin rakennusta varten.

johtopäätös

12-12 metrin perustan laskemiseksi katsottiin vain kaikkein välttämättömimmät työtyypit. Mutta jopa tässä tapauksessa kulujen summa osoittautui varsin merkittäväksi, mikä jälleen kerran osoittaa budjetoinnin suunnittelun tärkeyden rakentamisen aikana.

Käyttämällä järjestelmääsi voit tehdä kaikki laskelmat itse ja ymmärtää, oletko "vetänyt" projektia tässä vaiheessa. Tässä artikkelissa esitetyssä videossa on lisätietoja tästä aiheesta.

Kuinka paljon se maksaa talon 12-12 perustan kaatamiseksi

Säätiön kustannukset 12-12 metriä sijaitsevalle talolle riippuvat ensinnäkin sen suunnittelusta. Loppujen lopuksi nauha tai laattojen säätiö maksaa rahaa, ja kasa tai sarake säätiö maksaa aivan toisenlaisen määrän.

Siksi tässä artikkelissa selvitämme arviot eri perustusrakenteiden rakentamisesta. Tämä auttaa lukijoita valitsemaan kannattavimman vaihtoehdon, joka sopii tiettyihin käyttöolosuhteisiin ja maaperän ominaisuuksiin.

Perusrakenteen rakentaminen vaatii rahaa jo ennen säätiön asennuksen aloittamista. Nämä kustannukset liittyvät geologisten tutkimusten tarvean ja perustusrakenteen suoraan suunnitteluun.

Geologisten tutkimusten kustannukset vaihtelevat 5-6 tuhatta ruplaa, mistä voi ostaa ilmaista maaperäpalveluja, jopa 25-30 tuhatta ruplaa, josta voit ostaa täyden tuotesuunnittelun geologisen tutkimuksen, jonka avulla voit säästää itse säätiön rakentamisessa.

Tyypillisen perustusprojektin kustannukset ovat 10-15 tuhatta ruplaa. Suunnittelupalvelut maksaa 7-10 tuhatta.

↑ Kuinka paljon nauha säätiö

Nauhapohjan kustannukset riippuvat seuraavista parametreista:

 • Kuonan rakentamisen aikana valittu maaperän määrä.
 • Muottien ja lujittavan kehyksen rakentamisen kustannukset.
 • Betonin, laivojen ja kaatoraastin hankintakustannukset.

Viimeiset kohteet voidaan kuitenkin korvata menomalla perushyödykkeiden hankkimisesta ja raskaiden rakennuskoneiden (nosturit, kaivinkoneet jne.) Vuokraamisesta aiheutuvat kustannukset. Lisäksi kokonaisarvion tulisi sisältää työntekijöiden palkat.

Tällöin, jos lasketaan likimääräinen laskelma - 12 x 12 m: n perusmäärä maksaa seuraavan summan:

 • Kaivon (kaivannon) rakentaminen, jonka pituus on 72 metriä (12x4-kehä ja kaksi sisäistä nauhaa sisätilojen välissä 12 + 12), tulee jakaa 150-170 ruplaa kutakin kuutiometriä uutettua maata kohden. Ja jos kaivon syvyys on 1,5 metriä ja leveys on metriä, kaivutyöt maksaisivat 18,4 tuhatta ruplaa (72m x1m x1,5m x170 ruplaa).
 • Muottien kokoaminen vaatii laudat suojuksille ja palkkeille telineiden kiinnittämiseen. Tai vanteista yksinkertaisesti kerätyt suojat. Meidän tapauksessamme koko muottialue on 288 m2 (72 m kaivannon pituus kerrottuna 2 metrin matolla pohjasta grilliin, 0,5 metriä nollatasoa korkeammalla, on ensimmäisen suojaverkon alue, ja myös toinen, jolla on samanlaiset mitat ). Määritetyllä alueella tarvitset vähintään 128 arkkia, joiden mitat ovat 1,5x1,5 metriä.

