Miten rakentaa autotalli hiekkalaatikoita

Nykyaikaiseen tekniikkaan garages tai muiden ulkorakennusten rakentamiseen liittyy vaihtoehtoisten keinotekoisten kivi- tyyppien, kuten sementtilohkojen, käyttö. Mikä aiheutti hänelle tällaisen kiinnostuksen? Ensinnäkin kustannukset (kuonbetoni on halvempaa kuin tiili) ja toisaalta suuri työnopeus - yksi yksikkö korvaa 6-8 tiiliä ja muninta ei vaadi suurta sementtilaastin kulutusta. Kolmanneksi pieni paino mahdollistaa yksinkertaisen perustan käytön.

On kuitenkin muistettava, että:

1. materiaali on myrkyllistä ja sillä on alhainen äänieristys;

2. sementtilohkot ovat hauraita ja vaativat manuaalista purkamista (nämä ovat lisäkustannuksia);

3. saavuttaa esteettinen vaikutus autotalli on viimeisteltävä kipsi, sivuraide;

4. autotallin rakentaminen liittyy suuriin fyysisiin ponnistuksiin, johtuen karkeiden lohkojen massasta. Jos ei ole omia käsiä vaan kolmansien osapuolten apua, tarvitaan lisäkustannuksia.

Teemme tulevaisuuden autotallin projektin

Jos haluat itsenäisesti rakentaa hiekkalaatan autotallin, sinun on ensin määritettävä likimääräinen rakennussuunnitelma. Suositut projektit ovat yksi tai kaksi autoa. Rakenteissa ei ole olennaista eroa. Joka tapauksessa laskelmissa on otettava huomioon olemassa olevien autojen koko ja todennäköisyys hankkia enemmän ulottuvuutta tulevaisuudessa. Hyllyjen järjestäminen voi vaatia lisätilaa. Luonnollisesti rakentaa autotalli kahdelle autolle, tarvitset lisää materiaalia. Meidän on myös päätettävä erillisen osion läsnäolosta.

Kahdelle "maastoautolle" optimaalinen alue on 7 × 7 tai 7 × 8 m2. Kompakti autotallit keskiluokan autoja 6 x 6 metriä eivät ole paljon kalliimpia kuin yksi autotalli, joiden keskikoko on 6 x 4 m. Mukava Työn suorittamista huoneessa on mahdollista kattokorkeus vähintään 2,2 m. Alustavien laskelmien hankkeen on tarpeen päättää, onko katto yksittäinen vai kaksinkertainen.

Sementtilohkon luokitus suoritetaan GOST nro 6433-99 mukaisesti. Normatiivisen asiakirjan mukaan kiven voiditeetti on 30-40%; lämmönjohtavuus - 0,27 - 0,65 W / m3; tiheys on 750 - 1450 kg / m3. Kivi- seinä onttoja tai täyteläinen (monoliittinen) lohkojen koko 399h199h188 mm muurattuihin seiniin - 390h190h90 mm.

Rakennusvaiheet

Rakennusteknologia sisältää useita vaiheita:

 • perusta;
 • kellarin järjestely, joka mahdollistaa huoneen lisäeristyksen ja tuuletuksen;
 • portin asennus;
 • muurausseinät;
 • lattiapäällyste;
 • kattotyöt;
 • yleinen viimeistely (tarvittaessa).

Vaahtomuovit työskentelevät kuonan betonilla:

1. säätiö kuljettaa valtavia kuormia, joten valmiin rakenteen kokonaismassa ei saa ylittää 100 tonnia;

2. autotallin on suositeltava nostaa maaperän korkeutta korkeintaan 70 cm;

3. sokea alue minimoi vaikutuksen sateen ja sulaveden pohjaan;

4. Maastossa ei ole suositeltavaa käyttää märkä- tai savimaita, koska se ei kestä kuormia maaperän siirtyessä.

Lyhyesti perusta ja katto

Kuonan betoni - materiaali on suhteellisen kevyt, joten se riittää suorittamaan nauhapohja. Säätiön kaatamista koskevat ohjeet sisältävät vaatimukset:

 • ennen töitä, on tutkittava alueen geodesiaa - tutustua maaperän koostumukseen; selvittää, kuinka paljon se jäätyy ja kuinka syvälle pohjavesi virtaa;
 • tarkastella alueen seismistä toimintaa.

Saadut tiedot auttavat laskemaan tarvittavat kaivannon parametrit säätiölle. Yleensä sen leveys on 0,4 m, syvyys voi vaihdella 0,6-1,2 m riippuen maan jäädyttämisestä. Kaadettaessa kaivannon pohja ja seinät on pidettävä tiiviinä, joten löysä maaperä on poistettava.

Säätiö voi tehdä useita tapoja. Suosituin tekniikka pidetään kivimurska betoniperustusta: annetun valmisteltuun kaivantoon kivimurska, joka on täytetty sementtilaastilla kanssa johdonmukaisuutta paksu kerma (merkki sementin ei pitäisi olla alle 150 merkki).

Kattoja varten käytetään tavallisesti palkkeja, joiden pituus ylittää katon leveyden 0,25 m kummallakin puolella. Tämä on välttämätöntä luoda suojavisiiri sateelta. Palkit asetetaan noin 0,8 metrin syvyydelle. Katto on ommeltu vähintään 0,04 m paksuisilla tankoilla. Vedenpitävyyteen käytetään katemateriaalia.

Sementtikappaleen asettaminen omiin käsiinsä ei ole erilainen kuin munivia tiiliä. Rakennuskäsikirja tarjoaa useita menetelmiä:

 • asettuminen kivilattialle;
 • kivi;
 • 1.5 kivi;
 • 2 kiviä.

Laskettaessa tarvittavia määriä sementtilohkoa voidaan käyttää seuraavaa kaavaa, joka perustuu seinien asettumiseen kivilattialle.

Laskemme lohkon suurin reuna-alueen (m2) koon perusteella:

Määritämme, kuinka monta sementin lohkoa on 1 m2 seinästä:

 • 1 / 0,0741 = 14 (13,49 pyöristettynä kokonaisuutena).

Laskemme seinien kokonaispinta-alan (m2) miinus portin kokoa. Teemme projektin kahdelle autolle perustana. Olettaen, että korkeus on 2,5, pituus ja leveys on 6 m, ja portin parametrit ovat 2x2,2 m2, saamme:

Rakennusten rakennusten lohkojen määrä:

On muistettava, että edellä oleva laskentamalli on hyvin ehdollinen. Saadun tuloksen saavuttamiseksi on välttämätöntä lisätä pieni määrä ennakoimattomiin olosuhteisiin, esimerkiksi taisteluun.

Kun yksi kolmasosaa kuona-betonia arvioidaan kustannukseltaan 65 ruplaa (ruplastien hinnat voivat muuttua ajan myötä), kertyy 6x6 m2: n autotalli:

Jos teet kolmannen osapuolen voimien seinämien asettamisen, edellä saataviin kustannuksiin on lisättävä laskutuksen kustannukset, jotka riippuvat vuodenajasta, tehtävän kokonaistilavuudesta ja munimisen korkeudesta. Keskimäärin 1 m2 kuonan betonien kulutus on 2300 ruplaa. Näin ollen 6x6 m2: n kokoisen autotallin rakentaminen 2,5 metrin korkuisella korkeudella vaatii 127,880 ruplaa.

Kaikki edellä esitetyt seikat: autotallin rakentaminen tyhjästä karkeista lohkoista on helppoa eikä kovin kallista. Alhaisemmat kustannukset kuonan betonista suhteessa tiiliin rakentaminen vie myös paljon vähemmän aikaa. Jos kolmansien osapuolten joukkojen vetovoima vaatii kuitenkin lisäkustannuksia posliinista johtuen suuresta painosta.

Kuinka rakentaa suuri autotalli

Autovaraston vaatimukset ovat melko yksinkertaiset - luotettavuus (hakkeroinnin kannalta), kestävyys ja optimaalinen kapasiteetti. Siksi ehdotamme säästää rahaa ja rakentaa autotallin omiin käsiisi edullisista materiaaleista. Tämä julkaisu antaa yksityiskohtaisen oppaan rakennuksen rakentamisesta säätiöltä kattoon.

Luodaan autotalli huoneen asettelua

Valmisteluprosessissa sinun on vastattava kysymyksiin, millaista autotalli, mistä ja miten rakentaa. Mutta meidän on alettava suunnitella rakennuksen tulevaisuus - määriteltävä selkeästi sen ulottuvuudet ja sijainti kotitalouksissa tai kesämökissä. Ensimmäisen tehtävän ratkaisu riippuu tietyn ajoneuvon koosta, toinen - talon sijoituksesta ja muista esineistä.

