Hiekka- ja sementtiseosten ominaisuudet - DSP-kulutus

Rakennusteollisuudessa kuivia sekoituksia kysytään lähes kaikissa suurissa teknisissä vaiheissa. Usein niitä käytetään korjausprosessissa (restaurointi). Tietyn koostumuksen spesifisyys määräytyy suurelta osin sideaineen tyypin mukaan. Tämän artikkelin aiheena ovat sementti-hiekkaseokset - niiden tyypit, ominaisuudet ja tuotteiden arvioitu hinta. DSP: iä koskevat yleiset eritelmät on kuvattu GOST 31357: ssa vuodelta 2007.

Tällaisten koostumusten pääkomponentit ovat hiekka ja sementti. Numerolla "M" tarkoitetaan kuormaa (kg / cm2), jota karkaistu kerros voi kestää. On pidettävä mielessä, että tämä indikaattori on suuntaa-antava, koska se riippuu paljon sellaisista tekijöistä kuin seoksen valmistuksen oikeellisuus seoksesta, työstöteknologian noudattamisesta ja useista muista. Esimerkiksi DSP-merkin M150 osalta se on suunnilleen yhtä suuri kuin 150 kg / cm2.

 • Koostumus ja mittasuhteet. Joissakin DSP: issä (esimerkiksi M100, M150) ei pitäisi olla orgaanisia epäpuhtauksia.
 • Kyky säilyttää vettä (GOST määrittelee vähintään 90%).
 • Jäätymisvastus (sykleinä ilmaistuna).
 • Aseta aika.
 • Kerroksen kerroin (ei saa olla ˃ 10).
 • Sementti-hiekkaseoksen kulutus 1 m2: a kohti.
 • Käytetyn kerroksen paksuus.

1. Jos myyntiin on samankaltaisia ​​ominaisuuksia sisältäviä seoksia, ennen kuin hankit tietyn koostumuksen, sinun on analysoitava kahden viimeisen indikaattorin - paksuuden ja virtausnopeuden (kg / m2) suhde. Käytäntö osoittaa, että usein DSP: n osto korkeammalla hinnalla kokonaisuutena on kustannustehokas.

2. Valmistajan ilmoittama kulutus, joka on m2, on tarkoitettu ammattilaiselle ja korkealle. Siksi, kun arvioidaan DSP: n ostamisen mahdollista toteutettavuutta, otetaan tämä huomioon myös. Kipsin, laastin tai muurauslasten todellinen kulutus on noin 8-12% enemmän.

laji

Käytetään sementti-hiekkakäsittelyratkaisujen valmistukseen. Sen pääkomponenttien lisäksi siinä on kalkkia. Koska sementin osuus pienenee, M100 on edullisempi. Tällaisia ​​koostumuksia, lukuun ottamatta kipsiä, käytetään pohjan tasoittamiseen ja pienempien puutteiden poistamiseen pinnoilta (halkeamat, halkeamat, murtumat).

Tätä tuotemerkkiä pidetään yleismaailmana ja sitä käytetään erilaisten teknisten toimintojen suorittamiseen. Sementti-hiekkaseos M150 sopii yhtä hyvin kipsi- ja muurauskoostumusten valmistukseen. Sitä käytetään laattojen valmistuksessa, erilaisissa korjauksissa. Periaatteessa jokapäiväisessä elämässä M150-brändi useimmissa tapauksissa korvaa muut. Jos määrität oikein sementtilietteen halutut ominaisuudet, muuttamalla komponenttien suhdetta on mahdollista saavuttaa parannus lopullisen tuotteen tietyissä ominaisuuksissa. Näiden yhdisteiden kysyntään vaikuttavat myös niiden hyväksyttävät kustannukset.

 • Suositeltava kerrospaksuus (mm) - 5 - 50.
 • Kulutus per m2 - noin 16,5 kg (1 cm).
 • Aika (tunti): sementtiseoksen asetus - 2, karkaisu - 24.

Kun olet valmis muurauslaasti 150, sinun täytyy nähdä, mitä lisäaineita sen koostumus on. Esimerkiksi se täyttää pakkasvastuksen vaatimukset. Kerroksen paksuus on myös tärkeä valmistajan suosittelemalle kulutukselle m2.

Näitä sementtipohjaisia ​​seoksia kutsutaan usein kokoonpanoksi ja muuriksi. TsPS M200: tä annetaan useita muunnelmia, joista jokainen on keskittynyt konkreettisiin sovelluksiin - kipsinvalmistukseen, muurausratkaisuun, liittimeen ja jopa pohjaan. Saatu keinotekoinen kivi (kerros) on ominaista riittävän lujuudella. Arvioitu kulutus (paksuus 5 mm): 7,5-8,5 kg / m2.

Näitä seoksia jokapäiväisessä elämässä kutsutaan peskbetoni- tai perustus DSP: ksi. Niiden hinta on hieman korkeampi ja käyttöalue ei ole yhtä suuri kuin M150-kokoonpanoissa. Sementti-hiekkaseoksia käytetään silloin, kun ominaisuus, kuten lujuus, on yksi tärkeimmistä. On suositeltavaa ostaa muurauslaastareita asennettaessa lohkorakenteita, järjestämällä massiivisia saviä ja vastaavia. Mutta kipsi M300 ei ole sopiva. Litteän ruiskutus noin 19,5 kg.

Mittasuhteisiin vaikuttaa useita tekijöitä. Ensinnäkin ratkaisun tarkoitus; toiseksi sementtimerkki; kolmanneksi sen julkaisupäivä. Joistakin syystä monet unohtavat jälkimmäiset. On pidettävä mielessä, että sementin varastointiin, jopa asianmukaisissa olosuhteissa, se menettää vähitellen alkuperäiset ominaisuudet. Tällöin sen osuus pitäisi kasvaa hieman varastointijakson mukaan. Siksi kaikki Internetissä olevat arvot ovat vain suuntaa-antavia, kun otetaan huomioon kaikki koostumuksen valmisteluominaisuudet.

Lisäksi suhteissa ensimmäisessä sijainnissa - sementillä, toinen hiekka.

Pääsääntöisesti arvot 400 tai 500 ovat sementtiä. Ensimmäisessä tapauksessa osuus on 1 - 2 ja toisessa 1-3. On mahdollista pienentää halkeamien todennäköisyyttä karkaistulle kerrokselle lisäämällä lasikuitua DSP: hen lattiapinnoille (0), 7-0,9 kg / m3 seosta.

Työn laatu määrittelee suuresti sauman paksuuden. Tältä osin paljon riippuu siitä, kuinka huolellisesti valmistettu (kuivattu, seulottu) hiekka. Siksi sementin 1 osaa käytetään yleensä 3 - 5 osaan irtotavarasta.

Muurausseos tulisi tehdä pieninä määrinä. Masters kokeilee ensin yksittäisten tiilien laatua, empiirisesti määrittämällä tarvittavan osuuden käytettävissä olevalle sideaineelle ja hiekalle. Samanaikaisesti sementin likimääräinen kulutus munimakkaraa kohti kirkastuu. Näin voit optimoida useita kuluja.

3. Kipsilevy laastille.

Riittää, että otat sideaineen brändin M200 - M300. Suositeltu osuus on 1-3.

Valmistus DSP: n äänet

1. Laatu ei riipu pelkästään osien oikeasta valinnasta (tuotemerkillä, viljalla) vaan myös sekoittamisen perusteellisuudesta. Käsin on lähes mahdotonta saavuttaa tämä, vaikka käytetään myös valmiita (myymälä) -seoksia. Arkielämässä on suositeltavaa käyttää suutinta lävistimeen (sähkö / porakone). Tällainen laite ei ole alijäämä, ja sen hinta ei ylitä 210 ruplaa.

