Nosta taloa

Kun talo on rakennettu matalalle pohjalle, talon alla oleva tila on huonosti tuulettuva. Siksi talo on kostea, kylmä ja mätä lattia. Kosteus haihtuu maaperästä, lattia menee kosteaksi, sieni näkyy sen päälle, viivästyy murtumaan, lattia putoaa. Talossa, joka on rakennettu alhaiselle pohjalle, 3-5 vuotta voi olla tarpeen vaihtaa lattia.

Rakentajien toinen erehdys, johon liittyy sama asia. Kokemattomat rakentajat unohtavat tehdä ilmanvaihtoaukot säätiöön tai tehdä niistä väärin.

* Tuuletusaukkojen on aina sijaittava kahdella vastakkaisella puolella, samalla tasolla ja toisiaan vastapäätä, 2-3 metrin välein ja läpimitaltaan vähintään 160 mm.

Taloa nostetaan korvattaessa säätiötä, korjataan säätiö, siirretään taloa alueen ympärille toiseen paikkaan tai alemman kruunun alaosan tai palkin korvaamisen aikana jne.

Kuinka korottaa taloa?

Lattiaa ei tarvitse purkaa, on myös tarpeen poimia asioita, on parempi poistaa epämiellyttävät asiat hyllyiltä, ​​jättää sisäovet selkeästi.

Tarvittaessa irrota liittimien alapinnassa olevat reiät. Jackit asetetaan seinän alle. Talon sivut vuorotellen nostavat kiskoja pieneen korkeuteen. Jos nosturi putoaa maan alle - sinun on lisättävä pinnoitteen pintaa alustan alle. Jokaisen nousun jälkeen, aseta vuorit talon seinien alle. Kaikki tämä toistetaan, kunnes talo nostetaan haluttuun korkeuteen.

Liitoksia voidaan käyttää tavanomaisesta automaatista, jonka kantavuus on 30 tonnia. - 3000 ruplaa / kpl, riittää 2 kpl. Jos talo katoaa - tämä on normaalia, ei tarvitse keskeyttää työtä.

Kuinka paljon talo maksaa?

Talon talon nostojen likimääräiset kustannukset:

Talon kulman nostaminen / tasoittaminen - 9 tuhatta ruplaa.
Pienen kehysrakenteen / ohjaamon nostaminen - 15 tuhatta ruplaa.
Suuren talon seinien nostaminen / tasoittaminen - 19 tuhatta ruplaa.
Talon nousu 20 cm - 20 tuhatta ruplaa.
Talon nostaminen 30 cm - 40 cm - 29 tuhatta ruplaa.
Talon nostaminen 60 cm - 100 cm - 49 tuhatta ruplaa. - 79 tuhatta ruplaa.
Vaikea 2-kerroksisen raskas talo nosto - 99 tuhatta ruplaa.
Raskasta taloa nostetaan 1 metriin tai enemmän - 150 tuhatta ruplaa.

Ota yhteyttä mihin tahansa kätevästi, kerro talosi (tyyppinen säätiö, seinämateriaali, mitat, korkeuden säätiö maasta, kuinka paljon haluatte nostaa sen). Teemme laskennan ja vastaamme siihen, kuinka paljon talon korottaminen maksaa. Ota yhteyttä

Esimerkki. Talon nousu, laite talon alapuolella.

Talon nostamisen jälkeen säätö voidaan laajentaa betonilla, lohkoilla, tiilillä.

Suosittelemme säätiön lisäämistä:

- Betoni, jos säätiö on heikko, kaatuu, siinä on halkeamia.
- Sand betonilohkot, jos säätiö on hyvä, ja talo on kevyt.
- Tiilet, jos säätiö on hyvä ja talo on raskas.

Esimerkki. Talon nostaminen 30 cm: iin, kellarin perustaminen tiiliin

Esimerkki. Talon nousu 40 cm: n etäisyydellä

Puisen talon korottaminen ruuveilla

Puuportaan nostaminen on hyvin aikaa vievää ja vaatii vakiintuneiden ohjeiden tarkkaa toteuttamista. Tärkein syy tähän toimintaan on tarve korjata kruunu, pohjan pohja ja säätiö kokonaisuutena. Tehtävien suorittaminen, pienillä työvoimakustannuksilla ja taloudellisilla kustannuksilla, halutuimmilla tekniikoilla on käytössään liittimiä.

Liuosvaihtoehdot.