Ohje. Henkilöautojen mitat ovat harvoin yli 5 m pituisia ja 2 m leveitä. Korkeus vaihtelee 1-2 m riippuen auton luokasta ja tarkoituksesta.

Luo oma projekti, joka perustuu tulevaisuuden autotalliin, jossa on seuraavat suositukset:

 1. Sellaisen tilan, jossa on tarkoitus tallentaa auto ilman korjaustöitä, on oltava vähintään 5 x 2,5 m (sisäisen mittauksen mukaan). Saat kapeat käytävät sivuilla ja tilaa pienelle telineelle auton edessä.
 2. Normaalin auton talon sisämitat ovat 6 x 4 m. Työpenkki, hyllyt ja kaapit ovat tarpeeksi tilaa. Koneen nykyisen kunnossapidon aikana, anna kuoppa 1 m leveä, vuorattu punaisella tiilellä.
 3. Korjauslaatikko on suunniteltava erikseen. Käytävien leveys on vähintään 1 m, ottaen huomioon autotallin kalusteet ja työstökoneet, korkeus on 3 m.

Piirustus autotalli huone, jossa laajennus

Huom. Huoneen talousarvion versio sopii vakiokokoisiin portaisiin, joiden korkeus on 2 m. Pikkubusseja ja maastoautoja varten vaaditaan korkeampaa kulkua.

Autotallin suunnittelussa ei ole tiukkoja vaatimuksia. Jos käytössä on kaksi autoa tai moottoripyörällä varustetut autot, lisää laatikko mukavaan leveyteen, jos se on tarpeellinen, tarjoavat kellarin, toisen kerroksen ja ylimääräisen huoneen, jossa on erillinen sisäänkäynti. Mutta muistakaa: kaksikerroksisen rakennuksen kustannukset kasvavat huomattavasti rakennusmateriaalien ja säätiön takia.

Mitä tulee autotallin sijoittamiseen maanmökin tai dachan läheisyyteen, suositus on yksinkertainen: rakenna rakennusta vastapäätä sisäänkäyntiportteja niin, että sinun ei tarvitse kääntyä auton pihalla. Kierrosliikennejärjestelyä ei voida kutsua halpiksi, koska sinun on käytävä laajaa aluetta.

Materiaalien valinta

Kun rakennat autotallin omiin käsiinsä, perusmateriaalien hinnalla on tärkeä rooli. Me luetellaan käytettävissä olevat vaihtoehdot:

 1. Sementtilohkon tai keittiön rakentaminen on edullista, mutta rakennus on raskasta ja kylmää. Samankaltainen tulos antaa sardeldi-betonilautat ja -lohkot. Tarvitsemme eristämistä, mikä aiheuttaa lisäkustannuksia.
 2. Hiilihapattujen betonien ja vaahtolohkojen rakentaminen on aluksi lämmin, mutta menettää luotettavuuden. Varkaat voivat leikata betoniseinässä olevan reiän teräisellä haavasillä.
 3. Edullinen ja luotettava vaihtoehto - runko-metalli-autotalli, jossa on teräslevyt. Haittapuolena on tarve vakavaan lämpenemiseen ja ulkopinta ammattikäyttöön.

Huom. Paras ratkaisu energiatehokkuuteen ja estetiikkaan on metallirakenteisiin kiinnitettyjen sandwich-paneelien helppo rakentaminen. Haitta on rakennusmateriaalien korkea hinta.

Nopean rakennetun rakenteen kaavamainen kuva sandwich-paneeleista

Puusta valmistettujen seinien rakentamista ei hyväksytä syttyvyyden vuoksi. Toinen kysymys - puiset kattotuolit ja kattolevyt. Puutavara, jossa on 10 x 10-10 x 15 cm: n osa ja 20-40 mm paksuinen levy. Katto - mikä tahansa saatavilla oleva pinnoite: ammatillinen arkki, onduliini, liuskekivi ja niin edelleen.

Jos dachassa sinun täytyy nopeasti rakentaa kevyt autotallitilaa ilman vankkaa perustetta, sinun kannattaa harkita valokuvassa esitettyä komposiittista metallirakennetta. Teräsputkien runko on myynnissä valmiin taittosarjan muodossa, joka asennuksen jälkeen on halvalla galvanoitu profiili.

Miten kaataa säätiö

Vakaan maaperän ympärille rakennettuja hiekkalaatikoita varten sinun on tehtävä betonipohjainen nauha tyyppi, joka pystyy kestämään kunnon painon rakennetta. Säätiön perustamiseen omilla kädellänne monimutkainen teos näyttää tältä:

 1. Kun olet määrittänyt objektin sijainnin tontilla, suorita merkintä tappien avulla ja langan ollessa sidottuna. Poista maataso ja tasoita alusta.
 2. Tulevan rakenteen kehällä kaivaa 400-500 mm kaivantoa. Syvyys riippuu maaperän ylemmän istutuskerroksen paksuudesta, joka sijaitsee 0,5-1,5 m eri alueilla.
 3. Jättäen alas kaivannon pohjaan, järjestä 10 cm: n korkeudeltaan hiekka tai pieni sora.
 4. Kokoa suojamoduulit toisen luokan levyiltä, ​​lastulevyistä ja metallilevyistä. Asenna tukia ja venytysmerkkejä, jotka estävät muottien siirtymisen erilleen betonin painon alla. Suojusten korkeuden pitäisi olla riittävä emäksen nostamiseksi 20-30 cm maanpinnan yläpuolelle.
 5. Tie- tai hitsauskoukut, jotka on valmistettu syksyistä Ø12-16 mm kaivuprofiilin koko korkeudelle. Solun koko on 15 x 10 cm. Se saa käyttää putkien ja erilaisten metalliprofiilien leikkaamista.
 6. Aseta muovikelmu muottiin ja asenna kehykset, kuten valokuvassa.

Neuvoston. Jos aiot tehdä kellarin tai katselukanavan autotallissa, on parempi kaivaa säätiön kuoppaan ennen säätämistä. Kellarin seinät on yleensä rakennettu pohjaseinästä, kuten FBS, korjaus kuoppa - levittäytyvät punaisesta tiilestä.

Betoniyhdistelmä tehtaalla koneellisesti tai tilauksesta. Seoksen laatu on M150, mittasuhteet ovat 1: 3: 5 (sementti M400 / kuiva hiekka / murskattu kivikivi 20-40 mm). Asettaessasi betonia kondensoituu moninkertaiset pitkät teräsputket ja parempi - rakennusvärähtelijällä. Monoliitin täydellinen jähmettyminen on 4 viikkoa, purkaa muottiin 7 päivän kuluttua.

Vahvistettu betonijärjestelmä

Rakennamme lohkojen autotallin

Jotta rakennuksen seinät eivät pääse imemään kosteutta pohjasta, pohjan betonipinta peitetään vedenpitävällä kerroksella, joka kattaa kattomateriaalin puoliksi. Ennen kuin aloitat muuraustyöt, vie kaikki elementit täyttämään aukot esineen - portit, ovet, ikkunan kehykset ja tuuletusaukot.

Ohje. Käytettäessä tavanomaista sementtikappaletta 390 x 190 x 188 (h) mm / 1 m² muurausta tarvitaan noin 14 kiveä.

Vakiokokoisten karkeiden lohkojen autotallin rakentaminen suoritetaan tiilimuodostuman tapaan - kunkin seuraavan rivin kivet ovat päällekkäin edellisen nivelen kanssa (rakennuksen nimi on ligaatio). Algoritmi on seuraava:

 1. Valmistele muurauslaasti 4 hiukkasten suhdetta 1 osaan Portland-sementtiä 400. Aloita laskeminen kulmista ja altista 3 kiveä rakennuksen kummassakin päässä. Tarkista kulmien väliset etäisyydet suora- ja läpimitaltaan, säädä niiden sijainti varovasti.
 2. Kun olet lisännyt 2 kiviä kullakin kulmalla, nosta munat kolmanteen riviin ja venytä lankaa - maamerkki ensimmäisen tasoisen muodon muodostumiselle.
 3. Asenna portin ja oven luukku ja kiinnitysosat. Asettamalla ratkaisu lohkojen sivu- ja pohjapintoihin, laita ensimmäinen rivi kehän ympärille. Tarkista jatkuvasti pystysuorat ja vaakasuorat tasot, pidä saumojen paksuus enintään 10 mm.
 4. Siirrä johto, aja toinen taso ja nosta kulmapistikko uudelleen kolmella rivillä. Toista toiminta toiseksi viimeiseksi. Tee prosessissa asennusikkunoita ja tuuletusaukkoja.
 5. Aseta yläreuna karkeiden lohkojen päälle samaan aikaan kuin levyt tai palkit kattopalkkeihin. Ristitangojen välinen etäisyys on 0,6-0,8 m. Kaihtimien päät puristuvat seinämien yli 0,5 metrin etäisyydelle.
 6. Suorita liitokset seinän ulkopinnasta ja sisäpinnasta.