2. Yritykset vähentää sementin kulutusta lisäämällä hiekkamääriä ei johda mitään hyvään aikaan. Liuoksen jousto laskee, halkeamia ja siruja ilmestyy, levyn lujitus altistuu - eikä tämä ole täydellinen luettelo "yllätyksistä". Komponenttien suhdetta voidaan käsitellä vain suositelluissa mittasuhteissa.

3. Kun sementtiä varastoidaan puoli vuotta, se menettää ominaisuutensa noin puoleen. Tällaisissa tapauksissa osuuksia on muutettava.

4. Älä unohda vettä. Sen ylimäärä johtaa keinokivien lujuuteen ja lisää kovettumisaikaa.

Tekniset ominaisuudet kuivaseos M150

Seoksen koostumus:


Portland-sementti PTs400 D0, PTs500 D20 GOST 10178-85; GOST 30515-97
Kuiva hiekka, fraktioidut TU 5711-002-05071329-2003 jakeiden yhdistetty koostumus: 0,1 mm - 1 mm
Mineraalijauhe.
Ominaisuuksien parantamiseksi seokseen voidaan lisätä mineraali- tai orgaanisia lisäaineita.

Tekniset tiedot:


Monipuolisuutensa ansiosta tämä seos on erittäin suosittu rakentajien keskuudessa, sillä se on yksi laajamittaisimmista rakennusmateriaaleista.
Koostumus sisältää sementin, mineraalijauheen ja kuivan hiekan eri fraktioista - hieno 0,1 - 0,5 mm ja keskimäärin 0,5 - 1,0 mm.

Kuivasekoitus M-150 universal täyttää GOST 28013-98: n vaatimukset.


Laastin valmistelu:


Liuoksen valmistamiseksi käytetään puhdasta kylmää vettä (lämpötila välillä +14 - +20 ° C).
Ruoanvalmistuksessa on seurattava veden annostuksen noudattamista 1,2-1,3 litraa / 10 kg seosta kohti. Sekoita vedellä sekoitettuun betoni- sekoittimeen tai porakoneeseen, jossa on suutin, kunnes homogeeninen massa on.
Seuraavaksi sinun on odotettava 5 minuuttia kypsymiseen ja sekoitettava uudelleen lisäämättä vettä. Tuloksena oleva liuos säilyttää ominaisuutensa enintään 1,5 - 2 tuntia lämpötilassa 0 - 40 ° C. Uudelleen sekoittaminen on sallittua.


Emäksen valmistus:


Puhdista pinta likaa, pölyä ja poistoa. Irrota ulkonemat, suojaa metalliosia korroosiolta. Poista sammalta tai sienestä kärsivät alueet, sinun on puhdistettava se teräsrungolla ja hoidettava fungisidivalmisteilla, välttäen niiden myöhemmän ilmenemisen. Suorittaessaan kipsaustyöt, erittäin imukykyinen työpinta on kostutettava perusteellisesti. On välttämätöntä päällystää pintoja, joilla on suurempi tiheys, kuten marmori tai graniitti, ja lisääntynyt kosteuden imeytyminen, kuten solujen betonilohkot.


Työn suoritus:


Liuos levitetään työpinnalle lastalla tai lastalla, lämpötilan on oltava vähintään +5 astetta, tasoitettava sääntöllä ja hierotaan floatilla.
Kun tasoitetaan pintaa useissa kerroksissa, uusi kerros levitetään täysin kuivattuun. Kun kerrospaksuus on 3 cm, käytä kipsiraudoitusta. Tapetit on suositeltavaa maalata, jauhaa ja liimaa päivän viimeisen kerroksen jälkeen. Täysi pintavoima saavutetaan kuukaudessa.

Varoitus! M-150: n seoksessa oleva sementti, kun se vuorovaikuttaa veden kanssa, voi muodostaa alkalisen reaktion. Suojaa silmiä ja ihoa. Jos seos joutuu silmiin, huuhtele vedellä ja ota tarvittaessa yhteys lääkäriin.

Seoksen kulutus M-150:


Käytettäessä 1 cm: n kerrosta seoksen pintaan M-150 on 18-20 kg / 1 m2.


varastointi:


M-150: n seosta voidaan säilyttää enintään kuusi kuukautta myyntipäivästä alkaen kuivan, suljetun huoneen ja pakkauksen eheyden mukaan. Varastoinnin ja kuljetuksen oikeellisuuden vuoksi kuivan sekoituksen korkealaatuiset ja erinomaiset lujuusominaisuudet ovat taatut.


Pakkaus:


Seos pakataan suoraan laitokseen MKU, venttiilipaperi Kraft-pussit. Laukun paino - 40 kg.

Sementtihiekkaseos m 150 ja sen tekniset ominaisuudet

Sementtiseokset - tämä on yleisin materiaali, jota ihmiset käyttävät rakennus- ja korjaustöiden aikana. Tuottaa ne sementin ja hiekan perusteella. Tuotteen teknisten ominaisuuksien parantamiseksi tuotteeseen lisätään erilaisia ​​lisäaineita (pehmittimiä). Ota sementtiseokset käyttöön kaikissa tuotantovaiheissa alkaen pohjasta ja viimeistelemällä seinien rappaus.

Valmiin koostumuksen saa vain lisätä vettä ja sekoittaa muutaman minuutin. Tämän helposti valmistuksen ansiosta tällaiset koostumukset ovat hyvin suosittuja. Tarkastellaan yksityiskohtaisemmin M150: n teknisiä ominaisuuksia sekä sen soveltamistapoja.

ominaisuudet

Kuiva TsMK sekoitus M150 palvelee seinien, kattojen ja muiden pintojen rappaamista. Lisäksi on mahdollista käyttää tätä materiaalia edellyttäen, että myöhemmässä käsittelyssä värjäys, kitti ja tapetit tarttuvat.

Sementtiseos M150 voi olla mukana seinien asentamisessa, portaiden betonisoinnissa, lattian korjaamisessa, betonin tiivistysseinistä ja alueista, joissa on löysä kipsi. Levitä tämä koostumus voi olla betonin, tiilen ja sementin pinnalle. Käytetyn kerroksen paksuus on 5-50 mm.

Seuraavat ominaisuudet ovat ominaisia ​​sementtiliima-seinäyhdistelmälle M150:

 1. Mahdollisuus tasoittaa seinät ja katot ilman kipsipinoja. Tässä tapauksessa kerroksen paksuus on 30 mm.
 2. Korkea kytkentä eri alustoihin.
 3. Höyrynkestävyys
 4. Säänkestävyys.
 5. Pakkasvaste.
 6. Voidaan käyttää sisä- ja ulkokäyttöön.

Sementin kulutus 1 kuutiometriin liuoksessa on tässä artikkelissa määritelty määrä.

Sementtihiekkaseoksen videoteknisistä ominaisuuksista m 150:

Taulukko 1 - Sementtiseoksen tekniset ominaisuudet M150

Virtausnopeuden ollessa keskimäärin 25 kg valmistettua seosta 1 m2: n kohdalla voidaan käyttää muninnan aikana ja levitetyn kerroksen paksuus on 10 mm. Lisäksi seinämän, kuten muurausmateriaalin paksuus, vaikuttaa näytetyn materiaalin kulutukseen:

 • ½ tiili 25 kg / m2;
 • 1 tiili 50 kg / m2;
 • 1 ½ tiiliä 75 kg / m2;
 • 2 tiiliä 100 kg / m2e

Tässä artikkelissa on esitetty sementin M 400 hinta.