Käytännössä nosto voidaan saavuttaa käyttämällä vähintään yhtä nostinta ja luotettavin vaihtoehto neljän laitteen avulla. Joka tapauksessa valinta on sinun, joka perustuu tavoitteisiin ja tavoitteisiin. Joten lisää vaihtoehtoja:

 • Yhdellä liittimellä. Kaikista vaihtoehdoista - kaikkein aikaa vievin ja monimutkainen menettely. Jokainen puoli vuorotellen nousee tiettyyn korkeuteen. Kun nostettu toinen puoli, palkki työnnetään muodostettuun kammioon ja teline siirtyy toiseen, kolmanteen ja neljänteen sivuun. Yhdelle kierrokselle taloa voidaan nostaa enintään viiteen senttimetriin. Täydellisen kohottamisen vuoksi on syytä käyttää useita syklejä, jotka puolestaan ​​vaativat paljon esiintyjältä vähäistä aikaa.
 • Kahdella liittimellä. Tässä tapauksessa on välttämätöntä tehdä töitä, joilla on selkeä johdonmukaisuus asentajien toimissa. Kehystä on nostettava symmetrisesti kahden liittimen avulla, jotka on asennettu rakennuksen yhdensuuntaisiin sivuihin. Palkit asennetaan aukkoihin. Tällöin käytetty aika lyhenee puoleen verrattuna edelliseen menetelmään, mutta myös lippujen liike on suoritettava.
 • Neljä päätä. Suosituin ja nopein vaihtoehto. Hirsitalon kulmiin asennetut ja tiettyyn järjestykseen kiinnitetyt liittimet nostavat talon vaaditulle korkeudelle, pakollisella kiinnityspisteellä.

Käytettyjen liittimien tyypit.

Tähän mennessä on olemassa kaksi vaihtoehtoa liittimiin:

 • Ruuvi. Sisältää ruuvin ja kosketuspinnan. Nosto toteutetaan mekaanisesti työntekijöiden voimalla. Tämän liittimen etu on sen yksinkertaisuus ja luotettavuus.
 • Hydraulinen. Kun ei ole mahdollista käyttää fyysistä voimaa, hydrauliikkaa voidaan käyttää kurssilla. Helpoin ja kätevin tapa.

Perusvaatimukset talon nostamiseksi.

Ehdoton edellytys on ehdottomasti ja olennaisesti tärkeä tekijä kaikkien teknisten vaatimusten, turvallisuuden, suositusten ja vakiintuneiden standardien noudattamisessa. Työn tärkeimmät kohdat:

 • Ensin on tarpeen vahvistaa taloa siten, että rakennuksen eheyden kasvattamisessa säilytetään. Vahvistusta varten käytetään usein levyjä. Aukkoissa käytetään oven ja ikkunan välikappaleita symmetrian ja muodon säilyttämiseksi.
 • Tunkin asennus tehdään valmistetulla syvennyksellä pohjan kanssa, joka on kiinteä alusta, joka tarjoaa alustan liikkumavaraa.
 • Työ voidaan aloittaa vasta alempien lokien yksityiskohtaisen tarkastuksen jälkeen.
 • Ei ole suositeltavaa kokeilla. Jokainen nostovaihe on nostettava säädetylle korkeudelle, jotta se ei vahingoittaisi hirsitaloa tai häiritsisi pää- tai koriste-elementtejä.
 • Korotetun talon kiinnittämiseksi aukkoihin asetetaan vain korkealaatuisia, kestäviä puupalkkeja.

Teknologian tärkeimmät edut

Peruskorjauksen yhteydessä puutalon nostaminen katsotaan parhaaksi vaihtoehdoksi. Tässä on vain muutamia syitä tähän tekniikkaan:

 • Säästää rahaa töihin. Muut menetelmät viittaavat siihen, että joskus osittainen, joskus kattava purkaminen taloon, mikä johtaa useimmissa tapauksissa huomattaviin kustannuksiin. Kun kyseessä on liitin, sinun on noudatettava tiukasti kaikkia suosituksia työstä, ja säästät aikaa, rahaa ja hermoja.
 • Säätiön korjaus talon korjaamatta. Kuten aiemmin mainittiin, tekniikka merkitsee rakenteen turvallisuutta ja eheyttä. Edelliseen paikkaan asennetun korjauksen jälkeen hirsitalolla ei ole vääristymiä eikä muita vaurioita, jotka vaativat korjauksia.
 • Minimi aika. Nostoa ei ole venytetty ja sillä on vähän aikaa. Koko teosluettelo voidaan suorittaa yhden päivän kuluessa, mutta kaikki riippuu tietenkin vahingon luonteesta.

Ammattilaiset ovat valmiita auttamaan.

Vastuullisesti ja mahdollisimman lyhyessä ajassa SvayMontazh voi hoitaa hirsitalonne kasvatuksen. Tarjoamme nopeasti, tehokkaasti ja edullisesti korjataksesi tai korvaamalla säätiön.

