Talon rakentaminen

Kaivaa kaivantoa säätiölle - vain ensisilmäyksellä näyttää siltä, ​​että mikään ei ole yksinkertaisempi, mutta tämä on harhaanjohtava vaikutelma sivustakatsojasta. Ennen kuin kaivetaan kaivantoa tai kaivetaan kaivantoa säätiölle, jokainen arkkitehti kiinnittää enemmän huomiota alustaviin kuormituslaskelmiin ja maaperän ominaisuuksiin kuin hankkeen kehittämiseen ja sen ylläpitoon. Talon perusta ei ole alkanut merkinnällä, vaikka sitä ei voida välttää, mutta tärkeämmillä maa-indikaattoreilla. Lisäksi on tärkeää ottaa huomioon sellaiset parametrit kuin talon tai mökin perustusten osien syvyys ja leveys.

Sisällysluettelo:

Kuinka lasketaan kaivannon syvyys pohjan alla

Talo on vähän kuin jäävuori, jossa kaikkein salamainen osa on näkymätön tai puu - sitä korkeampi se on, sitä syvemmät juuret ovat maassa. Ja juuret itsessään saman rodun puissa ovat hyvin erilaisia ​​tavallisella, hiipivällä, hiekalla tai suolla maaperällä. Tämän periaatteen mukaan säätöön perustuvan kaivannon syvyyttä säädetään myös. Oikeiden laskelmien tekemiseksi on kuitenkin mahdotonta tehdä ilman rakennushanketta ja oikeaa paikkaa sivustolla. Esimerkiksi mökki rinteessä joen ylä- ja alaosassa pitäisi olla erilainen säätiö.

1. Maaperän kausivaihtelutekijä - märkä savi ja turve maaperässä kylmissä ilmastoissa vaatii syvän kaivannon rakentamiseen. Tämä kaivo on noin 1,5 - 2 metriä jäädytysmittarin tasolle. Tällaisella kentällä rakennuksen kausittaiset tulvat ovat edelleen suuret, mikä ei ole toivottavaa saada aikaan korkeita ja massiivisia. Kolmasosa valmiista kaivosta, jotta se säästetään, kaadetaan soraa tai seos hiekkaa ja maaperä, niin tämä pad on tiivistetty ja betoniliuosta on asetettu.

2. Sinking factor - pehmeät maaperät kutistuvat huomattavasti, pahempi, kun rakenne hellää epätasaisesti ja muodostaa halkeamia. Valmis rakennus olisi tällaisissa olosuhteissa asianmukaisesti suunniteltu, mieluiten symmetrisesti, tasaiselle kuormalle. Hiekkapohjainen maaperä, siementä ja kellua - ei vähäisempää, varsinkin alamäkialueilla, joissa pohjaveden yläkerros on korkeintaan 2 metriä. Maa talo on parempi rakentaa yksi tarina, leveä ja melko kevyt, ja säätiön syvyys laskee 0,8 metriin tai maaperän jäädyttämiseen. Kaivannon kaivaminen säätiön videon avulla mahdollistaa kaikkien tällaisen työn vaiheiden arvioinnin.

3. Tulvan todennäköisyyttä ei myöskään voida jättää huomioimatta, etenkin niissä paikoissa, joissa vedenpoistoa ei ole harkittu. Joskus on tarpeen tehdä kuivatuskanavia pitkin ääriviivaa pohjan alla kaivannon ympärillä. Ne sijaitsivat rengasmaisissa tyhjennysputkissa ja suljettiin sitten rauniolla. Tulvien uhka edellyttää kaivannon perusteellisempaa valmistelua, jossa on viemärin kaltevuus. Pohjan alla oleva vedenpoistokerros upotetaan syvälle maahan. Näissä toimenpiteissä ei kuitenkaan tarvita tavanomaista dacha-yhteisöä, paikkoja, jotka on valittu ilman tällaisia ​​ongelmia.

Vihje: Yleissääntö on suunnilleen seuraavanlainen: sora- ja hiekkapohjaisilla hiekkarannoilla riittää jopa 1 metrin syvyiset hiekkarannat jopa 1,3 metrin korkeudelle, liepeillä ja savimassalla noin 1,5 metriä ja hyvin tiheillä mailla - 2 metriä. huolehdi turvatoimenpiteistä - valuma-alueen irtonaiset seinät, varsinkin irrallisilla maaperillä, on välittömästi täytettävä muotilla, jotta kaivon seinä murenee.

Kuinka paljon se maksaa kaivamaan kaivannon perustaksi?

Jotta irrallinen kaivaisi säätiötä itselleen, tällaisen työn hinta ei ole niin tärkeä, tärkein asia on laskea vahvuuksiasi ja siihen kuluva aika. Mutta jäädytetty tai kivinen maa omilla käsillään, tavallisen lapion avulla, on vaikea hallita, varsinkin jos tarvitset syvän ja laajan kaivannon. Tällaisissa olosuhteissa on mahdotonta ilman vuokrata laitteita tai palkattuja käsiä. On paljon vaikeampaa, jos teknikko ei voi sopeutua sivustoonsa - sinun on etsittävä vaihtoehto.

Ennen kaivannon merkintöjen lukemista on tärkeää päättää, kuinka kaivaa kaivantoa perustaksi:

 • palkata työntekijöitä;
 • vuokrata kaivinkone tai muu raskas kone;
 • vuokrata traktori "cockerel";
 • löytää aikaa itse kaivamaan;
 • järjestää kumppaneita, ystäviä, perheenjäseniä jne.

Kullakin alueella niiden maatyönhinta, mukaan lukien kaivamisen perustaksi kaivaminen.

Valitun maan kuutiometriä kohti on maksettava 800 ruplaa. ja paljon muuta, riippuu paljon työstä, kaudesta ja maaperän koostumuksesta. On parempi selvittää vuokran hinnat ja työn määrä etukäteen tähän liittyvistä rakennusalan organisaatioista. Mutta vaikka pääsemme sopuun ystäviemme ja sukulaisten kanssa, emme voi tehdä ilman hyvää juhlaa ja ylimääräisiä bonuksia, mikä on myös kallista. Ja kaikki eivät halua ottaa tätä, varsinkin kylmäkaudella. Siksi kaikki nämä kohdat on ratkaistava etukäteen - laitteita, jotka on vuokrattu 1 päiväksi tai kädet kädet useita päiviä. Eräässä saavuttamattomassa paikassa paras vaihtoehto olisi kutsua rakennustyöryhmä, jolla on kaikki työkalut ja kokemus, mutta myös kaikki kustannukset, mutta maanrakennus kylmäkauden aikana maksaa noin kolmasosaa kalliimpaa.

Syvyysparametrien ja kaivon leveyden laskeminen

Säätövarren leveys tehdään ainakin betonipohjan leveydellä ja itse säätö on muodostettu hieman enemmän kuin seinien leveys. Esimerkiksi, jos teet talon murskatuista simpukoista, sitten muuraus tehdään "kiveen", eli suorakulmion pituuteen ja lisää 3-5 cm leveäksi viimeistelyyn.

Kaivannon syvyyttä ei lasketa pelkästään säätiön tulevaisuuden vaan myös kuivatuksen ja hiekkalaatan osalta. Manuaalisella kaivamenetelmällä alhaisempi maaperä (pohja) on poistettu erittäin vaakasuoralta rikkomatta alemman kerroksen luonnollista tiheyttä. Kaivannon pohjalle kaadettava maa poistetaan, koska kaivettu maaperä on vähäinen, noin kaksi kertaa löysää ja jopa varovasti tiivistyneellä tavalla mahdotonta saavuttaa sen luonnollista rakennetta. Kaivurin tai traktorin kaivamisen jälkeen irralliset maakerrokset pakotetaan tiivistetysti, jonka jälkeen tehdään tyhjennys ja hiekkalaatikko.

