Kuinka paljon on yksi kuutiometri betonista säätiölle

Betonin täyttämisen valmiin laastin ostajien edut sisältävät mahdollisuuden määrätä tarvittava määrä betonia haluttuihin ominaisuuksiin ja korkeaan laatuun. Tehotyypit sekoitetaan selkeiden mittasuhteiden ja rakennuskoodien mukaisesti, niiden käyttö takaa luotettavien rakenteiden luotettavuuden ja kestävyyden. Keskimäärin 1 m3: n betoni, jonka vahvuus ei ole alle M200, on 3500 ruplaa (ilman toimitusta), mutta tärkeimmät säästöt saavutetaan minimoimalla työvoimakustannukset ja säätelemällä säätöprosessia. On tärkeää laskea tarvittava tilavuus (kuutioiden määrä) oikein ja sopia kuljetusehdoista, joissakin tapauksissa se toimitetaan vaiheittain. Mitä suurempi kohde on, sitä kannattavampaa käyttää valmiita erikoistuneita ratkaisuja, yksityinen rakentaminen on perusteltua edellyttäen, että valmistajat sijaitsevat lähellä omaa, tämän rakennusmateriaalin itsenäinen vienti on mahdotonta.

Mikä koostumus sopii säätiölle

Ennen kuin selvität, kuinka paljon se maksaa kuution betonista, sinun on päätettävä sen brändistä. Harkitse: maaperän ominaispiirteet, perustan tyyppi, kellarin ja kellarin läsnäolo, arvioitu kuormitus pystytettyyn rakenteeseen. Riippuen odotetusta paineesta, on suositeltavaa käyttää betonilajikkeita:

 • M100 B7,5 - jalkojen tyynyjen asettamiseksi lohko- tai nauhan alapuolelle.
 • M150 V12,5 - karkeasta betonipinnoituksesta.
 • M200 B15 - kun teippilevyjä kaadetaan, pohjat esivalmistetuille ja suojarakenteille.
 • M250 B20 - vähimmäisvaatimukset kylvökoneiden rakentamisessa.
 • M300 V22.5 - yksityisten talojen perustusten rakentamiseen korkeudesta ja tyypistä riippumatta.
 • M350 B25 - tarvittaessa erityisen vahva ja vakaa.
 • M400 B35 - betoni monikerroksisten tiili- tai raskasrakennusten rakentamiseen.

Sivuston geologisista parametreista riippuen on suositeltavaa ostaa tuotemerkki, joka ei ole alempi:

 • M150 - ei-haudattuihin tukikappaleisiin liikkumattomille kiviseinille.
 • M200 - hiekkapohjaisille maaperälle, jos pohjavettä ei nosteta korkeammalle kuin jäädytyssyvyys.
 • М250 - М300 - kun pohjustus tehdään hiekka-, sora- ja rakeistetuilla alueilla lämpöä kerääntyy.
 • M350 - työn tekemiseen kallistamalla maaperää.

Betoniä valittaessa säätiölle otetaan huomioon sen ominaispiirteet: liikkuvuus (P), vedenpitävyys (W) ja jäätymisvastus (F). Yksityisessä rakentamisessa on suositeltavaa käyttää P-2 tai P-3-juoksevuusratkaisua, mikä edellyttää korkeampaa arvoa vain betonirakenteiden ollessa kyseessä varsinkin lujitettuja rakenteita tai kun käytät betonipumppuja, laimennus vedellä on ehdottomasti kielletty.

Sen sijaan suositeltu pakkasvastusindeksin vaihteluväli on 100-200, mikä pahempaa ilmasto-olosuhteet, sitä korkeampi sen pitäisi olla. Säätiön vähimmäiskokoonpano on W4, W4-merkkivalot ovat sopivia vain tyynyjen kaatamiseksi laattoihin.

Kun ostat valmiita ratkaisuja, on tärkeää määrittää tarvittava paino. Levyn monoliitin kuutioiden määrä on helppo tunnistaa: alue kerrotaan paksuudella. Tällaisen säätiön vähimmäiskorkeus on 10 cm, jos rakenteen vahvistaminen jäykisteillä, laskenta muuttuu monimutkaisemmaksi, mutta vain hieman. Kun määrität kuutioiden määrän pylväspohjan täyttämiseksi, sinun on tiedettävä jokaisen yksittäisen elementin korkeus, lukumäärä ja poikkileikkaus. Nauhapinnan tilavuuden laskemiseksi käytetään sen tietoja, kuten leveyttä, syvyyttä ja kokonaispituutta.

Osta konkreettinen toimitus, hinta Voronezh

Hinnasto päällystyslaattoille, Voronezh
Arvioidaan rakentaa tiili autotalli

Onko aika rakentaa kaistaleperusteet taloon? Tätä varten tarvitset paljon betonia. Voronezh on täynnä betoni-laastiyhdistelmien valmistajia, joiden avulla voit ostaa betonia kaikkiin tarvittaviin määriin mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Voronezh-konkreettisia tuottajia tarjoavat kumppanit, jotka haluavat ostaa konkreettista omaa tuotantoaan. Voronezhin toimittamista betonista ja laastinseoksista, kuten kalkkilaastista, löytyvät hintaluettelosta.

Betonin toimitus Voronezhista RSC MY HOUSE -yrityksestä on paras ratkaisu!

RSC MY HOUSE takaa betonin ja sementtilaastareiden korkean laadun planeetan sekoittimella, mikä estää erilaisten lisäaineiden käytön betonin ja muiden seosten laadun parantamiseksi.

perusta

Talon tuleva perusta on valittava rakennuksen, maaperän, maaperän jäädytyksen, pohjaveden ja muiden tekijöiden kuormituksen perusteella.

Geologisten tutkimusten suorittamisen ja tulosten saavuttamisen jälkeen ne suunnittelevat koko taloa ottamalla huomioon geologian tulokset, muuten talon käyttöikä voi olla pienempi kuin suunnitellut indikaattorit.

Avaimet käteen talon perustaminen

Perusrakenteiden perustamista ja teknologiaa on useita.

Rakennamme seuraavia päätyyppisiä säätiöitä:

- monoliittiset nauhalevyt ja vahvistus

- nauhalevyt FBS-lohkoilta

- perusta monoliittinen levy

- Ruotsalainen säätiö monoliittinen levy

Olemme valmiita rakentamaan paitsi perustaa, myös asettamaan tiili- ja kaasusilikaattilohkoja, kattamaan talon katolla, seuraamaan sisäistä ja ulkoista koristetta, eli olemme valmiita rakentamaan avaimet käteen-talon.

Lähdemme maksuttomaan mittaukseen ja odotamme säätiön rakentamista koskevia arvioita!

Voit tilata lainata ilmaiseksi.

Säätiön hinta vuodesta 2000 rupla / kuutio

Voronezhin säätiön rakentamisperusmaksut 50 m3: n talon pohjan täyttömäärän kanssa:

- Digging käsin 900 ruplaa / m3

- kustannukset laskien lohkojen FBS 500 ruplaa / kpl.

- teipin pohjan hinta vahvistamalla ja ilman grillausta (täytä maanpinnan tasolla) 2000 ruplaa / m3

- hihnan nauhan pohjan vahvistus ja grillattavan laitteen arvo 2500 ruplasta / m3

- töiden kustannus, kun kaatopaikan kaataminen on vahvistettu 2700 ruplasta / m3

Säätiön laite

Säätiöön kuuluvat seuraavat perustoimet:

- akseleiden jakautuminen ja korkeustason päihittäminen kaikentyyppisille säätiöille

- kaivaminen kaikentyyppisille säätiöille

- hiekkasäkkilaite kaikentyyppisille perustuksille

- raudoituksen yhdistäminen kaikentyyppisiin perustuksiin, lukuun ottamatta FBS-lohkojen nauhamaita

- kaikentyyppisille perustuksille tarkoitettu muottilaite, lukuun ottamatta FBS-lohkojen nauhamaita

- valmiin betonin hyväksyntä tiivistykseen kaikentyyppisille perustuksille, lukuun ottamatta FBS-lohkojen nauhan perustuksia

- konkreettinen huolto

Rakennusmateriaalien säästämiseksi säätiöiden suunnittelua ei kannata estää ei-toivottuja seurauksia: säätiön vääristyminen ja muodonmuutos, joka johtaa halkeamiin talon seinissä ja joissakin tapauksissa koko talon hätätilanteessa, joka ei pysty korjaamaan.