Valitsemalla meidät yhteistyökumppanina allekirjoitat sopimuksen kestävien ruuvipalmujen valmistajan kanssa, mikä puolestaan ​​takaa sinulle säätiön nopean, laadukkaan ja kustannustehokkaan korvaamisen tuotteistamme. Asiantuntijamme ovat valtavat kokemukset tämäntyyppisistä teoksista ja takaamme, että kaikki menettelyt toteutetaan noudattaen vakiintuneita sääntöjä, turvallisuussääntöjä ja juuri ajoissa.

SvayMontazh-yhtiön kanssa takaat itsellesi sataprosenttisen vastaanoton tarvittavista hankkeen tiedoista, asiantuntijaneuvonta kaikista tuotteistamme liittyvistä asioista ja niiden soveltamisesta kysymykseesi, kohtuulliset hinnat ja takuu sekä töissä että ostetuissa laitteissa..

Katso myös muita yhtiön palveluita: säätiön vaihto ruuvipalloilla ja ruuvipillojen asennus.

Hinnoittelu talon säätiön vaihtamiseen tai korjaamiseen

Kun vanha puutalo on kunnostettu, työn tyyppi ei ole täysin tyypillistä, koska kaikki talot ovat ainutlaatuisia omalla tavallaan, mutta aina peruskorjauksen tai korjauksen kustannukset koostuvat:

 • vanhan talon teknisistä ominaisuuksista
 • sinun toiveesi hinnasta

Säätiön täydelliseen korvaamiseen suoritetaan seuraavat teokset:

 • nosto ja tasoitus talon liittimiin
 • vanhan säätiön purkaminen
 • uuden säätiön rakentaminen
 • laskemalla talon säätiöön

Pyrimme aina hakemaan puurakennuksen kustannuksia ja teknisesti ratkaisemaan ongelman, jotta tyydytään toiveistasi kustannuksista.

Monoliittisen kaistaleen täyttö betonista tai levystä täytetään ympäri vuoden. Talvella, kun lämpötila laskee alle 5 astetta, perustukset lämpenevät.

Mitä perustuksia voidaan tehdä jo rakennetun talon alla

 • Asennus betoniteräksille
 • Pile-ruuvi-pohja
 • Vahvistettu betoni nauha
 • Teräsbetonilaatta

Puutaloiden säätiön hinta

Lähtö asiantuntijoilta talon tarkastusta ja mittaamista varten

 • Kohteeseen, mittaukseen ja kuulemiseen tarkoitettu lähdön asiantuntija suoritetaan koko Leningradin ja Pskovin alueella. Lähtöhinta 500-5 000 ruplaa. Sopimuksen tekemisen yhteydessä lähtö- maksun määrä otetaan huomioon sopimuksen mukaisena ennakkomaksuna.
 • Kolpinsky, Pushkinsky-alue - matkustamisasiantuntija ilmaiseksi!

Myös asiantuntijan lähtö on vapaa, jos tällä hetkellä meidän prikaatit tekevät rakenteen nousevan, korvaa talon murtuneet kruunut tai muutat säätiötä 10 kilometrin säteellä esineestäsi.

Tällöin saat lisäksi ilmaisia ​​neuvoja ja työmäärän mittaamista. Sinulla on mahdollisuus ajaa jopa yhteen meidän tilat.

 • Katso "elävä", miten tehdä säätiö
 • Tapaa henkilöstömme
 • Hanki todellista asiakaspalautetta

Online-kustannuslaskenta

Löydät puurakennustöiden, monoliittisen nauhan tai paalunruuvin (ilman erikoislääkärin) restaurointityökaluja lähettämällä kuvia osoitteeseen [email protected] tai ottamalla yhteyttä teknologiaan (812) 958-39-78..

Miksi usein tarjotaan nauha-tyyppinen säätiö, eikä pile-ruuvi?

 • Pylväsruuvin perustukset ovat perusteltuja monimutkaisten, epävakaan maaperän suhteen ja pienten rakenteiden, kuten kylpyammeiden, rakentamisessa
 • Tällaisten säätiöiden esteettinen ulkonäkö kärsii, koska paaluja ei voida ruuvatella suoraan rungon alle ja ne tarttuvat noin puolen metrin päähän seinistä. Sulje tämä malli voi olla vain laatikko, joka näyttää erittäin ruma
 • Rakenteen tukemiseksi täytyy hitsata I-palkki paaluille, mikä suurentaa huomattavasti tällaisen säätiön kustannuksia.
 • Pile-ruuveja on puhallettu kaikilla puolilla, ja sinun on investoitava hyvin lattiaeristykseen