Kaivaminen kaivannuista säätiön alle omilla käsillä tehdään ottaen huomioon kaikki edellä mainitut maaperäominaisuudet. Paljon riippuu projektin korkeudesta tulevaisuuden rakenteesta ja sivuston ominaisuuksista. Talo voidaan rakentaa myös suolavedessä tai permafrost -olosuhteissa, mutta tähän tarvitaan pinoita tai erikoistekniikoita. Useimmissa tapauksissa he tekevät itsenäisesti kaivannon liuskajohdon pienelle maalaistalolle, joka on kompakti ja melko helppo rakenne. Jos talon alle suunnitellaan kellari, siihen ei tarvita säätiön kuoppia, ei liuskan perustusta.

Tavallisella maaperällä kaivannon optimaalinen syvyys nauhalevyn alapuolella on noin 1-1,5 m, ottaen huomioon pohjat, joissa on rampia. Tiheissä, ei-murenevissa maissa, joissa on matala perustus helppoa taloa varten, itse maaperän syvyys voi toimia luonnontuotona, mutta kaivannon pitäisi olla hieman leveämpi. Tämä on sallittua, jos kaivaa kaivetaan erittäin huolellisesti, ja siinä on tasainen U-muotoinen lovi (ylösalaisin).

Ennen kuin kaivaa kaivannon säätiölle, sinun on päätettävä, mistä kuopasta erotettu maa taitetaan. Se heitetään jopa puoli metriä syvennyksen reunasta. Missään tapauksessa ei voi poistaa maata valmiin rakennuksen viereisen osan alle, mikä tekee pohjan laajennuksesta.

Jos pohjaan pohjaan asennetaan vedenpoistojärjestelmä, kaivantoa laajennetaan ottaen huomioon tyhjennysputken läpimitta ja 10-15 cm: n pituinen kaksinkertainen sisennys sivulle. Kaatumisen sivuilla kaivannon sivut on valmistettu kulmassa, ja seinät on joskus vahvistettava vanerilevyillä tai lautoilla. Kaivannon kaivaminen säätiön alapuolelle mahdollistaa myös "zabotku" - rinteiden täyttäminen raunioilla, jotta vesi ei kyllästy sokea aluetta.

Vihje: Kaivannon optimaalinen leveys lasketaan laskemalla rakenteen - lankojen, lankojen, vedenpitävyys, lisäasennus sekä 20 cm kummallakin puolella kokonaisleveys perustuksen kokonaisleveyden mukaan. Useimmissa tapauksissa maalaistalossa on noin 70 cm, mikä on kätevää kaivettaessa. Kun kaivukoneita kaivetaan kaivinkoneella, leveyttä ei voida tehdä pienemmäksi kuin leikkuuterällä, vain laajemmalla. Jos ihmisten täytyy liikkua syvän kaivannon pohjaa pitkin, on tärkeää ryhtyä varotoimiin, jotta murenemma maaperä ei nuku. Tällaisen kaivannon leveys on vähintään 60-70 cm, ja myös maaperän kiinnitys ja tiheys on välttämättä tarkistettava.

Kaivoksen asettelu

Perusmerkintä tehdään projektin piirustusten mukaan eli tulevan säätiön seinämien mittojen mukaan ja lisäkeskimetrien avulla kaivamaan kaivantoa esimerkiksi erikoisvarustekokoon.

Aloita ulomman kehän merkinnällä, kaivaa edelleen poikittaisia ​​kaivantoja kantavien seinien alle. Kulmissa ajetaan puuta tai raudoitusta, ja niistä vedetään köysi (kalastuslinja, vahva lanka), joka tarkistaa kulmat tarkasti 90 °. Tämän jälkeen ne mittaavat mittanauha tarkasti suorakulmion kaikki sivut ja diagonaalisesti. Kun ne kaikki vastaavat, niin kulmat ovat täsmälleen 90 °, ja jos on epätarkkuuksia, niin kaikki on mitattava, tapit on parempi tappaa tarkemmin. Väliseinän alla oleva poikittaiskaava kaivetaan sen jälkeen, kun rakennustyöt suoritetaan kehällä. Valokuvassa kaivaa kaivantoa säätiölle on esimerkki oikeasta merkinnästä.

Pohjan alapuolella olevan kaivon suunnittelun aikana vedenpoistokannasta löytyy vedenpoiston alimman pisteen. Ylimääräinen kosteus kuopasta virtaa siellä. Sisäpuolella on parempi poistaa kaikki soodat ja siirtää ylempi hedelmällinen maaperäkerros puutarhaan.

Kaivettu kaivanto tyhjennetään löysästä pehmeästä maaperästä, puristetaan pohjaan, juotetaan vedellä, peitetään sitten hiekalla ja kiristetään taas tiukasti. Hiekkapohja voidaan tehdä useammassa kerroksessa, joista kukin kostutetaan ja puristetaan. Tämän jälkeen asetetaan vedeneristyskalvo tai asennetaan muotti, joka suojaa betonia putoamiselta.

Vihje: Kun valitset paikan säätiölle, harkitse tulevan rakentamisen kokoa ja sijaintia sivustossa. Talon ei pitäisi olla liian lähellä naapurimaiden välisiä alueita, jotta ei aiheuta haittaa ja ei-toivottua varjostusta. Optimaalisesti, kun naapurialueiden pohjan pohja ei ole lähemmäksi kuin 3 m etäisyydellä aitaverkosta, ehdollisesta reunasta tai kiinteistä aidoista. Kukaan ei ole tyytyväinen, kun talossa on ikkunoita, jotka ovat kirjaimellisesti vastapäätä naapureita, varsinkin ilman suurta aitaa. Ei ole hyvä, jos pitkä rakenne pystytetään pitkin reunaa tai pitkin eteläpuoli puutarhassa varjostaen puita. Riippumatta hyvistä naapuruussuhteista, ei ole tarpeen välttää yleisesti hyväksyttyjä normeja.

Mikä voi olla kellari seinät

Taloissa, joissa kellarikerroksessa, kellarin seinät tehdään monoliittisiksi tai esivalmistetuiksi. Jos vain betonielementti kaadetaan muottiin, se on monoliitti, ja onttojen tai kiinteiden betonilohkojen pohja kiinnitetty yhteen on esivalmistettu rakenne.

1. Kesämökkejä tehdään joskus pohjalla, joka on valmistettu sahattua kiveä, kuten seinämateriaalia, käyttämällä alhaalla olevaa tyynyä korkealaatuista betonia.

2. Taloissa, joissa on syvä kellari, on oltava vankka pohja ja se tehdään betonituotteilla tai kiinteällä betonilla, joissa on vahvistusta. Tällaiset seinät ovat hyvin kiinteitä yksityiselle talonrakennukselle, ja niiden kustannukset ovat suhteellisen pienet, jos ne tehdään omilla käsillänne.

3. Betonielementtien perustus - kätevin vaihtoehto. Tämä takaa rakenteen vakauden - sekä itse säätiön että koko rakenteen. Lohkoja sitoo metallipalkki ja käytetään sementtilaastia. Ylärajan tulisi olla yhdistetty vahvikkeeseen ja kulmat on sijoitettava siten, että saumat eivät ole samansuuntaisia, porrastetusti, jotta ei olisi halkeamia. Vain täyteläiset lohkot sijoitetaan pohjakerrokseen, suuret tyhjät lavat on täytettävä betonilla, erityisesti päissä.

4. Tiilen perustukset ovat yleistymässä, vaikka tämä perusta ei ole pahempi kuin konkreettinen. Tällaisen säätiön ainoa haitta on pitkäaikainen rakentaminen. Kuitenkin, jos jätteen tiili on paljon, esimerkiksi kierrätys, niin säästämiseksi voit tehdä tällaisen säätiön. Pohjakerrokselle asetetaan kiinteä tiili, ja yläpuolella on mahdollista asentaa ontto, silikaattia ei käytetä.