Neuvoston. Lisätäksesi liuoksen ominaisuuksia savien sijaan, lisätään pehmittimiä (kaupallisesti saatavilla).

Asettamalla onttoja lohkoja liuos viedään kiven yläosaan, eikä aukkoja tarvitse täyttää. Seinien tukemien puupalkkien päissä on 2 kerrosta kateaineita. Miten rakentaa hiekkalaatikko autotallin, katso video:

Jos autotallin yhden kerroksen katto oli suunniteltu, niin sivuseinille on ennustettava kaltevuus etukäteen ja nostettava etusijalle useita rivejä.

Katteen ja betonilattian asennus

Garage on 3 tapaa sulkea autotalli:

 • aseta valmiit laatat ja tee pehmeä sulatettu katto;
 • asenna kalteva päällekkäisyys puurunkoon;
 • rakentaa täydellinen pöydän katto.

Tehdas- tai improvisoitujen betonituotteiden nostamiseen ja asentamiseen tarvitaan kuorma-autonosturi. On paljon vaikeampaa laittaa laatikko paikoilleen - sinun on koottava vakava muotti. Lisäksi hitsattava katto vaatii säännöllisiä korjauksia. Nämä kohdat johtavat huomattaviin taloudellisiin ja työvoimakustannuksiin.

Yksinkertaisin ja halvin vaihtoehto on seinään upotettujen palkkien pitäminen päällekkäin. Tämän menetelmän haitta on pieni kaltevuus ja rakennuksen liian houkutteleva ulkonäkö. Tästä syystä suosittelemme kannettavan katon rakentamista pienellä ullakolla.

Asennukseen käytetään seinäpalkkeja, joiden päät muodostavat visiirin seinien ulkopuolelle. Jokaiselle hyppäälle on kiinnitetty ripustettu ristikkojärjestelmä, osiot yhdistetään harjanpalkkiin. Sitten vedeneristyskalvo asetetaan, suojus naulataan ja katto peitetään.

Harjapalkin asennus

Ohje. Asennusohjeet sivupalkki julkaistaan ​​sivun toisella sivulla.

Autotallin teollisuuskerrokset laskettiin auton painosta, kaadettiin betonia sitomatta säätöön. Monoliitti on järjestetty tiivistettyyn hiekkalaatikkoon käyttämällä verkkoa, joka on tehty jaksollisen profiilin vahvistamisesta. Työn yksityiskohdat esitetään erillisessä ohjeessa ja ne esitetään videossa.

Sisäisen järjestelyn salaisuudet

Sisävarustesäilytyksen viimeistely tapahtuu mielivaltaisesti harkintasi mukaan. Edulliset vaihtoehdot - kipsiseinät, joita seuraa maalaaminen tai maalaaminen suoraan lohkon muuraukseen ruiskupistoolilla. Katto on päällystetty OSB: llä, takalevyllä tai vanerilla.

Avaimenperäisen takapihan autotallin rakentaminen päättyy seuraavien konejärjestelmien asennukseen:

 • vesijohto (jos mahdollista);
 • lämmitys;
 • sähköasentaja.

Huom. Luonnon ilmanvaihdon järjestäminen huoneessa suoritetaan rakennuksen vaiheessa. Prosessissa, jossa seinämien asennetut tuuletussilmukat on varustettu läpillä.

Vesijohtoverkon sijoittaminen on suunniteltu nollan rakentamisjaksolla eli perustaksi kaatamisen yhteydessä. Pohjan maanalaisessa osassa on teräs- tai muoviholkki Ø50-80 mm, jossa vesiputki DU 15 vedetään tämän jälkeen, lumenia täytetään eristyksellä. Syvyys - 20 cm maanpinnan alapuolella.

Nyrkkeilyn lämmitysmenetelmät

Jos autotalli on asuinrakennuksen vieressä tai 10-15 metrin etäisyydellä, se voidaan lämmittää talon päävesilämmitysjärjestelmästä. Kysymys on ratkaistu asettamalla katolämmityslinja (ihanteellisesti maanalaiseen) kattilahuoneesta autotallikoteloon, johon on asennettu halpoja lämpöpattereita tai itse tehtyjä rekistereitä.

Autotalon itsenäinen lämmitys on järjestetty seuraavilla tavoilla:

 • puuhella;
 • kotitekoiset uunit, jotka polttavat jäteöljyä;
 • infrapunalämmittimet tai konvektorit;
 • kattila toimii kannattavalla ja kätevällä polttoaineella.

Autotalli uuniin

Normaalikäytössä uunissa tai kattilassa tarvitaan savupiippu, joka nostetaan vähintään 5 m: n korkeudelle, laskemalla raasta tai kaasupolttimesta. Vie se rakennuksen takaseinän läpi ja nosta se katon yläpuolelle estääkseen kärjen putoamisen vyöhykkeelle.

Neuvoston. Silitysrauta tai teräsuuni - kotitekoinen paljon tehokkaammin antaa lämpöä, jos sitä käytetään rungon ulkoiseen ilmavirtaukseen. Varusta uuni pienellä tuulettimella, mikä luo lämmintä ilmaa huoneeseen.

Kattila yhdistettynä veden lämmitysjärjestelmään voi olla apu kuumien autotallien, esimerkiksi kasvihuonekaasujen, kattopuutarhan tai kana-altaan, lämmittämiseen. Asunnonhaltijan tehtävänä on liuottaa putket lämmöntuottajalta ja asentaa lämmityslaitteita (vaihtoehtoisesti, kotitekoisia rekistereitä).

Sähköjohdot

Tärkeää syöttöjohtoa pitää yllä talon asennetusta pääpaneelista. VVG-luokan virtakaapeli, jonka poikkipinta-ala on vähintään 2,5 mm², on kytketty sähkömittariin erillisen RCD: n kautta, jonka vuotovirta on 300 mA ja joka on sijoitettu autotalliin ilmassa tai maan alla. Sisällä on ohjauspaneeli, jossa on automaattiset koneet, sen kotelo on kytketty maasilmukkaan.

Annamme muutamia suosituksia laitteen johdotuksesta:

 1. Reititys tekee seinät avoimella tavalla, vetämällä johdot aallotuksiin ja paremmin - teräsputkiin.
 2. Suojaa pistorasioiden ja valaistuksen virtajohdot 10 ja 20 ampeerin automaattisella kytkimellä, kuten kaaviossa on esitetty.
 3. Liitäntäjohdot kytketään linjaan vain jakelulaatikoissa, liitäntä sisäpinnassa ei ole sallittua.
 4. Liitä sähkölämmittimet ja muut voimalaitteet valitsemalla erillinen rivi.
 5. Liitä maadoitusjohto kaikkiin valaisimiin ja pistorasioihin.

Suositus. On parasta järjestää kellarin ja havainnointiheiton sähköinen valaistus astinmuuntajan kautta, joka antaa jännitteen 12 - 36 V.

Sisäjohdotuksen hienovaraisuudet on kuvattu yksityiskohtaisessa oppaassamme.

johtopäätös

Jos päätät rakentaa autotallin omiin käsiisi, sinun on valittava oikea aika aloittaa työn. Muistutamme sinua: säätiö on rakentamassa linnoitusta 4 viikon ajan, sitten sinun täytyy ajaa ulos seinistä ja kiinnittää katto. Nämä työt toteutetaan lämpimän kauden aikana, ja lämmityksen ja sähkölaitteiden asennus voidaan lykätä syksyyn asti.

Garantti kynsilohkoja omilla kädillä

Rakennustekniikat eivät pysy paikallaan. Muutama vuosi sitten tiili oli suosittu, mutta nyt lupaava kilpailija on ilmestynyt yksityisessä rakentamisessa - hiekkalaatikko.

Mikä on sementtiryhmä?

Kuonakivi on betonia, joka sisältää kuonaa. On olemassa monenlaisia ​​kuonaa, mutta rakennusmateriaalin valmistuksessa käytetään vain masuunia, jota erottuu hyödyllisellä ulostulolla ja moitteettomilla rakenteilla. Tarpeita täyteaineita käytetään joskus: tiiliskiviä, kuoren kiviä, tiiliskiviä. Lämmönjohtavuuden lisäämiseksi koostumukseen lisätään polystyreeniä, laajennettua savea tai perliittiä.

Kortteleista rakennetaan talot, laajennukset, autotallit ja aidat. Materiaalilla on omat ominaisuutensa, jotka on otettava huomioon rakentamisen aikana:

 • Kuonakivet tulevat kahteen lajikkeeseen: ruumiinpainuva ja ontto. Seinät on valittava ontto. Ja korpulentit, vahvemmat, rakentajat käyttävät pohjan rakentamista.
 • Rakennusmateriaali ei pidä kosteutta, se on otettava huomioon, kun luodaan pohja kuorilohkoille. Se voidaan rakentaa vain pienille rakennuksille kuivalla maaperällä.
 • Sementtikappaleiden rakenteen ansiosta voit säästää aikaa ja rahaa, sinun ei tarvitse palkata ammattilaisia, voit tehdä kaiken työn itse.