Miten hakea

Kun olet ostanut esittämän seoksen irtotavarana, se kaadetaan rakennustyömaalla astiaan, johon vettä lähetetään jälkikäteen. Saadaksesi homogeenisen massan, sinun on sekoitettava perusteellisesti saadut koostumukset. Valmistettaessa M150-seosta tulee noudattaa seuraavia osuuksia: veden kulutus 1,8 - 1,9 l / 10 kg kuivaa seosta.

Mitkä ovat sementin merkit ja niiden soveltaminen on mainittu tässä artikkelissa.

Seoksen saattaminen on välttämätöntä pi-apu-lastalla tai spatolla, mutta vain tämän täytyy sinun valmistautua perustaan ​​etukäteen. Kun seos on valmis käytettäväksi, huolehdi pinnan kosteudesta.

Video-sementti-hiekka-seoksella m 150:

Se, että tuotemerkin sementti M 500 ominaisuuksia löytyy tässä artikkelissa.

Lisäksi pinnan on oltava kuiva, rakenteellisesti vahva ja puhdistettava erilaisista kontaminaatiosta. Varmista, että pinnalla ei ole vanhoja materiaaleja, muuten on mahdotonta saada aikaan hyvä kytkentä. Rikkoutuneiden ja hauraiden alueiden läsnä ollessa sinun on poistettava tai korjattava. Alueella, joka on peitetty sammalilla, levillä ja sienellä, kannattaa tehdä puhdistus teräksisellä harjalla.

Sen jälkeen on tarpeen soveltaa fungisidivalmisteita. Jos pinta imeytyy voimakkaasti, seos ennen koostumuksen levittämistä on tuottaa märkä tai aluke useissa kerroksissa. Tässä tapauksessa varmasti odota, kunnes ensimmäinen kerros kuivuu perusteellisesti.

Tässä ja sementtimerkin 400 käyttötavoissa ja käyttötavoissa on mainittu tässä artikkelissa.

Nyt voit edetä itse seoksen valmistukseen. Aseta tarvittava määrä puhdasta vettä säiliöön. Sen lämpötilan tulisi olla +15 - +20 astetta. Ratkaisun valmistelun aikana on noudatettava tarkasti ohjeita. Jotta saataisiin haluttu johdonmukaisuus, veden kulutus voi olla 190 kg / 1 kg. Lisää kuivaa massaa nesteeseen ja sekoitetaan huolellisesti sekoittajalla tai porakoneella suuttimen kanssa. Koostumuksen häiritsemiseksi tarvitaan homogeeninen massa. Odota vielä 5 minuuttia ja sekoita uudelleen, mutta sinun ei tarvitse lisätä vettä. Valmis koostumus voidaan sekoittaa, kun se laiminlyödään.

Kun kaikki valmistelutyöt on suoritettu, voit jatkaa viimeistelytoimintoja. Ensinnäkin, sinun on täytettävä suuria vikoja ja halkeamia. Käytä liuosta lastalla tai harjalla. Kun olet tasoittanut säännön ja suorittanut laastin. Injektointiprosessi voidaan suorittaa käyttämällä teräs- tai muovirikkainta.

Mikä on sementti, voit oppia tästä artikkelista.

Kun kerroksen paksuus on yli 30 mm, on käytettävä kipsilevyverkkoa. Jos suoritat seinän tasoittamismenetelmän, käytä seos M150 ei yhdessä kerroksessa. Mutta seuraavan kerroksen jakaminen on välttämätöntä vain sillä ehdolla, että edellinen on täysin kuiva. Kuivaamisen jälkeen se on tasoitettava ja hierotaan. Kun olet tehnyt pohjan hiomisen ja voit jatkaa kiinni tapetusta. Mutta tämä voidaan tehdä vasta 24 tunnin kuluttua, kun viimeistä kerrosta levitettiin.

Kaikkien töiden suorittamisen aikana on tärkeää tarkkailla lämpötila- ja kosteusolosuhteita. Kaikkien töiden tulee tapahtua kuivassa ilmastossa, ja ilman lämpötilan tulee olla +5 - +30 astetta. Ja kosteustaso ei saisi ylittää 80%.

Kuinka käyttää sementtiä GOST 10178 85 artikkelissa.

Säilytetyn seoksen on oltava sisätiloissa ja enintään kuudessa kuukaudessa. Muussa tapauksessa M150-seos menettää ominaisuutensa. Valmistaja takaa, että seos on kuiva, jos kaikki säilytys-, kuljetus- ja käyttömääräykset on täytetty GOST 28013-98: n vaatimusten mukaisesti.

Puhuminen esitellyn tuotteen kustannuksista on huomattava, että se riippuu myydystä tilavuudesta. Jos sinulla on 25 kg painava pussi, sinun on maksettava 78 ruplaa.

Mikä on tässä artikkelissa ilmoitettu sementin tilavuuspaino.

Kuivasekoostumus M150 on suosittu tuote, jota käytetään laajasti kipinöimällä mitä tahansa pintaa. Ainutlaatuiset ominaisuudet ja koostumus mahdollistavat erinomaisen tarttumisen pinnalle ja lisäävät sen lujuutta. Tämän jalustan käsittelyn jälkeen kaikki myöhemmät viimeistelymateriaalit pysyvät pinnalla pitkään.

Ratkaisu m150 koostumus, suhteessa 1 m3

Hiekka- ja sementtiseosten ominaisuudet - DSP-kulutus

Rakennusteollisuudessa kuivia sekoituksia kysytään lähes kaikissa suurissa teknisissä vaiheissa. Usein niitä käytetään korjausprosessissa (restaurointi). Tietyn koostumuksen spesifisyys määräytyy suurelta osin sideaineen tyypin mukaan. Tämän artikkelin aiheena ovat sementti-hiekkaseokset - niiden tyypit, ominaisuudet ja tuotteiden arvioitu hinta. DSP: iä koskevat yleiset eritelmät on kuvattu GOST 31357: ssa vuodelta 2007.

Tällaisten koostumusten pääkomponentit ovat hiekka ja sementti. Numerolla "M" tarkoitetaan kuormaa (kg / cm2), jota karkaistu kerros voi kestää. On pidettävä mielessä, että tämä indikaattori on suuntaa-antava, koska se riippuu paljon sellaisista tekijöistä kuin seoksen valmistuksen oikeellisuus seoksesta, työstöteknologian noudattamisesta ja useista muista. Esimerkiksi DSP-merkin M150 osalta se on suunnilleen yhtä suuri kuin 150 kg / cm2.

 • Koostumus ja mittasuhteet. Joissakin DSP: issä (esimerkiksi M100, M150) ei pitäisi olla orgaanisia epäpuhtauksia.
 • Kyky säilyttää vettä (GOST määrittelee vähintään 90%).
 • Jäätymisvastus (sykleinä ilmaistuna).
 • Aseta aika.
 • Kerroksen kerroin (ei saa olla ˃ 10).
 • Sementti-hiekkaseoksen kulutus 1 m2: a kohti.
 • Käytetyn kerroksen paksuus.

1. Jos myyntiin on samankaltaisia ​​ominaisuuksia sisältäviä seoksia, ennen kuin hankit tietyn koostumuksen, sinun on analysoitava kahden viimeisen indikaattorin - paksuuden ja virtausnopeuden (kg / m2) suhde. Käytäntö osoittaa, että usein DSP: n osto korkeammalla hinnalla kokonaisuutena on kustannustehokas.