Strip-säätiö

Talon nauhasäätiö on yleisimpiä ja suosittuja laitteen yksinkertaisuuden ja kohtuullisten kustannusten takia laitteen perustaksi.

Esivalmistettuja FBS-nauhalankojen ja monoliittisen betonin lohkoja.

Lohkojen perusta FBS

FBS-lohkot valmistetaan betonituotteissa tehtaissa vakiokokoisina. FBS-lohkojen asennusta varten tarvitaan nosturi, mikä lisää säätiön kustannuksia, mutta asennuksen nopeus säästää aikaa rakentaa säätö verrattuna monoliittiseen, kun muotti on poistettu kuukauden kuluttua.

Vahvuuden kannalta talon lohkopohja on alhaisempi kuin monoliittinen, vedenpitävä ja lämmönjohtavuus on myös huonompi lohkojen välisten saumojen vuoksi.

Monoliittinen säätiö

Monoliittista säätiötä voidaan käyttää kaikentyyppisten rakennusten perustusten rakentamiseen sen eheyden ja voimakkaiden ominaisuuksien ansiosta, minkä ansiosta ne voivat muodostaa kaiken muodon.

Monoliittiset perustukset jaetaan seuraaviin tyyppeihin:

- kaistale monoliittinen säätiö

- laatta monoliittinen säätiö

- monoliittinen pylväsperusta

- paalusäätiö

Jokaisella monoliittisella säätiöllä on oma tarkoitus ja ominaisuudet, ja säätiön valinta riippuu toimintaolosuhteista.

Säätiön monoliittinen levy

Säätiön monoliittinen levy on yleistynyt viime aikoina. Tällaista säätiötä kutsutaan myös kelluvaksi. Se on nykyisin luotettavin.

Kelluvan pohjan laite on perusteltua pohjaveden, pohjaveden, kallistumisen, levottomien ja epätasaisesti puristettavien maaperämaiden kanssa.

Säätiön monoliittilevy pystyy kestämään paitsi pystysuoran maaperän liikkeen myös pystysuoran. Monoliittinen laatta kaadetaan koko talon alueelle.

Ruotsin monoliittisen levyn säätiö

Eristetty ruotsalainen uuni (UWB) on yksi laattasäteilylajin lajikkeista, eroa tavallisesta laattojen pohjasta on eristää pohjan pohja ja laittaa vesilämmitteinen lattia laattaan seuraavalla kerroksella.

Kuumien ruotsalaisten monoliittisen levyn levittäminen talojen rakentamisessa on tullut suhteellisen hiljattain. Tällaista pohjaa voidaan käyttää mihinkään maaperään, jossa on läheistä vettä. Koska maaperä ei jäädy UWB: n alle, maaperän pilkkoutumisriski minimoidaan.

Aluksi tuntuu siltä, ​​että tämäntyyppisen säätiön laite on kallis, mutta kun otetaan huomioon tulevien säästöjen arvioiminen talon lämmityksessä, yhä useammat asiakkaat valitsevat tällaisen perustan.

Foundation Bay for Home

Persianlahden perusta voidaan tehdä useilla eri tavoilla:
- Betonin valmistaminen konkreettisessa sekoittimessa
- tilaa valmiin betonin sekoittimessa 4-8 m kuutiota.
- kaadetaan betonipumpulla, se on tarkoituksenmukaista suurissa määriä betonin täyttämistä ja mahdottomuutta lähestyä sekoitinta.

Lähdemme maksuttomaan mittaukseen ja odotamme säätiön rakentamista koskevia arvioita!

Voit tilata lainata ilmaiseksi.

Talon säätiön kustannusten laskeminen

Säätiön kustannukset riippuvat työn määrästä ja säätiön perustasta (maanrakennustöiden määrä, vahvistaminen, laitosten sijoittaminen, eristys, vedeneristys).

Talon säätiön tarkka hinta voidaan antaa vasta projektin jättämisen ja sivuston tarkastuksen jälkeen. Voit laskea hinnan ja saada alustavan arvion säätiölle, voit lähettää projektin sähköpostilla tai ilmaisen ennakkoilmoituksen kautta.

Nauhan perustan syvyys riippuu maaperän tyypistä ja ominaisuuksista, pohjaveden korkeudesta, keskimäärin 1,5 metrin korkeudesta. Säätiön ja sokean alueen eristyksen ansiosta voit vähentää pohjan syvyyttä. Jos pohjaveden taso on maanpinnan alapuolella, on tarpeen lisätä 2 metriä laskennalliseen syvyyteen.

Kaistaleen hinta

Taulukossa esitetään konkreettisen avaimet käteen -perusta (työ + materiaalit). Materiaalikustannukset annetaan vuoden 2017 alusta lähtien.

Kuinka paljon talon säätiön betonirakenne maksaa?

Nykyaikaisen esikaupunkirakennushankkeen rakentaminen alkaa tukipohjan valmistelusta. Tämä on monivaiheinen prosessi, jossa on joitain ominaisuuksia. Aluksi on määriteltävä, minkä tyyppinen säätiö on tarkoitus asettaa ja mitä työ- ja materiaalikustannukset ovat.

Työn vaiheet

Tukirakenteiden järjestely toteutetaan kahdessa vaiheessa.

Valmistelutapahtumat:

 • suunnittelutietojen valmistelu;
 • merkintä (tiedon sitominen sivustoon);
 • maanrakennusten käyttöönotto;
 • sora (hiekka) tyynyt;
 • kielekkeet;
 • rakennustyöt.

Mestari, jolla on riittävä kokemus, pystyy suorittamaan kaikki vaiheet ja kaataa betonin omillaan.

Jalustan kaatamisen vaihe voidaan järjestää seuraavasti:

 • konkreettisen kaatamisen toteutus, joka on valmistettu yksinään;
 • materiaalin hankinta valmiissa muodossa ottaen huomioon toimituksen;
 • rakentamisen miehistön palvelujen käyttö.

Rakennuttajan on tiedettävä, kuinka paljon 1 kuutiometri betoni on perusta, jotta kaikki kustannukset laskettaisiin järkevästi ja järjestys järjestettäisiin selkeästi.

Kuinka paljon konkreettisia tarvitaan säätiöön, laskimeen

Palvelun avulla voit toteuttaa itsenäisen laskennan vaaditusta tilavuusmäärästä perunan kaatamiseksi. Käytetyt tiedot ovat pituus; korkeus, ottaen huomioon maanpinnan ja maanalaisten osien syvyys; perunan leveys.

Teosten sarja:

 • maaperän koostumuksen ja ominaisuuksien tunnistaminen;
 • tukirakenteen tyypin määrittäminen;
 • pysyvien ja tilapäisten kuormien laskeminen;
 • betonin määrän laskeminen.

Rakenteen pituus laskelmassa tulisi ottaa huomioon ulkokehän ja väliseinien pituus. Jos perusnauhalla on sama koko pituus, laskenta tehdään seuraavasti: V = L x A x B, missä L on pituus, A on korkeus, B on pohjan leveys.

Materiaalin tilavuutta laskettaessa on otettava huomioon useita tekijöitä: betonin tiheys (betonin tiheys), veden ja sementin suhde, hiekan ja soran osuus. Vähemmän tiheän betonin käyttö alla.