Joskus seinää käytetään koristeellisiin tarkoituksiin, esimerkiksi Provencen, pienen altaan tai kotitotejuuston viinikellarina. Tällaisissa tapauksissa säätiön sisäseinä on koristeltu viimeistelykiviä ja sitä käsitellään sienilääkkeillä. Se tarvitsee hyvän vedenpitävyyden, ja tiilirakenteelle on tarpeen palkata asiantuntijoita.

Vinkki: löysä maaperä ei pidä hyvin muotoaan, ja pohja soveltuu trapezoidiseen muotoon, joka on tehty vain tiilestä tai betonista. On mahdotonta olla ottamatta huomioon maaperän jäädyttämistä syvyys jokaisella ilmastovyöhykkeellä, ja kuopan pohja tehdään yleensä jäätymisen alapuolelle ja säätö on edullisesti monoliittinen. Tällainen rakentamisen perusta jää mahdollisilta halkeilulta. Pehmuste soraa ja hiekkaa pitää säätiön tasapainossa millä tahansa maaperällä. Viemäröinti tuottaa raunioita, ja hiekka estää epätasaista kutistumista.

perusta

Talon tuleva perusta on valittava rakennuksen, maaperän, maaperän jäädytyksen, pohjaveden ja muiden tekijöiden kuormituksen perusteella.

Geologisten tutkimusten suorittamisen ja tulosten saavuttamisen jälkeen ne suunnittelevat koko taloa ottamalla huomioon geologian tulokset, muuten talon käyttöikä voi olla pienempi kuin suunnitellut indikaattorit.

Avaimet käteen talon perustaminen

Perusrakenteiden perustamista ja teknologiaa on useita.

Rakennamme seuraavia päätyyppisiä säätiöitä:

- monoliittiset nauhalevyt ja vahvistus

- nauhalevyt FBS-lohkoilta

- perusta monoliittinen levy

- Ruotsalainen säätiö monoliittinen levy

Olemme valmiita rakentamaan paitsi perustaa, myös asettamaan tiili- ja kaasusilikaattilohkoja, kattamaan talon katolla, seuraamaan sisäistä ja ulkoista koristetta, eli olemme valmiita rakentamaan avaimet käteen-talon.

Lähdemme maksuttomaan mittaukseen ja odotamme säätiön rakentamista koskevia arvioita!

Voit tilata lainata ilmaiseksi.

Säätiön hinta vuodesta 2000 rupla / kuutio

Voronezhin säätiön rakentamisperusmaksut 50 m3: n talon pohjan täyttömäärän kanssa:

- Digging käsin 900 ruplaa / m3

- kustannukset laskien lohkojen FBS 500 ruplaa / kpl.

- teipin pohjan hinta vahvistamalla ja ilman grillausta (täytä maanpinnan tasolla) 2000 ruplaa / m3

- hihnan nauhan pohjan vahvistus ja grillattavan laitteen arvo 2500 ruplasta / m3

- töiden kustannus, kun kaatopaikan kaataminen on vahvistettu 2700 ruplasta / m3

Säätiön laite

Säätiöön kuuluvat seuraavat perustoimet:

- akseleiden jakautuminen ja korkeustason päihittäminen kaikentyyppisille säätiöille

- kaivaminen kaikentyyppisille säätiöille

- hiekkasäkkilaite kaikentyyppisille perustuksille

- raudoituksen yhdistäminen kaikentyyppisiin perustuksiin, lukuun ottamatta FBS-lohkojen nauhamaita

- kaikentyyppisille perustuksille tarkoitettu muottilaite, lukuun ottamatta FBS-lohkojen nauhamaita

- valmiin betonin hyväksyntä tiivistykseen kaikentyyppisille perustuksille, lukuun ottamatta FBS-lohkojen nauhan perustuksia

- konkreettinen huolto

Rakennusmateriaalien säästämiseksi säätiöiden suunnittelua ei kannata estää ei-toivottuja seurauksia: säätiön vääristyminen ja muodonmuutos, joka johtaa halkeamiin talon seinissä ja joissakin tapauksissa koko talon hätätilanteessa, joka ei pysty korjaamaan.

Strip-säätiö

Talon nauhasäätiö on yleisimpiä ja suosittuja laitteen yksinkertaisuuden ja kohtuullisten kustannusten takia laitteen perustaksi.

Esivalmistettuja FBS-nauhalankojen ja monoliittisen betonin lohkoja.

Lohkojen perusta FBS

FBS-lohkot valmistetaan betonituotteissa tehtaissa vakiokokoisina. FBS-lohkojen asennusta varten tarvitaan nosturi, mikä lisää säätiön kustannuksia, mutta asennuksen nopeus säästää aikaa rakentaa säätö verrattuna monoliittiseen, kun muotti on poistettu kuukauden kuluttua.

Vahvuuden kannalta talon lohkopohja on alhaisempi kuin monoliittinen, vedenpitävä ja lämmönjohtavuus on myös huonompi lohkojen välisten saumojen vuoksi.

Monoliittinen säätiö

Monoliittista säätiötä voidaan käyttää kaikentyyppisten rakennusten perustusten rakentamiseen sen eheyden ja voimakkaiden ominaisuuksien ansiosta, minkä ansiosta ne voivat muodostaa kaiken muodon.

Monoliittiset perustukset jaetaan seuraaviin tyyppeihin:

- kaistale monoliittinen säätiö

- laatta monoliittinen säätiö

- monoliittinen pylväsperusta

- paalusäätiö

Jokaisella monoliittisella säätiöllä on oma tarkoitus ja ominaisuudet, ja säätiön valinta riippuu toimintaolosuhteista.

Säätiön monoliittinen levy

Säätiön monoliittinen levy on yleistynyt viime aikoina. Tällaista säätiötä kutsutaan myös kelluvaksi. Se on nykyisin luotettavin.

Kelluvan pohjan laite on perusteltua pohjaveden, pohjaveden, kallistumisen, levottomien ja epätasaisesti puristettavien maaperämaiden kanssa.

Säätiön monoliittilevy pystyy kestämään paitsi pystysuoran maaperän liikkeen myös pystysuoran. Monoliittinen laatta kaadetaan koko talon alueelle.

Ruotsin monoliittisen levyn säätiö

Eristetty ruotsalainen uuni (UWB) on yksi laattasäteilylajin lajikkeista, eroa tavallisesta laattojen pohjasta on eristää pohjan pohja ja laittaa vesilämmitteinen lattia laattaan seuraavalla kerroksella.

Kuumien ruotsalaisten monoliittisen levyn levittäminen talojen rakentamisessa on tullut suhteellisen hiljattain. Tällaista pohjaa voidaan käyttää mihinkään maaperään, jossa on läheistä vettä. Koska maaperä ei jäädy UWB: n alle, maaperän pilkkoutumisriski minimoidaan.

Aluksi tuntuu siltä, ​​että tämäntyyppisen säätiön laite on kallis, mutta kun otetaan huomioon tulevien säästöjen arvioiminen talon lämmityksessä, yhä useammat asiakkaat valitsevat tällaisen perustan.

Foundation Bay for Home

Persianlahden perusta voidaan tehdä useilla eri tavoilla:
- Betonin valmistaminen konkreettisessa sekoittimessa
- tilaa valmiin betonin sekoittimessa 4-8 m kuutiota.
- kaadetaan betonipumpulla, se on tarkoituksenmukaista suurissa määriä betonin täyttämistä ja mahdottomuutta lähestyä sekoitinta.

Lähdemme maksuttomaan mittaukseen ja odotamme säätiön rakentamista koskevia arvioita!

Voit tilata lainata ilmaiseksi.