Yhden arkin vesitiivisvanerin laatuluokan 2/4 kustannukset ovat 1050 ruplaa. Muottipaneelien rakentaminen maksaa 134 tuhatta ruplaa, mikä on erittäin kallista. Ja se ei ole laskemassa metsien kustannuksia ja kilven rakentamista!

 • Siksi muotti ei ole ostettu vaan vuokrattu. Ja kustannukset vuokrasuojan suojamoduulista kaikkiin yksityiskohtiin maksaa 30 ruplaa neliömetriä kohti päivässä. Eli 28,6 neliöiden on käytettävä 8,6 tuhatta ruplaa eli 60 tuhatta 7 päivää, jolloin betoniliuos kovenee.
 • Betonin kustannukset riippuvat täyttömäärästä. Omissa olosuhteissamme tilavuus on 90 m3 (72 metriä koko kaivannon pituudesta kerrotaan 0,6 metrin korkeudella kellarin leveydestä ja 2 metrin syvyydestä pohjasta grilliin). B25-betonin kuutiometrin keskimääräiset kustannukset ovat 3,5 tuhatta ruplaa ja 90-cc-täytön kustannukset 315 tuhatta ruplaa.

Tarpeetonta sanoa - määrät ovat varsin vaikuttavia. Kahden metrin hihnan leveydeltään 60 cm leveä betonitoiminnan kokonaiskustannus on lähes 400 tuhatta ruplaa, joka on 5,5 tuhatta per juoksumetriä perustusta kohden. Ja jos nämä mitat kasvavat, niin peruskustannukset kasvavat.

Esimerkiksi talon 12-15 metrin talon kustannukset, joissa on kaksi sisäseinää (12 ja 15 metriä), ovat lähes 450 tuhatta ruplaa.

↑ Hinta laattaperusta

Laattaperustan kustannukset riippuvat neljästä tekijästä:

 • Menot kaivamaan kaivoa ja järjestämällä hiekka- ja soramakuuta.
 • Rakennuksen ja vahvikekokoonpanon kustannukset.
 • Betoniliuoksen hankkimisesta ja kaatamisesta aiheutuvat kustannukset.

Numeerisesti laattasäiliön rakentaminen on seuraava:

 • Jos syvyys on 0,5 metriä ja pinta-ala on 144 neliömetriä, veloitetaan vähintään 12,2 tuhatta ruplaa. Tämän jälkeen sinun on tilattava 25 cm hiekkakivi ja 20 senttimetrin sora-alusta kuopan pohjassa. Näissä toiminnoissa kuluu 36 m3 hiekkaa ja 28,8 kuutiota. Tämän vaiheen kustannukset ovat 21,6 tuhatta hiekkaa (600 ruplaa kuutiometriä kohden) ja 30,24 tuhatta raunioille (1400 kuutiometriä kohden).
 • Betonilaatan muottien vuokrahinta maksaa vain 720 ruplaa päivässä (24 m²: n kokoinen ympärysmitta 0,4 metrin korkeudessa, 30 ruplan päivässä). Tällainen rakenne on kuitenkin viivästynyt sivustolla vähintään kuukauden ajan. Siksi muotojen vuokraus maksaa 21,6 tuhatta ruplaa.
 • Ratkaisun kustannukset määräytyvät muottien kuutio- kapasiteetin perusteella. Se on 72 m3 (pinta-ala 144 m2 x 0,5 metriä levyn korkeudella). Tämän seurauksena kaatumiskustannukset ovat 252 tuhatta ruplaa.

Kokonaiskustannukset kaatamalla puolen metrin laatta 12x12 metriä on noin 350 tuhatta. Tämän seurauksena alustan pohja näyttää edulliselta upotetulle nauhalle.

↑ Crack-säätiön kustannukset

Paalusäätiön variantin kustannukset määräytyvät kolmesta osasta:

 • Pallojen hinta.
 • Grillitilojen palkkien hinta.
 • Hinnoittelu perustuksen pystysuoran (paalun) ja vaakasuoran (grillage) asennuksen osalta.