Kuinka paljon se maksaa kaataa betonia

Jokainen menetelmä liittyy tiettyyn osaan kustannuksista. Jos kaikki toiminnot suoritetaan itse, sinun on laskettava laskimella haluttu työmuodon määrä, joka vaaditaan täyttämään pohjan. M300 betoniseoksen M300 valmistuksen toteuttaminen sementillä M500 (suhteessa C / P / U - 1: 2.4: 4.3) seuraavasti:

 • Portlandsementti - 0,111 m³ - 470 r;
 • hiekka - 0,260 m³ - 167 r;
 • murskattu kivi tai sora - 0,470 m³ - 390 r;
 • vesi - 0,16 m³ - 0 s.

Keskittymällä komposiittiosien kustannuksiin voit määrittää tukikohdan riippumattoman rakenteen mahdolliset kustannukset, jotka ovat 1027 p / m³.

Kuinka paljon konkreettinen kuutio säätiölle maksaa rakennusyrityksissä? Keskimääräinen hintataso on määritelty taulukkotietojen mukaan.

Kuinka monta kuutiota betoniseoksessa

Sekoitin on kuorma-automyyjä, joka koostuu kaksoiskuorimyllystä, jossa on ruuvinruuvi, jossa siivet sekoitetaan seokseen jatkuvasti. Tekninen laite kykenee toimittamaan työratkaisun kohteeseen menettämättä sen laatuominaisuuksia, koska se on erityisesti suunniteltu kuljetettavaksi.

Kun verrataan laitteiden tyyppejä, sinun on kiinnitettävä huomiota seuraaviin:

 • rummun tilavuus, m³;
 • hihan pituus;
 • kuormitetun auton paino.

Jotta et voi saada ylimääräistä betonia, sinun on tilattava tarvittava äänenvoimakkuusmikrofoni. Mutta kukaan ei vastaa kysymykseen siitä, kuinka monta kuutiota betonisekoittimessa 100% tarkkuudella. Kaikki riippuu tuotemerkin mikseri. Suurin osa yksityisistä rakentajista työskentelevistä yksiköistä on 4-6 m³ rummun tilavuutta. Kiinalaisilla autoilla on 4 m³, venäjä 5-10 m³.

Jos materiaalin asiakas on läsnä tehdaslatauksessa, voit kiinnittää huomiota seuraaviin muuttujiin: 1 m³ liuoksen paino on 2,40 tonnia, tyhjän välineen paino on 11 tonnia. Jos säiliö, jonka tilavuus on 5 m³, sekoittimen paino tehtaalla on 23 tonnia.

Kuinka paljon betonia sekoittimessa "KAMAZ"

Kotimainen kuorma-auto Kamaz tai Maz on suunniteltu 6-10 m³ raudoitettua betonia varten. Tällaiset tilavuudet soveltuvat useimmille asiakkaille rakennustöiden toteuttamiseen, mukaan lukien säätiön valu. Ratkaisu, jonka tilavuus on 1 m³, painaa 2,40 tonnia, 7 m³: n auto on 12 tonnia. Auton kokonaispaino on 29 tonnia.

Tilaussekoitin betonilla, hinta

Kuinka paljon konkreettinen mikseri säätiölle maksaa? Lopulliset kustannukset riippuvat rakennuksen kohteen etäisyydestä ja ajoneuvojen vuokraamisesta. Jos pohja kaadetaan betonipumpulla, se vaikuttaa hinnankorotukseen.

Mitä etsiä?

Ammattilaiset suosittelevat seuraavia asioita:

 • sekoitin voidaan vuokrata itsestään sekoittuvaksi;
 • tietäen, kuinka paljon materiaalia tarvitaan täyttämään tukiaseman ja sekoittajan tilavuus, voit laskea vaaditun määrän lentoja;
 • jos autoa ei ole kunnossa, ja yritys ei noudata kuljetusmääräyksiä, materiaali voi tarttua seiniin ja kuivua. Työkappaleen tilavuuden sijaan saat 1 tonni vähemmän;
 • Kun tilaat sekoittimen, on valittava hyvin hoidetut ja puhtaat koneet, kun betoni on tyhjennetty, rumpu on huuhdeltava vedellä;
 • Betonin purkamisen yhteydessä on huomioitava purkautumisaika, 1 m³ materiaalia virtaa 10 minuutissa. Tämä määrittää betonin todellisen määrän.

Säätiön valmistelu on vastuullinen prosessi, joka edellyttää kaikkien rakennusalan sääntöjen ja määräysten noudattamista.

Betonin purkaminen sekoittimesta alapäässä kaatamalla näkyy videossa:

Kirjat aiheesta:

Modernin suunnittelijan oppaan - Dmitry Mailyan - 194 ruplaa - linkki kirjan tarkistamiseen

Rakentamisen arviointidokumenttien laatiminen - Natalya Timofeeva - 2 153 ruplaa - linkki kirjan tarkistamiseen

Rakennusmateriaalien asteikkojen vertailutaulukot - E.V. Makarov - 1 059 hieroa - linkki kirjan tarkistamiseen

Betonit - Grigory Nesvetaev - 358 rub - linkki kirjan tarkistamiseen

Valmistusmenetelmät ja keinotekoisten perustusten laite. Tutorial - Rashid Mangushev - 1 190 hieroa - linkki kirjan tarkistamiseen

Kuinka paljon konkreettinen kuutio säätiölle sekoittimessa toimitetaan

Minkään vakavan rakennuksen tai rakenteen rakentamisen ensimmäisessä vaiheessa on tarvetta ostaa betonia säätiölle. Tämä rakennusmateriaali on suositeltavin, mikä perustuu vahvuuden, suorituskyvyn ja kustannusominaisuuksien suhde.

Kuitenkin ei aina ole mahdollista vastata yksiselitteisesti kysymykseen siitä, kuinka paljon se maksaa betonin hankinnasta säätiölle, 1 m3: n hinta sekoittimessa voi vaihdella suuresti riippuen monista sisäisistä ja ulkoisista olosuhteista. On ymmärrettävä, että tämä rakennusmateriaali on ratkaisu, joka koostuu kolmesta pääkomponentista:

 • täyteaine (murskattu kivi, hiekka, sora, kalkkikivi, irtotavaran lisäaineet jne.);
 • sementti (sitova elementti täyteaineelle);
 • vettä.

Tällöin valmistetun betonin kustannukset kuutiometriä kohden (1 m3) ja sen laatu riippuvat suoraan näiden komponenttien prosenttiosuudesta. Erilaisia ​​täyteaineita käytetään vähentämään jäädytysratkaisun jännitettä sekä vähentämään rakennuskustannuksia.

Betonista säätiölle hinta per kuutiomalli riippuu ensisijaisesti brändistä. Tässä tapauksessa ei kuitenkaan ole suositeltavaa säästää, sillä jokaisilla brändeillä on omat fyysiset ominaisuutensa ja soveltuvat rajoitettuun luetteloon työpaikoista.

Säätiö betoni, tärkeimmät tuotemerkit

 • M100 V7.5. Tällaiselle betonille säätiölle hinta on yksi kuutio alhaisin, mutta sen laatu sopii vain valmistustöihin, esimerkiksi kaatopyyhkeisiin.
 • M150 V12.5. Tämän betonin hinta säätiön alapuolella on myös alhainen, sitä voidaan käyttää karkeiden esikarttojen järjestämiseen.
 • M200 B15 ja M250 B20. Näitä keskimääräisiä kustannusmerkkejä voidaan käyttää asettaessaan betonirakenteen nauhat tai monoliittiset laatat pienelle yhden kerroksen talolle. Kun rakennat massiivisia monikerroksisia maalaismökkejä, on parempi olla käyttämättä niitä. Betonille M200- ja M250-malliston perustana hinta on 3450 ja 3600 ruplaa kuutiometriä kohden. vastaavasti.
 • M300 B25. Se on Venäjän säätiölle suosituin betoni. Tämä brändi sopii erinomaisesti minkä tahansa maan mökkien rakentamiseen. Tällaiselle konkreettiselle säätiölle kuutiohinta on 3700 ruplaa.
 • M350 B25 ja M400 B30. Erittäin korkealaatuinen, valmiiksi valmistettu betoni säätiölle, jonka hinta on 3 800 ja 3 900 ruplaa kuutiometriä kohden. Käytetään rakenteiden rakentamiseen, kun lujuus on lisääntynyt.
 • M450 B35 ja M550 B40. Elite-brändejä, joita voidaan käyttää myös erityisten tilojen ja pankkien rakentamisessa, kustannukset 4 000 ja 4 150 ruplaa kuutiometriä kohden.

