Muottien vuokraus

Muottirakennusta käytetään talojen rakentamisen alkuvaiheissa betonirakenteiden ja kiinteiden töiden valmistuksessa. Monoliittisen päällekkäisyyden laite vaatii ammattimaisen muottien käyttöä.

Monoliittirakenteiden vuokraus, toisin kuin hankinta, voi merkittävästi säästää rahaa rakentamiseen.

Yksittäisen talon rakentamisen kalliiden muottien hankkiminen on irrationaalinen päätös, koska konkreettisen työn jälkeen muotti ei enää ole tarpeen, se on varastoitava jonnekin ja vuokra on aina halvempaa kuin osto.

Slab laudoitus vuokraus

Monoliittisten betonilaattojen laitetta tarvitaan rakennettaessa taloja monoliittiseen runkoon tai myymällä nykyaikaisen tyyppisiä epätyypillisiä taloja.

Tarjoamme vuorauksen muottipesän laitteelle päällekkäisyyksistä kosteudenkestävästä vanerista teleskooppihyllyillä. Meidän muotti ei vaadi nosturin käyttöä sen asentamiseksi. Telineiden optimaalinen määrä voidaan ottaa 1 telineeseen 1 m2 lattiatilasta, mutta ottaen huomioon yhden telineen kuormitus enintään 2 tonnia.

Harjaton vuokra hinta

On järkevää vuokrata muottipaketti, kun on suunniteltu täytettävä katto yksityisen talon tai mökin rakentamisen aikana, jos on tarpeen täyttää pienet monoliittiset tontit, voit vuokrata komponentteja tarpeen mukaan.

Teleskooppinen teline - vuokraus 100 ruplaa / kpl. (talletus 200 ruplaa / kpl)
Jalusta - 50 ruplaa / kpl. (tallettaa 100 ruplaa / kpl.)
Univilka - 25 ruplaa / kpl. (tallettaa 50 ruplaa / kpl)
Liimattu palkki - 50 ruplaa / kpl. (tallettaa 100 ruplaa / kpl.)
Vaneri - 500 ruplaa arkille (tallettaa 1000 ruplaa / kpl)

Muottien laskeminen 100m2: n päällekkäin:

Räkit - vähintään 72 kpl * 100 ruplaa. = 7200 hieroa. (pantti 14400 hieroa).
Jalustat - vähintään 45 kpl * 50 ruplaa. = 2250 hieroa. (talletus 4500 hieroa).
Unifork - vähintään 45 kpl * 25 ruplaa. = 1125 hieroa. (vakuus 2250 hieroa.)
Säde - vähintään 260 mp. * 50 ruplaa = 13 000 ruplaa. (vakuus 26000 hieroa.)
Vaneri - vähintään 33 arkkia * 500 rub = 16500 hankaa. (vakuus 33000 hieroa.)

Kokonaismyynti lattialle 1 kk 40 000 ruplaa. (talletetaan 80 000 ruplaa.)

Toimitus 5000 hieroa. (muotti on Voronezh)

Minimi vuokra-aika on 2 viikkoa.

Toimitus- ja käsittelymaksut laskutetaan erikseen.

Yli 1,5 - 2,0 m teleskooppisten telojen välistä etäisyyttä ei ole suositeltavaa!

Älä yritä säästää telineitä ja ristikkorakenteita, sillä säästöt voivat johtaa romahtamiseen!

Vuokraa betonin letku

Kun monoliittiset lattiat valetaan, betoni toimitetaan betonipumpulla tai betonikuorilla. On mahdollista täyttää yksityisen talon monoliittinen päällekkäisyys muutamassa tunnissa, mutta edellyttäen, että betonia tarjotaan jatkuvasti. Käytä nosturia, jossa on kylpyamme 6 000 hankaa. 4 tuntia, betonipumppu 12 000 hankaa. 4 tunnin ajan. Betonipumppujen käyttö on huomattavasti kalliimpaa kuin nosturilla varustetun nosturin käyttö.

Vuokrasta 0,5 metrin korkuiselle betonille (kello) 1 päiväksi koituva kulutus on 1000 ruplaa päivässä (10 000 ruplan yksikköä kohti).

Toimitus kylpyammeen yli Voronezhin ja esikaupungin 1000 hieroa.

Asennettaessa betonia on vältettävä ilmakuplien muodostumista, jolle betoniseos tärisee.

Syvän tärinän vuokraus 1 päivästä 1000 hieroa / päivä (tallenna 5 000 hankaa / kappale)

Vuokrataan muottipuhelu: 8 950 751 01 99 Dmitry.

Rakennustöiden hinnoittelu

Voronezh-korjaus 8-952 959 18 64

  Etusivu »Hinnasto» Hinnasto rakennustyömaille Voronezh

Rakennustöiden hinnoittelu

Siviili- ja pystytyskohteet

Näytteenotto autotech ilman vientiä

Näytteenotto autotechnikaan viennin kanssa

Hankkeen toteuttaminen luonteeltaan (layout)

1500-3000

Manuaalinen täyttö sinusin

Kaivoksen jakautuminen, pohjamerkintä

Manuaalinen maan louhinta (riippuen maaperätyypistä)

Maaperän monoliittisten emästen (betonirakenteen)

Kuinka suuri on säätiön muotti

Säätiötyöhön liittyvien kustannusten laskeminen yleensä ja varsinkin muottipesä on ensisijainen asia, joka on ratkaistava ennen rakentamisen alkamista. Rakennusbudjetin suunnittelutarkkuus riippuu suoraan laskujen oikeellisuudesta ja mahdollisuudesta tehdä asianmukaisia ​​rakenteellisia ja teknologisia päätöksiä. On tärkeää muistaa, että rakennushankkeen taloudellinen osa määrittää tulevan rakentamisen laadun ja arkkitehtuurin.

Kuinka selvittää muottien kustannukset

Kun olet tutustunut tekniseen dokumentaatioon, jossa määritellään perusteet ja suositukset sen valinnasta tietyille arkkitehtuurirakenteille (tämä voi olla GOST R 52086-2003 tai SNiP 3.03.01-87), voit jatkaa laskutoimituksia, joiden avulla voit tietää, kuinka paljon perusta.

Pienikokoinen komposiittimuotti on paras vaihtoehto monoliittiselle perustukselle

Kun olet määrittänyt tulevan säätiön alueen, sen korkeuden ja paksuuden, voit siirtyä muottijärjestelmän valintaan, jonka avulla rakennuksen perustus muodostuu. Yleensä vankka perustus on yksinkertainen. Paras vaihtoehto on tällä hetkellä pienikokoinen tiimiteline, jonka asennus ei edellytä erityislaitteiden ja suuren työvoiman käyttöä.