Monoliittinen nauha ja levy - miten

Yleensä teoksen korvaaminen monoliittisella teipillä tai betoniteräksellä koostuu useista vaiheista:

 1. Prosessin alussa puretaan vanhan säätiön osat ja tarvittaessa puhdistamme lattiat. Poistamme täysin tai erikseen murtuneiden kruunujen elementit, teemme rakennuksen nostamisen hydraulisilla liittimillä ja hiljennämme rakennuksen tilapäiseen tukeen
 2. Seuraavaksi voimme vahvistaa maata talon alle, kaivaa kaivannon tulevassa säätiössä, geotekstilöitä, järjestää hiekan ja raunion tyyny, jota seuraa tamping
 3. Siirry sitten laitteen perustaan. Meillä neulotaan vahvikekehys, kokoamme säätömatot ja täytetään säätö betonipumpulla tehdasbetonilla. Kaatoprosessin aikana tiivistämme betonin syvällä täryttimellä betoniin. Betonin kypsymisen jälkeen irrota muotti
 4. Muokkaa kokoa ja asenna uudet lokikulmat ja kehyslaajennukset
 5. Teemme uusia kerroksia
 6. Puhdistamme alue ja poistamme rakennusjätteet

Talon nostamiseen liittyvät kustannukset

Päärakennustöiden tekemisessä perusrakennuksen nousua tarvitaan - ja usein tämä työ aiheuttaa suurimman osan kysymyksistä. Tarvitaan paitsi raskaimman kuorman nostaminen myös sen tekemiseksi huolellisesti vahingoittamatta esinettä ja rikkoen eheyttä. Nostimet ovat erinomainen vaihtoehto, juuri sopivia tällaisiin tarkoituksiin. Työn asianmukainen suorittaminen ja tekniikan noudattaminen mahdollistavat käyttöajan pidentämisen vähintään 50 vuodella.

Talon nostamiseen liittyvät tärkeät ominaisuudet

Talon nostaminen liittimiin on välttämätöntä korjattavaksi, vahvistamalla säätö ja alhaisempi vanteiden vaihto. Tämä menetelmä soveltuu tilanteisiin, joissa haluat lisätä rakenteen korkeutta ja suojata sitä kosteudelta ja ennenaikaiselta häviöltä. Nousu on myös tarpeen siirtää rakennusta uudelle paikalle.

Talon nostamismenetelmä koostuu useista vaiheista:

 • Valmistus. Tällöin lasketaan kulmassa olevan maksimikuorman laskenta, tarvittavat laitteet ja laitteet toimitetaan, valitaan tarvittava tyyppikokoonpano. Joten, puutalossa käytetään ruuveja, muissa tapauksissa voidaan valita podkatnoe, rack, rhombic tai hydrauliset laitteet;
 • Tunkkiasennuksen paikka määritetään, kun käytetään merkkejä vaaditulla nostokorkeudella. Tämä tehdään käyttämällä tasoa, merkkien enimmäisetäisyys ei saa ylittää 5 cm, muutoin vääristymät ovat mahdollisia.
 • Liitännät asennetaan talon kulmiin tai rakennuksen ympäryksen ympärille. Tämän jälkeen suoritetaan testihissi. Nurkat on nostettava useita senttimetrejä, mikä vahvistaa saavutetut tulokset tukirakenteilla;
 • Menettelyn aikana sinun on varmistettava, ettei vääristymiä ole. Talo voi haljeta, mutta vain, jos teknologian rikkominen näyttää puutteilta. Hävittämisen syy voi olla väärä valinta nippua, jolla on pienempi kantavuus;
 • Nousu toistetaan vaiheittain kunkin kulman ja seinämän kanssa, kunnes saavutetaan optimaalinen korkeus.

Työkustannuksiin vaikuttavat tekijät

Riippumaton talon nostaminen on työläs ja aikaa vievä liikunta, eikä erityistä tietämystä ole myös erittäin vaarallista. Jos haluat tehdä korkealaatuista työtä ja kohtuullisin kustannuksin, sinun on otettava mukaan alan ammattilaiset. Palvelujen hinta on luonnollisesti korkeampi, mutta edut ovat paljon enemmän.

Puutaloiden nostot säätiöön nostureilla: työn ja teknologian hinta

Asuinrakennuksen turvallisuus on luotettava perusta. Ajan myötä muotoilu heikkenee ja kaatuu riippuvuudesta monista tekijöistä - maaperän liikkumisesta, kosteudesta, ikääntymisestä ja muista asioista.