Mistä ostaa betonia säätiölle

Korkealaatuiset rakennusmateriaalit tarjoavat LLC MirBetonin hankkimiseen. Voit ostaa valmiin betoniliuoksen säätiölle meiltä kohtuullisin hinnoin kuutiolle, joka toimitetaan Moskovaan ja alueelle. Työskentelemme ilman välikäsiä.

Voit selventää nykyisiä hintoja ja säätää konkreettisia säätiöitä (nauha tai monoliittisten levyjen perusteella) täytä hakemus tai ota yhteyttä puhelimitse.

Betonin täyttämisen valmiin laastin ostajien edut sisältävät mahdollisuuden määrätä tarvittava määrä betonia haluttuihin ominaisuuksiin ja korkeaan laatuun. Tehotyypit sekoitetaan selkeiden mittasuhteiden ja rakennuskoodien mukaisesti, niiden käyttö takaa luotettavien rakenteiden luotettavuuden ja kestävyyden. Keskimäärin 1 m3: n betoni, jonka vahvuus ei ole alle M200, on 3500 ruplaa (ilman toimitusta), mutta tärkeimmät säästöt saavutetaan minimoimalla työvoimakustannukset ja säätelemällä säätöprosessia. On tärkeää laskea tarvittava tilavuus (kuutioiden määrä) oikein ja sopia kuljetusehdoista, joissakin tapauksissa se toimitetaan vaiheittain. Mitä suurempi kohde on, sitä kannattavampaa käyttää valmiita erikoistuneita ratkaisuja, yksityinen rakentaminen on perusteltua edellyttäen, että valmistajat sijaitsevat lähellä omaa, tämän rakennusmateriaalin itsenäinen vienti on mahdotonta.

 1. Betonin valinta
 2. Kulutuksen määrittäminen
 3. hintoja

Mikä koostumus sopii säätiölle

Ennen kuin selvität, kuinka paljon se maksaa kuution betonista, sinun on päätettävä sen brändistä. Harkitse: maaperän ominaispiirteet, perustan tyyppi, kellarin ja kellarin läsnäolo, arvioitu kuormitus pystytettyyn rakenteeseen. Riippuen odotetusta paineesta, on suositeltavaa käyttää betonilajikkeita:

 • M100 B7,5 - jalkojen tyynyjen asettamiseksi lohko- tai nauhan alapuolelle.
 • M150 V12,5 - karkeasta betonipinnoituksesta.
 • M200 B15 - kun teippilevyjä kaadetaan, pohjat esivalmistetuille ja suojarakenteille.
 • M250 B20 - vähimmäisvaatimukset kylvökoneiden rakentamisessa.
 • M300 V22.5 - yksityisten talojen perustusten rakentamiseen korkeudesta ja tyypistä riippumatta.
 • M350 B25 - tarvittaessa erityisen vahva ja vakaa.
 • M400 B35 - betoni monikerroksisten tiili- tai raskasrakennusten rakentamiseen.

Sivuston geologisista parametreista riippuen on suositeltavaa ostaa tuotemerkki, joka ei ole alempi:

 • M150 - ei-haudattuihin tukikappaleisiin liikkumattomille kiviseinille.
 • M200 - hiekkapohjaisille maaperälle, jos pohjavettä ei nosteta korkeammalle kuin jäädytyssyvyys.
 • М250 - М300 - kun pohjustus tehdään hiekka-, sora- ja rakeistetuilla alueilla lämpöä kerääntyy.
 • M350 - työn tekemiseen kallistamalla maaperää.

Betoniä valittaessa säätiölle otetaan huomioon sen ominaispiirteet: liikkuvuus (P), vedenpitävyys (W) ja jäätymisvastus (F). Yksityisessä rakentamisessa on suositeltavaa käyttää P-2 tai P-3-juoksevuusratkaisua, mikä edellyttää korkeampaa arvoa vain betonirakenteiden ollessa kyseessä varsinkin lujitettuja rakenteita tai kun käytät betonipumppuja, laimennus vedellä on ehdottomasti kielletty.

Sen sijaan suositeltu pakkasvastusindeksin vaihteluväli on 100-200, mikä pahempaa ilmasto-olosuhteet, sitä korkeampi sen pitäisi olla. Säätiön vähimmäiskokoonpano on W4, W4-merkkivalot ovat sopivia vain tyynyjen kaatamiseksi laattoihin.

Kun ostat valmiita ratkaisuja, on tärkeää määrittää tarvittava paino. Levyn monoliitin kuutioiden määrä on helppo tunnistaa: alue kerrotaan paksuudella. Tällaisen säätiön vähimmäiskorkeus on 10 cm, jos rakenteen vahvistaminen jäykisteillä, laskenta muuttuu monimutkaisemmaksi, mutta vain hieman. Kun määrität kuutioiden määrän pylväspohjan täyttämiseksi, sinun on tiedettävä jokaisen yksittäisen elementin korkeus, lukumäärä ja poikkileikkaus. Nauhapinnan tilavuuden laskemiseksi käytetään sen tietoja, kuten leveyttä, syvyyttä ja kokonaispituutta.

Kustannus kaatamalla betonia käsin

Siinä tapauksessa, että on tapana täyttää omat kädet, on tarpeen suorittaa konkreettinen laskenta betonin tilavuudesta. Muussa tapauksessa on vaikeaa saavuttaa luotettavuutta ja kestävyyttä tulevasta rakentamisesta. Pieni virhe loppujen lopuksi voi johtaa tuhoisiin seurauksiin, parhaimmassa tapauksessa tulevan rakenteen hinta nousee, pahimmassa tapauksessa vastaanotetun talon turvallisuus on epävarmaa.

Ensin selvitämme, kuinka paljon se maksaa kaatamalla betonia

Niinpä alhaisin asteikko M100 - M150, jolla on täyteaineena valittu sora, maksaa 3500 ruplaa. Jos valitset graniittia täyteaineena, hinta nousee 200 ruplaa.

Niille, jotka tarvitsevat perustan, jolla on parhaat voimakkuuden indikaattorit, on parempi valita betonibrändi M300 - M350. Moskovan alueella hinta on tällä hetkellä 3500 ruplaa. soraa täyteaineena ja 3700 hieroa. graniitilla.

M400-450-500-550- ja M600-merkkien betonia käytetään vain graniittina täyteaineena, hintalappu alkaa 3800 ruplaa. ja jopa 4500 ruplaa. Kun olet valinnut säätiön komponentit, sinun on muistettava, että hinta nousee myös kokonaisten jakeiden mittojen mukaan. Pieniä ja suuria jakeita on lisäaineilla ja ilman (antifrosty).

Betonityyppien nimitykset

Brändin B6,5 digitaalinen merkkivalo kertoo, että käytetty perustus kovettumisen jälkeen pystyy kestämään jopa 6,5 ​​MPa: n kuormat. On aivan loogista, että mitä korkeampi tämä luku on, sitä korkeampi on betonin hinta.

Muut tärkeät merkinnät betonille:

 • Maksu, nämä kirjaimet osoittavat, että betoniseoksen koostumus sisältää kylmänkestäviä komponentteja, arvot kirjeen jälkeen voivat olla 50, 100... ja enintään 300.
 • W, vedenkestävä.
 • P, merkitsee lisäaineiden määrää ja vettä, suosituin P3-P4 betoniseosten joukosta säätiölle.