Kuinka aloittaa rakentaminen?

Ennen kuin rakennat autotallin omilta lohkoilta, sinun on suoritettava valmistelutyö:

 • suorittamaan alueen geodeettinen arviointi;
 • arvioi etäisyys viestintään (valo ja vesi);
 • kehittää autotallihanke, jossa otetaan huomioon kaikki yksityiskohdat;
 • päättää muuraustyypistä, laske materiaalien määrä ja kustannukset.

Hanke on kaiken työn perusta.

Monet aloittelevat rakentajat pelkäävät usein tätä sanaa uskoen, että projektin luominen vie paljon aikaa ja joutuu käsittelemään valtava määrä piirustuksia. Itse asiassa näin ei ole, vaan riittää vetää yhteen paperiarkki, mitä autotalli näyttäisi. Piirros auttaa organisoimaan työn ja nopeuttamaan prosessia.

Ja tässä artikkelissa kerrotaan kylvyn metallisista uuneista.

Rakennamme autotallin hiekkalaatikoihin

Kuinka rakentaa autotalli hiekkalaatikoita? Rakentaminen on jaettu useisiin vaiheisiin, se auttaa parantamaan navigointia työskentelyn aikana:

 1. Perustamisen luominen. Kuonan lohkot ovat riittävän kevyitä materiaaleja, joten voit valita nauhan perustuksen.
 2. Kellarikerroksen höyrysulku ja lämmöneristysmateriaalit.
 3. Rakentaminen leirin autotalli kinkku lohkoja.
 4. Lattiapinnoitteet.
 5. Lattiat ja kattotyöt.
 6. Gate-asennus.
 7. Viimeistely: sähköliitäntä, sisä- ja ulkopinta.

Kuinka paljon kuorilohkoja tarvitsen autotallille? Kuinka laskea karkeiden lohkojen määrä?

Ennen rakentamisen aloittamista vaaditaan tarvittava määrä materiaalia. Tätä varten tarvitset:

Ensinnäkin määritä hiomalaipan koko. Standardi - 390x188x190 mm, usein on lajikkeita, joiden mitat ovat 390x188x120. Jos olet epävarma karkeiden lohkojen koosta, on parasta tehdä mittauksia itse, ja suuri merkitys on kasvot, jotka sijaitsevat ulkopuolelta.

Jos esimerkiksi rakennat seinän lohkon lattiaan, sinun on ensin laskettava kasvojen alue.

Kuinka paljon kuorilohkoja tarvitsen autotallille? Laskettaessa materiaalia per 1 neliömetriä tarvitset 1 / 0,074 = 13,51, pyöristämme arvoa, se osoittautuu 14. Ole varovainen, voit vain kierrättää tuloksena olevan numeron suuremmassa suunnassa.

Annamme yksinkertaisen esimerkin laskelmista. Autolle 7x5m ja korkeus 2,5 m tarvitsevat 717 kuonakiviä. Materiaalin määrän laskemiseksi on tarpeen tehdä seuraavat laskelmat:

 1. Autotallin ympärysmitta: (7 + 5) * 2 = 24 m.
 2. Neliön seinät. Tuloksena oleva kehä kerrotaan korkeudella: 24 * 2,5 = 60 neliömetriä.
 3. Porttialue. Se on laskettava ja vähennettävä kokonaispinta-alasta. Esimerkiksi, jos portti on 2,5 * 3,2 = 8,75 m², sitten 60 - 8,75 = 51,25 neliömetriä. (tämä on kaikkien seinien pinta-ala).
 4. Karkeiden lohkojen lohkojen lukumäärän laskeminen. Tuloksena oleva alue kerrotaan lohkojen lukumäärällä 1 neliöksi. m. 51,25 * 14 = 717 lohkoa.

Kuvia valmiista autotallin autotallin ja autotalli rakentamisen aikana.

Ja tässä on artikkeli, joka kertoo sinulle konkreettisia aidoja.

Korttikeskuksen autotalli

Karkeiden lohkojen rakentaminen ei ole lastausta, ei ole tarpeen luoda kiinteää perustusta. Asennuksen syvyys riippuu maaperän jäädytyksestä, pohjaveden kulkeutumisesta ja maaperätyypistä (hiekka, savi, kivinen maasto jne.). Sementtilohkon autotalli voidaan rakentaa monella tavalla:

 1. Ensin yläkerros poistetaan, sitten kaivetaan kaivo. Se on täynnä useita kerroksia: hiekka, mukulakivi tai rikkoutunut tiili hiekalla. Molemmat kerrokset tuhoutumista ja sulatusvettä vastaan ​​ovat kyllästettyjä sementtilaastilla.
 2. Kaivo on kaivettu 40 cm leveäksi ja 50 cm syväksi. Pohjaan kaadetaan kerros hiekkaa, kaadetaan vedellä ja tiivistetään hyvin. Tämä tekee säätiöstä vahvan ja kestävän. Sitten varusteet asetetaan pohjaan niin, että niissä on eri suuntiin. Rakenne on tasoitettava ja se on annettava seistä vähintään 30 vuorokautta.
 3. Kolmas menetelmä on helpoin, sitä kutsutaan butobetonnyksi. Runkorakenne asetetaan kerroksiksi kaivannossa, johon on lisätty sementtiä. On tärkeää käyttää sementtiä, joka ei ole alle 150 markkaa. Sekoita Portland-sementti hiekalla laskemalla 1 osa sementistä 2,5 osaan hiekkaa. Lisää vettä, kunnes saadaan liikkuva seos.

Pohja vedeneristys

Tehdäksesi tämän, aseta säätiö ruberoidilla, aseta se muutaman senttimetrin kokoiseksi suuremmaksi kuin rakennusalue. Portti on asennettu tukeen.

Garage seinät

Muurien erityisiä sääntöjä ja salaisuuksia ei ole. Rakentajat käyttävät periaatteita työskennellä tiilien kanssa. Asettelu voi tapahtua seuraavilla tavoilla: lusikka (kiven lattialla) ja bonder (yksi kivi), 1,5 tai 2 kiviä. Autokorin kyky kestää alhaisia ​​ja korkeita lämpötiloja, tuulenpuuska riippuu muurauksen paksuudesta.

Yleisin seinien rakentamismenetelmä on "tiili", kun seuraava kattaa edellisen rivin saumat. Ensin sinun on asetettava kulmat, venytettävä sitten niiden väliset johdot ja jatkettava karkeiden lohkojen asettamista.

Lattiajärjestely

Lattia on rakennettu kellarikerroksen tasolle, pinnan paksuuden tulisi olla yli 10 cm. Pinta on ensin valmistettava: poista rakenneyksiköt, tasoitettava pinta tarvittaessa, laita pieni ruho tai hiekka pohjaan.

Valmista betoni levytasolle, on parempi ostaa valmis M200. Seosta kaadetaan jatkuvasti useissa kerroksissa, ja kun betoni on tarttunut, voit jatkaa pinnan hankaamista.

Kattotyöt

Kattoon tarvitaan I-palkkeja, joiden pituus on 25 cm enemmän kuin autotallin leveys. Palkit ovat päällekkäin, piki on noin 80 cm. Seuraavaksi ompelu suoritetaan käyttämällä 40 mm: n paksuisia palkkeja, ne sijoitetaan lähelle toisiaan. Aseta ruberoidi tankoihin, laajennetun saven päälle, kuona tai puolijäykkä lastulevy, suorita 20 mm paksu lattia, peitä katto rubemastilla tai akvaizolilla.

Viimeistely

Tässä vaiheessa suoritetaan ulkoista ja sisäistä viimeistelyä. Cinder-lohkojen autotalli ei vaadi erityistoimia. Haluttaessa voit kipsiä, sementoitua tai kalkkia seinät, päällystää seinälevyä. Voit myös eristää huoneen vaahtoa tai lasikuitua, suojata sitä kosteudelta muovikalvolla ja tehdä kipsilevyn.

Koristepalojen autotalli, jossa koristelu ei näytä pahalta kuin tiilen tai muun materiaalin rakentaminen. Suunnittelu on luotettavaa, turvallista ja kestävää. Ulkoisten ja sisäisten seinien viimeistely tekee huoneesta mukavan ja viihtyisän.

Autotallin rakentaminen tulisi aloittaa tutkimusalueen kanssa, laatia hanke ja laskea materiaalin määrä.

Ja sitten artikkeli porttien aallotettu omiin käsiinsä.