2. Valmistajan ilmoittama kulutus, joka on m2, on tarkoitettu ammattilaiselle ja korkealle. Siksi, kun arvioidaan DSP: n ostamisen mahdollista toteutettavuutta, otetaan tämä huomioon myös. Kipsin, laastin tai muurauslasten todellinen kulutus on noin 8-12% enemmän.

laji

Käytetään sementti-hiekkakäsittelyratkaisujen valmistukseen. Sen pääkomponenttien lisäksi siinä on kalkkia. Koska sementin osuus pienenee, M100 on edullisempi. Tällaisia ​​koostumuksia, lukuun ottamatta kipsiä, käytetään pohjan tasoittamiseen ja pienempien puutteiden poistamiseen pinnoilta (halkeamat, halkeamat, murtumat).

Tätä tuotemerkkiä pidetään yleismaailmana ja sitä käytetään erilaisten teknisten toimintojen suorittamiseen. Sementti-hiekkaseos M150 sopii yhtä hyvin kipsi- ja muurauskoostumusten valmistukseen. Sitä käytetään laattojen valmistuksessa, erilaisissa korjauksissa. Periaatteessa jokapäiväisessä elämässä M150-brändi useimmissa tapauksissa korvaa muut. Jos määrität oikein sementtilietteen halutut ominaisuudet, muuttamalla komponenttien suhdetta on mahdollista saavuttaa parannus lopullisen tuotteen tietyissä ominaisuuksissa. Näiden yhdisteiden kysyntään vaikuttavat myös niiden hyväksyttävät kustannukset.

 • Suositeltava kerrospaksuus (mm) - 5 - 50.
 • Kulutus per m2 - noin 16,5 kg (1 cm).
 • Aika (tunti): sementtiseoksen asetus - 2, karkaisu - 24.

Kun olet valmis muurauslaasti 150, sinun täytyy nähdä, mitä lisäaineita sen koostumus on. Esimerkiksi se täyttää pakkasvastuksen vaatimukset. Kerroksen paksuus on myös tärkeä valmistajan suosittelemalle kulutukselle m2.

Näitä sementtipohjaisia ​​seoksia kutsutaan usein kokoonpanoksi ja muuriksi. TsPS M200: tä annetaan useita muunnelmia, joista jokainen on keskittynyt konkreettisiin sovelluksiin - kipsinvalmistukseen, muurausratkaisuun, liittimeen ja jopa pohjaan. Saatu keinotekoinen kivi (kerros) on ominaista riittävän lujuudella. Arvioitu kulutus (paksuus 5 mm): 7,5-8,5 kg / m2.

Näitä seoksia jokapäiväisessä elämässä kutsutaan peskbetoni- tai perustus DSP: ksi. Niiden hinta on hieman korkeampi ja käyttöalue ei ole yhtä suuri kuin M150-kokoonpanoissa. Sementti-hiekkaseoksia käytetään silloin, kun ominaisuus, kuten lujuus, on yksi tärkeimmistä. On suositeltavaa ostaa muurauslaastareita asennettaessa lohkorakenteita, järjestämällä massiivisia saviä ja vastaavia. Mutta kipsi M300 ei ole sopiva. Litteän ruiskutus noin 19,5 kg.

Mittasuhteisiin vaikuttaa useita tekijöitä. Ensinnäkin ratkaisun tarkoitus; toiseksi sementtimerkki; kolmanneksi sen julkaisupäivä. Joistakin syystä monet unohtavat jälkimmäiset. On pidettävä mielessä, että sementin varastointiin, jopa asianmukaisissa olosuhteissa, se menettää vähitellen alkuperäiset ominaisuudet. Tällöin sen osuus pitäisi kasvaa hieman varastointijakson mukaan. Siksi kaikki Internetissä olevat arvot ovat vain suuntaa-antavia, kun otetaan huomioon kaikki koostumuksen valmisteluominaisuudet.

Todella työskentelevä oikeudellinen tapa säästää.
Kaikkien täytyy tietää!

Lisäksi suhteissa ensimmäisessä sijainnissa - sementillä, toinen hiekka.

Pääsääntöisesti arvot 400 tai 500 ovat sementtiä. Ensimmäisessä tapauksessa osuus on 1 - 2 ja toisessa 1-3. On mahdollista pienentää halkeamien todennäköisyyttä karkaistulle kerrokselle lisäämällä lasikuitua DSP: hen lattiapinnoille (0), 7-0,9 kg / m3 seosta.

Työn laatu määrittelee suuresti sauman paksuuden. Tältä osin paljon riippuu siitä, kuinka huolellisesti valmistettu (kuivattu, seulottu) hiekka. Siksi sementin 1 osaa käytetään yleensä 3 - 5 osaan irtotavarasta.

Muurausseos tulisi tehdä pieninä määrinä. Masters kokeilee ensin yksittäisten tiilien laatua, empiirisesti määrittämällä tarvittavan osuuden käytettävissä olevalle sideaineelle ja hiekalle. Samanaikaisesti sementin likimääräinen kulutus munimakkaraa kohti kirkastuu. Näin voit optimoida useita kuluja.

3. Kipsilevy laastille.

Riittää, että otat sideaineen brändin M200 - M300. Suositeltu osuus on 1-3.

Valmistus DSP: n äänet

1. Laatu ei riipu pelkästään osien oikeasta valinnasta (tuotemerkillä, viljalla) vaan myös sekoittamisen perusteellisuudesta. Käsin on lähes mahdotonta saavuttaa tämä, vaikka käytetään myös valmiita (myymälä) -seoksia. Arkielämässä on suositeltavaa käyttää suutinta lävistimeen (sähkö / porakone). Tällainen laite ei ole alijäämä, ja sen hinta ei ylitä 210 ruplaa.

2. Yritykset vähentää sementin kulutusta lisäämällä hiekkamääriä ei johda mitään hyvään aikaan. Liuoksen jousto laskee, halkeamia ja siruja ilmestyy, levyn lujitus altistuu - eikä tämä ole täydellinen luettelo "yllätyksistä". Komponenttien suhdetta voidaan käsitellä vain suositelluissa mittasuhteissa.

3. Kun sementtiä varastoidaan puoli vuotta, se menettää ominaisuutensa noin puoleen. Tällaisissa tapauksissa osuuksia on muutettava.

4. Älä unohda vettä. Sen ylimäärä johtaa keinokivien lujuuteen ja lisää kovettumisaikaa.

Mitkä ovat sementti-hiekkaseoksen mittasuhteet?

Kun lähdet suoraan minkä tahansa mallin rakentamiseen, hankkeen laatimisen jälkeen sinun on ostettava ostoksia etsimään laadukkaita materiaaleja. Erilaisten muuraustyön tekeminen, betonilattiat, tiilien seinien rakentaminen, halkeamien ja muiden vikojen poistaminen, tulisi käyttää kuivaa sementti-hiekkaseosta.

Mutta rahan säästämiseksi sinun on ennalta määrättävä tarvittava määrä rakennusmateriaalia. Tässä sinun on laskettava virtausnopeus, joka vuorostaan ​​riippuu rakennustyypistä.

Seos, joka koostuu kuivasta hiekasta ja sementistä, on nykyään erittäin vaatimaton. Syynä tähän suosioon johtuu valmistuksen helppous, edullinen ja tehokas tulos.

Tarvittavan ratkaisun löytämiseksi sinun tarvitsee vain lisätä vettä oikeaan määrään. Nykyään kuitenkin voit ostaa pehmittimiä sisältävän tuotteen. Näiden komponenttien tyyppi määrittelee lopullisen ratkaisun ominaisuudet.