Pääkulut

Kiinnitysjärjestelmien tärkeimmät osat, jotka ovat kallein, ovat:

 • Lineaariset profiilit metallista tai muovista. Niiden kustannukset riippuvat materiaalista ja koosta, vaihtelee 500-5000 ruplaa neliömetriä kohden;
 • Suojukset ovat kulmikkaita (saranoitu tai kiinteä). Niitä tarvitaan kulmien muodostamisessa, staattisia kulmasuojia käytetään usein perustustyöhön, niiden hintaluokassa on 750-1500 ruplaa neliömetriä kohden;
 • Kiinnittimien, siteiden, kiinnitysten kiinnittäminen muottien kiinnittämiseen sekä muut laitteet, jotka ovat välttämättömiä liitososien kiinnittämiseen ja kiinnittämiseen joissakin tapauksissa, sisältyvät muottirakenteisiin. Jos tarvitset lisäkomponentteja, sinun on tarkasteltava hintatietoja rakennusluettelossa, koska hinnat ovat hyvin suuria: useista ruplista 5-10 tuhanteen yksikköä kohden.

Säätiön komponenttimuotoisten hintojen nousu on hyvin suuri: useista rupleista 5-10 tuhatta kappaleeseen tai sarjaan

 • Päällyslevy - yksi pääosista, joka on vastuussa valun pinnan muodostumisesta. Yhteystietoluettelon tärkeimmät vaatimukset - alhainen tarttuvuuskerroin, joka vaikuttaa tuotteen kustannuksiin. On mahdollista säätää, kuinka paljon betonia tulee kiinni kannelle valitsemalla materiaali, josta se on tehty tai käsittelemällä pintaa erityisillä yhdisteillä, jotka vähentävät otetta. Moderni markkinat tarjoavat muovi-, vaneri-, textoliitti- ja metallilevyjä, joiden hinta riippuu materiaalin koosta ja tyypistä.
 • Varusteet. Tämä elementti voi johtua myös muotokompleksista, vaikka itse asiassa se on itsenäinen yksikkö. Lujittavan elementin (lohko, palkki, silmäkoko jne.) Kustannukset riippuvat siitä. Esimerkiksi 6 mm: n ja 3 - 12 m: n poikkileikkaukseltaan tavanomainen vahvikekaari maksaa 7 ruplasta lineaarimittarilta ja 27 000 ruplasta tonnilta. Samalla 18 mm: n sauvaosuus maksaa 50 ruplasta metriä kohden ja 25 000 ruplaa tonnilta.

Muottielementtien hintaluokka voi olla erilainen, kaikki riippuu rakentamisen alueesta, yksikön nopeudesta, myyjän omuudesta ja muista tekijöistä. Jos halu hankkia rakennustyöt säätiölle lyö pois kompleksin lopulliset kustannukset, tässä tapauksessa vaihtoehto voi olla järjestelmän vuokraus rakennustyön ajan.

Säätiö on rakennuksen tärkein osa. Sen tuotantoa olisi pidettävä erityisen vakavana. tätä varten on olemassa useita muotojen tyyppejä. Lajeja.

Säätiön laatu riippuu suoraan muottien lujuudesta. Hävittämisen ja muodonmuutoksen välttämiseksi sitä on vahvistettava. Tämä voidaan tehdä monella tavalla..

On olemassa monenlaisia ​​säätiöitä. He kaikki tekevät kuitenkin yhden tärkeän tehtävän - ne toimivat perustana koko rakennelmalle. Tästä syystä.

Rakenteiden ja rakenteiden rakentamisessa äskettäin käytettyjen esivalmistettujen rakenteiden korkeat kustannukset ja suhteellisen alhainen luotettavuus johtivat siihen, että.

Mitkä ovat laatoituksen kustannukset 1 m2: n perustamisesta? Miten lasketaan?

Pohjamoduuli on yksinkertainen rakenne, joka toimii konkreettisena sekoitusmuotona. Suurin osa niistä on kokoontaitettavat tuotteet, jotka on valmistettu kosteutta kestävistä ja / tai monikerroksisista vaneripaneeleista (vaipoista), metalli- tai puupalkkeista. On kiinteitä rakenteita. Ilman muottirakennetta on mahdotonta luoda korkealaatuista ja luotettavaa perustusta rakennukselle monoliittisen rakentamisen tapauksessa. Jos olet kiinnostunut kysymyksestä, kuinka paljon irrotettavien ja irrotettavien materiaalien perustana on muotti, lue hinnasto tai soita johtaja.

Yhtiömme huolehtii high-tech-muottijärjestelmien myynnistä ja vuokraamisesta erilaisten ominaisuuksien pohjalta. Tarjoamme kohtuuhintaan 1 m 2: n (2100 ruplasta / m 2: n) alusta, joka antaa takuita vuokratuista tai ostetuista rakenteista. Kun valitset järjestelmän toimittajan, muista, että rakennuksen kestävyys, turvallisuus ja luotettavuus riippuvat niiden toimivaltaisesta organisaatiosta ja oikeasta kehityksestä. Yhteistyössä kanssamme voit luottaa:

 • rehellinen laskeminen muottien kustannuksista;
 • nopea budjetointi ja alustava laskenta;
 • alhaiset hinnat kaikentyyppisille säätiöjärjestelmille;
 • nopea toimitus Moskovassa ja alueella;
 • pätevä neuvonta;
 • Perusmuottien vähimmäisaika toimitukseen kohteeseen;
 • auttaa kokoonpanossa, asennuksessa, pohjan asettamisessa.

Jos olet kiinnostunut säätiön muottien kustannuksista, ota yhteyttä yrityksen johtajaan. Tarjoamme sekä uusia järjestelmiä että käytettyjä rakenteita. BU-muottijärjestelmät ovat täysin toimivia ja luotettavia - yhtiö myy 100-prosenttisesti laadukkaita laitteita vahvan ja luotettavan perustan järjestämiseksi.