Kuinka paljon se maksaa kaataa betonia

Alkuvaiheessa on määriteltävä komponenttien hinta ensimmäisen betonikupin valmistukseen.

Mainitut hinnat ovat peräisin eri maanosista:

 1. Hiekka - 500r / m3;
 2. Laukut sementillä (50kg). Kun otetaan huomioon, että tiheys on 1400 cu / m3, kokonaismäärä on 4200r / m3.
 3. Murskattu kivi 800 huone / m3

Suhteella 1: 3: 5 (sementti, hiekka, murskattu kivi) 1 betonikuutio on:

 • 0,1 m3 sementtiä - 466 ruplaa.
 • 0,3 m3 hiekkaa - 166 ruplaa.
 • 0,6 m3 murskattua kiveä - 444 ruplaa.
 • 0,06 m3 vettä.

Lopulta tämä konkreettinen massa ulottuu 1076 ruplaan. jokaista 1 m3 betonia kohden. Tietenkin voit vain tilata betonia, mutta täällä hinta kaksinkertaistuu, koska toimitus ei ole halpa.

Kuinka paljon se maksaa betonikuoppan manuaalista kaatamista?

Kun edellä määritetyt komponentit hinnoitellaan, selvitetään nyt, kuinka paljon se maksaa betonin kuution kaatamalla manuaalisesti. Tässä artikkelin osassa puhumme todennäköisemmin ole taloudellisista kustannuksista, vaan fyysisistä kustannuksista, koska ennen kuin kaadat betonia, sinun on ensin vaivaa se.

Yrityksen käynti on hidasta ja vaikeaa, mikä tekee paremmaksi valita tämän menetelmän, jos:

 • on täytettävä pieni alue;
 • sinulla on vakavia aikomuksia säästää rahaa (tai he eivät yksinkertaisesti ole siellä).

Toimintasarja on seuraava:

 1. Ensinnäkin kouru on sijoitettava siten, että jokainen betoniseoksen komponentti sijaitsee mahdollisimman lähelle, muutoin on vaikea saattaa ne kauhaan. On suositeltavaa saada vesiletku käsillä.
 2. Älä kaada vettä kouruun ennen kaikkea, ja yleensä on parempi lisätä se pieniin osiin, koska tässä tapauksessa sekoitusprosessi on kaikkein yksinkertaisimpia. Sekoita seos, kunnes homogeeninen massa on.
 3. Heti kun sakeuslaasti alkoi muistuttaa smetanaa, voit aloittaa siihen lisättävän soraa (graniitti). Sinun ei pitäisi tyhjentää koko täyteaineen tilavuutta kerralla, se on helpompaa sekoittaa betoni osiin, eikä koko kourua kerrallaan.

Tietenkin, säästääksesi toimitusta (ja se ei ole halpa) ja yksinkertaistamaan käsityötä, voit käyttää betonisekoitinta. Sen ainoa haittapuoli on se, että seoksen komponentit on upotettava siihen henkilökohtaisesti, mutta kauneus on se, ettei lapioon tarvita huolellista työtä.

Venäjällä on 5 erilaista betonisekoittimia. On huomionarvoista, että tekninen prosessi eroaa manuaalisesta vaivaamisesta komponenttikuormituksen sekvenssillä, sillä jokaiselle sekoittimelle se on erilainen.

Lasketaan 1 betonikupin kustannus säätiölle

Sementin kulutus betonia kohti

Tarvittavan brändin korkealaatuisen betonikoostumuksen saamiseksi on välttämätöntä tarkkailla tarkasti mittasuhteita sekoitettaessa sitä. On tärkeää tarkkailla jokaisen komponentin asennuksen tarkkuutta, joten sementin ollessa betoniliuoksessa virheen tarkkuus saa olla enintään 1 kg, murskattua kiveä voidaan ilmoittaa 5 kg: n tarkkuudella.

Jos mittasuhteet täyttyvät sen mukaan, tuloksena oleva betoniseos ei eroa laatua ostavan betonin suhteen. Korkealaatuinen betoni on merkittävä liikkuvuudelle, kestävyydelle ja matalalle jäykkyydelle.

Laskennassa on tarpeen päättää vaaditusta betonimerkistä. Tämä auttaa valitsemaan sementtimerkin. Tässä sinun täytyy tietää varmasti - koska Betonin konkreettinen taso säätiölle voi säästää huomattavasti rahaa.

Valitse tarvittava betonin merkki olosuhteista:

 • pohjan alakerran tyyppi, maanalaisten rakenteiden läsnäolo;
 • jos mahdollista, tarkasti laskettu kuorma tulevassa säätiössä tai likimääräisistä laskelmista;
 • maaperän ominaisuudet.

Kun otetaan huomioon tuleva kuorma, joka riippuu tulevasta rakenteesta, voit valita tuotemerkin:

 • M200 riittää valmiiksi valmistettuun rakennukseen;
 • M250 soveltuu log / log kylpyyn rakentamiseen;
 • M300 vaahtobetonirakennuksille;
 • M350 matala- tiilitalleille;
 • M400 pidetään "viimeisenä keinona", joka on valittu monikerroksisen tiilitalon rakentamiseksi siihen.

Jos valitset edelleen sementtimerkin 400, yhden kuution tuotanto vaatii 180-195 kg. sementtiä.

Betonin valmistukseen ja kaatoon erikoistuneet asiantuntijat suosittelevat jokaisen komponentin mittaamista fraktioissa. eli Jos tarvitset 600 sementtiä, sinun on tehtävä laasti suhteessa 1/3, 1 osa (1 kg) sementtiä ja 3 osaa (3 kg) hiekkaa.

Betonin hinnat säätiön alla

Minkään vakavan rakennuksen tai rakenteen rakentamisen ensimmäisessä vaiheessa on tarvetta ostaa betonia säätiölle. Tämä rakennusmateriaali on suositeltavin, mikä perustuu vahvuuden, suorituskyvyn ja kustannusominaisuuksien suhde.

Kuitenkin ei aina ole mahdollista vastata yksiselitteisesti kysymykseen siitä, kuinka paljon se maksaa betonin hankinnasta säätiölle, 1 m3: n hinta sekoittimessa voi vaihdella suuresti riippuen monista sisäisistä ja ulkoisista olosuhteista. On ymmärrettävä, että tämä rakennusmateriaali on ratkaisu, joka koostuu kolmesta pääkomponentista:

 • täyteaine (murskattu kivi, hiekka, sora, kalkkikivi, irtotavaran lisäaineet jne.);
 • sementti (sitova elementti täyteaineelle);
 • vettä.

Tällöin valmistetun betonin kustannukset kuutiometriä kohden (1 m3) ja sen laatu riippuvat suoraan näiden komponenttien prosenttiosuudesta. Erilaisia ​​täyteaineita käytetään vähentämään jäädytysratkaisun jännitettä sekä vähentämään rakennuskustannuksia.

Betonista säätiölle hinta per kuutiomalli riippuu ensisijaisesti brändistä. Tässä tapauksessa ei kuitenkaan ole suositeltavaa säästää, sillä jokaisilla brändeillä on omat fyysiset ominaisuutensa ja soveltuvat rajoitettuun luetteloon työpaikoista.

Kuinka paljon konkreettinen ratkaisu pohjaan

Yritys "BETON WERK" on yli 10 vuoden ajan valmistanut ja toimittaa valmisbetonia ja muita rakennusmateriaaleja Voronezhin kaupungin ja lähialueiden markkinoille. Tuotteet valmistetaan saksalaisilla automaattisilla laitteilla ja täyttävät sääntelyasiakirjojen vaatimukset.

Yhtiö on suorittanut vapaaehtoisen sertifikaatin, jolla on vakuutusvastuu tuotteen laadusta.

Yhtiö toimii 24 tuntia vuorokaudessa. Betonin tuotantoa ja toimitusta voidaan tehdä ympäri vuorokauden. Samalla yritys takaa tuotteen korkean laadun ja nopean toimituksen sivustolle.