Talon säätiön kustannusten laskeminen

Säätiön kustannukset riippuvat työn määrästä ja säätiön perustasta (maanrakennustöiden määrä, vahvistaminen, laitosten sijoittaminen, eristys, vedeneristys).

Talon säätiön tarkka hinta voidaan antaa vasta projektin jättämisen ja sivuston tarkastuksen jälkeen. Voit laskea hinnan ja saada alustavan arvion säätiölle, voit lähettää projektin sähköpostilla tai ilmaisen ennakkoilmoituksen kautta.

Nauhan perustan syvyys riippuu maaperän tyypistä ja ominaisuuksista, pohjaveden korkeudesta, keskimäärin 1,5 metrin korkeudesta. Säätiön ja sokean alueen eristyksen ansiosta voit vähentää pohjan syvyyttä. Jos pohjaveden taso on maanpinnan alapuolella, on tarpeen lisätä 2 metriä laskennalliseen syvyyteen.

Kaistaleen hinta

Taulukossa esitetään konkreettisen avaimet käteen -perusta (työ + materiaalit). Materiaalikustannukset annetaan vuoden 2017 alusta lähtien.

Kuinka paljon se maksaa kaivaa säätiön kuoppaan kotimaassa?

Kuinka kannattavaa on kehittää perusta kuoppa tulevaan kotiin

Vanhalla tavalla olemme tottuneet ottamaan yhteyttä nahkojen osuuskunnissa työskenteleviin työntekijöihin, he eivät näytä ottavan paljon rahaa ja tekevät työtään laadullisesti.

Mutta tämä ei ole paras vaihtoehto! Miksi?

1 - Kuvittele, että meillä on tuleva talo 10x10 ja kellarikerroksen syvyys kellarineen on 2 metriä - käy ilmi, että meidän täytyy kaivaa 200 kuutiometriä metriä. Yksi henkilö kaivaa pitkään manuaalisesti kuoppaa ja heittää maan. Meidän on palkattava enemmän työntekijöitä, ja tämä on ylimääräistä rahaa. Ainakin töihin tarvitsemme kaksi vahvaa miestä. Yhden henkilön yhden päivän työ maksaa noin 2000 ruplaa.

2 - Työntekijöiden aikaa kaivamisen kehittämiseen manuaalisesti riippuu voimakkaasti maasta itse!

Tämän seurauksena ylität työhön ja menet aikaa!

Paras vaihtoehto kuopan kaivamiseksi maassa on vuokrata kaivinkoneiden kuormaaja!

Laitteisto tulee sinulle sivustolla kokeneen koneistimen kanssa ja alkaa työskennellä, sinun tarvitsee vain sanoa, mistä kaivaa ja mitä haluat tehdä kaivetun maapallon kanssa. Jos maata tarvitaan pinnan tasoittamiseen, kuormaaja kaivaa kaiken tasoituksen hyvin nopeasti. Ja jos sinun täytyy ottaa maa pois, sinun on vuokrata KAMAZ-kuorma-auto ja maksaa 1 kuutiometri. Maaperän viemisen keskimääräiset kustannukset kaatopaikalle ovat 300 ruplaa kuutiometriä kohden. KAMAZ-palveluja tarjoava yritys ryhtyy etsimään kaatopaikkaa.

Saat yhteensä:

 • kuormauskaivukoneen vuokraus - 10 500 ruplaa (8 tuntia), kaikki työ tehdään 1 vuorolla! Edellyttäen, että maata ei tarvitse viedä, vaan tasoittaa alueelle tai viereiselle alueelle.
 • kuormauskaivukoneiden vuokraus - 10 500 ruplaa (8 tuntia) + kaatopaikan vuokraus - 300 ruplaa / kuutiometri (200x300 = 60000 ruplaa). Yhteensä se on noin 71 000 ruplaa.

Kuten näette, tärkeimmät menot ovat maa-alueen maastaviennistä, joten suosittelen, että säästääksesi huomattavaa rahaa, ajattele, missä maaperä voidaan sijoittaa dachaan tai sen lähellä - tämä voisi olla tie, oja, suolla jne.

Kaivaa ojia

On mahdotonta rakentaa kestävää kotia tasaiselle maalle ilman säätiötä. Ensimmäinen askel, jota ei voida ohittaa, on säätiön luominen. Mutta ennen kuin luot säätiön, tarvitset hyvän perustan sille. Tämä säätiö on kuoppa.
Ymmärrämme, että säätiö on rakennuksen kestävyyden ja kestävyyden perusta. Kaivojen kaivaminen on vastuullinen ja aikaa vievä rakennusprosessi, joka vaatii paitsi korkealaatuisia laitteita myös erityisosaamista.

Siksi toimimme hyvällä algoritmilla:

 • Kehitys - tämä vaihe sisältää suunnittelun ja laskutoimituksen, koska tulevaisuuden säätiön määrä ja syvyys riippuvat myös kerrosten lukumäärästä;
 • Vyö- ja harjoittelulaitteet;
 • Suoraan kaivaminen. Meillä on kehittyneitä rakennusmateriaaleja, jotka vähentävät rakentamiseen kuluja ja aikaa.
 • Kaivoksen sinusien täyttö ja pohjan valmistelu.

Kaivettavien kaivosten hinnat

Säätiö kuoppa

Sekä korkea kerrostalo että pieni kerrostalohko tarvitsevat säätiön.

Tässä otetaan huomioon kaksi pistettä:

 • millä perusteella kaivetaan kaivoa. Vain karuinen maa soveltuu kaivamaan;
 • läsnäolo kellarin talon. Tässä tapauksessa rummaging kautta koko leveys talon. Jos kellari ei ole, niin voit tehdä kaivannon kaistaleen alla.

Työntekijöemme onnistuvat onnellisella tavalla korkeimman tason tehtävään.

Yrityksessämme on ammattilaisia, jotka nopeasti ja tehokkaasti selviytyvät tehtävästä. Tarjoamme myös kotimaisille ja ulkomaisille valmistajille tarkoitettujen rakennustarvikkeiden vuokrauspalveluja, jotka eivät ainoastaan ​​kaivaa kuoppia vaan myös ylimääräistä maaperää.

Kaivojen kaivaus

Kun projektin kehitysvaihe on saatu päätökseen, voit siirtyä suoraan kaivamaan. On muistettava, että käyttäjän olisi liian vaikea suorittaa kaikki tarvittavat laskelmat, analysoida ja kaivaa kaivo. Siksi on parempi vähentää riskejä ja hakea apua ammattilaisilta.

Kaivamisen prosessilla on oma rakenne:

 • purkaminen viestintä;
 • maaperän yläkerroksen poistaminen;
 • kaivaminen rakennustarvikkeilla;
 • kuopan järjestely;
 • ylimääräisen maaperän vienti.

Yhtiön palveluiden avulla asiakas riistää itsensä sellaisilta ongelmilta kuin:

 • maaperän analyysi, kokolaskelmat;
 • alueen puhdistaminen, kaivamisen valmistelu;
 • kaivaminen ammatillisten laitteiden avulla;
 • roskat, maaperän poisto;
 • myöhemmin maisemointi.

Palvelujen hinta riippuu useista tekijöistä:

 • rakennustarvikkeiden vuokraus;
 • tulevaisuuden säätiön koko;
 • poistetun maaperän määrä.

Uskomme kaikille työntekijöillemme rakentaville huolenaiheillemme, takaamme korkealaatuisen työn korkealuokkaisten laitteiden avulla kohtuullisin hinnoin.