Muottirakenteiden ominaisuudet

Kalkinbetonijärjestelmät on koottu eri kokoisista (leveys 0,2 - 1,2 m) teräksestä ja alumiinista valmistetuista lineaarisista suojista tai levyt ja lisäkomponentit. Jälkimmäisen avulla rakenne on koottu paikan päällä lukitusjärjestelmiin, kiinnittimiin, kiinnittimiin jne. Rakennettavan rakennuksen yksilölliset ominaisuudet määrittävät perustusmuotin tyypin ja sen koon. Tällöin säätiön muottien hinta lasketaan seuraavista tekijöistä:

 • vaadittu määrä lasketaan m2: ksi;
 • muottien tyyppi - vakiokoko, tuotantomateriaalit;
 • muottijärjestelmän monimutkaisuus - määräytyy koko sarjan mukaan;
 • lisäpalveluita.

Teemme paitsi rakenteiden tuottamista, mutta myös toteutetaan laitteen muottijalan säätiö - hinta per m2 vaihtelee 800 ruplasta. (yksityiskohtia voidaan selventää johtajan kanssa). Voit myös tilata kirjanmerkin ja ostaa raudoituksen, betonituotannon ja kaatamisen yrityksessä. Yhtiö tarjoaa myös erilaisia ​​tyynyvalmisteita.

Alustan muottien ominaisuudet alustalta

Edullisin ja halpa materiaali muottien tuotantoon on hallitus. Paras ominaispiirteet tällä etsintäalueella ovat mäntymallit. Jotta rakenne pystyy kestämään betonin paineita, valitaan 2,5 cm: n paksuiset levyt, joiden enimmäispaksuus voi olla 3,2 cm, koska Moskovan peruskotelon hinta on huomattavasti alhaisempi (vaihtelee 4 000 ruplaa / m3) kuin metalli, tällainen järjestelmä on suosituin. On järkevää käyttää sitä yksityisessä rakentamisessa.

Hallinnan rakentamisen järjestely on yksinkertainen, mutta aikaa vievä. Koska järjestelmä on taitettava useista elementeistä. Riippuen annettavan säätiön ominaisuuksista voi olla tarpeen lisätä rakenteellisia elementtejä - tikkaita, kuoleja jne. Puupohjaisten muottien etu on kyky käyttää uudelleen puhdistettuja levyjä (jos järjestelmä on oikein järjestetty). Samanaikaisesti myös 1 m3 betonin vuokrankustannukset ovat yksi edullisimmista. Tarjoamme apua rakennusmateriaalien hankinnassa rakenteen kokoonpanolle, asennukselle ja purkamiselle.

Metallipohjamoduulin ominaisuudet

Rakenteet tehdään alumiini- tai teräsrungon, metallin pinnoituksen perusteella. Teräs on valittu vaikeisiin töihin. Materiaali kestää huomattavan betonin paineita, sopii korjaamiseen ja voidaan käyttää uudelleen. Teräsmuotti on kannattavaa ostaa monikerroksisten monoliittisten rakennusten rakentamiseen osallistuvat yritykset. Yksityinen rakentaminen on viisasta vuokrata. Johtaja laskee, kuinka paljon säätiön kustannusrakenne - hinta riippuu järjestelmän koosta ja sen ominaisuuksista.

Alumiinijärjestelmässä on vähemmän voimaa ja se kestää vähemmän betonin paineita, mutta se on kevyt ja edullinen. Voit tilata avaimet käteen -tuotannossamme tai vuokrata valmiin rakenteen. Molempien tyyppisten järjestelmien kokoonpanoon käytetään erityisiä lukkoja ja kiinnityselementtejä - kiinnittimet mahdollistavat rakenteen nopean kiinnittämisen ja purkamisen ilman vaivattomuutta. Yrityksen asiantuntijat voivat auttaa konkreettisen työn toteuttamisessa. Löytääksesi muottipesän lopulliset kustannukset (1 m3: n hinta vaihtelee 600 ruplaa). Ota yhteyttä yrityksen johtajaan.

Mitkä parametrit perustuvat muottipesän vuokraukseen?

Yrityksessämme 1 m 3: n betonilevyjen vuokraus hinnoilla on alhaisempi kuin muissa Moskovan yrityksissä. Lopulliset kustannukset lasketaan seuraavasti:

 • vuokrattujen laitteiden määrä;
 • vuokrasopimuksen kesto (toiminta-aika);
 • muotojen tyyppi (vuokra - prosenttiosuus tuotantojärjestelmään käytetyn materiaalin kustannuksista).

Voimme tilata säätiön täydellisen muottiyksikön alueelle edullisimmista hinnoista. Yhteystietojen selvittämiseksi ota yhteyttä johtajaamme.

Betoniteollisuuden kustannukset - rakennuksen asentamisesta seoksen täyttämiseen

Rakennus-, vahvistus- ja betonitoimiston (kaikkien osien) keskimääräisiä kustannuksia voidaan kutsua vain tällaisiksi. Syynä on lukuisia vivahteita: kaatomenetelmät (sekoittimet, manuaalisesti), työn laatu, etäisyys lähimpään betonitehtaaseen. Yritä säästää rahaa, älä unohda aikakertoimen ja säästä.

Betonin ja valuraudan kaatamisen kustannukset vaihtelevat suuresti. 5 000 ruplaa kuutioa kohti hämärtymätön sanamuoto, me "monoliittinen" seinät ja säätiö, 6 500 ruplaa / m3 - lattia yksikkö. Pieni osa yhtiö kuvaa yksityiskohtaisemmin tarjottuja palveluita: muottien, säätiön, portaiden (span, foorumin, sisustuksen) rakentaminen, sarakkeet, manuaalisen työn kustannukset. Tulos: hintojen analysoinnin jälkeen ymmärrät, että keskimääräinen luku on suunnilleen yhtä suuri kuin edellä, mutta virheen ollessa 1000-1200 ruplaa. Ja tämä on noin 20-25% summasta, niin ylöspäin kuin alaspäin.

Kastelukustannukset kuutioittain vaihtelevat välillä 600-900 ruplaa (vain työtä ilman betonia). Joskus ne lasketaan käyntimittareihin (matalissa nauhalämperissä, puutarhatyylissä) - tässä tapauksessa palkkio on "mittarilukema" ja "monimutkaisuus" - joskus sinun on kuljettava / kuljetettava paljon, "alamäkiä" ja muita vivahteja, jotka päällikkö määrittelee paikan päällä. Tämän seurauksena betonin kaattamisen kustannukset ovat 200-300 ruplaa metriä kohden. Tilauksen toimittaminen sekoittimella maksaa 3300-4800 kuutiota kohti (brändistä riippuen) ja kaada betonia 10 000 - 15 000 ruplaa vaihdosta (8 tuntia, noin 50-70 kuutiometriä) betonipumpulla. Seoksen nostamisen kustannuksia käsin käsin neuvotellaan erikseen.