Numeroina tällaisen säätiön arvio on seuraava:

 • Yhden paalun BC108 pituus 2,5 metrin pituinen on 1,5 ruplaa. Tällaisessa säätiössä on oltava vähintään 36 kappaletta. Tämän seurauksena paalujen kustannukset ovat vain 54 tuhatta ruplaa.
 • Kanavahyllyn alla olevat palkit maksoivat 1-1,2 tuhatta lineaarimittaria kohden. Se on noin 150 tuhatta ruplaa vain materiaalia varten.
 • Yhden paalun ruuvaus maksaa 1,5 ruplaa. Toisin sanoen paalun osan asennus kestää vähintään 54 tuhatta ruplaa. Grillityön kokoonpanon on maksettava niin paljon uudelleen.

Tämän seurauksena 12x12 metrin pölkkiruuvit ovat 300-320 tuhatta ruplaa. Kuten he sanovat: hyöty on ilmeinen.

Kun olemme valinneet sopivan rakennustyypin säätiölle, alamme tehdä laskelmia, koska meidän on tiedettävä, kuinka paljon rahaa pitäisi kohdentaa tähän rakentamisen vaiheeseen. Tätä operaatiota on vaikea toteuttaa omana, sillä monia hienouksia, joita et välttämättä ota huomioon. Tietenkin paras ratkaisu olisi antaa yksityisen talon 12x12 säätiön kustannusten laskeminen ammattilaiselle. Mutta voit itse löytää likimääräisen hinnan, jos tutkii materiaalia. Ilmoitamme likimääräisistä hinnoista, mutta kuvaamme myös laskentaprosessia. Emme tee erillistä artikkelia kutakin säätiötyyppiä varten, joten laskelmia nauhoille, paaluille ja monoliittisille säätiöille.

Tärkeimmät elementit, jotka muodostavat teipin perustan talolle 12-12.

Perusrakentamisen kokonaiskustannukset

Rakennuskustannukset alkavat ennen materiaalien hankintaa. Puhumme geologisista tutkimuksista, jotka on tehtävä rakennustyömaalla ennen työn aloittamista. Jos valitset alueen, jossa on suuri määrä taloja, todennäköisesti sinun ei tarvitse maksaa tällaisia ​​kokeita.

Kaikki riippuu paikallishallinnon ja itse alueen lojaalisuudesta. Kuinka paljon tilaat tällaisen tutkimuksen? Jos tarvitset maaperän tarkkaa tarkastusta, valmista 7-8 tuhatta ruplaa. Tilauksessaan täysipainoinen tekninen tutkimus maksaa 30 - 35 tuhatta ruplaa.

Täydellinen geologinen tutkimus vaatii erikoislaitteita, vaikka kyseessä on yksityisen talon rakentaminen.

Myös kustannukset otetaan huomioon hankkeen säätiön kustannuksista. Tyypillinen hanke maksaa noin 15 tuhatta ruplaa, voit välittömästi lisätä heille 10 tuhatta arkkitehtonisen valvonnan palveluita varten.

Kokonaiskustannukset ovat noin 30 tuhatta ruplaa, jos valitset nimenomaisen tarkistuksen tai 50 tuhatta täydellistä tutkimusta sivustosi maaperästä taloon 12x12.

Strip-säätiö - kustannukset

Konkreettinen työ kestää paljon, joten se vie suurimman osan säätiön rakentamisesta.

Kustannukset "alkuperäiset" kustannukset rakentamiseen säätiön talon alle 12 × 12 olemme oppineet. Nyt sinun on mentävä läpi hintaluokan teippi perusta talon alle, selvittää, kuinka monta kuutiota betonia, muottien ja muiden komponenttien tarvitaan. Nauhapohjan rakentamisen hinta riippuu seuraavista tekijöistä:

 • Betoniliuoksen hankinnan, toimituksen ja sen jälkeisen kaatamisen kustannukset.
 • Maaperän tilavuus, joka valitaan kuopan suunnittelussa.
 • Vahvistettu runko, muotti.