Puutaloiden uppoamisen tai romahduksen estämiseksi säätiö korjataan - hirsitaloa nostetaan, virheiden syyt eliminoidaan ja korjaustöitä tehdään. Asumme entistä enemmän ensimmäiseen vaiheeseen - nostamalla puutalko perustukseen emolevyillä.

Syyt talon rakentamiseen säätiölle

Vanhan hirsitalon upottaminen tai romahdus on tärkein syy houkutella asiantuntijoita korottamaan esine ja korjaamaan vino. Lisäksi prosessi vaaditaan seuraavissa tapauksissa:
1. Osittainen tai täydellinen korvaaminen tiukasti perusteet, remontti.
2. Nauhan, pilarin tai pylväspohjan vaihtaminen erilaisella tavalla.
3. Kohteen siirtäminen uuteen paikkaan. Tässä työssä he käyttävät myös laitteita.
Prosessin monimutkaisuus ja vaara edellyttävät päteviä osallistujia.

Valmistautuminen nousemaan taloon

Jotta tulos olisi laadukasta, on suositeltavaa käyttää asiantuntijapalveluja - asiantuntijoita laitteiden kanssa. Riippumaton työ ilman, että keskeiset kohdat ymmärretään, on vaarallista. Valmistelu nousulle sisältää seuraavat vaiheet:
1. Uusi pohja, joka perustuu maaperän arvioinnin tuloksiin, maaperän ja pohjaveden jäädytyksen tasoon. Raskas, useita kerroksia, hirsitalot käyttävät täyte-nauha vaihtoehto. Ruuvipallot sopivat kevyisiin puurakenteisiin. Päästäkseen oikeaan päätökseen sinun tulee ottaa yhteyttä alueen geodeettiseen osastoon, jossa kaikki tiedetään maaperän luonteesta.
2. Suurin purku kotona. Kaikki on otettu pois siitä helpottamaan työtä ja pitämään asiat putoamatta ja vahingoittumasta. Joskus on tarpeen purkaa lattian, katon ja katon materiaali olemassa olevan tiilen uunissa - jos sitä ei tehdä välittömästi, päällekkäisyys vahingoittuu. On suositeltavaa paljastaa ikkunat ja ovet, jos niiden tila ei vaadi kunnostusta. Muussa tapauksessa ne saavat peruuttamatonta vahinkoa.
3. Vaaditun materiaalin valmistelu: laatta kruunujen pystysuoralle eristämiselle, laudaksi muottiin, hiekkaan, murskattuun kiviin, sementtiin. Koska tärkeimmät työkalut vaativat lyöntiä, romua. Jos päätetään käyttää sekoitinta valmiilla betoniliuoksella, toimitusehdot olisi täsmennettävä tarkasti - kehystä ei voi pitää korkeudella pitkään. Tilapäisiä vuorauksia tarvitaan myös nostettuun rakenteeseen - tiiliin tai puuhun.
4. Talon perustusten läheisyydessä kasvit, kevyet esineet ja muut asiat. Aloita töiden tekeminen uuden säätiön palauttamiseksi tai kaatamiseksi ennen talon nostamista, ehkä heti, kun kaivettu kaivantoa syvemmälle kuin vanha säätiö. Lisäksi kaikki työ alkaa vasta sen jälkeen, kun kaikki nostolaitteet on otettu käyttöön.
Nämä ovat pakollisia vaiheita ennen talon nostamista säätiölle. Lisäksi työtä harjoittaa prikaati.

Suositut projektit sivustollamme

Kuinka nostaa vanha talo uudella säätiöllä

Vanhan kohteen koosta riippuen tarvitaan riittävä määrä pistokkeita - vähintään 3 kpl jokaiselle talon kulmalle - 2 työntekijää ja 1 turva, jotka on suunniteltu 10 tonnia painoa kohti. Ne on asennettu erikoisvalmisteisiin paikkoihin - vanhojen perustusten puhdistetut osat ilman halkeamia ja epäsäännöllisyyksiä. Tätä varten perforatorin avulla voittaa vanhan pohjan palat talon alemman kruunun alle.
Jos myöhemmin haluat vaihtaa kiinnitysriviin, liittimet voidaan asentaa siihen, kun puuta on leikattu. Mekanismeja ei ole asennettu paljaalle alustalle, koska ne ovat karkeita ja painavia. seuraava:
Hirsitalon sivuilla vahvistetaan kartonkia kruunujen säilyttämiseksi. Arvioitu pakkausvaihe on 1,5 m. Ikkuna- ja oviaukot eivät ole vapaita puulaatikoista. Ne toimivat välike-rakenteiden roolissa, jotka eivät salli kruunujen liikkumista päissä. Lisäksi ne on sijoitettu ristikkäin.