"BETON WERK" tarjoaa omien ajoneuvojensa palveluita: kuorma-auto- sekoittimet sekä sementtitrukit, kippiautot. Materiaalien toimittaminen tapahtuu millä tahansa tilavuudella. Toimituksen säde on 300 kilometriä.

Tarjoamme betonipumputrukin vuokrauspalveluja (puomin pituus jopa 43 metriä). Betonipumppu sopii käytettäväksi betoni- tai laastipitoisuuden hankkimisessa monimutkaisissa rakennustekniikoissa.

Yhtiön oma sertifioitu laboratorio sijaitsee tehtaalla, jossa raaka-aineiden ja valmiiden tuotteiden laadunvalvonta toteutetaan. "BETON WERK" on valmis tekemään sekoituksia yksittäisen tilauksen mukaan.

Kaksi BETON WERK -laitosta saavuttaa 250 m³ tunnissa. Yhtiö toimii korkean teknologian laitevalmistajana "Elba". Sekoittajat täyttävät DIN 459 -standardien vaatimukset.

Yritys käyttää ympäristöystävällistä jätteiden tuottamista. Kierrätysasennuksen materiaalinkäsittelyn avulla voidaan vähentää kustannuksia ja ylläpitää ympäristöystävällisyyttä.

Yritys "BETON WERK" tarjoaa sinulle kokonaisvaltaisen työn organisoinnin ja yksilöllisen lähestymistavan.

Kuinka paljon betonikone on perustukselle

Betoni säätiölle.

Betoni on rakennustyön suosituin materiaali, sen laajuus on valtava. Betoni säätiölle on keinotekoinen seos, jonka tärkeä osa on luonnollinen hiekka, joka on perusteellisesti puhdistettu savesta ja epäpuhtauksista. Muita tärkeitä elementtejä ovat sementti, murskattu kivi ja vesi.

Usein valmistajat käyttävät lisäaineita, joiden avulla voidaan muuntaa parametrejä, kuten betonin kovettumisnopeus, sen jäätymisvastus tai plastisuus.

Itse asiassa betonin koostumukseen tulevien aineiden, aggregaattien ja sementin laatu vaikuttavat merkittävästi betonin homogeenisuuteen ja sen lujuuteen. Siksi ennen kuin ostat betoniseoksen, sinun on tarkasteltava huolellisesti sen ominaisuuksia.

Betonin tärkein ominaisuus on sen vahvuus, joka voidaan tunnistaa tuotemerkillä. Betonimerkki osoittaa kuorman kilogrammoina 1 cm2: n alueelta. Näin ollen betoni M300 pystyy kestämään 300 kg painoa yhden neliösenttimetrin alueella.

Mitä konkreettisia tarvitaan perustaksi? Useimmissa tapauksissa säätiön betoni on sekoitus seuraavista tuotemerkeistä: M200-M350. Kaada se nauha-, laatta-, monoliitti- ja paalusäätiöihin.

Betonimäärän laskeminen säätiön mukaan riippuu valittua perustusta - laatan, vyön, pylvään jne. Ja nyt valitset perustan, joka perustuu rakenteen, maaperän koostumuksen ja ilmasto-olojen ominaispiirteisiin. Myös aina otetaan huomioon taloudellinen toteutettavuus, koska betonin hinta vaikuttaa merkittävästi kohteen kokonaisarvioon.

Kuinka valita säätiö? Lyhyesti sanottuna säätiön valinta (nauha, levy, grillata jne.) Riippuu: 1) Geologiasta ja maaperäominaisuuksista 2) Pohjaveden taso (otetaan huomioon suunniteltu)

3) hyötykuorman perustan ja tukirakenteen paino.

Betonin luokka osoittaa myös sen vahvuuden tietyllä ajanjaksolla. Betonin puristuslujuuden mukaan jaetaan seuraaviin luokkiin B7.5-B40. Voit ostaa betonia minkä tahansa luokan Moskovan alueelta ottamalla yhteyttä yritykseen. On huomattava, että jokaisella luokalla on oma betoni, joka osoittaa normatiivisen lujuuden ja luokan - todellisen, ottaen huomioon kaikki virheet.

* Lisätietoja hinnoista ja eritelmistä on asiaa koskevassa osassa.

Yritämme vastata yleisimpiin kysymyksiin - kaatamalla konkreettisia säätiöitä.

Valmisteluvaihe on jo valmistunut - hiekkalaatikko on tehty, vedenkestävyys on myös läsnä (pysähtyy sementtimaidon menetyksestä), pääsyteitä valmistellaan (sekoittimet ovat erikoislaitteita, se ei osallistu offroad-ralliin ja niillä on vaikuttavat mitat ja suhteellinen ohjattavuus), mikserin tarjotinpituus (1,8 - 2,5 m) otetaan huomioon ja jos tämä pituus ei riitä, on tarpeen rakentaa puinen tarjotin levyiltä. Voit tilata betoni puhelimitse tai täyttää sovelluksen verkossa. Monet ihmiset kysyvät "missä ostaa konkreettisia?" - meillä on vain yksi suositus - valmistajalta.

Mitä konkreettisia tarvitaan? Betonin merkki perustukselle. Alkaen markkaa m200 ja jopa m400 - tätä betonia käytetään yksityisten ja monoliittirakennusten perustusten rakentamiseen. Ne eroavat sementin suhteesta muihin osiin ja siten voimakkuuteen. Mitä korkeampi laatu on, sitä vahvempi betoni, sitä suurempi kuorma se kestää. Ennakkää asiantuntijoiden kanssa, jos tämä on ensimmäinen kokemuksesi. Yhteisen ymmärryksen - runko-altaan (M200) perusta, puurakennuksen perustus (puu, lohkot) - m200-250, 2-kerroksisen baarin / lohkon mökin (250-300) perustaminen, tiili- / lohkotalon 2 - 3 kerroksinen rakennus - m350 jne. (Esimerkissä ei oteta huomioon maaperän ja ympäristön ominaisuuksia)

Kuinka paljon konkreettisia tarvitaan perustaksi? Sinä tai sivustosi asiantuntija laske säätiön määrä. Se auttaa laskemaan betoni laskuritamme sivustollamme. Mutta huomaa, että teoreettiset tiedot näkyvät, koska Valmistustasi (jos sellainen on), muotonasi laatua, sivuston ominaisuuksia, betonin menetystä kaatamisen ja kuljetuksen aikana ei oteta huomioon.

Kuinka paljon konkreettisia säätiölle? Betonin hinta on erilainen kuin brändin kasvu ja ottaen huomioon toimituksesi kohteeseen. Hinta lasketaan yksilöllisesti kussakin tapauksessa. Mikä vaikuttaa erityisesti hintaan? Toimitus km: nä, tilausmäärä, maksutapa, alennukset kehittäjille ja tavallisille asiakkaille, lisäaineiden ja pehmentimien käyttö, betonin merkki ja täyttö.

Mikä konkreettinen on nauhalevyt? Tuotemerkistä m200 ja yli. Sama riippuvuus - objektin geologia + ominaisuudet. Säätiön alla oleva betoni on valittava erikseen ja otettava huomioon kaikki vivahteet. Ei ole mitään sellaista kuin nauhabetoni.

Mikä konkreettinen on vankka perustus? Tuotemerkistä m250 ja yli. Monoliittista säätiötä käytetään usein monimutkaisempien esineiden kanssa, joten sinun kannattaa ottaa se vakavasti ja tehdä oikea valinta.

Jos sinulla on kysyttävää siitä, mistä säätiö kaatetaan betonilla, soita. 8 (495) 721 46 95. Betonista on mahdollista tilata ilman välikäsiä parhaalla mahdollisella hinnalla päivittäin klo 9.00-21.00.