Sekoittajalla on kiistattomia etuja verrattuna manuaaliseen työhön: seos on homogeenisempi, säästyy aikaa, tuottavuutta lisätään.

Taulukossa on esitetty keskikustannukset muottien, raudoituksen ja betonitoimiston asennuksesta:

Muottien asennus, m2

1500-2500 (riippuu täyttö- ja työskentelyolosuhteista)

Erilliset työtyypit

Myös raudoitus, muottirakenne ja seoksen laskenta lasketaan erikseen. Jotkut yritykset tarjoavat vahvistamista (työ + materiaalit) hintaan 2 000 ruplaa / m3, jotkut (taas - keskimäärin) - jopa 3 000 ruplaa / m3. Suojusten asennus - 1 000 - 1 200 ruplaa metriä kohden. Korkeat kustannukset johtuvat siitä, että nämä toimenpiteet toteutetaan vain käsin.

Löydäksesi tarkat hinnat, useimmat yritykset tarjoavat suoraan yhteyttä. Hyvin harvat tarjoavat online-laskimia, joilla lasketaan betonityöhön liittyvät kustannukset verkkosivuillaan (ei saa sekoittaa sementtisekoitusten laskentatoimiin - tämä tavara on katon yläpuolella). Kätevä asia antaa sinulle mahdollisuuden selata tarkemmin yhtiön palveluiden hintoja. Laskelmat eivät kuitenkaan välttämättä vastaa yrityksen asiantuntijoiden laskemaa määrää. Oletetaan, että tarvitset 17 m3: n seoksen, ja teet sen tehtaalla. Sekoitin käyttää niin paljon rahaa 17 m3: n betonin toimitukseen kuin 20-24 kuution jakelussa. Tulos: äänenvoimakkuus on pienempi ja maksun laskutus - enemmän.

Erikseen löydät laskimet vahvistukseen, kaivamiseen ja toimituskustannuksiin. Ei löytynyt integroitua työkalua, jossa otettaisiin huomioon kaikki tekijät.

Jotta voit valita yrityksesi ja varmistaa korkeimman työn laadun, noudata seuraavia vinkkejä:

 • Vietä aikaa kokoukseen mahdollisten esiintyjien kanssa. Löydät ne molemmat verkossa (optimaalisesti - yritykset, jotka ovat menestyksekkäästi toimineet markkinoilla yli 7 vuotta) tai suosituksesta.
 • Urakoitsija valitaan alustavien arvioiden vertaamisen jälkeen.
 • Parasta aikaa betonin asettamiseen on vuoden lämpimimmät kuukaudet (se on nopeampaa ja halvempaa). Muista, että joskus kannattaa käyttää enemmän rahaa hyvään materiaaliin ja laadukkaaseen työhön kuin palauttaa julkisivun viimeistely, joka lensi ensimmäisestä talvesta lähtemättömästä "koomattomasta" betonista säätiöön.
 • Muista suorituksen suorituksesta: vahvistamisesta kaatamiseen ja munimiseen. Jos mahdollista, ota näytteitä pakastetusta betonista laboratorioon - tänään se on halpa. Pidä myös seurata täytön ajoitusta ja lämpötila-olosuhteita.

Betonityö

Voronezhin konkreettinen työ on tärkeää antaa yritykselle moitteettomalla maineella. Tällainen on yritys "KuznetsovStroy". Ammattitaitomme on osoittautunut useista hyvin toteutetuista projekteista ja epätyypillisistä töistä. Jälkimmäisistä - laitureiden toteuttaminen tilauksesta, venesatamat, työskentelevät kylmässä. Emme ole taikureita, mutta kausittaisuuden käsite ei ole meille - todellisille ammattilaisille ei ole esteitä asiakkaan toiveiden täyttämisessä. Siksi aikataulun suhteen täytämme tilauksen, kun tarvitset sitä! Modernin mallin laitteiden avulla voit tehdä työtä missä tahansa lämpötila- ja sääolosuhteissa: voimakasta lämpöä, huurretta ja jopa rankkasadea.

Riippumatta rakentamisen laajuudesta, konkreettisesta työstä - tämä on tärkein hetki. Ne sisältävät seuraavat teokset:

 • Säätiön rakentaminen;
 • betonointi;
 • Monoliittinen työ;
 • Ruuvi-pohja;
 • PBS: n perusta;
 • Strip-pohja;
 • Betonin läpivienti.

Työn laatu betonilla määrittää kohteen pitkäjänteisen toiminnan tulevaisuudessa.

Rakennusliiketoiminnassa ei ole juurikaan, ja miksi korkealaatuinen betonivuoto on niin tärkeä teoksissa, se tunnetaan myös aloittelijoille: rakennettu rakenne ja perusta on oltava vahvoja. Siksi konkreettisia arvosanoja yrityksen GOSTin mukaan maksetaan niin paljon huomiota. Erikoisajoneuvot ja muut laitteet mahdollistavat työn tehokkaasti ja nopeasti - kuoret, tyhjät aukot ja muut virheet on ehdottomasti suljettu pois. Teknologian lisäksi myös henkilöresurssit ovat tärkeitä. Tiimimme on koko vakiintunut mekanismi, joka toimii yhtenäisesti ja säännöllisesti.

SK Kuznetsov Stroy tarjoaa asiakkaille konkreettista työtä Voronezhissa.

Betonin töiden hinnat:

Tärkeä tekijä on konkreettisen työn hinta. Oletuksena on vähäinen, mutta jos tilaat paljon työtä, kustannukset vähenevät automaattisesti. Saat laadukkaita edullisin hinnoin. Siksi kun tilat konkreettista työtä, paina välittömästi, mitä työtä tämän profiilin on suoritettava kohteeseen - ja hinta laskee. Erityisesti kun kyseessä on raskaiden koneiden käyttö.
KuznetsovStroy on aina joustavia yhteistyön edellytyksiä ja sopiva hinnasto materiaaleja ja työtä varten.

Kuinka paljon se maksaa täyttää muottipesän

Jokainen, joka joutui rakentamaan säätiön perustamisen yhteydessä kysymystä sen vahvuudesta, joka riittää tulevalle kodille. Joissakin tapauksissa voimakas voimakas säätiö ei ole tarpeen, mutta jälleenvakuutus on vielä valmis, mikä johtaa lisäkustannuksiin. Jokaisen rakennuksen alapuolella on riittävä turvataso. Se voidaan laskea, ja sitten kustannusten suhteen tulee selväksi, kuinka paljon se maksaa täyttää taskut, jotka palvelevat koko talon käyttöikää.