Valmistajat käyttävät kemiallisia lisäaineita valmistusprosessissa, koska ne pystyvät parantamaan seoksen ominaisuuksia ja koostumuksen täydellistä yhteensopivuutta tietyissä käyttöolosuhteissa.

Näiden komponenttien lisäämisen tuloksena on tällaisten ominaisuuksien lisääntyminen:

 • tarttuvuus;
 • vedenpitävyys;
 • kulumiskestävyys;
 • vastustuskyky pakkaselta.

Videossa kuvataan sementti-hiekkaseoksen mittasuhteet:

Kaikilla käytettävissä olevilla sementti-hiekkaseoksilla on monipuolinen tarkoitus. Niitä voidaan torjua epätasaisia ​​halkeamia, kun asennetaan eri luonto, täyttämään lattia, muuraus. On olemassa yksi suuri ero kaikkien läsnäolevien tuotteiden välillä, nämä ovat lujuusindikaattoreita. Esimerkiksi sementin ja hiekan merkkiominaisuudelle M100, niiden välinen suhde on 1: 3.

Laboratoriossa olosuhteissa esitetty tuote pystyy kestämään hydraulipuristimen paineen jopa 100 kg / cm2 28 päivän ajan. Tämän vuoksi sitä voidaan aktiivisesti käyttää halkeamien korjaamiseen tai vain tiilien asettamiseen. Mitä virtaa varten, se voidaan laskea käyttämällä seosta koskevia tietoja, mikä ilmoittaa valmistajalle.

Jos puhumme pehmitetyistä seoksista, niitä kutsutaan usein "valettu betoni" tai "karkea tasoittaminen lattialle". Tällaisen materiaalin käyttäminen käyttämällä brändin laatua, joka ei ole alempi kuin M200. Jos tämä ehto ei täyty, ratkaisu alkaa ryömiä seinistä ja leviää lattialle.

Pehmennetty seos on ytimestään sama sementti ja hiekka (1: 3), mutta lisäämällä pehmittimen. Mitä nämä täydennykset ovat? Niiden ansiosta on mahdollista laimentaa syntynyt liuos nestemäisen hapan kerman koostumukselle. Tämän seurauksena on mahdollista vähentää veden tarvetta ja parantaa virtausta.

Pehmittimen läsnäolo aikaansaa erinomaisen kovettumisen ilman, että muodostuu halkeamia, jotka voivat muodostua kutistumisen aikana. Lisäksi on tärkeää lisätä lusikka pyykinpesuaineeseen seokseen. Jos laitat rkl ruuan jauhetta rungon kauhalla, voit saavuttaa saman vaikutuksen kuin seoksen käyttäminen pehmittimen kanssa. Mutta monet tuotantolaitokset käyttävät pehmittimiä tiettyyn määrään estääkseen lopullisen koostumuksen leviämisen prosessin.

Täällä voit tutustua uunin tiilien koonormeihin.

Nyt on syytä harkita tietyn tuotemerkin sementti-hiekkaseoksen kulutusta ja erityistapauksia. Kuivan sementti-hiekkaseoksen keskimääräinen kulutus per m2 on noin 1,7-1,9 kg. Tässä tapauksessa perustavanlaatuinen tekijä on paksuus. Jos sinun on käsiteltävä 1 m2: n pintaa, jonka kerrospaksuus on 2 mm, materiaalin kulutus voi olla 3,6 kg. Paksuus 5 mm - 9 kg.

Käytännössä tilanne on seuraava: lattian kaataminen, jonka paksuus kestää 10 mm, materiaali lähtee 21-22 ksh / m2. Näiden tietojen perusteella voidaan päätellä, että 400 kg hiekkakiveä M300 menee 20 m2: iin.

Tarkastele nyt materiaalityyppejä ja niiden kulutusta:

 1. Sekoita lattiapinnoille olohuoneessa. Mitkä ovat sementin ja hiekan väliset mittasuhteet. Tässä tapauksessa sinun on käytettävä materiaalia M150 tai M200. Tällaisten parametrien saamiseksi tarvitaan M500-sementti ja hiekka 1: 3-suhteessa. Voit myös käyttää sementtiä M200, sen suhde hiekkaan on 1: 2. Olisi erittäin mukavaa laittaa liuos lasikuitua määrä 800 g / m3. Kulutus tässä tapauksessa on 20-21 kg / m2. Seuraavassa kuvataan yksityiskohtaisemmin CCP: n kulutus lattiapäällysteelle 1 m2: ksi. Yksi suosituimmista valmistajista on Vetonit:
 2. Rappauspinnat. Seoksen valmistaminen suhteessa 1: 3. Materiaalin määrä per m2 on 17 kg.
 3. Muurausseinät. Liuoksen valmistelussa on kiinnitettävä erityistä huomiota puhtaaseen hiekkaan. Jos ylimääräisiä sulkeumia esiintyy, sinun tulee seuloa materiaali. Vain silloin voit saada homogeenisen massan, jonka avulla voit pitää tiilet tiukasti kiinni. Osuudet voivat olla 1: 3 tai 1: 6. Kulutus per m2 on 0,05 m3. Tässä kuvataan kiukaan laastin mittasuhteet.

Laskennan ominaisuudet

Riippumatta käyttötarkoituksesta, jossa on tarpeen käyttää seosta, 1 m3: n saamiseksi tarvitaan hiekan kuutio. Betonipäällysteen muodostamiseksi vaaditaan sementtimäärää ottaen huomioon suhde 1: 3. Tarvittavan seoksen saamiseksi tarvitset 465 kg hiekkaa. Levitysmenetelmää varten käytetään rakennusseoksia M150 ja M200, joiden valmistuksessa käytetään sementtiä M400 ja M500, joiden kulutus on 490 ja 410 kg / m3.

Video-sementti-hiekkaseoksessa GOST:

Kun seinät rakennetaan hiekosementtiseoksen avulla, perinteinen suhde on 1: 4. Niinpä 350 kg riittää 1 m3: aan. Jos kalkkikivipäällyste asetetaan, virtaus on pienempi - 0,22 m3. Kantavien seinien rakentamiseen vaaditaan korkeampilaatuista sementtiä. Kun kalkki on läsnä laastilla, on välttämätöntä käyttää suhdetta 1: 3. Lisää tietoa sementti-hiekkaseoksen kulutuksesta 1m2 kohti on täällä kirjoitettu.

Veden lisäämisprosessi on "silmällä" sen mukaan, miten paksua johdonmukaisuutta haluat saada. Paljon riippuu materiaalin ominaisuuksista virtauksen laskennassa. Tässä tapauksessa viskositeetti, tiheys ja kuivausaika ovat tärkeässä asemassa.

Sementti-hiekkaseos on tänään yksi suosituimmista rakennusmateriaaleista. Laaja valikoima näistä tuotteista kuitenkin usein vaikeuttaa oikean kokoonpanon valitsemista. On myös erittäin tärkeää ottaa huomioon seoksen kulutus, koska tietyn työn tekeminen on omaa. Saatat olla kiinnostunut tietämään, mikä kipsiasema hiekka- ja sementtilaastille. Linkki kuvaa kuivaa sementtihiekkaa, m 150.

Laastin koostumuksen ja mittasuhteiden laskeminen

Laskimen käyttötarkoitus

Laskinlaasti on suunniteltu laskemaan sementti-hiekka- ja sementti-slaydite-laastien mittasuhteet ja koostumus, tarvittavan liikkuvuuden ja kustannuslaskennan valinta.