Betoni Moskovan ja Moskovan alueelle

Perusta on tärkein osa rakennusta, sen perustamista ja koko rakennelman tukea. Paras materiaali sen valmistukseen on konkreettinen. Se on kestävä, vedenpitävä, kestävä, pakkasenkestävä. Lisäksi se pystyy tehokkaasti kestämään rakennuksen jäljellä olevien rakenteellisten osien painon. Rakenteen kestävyys voi tarjota vain luotettavan vahvan perustan. Siksi sitä ei voi tallentaa. Betonityö jopa 20% rakennuskustannuksista. Ja jopa yhden kuution säästäminen voi aiheuttaa suuria materiaalikustannuksia tulevaisuudessa. Ainoa todistettu tapa vähentää huomattavasti kustannuksia rakentamisen vaarantamatta on ostaa konkreettinen sekoitus Transbetonin säätiölle. Yli 10 vuoden ajan olemme toimittaneet korkealaatuisia rakennusmekanoja Moskovan ja Moskovan alueen rakennustyömaille.

Betoni säätiölle - tämä on erittäin kestävä tekokivimateriaali. Portland-sementin, hiekan, soran ja veden karkaistu seos. Yhden kuution (1 m3) pohjaan liittyvän betonin hinta sekä sen laatu riippuvat ainesosien osuuksista. Mitä enemmän sementtiä siinä on, sitä suurempi on täyteaineen murto - sitä parempi ja kalliimpi materiaali. Asuin-, julkisten tai teollisuusrakennusten perustusten täyttäminen soveltuu parhaiten merkkeihin, jotka eivät ole pienempiä kuin M300. Soita numeroon +7 (495) 540-59-68 saadaksesi selville, kuinka paljon se maksaa säätiön konkreettisen ratkaisun toimittamisesta rakennustyömaalle omalla yrityksemme kuljetuksella. Se on kätevämpää ja halvempaa kuin auton vuokraus itse.

Kuinka paljon betonikoneen hinta maksaa - tilata sekoittimen tai sekoittaa käsin?

Kaistaleen tai pylvään perustuksen pääkomponentit ovat teräsvahvistus ja betoni. Kuten tiedät, on parempi säästää säätiöön, sillä koko talon tila riippuu sen vakaudesta ja voimasta.

Mitä on syytä ottaa huomioon?

Ensinnäkin kehittäjän on laskettava säätiölle tarvittava betonin määrä. Tällaiset laskelmat tehdään käyttäen yksinkertaisia ​​matemaattisia kaavoja, joista kaikki tietävät koulusta. Älä unohda ottaa huomioon betoniseoksen vuotoa ja sen kutistumista.

Yleensä laskennallinen tilavuus kerrotaan kahdella. Toinen tärkeä askel säätiön asennuksen valmistelussa on niin tärkeä päätös: valmistaudutko betoniseoksen valmisteluun vai on parempi tilata sekoitin betoniin. Tarkastellaan tarkemmin kaikkia betonin hintaa koskevia vivahteita näiden kahden menetelmän luomiseksi betonin sekoittamiseksi.

Itse valmistelu betonista

Useimmat ihmiset yrittävät tehdä konkreettisia omia käsiinsä käyttämällä esimerkiksi betonisekoittimia tai betonibetonisekoittimia. Tietenkin on järjetöntä puhua kaikkien kustannusten erityiskustannuksista, joten jokaisella erityisellä alueella on eroja tarvittavien rakennusmateriaalien hinnassa.

Hyvä betonin laatu voidaan saada huomioimalla laastin oikeat mittasuhteet. Komponentit betoniliuoksen valmistukseen ovat sementtiä, hiekkaa ja murskattua kiveä, jotka sekoitetaan tällaisissa suhteissa - 1: 3: 5. Säätiön sementti ottaa tuotemerkin M300-500, seulotaan hiekkaa ja pieniä murskattuja kiviä.

Kuiva seos laimennettuna vedellä. On mahdotonta asettaa savi, maa ja lika konkreettiseen ratkaisuun, muuten säätiön vahvuus on hyvin alhainen. Älä yritä myöskään ostaa sementtiä etukäteen, muuten se nostaa kosteuden ja kovettuu. On suositeltavaa ostaa sementti aikaisintaan viikkoa ennen työn aloittamista.

Jos meidän täytyy rakentaa pieni talo, jonka nauhalistan määrä on 25-27 kuutiometriä, tarvitsemme noin 3 kuutiometriä sementtiä, 9 m3 hiekkaa ja 15 kuutiometriä. mittareita. On myös syytä ottaa huomioon, että nämä rakennusmateriaalit on toimitettava rakennustyömaillesi, mikä myös maksaa rahaa.

Tietenkin, kun teet konkreettisen yhdistelmän omiin käsiisi, on säästämisen mahdollisuus säästää säätiötä, mutta silti tarvitset lisää työvoimaa, eli avustajia. Lisäksi miinus on se, että työtä tehdään enemmän aikaa, mikä aiheuttaisi lisäkustannuksia.

Käyttämällä betonisekoittimella tai käsisekoittimella betonia voit yksinkertaistaa säätiön rakentamisprosessia, mutta on epätodennäköistä, että pystyt selviytymään koko työstä yhden päivän aikana. Muista myös, että sinun on lisättävä kustannukset sähkön kustannuksista.

Valmis betoniseos

Betonirakennussekoitin voidaan tilata, mutta on syytä harkita, että tämä on suuri nostokone ja se vaatii hyvät kulkuväylät rakennustyömaalle. Betoniyhdistelmä toimitetaan erikoiskuljetuksella. Kuinka paljon konkreettinen mikseri maksaa?

Yhden kuutiometrin liuoksen hinta on noin 4-6 tuhatta ruplaa. Betonisekoittimen kustannukset riippuvat sementin tuotemerkistä, jäätymisenestoaineiden läsnäolosta sekä soran tyypistä. Betoni graniittimateriaalien avulla maksaa vielä enemmän.

Betonisekoittimen kustannukset riippuvat myös seoksen kosteuden imeytymisen tasosta, sillä joskus pohja on tehtävä alueilla, joilla on korkea pohjavesi.

Saadun valmiin betonin edut

Tiedämme jo, kuinka paljon konkreettinen mikseri maksaa, nyt erotellaan useita valmiita betonimassan etuja:

 • työskennellä yhden toimittajan kanssa (jos sinun on tehtävä betonia itse, niin sinun on etsittävä toimittajia sementistä, murskattua hiekkaa erikseen);
 • materiaalien säilyttämiseen ei tarvita varastointi- tai varastotilaa;
 • vähemmän työvoimakustannuksia säätiön betonoinnissa;
 • seoksen sertifikaatti pystyy takaamaan sinulle laadukkaan betoniseoksen ja sen seurauksena - laadukkaan ja kestävän perustan;
 • työaika - yhden päivän aikana voit kaataa kaikki betonin.

Jos päätät käyttää valmiita betonia, harkitse seuraavia asioita:

 • tehdä muottien;
 • laske tarkasti päivämäärä ja kellonaika, kun tarvitset betonia.
 • valmistele sekoittimen ajotieltä ja paikka, joka sallii sekoittimen toimittaa itsenäisesti betoniseoksen suoraan koko säätötilaan;
 • järjestää työn oikein, jotta et viivästytä autoa pitkään, koska se vaikuttaa myös hintaan.

Betonin betonisekoittimen avulla voit säästää aikaa, vaivaa, hermoja ja joskus jopa rahaa. Mutta millä tavalla valita - voit päättää, kehittäjä.

Vasily Dontsov, Omsk.

Säätiön konkreettiset kustannukset - tilata tai valmistautua?

Ennen betonin ja kaiken rakennustyön aloittamista kehittäjä on ensisijaisesti kiinnostunut materiaalin, toimituksen ja asennuksen kustannuksista. Toisin sanoen tarkempi arvio on tarpeen.

Tämä pätee täysin nollavaiheen työn suorittamiseen, ja säätiön konkreettiset kustannukset ovat yksi keskeisistä tekijöistä.

Mitä kannattaa harkita?