Työ tehdään talon kaatuneesta alareunasta. Rungon molemmille puolille on asennettu kaksi liitinpistettä lähempänä uppoamisen pistettä. Varmista, että asennus on vaakasuoran asennon tarkkuudella. Jos poikkeamia esiintyy, mekanismit saavat tarpeetonta stressiä ja tämä aiheuttaa hajoamisen.
Ottakaa myös huomioon talon pinta-ala - jopa 50 neliömetriä. m riittää asentamaan liittimet vain rakennuksen kulmissa. Muussa tapauksessa mekanismeja asetetaan useammin, jotta vältetään kruunujen murtuminen hirsitalon pitkillä seinillä.
On mahdotonta nostaa välittömästi kaatunut kulma haluttuun korkeuteen, mikä aiheuttaa vääristymisen kruunun tai talon yksittäisten osien tuhoamisella. Prosessi on pitkä - yhdessä ympyrässä, vanhan säätiön ja talon välinen kuilu 1,5-2 cm: n korkeudella, ja ne toimivat tasaisesti koko kehällä.

On tärkeää seurata hakkuutähtöä nostimien toiminnan aikana - vanteet voivat alkaa kaartua. Sitten asenna lisäliittimet, vähentäen niiden välistä etäisyyttä 1 m: iin.

On myös tarpeen tarkistaa nostokorkeus viivoittajan kanssa, joka on kaivettu jonkin liittimen viereen - kara kääntyy.
Jos tarvittava korkeus uuden pohjan laitteelle on saavutettu, tiilet tai palkit sijoitetaan kunkin mittarin läpi - väliaikaiset tuet. Heidät siirretään jokaisen senttimetrin korkeuteen. Irrotetaan liittimet ennen työn loppua - on kielletty.
Kun tilapäisten tukien luotettavuus ei aiheuta epäilyksiä, arvioi vanhan pohjan kunto - sen pitäisi kuivua etukäteen. Pohja puhdistetaan vanhoista, kuorituista paloista ja työnnetään kappaleiksi rei'ittimen avulla. Jos pohja on pylväs, paalut poistetaan ja kiertyvät maasta.

Hinnoittelu ja tehtävien monimutkaisuus

Vanhan hirsitalon nostamisen prosessin monimutkaisuus on perustana työn vaaralle. Jos laitoksen omistajat ovat vaivautuneet etukäteen valmistelun alkuvaiheista, työ on helpompaa, nopeampaa ja luotettavampaa. Työn likimääräinen hinta on seuraava:
Nousu ja tasoitus valaistu kulma - 9000 ruplaa. Asiantuntijat suosittelivat kohteen arvioimista kokonaan - ongelma ei aina ole ainoa.
Seinän nousu - 20 tuhatta ruplaa.
Lokin nousu 40 cm - 30 tuhatta ruplaa.
Nosto jopa 1 m - 50-80 tuhat ruplaa.
Kaksikerroksisen talon nousu lokista on 100 tuhatta ruplaa.
Kunkin prosessin kustannukset riippuvat työn laajuudesta, täydestä tai osittaisesta nostamisesta, rakennuksen arkkitehtonisista ominaisuuksista. On tarkoituksenmukaisempaa ja edullisempaa tilata täysi valikoima palveluja talon nostamiseksi, sen palauttamiseksi tai vanhan säätiön korvaamiseksi.

Sivustomme sisältää useita hakkuuprojekteja, esimerkiksi:
http://www.domastroim.ru/category/proekty-domov/proekty-srubov-domov-ploshhadyu-svyshe-200-kv-m/
Tai näet kaikki hirsitalojen hinnat.
Voit laskea tarvitsemasi talon tai kylpyamme mahdollisimman tarkasti käyttämällä hirsitalokustannuslaskimistasi.
Jos haluat tilata ja ostaa hirsitalon, soita:

 • Vologda (911) 502-03-67
 • Moskova (495) 532-74-09, (903) 243-10-51

Talon talon kellarikerroksen kustannukset

Vanhoja tai uusia taloja, jotka on rakennettu heikkoon maaperään tai heikosti tehtyihin säätiöihin, joutuvat usein alttiiksi maaperälle, etenkin savessa, löysällä ja pohjavedellä. Tällaisissa tilanteissa on tarpeen nostaa talon korvaamalla säätiö. Rakennuksen nousu tehtiin nostureiden nostokapasiteetilla 30 tonnia.

Teemme työtä huolellisesti, erityisesti talot, kylpylät ja muut rakennukset, joiden seinät ovat lokeja (log). Tämäntyyppinen rakennus hirsirakennuksessa (kulmat, sorkkataudat) on liikkuvuutta, jota kompensoimme kiinnittämällä kiinnikkeillä.