Vaihtoehtona voi olla betonilohkojen ostaminen, mutta hinta pysyy suunnilleen samana. Sinulla on myös mahdollisuus valita itse kaatamalla ja vuokraamalla erikoislaitteita. Jos et aio tehdä kaikkea työtä yksin, sinun on lisättävä vuokraavien työntekijöiden työvoimaa.

Rakennusyritysten likimääräiset hinnat eri maiden IVY-maille.

Siirry nyt laskelmiin itse:

 • Sopivan kaivannon luominen kokonaispituudeltaan 72 metriä vaatii noin 150-170 ruplaa kuutiometriä kohti. Yleensä taloon 12x12 kaivo tehdään 1, 5 metrin syvyydellä. Mitä leveys on, se on yhtä metriä. Tätä työtä varten tarvitaan noin 18 tuhatta ruplaa, jos maksat kuutiometrin kustannukset maksimissaan.
 • Mene betoniin. Kuinka monta kuutiota ratkaisua tarvitaan, ehkä tärkein kysymys. Betonihinta riippuu työn määrästä. Tarkastelemme asunnon rakentamista 12 × 12 perustukselle, tällaisia ​​mittoja varten tarvitaan 90 kuutioa betonia. Yksi B25-liuoksen kuutio maksaa nykyään 3,5-4 tuhatta ruplaa. Ota enimmäismäärä: 4 * 90 = 360 tuhatta. Tämä on säätiön kallein osa.
 • Seuraava tulee muottiin. Sen päälle täytyy valmistaa kiinnitys telineitä, levyjä ja puuta. Säätiön suojavaiheessa voi olla tavallinen vaneri. Kun koti on 12 × 12 neliö on 288 neliömetriä. Tuloksena tarvitaan 128 arkkia, joiden mitat pitäisi olla 1,5 × 1,5 metriä. Jos otat levyn 2/4 laatua, sen hinta on noin 1000 ruplaa. Valmista 128 tuhatta materiaalia ja lisää työntekijöiden työvoimaa.

Hyvä neuvoja! Yllättynyt laattojen kustannuksista? Kyllä, en halua viettää 128 tuhatta tällaisessa vaiheessa paitsi sinulle, mutta myös muille omistajille. Ulos on vuokrata muottiin tulevaan taloon. Kaikkien kiinnittimien viimeisteleminen on noin 50 ruplaa neliömetriä kohden.

Tämän seurauksena vähintään 12 tuhatta ruplaa on valmisteltava 12 x 12 talon perustamiselle, kun taas vuokratyöntekijät osallistuvat työhön.

Paljonko kasa säätiö maksaa?

Näyttää siltä, ​​että valmis pino perustetaan grillage.

Kuten näette, paljon betonia tarvitaan liuskarakentamisessa. Paalusäätiö on halvempi ja sen laskeminen on helpompaa. Kokonaiskustannukset määräytyvät tosiasiallisista asennuskustannuksista, tukien ja palkkien kustannuksista grillata.

Laskelma on seuraava:

 1. Yksityisessä talossa on yleensä kasa, jossa merkintä BC108 ja pituus 2,5 metriä. Rakennusmarkkinoilla ne ovat nyt noin 1,5 tuhatta ruplaa. 12x12 taloon tarvitaan 36 pylvästä. Pillojen ostamiseen valmistetaan 54 tuhatta.
 2. Asennus maksaa suunnilleen sama kuin paalut itse, eli 1,5 tuhatta ruplaa. Grillin asennusta ja kokoamista varten sinun on varattava noin 100 tuhatta.
 3. Luotettavaa grillattavaa kantokahvaa. Per metri maksaa 1,2-1,4 tuhatta. Materiaalille maksat vähintään 150 tuhatta ruplaa.

Kuten näette, ruuvaaminen paaluilla on hyödyllistä. Pour foundation on paljon kalliimpaa. Pallosäätiö maksaa 330-350 tuhatta ruplaa.