Kun täytät tiedot, kiinnitä huomiota lisätietoihin merkillä Lisätiedot

Rakenteella - alue, jossa on mahdotonta tehdä ilman sementtilaastia. Laastin lujuus riippuu siitä, millaista sementtimerkkiä käytät, hiekkakerroksen moduulista ja kovettumisvaatimusten noudattamisesta. Laasti on käytettävä viimeistään 30 minuutin kuluttua tuotannosta.

Laastin valmistusmenetelmä.

Hiekkaa ja sementtiä kuivaan sekoitus vaadittuihin mittasuhteisiin ja vähitellen kaada vettä, jotta saadaan haluttu liikkuvuus. Tarvittaessa pehmittimien alkuperäinen määrä aluksi laimennetaan vedessä. Jotta vältät liuoksen tarttumisen betonisekoittimen seinämiin, on välttämätöntä kaataa vettä seokseen pienissä osissa.

Vaadittu ratkaisuaste riippuu käytettyjen materiaalien laadusta. Esimerkiksi muuraus, jossa on tiemerkki M100, on välttämätöntä vaivata saman brändin ratkaisu. Voit luoda ratkaisun säätiön perustaksi käyttämällä ratkaisua, jonka vahvuus on pienempi kuin säätiön vahvuusmerkki. Halutun brändin ja liikkuvuuden laskemiseksi käytä laskinta laastin koostumuksen ja mittasuhteiden valintaan.

Rakennusratkaisujen koostumuksen laskenta suoritetaan SP 82-101-98: "Rakennusratkaisujen valmistelu ja käyttö" ja GOST 28013-98: "Rakennusratkaisut. Yleiset tekniset edellytykset.

Sementtilaastujen mukavampaa työtä varten on tarpeen käyttää pehmittimiä tai tavallisia pesuaineita kotitalouskäyttöön. Ne auttavat ratkaisemaan liuoksen plastisuutta ja yksinkertaistamaan vaivausprosessia. Pehmittimien valinta on riittävän suuri, sinun on valittava sopivimmat olosuhteet esimerkiksi kylmällä säällä pakkasnesteen lisäaineiden pehmittimiä.

Tiilien ja rakennuspalikoiden asentamista varten on "lämpimiä" ratkaisuja, joihin lisätään lämpöä säästäviä sideaineita, kuten polystyreenivaahtoa, laajennettua savea ja perliittihiekkaa. Tällaiset ratkaisut estävät lämmön menetyksen "kylmien siltojen" kautta ja tekevät seinistä monoliittisempi ominaisuuksiltaan.

Tärkeä parametri on ratkaisun liikkuvuus. On valittava se, joka vastaa työn tyyppiä. Rakenneratkaisujen liikkuvuuskaava:

 • P1 - roskakivien asettaminen värähtelemällä
 • P2 - roskakivien tavallinen asennus; Seinien asennus ja liitos suurien levyjen ja lohkojen seinämiin
 • P3 - ontto ja kiinteä tiilet, rakennuspalikat; raunioiden muuraustyöt
 • P4 - rappaus

Koostumuksessa on erilainen 3 ratkaisutyyppiä.

 1. Kalkkilaasturit - niiden lujuus on pienempi kuin puhtaan sementtilaasti, mutta ne ovat lämpimämpiä ja niiden plastisuus on suurempi. Käytetyn kalkkikastikkeen, maapähkinän ja hiekan valmistukseen.
 2. Sementti-kalkkilaasti - Se sisältää sementti- ja kalkkipastaa. Se on erittäin muovia ja sillä on suuri lujuus, sitä voidaan käyttää lähes kaikenlaiseen muuraukseen.
 3. Sementti-hiekkalaasti - Se perustuu sementtiin ja hiekkaan. Tällainen seos, jossa ei ole pehmittimiä, on melko kova, samoin kuin istumista.

Seuraavassa on esitetty suoritettujen laskelmien luettelo, jossa on lyhyt kuvaus kustakin tuotteesta. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit ottaa meihin yhteyttä palautteella.

Yleiskäyttöisen kuivaseoksen ominaisuudet M150

Nykyään rakennusprosessien nopeuttamiseksi tuotetaan riittävä määrä kuivia sekoitteita. Yleensä ne on valmistettu sementtipohjalle lisäämällä hiekkaa ja erilaisia ​​pehmittimiä, jotka kaikki toimivat niiden kanssa laskeutuu lisäämällä vettä ja sekoittamalla haluttuun johdonmukaisuuteen. Seuraavaksi pidetään yleiskaivosekoittimen M150 ominaisuuksia.

Erityisominaisuudet

Kuiva universaali sekoitus M150 on suunniteltu muuraus, asennus ja viimeistely. Yksi sen tärkeimmistä ominaisuuksista on luoda tasainen muovikerros, joka on välttämätöntä tiilien, kipsirakenteen, asennuksen, asentamisen ja asentamisen kannalta. Se valmistetaan tavallisesti 50 kg: n pussissa, harvemmin 40 tai 25 kg, valmisteen valmistamiseksi on vain laimennettava pakkaukseen merkityllä tarpeellisella määrällä vettä ja sekoitettava sekoittimella.

Koska pehmittimien ja muiden komponenttien läsnäolo niiden tehokas suhde, kuiva yleismaailmallinen seos M150 on seuraavat edut:

 • luotettavuus ja erinomainen laatu;
 • tarttuminen moniin pintoihin;
 • pakkasenkestävyys;
 • materiaalin taloudellinen kulutus;
 • hyvä höyryläpäisevyys;
 • kosteuden suojaus.

Nimi "universaali" puhuu puolestaan. Tämä tarkoittaa, että tätä seosta voidaan käyttää monissa eri töissä huoneen sisällä ja sen ulkopuolella. Se voi soveltua sekä lauhkeille ilmastoille että vakaville pohjavesille. Useimmiten sitä käytetään tiilien ja lohkojen asentamiseen ja asentamiseen, tasoituspintojen, betonisoinnin.

On olemassa useita erilaisia ​​universaaleja seoksia M150, jotka eroavat toisistaan ​​koostumukseltaan ja tarkoitukseltaan.

 • Kipsilevy on suunniteltu kipsi- tai konepellin levittämiseen, kerroksen paksuus voi olla 5 - 50 mm. Se sopii julkisivu- ja sisustustöihin. Sekoittamisen jälkeen koostumus säilyttää käyttökelpoiset ominaisuudet 120 minuutin ajan, joten on välttämätöntä aloittaa välittömästi kipsi tai ei vaivata suuria määriä. Käytetyn koostumuksen koko lujuus hankitaan 28 päivän jälkeen.
 • Muurausyhdistelmää M150 käytetään savi-, silikaatti-, tulenkestävät tiilet, kaasusilikaattilohkot. Se on korkea rikki vastus, joten voit työskennellä sen ulkopuolella kaikissa sääolosuhteissa. Koostumusta voidaan käyttää huoneissa, joissa on korkea kosteus.
 • Sekoitusta M150 tasoitetaan lattian eri tasoilla. Kerros voi olla 1 - 10 cm, on parasta käyttää ratkaisua majakkain. Kun kerrospaksuus on 1 cm, kuivan seoksen virtausnopeus on 22-25 kg / neliömetri. M150-liuoksen etuja esikarsille on se, että betonin pohjan ansiosta se on kestävä, kosteutta ja lämpötilan muutoksia.

Tekniset tiedot

Lähes kaikki kuivan seoksen M150 valmistajat ovat samaa koostumusta, ja ne sisältävät:

 • Portland-sementtilajit PTs400, PTs500;
 • kuiva hiekka, jonka murto-osa on 0,1-1 mm;
 • mineraalijauhe, jonka fraktio on 0,1-0,5 mm;
 • mineraalilisistä ja orgaanisista pehmittimistä.