Tavallisin nauhapohja, ja jos tulevaisuuden talon alue on jo tiedossa, voit laskea enemmän tai vähemmän tarkasti sen valmistuksen kustannukset.

Kaivauskaivuri

Tällöin, jos tämä työ tehdään kaivukoneella, laske sitten sen kanssa tehdyn työn kustannukset 250-500 p: n kuluessa. per m³, joten kustannuslaskenta lineaarimittaria kohti riippuu kaivannon syvyydestä ja vuokrattavasta laitteistosta. Jos työ tehdään itsenäisesti, tarvitset:

 • paikka, jossa kaivanto kaivetaan, poista turpeen;
 • kaivaa oja;
 • asennus muottiin;
 • tee hiekkasten hiekka (voit käyttää saviä, gartsovkaa tai murskattua hienoa murskkaa) ja murskata;
 • vesitiivistykseen sinun täytyy luoda geotekstiilejä;
 • Kaada betonia ja tiivistä se värähtelijällä (tai tikulla).

Materiaalien kustannukset

Itsenäisen hallinnon tapauksessa on välttämätöntä maksaa vain rakennusmateriaaleja, nimittäin:

 1. Hiekka - 1970 ruplaa / m³ (hinta riippuu hiekan laadusta ja uuttopaikasta).
 2. Sora - 3500 ruplaa / m³.
 3. Betoni V15 - 3500 ruplaa / m³.
 4. Armature - 25 ruplasta metriä kohden, tai vahvistettu verkko 50 × 50 - 100 ruplaa / m².
 5. Geotekstiilit - 20 ruplaa / m².

Vaaditun materiaalimäärän laskeminen

Vaaditaan hiekkaa

On huomattava, että tarvitaan vain suuria hiekkoja, ja perustapehmusteiden paksuus on 20-25 senttimetriä. Tilavuuden laskemiseksi sinun on moninkertaistettava pituus, leveys ja korkeus yhdessä. Aluksi kaikki tiedot on kuitenkin muutettava yhdeksi standardiksi, tässä tapauksessa metreinä. Jos kaivon leveys on 0,3 m ja täyttökorkeus 0,25 m, yksi juoksumittari vie 0,075 m³ hiekkaa (0,25 × 0,3 × 1). Jos esimerkiksi talosi on 7 × 10 m, laskemalla sitten kaivannon pituus (10 + 10 + 7 + 7 = 34 m / p), kerrote hiekkaa, jota käytetään 1 p / m (tässä esimerkissä 0,075) Kaivannon kokonaispituus (34 m / s), saa 2,55 m³, joka on vähintään 50 pp / m³. Älä unohda lisätä tähän summaan lähetyskustannuksia. Kuinka paljon betonia tarvitaan, voidaan laskea samalla periaatteella.

Myös ostettavan raudoituksen määrä voidaan laskea. Aloitetaan yksinkertaisimmalla mallilla laskemalla metallin kulutus 1 p / m: lla. Neljä tankoa asetetaan rungon pohjaan, ja jokainen 15 cm neuletiheydellä, täytyy sitoa hyppyjä, joihin vedetään vielä yksi 1 m vahvistus kutakin seitsemää riviä kohden. Tuloksena on 11 metriä, mutta sinun on lisättävä toinen metri odottamattomista kuluista ja alittavasta tasapainosta. Näiden tietojen avulla voit laskea koko rakenteen kaatamisen kustannukset.

Erikoispalvelut

Siinä tapauksessa, jos päätät palkata ammattilaisten palveluita, sinun on selvitettävä, kuinka paljon se maksaa täyttääksesi muottipesän, koska tässä tapauksessa sinun ei tarvitse maksaa paitsi materiaaleja vaan myös töitä. Tällaisia ​​tietoja on helppo saada menemällä tällaisten yritysten sivustoon. Työn arvioidaan olevan 1 m²: n sokea alue (ei kuutioon!) Ja tällaisten yritysten johdon mukaan kolmasosa kustannuksista johtuu palkasta ja palveluiden maksamisesta.

Näiden tietojen avulla voit laskea kustannukset projektin perustaksi.

Kuinka paljon se maksaa kaataa betonia ja muurauslaitteistoa

Betoniteollisuuden kustannukset - rakennuksen asentamisesta seoksen täyttämiseen

Rakennus-, vahvistus- ja betonitoimiston (kaikkien osien) keskimääräisiä kustannuksia voidaan kutsua vain tällaisiksi. Syynä on lukuisia vivahteita: kaatomenetelmät (sekoittimet, manuaalisesti), työn laatu, etäisyys lähimpään betonitehtaaseen. Yritä säästää rahaa, älä unohda aikakertoimen ja säästä.

Betonin ja valuraudan kaatamisen kustannukset vaihtelevat suuresti. 5 000 ruplaa kuutioa kohti hämärtymätön sanamuoto, me "monoliittinen" seinät ja säätiö, 6 500 ruplaa / m3 - lattia yksikkö. Pieni osa yhtiö kuvaa yksityiskohtaisemmin tarjottuja palveluita: muottien, säätiön, portaiden (span, foorumin, sisustuksen) rakentaminen, sarakkeet, manuaalisen työn kustannukset. Tulos: hintojen analysoinnin jälkeen ymmärrät, että keskimääräinen luku on suunnilleen yhtä suuri kuin edellä, mutta virheen ollessa 1000-1200 ruplaa. Ja tämä on noin 20-25% summasta, niin ylöspäin kuin alaspäin.

Kastelukustannukset kuutioittain vaihtelevat välillä 600-900 ruplaa (vain työtä ilman betonia). Joskus ne lasketaan käyntimittareihin (matalissa nauhalämperissä, puutarhatyylissä) - tässä tapauksessa palkkio on "mittarilukema" ja "monimutkaisuus" - joskus sinun on kuljettava / kuljetettava paljon, "alamäkiä" ja muita vivahteja, jotka päällikkö määrittelee paikan päällä. Tämän seurauksena betonin kaattamisen kustannukset ovat 200-300 ruplaa metriä kohden. Tilauksen toimittaminen sekoittimella maksaa 3300-4800 kuutiota kohti (brändistä riippuen) ja kaada betonia 10 000 - 15 000 ruplaa vaihdosta (8 tuntia, noin 50-70 kuutiometriä) betonipumpulla. Seoksen nostamisen kustannuksia käsin käsin neuvotellaan erikseen.