Korjauksia suoritettaessa usein vanha säätö on poistettu ja uusi kaadetaan tai nosto tehdään I-palkkeihin. Toinen vaihtoehto on vähemmän suosittu, sillä ruuvipillojen ruuvatut paikat sijaitsevat vanhan perustan vieressä eikä sen alapuolella, ja I-palkkien kustannukset lisäävät sen kustannuksia. Toinen vaihtoehto on nostaa talonrakennus ja täyttää nauhan säätiö, jossa se voidaan rakentaa tiiliin, lohkoihin. Tämä vaihtoehto on esteettinen, eikä hinta ole melkein erilainen.

Kuinka paljon se maksaa puutalon korottamisesta?

Työn hinnan nousu riippuu talon tyypistä ja sen korkeudesta. Hinnat on esitetty taulukossa.

Korjaa talon perusta Voronezhissa

37 mestaria

Hinnat: alkaen 999-3000 / sr.

Hinnat: 1000-1000 / m 3

 • Säätiön kodin korjaus - laaja asiantuntija
 • 104 arvostelua asiantuntijoista
 • Korjaa Voronezhin talon perusta 999 ruplasta.

Mistä aloittaa?

Määritä mikä etsimäsi päämies.

Hanki hintatarjouksia mestareilta

Kommunikoi suoraan ja valitse sinulle parhaiten.

Katso myös

Hinnat: 399 - 1000 / h

Hinnat: 350-8000 / piste

Hinnat: 1000-1000 / sr.

Hinnat: 1499-3000 / kpl.

Hinnat: 700-800 / sr.

Hinnat: 150-2000 / sr.

Hinnat: 500-5 000 / conv.

Todelliset tiedot valituista palveluista

3.92 Keskiarvosana

Arviot

Koulutus ja kokemus

Kokemus - vuodesta 2014.

Koulutus ja kokemus

Työkokemus vuodesta 2006.

Arviot

Koulutus ja kokemus

Kokemus - vuodesta 2009.

Arviot

Koulutus ja kokemus

Kokemus - vuodesta 1995.

Koulutus ja kokemus

Koulutus: Voronezh State Forestry University. GF Morozova, puunjalostuksen erikoisuus - teknologia (2004).

Nosta taloa

Kun teet kellarikerrostuksen, joissakin tapauksissa talon on nostettava muutaman senttimetrin. Tämä tehdään korjaustöiden aikana, säätiön täydellisen tai osittaisen korvaamisen ja rakennusvirheiden korjaamiseksi. Nostotoiminto on melko monimutkainen ja vastuullinen asia, koska pienimmän epätarkkuuden vuoksi seinien muodonmuutos ja romahdus voivat ilmetä. Siksi talon nousu korvaamalla säätiö tulisi suorittaa yksinomaan ammattilaiset. SV-Mosfundment-yritys tarjoaa palveluja talojen talteenottamiseksi eri korkeuksiin ja korjauksiin, joilla säätiö osittain rekonstruoidaan tai korvataan kokonaan. Palaamme nopeasti mistä tahansa monimutkaisuudesta. Palvelumme hinnat ovat erittäin edullisia ja työn laatu on aina korkea.

Soita meihin: 8 (495) 720-45-40 tai Soita tilaus

Taloja nostettaessa

Puutaloiden nostaminen liittimiin vaatii asiantuntijan huolellista laskentaa, joka ottaa huomioon rakenteen materiaalin ja koko rakenteen painon. Tee tarvittavia mittauksia ja anna tarkat laskentamallit puuportaiden nostamiseksi liittimiin. Tarvittavat pätevyysvaatimukset on suoritettava insinööreillä. Sitten joukkue lähtee työmaalle, joka suorittaa seuraavat peräkkäiset toimet.

 • Tarkista, että kaikki on liitetty viestinnän rakenteeseen.
 • Tee pistorasian asennuspaikan valmistelu.
 • Asenna liittimet, joilla on alemman kruunun irrotus.
 • Nosta rakennusta ja liitä rekvisiitta.
 • Suorita korjaustyöt, joiden takia talo on nostettu.
 • Hitaasti alas rakenne, poistamalla tarpeettomat rekvisiitta.
 • Toimitetaan valmiin kohteen asiakas ja täydellinen ratkaisu.

Etuna nostettaessa taloa liittimiin on kyky tunnistaa kaikki rakenteen puutteet ja poistaa ne kokonaan.

Kuinka paljon se nostaa rakennetta?

Palvelun kustannukset riippuvat monista tekijöistä, ja ne voidaan ilmoittaa vasta sen jälkeen, kun asiantuntija on tutkinut rakennuksen. Hintoihin vaikuttavat pääindikaattorit ovat seuraavat.