Kaikki kotimaiset valmistajat tuottavat M150-seoksen GOST 3051597 mukaan, hiekkaa käytetään TU 5711-002-05071329-2003 mukaisesti.

Sementti-hiekkaseoksen M150 ominaispaino tai tiheys on 900 kg / m3, kulutus on 16-17 kg / m2, kerroksen paksuus 1 cm, väri on harmaa, käyttöaika on enintään 2 tuntia, tarttuvuus pohjaan on 0,6 MPa ja puristuslujuus 15.

M150-laasti eroaa M300: sta tai M400: sta siinä, että sitä voidaan käyttää paitsi laskeutumiseen myös laastille ja laastille. Vain laimennusmäärät vedellä ja käyttötavat ovat erilaisia. Vain laimenna seos kylmällä vedellä.

Tuotteen M150 valmistusmenetelmä on seuraava: seosta, joka on 1,8-2 litraa 10 kg: aa kuivaa koostumusta, kaadetaan vesisäiliöön ja sekoitetaan sitten sekoittimen kanssa tai manuaalisesti, kunnes muodostuu homogeeninen massa. Kun liuos laimennetaan, sinun on käytettävä sitä 2 tuntia.

Jos kyseessä on muuraus, laimennettu seos levitetään tasai- sesti tiilen pinnalle ja se tasoitetaan. Saumojen optimaalinen paksuus - 1-5 mm riippuen lohkojen koosta. Kun kipsiä liuosta levitetään pinnalle lastalla, lastalla tai yhdistämällä (kipsiasema), se vedetään yleensä tasaiseksi kerrokseksi. Seinä ennen rappaamista tulisi peittää syvällä läpäisevällä pohjamaalilla, jos kerrokset ovat yli 3 cm, sinun on asennettava majakka etukäteen.

valmistajat

Suosituksensa ja monipuolisuutensa ansiosta rakennusseos M150 tuottaa valtavan määrän valmistajia. Lähes jokaisella alueella on omat tehtaansa tuottaa tätä tuotetta ja sen tunnettuja tuotemerkkejä. Joissakin kaupungeissa on jopa kymmeniä valmistajia. On kuitenkin syytä huomata tunnetuimpia ja suosittuja kotimaisia ​​tuotemerkkejä, jotka tunnetaan Venäjällä ja IVY-maissa.

 • Valmistaja "Stone Flower" tuottaa erilaisia ​​kuivaseoksia asennusta, korjausta ja viimeistelyä varten, muun muassa M150 40 kg pussissa. 1 cm kerroksen kulutus on 15-17 kg / m2. Liuosta voidaan käyttää betonilla, tiilillä, kivipinnoilla lämpötiloissa +5 - +30 astetta. On mahdollista pakata 25 kg, 50 kg. Tuotteet "Kivikukka" laadukkaasta Portland-sementistä ja kuivasta hiekasta annetaan positiivista palautetta.

Peskbeton m150: tekniset ominaisuudet ja sovellus

Peskbeton m150 -komposiittikomposiittimateriaalin avulla saavutetaan korkealaatuiset ja luotettavat tulokset, ja kuivan seoksen käyttöalue on melko laaja. Optimaalisen hinta-laatusuhteen ansiosta yleinen rakennusmateriaali on jo onnistunut valloittamaan merkittävä osa rakennusmarkkinoista.

Hiekkakiven m 150 suorituskyky ja tekniset ominaisuudet mahdollistavat seoksen käytön lähes kaikissa karkeissa ja viimeistelyissä. Yritetään tässä artikkelissa tarkastelemaan ja kertomaan yksityiskohtaisemmin kaikista hämmästyttävän materiaalin salaisuuksista.

Kuivan komposiittiseoksen koostumus

Hyvin tärkeä rooli on se, että ainesosien suhteellisuus noudatetaan kuivassa sekoituksessa. Tarkka noudattaminen antaa materiaalin yleismaailmallisille ominaisuuksille - se ei tyhjennä pinnalta eikä tiivistää.

Kuivasekoituksen klassinen koostumus:

 • Portland-sementti M15 on perusseos;
 • Puhdas, pesty hienojakoinen hiekka tärkeimpänä täyteaineena;
 • Muut täyteaineet: erilaiset pehmentimet ja laatua parantavat aineet;

Ensi silmäyksellä hiekkakiven 150 muistuttaa tavallista betonimassaa, ei yllättävää, koska tämä rakennusmateriaali on eräänlaista betonia. Mutta koostumuksen muodostavat ylimääräiset mineraali- ja orgaaniset lisäaineet antavat rakennusaineelle todella yleismaailmallisia ominaisuuksia ja parantavat laatuominaisuuksia.

Muuten kuivaseokseen sisältyvät pehmitettävät aineet vähentävät merkittävästi tuotantokustannusten kustannustasoa ja pidentävät merkittävästi laitosten käyttöikää.

Ominaisuudet ja edut

Portland-sementti M150: n laadukkaasti muunneltu koostumus ja koostumukseen sisältyvät kivennäisainepitoisuudet, joilla on tiukka prosenttiosuus, vaikuttavat positiivisesti betonin laatuun ja vahvuuteen. Pehmittimien ainutlaatuinen ominaisuus on laimentaa betoniseosta, jonka ansiosta materiaalin plastisuus lisääntyy.

GOST 25192-82 -standardin mukaan hiekkakiveä pidetään nopeasti kovettuvana, voimakkaana rakennusmateriaalina. Massan homogeenisuus ja liuoksen lisääntynyt tiheys annetaan osana tiheää hienojakoisen jakeen hiekkaa. Tiukka osuus ei käytännössä tuo laskuta.

Peskobeton m150 on sertifioitu rakennusmateriaali ja sillä on lähes aina todistus ympäristöominaisuuksien noudattamisesta.

Komposiittimateriaalin monipuolisuus on siinä, että se osoittautui täydellisesti sekä sisätilojen viimeistelyissä että ulko- puolella. Hiekkabetoniseoksen laatuominaisuuksien luettelointi:

 • Ratkaisun korkea yhtenäisyys koko alueella;
 • Lisääntynyt voima;
 • Korroosionkestävät ominaisuudet;
 • Koostumuksen korkea plastisuus huomioon ottaen liuoksella on sopiva säilytyskyky;
 • Suuri tiheys ratkaisu;
 • Hiekkakiven 150 jäätymisvastus ja vedenpitävyys saadaan aikaan lisäkoostumuksen muodostavien lisäaineiden avulla.
 • Nopea kovettuminen, joka mahdollistaa mahdollisimman lyhyessä ajassa maksimaalisen tuloksen;
 • Yleismateriaali, ei vaadi ylimääräistä lujitusta (kerros enintään 30 mm);
 • Erinomainen tartunta (tartunta eri pinnoilla ja materiaaleilla);
 • Pieni hankaus lisää huomattavasti käyttöikää;
 • Ei alttiita epäsuotuisille sääolosuhteille, joita ei ole kerrostettu;
 • Lopullinen rasva plus on täydellinen luotettavuus ja taloudellinen kulutus.

Nykyaikaisilla rakennusmarkkinoilla on useita eri betonisekoitusvalmisteita, jotka vaihtelevat koostumuksensa täyteaineista riippuen, mikä voi merkittävästi erota joissakin ominaisuuksissa.

Esimerkiksi mikä on ero hiekkakiven m300 ja m150 välillä: tärkein ero on täyteaineessa, brändissä m300 hienorakeinen toimii täyteaineena. Tämän seurauksena liuos hankkii materiaalin suuremman lujuuden.