Sekoittajalla on kiistattomia etuja verrattuna manuaaliseen työhön: seos on homogeenisempi, säästyy aikaa, tuottavuutta lisätään.

Taulukossa on esitetty keskikustannukset muottien, raudoituksen ja betonitoimiston asennuksesta:

Muottien asennus, m2

1500-2500 (riippuu täyttö- ja työskentelyolosuhteista)

Erilliset työtyypit

Myös raudoitus, muottirakenne ja seoksen laskenta lasketaan erikseen. Jotkut yritykset tarjoavat vahvistamista (työ + materiaalit) hintaan 2 000 ruplaa / m3, jotkut (taas - keskimäärin) - jopa 3 000 ruplaa / m3. Suojusten asennus - 1 000 - 1 200 ruplaa metriä kohden. Korkeat kustannukset johtuvat siitä, että nämä toimenpiteet toteutetaan vain käsin.

Löydäksesi tarkat hinnat, useimmat yritykset tarjoavat suoraan yhteyttä. Hyvin harvat tarjoavat online-laskimia, joilla lasketaan betonityöhön liittyvät kustannukset verkkosivuillaan (ei saa sekoittaa sementtisekoitusten laskentatoimiin - tämä tavara on katon yläpuolella). Kätevä asia antaa sinulle mahdollisuuden selata tarkemmin yhtiön palveluiden hintoja. Laskelmat eivät kuitenkaan välttämättä vastaa yrityksen asiantuntijoiden laskemaa määrää. Oletetaan, että tarvitset 17 m3: n seoksen, ja teet sen tehtaalla. Sekoitin käyttää niin paljon rahaa 17 m3: n betonin toimitukseen kuin 20-24 kuution jakelussa. Tulos: äänenvoimakkuus on pienempi ja maksun laskutus - enemmän.

Erikseen löydät laskimet vahvistukseen, kaivamiseen ja toimituskustannuksiin. Ei löytynyt integroitua työkalua, jossa otettaisiin huomioon kaikki tekijät.

Jotta voit valita yrityksesi ja varmistaa korkeimman työn laadun, noudata seuraavia vinkkejä:

 • Vietä aikaa kokoukseen mahdollisten esiintyjien kanssa. Löydät ne molemmat verkossa (optimaalisesti - yritykset, jotka ovat menestyksekkäästi toimineet markkinoilla yli 7 vuotta) tai suosituksesta.
 • Urakoitsija valitaan alustavien arvioiden vertaamisen jälkeen.
 • Parasta aikaa betonin asettamiseen on vuoden lämpimimmät kuukaudet (se on nopeampaa ja halvempaa). Muista, että joskus kannattaa käyttää enemmän rahaa hyvään materiaaliin ja laadukkaaseen työhön kuin palauttaa julkisivun viimeistely, joka lensi ensimmäisestä talvesta lähtemättömästä "koomattomasta" betonista säätiöön.
 • Muista suorituksen suorituksesta: vahvistamisesta kaatamiseen ja munimiseen. Jos mahdollista, ota näytteitä pakastetusta betonista laboratorioon - tänään se on halpa. Pidä myös seurata täytön ajoitusta ja lämpötila-olosuhteita.

Kuinka paljon betonin kaataminen, vahvistaminen ja muottien järjestäminen

Valmistelu mille tahansa rakentamiselle ei ole täydellinen ilman alustavia laskelmia. Betonin kaato ja vahvistaminen ovat perustoimintoja monille teollisuuslaitoksille. Tietoja työnkulutuksesta ei vain suunnata virtausta vaan myös valita taiteilijan.

Keskimääräinen työhinta

Betonisointi on klassinen tapa luoda vahva ja luotettava rakenne, soveltamisala on uskomattoman leveä: tavallisista puutarhatuista monikerroksisiin rakennuksiin.

Taulukossa on esitetty konkreettisen työn ja yksittäisten aputoimintojen kustannukset.

Pää- ja täydentävien töiden hinta:

Hintaan vaikuttavat tekijät

Betonin kaato on monenlaista työtä sisältävä toimi, jonka avulla voidaan ymmärtää rakennusyritysten hinnoittelupolitiikan muodostumista, kustannukset ilmaistaan ​​kuutiota kohden:

 • Muottien asennus.
 • Asennusosat: sidonta, hitsaus.
 • Betonin toimittaminen: sekoittimen, manuaalisen vaivaamisen.
 • Täytä sekoitin käsin.
 • Tärinää.
 • Muottien poisto.

Määritä tekijät: rakentamisen tyyppi, materiaalit, toimitukset, muotti, kaataminen ja laskeminen.

1. Betonisointimenetelmä riippuu suunnittelun vaatimuksista. Jos esineen on kestettävä suuria kuormia, sen lujuutta käytetään. Vahvistettu betoni on sen ominaisuuksien ansiosta yleisin rakennusyksikkö, jonka hinta (kuutiometriä kohti) määritetään paitsi betoniliuoksen kaatamalla myös vahvistamisen avulla.

2. Vahvistaminen ja muottien asentaminen ja purkaminen ovat pakollisia toimenpiteitä useimmille betonipäällystetyille perustuksille. Vavat voidaan kiinnittää manuaalisesti lanka- ja kulmakappaleiden avulla tai hitsaamalla. Ensimmäisessä tapauksessa työ on työläämpi, mutta luotettavan bondin takaaminen. Hitsauskoneen avulla vahvistaminen nopeutuu, epäedullinen on pätevän asiantuntijan kutsu.

Kohteen kestävyys riippuu suurelta osin tekniikan noudattamisesta ja korkealaatuisten raaka-aineiden käytöstä, säästöt tässä vaiheessa ovat epäkäytännöllisiä.

3. Täyttöhinta kuutiota kohden - kustannukset toimituksen ja purkamisen mukaan. Valinta tehdään kohteen monimutkaisuuden ja koon perusteella, sillä kutakin kuormitustyyppiä kohti lasketaan tietty betonilaatu, menetelmä ja materiaali raudoitukseen. Teknologisten prosessien automatisointi voi parantaa tuloksen saavutettavuutta ja nopeutta, mutta se näkyy sen hinnalla.

4. betonisekoittimen toimittaminen. Tehdasvalmisteiden etuna on sen laatu, joka ei aina ole mahdollista tuottaa yhdessä tuotannossa, mutta kaikki riippuu myös rakentamisen vaatimuksista. Jos puhumme pienistä puutarhaväylistä ja visiirin pohjasta, on parasta tehdä kaikkea itseäsi käyttämällä betonisekoitinta. Kun työskentelet monimutkaisimmilla esineillä, on toivottavaa mitata lujuuden koostumus.