 • Rakenteen rakenteelliset ominaisuudet.
 • Rakennuksen mitat.
 • Talon osien osittainen tai täydellinen nostaminen liittimiin.
 • Maaperäkiviä.
 • Puuportaan korkeus.

Talon nostamiseen liittyvät kustannukset

Päärakennustöiden tekemisessä perusrakennuksen nousua tarvitaan - ja usein tämä työ aiheuttaa suurimman osan kysymyksistä. Tarvitaan paitsi raskaimman kuorman nostaminen myös sen tekemiseksi huolellisesti vahingoittamatta esinettä ja rikkoen eheyttä. Nostimet ovat erinomainen vaihtoehto, juuri sopivia tällaisiin tarkoituksiin. Työn asianmukainen suorittaminen ja tekniikan noudattaminen mahdollistavat käyttöajan pidentämisen vähintään 50 vuodella.

Talon nostamiseen liittyvät tärkeät ominaisuudet

Talon nostaminen liittimiin on välttämätöntä korjattavaksi, vahvistamalla säätö ja alhaisempi vanteiden vaihto. Tämä menetelmä soveltuu tilanteisiin, joissa haluat lisätä rakenteen korkeutta ja suojata sitä kosteudelta ja ennenaikaiselta häviöltä. Nousu on myös tarpeen siirtää rakennusta uudelle paikalle.

Talon nostamismenetelmä koostuu useista vaiheista:

 • Valmistus. Tällöin lasketaan kulmassa olevan maksimikuorman laskenta, tarvittavat laitteet ja laitteet toimitetaan, valitaan tarvittava tyyppikokoonpano. Joten, puutalossa käytetään ruuveja, muissa tapauksissa voidaan valita podkatnoe, rack, rhombic tai hydrauliset laitteet;
 • Tunkkiasennuksen paikka määritetään, kun käytetään merkkejä vaaditulla nostokorkeudella. Tämä tehdään käyttämällä tasoa, merkkien enimmäisetäisyys ei saa ylittää 5 cm, muutoin vääristymät ovat mahdollisia.
 • Liitännät asennetaan talon kulmiin tai rakennuksen ympäryksen ympärille. Tämän jälkeen suoritetaan testihissi. Nurkat on nostettava useita senttimetrejä, mikä vahvistaa saavutetut tulokset tukirakenteilla;
 • Menettelyn aikana sinun on varmistettava, ettei vääristymiä ole. Talo voi haljeta, mutta vain, jos teknologian rikkominen näyttää puutteilta. Hävittämisen syy voi olla väärä valinta nippua, jolla on pienempi kantavuus;
 • Nousu toistetaan vaiheittain kunkin kulman ja seinämän kanssa, kunnes saavutetaan optimaalinen korkeus.

Työkustannuksiin vaikuttavat tekijät

Riippumaton talon nostaminen on työläs ja aikaa vievä liikunta, eikä erityistä tietämystä ole myös erittäin vaarallista. Jos haluat tehdä korkealaatuista työtä ja kohtuullisin kustannuksin, sinun on otettava mukaan alan ammattilaiset. Palvelujen hinta on luonnollisesti korkeampi, mutta edut ovat paljon enemmän.

Kuinka paljon talo maksaa tai siirtää?

Nosta taloa voi olla tarpeen perustuksen tai alemman vanteiden kriittiseen tuhoamiseen, jos se on hirsirakennus. Ongelman poistamiseksi on tarpeen korvata tai palauttaa talon rakenteelliset elementit. Rakennuksen ja säätiön kiipeyden seurauksena muodostuu vapaata tilaa, joka takaa välttämättömien korjaus- tai korjaustöiden esteettömän suorittamisen.

Joissakin tapauksissa se on siirrettävä talon, syitä rakennuksen siirtämiseen voidaan vaihdella.

Joten kuinka paljon se maksaa talon nostamiseksi tai siirtämiseen?

Tällaisen työn kustannukset ovat yksilöllisiä jokaiselle yksittäiselle rakenteelle ja riippuvat hyvin monista tekijöistä.

Sen vuoksi todellisen hinnan määrittämiseksi insinöörin lähtö on tarpeen tarkastuksen ja tarvittavien laskelmien kannalta.

Joissakin tapauksissa on mahdollista kutsua alustavia (orientoitavia) töitä rakennuksen nostamiseen tai siirtämiseen rakennukselle toimitetuista valokuvista ja asiakirjoista.

Ymmärtääksesi kysymyksen hinnan, tässä on muutamia esimerkkejä jo valmistuneesta työstä.