Kaivoksen kehittäminen:

8-929-01-11-333, 8-951-87-80-963 Alexander

Kuinka paljon kaivataan perusta

Macadamvalmistus rammerilla

Betonin valmistuslaite (tasoitus)

Betonielementtien asennus

Laitteen monoliittiset teräsbetonijärjestelmät tukirakenteiden valmistukseen

Laite monoliittiset teräsbetonipohjat, joissa on vahvistushäkki ja muotti

Laite monoliittinen, vahvistettu itsekantava grillaus, jossa on lujitushäkki ja muotti

Pinnoituksen eristyslaite (pramirovaniya)

Laite okleechnoy roll vesitiivis 1 kerros

Laite on okleechnogo roll vedenpitävä kahdessa kerroksessa

Vaaka vaakasuora leikkaus

Säätiön lämpöeristyslaite

Solulohkojen väliseinien rakentaminen

Kipsilevyjen väliseinien rakentaminen kaksikerroksisella pinnoituksella metalli- tai puukehyksellä, jossa on äänieristys

Autamme addikteja
ja heidän perheidensä

Kuinka paljon se maksaa kaivamaan kaivannon perustaan ​​käsikirjaan

Maanrakennuksen kustannukset määräytyvät manuaalisesti työtuntien lukumäärän tai niiden käyttötarkoituksen perusteella (kuutiometrillä) ja maaperän kovuuden perusteella.

Yrityksemme "Pogruzim Bai" hoitaa sinulle kaivukoneiden manuaalisesti kaivamista sekä muita maanrakennustöitä. Autamme ottamaan ylimääräisen maaperän kaatopaikalle, varmistamaan kaivannot ja puhdistamaan rakennustyöt jatkotyötä varten.

Yrityksesi kohti, saat:

 • Täysi takuu asiaankuuluvien vaatimusten ja kaikkien tarvittavien sääntöjen mukaisesti suoritetusta työstä.
 • Tiimi erittäin päteviä asiantuntijoita, jotka ovat valmiita auttamaan sinua vaikeimmassa työssä. Henkilöstömme takana on satoja valmiita projekteja.
 • Kyky käyttää kaikkia erikoisvarusteita.
 • Kaivaa kaivannot edulliseen hintaan.

Kaivannon kaivaaminen käsin on ongelmallinen tehtävä, mutta ei meille. Valmistamme kaiken vakiintuneiden normien ja vaatimusten mukaisesti, joissa otetaan huomioon kaikki ilmasto-olosuhteet sekä sääolosuhteet. Myös maaperän ja maiseman piirteet otetaan huomioon. Siksi tämä ongelma on parasta ottaa yhteyttä asiantuntijoihin. Joillekin, ensimmäisellä silmäyksellä voi tuntua, että kaivaminen kaivannon alla on helppoa, mutta se ei ole. Jotta työ voidaan suorittaa laadullisesti, on otettava huomioon kaikki vivahteet ja hienot yksityiskohdat.

Nykyaikaisen tekniikan ansiosta on mahdollista suorittaa paljon työtä lyhyessä ajassa pää- ja valmisteluvaiheissa. Minskin ja Minskin alueen kaivamiseen tarvittavat työt ovat tarpeen seuraavissa tapauksissa:

 • Jos aloitte rakentaa säätiön;
 • Jos rakennat esimerkiksi erilaisia ​​viestintää, kuten vesihuoltoa, jätevettä, kaasua tai muuta.
 • Jos maadoitus tehdään.
 • Jos varustat tyhjennysjärjestelmää.
 • Minskin ja Minskin alueen kaivannon hinnoittelu. Kuinka paljon maksaa kaivamaan kaivantoa?

Kaivannon kaivaminen käsin on periaatteessa aina noin 10 prosenttia hankkeen kokonaiskustannuksista. Tästä johtuen lähes kaikkien asiakkaiden taloudellinen ongelma on erittäin huomattava. Epäilemättä jokaista tapausta tarkastellaan henkilökohtaisesti, jos kaivannostoja on tarpeen kaivata: mittarin hinta riippuu täysin seuraavista parametreistä:

 • Tilaisuuden kiireellisyys;
 • Tarvittavan kuopan syvyys;
 • Täysi laajuus;
 • Maiseman ja maan ominaispiirteet;
 • Paikka tarvittavalle työlle;
 • Erikoislaitteiden käyttö sekä sen määrä.

Siksi aina sanomme, että jokainen asiakkaidemme tapaus otetaan huomioon henkilökohtaisessa ja erillisessä järjestyksessä ottaen huomioon kaikki vivahteet ja tekijät.

Kaivostoiminta käsin Minskissä ja Minskin alueella.

Pohjimmiltaan aina kaivamaan kaivantoa sovelletaan silloin, kun erikoisvarusteilla ei ole pääsyä sisäänkäyntiin. Useimmiten nämä ovat pieniä tontteja.

Manuaalisen kaivamisen hinta riippuu täysin suoritetun työn määrästä sekä monimutkaisuuden tasosta. On syytä huomata, että tällä työalueella on monia etuja, joihin tätä työjärjestelmää käytetään. Suurin etu on se, että voit määrittää tarkasti kaivon mitat, kestää sen suunnan ja melkein kaikki hiljaisesti tehdä kaikki tarvittavat työt.

Kaivannon kehittäminen manuaalisesti ei vaadi suurta tilaa, ja vahinko on vähintään. Kaivantohintojen manuaalinen hinta metriä kohden on hieman suurempi kuin mekaanisen kaivamisen menetelmä, mutta joissakin tapauksissa tämä ratkaisu voi olla mahdollisimman optimaalinen.

Myös yritys "Pogruzim Bai" auttaa sinua kaivaamaan kaivannon kaapelin alla. Yhteyshenkilömme löytyvät verkkosivuilta. Käymme läpi, autamme ratkaisemaan teille kaikkein hankalimman työn!

Tarjoamme myös seuraavia palveluja:

Bonusohjelma tavallisille asiakkaille.

Kuinka paljon se maksaa kaivamaan kaivannon perustaan ​​käsikirjaan

Kaivamisen kustannukset

Kaivamisen kustannukset

Suunnittele, kuinka paljon kannattaa kaivata kuutiometriä maata nyt? (Tuon kaasun taloon, roskasin sen läpi)

kesällä oli noin tuhat ja puolet.. jos lapioilla ja kaivinkoneella, jotain tuhatta tunnissa..

traktori on kuitenkin paljon nopeampi)

Trakatrist itse sanoo, kuinka kauan hän tekee tarpeellisen määrän työtä.

ja meidän täytyy kiirehtiä ennen maan jäädyttämistä, muuten meidän on odotettava kesäkuun loppuun, kesäkuun loppuun asti, vakavasti!

työskentelivät yhdessä, jonnekin 6 tunnin ajan (tämä on lounaalla, savu taukoja).

Ne kulkevat lähellä "eteläistä" kauppaa, - vain ajaessasi - estää ovet, muutoin ne kiipeilevät noin viisi, ja sitten he ovat kiinnostuneita siitä, mihin mennä ja mitä tehdä - on parempi puhua ikkunan läpi.

Ajoin heille, sanoin kuutioista, kuinka paljon se maksaa kaivamalla - ne ovat puolitoista tuhatta. lopulta 3,5 kertaa hintalappu putosi. Ja - pudotin edelleen asfalttiromulla (0,5 * 6).

työskentelivät yhdessä, jonnekin 6 tunnin ajan (tämä on lounaalla, savu taukoja).

Ne kulkevat lähellä "eteläistä" kauppaa, - vain ajaessasi - estää ovet, muutoin ne kiipeilevät noin viisi, ja sitten he ovat kiinnostuneita siitä, mihin mennä ja mitä tehdä - on parempi puhua ikkunan läpi.

Ajoin heille, sanoin kuutioista, kuinka paljon se maksaa kaivamalla - ne ovat puolitoista tuhatta. lopulta 3,5 kertaa hintalappu putosi. Ja - pudotin edelleen asfalttiromulla (0,5 * 6).

Saw kahdessa päivässä. Se oli viime syksynä. Olin onnekas naapurini kanssa.