5. On edelleen tärkeää, että betonin kaataminen ja asettaminen monoliittisen perustuksen muottiin on samanaikaista, tässä tapauksessa on mahdotonta tehdä ilman automaatiota. Manuaalinen menetelmä on edullisempi, jos teet kaiken itse, mutta kun palkkaat ihmisiä korkean työpanoksen takia, työ on kalliimpaa kuin kone.

6. Värineminen on toinen toimenpide, joka vaatii erikoistyökalua, joka auttaa pääsemään eroon kaatuneesta betonista kertyneistä happi- kuplista, mikä parantaa lujuusominaisuuksia 10-20%. Ei käytössä:

 • Saatuaan seoksen, jossa on keinotekoisesti muodostettuja ilmasyvennyksiä, esimerkiksi ilmastettua betonia.
 • Liian liikkuvissa ja nestemäisissä massoissa, koska se voi johtaa delaminaatioon.

7. Betonin kaatamisen kustannukset sisältävät asianomaisen henkilöstön koulutustason. Toistaiseksi kaikki kehittäjät eivät tiedä sääntöjä, jotka koskevat laastin purkautumista muottiin, jotka kulkevat eri korkeuksista: päällekkäisyydet ja pylväät - 1 m: sta vahvistetuille rakenteille - 2 m ilman vahvistusta - 5 m.

Johtopäätös on yksinkertainen: mikä tahansa työ vaatii paitsi laadukasta materiaalia ja tekniikkaa, myös asiantuntijan osallistumista.

Palvelut - säätiö Voronezhissa

Yrityksemme "Rakennus" tarjoaa palveluja erilaisten talojen perustusten kehittämiseen ja rakentamiseen.

Säätiön hinta

Ribbon säätiö RC

sisältyvät hintaan: kaivaminen, parittelu vahvistaminen, kaataminen betoni

Foundation-nauha-säätiö, jossa on muotti

sisältyvät hintaan: kaivaa maata, asentaa muottiin, yhdistämällä vahvistusta, kaatamalla betonia

Jos olet kiinnostunut Voronezhin säätiöstä, yrityksemme tulee mielellänne auttamaan sinua. Kokeneen ja pätevän henkilökuntamme ansiosta saat voimakkaan rakenteen, joka on luotu kehittyneiden tekniikoiden ja parhaiden materiaalien avulla. Tarjoamme sinulle säätiön rakentamisen, jonka hinta vastaa täsmälleen taloudellisia resursseja ja itse talon vaatimuksia. Voit tilata palveluitamme ja säätiöstämme juuri nyt. Tai hanki alustava kuuleminen yrityksen ammattilaisista ja suositukset optimaalisen perustan valinnasta.

Tarjoamme seuraavia vaihtoehtoja perustamaan taloja

yhtenäinen

Talojen monoliittiset perustukset, joiden hinnat ovat melko edullisia, ovat paras ratkaisu huokoisten tai löyhäksi ja heikoksi maaperäksi. Itse asiassa puhumme monoliittisen betoniteräksen luomisesta ja käyttämisestä, jonka avulla voit rakentaa taloja ja ei tuottaa mitään ongelmia.

Koska monoliittinen säätiö, Voronezhin hinta, jonka voit tarkistaa asiantuntijoidemme kanssa, on erittäin kantokykyinen, voit valita sen raskaan tiilen tai betoniteräksen taloon. Luonnollisesti, jos pohjavettä virtaa pinnan lähellä, on mahdotonta syventää tällaista perustetta ja rakentaa kellari. Toisaalta, jopa tässä tapauksessa säätiö Voronezh avulla voit rakentaa rakennuksen haluamasi koko.

Monoliittisen perustuksen asennus Voronezhissa riippuu siitä, kuinka paljon konkreettisia kuutiometreinä vaaditaan teräsbetonilaatan muodostamiseksi. Löydät tarkan hinnan soittamalla puhelimen asiantuntijoihimme.

Monoliittisen alustan hinta:

Strip-säätiö

Korkealaatuinen nauhatekniikka, jonka hinnat konsulttimme voivat kertoa, on pitkä käyttöikä. Sen edut ovat monipuolisuus. Voit järjestää useita esineitä sen kanssa. Säätiöiden palveluiden suorittaminen, mestarit hävittävät nauhapohjan pitkin tukevat sisäiset väliseinät ja talon ympärillä. Tämä mahdollistaa kuorman jakautumisen tasaisesti ja varmistaa luotettavan kosketuksen maan kanssa.

Nauhapohja voi olla monoliitti tai massiivinen betonilohko. Jälkimmäisessä tapauksessa odota, kunnes konkreettinen massa kovettuu, ei enää tarvita. Lisäksi kaatamalla talon perusta, jonka hinta yrityksellämme ilahduttaa yllättäen, on mahdollista ilman erityistä muottien valmistusta. Mutta monoliittisten liuska-emästen lujuusominaisuudet ovat paljon korkeammat kuin lohkon analogit.

Betonielementtejä, joiden hinta riippuu myös materiaalin kulutuksesta, voidaan vahvistaa. Vahvistetut pohjat valitaan kahden tai kolmen kerroksen talojen rakentamisen aikana, joissa on tiiliseinät tai raskasbetonilattiat. Teräsverkko vahvistaa rakennuksen massan jakautumista koko keskelle. Ja se ei salli tukipohjan muodonmuutosta lievällä maaperän sileydellä tai vaikeilla kuormitusgradienteilla.

Ribbon säätiön hinta

Lohkoperustan ominaisuudet

Jos haluat nopeuttaa säätiön rakentamista niin paljon kuin mahdollista, ja hinnalla ei ole väliä sinulle, valitse lohkoperuste. Sinun ei tarvitse odottaa, kunnes betoni kovettuu, nosta voimaa ja kutistuu (mikä yleensä kestää noin 3-4 kuukautta). Toiminnallisten ja teknisten indikaattorien mukaan talojen lohkoperheet ja niiden hinnat ovat samankaltaisia ​​kuin monoliittirakenteiden ominaisuudet.

MUTTA! Jos päätät tehdä esim. Puuportaan lohkoperustan ja hinta on sinulle erittäin tärkeä, älä kiirehdi. Huolimatta siitä, että säätiön kustannukset ovat suunnilleen samansuuruiset, ensimmäisen vaihtoehdon tapauksessa aiheutuu lisäkustannuksia. Tämän mallin asentamiseksi on tarpeen houkutella trukinosturia.