Ensinnäkin on tarpeen laskea ehdotetun säätiön määrä, tämä voidaan tehdä käyttäen yksinkertaisimpia matemaattisia kaavoja, jotka tunnetaan koulun matematiikan kurssista, joten emme asu tähän kysymykseen.

Ainoa asia, joka on otettava huomioon, on korjauskerroin, jossa otetaan huomioon konkreettisen sekoituksen mahdolliset vuodot ja sen kutistuminen. Käytännön tietojen perusteella laskettu tilavuus on kerrottava 2: lla.

Tällöin on syytä harkita kahden vaihtoehdon seoksen valmistamiseksi, mikä vaikuttaa merkittävästi yhden betonikupin kustannuksiin säätiölle. Kyse on itse valmistelusta ja valmiin seoksen toimittamisesta laitokseen. Siksi tarkastelemme näiden konkreettisten sekoitusten hintatasoa molemmissa tapauksissa.

Itse valmistelu betonista

Monille tämä vaihtoehto on kannattavampi monilta puolilta. Tarkastelkaamme kaikkia vivahteita tarkemmin. Välittömästi varaamaan, on turhaa ilmaista kunkin tekijän erityisarvoa, koska alueellinen ero on erilainen ja materiaalikustannukset muuttuvat jatkuvasti.

Siksi on mahdollista määrittää vain, kuinka paljon säätiön konkreettisten kustannusten kuutiota päätehtävänä on oppia ottamaan asianmukaisesti huomioon kaikki kokonaiskustannuksiin vaikuttavat tekijät:

 • Betoniseoksen alkuperäisten osien kustannukset vaikuttavat merkittävästi lopputuotteen hintaan. On huomattava, että riippuen sementin merkistä, vaadittu betonivahvuus, pääkomponenttien suhde riippuu. Keskimäärin sementin brändin M500 betoniseoksen M250-300 valmistelu (eniten käytetty vaihtoehto yksityisessä rakentamisessa) suoritetaan suhteessa 1/3/5 (sementin, hiekan ja murskakiven tilavuusosuus). Toisin sanoen jopa pienen talon keskikaistalle (25-27 kuutiometrin liuskan tilavuus) tarvitset vähintään 3 kuutiometriä sementtiä, 9 m3 hiekkaa ja 15 kuutiometriä. mittareita.
 • Näiden tietojen perusteella sinun on välittömästi otettava huomioon kunkin materiaalin toimituskulut. Varovaisimmilla arvioilla on tarpeen vuokrata ajoneuvoja, joiden kuljetuskapasiteetti on vähintään kolme kertaa (kunkin materiaalityypin toimituksessa). Tällöin kustannukset nousevat suoraan suhteessa etäisyyteen.
 • Seuraavaksi harkittava on laskea kustannukset 1 kuutio betonin säätiö, tämä on tarve tallentaa kaikki materiaali, joka edellyttää rakentamista, ainakin tilapäinen, varastointi tilaa.
 • Betoniseoksen käsin valmistaminen voi vähentää säätiön rakentamisen kustannuksia. Samaan aikaan se edellyttää lisäapulaisten osallistumista. Lisäksi se lisää huomattavasti työaikaa, mikä aiheuttaisi lisäkustannuksia.
 • Betonisekoittimen läsnäolo voi nopeuttaa ja yksinkertaistaa säätiön rakentamista, mutta se todennäköisesti ei pysty täyttämään tällaista tilavuutta (25-27 kuutiometriä) yhdessä päivässä. Siinä olisi myös otettava huomioon sähkön hinta.

Betonin itse valmistuksen edut - materiaalikustannusten säästöt. Samanaikaisesti kolikon toinen puoli on. Työvoimakustannusten nousu, säätiön rakentamisen nopeus, joka heikentää rakenteen lujuutta.

Tällöin tarvitaan peruslaitosten kerääntymisen kannalta välttämättömien lisälaitosten rakentamista, mikä johtaa rakennuspaikan lisäämiseen.

Valmis betoniseos

Katsokaa nyt, kuinka paljon se maksaa valmiin betonin tilauksesta. Välittömästi on syytä huomata, että betonisekoittimien toimittaminen suurikapasiteetin omaavilla sekoittimilla (erikoisajoneuvoilla) on oltava hyvät kulkuväylät rakennustyömaalle.

Betonisekoitusten keskimääräiset kulut erityiskuljetuksena toimitettuna ovat 3,5-5,5 tuhatta ruplaa kuutiometriä kohden.

Tämä ajoitus määräytyy seuraavien tekijöiden perusteella:

 1. Betonin merkki on tärkein rooli. Useimmissa yksityisissä rakennuksissa tarvitaan sekoitus M300-400, jonka hinta on noin 4 tuhatta ruplaa.
 2. Jäätymisenestoaineiden läsnäolo, jotka ovat välttämättömiä keväällä tai syksyllä työskenneltäessä, kun pakkaset ovat mahdollisia, jotka voivat merkittävästi vaikuttaa säätiön laatuun.
 3. Yhtä tärkeää on käytetty murskattua kiveä. Betoni graniittimateriaalista maksaa paljon enemmän.

Lisäksi se, kuinka paljon betonisekoittaja maksaa säätiölle, vaikuttaa seoksen vaadittuun kosteuden imeytymiseen. Tämä on erityisen tärkeää rakentamiselle alueilla, joilla on korkea pohjavesi.

Valmiiden betonivalmisteiden etuja

On olemassa useita keskeisiä tekijöitä, jotka tekevät edullisemmasta ostaa betonisekoituksia toimitukseen kohteeseen:

 • Ei ole tarvetta työskennellä useiden toimittajien kanssa, kuten konkreettisten komponenttien ostamisen tapauksessa.
 • Kieltäytyminen rakenta- masta turvakoteja tai varastoalueita materiaaleille.
 • Säästää työvoimakustannuksia säätiön betonoinnissa.
 • Tilaus tilauksesta vaaditun brändin betonille tietyillä ominaisuuksilla. Seoksen sertifikaatti takaa sen laadun. Itse valmistelu betonin kestämään teknologisia vaatimuksia on lähes mahdotonta.
 • Kyky kaataa koko rakennuksen rakennuksen maalaistalolle vain yhdessä päivässä, mikä parantaa rakennuksen perustan laatua.

Tämä ei kuitenkaan ole tyhjentävä luettelo kaikista eduista. Ja jopa valmiiden betoniseosten kustannukset kompensoivat näistä eduista saatavat taloudelliset hyödyt.

Kustannussäästöt

Laskeminen siitä, kuinka paljon konkreettinen kone maksaa säätiölle, pitää sitä, että on mahdollista säästää paljon teknisen prosessin asianmukaisen järjestämisen edellytyksenä:

 • Tilaa betonin toimitus päivänä, jona kaikki muotorakenteet kerätään. Säätiön osittainen kaataminen on perusteltua vain teknisen tarpeen tapauksessa.
 • Harkitse ja valmistele sekoittimen kulkuväylät niin, että ne voidaan nopeasti järjestellä uudelleen. Tällöin on toivottavaa tarjota mahdollisuutta itsevirtaavaan betonityöhön koko säätiön tilavuudelle. Koneen tilaaminen betonipumpulla voi lisätä työn kustannuksia.
 • Yritä käyttää volumetristen sekoittimien palveluita. Yhden koneen toimitukset, joiden tilavuus on 9 kuutiometriä, maksaa vähemmän kuin kaksi pienempää kapasiteettia. Joissakin tapauksissa on olemassa taloudellinen toteutettavuus suuren sekoittimen tilaamiseen jopa alikäyttöisesti.
 • Järjestä työ niin, että auto ei viivästytä ylimääräistä aikaa, se vaikuttaa kokonaiskustannuksiin.

Mikä tapa valita, päättää tietysti kehittäjältä. Mutta jos rakennustyömailla on normaalit kulkuväylät, on paljon kannattavampaa tilata valmiin betoniseos oikeasta laadusta toimituksen kanssa.