Sementtilautojen autotallin rakentaminen omilla käsillä

Kuonakivää käytetään aktiivisesti rakentamisessa yli 30 vuoden ajan. Nykyään rakennetaan erilaisia ​​mittoja rakennetaan hiekkakivestä, mutta tämä materiaali on kaikkein tärkein matalarakentamisessa. Ei ole vaikeaa rakentaa autotallia hiekkakivestä, koska tämä valoisa ja suurikokoinen materiaali on myös erittäin lämpöeristetty.

Mikä on sementtiryhmä?

Se perustuu masuunikuoreen, ja lisäksi se lisää tuhkaa koostumukseen. Binder toimii sementtilaasti. Täyteaineiden teknisten ominaisuuksien parantamiseksi voidaan valmistaa: muru- tai kvartsihiekkaa.

Koostumuksen kaikki ainesosat sekoitetaan laadullisesti ja niitä puristetaan erikoisasennuksilla, jotka aiheuttavat suuren paineen. Painamisen jälkeen materiaali vie valmiin muodon.

Karkeiden lohkojen rakentaminen voi käyttää kahta rakennusmateriaalityyppiä:

 • ontto. Keskellä on useita reikiä. Onton tuotteen paino on 15-21 kg. Seinien ja uudelleenjärjestelyjen rakentamiseen 1-2-kerroksisissa rakennuksissa;
 • täyteläinen. Painon lisääminen 25-27 kg: iin johtaa materiaalin lujuuteen ja kovuuteen. Useimmiten perustettu säätiö on monikerroksisten rakennusten perusta.
Kuonakivi on betonia, joka sisältää kuonaa

Moduulien huokoisuus on etu ja haitta samanaikaisesti. Pintojen vuoksi lämpöeristysominaisuudet paranevat. Säilytykseen lisätään usein lämpöä, sardiinia, perliittiä ja polystyreeniä. Haittapuolena on vahvuuden väheneminen ja lisäverhouksen tarve.

Ennen kuin rakennat hiekkalaatan autotallin, sinun on valittava materiaalin huokoisuus. Huokosten määrän ja koon pienentyessä lämmönjohtavuus kasvaa ja rakenteen lujuus kasvaa. Suurten huokosten moduuleille on tunnusomaista korkea eristyskyky, mutta ne ovat jonkin verran heikompia voimaindikaattoreiden suhteen.

Kaivuriportin rakentamisen edut ja haitat

Sementtilohkon autotalli omilla käsillä olisi rakennettava tutkittaessa rakennusmateriaalien ominaisuuksia ja valitsemalla paras tyyppi.

Cinder block-autotallin etuja ovat:

 • aineen suhteellisen alhainen hinta;
 • alempi sementtikulutus verrattuna tiilen sijoittamiseen;
 • rakentamisen helppous - hiomalaikka vain sopii ja putoaa nopeasti suurien mittojen vuoksi;
 • rakenteellinen kestävyys - rakenne kestää vähintään 50 vuotta;
 • erilaiset tulenkestävät ominaisuudet.
Talot, laajennukset, autotallit ja aidat on rakennettu karkeista lohkoista

Niistä miinukset:

 • heikkolaatuinen äänieristys;
 • Koostumus käyttää kuonaa, joka sisältää myrkyllisiä elementtejä;
 • yksittäiset lajikkeet ovat erittäin raskaita.

Kuinka aloittaa rakentaminen?

Slag-block-moduuleja käytetään usein pienten rakenteiden rakentamiseen. Niitä käytetään usein kesäkeittiöissä, autotallissa, yhden kerroksen taloissa ja maatalousrakennuksissa rakennusten nopeuden takia. Koska jokainen auton omistaja haluaa rakentaa autotallin nopeasti, hiekkalaatat ovat yksi parhaista ratkaisuista. Jos vertaat menetelmää vaahtolohkojen ja kuonan autotallin rakentamiseksi, ero ei ole merkityksellinen.

Cinder block-autotallin vaiheittainen rakentaminen sisältää seuraavat toiminnot:

 • rakennustyömaan geodeettinen arviointi;
 • etäisyyden määrittäminen pääviestinnästä: valo, vesi, kaasu (lämmitetyissä tiloissa);
 • kalkkikappaleiden laskemisen ja suunnittelun suunnittelu;
 • muurausmuodon valinta ja karkeiden lohkojen autotallin perustyyppi;
 • määritetään autotallin karkeiden lohkojen lukumäärä sekä lasketaan muiden materiaalien määrä.

Hanke on kaiken työn perusta.

Usein aloittelevat rakentajat välttävät etukäteen valmistelua, mieluummin improvisaatiota. Tällainen lähestymistapa edellyttää yksittäisten elementtien uudelleenjärjestelyä, lisäinvestointeja ja rakenteen puutteellisuuden riskiä säätiön väärän valinnan takia. Pienessä huoneessa ei ole paljon aikaa suunnitelmien ja piirustusten laatimiseen.

Monet aloittelevat rakentajat pelkäävät usein tätä sanaa, uskovat, että hankkeen luominen kestää kauan.

Hiekkalaatan autotalli vaatii vähän aikaa. On suositeltavaa piirtää arkin lävitse oleva kuva valmiista rakenteista ulko- ja sisäpuolelta. Visuaalinen esitys auttaa nopeuttamaan prosessia ja nopeuttamaan viestinnän tarjontaa, laitteiden ja työkalujen sijaintia.

Ennen suunnittelun alkua on tarpeen määrittää rakennuksen tarkoitus:

 • autojen korjaukseen. Autotalli, jossa on kellari, sopii ihanteellisesti auton kunnon säilyttämiseen.
 • auton varastointiin. Jos yksi kone on saatavana, vakiolaatikko sopii ilman lisämuutoksia. Autotalli kahdelle autolle hiekkalaatikosta voi olla hyödyllinen myös toisen auton poissa ollessa, mutta suunnitellaan tulevaisuuden ajoneuvon ostamista.
 • työhön. Jos siellä on työpaja, tarvitaan lukuisia laitteita, rakennusta on laajennettava, jotta ohjattu toiminto voidaan liikkua vapaasti.

Rakennamme autotallin hiekkalaatikoihin

Karkeiden lohkojen autotallin rakentaminen omilla käsillä suoritetaan vaiheittain. Askel askeleelta ohjeita siitä, miten rakentaa autotalli hiekkalaatikko, auttaa olemaan jäämättä pieniä, mutta tärkeitä rakentamisen vaiheita.

Kuonakivet ovat riittävän kevyitä materiaaleja, joten voit valita nauhan perustuksen

Toiminta-algoritmia on kuvattu orientaatiolle kranaatin lohkon autotallin rakentamisen aikana:

 1. Valitse mikä säätiö on tarpeen. Materiaali on suhteellisen kevyt, joten muotoilu on vaatimaton - se on varsin sopiva nauhatyyppi.
 2. Määritetään materiaali vedenpitäväksi pohjaksi sekä otettava huomioon pinnoituskalvo höyrystä eristettävään ja suojautumiselta lämpöhäviöltä.
 3. Huoneen seinien rakentaminen. Rakenna autotalli omalla kädelläsi hiekkalaatikosta on helpompaa, jos käytät onttoa versiota.
 4. Pohjakerros ja kellarijärjestely (jos saatavilla).
 5. Katteen päällekkäisyyden muodostuminen.
 6. Porttien ja ovien asennus.
 7. Viimeinen vaihe: johdotuksen, sisä- ja ulkojärjestelyjen asennus.

Kattokerroksen autotalli pohjasta kattoon on järjestetty 7 päävaiheeseen, joista jokaisella on rakennuksen tarkoituksesta riippuvainen työtehtävä. Jos rakennat autotallin omiin käsiisi, kaikki tekniset säännöt muodostavat monitoimisen, taloudellisen ja monitoimisen rakenteen.

Karkeiden lohkojen lukumäärän laskeminen

Ennen rakentamista on määriteltävä rakentamisen edellyttämät moduulit.

Jotta autotallin oikein karkeiden lohkojen laskeminen olisi valmistettava:

 • paperiarkki;
 • rulettipyörä;
 • älypuhelin tai laskin;
 • kahva.
Ennen rakentamisen aloittamista vaaditaan tarvittava määrä materiaalia.

Jos haluat tietää, kuinka paljon sementtilohkoa tarvitaan autotalliin, jossa on tietyt seinän mitat, on tarpeen määrittää lohkojen mitat. Yksittäisen moduulin vakiomitat ovat 390'188'190 mm, mutta muunnokset, joiden mitat ovat 390'188'120 mm, ovat markkinoilla. Käytetyt materiaalit ovat vakiokokoisia, on parempi mitata. Ulkoreunus on tärkein. Jos seinä on puolen korttelin paksu, kasvualuetta alun perin lasketaan.