Laattojen perustusten hinnat

Jos ensimmäisessä vaihtoehdossa tarvitsimme vain täyttää teipin, niin täällä meidän on täytettävä kooltaan 12 × 12, ei ympärysmitan ympärillä. Selitämme kustannukset lyhyesti:

 1. Kaivamaan oja 12 x 12 taloon maksaa noin 12 tuhatta ruplaa - tämä on työntekijöiden työtä. Voit täyttää 144 m2: n pinta-alan tarvitset 29 kuutioa ja 36m3 hiekkaa. Antaa noin 30 tuhatta ruplaa raunioille ja 22 tuhatta hiekkaa.
 2. Betoniratkaisun kulutus, toimitus ja valmistelu maksaa 250 tuhatta ruplaa.
 3. Emme osta rakennusmateriaaleja talolle, vuokra tulee olemaan 20-24 tuhatta ruplaa riippuen siitä, kuinka kauan rakentaminen kestää.

Tämän seurauksena 0,5 metrin paksuinen betonipinta maksaa 350 tuhatta ruplaa.

Talon perusta rakentaminen on tärkeä askel koko rakentamisprosessissa. Luotettava säätiö, joka jakaa uudelleen koko rakennuksen painon, estää talon seinämien muodonmuutoksen, sen epätasaisen luonteen ja halkeamien esiintymisen. Säätiön laatu on riippuvainen siitä, että rakenteen vahvuus ja kestävyys ovat riippuvaisia, joten on niin tärkeää antaa tämä yritys kokeneille ammattilaisille. Tietenkin talon luotettava perusta maksaa paljon, mutta nämä kustannukset eivät ole verrattavissa pysyviin korjauksiin, jotka ovat välttämättömiä rakennuksen vakauden ja vahvuuden säilyttämiseksi. Säätiön kustannukset riippuvat sen suunnittelun ominaisuuksista, koosta ja käytetyistä materiaaleista.

Kustannusten rakentaminen avaimet käteen -perustaan

Avaimet käteen -perusteen rakentamisen hinta johtuu tarpeesta suorittaa seuraava työ:

 • kaivaa ennen 400 mm: n syvennyksen muodostumista;
 • vahvistamaan kaivantoa geofabrilla;
 • luo hiekkapohja ja paina sitä;
 • valmistetaan pinta käyttämällä profiilikalvoa;
 • pystyttää muotti;
 • vahvista pohja 2 kerroksella, jonka säde on 200 mm;
 • Aseta betonilaatta 300 mm.

Koska avaimet käteen -perustainen kaataminen yhteen ottaen huomioon materiaalin kustannukset, sen arvioidaan olevan vähintään 4000 ruplaa neliömetriä kohden. m, niin esimerkiksi säätiön 12-12 minimikustannukset ovat:

Seuraavassa taulukossa on esitetty eri valuuttojen kustannukset muiden kokoisten perustusten osalta:

Säätiö 12-12 hinta

Rakennamme kaiken tyyppisiä alustoja 12 12: ään avaimet käteen!

Monoliittinen laatta Ribbon säätiö Rozverkovy Pile

LLC "RCC"
Rakentaminen

Monoliittisen säätiön hinnat 12x12 - elokuu 2018

Peruslevy 12x12 autotallin alla

Arvioitu monoliittiselle laatalle 12x12 autotallin alla

Soita meille tai täytä lomake, asiantuntijat ottavat sinuun yhteyttä, laske säätiön arvon ja lähetä tarjouksen.

Lautan pohjan autotallille on useita etuja. Pääasia ja heitä - on, että lautasia voidaan käyttää autotallin alustana.

Tietenkin voimme rakentaa kaiken kokoisen perustan, joka perustuu tehtäväänne. Hinta lasketaan erikseen.

Pohjalevy 12x12 kylpyyn

Arviot monoliittiselle levylle 12x12 kylvyssä

Soita meille tai täytä lomake, asiantuntijat ottavat sinuun yhteyttä, laske säätiön arvon ja lähetä tarjouksen.

Kylvyn pohjalevyt sisältävät kaiken tiedonsiirron (veden, sähkön, sähkön, jäteveden) ja laatan laadukkaan vedenpitävyyden.