Jos otat todelliset hinnat, niin vähintään 2000 ruplaa kuutiometriä kohden.

Kaivamisen kustannukset

Kaivinkone jopa 4 metriä syvyyteen (kuten Belorussia ja Japani Analogues) - 1200-1500 tuntia, "kauneus" jotkut työ (esimerkiksi kuoppaan useilla tasoilla) riippuu kokemuksesta kaivinkone, on todella ässä (kuten mainonnassa);

Hinta käsityötä (Itä kansalaisuus - siirtotyöläiset) - neuvoteltu, kilpailun vuoksi (esimerkiksi lähellä "yuzhnogo9quot, markkinat), et voi maksaa sille yli 500 ruplaa per henkilö / päivä, riippumatta työn luonteen, mutta jos haluat kaivaa päivä, sinun täytyy valvoa, tai maksaa tilavuus, sitten 1500 ruplaa kuutiometriä kohden.

Kaivinkone ei tule minulle, kivinen messu.

Yrityksen kutsuminen tänään mainoksiin, sanoi hinnat 1 m3 - 400, 500, 600, 800-1200 (manuaalinen työ)

Voiko joku älykkäämpiä kuin minä sanoa - kuinka monta kuutiota kaivaa reikiä 72 puupylväälle (me kaivaa 1 m syvyyteen)?

Kaivamisen kustannukset

Siksi, ilmeisesti, jos sinulla on puupylväät, niiden halkaisija on noin 40 cm, so. 0,4 m. Leveys * 0,4 m. Pituus * 1 m. Syvyys = 0,2 kuutiometriä. = 1 pylväs, ts. 5 pilaria = 1 kuutiometri, vastaavasti 72 pylvästä = 14 kuutiometriä. * 500 hieroa. = 7000 ruplaa.Mutta miksi sinun täytyy kaivaa, jos voit porata:

voi olla automaattisia asennuksia (noin 1200 ruplaa / tunti), voit käsiporaat, esimerkiksi perinteinen puutarhatanko - halkaisija 40 cm, syvyys enintään 2 metriä, poraaminen yksi käsi manuaalisesti kestää noin 40 minuuttia, vastaavasti 72 = 48 tuntia. (mutta tämä on, jos työskentelet hyvin hitaasti))))

Kaksi metriä, koska luulet riittävän syvältä, plus laittaa eristys ja luultavasti kaapeli - vain siinä tapauksessa.

Et tiedä kuinka paljon käsin kaivaa koko asia. Kaivanto on 70 metriä, syvyys on 2 metriä, luultavasti 70 cm leveä.

Ehkä joku tulee kätevästi.

Kuka on nyt konferenssissa

Tällä hetkellä selaamassa tätä foorumia: ei rekisteröityneitä käyttäjiä

Säätiön rakentaminen: hinnat ja työtyypit

Hintamme säätiölle

On selvää, että monoliittisen tiilitalon alla oleva kaivuri on syvempi kuin kaasusilikaatin rakentamisen alla. Siksi jokaisella esineellä on oma hinnasto, riippuen perustekstien luettelosta ja niiden määrästä. Alla olevassa hinnastossa on esitetty säätiön alhaisempi hintakynnys. Kunkin objektin osalta arvioiden kokonaiskustannukset ovat sen omat.

Voronezhin liuskajohtojen rakentaminen

Voronezhin yleisin lajike on teippi monoliittinen matala-syvempi perusta. Se on tehokas käytettäväksi tulvilla mailla, esimerkiksi kallistuvalla maaperällä.

Matala-syvempien perustusten hinnat ovat 2-3 kertaa alhaisemmat kuin muilla maanalaisilla rakenteilla, jotka on järjestetty syvyyteen. Säätiön hyväksyttävät kustannukset ja suhteellisen helppokäyttöinen asennus tekevät Voronezhin yleisimpiä nauhatyyppejä. Matala säätiön täyttö maksaa 3 kertaa halvempaa kuin muut perustukset, jotka on tehty syvyyteen.

Pylväsperusta: hinnat ja rakentamisen yksityiskohdat

Pilarivälirakenteen rakentaminen on kaikentyyppisten säätiöiden halvin (1,5-2 kertaa halvempi kuin kaistale). Se sopii ihanteellisesti rakennuksiin, joissa on kevyitä seiniä, esimerkiksi suojavaunarakennus. Jotta kiinteämpi kivirakenne, sinun on valittava toisenlainen perustarakenne.

Pääosa - paalu (pylväs). Se voi olla puusta, tiilestä, betonista tai betonista. Asbestiputkia, jotka on täytetty betonilla, käytetään yleensä paaluina.

Laattojen perustus: suunnitteluominaisuudet

Laatta (kelluva) perustus olisi valittava rakentavaksi maaperään, esimerkiksi turpeen maaperään. Pohjalla on jäykkä rakenne, joka koostuu yhdestä laatasta, joka on tehty rakennuksen koko tason alle. Hinnoittelun takia tällainen säätiö on erittäin kallista, koska se vaatii suurta betonin ja raudoituksen kulutusta. Edut ovat rakentamisen helppous, monipuolisuus ja kyky täyttää laatta. Laattojen pohjalla on vakaa maaperän samentuma ja kuormat, jotka johtuvat vaihtoehtoisesta sulatuksesta ja jäätymisestä. Tällaista säätä suoritettaessa sokea alue ei kaada. "Kelluva" laatta, voit rakentaa minkä tahansa talon. Löydät talon rakentamisen kustannukset menemällä "Hinnat" -osioon.

FOUNDATION IN VORONEZH KEYNILLÄ

Haluat rakentaa kiinteistön, mutta et tiedä, mistä tilata säätiötä Voronezhissa, jolla on korkea luotettavuus, kestävyys ja kestävyys? Yrityksemme on valmis auttamaan tämän ongelman ratkaisemisessa mahdollisimman lyhyessä ajassa ja yksilöllisellä lähestymistavalla jokaiselle asiakkaalle.

Voronezhin säätiöpalvelut ovat yrityksen päätehtäviä, joten takaamme ammattimaisen lähestymistavan kaikissa yhteistyön vaiheissa. Kokeneet tiimimme tekevät kaiken työn, mukaan lukien säätiöiden rakentamisen ja kaatamisen. Samaan aikaan asiakkaiden ei tarvitse houkutella asiantuntijoita. Tämän ansiosta taloudelliset ja ajalliset säästöt saavutetaan, ja laitteiston seisokkeja on täysin eliminoitu.

Yhtiömme tarjoaa Voronezh-palveluita erilaisten monimutkaisuuden ja mallien avaamiseen. Vankka kokemus tekee meidät pois kilpailusta Voronezhissa. Otamme täyden vastuun työn tuloksesta ja takaamme siis avioliiton puuttumisen. Yrityksemme toteuttaa säätiöiden rakentamisen vain käyttämällä materiaaleja, jotka täyttävät kaikki standardit ja rakennusmääräykset. Käytämme betonia, jonka lujuus on vähintään M300 ja luo vähintään 12 mm: n teräsvaipan halkaisija.

Säätiön rakentaminen

Säätiön säätiö alkaa valmistelutyöstä, mukaan lukien hedelmällisen maaperän poistaminen ja tasoittaminen. Sivuston sovittaminen mahdollistaa luotettavan rakenteen rakentamisen, mutta myös riittävän tilan sijoittamisen rakennusaineisiin ja laitteisiin. Runkorakennuksen perustan rakentaminen ei edellytä merkittäviä työvoimakustannuksia, koska sitä ei voida haudata. Betonipohjan rakentaminen Voronezhissa tiilenrakentamisen yhteydessä edellyttää, että vahvistetut betonilaatat tai lohkot vaativat erikoislaitteiden käyttöä.