Laskettaessa hiekkalaatikkoa per autotalli on useita tapoja, on helpointa määrittää lohkojen määrä 1 m2: ksi. Ehdotetun esimerkin perusteella - 1 0,014 = 13,5 kappaletta, kaikki murto-arvot pyöristetään suurempien lukujen puolesta - 14 kappaletta.

Esimerkki siitä, miten lasketaan kynnyslasilaskuri 7'5 m: n rakentamiseksi ja 2,5 m: n korkeudeksi:

 1. Perimeterakenne. Suorakulmion kaavaa käytetään: (7 + 5) · 2 = 24 m.
 2. Neliön seinät. Laskettu määrä kerrotaan rakenteen korkeudella: 24 · 2,5 = 60 m2.
 3. Reikien koko. Puhtauksien pinta-ala lasketaan, koska on virheellista laskea koko alueelle tarkoitetun hiekkalaatan määrä. Ikkunoiden, ovien (jos sellainen), porttien pinta-ala vähennetään kokonaismäärästä. Harkitse esimerkki, kun sisäänrakennetut portit ovat 2,5 m korkeat ja 3,2 m leveät: 2,5 · 3,2 = 8,75 m2. Rakennusala yhteensä: 60-8,75 = 51,25 m2.
 4. Laske karkeiden lohkojen määrä auttaa kaikkia seiniä ja lohkojen määrää per 1 m2: 51.25 · 14 = 717 kappaletta.

Ei ole välttämätöntä ottaa materiaalia päästä päähän, koska työn aikana on vaara, että avioliitto on vahingoittunut. Avioliiton ei pitäisi olla enempää kuin 5%. Jos tarkastelemme hiekkalaatikkoa, mikä on vain materiaalia, se käy ilmi: 800 · 25 = 20 000 ruplaa, joista 25 on Moskovan keskimääräinen materiaalihinta. Lisäksi otetaan huomioon muiden materiaalien hinta.

Kuinka paljon kuorilohkoja tarvitsen autotallille?

Asennuspaikka

Jos rakennamme autotallin omiin käsiimme hiekkalaatasta ensimmäistä kertaa, mutta siellä oli kokemusta tiilimuurauksesta, henkilö saa nopeasti mukavan. Asennusmenetelmä riippuu seinämien kuormituksen suuruudesta.

Nykyään on olemassa useita tapoja rakentaa karkeista lohkoista:

 • käytä puoli korttelia. Käytetään usein huoneen väliseinien järjestämiseen, jota ei käytetä suhteellisen lujuuden omaavien rakenteiden rakentamiseen;
 • 1.5 lohkon asennus. Sitä käytetään seinien asentamiseen;
 • 2 lohkojen käyttö. Vaaditaan tiloissa, joissa on suuri kuormitus säätiöön, pääasiassa 2-3-kerroksinen rakenne;
 • tychkovaya-tekniikka 1 korttelissa. Sillä autotalli on paras vaihtoehto.

Rakennusvaiheet

Tilojen sijoittelu, säätiön, seinien, katon päällekkäisyyksien rakentaminen on mahdollista vain sopivalla tontilla. Ensimmäinen vaihe on alueen perusteellinen valmistelu.

Maastojen valmistelu ja merkitseminen

Ensinnäkin rakennuspaikka on tasoitettava, työprosessissa on parempi käyttää vesitasoa. Samanaikaisesti kaikki roskat poistetaan, mukaan lukien haudattu maahan. Helpoin tapa on tasata maata erikoistuneiden laitteiden avulla, edullisemmin, mutta enemmän työtä voi tehdä työtä käsin.

Kaivo on kaivettu 40 cm leveä ja 50 cm syvä

Suurta huomiota olisi kiinnitettävä suurien juurakoiden esiintymiseen etenkin kellarissa. Kun puu kehittyy, juuret vahingoittavat pohjaa ja johtavat suurien halkeamien esiintymiseen. Pintavalmisteen aikana, ennen kuin autotallin rakentamisen muut vaiheet aloitetaan, ruohomaalit louhitaan.

Ennen työn aloittamista on suositeltavaa tutkia viestintäsuunnitelma ja tarkistaa kaivettujen kaapeleiden, kaasu- ja vesiputkien puuttuminen. Jos jätät suosituksen huomiotta, tarkastuskaivon kaivamisen vaiheessa tai sen korvaamisprosessissa syntyy ongelmia, kun haluat murtaa vedon ja murtautua lattian läpi.

Kun tontti on valmis, ne ottavat piirustuksen kädessä ja sen mukaan ne suorittavat merkinnät nauhan perustukselle. Ympyrä on merkitty ympärysmitan ympärillä, paremmin valokeila ja nauha. Kulmissa ajetaan sauvoja sekä rakennuksen sisällä että sen ulkopuolella. Alapinnan leveyden tulee olla vähintään 30 cm.

Säätiön rakentaminen

Perusta on korkealaatuisen ja kestävän rakenteen perusta. Tärkeimmät valmistusmääräykset:

 • mitä perustusta tarvitaan hiekkalaatikon autotallille, on määritettävä geodeettisen tutkimuksen perusteella. Jos tulokset osoittavat, että kosteus, virtaavuus ja maaperän taipumus lisääntyvät, olisi parempi vaihtoehto paalupohjan autotallille; riittää valitsemaan matalat paalut;
 • syvyys kellarin lohkojen autotallille lasketaan erikseen ottaen huomioon kuorman, maaperän tyypin, leveyden ja alustan tyypin. Ihanteellisesti syvyyden pitäisi olla suurempi kuin maaperän jäädyttäminen alueella. Keski-Venäjällä riittää perusta 60 cm: n syvyyteen. Kortin leveyden tulisi olla yli 30 cm;
Karkeiden lohkojen rakentaminen ei ole lastausta, ei ole tarpeen luoda kiinteää perustusta
 • tukirakenteiden pohja on sijoitettu hiekkaa ja raunioita varten, joka imee tuhoisia vaikutuksia pohjaan. Aluksi hiekka asetetaan 30 cm: n kerroksella ja sitten murskattu kivi fraktioon 5-20, myös 30 cm: n kerroksella. Jos autotalli on suuri, on suositeltavaa käyttää useita kerrostumia, joista toinen on murto-osa 5-20, muut 10-40 tai 40-70;
 • pohja altaan autotallin alle, kaadettu kaivantoon. Jotta se olisi sileä, muotti on tehty levyistä. Kostutuksen ja hävittämisen estämiseksi puuta peitetään eristävällä materiaalilla (polyeteenistä tai vedeneristysmateriaalista);
 • Säätiön valmistus vaatii korkealaatuisen sementtiseoksen käyttöä. Helpompi, mutta kalliimpi, ostaa sen valmiina. Seosta on helppo valmistaa käsin tai betonisekoittimella sekoitettaessa sementtiä, hiekkaa, raunioita ja vettä: 1: 3: 5: 1. Veden määrää säännellään paikoillaan;
 • kaivo kaadetaan 30-50 prosenttiin, sitten varret 12-14 mm vahvistetaan. Voit hitsata käsin suoraan kaivosta ja pinoa se tiilien päälle nostamalla sitä kerroksen keskelle tai yhdistää rakenteen erikseen ja sijoittaa sen sitten kaivantoon, mutta tarvitaan useita työntekijöitä. Vahvikkeen läsnäollessa pohja muuttuu maaperän muodonmuutoksista ja siirtymistä vastaan.

Walling

Ennen kynsilohkareitin aloittamista sinun pitäisi luoda vesitiiviit pohja. Suojaus kosteudelta estää pohjan vahvuuden tuhoutumisen ja heikentymisen. Sopivat sellofaani- tai ruberoidilevyt, ne asennetaan säätiön kehän ympärille.

Ennen työn aloittamista on suositeltavaa asentaa kehikko portille, ikkunoille ja oville (jos sellainen on). On parempi käyttää välilevyjä kohdistukseen.

Yleisin seinien rakentamismenetelmä on "tiili", kun seuraava kattaa edellisen rivin saumat.

Kuinka laittaa hiekkalaatikko autotalliin:

 1. Aseta ensimmäinen rivi. Kannattaa aloittaa kulmat niin, että yhteys toiseen seinään on mahdollisimman voimakasta. Asennuksen aikana on suositeltavaa tarkistaa taso.
 2. Kaikki seuraavat rivit on asetettu päällekkäin puolikkaaseen. Seinien lujuuden lisäämiseksi on suositeltavaa vahvistaa joka kolmas rivi vanteilla.
 3. Viimeisen rivin asettamisprosessissa tulisi jättää aukot, joissa palkit kiinnitetään lattian kiinnittämiseen.

On suositeltavaa tehdä autotallin takana takana hieman etupuolen alapuolella. Koska kaltevuudet katon pinnalla ei kerry nestettä. Kaltevuus riippuu materiaalin tyypistä, joka vaihtelee välillä 5-35 °.