Tiivistetty tyyny hiekkaa ja raunioita sekä kaksinkertainen vahvistaminen tekevät säästä vastustuskyvyn maaperän siirtymiseen ja suojaavat halkeamia.

Pohjalaatta 12x12 puutalolle

Puun talon alapuolella oleva monoliittisen laatan 12x12 estimaatti

Soita meille tai täytä lomake, asiantuntijat ottavat sinuun yhteyttä, laske säätiön arvon ja lähetä tarjouksen.

Soveltuu myös monoliittisiin ja hiilihapottomiin taloihin.

Se sisältää kaiken tiedonsiirron, korkealaatuisen vedenpitävyyden ja eristyksen. Laattoilla on suuri kantavuus, jotka kestävät maaperän tärinää. Kaksoiseriste estää halkeilua.

Pohjalevy 12x12 tiilitalolle

Arviot monoliittiselle levylle 12x12 tiilitalon alla

Soita meille tai täytä lomake, asiantuntijat ottavat sinuun yhteyttä, laske säätiön arvon ja lähetä tarjouksen.

Sisältää kaikki samoin kuin puutalon alla olevan levyn.

Tiilitalon rakentamiseksi levyn paksuus on 300 mm, jotta laatta kestää rakenteen painon.

Perus UShP 12h12 - avaimet käteen -hinta:

Arvioitu eristetystä ruotsalaisesta levystä 12x12

Soita meille tai täytä lomake, asiantuntijat ottavat sinuun yhteyttä, laske säätiön arvon ja lähetä tarjouksen.

UWBP: n (eristetty ruotsalainen liesi) perustus on kotisi todellinen perusta. Sen lisäksi, että kaikki viestinnät, höyhenet ja murskatut tyynyt, luotettava vesi- ja lämpöeristys, kaksoisvahvennus ja kaatopaikka, levitetään ruotsalaiseen levyyn (lattialämmitys)!

Rakennettu perustus on todella lämmin, ja levyn pinta on täysin litteä ja sopii puhtaan lattian peittämiseen.

Arviointi perusta 12 12 - Hinta elokuussa 2018

Arvio on suunniteltu seuraavaan kokoon: pituus - 12 m, leveys - 12 m, laatan korkeus - 250 mm.

1. Maaperän näytteenotto, merkitsemällä säätö 12-12 m

35 000 r.
Kasviperäisen maaperän poisto mini-kaivukoneella, kaivaus perusta 12-12.

2. Tiedonsiirron jakautuminen säätiön alle

20 000 r.
Putkisto, vesi, jätevesi ja sähkö. Vähimmäishinta on ilmoitettu, se riippuu suoraan viestinnän etäisyydestä.

3. Laitteen hiekkalaatikko

27 000 r.
Geotekstiili, 300 mm hiekkakerros, hiekkapuhallus kerroksittain. Pohja 12x12 vaatii 50 m 3 hiekkaa.

4. Laitteiden tyynyt on tehty raunioista

40 000 r.
Geotekstiilikerros, jonka alapäässä on 17 m 3 jauheen 20/40 murskattua kiveä, tarvitaan 100 mm kerros.

5. Asennus muottiin

65 000 r.
Materiaalien osto ja puukehikon asennus 12 x 12 m.

6. Laitteen lämpöeristys

57 000 r.
Lämmöneristys polystyreenistä. Tämän pohjan kokoon tarvitaan 144 m 2 polystyreeni + asennustöitä.

7. Vedeneristyslaitteet

24 000 r.
Pohja vedeneristys TechnoNIKOL-materiaalilla, 156 m 2.

8. Säätiön vahvistaminen

122 000 r.
Kaksoisvahvisteiset liittimet Ø14 mm (240 hl, kpl 11,7 m, kenno 200x200 mm), neulomakivi, varusteiden välikappaleet, neulontavarusteet.

9. Lattialämmityksen asennus

155 000 r.
Kaikkien laitteiden hankinta vesilämmitteiselle lattialle, asennus.

10. Pohjustuksen täyttö betonilla

156 000 s.
Betonipumpun, värähtelevän työn, 36 m 3 betonin M300 toimitusta, kaatamalla säätö 12x12 monoliitteineen.