Pohjakerroksen seinä on teräsbetoniteräksinen rakenne, joka lujittaa teräsputkia ja luo vahvistuskerroksen. PBS: n osana on erityisiä lisäaineita, joita et löydä perinteisiltä betonituotteilta. Kiitos niistä, voit käyttää FBS-lohkojen pohjaa +500 gr: n lämpötiloissa. ja jopa -700 g. Celsius. Jos päätät rakentaa esimerkiksi puurakenteen lohkoperustan, "ilo" voi olla liian korkea. Melko kevytrakennuksille asiantuntijat valitsevat toisen, yhtä luotettavan vaihtoehdon.

Määritä kustannukset talon kellarista puusta, tiilestä, levyiltä

Käytetyt materiaalit, koko ja rakennustyyppi - kaikki tämä vaikuttaa talon säätiön hintaan. Yhtiömme asiantuntijat tarjoavat sinulle kaatamaan talon perusta, jonka hinta olet täysin tyytyväinen. Tarjoamme asiakkaillemme betoniarvot M300 ja sitä korkeammalle ja kehyksen vahvistaminen 12 mm: n terästangoista. halkaisija. Muut vaihtoehdot ovat mahdollisia.

Yrityksestämme saat pitkän takuun säätiösi. Olemme valmiita luomaan sinulle optimaalisen suunnittelun ottaen huomioon asiakkaan tarpeet ja toiveet. Arvioitu perushinta riippuu suuresta määrästä ehtoja. Annamme arvioidut hinnat. Loppumaksun tekevät vain asiantuntijat.

Esimerkkejä rakennustyömme rakentamisesta Voronezhin alueella sijaitsevien talojen rakentamiselle

FOUNDATION IN VORONEZH KEYNILLÄ

Haluat rakentaa kiinteistön, mutta et tiedä, mistä tilata säätiötä Voronezhissa, jolla on korkea luotettavuus, kestävyys ja kestävyys? Yrityksemme on valmis auttamaan tämän ongelman ratkaisemisessa mahdollisimman lyhyessä ajassa ja yksilöllisellä lähestymistavalla jokaiselle asiakkaalle.

Voronezhin säätiöpalvelut ovat yrityksen päätehtäviä, joten takaamme ammattimaisen lähestymistavan kaikissa yhteistyön vaiheissa. Kokeneet tiimimme tekevät kaiken työn, mukaan lukien säätiöiden rakentamisen ja kaatamisen. Samaan aikaan asiakkaiden ei tarvitse houkutella asiantuntijoita. Tämän ansiosta taloudelliset ja ajalliset säästöt saavutetaan, ja laitteiston seisokkeja on täysin eliminoitu.

Yhtiömme tarjoaa Voronezh-palveluita erilaisten monimutkaisuuden ja mallien avaamiseen. Vankka kokemus tekee meidät pois kilpailusta Voronezhissa. Otamme täyden vastuun työn tuloksesta ja takaamme siis avioliiton puuttumisen. Yrityksemme toteuttaa säätiöiden rakentamisen vain käyttämällä materiaaleja, jotka täyttävät kaikki standardit ja rakennusmääräykset. Käytämme betonia, jonka lujuus on vähintään M300 ja luo vähintään 12 mm: n teräsvaipan halkaisija.

Säätiön rakentaminen

Säätiön säätiö alkaa valmistelutyöstä, mukaan lukien hedelmällisen maaperän poistaminen ja tasoittaminen. Sivuston sovittaminen mahdollistaa luotettavan rakenteen rakentamisen, mutta myös riittävän tilan sijoittamisen rakennusaineisiin ja laitteisiin. Runkorakennuksen perustan rakentaminen ei edellytä merkittäviä työvoimakustannuksia, koska sitä ei voida haudata. Betonipohjan rakentaminen Voronezhissa tiilenrakentamisen yhteydessä edellyttää, että vahvistetut betonilaatat tai lohkot vaativat erikoislaitteiden käyttöä.

Teosten toteutus alkaa vasta sen jälkeen, kun asiakas on merkinnyt esineen aluetta. Hän pystyy itsenäisesti määrittämään rakennuksen aseman ja asentamaan kiinnityskohdat sopivissa paikoissa, jotka asettavat tiimimme perustan tai antavat meille täysin tämän menettelyn.

Riippuen asiakkaan projektista, suoritetaan sopivan tyyppisen perustuksen valmistus. Raskaiden maalien pylväsrakennetta käytetään poraamalla kuopat syvyyteen maaperän jäädyttämisen alapuolella ottaen huomioon 20-30 cm: n paksuinen hiekkavyöhyke. Tiheämmässä maaperässä perustus on pystytetty kaatamalla betonia kaivoksiin tai louhoksiin. Asennusprosessissa houkutellaan sopivia laitteita.

Säätiön valu

Ennen kaatamista valmistettuun kaivantoon asennetaan muotti. Veden imeytymisen estämiseksi liuoksesta käytämme hydro-eristettyjä rakenteita. Sitten säätöä vahvistetaan lisäämällä sen voimaa. Tätä varten on tarpeen asettaa tukirakenteita, joiden läpimitta sopii säätöön ja kiinnitä se niin, että se ei ole täysin upotettu betoniin vaan tasaisesti jakautunut koko tilavuudeltaan.

Rakenteen yläosan valmistusvaihe alkaa koordinoinnin jälkeen kaikkien työvaiheiden asiakkaan kanssa. Säätiön asentamiseen liittyy myös tarvittavien kustannusarvioiden laatiminen, johon asiakas voi tehdä oikaisunsa. Jotta varmistat korkean luotettavuuden perustan tuotannossa, sinun on täytettävä säätiö laadukkaan materiaalin pohjalta. Valmistamiseen ja valutamiseen käytetään vain luotettavia toimittajia.

Ilmakuplien poistamiseksi liuoksesta, kun kaadetaan suuria määriä betonia, se tiivistetään perusteellisesti - säätiön rakentaminen vain näin takaa luotettavuuden ja laadun.

Säätiön rakentamisen hinta

Ennen rakennustyötä monet asiakkaat ovat kiinnostuneita kysymyksestä siitä, kuinka paljon se maksaa säätiön täyttämiseksi kuutiometriä kohden ja sen rakentamisen seurauksena. Siksi lähestymme estimaattien muodostumista suurella vastuulla, jotta nämä hinnat täyttävät täysin asiakkaan tarpeet ja materiaalilla on tarvittavat tekniset ominaisuudet.