Katto ja lattia

Ennen kuin täytät lattian autotallissa, sinun tulee varustaa katto. Katon tekeminen merkitsee tarvetta asentaa palkit lohkojen väliin valmistettuihin aukkoihin. Paras tapa valmistaa katto sopiva dvutavrovy kanava teräs, mutta ne ovat melko kalliita. Puupalkit vähentävät rakentamisen arviointia, mutta niitä on alustavasti käsiteltävä keinoilla, joilla estetään mätää. Palkkikappaleiden päälle asennetaan, ja päälle on vedeneristys- ja kateaineita.

Sisustus, portit, autotallin katto ja lattian valmistus ovat rakenteen viimeisen vaiheen rakentaminen.

Kattoon tarvitaan I-palkkeja, joiden pituus on 25 cm enemmän kuin autotallin leveys

Lattiajärjestely:

 1. Lattian täyttämiseksi poistetaan kerros maaperä.
 2. Kaivetun kuopan pohjaan kohdistuu tamping, voit käyttää manuaalista trombia tai värähtelevää levyä.
 3. Hiekka ja rauniot nukkuvat alareunassa.
 4. Vahvistettu runkorakenne.
 5. Kaada betonia kellarikerrokseen.

Seinien koristelun ominaisuudet

Alun perin tehty ulkovaippa. Usein on väärinkäsitys siitä, että koska hiilipölyn hygroskooppisuus loppuu, se muuttuu nopeasti tuhoutumiseksi. Tällaisten rakenteiden valmistuksen käytännön mukaan huokoinen materiaali kustantaa kymmeniä vuosia ilman viimeistelyä romahtamatta.

Ulkonäön ja kestävyyden parantaminen täydentävän viimeistelyn avulla on melko sopiva. Yksinkertaisin, edullisin ja melko tehokas tapa on seinien rappaus ja maalaaminen julkisivulla.

Sisustuksen osalta kaikki ei ole niin selkeä, on olemassa useita eri tapoja:

 • kipsi;
 • puinen, PVC- tai metallipäällyste;
 • kosteutta kestävä kipsilevy pinnoite, sopii myös lämmittämätön autotalli.

Valinta perustuu projektin budjettiin ja visuaalisiin mieltymyksiin. Halvempi vaihtoehto on kipsi, mutta prosessi on aikaa vievää. Voit välttää paneelit likaisen ja pitkän työn välttämiseksi. Jotta pohja olisi vahva ja kestävä, ja koristeellinen materiaali muuttumaan muodonmuutoksesta, on suositeltavaa laatoittaa ja levittää eristemateriaalia. Muut materiaalikerrokset lisäävät rakennusarvion rakennetta ja osuvat huoneeseen.

Haluatko ehdottaa täydennystä ja tehdä artikkelista paremman? - Jätä kommentti.

Kynsilohkon rakentaminen A: sta Z: hen

Rakennustekniikka kehittyy jatkuvasti. Muutama vuosi sitten tiili oli erittäin suosittu. Nykyisin sen tärkein kilpailija on hiomalaikka. Kuinka rakentaa autotalli karkea lohko? Kuinka paljon materiaalia tarvitaan tähän? Saat vastauksia näihin kysymyksiin lukemalla tietueen loppuun.

Materiaalien edut

Kuonakivi on betonipisara, joka koostuu kuonasta. On olemassa monenlaisia ​​kuonaa, mutta rakennusmateriaaleja varten ne käyttävät masuunia. Siinä on erittäin korkeat rakennusominaisuudet. Näille lohkoille käytetään myös halpoja täyteaineita, kuten kuori- tai tiilitaitoja. Karkeiden lohkojen lämmönjohtavuutta voidaan lisätä polystyreeniä.

Se on erinomainen materiaali kesän asukkaille ja maanrakennusten rakentaminen. Lohkoilla on paljon etuja, ja voit jopa tehdä ne itse. Asennus voidaan tehdä myös omalla voimalla, jopa aloittelijalle. Sementtilautan autotallin omien käsien avulla voit säästää huomattavasti rahaa, nauttia iloista ja säästää paljon vaivaa. Rakentajien ja koneiden lukumäärän vähentäminen on mahdollista pienentää kustannuksia ja itsensä rakentaminen on toinen syy olla ylpeä työstään.

Voit rakentaa autotallin itsestäsi pois hiekkalaatikosta ja materiaalin eristysominaisuudet voivat merkittävästi parantaa rakennetun rakenteen laatua. Missä käytetään hiekkalaatuja? Suurin osa niistä rakentaa autotallit, aidat ja talot. Jotkin materiaalin ominaisuudet antavat sinulle mahdollisuuden päättää itse, minkä tyyppinen rakenne sopii parhaiten. Kaksoisleikkaustyypistä on kahta tyyppiä - onttoa ja corpulent. Seinät on rakennettu ontosta materiaalista. Kiinteitä lohkoja pidetään kestävämmiksi, ja niitä käytetään rakentamaan säätiö.

Lohko ei halua märätä, se on otettava huomioon kuona-lohkoperustan rakentamisessa. Tällainen säätiö voidaan rakentaa vain kuivalle alustalle tai pienelle talolle, rakennukselle. Sementtilohkon rakentaminen voi säästää aikaa ja rahaa. Ei ole aina välttämätöntä palkata ammattilaisia ​​töihin, koska suurin osa työstä voidaan tehdä omalla tavalla. Vaikka on havaittavissa, että kuonakivet eivät ole liian luotettavia, itse asiassa niiden käyttöikä on 50 vuotta.

Valmistelutyö ja säätiö

Ennen autotallin rakentamista sinun on tehtävä joitain valmistelutöitä. Mitä tarvitset kynsilohkon autotallille kädet ovat olleet pitkään ja luotettavasti suojattu maaperän muutoksilta ja epävakailta sääolosuhteilta? Ensimmäinen on alueen geodeettinen arviointi.

Vertaa etäisyyttä veden, viestinnän, talon, talon, talteenoton ja viemäröintien sijainteihin.

Jos päätät rakentaa hiekkalaatikko-autotallin, sen rakentamisen hanke on valmisteltava etukäteen, koska hanke on kaiken työn perusta.

Aloittelijan rakentaja saattaa pelätä tällaisen mahdollisuuden, koska monet heistä uskovat, että hankkeen luominen on hyvin vaikea työ, joka kestää paljon aikaa.

Itse asiassa voit piirtää kipsilohkon autotallin yhdelle arkille. Tällainen kuva voi merkittävästi yksinkertaistaa työtä. Laskimella lasketut matkat ja materiaalimäärät voivat merkittävästi yksinkertaistaa työtäsi. Myös ennen rakentamisen aloittamista on päätettävä itsellesi, kuinka autotallihuonetta käytetään - onko se vain auton säilytys vai onko mahdollista tehdä korjauksia, ruokaa ja asioita, onko mahdollista tehdä kellari autotallin alle. Kun olet ratkaissut tämän ongelman, voit pienentää vaaditun kotitehtävän tilaa valmistelemalla heille etukäteen autotallin.

Peruslaite

Sementtilohkon autotalli ei saisi olla kovin kiinteä ja vakava, koska tällaisten lohkojen paino ja rakenne eivät ole liian suuria. Siksi pohja riippuu monista tekijöistä. Niistä, kirjanmerkin syvyydestä, joka riippuu maaperän jäädyttämisestä. Erittäin tärkeä voi olla pohjaveden läsnäolo, niiden kulkureitti, maaperän tyyppi - hiekka, savi, kallio. Päättäessään näistä tekijöistä, kun olet oppinut, mitkä niistä sopivat parhaiten laadukkaaseen ja luotettavaan säätiöön, voit päästä töihin, mutta jopa rakentamiseen on useita tapoja, joista jokainen on erilainen sen mukavuuden perusteella.

Ensinnäkin maaperän ensimmäinen yläkerros poistetaan. Lisäksi kaivosta kaivetaan. Kaivanto on täynnä hiekkaa, kivet tai rikkoutuneet tiilet useassa rivissä. Jokainen kerros on kyllästetty sementtilaastilla. Mikä se on? Tällainen kerrostuminen pystyy suojaamaan pohjaa pohjaveden aiheuttamilta vaurioilta. Kaivaminen 40 cm leveä ja 50 senttimetriä syvä. Pohja peitetään hiekalla, joka on täynnä vettä ja joka on täytettävä. Tämä lähestymistapa tekee säätiöstä vahvan ja vahvan.