Teosten toteutus alkaa vasta sen jälkeen, kun asiakas on merkinnyt esineen aluetta. Hän pystyy itsenäisesti määrittämään rakennuksen aseman ja asentamaan kiinnityskohdat sopivissa paikoissa, jotka asettavat tiimimme perustan tai antavat meille täysin tämän menettelyn.

Riippuen asiakkaan projektista, suoritetaan sopivan tyyppisen perustuksen valmistus. Raskaiden maalien pylväsrakennetta käytetään poraamalla kuopat syvyyteen maaperän jäädyttämisen alapuolella ottaen huomioon 20-30 cm: n paksuinen hiekkavyöhyke. Tiheämmässä maaperässä perustus on pystytetty kaatamalla betonia kaivoksiin tai louhoksiin. Asennusprosessissa houkutellaan sopivia laitteita.

Säätiön valu

Ennen kaatamista valmistettuun kaivantoon asennetaan muotti. Veden imeytymisen estämiseksi liuoksesta käytämme hydro-eristettyjä rakenteita. Sitten säätöä vahvistetaan lisäämällä sen voimaa. Tätä varten on tarpeen asettaa tukirakenteita, joiden läpimitta sopii säätöön ja kiinnitä se niin, että se ei ole täysin upotettu betoniin vaan tasaisesti jakautunut koko tilavuudeltaan.

Rakenteen yläosan valmistusvaihe alkaa koordinoinnin jälkeen kaikkien työvaiheiden asiakkaan kanssa. Säätiön asentamiseen liittyy myös tarvittavien kustannusarvioiden laatiminen, johon asiakas voi tehdä oikaisunsa. Jotta varmistat korkean luotettavuuden perustan tuotannossa, sinun on täytettävä säätiö laadukkaan materiaalin pohjalta. Valmistamiseen ja valutamiseen käytetään vain luotettavia toimittajia.

Ilmakuplien poistamiseksi liuoksesta, kun kaadetaan suuria määriä betonia, se tiivistetään perusteellisesti - säätiön rakentaminen vain näin takaa luotettavuuden ja laadun.

Säätiön rakentamisen hinta

Ennen rakennustyötä monet asiakkaat ovat kiinnostuneita kysymyksestä siitä, kuinka paljon se maksaa säätiön täyttämiseksi kuutiometriä kohden ja sen rakentamisen seurauksena. Siksi lähestymme estimaattien muodostumista suurella vastuulla, jotta nämä hinnat täyttävät täysin asiakkaan tarpeet ja materiaalilla on tarvittavat tekniset ominaisuudet.

Kuinka paljon se maksaa täyttää säätiö

Talon rakentaminen ei ole vain kovaa työtä vaan myös vastuussa. On erityisen tärkeää aloittaa oikein: luoda luotettava perusta rakennukselle - sen perusta. Tässä vaiheessa tehtyjen virheiden korjaaminen on liian kallista, joten jos et ole varma kyvyistasi ja olette alttiimpia henkiselle toiminnalle kuin fyysiselle työelämykselle - kysymys siitä, miten voit luoda säätiön omilla käsilläsi, siirrä syrjään ja mieti paremmin kuinka paljon se kykenee täyttämään avaimet käteen -perustaan ​​erityisen koulutettujen ihmisten avulla.

Säätiön valu kustannukset

Työ voidaan jakaa kahteen tyyppiin:

 • joka voi kestää mielivaltaisesti pitkiä aikoja (kohtuullisissa rajoissa). Näihin kuuluvat säätiön laskenta, sen asettelu, maanrakennustyöt, erilaisten tyynyjen ja valmisteiden valmistus, vahvistuskotelon ja -verkkojen neulonta, muottien asennus jne. Tämä voidaan tehdä käsin erikoiskirjallisuuden ja artikkeleiden lukemisen jälkeen Internetissä;
 • betonin täyttö betonilla. Tämä vaihe on riittävän herkkä aika, ja tulos kokonaisuudessaan riippuu siitä, kuinka oikein se toteutetaan.

Näin voit tehdä osan työstä itse, ja loput voidaan antaa asiantuntijoille. Voit mennä toisin: jotta avaimet käteen -perusta perustuisi hyvään yritykseen. Jos aika on kallisarvoinen sinulle, tämä vaihtoehto on 100% sopiva, sillä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, miten täyttää perusta laajennukselle tai vielä vaikeammaksi koko taloon, jossa aiot asua perheesi kanssa koko ajan.

Teokset, jotka sisältyvät palveluun "avaimet käteen -perusta"

Yhdistelmä "avaimet käteen" merkitsee koko työkierron:

 • kaikkien tarvittavien materiaalien hankinta ja niiden kuljettaminen rakennustyömaalle;
 • maanrakennusten ja muiden rakennustöiden erikoislaitteiden käyttö;
 • kaivaminen, kaivaminen kaivantoihin, ojia tai porauskaivoja;
 • hiekkainen tyyny, betonin valmistelu säätiölle, tarvittaessa - viemäröinti;
 • vahvistuskotelon manuaalinen neulominen kaikkien tekniikoiden mukaisesti;
 • muottiyksikkö;
 • kaatamalla betonirakenteita;
 • suljin;
 • kellarin vedeneristys.

Näin ollen loppujen lopuksi saamme perusta talon yläpuolisen osan myöhemmäksi rakentamiseksi. Nyt selvittää, kuinka paljon se maksaa nauttia, kuten kaatamalla säätiön.

Lähtöaineiden likimääräiset hinnat

Miten laskea säätiön volyymi, kirjoitimme täällä. Kaatumiskustannusten arvioimiseksi annamme likimääräisen hinnan per kuutiometriä perusta:

 • 14-16 tuhatta ruplaa - nauhat;
 • 15-17 tuhatta ruplaa. - monoliittinen levy;
 • 26-28 tuhatta ruplaa. - sarakepohja (tylsistynyt) - hinta johtuu prosessin monimutkaisuudesta ja suhteellisen pienestä tuesta.

Alla on taulukko, jossa on ohjeelliset hinnat, joiden avulla kaistaleet voidaan kaataa tiettyihin kokoluokkiin. Muistutamme, että hinnat voivat vaihdella rakentamisen alueen, rakennusaineiden ja muiden tekijöiden mukaan.

Hinta säätiön kaatamiseksi

Kaikkien esineiden rakentaminen - navetasta tai maalaistalosta moderniin mökkiin - alkaa säätiön rakentamisesta. Ei ole syytä epäillä tällaisen työn merkitystä. Jos kaikki rakennuksen yläpuoliset osat: seinät, katto, ikkunat ja ovet korjataan, niin tällaiset työt ovat mahdottomia perustuksen suhteen. Siksi lähestytä huolellisesti rakennuksen perustaa, jotta et pääse kaltevaan tai hitaasti romahduttavaan rakennukseen.

Jokainen omistaja, aloittava rakentaminen, haluaa, että se maksaa hänet mahdollisimman halvalla. Mutta sen laatua ei voida vaarantaa. Kohtuullinen korrelaatio kustannuksista ja laadusta, kun kaadetaan säätiöitä, on ongelma, josta keskustellaan.

Säätiön valu kustannukset

Kaikki säätiön kaataminen voidaan jakaa kahteen luokkaan:

Valmistelutyöhön kuuluu:

 • suunnittelu pohja valu;
 • asettelu;
 • maanrakennustyöt;
 • soran ja hiekan tyynyjen asennus;
 • vahvistaminen;
 • muottien rakentaminen jne.

Talon perustusten kaattamiseen liittyvät kustannukset vaikuttavat pitkälti päätökseesi rakennusvaiheen ensimmäisessä vaiheessa. Voit kokeilla niin paljon kuin mahdollista valmistaa itseäsi kaatamalla, se vähentää rakentamisen kustannuksia. Ja voit välittömästi antaa teosten suorittamisen asiantuntijoille, mikä maksaa enemmän.