Kiinnitä huomiota hiukkasten prosenttiosuuteen! Jotkut epärehelliset valmistajat, jotta säästää lisää seokseen suurempaa prosenttiosuus hiekkaa, koska se näyttää sumentumista ja halkeamia pinnalla.

Käyttöalue

Aineiston edellä mainittujen ominaisuuksien perusteella määritetään materiaalin selkeä merkitys. Koska hiekkakiviseos M150 on todella universaali rakennusmateriaali, sitä käytetään lähes kaikissa rakennuskohteissa.

Peskobeton-merkkiä M150 käytetään kuormittamattomien ja kohtalaisesti ladattujen rakennusten rakenteisiin. Hiekkasaumojen M150 suorituskyky ja tekniset ominaisuudet mahdollistavat seoksen käytön lähes kaikissa karkeissa ja viimeistelyissä.

Vedenkestävyyden suuri määrä mahdollistaa tilojen sisä- ja ulkoseinien käsittelyn ratkaisulla. Riittävällä jäätymisvahvuudella on mahdollista suorittaa ulkoista rakennustyötä hiekkakiven avulla jopa alin lämpötiloissa.

Tärkein betonielementti:

 • Koko muuraustyöryhmä (tiilimuuraus, päällystyslaatat). Käytä tienpintaan. Tarjoaa vahvan ja luotettavan pintojen tarttumisen, pidentää käyttöaikaa;
 • Ihanteellinen ensisijaiseen rappaukseen. Kattojen ja seinien erinomainen linjaus;
 • Seinien ja erilaisten väliseinien rakentaminen;
 • Saumojen ja halkeamien tiivistys ja kiinnitys teräsbetonista;
 • Sisäpäällystys- ja betonilattiat;
 • Rakennustöiden valmisteluvaiheet, kevyt säätiöiden kaataminen ja pehmusteen valmistelu säätiölle;
 • Laaja käyttötarkoitus asennustöissä, kuten betonipylväät.

On huomionarvoista, että haluaisin mainita yksinkertaisen työskentelyn hiekkaseoksen M150 kanssa erikseen! Jotta korkealaatuista viimeistelyä voidaan tehdä, riittää, että sillä on vain vähän tietoa ja taitoja.

Hiekkakiven valmistus työhön

Peskobetonnaya kuiva sekoitus, joka on esitetty rakennusmarkkinoilla, on lähes käyttövalmis materiaali. Puhdas vesi lisätään kuivaan seokseen suositellussa suhteessa ja sekoitetaan poraamalla suuttimella, kunnes se on yhtenäinen.

Alhaiset kustannukset ja helppokäyttöisyys tämän brändin peskobetonin kanssa ovat kätevä vaihtoehto yksityisille rakennustyömaille.

Valmis liuoksen valmistaminen on välttämätöntä laskea tarkasti oikeat mittasuhteet haluttu määrä kuivaa pakattua seosta. Esimerkiksi hiekkalaatikon M150 50 kg pakkaus vaatii noin 6 litraa puhdasta vettä.

Liuoksen ilmoitetun lujuuden saavuttamiseksi on noudatettava tiukasti veden ja kuivan seoksen sallittuja mittasuhteita. Veden osuus ihanteellisen liuoksen sekoittamiseen on esitetty kunkin pakkauksen mukana toimitetuissa ohjeissa. Ei ole suositeltavaa laimentaa jo valmistettua liuosta vedellä käytön aikana.

Pohjimmiltaan 1,6-1,8 l puhdasta vettä tarvitaan 10 kg kuivaa seosta. Sen sallitaan muuttaa tulevien ainesosien suhteellista määrää riippuen liuoksen vaadittavista mekaanisista parametreista.

On tärkeää, että seoksen koostumus sisään tulevien komponenttien massajakeissa on niin tasapainoinen, että liuoksella on vähimmäisveto. Tämä yksinkertaistaa huomattavasti tarvittavan määrän kuivaa yhdistelmää. Kuivan seoksen tilavuus on lähes sama kuin lopullisen liuoksen saanto.

Laastinvalmistusmenetelmä

Kaada vaadittu määrä kuivaa seosta valmistettuun sopivaan astiaan ja kaada puhdas kylmä vesi. Sekoita hiekkakiveä perusteellisesti kunnes koko massan tasaisuus saadaan.

Jos haluat saada suuren määrän valmiita ratkaisuja yhdelle lähestymistavalle, on suositeltavaa käyttää koneistettua menetelmää (betonisekoittimella) parantamaan komponenttien sekoittamista. Peskobetonny-liuos on tiheä ja raskas rakennusmateriaali, joten suurella tilavuudella hyvän homogeenisen massan saaminen ei ole mahdollista.

Kun sekoitat pienen määrän liuosta, voit käyttää pienen nopeuden sekoitinta tai poraa suuttimella. 10 minuutin kuluttua sakeutettua massaa on siirrettävä uudelleen ja voit aloittaa työskentelyn.

Lopullisen hiekkalieteliuoksen kestävyys on 2 tuntia, kun se sakeutuu tänä aikana, lisätyn betonimassan sekoittaminen sallitaan lisäämättä vettä.

Kokonaiskäyttäytyminen

Tarkasteltavana oleva rakennusmateriaali osoitti parhaan ominaisuuden, kun sitä käytettiin jokaisessa rakennusvaiheessa. Laadukkaan tasoittaa pintaa seinien ja kattojen ensivaiheessa, mikä on merkittävä tekijä muuraus- ja rappaustyön suorituksessa. Valmisratkaisun teknisen sovelluksen yksinkertaisuus vähentää huomattavasti rakennustehtävään kuluvaa aikaa.

Kuiva universaali seos M-150: hyvät ja huonot puolet

Nykyään lähes kaikki rakennusmarkkinat ovat valmiita tarjoamaan asiakkailleen lukuisia kuivia sekoituksia, jotka nopeuttavat ja helpottavat rakentamista hyvin.

Tyypillisesti nämä seokset on valmistettu sementistä ja hiekasta. Ja teknisten ominaisuuksien parantamiseksi lisätään pehmittimiä. Erityiset ainesosat tekevät tästä seoksesta ainutlaatuisen ja jäljittelemätöntä.

Ostoksen jälkeen kuluttajan on tutkittava huolellisesti käyttöohjeet ja valmistuksen osuudet ja avattava pakkaus ja kaada seos oikeaan määrään. Sitten sinun täytyy lisätä pieni määrä vettä ja sekoita homogeeniseksi massaksi. M-150 on seos, jolla on samat käyttö- ja valmistusohjeet.

Tätä materiaalia käytetään tällaisiin töihin, kuten asennus, asennus ja viimeistely. M-150 on erinomainen ja edullinen vaihtoehto. Monet kuluttajat valitsevat hänen nimensä, koska tätä vaihtoehtoa pidetään yhtenä rakentamisprosessin välttämätön.

Erityisominaisuudet

On syytä mainita monia ominaisuuksia, joita tämä seos sisältää. Erikoistekniikan luominen M-150 tunnetaan ainutlaatuisista ominaisuuksistaan, jotka ovat välttämättömiä rakentamisessa tai korjauksessa.

Kaikkien komponenttien tainnutussuhde antaa tämän seoksen ominaisuuksia, kuten:

 • luotettavuus;
 • korkea laatu;
 • taloudellinen kulutus;
 • korkea kosteuden kestävyys;
 • hyvä tartunta eri alustoihin;
 • mahdollisuus käyttää sekä sisäisiä että ulkoisia töitä;
 • vastustus jäätymiseltä;
 • kyky säästää lämpöä;
 • erinomainen äänieristys;
 • höyryläpäisevyys.