Arvioitu määrä
(avaimet käteen -hinta)

546 000 s. Tilaus!

* mukaan lukien materiaalit, työ ja varusteet

701 000 s. Tilaus!

* mukaan lukien materiaalit, työ ja varusteet

Arvioinnit ovat luonteeltaan etsivä. Julkaisemme sen niin, että sinulla on tilaisuus nähdä hintojen järjestys ja tutustua monoliittisten teosten keskeisiin vaiheisiin. Kuten ymmärrät, säätiön lopullinen hinta ei riipu pelkästään materiaalien, työ- ja vuokraustarjojen kustannuksista. laitteita, mutta myös sivustostasi! Louhinnan kehittämisen hinta riippuu sen parametreista, ja materiaalien toimituksen hinta riippuu sen etäisyydestä kaupungista. Meillä on toistuvasti havaittu pohjavesiä ja korkeuseroja Lenin laitoksissa. tietenkin, ja se herättää tietenkin laivan lopullisen hinnan. Voit soittaa meille +7 (812) 243-17-67 ja saada maksuttoman lainaus asiantuntijoistasi!

Laske säätiön hinta ilmaiseksi!

Laskemme monoliittisen levyn hinta ilmaiseksi ja vastaamme kaikkiin kysymyksiin.

Maksat työstä vasta sen jälkeen, kun olet tarkistanut kunkin vaiheen suorituskyvyn erikseen.

Jokainen maksutapa, joka on kätevä sinulle, on mahdollista: käteisellä tai pankkisiirrolla. Joka tapauksessa saat täydelliset asiakirjat.

Takaamme laatusi leivän laadun sopimuksessa. Huomaa, että takuu on voimassa vain, jos olemme suorittaneet kaikki työt kokonaan eikä yksittäisiä rakennusvaiheita.

Muiden yleisten säätiöiden koot

Napsauta linkkiä, kun haluat avata kaikki arviot, joita olet kiinnostunut säätiön koosta!

Monoliittinen 6x6-levy:
152 000 r.

Tässä osassa löydät säätiön hinnan autotallille, kylpylälle, puu- ja tiilitalolle sekä arvion ruotsalaiselle levylle (USW)

Monoliittinen 6x6-levy:
184 000 r.

Tässä osassa löydät säätiön hinnan autotallille, kylpylälle, puu- ja tiilitalolle sekä arvion ruotsalaiselle levylle (USW)

Monoliittinen 6x6-levy:
220 500 r.

Tässä osassa löydät säätiön hinnan autotallille, kylpylälle, puu- ja tiilitalolle sekä arvion ruotsalaiselle levylle (USW)

Monoliittinen 6x6-levy:
260 000 r.

Tässä osassa löydät säätiön hinnan autotallille, kylpylälle, puu- ja tiilitalolle sekä arvion ruotsalaiselle levylle (USW)

Monoliittinen 6x6-levy:
alkaen 314 000 s.

Tässä osassa löydät säätiön hinnan autotallille, kylpylälle, puu- ja tiilitalolle sekä arvion ruotsalaiselle levylle (USW)

Monoliittinen 6x6-levy:
418 000 r.

Tässä osassa löydät säätiön hinnan autotallille, kylpylälle, puu- ja tiilitalolle sekä arvion ruotsalaiselle levylle (USW)

Pietarin + monoliittisen prikaatin betonitehtaiden verkosto

Monoliittisen laatan tilaaminen meiltä säästää jopa 25% betonin ostosta ja toimituksesta.

Monet rakentamomiehet ostavat konkreettisia tehtaistamme!

Tarvittaessa voit ostaa betonia suoraan kasveistamme.
Avaa täydellinen hinnasto betonille ja laastareille →

Meidän konkreettinen tuotanto

Tuomme lähimpään kasviin betonista sinulle. Ilman välittäjiä!

Tehtaamme

LLC "RCC", Pietari
- TIN: 7814694706
- OGRN: 1177847205997