Mistä riippuu hinta?

 • Säätiön tyyppi. Rakennustyypin ja tuotantoteknologian tyypistä riippuen on: nauhat, kiinteät tai pylväsperiaatteet. Kunkin hinta on erilainen.
 • Materiaalit ja vuokrauslaitteet. On myös monia muuttujia. Vuokrausvälineet riippuvat kohteen etäisyydestä, rakennustyypeistä, polttoaineiden ja voiteluaineiden kustannuksista. Rakennusmateriaalien hinnat vaihtelevat alueittain, lisäksi ne riippuvat itse materiaalin laadusta.
 • Työtä. Siinä otetaan huomioon suunnittelijoiden, rakennuttajien palkkaus ja ammattitaidon taso.

Nyt on aika tehdä päätös: sinä itse kaatoat säätiön tai käytät rakennusyritysten palveluja. Joskus valinta päättyy ja sopimukset vuokrattujen prikaatien kanssa.

Kun otetaan huomioon kaikki nämä tekijät, laske arvioidut kustannukset.

Jos päätät kaataa säätiön itse

Jotkut teknologiset kysymykset vaikuttavat kaatamisen kustannuksiin. Muista kiinnittää huomiota niihin.

perusta

Lasketaan huolellisesti säätiön mitat. Yksityisessä rakentamisessa käytetään useimmin nauhateitä.

Tilavuutta laskettaessa on tärkeää ottaa huomioon seuraavat tekijät:

 1. Pohjaosan haaran leveyden tulee olla 15-20 cm suurempi kuin seinien paksuus.
 2. Pohjaan korkeudelle lisätään 40 cm yläpuolella olevaa maata ja samalla rakenteen syvyydelle maaperän jäädyttämisen alapuolelle.
 3. Lasketaan tarkasti säätiön määrä, se määrittelee suurelta osin täytön kustannukset.

tarvikkeet

Materiaalien hinta, laatu ja valmistaja ovat vaihtelevia, mutta voimme ottaa huomioon keskimääräiset kustannukset:

 • Sementtiä. Yhden laukun hinta, paino 50 kg - 220 - 360 ruplaa. Hinta 1 m3 - 6-7 pussia.
 • Hiekkaa. Kustannukset 1 m 3 - 400-600 ruplaa.
 • Murskattu kivi Arvioitu kustannus 1 m 3 on 2000-2200 ruplaa.
 • Varusteet. 1 tonnin hinta on 20 000-28 000 ruplaa.
 • Vedeneristys. 1 ruberoidirullan tapauksessa vähittäiskauppaketjut vaativat 250- 650 ruplaa tavaroiden laadusta riippuen.
 • Puutavaraa. Tämä voi olla edullinen leikkuulauta. Kustannusten suuruus - 2500-4500 ruplaa.

Mutta jos rakentaminen on melko laajaa, jopa omakotitalolle, et voi edes vuokrata tai palkata erikoislaitteita. Suuri määrä kaivamista, sekoittumista ja betonin toimittamista ei voida hallita omillaan, vaikka sukulaisten suuri halu auttaa sinua.

Mikä on kustannus kaatamalla, jos teet kaiken työn asiantuntijoille?

Jokainen hanke on yksilöllinen ja kustannusarvio ei ole helppoa, kun otetaan huomioon monet rakennevaihtoehdot: pohjaveden syvyys, rakenteelliset ominaisuudet, mahdollisuus lähestyä esinettä ja sen syrjäisyys rakentamisen perusta.

Tarkemmin sanottuna numeerisessa vasta-arvossa kaikki nämä piirteet heijastavat rakennusbudjetia.

Tyypillisiä töitä, jotka kaatavat minkäänlaisia ​​säätiöitä ovat:

 • kaivaus säätiön alla;
 • laite sora-hiekka vuodevaatteet;
 • muottien rakentaminen;
 • vahvistaminen;
 • pohjan täyttö betonilla;
 • vedeneristys.

Tarkemmin sanottuna jokaisen työntyyppien arviointi määritetään erikseen asiakkaan kanssa tai jo otetaan huomioon laskentayksikön kokonaiskustannuksissa.

Esimerkki monoliittisen säätiön kustannusten laskemisesta

Laskennassa tarvittavat parametrit:

 • monoliittisen levyn pinta-ala (m2);
 • levyn korkeus (cm).

Säätiön kustannukset lasketaan 1 neliön kustannusten perusteella. m laatta ja sen paksuus.

Niinpä, kun levyn korkeus on 25 cm, hinta on 1 neliömetri. m kellarissa:

 • jopa 30 m 2 - 3 700 ruplaa;
 • 30 - 60 m 2 - 3400 - 3700 ruplaa;
 • 60-90 m 2 - 3200-3400 ruplaa;
 • 90-120 m 2 ja enemmän - 3000-3200 ruplaa.

Levyn korkeudella 30 cm, kustannukset 1 neliö. m kellarissa:

 • 30 - 60 m 2 - 3800-4100 ruplaa;
 • 60-90 m 2 - 3600-3800 ruplaa;
 • 90-120 m 2 ja enemmän - 3400-3600 ruplaa.

Laajamittaisessa rakennelmassa, jonka perustakorkeus on 35 cm ja pinta-alaltaan yli 90 m 2, kustannukset neliömetriltä ovat 3 800-4 000 ruplaa.

Kaikki hinnat ovat keskimääräisiä arvoja useille tuottajille.

Niinpä monoliittisen säätiön kaattamisen kustannus lasketaan seuraavasti:

Kellarin kuutioalueen laskenta voidaan tehdä tämän ohjeen perusteella.

Pohjalevymateriaalien kustannusten laskeminen verkossa

Tietokoneverkkojen nykyaikaiset mahdollisuudet auttavat luomaan säätiöprojektin ja laskemaan sen arvon verkossa. On kuitenkin pidettävä mielessä, ettei tarkin laskin pysty tutkimaan kenttää, analysoimaan yhden tai muuntyyppisen työn valitsemisen toteutettavuutta ja arvioimaan, mikä säätiön rakentaminen on halvempaa.

Nämä tietokoneohjelmat eivät ole amatöörejä, vain asiantuntija pystyy käyttämään niitä oikein. Mutta ne voivat antaa likimääräisen arvioidun rakennuksen säätiön kustannukset.

Mikä auttaa laskemaan tämän ohjelman?

 • Betonin määrä säätiön asettamiseksi.
 • Laitemalliin tarvittavien materiaalien määrälliset ominaisuudet.
 • Muottien valmistukseen tarkoitettujen levyjen määrä.
 • Kaikkien rakennusaineiden hankintahinta.

Mitä tietoja tarvitaan laskea?

 • Pohjan mitat: laattojen pituus, leveys ja korkeus (mm).
 • Muotti tiedot: levyn pituus, leveys ja paksuus (mm).
 • Vahvistimen yksityiskohdat: solujen pituus ja leveys, raudoituksen halkaisija sekä vaakarivien määrä (mm, yksiköt).
 • Tiedot betonista: sementtipussien määrä kuutiometriä kohden ja pussin paino.

Mikä on laskutoimituksen toimien algoritmi?

 1. Syötä valintaikkunoihin kaikki edellä mainitut tiedot ottaen huomioon mittayksiköt.
 2. Anna rakennusmateriaalien kustannukset alueellasi vastaaviin riveihin. Älä missaa tärkeää kohtaa: irtotavaran hinta lasketaan painoyksikön, ei tilavuuden mukaan.
 3. Määritä materiaalien mittasuhteet betonin valmistukseen: sementti - hiekka - murskattu kivi.
 4. Paina "Laske" -painiketta.

Tämä laskentamenetelmä on nopea, yksinkertainen ja edullinen.