Myös pohja on vahvistettu vahvikkeella, ne asettavat siten, että niiden sijainnin suunta poikkeavat toisistaan. Tällainen säätiö on betonoitu ja vanhentunut kolmekymmentä päivää. Jälkimmäinen menetelmä on yksinkertaisin. Hän kutsui butobetonnyn. Kaivetaan kaivanto, johon kerrostetaan roskakivi. Lisäksi kaivanto täytetään sementillä. On tärkeää tietää, että autotallin sementin laatu ei saa ylittää 150: nnen merkin linjaa. Sementtiä sekoitetaan hiekkaan, 1 osa sementtiä 2,5 osaan hiekkaa. Vettä lisätään ennen liikkuvan seoksen ulkonäköä. Jotta äskettäin rakennettu perustus olisi oikein vedenpitävä, se leviää kattohuovan avulla. Tämä on muutaman senttimetrin leveämpi kuin rakennusalue. Portti on asennettu tukeen.

Walling

Seinien rakentamiseksi ei ole tarpeen käyttää erityisiä sääntöjä. Tiililinjaus voidaan toteuttaa usealla tavalla - kiven lattiaan, yhteen kiviin, puolessa tai kahdessa. Tästä riippuu seinämän vahvuus. Lisäksi seinä pystyy kestämään tuulenpuuskia, lämpötilahäviöitä - korkeita ja matalia. Yksi yleisimmistä muurien rakentamismenetelmistä kutsutaan "tiileksi". Viimeinen rivi putoaa ja rikkoo edellisen kappaleen saumat.

Ensin kulmat asetetaan, ja vyötärön jälkeen karkeiden lohkojen jatkaminen jatkuu. Muuraus hiekkalaatikon autotallin rakentamisessa ei ole kovin erilainen kuin seinätalot. Ensinnäkin kulmat on asetettu, niiden on oltava säännöllisen suorakulmion pisteet. Niiden välillä vedetään merkkijono tai köysi, joka ohjaa muuraustasoa sekä horisontaalisesti että pystysuoraan. Jos käytät modernia materiaalia muuraukseen, autotalli on loistava. Se erottuu myös kestävyydestä, laadusta ja turvallisuudesta. Ja vielä kuona-lohkot ovat paljon edullisempia kuin tavalliset tiilet.

Lattiapinnoitteet

Lattia on rakennettu kellarikerrokseen, työprosessiin kuuluu pintakäsittely. Sidoksen on oltava kymmenen senttimetriä. Lattiapäällysteen pinta on valmisteltava - poista roskat, tasoita pinta, peitä pohja hiekalla tai soraa tarvittaessa. Rakennustekniikkaa on useita, ja kaikista niistä on suositeltavaa rakentaa lattia valmiiksi M200: lle.

Suosittelen kaataa seosta lattian lohkoutumiseen useammassa kerroksessa ja kun pinta on riittävän vahva, on mahdollista aloittaa murskaaminen. Asennus lattialle kellarissa, sinun on kiinnitettävä huomiota sen vahvuus. Itse asiassa autotalli ei ole vain ihmisiä vaan myös auto. Siksi lattian materiaali on konkreettinen. Sen paksuus on kahdeksasta kymmeneen senttimetriin. Ennen maanpinnan asettamista ja puhdistusta.

Vuodevaatteet tehdään hiekalla tai hienolla soralla, jonka jälkeen pinnoite tiivistetään. Pinnan tasaisuus tarkistetaan nauhoilla. Voit käyttää myös majakkaa putkesta. Betoniosat, se tehdään jatkuvasti ja jopa majakat. Lisäksi asennettu betoni on hankautunut, mutta siksi, että pölyä ei esiinny ajan myötä, on mahdollista suorittaa silitysprosessi. Tällä menettelyllä on useita tapoja, ja jokainen niistä pyrkii lisäämään betonipäällysteen voimaa, antaen sille esteettisesti hyväksyttävän ulkonäön ja poistaen kaikkialla olevan pölyn.

Katto ja portti

Kattorakenteiden valmistukseen kuuluu valmistelu työstä ja I-palkkien valmistelu, jonka tulee olla 25 cm leveämpi kuin autotallin leveys. Asennus tehdään poikittain 80 cm: n askelin. Kattopäällyste on ommeltu palkkeihin, joiden paksuus on 40 mm, ja ne sijaitsevat vierekkäin. Seuraavaksi on kateaineiden rivi, joka on asetettava peräkkäin tiettyyn järjestykseen. Laajennettu savi, kuona ja puolijäykkä laatta lepää 20 senttimetrin paksulla. Katto on peitetty akvaizolilla ja rubemastomilla.

Kattoon voi olla melko edullista. Myös metallipalkit ja lankakansiot ovat tärkeässä asemassa tässä numerossa. Kun se on asennettu päällekkäin, se on ommeltu. Tässä vaiheessa tehdään kuonaeristys, jonka kustannukset ovat pienet.

Katon pitäisi työntyä eteen- ja taaksepäin. Tämä suojaa seinät vedestä.

Näiden visiiriiden pituus voi olla neljäkymmentä senttimetriä. Kerros eristys kuona, joka kaadettiin katemateriaali, sementti estimaatti on tehty. On erittäin tärkeää, että se toteutetaan parhaalla mahdollisella tavalla. Tällainen katto ei ime kosteutta, vuotaa, mutta tämän vuoksi on välttämätöntä peittää se materiaalilla, jolla on vedenpitävät ominaisuudet. Kaikenlaiset kateaineet voivat auttaa tekemään katon niiden toiminnoista käytännöllisin. Katemateriaali liimataan sulattamalla tai mastiksella, ja ennen menetelmää sementtirauta käsitellään bitumipohjamaalilla tai "alukkeella".

Tekniset verkot

Ne autoilijat, jotka eivät usein joutuneet käsittelemään autotallin sisätiloja, uskovat, että tällainen sisustaminen on tarpeen vain huoneen tilavammaksi, mukavaksi tai kirkkaaksi. Itse asiassa sisustus on myös hyvin käytännöllinen. Rakennusaineet, joita kokeneet rakentajat käyttävät, voivat imeä lian ja hajuja. Myös kemia, kosteus, lämpötila eivät vaikuta niihin, eivät polta. Sisustukseen on monia tapoja, mutta tässä vaiheessa on myös syytä harkita, miten tekniikan verkot toteutetaan sisätiloissa.

Tällaiset verkot ovat laitteiden ja viestinnän yhdistelmä, joka tarjoaa autotallille lämmön, viestinnän, sähkön ja jopa jäteveden. Se on verkon johtava fragmentti, jota pidetään jätevesinä. Kätevin tapa käyttää sitä on muodostaa yhteys keskitettyyn järjestelmään. Jos tämä ei ole mahdollista, voidaan käyttää kaivoa tai kaivoa. Valaistus ja virtalähde ovat erittäin tärkeitä - autotallia ei voida kuvitella ilman valoa ja sähköä. Johdotus on suunniteltava etukäteen, sen asennuksen jälkeen voit aloittaa ilman, että olet unohtanut tai unohtanut jotain.

Lämmitys ja ilmanvaihto ovat erittäin tärkeitä - ne takaavat mukavan ja mukavan elämisen sekä talossa että autotallissa. Edullisin voi olla luonnollinen ilmanvaihtojärjestelmä. Yksinkertaisia ​​teknisiä verkkoja voi suorittaa itse. Kuitenkin, jos työ on liian monimutkainen, johdotuksen lähde on sekava tai kaukana, samoin kuin viemäriverkon - rakentaminen, suunnitelma, laskelmat ja asiaa koskeva työ voidaan jättää asiantuntijoille, insinööreille ja ammattilaisille.

koristelu

Viimeistely toimii usein rakennustöiden viimeisenä vaiheena. Sementtilasin lasitus ei vaadi erityisiä taitoja, kykyjä tai toimintatapoja hyvän ja kauniin viimeistelyn tekemiseksi. Seinien pinnoitus ja viimeistely sekä huoneen sisällä että sen ulkopuolella voivat olla erilaisia. Jos haluat, voit kipata seiniä, kalkkia, pyyhkiä sementillä tai salkalevyllä. Huone on eristetty lasikuidulla tai vaahdolla.

Autosi autotalli voidaan suojata kosteudelta kalvolla tai muulla tavalla - tästä voit tehdä kipsilevylaastarin. Sementtilautan autotallin rakentamista voidaan kutsua erittäin hyväksi ajatukseksi, tällainen rakenne ei ole mitenkään huonompi kuin muotiin mennyt tiilen autotalli. Materiaali on myös täysin hyväksyttävää ja kestää suuria kuormituksia. Lohkojen laatu antaa mahdollisuuden käyttää autotallia pitkään. Koko rakenne on kestävä ja turvallinen. Jos valitset oikean värimallin, valitse materiaali ja asenna se, sisätilat ja ulko huoneesta voivat tehdä autotallin mukavaksi, viihtyisiksi ja kauniiksi.

Video "Mikä on hiekkalaatikko"

Kirjallisuudessa mies puhuu tämän rakennusmateriaalin eduista ja haitoista.